Ligue 1 - preview 29. kola

21.03.2009, 09:08, aktualizováno 22.03.2009, 10:03
Previews
Lyon potřebuje nutně porazit Sochaux, jinak přijde o vedení v tabulce. Hosté s Václavem Svěrkošem v sestavě ale potřebují k záchraně body jako sůl. Na vítězství musí hrát i Paříž, která hraje v nenápadném Toulouse, jenž ovšem z pátého míta ztrácelo na čelo jen čtyři body. Poslední nedělní zápas obstarají Lorient a St. Etienne.
Stade Rennes - Valenciennes FC  (sobota 19:00)
V devětadvacátém kole na sebe narazí dva celky s velice dobrou formou. Zatímco Rennes neprohrálo již pět zápasů v řadě, Valenciennes je na tom ještě o něco lépe. Neprohrálo již tři měsíce a vzdaluje se sestupovým příčkám.

Hosté se v důležitém zápase s ambiciózním Rennes budou muset obejít bez několika klíčových hráčů. Jejich dlouhá série ale u mnoha soupeřů vzbuzuje respekt; ještě nedávno se Valenciennes potácelo v sestupových vodách, nyní má na osmnácté Saint-Etienne náskok tří bodů.

Svěřenci Antoina Kombouarého si v minulém kole poradili s posledním Le Havrem, výhru 3:2 jim ale až ve druhé minutě nastavení zajistil Johan Audel. Červeným ale radost z porážky zhořkla kvůli několika zraněním. Zranění si obnovila lednová posila z Rangers, útočník Jean-Claude Darcheville.

Dalšími hráči, bez kterých se bude muset Kambouaré obejít, jsou klíčový záložník José Saez, obránce Mody Traoré, alžírský středopolař Djemal Belmadi a důležitý playmaker z Pobřeží slonoviny Siake Tiéné. Bez několika opor záložních řad se bude Valenciennes pokoušet o svou první výhru na cizím stadionu.

Rennes natáhlo svou celkovou neporazitelnost na sedm zápasů, v Ligue 1 pak neprohrálo již pětkrát v řadě. V národním poháru si mezitím poradilo s třetiligovým Rodezem a probojovalo se do semifinále.

Kouč domácích Guy Lacombe překvapivě žádnou ze svých opor pro pohárový zápas nešetřil. "Nemyslím si, že klukům dal ten zápas tolik zabrat. Neměli by mít problémy," zhodnotil. "Budeme si muset na Valenciennes dávat pozor především pár minut před koncem, několikrát se jim podařilo v posledních minutách rozhodnout o jejich bodovém zisku," pozastavil se i u zápasu se sobotním soupeřem.

Domácí jsou momentálně na sedmé příčce, na lídra z Lyonu ale ztrácí pouze šest bodů. Prioritou pro domácí ale jistě bude účast v evropských pohárech. Na čtvrtou příčku ztrácí tři body.

Lacombe, kterému bude pravděpodobně chybět pouze poraněný útočník Pagis, si myslí, že VA bud hrát nejvyšší soutěž i příští rok: "Mají dobrý tým, zvlášť některé hráče. Ti ale unikají skautům zahraničních velkoklubů. Zachrání se."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.45 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Le Havre AC - Girondins Bordeaux  (sobota 19:00)
Bordeaux se díky výhře nad Nice opět dostalo do boje o titul, což by chtělo potvrdit na hřišti posledního Le Havru. Ten v minulém kole smolně nestačil na Valenciennes.

Bordeaux nastoupilo do nového roku ve skvělé formě a v čele tabulky pořádně prohánělo vedoucí Lyon. V únoru ale přišlo několik nepovedených výsledků a tým pomalu klesal tabulkou. Nyní se ale zdá, že modří opět našli ztracenou formu. Díky výhře nad ambiciózním Nice se posunuli na čtvrtou příčku, na vedoucí Olympique Lyon pak ztrácejí tři body.

V zisk titulu nepřestali věřit ani hráči Bordeaux. Yoan Gouffran se k celé situaci vyjádřil: "Hodně jsme o nepovedeném měsíci uvažovali. Bylo to pro nás opravdu nepříjemné, ztratili jsme mnoho bodů. Všichni nás již viděli, jak zdviháme trofej nad hlavou. Když se nyní podíváme na tabulku, tak už to z našeho pohledu není tak dramatické. Tři body, které jsme získali minulý víkend, nás znovu nakoply. Musíme ve vítězstvích pokračovat a to nejbližším zápasem - v Le Havru," zhodnotil nedávné výsledky mladý hráč.

Bordeaux do sobotního zápasu nastoupí ze čtvrté pozice, v případě výhry by se ale mohlo posunout na druhou příčku - před Marseille i PSG. Venku ale Girondins žádnou oslnivou formu nemají, ze čtrnácti zápasů vyhráli pouze pět.

Le Havre v minulém kole nenavázal na ojedinělou výhru nad Sochaux a podlehl Valenciennes 2:3. Nadále tak zůstává na posledním místě. Na nesestupové příčky navíc nyní ztrácí již jedenáct bodů a stane se tak pravděpodobně prvním sestupujícím týmem.

Když už se domácí nemohou spolehnout na dobrou formu, mohou se alespoň radovat z uzdravení obránce Nicolase Gilleta. Nadále je ale mimo jeho kolega z defenzivní řady Nestor. Hostům bude chybět suspendovaný záložník Fernando, zraněný je nadále střelec třinácti ligových branek Cavenaghi. Do sestavy se naopak vrací útočník Gouffran, klíčový obránce Diawara a bek Tremoulinas.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 3.25 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
OGC Nice - SM Caen  (sobota 19:00)
Až po krk v sestupových vodách namočené Caen zajíždí v sobotu na hřiště Nice. Domácí fotbalisté okupují střed tabulky, ale na pohárové příčky už ztrácejí plných deset bodů a letošní sezónu budou nejspíše dohrávat pouze z "povinnosti".

Hosté od konce listopadu loňského roku nepoznali chuť vítězství a jsou na "nejlepší cestě" do Ligue 2. Příliš se ani nedaří Stevu Savidanovi, který na podzim patřil k tahounům mužstva, na jaře se ale střelecky trápí. V minulém zápase začínal dokonce mezi náhradníky. "Jsme na 19. místě a týmu se nedaří, není se tedy čemu divit, že ani já příliš branek nedávám. Podívejte se třeba na Gignace, když se Toulouse nedařilo, nebylo o něm slyšet a také se střelecky trápil. Úspěch jednotlivce totiž záleží na výkonu celého tým. A nyní má každý z nás má na současné situaci kousek viny," dodal Savidan.

Ani Nice nezažívá příliš povedené období. Z posledních čtyř ligových zápasů získalo pouze jediný bod za remízu 1:1 proti Monaku. A ani sobotní zápas nebude podle obránce domácích Hognona vůbec jednoduchý: "Jsem velmi překvapen momentálním umístěním Caen. Mužstvo má velmi silné hráče a proto si myslím, že se tým zvedne a během pár kol se vyšplhá mimo zónu sestupu."

Domácí nemohou počítat se zraněným středopolařem Faem, který si v tréninku v průběhu týdne poranil kotník. Hosté se musí obejít bez Quelliera a Florentina.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.05 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Lille OSC - Grenoble Foot 38  (sobota 19:00)
Rozdílná nálada panuje v týmech sobotních soupeřů po čtvrtfinále Francouzského poháru. Zatímco hosté z Grenoblu vyřadili Monako a postoupili mezi čtyři nejlepší týmy, domácí Lille si v penaltovém rozstřelu vylámalo zuby na Toulouse a je vyřazeno.

Utkání mezi Lille a Toulouse po 90 minutách svého vítěze nenašlo, a tak přišlo na řadu prodloužení. V něm sice dalo Lille dvě branky, bohužel jednu do vlastní sítě a na řadu přišly penalty. O postupu Toulouse rozhodl "smolař dne" Emerson, který si nejen vsítil již zmiňovaný vlastní gól, ale také neproměnil rozhodující penaltu. Naopak hráči Grenoblu zažili vcelku "nudný" zápas, když knížecímu klubu stačili během padesáti minut vstřelit dvě branky a rozhodnout o svém postupu.

Lille tak má díky vyřazení z poháru "štěstí v neštěstí", protože se může plně soustředit na ligu, kde je mnohými považováno za černého koně celé soutěže. A se ztrátou pouhých čtyř bodů se bude určitě chtít zapojit do bitvy o krále Francie.

Grenoble pokračuje ve zlepšených výkonech z jarní části soutěže a na svém kontě už má osm (z toho 6 ligových) utkání bez porážky. Hosté jsou na devátém místě tabulky se šestibodovým náskokem na sestupové pásmo. Pokud ale budou svěřenci Bazdarevice pokračovat v jarní formě, problémy se sestupem se jich rozhodně týkat nebudou.

Hostům bude pravděpodobně chybět Feghouli, který laboruje s poraněným kolenem. Domácí postrádají Fraua, Beriu a Plestana. Start Debuchyho je nejistý, 24letý středopolař si poranil v pohárovém utkání proti Toulouse kotník a o jeho startu se rozhodne těsně před zápasem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.30 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Nancy-Lorraine - AS Monaco  (sobota 19:00)
Nancy se nedaří vyhrávat a v tabulce nadále klesá. Na sestupové pozice má nyní k dobru pouze jeden bod. V sobotu se navíc utká s Monakem, které neprohrálo v lize již třikrát v řadě.

Nancy nevyhrálo již od konce ledna a z desátého místa se postupně propadlo až na momentální patnáctou příčku. Jediný bod z posledních pěti zápasů navíc nedává domácím přílišnou šanci na vylepšení momentální pozice.

V minulém kole si červení neporadili ani se Sochaux a trenér Pablo Correa navrhl vedení rezignaci. To ji ale odmítlo, gólman Bracigliano nyní věří, že přišel ten správný čas k nejlepším možným výkonům. "Ocitli jsme se v situaci, ve které jsme nikdy předtím nebyli. Myslím ale, že nakonec boj vyhrajeme a v Ligue 1 zůstaneme," sdělil pro L'Equipe. "Je před námi ještě deset zápasů. To není málo, na druhou stranu to ani není moc. Teď již není čas na silná slova, musí dojít na činy."

"Musíme hrát týmově. Semkneme se a ukážeme, že Nancy má na to, aby bojovalo v Ligue 1," burcuje před zápasem Bracigliano. Poslední vzájemný zápas obou klubů skončil lépe pro Monako - to na domácím stadionu urvalo tři body za výhru 3:1.

Přestože je Monako o čtyři příčky výše než Nancy, musí se také strachovat o udržení. Z jedenáctého místa má totiž náskok pouhých čtyř bodů. V minulém kole si ale připsalo důležitou výhru 3:2 nad ambiciózním Toulouse.

Přesto ve čtvrtfinále národního poháru nedokázalo porazit Grenoble a se soutěží se loučí. Kouč Ricardo tak bude muset na nepříznivý výsledek reagovat. Bude se ale muset obejít bez několika hráčů. Mimo jsou Lukman Haruna, Djamel Bakar, Yannick Sagbo, Flavio Roma, Adriano, Vincent Muratori, Alejandro Alonso, Camel Meriem, Alexandre Licata a Kevin Diaz. Domácím budou chybět Michael Chretien, Joel Sami, Issiar Dia a Chris Malonga.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.80 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AJ Auxerre - Le Mans UC 72  (sobota 19:00)
Největší překvapení minulého víkendu - tak bychom mohli nazvat fotbalisty Auxerre, kteří v minulém kole dokázali vyloupit Lyon a výrazně mu zkomplikovali obhajobu mistrovského titulu. Je ale třeba dodat, že si Lyonští svým pasivním přístupem po celý zápas o porážku koledovali.

Jestli Auxerre dokáže porazit i dalšího ligového soupeře, se dozvíme v sobotu večer. Na jeho stadion přijíždí mužstvo Le Mans, které má v tabulce o pouhé dva body méně a už pět ligových kol neprohrálo.

"Čeká nás velmi náročné utkání. Auxerre je jedním ze tří, čtyř týmů, které v letošním roce předvádí výborný fotbal. Jejich velkou zbraní je vysoká technická vybavenost. Obavy ze zápasu ale nemám, můžeme čelit jakémukoliv protivníkovi. Budeme hrát ze zabezpečené obrany, jen to může být účinnou zbraní proti nebezpečnému soupeři," nechal se slyšet kouč Le Mans Jeandupeux.

Le Mans v poslední době také moc neprohrávalo, na své konto si z posledních pěti zápasů připsalo hned čtyři remízy, které v posunu tabulkou nahoru ale příliš nepomohly. Hosté tak stále zůstávají jen tři body nad sestupovým pásmem. A proti Auxerre je lehké utkání rozhodně nečeká.

"Mužstvo Auxerre je ale jiné než například Toulouse či Rennes. Zatímco poslední dva jmenovaní preferují "atletický" typ fotbalu, Auxerre je nebezpečné hlavně díky svému hernímu stylu, který je založen na fotbalové chytrosti," dodal lodivod hostů Jeandupeux.

Le Mans budou chybět Coutadeur a Stromstad, start Ben Freje je nejistý. Domácí se musí obejít bez Oliecha a Mignota.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.95 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Marseille - FC Nantes  (sobota 21:00)
Bitvu dvou úplně odlišných týmů uvidí diváci v Marseille. Zatímco jejich Olympique dal minulý víkend jasně najevo, že ještě "nehodil flintu do žita" a o ligový titul bude tvrdě bojovat, hosté se budou horko těžko zachraňovat v nejvyšší francouzské soutěži.

Domácí výběr dokázal před týdnem porazit PSG na jeho hřišti 3:1 a v tabulce se dostal na druhé místo za vedoucí Lyon, na který ztrácí jediný bod. "Když se podíváte na tabulku, tak zjistíte, že první je stále Lyon. I nadále vede. To mě trochu znervózňuje, protože letos jsme nevyužili již několik šancí sesadit ho z prvního místa. Ještě šest nebo sedm zápasů musíme odehrát podobným způsobem. Vloni jsme viděli, jak malé mohou být rozdíly v boji o titul. Je to velice těsné a těsné to bude až do konce," předpokládá zajímavý závěr ligy trenér domácích Gerets.

Marseille ukázala dobrou formu i v odvetě Poháru UEFA, když po prodloužení vyřadila Ajax Amsterdam a postoupila mezi osm nejlepších klubů této soutěže. Páteční los rozhodl o soupeři pro další fázi Poháru UEFA, na Marseille čeká Hübschmanův Šachtar Doněck. První zápas je na programu 9. dubna.

"Měli jsme velmi vydařený týden, ale nyní se nesmíme zastavit. Plně se soustředíme na utkání proti Nantes, ve kterém chceme získat tři body, které budou důležité v boji o ligový trůn," řekl odhodlaně domácí záložník Cheyrou.

Nantes má pouze o jeden bod více, než první sestupující, kterým je momentálně St. Etienne. Poslední výhra hostů se datuje na poslední lednový den, od té doby získalo Nantes pouze body za čtyři remízy. "Jsem si dobře vědom naší nepříznivé situace. Nikdo nechce spadnout do Ligue 2," řekl stručně kouč Nantes Baup.

Pozitivní zprávou pro Nantes je ale návrat tří zraněných hráčů. V týmu se znovu objevili Capoue, Tall a Douglao. Marseille bude chybět Ziani, který by v případě možné operace chyběl týmu až měsíc. Zda bude hrát Zenden, který doléčuje šrámy z utkání Poháru UEFA, není zatím jisté.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.80 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Lyon - FC Sochaux  (neděle 17:00)
Lyon se v devětadvacátém kole pokusí dostat zpět na vítěznou vlnu. Sedminásobný francouzský mistr nevyhrál již měsíc, navíc vypadl z Ligy mistrů i národního poháru. V neděli se utká se Sochaux, které je ohroženo sestupem.

Lyon prohrál svá dvě poslední ligová utkání a dovolil tak svým pronásledovatelům snížit náskok na čele tabulky na jediný bod. Nejvážnějšími kandidáty na sebrání lyonského primátu jsou PSG s Marseille, tři body nazpátek je pak Bordeaux.

S tím, že situace začíná být vážná, souhlasí i univerzál Lyonu Bodmer. "Nikdo nečekal, že budeme mít takové problémy. My se na to ale pokoušíme koukat pozitivně a brát si z toho co nejvíc zkušeností," prohlásil bývalý hráč Lille. "Není to jednoduché, protože jsme v posledních týdnech zažili mnoho zklamání. Musíme na to ale zapomenout a opět začít hrát době. Musíme začít jinak přemýšlet, přinést novou filozofii. Je před námi ještě deset zápasů a my můžeme poosmé v řadě vyhrát francouzský titul. Byl by to výjimečný zážitek."

Domácím navíc bude opět chybět několik defenzivně laděných hráčů. Cris je suspendovaný, zranění jsou pak stopeři Boumsong s Mensahem. Ve stoperské dvojici s Jeremym Toulalanem by se pak mohl objevit právě Bodmer. "Bylo by to těžké, ale jsme dva inteligentní hráči. Pokud spolu budeme hodně komunikovat, tak v této variantě nevidím problém," vyjádřil se k tomu Bodmer.

Zatímco Lyon bojuje o titul, Sochaux v každém zápase musí bojovat o záchranu. V minulém kole si hlavně díky českému útočníkovi Václavu Svěrkošovi poradilo s patnáctým Nancy a posunulo se nad sestupové pásmo. Na osmnácté St. Etienne nemá ale žádný bodový náskok.

Sochaux se ale mimo svůj stadion příliš nedaří. Vyhrálo pouze jednou a ze 14 zápasů získalo pouze osm bodů. Hostům bude navíc chybět čtyřgólový útočník Sloan Privat a klíčový obránce Damien Perquis. Domácím bude kromě Boumsonga, Crise a Mensaha chybět Sidney Govou a Anthony Reveillere.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 3.90 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Lorient - AS Saint-Étienne  (neděle 17:00)
Důležité utkání čeká na fotbalisty St. Etienne, kteří jsou i přes zlepšené výkony z poslední doby na sestupových příčkách. Zajíždějí totiž na hřiště Lorientu, který momentálně prochází krizí. Domácí výběr totiž získal z posledních čtyř ligových zápasů jediný bod a výrazně se propadl tabulkou. Od zóny sestupu nyní dělí Lorient pouhé tři body. St. Etienne by se v případě vítězství na domácí celek bodově dotáhlo.

O nepříliš příznivé situaci St. Etienne se vyjádřil i jeho sportovní ředitel Damien Comolli: "Každý v našem týmu si je vědom složité situace, ve které se nyní nacházíme. Pokud se chceme dostat mimo sestupové příčky, musíme zbývající zápasy odehrát v duchu našich utkání na evropské scéně."

Právě v Poháru UEFA byl totiž k vidění úplně jiný tým než ten, který hraje v ligové soutěži. St. Etienne vystavili stopku až ve středu fotbalisté Brém, kteří ve Francii uhráli jen remízu 2:2, ale do čtvrtfinále Poháru UEFA je katapultovala domácí výhra 1:0 z prvního vzájemného zápasu.

Lorient ještě nepoznal v roce 2009 chuť vítězství a dostává se na "dostřel" zachraňujícím se týmům. Pokud v nejbližší době nezačne vyhrávat, bude mít se záchranou ještě velké problémy.

Domácím budou chybět zranění Jallet a Bouderbal. Naopak dobrou zprávou je návrat klíčového záložníka Abriela, který doléčil zranění přitahovače. St. Etienne se bude muset zhruba měsíc obejít bez Blaise Matuidiho, jehož vyřadil poraněný stehenní sval.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.95 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Toulouse FC - Paris Saint-Germain  (neděle 21:00)
Šlágr 29. kola nejvyšší francouzské soutěže se bude hrát v neděli večer v Toulouse. Domácí výběr hostí momentálně třetí tým tabulky Paris Saint-Germain. Kdyby Toulouse ve vzájemném střetnutí uspělo, na mužstvo z hlavního města Francie by se bodově dotáhlo.

Pařížané minulý víkend promeškali šanci dostat se na první místo tabulky, když před svým publikem podlehli Marseille 1:3. Chuť si ale "spravili" už v průběhu týdne, kdy díky gólu střídajícího Hoaraua porazili Bragu 1:0 a postoupili do čtvrtfinále Poháru UEFA. Branka Hoaraua, který je druhým nejlepším střelcem Ligue 1, byla jediným přesným zásahem v celém "dvojutkání". V další fázi narazí PSG na ukrajinské Dynamo Kyjev.

Na vedoucí Lyon ztrácí hosté pouze jediný bod, ale kouč Le Guen si je vědom těžkého zápasu v Toulouse a doufá, že se jednobodový rozdíl po tomto kole nezvětší a vydrží až do reprezentační přestávky. Lyon má totiž papírově lehčího soupeře, když na svém hřišti hostí Svěrkošovo zachraňující se Sochaux. "Naše umístění není překvapením. V letošní sezóně předvádíme velmi kvalitní výkony a naše pozice je zasloužená. Sice jsme minulý týdne klopýtli proti Marseille, ale stále zůstáváme mezi žhavými kandidáty na ligový titul. Také mě těší, že jsme zvládli Poháru UEFA a postoupili už do čtvrtfinále. Jeden zápas jsme zvládli a teď nás čeká ještě Toulouse. Poté budeme mít čas na regeneraci a na nabírání sil před závěrečným finišem," řekl lodivod PSG.

Ani Toulouse nemělo v průběhu týdne příliš volna, hrálo totiž osmifinále Francouzského poháru proti ambicióznímu Lille. O výsledku nerozhodlo ani prodloužení a na řadu musely přijít pokutové kopy. Rozuzlení přinesla až sedmá série - Lille svou penaltu neproměnilo, ale toulouský Sissoko byl úspěšnější a poslal svůj tým mezi nejlepší čtyři týmy Francouzského poháru.

Pikantní bude ale rozhodně souboj dvou momentálně nejlepších střelců Ligue 1. Na straně domácích to je André-Pierre Gignac, který v letošní sezóně skóroval už sedmnáctkrát. Hosté mají v týmu zase Guillaume Hoaraua, jenž má na svém kontě pouze o dvě branky méně.

PSG bude chybět potrestaný Camara, kvůli zranění to utkání nezasáhne Sakha. Toulouse chybí pouze suspendovaný Bonnet.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.90 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Lyon28158536:2153
2.Olympique Marseille281410443:2652
3.Paris Saint-Germain28164840:2852
4.Girondins Bordeaux28148644:2950
5.Toulouse FC281310533:2049
6.Lille OSC281310539:2849
7.Stade Rennes281114332:1947
8.OGC Nice281171031:2940
9.Grenoble Foot 3828811918:2435
10.AJ Auxerre28971223:2734
11.AS Monaco28891133:3533
12.FC Lorient287111031:3232
13.Valenciennes FC287111026:2932
14.Le Mans UC 7228881233:3932
15.AS Nancy-Lorraine28791227:3730
16.FC Nantes28791226:3830
17.FC Sochaux286111130:3629
18.AS Saint-Étienne28851526:4029
19.SM Caen285111230:3626
20.Le Havre AC28532023:5118

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rennes bych viděl čistou 1 :)

Reagovat
smazaný uživatel

já tady tentokrát souhlasím s kolegou a až se vydá sázkařské preview, poznáte, proč i já se kloním k remíze a hlavně underu...

Reagovat
smazaný uživatel

valenciennes neprohralo uz hodne dlouho..

Reagovat
smazaný uživatel

už je to vydané!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hodně nezajímavé zápasy.. Girondins "musí" má nůž na krku, jestli nevyhraje tak se s bojem o první 3 místa může rozloučit

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládli, zvdládli.. Jak by se ti u nás líbil Dernis?

Reagovat
smazaný uživatel

HMM

Reagovat
božský John

Venoušek by dneska moh dát taqk 2-3 goly...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele