LaLiga - souhrn 9. kola: Barcelona drží náskok

04.10., 22:52, aktualizováno dnes, 18:12
Komentáře a souhrny
Federico Valverde (© BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP)

Real Madrid porazil Villarreal a bodově se dotáhl na vedoucí Barcelonu, ta odpověděla triumfem na půdě Deportiva Alavés.

Deportivo Alavés - FC Barcelona 0:3

06.10.2024 16:15

Góly: 7. Robert Lewandowski, 22. Robert Lewandowski, 32. Robert Lewandowski

Fotbalisté Barcelony bez větších potíží vyhráli v devétém kole LaLigy na půdě Alavésu 3:0. Všechny tři branky hostů obstaral do 32. minuty hracího času Robert Lewandowski. Ten si tak vylepšil svou bilanci na úctyhodných 10 gólů, což je v průměru více než jedna přesná trefa na zápas.

Vzhledem k tomu, že v posledním utkání La Ligy Barca nestačila na Osasunu, nastoupili svěřenci Hanse Flicka na hřiště s velkým odhodláním krach v Pamploně odčinit. Hosté také zanedlouho otevřeli skóre, když Lewandowski hlavičkoval po fantastickém přímém kopu Raphinhy. O 15 minut později se polský reprezentant dočkal druhé trefy, opět zásluhou přihrávky od aktivního Raphinhy, když snadno doťukl balon do branky Alavésu. Lewandowski poté zkompletoval svůj první poločasový hattrick od března 2022. Zkušenému útočníkovi se skvěle podařilo z úhlu procedit míč za bezmocného Antonia Sivera.

Psal se rok 2016, když Alavés naposledy porazil Barcelonu. Alespoň trochu blíže k senzačnímu obratu mohlo být v závěru první půle, jenže trefa Toniho Martíneze byla pro ofsajd zrušena. A protože Barcelona měla v Baskicku téměř 70% držení míče, trenér Luis García musel před poslední dvacetiminutovkou udělat razantní změny. Ke zklamání domácích fanoušků však tato střídání neměla na průběh zápasu téměř žádný vliv.

V posledních minutách se katalánská družina spokojila s tím, že nechala domácí běhat bez balonu. Hosté si s míčem přihrávali ve středu hřiště a předváděli suverénní výkon. Místo Barcelony na vrcholu LaLigy zůstane přes říjnovou mezinárodní přestávku nedotčené. Flick bude spokojený zejména s fromou Lewandovského, jehož gólový přísun bude zásadní, pokud chtějí Blaugranas získat titul.

Více informací k zápasu

Girona FC - Athletic Bilbao 2:1

06.10.2024 14:00

Góly: 39. Yaser Asprilla, 90+9. Cristhian Stuani (pen.) - 41. Oihan Sancet

Girona zvítězila v devátém kole LaLigy na vlastním hřišti nad Athleticem 2:1. Rozhodující zásah přišel v deváté minutě nastavení z penalty, kterou vybojoval Ladislav Krejčí. Český reprezentant odehrál potřetí v řadě celých 90 minut. Hosté hned třikrát neuspěli z penaltového puntíku, jednu ze dvou penalt totiž kopali opakovaně.

První velkou šanci zápasu měli hosté, když Paulo Gazzaniga špatně přihrál Miguelovi Gutiérrezovi a levý obránce pod tlakem nabil Álexi Berenguerovi, který z bezprostřední blízkosti přestřelil. Berenguer měl poté příležitost toto zaváhání odčinit, když vybojoval penaltu poté, co spadl přes nataženou nohu Arnaua Martíneze. Gazzaniga však jeho slabý pokutový kop zneškodnil.

Za hosty byl blízko gólu Gorka Guruzeta, když po krásné přihrávce Oihana Sanceta pálil z voleje vede. V 39. minutě udeřili domácí, když plachtící centr Yásera Asprilly prošel až do branky. Svěřenci Ernesta Valverdeho však okamžitě vyrovnali. Na Berenguerův nádherný pas si naběhl Sancet a poslal míč do branky.

V úvodu druhého poločasu fauloval v pokutovém území Arnaut Danjuma Iñakiho Williamse. Ten se postavil i k zahrávání pokutového kopu, ale neuvěřitelně selhal. Gazzaniga byl však při zákroku postaven před brankovu čárou a opakovaný pokus si vzal na starost Ander Herrera, ale ani on nedokázal brankáře překonat.

Girona povzbuzená fantastickým výkonem svého gólmana převzala aktivitu a v závěru dostala po faulu na Krejčího i ona možnost zahrávat pokutový kop. Stuani dokázal to, co se předtím nepodařilo třem jeho soupeřům, a rozhodl o výhře domácích.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Villarreal CF 2:0

05.10.2024 21:00

Góly: 14. Federico Valverde, 73. Vinícius Júnior

Real Madrid prodloužil svou neporazitelnost ve španělské nejvyšší soutěži na 29 zápasů, když v rámci devátého kola LaLigy na Santiago Bernabéu porazil Villarreal 2:0. "Bílému baletu" pomohly k vítězství branky Federica Valverdeho a Vinícia Júniora, na jehož zásah asistoval právě záložník z Uruguaye. Bílý balet tak v tabulce dohnal Barcelonu, ta má však zápas k dobru.

Série Realu bez porážky ve všech soutěžích trvající 36 zápasů skončila ve středu proti LOSC Lille v Lize mistrů, což znamenalo, že Carlo Ancelotti chtěl v domácím utkání proti Villarrealu okamžitě zareagovat. "Žlutá ponorka" však začala sezonu velmi dobře a do tohoto střetnutí vstoupila s pouhým bodem ztráty na Los Blancos po osmi odehraných zápasech. Bylo tedy jasné, že to nebude žádná procházka růžovým sadem.

Přesto domácím trvalo jen necelou čtvrthodinu, než se jim podařilo prolomit nerozhodný stav zásluhou Federica Valverdeho. Jeho dalekonosný pokus přizvedl jeden z bránících hráčů tak, že Diego Conde mohl jen těžko zareagovat. Villarreal se o pár minut později málem postaral o dokonalou odpověď prostřednictvím Nicolase Pépého, který hlavičkou orazítkoval břevno.

Hosté se postupem času dostávali do hry a dobře se vyrovnávali s madridským presinkem, ale kromě další střely Pépého, kterou snadno zastavil Andrij Lunin, před přestávkou jen zřídkakdy skutečně zahrozili vyrovnáním. Na druhé straně Jude Bellingham zakroutil svůj pokus těsně vedle tyče, a pokračoval tak ve svém čekání na první klubový gól v této sezoně.

Začátek druhé půle se nesl v duchu intenzivní hry na obou stranách, ale bez výraznějšího zakončení, přičemž nejblíže gólu byl Álex Baena, který trefil boční síť. Rozhodující moment zápasu nakonec přišel v polovině druhého poločasu zásluhou údajného čekatele na Zlatý míč Vinícia Júniora. Brazilec, který podtrhl svůj status pravděpodobně nejlepšího hráče planety, se prosadil prudkou ranou z hranice pokutového území a nedal Condemu žádnou šanci.

Zápas skončil výsledkem 2:0 pro "Bílý balet" a Ancelottiho tým se před nedělním střetnutím Barcelony s Deportivem Alavés dočasně bodově vyrovnal právě vedoucímu rivalovi. Jedinou skvrnou bylo znepokojivé zranění Daniho Carvajala v závěru utkání, teprve se ukáže, jak dlouho nebude k dispozici, ačkoli Španělovy slzy naznačovaly, že šlo o vážný problém. Villarreal mezitím utrpěl první venkovní prohru v LaLize v této sezoně. Po většinu zápasu byl Realu rovnocenným soupeřem, ale kvůli nedostatku důrazu byl vždy na druhé koleji.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Rayo Vallecano 1:2

05.10.2024 18:30

Góly: 51. Selim Amallah - 57. Jorge de Frutos, 80. Jorge de Frutos

Jorge de Frutos z Raya Vallecano se poprvé v kariéře trefil v LaLize a pomohl svému týmu dvěma góly porazit Valladolid na jeho vlastním hřišti 2:1. Domácí tak utrpěli pátou porážku v šesti duelech. Los Franjirrojos naopak neprohráli v pátém utkání za sebou.

V předchozích třech zápasech Valladolidu padl v prvním poločase pouze jeden gól a v opatrném prvním poločase na Estadio José Zorrilla bylo jasné, proč tomu tak je. Jednu z mála vážnějších příležitostí měl hostující de Frutos, který pravačkou trefil boční síť.

Šéf Valladolidu Paulo Pezzolano, nespokojený s výkonem svého týmu v prvním poločase, poslal na hřiště po přestávce tři nové hráče včetně 21letého Raúla Mora. Útočníkovi stačilo pouhých šest minut, aby se koučovi odvděčil za důvěru, když se vydal podél postranní čáry a poté vrátil míč Selimu Amallahovi, který vstřelil svůj první gól v sezoně. Bohužel pro Pezzolana byl jeho mistrovský kousek brzy zapomenut, protože Rayo rychle odpovědělo zásluhou de Frutose. Bývalý hráč Levante si naběhl na elegantní míč Isiho Palazóna a poté odrazil míč o břevno do branky.

Když se duel přehoupl přes 70. minutu, hrozilo, že Valladolid obnoví svůj hubený náskok, když Mario Martín a Lucas Rosa donutili Augusta Batallu ke dvěma důležitým zákrokům v rychlém sledu. Domácí však museli litovat těchto nevyužitých příležitostí, když de Frutos v 80. minutě dokončil obrat Raya. Sedmadvacetiletý forvard si našel v malém vápně odražený balón a bez okolků jej napálil do sítě.

Vallecano nakonec v závěru odolalo náporu ze strany domácích a vybojovalo druhé venkovní vítězství v sezoně. Mezitím se tlak na Pezzolana zvyšuje poté, co se série jeho týmu bez vítězství protáhla na osm zápasů a tým z Valladolidu zůstává zakořeněný v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Celta Vigo 0:1

05.10.2024 18:30

Góly: 28. Borja Iglesias

Celta Vigo utnula v rámci devátého kola LaLigy sérii tří nevydařených zápasů a vyhrála na stadionu Las Palmas i ve značném oslabení. Po dvou červených kartách v rychlém sledu dohrávali hosté od 57. minuty v devíti, přesto dokázali udržet jednobrankový náskok z prvního poločasu a zvítězili 1:0.

Las Palmas, jeden z kandidátů na sestup, tahal dle očekávání od prvních minut za kratší konec provazu. V 17. minutě dostal míč do sítě domácích Williot Swedberg, ale branka byla nakonec odvolána, jelikož v jejím zárodku bylo ofsajdové postavení Borjy Iglesiase.

Španělský útočník však svou chybku napravil o deset minut později. Nejprve Óscar Mingueza vytáhl hru po pravém křídle, vyslal dobrý centr do pokutového území a právě Iglesias si našel míč nejrychleji. Gólman Dinko Horkaš neměl sebemenší šanci na střelu zblízka zareagovat a Celta šla do vedení.

Poklidný zápas ovšem se začátkem druhého poločasu nabral úplně jiné obrátky. Ve dvou tříminutových úsecích totiž viděli červenou kartu Ilaix Moriba a Iago Aspas. Moriba za tvrdé fauly ve středu pole, Aspas za opakující se hádání s rozhodčím Adriánem Corderem Vegou a hosté museli zbývajících 35 minut dohrát v devíti mužích.

Domácí celek okamžitě převzal iniciativu, ve druhém poločase bylo držení míče 75:25 pro Las Palmas. Navzdory tlaku se ovšem tým z Kanárských ostrovů jen těžko dostával do gólových příležitostí. Nápor vyvrcholil v poslední fázi zápasu, přičemž v 89. minutě Viti Rozada nedokázal nasměrovat míč z pokutového území na branku a v nastavení Jaime Mata hlavičkoval do tyče. Celta si po závěrečném hvizdu oddechla, zatímco domácím zůstaly oči pro pláč. Nejen kvůli výsledku, ale také kvůli pohledu na tabulku, kde se nadále krčí na posledním místě.

Více informací k zápasu

Getafe CF - CA Osasuna 1:1

05.10.2024 16:15

Góly: 21. Bertuğ Yıldırım - 60. Ante Budimir

Getafe remizovalo v devátém kole LaLigy na vlastním hřišti s Osasunou 1:1. Hosté tak nenavázali na senzační vítězství nad Barcelonou z minulého kola, i tak ale mohli být spokojeni s výsledkem. Domácí totiž byli po většinu duelu lepším týmem.

Zápas byl od začátku těžkou fyzickou zkouškou pro oba celky. Za celý první poločas, který byl plný osobních soubojů, letěla na bránu celkem jedna střela. Jejím autorem byl turecký útočník Bertug Yildirim, který se dostal k hlavičce po nadýchaném centru Alexe Soly a zajistil Getafe poločasové vedení 1:0.

Hned zkraje druhého dějství otestoval pozornost Sergia Herrery Luis Milla, vedení svého týmu ale nezdvojnásobil. Pomalu se začala probírat hostující Osasuna, která v 60. minutě zasadila domácím nečekanou ránu. Ante Budimir dostal míč na hranici pokutového území a levačkou jej poslal přesně do dolního rohu.

Naděje na pozdní výhru existovaly pro oba celky. Getafe se snažilo prokombinovat dopředu, nejblíže k vítězné brance však byli hosté. Levý obránce Abel Bretones se zničehonic rozhodl k dalekonosné střele, která překvapila všechny na stadionu a brankář David Soria vyškrábl míč nad břevno za pomoci konečků prstů. Osasuna nevyužila šance nakouknout do elitní čtyřky, zatímco Getafe zůstává nebezpečně blízko sestupovému pásmu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - RCD Mallorca 2:1

05.10.2024 14:00

Góly: 18. Marash Kumbulla, 47. Jofre Carreras - 68. Antonio Raíllo

Espanyol dokázal v devátém kole LaLigy v domácím prostředí porazit Mallorku 2:1. Po třech porážkách v řadě se tak Periquitos díky triumfu posunuli na průběžné dvanácté místo ve španělské nejvyšší soutěži. Za domácí se trefili Marash Kumbulla a Jofre, celé utkání odehrál Alex Král.

Hráči Espanyolu měli po návratu do LaLigy slibný start, ale třemi porážkami v řadě se rychle vrátili na zem a v ligové tabulce se výrazně propadli. Na RCDE Stadium však vstřelili šest ze svých sedmi ligových gólů a to jim možná dodalo sebevědomí, i když nastoupili bez zástupce kapitána Javiho Puada, který má na kontě tři z nich. Po opatrném úvodu přišla v 18. minutě první branka. Carlos Romero zahrál přímý volný kop nakrátko a zmátl tím hostující obranu. Jofre poté levou nohou poslal přesný centr na Kumbullu, který se trefil zblízka hlavou.

Bylo to poprvé v této sezóně, kdy domácí o poločase vedli. Mallorca byla bez střely na branku. Po čtyřech výhrách z posledních pěti utkání mohli hostující fanoušci očekávat zlepšení výkonu, ale byli to domácí, kdo chvíli po návratu ze šaten znovu skórovali. Romero se ocitl sám na levé straně a měl dostatek času na to, aby zpracoval míč a připravil gólovou příležitost. Na jejím konci byl Jofre, který se prosadil podruhé v tomto ročníku.

Mallorce se podařilo snížit díky Cyleovi Larinovi, který se po rohovém kopu prosadil na zadní tyči a vstřelil svůj druhý gól v řadě. Mallorca ale nakonec vyrovnat nedokázala, což znamená, že její třízápasová série venkovních vítězství končí a v lize zůstává šestá. Co se týče Espanyolu, vítězství ho vyneslo na 12. místo v tabulce LaLigy.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Valencia CF 0:0

04.10.2024 21:00

Góly: -

Fotbalisté Leganés remizovali v devátém kole LaLigy na vlastním hřišti s Valencií 0:0. Oba celky se před zápasem "pyšnily" druhým nejhorším útokem v soutěži, o čemž vypovídal i průběh utkání. V celém duelu byla vidět jediná střela na bránu, pro fanoušky bylo zajímavých až pár závěrečných minut s šancemi na obou stranách.

Hráči Leganés měli ideální příležitost ukončit sérii nepřesvědčivých výsledků, protože je čekal střet s dalším týmem, který za celou sezonu zaznamenal v lize pouze jedno vítězství. Úvodní poločas ukázal, proč se oba celky v této sezoně ocitly v tak nejisté pozici, když se ani jednomu z nich nepodařilo vystřelit na branku.

Po výměně stran se obraz hry nezměnil a obě strany se stále snažily vytvořit si jasnou gólovou příležitost. První šance se naskytla Leganés v 65. minutě, kdy Roberto López dostal míč do pokutového území a poté se trefil vedle levé tyče. Největší šanci zápasu měli domácí 15 minut před koncem, kdy Valentin Rosier nabíhal do pokutového území z pravé strany a poté vystřelil na branku, ale jeden z obránců Valencie jeho pokus fantasticky zablokoval.

Tři minuty před koncem základní hrací doby byli hosté blízko k tomu, aby ukradli všechny tři body, když Daniel Gómez dostal míč od Diega Lópeze v pokutovém území. Španělský útočník ale střílel jen těsně nad břevno. V závěrečné fázi utkání se zdálo, že hra ožila, a dvě minuty před koncem málem skóroval Óscar Rodríguez, který z hranice pokutového území nadějně vystřelil, ale jeho pokus se otřel o tyč. Zápas nakonec skončil nerozhodně a Leganés se tak ocitlo jen dva body nad sestupovým pásmem. Valencie zůstala u dna tabulky a od posledního Las Palmas ji dělí pouhé tři body.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
9
8
0
1
28 : 9
24
2
Real Madrid
9
6
3
0
19 : 6
21
3
Villarreal CF
9
5
2
2
17 : 17
17
4
Atlético Madrid
8
4
4
0
12 : 4
16
5
CA Osasuna
9
4
3
2
13 : 14
15
6
Athletic Bilbao
9
4
2
3
13 : 10
14
7
RCD Mallorca
9
4
2
3
9 : 8
14
8
Rayo Vallecano
9
3
4
2
11 : 9
13
9
Celta Vigo
9
4
1
4
16 : 15
13
10
Real Betis
8
3
3
2
8 : 7
12
11
Girona FC
9
3
3
3
11 : 12
12
12
Deportivo Alavés
9
3
1
5
11 : 15
10
13
Espanyol Barcelona
9
3
1
5
9 : 13
10
14
Sevilla FC
8
2
3
3
8 : 10
9
15
Real Sociedad
8
2
2
4
6 : 7
8
Getafe CF
9
1
5
3
6 : 7
8
17
CD Leganés
9
1
5
3
5 : 9
8
18
Valencia CF
9
1
3
5
5 : 13
6
19
Real Valladolid
9
1
2
6
5 : 19
5
20
UD Las Palmas
9
0
3
6
9 : 17
3

Zbývající zápasy

06.10. 18:30
Sevilla FC - Real Betis
06.10. 21:00
Real Sociedad - Atlético Madrid

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (33)

Přidat komentář
misinho7

Dolezite 3b ale nuda.

Valverde klasika vyborny, v prvom polcase tocil aj Vini a Cama tiez dnes dobre.

Ale sere ma ze chyba taky ten chtic davat viac golov, nebyt Viniho krasneho golu tak to dohravame do 1:0 do konca..

Kde su tie casy za Cristiana kde aj za stavu 4:0 hecoval a chcel tam drbnut este minimalne dalsi. A viem ze dnes teda nebol slaby super ale toto robime proti hocikomu.

Reagovat
zidane78

Ten koniec s carvajalom nebude dobre,to koleno sa mu nalomilo do neprirodzeneho uhla.Snad to nebude nic vazne,ale skor ano,nez nie.

Reagovat
misinho7

nadstavenie som uz nevidel, pozeram ale obrazky a vyzera to velmi zle...

Reagovat
zidane78

Mozeme hladat niekoho v Januarovom okne,min. na hostovanie.Z dlhodobeho hladiska aj na trvalo.

Reagovat
MystycMac

nebol slabý super ? pre real už nie je nikto slabý super, Barcelona ich zdemolovala vonku 1:5

Reagovat
Pták Jebák

Real prostě polsední dobou hraje hnusnej fotbal Zlatej Kroos

Reagovat
Pták Jebák

Ale taky zase dobrý že hrajou takovýhle hovna, aspoň když budem s Realem hrát, tak vyhrajem

Reagovat
mayday

Jo, to byl opravdu královský Real, ze kterýho šel strach. Furt jsou samozřejmě dobří, ale plácnu jede tam Mallorca a ví, že když to odehraje slušně vzadu že dostane max 2-0 atd. Letos jsem pár zápasů viděl a je to hrozně pomalé. Není to jízda jako to bývala.

Reagovat
zasranej malíř

Důležité body no ale s Danim to asi nevypadá dobře

Reagovat
Pták Jebák

On je zraněnej nebo co? Stejně je nám hovno platnej, ani ho neposlali hrát LM

Reagovat
MystycMac

Carvajal väzy no ma po sezóne možno aj po kariére....

Reagovat
zidane78

Kariera mozno nie,ale moze to poskodit jeho "kvalitu" kazdopadne.Skauti mozu hladat nejakeho mladeho perspektivneho,kedze vasquez ma 34 a iba s nim na RB je samovrazda.

Reagovat
MystycMac

No tak som to myslel že aj keď sa da dokopy tak top forma to už nebude...

Reagovat
janinho

tak perez po tomto urcite prikuri agentom v love na TAA.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Salfovic

Kolik by tak byl Perez ochotnej dát, aby ho mohl mít už v zimě, když ho v létě může mít zadarmo ?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Cracker10
Reagovat
Pepesma

Reagovat
Salfovic

Athletic zápas blbec ad absurdum

Reagovat
Jordi Alba

Penalty Athleticu jinačí válec.

Reagovat
2miguel1

Flick - Lewandowski, to ide dokopy

Reagovat
-R2D2-

Ferran je slušně na odpis. Škoda ho.

Reagovat
whatever

Proc je ho skoda? Od prichodu k nam hraje uplny hovno, z jeho hry fakt boli oci. On neni hrac pro Barcu. Spis skoda pro nas, ze bude tezky se ho zbavit.

Reagovat
whatever

3 body venku super. Bez Koundeho nemel Yamal zadnej servis. Lewa MOTM, Raphinha dalsi skvelej vykon. Libil se mi i Casado, Balde, Pedri. Naopak zapas dnes nesedl Yamalovi a Pena potvrdil hruzostrasny vykony z minula. Ten kluk musi v lete pryc.

Offside trap nam funguje skvele, v kombinaci s tim vysokym presingem a primocarejsi hrou, je to zatim recept na vetsinu tymu.

Ferranovi preju brzky uzdraveni. Herne chybet nebude.

Reagovat
alcantara

61 ofsajdov celkovo, druha Osasuna 26, to sa mi az nechce verit, kazdopadne systemovo funguje dost obstojne, to sa neda nevidiet.

Reagovat
whatever

Maj to sehrany perfektne, uz jsme tim letos zastavili spoustu nebezpecnych breaku. Je to genialni i v tom, ze VAR ve Spanelsku funguje dobre, narozdil od rozhodcich, takze se muzeme spolehnout, ze ty ofsajdy budou piskany. Flick fakt odvadi skvelou praci.

Reagovat
Phillipinho

Casado je fantasticky. To je fakt neco co La Masie dokaze generovat. A to se jeste do pristi sezony pripoji do zalohy Bernal

Reagovat
whatever

Casado skvelej, Bernal taky. Do toho se vraci Gavi, kterej na DM doufam taky dokaze kvalitne zahrat. Vsechno odchovanci. A po konci Busquetse velka nadeje, ze ten post budeme mit kvalitne obsazenej.

Reagovat
EaP

No ja osobne by som už DM nekupoval. Je len jedno meno ktoré by nás posunulo a to je teraz PN na celú sezónu. Inak nič svetové, pre nás futbal nieje. A Casadó rastie zápas od zápasu. Ak to porovnám s Camavingom , tak sme ušetrili 40 mega a vytiahli ešte talentovanejsieho futbalistu.

Reagovat
whatever

Ja to vidim stejne. Mame tam dobrou kvalitu, potencial i hloubku kadru. Vsechno navic odchovanci. Nas fotbal se s Flickem zmenil, takze nepotrebujeme hledat novyho Busquetse.

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele