LaLiga - souhrn 30. kola: Real Sociedad spasila penalta

02.04.2022, 16:00, aktualizováno 04.04.2022, 22:59
Komentáře a souhrny
Alexander Isak (© AFP)
Real Sociedad byl blízko nečekané ztrátě s Espanyolem, v závěru jej ale spasila Isakova penalta. Real Madrid vyhrál ve Vigu a upevnil si vedoucí příčku, za ním se pak seřadily tři týmy se 57 body, a to Barcelona, Atlético a Sevilla. Tři body zapisuje také Betis, jenž rozstřílel Osasunu. Levante zaskočilo Villarreal a nečekaně slaví podruhé za sebou...

Real Sociedad - Espanyol Barcelona 1:0

04.04.2022 21:00

Góly: 90+6. Alexander Isak (pen.)

Real Sociedad dlouho nemohl prolomit obranu Espanyolu a jednu trefu mu sudí neuznal. V poslední nastavené minutě ale dostal šanci kopat penaltu a díky umění Alexandera Isaka ji využil!

La Real se od prvních minut prezentoval aktivním herním projevem a snažil se vytvořit si nějaký souvislejší tlak. Překvapivě to ale byl Espanyol, kdo málem udeřil jako první. Po sedmnácti minutách si totiž na centr po standardce naběhl Cabrera a poslal hlavou míč jen těsně vedle Remirovy tyče. To samé se povedlo i Puadovi minutu před koncem první půle.

Za celé úvodní dějství sice La Real držel míč na kopačkách častěji a pohyboval se blíž soupeřově bráně, ale šanci si vytvořit nedokázal ani jednu. To se ale rázně změnilo pět minut po příchodu hráčů na trávník. Alexander Sørloth si naběhl do vápna a i přes teč obránce dokázal dostat míč do sítě. Jenže si předtím pomohl faulem a sudí musel jeho gól anulovat.

Utkání s vydatným přispěním hostujících obránců spělo k remíze, jenže ve třetí nastavené minutě ji odmítl Calero. Ten totiž pokácel pronikajícího Merina a sudí okamžitě pískal penaltu! K ní se postavil osvědčený kanonýr Isak a nedal Oierovi šanci, byť ten vystihl směr střely.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Sevilla FC 1:0

03.04.2022 21:00

Góly: 72. Pedri

Barcelona si vyměnila místa se Sevillou a vrátila se za záda vedoucího Realu Madrid. Kůra trenérem Xavim jí zatím vychází na výbornou a na samotný vrchol jí schází jen dvanáct bodů, což by se ještě před pár měsíci zdálo jako holý nesmysl. Dnes jí stačila jediná branka, jejímž autorem se stal mladičký Pedri.

Představa, že by Barcelona měla po třiceti odehraných utkáních na kontě 60 bodů a jen 9 jí scházelo na čelo a největšího rivala, by se i těm nejzarytějším fanouškům Blaugranas ještě před pár měsíci zřejmě zdála jako čiré bláznovství a utopie. Ale přesto by to teoreticky mohla být pravda. Momentálně totiž Barcelona doma dokázala porazit Sevillu a dostat se na druhé místo za Real s tím, že jako jedinému týmu z první čtyřky jí schází odehrát ještě jedno utkání.

Barceloně bylo samozřejmě jasné, že dneska se hraje o hodně, a od prvních minut ukazovala obrovskou chuť do hry. Nepochybně si přála napodobit nedávné utkání s Realem Madrid. Po dvanácti minutách odcentroval jemný pas Dembélé na hlavu Frenkieho de Jonga a tem hlavou z blízkosti dokázal zamířit jen vysoko nad.

Možná právě vědomí odpovědnosti a důležitosti dnešního duelu možná svazovalo nohy oběma jedenáctkám. Protože jindy ofenzivně hrající mančafty se dnes spíš schovávaly za větší množství nahrávek a primárně snahu neudělat chybu.

Minutu před koncem první půle se po ose Pedri - Dembélé - Torres Barcelona dostala do větší šance, kterou na poslední chvíli hasil Koundé. Po změně stran se občas u míče mihl rychlík Lamela, ale jeho zakončení ani nahrávky na lépe postavené spoluhráče dnes postrádaly přesnost. Obě defenzivy pracovaly velmi spolehlivě.

S postupem času začínalo být jasné, že utkání dnes dost možná rozhodne jediný gól. A ten visel ve vzduchu. Především potom, co Gerard Piqué po rohu hlavičkoval jen do břevna! Z tohoto varování si Sevilla nic nedělala a brzy na to doplatila. Dembélé vymyslel za vápnem nahrávku na mladíka, kterému nikdo neřekne jinak než Pedri. Překvapivý tahoun ofenzivy Blaugranas udělal dvě kličky, čímž se zbavil obránce, a vypálil mimo dosah brankáře Bounoua!

Více informací k zápasu

Granada CF - Rayo Vallecano 2:2

03.04.2022 18:30

Góly: 67. Jorge Molina, 90+3. Luis Milla (pen.) - 6. Alejandro Catena, 17. Sergi Guardiola

Rayo Vallecano jede z Granady domů zklamané. Po dvaceti minutách sice vedlo o dvě branky, jenže nakonec bralo jen bod. Zčásti si za to může samo, protože dlouhých 40 minut hrálo v oslabení bez vyloučeného hráče.

Domácí Granada se na úvod předvedla hodně smolně až nešťastně. Už v šesté minutě totiž mladý brankář Maximiano tahal míč ze své sítě. Po Palazonově centru od rohového praporku se do vzduchu pověsil zkušený a robustní obránce Alejandro Catena a nekompromisní hlavičkou poslal míč do těch správných míst.

A aby toho šoku nebylo pro domácí málo, tak jen o 11 minut později musel Maximiano do brány pro balon ještě jednou. Tentokrát inkasovala Granada po pozemní akci Raya. García našel přihrávkou do druhé vlny pod sebe útočníka Sergiho Guardiolu, který si balon rychle zpracoval a přesnou ranou k tyči nedal Maximianovi šanci zasáhnout - 2:0 pro hosty.

Granada byla z takového vývoje událostí samozřejmě dost překvapená a chvíli jí trvalo, než se dokázala dát dohromady. Pravdou ale je, že se tempo zápasu poté razantně uklidnilo. A Granada se zejména po změně stran začínala docela osmělovat.

Hodně jí samozřejmě pomohla jednapadesátá minuta. Tehdy se totiž ke druhému ostrému zákroku v rozmezí dvou minut (!) odhodlal hostující záložník Santi Comesaña a sudí mu ihned po druhé žluté kartě ukázal červenou jízdenku směrem šatny. A to byla voda na mlýn domácí Granady. Ta se totiž po hodině hry mohla radovat z kontaktní branky. Sánchez si dlouhý míč do vápna zpracoval hrudí, což se proměnilo v asistenci pro Jorgeho Molinu!

Následně byl za nemístné poznámky vyloučen hostující kouč a psychika Raya se začala sypat jako domeček z karet. Zcela zásadní ránu do jejího srdce ale přineslo až nastavení. Ve třetí nastavené minutě totiž po faulu Cateny sudí oznámil, že domácí Granada bude kopat pokutový kop! K němu se postavil Luis Milla a trefil to bezpečně - Stole Dimitrievski nestačil nijak reagovat! Granada slaví hodně šťastnou remízu, zatímco hosté smutní.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Cádiz CF 0:0

03.04.2022 18:30

Góly: -

Remíza 0:0 byla k vidění na stadionu Mestalla ve Valencii. Domácí Los Che sehráli s Cádizem takticky svázanou bitvu, která prakticky nenabídla žádné příležitosti. Závěrečný hvizd, kterému předcházelo vyloučení Josého Mariho osvobodil znuděné diváky v ochozech.

Už průběh prvního poločasu ukázal, že půjde o takticky svázanou bitvu. Valencia za pětačtyřicet minut nebyla schopná vystřelit na branku, přestože měla o trochu navrch. V jejích největších příležitostech stříleli vedle nejprve Alderete a po něm až ve 36. minutě orazítkoval břevno Gómez! Na druhé straně si Cádiz vytvořil první gólovku až prostřednictvím Negreda, který nechal vyniknout brankáře Mamardašviliho. Z prvního poločasu to bylo po hříchu všechno.

Bohužel pro diváky se obraz hry ve druhém poločase nezměnil. Ba co hůře. Brankových příležitostí dokonce dramaticky ubylo a ochozy stadionu Mestalla se povětšinou nudily. Za vše hovoří fakt, že nejdůležitějším momentem bylo až vyloučení Josého Mariho v páté minutě nastaveného času. To pochopitelně nemělo na konečný výsledek zápasu vůbec žádný vliv.

Valencia tak nezopakovala dva měsíce staré vítězství nad Cádizem v rámci Copa del Rey a do tabulky zapisuje pouze bod. Pro Los Che je to samozřejmě komplikace a evropské poháry se vzdalují. Naopak pro Cádiz má remíza poměrně velkou váhu a do bojů o záchranu se bude jistě hodit.

Více informací k zápasu

Real Betis - CA Osasuna 4:1

03.04.2022 16:15

Góly: 34. Juanmi, 45+1. Juanmi, 82. William Carvalho, 88. Álex Moreno - 65. Ante Budimir

Real Betis si doma připsal jasné a důležité vítězství nad Osasunou. Pro pátý celek tabulky to znamená, že osm kol před koncem zůstává ve hře o Ligu mistrů. Verdiblancos si rozdělili branky do obou poločasu - v první části úřadoval dvoubrankový Juanmi a po změně stran se přidali i Carvalho i Moreno. Čestný úspěch hostů měl na svědomí Budimir.

Domácí chtěli na stadionu Benita Villamarina odčinit bezbrankovou remízu z Viga a pojistit si pátou příčku, znamenající postup do Evropské ligy. Betis se také nevzdává šance na čtvrté místo a tím pádem i na Ligu mistrů.

Betis si vytvořil první opravdu stoprocentní šanci po třinácti minutách a při Osasuně stáli všichni svatí. Moreno totiž hlavičkoval do břevna a bezprostřední dorážka před prázdnou brankou skončila trestuhodně nad! Betis spálil neuvěřitelnou příležitost a jakoby ho to do dalších minut paralyzovalo. Osasuna se držela až do 35. minuty, kdy domácí otevřeli střelecký účet. Bellerín zpětnou přihrávkou našel spoluhráče, ale ti až na druhý dotek dotlačili balón za záda Herrery. Tím šťastným se stal Juanmi. Stejný hráč rozvlnil síť i na konci prvního poločasu, když Morenovu přihrávku rovnou z první napálil do sítě - 2:0.

Osasuna nepředvedla v prvním poločase takřka nic a pokud chtěla pomýšlet na lepší výsledek, musela nutně přidat. V 66. minutě se jí to podařilo, protože Ante Budimir si počkal na padající balón a z otočky ho bez přípravy poslal do branky. Obrana Betisu si počínala nedůrazně a draze za to zaplatila.

Ze strany hostů to ale bylo všechno a Betis v závěru zápasu strhl vítězství definitivně na svojí stranu. Sedm minut před koncem vtrhl do vápna William Carvalho, rychlou kličkou se zbavil i Herrery a do prázdné branky zakončil - 3:1. Ani to nebyla ještě konečná. V 89. minutě podnikli domácí rychlý kontr, Alex Moreno se individuálně uvolnil a na malém vápně bezpečně zakončil. Real Betis tak vyhrál vysoko 4:1 a stále se drží na pátém místě tabulky, zatímco Osasuna je desátá.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Elche CF 2:1

03.04.2022 14:00

Góly: 32. Álex Berenguer, 86. Asier Villalibre - 90+2. Josan

Na osmém místě tabulky zůstává po těsné výhře 2:1 nad Elche baskický Athletic Club. Svěřenci trenéra Marcelina měli zejména v prvním poločase výrazně navrch a nakonec zaslouženě získali tři body. V prvním poločase zařídil vedení Álex Berenguer a až před koncem ho pojistil druhým gólem Asier Villalibre. Snížení Josana už znamenalo jen kosmetickou úpravu.

Athletic byl v prvním poločase výrazně lepším týmem, jenomže žádná z jeho šancí neskončila gólem. Po čtvrthodině hry měl dvě velké šanci domácí Iñaki Williams, ale brankář Badía odolával. Do třetice pak Williamsovu ránu zastavila branková konstrukce. Převaha Athleticu však ke kýženému gólu vedla. Ve 33. minutě odcentroval Berchiche a Álex Berenguer v akrobatické pozici vstřelil parádní gól! Sudí ho sice nejprve neuznal, ale opakované záběry žádný prohřešek neobjevily a tak se baskický celek mohl radovat z vedení.

Domácí měli v prvním poločase i další možnosti, ale Berchicheho přímák zpacifikoval Badía. Ve 42. minutě zase trefil brankovou konstrukci Sancet. Marcelinovi svěřenci mohli jen litovat, že z velké převahy vstřelili pouze jednu branku.

Druhý poločas už z jejich strany tolik aktivní nebyl. Bylo to dáno samozřejmě vedením i určitým zlepšením hry Elche. Zápas se ve druhém dějství často kouskoval a Athletic jednobrankový náskok dlouho hlídal.

Až v 86. minutě se mu podařilo vstřelit pojistku. Asier Villalibre si umě navedl balón a parádní ranou překonal hostujícího brankáře. Dvoubrankový náskok byl nakonec rozhodující, přestože se Elche podařilo v nastaveném čase snížit. Gumbau dobře odcentroval a Josan po zpracování neomylně zakončil. Víc ale Elche nestihlo a ohledně záchrany se stále musí mít na pozoru.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Deportivo Alavés 4:1

02.04.2022 21:00

Góly: 11. João Félix, 75. Luis Suárez (pen.), 82. João Félix, 90. Luis Suárez - 63. Gonzalo Escalante

Atlético Madrid si pojistilo postavení v první čtyřce a Alavésu doma nedalo žádnou šanci. Svěřenci trenéra Diega Simeoneho zvítězili 4:1 a minimálně do neděle se bodově dotáhli na druhou Sevillu. Branky Atletů si rovným dílem rozdělili Luis Suárez a João Félix.

Atlético tak potvrdilo dobrou formu a v LaLize zvítězilo pošesté v řadě. Před reprezentační přestávkou si Colchoneros poradili v malém madridském derby s Rayem a nyní hladce přejeli Alavés.

Španělského šampiona čeká už v úterý očekávaná bitva na Etihad Stadium proti Manchesteru City a čtyřbrankový příděl do sítě Deportiva Alavés se k povzbuzení určitě hodí. Atlético vykročilo za třemi body od úvodního hvizdu a už po jedenácti minutách otevřel skóre portugalský útočník João Félix. Vzrůstem nevelký fotbalista zůstal v pokutovém území nehlídán a Vršaljkův centr z pravé strany usměrnil do sítě netypicky hlavou.

Byla to jediná střela na branku v průběhu prvního poločasu. Atlético hrálo svojí hru, nikam nespěchalo a čekalo, co mu soupeř dovolí. Samo ho pak nepustilo do zakončení, takže Oblak byl prozatím bez práce. Hosté byli po změně stran nuceni více otevřít hru, což nakonec vedlo ke kýženému vyrovnání. Po hodině hry nejprve těsně minul branku Llorente a vzápětí na druhé straně Edgar Méndez načechral balón na Gonzala Escalanteho, který stejně jako Félix hlavou překonal brankáře Oblaka.

Atlético mělo ještě půlhodinu, aby strhlo výsledek opětovně na svojí stranu. Čtvrthodinu před koncem nešikovně fauloval Cunhu Lejeune a hlavní arbitr zápasu pan Melero odpískal pokutový kop. Luis Suárez prudkou ranou do středu branky nezaváhal a Atlético vedlo 2:1.

Deportivo muselo reagovat a směrem dopředu více riskovat, což se nakonec stalo osudným. Félix předvedl vynikající akci po levé straně a i když Cunhova střela v brance neskončila, Félixova dorážka ano. Obrana hostí se v závěrečných minutách sesypala a Atlético vsítilo ještě čtvrtý gól. Carrasco sice z úhlu Pacheca nepřekonal, ale v nastaveném čase vstřelil svojí druhou branku v zápase po Cunhově přihrávce Luis Suárez.

Atlético rozstřílelo Alavés 4:1, upevnilo si tím postavení v první čtyřce a je stále ve hře o druhou příčku. Co se týče Alavésu, ten zůstává na posledním místě a jeho ztráta na nesestupové pozice může ještě narůst.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Madrid 1:2

02.04.2022 18:30

Góly: 53. Nolito - 19. Karim Benzema (pen.), 69. Karim Benzema (pen.)

Náskok Realu Madrid na čele LaLigy se po víkendu neztenčí. Svěřenci trenéra Carla Ancelottiho zvítězili na Estadio Balaídos 2:1 a nejenže dali zapomenout na nezdar v El Clásicu, ale také se vítězně naladili na čtvrtfinále Ligy mistrů proti Chelsea. Real znovu spasil francouzský útočník Karim Benezma. V letošním ročníku LaLigy už nastřílel 24 branek.

Real Madrid se před reprezentační přestávkou ztrapnil v El Clásicu a čtyřbrankový příděl od největšího rivala potřeboval napravit a rovněž si chtěl pojistit vedení v tabulce. Vše nakonec vyšlo, takže už se může směle chystat na Chelsea.

Celta Vigo vkročila do utkání aktivně a střelu Aspase musel zablokovat Alaba. Na opačném konci hřiště se poprvé do zakončení dostal Benzema, ovšem jeho hlavička prostor tří tyčí minula. Následně se zase přihlásila o slovo Celta Vigo a Courtois musel pacifikovat střelu Denise Suáreze. Skóre se poprvé hnulo po devatenácti minutách. Nolito naprosto zbytečně fauloval Militãa a sudí nařídil pokutový kop. Karim Benzema penaltu bezpečně proměnil a nasměroval Real do důležitého vedení.

Celta sice mohla vyrukovat s okamžitou odpovědí, ale dobře zahraný přímák Aspase skvěle vyrazil Courtois. Belgický brankář byl ve střehu a v prvním poločase svůj tým několikrát podržel. Domácí se na sklonku poločasu dočkali kýžené branky, nicméně ta nemohla být kvůli ofsajdu Aspase uznána, takže do šaten šel spokojenější Real.

Druhou půli zahájili aktivněji hosté z Madridu, ale paradoxně se prosadila Celta. Nejprve střelu Modriće vyrazil Dituro a o chvíli později zakončil zblízka rychlý přechod do útoku Nolito. Útočník Celestes tak odčinil předchozí penaltové zaváhání.

Remíza byla pochopitelně pro Real málo a po hodině hry se začaly dít v pokutovém území Celty Vigo věci. Tak nejprve byla v 64. minutě nařízena druhá penalta pro Real Madrid, ale faul Murilla na Rodryga tentokrát Benzema nepotrestal. Dituro vystihl směr střely a stal se hrdinou okamžiku.

Hlavní hvězdou zápasu se navzdory neproměněné penaltě stal Karim Benzema, protože v 70. minutě dostal příležitost potřetí zahrávat pokutový kop. Nutno dodat, že Mendy si pád v pokutovém území vyloženě vybral a sudí mu naletěl na špek. Vše samozřejmě k nelibosti domácích Celestes. Francouzský kanonýr druhou proměněnou penaltou opět strhl vedení na stranu Realu a ten už ho až do konce nepustil.

Více informací k zápasu

Levante UD - Villarreal CF 2:0

02.04.2022 16:15

Góly: 69. José Luis Morales, 90+1. José Luis Morales

Villarreal před reprezentační pauzou překvapivě nestačil na Cádiz, ale po přestávce k nápravě nedošlo. "Žlutá ponorka" tentokrát narazila v Levante a s posledním týmem soutěže prohrála 0:2, čímž si výrazně komplikuje boj o čtvrtou příčku. Oba góly Granotes vstřelil José Luis Morales.

Před důležitým zápasem čtvrtfinále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov to není dobrá zpráva. Svěřenci trenéra Unaiho Emeryho se s bavorským gigantem střetnout už ve středu a do té doby mají o čem přemýšlet.

Pozdější hrdina Morales se poprvé přihlásil o slovo po čtyřech minutách, kdy uvnitř vápna i s pomocí teče mířil těsně vedle. Levante zaskočilo Villarreal i větším držením balónu a hosté se dostali do koncovky až po půlhodině hry, kdy se vrhl do nebezpečné střely Pier. Před koncem poločasu pak zakončoval z hranice šestnáctky Trigueros, ale rána postrádala jak přesnost, tak i větší razanci. Z pohledu Villarrealu to rozhodně nebyl optimální výkon, nicméně Emery se rozhodl ponechat stejnou jedenáctku jako na začátku zápasu.

V 54. minutě střílel nebezpečně z otočky Pina a Cárdenas musel vyrážet. O chvíli později se hnal z úhlu na branku Foyth a zakončení mu vůbec nesedlo. Šance Villarrealu sice přibývaly, ale prosadit se dokázali nakonec domácí. Martí patičkou vysunul Josého Luise Moralese a ten střelou na bližší tyč překonal Rulliho. Villarreal měl za celé utkání jen jednu střelu na branku a s takovou bilancí mohl pomýšlet na úspěch jen těžko. V nastavení pak domácí zasadili "Žluté ponorce" definitivní úder. Po rychlém kontru si vychutnal Rulliho opět José Luis Morales.

Více informací k zápasu

Getafe CF - RCD Mallorca 1:0

02.04.2022 14:00

Góly: 82. Borja Mayoral

Vedení Getafe si může opět gratulovat k tomu, že nedávno přivedlo z Itálie zpátky do Španělska Borju Mayorala. Odchovanec Realu Madrid totiž dnes opět gólem rozhodl utkání s Mallorkou, která zůstává až v sestupovém pásmu.

Na první pohled by se mohlo zdát, že jsme dnes byli svědky nějakého nezáživného duelu mezi dvěma týmy bojujícími o záchranu. Jenže tohle utkání v sobě skrývalo všechno, co si fotbalový fanoušek může přát. Pravda, první poločas ještě za moc nestál. V 18. minutě se málem jako první prosadil Enes Ünal, jehož standardka skončila těsně vedle tyče!

Po změně stran, kdy se na hřišti objevil Mayoral, už to ale byla z pohledu domácího Getafe pohádka. Především po hodině hry se udála zajímavá situace. Ünalovu ránu srazil Russo rukou a sudí nejprve nechal pokračovat ve hře. Jenže pak se do hry vložil VAR a po zhlédnutí videa už sudí opravil svůj verdikt - penalta. Russovi navíc udělil druhou žlutou kartu. K penaltě se ale postavil Ünal a na brankáře Rica nevyzrál!

Getafe přinesla úspěch až střídání. Óscar Rodríguez mířil těsně vedle, ale hned o minutu později Villar vysunul krásnou nahrávkou Mayorala a ten se střelou z úhlu pod břevno prosadil! Rodríguez navíc ještě v nastavení mohl zvýšit, jenže jeho krásnou ránu zastavilo břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid30216361:2669
2.FC Barcelona29169457:2957
3.Atlético Madrid30176757:3757
4.Sevilla FC301512340:2057
5.Real Betis30165954:3653
6.Real Sociedad30149730:2951
7.Villarreal CF30129948:2945
8.Athletic Bilbao301111835:2944
9.Valencia CF301011942:4341
10.CA Osasuna301081230:4038
11.Celta Vigo30991234:3436
12.Espanyol Barcelona30991235:4236
13.Rayo Vallecano29961431:3633
14.Getafe CF307111228:3332
15.Elche CF30881431:4232
16.Granada CF306111333:4829
17.Cádiz CF305131225:4128
18.RCD Mallorca30681626:5026
19.Levante UD304101633:5822
20.Deportivo Alavés30571824:5222

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (170)

Přidat komentář
LAM

Jak to tak vidím, tak Perez už to radši po EC pojistil u rozhodčích

Reagovat
2miguel1

To akože Realu piskli 3 penalty?

Reagovat
CHONG

A co jako? Dvě byly jasné, třetí přísnější, ale piskatelná. Když kopala tři penalty Vale proti Realu, tak ses taky divil jak tele?

Reagovat
LAM

Prej přísnější

Prostě bylo potřeba potalčit kárku no

Reagovat
misinho7

Reagovat
LAM

Reagovat
CHONG

S expertem se hádat nebudu

Reagovat
alegre

a mas pravdu. To nema cenu!

Reagovat
torcida

7 rokov starý zápas s výsledkom 6:0. nech ti vnúčatá už zakážu tie internety, lebo ide to s tebou z kopca

Reagovat
Psy_cho

On si to pamatuje i bez těch internetů.

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

To by mě zajímalo, kde by se ten jouda zmohl na vnoučata

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím

Reagovat
LAM

Jinak ale Real strašnej hnus.

Bylo vidět, že ta nakládačka v EC nebyla náhoda.Proto jsem hrozně rád že přišel Xavi, protože po letech mě ty zápasy zase baví. Škoda že nepřišel už v létě-titul by byl hodně hratelnej.

Reagovat
DreamTeam

Bez těch posil těžko.

Reagovat
jsmolda

V El Clasicu Vinicius a teď Mendy. Hnus

Reagovat
Kokesh

Karimova nejlepší individuální sezóna, stále 8z La Ligy a minimálně dva v LM. Naprosto výjimečný týmový hráč, tohle by Pipita týmu nikdy nedal.

Reagovat
Rattlesnake

tyve 12 bodů náskok a stejně se to bude zase uhrávat černotou

Reagovat
vagneris

Člověk by si myslel, že s tím kupováním rozhodčích skončí, když se kvůli jejich podvodům musel zavést var.

Reagovat
Phillipinho

Joao

Reagovat
Elliasson

Joo! To je prostě hráč, na kterém se to Atletico dá postavit. A ne ho nechat odejít.

Reagovat
Phillipinho

Presne tak Konecne naplno ukazuje, ceho je schopnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Pustil jsem to těsně před vyrovnávacím gólem. Po něm 10 minut trápení než přišla penalta. Popravdě nevím. Zdá se, že to Cuhna hodně nasimuloval, ale z třetího záběru ten kop obránce do kolena vypadal fakt nepěkně.

Reagovat
Phillipinho

Ta penalta byla jasna, nakopnul ho do holene. Jinak Cunhovi jsem neveril, ale zacina to vypadat jako trefa do cernyho. Prikladnej pristup, univerzal, fanousci ho milujou, potencial ma fakt hodne vysoko

Reagovat
kaja900

Fakt by mě zajímalo jestli tyhle komentáře myslíte vážně někteří ona snad některá z těch penalt neměla být ?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Co cekas od culés… nevidi si dal nez po vlastni nos, s oblibou zapominaji na hodne pochybnejsi penalty a nepenalty v jejich zapasech a vic nez zapasy vlastniho tymu je zajima Real. Toz presne naplnuje aj jeden z jejich nejzlusenejsich hracu, twitterista Pique….

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to trapaci sami dávali goly z vetsich prasaren. 2 penalty jasné. Mendyho si obhaji, ale ja bych to nepiskl, ten hráč neměl kam uhnout a Mendy o nej zakopnul.

Reagovat
smazaný uživatel

no musíš uznat, že to dost přihráli. s rodrygem kontakt minimalni, mendy totálně na dřevěnou nohu (hlavně ze zadní kamery bylo vidět, že ten obránce v tom byl úplně nevinně, ptže mendy se vyřadil sám, když si dal daleko byllón)... a to nemluvím o té první, která vypadala, jak kdyby hráče realu trefil nějakej sniper z tribuny.

Reagovat
smazaný uživatel

balón*

Reagovat
Phillipinho

Ja nevim no, ale vsechny ty souboje byly pady po naprosto minimalnim kontaktu. U toho prvniho zakroku Nolita mi prislo, ze u toho jenom stal a Militao jak chtel vystrelit, tak vklinil nohu mezi jeho nohy. Asi si to teda sudi obhaji, ale tri penalty v jednom zapase po takovych kontaktech, kdy si oro to hraci evidentne strasne moc jdou…

Reagovat
r3

Ta prva bola najjasnejsia zo vsetkych troch.

Reagovat
oli9

Neviděl jsem ani jednu ale pisknul bych jen jednu

Reagovat
MadMrJacky

Neuznaný gól Celty v pořádku, to bylo jasné zapojení do hry hráče v offsidu. První dvě penalty za mě celkem jasný. Třetí byl joke, tam nevím co jinýho měl obránce dělat.

Reagovat
Switchback

Psát ohledně třetí penalty, že "snad neměla být" je při nejmenším úsměvný

Reagovat
Nickname 9

Real

Reagovat
Tony Stark

Culés zasa plačú ako malé deti ?

Bodaj by ich aj za toto nenávidel celý futbalový svet.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho, co jsem viděl, tak se dle mého názoru dala písknout možná jedna, a to se zavřenejma očima. všechno ale simulace až na půdu...

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
smazaný uživatel

Muj nazor :) ale chapu, ze to nechapes...

Reagovat
sylarko

Reagovat
sylarko

Reagovat
2miguel1

Cely svet sa smeje z Realu a nadava na mafiansky Real. Len komentare pod hg laliga na yutub je mala ochutnavka. Takčitak nastava Carlov problem, 11-nasti hrači to neutiahnu celu sezonu a penalty im nemozu piskat stale. Tí hraci su uz K.O

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
wyqinac

nikdy v zivote jsem nevidel vetsi prasarnu nez "11-nasti"

Reagovat
smazaný uživatel

VAReal Madrid opět úřadoval.

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
sylarko

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na výhru 1.03, penalty až od 74. minuty za stavu 2:0. Opravdu brutální pomoc rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

https://m.youtube.com/watch?v=DLV2FTkp0tU

Až se někdy pro Real pískne podobná penalta, tak přijď kr*ple.

Reagovat
Kluivert9
Reagovat
2miguel1

Túto neprekoná už nikdy nikto.

Reagovat
CHONG

Ta Albova je úplně na stejné úrovni

Reagovat
2miguel1

Už len z pohladu stavu 1:1 v 4-tej minute pri troch nastavenych je toto "veldielo" Realu Madrid. Ale nerad by som sa puštal do tejto roviny diskusie, tu si moze Barca podat ruky s Realom, čo sa tyka penalt, mozno je to 51:49 v prospech Realu, no tu nech nadava Atletiko či Sevilla.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gazdo

Ty vole toto ma uplne minulo. Vdakabohu lebo by som to tazko predychaval

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Alby se nikdo nedotkl, sám od sebe skočil a rozhodčí foukl pentli, byl to poslední zoufalý pokus, jak Barcelonu dotlačit k titulu - 38.kolo.

Reagovat
Dayman

Tohle je vazne neprekonatelny; navic tem zoufalcum musel pisknout o par minut pozdeji dalsi...

Reagovat
Svatej

tpč, to je vážně šílený

Reagovat
valloire

legendární

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kluivert9

Realisti po EC díky 3 penaltám opět vylezli z kanálu. Vítejte zpět

Reagovat
madridcan

Ja neviem...nie je to tým, že bola repre pauza? Alebo potrebuješ, aby sme komentovali ako ste zrazu aktivní na trhu viac, ako ste vy boli polrok neaktívní v diskusii?

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

Reagovat
Cracker10

Radsi ani nedorazili na tiskovku, to je fakt komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Reagovat
Jordi Alba

Zápas Realu jsem neviděl, ale vážně tady jako argument lidi používají penalty před VAR, kterých Barcelona i Real měli připísknutých 150 a všichni to vědí ? Jestli se něco podobnýho dá písknout i přes video, tak respekt, to už by bylo povýšení tý prasárny na novou úroveň.

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

PSG 5:1 vyhra nad Lorientem. Mbappe 2+3. At uz je leto prosim.

Reagovat
LAM

Tolik penalt kopat nebudete

Reagovat
CHONG

Nejdřív komentář k Realu, až potom k Barceloně, to by odpovídalo

Reagovat
dextroza_m

Blbe kecy, pak k veci, to by odpovidalo

Reagovat
CHONG

To nevím, k věci jsi zatím snad nikdy nemluvil.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Ángel di María 22

Ted jsem to sem chtel dat, tesim se.

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

pozeral som tie goly a nahravky..naprosta parada, ako dokazuje proste jeden z naj na svete ak nie naj momentalne..musi prist stoj co stoj. Ale stale treba doplnit aj niekoho za Caseho a RB. Lebo len Mbappe nas nezachrani. A taktiez sa musia spamatat a posadit Caseho a Kroosa. S tou statickou zalohou sa dnes uz nehraje.

Reagovat
Svatej

Reagovat
2miguel1

Tazky zapas po repre pauze, Sevilla začnite ale hrat futbal to čo bol za beton, dufam, ze to bolo len proti nam, ostatne zapasy zacnite hrat futbal

Reagovat
Kejza

tohle jsou přesně ty zápasy, který rozhoduje jeden gól a jeden hráč.. Pedri

Reagovat
LAM

Vydřená výhra a 21 zápas bez prohry v základní době.

Dneska hodně těžkej soupeř,ale celej druhej poločas až do toho golu jsme je velmi pěkně mačkali.Pedri král, ten je v 19 jinde.

Jinak snad už bude v poho Dest.Alves by měl dneska zaplatit večeři Araujovi za to co za něj ubránil

Reagovat
bartlu

Pique, Araujo, Pedri, Dembz kvalita

Feran k ničemu, Dani nestíhá a Auba neviditelný …

Reagovat
dextroza_m

Ferran je super, do tolika sanci se nedostal Ronaldo v jeho veku. Spanelsko ma supergeneraci, verim v titul na ms v pousti...

Reagovat
bartlu

K čemu ti je, když se dostaneš do šanci a každou z nich zajebes ? Nebýt Pedriho tak nevyhrajeme, jen a jen kvůli tomu ze úžasný feran má perfektní vyber místa ale jinak je úplně k hovnu

Reagovat
Smoula14

Vem si Salaha než přestoupil do Liverpoolu. Taky se dostával do šancí, jen ten klid v zakončení chyběl. Takže o Ferana se nebojím, časem to přijde. Ten výběr místa má v sobě a to se natrénovat nedá.

Reagovat
Eichel

K tomu, že ten chlap je neustále v pohybe a neustále robí nábehy, čo tu predtým nebolo. Útok nie je statický, svojim pohybom otvára mraky priestoru pre ostatných hráčov, zamestnáva obranu a aj vďaka nemu sa dostávajú jeho spoluhráči viac do šancí. Zároveň sa do milióna šancí dostáva aj on sám. Je to skvelý hráč, španiel, mlaďoch a áno, zatiaľ mu nejde moc zakončenie. Do toho vie zahrať na hociktorom z útočných postov. A inak, napriek tomu aký palič to je, tak jeho bilancia je v 8mich zápasoch la ligy a 1 zápase copy 5 gólov a 3 asistencie. Ten chalan je dosť nedocenený, lebo každý si tu všíma len, čo spáli a nevšíma si, koľko pre ten tím napriek tomu odovzdá.

Reagovat
Footballer

Reagovat
dextroza_m

A bude jen lepší

Reagovat
Reggie

jak dopiluje zakončení, tak bude dávat minimálně 20 kusů v lize. Bude top.

Reagovat
sylarko

krasne povedane

Reagovat
Reggie

K ničemu? Hráč, který je schopný se dostávat do tolika šancí a vypiluje zakončení (je mu teprve 22 nebo kolik) tak to bude top. Jeho výběr místa je naprosto super, zakončení se dá naučit, výběr místa je spíš vrozenej.

Reagovat
sylarko

21 tusim dokonca

Reagovat
Reggie

Tim spis nechapu ten hate na nej. Ona je jedna vec goly davat, ale taky se musis do tech situaci dostat. A jak tu nekdo psal, on se stale nabizi, nekam nabiha atd, to potrebujeme. I tak tech golu uz dal nekolik a jsem si jistej, ze se v tom brzo posune.

Reagovat
sylarko

ved to ani ja nechapem. on sa do toho podla mna dostane. casu na zlepsenie je tam dost. a jak vravis nato jak pali sance, tak tie statistiky ma dobre.

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri Nádhera, co ten kluk předvádí. Jinak jsem rád, že Xavi odvádí přesně tu práci, kterou jsem očekával. Začíná to být zase Barce, kterou jsme roky neviděli. Když mám čas, už si ji pouštím s chutí a neskutečně se těším na další sezónu.

Reagovat
dextroza_m

Sevilla hrala z tech 90 minut tak pet, visca!

Reagovat
Reggie

Reagovat
Gazdo

Pedri je laska. A niekto by mal Danimu zakazat centrovat. Neslo mu to ked bol mladsi a nejde mu to stale. A ak dame softikovi Cristensenovi plat ktory by sme inak nedali Araujovi tak teda letim do Barcelony a nakopem Laportu. Ten chlapec je genialny

Reagovat
2miguel1

Arauja podpisu. Dani centre su požehnanie ked to porovnam s Robertom.

Reagovat
dextroza_m

Araujo je jinde..

Reagovat
Reggie

Araujo na mě působí jako srdcař, snad podepíše "cokoliv". Každopádně s Christensena taky nejsem extra nadšenej.

Reagovat
Gazdo

Araujo hlavne posobi ze ma tu spravnu mentalitu. Christensena ja teda vobec nechcem, rovnako ako Azpiho ani Rudigera. Keby Christensen prisiel (ofiko to zatial nie je myslim) tak mu teda budem priat a dufat ze bude uspesny u nas aj ked tomu moc neverim ale snad mi vytrie zrak, ale Rudigera vylozene neznesiem aj keby hral akokolvek dobre

Reagovat
Reggie

Jojo, někoho jako je Araujo Barca potřebuje. Tak na Azpilicuetu jsem radsi uz zapomnel, to je by byl zase uplně debilni krok. Navíc se tuším celkem zive spekuluje o Nazraouim, ktery mu myslim konci smlouva. Rudiger jeste dejme tomu (herne, jinak je to celkem mrdka), ale ten ma myslim namireno do Juve. Uvidime.

Reagovat
Svatej

Na Arauja jsem viděl ještě před Xavim dost kritiky. Pletu si ho s někým, nebo se tak zvednul?

Reagovat
Gazdo

Asi pleties. Na Arauja bola kritika mozne ked musel zaskakovat na RB ale aj to nebola vylozena tragedia len bolo vidiet ze je to cisy stoper. Ale ked ho clovek postavi na jeho poziciu tak patri uz teraz v momentalnej forme k najlepsim na svete. Uz len tu formu udrzat. Absolutna bestia

Reagovat
Svatej

Asi jsi přesně trefil to období, o kterým mluvím, protože v jednom týdnu jsem viděl nějaký tier2 nebo 3 spekulace o jeho příchodu na RB/RCB... v tu dobu jsem si vsimnul i ty kritiky, to bude ono...

Reagovat
Jordi Alba

To sedí spíš na Erica Garcíu. Araujo už byl minulou sezónu TOP a teď to jenom potvrzuje. Má rychlost, je dominantní a hlavně je nebezpečnej při rozích, konečně nemusí létat každej balón z rohu okatě jenom na Piqueho. Špatně nehraje ani na tom RB, kde občas kvůli zranění ostatních musí bejt. Navíc mu občas na RB behá Alves, takže třeba jako teď proti Seville tam toho ubrání vyloženě za 2.

Reagovat
Eichel

Pletieš, on je dlhodobo asi najlepší stoper. On a bohužial stále Piqué. Kritika sa tu niesla na Oscara Minguezu a na Erica Garcíu. Oscar je už asi odpísaný a Eric zahral skvelé EC, ale je to strašná bieda. Je dobrý na lopte, ale to je všetko. Čakalo sa tam viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to zaujímavé Real je úplne na dne Barcelona nezastaviteľný stroj ... keby bolo tak 20 kolo tak Barca ma titul v kapse ..som zvedaví či Real to nejak uhaluzi a udrží titul...

Reagovat
CHONG

Real je úplne na dne Barcelona nezastaviteľný stroj

Reagovat
smazaný uživatel

Doma 0:4 nato neexistuje argument.... Ale na podobne debakle je RM zvyknutý...keďže priemerne každé 2-3 roky je takto ponížený .. Real naopak o 4 goly vyhral naposledy pred 27 rokmi, o 3 pred 14 rokmi...kdežto minimálne o rozdiel triedy Real prehral len za posledných 6 rokov hneď 4x...a nevyťahuj tu tie smiešne EC ktoré real vyhral o gól atd chápem že vyhrá je vyhrá ale na takéto poníženie v EC sa spomína roky... vlastne ani nie keďže takto Real vyfasuje často už sa to berie jak štandard...

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si nadpis, utři slzu a mlč. Měli jste takhle hrát celou sezonu, když se začne dařit, tak hned kdyby kdyby... To miluju. Ohánět se EC, k čemu ti to je, když jste druzí? Tak tu netřep a soustřeď se na čtvrtek, vaše kontinentální soutěž Evropská liga už volá

Reagovat
sylarko

zvysok riesit nebudem. ale aj europska liga je kvalitna sutaz. nebavime sa tu o konferencnej lige. ci sa mame na to vyjebat a povedat si sak o nic nejde?? alebo vy kebyze vyhrate copu, tak sa ani nebudete tesit??? oh wait z nej ste uz vypadli, ale sak tiez je to podriadna sutaz taze vsetko v poriadku...

Reagovat
misinho7

Zbytocne reagujes na tohto trolla..ak znamena byt na dne to ze si ma cele ligy a v LM tak budiz

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný kto môže zastaviť Barcelonu je Messi.

Reagovat
alcantara

Pedri je uplny kral, novy Iniesta ? Robi velku radost.

Reagovat
celeb

Reagovat
Mercury

Je fantasticky. Ale Andres mel ty individualni schopnosti jeste o level jinde. Nicmene v tomto veku je Pedri fakt ohromny poklad.

Reagovat
Kluivert9

V 19 ne...

Reagovat
Mercury

No to ale ani Pedri

Reagovat
Kluivert9

V 19 je na tom Pedri líp, než byl ve stejným věku Andres.

Reagovat
Mercury

To je dost dobře možné, ale o tom jsem nic nepsal. Jen v něm zatím vskutku nevidím nového Iniestu, protože ten byl (ve svých nejlepších letech) úplně někde jinde a jakkoliv Pedriho žeru, tak si fakt nejsem jistý, že ho jednou historie bude řadit po bok velikánů Andrésova typu. Kéž bych to tak bylo, přál bych to mu i Barceloně...

Reagovat
Jandy92

jasný nemá smysl teď porovnávat. Pedriho lehkost s míčem a klidná hlava na jeho věk nepřestává udivovat.

Reagovat
Mercury

Reagovat
sylarko

andres i xavi boli iba jední. nikto taky uz nebude. rovnako ako ked skonci messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Araujo, Bus a Dembele snes vo velkom style, Pedri zasa povodil, ale dnes c

to bol od neho slabsi zapas...Ferran zasa skvely vyber miesta, len to zakoncenie...na tom musi zapracovat

Reagovat
Visca el barca

Pedri miláček Hate na Ferrana je směšný. Je neustále v pohybu, vytváří prostor. Je skvělý. To samé Dani ve 40 letech. Občas mi přijde, že koukám na jiné západy

Reagovat
alcantara

Reagovat
celeb

zrovna Dani mi dnes neprisiel nejak uzasny, ale zas som nevidel nic, za co by si zasluzil nejaky hate. Kym sa da do poriadku Dest je to kvalitny zaskok. Urcite ho tam vidim radsej nez Roberta a Arauja je tam zas skoda. A Oscar uz zda sa ma svoje dni u nas zratane, moc prilezitosti nedostava, tipujem, ze v lete pojde prec, ci uz hostovacka alebo prestup. Skoda, sympatak.

Reagovat
Eichel

Ja som od Daniho čakal, že to bude totálny prevar. Mne vadil už tú poslednú sezónu v Barcelone, lebo mi prišlo, že pričasto v útoku prepadal z ćoho vznikali prečíslenia na druhej strane a že Rakitić polku zápasu strávil jeho krytím. Ale som z neho nakoniec milo prekvapený. V kabíne si ho očividne chvália, hrá za minimum a ak je na ihrisku, tak vzhľadom na jeho vek.. mne to príde skutočne fajn posila. Aj keď netuším, či je správne ho podpísať ešte na ďalší rok. Ale za mňa radšej on než Roberto.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Nemuzu si pomoct, ale nejvic se mi libi, jak jsme angazovani... Zadny mic neni ztraceny, za kazdou prkotinku se hecujeme, placneme si... Takto to ma vypadat, jen tak dal.

Reagovat
Fodbalysta

Vcera sem si po delsi dobe pustil Barcu. Byl sem opravdu mile prekvapen. Nasazeni, chut zvitezit, prace jeden za druheho, fantasticky Pedri. Vrcholem vsak byl obranny skluz Dembeleho asi 5 minut pred koncem na souperove pulce. Kdy zamakal zpatky, vypichl mic do autu a jeste to nalezite oslavil. Tohle neni o tom, ze slavis skluz. To je o tom, ze z toho kluka srší neuveritelna chut vyhravat a byt lepsim. Klobouk dolu pred Xavim a jeho tymem lidi, co dokazali za par mesicu udelat s hracem, ktery byl nedisciplinovany, znudeny, znechuceny. Opravdu z toho tymu jako celku je citit obrovska chut vitezit a pokud bych si mel momentalne vsadit na viteze EL, mel bych jasno.

Reagovat
bartlu

Pravda, Dembz je naprosto jiný hráč. Hlavně jak slaví se spoluhráčema, jak prožívá každou tutovku co Ferran zadrbe.

Ten nehraje o smlouvu jinde, ten hraje, protože ho to fakt baví. Už jen za tohle Xavi palec nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Barce, že se rychle otřepala z krize a stoupá vzhůru.

Reagovat
misinho7

Ak zas postavi proti Chelsea Carlo tu zalohu KCM tak mu asi drbe to nas ubehaju a zas nebudu vediet kde im hlava stoji. Jedine Luka si momentalne urcite zasluzi zaklad, ten je klucovy ale Toni a Case by mali sediet...aj ked za Caseho nemame koho. Ale minimalne Valverde miesto Toniho je podla mna jasna vec. Nehcapem ze to Carlo nevidi ze ta zaloha uz tak spolu hrat nemoze.

Reagovat
smazaný uživatel

V záloze bychom Vás měli přejet, ale....Pokud zase nastoupíme na 2 stopery jako v sobotu, tak to bude den otevřených dveří a Benzín nás rozbije. I když je pravda, že Tuchel preferuje 3 obráncový systém v pohárech. Ale stejně nemáme LWB (Alonso je bez formy), jako celou sezónu. No a naše LW nebudu raději ani komentovat

Reagovat
Svatej

Já v to taky trochu doufám Zábava bude každopádně jen na jedný straně, protože naše levá a vaše pravá strana jsou prostě hrozný

Reagovat
kaja900

Pedri top hráč škoda že nás trénuje dědula co bude do zálohy pořád cpát KMC.. i přesto že Case má příšernou formu a je uplně k ničemu a ve spojení s Kroosem nás přehraje každá lepší záloha, protože tam nemá kdo běhat kéž by příští sezonu hráli základ jak Fede, tak Camavinga.. ale pochybuji

Reagovat
misinho7

nechapem preco nevie Carlo pochopit ze dnes sa proste hraje trosku inac..musi tam byt niekto behavy..Fede je presne ten typ hraca, to iste Cama. Toni a Case by mali urcite viac rotovat a nebyt jasny zaklad.

Reagovat
technecium

Reagovat
Reggie

Reagovat
Tombull

Reagovat
pantondavo

Reagovat
pantondavo

Ta barca ten titul jeste ukope tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sa už nedá presrat, bud v klidu.

Reagovat
sylarko

ak by toto real este prejebal tak by to bola hanba na 100 rokov...ale to je fakt na 99% nemozne

Reagovat
technecium

https://www.youtube.com/watch?v=XRHoYb7Udl4

Tohle je strasny, to si fakt nezaslouzi

Reagovat
valloire

ale jo

Reagovat
EaP

Musel vedieť , do akej pakarne prestupuje. Neymar to dostáva od tých ,, fanúšikov,, už dosť dlho. Mohol si vybrať čokoľvek iné , vybral si však kamaratov. Neprajem mu to, ale na druhej strane, je platený kráľovský a musi niečo aj vydržať.

Reagovat
Lemiux66

No, zrovna potlesk si taky nezaslouzi. K tomu buceni ma bliz. ale je to smutna vec

Reagovat
valloire

Tak Felix už je v Barceloně?

Reagovat
DrQQ

Podľa ideálnej zostavy 30.kola LL áno. :-)

Reagovat
Kily

lol, přitom je to z principu blbost, když mu nekončí smlouva a nejmenuje se Haaland

Reagovat
Lemiux66

jesno kdo, hlavne, ze konci smlouva

Reagovat
LAM

Atleti a jejich beton

Reagovat
2miguel1

<3

Reagovat
2miguel1

❤️

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele