Lisandro: Naším největším soupeřem jsme my sami

06.05.2011, 17:55
Aktuality
Lisandro Lopez předloni v létě přestoupil z FC Porto do Lyonu a francouzskému klubu zatím splácí důvěru, nedostává se mu ale ideální podpory od některých spoluhráčů a i proto se Olympique s velkou pravděpodobností ani letos nevrátí na francouzský trůn. Argentinský útočník moc dobře ví, kde je největší chyba...

"Naším největším soupeřem jsme my sami. Když budeme hrát tak, jak umíme, můžeme vyhrát posledních pět zápasů, musíme se dívat jenom sami na sebe. Naopak když budeme hrát to, co jsme předvedli v posledních dvou zápasech, tak to bude obrovsky těžké. Hráli jsme sami proti sobě," hodnotí Lisandro.

Lyonu patří po 33 kolech třetí příčka a na vedoucí Lille ztrácí sedm bodů. Šestibodové je pak manko na druhý Olympique Marseille, s nímž Lyon hraje v neděli večer. "V případě porážky bude prakticky jisté, že ani letos nebudeme mistry a bude nás čekat těžká cesta do Ligy mistrů. Ale na porážku nechci vůbec myslet," nechal se dále slyšet Lisandro.

28letý útočník se loni stal nejlepším hráčem Ligue 1, letos dal ve 24 zápasech patnáct branek a je nejlepším střelcem týmu. "Za ty dva roky, co jsem zde, jsem nevyhrál žádnou trofej. Už jsem to říkal, když po mně nikdo nebude chtít, abych odešel, tak zůstanu v Lyonu, dokonce i když nebudeme hrát Ligu mistrů. Nechci odejít z Lyonu, aniž bych získal nějakou trofej," uzavřel.

Autor: Tomáš Pavlík / ligue1.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Spíš Diakhaté.

Reagovat
kubys

Je to tam, kde ukazuje Lisandro.

Reagovat
smazaný uživatel

Lisandro ...poslední větou mi udělal radost. No jsem zvědavý, aspoň ukopat tu Ligu Mistrů. Jinak nevíte někdo mimochodem, jak se posouvá v koších při losování???

Reagovat
božský John

Problém můžou mít jakej chtěj, na nás to stačit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

na Jablonec?

Reagovat
božský John

Na Marseille samozřejmě, na Jablonec za rok v lize mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

bohužel letos asi ne-e ale za rok kdo ví

Reagovat
stiflerovamama

do Liverpoolu snim

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme zájem.

Reagovat
Langi

"Nechci odejít z Lyonu, aniž bych získal nějakou trofej"...navíc do Live fakt ne-e

Reagovat
FC Porto FC

zpátky do Porta pro trofeje

Reagovat
Robbie

v Portu by hrál možná střídačku

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Langi

Hulk - Lisandro - Falcao...nemálo zabijáckej útok

Reagovat
FC Porto FC

a na lavičce borci jako C.Rodriguez,J.Rodriguez,Varela,Walter

Reagovat
Langi

jinak Lisandro ...chce to klid a čistou hlavu...ono to nějak dopadne Allez OL!

Reagovat
smazaný uživatel

:D heej lidi ja už si myslel že jsem jedinej fanoušek lyonu fakt neznam nikoho kdo by lyonu fandil :D ale jo kdyz se nad tim naši zamyslí a proste musi si uz uvedomit ze sance tam je ne velká ale je a oto jde výhra ,, nic jinyho neberem :))))

Reagovat
Flamex

jako ty seš opravdu fanoušek lyonu? jak se doopravdy projevuje opravdovej fanoušek?

Reagovat
kubys

Ty jsi hlavně pičus, brácho...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele