Magath: S výkonem proti Hoffenheimu jsem spokojen

11.09.2010, 15:21
Aktuality
Schalke zažívá katastrofální start do sezony a po třech zápasech stále čeká na svůj první bod. Trenér Felix Magath se ale přesto ke kritice svých svěřenců neschyluje. Podle něj se mužstvo viditelně zlepšilo.

"Přes prohru jsem s týmovým výkonem spokojen. Ve srovnání se zápasy proti Hannoveru a Hamburku nyní přišlo zlepšení. Nyní ale potřebujeme co nejrychleji dosáhnout dobrých výsledků," uvědomuje si bývalý kouč Wolfsburgu.

Jeho protějšek Ralf Rangnick má naprosto opačné myšlenky. Jeho Hoffenheim vyhrál i potřetí v řadě, Rangnick ale uznal, že ve včerejším zápase se k jeho mužstvu přiklonilo štěstí. "Náš první gól byl trochu dílem náhody. Ve druhé půli jsme zase měli štěstí při nebezpečné hlavičce Klaase-Jana Huntelaara. Tom Starke zareagoval fantasticky," pochválil Rangnick svého brankáře.

Právě nizozemský střelec litoval nejen neproměněné šance, ale hlavně nepovedeného debutu. "Velmi jsem chtěl svůj první zápas vyhrát, ale bohužel se to nepodařilo. Měl jsem šanci vyrovnat na 1:1, kdyby skončil míč v bráně, možná jsme si nějaký bod odvezli. Nesmíme ale věšet hlavu," řekla nová akvizice z AC Milán.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to prijde

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, trocha smůly byla, ale to, že si přesně přihráli tak každou pátou přihrávkou a zbytečně ztráceli míče mi zas takový důvod ke spokojenost nepřijde.Se třema záložníkama to prostě nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

No ono mít 2 doťukávače v útoku už je docela špatný a Huntelaar s Raulem mi přijdou jen doťukávači. Měli koupit toho Vaarta

Reagovat
smazaný uživatel

ja som takisto s výkonom spokojny

Reagovat
niflheim

Schalke nemám rád, ale Raúlovi bych přál, ať mu to tam začne pálit. Jinak zatím za ty nákupy je to celkme ostuda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele