Lima táhne Benficu, po titulu přispěl i k výhře v semifinále EL

25.04.2014, 13:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jo a proto ho nechal Jesus na lavičce? Nikdy jsme ty jeho pohárové sestavy nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Však doma jim dáme Už dost bylo nesympatického klubu jako je Benfica...

Reagovat
REPLIKATOR

Nesympatická Benfica?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo při mnoha zápasech to je znát....(viz.Jesús jak se radoval pošklebně na lavičku Tottenhamu nebo včera na Pirla fanoušci Benfiky svítili laserem) toto obecně ukazuje, že ten klub není na tom v pořádku co se týče disciplíny a fair-play, a to jsem napsal jenom příklad, najde se spousta důvodů proč je SLB nesympatickým klubem..

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem si toho všiml několikrát, tvoje názory mi přijdou trochu mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Přijít ti může cokoliv mimo, já ti to neberu...

Reagovat
Milan.B

no tak priat vam budem ale ze by bola benfica nesympaticka to ne. skoda ze to neni finale

Reagovat
FC Porto FC

ty meleš taková kraviny až to bolí. A když obhajuju Benficu já tak to fakt seš mimo. Včera to bylo keců jak Benfica nemá nárok a ted však doma jim dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco ty se chováš pokrytecky, neříkám že jsme včera hráli úžasně, ale pořád jsme byli o chlup lepší než Benfica a věřím, že v odvetě ukážeme svoji větší kvalitu a postoupíme A už je docela pro spoustu fotbalových fanoušků nudný, jak Benfica už nějaký 4 rok smrdí v Evropě a to navíc Benfica zvládá skoro ''jen'' EL...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvyknem sa tu nejak casto vyjadrovat, no napisat: "a to navíc Benfica zvládá skoro ''jen'' EL..." a byt fanusikom Juve je mimo misu. Benfica ziskala do koeficientu Primeiry viac ako Juventus za zrovnatelne obdobie poslednych 4 rokov. To nehovorim o tom, ze vykony Juve v LM s kvalitou kadra aku ma tiez zatial ziadnu dieru do sveta nespravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť říkám, body do koeficientu vybojovali hlavně díky EL a Juventus za poslední roky jde zase hodně nahoru, co se týče bodů do koeficientu, ale i podle kvality...Takže když se nám příští sezóna povede a Benfica bude mít stejnou sezónu jako letos, tak se Benfice vyrovnáme...

Reagovat
Benfica

Urs: naivný fanúšik, nesympatická Benfica a čo tvoje Juve?? 2. liga za korupciu..

čo sa týka zápasu, prvý polčas bola lepšia Benfica a v druhom bolo Juve lepšie do 75 min...

keď je dakto mimo ta je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to trapný, že jsme byli ve .lize za korupci atd...navíc nikdo nevíte jak to tenkrát bylo já taky, ale myslím si, že to nebylo doslova takhle, skoro žádný klub není čistý, co si můžeme povídat.....Ale tenkrát jsme měli našlapanej a sehranej kádr, tak nevidím důvod proč by jsme nějak upláceli, myslím že to bylo celkem velké pochybení Italské fotbalové federace a to, že jsem říkal, že Benfika je nesympatický klub, tak za tím si pořád stojím...Ale co se týče toho zápasu, tak je pravda, že v 1.poločase jste byli lepší vy, ale ve druhým poločase jsme celkově byli lepší mi a to, jste dali z jediný střely gól na 2:1, ale stejně bych řekl, že větší kvalitu jsme ukázali mi a proto věřím, že odvetu zvládneme mi a postoupíme do finále.

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to tam pustil .. Ta musela letět hodně rychle

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Kdyby Juventus nepostoupil, tak jeho nejlepším letošním vítězstvím v Evropě zůstane poražení pátého týmu francouzské ligy, do toho finále se dostat musí

Reagovat
Pettirosso

což je pro tým jako Juventus ohromná ostuda, zvlášť, když se podíváme, kdo je loni ve finále porazil

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo kam dal Cardozo svou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že můžou postoupit do finále? https://www.youtube.com/embed/7kxpQ7odqFA

Reagovat
smazaný uživatel

V překladu dnešního fotbalovýho světa půjde tak za 35 do City...

Reagovat
smazaný uživatel

v 30 letech už neodejde podle mě nikam, dva roky tam bude ještě král a pak to dohraje

Reagovat
FC Porto FC

Kolik měla Benfica minulej rok smůly tolik má letos štěstí. Benfica letos jede parádně až mi to připomíná naší sezonu 2010/11 a letos jim snad může vyjít vše

Reagovat
Pettirosso

Benfica loni smůlu neměla, prostě neměla nárok, proti Chelsea, která snad posbírala všechny čtyřlístky světa se hrát nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica minulej rok hrála o 3 trofeje. V lize si to prohrála, když dalo Porto ve vzájemném zápase, tuším gól v nastavení druhý půle. V domácím poháru pak prohrála finále, když dostala dva góly v posledních deseti minutách. No a proti Chelsea dostala gól na 1:2 taky v nastavení druhý půle. To už je kurva velká smůla..

Reagovat
Pettirosso

na co nám je, že kontrolujeme hru, když prohrajeme? Benfica zahrála ukázkově, jak by měl mírný outsider hrát, dát rychlej gól, hrozit z brejků, rozhodnout z nádherné akce a být 100% efektivní. Na druhou stranu to byl pro diváka atraktivní zápas z obou stran a taky odpověď všem utřinosům co říkali, jak si Juventus přijede odbránit remízu.

Možná, že kdyby Conte naordinoval autobus ala Chelsea, tak by jsme neprohráli, snažíme se hrát ofenzivně, ale v Evropě nám to zatím hrubě nevychází.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono hrát ofenzivně neznamená, že člověk dostane zároveň moře branek vzadu. Mně se ten zápas líbil a podle mě by mu slušela remíza, oběma týmům pochvala. Ale pro mě jako nezaujatého diváka je ten gól na 2:1 moc fajn, protože Juve bude muset hrát na výhru a myslím si, že postoupí zase po dobrém zápase

Reagovat
Pettirosso

to určitě. Ale remíza by byla fajn leda za první poločas

Reagovat
Airus

On ten vysledek moc neznamená pokuď se nám povede dát první gól v odvetě. Ale to teprve bude hnusnej zápas, když budeme nabíhat do plnejch celej zápas.

Reagovat
Mönchengladbach

23. za quadruble pro Benfiku.

Reagovat
Pinturicchio

Benfica velké zklamání, hodně slabý výkon v druhém poločase. Věřím, že je v Turíně rozsekáme na padrt a hladce postoupíme.

Reagovat
FC Porto FC

Rozsekáte ? Když Juventus seká tak to vypadá na skore 1:0 nebo 2:0 opravdu si myslím že jestli vyhrajete tak 1:0

Reagovat
FC Porto

SLB da gola si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná nevýhoda je, že Benfica tam může dát jenom hodně běhavé hráče a jak jsme viděli, Lyonu to skoro stačilo, a to je Benfica individuálně na vyšším levelu. Přesto fandím Juve a Vale...protože finále se Sevillou ať už Benfiky nebo Juve..to by mě nebavilo. Rakitic hrůůůza. Nevím proč, ale jak odešel ze Schalke tak se mi ten jeho styl hrozně nelíbí a špatně se mi na něj dívá. Zlatej Pirlo i s jeho stále častějším chybováním...

Reagovat
Benfica

betonári z Juve a nás rozsekajú 1-1 alebo 0-1

Reagovat
Airus

to teprve uvidíš beton v odvetě od benfici

Reagovat
Pepe1911

Krasnej gooool

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele