Löw vezme na soustředění i několik náhradníků

28.01.2008, 15:33
Aktuality
Plnou hlavu starostí má Joachim Löw, trenér německého národního týmu totiž již začal přemýšlet o nominaci pro evropský šampionát v Rakousku a Švýcarsku. Nástupce Jürgena Klinsmanna má z čeho vybírat, v hlavě totiž v tuto chvíli má 35 až 40 jmen německých fotbalistů...

"Vezmeme i několik hráčů navíc a ti by měli zůstat fit pro případ, že je budeme potřebovat. Mistrovství Evropy je nejtěžším turnajem na světě. Je důležité dostat tým do nejlepší formy ještě před začátkem šampionátu. Pro každého jednotlivce jsme připravili individuální program. Pouze pokud pojedeme v nejlepší kondici, můžeme očekávat, že porazíme každého soupeře," upozorňuje Löw.

Německo má před startem evropského šampionátu naplánovány čtyři přípravné zápasy, tím prvním bude již příští týden duel s Rakouskem. Konečnou nominaci musí Löw oznámit do 19. května, kdy německý národní tým odlétá na soustředění na Mallorku. Na mistrovství Evropy se poté v základní skupině střetne s Polskem, Chorvatskem a Rakouskem.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele