LaLiga - souhrn 5. kola

03.10.2020, 14:57, aktualizováno 04.10.2020, 22:58
Komentáře a souhrny
Vinícius Júnior (© AFP)
Real Madrid vyhrál na půdě Levante a posunul se do čela tabulky. Naopak Barcelona poprvé zaváhala, když remizovala se Sevillou. Dobrou formu potvrdily dalšími výhrami Real Betis a Real Sociedad, Atlético Madrid se pro změnu rozešlo bez branek s Villarrealem. Alavés těsným rozdílem vyhrál baskické derby s Athleticem Bilbao...

FC Barcelona - Sevilla FC 1:1

04.10.2020 21:00

Góly: 10. Philippe Coutinho - 8. Luuk de Jong

Barcelona pod vedením Ronalda Koemana poprvé ztratila body, když nedokázala přehrát obranu Sevilly a po rychlých gólech v úvodu utkání s ní jen remizovala 1:1. Sevillští podali dobrý taktický výkon a bod z Camp Nou si připisují zaslouženě. Už v 8. minutě poslal Sevillu do vedení Luuk de Jong, ale hned za dvě minuty vyrovnal Coutinho.

To nejdůležitější se tedy odehrálo v samotném začátku zápasu. Sevilla do něho vstoupila velice aktivně a v 8. minutě tato aktivita slavila úspěch. Luuk de Jong se dostal na penaltě k odraženému balónu a tvrdou střelou propálil brankáře Neta, který se opět objevil v brance jako náhradník za zraněného ter Stegena. Barcelona s odpovědí neotálela a hned o dvě minuty později nešťastně zpracoval Messiho pas za obranu Navas a Philippe Coutinho už bez problému trefil prázdnou branku. Tím veškerý výčet gólových akcí skončil. Barca sice získala větší územní převahu, ale veškeré její akce končily před šestnáctkou. Podobně si při ofenzivních choutkách vedla i Sevilla.

Oba celky pokračovaly po změně stran beze změn. První střídání se uskutečnilo až po hodině hry, ale obraz hry se neměnil. K vidění nebyli žádné gólové šance, což je pro zápasy na Camp Nou málo vídaný jev. Velkou měrou to byla zásluhy Sevilly, která se držela Lopeteguiho taktických záměrů.

Barcelona poslala v průběhu zápasu na trávník několik málo známých mladíků. Jedním z nich, teprve dvacetiletý Francisco Trincão mohl v nastavení rozhodnout. Jeho přízemní střelu však vychytal Bounou. Maročan opět dostal přednost před Vaclíkem a nezklamal. Barcelona poprvé ztratila body, s vítězem Evropské ligy remizovala 1:1.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Granada CF 1:1

04.10.2020 18:30

Góly: 48. Iván Alejo - 27. Germán Sánchez

Dělbou bodu skončilo utkání mezi Cádizem a Granadou. Nováček inkasoval jako první, ale rozhodně se nevzdával a nakonec proti účastníkovi Evropské ligy srovnal stav. V prvním poločase se trefil hlavou Sánchez, ve druhém vyrovnával Iván Alejo.

Úvodní desetiminutovka byla opatrná, pak začali udávat tempo hosté a ve 27. minutě dokonce vstřelili vedoucí gól. Kenedyho centr se snesl přesně na hlavu Sáncheze, jenž byl ve výskoku neomylný. Granada byla dál aktivní a pět minut před koncem poločasu zahodila dvě obrovské tutovky. Nejprve Antonio Puertas pálil do břevna a po něm rozezvonil tyč další ranou Kenedy. Brankáři Ledesmovi ještě dlouho zvonilo v uších.

Granada tedy byla spokojenější, vedla 1:0, ale klidně to mohlo být o více branek. Právě na neproměňování nakonec Granada doplatila. Ve 48. minutě napálil odražený balón do branky Iván Alejo a gólman Rui Silva se ani nepohnul.

Do konce utkání ještě zbývala spousta času a během něho si Granada vytvořila šanci na rozhodnutí. Darwin Machís vypálil a i s tečí donutil Ledesmu k těžkému zákroku. Machís byl v akci ještě jednou a svůj minisouboj s Ledesmou prohrál i napodruhé. V závěru už si Cádiz remízu bez problému pohlídal.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Madrid 0:2

04.10.2020 16:00

Góly: 16. Vinícius Júnior, 90+5. Karim Benzema

Tři body má na svém kontě také Real Madrid, kterému se dnes odpoledne povedlo vyloupit Estadi Ciutat de València. Domácí Levante dostalo dvě branky, po jedné za poločas. Góly si na své konto připsali v úvodu mladík Vinícius Júnior a v nastavení také francouzský veterán Karim Benzema.

Obhájce titulu z minulého ročníku vstoupil do nové sezony vcelku jistě, i když samotnou hrou zatím příliš nepřesvědčil. Dnes se to snažil změnit na půdě Levante. Ve Valencii začal velmi dobře a aktivně. Už ve druhé minutě se málem dostal do vedení, když Luka Modrić narýsoval krásný pas na malé vápno, kam si naběhl útočník Karim Benzema. Toho však na poslední chvíli odstavil od míče bránící protihráč.

Levante samotné vystrkovalo růžky jen náznakem a převážně dost narychlo. José Luis Morales se několikrát snažil prodrat až do zakončení, jenže poprvé ho zastavila hostující obrana, přičemž podruhé mu zkazil radost ofsajd. Po čtvrthodince už to Realu konečně vyšlo. Luka Modrić rozehrál roh z pravé strany, míč ve vápně hlavou zasáhl Casemiro a poslal jej na hranici vápna k nohám Viníciuse. Toho nikdo nebránil, takže měl mladý Brazilec dost času se zorientovat a v klidu zamířit. Udělal to parádně a poslal míč do šibenice, kam brankář Fernández nedosáhl.

I Levante zahrozilo ze standardní situace. José Campaña nejprve centroval od rohu, míč se k němu vrátil a tak jej Campaña znova poslal do ohně. Byl z toho centr na zadní tyč, kde se dostal Nikola Vukčević k hlavičce. Dokonce se mu povedlo překonat brankáře Thibauta Courtoise, jenže za něj zaskočilo břevno!

Jinak toho první půle zas tak moc nenabídla. Druhá byla o poznání zajímavější. Po dvou minutách se opět dostal k míči Luka Modrić, namířil si to mezi beky a v plné rychlosti ve vápně padl. Nejdřív to pro Real vypadalo nadějně, ale poté, co si sudí José Luis Munuera Montero nechal situaci rozebrat od VARu, penaltu nepískal. O chvíli později domácí vyrobili obrovskou chybu, když se k balonu dostal Luka Modrić, nahrál z první na Benzemu a jeho střelu zastavila tyč!

V další šanci se jen o pár minut později objevil Vinícius, který si naběhl na parádní pas od Benzemy, jenže z první poslal míč mimo bránu! Levante opět kousalo a nebýt vynikajícího zákroku gólmana Courtoise, asi by se Enis Bardhi radoval z krásného gólu. A Courtois musel o minutu později znovu do akce, tentokrát nohou na poslední chvíli vyrazil střelu Malsy, která byla nepříjemně tečována.

Gól nakonec přeci jen padl. V 68. minutě sice sudí odvolal branku Sergia Ramose pro ofsajd, ale v páté minutě nastavení další chybu obrany Levante už Karim Benzema bezpečně potrestal. Využil toho, že brankář Fernández vyběhl daleko z brány, zasekl si míč před obráncem a v pohodě poslal míč do sítě - 2:0.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Athletic Bilbao 1:0

04.10.2020 14:00

Góly: 74. Rodrigo Ely

Alavés dokázal na domácí půdě položit na lopatky baskické Bilbao. Pomohlo mu k tomu jednak čisté konto a jednak jediný gól utkání, který měl v 74. minutě na starosti obránce Rodrigo Ely.

Deportivo se chtělo nutně dostat z poslední příčky a vylepšit si svou velmi špatnou formu. Bilbao i proto bylo v utkání jasným favoritem. Navíc nasadilo osvědčené pilíře své hry, Williamse, Córdobu nebo Raúla Garcíu. A bylo znát, že Bilbao přesně ví, co chce hrát. Od prvních minut hrálo mnohem rychleji, přímočaře a oproti Deportivu se snažilo ovládnout hru. V 15. minutě se za dlouhým míčem z hloubi pole hnal útočník Raúl García, který jej dokázal těsně před brankářem zvednout. Jenže jeho lob poslal míč těsně vedle tyče!

Na Pachecovu bránu se posléze řítil i Iñaki Williams, jehož sprint byl nakonec zastaven dobrým obranným zákrokem Laguardii. V další šanci už šestadvacetiletý útočník centroval a nechybělo moc centimetrů, aby Raúl García zakončil správně. Brankář Pacheco byl v podstatě neustále ve střehu a jeho obrana mu příliš nepomáhala.

Tvrdou ranou z úhlu jej vyzkoušel také mladík Oihan Sancet a také s touto ranou si Pacheco nakonec poradil. Deportivo každopádně hrálo velmi špatně a směrem dopředu se mu nedařilo vymýšlet nic kloudného. Změnit to měl Lucas Pérez, který se do hry dostal se změnou stran. A netrvalo mu dlouho, než dal o sobě vědět. Po pouhých třech minutách totiž poslal parádní centr ze strany do vápna, jenže klouzající Pere Pons míč v pádu těsně minul!

O pár minut později se Pérez snažil dostat k dalšímu centru, jenže v dobré šanci se nedomluvil se spoluhráčem Joseluem a srazil se s ním. Druhá půle diváky spíš uspávala a ti, kdo tento duel vynechali, rozhodně o nic nepřišli.

Tempo druhého poločasu bylo snad ještě nižší než v tom prvním a na další velkou šanci jsme čekali až do 74. minuty. Byla ale gólová. Standardní situaci kopl střídající Pérez parádně na přední tyč, kam si naběhl taktéž střídající Rodrigo Ely. Domácí obránce využil svých centimetrů k přesné hlavičce, na kterou brankář Simón nestačil. Ely byl na hřišti jen devět minut a rozhodl. Domácím nevadilo ani vyloučení Duarteho, který dostal dvě žluté v rozmezí 30 vteřin.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Celta Vigo 2:0

04.10.2020 12:00

Góly: 23. Facundo Roncaglia, 76. Jonathan Calleri

Hráči Osasuny porazili Celtu Vigo 2:0 po velmi dobrém výkonu v obou poločasech. Hosté sice drželi balón, ale góly střílela jen domácí strana. Nejprve se prosadil Facundo Roncaglia a po něm pečetil vítězství velice aktivní Jonathan Calleri.

O první vážnější rozruch se postaral Iňigo Pérez, který z hranice šestnáctky pálil těsně nad. Druhá akce Osasuny už byla gólová. Facundo Roncaglia se z dálky opřel do balónu a trefil to parádně! Hosté zahrozili až ve 30. minutě a kdo jiný to mohl být, než Iago Aspas. Největší hvězda hostujícího celku se sice dobře uvolnila, ale z úhlu pak nedokázala balón usměrnit do branky. Ještě jedno vzrušení přinesl závěr prvního poločasu, ve kterém zaváhal při výběhu brankář Villar a hořící nebezpečí nakonec obrana Celestes uhasila.

Nezůstalo u jediné chyby hráčů Celty. V 54. minutě mohl potrestat zaváhání Calleri, ale neuspěl stejně jako o tři minuty později, kdy ho vychytal Villar. Každopádně Calleri byl hodně aktivní a po centru Oiera hlavičkoval v 72. minutě těsně nad.

Tlak Osasuny nakonec slavil úspěch a dočkal se i samotný Calleri. Roncagliův střílený centr zasáhl před brankou hlavou a navýšil domácí vedení. Celta byla zatlačená do defenzivy a Osasuna ani po druhém gólu nepolevovala. Ránu Rodrígueze musel vyrážet Villar. Celta sice měla v průběhu zápasu větší držení balónu, ale o nějaké nebezpečnosti vůbec nemohla být řeč. Domácí zvítězili zaslouženě 2:0 a přichystali Celtě druhou porážku v řadě.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Betis 0:2

03.10.2020 21:00

Góly: 19. Sergio Canales, 74. Cristian Tello

Velmi cenné tři body ze stadionu Mestalla získal sevillský Betis. Verdiblancos zvítězili 2:0 po brankách Sergia Canalese a Cristiana Tella a klidně mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Valencia nepředvedla dobrý výkon a do dalších zápasů má o čem přemýšlet.

Po porážce s Barcelonou chtěli Verdiblancos přidat, ale čekala je Valencia, která je v domácím prostředí vždycky nebezpečná. Už v 9. minutě podnikla nebezpečnou akci, kterou po přihrávce Maxiho Gómeze zakončoval Guedes. Veškerá radost však byla marná, protože Gómez stál v zárodku akce v ofsajdu. Místo radosti pak přišlo zklamání, protože o deset minut později vypálil přesně k tyči někdejší hráč Los Che Sergio Canales. Betis vedl 1:0 a nemuselo zůstat jen u toho. O chvíli později se po hlavičce Sanabrii zrodil před brankou velký závar, jenž však neskončil gólem. Valencia chtěla do přestávky vyrovnat, ale nebylo jí přáno. Ve 41. minutě byl v další obrovské šanci Maxi Gómez, ale Robles proti němu rychle vyběhl a celou akci zmařil.

Los Che si museli dávat pozor i na zadní vrátka. Betis byl směrem dopředu nebezpečný i po změně stran a například dobrou střelu Fékira musel zablokovat Guillamón. Dómenech si zase počíhal na přímák Fékira a do třetice zazdil tutovku Sergio Canales.

Valencia měla s hrou Betisu velké problémy a čtvrthodinu před koncem to vyústilo v druhou branku hostí. Měl v ní prsty nestárnoucí veterán Joaquín, který pak naservíroval přesnou přihrávku před branku na Cristiana Tella. Trefit odkrytou klec už nebyl problém. Valencia úplně vypadla z tempa a nemuselo zůstat jen u dvou branek. Sanabria měl na kopačce i třetí gól, ale Domenech jeho střelu fantasticky vyrazil.

Domácí se po dvou úderech nedokázali vzchopit a doma na Mestalle Betisu podlehli. Potvrdili se tak papírové předpoklady, podle kterých byli Béticos mírnějším favoritem.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Getafe CF 3:0

03.10.2020 18:30

Góly: 28. Mikel Oyarzabal (pen.), 79. Mikel Merino, 81. Cristian Portu

Real Sociedad San Sebastian neměl s Getafe slitování a zcela jasně si s ním poradil. Hostům nasázel bez milosti tři branky a nechal si za ně doma všechny tři body. A všechny tři góly stály opravdu za to. Getafe naopak především v ofenzivě jasně zklamalo.

Domácí Real Sociedad chtěl ukázat, že se poučil z let minulých a že našel recept, jak si s Getafe poradit. A zvolil k tomu sestavu s oporami jako Portem, Oyarzabalem nebo Isakem. Hosté se spolehli na obvyklé tahouny Cucurellu, Ángela Rodrígueze nebo Cucha Hernándeze. A je pravda, že se hned v začátcích měli hosté co ohánět. Domácí La Real byl totiž v úvodních minutách jasně aktivnějším týmem.

Tečovaný centr zkušeného obránce Gorosabela si v šestnáctce našel Mikel Merino, jehož možná gólovou střelu v pádu zastavil bránící Mauro Arambarri. Hosté si následně poradili i s dorážkou, která by ale stejně zřejmě nemířila mezi tři tyče. Po zajímavé spolupráci mezi Davidem Silvou a Portuem zakončoval druhý jmenovaný jen do brankáře. A pak nastala zlomová situace první půle.

Ve 27. minutě totiž Portu dostal míč na kraj hřiště a snažil se díky centru najít někoho z nabíhajících spoluhráčů. Nenašel, ale vadit mu to nemuselo. Mathias Olivera totiž ve snaze zabránit centru trefil míč rukou a sudí pro jeho výmluvy neměl pochopení. Okamžitě pískal penaltu, k níž se postavil Mikel Oyarzabal. Tíhu odpovědnosti na sobě nedal znát a napálil míč na opačnou stranu, než kam brankář David Soria skákal - 1:0.

Deset minut před koncem se útočník Alexander Isak prodral až k zakončení. Parádní centr se mu povedlo i v pádu hlavičkovat přesně, jenže brankář Soria skvěle vyboxoval balon mimo. Obdobnou akci jsme viděli také na druhé straně. Pár minut po změně stran se k hlavičce po centru od Cucurelly dostal Ángel Rodríguez, jenže jeho zakončení brankář Remiro zkrotil.

O pár minut později se domácím povedlo dát další gól, jenže tentokrát nebyl zcela správně uznán pro ofsajd zakončujícího Portua. Další parádní ránu vymyslel Mikel Oyarzabal, jenže jeho střela prosvištěla jen kousek vedle tyče. Zakončení kapitána Mikela Oyarzabala po brilantní akci Davida Silvy zase nepustil dál obětavý obránce Nyom.

Přeci jen se však domácím povedlo navýšit skóre. V 79. minutě totiž Mikel Merino vyskočil nejvýš na centr Oyarzabala, zpracoval jej a díky své dravosti jej dokázal vměstnat mezi tři tyče. A aby bylo dílo zkázy pro Getafe kompletní, tak si hostujícího brankáře jen o dvě minuty později naprosto jasně a elegantně vychutnal Portu, který unikal obraně a dovolil si luxusní lob. Bylo vymalováno, domácí vyhráli jasně o tři branky.

Více informací k zápasu

Elche CF - SD Huesca 0:0

03.10.2020 18:30

Góly: -

Duel nováčků nejvyšší soutěže žádný gól nepřinesl. Aktivnější sice byli hosté, ovšem své šance neproměnili a tak si z Elche vezou "jen" bod.

Na Estadio Manuel Martínez Valero se utkaly dva celky, které se sice dobře znají, avšak na prvoligové scéně se před tím nepotkaly. Utkání nemělo favorita a obecně se očekávala vyrovnaná partie.

Lepším týmem ale byli hosté. Huesca si v zápase vytvořila několik dobrých příležitostí, jenomže ani jednu nevyužila a to jí stálo dva body. Ve 33. minutě měl první gólovku Rafael Mira, jehož pokus zablokoval jeden z obránců. Oba týmy musely už v průběhu prvního poločasu nečekaně střídat. Nejprve odešel ze hřiště domácí Koné a nahradil ho Sanchez Miňo. O dvě minuty později zase na druhé straně odešel Okazaki a přišel Ontiveros.

Jak už bylo řečeno, aktivnější byla Huesca a to platilo i po změně stran. Po dobré práci Galána střílel sám před brankou trestuhodně mimo Mikel Rico. V 67. minutě zase netrefil zařízení Mir. A když už se to povedlo jako Ferreirovi, výborně zasáhl brankář Badía. Neproměňování šancí bylo klíčové. Huesca svojí aktivitou branku nedala a Elche tak mohlo ubránit výsledek 0:0.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Villarreal CF 0:0

03.10.2020 16:00

Góly: -

Atlético znovu zaváhalo a tentokrát si doma neporadilo s obranou Villarrealu. Žlutá ponorka může naopak slavit bod, který proti Atléticu na jeho hřišti není v jejích dějinách ničím častým. Domácí měli jasně navrch, ale ani to jim ke gólu nepomohlo.

Colchoneros v minulém kole mírně řečeno selhali a dnes si potřebovali napravit reputaci. Villareal pro něj ale představoval velmi silného soupeře, který sám dobře věděl, jak chce se Simeoneho partou hrát. Colchoneros věděli, že dnes to nebude snadné a i proto nasadili osvědčené hráče jako Saúl, Koke, Partey, Suárez nebo Félix. Villarreal využil schopností Morena, Alcácera nebo Iborry s Parejou.

Atlético se už v sedmé minutě prokombinovalo až do blízkosti šestnáctky a Ángel Correa už vymýšlel centr do vápna, jenže ten byl na poslední chvíli zastaven. Do první větší šance utkání se dostal uruguayský kanonýr Luis Suárez, jenž si navedl míč na střelu silnější nohou a vypálil, jenže jeho rána poslala míč těsně vedle tyče. Hostující obrana mu nicméně dávala dostatek šancí i prostoru na to, aby zakončil.

Tempo hry ale nebylo nic moc a obě jedenáctky k sobě aspoň dle předváděné hry chovaly patřičný respekt. Delší pasáž bez šance narušil až Mario Gasper, který rázně vypálil z voleje po velmi dobré šanci Villarrealu a donutil brankáře Oblaka zakročit. Gerard Moreno předvedl parádní zpracování míče i jeho pokrytí a nechal se faulovat u vápna, leč z nařízené standardní situace Villarreal nic nevytěžil.

První poločas zcela jasně zůstal za očekáváním a šancí bylo opravdu pomálu. Více ze hry mělo i po poločasové pauze hostující mužstvo. Estupiñán zajímavě rozehrál autové vhazování přímo do běhu na Gaspara, jenž opět protáhl brankáře Oblaka povedenou ranou k tyči.

Jinak se po změně stran ani jeden tým dopředu moc nehnal a na větší šance jsme čekali poměrně dlouho. Důvodem bylo například i to, že obrany obou týmů odváděly svou práci velmi svědomitě. Poněkud nešťastnou malou domů musel řešit brankář Asenjo, ale nakonec si i přes dotírající útočníky Atlética poradil na jedničku.

Po hodině hry zakončoval na druhé straně ofenzivní záložník Žluté ponorky Moi Gómez, jehož ránu brankář Jan Oblak vyrážel s poměrně velkým úsilím. Posléze se do hry dostali i Chukwueze na straně hostí a Diego Costa v domácím dresu.

Gerard Moreno dostal míč do šestnáctky, odkud hledal pasem někoho před bránou. S tím si ale domácí obrana nakonec poradila. Byl to právě střídající Diego Costa, který se deset minut před koncem nachomýtl k velké šanci. Naběhl si totiž na přízemní pas ze strany, jenže jeho zakončení bylo zablokováno v poslední možnou chvíli. A protože ani nastavení další šance nepřineslo, oba týmy si body jen rozdělily.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - SD Eibar 1:2

03.10.2020 13:00

Góly: 37. Toni Villa - 29. Esteban Burgos (pen.), 90. Kévin Rodrigues

Eibar se dočkal tří bodů a nutno říct, že zaslouženě. První půle ještě skončila smírem, protože i domácí Real Valladolid dokázal skórovat, ale v 90. minutě spasil hostující celek Kévin Rodrigues. A to přesto, že hosté dohrávali v početním oslabení.

Prakticky od prvních minut se hrál hodně ofenzivní a zajímavý fotbal. Brankář Marko Dmitrović byl hned několikrát v permanenci a musel se ohánět těžkými zákroky, aby dokázal udržet nulu na kontě. V desáté minutě vyrážel zajímavou střelu soupeře dokonce jen špičkou kopačky. Když se blížil konec prvních 30 minut, dočkali se diváci u obrazovek první branky. Javi Sánchez totiž zahrál ve vlastním vápně rukou a sudí Díaz De Mera Escuderos po nápovědě videa pískal penaltu. K ní se sebevědomě postavil Esteban Burgos a nemýlil se!

Nicméně Real Valladolid se prakticky ihned dočkal srovnání. Po kombinaci domácích se přihrávka do vápna potkala s nezájmem hostující obrany, k míči se na hranici penalty dostal Toni Villa a krásnou ranou překonal brankáře Marka Dmitroviće, který se vlastně jen ohlédl.

Úvod do poločasu s číslem dvě si mnohem víc užili hosté. I když k tomu bylo zapotřebí překonat klinickou smrt. Domácí se totiž po faulu ve vápně dočkali nařízené penalty, díky níž mohli otočit vývoj utkání. Jenže Sergi Guardiola mířil jen do míst, kam brankář Marko Dmitrović dosáhl, takže penaltu nedal!

A Real Valladolid to hodně mrzelo. I když to tak nejdřív nevypadalo. Valladolid hrál ve druhé půli velmi slibně a ofenzivně, navíc se v 73. minutě dočkal početní převahy. Papakouli Diop totiž zcela bez skrupulí fauloval soupeře, o něhož se šlapákem dost otřel a to sudí Escuderos neviděl zrovna rád. Soupeře vyloučil a dal domácím šanci hrát s více muži v poli.

Ovšem nejenže toho domácí nevyužili, oni dokonce o pár minut později inkasovali. Už už se v 90. minutě smiřovali s bodem, který by asi byl zasloužený, ale ani ten jim nebyl přán. Obrana domácích totiž neuhlídala jak pas ze strany, tak ani hlavičku zakončujícího Kévina Rodríguese - 2:1 pro hostující Eibar.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid43106:210
2.Real Betis53027:69
3.Real Sociedad52217:28
4.Villarreal CF52216:78
5.FC Barcelona32108:17
6.Sevilla FC32105:27
7.Getafe CF42114:37
8.Valencia CF52127:77
9.Cádiz CF52125:67
10.Granada CF42116:87
11.CA Osasuna42025:46
12.Atlético Madrid31206:15
13.Celta Vigo51223:75
14.SD Eibar51134:64
15.SD Huesca50412:44
16.Elche CF31111:34
17.Deportivo Alavés51133:64
18.Levante UD41035:83
19.Athletic Bilbao41032:53
20.Real Valladolid50233:72

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (194)

Přidat komentář
Ranoth

atletico za 2 zapasy 3 strely na branu asi nemali davat tolko golov tej Granade lebo to uz sa asi vystrielali na polroka dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico 1 streala na branu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Simeone tahni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético môže minúť aj neviem koľko miliárd, ale pod týmto trénerom, nikdy nebude vážny favorit na titul.

Reagovat
Salfovic

Cholo je momentálně už asi opravdu brzdí.

Reagovat
Kluivert9

Suarez zase řádil

Reagovat
Gazdo

Zlata kopacka na dosah

Reagovat
Salfovic

Můžu jen zopakovat co jsem psal před týdnem, Altetico se v prvním zápase vystřílelo na čtvrt roku dopředu.

Reagovat
Phillipinho

Za stavu 0-0 Cholo udela dvoji stridani Felix, Suarez dolu a misto nich Costa a Herrera. Ja uz jsem fakt videl vsechno. Jak muze treba takovej Saul hrat kazdej zapas a jeste 90 minut, kdyz predvedl slusnej vykon naposled tak cca 2 roky dozadu, to mi opravdu hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

saul hodne rychle zrakiticovatel, mohu-li tak rict..alibista, linej na krok

Reagovat
Elliasson

Zasloužili jsme si dneska vyhrát nebo byla remíza zasloužená?

Reagovat
Phillipinho

Nevystrelili jsme na branu. Takze fakt nezaslouzili

Reagovat
Elliasson

Zraky ježkovy, nervy Elliassonovy! Vždyť takhle nás i Lokomotiv Moskva porazí!

Reagovat
ADM

Kukol som zostrih a pokus o strelu z dialky v tom zápase dostal nový rozmer

Reagovat
patas92

Tohle se už řešilo pod preview. Jednohlasně jsme se tam všichni shodli, že je to nejspíš bude pravda

Reagovat
Salfovic

To je tak šokující, asi jako že Babiš dneska nerezignoval.

Reagovat
Phillipinho

Canalesovi to strasne preju. V Realu mu to nevyslo, dve vazne zraneni kolene a vypadalo to, ze nikdy nenaplni potencial. Dostal se z toho a momentalne je jeden z nejlepsich zalozniky ligy. Pokud bude takhle letos pokracovat, tak by ho pozvanka na Euro nemela minout

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Aldeano

Taky mu to moc přeju.

Reagovat
Phillipinho

Jo a at mi nekdo vysvetli, jak muze Joaquinovi byt 39 let. Tam uplne v klidu presprintuje o 12 let mladsiho Kondogbiu a pripravi Tellovi gol.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
roman1978

Na prvních čtyřech místech tabulky je nějaký real - no toto.

Reagovat
technecium

Dlouho nebude

Reagovat
Elliasson

Nejeden Real.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
smazaný uživatel

Po minulotýždňovom výbuchu včera 4:0 s Malagou...

Zatiaľ veľmi dobrý štart, snáď si už ofenzíva sadne, lebo obrana nás asi zdobiť nebude

Konečne aj odchovanec, ktorý robí radosť a výborne šéfuje zálohe, na svoj vek super Santi Comesana

Reagovat
Visca el barca

No neříkal jsem to? Tady se opět favorizovalo Atlético, že jdou na titul. A ono pak hraje dvakrát 0-0. Pro titul si jdeme my s Kormanem, kterej si jde za svým. Mám z něj super pocit!!!

Reagovat
Visca el barca

*Koemanem

Reagovat
Elliasson

Možná ano, ale fandové Atlétika trochu brzdí nadšení.

Reagovat
blaugrana

Oni tiez potrebuju zmenu trenera.

Reagovat
Rothbard

S Athleticem to letos nevypadá dobře.

Reagovat
misinho7

Des a des a mame 3 body. Karim totalny des cely zapas, vlastne zatial vsetky zapasy ale dal gol na konci po najazde cize pre ZZ to je absolutne kralovky vykon a zasluzi si zaklad do konca ligy ...

Reagovat
LAM

Vy si pořád stěžujete, ale podobným fotbalem jste získali titul. Nevidím důvod proč by to u vás nemohlo vyjít i letos, když body normálně získáváte ve velkym.

Reagovat
misinho7

ja netvrdim ze titul nevyhrame, akoze body vieme ziskat ale neda sa na to pozerat to je podstatne....sice niekedy sme hravali pekne ale nevedeli sme ziskavat tie body z tych tazkych zapasov(zapasov blbec, alebo ked to nejde aj so slabymi) ako vy, teraz nehrajeme pekne ale ziskavame body ...a hlavne zabija sa potencial hracov, ZZ proste zabie Jovica, bojim sa ze aj Martina a podobne..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na Odegaarda jsem hodně zvědavý, tak nějak si moc nedovedu představit, jak by v takovým systému, s nedostatkem pohybu od spoluhráčů a neefektivitě v útoku mohl uspět. Hodně mi to připomíná loňskýho Frenkieho, tak pomalý fotbal podobný typy hráčů spolehlivě zabíjí.

Reagovat
Kily8

Vráti sa Hazard, ani tie body nebudú. Dnes opať oba góly zariadili mladí brazílčania. Vinicius gól a Rodrygo poslal Benzemu do tutovky. Škoda, že nemajú viac dôvery. Vráti sa utápač vo vlastných klučkách a budeme zase čakať 17 zápasov, či sa mu nepodarí zahrať dobrý zápas. Ja viem 17 zápasov je málo, potrebuje viac.... Už má zase do konca sezóny výhovorku prečo bude zle hrať, dlho bol zranený...

Reagovat
Anacron

Titul mě vůbec nezajímá, pokud k němu dojdeme tímto stylem hry. To by akorát ukázalo na zoufalost vaší a celé ligy, nic víc.

Reagovat
CHONG

A k čemu ti jako fanouškovi z cizí země ten titul je (možná s výjimkou měření pér na eurofotbalu), když zábavnější než pohled na naši hru, je i pohled na holou stěnu? Tohle je horší fotbal než za Beníteze a osobně jsem sledování pro letošek zabalil už po Valladolidu. Dokud tam bude plešatá nuda, tak to nemá cenu.

Reagovat
indy

Zidane je madridsky Valverde

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bohužel je to tak, ostatně kvalita celý ligy šla razantně dolů. Musím přiznat, že se s čím dál větší chutí kouknu na zápasy Premier League, kde jsou ty investovaný peníze čím dál víc znát a o zábavu je postaráno. Nejhorší týmy si tam mohou dovolit přestupy jako ve Španělsku nikdo kromě velký trojky.

Reagovat
teenz

Reagovat
Gazdo

Tie prachy z PL su proste neskutocnou vzpruhou pre tie timy. A cim viac prachov sa do nich naleje tym viac generuju lebo opat stupa kvalita a sledovanost a tym viac prachov sa rozdeluje. Tymto tempom im za 10 rokov ine ligy budu mat problem konkurovat. Teraz to este zvladne Real, Barca, Bayern a ine vacsie timy vdaka svojej marketingovej sile ale ten napor anglickych klubov si myslim ze bude len silniet ak sa aj ostatne ligy nespamataju

Reagovat
smazaný uživatel

já tě nepoznávám. Getafe má na tebe dobrej vliv.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Není to tak dlouho, co jsme jako culés byli za podobný názory vysmíváni. U Realu je to ještě umocněno tím, že mají snad nejpevnější obranu, co vůbec pamatuju, takže jim k výhrám stačí opravdu málo. Atlético je na tom podobně, ale ti už nejsou schopni kromě Félixe ničeho, co by stálo za řeč . Proto budu snad i radši, když budeme aspoň v lize defenzivně občas hořet, protože z toho jsou pak ty nejzajímavější zápasy .

Reagovat
alcantara

Pche, 2 zapasy na nulu, barcelonsky mur

Reagovat
smazaný uživatel

Prave. Když si vzpomeneš na ty jejich názory z minulosti, tak je tohle rapidní posun.

Reagovat
uff

Reagovat
LAM

Ty jsi mě nepochopil.Samozřejmě z pohledu fanouška je to opruz.Stačilo poslouchat naše nářky minulý sezony Zatím nechci nic zakřiknut,ale pod Koeman mám zase z těch zápasů radost.

Já to myslel z pohledu Zidana.On už od začátku angažmá je hroznej pragmatik(Valverde byl dost podobnej)a tenhle přístup mu zajistil dost velkej počet trofejí,takže nikdo nemůže čekat,že dokuď se budou sbírat body,tak se něco změní.Až ve chvíli kdy začnou hodně pokulhávat i výsledky,bude muset něco změnit.

Reagovat
CHONG

Z pohledu ZZ asi jo, ale já reagoval hlavně na tvou první větu "Vy si pořád stěžujete..."

Reagovat
Israha

Reagovat
smazaný uživatel

Střídají se dobrý výkony se špatnými, ale můžeme být kurva rádi, že získáváme 3 body. Určitě bych ZZ nevyhazoval.

Reagovat
CHONG

Střídají se špatné výkony s katastrofálními, na 3 body seru.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona tímhle fotbalem vyhrála každý rok titul. Tak proč ne my.

Reagovat
CHONG

Klidně ho tak vyhrajme, akorát to neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

To bys pak nemohl koukat na fotbal vůbec. Nikdo nemá 100% výkonnost ani nehraje neustále skvělý fotbal. Souhlasím, že Real hraje delší dobu špatně, ale taky je to ovlivněný zraněními. Takový Hazard ve 100% formě by nás zvednul.

Reagovat
CHONG

Problém je v tom, že my hrajeme nekoukatelnou sračku už čtvrtý rok v řadě...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň je krásně vidět, jaký přínos pro tým měl Cristiano. Dokázal všechny namotivovat, že šlapali jako hodinky. Od jeho odchodu to šlo hodně dolů, všichni se uspokojili a přijde mi, že už nemají tu správnou motivaci makat a vyhrávat. Přeci jen ty 3 LM jim stoupli do hlavy a přišlo velký uspokojení. Asi bude potřeba ukončit jednu éru a zbavit se hráčů jako Modrič, Kroos, Benzema, Marcelo a začít novou éru.

Ale jak říkám, přestože se na to nedá občas dívat jsem rád alespoň za ty 3 body. To se nám v minulosti nedařilo.

Reagovat
CHONG

Za mě jsou ty body naopak kontraproduktivní, dokud budou body, tak se ani přes tu herní bídu nic nezmění, kdyby se k tomu přidaly i bodové ztráty, tak by se třeba konečně začalo něco dít...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme třeba se to zvedne časem až se dá do 100 % formy Hazard, teda pokud se tak stane. Jeho příchod je zatím velký zklamání.

Reagovat
Kily8

Ja sa práve obávam Hazardovho návratu, odohral 17 zápasov a katastrofálne. Áno bol zranený, tlstý a blá-blá-blá a stále ste k nemu neskutočne zhovievavý. Teraz má zase výhovorku, že bol opať zranený. Takže môžeme opať čakať rovnako zúfalé výkony...ale nekritizovať bol zranený....

Reagovat
Anacron

On ti ji ojel starou nebo proč do něj tak hrotíš furt? Ano je to zatím tragickej přestup, ale hodnotit těch jeho 17 rozházených zápasů je taky dost mimo.

Reagovat
Kily8

Ja si o Hazardovi nemyslím, že je zlý hráč, bohužiaľ Realu teraz strašne škodí. Chcem, aby na neho boli rovnaké kritériá, ako na Rodryga a Viniciusa. On hral katastrofálne a dostával jednu šancu za druhou, opakovane. Rodrygo šupol hatrick, v ďalšom zápase nevýrazný, ale nie taký zlý, ako Hazard a hneď sedel. Videl si, ako hrá Neymar po každom zranení? Nikdy nehral tak zle, ako Hazard, vždy niečo parádne predvedie, vždy je ústredná postava.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě už to taky nebaví. V Anglii jsem ho tolik nesledoval, ale furt hrál a předváděl skvělý výkony. Přijde do svého "vysněného" týmu k vysněnýmu trenérovi a přijde s nadváhou a je furt zraněný. No jako doufám, že se vzpamatuje a předvede nám konečně svou extratřídu. Stačí, že se vyhodilo 60 mega za úplně mrtvýho Joviče.

Reagovat
Kokesh

Tak to je solidní blábol.

Reagovat
CHONG

V čem přesně? Poslední sezónu pod ZZ se sice vyhrála LM, ale dívat se na to většinou nedalo. No a předloňskou, loňskou a letošní sezónu snad nechceš zpochybňovat ani ty...

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Když si vzpomenu, jak jste tě měl zaškatulkovaného před dejme tomu pěti lety, tak ti musím dát

Naprosto souhlasím, ale stejně mě sere, že jste před námi

Reagovat
valloire

souhlasí s tebou cules i jirka a drussbarb? není ti to divný?

Reagovat
king23

No nevím nevím, Real - Levante jsem zapl někdy v 65. minutě, ale byl jsem velmi nepříjemně překvapen, že mělo Levante tu poslední půlhodinu více ze hry. Klika, že Curtois chytá skutečně ve vrcholné formě, protože Levante mělo dvě dobré šance dát gól.

Jsem zvědaný, až narazíme na těžkého soupeře, jak to bude vypadat. Hlavně fakt někdo z té ofenzivní řady musí začít dávat góly, jinak to dobře nedopadne. Zidane sestavu celkem rotuje, ale nikdo se vepředu nijak neukázal. Vinicius teď gól ve druhém zápase v řadě, tak snad třeba on se chytne...

Reagovat
h8_sfatto

tomu se říká nadvláda Realu, první tři místa, kam se podíváš

Reagovat
Dr. Admess

Zpátky ve starých kolejích dnes.

Nemůžeme nic vymyslet, dejme balon Messimu a doufejme.

Reagovat
Phillipinho

Doufam, ze taky beres v potaz, ze se hralo proti Seville, ktera patri pod Lopem k nejlepsim tymum v Evrope.

Reagovat
Dr. Admess

A to má být omluva, že jsme spadli do starých kolejích, dejme to Leošovi a Leo něco nám vymysli? Já přeci nevyčítám, že měli problémy s tím presinkem, tam měl reagovat Koeman (bohužel nezareagoval), ale když už jsme to prolomili, byli u vápna, tak to bylo jak za starých časů. A tady právě potřebujeme už i jiné střelce, kteří to občas zkusí vzít na sebe.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Arnar Resmusonn

Dneska jsem pro zvědavost koukl na druhý poločas Barcelony...že hráli hovno je jedna věc ale ta odjebávka od VAR? 2 penalty a ani nekonzultuje, to si dělají jak chtějí potom to posuzování...VAR je opravdu fraška ale né proto že je to technologie ale proto že to obsluhují lidé

Reagovat
smazaný uživatel

vitr vane..

Reagovat
Arnar Resmusonn

to je ale všude...to nedává smysl tato funkce. Kéž by někoho osvítili a trenéři dostali třeba 2 challenge a zkontrolovali jen co chtěli.

Například dneska by Koeman chtěl zkontrolovat tu ruku a ta byla víc než jasná.

Pak se diví že se na video nadává.

Reagovat
valloire

dycky vod moře

Reagovat
blaugrana

Po striedaniach sa ta hra uplne rozsypala. Potesil akurat Dest.

Reagovat
LAM

Tak když se na hřišti změní 10 hráčů....Pravá strana naopak začla konečně hrát.

Reagovat
blaugrana

skoda len, ze Dest musel hrat zlava...

Reagovat
2miguel1

Dnes to bol hrôzostrašny vykon

Reagovat
LAM

Vyrovnanej zápas.Škoda,že jsme nezačali tlačit dřív než posledních 10minut.

Je tam hromada práce,aby se dařilo i proti Top týmům.Základ je vyměnit pravou stranu ve složení Dest,Trincao(Dembele)Nevim proč je Dembele tak opomíjenej.Dále bych dával víc šancí Pjaničovi místo Sergia,ktrej toho dneska zkazil hromadu.

Alba snad nebude mít delší zranění.Nechtěl bych aby Dest musel hrát přes nohu.

Reagovat
Dr. Admess

Zrovna dnes Bus mnohem lepší jak Frenkie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

No aby nám Dembelé nezdrhnul. Ty dvě nuly za podkední dva zápasy něco napovídají. Dnes tam v klidu mohl jít místo Pedriho.

Reagovat
Dr. Admess

Po prvních dvou zápasech jsem byl plný nadšený, dnes se ukázala i Koemanova neschopnost. Od první minuty jsme měli velké problémy s presinkem Sevilly a nijak na to nezareagoval. Pokud to je další kouč, který nemá plán B, tak se odjebe sám úplně v pohodě.

Reagovat
2miguel1

Mna udivuje ze my hrame 90% utokov do plnej obrany. Čo to trochu nezrychlime? Co to musime hned ked ziskame loptu upokojit nahravkami v strede pola? Ja to nepochopim, vzdy nechame supera poskladat sa do obrany.

Reagovat
Dr. Admess

Přesně tak. Přitom první zápas se zdálo, že Coutinho a Fati to zrychlují a mohli bychom z toho těžit. Ale dnes teda vůbec, bylo to tak, jak přesně píšeš. Bohužel.

Reagovat
2miguel1

Toto nema cenu utocit do desiatich 90% casu. Dufam ze Koeman to vidi a spravi s tym nieco

Reagovat
Dr. Admess

Přesně. To se nedá prolomit, to by tam museli být tři Messiášové a dva Neymarové (v TOP formě) a i tak by byli rádi, kdyby udělali aspon jeden gól.

Snad budeme víc využívat brejky, mít rychlejší přechod do útoku, máme na to konečně i křídla na obou stranách (Fati, Trincao, Dembele + Couts, Pedri, kteří taky nejsou úplně pomalí).

Reagovat
Gazdo

Reagovat
uff

Reagovat
patas92

Doteď mu fungoval plán A. Dal bych tomu čas

Reagovat
Dr. Admess

Jako jasně, furt jsme na začátku, příprava byla kratší než normálně (jestli teda si dobře vybavuji). Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

>Pokud to je další kouč, který nemá plán B, tak se odjebe sám úplně v pohodě.

Tak to pro tebe mam spatnou zpravu, protoze tohle presne Koeman je.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já mám teda z těch zápasů spíš pocit, že to takticky vede asistent Schreuder, který má nepochybně velký slovo.

Reagovat
Dr. Admess

Tak já bych překvapen nebyl. Absolutně NIC jsem od něj nečekal, mě může jen překvapit. Já už počítal a počítám se Xavim.

Reagovat
Kokesh

Který zcela určitě nebude mít plán B.

Reagovat
Dr. Admess

To je taky možný.

Reagovat
valloire

Reagovat
Majk91

no to sa snáď zistí až po nejakom čase či si so svojím trénerským tímom vytvoril aj pán B

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale vychazim z jeho angazma v Southamptonu, kde se presne takovy plan B nikdy ani neobtezoval vytvorit a hrozne se mu vycitalo.

Reagovat
Majk91

no to áno, ale trénovať Barcelonu a Southampton je trochu rozdiel. Navyše dosť verím v kvality asistentov ktorí mu s tým môžu pomôcť, hlavne čo sa týka Schreudera.

Reagovat
technecium

Plán B měl Ernesto a ten vám nevoněl

Reagovat
patas92

Ernesto neměl pořádně ani plán A

Reagovat
Y.N.W.A

a to jakej? ...střídat furt ty samý hráče po 80. minutě?

Reagovat
technecium

Vy jste hodně rychle zapomněli na to, že ho nejvíc zdobila reakce na vývoj zápasu.

Reagovat
Y.N.W.A

no tak asi teda jo, protože si to vážně nepamatuju

Reagovat
roman1978

Jo no, as roma, parádní reakce

Reagovat
technecium

Ty máš jako Pisoár selektivní paměť, tak se nevyjadruj

Reagovat
valloire

čubko

Reagovat
sokar

to sa mu skutočne nedá uprieť hlavne v prvej sezóne sa získalo množstvo bodov po striedani. Žiaľ, časom to prestalo vychádzať, a obraz hry už šiel len v jednej línii

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
drussbarb

Manzano trošku kokot, může mi někdo vysvětlit, proč se DOPIČE nepoužívá VAR na jasné fauly na penaltu, ale opakují se kvůli němu penalty?

Tento rozhodovský humus trvá od jara, proč, Real už ligu vyhrál

Jinak jsem si vzpomněl na semifinále Copy Brazílie Argentina, kde byl naproto jasný faul na penaltu proto Brazílii, ale VAR se nepoužili a Brazílie dala z protiútoku postupový gól. A přitom se VAR do té doby používalo kvůli všemu naprosto nemilosrdně.

Už mi beze standy připadá, že ten rozhodčí není až takové hovado náhodou

Reagovat
Arnar Resmusonn

Dneska baník prohrál na základě sudího,

https://www.youtube.com/watch?v=X7fxFgH0mUc

Když se tlačí mistr, tak je VAR prospěšný, jinak je k smíchu....spousta lidí na to nadává. Video je skvělá věc, lidé co ho ovládají už ne.

Reagovat
montaigne33

ABSOLUTNÍ SOUHLAS VAR se často zneužívá/ využívá jako zbraň- a jindy jako by ani nebyl

Reagovat
valloire

Reagovat
Phillipinho

Momentalne neni na svete moc lepsich stoperu nez Kounde. Tohle bude Monchiho nejvetsi majstrstyk.

Reagovat
Dr. Admess

Ale abych jen nekritizoval. Araujo velice dobré, pokud bude jeho výkonnost ještě stoupat, mohlo by to být super. Nejvíc se mi líbili ty jeho dvě dlouhé rozehrávky pod tlakem, které vyslali Griezze a Fatiho do brejku. To byly luxusní balony přes celé hřiště.

Roberto dnes na své poměry velmi dobrý výkon, ale furt je to málo, protože do ofenzívy prostě nevymyslí. Fati si své odehrál, škoda že nedal tu šanci, kdy se to rozhodl vzít na sebe a jakože gólovka to byla (sám na vápně, gólman moc neviděl), tam to stačilo poslat k tyči a bylo by vymalováno, případně nahrávat Messimu na penaltu. Ale nevadí, mladej, tohle časem vylepší a bude to pecka.

A Griezz je kapitola sama o sobě. Toho bych klidně pustil zítra za 10M €. Když bude u nás, bude se trápit on, my s ním a platové mzdy budou plakat.

Reagovat
Dr. Admess

Coutinho po zápase: "Když hrajete tolik zápasů v tak krátkém časovém úseku, je to velmi náročné, musíme si na to ale zvykat.

Jak kdybych neříkal, že Koeman měl už rotovat.

Reagovat
Dr. Admess

Třetí zápas za týden ve stejné jedenáctce (krom Lengleta) je prostě masakr a špatně.

Reagovat
Dr. Admess

Jo, a taky to vypadá, že Alba se zranil. Zrovna u něho ty svaly bývají problém, pro takové hráče už to prostě je riziko.

Reagovat
2miguel1

OT: Liverpool dostal 7, United 6, Bayern minuly tyzden 4, Real nevie ani ako da jeden gol, City 5 od Lestru, Atletiko nevystreli na branu. Nejaky je ten futbal aj rok 2020 divny

Reagovat
Gazdo

to ze Atletico nevystreli na branu by som odtial asi vyhodil

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby, co nejsou fanoušci, tak jsou ty výsledky zvláštní. Věřím, že s fanoušky by se takový výsledky neodehrály.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dobrý bod, Sevilla je zatím organizovaností a presinkem daleko před náma. Další nadějný výkon Arauja, v ofenzivě na konci chyběli hráči, kteří by to vzali na sebe. Dembélé podle mě nehrál kvůli tomu, kdyby náhodou ještě mohl na konci přestupáku odejít a nestihnul se zranit. Koundé top stoper. Dest se mi líbil, ačkoliv měl hodně těžký debut.

Reagovat
Visca el barca

Já doufám, že jim do toho Dembouz hodí vidle. Dneska tam měl jít místo Pedriho, nemůžu si pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zas docela baví, že Koeman dává takové šance hráči za 5 mega.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A ještě v jeho věku.

Reagovat
Visca el barca

Já tohle beru. Ale dnes měl Dembelé hrát.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud budou United schopni udělat s Dembouzem nějaký panic buy, tak s tím nemám takový

problém. Ale je pravda, že Dembélé je odlišný od ostatních ofenzivních hráčů, způsobuje na hřišti chaos, což se může hodit. Jinak mám pocit, že jsme pořád dost čitelní, zvlášť ve chvíli, kdy to na sebe je schopný vzít pouze Messi, zbytek je se schopný ubránit sám už pouze tím, že ho za každý situace někde hledají.

Reagovat
CHONG

Byl Lope na lavičce?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na tribuně, měl stopku za červenou s Levante.

Reagovat
CHONG

Jj, o červené vím, akorát jsem nezachytil, jestli neproběhlo nějaké odvolání.

Reagovat
blaugrana

Firpo je zraneny, ci ho proste len ignoruje? Toto stavanie obrancov proti nohe ako Dest na LB vcera neznasam. Ak v buducom zapase zacne opät Griez a Roberto, tak ma proste Ronald asi na salame fakt,ze prava strana je mrtva. Vcera to bol zapas, kde by sa hodil hrot, ktory by proste doslova dotlacil gol do brany ...ci uz po nejak hlave do 16stky, odrazenej lopte...po comkolvek...toto bude strasne chybat proti betonu a preto sa mohol radsej skusit Moussa Dembele a nie Depay, ktory hrot proste nie je.

Reagovat
LAM

Zraněnej.Nebyl ani nominovanej.

Reagovat
blaugrana

len sa bojim, ze aj keby nebol, tak ho tam neposle...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

A Firpo bol myslim zraneny ale aj tak by tam asi isiel Dest

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dest na LB > Firpo. Hodně si na něm cením toho, že se nebál hrát, ačkoliv těžší debut si mohl jen těžko představit. Proti betonu takový hráč samozřejmě chybět bude, ale to rozhodně není případ Sevilly, s Luisitem bychom trpěli ještě víc. Spíš bych si tam dokázal představit na F9 třeba Fatiho, zkrátka někoho, kdo stoperům nedá klid na rozehrávku, čímž se pak dostáváme pod souvislý tlak.

Reagovat
blaugrana

Mohol sa skusit Telles, ak pôjde za 15+ bonusy, tak je to skvela cdna. Kazdopadne aj Firpo by si zasluzil pristor, ked ho dostava Griezmann bez akehokolvek herneho progresu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nemohl, chybí zdroje. Můžeme si dovolit pouze utrácet peníze získaný z přestupů a to není jediný omezení. Třeba za Desta se začne splácet až od příští sezóny. Situace je asi taková, že pokud Todibo akceptuje nabídku Fulhamu (20 mega, ale nechce se mu tam), můžeme si pořídit Garcíu. Pokud se prodá Dembélé, bude na Depaye. To spolu souvisí a bez toho se nehneme z místa. Bylo by super se aspoň zbavit Umtitiho, což by dost ulevilo mzdovým nákladům, ale tomu už asi nikdo nevěří. Jinak Firpo byl loni tragický, jeho odchod by mi taky nevadil.

Reagovat
blaugrana

Pise sa, ze dnes ma dojst Garcia aj Depay a Todibo a dem as out, tak som zvedavy.

Reagovat
LAM

Co má co dělat Dembele s Depayem.Dembeleho cenovka je úplně někde jinde a doufám,že nebude žádný hostování.To by nám finančně vůbec nepomohlo.

Ať se prodá Todibo a pošle na hostování Umtiti.Přijde Garcia a uvidí se.

Já bych osobě bral i kdyby odešel Griezmann a přišel Depay.Griezmann je úplná nula a ještě by zbylo dost peněz.

Reagovat
blaugrana

Tak pokial by klub, v ktorom by Dembele hostoval uhradil cely jeho plat, tak by to pomohlo. Grizmanna sa bude velky problem zbavit. To iste co Luis, Umtiti, Vidal a Rajitic. Odporny plat a prinos ...viemd aky.

Reagovat
drussbarb

Griezmann je opravdu jen parodie na fotbalistu (v Barce)

Reagovat
celeb

radsej na hostovanie Todiba, ktoreho cena len pojde nahor a natvrdo predat Umtitiho, kde to pojde naopak.

Umtiti by inak do MU nechcel? Po vcerajsku Devils schytavaju obrovsku kritiku, ze neposilnili defenzivu a vela casu a moznosti uz nie je.

Reagovat
blaugrana

Jakoze by si povedali...pojme kupit non stop zraneneho umtitiho, ktory berie nechutne prachy.

Reagovat
celeb

alebo Dembeleho

tmavy frantik, reprezentant, majster Sveta, lazar - sedi to na oboch

Reagovat
celeb

mohli by sme im dat nejaku akciovu zlavu, ak by vzali oboch. Povedzme -15%.

Reagovat
blaugrana

Teraz kukam na program po repre pauze...to je slusny masaker. Zapas cca kazde 3 dni...tam to bude fakt perne a ukaze sa, aky je Ronald trener.

Reagovat
uff

Reagovat
Hristo Stoichkov

To právě nevím, když vůbec není čas dostat do hry nějaký svoje prvky, prakticky se hrajou jenom zápasy a k tomu regenerace. Chce to víc klidu, přestavba kádru vždycky bolí a tím, že jsme to tak dlouho odkládali, to určitě jednodušší nebude. Navíc ten program je až po Atlético abnormálně těžký, pak už by se to snad měło trochu uklidnit.

Reagovat
blaugrana

Otazka je, ci to bude vedenie akceptovat. Tato sezona bude dost pravdepodobne bez trofeje, i ked sanca na titul je, kedze Resl aj AM budu tiez hodne stracat.

Reagovat
Kenneth

Jinak Real vyhral 2 zapasy, ktere minulou sezonu prohral (Betis i Levante).

Reagovat
Pharrell

Jj 1:2 0:1

Reagovat
teenz

Po neúspěchu s Lopem opravdu nevěřím, že by s aktuálním mužstvem vymyslel někdo něco lepšího.

Reagovat
roman1978

První dva zápasy a nádech něčeho, na co se dalo koukat. Třetí zápas a stejná sestava. Další trenér, co ignoruje špatně hrající hráče základu a nereaguje, jak je potřeba. Nejvíc mi ale vadí ignorování Puiga, který vždy, když nastoupil, tak patřil jednoznačně k nejlepším na hřišti a také Dembeleho.

Nepotřebujeme kupovat Depaye, v útoku máme dost hráčů. Spíš bych se ještě pokusil zbavit Grieze a nebo ho nechal aspoň na chvilku zamakat na souhře a přidával mu postupně minuty.

Rozhodně si nemyslím, že by záloha ve složení Frenkie (Bus), Riqui (Pjanič) a Couts (Alena) a útok ve složení Fati (Dembele, Fuente), Messi (Fuente, Griez), Dembele (Trincao, Griez) nějak propadli.

A Roberto už prosím navždy jen jako super náhradník, co dokáže nastoupit na více postech - není to hráč do základu na žádnou pozici.

Reagovat
2miguel1

Obavam sa ze Dest bude nastupovat no Roberto sa presunie do zalohy, kde to De Jong Pjanic Bus vsetko aj tak neubehaju. Ten Puig neviem no, ignoroval ho do vacsej miery aj Valverde, ani ja niesom jeho velky fanusik. Pre mna mu chybaju parametre na fyzicku hru.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak García podle dobrých zdrojů nakonec opravdu dopadne .

Reagovat
smazaný uživatel

I Depay prý nakonec dorazí.

Reagovat
roman1978

to snad ne

Reagovat
teenz

Podle Dembse, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Všudemožně po netu kolují zprávy, že se prý už domluvili. Uvidíme za pár hodin.

Reagovat
teenz

To ano. Depay je s Barcou domluvený, ale čeká to na Dembse.

Barca and OL are ready to sign the agreement for Mephis, the player is ready to fly to Bcn tomorrow if Dembele will be sold.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nikam nepůjde. Kolik by za něj Barca mohla požadovat, když ho před lety přivedla za cca. 105 mega..

Reagovat
teenz

No Učka chtějí hostování, Barca chce prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nikam nepůjde.

Reagovat
teenz

Potom co čtu, že Arsenal právě informuje La Ligu o složení výkupky Thomase se nebudu divit ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude den.

Reagovat
teenz

Oslabení Atletu se vždycky hodí.

Reagovat
patas92

A Dembele nechce nikam, což je asi nejpodstatnější.

Reagovat
teenz

Tak jasně, komu by se chtělo dostávat sedmičky.

Reagovat
patas92

Ne že by v Barce nezažil horší příděly.

Reagovat
teenz

Nový trener, hráči, směr. Chápu, že se mu tolik nechce zrovna k nim.

Reagovat
Kokesh

Hlavně nemusí moc chodit na tréninky, to je pro něj nejpodstatnější.

Reagovat
roman1978

tak snad ano

Reagovat
blaugrana

Todibo odmieta Fulham, takze asi nič.

Reagovat
sokar

Araujo dostatočne predviedol svoje kvality, Garcia stačí o rok zadarmo

Reagovat
Majk91

To asi bude záležať ako to dopadne s Todibom a keďže odmietol Fulham a teraz najpravdepodobnejšia možnosť sa javí hosťovanie v Benfice tak sa bojím, že ten Garcia nakoniec nevyjde.

Reagovat
king23

Po delší době jsem koukl na zápas Barcy v lize a neviděl bych to teda ta zle. Předvedená hra byla rozhodně koukatelnější, než co předvádíme my. Pravda je, že obrana byla průchozejší, než na co jsem zvyklý u Realu - Sevilla měla pár hezkých příležitostí. Na druhou stranu útok a zejména přechodová fáze nebyla vůbec špatná a písknout tam rozhodčí pencli pro Barcu po jasné ruce ve druhém poločase, mohlo to dopadnout jinak.

Jinak fandové Barcy, co ten Pedri? Viděl jsem ho v akci poprvé a dle mě vůbec nic nepředvedl. Není to jen křečovitá snaha protlačil do kádru mladého kluka?

Reagovat
sokar

Pedri zatiaľ dosť slabý, zatiaľ prechod zo Sekundy nezvláda, povedal by som hlavne v hlave, bojí sa riskovať. Ale určite nehrá len kvôli veku, nakoľko z mladíkov pravidelne nastupuje Fati a striedal aj Trincao, takže nikto by sa nemohol sťažovať, že tréner nedáva šancu mladíkom

Reagovat
LAM

Hodnotit 17letýho hráče podle pár minut který dostane vžd na konci zápasu

Potenciál má obrovskej(Podle Koemana větší než Puig),ale musí dostávat víc prostoru.Dle mě je dost neuvěřitelný,že za nás teď nastupujou dva 17letý hráči.

Reagovat
sokar

brrrr neodsudzujem ho, nezatracujem, neodpisujem ho...len vravím, že zatiaľ zaostáva. potrebuje sa chytiť, zatiaľ hrá zakríknuto, príliš na istotu, nepredvádza dravosť ako napr. Fati

Reagovat
blaugrana

Keby sa tak podarilo strelit Dembeleho uckam za 50. Bolo by to krasne.

Reagovat
LAM

Cokoliv pod 70 je málo.To ať radši zůstane.

Reagovat
blaugrana

https://youtu.be/sXnnCE18Qx4 Solidne vystupenie. Kludne by mohol s Koundem vytvorit novu stopersku dvojicu o rok, ci dva.

Reagovat
celeb

som za, Kounde je bozi, ale realne na nho nemame a mame dost vlastnych stoperov, +EG vyzera takisto vyborne.

Chyba nam hrot, 1 dobry univerzalny bek a hlavne zaloha postrada kvalitu aj kvantitu. Busq hra nevyrovnane, casto chybuje, navyse 90 minut nebude schopny pravidelne davat. Potom je tam Frankie a Couts, ktori hraju momentalne vyborne a potrebovali by dalsieho kvalitneho zaloznika k sebe. Pjanic vyzera zatial ok, ale je stale malo, hlavne pri tom tempe ako sa valia zapasy. 1-2 zranenia a uz stracame body s Robertom v zalohe.

Reagovat
LAM

Puig a Alena jsou ideální jako zástup. Jedinej problém je nás neexistující hrot. Pokuď vedení přestane tlačit Griezmanna a v právo bude nastupovat Déšť s Třincem, Dembelem, tak budem schopní útočit konečně s obou stran.

Reagovat
Gazdo

Déšť s Třincem

Reagovat
celeb

tak chcaje aj tu, tak asi na tom nieco bude

Reagovat
blaugrana

Tak podarilo sa zbavit aj Rafinhu. Skoda, ze Umtiti je stale tu. 4 roky dozadu sme si libovali, aku skalu a zastup Puyola mame a takto to dopadlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele