LaLiga - souhrn 33. kola: Atlético nasázelo pětku Eibaru

18.04.2021, 15:59, aktualizováno 18.04.2021, 22:56
Komentáře a souhrny
Marcos Llorente (© AFP)
Atlético Madrid rozstřílelo Eibar a na druhý Real Madrid, který se rozešel smírně s Getafe, má tříbodový náskok. Průběžnou čtvrtou příčku si pojistila Sevilla, která veze body ze San Sebastiánu. Na pohárových příčkách zůstává také Villarreal, jenž roznesl Levante...

Getafe CF - Real Madrid 0:0

18.04.2021 21:00

Góly: -

Fotbalisté Realu Madrid pouze remizovali na půdě Getafe 0:0 a v boji o ligový primát registrují významnou ztrátu. Domácí ekipa byla favoritovi více než vyrovnaným soupeřem a nebýt skvělých zákroků brankáře Courtoise, dost možná by Real odjížděl z Colisea s porážkou.

Branka nepadla žádná, přitom šance na obou stranách byly. O první rozruch se postarali domácí a brankář Courtois měl plné ruce práce, aby zastavil pokus dotírajícího Olivery. Vzápětí přišel na druhé straně rychlý výpad a gól Díaze, který však kvůli těsnému ofsajdu neplatil. Madridské derby bylo v úvodu hodně ofenzivní a další vzkaz směrem ke Courtoisovi vyslal přízemní střelou Arambarri. Belgický brankář jen očima kontroloval, jak balón míří vedle tyče.

Getafe se slavnějšího soka vůbec nezaleklo a dál podnikalo nebezpečné akce. Ve 23. minutě orazítkoval tyčku Jaime Mata a Real jako zázrakem stále držel nulu. I Real dokázal být nebezpečný a po Marcelově centru odkopával balón směřující do prázdné branky Timor. Poločas i přes všechny možné šance skončil 0:0.

Realu remíza pochopitelně nestačila, a tak se ve druhém dějství očekávala jeho větší aktivita. Jenomže to bylo zase Getafe, které si v 59. minutě vytvořilo další gólovku. Útok tři na dva zakončil střelou zpoza vápna Ünal a Courtois se úspěšně proletěl vzduchem. Azulones ještě zahrávali rohový kop, ale z něho k ohrožení branky nedošlo.

Courtois si v tomto zápas hodně zachytal a byl nejvýraznější postavou Bílého baletu. V 79. minutě vyškrábl střelu Maksimoviće nad břevno a Rodríguezovu ránu zkrotil v náruči. V závěru zápasu se zase Real usadil na domácí polovině, ale branku ohrozit nedokázal a nakonec jenom remizoval 0:0. Pro svěřence trenéra Zinédina Zidana je to jednoznačná ztráta v boji o titul.

Více informací k zápasu

Levante UD - Villarreal CF 1:5

18.04.2021 21:00

Góly: 21. Mickaël Malsa - 9. Sergio Postigo (vl.), 13. Gerard Moreno, 63. Samuel Chukwueze, 72. Rúben Vezo (vl.), 75. Samuel Chukwueze

Svojí sílu demonstroval v neděli večer semifinalista Evropské ligy Villarreal. Na půdě nevyzpytatelného Levante vstřelil pět branek a posunul se v tabulce na páté místo. Střelecky se znovu prosadil Gerard Moreno, ale hvězdou večera byl někdo jiný, dvougólový Samuel Chukwueze.

Levante nepatří mezi týmy, které by doma takhle snadno ztrácely. Zápas s Villarrealem ale domácím vůbec nesedl. Po prvním poločase, který byl ještě jakžtakž vyrovnaný, přišla gólová smršť, která se zastavila na číslovce pět. Levante nedokázalo zachytávat rychlé hráče ve žlutých dresech a postupně inkasovalo jeden gól za druhým.

Žlutá ponorka se poprvé prosadila v 9. minutě, kdy po kolmici směřovala další přihrávka před branku, kde z pohledu Levante nešťastně zasáhl Sergio Postigo. Vlastní gól posadil Villarreal do sedla a za chvíli přispěchal s druhým zásahem ve formě hrající Gerard Moreno. Obránce Duarteho vyškolil jako malého žáčka a chladnokrevně zakončil. Levante se dokázalo vrátit zpět do zápasu, když využilo hrubé chyby v rozehrávce a Mickäel Malsa sám před brankářem poslal balón po zemi k tyči. Domácí na nějakou chvíli vyrovnali hru, ale ještě v prvním poločase museli čelit obrovské šanci Chukwuezeho, kterému zakončení před brankou vůbec nevyšlo. Celkově byla Žlutá ponorka v zápase lepší a po změně stran to potvrdila.

Unai Emery vyměnil na druhý poločas útočníky a místo Carlose Baccy vsadil na Paca Alcácera. Prosadil se ale jiný útočník - Samu Chukwueze. V 63. minutě po akci Alcácera zvyšoval už na 3:1, čímž se Villarreal definitivně uklidnil. Levante se snažilo zakončovat, ale nebylo tak efektivní jako jeho soupeř.

V 72. minutě přišel ze strany hostí další rychlý kontr a Rubén Vezo si stejně jako Postigo vstřelil vlastní gól. Celá akce zaváněla ofsajdovým postavením, nicméně sudí branku uznal. Za další tři minuty Villarreal zkompletoval "bůra" a bylo to opět po typické akci a náběhu za obranu. Samuel Chukwueze uplatnil rychlost a samostatný postup na Fernándeze zakončil přesnou střelou k tyči.

Do konce utkání už žádná další branka nepadla, ale k vidění byl jiný zajímavý moment. Dvě minuty před koncem zajel Doukouré do hlavního sudího Burgose, ten měl ale pro celou situaci pochopení. Villarreal rozstřílel Levante 5:1 a posunul se na pátou příčku, která znamená jistotu Evropské ligy v příštím roce.

Více informací k zápasu

Real Betis - Valencia CF 2:2

18.04.2021 18:30

Góly: 12. Nabil Fekir, 42. Sergio Canales - 22. Gonçalo Guedes, 61. Carlos Soler (pen.)

Remíza na stadionu Benita Villamarín je nakonec spravedlivá. Oba týmy měly zejména ve druhém poločase spoustu gólových příležitostí, ale ani jedna strana nedokázala rozhodnout. Betis dvakrát vedl, Valencia však pokaždé odpověděla.

Pro Valencii začalo utkání nešťastně, když už po pár minutách musel odkulhat ze hřiště zraněný Thierry Correia. Aby toho nebylo málo, tak o tři minuty později otevřel skóre utkání Nabil Fekir, který se z hranice šestnáctky opřel do balónu a umístěnou ranou k tyči poslal Betis do vedení. Valencia se snažila o rychlou odpověď a také se jí ve 22. minutě dočkala. Gonçalo Guedes v tísni a v pádu vystřelil a k překvapení brankáře Brava skončil skákavý balón v síti - 1:1. Brankář Betisu měl určitě zasáhnout lépe.

Zajímavý poločas pokračoval dalšími šancemi. Po pěkném individuálním průniku vyslal technickou střelu těsně vedle Tello a přesnost v zakončení scházela i Emersonovi. Betis se o střelbu pokoušel často a ve 42. minutě mu to konečně vyšlo. Při rozehrávce standardní situace zvolili domácí nacvičený signál a po Joaquínově přiťuknutí vstřelil nádherný gól Sergio Canales. Verdiblancos tak odcházeli do šaten jako spokojenější z obou týmů.

Na začátku druhého poločasu měl Betis velkou možnost odskočit na rozdíl dvou branek. Střelu Tella vytěsnil skokem k tyči Doménech a branka Juanmiho nebyla kvůli ofsajdu uznána. Vzápětí si domácí vybrali obrovskou smůlu, když při Guedesově pokusu o přehození zahrál rukou Moreno a sudí odpískal pokutový kop. Carlos Soler jedinečné příležitosti využil a srovnal na 2:2.

Betis měl na vyrovnání půlhodiny času, ale pochopitelně si musel dávat pozor i na zadní vrátka. Sólo Musaha utnul až skvělým zákrokem Bravo a dorážku hlavou do prázdné branky vůbec nezvládl Cutrone. Los Che se nemohli radovat ani o chvíli později, kdy vstřelil neregulérní branku z ofsajdu.

Utkání mělo v závěru slušné tempo a opravdu šance střídala šanci. Nebezpečnou volej Ruibala vytěsnil Doménech a stejně dopadl i další vzájemný souboj mezi těmito dvěma hráči. Sympatické bylo, že ani jeden tým nechtěl remízu, avšak k rozhodnutí nakonec nedošlo. Hodně emocí vzbudil moment z nastaveného času. Wass nevybíravě sestřelil Laineze a sudí mu udělil nejprve červenou kartu a po přezkoumání ji změnil na žlutou. Zásadní je ale konečný výsledek, který skončil 2:2.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Celta Vigo 0:0

18.04.2021 18:30

Góly: -

Nedá si říci, že by utkání mezi Cádizem a Celtou Vigo nudilo. Oba celky si vytvořily několik slibných šancí, ale žádná neskončila gólem. Tu největší poslal do břevna Malbašić. Utkání nemělo jednoznačného favorita. Cádiz i Celta Vigo jsou od sebe pouhé dva body a na tomhle faktu se ani po neděli nic nezmění. Přitom klidně mohlo.

V první velké šanci pelášil sám na brankáře Villara Soriano, ale opora hostí celou situaci ustála. Takřka okamžitě se naskytla šance i na druhé straně, ovšem Duranův technický pokus zlikvidoval Ledesma.

Vůbec největší šanci v celém utkání měl ve 21. minutě Malbašić. Jeho volej totiž orazítkoval břevno. Brankové příležitosti si vytvářela i Celta Vigo, jmenovitě Tapia prověřil Ledesmu a Mallova gólová hlavička nebyla pro skutečně těsný ofsajd uznána. První poločas nakonec žádnou branku nepřinesl, byť gólových šancí k ní byl dostatek.

Po změně stran zase prověřila Ledesmu Celta. Brankář domácích reflexivním zákrokem zmařil šanci Méndeze. Hosté prakticky celý zápas drželi balón ale před šestnáctkou si s ubývajícím časem čím dál víc nevěděli rady.

V 78. minutě na sebe po delší době upozornil i Cádiz a na Espinovu křižnou přihrávku těsně nedosáhl Lozano. Zápasu jakoby gól vůbec nebyl souzen. Stav 0:0 vydržel až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - SD Huesca 1:0

18.04.2021 16:15

Góly: 85. Rodrigo Battaglia

Až pět minut před koncem utkání rozhodla o třech bodech pro domácí Depor branka, kterou vstřelil Rodrigo Battaglia. A cenu má v tuto chvíli nejvyšší, protože oba týmy mají v tuto chvíli shodný počet bodů.

Pro Alavés to byl klíčový zápas, protože kdyby ho prohrál, byl by rozdíl mezi oběma soupeři už šestibodový. Naopak Huesca se mohla více odrazit od sestupových pozic. Obě strany si byly důležitosti zápasu dobře vědomy a podle toho také průběh na hřišti vypadal. První poločas byl opatrný, takticky svázaný a vlastně nepřinesl jedinou výraznější možnost ať na té, či oné straně.

Začátek druhého poločasu ale mohl přinést změnu. Po rohovém kopu totiž hlavičkoval do břevna Joselu a hosté si mohli zhluboka oddychnout. Alavés měl o trochu více navrch a čtvrthodinu před koncem se mu podařilo vstřelit první branku, ovšem Lucas Pérez se v době dorážky nacházel v ofsajdu a sudí Hernández jeho trefu neuznal. Vše pomalu směřovalo k nerozhodnému výsledku, než se pět minut před koncem prosadil parádní ranou zpoza šestnáctky Rodrigo Battaglia. Deportivo se výrazně přiblížilo třem bodům.

Porážku ještě mohl odvrátit Escriche, který se dobře pověsil do vzduchu a orazítkoval břevno! Největší šance Huescy zůstala nevyužita a stav 1:0 pro domácí už se nezměnil.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - SD Eibar 5:0

18.04.2021 16:15

Góly: 42. Ángel Correa, 44. Ángel Correa, 49. Yannick Carrasco, 53. Marcos Llorente, 68. Marcos Llorente

Suverénní výkon předvedlo proti Eibaru vedoucí Atlético Madrid. Výhra 5:0 mu zabezpečila setrvání na špičce tabulky i dodala zpět poněkud shozené sebevědomí. Utkání se zlomilo ve prospěch Colchoneros na přelomu obou poločasů. Po dvou gólech si připsali Ángel Correa a Marcos Llorente, jednu branku vsítil také Yannick Carrasco.

Výhra Atlética není nijak překvapivá. Na Wanda Metropolitano se potkali lídr s posledním celkem soutěže a tato konfrontace dopadla zcela jasně. Výsledek je ale pro Eibar poměrně krutý, protože velkou část zápasu dokázal hrát s Atléticem vyrovnanou partii.

Eibar se v prvním poločase celkem držel a v 18. minutě měl solidní možnost favorita zaskočit. Na Pozovu přihrávku však Rodrigues těsně nedosáhl. Pro hosty určitě velká škoda, protože kdyby se ujali vedení, mohlo být všechno jinak.

Územní převaha Colchoneros dlouho nepřinášela kýžené ovoce a brankář Dmitrović měl práci jen při střele Carrasca. Ta šla navíc jen doprostřed branky. Do této doby to nebyla ze strany Atlétů žádná hitparáda. Rozhodující momenty přišly až na přelomu obou poločasů. Nejprve ve 42. minutě po rohovém kopu propadl balón na zadní tyč a Ángel Correa poslal Atlético do vedení. Stejný muž hned vzápětí zvýšil na 2:0. Po zpětné přihrávce Carrasca se šikovně obtočil kolem svého strážce a chladnokrevně zakončil.

Dva inkasované góly byly pro Eibar těžkým knock-outem, ze kterého už se nevzpamatoval. Na začátku druhé půle totiž přišly další domácí zásahy. Yannick Carrasco potrestal vyběhnutí Dmitroviće, který byl u balónu pozdě a střelou do prázdné branky zvýšil na 3:0. Za dalších pět minut prolétl balón vápnem až k nohám Marcose Llorenteho a i tady byl Dmitrović krátký.

Stačilo jen pár minut a Eibar byl ze hry. Přitom některé branky soupeři přímo nabídl. Domácí si pak ještě schovali jeden zásah a znovu v něm měl prsty Belgičan Carrasco, který nezištně připravil palebnou pozici pro skórujícího Llorenteho. Atlético vedlo o pět gólů a do konce utkání stále zbývalo dvacet minut. V tomto směru už stačilo Madridu jen kontrolovat hru a tak se také stalo. Atlético zůstane i po tomto kole v čele LaLigy, stejně jako se nic nemění na postavení Eibaru. Jeho pozice je zase o něco složitější a na nesestupové příčky ztrácí čtyři body.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Elche CF 2:0

18.04.2021 14:00

Góly: 38. Enrique Barja, 68. Diego González (vl.)

Dva góly do sítě Gazzanigy znamenaly, že důležité tři body zůstaly v Pamploně. Osasuna díky tomu zvýšila náskok na Elche už na jedenáct bodů a je velmi blízko definitivní záchraně. Domácí si rozdělili branky do obou poločasů, nejprve skóroval Barja a po něm si vstřelil vlastní gól González.

Pro Elche to byla šance jak se dostat ze sestupového pásma, ovšem duel na El Sadaru mu nesedl. Příliš šancí v něm nebylo, ta vůbec první se narodila až ve 29. minutě, kdy Moncayolova přízemní rána těsně minula levou tyč. Stejně dopadla i akce o šest minut později, ale ve 38. minutě už to klaplo. Sánchez přihrávkou pod sebe našel Kikeho Barju a ten střelou k tyči ukončil bezbrankový stav.

Hráčům Elche se nedala upřít snaha, ovšem k žádné větší příležitosti to nevedlo. I druhý poločas byl z jeho strany bezzubý a když v 68. minutě zvyšoval na 2:0 vlastním gólem Diego González, bylo hotovo. Na počátku celé akce byl dlouhý nákop za obranu, ten jen taktak domácí stihli na hrací ploše a po nezištné přihrávce si vstřelil vlastňáka Gonzáelz. Stav 2:0 Osasuně plně vyhovoval, takže nebylo nutno se za každou cenu hnát dopředu a protože Elche si nic vypracovat nedokázalo, skončil duel dvoubrankovou výhrou domácích.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Sevilla FC 1:2

18.04.2021 14:00

Góly: 5. Carlos Fernández - 22. Fernando, 24. Youssef En-Nesyri

Do boje o španělský titul se už před týdnem vrátila Sevilla a na Anoetě to výhrou 2:1 potvrdila. Svěřenci trenéra Julena Lopeteguiho dokázali v zápase otočit nepříznivý vývoj a navrch ještě spálit obrovské penzum gólových příležitostí.

Kdyby si Sevilla odvážela z Anoety vysokou výhru, nikdo by se nemohl divit. V utkání měla spousty gólovek, které ale trestuhodně zahazovala. Naštěstí pro ní dvě branky na tři body stačily. Lépe vstoupil do zápasu Real Sociedad, který před nedávnem oslavil vítězství v Copa del Rey za sezonu 2019/2020. Na první branku mu stačilo jen šest minut. Elustondo poslal balón do šestnáctky, kde si ho našel Carlos Fernández a střelou k tyči zajistil Baskům vedení. Sevilla se pokusila o okamžitou odpověď a blízko byla po šesti minutách. Susův centr propadl na vzdálenější tyč a En-Nesyri orazítkoval brankovou konstrukci.

Sevilla byla dál nebezpečnější a další akci likvidoval u tyče brankář Remiro. Tlak Rojiblancos gradoval a ve 22. minutě bylo vyrovnáno. Další Susův centr se Fernando snažil prodloužit za sebe, ovšem trefil jen obránce, čímž se mu naskytla možnost rychlé dorážky a ta už byla gólová. A to ještě nebylo všechno. Za další dvě minuty Sevilla dokonala obrat! Gómezova tečovaná střela orazítkovala tyč a En-Nesyri z dorážky poslal Andalusany do vedení.

Sevilla měla v prvním poločase další možnosti jak ještě navýšit skóre, ale pokaždé stál v cestě skvělý Remiro nebo branková konstrukce. Koundého hlavičku reflexivně vyrazil a dorážka Fernanda skončila nad. Fernando mohl celou situaci napravit později, ale zblízka promarnil ještě větší příležitost a trefil jen tyčku.

Real Sociedad jako zázrakem neprohrával vyšším rozdílem a to platilo i po změně stran. Spalování šanci totiž ze strany Sevilly zdárně pokračovalo. V 59. minutě postupoval sám na Remira En-Nesyri, ale koncovku vyřešil katastrofálně a vůbec netrefil branku. Zběsilé neproměňování si doslova žádalo potrestání, ale hra se La Realu vůbec nedařila. Sevilla uhájila výsledek 2:1 až do konce a zůstává ve hře o titul.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid31217357:2070
2.Real Madrid31207453:2467
3.FC Barcelona30205569:2665
4.Sevilla FC31204746:2564
5.Villarreal CF311213648:3449
6.Real Betis311461142:4548
7.Real Sociedad311211848:3347
8.Granada CF301161336:5039
9.Levante UD319111138:4438
10.Celta Vigo319111141:4838
11.Athletic Bilbao309101139:3337
12.CA Osasuna319101227:3637
13.Cádiz CF31991327:4536
14.Valencia CF318111239:4435
15.Getafe CF317101422:3431
16.Real Valladolid305121327:4127
17.SD Huesca315121431:4627
18.Deportivo Alavés31691625:4727
19.Elche CF315111527:4826
20.SD Eibar314111622:4123
Zbývající zápasy
28.04. 00:00Athletic Bilbao - Real Valladolid
28.04. 00:00FC Barcelona - Granada CF

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (34)

Přidat komentář
Israha

Docela se mi líbí, jak Lopetegui částečně upustil od toho cynického hlídání si výsledků a hry na jeden gól, a v případě potřeby dokáže soupeře i ofenzivně přejet. Tím spíš v kontextu toho, že chybí Banega, Ocampos je oproti loňsku poloviční a Suso je...Suso .

Reagovat
Slavia10

Zcela objektivně a nestraně Seville a Lopemu by titul nešlo nepřat, bylo to obrovská senzace. Sevilla má jednu velkou výhodu a to že z top 4 už ji nikdo nedostane, může hrát svůj fotbal, úplně bez nervů, bez nátlaku, asi to není moc reálné, že by se dostala přes všechny 3, ale není to vůbec nemožné, byla by to bomba.

Reagovat
Rattlesnake

nehrajou ještě s realem?

Reagovat
Pharrell

ještě vs Real Madrid

Reagovat
CHONG

A to něco mění na tom, co napsal Slavia10? Myslím, že ne, Sevilla má na pátý Betis náskok 16 bodů, takže čtvrté místo mají v kapse, čímž mají splněno, jakékoliv vyšší umístění je jenom bonus, můžou hrát de facto bez tlaku, na rozdíl od Realu a Barcelony, kteří jsou pod tlakem, protože se od kterých se titul čeká, i na rozdíl od Atletů, kteří jsou pod tlakem kvůli tomu náskoku, který projebali...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně za dobrou práci, kterou předvádí Lopetegui

Reagovat
Kenneth

Takhle degradovat Clasico . Tam nebyla chut vyhrat, nebylo tam vubec nic.

Reagovat
misinho7

Skoda no cele sme to zahodili....kazdopadne neda sa velmi co vycitat s takou marodkou je to naozaj desne. Nech sa daju dokopy aspon na tu Chelsea.

Reagovat
Allianz_Arena

Kdo vám všechno chybí v ofenzivě?

Reagovat
Kluivert9

Hazard

Reagovat
drussbarb

Ježíš, to se mi ale líbí

Reagovat
One-Real

One-Real 06.04.2021 22:58#

Uz se nemuzu dockat, az o vikendu porazime Barcelonu, pres tyden uhrajeme postup na Anfieldu, a pak si ze dvojzapasu s Cadizem a Getafe odvezeme 1-2 body

Vse podle planu

Reagovat
zasranej malíř

A já si říkal kde jsem ten příspěvek už četl

Reagovat
Israha

Je krásné neprohrávat s nejsilnějšími soupeři, ale tři body proti aktuálnímu Getafe měly být povinné, a to i s tou marodkou. A opět to jde za náhradníky, o kterých tu někteří říkají, jak nechápou nedostatek prostoru pro ně, a kteří leckdy sami vyremcávají do médií, že chtějí hrát více, a ve finále nejsou schopni udělat rozdíl proti týmu, co dal 1 gól za pět zápasů. To je Isco, Mariano, Odriozola, Rodrygo. A s nimi opětovně anonymní Asensio, který hlavu na roli tahouna nikdy mít nebude. Vincek taky nic moc, ale s tím nedostatkem podpory, co vepředu měl, není divu. Chust, ze kterého jsem měl daleko největší obavy, nakonec pohodový výkon a vedle Édera to uhrál vcelku důstojně.

Reagovat
2miguel1

Vymyslite nieco. Proti silnym hrate to čo Getafe proti vam.

Reagovat
Israha

Getafe mělo územní převahu, více šancí a vzadu nás držely vlastně jen spojené síly Militaa a Courtoise. Hráli proti nám to, co hrají silnější týmy . Takže v tom problém nebyl.

Reagovat
misinho7

Reagovat
celeb

Heh, neskutocne! Napriek 2 prehratych EC mame stale vsetko vo svojich rukach. Inak vyvrcholenie ligy ako sa patri.

Reagovat
Kluivert9

Jen aby nějaké vyvrcholení ligy vůbec bylo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
celeb

myslis po sportovej stranke, alebo narazas na covid vo Spanielsku, alebo Superligu?

Reagovat
Kluivert9

Na Superligu. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby se to všechno brzo stoplo.

Reagovat
celeb

to si nikto nedovoli. Ide hlavne o peniaze a stopnutim lig by netiekli nikam. Ja to skor vidim na vyjednavanie medzi dvanastkou a UEFA o lepsich prijmoch.

Reagovat
smazaný uživatel

my tuhle sezonu s getafe prohrali, tak si nemame co vycitat

Reagovat
PH8

Mimo Alavesu a možná Getafe už tam Eibar nemá kde vzít body Tak zase roku v nižších soutěžích.

Reagovat
PH8

*roky

Reagovat
technecium

Jakmile má Real hrát jako favorit a tvořit a být iniciativní, tak je úplně marný. Myslím, že z tohoto důvodu narazí i proti Chelsea.

Reagovat
Kluivert9

To už se možná ani neodehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Realu taky nesedí fyzičtí soupeři se silnou touhou po úspěchu v zápase s nimi. Vyhovují jim naopak soft mančafty, jako byl Lpool, Barca, kteří by sice taky "chtěli", ale chybí jim drajv.

Reagovat
misinho7

Som zvedavy ci sa vobec liga dohraje

Reagovat
patas92

Tak liga má určitě nějaké závazky vůči sponzorům a těm, co si zaplatili vysílací práva, takže pochybuju, že by se liga nebo LM tuhle sezonu nedohraly. UEFA zatím jenom straší.

Ale samozřejmě vzhledem ke všemu, co se ve světě za posledních 12 měsíců událo, je asi možné úplně všechno.

Reagovat
Pharrell

Superliga

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele