Liverpool tápe. Musíme se zlepšit, ví Agger

07.11.2011, 18:43
Aktuality
Po loňské sezoně došlo v Liverpoolu k zemětřesení, které znamenalo četné změny v hráčském kádru. Posílený tým působil v úvodu současné sezony dobrým dojmem, ale poslední výkony a výsledky, především pak na domácí půdě, optimismem rozhodně nenaplňují. Ke zlepšení nabádá i dánský obránce ve službách Reds, Daniel Agger.

Američtí vlastníci pustili ze svých financí značné sumy a umožnili tak příchod drahých posil, Hendersona, Downinga nebo Charlieho Adama s José Enriquem, čímž udělali z Liverpoolu opět celek s šancemi na nejvyšší příčky. Realita je však jiná, Dalglishovi svěřenci jsou až na šestém místě a výkony nenapovídají o tom, že by snad mohlo dojít k velké změně.

V sobotu proti Swansea už potřetí za sebou doma remizovali a manažer týmu dokonce označil výkon za neakceptovatelný. Souhlasí s ním i stoper Reds, Daniel Agger. "Každý byl po utkání naštvaný a zklamaný, ale to rozhodně není na škodu. Výkon se výrazně lišil od toho, co jsme si před zápasem řekli a co bychom chtěli předvádět. Chvílemi jsme vypadali jako slepice bez hlavy, která jen zmateně pobíhá okolo míče," nebral si servítky urostlý bek.

"S takovými výkony se nemůžeme probojovat do Ligy mistrů, musíme zvýšit úroveň naší hry o stupeň či dva. Záleží jen na nás - hráčích, jen my sami dokážeme něco změnit a věřím, že jsme toho schopni," dodal Daniel Agger.

Autor: Marek Ustohal / premierleague.com

Komentáře (781)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele