LaLiga - souhrn 4. kola: Mbappé vystřelil výhru Realu Madrid

31.08., 18:56, aktualizováno 01.09., 23:35
Komentáře a souhrny
Kylian Mbappé poprvé skóroval v LaLize. (© AFP)

Real Madrid si poradil s Betisem, proti němuž první dvě branky v novém působišti vstřelil Kylian Mbappé. Barcelona přerušila sbírání těsných výher 2:1 a doma rozprášila Valladolid. Nováčkovi nasypala sedm branek, hlavní hvězdou duelu se stal Raphinha. Girona opět vyhrála, ve čtvrtém kole si odváží body ze Sevilly.

Real Madrid - Real Betis 2:0

01.09.2024 21:30

Góly: 67. Kylian Mbappé, 75. Kylian Mbappé (pen.)

Real Madrid ve čtvrtém kole LaLigy porazil Betis na Santiago Bernabéu 2:0. Čekání na premiérový ligový zásah utnul Kylian Mbappé díky nádherné přihrávce Federica Valverdeho, jenž ladným posunutím míče mezi obránci vyslal hvězdného forvarda tváří v tvář brankáři. Francouz následně pojistil vítězství z penalty. Bílý balet však dosud ve španělské nejvyšší soutěži střídal remízy s výhrami, na stoprocentní Barcelonu tak ztrácí již čtyři body.

Betis, který přijel do španělského hlavního města poté, co si ve čtvrtek zajistil účast v ligové fázi Konferenční ligy, měl první šanci po centru letní posily Romaina Perrauda, když nebezpečně hlavičkoval mladík Abde Ezzalzouli. Domácí odpověděli prostřednictvím Édera Militãa, který si vyskočil na rohový kop Rodryga, ale Rui Silva jeho pokus vyrazil a Perraud mu stačil zabránit v dorážce.

Přestože měli Los Blancos většinu času míč ve své moci, neměli zápas plně pod kontrolou. První větší šance Bílého baletu však málem přinesla ovoce když se rychlonohý Francouz Mbappé málem dostal k centrovanému míči od Daniho Carvajala. Bohužel pro něj však Youssouf Sabaly skvěle zasáhl a nepustil ho k míči.

Oba týmy se po přestávce vrátily beze změn v sestavách, ale krátce před hodinou hry Manuel Pellegrini přivedl Johnnyho Cardosa a debutanta Vitora Roqueho, který do klubu přišel na hostování z Barcelony. Vitor Roque se prakticky okamžitě dostal do šance, ale Thibaut Courtois byl na jeho střelu připraven.

V 67. minutě Federico Valverde nádherným pasem uvolnil Mbappého, který míč nekompromisně poslal do sítě a na Bernabéu propuklo šílenství. Vinícius na Mbappého hned vzápětí málem navázal, ale jeho příležitost skončila pouze na tyči. O několik sekund později byl však sražen hostujícím brankářem Silvou a rozhodčí nařídil penaltu. Té se chopil střelec Mbappé a přidal svou druhou branku v utkání.

Real Madrid sice začal sezónu výkonnostně pod svým obvyklým standardem, ale reprezentační pauzu i tak stráví na druhém místě, i když čtyři body za vedoucí Barcelonou. Naopak Betis se nachází těsně nad sestupovým pásmem a bude muset po pauze zabrat.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Sociedad 0:0

01.09.2024 19:15

Góly: -

Vlažný souboj čtvrtého kola LaLigy mezi domácím Getafe a Realem Sociedad skončil remízou 0:0. Ani jeden z týmů dokonce do 70. minuty nevystřelil na branku. Azulones tak pokračují ve své šňůře remíz na úvodu sezony, celek ze San Sebastián může po nevydařeném minulém zápase alespoň stavět na čistém kontě.

Getafe do zápasu vstupovalo s tím, že chce konečně nastartovat sezónu proti podprůměrně hrajícímu Sociedadu. La Real byl bez suspendovaného talismanu a vítěze evropského šampionátu Mikela Oyarzabala, což také možná přispělo k poněkud bezzubému prvnímu poločasu, v němž si ani jedna strana nevypracovala skutečnou příležitost. Nejblíže byl Umar Sadiq, když těsně netrefil centrovaný míč Sergia Gómeze.

Nedostatek gólových akcí asi nebyl překvapivý, jelikož minulý zápas domácích proti Rayu Vallecanu dokonce skončilo bez jediné střely na branku. Do první větší šance se dostal Christantus Uche, když prokličkoval až do pokutového území, ale jeho následná střela z úhlu byla zblokována. Trvalo to až do 71. minuty, než jeden z brankářů musel předvést zákrok, ale pokus Omara Aldereteho z dálky nedokázal Álexe Remira skutečně potrápit.

Do konce zápasu už větší šance nepřišla a neatraktivní souboj tak dopadl bezbrankovou remízou. Byl to obzvláště frustrující večer pro Sociedad, který vzhledem ke svým evropským ambicím nabídl jen velmi málo směrem dopředu a nyní má na kontě pouhé čtyři body ze čtyř zápasů. Co se týče Getafe, to znovu nedokázalo skórovat a v letošní sezoně zůstává pouze na jedné vstřelené brance.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Girona FC 0:2

01.09.2024 19:00

Góly: 41. Iván Martín, 73. Abel Ruiz (pen.)

Girona předvedla parádní výkon na hřišti soupeře, ve čtvrtém kole LaLigy tak zaznamenala výhru 2:0 nad Sevillou. Celkově to je šestá výhra Katalánců nad Rojiblancos v řadě, čímž prodloužila čekání trenéra Garcíi Pimienty na první výhru v čele andaluského týmu. Vítěznou trefu si připsal v závěru první půle Iván Martín, Ladislav Krejčí do utkání znovu nezasáhl.

Isaac Romero byl na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána hlavním tahounem cílevědomého začátku Sevilly, když donutil Paula Gazzanigu k brzkému zákroku. Poté ještě jednou hrozil střelou ke vzdálenější tyči, ale ani napodruhé nebyl úspěšný. Domácí však na tyto povzbudivé momenty nedokázali navázat a v závěru prvního poločasu dokonce inkasovali.

Záložník Girony Martín totiž po přihrávce Miguela Gutiérreze z bezprostřední blízkosti doklepl míč do branky a poslal hosty do vedení. Sevilla si myslela, že se jí podařilo okamžitě odpovědět prostřednictvím letní posily Chidery Ejukeho, ale jeho oslavy přerušil zdvižený praporek asistenta.

Míchel se rozhodl do druhé části zápasu nasadit několik nových tváří včetně Arnauta Danjumy, který si zároveň odbyl premiéru. Právě Danjuma však těsně před hodinou hry promarnil šanci zdvojnásobit náskok svého týmu, když po centru Abela Ruize hlavičkoval do břevna. Sevillští fanoušci byli z neschopnosti svého týmu vstřelit vyrovnávací branku stále více frustrovaní a jejich nálada se nakonec ještě zhoršila, když rozhodčí po dlouhém přezkoumávání nařídil pokutový kop pro Gironu. Ten proměnil Ruiz a zvýšil na rozdíl dvou branek.

Ejuke se ještě pokoušel dostat Sevillu do hry, ale jeho razantní střelu dokázal Gazzaniga zastavit. Domácí tak nedokázali najít cestu přes houževnatou obranu Girony a hosté slavili druhou výhru v řadě bez inkasované branky. Míchelovi svěřenci dosud vybojovali sedm bodů, zatímco domácí jsou před reprezentační pauzou na pouhých dvou. České fanoušky nepotešilo, že se do hry opět nedostal Krejčí. Ten již třetí zápas v řadě proseděl pouze na lavičce náhradníků.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Celta Vigo 3:2

01.09.2024 17:00

Góly: 21. Flavien-Enzo Boyomo, 45. Carlos Domínguez (vl.), 62. Abel Bretones - 29. Borja Iglesias, 90+1. Moi Gómez (vl.)

Osasuna zvítězila ve čtvrtém kole LaLigy na Estadio El Sadar nad Celtou Vigo 3:2, čímž prodloužila sérii domácí neporazitelnosti na pět utkání. Zároveň tím Los Rojillos napravili nezdar z posledního představení v rámci španělské nejvyšší soutěže, kdy dostali čtyři góly od Girony. Na druhé straně Celta znovu nadějně bojovala proti favoritovi, z posledních dvou zápasů ale má skóre 7:5 a žádný získaný bod.

Přestože Osasuna naposledy utrpěla porážku 0:4 s Gironou, začala proti Celtě, která má na kontě šest bodů ze tří zápasů, poměrně sebevědomě. Chvíli poté, co Sergio Herrera skvěle zablokoval tečovaný pokus Borji Iglesiase, se Los Rojillos poprvé prosadili na druhé straně zásluhou chytrého zakončení Flaviena Boyoma. Střední obránce ukázal i své útočné kvality v pokutovém území a Osasuna se ve 21. minutě ujala vedení.

Hosté však brzy vyrovnali, když Iglesias odčinil svou předchozí chybu a po přihrávce Oscara Minguezy překonal Herreru střelou z první. Svěřenci Vicenteho Morena však ještě před přestávkou získali vedení zpět, když se po přihrávce Bryana Zaragozy trefil do vlastní branky nešťastný Carlos Domínguez.

Claudio Giráldez po přestávce poslal do hry tři nové tváře, přičemž dobře vypadal zejména Alfonso González. Nicméně Osasuna zvýšila svůj náskok prostřednictvím Abela Bretonese, který zakončil rychlý protiútok brilantním pokusem levačkou z hranice pokutového území do vzdálenějšího rohu a zvýšil na 3:1. Celestes v čele s Iagem Aspasem bojovali tvrdě až do konce, ale nakonec se museli smířit s porážkou. Nakonec dohrávali v deseti, protože Alfonso González byl čtyři minuty před koncem vyloučen za vysokou hru nohou, a poté si ještě po nešikovné chybě v obraně dal v nastavení vlastní gól Moi Gómez.

Poté, co v úvodních třech zápasech pod vedením Morena skórovali hráči Osasuny pouze dvakrát, nepochybně vylepší morálku impozantní gólová show před rušným zářím, ve kterém se střetnou s Barcelonou a Valencií. Pro Celtu pak může být druhá porážka v řadě varovným signálem.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - UD Las Palmas 2:0

01.09.2024 17:00

Góly: 7. Carlos Vicente, 78. Toni Martínez

Fanoušci Alavés slavili ve čtvrtém kole LaLigy na vlastním stadionu výhru 2:0 nad Las Palmas. Hráči El Glorioso tak dokázali před reprezentační přestávkou potvrdit formu z posledních zápasů, díky čemuž průběžně uzmuli čtvrtou příčku ve španělské nejvyšší soutěži. Rozhodující zásah si připsal již v sedmé minutě Carlos Vicente, na něhož navázal po výměně stran Toni Martínez.

Las Palmas sice v minulém kole uhrálo skvělý výsledek proti Realu Madrid, ale v úvodu zápasu na Estadio Mendizorrotza nedokázalo na tento výkon navázat. K radosti domácích fanoušků otevřel skóre v sedmé minutě Vicente. Pětadvacetiletý hráč si perfektně načasoval náběh do vápna a z první krásně zakončil Stoičkovu centimetrově přesnou přihrávku. Hosté byli chvíli zaskočeni brzkým gólem, mohli však vyrovnat prostřednictvím Kiriana Rodrígueze, který donutil k zákroku Antonia Siveru.

Los Amarillos byli rádi, že šli do šaten pouze s jednogólovou ztrátou, gól letní posily Alavésu Tomáse Conechnyho nebyl uznán kvůli ofsajdu. Luis Carrión, který v létě nahradil Garcíu Pimientu, se při hledání inspirace obrátil na lavičku a o přestávce poslal do hry Alberta Moleira. Na poslední půlhodinu šli na hřiště i Sandro Ramírez a Marvina Park. Jedna ze změn málem přinesla ovoce, když se Moleiro prokličkoval do pokutového území, ale pak ho zastavila Siverova silná levačka.

Naděje hostů na záchranu dobrého výsledku však zhatil kouzelný moment Martíneze. Sebevědomý útočník, povzbuzený gólem při svém debutu v LaLize, vypálil nechytatelnou dalekonosnou ránu mimo dosah skákajícího Jaspera Cillessena. Střídající Luka Romero sice v závěru zápasu neproměnil penaltu, ale na náladě to příliš neubralo, protože fanoušci El Glorioso slavili první domácí výhru v sezoně a prodloužili svou neporazitelnost na Estadio Mendizorrotza na šest ligových zápasů. Co se týče Carrióna, ten si bude muset na další šanci získat první vítězství v roli hlavního trenéra Las Palmas počkat dlouhé dva týdny.

Více informací k zápasu

CD Leganés - RCD Mallorca 0:1

31.08.2024 21:30

Góly: 43. Daniel Rodríguez

Mallorca si připsala první vítězství v novém ročníku La Ligy, když ve čtvrtém kole porazila CD Leganés 1:0. Čistým kontem se na tříbodovém zisku týmu z populární prázdninové destinace podílel slovenský gólman Dominik Greif.

RCD Mallorca v předchozích 17 venkovních zápasech La Ligy okusila vítězství jen jednou a na předměstí Madridu jela s tím, že to chce změnit. Už po čtyřech minutách málem vedla, když hlavička Takumy Asana mířící na branku orazítkovala břevno. Nově postoupivší Leganés ale také nebylo bez šancí. V úvodní čtvrthodině byl nejblíže Diego García, který ale hlavičkoval přímo do Greifa, který byl opět v brance hostů.

Po půlhodině hry už to vypadalo, že půjde Mallorca do vedení. Juan Soriano však pomohl svému týmu a u své bližší tyče zneškodnil pokus Vedata Muriqiho z bezprostřední blízkosti. Přesto se hosté ve 43. minutě dočkali gólu, na němž měl velký podíl právě kosovský reprezentant, který vrátil míč do malého vápna a Dani Rodríguez ho uklidil do branky.

Borja Jiménez, na kterého dosavadní výkony jeho týmu zjevně neudělaly dojem, na nic nečekal a během prvních 12 minut druhého poločasu provedl všechna střídání. Žádná z těchto změn však neměla vliv na poněkud nevýrazný poločas, v němž ani jeden z brankářů nebyl donucen k výraznému zákroku.

Výsledek tak znamená, že si Mallorca připisuje první výhru v letošním ročníku. Pro Leganés je to naopak první letošní prohra, ale nováčci La Ligy mohou být se svým startem i tak poměrně spokojení.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Villarreal CF 1:1

31.08.2024 21:30

Góly: 24. Hugo Duro - 45+3. Ayoze Pérez

Valencia získala první bod v sezoně, přesto zůstává na dně tabulky La Ligy, když doma remizovala v Derbi de la Comunitat 1:1 s Villarrealem. Ten je v sezoně 2024/25 i nadále neporažen.

Poté, co Valencia uprostřed týdne neuspěla v Bilbau, chtěla na Estadio Mestalla konečně bodovat a ve 13. minutě si vytvořila první střelecký pokus. S kličkou Huga Dura si však Diego Conde snadno poradil. Další tlak domácích byl odměněn v polovině první půle, kdy rohový kop Valencie od bližší tyče protečoval Pape Gueye přímo k nekrytému Durovi, který se prosadil podruhé v sezoně.

Villarreal nastoupil do zápasu s osmi góly v úvodních třech zápasech, ale v úvodních 45 minutách vypadal jako stín svého obvyklého já a až do 45. minuty nevystřelil na branku. První přesná rána mu však stačila k vyrovnání, když Santi Comesaňa našel na hranici pokutového území Ayozeho Péreze, jehož rána se odrazila od kolene Cristhiana Mosquery a skončila až za Giorgim Mamardašvilim.

Tento gól nastartoval motor Žluté ponorky, která lépe vstoupila do druhého poločasu a během prvních 10 minut druhé části byla blízko k tomu, aby se ujala vedení. Ilias Akhomach si naběhl na centr Thierna Barryho, ale jeho pokus zblízka zmařil Mamardašvili a následné střely Yeremyho Pina a Sergiho Cardony byly zblokovány.

Když zápas vstoupil do své závěrečné čtvrtiny, Villarreal si zkomplikoval situaci poté, co Gueye špatně dohrál Andrého Almeidu, za což obdržel druhou žlutou kartu, a zápas tak pro něj předčasně skončil. Los Ches málem využili výhodu během dvou minut, když se centr Dimitriho Foulquiera dostal až k Luisi Riojovi, který vypustil ránu, jež se však odrazila od tyče a šla mimo.

Rioja, Rafa Mir a Sergi Canos pokračovali v ostřelování branky hostů, ale svěřenci Rubéna Baraja nedokázali šance proměnit. Netopýři tak nyní nevyhráli už 11 ligových zápasů v řadě. Naopak Villarreal sklidil venkovní bod z derby teprve podruhé od své poslední výhry ve Valencii v roce 2017, a udržel si tak neporazitelnost na začátku nové sezony.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Rayo Vallecano 2:1

31.08.2024 19:15

Góly: 8. Carlos Romero, 90+6. Alejo Véliz - 4. Álvaro García

Espanyol Barcelona díky gólu Aleja Vélize z 96. minuty poprvé od návratu do LaLigy zvítězil. Rayo Vallecano porazil 2:1 a připsal si důležité tři body do tabulky.

Hosté začali zápas jako ze snu a hned ve čtvrté minutě udeřili. Adri Embarba šikovnou přihrávkou zpoza vápna vyšachoval celou obranu Espanyolu, a přestože Joan García dokázal zasáhnout proti střele Álvara Garcíi, míč měl dostatečnou razanci na to, aby proklouzl za čáru. Domácí fanoušci však na vyrovnání nemuseli čekat dlouho. V osmé minutě Jofre Carreras dobře pronikl po pravé straně a poté nahrál míč na Carlose Romera, který si s klidem balon zpracoval a poté ho napálil do sítě hostí. Tento gól se zároveň stal prvním ligovým gólem Espanyolu v této sezóně.

Navzdory elektrizujícímu začátku zápasu se ve zbytku prvního poločasu hra změnila v boj ve středu pole, protože ani jedna strana nedokázala dominovat a jasných šancí bylo jako šafránu. Tento vzorec pokračoval i po poločase, kdy ani jeden z týmů nedokázal najít způsob, jak se dostat do větší příležitosti. Nakonec se zdálo, že se do vedení opět dostane Rayo, které si vytvořilo obrovskou šanci těsně před hodinou hry. García vybídl Sergia Camella, ale jeho střelu zblízka zablokovala obrana Espanyolu na brankové čáře.

Domácí měli 20 minut před koncem také příležitost jít do vedení, když se míč dostal na zadní tyč k Alexi Královi, ale ten se v tísni rozhodl přihrát napříč vápnem, odkud byl míč odklizen do bezpečí.

Když už se ale zdálo, že zápas spěje k nerozhodnému výsledku, Véliz ztrhl vítězství na stranu Katalánců, když sebral volný míč v pokutovém území a střelou do horního rohu rozvášnil domácí fanoušky. Vzhledem k tomu, že Espanyol nastoupil do zápasu bez vítězství a bez vstřeleného gólu, tak je určitě rád, že se mu podařilo tuto sérii prolomit.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Atlético Madrid 0:1

31.08.2024 19:00

Góly: 90+2. Ángel Correa

Gól Ángela Correy v nastaveném čase rozhodl o tom, že Atlético Madrid porazilo na Estadio de San Mamés Athletic 1:0. Svěřenci Diega Simeoneho tak v posledních devíti ligových zápasech uhájili už sedmkrát čisté konto.

Domácí v prvním poločase dominovali v držení míče, ale nedokázali si vytvořit žádnou příležitost. V úvodní pětačtyřicetiminutovce ani jedno mužstvo nevystřelilo na branku, nejblíže k tomu měl ve 40. minutě Conor Gallagher, jehož pokus z 20 metrů mířil těsně vedle tyče Julena Agirrezabaly.

Ve druhém poločase stačilo 30 sekund a už byl míč v síti nového brankáře Atleti Juana Mussa. Gól Nica Williamse však nebyl uznán, protože se nacházel v ofsajdu. Po hodině hry Athletic Club zachraňoval jeho bratr Iňaki, když zablokoval pokus Samuela Lina. Nico Williams poté ještě reklamoval penaltový faul po zákroku Mandavy, ale nebyl vyslyšen.

První oficiální střelu na branku si v 67. minutě zapsali svěřenci Ernesta Valverdeho poté, co se dostal k míči Oihan Sancet, který vypálil z 25 metrů, ale Musso jeho povedený pokus zneškodnil. V závěru utkání se Unai Gómez prokličkoval obranou hostů, ale nikdo nedokázal jeho střelu doklepnout do brány. Zdálo se, že to bude vše, ale v 93. minutě Alexander Sörloth zachytil přihrávku Iňiga Lekueho na půlící čáře a vyslal do úniku Ángela Correu, který běžel sám na Agirrezabalu. Toho obešel, poslal míč do prázdné branky a fanoušky Atlétika do extáze.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Valladolid 7:0

31.08.2024 17:00

Góly: 20. Raphinha, 24. Robert Lewandowski, 45+2. Jules Koundé, 64. Raphinha, 72. Raphinha, 83. Dani Olmo, 85. Ferrán Torres

Barcelona si udržela svůj stoprocentní vstup do sezony La Ligy, když porazila nováčka z Valladolidu 7:0. Tímto výsledkem prodloužila svou neporazitelnost ve vzájemných domácích ligových zápasech, která se táhne od listopadu 1997.

Dani Olmo, který při svém debutu za Barcelonu vstřelil vítězný gól, poprvé nastoupil v základní sestavě a v úvodu duelu byl hodně vidět. Po přihrávce Lamineho Yamala na zadní tyč usměrnil Robert Lewandowski míč k Olmovi, ale jeho pokus zblízka orazítkoval tyč. V 10. minutě už byl míč v síti, ale byl máván ofsajd.

O první branku se postaral Raphinha, který s přehledem zakončil poté, co ho za obranou Valladolidu našel vynikajícím pasem Pau Cubarsí. O pouhé čtyři minuty později byla obrana Valladolidu překonána znovu, tentokrát byl strůjcem Yamal, který uvolnil Lewandovského a ten zařídil druhý gól. Svěřenci Hansiho Flicka neměli slitování ani nadále a v nastaveném čase prvního poločasu přidali třetí gól, když se Jules Koundé trefil s pomocí tyče.

Po přestávce už Valladolid mohl jen doufat v milosrdný výsledek, ale Barcelona se i nadále gólově prosazovala. Nejprve Olmo na zadní tyči zahodil vyloženou šanci, poté Yamala vychytal Karl Hein a Lewandowski trefil tyč. Los Blanquivioletas však brzy prohrávali o čtyři branky. Přízemní centr vytvořil v pokutovém území chaos, Lewandowski vybojoval míč na zadní tyči a Raphinha ho poslal do prázdné branky. Brazilec se zanedlouho dočkal hattricku, když se po přihrávce od Yamala prosadil skluzem.

Olmo se nespokojil s pěti góly a podruhé se prosadil, když se prodral obranou Valladolidu a zakroutil míč do protějšího rohu. V závěru se trefil ještě Ferran Torres, který na vzdálenější tyči usměrnil Raphinhův centr. Barcelona tak poslala svým soupeřům z La Ligy zastrašující zprávu. Tu si s radostí nepřečte především Real Madrid, který již ztratil čtyři body.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
4
4
0
0
13 : 3
12
2
Real Madrid
4
2
2
0
7 : 2
8
3
Atlético Madrid
4
2
2
0
6 : 2
8
4
Villarreal CF
4
2
2
0
9 : 7
8
5
Girona FC
4
2
1
1
7 : 4
7
6
Deportivo Alavés
4
2
1
1
5 : 3
7
7
CA Osasuna
4
2
1
1
5 : 7
7
8
Celta Vigo
4
2
0
2
10 : 9
6
9
CD Leganés
4
1
2
1
3 : 3
5
10
RCD Mallorca
4
1
2
1
2 : 2
5
11
Rayo Vallecano
4
1
1
2
4 : 5
4
12
Athletic Bilbao
4
1
1
2
3 : 4
4
Real Sociedad
4
1
1
2
3 : 4
4
14
Espanyol Barcelona
4
1
1
2
2 : 3
4
15
Real Valladolid
4
1
1
2
1 : 10
4
16
Getafe CF
3
0
3
0
1 : 1
3
17
Real Betis
3
0
2
1
1 : 3
2
18
UD Las Palmas
4
0
2
2
4 : 7
2
19
Sevilla FC
4
0
2
2
3 : 6
2
20
Valencia CF
4
0
1
3
3 : 7
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (186)

Přidat komentář
Jordi Alba

Liga jednoho týmu.

Reagovat
valloire

Reagovat
Pony Slaystation

Real si to posral sám, Mbappem...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Axelrose

Přesně a to se Real teprve rozehrává.

Jak to bude, až pošlape na plné obrátky.

Jako loni, akorát udělá i španělský pohár

Reagovat
MystycMac

No môžte sa smiať Ekonomickej situácii Barci, nič iné vám neostáva...To bola demolácia v priamom prenose

Reagovat
Nizzie

Pořád toho zůstává dost.

Reagovat
Matteus

https://pbs.twimg.com/media/Fmiyba_XEAUznMY.jpg

Tohle období nevydrží věčně a opravdové zkoušky teprve přijdou. Ale teď si to teda sakra užívám

Reagovat
Kluivert9

Hned po repre budeme moudřejší. I blbá remíza s Gironou by byl oproti minulé sezóně velkej posun vpřed Hlavně, aby hráči přežili repre pauzu ve zdraví...

Reagovat
MoonKnight

Fanoušci Barví můžou děkovat Laportovi, že si za každou cenu prosadil Flicka, tohle rozhodnutí mu možná vyhrálo i příští volby. Teď si představte, že hloupý Deco navrhoval Conceicaa. Nejlepší rozhodnutí za posledních cca 6 let? Dlouho jsem neviděl tak brutální změnu za tak rychlý čas, nepoznávam tu hru Barcelony.

Reagovat
MoonKnight

Barci*

Reagovat
Gazdo

Deco presadzuje vsetko co sa narodilo v portugalsku. Nedivil by som sa keby chcel dotiahnut Ronalda

Reagovat
Visca el barca

Deco bude snad co nejdříve vyhozen

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
Pharrell

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Mönchengladbach

Flick je pro Barcelonu požehnáním, v kombinaci s eMBéčkem v Realu už mohou v Katalánsku slavit titul v podstatě dnes.

Reagovat
messi80

To si samozrejme predčasne reči, napriek tomu úvodu je stále real favorit ,ale ja tomu tímu verím ze o ten titul môže bojovať do posledného kola.

Reagovat
MystycMac

Mbapečko si búcha hlavu o stenu ku komu prestupil.

Reagovat
Kily8

Áno, pre Mbappého je zlý suverémne najlepší klub posledného desaťročia, bol pre neho zlý aj PSG….v podstate pre Mbappého sú všetky kluby zlé. Neexistuje klub Mbappého veľkosti….

Reagovat
drussbarb

Nereaguj na toho hňupa, je horší než Val

Reagovat
Xavivax1

Za AS Monaco byl šikovný

Reagovat
rominhoFCB

Futbal, ktory pohladil na dusi.

Inak ten Olmo, to je talent od pana Boha. Akoto, ze k nam prestupil az teraz ?

Reagovat
Sigma Olomouc

Je to váš odchovanec...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Vymenili jste ho za Halilovice…

Reagovat
Profesor Ikebara

Co ten Flick s nimi udělal? Možná jim jen řekl, kluci hrajte a bavte se tím. Ti kluci jsou samý úsměv a ta hra je super.

Reagovat
2miguel1

Flick je trener absolutnej špičky, Xavi z toho potencialu nevedel využiť bohužial ani polovicu

Reagovat
Cizinkx

Nechci kecat, ale zrovna po příchodu Xaviho ten tým taky dost razantně ožil, a makali jak o život. A bylo vidět že je to baví. Když to převzal po Koemanovi v rozjeté sezoně ;), Tyhle soudy že někdo něčeho nevyužil bych fakt nechal po delším useku. Protože jak to začalo muže se to rychle i sesypat jak domeček z karet, stačí jedna blbá šnura remíz proher a známe

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
MoonKnight

Jenže Xavi se stejně furt nepoučitelně držet té stejné hry, jen byl taktický lepší nez Koeman, ale styl fotbalu naprosto stejný. Každý trochu lépe takticky připravené mužstvo si Xaviho hlavně druhý rok mazalo na chleba. V LM si z něj týmy vyloženě dělali srandu. Flick hraje od prvního přípravného zápasu úplně jinak. Barca snad celou dekádu neměla takhle fyzicky připravené mužstvo.

Reagovat
jsemdement

Že má Barcelona hrát více přímočaře tu psal kdejaký uživatel.. Flick si prostě jenom sesumíroval komentáře a vsadil na to nejpočetnější.

Reagovat
Herbmeister

Co by si bez EuroFotbalu počal

Reagovat
ratusek

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Transfermarkt

Xavi byl zoufalec

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušný start pro Flicka a Barcelonu

Reagovat
Kejza

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Paganini

ti fanoušci Barcy jsou komedianti jako celý klub. Po 4 kolech se vznáší v oblacích, přitom přijde jeden top tým a zaslape Flicka a tu jeho squadru do země. Ale tak myslete si jak jste top, zase přijde vystřízlivění...musím se tomu smát. Škoda, že tu nepřednáší ty svoje hovna Jirka.

Reagovat
2miguel1

Bojuj

Reagovat
EaP

Ty evidentne nechápeš, z čoho sa vlastne tešíme. Kľudne môžme skončiť aj na 4 mieste , pokiaľ budem vidieť to, čo dnes , že základná 11 je zložená z väčšej časti juniormi a chalani hrajú ako o život, lietajú a bavia sa futbalom je mi úplne jedno ako to dopadne. Náš teší, že to ma hlavu a pätu, že súpera dokážu konečne po rokoch fyzicky uštvať , že hrame kolmo hore , že si vytvoríme 20 šancí každý zápas a hlavne , že ich samotných ten futbal neskutočne baví. To mi pri tom momentálnom marazme so zraneniami a neposílením pre FFP úplne stačí. Za tie 4 zápasi som sa bavil viac ako poslednú celú sezónu. Real ma určite momentálne väčšiu individuálnu kvalitu , ale dovolím si povedať, že Flick to dokáže minimalizovať systémom hry. Bude to pekná sezóna

Reagovat
Kluivert9

Že na toho blba, registrovaného 2 dny, vůbec reaguješ...

Reagovat
valloire

Zná Jirku, takže přemýšlej...

Reagovat
Ctenar

Jsem fanda Barcelony, ale vítejte zpět mistře.

Reagovat
valloire

Já tu tak nějak jsem furt.

Reagovat
Kluivert9

I kdyby znal Jana Husa, tak ty jeho hovna nestojí za reakci...

Reagovat
Paganini

Ty si můžeš na fóru Barcelony s hnojometem leštit péro. hovne

Reagovat
drussbarb

Vítej na fóru, určitě se ti tu bude líbit

Reagovat
Paganini

Jirků zná každý, i ty další blbečky, co tu machrovali s Barcelonou a po úspěších Reálu v LM zalezli jak krysy. Směju se

Reagovat
-R2D2-

Takže si mu jen nabyl sebevědomí pro další vysírání nás nevinnejch. Umři v bolestech..

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
Jordi Alba

Paganini

Datum registrace: 29.8.2024

Poslední přihlášení: dnes 20:16

Reagovat
Paganini

Ne ty to nechápeš a vyvozujes závěry ze zápasu proti evidentne slabšímu týmu. Uvidíme, jak si povedou proti sobě rovným.

Reagovat
MystycMac

Keď v lige dostanú seberovného tak už budú maž 15 bodov nadskok tak ti to už je jedno či prehráš vyhráš. Takéto výsledky sa čakali od Realu a tie polena nič nehrajú nevytvárajú šance na gól sa natrápia... Lewa ma 4+1 Yamal 1+4 Raphinha 3+2 ...takéto čisla budú mat Mbappe Vinco Rodrygo možno v 10 kole keď vôbec... Viniciusovi už stúplo Ego a mysli si že je Najlepší hráč, Mbapeho ignoruje pritom by mal sklopiť uši a všetko nahrávať lebo jeho strely často končia ani nie za bránkovou čiarov ale za autovou Vinicius je snáď najhoršie zakončujúce krídlo v top tímoch a to už nenatrénuje, Yamal ma 17 a palebná sila jak hrom...

Reagovat
Kily8

Mbappé je v podstate chudák, ktorého všetci ignorujú. Ignoroval ho Neymar, Messi, Veratti, Icardi, teraz Vini, Rodrygo…ešte keď sa uzdravý Bellingham a bude ho aj on ignorovať…je to ignorovaný nešťastník…

Reagovat
Transfermarkt

Meleš nesmysly, navíc ve slovenštině

Reagovat
Transfermarkt

Na současném vzestupu FCB má výrazný podíl Marek Vít. Právě on u Laporty Flicka tlačil

Reagovat
Profesor Ikebara

Spíš bych řekl, že ty něco hodně neunášíš. Že by skvostný vstup Realu do sezony?

Reagovat
Ctenar

Třeba až vám přijde venku top soupeř, tak konečně vyhrajete letos. Samozřejmě jen špás, žádný machry házet nebudu, ale výhra 7:0 prostě potěší, stejně jako 4 výhry. Nechápu proč bychom se neměli vznášet, teprv když to nejspíš dlouho nepotrvá. V tuhle chvíli jsme nahoře, kdo říká, že jsme lepší. Pokud se silnými soupeři poztracime méně bodů než vy zbytečně, tak můžeme být před vámi i na konci, i když je to málo pravděpodobné, ale je srpen, Real to rozjede až v druhé části sezóny, teď ancelotti ještě ladí a o něm víme, že vždycky vyladí, což si nepřeji, ale Real bude válec i s mbapem, kecy že rozhádá mančaft jsou podle mne mimo.

Reagovat
Visca el barca

Nebreč hrdino s zaplať radši složenky

Reagovat
LAM

Tak tohle byl koncert. Ani nepomatuju kdy jsem se při nšem zápase takhle bavil

Ta ofenzivní trojka ve předu fantasticky spolupracuje a Raphinha v té volné pozici úplně září. Yamalova akce před třetím gólem Raphinhy jak WAU............ Tohle pamatuji naposledy od Messiho.

A Olmo? Ten zapadl jak kdyby tu hrál 10 let a opravdové dělo, krása.

Je jasné, že ta pozice DM bude v těžších zápasech opravdový problém. Cassado ani Garcia tam tu kvalitu nemají, ale s tím už se bohužel nic neudělá.

Flick naprostá paráda. To tempo týmu je na skvělý úrovni

Reagovat
Paganini

Snad se budeš bavit i v osmifinále LM v zimě a nebo zalezes jak vždycky....

Reagovat
Moshe Dajan

Posledně bylo osmifinále LM pro Barcu dostatečně zábavné, 4:2 proti italskému mistrovi

Reagovat
Paganini

Mistr, co skončil v polovině tabulky. Pak přišel další mistr a Barca letěla jak namydleny blesk

Reagovat
kaja900

To je sice pěkný, ale ve čtvrtfinále pak zase nezvladnutá odveta jako vždy tenhle rok by měla mít Barca vyšší cíle

Reagovat
Jacks11

takto sem se naposledy bavil, když spolu hráli Messi, Neymar, Suaréz

Reagovat
Sigma Olomouc

Kdyby se El clásico hrálo za týden, tak by podle mě vyhrála Barca.

Reagovat
Visca el barca

Krása Hrajeme strašně zábavně

Reagovat
loki5

Je fajn sledovat tuhle Barcelonskou mateřskou školku takto hrát.

Reagovat
blaugrana

Flick skusil dat Raphinovi novu pozuciu a ten neskutocne oziva, Pedriho tiez stavia nizsie, odkial môze tvorit a taktiez je zatial super. Zatial vie perfektne najst hracom poziciu na ihrisku a tazit z ich silnych stranok. Uvidime, co bude dalej.

Reagovat
jakubbosak

Až mě to upřímně extrémně překvapilo, kde hrají oba zmínění..

Reagovat
drussbarb

Jsem rád, že se na naši hru dá dívat, opravdu krása!

Reagovat
Phillipinho

Cafu se od letosnim sezony prevtelil do Minguezy nebo co to jako predvadi?

Reagovat
Eichel

A to sme si vraveli, že to bude pri maximálnom naplnení potenciálu taký barcelonský Nacho, ktorý ti vlastne obstojne vie zaplniť oba kraje obrany a prípadne stopéra, ale žiadna sláva to nebude a do základu už vôbec nie. Som zvedavý, či mu to vydrží a či by po ňom znova siahli.

Reagovat
Jordi Alba

Co stačí na výhru 2:0 v suchým triku proti Seville je taky docela extrém, strašný kam se ten klub dostal poslední tři roky.

Reagovat
Pharrell

Kvalita tohoto týmu čím dále více uvadá upadává. Vítěztví v EL 2023 byla velká haluz od nich v tom finále celkově nepřehrávali a ani opravdu nebyli lepší než AS Řím .

Reagovat
Jordi Alba

Tak EL je jiná pohádka, tam to prostě hrajou jak Real LM.

Reagovat
Pharrell

No jo no.

Reagovat
Phillipinho

Mne staci, ze jako nejvetsi hvezdu, ktera prisla, ma byt Saul.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Pharrell

Ten nehrál dobře ani na hostovačce v Chelsea no

Reagovat
misinho7

No prvy polcas tragedia. Druhy uz lepsie ale stale to je velka hroza.

Dobre ze Mbappe si otvoril ucet uz aj v lige

Valverde MOTM

Reagovat
Cracker10

Valverde je fakt vybornej, je vsude.

Reagovat
los_blancos

Tchou tak isto, obaja zahrali konečne tak, jak sa od nich očakáva!

Reagovat
Mateo16

Ono sa to moze diskutovať ako nemozu hrat spolu Mbappe a Vinicius ale pokial neprodukuje zaloha klucove prihravky tak je to zbytocne

To ze tuto zalohu prehrala aj zaloha Wiliam a Marc Rocca , to znaci ako velmi sme klesli

Na Sociedade znova stratime

Reagovat
los_blancos

Reagovat
Mateo16

V Betise mozu byt stastny Diego Lloretne je zviera a Perraudu je skvely

Ked sa to vsetko da dokopy tak 5 miesto

Reagovat
M.Vaza

Fede je bůh, tím ta pozitiva zatím končí. Vini a Mbappe furt vymýšlí nesmysly, Rodrygo je jediný přímočarý.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se nenechat tou výhrou ukolébat, pořád je tam moře práce. Ve druhé půli už to bylo i docela koukatelné a blížilo se to hře z minulé sezóny, z části určitě i kvůli tomu, že Betis tu hru dost otevřel. Nebýt geniality Fedeho, mohlo to být další trápení. Repre pauza přijde vhod (snad nepřijde žádné zranění, doufám, že je takový Deschamps rozumný a nechá Mbappého v jednom zápase odpočinout) a rychle vyhlížet návraty Camavingy a Bellinghama. Mimochodem Mendy z kraje sezóny velký špatný, jeho ten odchod Kroose může taky výrazně poznamenat.

Reagovat
smazaný uživatel

A musím teda pochválit i Tchouameniho, dneska hrál opravdu dobře. V otevřenějších zápasech uplatnění má.

Reagovat
los_blancos

Takže Casado neni lepší či jak teda?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
-R2D2-

To si zas jednou člověk pustil Real. Fotbal skoro žádnej, Vinicius klasika (ale ten je zábavnej i s míčem). Jebat.

Reagovat
Raul=Real

Kurva ten Vinicius teda už snáď musí prekažať aj väčšine fans Realu mne teda uz lezie krkom dávno a aj viacerim fans Realu čo poznám... dúfam že sa bude pakovať ideálne čo najskôr (snáď je jeho pobyt v Reale na mesiace, nie roky )

Reagovat
los_blancos

Raul=Real=Laliga=KO-KO-TI

Reagovat
Laliga

Tak ma baví ako nevieš prežiť kritiku svojho miláčika No nie každý sa ukája na Vinim. Niektorí máme aj súdnosť

Reagovat
Unique

Reagovat
los_blancos

Mýliš si kritiku s hejtom, ty súdnosť.

Reagovat
Laliga

Vôbec. Ja som fanúšik Realu, navyše od malička mám zažitú slabosť pre Brazílčanov(aj keď posledné roky to začínam prehodnocovať, keďže časy Romaria, R9, R10 atď sú dávno preč a pýcha Brazílie bol uplakaný Neymar, a teraz Vini ktorý ho ešte prerástol, žiaľ len v tomto smere, no po futbalovej stránke sa nechytá). Vini hrá zatiaľ z toho útoku s odstupom najhoršie. Navyše sa správa ako sa správa, takže, jemu osobne naozaj nefandím, no nič to nemení na tom že aktuálne uňho každá akcia končí. Neprodukuje žiadne zmysluplné nábehy, nič. 0 bodov. Možno bude v ďalšom zápase najlepší hráč na ihrisku, ale momentálne je skôr na príťaž.

Reagovat
los_blancos

Si príliš zaslepený.

Reagovat
Laliga

Vôbec. V čom akože? čo mi povieš na jeho adresu dobré v doterajšom priebehu ligovej sezóny?

Reagovat
los_blancos

Až na zápasy s Atalantou a teraz s Betisom bol najhorší, to by si mal pravdu. Ale písať naňho sračky teraz, keď hral konečne dobre a sústredene od 1. minúty? No neviem, čo ti mám k tomu ešte napísať, snáď len, aby si si pozrel ten zápas znovu a v kľude.

Reagovat
Laliga

Ja som ho sledoval v kľude. Neviem začo by som Viniho mal pochváliť. Nevytvoril jedinú príležitosť pre svojich kolegov. Vybojoval penaltu, bodka. Z toho útoku na mňa jednoducho pôsobil znova ako najslabší článok. Súhlasím s Atalantom, povedzme. Aj keď tam bol za mňa TOP Jude, a po ňom potopa. V tom zápase to bol celkom chaos, nič svetoborné sme nepredviedli a môžeme byť radi že tam Vinimu vyšla tá akcia po ktorej to Fede už len dotlačil do brány. Individuálne výkony , až na spomínaného Juda, všeobecne ostali za očakávaniami. Vrátane Viniho, ktorý sa aspoň vykúpil tou akciou.

Reagovat
los_blancos

https://youtu.be/Of1-YmEZ0go?si=XzzIFcWyegP8Oiu7

https://youtu.be/fl1Sszo-xpQ?si=BPSmAuq1Od1LpXFJ

Tak schválne, čo mi napíšeš po zhliadnutí týchto videí.

S Atalantou sme v 2P mali zhruba 30-min. úsek, keď sme hrali skvelo, úplne dominovali a súper bol celkom stratený. Trochu mi to pripomenulo zápas s Dortmundom.

Reagovat
Laliga

To druhé mi nejde pustiť, ale predpokladám že zase len video zo zápasu ktorý som videl. Takže príliš nechápem čo čakáš že ti poviem? Jedna situácia s penaltou a potom kopec nepresností, z ktorých jedna strela ktorá vyzerá že by najskôr letela klasicky mimo, vďaka teču skončila na žrdi. To mám ako gloryfikovať takýto výkon? Skvele rozbehnutý brejk od Kyliana znova dohnojil nepresnou prihrávkou a ešte tam začne fanúšikov burcovať akoby by práve strelil gól To je pre mňa moment ktorý hovorí za všetko - nemal kedy inokedy tú burcovačku vytiahnuť, lebo nič nepredviedol.

Reagovat
los_blancos

Prvé je zostrih Viního, druhé bolo Kylyho. No a čakal som, že práve po ich zhliadnutí ti to dopne, no stále nič. Nemienim ťa teda presviedčať o tom, čo je tak evidentné už na tom prvom videu, no kľudne si ži v tom, že Viní bol zbytočný, na príťaž, najslabší z útoku a podobne. Vážne už nemám náladu niekoho poučovať aj po tom zostrihu, ktorý som tu dal. Tak nazdar a veľa šťastia v hejtovaní najlepšieho hráča sveta.

Mimochodom, nepochopiť tak zjavnú vec, jak to o tom burcovaní je tiež na zamyslenie. A že jeho prihrávka bola nepresná, resp. chýbalo možno pár cm, aby z toho bolo úspešné zakončenie na tom fakt nič nemení...

Reagovat
Laliga

Aké nepochopenie? Čo sa na to dá chápať/nechápať, rád si to nechám vysvetliť. Čo sa dá nepochopiť na burcovaní ? To že v tom vidíš hejt, je Ďalšia tvoja domnienka, s tým nič nenarobím, a vlastne ani nemám potrebu. Je smutné keď je iný názor pre teba automaticky niečo zlé.

Reagovat
los_blancos

No za mňa je absurdné sa kvôli tomu hnevať na hráča. Ja to vidím tak, že tímu sa nedarilo, nedostával sa do príležitostí a tak požiadal o podporu od fanúšikov, kt. boli dovtedy zakríknutí a miestami dokonca pískali. Mne sa to teda páči, Viní má gule. Dokážeš sa do toho aspoň trochu vcítiť?

Reagovat
Laliga

Ale ty si nepochopil moju emóciu. Ja sa naňho zato nehnevám . Mne to len príde trápne. Hold som z inej generácie asi Ja to mám zažité tak, že podporu fanúšikov treba získať oduševneným výkonom a nie mávaním rukami.

Reagovat
Raul=Real

Stretnem ťa na ulici a budeš vytrieskaný po holej 5 a 20

Reagovat
los_blancos

Reagovat
CHONG

Pořád hodně špatné, ale tři body a Mbappého góly fajn, snad to teď už půjde jenom směrem nahoru.

Reagovat
misinho7

No..ide repre pauza. Vieme ze po nej to byva väčšínou sracka cize dalsi zapas cakam ultra sracku

Reagovat
Aldeano

Valverde

Reagovat
Kokesh

Bez něj nemá ani cenu nastupovat, letos udělá rekordní minuty když bude zdravý.

Reagovat
Aldeano

Je fakt úplně všude, má nasazení, střelu, přihrávku, fakt neuvěřitelně komplexní hráč.

Reagovat
king23

Reagovat
misinho7

Reagovat
Laliga

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Unique

Neskutečnej hráč a sympaťák Bral bych ho k nám

Reagovat
king23

Snažím se hledat záblesky v té nesouhre. Tím je rozhodně stabilně výborný výkon od Valverdeho, naprosto klíčový hráč. Brahim skvělé oživení, žel bohu mi vždycky přijde, že takto dobrej je jenom když jde z lavičky.

Mendy hrozný. Dával bych Franovi víc šanci teda. A Modric též na ručník, doufám že další sezónu už mu fakt nikdo nenabídne, už na to opravdu nemá.

Reagovat
misinho7

Jo, Brahim je z lavičky paradny, základ minule kolo bola tragedia.

A Luka hej, ten uz je nepresný, pomalý. Uz skor naozaj len na par min ale vek proste človek nezastaví.

Reagovat
los_blancos

Na podradnú ligu sere pes, ale je dobré, že na hráčoch vidno, že sa zlepšujú. Na LM je ešte treba zlepšiť hodne, aby sme boli konkurencieschopní, najmä smerom dopredu.

Btw. jak som sa dnes tešil na Ceballosa, tak rýchlo ma hneď aj sklamal. Spolu s Mendym najhorší hráči základu. Fran opäť solídny, len tak ďalej.

Reagovat
kaja900

Ceba a Brahim jsou dobří jen jako střídající no

Reagovat
los_blancos

S tým moc nesúhlasím, ale je teda pravda, že v tejto sezóne to tak zatiaľ vyzerá no.

Reagovat
Laliga

To sa ani nečudujem, ty rád prehliadaš fakty

Reagovat
los_blancos

To už si zabudol na minulú sezónu a Brahimove dôležité výkony v základe?

Reagovat
Mateo16

To je argument hodný misinha po zápase proti las palmas

1 zápas viac nepotrebuje

Reagovat
Pharrell

Reagovat
los_blancos
Reagovat
misinho7

Carlo Ancelotti: "Vinícius Jr. left the penalty for Kylian Mbappé. He was very unselfish, their relationship is great.”

A to sa mi smiali ked som pisal ze mu ju nechal...

Reagovat
Cracker10

Reagovat
misinho7

sry ty vies lepsie jak trener

Reagovat
Cracker10

Ty ses fakt naivni blazen

Reagovat
misinho7

Jo lebo Vinicius vzdy robil problemy neviem co ti pride naivne na tom ze mu tu penaltu nechal..este ho aj hecoval a tesil sa s nim. Ale jasne ze teraz vam to nehralo do tej vasej pesnicky jak sa budu kusat

Reagovat
misinho7

na druhej strane nepopieram ze minuly zapas to bola katastrofa..ale vcera to bolo zas o inom co sa tykalo ich spoluprace..

Reagovat
risk je zisk

Začínám pomalu věřit v to, ze Girona koupila Krejčího jen kvůli tomu, aby nemohl hrát proti City se Spartou.

Reagovat
ACSMan

Reagovat
LyEX

Len mne sa zdá, že Vini tú nohu klasický zavadil o brankára, či som slepec? Hneď na začiatku zápasu to nebol od Courtoisa faul v šestnástke? Rád by som sa pozrel na výhru Realu po peknom futbale a bez pocitu, že vždy niekto trochu napomohol situácii

Reagovat
Cracker10

Proste do nej nabehnul a spadnul.

Reagovat
LyEX

Za prvé načo sú videa? Majú tam sedieť profesionálni rozhodcovia, ktorých školia na tieto filmovania a pozrú si to z rôznych uhlov. Za druhé ako tomu konečne predchádzať, veď je to za hranou akéhokoľvek fairplay, ojebom chce získať tú najvyššiu výhodi, neviem asi už len rovno červené karty, lebo sa toho nezbavíme a mne sa to hnusí od kosti, nech je to ktokoľvek

Reagovat
Cracker10

Rozhodci piskal fantasticky, nezral ty jeho picoviny. Kdyz bezel k videu fakt jsem si myslel ze ho vyleje, protoze to byl skokan obecny, ale je to na Realu no, mel by pak co vysvetlovat.

Reagovat
Laliga

Vôbec nepískal fantasticky, bolo to kopec zjavných chýb. Aj keď treba povedať že väčšinou v priestore kde mu nepomohol postranný, ktorý to mal pod nosom. A čo sa penalty týka, za mňa bola penalta situácia, kde si Ceballos zakryl loptu a jeden zo stopérov ho jasne nakopol, lopty sa ani nedotkol. Faul/? na Viniho by som nepískal. Rozhodca mal zase raz zvláštny meter. Čo sa týka Courtoisovej situácie, ten odohral loptu a následne došliapol hráča. Ak by som mal k tomuto niečo povedať, tak znova len to že na druhej strane Carvalho(ak si dobre pamätám), po rohovom kope odkopával cez nohu Militaa. Ak by mal byť zákrok Courtoisa penalta, tak toto bolo rozhodne jasnejšie, pretože na rozdiel od Thibauta, Wiliam trafil najskôr nohu Militaa(respektíve možno len jeho nohu).

Reagovat
Unique

Souhlasím za mě byla jasná penalta na Ceballose.

Reagovat
DelPiero137

Nemam rad Viniho ale zltu dostal nezasluzene. Vini si predkopol, hrac Betisu by to nestihol tak sa klasicky po nom sapal a vobec sa nesustredil na zisk lopty. Nemam rad ked su zvyhodnovany obrancovia lebo nestihaju, zle sa postavia.

Reagovat
unk

Minuly zapas pri Mbappeho prieniku bol 100% faulovany a kvoli tomu nakoniec nedokazal dobre zakoncit, ale preto ze nepadol sa nic nepiskalo. Keby sa Vini snazil brankarovi vyhnut, pravdepodobne by stratil rovnovahu a nakoniec by netrafil z uhla.

Reagovat
LyEX

Vidíš takto som sa nato nepozeral, že vlastne nevyhýbaj sa protihráčom, ale skoč a zavaď nohu/ruku lebo sa ti to viac oplatí, tak je to v poriadku. Správny pohľad na vec.

Reagovat
unk

Obranca moze vsetko a utocnik to ma vydrzat alebo sa vyhnut, spravny pohlad na vec Nevadi, ze mi faulom zabrani dat gol, podstatne je, ze som sa zachoval cestne...on nemusi

Reagovat
LyEX

Veď si si to tu sám vyvrátil: "ze mi faulom zabrani dat gol,", čo tu pletieš faul, veď tu sa bavíme, že to faul nebol, lebo skočil a zavadil nohu o brankára namiesto toho aby hral ďalej. Faul sa jednalo v prípade Courtoisa na hráča betisu kedy mu vyložene prišľapol nohu a hralo sa ďalej. Tak ja fakt neviem, či si po sebe veci nečítate alebo čo

Reagovat
unk

Vini by okolo neho nedokazal prejst bez kontaktu a straty rovnovahy, ale pravdepodobne by nepadol. Lenze keby nepadol, tak sa nic nepiska a on by asi netrafil branu. Ty od neho ocakavas, ze bude znasat fauly od obrancov, ktore proste rozhodcovia nepiskaju ale on sa ma vyhybat faulom aj za cenu toho, ze z toho nic nevytazi. Ocividne si nikdy nehral futbal, ale kazdy mlady obranca sa uci, ako kopat, strkat a sikanovat utocnikov bez toho, aby to rozhodca piskal. Ale akonahle sa utocnik zachova rovnako ako obranca, tak vsetci placu ake je to necestne. Asi si nikdy pri vyskoku v 16 nedostal nenapadny laket do chrbta, ktory ti nakoniec zabranil dat gol.

Reagovat
Cracker10

To delaj skoro vsichni fotbalisti, proto jsou pro smich.

Reagovat
LyEX

Práve preto ako sa tomu odpornému zlozvyku už vyhnúť, či rozdávať tie červené, že proste sa jedná o úmysel získať neoprávnene najvyššiu výhodu (penaltu).

Reagovat
Cracker10

Jo kez by, ja bych za to daval tresty jako krava a misto toho je penalta, proto me ten fotbal tak sere.

Reagovat
LyEX

Reagovat
Laliga

S tým súhlasím, ale je treba aby rozhodcovia reagovali aj na situácie kde sebou hráč nemrskne o zem, pretože potom ich v podstate tlačia k týmto divadlám. A to sa tiež deje veľmi, veľmi zriedkavo.

Reagovat
Cracker10

Jj to je pravda, tak od toho je tam VAR aby tohle resil a dal hlavnimu vedet.

Reagovat
Unique

Reagovat
Laliga

V jednom má pravdu, Kylian sa snažil ustáť niečo u čoho by Vini padol, a bola by to penalta. Pretože bol zjavný faul. Takto nasledoval odkop od brány.

Reagovat
Cracker10

Presne i kdyz mu to vubec nejde, tak proste se snazi vse ustat, vsechna cest.

Reagovat
Jordi Alba

Já vlastně ani už nevím, co je reálně penalta a co ne, s rukama to samý. Koukneš se na 3 zápasy za víkend a při každým je to posouzený jinak. To je v době toho videa teda trošku bizár.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
imp.

Video furt ale posuzuji lidi, ktery proste nejsou konzistentni. To je ten hlavni (a neodbouratelny) problem.

Reagovat
Jordi Alba

Tak buď jsou jasně daný pravidla a nebo je jasně zařídím a ne, že stejná ruka bude jednou penalta a po druhý zase ne. Pak není místo na nějakou výmluvu a chyba má bejt prostě trestána.

Reagovat
misinho7

Reagovat
los_blancos

Si slepý a navyše sme mali kopať penalty 4. Faul a penalta Courta? Mal šťastie, že najprv odkopol loptu a došliapol na toho hráča, keď bola lopta mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej, že bys za tu ruku a za ten "zákrok" na Militaa pískal penaltu.

Reagovat
los_blancos

https://x.com/Radical_Vini/status/1830343995211563511

https://x.com/HdeHelena_RM/status/1830347520708415684

Obe celkom jasné, podobne jak na Mallorce potiahnutie na Édera. Je zaujímavé, že Mediapro to nikdy neukáže tak detailne ako to dokážu obyčajní ľudia na Xku...

https://x.com/la14yla35/status/1830363992528973993

Toto je tiež zaujímavé. No mňa už nič neprekvapí, je totiž očividné, že prípad Barsa-Negreira bola len špičkou ľadovca a liga je stále ten istý podvod ako predtým. Je to vlastne zločinecká organizácia, do ktorej patrí všetko od médií, novinárov, niektorých klubov a hráčov, vedenie ligy, Federácia a rozhodcovská komisia. Uvidíme, či to bude ten hlavný dôvod RM, keď požiadal súd na odloženie prípadu, aby doňho zahrnul ďalšie body obžaloby.

Reagovat
unk

Najvacsie pozitivum zapasu je stupajuca forma Aureliena, kazdy dalsi zapas si trufa na zlozitejsiu rozohravku

Reagovat
Well

Zničilo ho to MS, před ním měl neskutečnou formu, snad se do ní zase vrátí.

Reagovat
eder

Král je v sestavě kola? Pro pána Krále!

Reagovat
Pharrell

Frajer prostě . Dává si dobře tu La Ligu .

Reagovat
Moshe Dajan

už zase?

Reagovat
Beči

Nechápu, na co Girona kupovala Krejdu, když ho nechává jen sedět

Reagovat
Laliga

Bude LM , program sa nahustí, treba vydržať

Reagovat
Phillipinho

Bude asi hned prvni volba az se zrani nebo zacne rotovat Blind nebo David Lopez. Ten si zahraje dost.

Reagovat
Jordi Alba

Na 3. stopera.

Reagovat
Snatus

Rafa Mir zadržen policií. RIP kariéra.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele