Liga mistrů zůstane na Nově. Bude se vysílat až šest zápasů z hracího dne

30.05., 13:53
Aktuality
Trofej pro vítěze Ligy mistrů. (© AFP)

Televizní skupina Nova prodloužila stávající smlouvu na vysílání Ligy mistrů UEFA. Kontrakt je několikaletý, jeho přesnou délku televize nesdělila. Nově budou přímé přenosy k dispozici i na stanicích Nova Sport 5 a 6 vedle kanálů Nova Sport 3 a 4. Televize to dnes uvedla v tiskové zprávě. Nova nedávno oznámila, že bude od příští sezony vysílat i zápasy Evropské a Konferenční ligy UEFA, které dosud nabízela Česká televize.

"Nové stanice Nova Sport 5 a 6 nám dávají větší prostor k odvysílání vyššího počtu zápasů. Úterní a středeční večery budou na našich stanicích patřit Lize mistrů UEFA v dosud nevídané kvantitě. Z každého hracího dne odvysíláme až šest zápasů - dva podvečerní a čtyři večerní souběžně na Nova Sport 3 až 6," uvedl dnes šéf sportu TV Nova Dušan Mendel.

Připomněl, že diváci mají jistotu, že si hlavní fázi prestižní soutěže v sezoně 2025/2026 zahraje i český zástupce. V nadcházející sezoně pak budou o účast v hlavní fázi bojovat mistrovská Sparta a druhá Slavia. Na Nova Sport se fanoušci mohou těšit na vysílání všech čtyř předkol, Superpoháru UEFA a na konci sezony samotného finálového zápasu.

Letošní ročník Ligy mistrů UEFA vyvrcholí finálovým zápasem už tuto sobotu 1. června v londýnském Wembley. Souboj mezi Dortmundem a Realem Madrid bude vysílat Nova Sport 3.

Autor: ČTK

Komentáře (118)

Přidat komentář
ratusek

Formule a Motorky na 5 a 6 nemají moc úspěch, tak tam narvou i LM a evropské poháry?

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Máš k tomu nějaká data? Docela by mě zajímala sledovanost Moto sportů, dříve o nich každej mluvil, dneska nic moc

Reagovat
2miguel1

Mne zas príde, že ten Eisele to extremne hajpuje, spravil si z toho vlastny biznis

Reagovat
nani92

akože biznis v čom? Fakt ma to zaujíma, či máš na mysli niečo reálne alebo opäť len slovenská závisť

Reagovat
nani92

tak, lebo ich mal každý k dispozícii a vysielajú sa v dobrom čase väčšinou. Ked si už kvoli tomu musíš meniť operátorov a neviem čo, tak sa na to bežný divák vyserie

Reagovat
fabec1222

T-Mobile to nekoupil, protoze je provne vyhodnejsi ztratit malou cast, co sleduje F1,nez aby do toho investoval premrstenou castku, co Nova chce. Takze treba tak.

Reagovat
GabrielBatistuta

Ale az na 5 a 6 zacnou cpat vsechno...

Reagovat
smazaný uživatel

1. Od příští sezóny se zvyšuje počet zápasů v LM.

2. Nova Sport 5 a 6 byly zavedeny v době, kdy se hrály maximálně dva zápasy LM v jednom dni (osmifinále a čtvrtfinále), takže nebyla žádná možnost ani důvod tam ty zápasy dávat, nedávalo by to smysl. I kvůli LM byly tyto kanály zavedeny, není to žádná novinka.

Zkus trochu zapřemýšlet.

Reagovat
Pablos

Počkám si jak dopadnou předkola pro naše týmy a pak kdyžtak začnu řešit no

Reagovat
JeséRodriguez

až na Jiránka s Bednářem a Čontofalským ve studiu to tam dělají celkem dobře. Lepší, než ČT

Reagovat
Me2win

Reagovat
Perseus

Včera vyšel na Football Club rozhovor, kde nějaký redaktor NovaSport říkal že do studia nezvou fotbalové novinaře, protože by se Bednářovi s Jiránkem v diskusi nevyrovnali

Reagovat
kilobyte

Tak ono záleží jaké novináře.

Reagovat
JeséRodriguez

...co jsem to párkrát poslouchal, tak mi ty jejich názory přišly tak o 10 let pozadu, jakože to vůbec nekorespondovalo se současným fotbalem. Ze statistik nebo zajímavostí se pořádně nic nedozvíš, a vrcholem je věta při nějakém sporném momentu "já teda nevim, jak je to v pravidlech," což je tedy nešvar i na ČT. Tam se mi posledně líbil Vorlický, kterej ti prostě o tom fungování klubu něco řekne atd... Tihle bývalí fotbalisti tam přijdou ve stylu "já jsem to hrál a srát na celou přípravu"

Reagovat
kilobyte

Nejlepší bylo jednou při MS. Pozvali si v půlce skupin nějakého fotbalistu do studia a on tam na začátku řekne, že ještě neviděl ani jeden zápas.

Reagovat
JeséRodriguez

to je prostě strašnej shit...naštěstí to stačí zapnout 5 minut před zápasem

Reagovat
Noke

Tohle dělal vždycky Švancara, když po konci kariéry zkoušel bejt televizní expert

Reagovat
ACSeRw!n

proc by meli znat vsechny pravidla ? nejsou to rozhodci

Reagovat
JeséRodriguez

Když někde vystupuju jako expert, měl bych dane věci rozumět...nebo ti připadá normální, že treba v situaci, kdy hráč sedící na zemi zahrál ve vlastním vápně rukou a expert te 10 minut přesvědčuje, že měla být penalta, přitom to je pravidlove v pořádku?

Reagovat
kilobyte

Pokud tam rozebírají rozhodnutí rozhodčích, tak by ty pravidla měli znát.

Reagovat
Freedo

Na ten novej formát se mi bude zvykat hodně těžko.

Reagovat
Me2win

Za mě je lepší. Nesestupuje se mezi ligama, víc zápasů(kromě EKL) - lepší porovnání pro CZ týmy, víc peněz, přehledná tabulka a pak klasika pavouk. Zvykneš si po sezóně a už to pak ani nebudeš vnímat .

Reagovat
JeséRodriguez

+ by ty zápasy měly být atraktivnější, ne že bude kromě 2-3 skupin rozhodnuto už po losování

Reagovat
mayday

Celá tabulka rozdělena do čtyř košů a každej bude hrát dva zápasy se soupeři z každýho koše. S nikým nikdo nehraje doma a venku, každej hraje s někým jiným. Nevím, skupinová fáze má svoje kouzlo, toto se mi nezdá jako fér systém. Osm jich postupuje přímo, o cca pěti šesti z nich bude samozřejmě taky jasno už po losování. Devátej až čtyřiadvacátej jdou do předkola, tam může být boj o ty místa kolem 22-24, ale že by to nějak extrémně mělo pomoct atraktivitě se mi nezdá.

Reagovat
JeséRodriguez

Uvidíme, dal bych tomu šanci 3-4 sezony a pak to hodnotil.

Reagovat
fenixLFC

preco toto povazujes za menej fer system ako skupiny? a pomoct atraktivite- to je celkom subjektivne, mna naprikald tento model zaujal viacej ako skupiny kde hras s tromi timami a az na nejaku skupinu smrti mas pomerne jasno o tom ako to dopadne. tu mas tych oponentov jednak viac a jednak sa ti tazsie kalkuluje kvoli tomu ze nehrate s tymi istymi timami

Reagovat
mayday

Fér minimálně v tom, že skupina je jasně daná, tři soupeři doma a venku.

Tady bude hrát z prvního koše plácnu českej mistr na Realu a doma se City, a tureckej mistr bude hrát s Leverkusenem doma a třeba na Atleticu. Já v tom trošku rozdíl vidím.

A ještě víc vidět to bude právě na těch zbylých třech koších. Žádný doma venku, prostě los ti určitě, že s Galatasaray budeš poslední kolo hrát venku a ono to třeba vyjde jako zápas o postup.

Reagovat
fenixLFC

lenze to mas aj pri skupinach ze su nevyrovnane. plus aj teraz sa ti moze pokojne stat ze budes hrat rozhodujuci zapas o postup na superovej pode a nie doma. nie je to velky rozdiel oproti sucasnosti. a predpokladat ze v tom zrebovani dostanes vsetky najhorsie moznosti a niekto dalsi vsetky najlepsie, to je hodne odvazne. najma vdaka tomu formatu mas viac kombinacii toho kto sa moze zapojit atd

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejně "nefér" to je ve skupinách.

Reagovat
janinho

presne toto je na tom na hlavu. ako je spravodlive ze napr. proti City budem hrat vonku a niekto bude mat vonku z 1.kosa len niekoho slabsieho. ako moze taka skupina byt skutocne spravodliva a objektivna. viac zapasov=viac penazi, to je jedine o co im ide. za mna sucasny format je najlepsie co mozu vymysliet

Reagovat
fenixLFC

zaroven ale mozes mat presne opacne riesenie, ze dostanes niekoho slabsieho z prveho kosa doma a tvoj konkurent (ktory nevies ani kto je) dostane doma real, z druheho kosa niekoho slabsieho a tvoj konkurent dostane odtial trebars arsenal. ked niekto bude mat tu smolu ze dostane z kazdeho kola vsetkych najsilnejsich tak potom by mal rovnaku smolu aj v sucasnom systeme a skoncil by v skupine smrti tak ako tak mi teda pride spravodlivejsie ked sa musis popasovat s 8 timami napriec kategoriami na zaklade kluboveho rankingu nez ked mas troch superov z ktorych najsilnejsi napriklad v prvom kosi ani nema co robit (vacsinou vitaz holandska alebo portugalska ked si anglican alebo jeden z dvojky real/barcelona).

ja chapem ze na ten sucasny format si ludia zvykli ale mne napriklad pride az na vynimky hrozne nudny a predvidatelny. si vezmi tento rocnik- z prveho kosa nepostupili len majstri tych najslabsich lig (na ukor ktorych postupilo lazio a sociedad, teda timy z top 4 lig) a sevilla ktora dostala miesto za inu sutaz a nie za koeficient. z druheho kosa okrem united postupili vsetci. jasne, da sa argumentovat ze sucasny format sa mohol upravit podobnym sposobom ze mas nasadzovanie do skupin podla koeficientov, ale pri mensom pocte timov v skupine ti to sposobi este jasnejsie vysledky. nerobim si nadeje ze je to o neicom inom ako o peniazoch ale ten ligovy format mi pride zaujimavejsi, vyrovnanejsi a ferovejsi nez skupiny v sucasnej podobe

Reagovat
janinho

jasne, to neriesim ze to nemoze vypalit v tvoj prospech, ale mne sa ovela viac paci sucasny format, ktory mi pride spravodlivejsi. Proste hra v skupine kazdy s kazdym doma aj vonku. ano, na konci niekedy silne timy setria hracov ak maju isty postup, ale to sa predsa bude diat aj teraz.

skor sa mohlo spravit velke forum kde by posielali kluby napady ako zatraktivnit sucasny format nez toto tu. kludne s tym nasadzovanim podla 5r koeficientu, to by bolo podla mna fajn. neprestanem kvoli tomu LM pozerat, ale urcite ma taketo nieco nepotesilo. zbytocne to robi velky priestor na polemiky, typu "OK, zase ste mali stastie ze s klubmi ako dortmund, LFC, neapol atd (ktore su silne hlavne doma) ste hrali doma a preto ste mali vyhodu. nepride mi ta jedna velka tabulka potom taka objektivna.

Reagovat
Zaschrona

Ten dosavadní formát dával nejlehčí los těm největším týmům z 1. koše, protože nemohli mít vzájemný zápas. Naopak zas byl nejtěžší pro nejslabší týmy, když Plzeň nebo Slavie neměla ten zápas s týmem z posledního koše. V praxi je pouze tohle hlavní změna, jinak tam ta pomyslná nespravedlnost, že nějaký tým v koši je těžší nebo lehčí než jiné týmy, tam samozřejmě zůstane, ale s tím reálně nejde nic udělat. Nejde, aby každý hrál s každým, na to nejsou termíny.

Z pohledu velkých týmů pak je velká změna ta snaha prolézt do top 8, protože vyhnout se předkolu určitě bude zajímavé. Z pohledu menších týmů typu klub z Česka bude zajímavé naopak, že je realistická šance na postup do toho předkola při dobrých výkonech při téměř jakémkoliv losu. Los smrti se sice stát může, ale ta šance je o dost menší. Každý tým by měl být několik zápasů, kde reálně může uhrát body.

Reagovat
mayday

Ok, neber to z pozice "tvého" týmu, že bude mít smůlu nebo štěstí na los. Podstata je to, že nebudou mít všichni stejné podmínky, tzn. utkat se se stejnými soupeři a doma a venku.

Ano, při skupinové fázi se taky losuje a někdo má štěstí na los a někdo smůlu. Ale všichni pak v té skupině mají stejné možnosti. Tady to tak nebude a každej to hraje úplně random, s tím venku, s tím doma a soupeř vedle v tabulce zas úplně jinak. Toto mi na tom vadí.

Ale samozřejmě je potřeba to vidět v praxi, neříkám, že to nemůže být ve finále lepší. Jako plus vidím to, že by měli všichni hrát každej zápas na vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

A v současném formátu snad nemůžeš dostat z prvního koše buď City nebo Eindhoven?

Reagovat
janinho

mozes, ale budes s nimi hrat doma aj vonku. mne vadi, ze ti proste los urci ze s tymito hras doma a s tymito vonku. ked si v dnesnej skupine tak kazdy ma rovnake podmienky, mas 3 superov, kazdy ma zapas doma aj vonku.

Reagovat
bruchy

Obávám se, že se o postupujících do vyřazovačky bude rozhodovat hlavně skóre, počet žlutých karet atd... Po osmi zápasech to bude hodně vyrovnané.

Reagovat
kilobyte

To si nemyslím.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Zaschrona

(myslím ty žluté karty)

Reagovat
mistr129

akorát teď nevím jak to je, ale někde jsem četl, že se zvažuje, že pavouk bude předem dán umístěním ve skupině a vůbec nebudou losovačky... to doufám že nebude platit.

Reagovat
Me2win

To by mohlo být ale spravedlivější, plus by na každým zápase záleželo, takže i zajímavější. Zase by ale někdo mohl schválně pustit zápas a vypočítat si soupeře .

Reagovat
kilobyte

To by šlo strašně těžko počítat.

Reagovat
Me2win

Ale šlo by viď. Třeba bys mohl narazit na 2-3 lehčí týmy kdybys prohrál.

Reagovat
kilobyte

Ne, nešlo. Protože se asi poslední kolo bude hrát na jednou. Takže bude složité zjistit kolikátý kdo skončí. Navíc jestli by to bylo třeba jako v hokeji, že nejvýše postavený bude hrát proti nejníže postavenému, tak by vypouštění nedávalo smysl.

Reagovat
Me2win

Tak může se stát, že Real prohraje 2 zápasy smolně o gól, ale pořád bude v soutěži nejlepší, přesto ale bude v tabulce níž o 6 bodů, takže bys ho mohl dostat. To, že by se třeba oslední zápas hrál ve stejnou dobu by nezměnilo nic, když budeš mít takhle dole Real, Bayern a PSG, a nahoře záhadou Atalantu, Sporting a Lipsko. Chápeš? Šance tam vždycky je .

Reagovat
kilobyte

1) To není moc pravděpodobné.

2) Přímo postupuje jen 8 nejlepších, dalších 16 bude hrát předkolo. Asi nikdo nebude chtít schválně prohrát, aby vypadnul z prvních 8 a kalkulovat u těch zbylých 16 bude dost obtížné, protože tam můžou být v posledním kole dost změn.

Reagovat
Me2win

5-8 určitě nebudou chtít prohrát, protože to bude těsně s 9-12, ale ten zbytek docela dost může kalkulovat. Pravděpodobný to být nemusí, ale určitě bude situace kdy budeš vědět v průběhu zápasu výsledek, třeba o poločase 4-0 a tobě bude stačit když remizuješ nebo prohraješ a jdeš na Lipsko místo PSG .

Reagovat
fenixLFC

lenze to ty vediet nebudes

Reagovat
Me2win

Se trenéři podívaj na Livesport .

Reagovat
fenixLFC

vzhladom na to ze poradie hra len ciastocnu rolu tak im ani ten livesport nepomoze

Reagovat
Me2win

Co teď myslíš? Pořadí hraje zásadní roli.

Reagovat
fenixLFC

zasadnu ale nie klucovu. stale nevies proti komu konkretne budes hrat a je tam aj dalsie losovanie. maximalne si zuzis vyber superov v prvych dvoch kolach/druhom kole na styroch

Reagovat
Me2win

Jasně, kalkulovat by mohly hlavně týmy v play-off zóně. I kdyby to bylo třeba jenom na to play-off. A kdyby to bodově vycházelo, což se může stát.

Reagovat
kilobyte

Ty bodové rozestupy nebudou moc velké. Takže třeba 5-12 budou hrát o přímý postup. Pak budeš mít 20-28 hrát o předkolo. 1-4 nebudou vědět kdo přejde přes předkolo. 12-20 můžou být naskládaný třeba v rozmezí 3 bodů. Těžko bude 7 tvých soupeřů prohrávat o poločase 4-0. Ta skupina se bude hodně prolínat a na nějaké kalkulace tam nebude prostor.

Reagovat
Me2win

Může se stát, ale taky nemusí, určitě by tam kalkulace mohly být, a proto je losovačka asi lepší, i když míň spravedlivá.

Reagovat
kilobyte

Ta šance, že by někdo vypustil zápas, aby dostal "lehčího" soupeře je podle mě nulová. Zaprvé jak už jsem psal se to nedá moc dobře předvídat, co bude stačit na jaké místo. Zadruhé se bude ještě losovat ze dvojic, jak to sem dával Zaschrona. Takže už to nepůjde vůbec předvídat.

Reagovat
Me2win

Pokud bude play-off ve stylu 9. s 24., 10. s 23., tak za určitý konstelace můžeš ovlivnit s kým budeš hrát, když se rozhodneš prohrát . Muselo by to ale vycházet bodově před posledním zápasem, pak budeš vědět jestli prohrát nebo ne a popřípadě koho bys raději dostal. Malá šance, vím, ale je tam.

Reagovat
kilobyte

Ale ono by to mělo být asi 9/10 vs 23/24 a o dvojicích rozhodne los. Tam už prostě prostor na kalkulace nebude.

Reagovat
fenixLFC

tak to vyriesis tym ze hras tie zapasy v rovnaky cas. taky problem to nie je

Reagovat
Me2win

Jasně, ale nevyřešíš tím to, že když vyhraješ, tak narazíš na Real, Barcu nebo Bayern, a když prohraješ, tak narazíš na Benficu, Lipsko nebo Porto. Určitě by podobná situace několikrát nastala, kdyby měli top kluby horší sezónu. Přesto bys pořád radši hrál s Benficou než s Realem, tak bys třeba radši prohrál .

Reagovat
mistr129

No ale sebere ti to napětí, když budu jako fanoušek Arsenalu vědět, že osmifinále mám s Lipskem, čtvrtfinále s Portem, semifinále s Bayernem a do finále se stejně nedostaneme, tak přijdu o naději na nějaké památné zápasy

Reagovat
kilobyte

Napětí z nahřátých míčků?

Reagovat
Me2win

Tak ono je to teď nějak podobně, že víš po osmifinále s kým budeš hrát až do semifinále ne? To samý pavouk na MS.

Reagovat
fenixLFC

prave pozeram akym sposobom sa nasadzuje do dalsej fazy a to je teda slusny chaos, minimalne z toho ich popisu ale zaroven ti to zabranuje prave tomu co spominas. a zaroven je to teda aj nasadzovanie podla umiestnenia, aj losovanie

https://documents.uefa.com/r/Regulations-of-the-UEFA-Champions-League-2024/25/Annex-B-UEFA-Champions-League-Competition-System-Online (a info clanok 19)

pokial to chapem spravne tak postupujuci do predkola playoff su podla poradia rozdeleni do parov (pary 9-10; 11-12; 13-14; 15-16 nasadena, dalsie 4 nenasadene) a par 9-10 losujekoho z dvojice 23-24 dostane, podobnou metrikou aj pri ostatnych. .

v osemfinale su podobne rozdeleni na dvojicky aj nasadeni s tym ze sa losuje, ktori pojde do ktorej casti pavuka (teda ci bude 1. hore a 2. dole alebo naopak). len som z toho uplne nepochopil, ci sa losuje do ktorej casti pavuka su umiestneni uz v tom playoff

Reagovat
Zaschrona

Je to tak, jak píšeš. Na základě ligové tabulky by se měl nalosovat dopředu stanovený celý pavouk play-off s tím, že vždy by měl být výběr pouze mezi dvěma soupeři pro předkolo i osmifinále.

Takže 1. a 2. tým bude hrát s vítězem zápasu mezi 15.-16. týmem a 17.-18. týmem, kde soupeře podobně určí mezi sebou los, to stejné mezi 13.-14. týmem a 19.-20. týmem, atd. S tím, že 1. nebo 2. tým ligy bude nasazený do pavouka pro čtvrtfinále proti 8. nebo 7., na druhou stranu pavouka půjde zas 1. nebo 2. a bude hrát proti 7. nebo 8, atd. Vždy prostě los mezi 2 možnostmi pro každou fázi, dokud ty možnosti existují.

Z tohohle by to mělo být pochopitelnější: https://www.coen.wz.cz/ligamistru24-25_soubory/image200.jpg

Zní to docela složitě, ale vlastně to je úplně primitivní. Reálně tedy bude los play-off o tom, že budeš mít vždy na výběr ze dvou variant pro předkolo i osmifinále, čtvrtfinále, dál už to z toho bude dopředu nasazené. V EL a KL stejný systém.

Los ligy by měl určit počítač, play-off by asi mohlo být živě s balónky. V celém play-off už spolu mohou hrát týmy ze stejné země, ve skupinách ne, ale můžeš hrát s max 2 týmy z jiné země.

Reagovat
fenixLFC

jojo, los ligy je pocitacom (s nejakym ceremonialom), tie dalsie by som tipoval ze budu normalne nazivo. plus pokial som spravne zachytil tak v skupinach spolu mozu hrat proti timom z rovnakej krajiny len ti co maju viac ako 4 muzstva

Reagovat
Shevchenko

Ty chybějící přestupy mezi ligama budou solidně degradovat EL a KL.

Reagovat
Me2win

Zase to ale dává šanci menším klubům uspět .

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Benfica

treba tomu dať šancu v reálu, ako to bude vyzerať a až potom súdiť. Ja tomu formátu vôbec nerozumiem, nesledujem súťaž, ktorá by ho používala, ale tak už pri žrebovaní budem mať o väčšine jasno.. a odsúdiť niečo čomu nerozumiem, bez snahy porozumieť je blbosť, že joo

Reagovat
Freedo

Tak jasně, ale správná otázka zní, jestli vůbec bylo nutné něco měnit. Já osobně jsem třeba byl spokojený se současným formátem.

Reagovat
fenixLFC

za mna bolo nutne to zmenit

Reagovat
Manik...

Reagovat
Benfica

Zmeny su dôležité pre získavanie nových divákov, vyvolanie diskusie a očákavaní u už vytvorenej fanbase a raz za čas musíš spraviť zásadnú zmenu, ktorá bude mať širší rozsah a tým väčší dosah.

Z marketingového hľadiska je to veľmi pochopiteľné až nutné, že k tomu prísť muselo

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když jsi co se týče LM neutrální fanoušek, tak se ani nedivím. Ale pro mě jako pro fanouška Realu začíná zajímavá LM až v čtvrtfinále.

Reagovat
Manik...

Za mě rozhodně. Ty skupiny byly totálně ohrané. Tím jak tam bylo tolik pravidel, tak byly každoročně hodně podobné.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Shevchenko

První rok tomu ani nebudu dávat moc šanci.

Reagovat
fenixLFC

uplne v klidu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zaschrona

Podle mě velké většině fandů přijde brzo lepší než ten současný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

já se docela těším, že bude víc různých soupeřů a třeba s některýma rád hraješ 2x, ale kolikrát to je otrava, takže jsem na to zvědavej

nevýhoda teda bude, že nemůžeš moc kalkulovat třeba směrem k postupu nebo 3. místu, jak bylo ve skupinách, tohle mizí, takže jakmile nevyhraješ, tak tě plno týmů může přeskočit a nemusíš postoupit

Reagovat
Rudnevs

Dúfam, že Novu nevedú takí idioti ako ich sesterskú TV na Slovensku.

Reagovat
Coutinho10

konečně, když mají ty práva, tak nezahodí několik přenosů ve stejný čas do koše

když to před pár lety měla O2TV, myslím ten první nebo druhý rok, tak měla všechny zápasy v multidimenzi, což aspoň v těch následujících letech nevypadá, ale aspoň teda o 2 zápasy na výběr více

Reagovat
nani92

tak ono väčšinou každý pozeral tie naj zápasy okrem skalných fans

Reagovat
Coutinho10

jo to jo, ale vím, že třeba jednou ve skupinách nabídka nic moc a chtěl jsem mrknout na Feyenoord s někým a zrovna to na žádným programu nebylo a to byl zrovna klíčovej zápas o postup, takže to nebylo, že by se o nic nehrálo a bylo rozhodnuto

Reagovat
DidusIneptus

Česká veřejnoprávní televize finále nedává. Takže díky tomu, že je Dortmund ve finále, dává tenhle zápas výjimečně ZDF. Budu se tedy dívat na ZDF, a mám to zadarmo

Reagovat
HV

Krásný příběh!

Reagovat
Lemond Laws

wow, gratulace! Obešel si celou společnost!

Reagovat
fabec1222

RIP O2 Sport. Nedivil bych se,bkdyby se na Novu postupne presunuli i TikiTaka a dalsi takove veci

Reagovat
fabec1222

RIP O2 Sport. Nedivil bych se,bkdyby se na Novu postupne presunuli i TikiTaka a dalsi takove veci

Reagovat
Zaschrona

Dokud mají českou ligu ve fotbale i hokeji, tak jim to úplně stačí na relevanci.

Reagovat
ratusek

přesně. Ale na druhou stranu jim ten počet předplatitelů růst nebude pouze z lidí co sledují naše ligy. Navíc když ted vyhráli ten tendr, tak to ještě napálí, a to jim tam zase nezůstane nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď jsou reprízy Tiki taka a Bomby na ledu na Nova Sport 3-6

Reagovat
Coutinho10

což je hodně zajímavý, že tomu tak je...to jsem nečekal, myslel jsem si, že si to O2TV Sport / Fotbal nechá jako jejich tvorbu a nebudou jí nikde jinde vysílat

Reagovat
Lemond Laws

Nemají náhodou O2 a Tv Nova stejného majitele?

Reagovat
Coutinho10

tak to nevim, nicméně ještě minulý rok tomu tak nebylo mám pocit

Reagovat
Lemond Laws

PPF je koupila cca rok 2020

Reagovat
Coutinho10

ok ok, tak možná to může být ten důvod, že se snaží najet na nějakou sdílenost různých pořadů

Reagovat
LAM

Ten novej systém je úplně na hlavu. Bude hrozně záležet na losu, kde se rozhodne s kým se bude hrát doma a venku. Kdo tohle nevidí, tak to spíš vidět nechce.

Navíc už teď si všichni stěžují na počet zápasů a oni je ještě zvýší.....

Reagovat
smazaný uživatel

To naštěstí fanoušky Barcelony trápit nemusí, jelikož vy žádnou výhodu domácího hřiště nemáte.

Reagovat
Coutinho10

debilní budou i ty zápasy v lednu, kdy mimo ty top ligy se tolik nehraje nebo obecně těch zápasů je míň

Reagovat
Zaschrona

Každý tým bude mít stejný počet zápasů doma i venku s týmy ze všech košů. Takže to je pro všechny stejné, jako každý jiný los.

Reagovat
ACSeRw!n

supr

Reagovat
Kiss Me Polka!

takže to fakt bude švýcarský systém nebo se to nějak změnilo?

Reagovat
smazaný uživatel

36 týmů bude rozděleno do 4 košů po 9 na základě klubového koeficientu. Každému týmu budou vylosováni 2 soupeři z každého výkonnostního koše. Každý tým odehraje celkem 8 zápasů, 4 doma a 4 venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tohle teď nemířím na tebe, ale zajímalo by mě, kolik lidí, co na tu změnu systému nadává a nemůže se přes ni přenést, ve skutečnosti ví, jak reálně bude fungovat. To stejné v podstatě se Superligou, kdy mám pocit, že někteří lidé žijí pořád v přesvědčení, že to bude uzavřená soutěž atd.

Reagovat
milan78

Až 6 zápasu ?! To je super !!! Škoda, ze O2 nedávno nabízela vysílání kompletních kol

Reagovat
alias

Šest zápasů se vysílalo i nyní..., akorát, že to měli spolu s Premiere Sport 2

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi zvláštní, že tu multidimenzi nemůžou zavést i na Nově, když mají stejného majitele.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele