LaLiga - souhrn 9. kola

06.11.2020, 22:58, aktualizováno 08.11.2020, 23:02
Komentáře a souhrny
Carlos Soler (© AFP)
Real Sociedad si poradil s Granadou a zůstává na čele LaLigy. Villarreal přivezl tři body ze hřiště Getafe, zatímco Atlético Madrid rozstřílelo Cádiz. O velké překvapení se postarala Valencia, která doma i zásluhou tří pokutových kopů zdolala Real Madrid. Barcelona si věděla rady s Betisem, jehož městský rival Sevilla uspěla v domácím prostředí...

Valencia CF - Real Madrid 4:1

08.11.2020 21:00

Góly: 35. Carlos Soler (pen.), 43. Raphaël Varane (vl.), 54. Carlos Soler (pen.), 63. Carlos Soler (pen.) - 23. Karim Benzema

Až nečekaně vysoké vítězství zaznamenala v souboji s Realem Madrid trápící se Valencia. Domácí vůbec nedali znát výsledkovou nepohodu a Real sfoukli čtyřmi góly. Většinu z nich měl na svědomí Soler. Autora hattricku ještě doplnil vlastenec obránce Varana. Před reprezentační přestávkou je to pro trenéra hostí Zinédina Zidana znepokojující zpráva.

Souboje Valencie s Realem Madrid bývají vždy ozdobou kola a nejinak tomu bylo i nyní. Favoritem byl bezesporu Real, který alespoň v domácí soutěži podává konstantní výkony. Naopak nedaří se hráčům Los Che, ale o to větší byla jejich touha uspět.

První poločas toho nabídl opravdu hodně. Real měl více ze hry a postupně si i vytvářel brankové příležitosti. Ve vůbec první protáhl Doménecha nepříjemnou střelou Modrić, a i když brankář domácích vyrážel před sebe, nenašel se nikdo, kdo by dorážel. Ve 23. minutě už byli Merengues úspěšnější. Karim Benzema si udělal na hranici vápna palebnou pozici a Dómenech na jeho střelu nedosáhl. Zidanovi šlo všechno jako na drátkách, ovšem to se mělo velice rychle změnit. Po půlhodině hry nastřelil Gayá ruku Vázqueze a následoval pokutový kop. Carlos Soler ho neproměnil, z dorážky ještě trefil tyč a až na potřetí dostal balón do sítě Musah. Veškeré vzrušení ale bylo zbytečné. Sudí totiž nechal penaltu opakovat a z druhé šance se Carlos Soler nezmýlil.

Ještě do poločasu Valencia otočila skóre na svojí stranu. Balón se ve 43. minutě snášel ve vzduchu na brankové čáře a i když se Varane snažil situaci uhasit, vstřelil si vlastní gól. Celou situaci znovu zkoumal VAR, který nakonec potvrdil Varanův vlastňák.

Valencia vedla po prvním poločase 2:1, ovšem dobře věděla, že Real je schopný výsledek rychle otočit. Do druhé půle proto vlétla s chutí a střelu Leeho vytěsnil Courtois na tyčku. Real úvod zaspal a po faulu Marcela tu byla další penalta pro Valencii. Carlos Soler tentokrát nic nekomplikoval, přízemní střelou podstřelil Courtoise a zvýšil na 3:1. Hosté pak měli velkou smůlu, protože v 61. minutě zahrál rukou Sergio Ramos a na světě byla třetí valencijská penalta. Znovu jí proměnil Carlos Soler a tím zkompletoval penaltový hattrick.

To už byl náskok o který Los Che nehodlali přijít a také nepřišli. "Bílý balet" sice vyvinul snahu, ale do větší šance se nedostal a na Mestalle možná trochu překvapivě prohrál. Před dalším zápasem Ligy mistrů proti Interu Milán je to nemilá zpráva. Naopak ve Valencii si od výhry slibují celkové zlepšení výsledků. Trenér Javi Gracia mohl být tentokrát spokojen.

Více informací k zápasu

Levante UD - Deportivo Alavés 1:1

08.11.2020 18:30

Góly: 51. José Luis Morales - 4. Lucas

Hráči Alavésu si po cenném bodu s Barcelonou připsali další, tentokrát na hřišti Levante. Hosté sice vedli, ale ve 34. minutě přišli o vyloučeného Méndeze a to zásadně změnilo situaci. Levante ale nedokázalo výsledek otočit, zmohlo se pouze na vyrovnání z kopačky Moralese.

Hůře si před utkáním vedlo Levante, které mělo na svém kontě pouhých pět bodů a s Alavésem navíc nemá dobrou vzájemnou bilanci. I začátek zápasu se pro domácí nevyvíjel dobře. Hned ve 4. minutě naběhl do šestnáctky Lucas Pérez a dobře umístěnou ranou zajistil Deportivu vedení. Levante okamžitě zvýšilo obrátky a ve 23. minutě zblízka hlavičkoval vedle Rubén Rochina. O šest minut později dokonce domácí vstřelili gól, ale veškerá radost zakončujícího Daniho Gómeze byla kvůli ofsajdu zbytečná.

V prvním poločase nakonec došlo ke klíčovému okamžiku celého zápasu. Edgar Méndez předvedl naprosto zbytečný faul a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Psala se přitom teprve 34. minuta. Z následného přímáku poslal Morales balón těsně vedle.

Levante se dočkalo až po obrátce a nutno podotknout, že zaslouženě. José Luis Morales se ve vápně dostal k balónu a nenápadnou přízemní střelou z otočky překvapil hostujícího brankáře. Po vyrovnání se dostali domácí do varu a následovala přehlídka zahozených šancí. Pacheco vyrazil střelu Veza a Gómezova rána skončila pro změnu nad.

Čtvrthodinu před koncem se Alavésu naskytla jedinečná možnost udeřit, ovšem domácí výrazně podržel brankář Fernández. Po hlavičce Bardhiho zblízka zakončoval Joselu a Fernández předvedl výtečný zákrok. Na druhé straně zase hlavičkoval do tyče Sergio León a Sona vychytal pozorný Pacheco. Levante si přálo ukořistit tři body, v závěru se tlačilo do vápna soupeře, ale vstřelit rozhodující branku už nedokázalo.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Athletic Bilbao 2:1

08.11.2020 18:30

Góly: 19. Fabián Orellana (pen.), 48. Marcos André - 86. Iñaki Williams (pen.)

Konečně to vyšlo. Hráči Valladolidu v 9. kole poprvé zvítězili a díky třem bodům se odlepili ode dna tabulky. Domácí si postupem času vytvořili dvoubrankový náskok, který i přes snížení Iňakiho Williamse nepustili.

Oba celky chtěly vstoupit do utkání aktivně, což se i povedlo, ale většina akcí končila před šestnáctkami. Neplatilo to v 17. minutě, kdy Athletic mizerně rozehrál, brankář Simón si dal balón daleko od nohy, čehož využil napadající Marcos André a po faulu na jeho osobu sudí nařídil pokutový kop. Fabián Orellana zvolil razantní střelu a Simónovi nedal žádnou šanci. Valladolid vedl 1:0 a po půlhodině hry měl možnost navýšit skóre. Hervías poslal před branku přízemní centr a Orellana na něho jen těsně nedosáhl.

Bilbao nemělo za první poločas jedinou výraznější šanci a trenér Gaizka Garitano musel nejspíše zvyšovat hlas. Zdá se ale, že to nebylo moc účinné. Hned ve 48. minutě Valladolid přidal druhý gól a dostal Basky do velkých nepříjemností. Hervíasovu jedovatou střelu Simón vyrazil a Marcos André zblízka dorazil balón do branky.

Krátce po druhé brance Baskové vystřídali a Garitano poslal na plac trojici nových hráčů. A konečně v 62. minutě přišla první příležitost, kterou Masip reflexivně vyrazil na rohový kop. Bilbao se snažilo o kontaktní gól a nakonec uspělo. Pět minut před koncem utkání byl ve vápně faulován Berchiche a hlavní arbitr nařídil pokutový kop. Iňaki Williams předvedl krátký kop pod břevno a Baskové rychle spěchali na svojí polovinu. I s nastavením měli k dispozici ještě devět minut, ale Valladolid si první vítězství v sezoně vzít nenechal a výsledek ubránil.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Granada CF 2:0

08.11.2020 16:15

Góly: 22. Nacho Monreal, 27. Mikel Oyarzabal (pen.)

Granada podle očekávání prohrála s jasně lepším La Realem, který dal soupeři v rychlém sledu dvě klíčové branky.

Objektivně to Granada dneska měla v San Sebastiánu hodně těžké. Její tým byl decimován koronavirem a vedení klubu dokonce žádalo ligové vedení, aby její utkání s Realem Sociedad odložilo. Nestalo se, Granada musela hrát. A na jejím výkonu se nesehranost a nekvalita hodně projevila. Brankář Jiménez byl v permanenci už ve 2. minutě po ráně Zubimendiho, o chvíli později zasahoval proti hlavičce Januzaje.

Zlikvidoval také šanci Silvy a především ránu Oyarzabala, který byl prakticky sám na kraji vápna. Ve 22. minutě už ale i Jiménez kapituloval. Obrana Granady nedokázala odvrátit vysoký míč, ten propadl k Nachu Monrealovi a jeho na jeho dělovku byl Jiménez krátký.

O pouhé čtyři minuty později sudí dobře viděl ruku ve vápně Granady, takže neměl jinou možnost, než pískat pokutový kop. K němu se postavil Oyarzabal a bezpečně proměnil. Další penaltu kopal La Real v 54. minutě po faulu Etekiho na Guridiho. Tentokrát ale José Willian brankáře Jiméneze nepřekonal a nepomohla k tomu ani dorážka Oyarzabala.

Granada se samozřejmě jen tak nevzdala a v 87. minutě po jejím rychlém brejku musel situaci na poslední chvíli řešit Le Normand. Nezbývalo mu než faulovat, takže dostal červenou kartu. V nastavené třetí minutě se Granada ještě dočkala penalty za faul na Brava, jenže Machís ji kopl hodně špatně a Remiro míč vyrazil.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Villarreal CF 1:3

08.11.2020 14:00

Góly: 16. Mauro Arambarri - 11. Paco Alcácer, 17. Manuel Trigueros, 62. Gerard Moreno

Ještě po dvaceti minutách utkání Getafe s Villarrealem vypadalo na hodně atraktivní duel, který bude vyrovnaný. Nakonec ale tři body patří Villarrealu a to zcela zaslouženě. Do sítě domácích se trefil samozřejmě i bomber Alcácer.

Úvod zápasu byl hodně divoký. Domácí několikrát v rozmezí patnácti minut chybovali v rozehrávce a tím se naskytla šance pro hosty. Nevyužili ji pokaždé, ale do dvaceti minut se prosadili dvakrát. Poprvé v 11. minutě. Na dlouhý nákop od Albiola si naběhl Mario Gaspar, předložil míč Pacu Alcácerovi a ten opět potvrdil pověst zabijáka.

V 16. minutě už to ale tak veselé z pohledu "Žluté ponorky" nebylo. Rohový kop Villarrealu zakončil Pedraza jen do brankáře Sorii, který okamžitě vykopl na polovinu soupeře. Tam se míče chtěl zmocnit obránce Albiol, jenže balon odvrátil jen k dobíhajícímu Mauru Arambarrimu. Ten se s ničím nepáral a nádhernou dělovkou k tyči nedal brankáři Asenjovi žádnou šanci!

Zběsilý úvod utkání ale pokračoval a už o dvě minuty později se Villarreal zase ujal vedení. Moi Gómez si v pokutovém území vyměnil míč s Morenem, pak z ostrého úhlu přihrál před prázdnou branku na Manuela Triguerose. Ten byl na zadní tyči hlídán jen velmi špatně a bez potíží dostal míč do sítě - 2:1.

Pak se vlastně až do konce první půle nestalo nic zásadního. Změna stran přinesla také změny v kádru domácího týmu, neboť trenér nebyl zcela spokojen s několika svými hráči. Mnoho štěstí ale tahle rošáda Getafe nepřinesla. Po hodině hry se totiž prosadil Villarreal. Gerard Moreno šikovně pustil přihrávku Pareja do volného prostoru na Alcácera a ten vrátil Morenovi. Zkušený kanonýr prudkou ranou prostřelil Soriu a bylo hotovo.

A to se Getafe ještě samozřejmě snažilo dostat zpátky do zápasu. Ángelovu ránu ale brankář Asenjo skvělým zákrokem lapil. Posléze se k balonu dostal hráč nosící stejné jméno jako brankář Petr Čech kdysi dávno v edici jedné nejmenované počítačové hry. Chemovu ránu ale z brány vykopl obětavý obránce Raúl Albiol. Moreno mohl dát definitivní podobu výsledku, jenže zakončení celé akce s Baccou bylo posouzeno jako ofsajdové.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Cádiz CF 4:0

07.11.2020 21:00

Góly: 8. João Félix, 22. Marcos Llorente, 51. Luis Suárez, 90. João Félix

Nejlepší formu ve španělské lize má Atlético Madrid, které jako jediné ještě neprohrálo. Colchoneros hostili v sobotu večer nebezpečný Cádiz a díky čtyřem brankám bez problému zvítězili. Skvělou střeleckou formu potvrzuje Joao Félix, který opět zapsal po dvou gólech. Trefili se i Llorente a Suárez.

Cádiz patří mezi největší překvapení soutěže a i když jde o nováčka, Atleti si museli dávat pozor. Hosté například zvítězili na půdě Realu Madrid a chtěli překvapit i na Wanda Metropolitano.

Jenomže od začátku se museli vypořádávat s převahou Atlética a navíc už v 8. minutě inkasovali první gól. Po standardní situaci si šel pro balón Ledesma, jenomže ho neudržel v náruči a Llorente ho mohl vrátit vzduchem před branku, kde Joao Félix hlavou otevřel skóre. Atlético navíc dál udávalo tempo a ve 22. minutě zvýšilo náskok. Trippier šikovně prostrčil přihrávku na Marcose Llorenteho, který přízemní střelou k přední tyči se štěstím překonal Ledesmu. Brankář Cádizu si nohou na balón sáhl, ale v cestě do branky mu nezabránil - 2:0.

Hosté najednou nevěděli, kde jim hlava stojí a Colchoneros podnikali další nebezpečné útoky. Saúlově trefě předcházel ofsajd a Suárez hlavičkoval hodně nad branku. První poločas byl jednostrannou záležitostí a pokud se chtěl Cádiz ještě přihlásit o slovo, musel do druhého dějství něco změnit.

Cádiz po přestávce vystřídal, ale nebylo to nic platné. Po deseti minutách Atleti přidali třetí zásah a utkání drželi pevně ve svých rukách. Félix vysunul do samostatného úniku Luise Suáreze a uruguayský útočník chladnokrevně zakončil. Branku ještě posuzoval VAR systém a Atléticu dal za pravdu.

Utkání už bylo dávno rozhodnuto a otázkou bylo, jakým rozdílem nakonec domácí vyhrají. Dělovka Correy minula branku a další šance pochytal Ledesma. Osm minut před koncem si připsal zákrok také Oblak, který zpacifikoval hlavičku Negreda. V 90. minutě Madridští dokonali dílo, Correa krásně přenesl hru na Félix, ten si zpracoval balón na prsa a neomylně zakončil. Atlético porazilo Cádiz 4:0 a minimálně do zápasu Realu Sociedad se ujalo vedení v soutěži.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - CA Osasuna 1:0

07.11.2020 18:30

Góly: 59. Lucas Ocampos (pen.)

No, žádná velká hitparáda to tedy ze strany domácí Sevilly opravdu nebyla. Osasuna velmi dobře bránila a nakonec byli domácí rádi za jediný vstřelený gól.

Osasuna věděla, že musí velmi dobře bránit a snažit se využít to minimum šancí, které jí Sevilla snad nabídne. A dlouhou dobu si tenhle domácí úkol plnili hosté skvěle. A to i přesto, že se už po čtvrthodince zranil Lucas Torró a do hry musel nerozehraný Oier. Sevilla v útoku příliš nezářila, En-Nesyri svou zajímavou šanci totálně zazdil nevýraznou střelou. Takže Osasuna mohla udeřit.

Po dvaceti minutách se k centru ze strany dostal Jony, jehož pas našel Anteho Budimira. Jeho hlavička prolétla jen kousek vedle tyče brány, kterou strážil Bounou. Deset minut před koncem první půle Sevilla nedokázala včas a rezolutně odvrátit míč z vlastního vápna a tím pádem se k ráně dostal Jony. Mířil však těsně nad břevno. Z velké dálky vystřelil ke konci poločasu hostující Moncayola, mířil ale přesně do míst, kde byl připravený Bounou.

Sevilla po začátku poločasu opět střídala, tentokrát spíš z taktických důvodů. A tah Rakitićem přinesl úspěch. Po jeho akci se totiž vehnal do vápna Ocampos a Moncayola jej fauloval. Sudí okamžitě pískal do píšťalky a kopala se penalta. První. Ocampos totiž napálil Herreru, ale mohl si oddychnout. Sudí totiž nechal penaltu opakovat, protože v době Ocamposovy střely byl Herrera víc jak metr z brány. Ocampos měl nervy ze železa, šel na penaltu znovu a tentokrát už proměnil - 1:0.

Pět minut před koncem utkání mohlo být veselo. Ante Budimir se totiž objevil znovu v šanci a tentokrát už mířil lépe. Jeho hlavička minula tyč opravdu o vlásek!

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Betis 5:2

07.11.2020 16:15

Góly: 22. Ousmane Dembélé, 49. Antoine Griezmann, 61. Lionel Messi (pen.), 82. Lionel Messi, 90. Pedri - 45+2. Tonny Sanabria, 73. Loren Morón

Barcelona si ve velmi atraktivním utkání nakonec poradila s Realem Betis i přesto, že nedala penaltu. Její výhodou ale bylo, že závěr utkání hrála v početní přesile. Celkově se favorit utkání trefil pětkrát a bere si vytoužené tři body.

Úvod zápasu byl hodně dramatický a rozhodně akční. Už v páté minutě se katalánský velkoklub dostal do první velké šance díky spolupráci Fatiho s Griezmannem. Francouzský útočník byl vlastně sám na středu vápna, jenže pálil tvrdou ranou jen těsně vedle. Své šance měli i Betis. Po krásném pasu na kraj vápna se Alex Moreno snažil najít nějakého spoluhráče, místo toho však našel jen Busquetse. A ten si skluzem málem dal vlastní branku.

Z následného rohového kopu se do zakončení hlavou protlačil robustní záložník William Carvalho, jenže s jeho přesným zakončením si brankář Marc-André ter Stegen nakonec poradil. První branka na sebe ale přesto nenechala dlouho čekat. Ve 22. minutě se totiž po nahrávce od Griezmanna dostal k míči Ousmane Dembélé, který kličkou zmátl soupeře a krásnou ranou se trefil k tyči!

Pokud byl někdo smolařem utkání, pak určitě někdejší tahoun Atlética Griezmann. Ve 27. minutě dostal krásnou nahrávku od Pedriho, jenže minul. A když byl po půlhodině faulován Ansu Fati uvnitř vápna, Griezmann trefil z pokutového kopu jen dobře postaveného brankáře Brava.

Frustrovaného Griezmanna to muselo mrzet dvojnásob hlavně v nastavení. Centr křídelníka Cristiana Tella se trestuhodně dostal přes dva obránce až před bránu, kde si na něj počíhal Tonny Sanabria. Někdejší produkt barcelonské juniorky nedal soupeři šanci a srovnal!

Pro Barcelonu to byl jistě velký šok a v šatně asi nebylo zrovna veselo. I proto se na hřišti hned zkraje poločasu objevil Leo Messi. A začaly se dít věci. Jen čtyři minuty po své entrée totiž geniálně přepustil centr od Jordiho Alby za sebe, čímž zmátl dva obránce i brankáře Brava. Griezmann se tentokrát už mýlit opravdu nemohl - 2:1 pro Barcelonu.

Domácí ekipa mohla o své výhře rozhodnout už v 58. minutě, jenže to by musel Ousmane Dembélé pálit jinam než jen do dobře postaveného obránce Mandiho, který vykopával jeho ránu z brankové čáry. Zkušený obránce se však na hřišti příliš dlouho neohřál, protože o dvě minuty zahrál rukou v roli jediného hráče v bráně, což sudí Cuadra netoleroval. A netoleroval to ani Lionel Messi, který Griezmannovi ukázal, jak se kopou penalty. Tvrdě, přesně k tyči, byť si i na tuhle Bravo sáhl.

Betis ale ještě neřekl poslední slovo a hodlal Barcelonu dál trápit. Alex Moreno opět potáhl míč až k šestnáctce a zpětnou nahrávkou pod sebe našel dobíhajícího Lorena, který snadno snížil. Poslední slovo ale měl přece jen domácí gigant. Krásnou patičkou obránce Sergi Roberto uvolnil Messiho, který šel v podstatě sám na Brava. A i když jeho někdejší spoluhráč odehrál solidní utkání, na Messiho přesnou střelu pod víko prostě nedosáhl.

A ještě méně mohl zkušený chilský veterán zabránit finální páté brance. Tu opět po skvělé asistenci vynikajícího Sergiho Roberta uklidil na zadní tyči do sítě Pedri, k němuž nikdo z obránců včas nepřistoupil. Barcelona sice dnes nepředvedla perfektní výkon bez chybičky, ale její ofenzivní síla se proti Béticos přeci jen ukázala.

Více informací k zápasu

SD Huesca - SD Eibar 1:1

07.11.2020 14:00

Góly: 67. Rafael Mir - 38. Esteban Burgos

Huesca ani tentokrát nevyhrála a s Eibarem jenom remizovala 1:1. Hosté se na El Alcorazu ujali vedení, ale domácí srovnali po hodině krok a v další fázi zápasu už se výsledek nezměnil.

Pro domácí je to jednoznačně další ztráta. Na vlastním stadionu byli o něco aktivnějším týmem i pilnějším ve střelbě, avšak na vítězství to nestačilo.

Huesca chtěla vstoupit do zápasu aktivně a střílet pokud možno ze všech pozic. O něco podobného se pokusil Rico, ale z velkého úhlu rozvlnil jen boční síť. Opravdu výraznou šanci měl až ve 27. minutě Eibar a proti Mirovi už musel zasáhnout brankář Fernández. Tutovku měla i Huesca a střelu Rica nejprve vyrazil Dmitrović a následně zachraňoval místo brankáře situaci takřka na brankové čáře Oliveira. Neproměněná šance domácí mrzela, protože vzápětí Eibar vstřelil úvodní gól. Oliveira karatistickým způsobem prodloužil balón na malé vápno a tam Esteban Burgos jen nastavil nohu a dostal balón do sítě.

Eibar vedl po první poločase 1:0 a hned po změně stran měl velkou možnost odskočit na rozdíl dvou branek. Oliveira po kontaktu s Mosquerou upadl a sudí odpískal pokutový kop. Celou situaci ale ještě zkoumal VAR a nakonec došel k závěru, že kopat se nebude. Huesca si mohla oddechnout a dál vyvíjet snahu za vyrovnáním. Dlouho to však nešlo, až v 67. minutě rozehrál standardku Pedro López a Rafael Mir hlavičkou od země překonal Dmitroviće.

Bohužel závěrečná půlhodina včetně nastavení nic zásadního nepřinesla a duel skončil remízou. Huesca tak na první vítězství stále čeká.

Více informací k zápasu

Elche CF - Celta Vigo 1:1

06.11.2020 21:00

Góly: 4. Fidel (pen.) - 41. Santi Mina

Elche šlo doma velmi rychle do vedení, když se trefil Fidel, jenže páteční předehrávka přeci jen neskončila v jeho prospěch. Ještě před koncem poločasu se totiž prosadil hostující Santi Mina, takže Celta slaví bod.

Na tak hubené skóre se v utkání urodilo poměrně dost šancí. Ta první již ve třetí minutě, když hostující Hugo Mallo zahrál ve vlastním vápně dost nešikovně rukou. Sudí se k situaci za pomoci VAR vrátil a pískal penaltu. K ní se postavil Fidel a se situací si parádně poradil - 1:0.

Srovnat na 1:1 mohl Brais Méndez již po dvaceti minutách, jenže na brankáře Badíu si nepřišel. Stejný hráč si naběhl do uličky také po parádním pasu od Suáreze, jenže tentokrát v tisíci procentní šanci opět selhal! Na opačné straně pálil mladík Lucas Boyé točenou střelou jen těsně vedle tyče.

A znovu platilo osvědčené fotbalové pořekadlo. Vzápětí se totiž prosadila Celta. Iago Aspas zkušeně a nesobecky sklepl míč na nabíhajícího Santiho Minu a ten krásnou přízemní střelou překonal brankáře Badíu!

Aspas mohl krátce po změně stran strhnout vedení na stranu Celty, jenže Badíu nepřekonal a mířil vedle tyče. Zkušený střelec se v obrovské šanci ocitl také deset minut před koncem. To si o vybíhajícího Badíu narazil míč, ten se k němu vrátil a Aspas z velkého úhlu trefil jen boční síť.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad962120:420
2.Villarreal CF953113:918
3.Atlético Madrid752017:217
4.Real Madrid851214:916
5.Granada CF84229:1114
6.Cádiz CF94238:1014
7.Real Betis940512:1712
8.FC Barcelona732215:811
9.Valencia CF932415:1411
10.Getafe CF83238:911
11.Elche CF73227:811
12.Sevilla FC73137:610
13.CA Osasuna83147:810
14.Athletic Bilbao83057:99
15.Deportivo Alavés92347:109
16.SD Eibar92346:99
17.Celta Vigo91446:157
18.Levante UD81348:136
19.Real Valladolid91357:146
20.SD Huesca90637:156

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (150)

Přidat komentář
Majk91

Celta Tak to vyzerá, že aj v tejto sezóne bude každý bod zlatý.

Reagovat
santini

Včera mohli brať 3 body. U nás musí dôjsť k nejakej zmene, lebo ťažko hľadám v tabuľke 3 horšie tímy ako Celta. Veľa je ich na rovnakej úrovni (Elche, Valladolid,Huesca,Eibar,Alaves,Levante), ale s predvadzanou hrou to je zatiaľ na zostup...

Reagovat
Majk91

včera mali byť tri body, vyložených šancí bolo dosť, ale to zakončenie. Ja hlavne vidím problém v tom, že všetko stojí a padá na Aspasovi. Tá závislosť na jednom hráčovi ich môže stať miesto v LL.

Reagovat
santini

Áno, súhlasím, ale závislosť na Asapasovi je len jeden problém. Druhý vidím na lavičke - Oscar hrá dokola to isté, žiaden nápad, schopnosť reflektovať dianie na ihrisku... A pritom sa mi naši mladí vcelku pozdávajú. Ono v podstate my vôbec nemáme kvalitatívne zlý tím, len tam chýba nejaká tá esencia, ktorá by hráčov nakopla...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dal bych tomu ještě čas, herně to není tak špatný jako výsledkově, Celta nezvládla několik zápasů, kdy byla lepší než soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dal gól z penalty i ze hry. Tohle budou hateři dlouho rozdýchávat.

Reagovat
Kily8

Messi dokázal dať gól z hry cca v 10-11 zápase, tým presvedčil aj mňa, že je ozaj najlepší hráč v dejinách. Jediná smola, že má najslabších spoluhráčov na svete, inak by mal viac titulov majstra sveta, ako Pelé a miesto hanby z posledných 3 rokov, by mal hatrick v LM. Prosím fanatikov, že fakt to myslím vážne a nieje v tom žiadna irónia

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl sis vzít prášky?

Reagovat
Kily8

Ešte raz prosím fanatikov: nechaj si osobné útoky. Nič som proti Tvojmu nedotknuteľnému nepovedal, prečo si zúrivý zase. Ja neviem čo máš s tými tabletkami furt? Prečo myslíš, že aj my to berieme? To čo máš nieje také bežné...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký houbičky?

Reagovat
roman1978

změň drogy a nebo dealera

Reagovat
smazaný uživatel

Zuřivý fanatik jsi ty. Já jen poukázal na nejzjevnější příčinu tvého chování.

Reagovat
Reggie

Reagovat
LAM

Ofenzíva je prostě celou sezonu dobrá,ale ta efektivita

Griezmann sice gol do prázdný,ale nečekám že se to u něj zlepší.Prostě na to nemá.

Nejvíc se musí zapracovat na obraně,protože hrozně často tam propadávají hráči a hrajem jak na houpačce.

Messi přišel viděl,dal dva goly a krásně přenechal na Grieze.Pěknej poločas

Reagovat
Rattlesnake

co s tím Úmrtím? on by měl být už po repre pauze v kupě ne?

horší než současný Lenglet nebude.

Reagovat
Gazdo

No neviem mne uz tiez pride ze je mrtvy

Reagovat
PP

klíčové je nahradit Buse. Už nejsou ty doby, kdy dokázal roky zastavovat útoky prakticky sám. Nemá na to. Vám by se hodil nějaký defenzivní pes, který neztratí balon ani pod tlakem. Je někdo takový k mání vůbec? Snad mimo Kantého..

Reagovat
2miguel1

Busquets nemoze hravat ked hrame s Pedrim/Coutinhom. Ked ho chce dat, tak musime hrat 433 s De Jong Pjanic Busquets. Ako asi proti silnym superom hrat nebude ako proti Juve, no De Jong Pjanic to vsetko neubeha. Taky Kante by sa teraz zisiel.

A lenglet katastrofa. Dufam ze Araujo ked bude zdravy, bude hravat on

Reagovat
Rattlesnake

busquets byl slabý na tom pivotu i v té první sezóně pod Valverdem, kdy se hrálo 442.

paradoxně tam dokázal o dost lépe zahrát právě rakitič, kterýmu ta pozice náramně vyhovovala a předváděl tam jeho nejlepší výkony v barce. pryč šel z těch dvou právě ivan což je sice správný krok, ale je to trochu ironie osudu.

Reagovat
2miguel1

Proti Juventusu hral Pjanic De Jong. Ja tipujem ze Busquets bude sediet aj teraz proti Atletiku. No De Jong musi tiez niekedy sediet. Tipujem ze Koeman sa bude snazit niekoho priniest cez zimu ked vidi vykony Busa

Reagovat
Rattlesnake

on tam dokáže zahrát slušně i roberto - když měl na starosti defenzivními úkoly, tak roberto v záloze nikdy vyloženě nezklamal.

Reagovat
2miguel1

Roberto presne napadol aj mna. Verim tomu ze v obrana Dest a Roberto-De Jong bude menej priepustna ako Roberto a Busquets-De Jong.

Reagovat
Gazdo

No Koeman chce Wijnalduma prestavba jak vino

Reagovat
smazaný uživatel

Místo nákupu starých nebo dražších hráčů by měli víc sázet na vlastní odchovance. Mají tam dost nadějných hráčů, stejně nemají prachy.

V zimě snad přijde ten Garcia. To je další slibný hráč. Po jeho příchodu bych sestavu nechal tak, jak je a v létě následující změny:

Odchod - Busquets, Pique, Umtiti, Griezmann, Braithwaite

Příchod - Gravenberch, Nordi Mukiele, Lautaro, Upamecano (ty 2 jen pokud budou prachy, jinak alternativy. V případě odchodů starců s velkými platy by neměl být problém je ufinancovat)

Sestava:

Ter Stegen -Mukiele, Upamecano ,Lenglet, Alba - Frenkie, Pjanic - Messi, Pedri, Fati - Lautaro

Lavička:

Neto, Dest, Firpo, Garcia, Araujo, Roberto, Alena, Coutinho, Puig, Dembele, Trincao

Reagovat
Gazdo

Lautaro snad nie ale inak suhlas ze v pripade prichodu Garcii uz iba jeden stoper

Reagovat
sylarko

namiesto pedriho zaklad coutinho. a namiesto lengleta garcia alebo araujo.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann nemá konkrétně na co?

Reagovat
smazaný uživatel

Na nic. Gól do prázdný doprostřed sice dal, ale jak ho znám, tak mířil k tyči.

Reagovat
Phillipinho

Mne se teda Griezmannovo vykony posledni dobou celkem libi. Neustale v pohybu, vymenuje si pozici s Messim, pusobi jako link-up player celyho utoku. Jeho IQ fotbalovy je porad na Top urovni, jenom potrebuje najit ztraceny sebevedomi....

Reagovat
herbage

včera bylo na něm vidět, jak z něj neskutečně spadlo, když se konečně trefil a naskočil na Messiho snad tři metry do vdzuchu. I na Messim bylo vidět, že má za něj radost a docela jsem se divil, že ho udržel Trochu dali zavzpomínat na dvojku Vela-Grizemann ze Sociedadu, ale ti dva se tehdy snad i pusinkovali http://f033f89dfe49f47b5edf-7479e498e036d6d8b97cf36b0ea97bd7.r55.cf2.rackcdn.com/pictures/2012/04/10/27161.jpg

Reagovat
patas92

Že to z nějž spadlo jsem si říkal i po tom pěkném gólů proti Alavesu z minulého kola ... Možná to z něj bude muset spadnout vícekrát

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska extrémně zábavný zápas s dobrým koncem.

Reagovat
madridcan

A kurzom

Reagovat
Rattlesnake

proti betisu to není nikdy nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

dedek Koeman, nauč se střídať 17 ročného kida Pedriho... totálne zbytečnej gól, dedku holandskej

Reagovat
Phillipinho

Letos se opravdu zda, ze Simeone zmenil styl a chce hrat vic ofenzivneji. Skore 17:2, dva nejlepsi strelci souteze. Felix letos opravdu brutalni a uz to nejsou jenom zablesky geniality jako minulou sezonu, ale ted je schopnej tahat za nitky behem celyho zapasu. Ta vymena za Griezmanna se zacina jevit jako totalni masterclass. A samozrejme bozi Llorente, opravdu bezprecedentni transformace hrace na tyhle urovni

Reagovat
Messiáš

na Felixe se úžasně kouká. Už když přišel mi bylo jasné, že prostě bude dělo a že svým talentem bude ve finále dál než takový Sancho nebo Havertz. Byť ti jsou samozřejmě taky moc šikovní. Snad jej La Liga udrží, co nejdéle, nebo ať Mendes udělá bezprecedentní deal, kterej FFP pošle deficit do kytek

Reagovat
Phillipinho

Uz ted je komplexnejsim hracem nez Sancho nebo Havertz.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Joao je letos naprosto fenomenální, plynule navázal na svoje pokoronavirový jaro, jak už jsem tady zmiňoval na začátku sezóny. Nechápu, jak se z něj mohl dělat tragéd a dávat do sestavy zklamání loňský sezony. Momentálně nejlepší hráč ligy.

Reagovat
Phillipinho

Samozrejme “odbornici” na Twitteru z nej delali propadak za 126 milionu euro a ze se pod Simeonem z nej nikdy nestane TOP hrac. Jsem rad, ze konecne ukazuje jak uzasnym hracem je.

Reagovat
herbage

mezi zklamání ho mohl řadit jen někdo, kdo hraje FM a myslí, že hráči jsou roboti a že počet gólů za sezónu je úměrný kupní ceně. Že je Joao neskutečný talent musel vidět každý a byla jen otázka času, než prorazí. Zrovna herní styl Atlética je dost specifický a hodně hráčů zde pohořelo nebo trvalo nějaký čas, než se zapracovali. Každopádně jeho strop je mnohem výš a dá se čekat, že se bude ještě výrazně zlepšovat. Letos mají Atléci velkou šanci na titul, protože Real hraje tužku a Barcelona bojuje spíš sama se sebou než se soupeři

Reagovat
Elliasson

Se šancí na titul prosím nepřehánějme.

Reagovat
Ed_Hazard

Vies vysvetlit Llorenteho? Resp nasiep si niekde info o tom na zaklade coho ho Vholo zacal stavat na hrote? To je jeden z najneuveritelnejsich momentov pre mna vo futbale za posledne roky

Reagovat
Phillipinho

Cholo i nekolik hracu se vyjadrilo, ze na trenincich daval hodne golu. Tak ho zkusil Cholo dat na hrot na Anfieldu, on dal 2 goly a na jeden prihral. Tak uz ho tam nechal

Reagovat
CHONG

Felix je opravdu parádní a za to, co udělal Cholo s Llorentem, by si zasloužil metál.

Reagovat
Aldeano

Llorente i Felix super.

Reagovat
Rattlesnake

hmm paráda, Fati až 3 měsíce out.

Reagovat
ttopi

Messi byl v ofsajdu ne? Soudím teda jen dle videe zde na EF, ale vidím to tam. Jinak ale pěkná zakončení Lea včera. správně pochopil, že když to bude tlačit furt po zemi, moc toho asi nedá. Takhle je to jistější.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvíli po té akci ukazovali "barevné lajny", podle kterých Leo v ofsajdu nebyl. Ale bylo to hraniční. Že to dal pod břevno - někdy je čas zamířit a pohlídat si to, někdy ne. Včera ten čas na to dostal. Nepamatuju, kdy naposledy Barca byla na konci zápasu jinak než při standartkách v pěti v soupeřově šestnáctce. A hlavně Claudia zná.

Reagovat
CHONG

Docela zábavný zápas. Ponorka o dost lepší a (vzhledem k jedenácti Španělům v základu) pro mě i extrémně sympatická. My jsme myslím nepředvedli úplně špatný výkon, ale ta naše finální fáze je prostě slabá a hlavně by měl Pepe zapracovat na koncentraci hráčů, protože není možné, abychom dva zápasy po sobě dostali gól hned po rozehrávce soupeře po tom, co vstřelíme gól sami (plus teda ještě úplně zbytečný penaltový zákrok na samotném konci poločasu v zápase s Granadou). Jinak Arambarri gól kola a Cabaco si po tom odchodu myslím chvilku nezahraje

Reagovat
Allianz_Arena

Dnes to sice bylo vzhledem k okolnostem snadné, ale Sociedad by mohla čekat dost zajímavá sezona.

Reagovat
Aldeano

To určitě, mají to dobře poskládané.

Reagovat
YNWA__MSN

Valencie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

Reagovat
Kily8

1. polčas to vyzeralo na pohodový zápas Realu, trpezlivo sa snažil útočiť a nakoniec sa aj podarilo dať gól...všetko po ľavej strane. Ale to akým spôsobom dokázala pravá strana otočiť zápas, si zaslúži osobitnú pozornosť!!! Dokázali upliesť z hovna bič. Mám pocit, že Lucasovi by sa mala udelovať nejaká obdoba Darwinovej ceny, cez neho padne gól v situáciách, keď to prekvapí všetkých 22 hráčov na ihrisku. Nastrelená ruka sa stane, za to vačšinou hráč nemôže, ale tentokrát Lucas doslova vystrčil volejbalové bloky, to sa nedalo obstreliť. Ale to čo spravil Asensio, za to by som ho na mesiac vyradil z kádru. Ide do nezmyselného driblingu, ucíti škrabanček na tváričke, prestane hrať a nechá prekvapenému súperovi streliť gól....a ide ikazovať rozhodcovi škrabanček a presviedčať ho, ako to bolí a že musel od bolesti prestať hrať . Za toto by sa hráči Valencie mali vzdať prémií v prospech Lucasa a Asensia

Reagovat
zasranej malíř

No, Zizou má o čem přemýšlet během repre pauzy

Reagovat
CHONG

Ideálně o rezignaci.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
indy

Reagovat
janinho

marcelo si pocas pauzy oddychne a nacerpe sily do dalsich zapasov a dobre bude

Reagovat
Pharrell

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID WON THIS MATCH, BY A LOT!

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
CHONG

Tak tohle bylo lepší jak Pat a Mat Proti rozhodčímu bych teda neřekl ani slovo, všechny sporné momenty podle mě posouzené v pohodě, prostě jsme akorát tragédi. A doufám, že letos ten titul urvou Atleti, protože zase to nějak uhaluzit, uchlácholit se, že je vlastně všechno v pohodě (však přeci musí, když se udělal titul) a pokračovat v další sezóně ve stejných hovnech, to fakt nechceš.

Reagovat
Israha

Ještě někdo nějaké komentáře o tom, jak má Real štěstí? Jedna věc je, že po poločase to až na ten hned úvodní presink Vincka na výkon, hodný třech bodů, nevypadalo; druhá pak to, že dostat čtyři góly poté, co měl soupeř doslovně JEDNU šanci (a tu ještě Courtois vytáhl na tyč). Angličtí komentátoři cenili výkon Valencie, ale tohle byl festival průměrnosti na obou stranách a smůly na jedné. Žádnou kvalitu jsem tam dnes krom asi prvních 25 minut Realu neviděl. Tak nebo tak je ovšem prohra s TOUTO Valencií na Mestalle BEZ DIVÁKŮ trapas, srovnatelný s Cádizem.

Reagovat
Mass

Ještě Courtois pěkně vytáhl tu střelu Gayi zblízka před druhou penaltou.

Reagovat
Israha

Jo, to je pravda, to byla vypracovaná pozice. Tak 4 góly ze dvou šancí, z nichž jedna ke gólu nakonec ani nevedla....no, to není o moc lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmi chybet:

Since Zidane returned, Madrid have lost 9 of 28 games that Marcelo started. And zero of the 29 games he's not started.

Reagovat
misinho7

To je uz taka klasika po zapase kde Marcelo nastupil

Reagovat
Israha

A proto hraje Reguilón....v Tottenhamu. Znovu opakuji, toto je největší Zidanův přehmat od jeho návratu do Realu. I když s protěžováním Asensia si taky začíná slušně koledovat.

Reagovat
CHONG

Ten už těch přehmatů má...

Reagovat
janinho

regui v thame, hakimi v interi... a my hrame s lucasom a marcelom na krajoch obrany

poprosim fanfary

Reagovat
misinho7

toto ide cisto na ZZ...s Marcelom sme sa mali rozlucit pripadne mal zostat ako volba 3 kedze je to legenda a poslat sme mali prec Odriho a priviest Danimu riadnu konkurenciu. Je to fraska.

Reagovat
janinho

ja som vsetky tie roky v Reale Marcela zboznoval ale musi aj on sam uznat ze uz na to nema, resp. potrebuje nejaky novy impulz. podla mna je stale dost top klubov ktore by ho brali a mozno by ho to nakoplo k lepsim vykonom. ja nemam ziadnu radost z toho ze ked bude odchadzat tak sa bude hovorit o jeho slabuckych vykonoch na konci a nie o vsetkych tych fantastickych sezonach.

od zaciatku som hovoril ze regui by sa s mendym paradne doplnali, takisto ako dani s hakimim.

a okrem marcela by si mal asi perez pohovorit s varanem ci je vsetko v poriadku lebo co ten chlapec stvara tento rok tak to je na zamyslenie. fyzicky je v idealnom veku, ma skusenosti na rozdavanie, 4 LM, majster sveta... a tie kiksy to je horsie jak z Okresniho preboru. Isco mal byt predany uz minimalne rok, kym sme za neho mohli dostat poriadne odstupne. teraz budeme radi ked nam niekto da 30-40 mega.

Reagovat
misinho7

Isco mal byt prec davno, pre mna totalne zbytocny hrac. Taky niekde do street futbalu neefektivny atd...miesto neho sme si mali nechat Jamesa, to je zas dalsia ZZ vec...a Varane neviem unho prisiel vrchol velmi skoro vyhral tolko co nevyhraje stovky tisicky futbalistov a vyzera ze je dost mimo. Ja by som ho posadil a dal na chvilu Militaa

Reagovat
janinho

Isco by bol platny pre Guardiolu. ja sa cudujem, ze nechcel isca ako prioitnu nahradu za Silvu, podla mna do jeho futbalu by zapasoval na 100% a tvrdim to uz roky. podla mna by nam pred rokom-dvoma za neho dali v klidku 70-80 mega. a James suhlas. on tie kvality stale mal, ale trebalo ich vyuzivat.

s tym ZZ je to tazka situacia. na jednej strane tie trofeje ziskava ako nikto pred nim, ale ten futbal je bohuzial fakt nepozeratelny a to uz pekne dlho. pride mi ako keby stale tvrdohlavo siel to svoje, ale treba uznat ze aj ten kader ma momentalne daleko od top. staci pozriet rebricek 20 najcennejsich hracov na svete z 3-4 roznych zdrojov. Real tam ma momentalne 0 hracov. takato situacia tu nebola odkedy Perez prevzal Real.

ale zaklad je aby prestali hravat hraci za zasluhy. takto to nemoze fungovat nikde a v klube ako Real detto. ja dufam, ze pride Upamecano, lebo uprimne mna ten Militao zatial ani raz nejak neoslnil. aj ked hrava velmi sporadicky, tak ked dostal sancu tak mi neprisiel ako stoper za 50 mega.

Reagovat
Israha

Militao je nezkušený a proto mu chybí určitý přehled. Neví, kde má stát, kdy si přebírat hráče, atd. To ho naučí Ramos. Fyzicky, rychlostně a technikou je top, toho by bylo škoda nevyužít.

Reagovat
janinho

no kludne nech dostane miesto varana sancu na par zapasov vedla sergia. lebo ten varane, to mi hlava neberie co stvara odkedy sa zosral v LM proti City.

Reagovat
Israha

Tam to vyeskalovalo, ale už celou loňskou sezonu byl pofidérní, si vzpomínám na několik gólů, které zavinil ignorováním ofsajdové pasti, atd. Potřebuje novou motivaci, a protože je to pořád top stoper v nejlepších letech, měl by mu ji Real zařídit pomocí konkurence. Takže Éder na plac, není o čem.

Reagovat
Israha

Tak Hakimi je něco trochu jiného. Tomu role dvojky nabídnuta byla a Odriozola měl být upozaděn. On sám to nepřijal (a musím říct, že po shlédnutí jeho výkonů v LM loni a letos si říkám, že bychom si s ním, co se týče obranné fáze, zas tak moc nepomohli). To ještě chápu, protože on není o tolik lepší, než Carvajal, aby ho hned posadil. Ale Reguilón byl odejit, aby měl prostor Marcelo, a to mi prostě hlava nebere. Se v Realu vždy lifrovali pryč ikoničtí hráči, i když na to ještě měli, ale už se s nimi nepočítalo do základu, a teď z nějakého důvodu je problém odstavit Marcela, který vypadá, že nějakým klubismem á la Ramos úplně neoplývá.

S Iscem a Varanem souhlas bez výhrad.

Reagovat
Kokesh

S tím koncem moc nesouhlasím, Marcelovi jsem ty slzy na hřišti věřil jako málokomu. Navíc je to naprosto skvělý hráč do kabiny. Fungovat útok jak má, i on by byl někde jinde...

Reagovat
Israha

Pro mě je primárním znakem oddanosti k zaměstnavateli pracovní výkonnost. Proto jsem schopný naprosto bez řečí přejít Ramosovy ciráty se smlouvou, protože ten chlap je prostě mašina, bojovník a holt chce za kvalitní práci ocenění. Normální věc. Co pozitivního dělá svými výkony pro Real Marcelo, aby si zasloužil takovou shovívavost? Ok, role v kabině, může být...ale to klidně mohl být třetí volba na LB i LW, hrát jen v nejnutnějších případech, udělat prostor Reguilónovi. Pokud chce hrát v Realu, ať si vezme příklad z přístupu Modriće. Pokud chce prostě HRÁT, ať jde o dům dál.

Reagovat
janinho

ja to ale nevidim na role 1tky a 2jky. co sa tyka defenzivy tak carva a mendy maju jednoznacne navrch, ale v zapasoch kde treba busit do plnych mi reguilon a hakimi pridu ako dobre alternativy. tych zapasov je tolko ze hrat na nejaku 1tku a 2jku je podla mna blbost. kludne si viem predstavit ze by dani odohral 30 zapasov a hakimi 20. staci ze inter vyjebe conteho a pride o to vysostne postavenie aj v interi. dani sa mi navyse v poslednych 2 sezonach az tak nepacil, hraval lepsie. hlavne dopredu to bola dost bieda. dozadu to stale vie osefovat, tam je buldog.

Reagovat
Israha

Dobrý pohled na věc, ale ten právě Hakimi vůbec neměl. On si explicitně řekl o pozici jedničky, což může pouze hráč, který je ve všech ohledech lepší, než jeho konkurence (a ani to by neměl, když se do klubu vrací a vlastně v něm ještě nic pořádně nedokázal).

Reagovat
janinho

suhlas. aj ked mne sa nepaci v ziadnom ohlade aby mal niekto vyslovene povedane ze bude 1tka. ak na to mas, tak to dokaz v treningu a zapasoch. ani CR by podla mna neprisiel ze musim mat miesto iste, proste to ukaze priamo na travniku. takze ak hakimi to prezentoval prave takto tak by som s nim vyjebal dvere (detto po tom ako pred prestupom v X rozhovoroch tvrdil ako je jeho buducnost v Reale a tesi sa na navrat a pod.).

nechybalo vela a Conte sa porucal z Interu uz pred zaciatkom tejto sezony. By som chcel vidiet ako by potom novemu trenerovi siel hovorit ze on sem prisiel ako 1tka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase minimalne s tou situaci na pravym kraji obrany bych brzdil. Vsichni delaji jako kdyby Zidane mel v lete predpovidat, ze se nam v jednu dobu zrani hned 3 hraci na tuhle pozici. To je proste neuveritelna smula, nic vic.

Reagovat
janinho

ok beriem, ale odri podla mna nema tak ci tak kvalitu na to aby daniho posadil. skoda ze ma teraz nemohol presvedcit o opaku, ale nemal ju predtym a v bayerne neukazal tiez nic. keby si vybral lepsi klub na hostovanie tak sme mohli vediet viac .

Reagovat
Beči

A Zidane dále nesmyslně protěžuje hráče, kteří v základu nemají co dělat. Proto jsem vždy mluvil o tom, že to není zdaleka tak dobrý a přezíravý trenér na to, jaká aura se kolem něho vytvořila. Už několikátý zápas v sezóně, kdy to prostě je děs a bída, ale hráči jako Marcelo nebo Asensio jsou stále zatvrzele v základu. To, že pustil Reguilóna do Spurs bude jedna z jeho velkých chyb.

Reagovat
Mass

Pěkná fotka

Reagovat
Radin

. Alespoň, že Valencia dal od sestupu

Reagovat
Anacron

Ještě že jsem se na to vybodnul už před zápasem Prohrát s Cádizem, vyhrát El Clasico, prohrát s letošní Valencií. To je síla. Kéž by titul vyhrál Sociedad nebo Villarreal.

Reagovat
Anacron

Jinak se vsadím, že budeme hrát v 10 další zápasy. Místo Karima prostě nebude hrát nikdo.

Reagovat
janinho

out of respect

Reagovat
smazaný uživatel

Ízy

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Toto druhe posobenie ZZ je zatial dost zle. Ok dali sme titul ale to jeho presadzovanie svojich hracov uz je celkom na hlavu a odpaluje nam dobrych hracov. Jediny vyborny tah bolo vytiahnutie Fedeho, ten je naozaj paradny a je to nasa buducnost. Ale medzi tym odjebal Requiho, Hakimiho, Jovica a bojim sa ako pod nim dopadne Martin.

Reagovat
misinho7

najsmutnejsie je ze dvaja veterani Ramos a Luka(ak neratam Fedetho) su najlepsi hraci. Luka ma neprestava udivovat a stale ma co dat timu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Israha

Benzema. 6+3, nejlepší střelec a nahravač týmu, letos stejně jako loni. Ale to už je taky de facto veterán, no.

Reagovat
janinho

suhlasim. ten fede je ozaj majstrovsky tah. pamatam ako som bol najebany ze predame llorenteho, navyse atletom na ukor fedeho, ale aj ked mohol ostat aj llorente, tak ten valverde je fakt nevybruseny diamant. radost pozerat na neho, tej energie ma na rozdavanie.

Reagovat
misinho7

aspon nieco pozitivne no

Reagovat
CHONG

Prodej Llorenteho byla velká chyba, hlavně se teď v Atléticu ukazuje, že dokáže hrát de facto v útoku (a to velmi slušně), takže si s Fedem vůbec nemuseli konkurovat.

Reagovat
Anacron

A hraje tam jako tahoun nebo mu jenom sedlo spojení se zbytkem hráčů a těží z toho?

Reagovat
CHONG

Vloni po korona pauze byl nejlepším hráčem Atletů (a v mých očích i celé ligy), letos ho sice převyšuje Felix, ale pořád patří k tahounům, stačilo jenom, aby si trenér všiml jeho ofenzivních schopností.

Reagovat
Anacron

To je sice pravda, ale podle mě je blbost to celý házet na ZZ. Hakimi prostě nechtěl bojovat o místo. A nikdo a už vůbec ne 22letý týpek nemůže požadovat základní sestavu. Ať je dobrý jak chce. Za tragického Hazarda taky nemůže. Jovic je diskutabilní. Faktem je pouze to že se do naší hry vůbec nehodí a kdykoliv už nastoupil tak to bylo hrozný. Martin zatím když mohl tak hrál. Jinak složení týmu je prostě otřes a když Perez řekne před přestupákem že nikdo nepřijde, tak to asi těžko můžeme házet na Zidana. Mimochodem z tohohle důvodu odešel poprvé. Že mu prodali Ronalda, ale náhrady a obměna kádru nikde. Ale samozřejmě dělá chyby a protěžování jeho oblíbenců je šílený.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Israha

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

ako v tom ma pravdu, je jasne ze vsetko nie je chyba ZZ ale za veci moze aj on

Reagovat
Kokesh

Podívej se v jakých finančních problémech je Barca, ty prodeje nepotřebných se daly očekávat. Hakimi chtěl hrát a pro Reguiho nebylo místo..

S tím souvisí i setrvání Marcela, který je letos vyloženě špatný. Lukovi tahle odložená pozice mimo zaklad vyhovuje, jemu bohužel ne. Těžko se ale zbavovat naší zlaté generace, pokud sama nechce...Barca to měla a má úplně stejně.

Jovič se odjebal sám. Ten si za svoje výkony nezaslouží ani o minutu více...

Reagovat
Israha

Jak jsem psal výše. V Realu se relativně bez ceremonií odpálily i větší ikony, než Marcelo, a to v porovnání s ním neměly tak fatální pokles výkonnosti. Tímhle by zrovna náš klub, který je známý tím, že za zásluhy místo v týmu hráčům nenabízí, argumentovat neměl za žádnou cenu.

Reagovat
Kokesh

Taky se měnili trenéři jak na běžícím páse a každý z nich potřeboval okamžité výsledky a milionové posily.

Těžko to s něčím srovnávat. Ale nebyl důvod Marcela okamžitě odpálit...ale jestli s tím bude pokračovat, tak asi bude.

Reagovat
Israha

Podle mě ten důvod byl už loni, kdy špatné výsledky korelovaly s jeho nasazením do základu. A letos, kdy momentálně chybí defenzivně silný hráč i na druhé straně obrany, a tím pádem jsou s Marcelem de facto průchozí oba kraje, to je ještě markantnější. Neříkám zrovna poslat ho do prdele, ale přednost před lépe hrajícím hráčem, který je navíc odchovanec, dostat prostě neměl. I za cenu pozice třetího a několika set minut za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vždycky všechno připodobňuješ k Barce? Co mají naše finance společného s vaším vybrakovaným kádrem? Co mají naši šampioni společného s vašimi šampiony? Přijde mi, že ti problémy Realu nevadí za předpokladu, když je v menších sračkách, než Barca.

Reagovat
Gazdo

Ved nic zle o Barcelone nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem vůbec nenapsal. Popsal jsem pocit z jeho příspěvků celkově. Vždy nás srovnává i ve věcech, které spolu nesouvisí.

Reagovat
Kokesh

Právě, že souvisí. Jinak bych to nezmiňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nesouvisí. My jsme naše nepotřebné hráče neuměli prodat, co pamatuju. Naopak vy dokážete tyhle hráče zpeněžit hodně dobře. Proč to tak je, to nevím, ale asi je to prostě Florentinem, který umí prodat písek na poušti. V tomhle jste vy i my dva různé světy.

Co se týká šampionů tak to je tak prostě všude. Hráči, co pro klub něco vyhráli, se neprodávají proti jejich vůli. To zase souvisí s Barcou asi stejně, jako se všemi kluby na světě.

Ale to je jen ten tvůj dnešní příspěvek. Další jsou podobné - srovnáváš pořád něco u Realu s Barcou. A někdy úplně nesmyslně.

Reagovat
Kokesh

A ty se toho zase chystáš jak kdyby to přirovnání mělo být do detailů stejně přesné. Vidím tam podobnost, né odlišnost. Jestli ty ne, pak to není můj problém.

Reagovat
CHONG

Neříkám, že se to vztahuje zrovna k příspěvku Kokeshe, ale i když nerad, tak tady částečně souhlasím s Jiřím, přijde mi, že někteří z nás se na to dívají (pro mě dost zvrácenou optikou), že když je na tom Barcelona hůř, tak my jsme na tom vlastně dobře..

Reagovat
CHONG

Fedeho ale vytáhl už Solari...

Reagovat
Gazdo

Inak pod nim ste hrali aj krajsi futbal si myslim a minimalne daval prilezitosti mladym ked uz nic

Reagovat
Kokesh

No přesněji řečeno Lope, ale pod Solarim poprvé zazářil, ten ho znal už z Castilly. Pod ZZ každopádně zažil největší progress, klíčovou roli, uklidil Luku na střídačku a LLorente a Ceba se museli pakovat...

Reagovat
CHONG

Nebyl jsem si tím Lopem jistý, tak jsem to radši zahrál na jistotu S největším progresem pod ZZ souhlasím s odchodem Ceby a Llorenteho už míň, Cebu ZZ odepsal už dřív a Llorente odešel podle mě zbytečně, protože si ZZ (na rozdíl od Chola) nevšiml jeho ofenzivních schopností, ti dva si vůbec konkurovat nemuseli.

Reagovat
Kokesh

Tak LLorente je unikát. Zatím je to ale chvilková záležitost, ještě dlouho po přestupu k Atletům snad neměl odehranou ani minutu a do základu daleko...i tak není proč litovat. Slušná cena, v záloze máme lepší a směrem dopředu nemá RM nabídnout to, co AM...

Reagovat
CHONG

Směrem dopředu nám má právě co nabídnout skoro kdokoliv, zvláště při té současné ofenzivní bídě...

Reagovat
Reggie

Nechápu, proč Benzama pomlouval Viniciuse, když proti hraje evidentně Varane už nějakou dobu.

Reagovat
misinho7

Mozno skoro..ale koho tipujete(alebo si prajete) ze teda v lete kupime? Lebo to dalsie leto uz sa musi si ist na nakupy ci chceme ci nie..aj Marca naznacuje ze vsetko smeruje na to leto 2021 tak som zvedavy.

Ako u mna je jasna volba Mbappe. Aj kebyze nekupime nikoho dalsieho on musi prist.

Potom zavisi od stoperov, od Sergia a jeho zmluvy a podobne. Ale ak Upamenco by nebol zly nakup, tak isto niekoho na DM zacina sa spekulovat ze Camavinga bude drahy tak ze ZZ skusi Pogbu. To radsej nech neberie nikoho. A potom tajne prianie je ze si stiahneme spat Requiho a Marcelo odide.(Bral by som spat aj Hakimiho ale kto vie ako je tam s odkupkou)

Reagovat
Jerichoo

Ja by som teda bral skôr Haalanda ako Mbappeho

Reagovat
misinho7

Haaland vraj az v lete 2022 vtedy ma vykupku. Akoze podla mna sa Floro toho nebude bat a skusi obidvoch. Mat v time asi dva najvacsie superstar ake budu by bolo zaujimave Ale momentalne budem velmi rad ak kupime aspon jednu.

Reagovat
Anacron

Já bych bral teda oba Håland za 75 mil se jeví jako super nákup. Mbappé i když neprodlouží smlouvu a bude mu zbývat rok do konce, tak bude stát stejně pálku. A pokud ji nebudeme ochotní dát my, tak jí dá někdo jinej. A spoléhat se na to, že on bude chtít pouze k nám a udělá pro to vše je mimo. Očividně mu na tom až tak nezáleží. Takže bych se ani nedivil, kdyby mu PSG nasypalo a on podepsal novou smlouvu. Potom je přestup bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

tohto by som sa ozaj nebál lebo pre neho je Real jediná voľba. málokto bude mať na jeho salary požiadavky a následne on vyzerá že chce niečo dosiahnuť a spraviť si meno. To sa mu v PSG nepodarí.

Reagovat
LAM

Nekoupíte nikoho.

Reálně na to opravdu nebudete mít,jelikož v týhle sezoně se diváci na stadion asi nevrátí.

Jen bych připoměl,že Barcelona přišla z důvodu koronaviru o 250mega euro a zisk tak měla 800mega,stále o 70 více než Real.Real navíc po hráčích na jaře zdaleka nechtěl takový snížení platu a teď jsem též žádnou zprávu o snižování neviděl.(U nás se letníma odchodama ušetřilo na platech skoro 80mega)Navíc jste začali stavět stadion,takže nečekej,že máte peníze na rozdávání.

Reagovat
Anacron

Barca je na tom finančně mnohem hůř než Real. Navíc jsme docela prodávali. Vy by jste byli v hajzlu i bez covidu s tím stylem rozhazování co tam předváděl Bartomeu. Ale jinak souhlasím, že stovky milionů na přestupy vážně nebudou.

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Lenze nemozes porovnavat Real a Barcu. Vy ste na tom finacne ovela horsie. To co predvádzalo vase vedenie to sa neda porovnat s Perezom.

Reagovat
roman1978

jak víš, kdo je na tom finančně hůř? to jsi viděl bilance obou klubů?

Reagovat
misinho7

Vidim vyjadrenia z vasho vedia a ďalších ludi spojených s klubom. A bliziaci sa bankrot o ktorom sa u vas hovorí (nie len media ale aj ludia vo vedeni)

Reagovat
Allianz_Arena

Celkem by mě zajímalo, na základě čeho se lze domnívat, že je na tom Real v tomhle ohledu nějak dobře.

Reagovat
misinho7

no nikto netvrdi ze Realu sa Covid nedotkol, skor tu porovnavame kto je na tom horsie a podla vyjadreni uz len z ich strany tak prepokladam ze Barca

Reagovat
Allianz_Arena

To asi ano. Jen mě zmátlo, že plánujete nákup Mbappého s Haalandem a doplnit to Camavingou do zálohy

Reagovat
misinho7

tak Mbappeho na ten rok 2021 planuje Perez uz dlho ako tam sa podla mna nic nezmeni ( ak nepodpise novu zmluvu) a Haaland to su zas spravy ze ma tu vykupku 2022..kto vie no, ale po Mbappem pojde aj keby to mal byt neviem aky risk

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zase blaboly. Barcelona zadnej zisk 800 mega nemela. Tech 800 mega jsou prijmy. Zisk jste nemeli zadnej, naopak jste meli 97 mega ztratu. Real zadny celkovy financni vysledky za minulou sezonu jeste ani nenahlasil, nejsou znamy prijmy, dopady covidu, proste nic, takze nevim z jaky prdele si tyhle cisla tahas. Jediny cislo, ktery je u Realu znamy bylo asi pred mesicem reportovany Marcou - 320 tisic euro zisk (u Barcy je ekvivalent ta 97 mega ztrata).

Reagovat
valloire

Reagovat
Kily8

Mbappé je výborný hráč, vzhľadom na svoj vek, má všetko čo útočník potrebuje, ale neviem či si uvedomujete, koľko šancí on zahadzuje. Vspomeň si trebárs, na zápas Real- PSG predminulú sezónu. PSG vyhrávalo 1:0 a keby Mbappé využil každú druhú tutovku, je to 3:0. Ale aj tento rok v LM, vo Francúzskej lige ani nehovorím. Áno, plus je, že sa do šancí dostane, ale keď ho porovnáš trebárs s Benzemom, ten dá s toľkých šancí dvojnásobok gólov. Navyše Mbappé má vyslovene hluché zápasy, keď je nevyditeľný, hlavne keď nehrá Neymar. Je pravda, že je ešte mladý a to premienanie šancí by sa malo vekom zlepšovať. Ale zase taký Haaland je tiež mladý a ten tie šance premieňa jak ďábel.

Reagovat
Mönchengladbach

Tipnul bych nějaké překvápko: v létě přijde Neymar (bude mít rok do konce smlouvy, pokud neprodlouží), a nový trenér Pochettino dá šanci Garethovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele