Ligue 1 - preview 33. kola: Domácí rozlučka s Mbappém

10.05., 08:56, aktualizováno 12.05., 09:27
Previews
Kylian Mbappé (© AFP)

Zápas mezi PSG a Toulouse se bude točit hlavně kolem Kyliana Mbappého. Nejlepší střelec klubové historie PSG se totiž vůbec naposledy představí vlastním fandům v Parku princů a podstoupí rozlučku tam, kde se postupně vyhoupl ve světovou ikonu. Do akce půjde dalších dvanáct týmů, včetně Marseille, Monaca, Lyonu, Lille a Rennes.

Racing Strasbourg - FC Metz

neděle 21:00

Derby de l'Est aneb souboj Štrasburku s Métami představuje především pro hostující výběr dost důležitou položku této sezóny. Zatímco ten domácí má už jistotu záchrany, ten hostující ne. A jestli se Les Grenats chtějí vyhnout případné baráži, musejí prostě v tomhle střetnutí uspět. Les Bleu et Blanc ale rivalovi nemíní předávat body jen proto, že je tolik nepotřebují.

Nezdar v lokálním klání se totiž u vlastních fanoušků těžko vysvětluje. V posledních letech přitom bitvy o region Grand Est vyznívaly ve prospěch Štrasburku, který by v nich určitě rád protáhl svou sérii neporazitelnosti na šest utkání za sebou. V předešlých čtyřech mimochodem vždy oslavil vítězství, třikrát z toho na soupeřově půdě. Svěřenci trenéra Patricka Vieiry každopádně nebudou vstupovat do aktuálního mače v optimálním rozpoložení, už třikrát v řadě v Ligue 1 prohráli.

Hosté mají nyní tu nejlepší motivaci, jak přerušit špatnou bilanci se svým úhlavním protivníkem z minulých let. Na bezpečnou patnáctou pozici ztrácejí tři body, od sedmnácté sestupové je dělí čtyřbodový odstup. Situace je zkrátka stále velmi napjatá. "Tlak na výsledky je tu pokaždé. Nikdy zásadně větší, nikdy ale také výrazně slabší,” uvedl před jedním z klíčových duelů hostující lodivod László Bölöni. "Máme ještě svou šanci, chceme ji využít a vydat ze sebe to nejlepší,” sliboval příznivcům klubu z Lotrinska.

Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Bellaarouch - Senaya, Doukouré, A. Sylla, Guilbert - Sahi, Andrey Santos, H. Diarra - Bakwa, Emegha, Sebas

FC Metz - pravděpodobná sestava:
Oukidja - Colin, I. Traoré, Hérelle, Fali Candé - Jean Jacques, N'Doram, L. Camara - Van Den Kerkhof, Mikautadze, P. A. Diallo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.62 - 3.47

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - AS Monaco

neděle 21:00

Monaco může podniknout poslední krok k pojištění pozice vicemistra. Pokud uhraje alespoň remízu na půdě konkurenta ze Lvího zálivu, o svoje umístění už jednoduše nepřijde. Nicméně výběr z Montpellieru se dostal v posledních kolech do velmi dobré pohody a bezpochyby se nehodlá v posledním vystoupení před vlastními fanoušky prezentovat v negativním podání.

Pro svěřence trenéra Michela Der Zakariana je možná škoda, že pozitivní výsledky nezačali sbírat o něco dříve. Jinak by se možná ještě mohli zapojit do boje o postup do evropských pohárů. Na druhou stranu je třeba zmínit, že jednu dobu neměli vůbec daleko od sestupového pásma. Nakonec vlastně zabrali v opravdu pravý čas, pokud budeme brát v potaz onu otázku záchrany. Od začátku března prohráli pouze jednou, a to s mistrovským týmem z Paříže. Jinak v osmi případech z devíti vždy minimálně plichtili.

Monaco je na tom po stránce získaných bodů ještě lépe. Za uplynulých deset ligových kol padlo pouze jednou, a to na konci dubna na půdě famózně finišujícího Lyonu, jinak také pravidelně sbíralo potřebné úspěchy. Ty ho aktuálně vynesly do komfortního postavení, svěřencům trenéra Adiho Hüttera zbývá v závěrečných dvou kláních jednou neprohrát a budou se radovat z druhé příčky.

Pokud se Les Monégasques povede tenhle cíl splnit, tuhle sezónu můžou zhodnotit úspěšně. Letos nepůsobili v evropských pohárech vůbec, teď to vypadá, že se v následujícím ročníku účastní hlavní fáze Ligy mistrů. Museli by duel v Montpellieru a ten domácí s Nantes opravdu šeredně pokazit, aby ještě o takovou výsadu přišli. Zároveň by aktuálně třetí Brest a čtvrté Lille měly být ve svých zbývajících zápasech nutně a zcela stoprocentní, aby Monaco ještě spadlo níže.

Hosté přicestují na Stade de la Mosson v roli mírného favorita. Nynější rozpoložení jejich soupeře ovšem poukazuje na to, že by se ve finále mohlo konat vyrovnanější měření sil, než co napovídají papírové predikce. "Víme moc dobře, že nás bod posune do Ligy mistrů. A že tohle je to jediné, co celý klub zajímá,” burcoval Wilfried Singo, obránce ASM. "K zápasu s Montpellierem tak přistupujeme s maximální koncentrací,” sliboval.

Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Bertaud - Hefti, Jullien, Sagnan, I. Sylla - Chotard, Omeragic, Ferri - Savanier - Mousa Al Ta'mari, Adams, T. Coulibaly

AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Majecki - Vanderson, Singo, Kehrer, K. Diatta - Akliouche, Moh. Camara, Yous. Fofana, E. Ben Seghir - Ben Yedder, Embolo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.83 - 4.74 - 1.80

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FC Nantes - Lille OSC

neděle 21:00

Nantes ještě nemá jistotu záchrany, Lille bojuje o třetí příčku, a tudíž o postup do hlavní fáze Ligy mistrů. Tenhle souboj zkrátka slibuje třaskavou bitvu, ve které body potřebují oba celky. Hosté určitě hodlají využít pátečního zaváhání Brestu a posunout se v tabulce na třetí místo před něj, domácí se naopak míní definitivně vzdálit od barážové pozice, kterou okupují Méty.

Aby jedna či druhá ekipa svůj cíl splnila, musí k tomu bezpodmínečně získat tři body. Tříbodový odstup dělí Dogy od třetích Pirátů, mají přitom už nyní o chlup lepší skóre, a tak by je výhra opravdu posunula na kýženou metu. Kanárci chovají dvě kola před koncem poměrně pohodlný čtyřbodový odstup od sestupových potíží, jenže ani ten v tuhle chvíli není dostatečný. A aby se nemuseli ohlížet na souběžně hrané Derby de l'Est, v němž Les Grenats zavítají na venkovní půdu, i oni musejí směřovat svůj výkon k vítězství.

Zatímco svěřenci trenéra Paula Fonsecy budou muset hrát do posledního dechu, ať už jejich mač na Bretaňském poloostrově dopadne jakkoli, Nantes může o svém úspěchu rozhodnout právě teď. A nestresovat se následující neděli, jak si bude vést v duelu na hřišti Monaca. Suma sumárum, výběr La Maison Jaune nemá jednoduchý los. Na druhou stranu je ve velmi dobrém postavení, především má osud pevně ve svých rukou.

Domácí před týdnem uhráli cenný bod v Brestu v souboji s lokálním rivalem. Celkově však nevyhráli třikrát po sobě, za toto období uzmuli jen dva body. Pořád tak musejí myslet na zadní vrátka, kouč Antoine Kombouaré zkrátka stále nedokončil svou misi udržet mužstvo na nejvyšším levelu. "Lille pro nás bude představovat tvrdou zkoušku,” uvědomoval si. "Vždyť je to soupeř, který hraje o Ligu mistrů. My ale chceme vyhrát,” opakoval dokola na předzápasové tiskové konferenci.

FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Lafont - Coco, Cömert, Duverne, Pallois, Cozza - M. Sissoko, Pedro Chirivella, Moutoussamy - Mostafa Mohamed, Abline

Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Chevalier - Tiago Santos, Yoro, B. Diakité, Ismaily - Bentaleb, André - Žegrova, Ang. Gomes, Haraldsson - J. David

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.21 - 3.60 - 1.95

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Clermont Foot - Olympique Lyon

neděle 21:00

Les Gones začali sezonu mizerně, nicméně v její druhé polovině se dokázali z krize vymanit. O jejich nejbližším soupeři nic takového napsat nelze. Les Lanciers potřebují oba zbývající duely nutně vyhrát a zároveň doufají, že konkurence ztratí, aby se vyšplhali alespoň na barážovou pozici.

Tým Pascala Gastiena má za sebou dva zápasy se stejným výsledkem, jenže pokaždé v opačném gardu. Proti Remeši dokázali vůbec poprvé v ročníku vsítit více než dvě branky. Pod výhru 4:1 se dvěma přesnými zásahy podepsali Muhammed Cham Saračević a Elbashan Rashani, zásahy druhého jmenovaného mimochodem padly v početní výhodě.

Naopak další soupeř, tedy AS Monaco, před týdnem zvítězilo nad Clermontem ve stejném poměru, čímž poslednímu celku tabulky uštědřilo sedmnáctou porážku. Proti svému bývalému zaměstnavateli si nezahraje Maxime Gonalons, jehož mezi zraněnými doplňují Cheick Oumar Konaté a Adam Mabrouk. Výše zmiňovaný kosovský reprezentant Rashani bude po karetním trestu opět připraven.

"Byl to bláznivý zápas, který pro nás nakonec skončil vítězně," prohlásil trenér Lyonu Pierre Sage po přestřelce 4:3 na stadionu v Lille, ve které hned čtyři trefy padly po 80. minutě. Hned o tři z nich se postarali jeho svěřenci - Malick Fofana, Alexandre Lacazette (celkem vsítil už 17 gólů) a tříbodový zisk zajistil ve druhé nastavené minutě v této sezoně naopak sváteční střelec Mama Baldé.

Reprezentant Guiney-Bissau patrně nastoupí do základní sestavy proti Clermontu, devatenáctiletý Fofana by tam taktéž neměl scházet. I proto, že v posledních pěti kláních skóroval třikrát. Kouč celku z Parc Olympique Lyonnais, jenž tento týden oslavil pětačtyřicáté narozeniny, nemusí řešit žádné absence. Tudíž by bylo překvapením, kdyby Les Gones v neděli nebodovali.

Clermont Foot - pravděpodobná sestava:
M. Diaw - Zeffane, Matsima, Pelmard, Neto Borges - Magnin, J. Gastien - Virginius, Cham, Rašani - Kyei

Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Clinton Mata, O'Brien, Čaleta-Car, Henrique - Matič, Caqueret, Mangala - Cherki, Mama Baldé, Mal. Fofana

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.39 - 4.94 - 1.55

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Toulouse FC

neděle 21:00

Tenhle duel se bude točit hlavně kolem Kyliana Mbappého. Nejlepší střelec klubové historie PSG se totiž vůbec naposledy představí vlastním fandům v Parku princů a podstoupí rozlučku tam, kde se postupně vyhoupl ve světovou ikonu. V souboji s Toulouse rozhodně míní ukázat to nejlepší, co v něm je. A dá se očekávat, že to pro něj osobně budou hodně emotivní chvíle.

Je potřeba zmínit, že už při předchozím angažmá v Monacu rostl ve velkého útočníka. Za pařížský celek vyhrál na domácí scéně, co mohl. Nesplnil jen jediný úkol, a to triumf v Lize mistrů. Právě taková trofej mu ve sbírce citelně chybí. A od nové sezóny se ji bude pokoušet získat jinde, nejpravděpodobněji tomu bude v Realu Madrid. Přes sociální sítě v pátek oficiálně vzkázal, že končící kontrakt v Paříži neprodlouží.

Byla to další smutná zpráva pro příznivce Les Parisiens poté, co PSG nezvládlo semifinálovou odvetu milionářské soutěže s Dortmundem. O to horší byl výpadek z této soutěže, protože minimálně ve druhém mači s Borussií nebylo slabším mužstvem. Mizerná produktivita ale udělala své. Mbappé si tak připravil své prohlášení na asi tu nejvhodnější dobu. I když už se o jeho odchodu mluví od února, nechtěl nikoho zatěžovat touto informací v průběhu rozjeté sezóny. A naplánoval si oznámit své rozhodnutí před posledním domácím zápasem tohoto ročníku, před svým závěrečným.

Korunovaný mistr Ligue 1 určitě chystá velkolepou ceremonii. Jakkoli může Mbappého krok opustit Paříž vyvolávat frustraci, naštvání či rozčarování, třeba proto, že vedení PSG za přestup hráče jinam neinkasuje ani euro, neboť se stane volným hráčem, dá se předpokládat, že na tribunách bude panovat taková atmosféra, která především vzdá hold jedné z legend. Ano, ačkoli je pařížskému rodákovi jen 25 let, musí se v souvislosti s ním už takto hovořit.

V souboji s Toulouse, které se nachází v dolní polovině tabulky a nemá blízko ani místům zajišťující evropské poháry, ani k těm sestupovým, Mbappé bezpochyby hodlá rozšířit svůj střelecký účet. V dresu PSG od příchodu z roku 2017 zaznamenal úctyhodných 255 branek napříč všemi soutěžemi. O svůj symbol mimochodem přijde také celá Ligue 1. Na téhle frontě, v součtu s utkáními za Monaco, mimochodem vsítil pařížský rodák dohromady 190 gólů.

Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Zague, Danilo Pereira, Marquinhos, Beraldo - Mayulu, Ugarte, Fabián Ruiz - Barcola, Kolo Muani, K. Mbappé

Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Restes - Mawissa, Logan Costa, Mous. Diarra - Desler, Sierro, Cásseres, Suazo - Aboukhlal, Dallinga, Y. Gboho

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.55 - 7.51

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - FC Lorient

neděle 21:00

Účast v semifinále Evropské ligy je pro Marseille úspěchem, byť přece může na jihu Francie převládat zklamání, že se nakonec nepovedlo vybojovat finále. Ale ruku na srdce, nakonec si asi soupeř z Bergama vážně zasloužil postoupit dál. Zato na domácí scéně je OM i nadále ve velkém srabu. A čekají ho nejenom proti Lorientu peprné chvíle v bitvách o evropské poháry.

Na úvod je potřeba zmínit, že situaci dvě kola před koncem nemají domácí ve svých rukou. Zatím se na evropskou scénu proklouzává ze šesté příčky, ve hře je ještě možnost, že by Konferenční ligu mohla zajišťovat ta sedmá, ale záležet bude, kdo vyhraje Coupe de France. Tak jako tak na obě mety svěřenci trenéra Jeana-Louise Gasseta ztrácejí. Prostě musejí doufat, že oni body sbírat budou, kdežto jejich přímí konkurenti ne.

Duel s Lorientem by z papírového hlediska neměl pro Marseille představovat nepřekonatelnou překážku, vždyť Les Merlus se nacházejí na zcela opačném pólu tabulky. Jenže také celek z Bretaňského poloostrova má evidentní zájem uspět, bojuje totiž o holé přežití. A vlastně je v dost podobné pozici jako jeho aktuální protivník. Též v Lorientu se zkrátka potřebují spolehnout na to, že ostatní, konkrétně Le Havre, ale především šestnácté Méty, prožijí bodový půst.

Tři body, taková je ztráta hostující ekipy na to místo, které by jí ručilo možnost zachránit se v baráži. Šestibodové manko pak vykazuje na bezpečné patnácté, jež okupuje sok z Normandie. "Budeme sledovat hlavně výsledek utkání mezi Štrasburkem a Métami. Může to přímo ovlivnit postoj k našemu zápasu,” prozrazoval hostující lodivod Régis Le Bris. "Někdy nám k uchování naděje může stačit remíza, jindy zase budeme muset hrát na vítězství. A je potřeba myslet i na skóre. Hlavně ve druhém poločase můžeme na změny takto dobře reagovat."

Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Pau López - Clauss, C. Mbemba, Gigot, P. Gueye, U. Garcia - J. Onana, Veretout - I. Sarr, Moumbagna, Aubameyang

FC Lorient - pravděpodobná sestava:
Mvogo - Adjei, Laporte, Talbi - Katseris, L. Abergel, T. Bakayoko, Ben. Mendy - Louza, M. Bamba, Ponceau

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 5.03 - 6.85

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Stade Rennes - RC Lens

neděle 21:00

Čtyři body, takový je rozdíl mezi dvěma soupeři, kteří usilují o postup do pohárové Evropy. A především pro Rennes představuje tenhle zápas možná klíčovou položku sezóny. Pokud se mu nepovede doma Lens porazit, už tohoto protivníka nebude moci sesadit směrem dolů. Pak už mu bude zbývat jediná možnost, jak dosáhnout svého cíle, a to vyřadit ze hry sedmý Lyon.

Jenže právě Olympique má výhodu v tom, že se ještě utká ve finále Coupe de France s PSG o cennou trofej. A pokud opravdu uspěje, bretaňský celek vyjde naprázdno bez ohledu na to, že by skončil třeba sedmý. Stále ale hovoříme v té rovině, že by nyní Les Rennais nezískali všechny body. Nemají k tomu každopádně, co se týče aktuální formy či vzájemných statistik, úplně dobré předpoklady. V předešlých sedmi kolech Ligue 1 mimochodem padli hned pětkrát.

Před týdnem si nicméně Rennes počínalo dle svých představ. A důležité vítězství urvalo z půdy zachraňujících se Mét. "Bylo by příliš jednoduché myslet si, že jenom tak zastavíme špatnou bilanci s naším soupeřem,” připomínal domácí stratég Julien Stéphan, že bretaňský klub nevyhrál nad Lens už sedmkrát po sobě. Tedy od té doby, co se Les Sang et Or vrátili zpátky mezi elitu. Přitom vítězství je teď pro SRFC to jediné, co se může brát v potaz.

Svěřencům kouče Francka Haiseho se naposledy taktéž dařilo, doma přetlačili Lorient. Ovšem venku padli už třikrát v řadě. Tahle čísla naopak hovoří před tímto kláním spíše v jejich neprospěch. "Nemyslím si, že je to náhoda, že jsme Lens skoro čtyři roky neporazili,” dodával Stéphan. "Tohle se pochopitelně hráčům připomnělo, byla to součást naší přípravy. To, abychom porazili Lens, je pro nás tak jako tak velkou výzvou.”

Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
S. Mandanda - Seidu, Wooh, Theate, Truffert - Bourigeaud, Santamaría, Le Fée, D. Doué - Kalimuendo, Gouiri

RC Lens - pravděpodobná sestava:
B. Samba - Gradit, Chusanov, Medina - Frankowski, N. Mendy, David Pereira da Costa, Machado - Sotoca, W. Saïd, Fulgini

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.69 - 3.19

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

OGC Nice - Le Havre AC

pátek 21:00

Zatímco Les Aiglons by mohli přijít o evropské poháry jenom zásluhou totálního selhání, ligový novic řeší mnohem závažnější potíže. Druhá polovina ročníku svěřencům trenéra Luky Elsnera příliš nevyšla, tudíž budou patrně až do poslední kola řešit sestupové patálie.

Tedy ty spojené s ošemetnou barážovou příčkou, jelikož na tu předposlední, tedy přímo sestupovou, činí aktuální náskok šest bodů, což dva zápasy před koncem vůbec není špatné. To znamená, že stále ještě úřadující (ačkoli AJ Auxerre schází k titulu už jen malinkatý krůček) šampion Ligue 2 může být vděčný za fakt, že se počet týmů v nejvyšší soutěži o dva snížil.

O minulém víkendu se hostům podařilo zdolat Štrasburk, to když se o jednu trefu postaral André Ayew a dvakrát skóroval marocký záložník Yassine Kechta, pro kterého to byly dva první zásahy v sezoně. Proti Nice by rád ve svých dvaadvaceti přidal další, nicméně jeho tým si na stadionech soupeřů nevede dobře. Desetkrát v řadě tam nevyhrál, přičemž venku mají horší statistiku pouze Marseille a Clermont.

Orli na svém stánku Allianz Riviera dosud osmkrát zvítězili, čtyřikrát remizovali a třikrát prohráli. V květnu navíc nehráli jako jediní ještě ani jeden zápas, protože střetnutí s v té době o finále Ligy mistrů bojujícím PSG bylo přesunuto na příští středu. Prozatím poslední klání tedy svedli shodou okolností rovněž se Štrasburkem, který i oni porazili 3:1.

Vedle Evana Guessanda se do střelecké listiny zapsali Morgan Sanson a Dante, jenž se díky tomu stal čtvrtým hráčem, který v Ligue 1 skóroval po dosažení čtyřicátého roku věku. Bývalý brazilský reprezentant nebude ani tentokrát scházet v obranné řadě, která s pětadvaceti inkasovanými góly zůstává mezi francouzskou elitou nejlepší.

OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Bulka - Lotomba, Todibo, Dante, Bard - Sanson, Ndayishimiye, K. Thuram - Cho, Moffi, Boga

Le Havre AC - pravděpodobná sestava:
Desmas - A. Sangante, Youté, G. Lloris, Opéri - Casimir, A. Touré, Targhalline, Kechta - Sabbi, A. Ayew

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.16 - 6.46

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Stade Brestois - Stade Reims

pátek 21:00

Skvadra Érica Roye má dvě kola před koncem na kontě sedmapadesát bodů, což je o třináct více, než kolik se podařilo vybojovat za celou minulou sezonu, kdy se hrálo o čtyři partie víc. Dalším protivníkem bude Remeš, která by ráda zakončila ročník v horní polovině tabulky.

Po týden starém a zcela nečekaném výprasku 1:4 od posledního Clermontu, který si díky tomu uchoval alespoň naději na dosažení barážové příčky, se po vzájemné dohodě z minuty na minutu poroučel kouč Will Still, který dokázal vytvořit rekordní sérii neporazitelnosti v historii klubu ze Stade Auguste-Delaune.

"Připadám si jako idiot. Je to nejhorší den mojí kariéry a s touhle porážkou se těžko smiřuju," prohlásil bezprostředně po vzpomínaném zápase. Jeho příštím působištěm se patrně stanou domácí Britské ostrovy. Zatím jím uvolněný post by měl připadnout Habibu Beyemu, který vytáhnul klub Red Star FC ze třetí ligy do druhé.

V současné době tedy tým nevede jako hlavní kouč nikdo, což může vyhovovat soupeři, který má za sebou dva naprosto kontrastní duely. Proti Nantes se zrodila bezbranková remíza (což musel potrestaný trenér sledovat z tribuny), zatímco týden předtím svedl vítěznou přestřelku 5:4 na stadionu v Rennes. Nutno dodat, že o pět branek se postarali čtyři různí střelci, při té páté cílil Warmed Omari do vlastní sítě.

Brest sice z posledních šesti utkání prohrál dvě, nicméně šanci se poprvé v historii kvalifikovat do Ligy mistrů si jistě nebude chtít nechat vzít. Tím spíše, že dvě kola před koncem není nereálné ani druhé místo, i když ve vzájemném měření sil s Monakem, které pozici vicemistra okupuje, Les Pirates prohráli. Jinak by teď jejich situace byla ještě o něco veselejší.

Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Bizot - Lala, Chardonnet, Brassier, Locko - Magnetti, J. Martin, Mah. Camara - Le Douaron, Mounié, Satriano

Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Y. Diouf - Foket, Agbadou, Abdelhamid, Sergio Akieme - Munetsi, Stambouli, Teuma - Itó, O. Diakité, Khadra

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.33 - 5.38

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Paris Saint-Germain
31
20
10
1
76 : 29
70
2
AS Monaco
32
18
7
7
62 : 42
61
3
Stade Brestois
32
16
9
7
49 : 33
57
4
Lille OSC
32
15
10
7
48 : 31
55
5
OGC Nice
31
14
9
8
36 : 25
51
6
RC Lens
32
14
7
11
42 : 34
49
7
Olympique Lyon
32
14
5
13
46 : 54
47
8
Stade Rennes
32
12
9
11
51 : 43
45
9
Olympique Marseille
31
11
11
9
47 : 38
44
10
Montpellier HSC
32
10
11
11
41 : 44
40
11
Toulouse FC
32
10
10
12
39 : 42
40
12
Stade Reims
31
11
7
13
38 : 45
40
13
Racing Strasbourg
32
9
9
14
35 : 47
36
14
FC Nantes
32
9
6
17
29 : 49
33
15
Le Havre AC
32
7
11
14
33 : 42
32
16
FC Metz
32
8
5
19
34 : 54
29
17
FC Lorient
32
6
8
18
37 : 63
26
18
Clermont Foot
32
5
10
17
26 : 54
25

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Langi

Do pici…proc to tomu Rennes nemohli uznat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele