Livesport spouští s Eurem i televizní studio. Očekávám tu nejvyšší úroveň, říkal první host

14.06., 17:45
Aktuality
Livesport studio (© Livesport)

K nejrychlejším sportovním výsledkům, podrobným zprávám, autentickým audiokomentářům, videosestřihům zápasů z těch největších akcí či přehledným kurzům sázkových kanceláří přidává Livesport se zahájením fotbalového Eura další platformu pro fanoušky - televizní studio. To doprovodí každý hrací den evropského šampionátu v Německu a jeho tématem vždy bude šlágr programu příslušného odpoledne či večera.

Do studia jej vždy přijde rozebrat expert a jako první z bohaté plejády měl tu čest Roman Polom, bývalý mládežnický reprezentant a hráč Sparty či Olomouce. Toho potěšilo, že se turnaj opět bude konat v jediné zemi. "Jsem strašně rád, že se UEFA vrátila ke starému formátu, protože právě to kouzlo podle mě na minulém šampionátu chybělo. Německo navíc považuju za jednu z tří top zemí, kde se takový turnaj může pořádat. Těším se a očekávám tu nejvyšší úroveň," říká Polom.

Součástí studia bude nejen rozbor vlastního utkání, ovšem také spousta čísel, živý vstup redaktora Livesportu přímo z dějiště turnaje či okénko pro sázkaře. A také soutěž, která prověří, jak dobrý odhad fanoušci mají.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
fabec1222

Bude Karoch?

Reagovat
Sosi

Snad ne

Reagovat
John Obi Mikel

Snad ano

Reagovat
John Obi Mikel

Bude Piky?

Reagovat
Uwe háže buly

Karoch v něčem litá?

Reagovat
kylo ren

Bude euro i na ct4 sport?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to spustit nejde

Reagovat
Mirek na tenisu

Na ČT s Bosákem komentuje Pěšír Opravdu se český fotbal téhle VYŽÍRKY nezbaví?

Reagovat
Kily

kolik to stálo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele