Lewandowski v premiéře za Barcelonu gól nedal, El Clasico rozhodl Raphinha

24.07.2022, 11:41
Aktuality
Xavi (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (58)

Přidat komentář
Visca el barca

Zatím super příprava

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně tam Raphinha nakouřil militantní přihrávku, možná bude fakt dobrej

Reagovat
dejvikker

Araujo je naprostej bůh.

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Ako pravý obranca zahral výborne. Viniciusa úplne vymazal, ale vlastne to samé platí aj na druhej strane pre Rudigera a jeho ničenie Raphini.

Reagovat
Ladas321

Konečně by to Barca zase mohla převzít v té lize a dát Realu pěkně na prdel. Snad jim ještě klapne přestup toho Koundeho a případně Silvy. Ten Ancelottiho hnus si nezaslouží trofeje.

Reagovat
CHONG

Dej si placku na čelo.

Reagovat
kaja900

Kvůli takovýmu lejnu si udělat registraci

Reagovat
Agent z Melmacu

dlhy splatené?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

To naozaj chce Xavi používať De Jonga na stoperovi ?

Reagovat
Slavia10

To je spíš další způsob asi jak mu říct, že má odejít

Reagovat
smazaný uživatel

to hrál i pod koemanem, když byli stopeři zraněný a nechtěl tam dávat umtitiho

Reagovat
smazaný uživatel

Bol tam famózny. Od Xaviho skvelý tah. Pomáhal nám eliminovat presing Realu. Nebál sa vyvážat loptu a hral konštruktívne.

Reagovat
Ed_Hazard

Pozeral niekto ten zapas? Oplati sa to pozriet zo zaznamu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Z pohledu culés určitě už jenom kvůli zapojení nových hráčů. Navíc tam vidím i další posun zhlediska týmový spolupráce (pressink, týmová souhra). Kvůli Realu ani nevím, byl tam znát rozdíl ve fázích přípravy a absenci Benzemy. Tomu zápasu bych nepřikládal nějaký větší význam, ale z pohledu Barcy tam bylo dost pozitivních náznaků (Raphinha, Christensen, po dlouhý době opravdu solidní a především široký kádr). Nejlepší na hřišti Courtois, pro mě s náskokem nejlepší gólman světa.

Reagovat
ADM

Wau, vstal si z mŕtvych?

Reagovat
Billy McClane

Tak je tu sanca ze sa Barca na nejaky cas zdvihne cize nachvilu si tu budeme zase uzivat jeho erudovane komentare. Ale hned ako sa prestane darit tak sa samozrejme stiahne

Reagovat
Kluivert9

Znáš moc dobře, co?

Reagovat
Baronne

Reagovat
el Principito

troubo

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Mercury

Skoda, ze nekteri mene erudovani se nestahnou navzdy. Premyslej o tom.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To asi ne, spíš mám přes léto víc volnýho času.

Reagovat
valloire

no v tom to nebude, ale to víš jistě spíš ty sám

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu Realu ani nema. Pro nas prvni zapas, pro Barcu 2. nebo 3. Rozdil byl znat. Bez Benzemy to je stejna impotentni bramboracka jako loni. Hazard zacal na F9, ale nic moc. Mariano na to nema. Hrozna skoda, ze do USA se zatim nedostal Mayoral, jeho bych chtel videt, protoze typologicky ma Benzemovi nejblize. Za cely zapas 0 strel na branu, jediny dve vetsi sance byly Fedeho brevno a strela Asensia, ktera se dosourala mimo branu.

Thibo top, bez nej to mohlo byt klidne 0:3.

Rudiger a Alaba se stridali na LB/CB. Nevim co si o tom myslet. Jasne, je to priprava, ale fakt nevidim smysl v Rudigerovi na LB. Ten souboj o fleka v zakladu evidentne odsere Mendy, coz se mi nelibi. To at radsi sedi jeden ze stoperu (gol Barcy padl po Militaove spatnym odkopu, uz loni ke konci sezony tam mel nekolik lapsu v koncentraci a evidentne v tom stale pokracuje).

Reagovat
Kily8

Nebol to zlý odkop, ale šmykol sa, spadol, lopta išla uplne inde, kde mala ísť.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak Mayorala ani neuvidim. Odchazi za 10 mega do Getafe.

Reagovat
Ed_Hazard

Diky, ved prave ze slo o prvy zapas. Skoda ze si nekopol Latasa. Kazda minuta prenho je dobra Celkom donho vkladam nadeje.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSeRw!n

Mendy jasna lavicka, tady neni co resit

Reagovat
teenz

Reagovat
JeséRodriguez

Myslím, že ta šestice Carvajal, Nacho, Militao, Rudiger, Alaba, Mendy si zahraje celá víc než dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite sa na to pozri. V prvom polčase ste mali v zálohe mladé pušky a hrali fakt dobre. Sám som zvedavý na to ako to Carlo poskladá v sezóne. Výborný bol ešte Thibo, Rudiger a velmi sa mi páčil Rodrygo a jeho skvelá technika, rýchlost a prehlad o hre.

Reagovat
Jordi Alba

Nevim no, osobně tyhle přáteláky vynechávám všechny a to bez ohledu toho, jestli se hraje proti Miami nebo Realu, natož na to koukat ze záznamu ještě. Jestli přehrajeme Real 8:0 v přáteláku mě fakt netrhne.

Reagovat
Fumetsu

Myslím, že pokud ještě přijde Kounde, tak letos můžeme opravdu pomýšlet na více než jednu trofej. Ta šířka týmu bude úžasná (možná ještě potřeba pořešit back up za Albu) a dá Xavimu prostor připravit se na každý zápas individuálně. V podstatě má teď možnost zahrát cokoliv - 433,451,343,352,442. Na vše má dost hráčů i co se typologie týče.

Jinak k zápasu, Araujo beast... Viniciuse naprosto vymazal a na ty těžší zápasy bych se ho na RB nebál použít s tím že stopersky posty budou kvalitně zastoupeni. Celkově až na 1 nebo 2 situace pracovala dnes obrana velmi dobře a líbil se mi taky celkový presing týmu. Pokud navážou v sezóně na individuální výkony Pedri, Dembele atd. tak jsem letos opravdu hodně pozitivní ohledně výsledků.

Reagovat
Kily8

Raphinha hral v minulom zápase polčas, v ňom padli 3 góly- 1 dal, na 2 nahral. Dnes padol 1 gól dal ho Raphinha. Zatiaľ najnebezpečnejší hráč Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

ligu stejně vyhraje Real

Reagovat
smazaný uživatel

já si taky myslim

Reagovat
Fumetsu

Zrání se Benzema a jsou v háji. Nemají do útoku skoro žádný kvalitní zdvojení. Na to že chtěli Haaland/Mbappe a nemají ani jednoho tak jsem čekal že privedou alespoň jendoho kvalitního ofenzivního hráče a oni furt nic.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda že na pozicií hrotu mají pouze Benzemu...Jović šel pryč a říka se že Mariano odejde...+Asensio prý neprodlouží smlouvu vypadá to tak že když vypadne ze zranění Benzema, změní se sestava na 4-4-2 s útokem Vinícius + Rodrygo a s tím se LM nevyhraje, nakoli Rodrygo je spíš žolík a ne hráč do základu - taky zatím není ani tak zkušenej

Reagovat
Spasitel

Veľa fám je o Ronaldovi do Atletica i ked osobne si to predstaviť neviem ale mohlo by to byť zaujímavejšie v lige i ked Simeonemu dochádza dych

Reagovat
JarousFCB

Zrovna Cholo vyžaduje od útočníků dost pohybu ne?

Reagovat
Phillipinho

Tak posledni 2 roky mel Suareze, ktereho snaha o presink vypadala ve vetsine pripadu dost smesne

Reagovat
JarousFCB

Vidíš toto mi úplně vypadlo z hlavy... I Costa se hádám moc nepředřel. Nějak jsem měl zafixováno, že odepisuje jednu drahou devítku za druhou a měl tuto spojené s tím, že se asi dvakrát nepředřeli. Ale přiznávám že reálně to moc nesleduju a vidím jen pár zápasů do roka.

Reagovat
vacin

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

To bylo to památné Clásico, kdy konečně hrála legenda Realu Hazard?

Reagovat
vagneris

Ten tým vypadá nadupaně. Konečně by už liga nemusela být souboj kriplů a věřím, že Barcelona bude opět rozdávat legendární debakly na svém oblíbeném stadionu.

Reagovat
michalbarca

Překvapuje mě, že Florentino zatím neřeší posílení útoku, viz příspěvky výše.

Co se týče Barcy, mám radost. Už se těším na další, pořádné ligové Clásico. Konečně to bude snad zase pořádný fotbal

Reagovat
misinho7

https://www.youtube.com/watch?v=ebeJYPmC9h4&ab_channel=RealMadrid

Do buducna by tieo kamerky mohli mat hraci aj cez zapas.

Reagovat
misinho7

Akoze tim mae zlozeny paradne az na ten utok co sa tyka backupu..nechapem ze to vobec neriesia. Je jasne ze nemozme na hrot kupit nejake ine delo kede by nehralo, ale nejaky starsi kvalitny utocnik by mal prist. Nemoze tam byt ako backup Mariano..ako nahle sa Karim zrani na mesiac a viac tak sme skoncili.

Reagovat
Kenneth

Hlavne to komicke staveni Hazarda, Asensia nebo Rodryga jako devitku, kdyz se to nikdy neosvedcilo...

Reagovat
Lemiux66

Ono by nakonec stacilo, kdyby na chvili vypadl z formy. Loni byly momenty, kdy vylozene zahaluzil, tak si rikam jestli mu to tam bude padat i letos. Dost bude zalezet, co Hazard. Toho bych jako nahradu na SU videl spis nez na kridle. Z dynamiky ale taky dost ztratil. Jako, jakmile se zrani Benzin, tak to asi vyskladate na pracantech vzadu a dopredu na hracickach z Brazilie. Jsem na vas zvedav, vic ale na nas samozrejme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele