LaLiga - souhrn 3. kola: Real jen remizoval, Krejčí zase nehrál

26.08., 23:34, aktualizováno 29.08., 23:28
Komentáře a souhrny
Kylian Mbappé v souboji s Mikou Mármolem (© AFP)

Barcelona pokračuje v povedeném startu do sezony a vyhrála i třetí zápas, tentokráte otočila duel na půdě Raya. Naopak Real Madrid remizoval v Las Palmas. Hořkost porážky naopak poprvé poznala Celta. Hráči Girony poprvé v novém ročníku španělské nejvyšší soutěže vyhráli, v prvním domácím utkání zvítězili nad Pamplonou. Ladislav Krejčí stejně jako v minulém duelu proti Atléticu Madrid nenastoupil.

UD Las Palmas - Real Madrid 1:1

29.08.2024 21:30

Góly: 5. Alberto Moleiro - 69. Vinícius Júnior (pen.)

Real Madrid musel proti odvážnému Las Palmas zachraňovat alespoň remízu. Domácí si bod po výsledku 1:1 s mistrem La Ligy plně zasloužili, zvlášť poté, co se dostali do vedení zásluhou Alberta Moleira.

Oli McBurnie, který od svého letního přestupu do La Ligy ještě nevstřelil žádný ligový gól, začínal být pod tlakem, ale během pěti minut se ukázal jako kreativní síla Las Palmas. Skot se otočil a našel Moleira, který posunul míč kolem Auréliena Tchouaméniho a poslal ho do spodního rohu branky. Hosté nechtěli přijít o svou téměř rok trvající neporazitelnost, zoufale se vrhli dopředu a byli blízko ke skórování, když volný přímý kop Federica Valverdeho instinktivně zastavil Jasper Cillessen.

Přesto Los Amarillos zůstali odvážní a i oni měli svůj podíl na útočných akcích. V obraně zaujal zejména Marvin Park, kterého Los Blancos považovali za nadbytečného poté, co se mu nepodařilo prosadit do prvního týmu. Další fantastický zákrok bývalého barcelonského brankáře Cillessena proti Rüdigerovi ukončil poločas, ve kterém se Kylian Mbappé a spol. nedokázali prosadit v útočné třetině hřiště.

Carlo Ancelotti poslal do útoku Rodryga a na Cillessenovu branku začaly létat střely. Nizozemský brankář si poradil s pokusy Rodryga i Mbappého, ale byl bezmocný proti Viníciovi, který po ruce Álexe Suáreze chladnokrevně proměnil pokutový kop. Tváří v tvář situaci známé z poslední návštěvy Los Blancos na Gran Canarii - kdy Vinícius podobně načasovaným vyrovnáním zařídil výhru Realu Madrid - se Las Palmas nechtělo vzdát a Miku Mármola vychytal Thibaut Courtois.

Na straně hostů se objevily nejisté pokusy, zatímco Las Palmas nebyl uznán gól pro ofsajd, když se trefil Javi Muñoz. Oběma týmům vypršel čas, ale první bod proti Realu Madrid od roku 2017 bude pro Luise Carrióna povzbuzením, protože se snaží přerušit sedmnáctizápasovou ligovou sérii bez vítězství a odvrátit svůj tým od sestupového nebezpečí. Hosté mezitím prodloužili svou vlastní sérii neporazitelnosti na 35 zápasů, ačkoli se budou muset zlepšit ve všech oblastech hřiště, pokud chtějí podruhé za sebou stanout na vrcholu La Ligy.

Více informací k zápasu

Girona FC - CA Osasuna 4:0

29.08.2024 19:00

Góly: 34. Bryan Gil, 53. Viktor Cyhankov, 56. Abel Ruiz, 90. Cristhian Stuani

Girona, která ukončila svůj špatný vstup do sezony drtivým vítězstvím 4:0 nad Osasunou, si připsala první vítězství a uštědřila hostům první porážku v tomto ročníku La Ligy.

Hráči Girony okamžitě převzali kontrolu nad zápasem a v úvodu dominovali. Navzdory této převaze přišla první větší šance až po 22 minutách. Bryan Gil si míč zatáhl na svou oblíbenou levou stranu a vyslal na branku povedenou střelu, Sergio Herrera ale dokázal míč konečky prstů vytěsnit nad břevno.

Gil se však nenechal odradit a hned po přestávce na občerstvení vstřelil svůj první gól za klub. Přihrávka Viktora Cyhankova z hloubi pole se zdála být příliš dlouhá, ale Gil v plném běhu dokázal překvapit Herreru u jeho bližší tyče a dostal Gironu do vedení. Gil trápil Osasunu i nadále, když těsně před přestávkou vybídl přesnou přihrávkou Abela Ruize, ale útočníkova hlavička mířila těsně vedle branky.

Poločasová přestávka nezlomila tempo Girony, protože krátce po návratu na hřiště přidal druhý gól Cyhankov. S přihrávkou Bojana Mijovského si hostující obrana neporadila a míč se dostal k ukrajinskému hráči, který jej poslal do branky - 2:0. Domácí poté pokračovali v tlaku a Ruiz si těsně před přestávkou vynahradil svou chybu neuvěřitelným volejem, který skončil v horním rohu branky bezmocného Herrery . Čtvrtý gól přišel v závěru, kdy klid prokázal debutant Donny van de Beek, našel Cristhiana Stuaniho, který nemohl z bezprostřední blízkosti minout.

Výsledek zanechává oba týmy se čtyřmi body po třech odehraných zápasech, ale na základě dnešního utkání se zdá, že je to Girona, kdo má lepší předpoklady k tomu, aby bojoval o evropské příčky, protože Osasuna se herně trápila.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Deportivo Alavés 1:2

28.08.2024 21:30

Góly: 32. Brais Méndez - 45+5. Asier Villalibre (pen.), 77. Toni Martínez

Deportivo Alavés poprvé od roku 2018 ovládlo venkovní soutěžní duel proti Sociedadu a díky výhře 2:1 si navíc připsalo premiérový triumf v letošním ročníku LaLigy.

Během první půle si domácí ochozy velmi znepřátelil hlavní rozhodčí José Sánchez Martínez, jenž vyloučil po špatně načasovaném skluzu hvězdu Sociedadu Mikela Oyarzabala. Navzdory početní nevýhodě se jako první prosadil právě La Real. Sergio Gómez našel povedeným centrem Asiera Villalibreho, jenž bez problému otevřel skóre.

V nastaveném čase úvodního dějství byl nicméně zatahán za dres v soupeřově šestnáctce hráč Deportiva Abdel Abqar a nařízenou penaltu ve vyrovnávací branku proměnil Brais Méndez.

Kdo si myslel, že ve druhém poločase opadne nasazení, mýlil se, protože hráči obou celků do sebe stále chodili se vší vervou. Před brankou to ale byli hosté, kdo byl nejblíže tomu, aby se ujal vedení, když se střídající Toni Martínez dostal k odraženému míči a donutil Remira k dobrému zákroku.

Hosté se však nevzdávali a nakonec z přesilovky vytěžili rozhodující trefu. Střídající Martínez se nakonec Luisovi Garcíovi za své nasazení na trávník odvděčil, když zakončením z prostoru vápna zařídil výhru. Domácí se v tomto duelu sice chtěli odrazit k lepším zítřkům, další porážkou se ovšem propadli až na 12. příčku.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Espanyol Barcelona 0:0

28.08.2024 21:30

Góly: -

Ve španělské metropoli uhrálo trápící se Atlético Madrid s houževnatým Espanyolem bezbrankovou remízu, díky níž si hosté připsali první bod od postupu zpět do nejvyšší soutěže.

V červenobílé části hlavního města rostl optimismus a pocit, že by tým Diega Simeoneho mohl v této sezoně bojovat o titul. Atléti, kteří v minulém kole pokořili loňské překvapení z Girony 3:0, čišeli optimismem i tentokrát. Jako první zahrozily dvě letní posily, Julián Álvarez s Alexanderem Sørlothem ovšem nebyli úspěšní. Pohotovou ránu prvního jmenovaného vytěsnil Joan García a norský útočník namířil svou hlavičku mimo.

Espanyol se marně snažil držet hosty na uzdě a Álvarez po rohovém kopu Rodriga Riquelmeho div že neskóroval. Riquelme si hru na levém křídle viditelně užíval a za chvíli vybídl k další šanci Sørlotha, ten byl však opět nepřesný. Hosté měli jen málo příležitostí, ale málem to byli oni, kdo otevřel skóre. Alex Král přihrál Álvarovi Tejerovi, který našel Javiho Puada, ale jeho rána zblízka skončila nad.

Los Periquitos začali druhou půli sebevědomě a brzy po změně stran měli šanci, když Álvaro Aguado vystřelil z úhlu poté, co ho vybídl Alejo Véliz. O chvíli později však byli blíže k prolomení bezgólového stavu Colchoneros. Riquelme po velmi nepřehledné pasáži hry dostal míč za brankovou čáru, ale podle videorozhodčího všemu předcházel ofsajd. Těsně po hodině se do hry dostal Walid Cheddira, který se téměř okamžitě málem prosadil, když se prokličkoval do pokutového území a jeho následnou střelu musel krotit Jan Oblak.

Riquelme byl blízko rozhodnutí poté, co si naběhl na šikovnou přihrávku Antoina Griezmanna, ale jeho pokus šel vedle vzdálenější tyče a v poslední minutě mu nebyl uznán gól pro ofsajd. Nakonec se o kořist podělili v zápase, ve kterém bude Simeone přemýšlet o dvou ztracených bodech proti týmu, který jim byl zejména po většinu prvního poločasu vydán na milost a nemilost. Pro hosty šlo o poměrně přijatelný výsledek, ale jejich čekání na první ligový gól od postupu se nadále prodlužuje.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Valencia CF 1:0

28.08.2024 19:00

Góly: 45. Beñat Prados

Hráčská legenda Valencie Rubén Baraja je po 10 letech a 263 soutěžních startech ve své druhé kompletní sezoně v roli hlavního trenéra pod tlakem. Jeho tým totiž podlehl po brance Beñata Pradose Athleticu na jeho hřišti 0:1 a po třech zápasech nadále čeká na bod.

Den poté, co se stal prvním nákupem Arneho Slota v Liverpoolu, se gruzínský gólman Giorgi Mamardašvili vrátil do Valencie na roční hostování. Neměl tak příliš času si užít oslavu svého nového angažmá a během první půle prožil několik horkých chvilek. Jako první pouze přihlížel pokusu Iñakiho Williamse do břevna, následně se úspěšně postavil proti hlavičce Oihana Sanceta a nakonec zamezil v cestě do sítě střele z bezprostřední blízkosti, kterou znovu vypustil Williams.

V prvním poločase, v němž se Valencii nepodařilo vystřelit na branku, se hrálo na jednu stranu. Nakonec se tlak projevil a v závěru překonal dvoumetrového Mamardašviliho hlavičkou Prados. Nezvyklý střelec si z hloubi pole naběhl na centr Óscara de Marcose a dobře načasovaným zakončením trefil spodní roh brány.

Baraja po poněkud nevýrazném přestupovém období mohl jen snít o hráči kvalit Nica Williamse, kterého by mohl poslat do hry. Přesně to však Ernesto Valverde po hodině hry udělal a chvíli po jeho nástupu se na hranici pokutového území ocitl mladý křídelník v dobré šanci, jenže vysoko přestřelil.

Přestože Valencia měla po přestávce více ze hry, nedokázala pořádně prověřit Julena Agirrezabalu, který nejspíš zažil jen mnoho snazších zápasů. Domácí pokračovali ve své skvělé formě na Estadio San Mamés, kde jsou nyní neporaženi v 18 zápasech během 12 měsíců, a navíc se vyšplhali do horní poloviny rodící se tabulky LaLigy.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - CD Leganés 0:0

28.08.2024 19:00

Góly: -

Nepříliš záživné utkání odehrály týmy Valladolidu a Legánes ve třetím kole LaLigy a po remíze 0:0 se rozešly s bodem. Hostující celek mohl nejvíce těšit fakt, že ani ve třetím duelu po návratu do nejvyšší soutěže neokusil chuť porážky.

Od Realu Valladolid, který doma přivítal nováčka soutěže a který se již mohl pochlubit jednou výhrou, se očekávalo, že na svého soupeře vlétne. To se také stalo a brzy si domácí vytvořili příležitost, když nikým nehlídaný Amath Ndiaye z hranice pokutového území vypálil. Od tohoto momentu však tento střet svou kvalitou připomínal spíš druholigovou partii.

Vlažné tempo tohoto střetnutí obzvláště dobře podtrhl Raúl Moro, jehož nepovedený volej z šesti metrů se odrazil od břevna ven. Pouhá jedna střela na branku v prvním poločase ukázala, jak daleko bylo na obou stranách ke gólu, a přestože se zdálo, že po přestávce se situace může jen zlepšit, ani tím si diváci v ochozech nemohli být tak jistí.

Po změně stran se totiž nedočkali o nic zajímavější podívané než před přestávkou. To byl také důvod, proč kouč Valladolidu Paulo Pezzolano provedl po hodině hry hned trojitou změnu, zatímco jeho protějšek Borja Jiménez se pokusil okysličit výkon svého týmu dvěma střídáními. Ani jedna z těchto úprav však neměla kýžený efekt a houževnaté obrany na obou stranách nadále pokrývaly všechny útočné výpady.

Téměř zázrakem se jednomu z Pezzolanových náhradníků podařilo vytvořit si v závěru šanci, ale z dvanácti metrů hlavičkoval vedle. V tu chvíli začalo vycházet více a více najevo, že už se osud zápasu nepřechýlí ani na jednu stranu, a ačkoliv se domácí ještě pokusili na poslední chvíli rozhodnout, tato myšlenka se také potvrdila.

Pro Valladolid to možná bude pocit dvou ztracených bodů a tento zápas bude považovat za promarněnou příležitost. Vítězství by pro něj bylo devátým z posledních 12 soutěžních zápasů na Estadio José Zorrilla, takže bod rozhodně více vyhovuje hostům, kteří zůstávají po třech zápasech při svém návratu do nejvyšší soutěže neporaženi.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - FC Barcelona 1:2

27.08.2024 21:30

Góly: 9. Unai López - 60. Pedri, 82. Dani Olmo

Barcelonu ve třetím kole LaLigy spasila nová posila Dani Olmo, jehož branka rozhodla o vítězství katalánského klubu na hřišti Raya Vallecano 2:1. Španělský reprezentant svým povedeným debutem navíc pomohl udržet stoprocentní bilanci Blaugranas v právě probíhajícím ligovém ročníku.

V každém z posledních čtyř vzájemných zápasů vstřelilo Rayo úvodní gól a totéž zopakovalo i tentokrát. Domácí byli odměněni za svůj aktivní vstup do duelu a po ráně Unaie Lópeze na bližší tyč šli již v deváté minutě zaslouženě do vedení. Během prvního poločasu se na každé straně objevilo několik nadějných náznaků, vyložených šancí ale bylo pomálu. Největší příležitost hostů měl před přestávkou Lamine Yamal, který prudkou střelou prověřil Daniela Cárdenase.

Hansi Flick chtěl nepříznivý vývoj změnit, a tak o poločase poslal na trávník letní posilu Olma. Vypadalo to, že toto střídání přineslo nový impuls, protože pouhých pět minut po začátku poločasu byla Barcelona jen kousek od vyrovnání, když Raphinhova přihrávka před bránu jen těsně unikla skluzujícímu Robertovi Lewandovskému. O pár minut později mohl vyrovnat sám Olmo, jeho dalekonosná rána ovšem zasáhla jen břevno.

V této fázi se zdálo, že vyrovnání je blízko, a po hodině hry také po zásluze opravdu přišlo. Pedri a Raphinha si vyměnili míč a první jmenovaný dal svůj první gól v sezóně, čímž zadělal na vzrušující závěrečnou půlhodinu. Barcelona byla aktivní i nadále a po dalších 11 minutách domácího odporu se zdálo, že je hotovo. Lewandovského přesnému zakončení ovšem předcházel faul, a branka tak neplatila. Flickovým svěřencům ubíhal čas, ale jejich téměř neustálý tlak se nakonec vyplatil, když Olmo v závěrečné desetiminutovce skvěle zpracoval Yamalovu přihrávku a zakončením do dolního rohu přivedl Blaugranas do trháku.

Výrazně zlepšený výkon ve druhém poločase nakonec zajistil hostům vítězství, díky němuž mají po prvních třech zápasech devět bodů. Shodou okolností Barcelona nyní v každém z posledních šesti venkovních ligových utkání vstřelila přesně dvě branky a v pěti z nich neudržela čisté konto. Domácí nakonec solidní výkon k bodům nedovedl, a Rayo si tak připsalo už třetí domácí ligovou porážku z posledních sedmi případů.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Sevilla FC 0:0

27.08.2024 19:00

Góly: -

Ačkoliv se v předchozím vzájemném utkání oba soupeři střelecky prosadili, tentokrát se týmy Mallorky a Sevilly musely spokojit s remízou 0:0. Tento výsledek znamená, že se ani jeden z celků v dosavadním průběhu nového ročníku LaLigy ještě neradoval z vítězství.

Ústřední postava útoku Pirátů Vedat Muriqi vypadal v úvodu utkání nebezpečně, když se ale vznesl nad hostující defenzivu a svým typickým zakončením hlavičkou vystřelil, gólman Ørjan Nyland jeho pokus pohodlně zneškodnil

Svěřenci Garcíi Pimienty se brzy začali dostávat do hry a Saúl měl poprvé možnost vystřelit na branku, když pálil z úhlu, ale Leo Román u své bližší tyče byl připraven. S blížícím se koncem prvního poločasu hosté stále dominovali, ale protože se obě strany jen těžko dostávaly do jasných šancí, byli oba brankáři ve svých brankovištích poměrně v klidu.

Do druhé části zápasu vstoupila aktivněji Sevilla, která v úvodních deseti minutách si vytvořila několik šancí a také řadu rohových kopů. Největší z těchto příležitostí přišla poté, co Saúl vrátil míč na hranici pokutového území Djibrilu Sowovi, ale švýcarský internacionál zamířil jen mimo.

Mallorca měla po tomto krátkém výpadku možnost hosty potrestat. Nejprve se Muriqi dostal k volnému míči poté, co jej obrana Sevilly nedokázala odpravit do bezpečí, ale jeho pokus skončil v zámezí. Po následném rohu hlavičkoval Samú Costa dva metry od branky. Domácí se nenechali odradit, nadále měli převahu a vypadalo to, že se jim podaří prolomit nerozhodný stav, ale dojížděli na neschopnost proměňovat šance.

V závěru utkání dokonce dohrávali v početní výhodě poté, co byl za hrubý zákrok vyloučen Saúl, ale Mallorca už neměla dost času na to, aby toho využila, a zápas tak skončil bezbrankovou remízou. Oba týmy tedy nyní mají na kontě dvě remízy a jednu porážku, o víkendu však budou mít ještě jednu příležitost jít do reprezentační pauzy s vítěsztvím v kapse.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Celta Vigo 4:3

26.08.2024 21:30

Góly: 26. Sergi Cardona, 60. Thierno Barry, 64. Jaílson (vl.), 90+10. Dani Parejo - 12. Borja Iglesias, 31. Óscar Mingueza, 80. Carl Starfelt

Celta ve třetím kole LaLigy poprvé ztratila body, když na hřišti Villarrealu prohrála 3:4. Žlutá ponorka doma celek z Viga porazila počtvrté v řadě. O jejím triumfu rozhodl v posledních vteřinách hry 35letý veterán Dani Parejo, který zvládl dorazit balon do sítě po neproměněné penaltě.

Claudio Giráldez se stal prvním manažerem Celty od přelomu století, který v úvodních sedmi domácích zápasech LaLigy neprohrál, a po pátečním vítězství nad Valencií cestoval se svými svěřenci do Villarrealu plný sebevědomí. To se jim vrátilo hned ve 12. minutě, kdy Borja Iglesias po dobré práci Alfonsa Gonzáleze vstřelil svůj první gól za klub.

Žlutá ponorka se snažila z brzkého direktu oklepat. První pokus o odpověď v podání Álexe Baeny ale zmařil Iván Villar. Gólman Celty však chvíli nato nezmohl nic proti hlavičce Sergiho Cardony, jemuž balon předložil Gerard Moreno. V zápase, který se hrál ve vysokém tempu od začátku do konce, se poté znovu ujala vedení Celta. Té se ještě před koncem první půle povedlo skórovat, když Óscar Mingueza skvěle vystřelil zhruba ze 30 metrů z volného přímého kopu a balon poslal přesně do vzdálenějšího rohu brány Diega Condeho.

Villarreal se nicméně po přestávce díky dvěma gólům v rychlém sledu dostal do vedení. Po hodině hry se dočkal vyrovnání zásluhou střídajícího Thierna Barryho a jen čtyři minuty nato si míč do vlastní sítě nechtěně sklepl brazilský záložník Jailson. Poté, co se domácí poprvé v zápase ujali vedení, to vypadalo, že už si vedení pohlídají. Jenže na prahu 80. minuty byla Celta odměněna za svoji aktivitu. Znovu vyrovnat stav duelu se hlavou podařilo obránci Carlu Starfeltovi.

Když už se zdálo, že se týmy rozejdou smírně, došlo v závěru osmiminutového nastavení ke zvratu. Barry byl totiž faulován v pokutovém území, a sudí tak nařídil penaltu. Její exekuce se ujal velezkušený záložník Parejo. Ten sice napoprvé soupeřova brankáře nepřekonal, avšak odražený míč zvládl dorazit do sítě. Tím alespoň dočasně poslal Villarreal na vrchol ligové tabulky.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
3
3
0
0
6 : 3
9
2
Villarreal CF
3
2
1
0
8 : 6
7
3
Celta Vigo
3
2
0
1
8 : 6
6
4
Real Madrid
3
1
2
0
5 : 2
5
Atlético Madrid
3
1
2
0
5 : 2
5
6
CD Leganés
3
1
2
0
3 : 2
5
7
Girona FC
3
1
1
1
5 : 4
4
8
Athletic Bilbao
3
1
1
1
3 : 3
4
Deportivo Alavés
3
1
1
1
3 : 3
4
Rayo Vallecano
3
1
1
1
3 : 3
4
11
Real Valladolid
3
1
1
1
1 : 3
4
12
CA Osasuna
3
1
1
1
2 : 5
4
13
Real Sociedad
3
1
0
2
3 : 4
3
14
Real Betis
2
0
2
0
1 : 1
2
Getafe CF
2
0
2
0
1 : 1
2
16
UD Las Palmas
3
0
2
1
4 : 5
2
17
Sevilla FC
3
0
2
1
3 : 4
2
18
RCD Mallorca
3
0
2
1
1 : 2
2
19
Espanyol Barcelona
3
0
1
2
0 : 2
1
20
Valencia CF
3
0
0
3
2 : 6
0

Zbývající zápasy

28.08. 18:00
Real Betis - Getafe CF

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (293)

Přidat komentář
PavlíčeQ

villarreal - celta vigo

hlavniho aspiranta na zapas sezony bychom meli, takhle jsem u fotbalu dlouho nebavil, fantasticky fotbal

Reagovat
Pharrell

ale na úplném konci celkem infarkt na obou stranách - nejprve neuznaný gól domácích a pak tyč od hostí . Potom Villarreal doslova v nastavení přežil další velké šance od Celty Vigo a pak ta penalta pro ně kterou sice nedali ale hned z dorážky to zvládli nakonec no . ( podobně jak v pátek Leverkusen )..

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Salfovic

Debilnější penaltu (ve smyslu hráčské debility) než jaká se udála před chvílí ve Villarrealu jsem ještě neviděl Ale krásně korunovala tenhle bláznivej zápas.

https://streamin.me/v/3fa89eeb

Reagovat
Jordi Alba

Dobrá ručka na poslední chvilku, asi vsazeno.

Reagovat
santini

Toto bola fakt školácka penalta, pripomenulo mi to začiatok minulej sezóny, kedy sme z 10 zápasov hádam 6 stratili v nadstavenom čase. Fakt hlúpy faul. Ale stačilo premeniť jednu z tých 768 šancí, čo sme mali, a bolo by hotovo. Asi idem cinknut niekomu z vedenia, nech rýchlo podpise brankára ponorky, ten čo dnes vylapal, klobúk dole. Len dúfam, že aj zachovame tento herný štandard aj naďalej, minimálne smerom dopredu vyzerame viac než slušne

Reagovat
houdic

Vůbec, toho koupí za rok Chelsea za 30M € aby jim seděl na tribuně, to už je vyzkousenej model.

Reagovat
Messiáš

Jsem zvědav, co ten Brazilec, co přišel. Tomu jsem věřil mnohem více a on dost možná se do branky nepodívá, pokud bude takhle Conde lapat dál

Reagovat
houdic

Zatím bude na lavičce a dostane šanci v poháru, kde snad letos dojdeme dál a třeba v zimě prodáme Chelsea jeho

Reagovat
Txapeldun

Ten přímák Minguezy šel ale jednoznačně za ním, to musí mít

Reagovat
santini

To je zas pravda, ale 3-4 čisté góly lapil

Reagovat
MarcoBanco

Nemal byt priamy kop? Začal ho ťahať pred vápnom nie? Kaźdopádne pekne stupidný faul, ešte úplne od prdele od brány

Reagovat
santini

Robím aj rozhodcu, toto bolo bohužiaľ pravidlovo pisknute správne. "Pokračujúcu faul" je posudzovaný podľa miesta, kde sa ukončil - to znamená, ak by ho ťahal aj od polovice a padol by vnútri, je to pokutový kop

Reagovat
MarcoBanco

Aha vždy som si práve myslel že podobné fauly sa pískajú na počiatku nedovoleného bránenia aby sa predišlo tomu že útočiaci hráč to nárokom ustojí a potom skočí ako do bazená až vo vápne

Reagovat
Mass

Což se stalo přesně v tomhle případě.

Reagovat
Mass

Tam je super, že se hráči Villarrealu povedlo spanout přesně do toho kousku vápna.

Reagovat
santini

super jak pro koho

Reagovat
Txapeldun

Skvělej zápas, ale Celty by mi bylo líto. Villarreal mohl být rád za remízu 3:3, na konci Celta v klidu útočila a měla zápas strhnout na svojí stranu. Ale rozhodly individuální chyby, ty zahozený šance Swedberga a nakonec i neskutečně naivní penaltovej zákrok Alvareze. K dokonalosti chybělo, aby Parejo třeba dorážku narval do tyče

Reagovat
santini

A to ešte Villar prvýkrát v živote chytí pecku a obrana medzičasom chaluje pizzu v šatni a nechá Daniho v klude doraziť

Reagovat
Jordi Alba

Suchý triko, proti těmhle myšovitím hlodavcům ty 3 body potěší vždycky dvojnásob.

Reagovat
Amon

Jordi Alba vyzera ako myš

Reagovat
sergi

Bernal do konca sezóny out.

Reagovat
Jordi Alba

Tak tam bylo hned jasný, že to asi po měsíci nerozchodí.

Reagovat
sergi

To je strašne v péčku, neviem si predstaviť to trápenie chalaňa čo sa mu sĺubne rozbieha kariéra v Ačku a zraní sa na možno celú sezónu.

Reagovat
Jordi Alba

Nejhorší je, že těch příležitostí mohl dostat hodně i kdyby se mu něco nepovedlo, to pokud bude out třeba rok, se už nemusí nikdy stát.

Reagovat
sergi

Veď práve, tam bolo teraz toľko súhier okolností v jeho prospech. O to horšie to celé je.

Reagovat
Jordi Alba

Takovej je život, ať maká a snad se mu to vrátí.

Reagovat
sergi

Pravda.

Reagovat
LAM

Mimo prvních 10 minut a posledních pár, kde se již hrálo v 10 bez Bernala(kterej snad dostal jenom koňar a není to nic vážného, protože ten hraje na tom DM v 17 neuvěřitelně) velmi dobrej výkon. Hlavně druhej poločas skvělej, kde jsme je mleli fakt dobře a Olmo myslím, že ukázal že kvalitu má.

Největší problém je, že není vůbec šířka kádru a jediné co Flickovi zbývá je házet tam odchovance jednoho za druhým.

Jinak rozhodčí pěkná žumpa. Dvě pencle samozřejmě nevidí, naopak vidí milimetrové přišlápnutí Koundeho a co ten faul na Pedriho? No LL má klasické notičky no.........

Reagovat
Visca el barca

Klasika. Ale křídlo a beka to chce. Ferran je hrůzostrašnej

Reagovat
messi80

No bohužiaľ do koča sezóny mimo,to je obrovská strata po tých jeho 3 výkonoch.

Reagovat
MystycMac

Bez hanbi môžem povedať Barca fenomenálna, tak dominantný tým v Lalige som dlho nevidel 2 extrémne takže vonkajšie zápasy možno najťažšie v Lige a 2 dominantne výhry...Real tomuto konkurovať nemôže, Mbapečko je nuloví naopak Olmo vyzerá že bude top posila a ofenzívny záložník akého Real nemá v tíme ani jedného...Yamal predvádza také výkony že sa už aj zabudlo že nejaký Vinicius v Lalige hraje ten sa už len pripomína Excesami...Myslel som že by Real mohol po 15 rokov Ligu obhájiť no teraz dávam za pravdu ľudom ktorý tvrdia že Real Ligu nikdy nevyhrá 2x Ligu posebe.

Reagovat
Amon

Ked to pises ty asi to bude pravda. Alei nemusi byt.

Reagovat
LAM

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
-R2D2-

Když tou tvou špuntovkou namíříš takhle pěkně na žebráky bez moře tak potom nemám žádnej problém.

Reagovat
Psy_cho

Počkej pár let a žádná Barcelona nebude a všichni od moře budou rádi, že se budou mít kam utéci.

Reagovat
-R2D2-

dobře

Reagovat
Amon

Včera Villareal vs Celta najzabavnejsi zapas za velmi dlhu dobu, ktory som sledoval

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Visca el barca

Krásná práce. Snad bude Bernal v pohodě. Opět jsme hráli proti 15 a šáša co přijde stejně o Nica tu bude plácat něco s Negreirou

Reagovat
Moshe Dajan

Bernal to nějak přežije, ale aby byl v pohodě Pedri. Ten zákrok mohl taky odnést zlomenou nohou.

Reagovat
Visca el barca

Pedri odešel v klidu. Bernal kulhal

jak sviň

Reagovat
blaugrana

Bernal udajne pretrhnute krizove väzy v kolene...snad sa to nepotvrdi

Reagovat
2miguel1

Dohral tento rok

Reagovat
sergi

*will miss the entire season

Reagovat
Visca el barca

Bože můj.

Reagovat
alcantara

Pise sa, ze to bude asi vazne, takze hotovo. S tymto sa proste neda prilis konkurovat, ked sa Ti kazdy stvrtok zrani random zaloznik na polroka.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
LAM

Zaje.aná smůla. Je tohle normální?

Jestli je to pravda, tak musíme koupit DM. Bez něj se hrát nemůže. Ale bude to těžký protože on hrál od přípravy jak hráč za 40 mega a to nepřeháním...............

Reagovat
Messiáš

Tohle je totálně v háji. Takového talenta na pivota jsme od Buse neměli. Casado je slušný hráč, ale Bernal naprosto v pohodě naskočil na ten hype, kterej jej doprovázel a často jej i překonal. Ten tým nám strašně prořídl. Tady ale asi ani nehrozí, že by se dokázal vrátit třeba za půl roku. v 98. minutě v zápase, kde se nastavovalo do té doby, než se Rayo pokusí ještě vyrovnat. No dost se ve mne vaří krev, tahle dan za vítězství je přespříliš

Reagovat
Kejza

ještě to číslo z Busovy první sezóny.. takový hezký to mohlo bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě víc dětí dávejte do základu, sice je do 20 odrovnáte, ale je to strašně cool a na sítích to vypadá dobře

Reagovat
-R2D2-

No já doufám, jinak bychom historicky pravidelně nedominovali co do kvality našich vlastních…

Klid, nemyslím jen nad vámi..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak náš a váš přístup k začleňování odchovanců do týmu jsou dva extrémy, ideálně by to mělo být někde uprostřed.

Reagovat
-R2D2-

A tam jsme vlastně ještě docela nedávno byli, ne? Důvod, proč nyní tolik tlačíme mladý je doufám všem zřetelnej a jasnej.

Reagovat
alcantara

The worst news has been confirmed. Marc Bernal has torn his ACL. The official communication is pending. He could miss the entire season.

Toto presne chces

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Unique

Reagovat
Laliga

Veľká škoda, výborný hráč. Dobre sa naňho pozerá. Barca tie talenty ťahá ako králiky z klobúka . Snáď sa dá dokopy.

Reagovat
Kejza

to snad ne..

Reagovat
el Principito

kurvaaaaaaaa

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Txapeldun

To přetěžování teenagerů se taky může občas nevyplatit, no.

Reagovat
Gazdo

Ake pretazovanie? Hral treti zapas preboha

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
kaja900

Reagovat
mistr129

Reagovat
Visca el barca

Ono by bohatě stačilo pískat normálně. 10 minut nastavil proč, když žádné penalty nekontroloval? Deset minut před mohl stejně dopadnout Pedri, kde byla jasná rudá.

Reagovat
blaugrana

Ak sa ta zmluva s NIKE neupecie a nestihne sa stiahnut nejake DM a stoper, tak bude krušno

Reagovat
LAM

Spíš úplně hotovo. Na tu pozici DM tam mimo Bernala nikdo není, ale koho tam chceš koupit? Bernal měl větší kvalitu než většina hráčů, která je na trhu na prodej.

A je to hrozná škoda, protože mít Flick celou soupisku a né polovinu tým zraněnou, tak věřím, že by z toho udělal daleko lepší tým než co má Real.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Raul=Real

jasná vec

Reagovat
Petrinho17

Podľa španielskych médií už určite nikto nepríde a všetko od Deca, ktorý sľuboval príchod ďalších hráčov boli len keci.

Reagovat
Thomass28

Jinak ten rozhodčí se opravdu snazil udelat maximum pro to aby barca nezískala 3 body..tam to bylo vice nez citit. šílený vykon sudího, vse co mohl otočil, a VAR hledal taky jen co potreboval.

Kazdopapadne Bernalovo zraneni je hrozne..konecne slusne DM, bez ztracených milionu..a zas je v prdeli.

Reagovat
Unique

Reagovat
Pharrell

Reagovat
iamek

Reagovat
2miguel1

No nič, bude tam musieť byť Frenkie a v tom dvojpivote Pedri/Gavi. Olmo na 10 nech sa strieda s Raphinhom. Teraz uz to LW dava vacsi zmysel. Chiesa in

Reagovat
sergi

Frenkie je na ako dlho vlastne zranený?

Reagovat
2miguel1

Niekde som zachytil, ze po tejto repre pauze by mal byt fit. A to chcel stihnut Euro

Reagovat
sergi

No tak to dúfam, že sa už nezraní lebo neviem kto bude hrať tvl.

Reagovat
LAM

Zatím není ani FDJ a ani gavi, navíc se tam nikdo ani nehodí na tu pozici. Pro mě je tohle konec sezóny a hlavně další tragédie pro takovýho talentovanýho hráče............

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Ale notak. Tragedie to je hlavně pro Bernala. Pokud se vrátimé k 1:1 až po přestupáku. Tak je přeci ještě zima ne? A tam budem už v pohodě. Je to složitá situace, ale to daň za to co tu Bartomeu předváděl. Teď je to v rukách Tebase jestli uzná deal s Nikem už teď.

Reagovat
LAM

Nevím čemu se vůbec směješ. Ten deal s Nike je kec, kterej i když zvládnou podepsat 30.8, tak už to nic nevyřeší.

Reálně Flick požadoval LW a DM. Nedostal od Laporty nic a po tomhle zranění to budou jenom lepit hráči, kteří na té pozici nemají co dělat.

Já jen doufám, že Laporta vyhlásí, že Flick dostane příští, sand i další sezónu, kde dostane reálně to co je třeba, protože s tím týmem udělal za měsíc obrovskej kus práce a od Pepa jsme neměli kvalitnějšího trenéra.

Reagovat
sergi

Reagovat
Gazdo

Reagovat
MystycMac

??? Jaký koniec sezóny preboha Barcelona má kopec top hráčov Real je úplne na dne nič im tam nefunguje a Atléti je konkurencia iba pre Real, Barcelone každú sezónu odovzdávajú body...Bernal je strata hral dobre a len ukázal aký Je Tchouameny neschopak. Barca má za sebou 3 extreme ťažké zápasy a všetky Vyhrala Real tam na 99.% stratí tiež možno okrem domáceho zápasu z Bilbaom...Netreba panikáriť takato silná Barca tu už nebola roky.

Reagovat
-R2D2-

ne, to je prostě moc

Reagovat
Krausio_Real_M

Tak tohle musí bejt slušnej matroš...

Reagovat
Raul=Real

jasná vec...kokotaľ

Reagovat
Laliga

Nám sa to rozpadlo minulú sezónu vzadu, a bola z toho slušná sezóna , nehádž flintu do žita. Bernala je škoda, no odpisovať sezónu pre hráča ktoré " minulý týždeň nikto nepoznal", je prehnané

Reagovat
kaja900

minulý rok jsem si taky říkal že je po sezóně když se na rok zranili Courtois, Militao a Alaba hned ze začátku sezóny a jak to nakonec dopadlo

Reagovat
Gazdo

Ale vy ste mali aspon ten zvysok na velmi dobrej urovni mimo hrota… my mame Yamala a to je tak vsetko

Reagovat
LAM

Není kým nahradit a i když máme záložníků dost, tak nikdo nemůže hrát na této pozici(pokuď nechceš aby z toho byl chaos) Na to aby se přivedla opravdu kvalitní náhrada nejsou žádný peníze, takže je to opravdu v rici. Bernal byl asi om 1000% větší upgrade oproti Oriolovi, dokázal číst hru a hrát mezi linie a teď bude mít možná po kariéře. Já jsem prostě neskutečně na.ranej a dle mě nemáme nárok.

K tomu nikdo neví kdy se vrátí FDJ,Gavi,Christensen,Araujo. Nejlepší by bylo přeskočit celou sezónua doufat, že tahle kletba se zraněníma někdy konečně skončí

Reagovat
messi80

Vôbec nechápem tým porazeneckym rečiam po týchto troch zápasoch. Áno je to strata a bude to ťažké, o to viac ak už na nikto nepríde, ale ja flickovi verím, som presvedčený ze budeme realne v hre o titul.

Reagovat
Jordi Alba

Ferran už na to hrišti nesmí. Po příchodu Olmo bylo hned vidět, jak je to něco jinýho, když je tam někdo, kdo nezakopne o balón nebo nenahraje dozadu, dává to volnost Yamalovi, kterej si ten míč pak nemusí 20x po sobě navádět do středu, kam mu stejně Raphinha z tý pozice CAM nenabíhá do vápna a kterej hlavně pak může hrát na kraji, kde je aspoň užitečnej.

Reagovat
Salfovic

V té Barceloně je to neuvěřitelná banda kreténů, že to nemá obdoby. Postavit sedmnáctiletého kluka na extrémně fyzicky náročnou pozici DM a nechat ho během deseti dnů odehrát tři celé zápasy, nepochopitelné. Za to jak, ničí své mladé talenty, by je měli zažalovat. U Yamala je to jen otázka času, kdy skončí podobně.

Reagovat
LAM

Kretén jseš maximálně ty. Zranění bylo v souboji o balón, kde to nemá s nějakým přetěžováním nic společného. Jinak zápasy 3 ligy jsou ve Španělsku někdy ještě větší maso.

Reagovat
Salfovic

ACL s přetížením často souvisí.

Reagovat
Kluivert9

1) 3 celé zápasy neodehrál

2) 3 zápasy na začátku sezóny mají být jak přetěžování?

3) Kam ho mají jinam postavit, když je to jeho post a jinej nikdy nehrál?

4) Od kolika let teda hráči mohou nastupovat, aby se nezranili?

5) Když by nehrál za áčko, tak by hrál stejně za béčko, kde to taky není zrovna med.

6) Když se loni Realu zranili stejným způsobem Courtois, Militao a Alaba tak jsi je taky chtěl žalovat za ničení hráčů?

7) Kretén je tady evidentně někdo jinej...

Reagovat
sylarko

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Salfovic

Ano, tři skoro celé zápasy během deseti dní je pro sedmnáctiletého kluka, který neměl s fotbalem na takové úrovni dosud žádné zkušenosti, enormní zátěž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Hlavně do toho nacpat Real

Reagovat
Kluivert9

Až na to, že o Real v tom příspěvku vůbec nejde.

Reagovat
CHONG

Právě a stejně jsi ho tam musel nacpat

Reagovat
Visca el barca

Bože.

Reagovat
Kluivert9

Až budu vědět o jiném týmu, kde si 3 hráči během sezóny urvali ACL, tak použiju za příklad klidně ten. Ty Reale

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Kejza

Reagovat
blaugrana

Bernal hraval aj ine posty. V mladeznickych kategoriach nastrielal vyse 250 golov

Reagovat
rominhoFCB

Barça have an option to buy Nico Gonzalez for €18m

This was agreed in the original deal to sell him

Deco is currently in Porto…

Reagovat
LAM

Další hráč co hraje spíš CM. Potřebujeme DM a né dalšího hráče do středu zálohy, kterejch máme dost.

Reagovat
Indio

Atlético xG 2.67 To se pak něco vyhrává těžko, když máš po 3 kolech ztrátu na prvního 4 body...

Reagovat
Salfovic

Jak hrál Král ?

Reagovat
Indio

Koukal jsem až asi od 65. min, ale za tu dobu velmi dobře. Spousta vyhraných soubojů, celkové skvělá def. činnost.

Reagovat
Phillipinho

A Kralovi se ve Spanelsku mluvi jako o zjeveni a skvele posile pro Espanyol.

Reagovat
Salfovic

Z něj se u nás dělá zbytečně dřevák. Třeba loni jsem ho viděl v LM proti Realu, a hrál skvěle.

Reagovat
Messiáš

Tak on je prostě běhavej dříč, pro klub, kterej se brání většinu zápasů, je to velice platnej hráč.

Reagovat
Raul=Real

Keď to Cholo mieša ako v miešačke a nema nejakú stabilnejšie 11tku

Ešte jedna strata a môže sa 30 kôl sústrediť max na top4

Reagovat
Indio

Přitom ta sestava proti Gironě fungovala skvěle. Simeone trochu odvážně nedal Kokeho do základu a vyšlo to, Barrios tam hrál výborně. Tím neříkám, že Koke je k ničemu, ale je to hráč pro těžký zápasy, kdy nechceš dostat gól, nebo střídat, když už se vede a potřebuje se uklidnit hra a dělat defenzivní zákroky. Ne pro zápasy, kdy potřebuješ potvrdit výhru proti dost slabším týmům. Grizi je zase jedinej, kdo dokáže jedním dotekem z ničeho udělat nebezpečnej útok. Ten mi zas v základu chyběl. Hráči jsou tu celkově dobrý, ten tým má potenciál, jen si to musí sednout.

Reagovat
Jordi Alba

To, že vám Gazzaniga daruje góly neznamená, že to fungovalo skvěle.

Reagovat
Indio

přímák z dobrý pozice není jasný gól. Gól Llorenteho se chytit dal, ale nic to nemění na tom že se do tý šance dostal dobrou týmovou souhrou.

Reagovat
Jordi Alba

A jak ten přímák vznikl ? Ten druhej se chytit měl, ne dal.

Reagovat
Phillipinho

To stridani od Chola vcera priserny. Zbytecne o puli sundal 3 hrace, pritom prvni polocase byl herne dobrej a byly tam sance. Ke konci uz byli vsichni vystaveny. Tresnicka na dortu bylo stridani Reinildo misto Sorlotha.

Reagovat
MoonKnight

Tak ještě štěstí, že ten Zubimendi odmítl LFC, hrát o titul a o LM není žádná výzva. Opravdový frajer bude bojovat o střed tabulky.

Reagovat
Bakary3

Tak tys to celý evidentně vůbec nepochopil, proč zůstal, ano, je to opravdový frajer, tak nic nepis, ať nejsi za retarda.

Reagovat
Phillipinho

Real Sociedad hraje o pohary pravidelne.

Reagovat
Txapeldun

Dneska super výsledky, vedle Athleticu potěšil i gól Villalibreho na Anoetě

Reagovat
Paganini

Kdy dostane konečně IP ban ten MystyMac? Strašná pica, co má komplexy z United a Realu. Dřív by ten kokot dostal KO po pár příspěvcích, teď ho tu necháte psát hovna imrvere. Strašný úpadek EF

Reagovat
MystycMac

Sorry ale ja nikoho tu neurazam nenadavam, mám svoj názor prečo by som mal dostať BAN len preto že mám iný názor napr na hráča klub ako ty...

Reagovat
Pithivier

Mam svuj nazor ty jsi Ficuv syn ne? Problem je ten, ze to co tady pises jsou vylozene lzi, a servilita tymum, kterym se zrovna dari (viz Real loni i ve 2022), to je akorat dukaz toho ze jsi proste decko.

Reagovat
MystycMac

Ja Fica nevolím, jake lži ? čo je lož natom napr že Antony dal v minulej sezóne PL 1+1 že Mbapečko ma za dva zápasy v LL 0+0 ? ved to sú fakty...

Reagovat
Pithivier

Super, jen jsi napsal cisla k hracum, z nichz jeden hraje z UTD a hraje na nic a ten druhy potrebuje cas, specialne kvuli te Carlove nesmyslne taktice, ale jinak to jsou vsechno lzi. Vsak se ti smejou i fanousci Barcelony Takova trollici krysa, ktera prebiha sem a tam

Reagovat
-R2D2-

A já bych řekl, že jste se hledali..

Reagovat
Pospovič

Ban

Reagovat
Moshe Dajan

nebreč nebo ti rozbiju housle

Reagovat
Jordi Alba

Reálně sleduješ Palmy nebo jsou v oblíbených jen z nudy ?

Reagovat
Pithivier

Ja mam takovej pocit, ze se vam cules vratil Klokanomet

Reagovat
Moshe Dajan

Sleduju, ale ne zrovna pravidelně.

Reagovat
iamek

Reagovat
andkoo

tiez ma to uz vytaca, ked si nevsimnem jeho nick a nahodou citam jeho hovna..ale nedavno tu bol taky podobny jednoduchsi chlapec, co furt pindal na united/real, toto bude asi on pod novym nickom

Reagovat
Jordi Alba

Ta Sevilla už má třetí nebo kolikátou sezónu hrozně tragickej kádr. Naopak Villarreal vypadá, že po roce zase zaútočí na poháry, celkem favoriti na 4. místo.

Reagovat
Moshe Dajan

Ta Sevilla mě taky zaráží. Už delší dobu sbírají jenom jakýsi průměrný odpad.

Reagovat
Jordi Alba

Je třeba zmínit, že dlouhodobě tam dělali skvělou práci (asi Monchi?), kdy každou sezónu prakticky 3/4 kádru rozprodali a pořídili nový a ono to nějak fungovalo, dlouhodobě to udržitelný asi nebolo.

Reagovat
Mateo16

Praveze za to v akych srackach su moze prave Monchi

Reagovat
Phillipinho

presne no. Pak se jednu sezonu rozhodli vsadit na veterany a slo do uplne do kopru. Ted jsou par sezon bez poharu a privadi odpadliky jako je Saul, kterej je tam jeste povazovanej za skvelou posilu.

Villarreal ma dobrej kadr i do sirky a nehraje letos pohary. Pokud se zlepsi smerem dozadu, tak jsou favorit na 4. flek.

Reagovat
Elliasson

Doufám, že 4.místo bude souboj Girony s Athletikem.

Reagovat
Jordi Alba

Osasuna hodně špatná, Donny při troše štěstí by u nás mohl resetnout kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že Krejčí bude v základu nebo že alespoň dostane nějaké minuty.

Reagovat
Jordi Alba

Míchel přešel na hru s 2 stoperama, tam to bude mít hodně těžký. Doteď ty góly byly spíš gólmana, David i Blind hrajou dobře, umí podporovat útok, technikou bude minimálně Blind na tom určitě líp asi, nejsou nejmladší ale zatím stíhají, tak uvidíme. Pár minut by příště dostat mohl, ale základ silně pochybuju.

Reagovat
CHONG

Nejdražší posila v historii

Reagovat
Jordi Alba

Je Asprilla.

Reagovat
CHONG

A jo, to jsem vůbec nepostřehl Ale s tím Krejčím se to stejně jeví dost zvláštně...

Reagovat
Jordi Alba

No proto. Já mu to strašně přeju, ale ty karty nemá nejlíp rozdaný, pokud se jeden z dvojice stoperů nezraní nebo nezačne kiksovat, (což taky logicky nechci) tak to bude mít kurva těžký. Chci vidět na stadionu dobrej výkon od českýho hráče v klubu, kterýmu fandím, tak snad nedopadne jak ten buzík v Getafe.

Reagovat
CHONG

Buzík v Getafe byl omyl už od začátku Ale prostě mi hlava nebere, že koupíš hráče (tehdy nejdražší posilu) a on nedostane od začátku ani čuchnout, přičemž předpokládám, že ho asi nekoupili Míchelovi na truc...

Reagovat
Elliasson

Asi tak nějak. Snad Láďa dostane šanci a vykope Gironě 4.msíto.

Reagovat
Jordi Alba

To 4. místo je bohužel hodně nereálný.

Reagovat
Jordi Alba

Buď ho nechtěl, což si tolik nemyslím, anebo spíš po těch všech odchodech, kdy odešel nejlepší útočník, nejlepší hráč, nejlepší záložník a i překvapivě dobře hrající Eric, kterej to často stahoval do strany nebo zálohy, tak už tam není takovej prostor, musí narvat do zálohy nebo útoku, kde hrál i Couto co odešel aspoň jednoho navíc, aby to nebyla úplná tragédie dopředu.

Reagovat
Salfovic

Dopadnou jak Benfica s Juráskem.

Reagovat
poz3n

Já mám pocit že to je zas jak přes kopírák s jakýmkoliv českým hráčem do zahraničí. Vždy přestup s bůhvíjakým očekáváním a pak ten hráč leští střídačku

Reagovat
oli9

vždyť jsou odehrany 3 zápasy a v přípravě zraněný a naskočil na pár minut

Reagovat
poz3n

No právě

Reagovat
mayday

Samozřejmě zatím jen pár zápasu, ale aby po sezoně nebyl Ladik rád zase za Spartu

Reagovat
CHONG

Všechno špatně.

Mohli by ještě velbloudáři tu miliardu za Vincka poslat...

Reagovat
misinho7

Des a des. Tu uz nejde o to ci si to sadne ale o to ci Mbappe a Vini mozu spol uhrat. Dnes Vini posobil ze hraje skor proti nemu. Taku ignoraciu som dlho nevidel.

Celkovo tam pobehuju na tom lavom kridle a nevedia co robit. A este ked to super zavrie tak je to totalna beznadej.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Salfovic

Já se fakt musím smát, když si vzpomenu, jak jste na poznámky, že dvě (vlastně tři) levá křídla úplně ideální útok nevytvoří, suverénně kontrovali tím, že to nebude problém, protože Mbappé hraje v PSG hroťáka

Reagovat
sensei25

Ale nehovor.Ved si tu onanoval 2 mesiace ako budete najlepsi tim v galaxii.Starky,bez zalohx to nepojde.Mate este cas do konca prestupaku.Neviem naco Real caka.

Reagovat
misinho7

U nas je teraz skor problem utok kde borci spolu proste nevedia hrat. Vini vcera jebal na Mbappeho a celkovo vyzerali ze idu proti sebe.

No sak tim mozme mat na papieri aj najlepsi v celom vesmire ale ked to nejde na ihrisku tak je to jedno

Reagovat
sensei25

Hlavne nerob paniku.Este 35kol dokonca.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
-R2D2-

Klasickej Misinho. Nevydržel si to ani měsíc.

Reagovat
MystycMac

29.08.2024 12:26

No uvidíme čo dnes Real či nadviaže na posledné výkony a bude to trápenie, nečudoval by som sa výsledku ako včera Atletiko, ta ofenzíva nefunguje od Mbapeho očakávam klasiku 0+0 a Vinicius netrafí ani vráta na stodole. Hlavne nech da hrať Gulera to je jedna z mala pozitív v Reale momentálne, ma palebnú silu aj v minulom zápase mal smolu že mu tam nepadlo. Môžete sa klanať....

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
los_blancos

Hotový génius, klaniam sa.

Reagovat
MystycMac

Ešte neje ani koniec prázdnin a v Madride už udreli Mrazi...

Reagovat
Mateo16

Toto bude štandardný AWAY zapas. To bude sezona.

Vsetko zle pohyb , presnost hracov, sebectvo tam je vsetko

Ceballos 0 minut , zajtra urcite odchadza niekam

Reagovat
Raul=Real

Ancelotti out teda ak neposadi Viniciisa

Reagovat
unk

Dnes sa mi pacili lenTchoumanei, Valverde a trochu Guler, ktory ako jediny sa snazil vytvorit nieco kreativne namiesto kluciek do 3 hracov. Viniho najhorsi zapas za posledne 2 roky.

Reagovat
zasranej malíř

No ztratit už 4 body za 3 kola, to je teda už docela dost, zvlášť proti takovým soupeřům no zvládnout nějak Betis doma a při repre pauze má Carlo o čem přemýšlet..

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalu se blíží období, kdy už se nepůjde vymlouvat na to, že je začátek sezóny a "ono si to nějak sedne". Klidně můžeme hned v září dostat Liverpool, AC nebo Dortmund. Tomu týmu nutně chybí hroťák a kreativní šestka/osmička. Nevypadá to vůbec dobře. Vinícius by se měl hodně rychle probrat.

Reagovat
misinho7

Ja si osobne myslim ze praveze taketo velke zapasy nam pojdu lepsie lebo tam budu otvorene obrany. Dovolim si tvrdit ze docela suverejne BVB aj AC doma dame. Naopak ked niekto zalezie tak sme v pici.

Reagovat
misinho7

Naposledny sme mali 5b z prvych troch zapasov v sezone 20/21 a bolo to zle. Predtym 13/14. A to mal tazsich superov, teraz viacmenej povinna jazda a strata.

Reagovat
Jordi Alba

Tpč a pokaždý titul Atlético, to bych blil.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

tento rok to ale vidim na vas..mne pride ze sice ok kader neni az taky ale Flick tomu da system a borci budu hrat timovo a pojde to...ked si pozriem na nas, sice utok co by mal davat 5g kazdy zapas ale ked borci soluju a vlastne nevedia co maju robit tak to je v prdeli..dufam ze sa mylim ale citim ze v lige to bude velka bieda a dokonca to tipujem na obrovsku stratu na konci.

Reagovat
unk

Barcelona vyzera nebezpecne, ale velmi pochybujem, ze vydrzia to tempo, ktore im Flick nastolil napr. aj vcera.

Reagovat
Jordi Alba

Zas jsou za náma furt jenom 3 kola, jedna prohra a rozdíl je bod, zatím bych nepropadával panice.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Salfovic

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Elliasson

Griezmann letos titul

Reagovat
Dr. Admess

Pískej konec!

Každopádně v sobotu porazit Valladolid (a snad bez větších komplikací) a potvrdit tento excelentní start.

Reagovat
Laliga

Veľká škoda že niektorí hráči sú "nedotknuteľní". Vini s Brahimom jednoznačne včera patrili k najlepším hráčom Las Palmas. Brahima Carlo aspoň stiahol. Sledovať 85 minút Viniho bolo fakt za trest. Verím že keby ho dal dole cez polčas, tak by sme strelili viac gólov. Jedno pozitívum, Kylian vyzeral dnes oveľa nebezpečnejšie než v predchádzajúcich zápasoch. Škoda že mu to nepadá, vytvoril si niekoľko dobrých pozícii.

Reagovat
Jordi Alba

A co teprve až uvidíš, co předvedli dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba je v Řecku, Rumunsku nebo tak.

Reagovat
Laliga

neviem kde som mal hlavu

Reagovat
misinho7

jemu to pojde, on sa do tych sanci dostava len mu to tam musi padnut..skoda ze mu penaltu nenechal Vini..

A taktiez musi mu Vini aj nahravat. ALe ja mam pocit ze to LW bude kurva problem. Oni tam naozaj obidvaja zbehuju v sestnastke 9 hracov supera a nevedia co dalej...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Mbappém jde hlavně krásně vidět, že na rozdíl od Viníciuse dělá správná rozhodnutí, jde do driblinku když má, vystřelí když má, přihraje a otočí hru když má, je jenom otázka času, než začne být produktivní.

Reagovat
unk

dnes hral vini z casov, ked ho Karim oznacil za protihraca

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba si Vini hraje na Big Benze a pro změnu nenahrává on Mbappému.

Reagovat
misinho7

Tak zas Vini ich tiez vie robit, videli sme posledne sezony ked siel Goly a Acka. Ale teraz mi pride ze jakeby naschval ked ma nahrat Mbappemu ta ide kluckovat proste si nieco dokazuje.

Sranda ze mali sme fungujuci tim co dal double, privedieme asi najlepsieho hraca sveta co sa tyka kvality a je z toho totalny bordel a teda Carlo musi robit tazke rozhodnutia ak chce aby to fungovalo. To znamena napr posadit Rodryga a dat 442 alebo posadit na chvilu Viniho a dat tam Mbappeho(co ale neurobi)

Reagovat
Visca el barca

Tak Mbappe je daleko lepší hráč. Vinicius a zlatý míč, to je velký úpadek kvality fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Letos bych to asi zrušil, není tam vůbec nikdo, kdo by si to zasloužil. Než to dávat na sílu Viníciusovi nebo Bellinghamovi, tak ať to radši dají zase Messimu za zásluhy...

Reagovat
Jordi Alba

Titul z CA, v lize z 12 zápasů 12+14, tady vůbec někdo přemejšlel o jinejch jménech ?

Reagovat
Dr. Admess

Rodri. Ten měl vyhrát i loni.

Reagovat
los_blancos

Že na silu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když jejich výkony porovnáš s Modričem nebo Benzemou v jejich vítězných ročnících, tak ten propad tam prostě je.

Reagovat
los_blancos

Čo nič nemení na tom, že jeden z nich bol minulú sezónu najlepší a cenu si jednoznačne zaslúži najviac zo všetkých. Inak ak sa nemýlim, tak Modrić tiež nemal vtedy najlepšiu sezónu (znovu hlavne na jeseň) a vybojoval si to hlavne za MS. Lenže znovu sympatie vs. antipatie, to je ten hlavný problém.

Reagovat
Laliga

Bohužiaľ, ale je to tak .

Reagovat
Laliga

Presne , vždy mám dojem že Vini ešte aj pri tom driblingu sám nevie čo robí a jednoducho to 10x nevíde, potom raz áno a je za hviezdu. O tých správnych rozhodnutiach ani nehovoriac. Teraz pri pohľade na dvojiciu Mbappe Vini, je to priam do očí bijúce. Ak Vini získa Zlatú loptu, bude to s odstupom najmenej futbalovo zdatný držiteľ tohto ocenenia. Aj keď treba uznať že mu minulá sezóna vyšla, a o tituly sa zaslúžil, no keď sa pozriem celkovo na jeho hru, za mňa to nie v žiadnom ohľade najlepší hráč na svete . Taký niekto môže mať zápas/y kde bude do počtu, ale nie že má opakovane zápasy, kde pôsobí ako sabotér

Reagovat
los_blancos

V minulej sezóne najlepší bol aj herne, či sa ti to páči alebo nie. A o to práve ide, je to ocenenie udeľované za sezónu, takže tá aktuálna by sa do toho rátať nemala.

Je hrozivé, jak máte niektorí zatemnenú myseľ len kvôli nejakým antipatiám. Skutoční madridisti no. Na úroveň Modrića či Benzemu zo sezón, keď vyhrali Ballon d'Or, si už ani nespomínate, že?

Reagovat
Israha

Jestli tahle sestava s Vinckem, Mbappém a Rodrygem má fungovat, musí nutně přijít trenér, bazírující na přísné taktice a jasně definovaném herním plánu. Ten Ancelottiho fristajlo, kde si každý hledá místo, kde se mu to individuálně nejvíc líbí, je pro tyhle hráče nepoužitelný a obávám se, že nás to bude stát sezonu .

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě ke všemu je to z fanouškovského hlediska neskutečná nuda. Zlatý Zizou.

Reagovat
Israha

To taky, no. Nejvíce vzrušující momenty byly dnes dva náběhy Endricka, to je vlastně dost smutné...

Reagovat
misinho7

tiež mam pocit ze ak chce mat tych troch v predu tak to musi mat nejaky poriadok. Lebo ich freestyle znamena ze idu na LW a tam zacne jeden abo druhý driblovat a je to v prdeli.

Reagovat
Laliga

Mne hlavne príde, že Vini momentálne doslova zavadzia. Nevie si nájsť miesto, stále stojí v priestoroch,kde preberá loptu pred 3 hráčmi, a je vymaľované. Nemá dobrý pohyb, nevie sa uvoľniť, a akurát tam zatvára priestory. Som presvedčený že by sme mali oveľa viac šancí a sledovali oveľa krajší zápas, keby Vini dnes sedel na lavičke. A je úplne jedno za koho. Pokojne keby sa tam niekde vpredu motal Endrick. Ten by aspoň nezavadzal

Reagovat
misinho7

Tak momentálne mu to nejde. Na druhej strane väčšinou bol on jediny kto vedel prekvapivo nahrat na tem gol ci ho dat. Teraz ale skor škodí lebo nema formu a očividne si nesedi s Mbappem. Uvidíme no.

Reagovat
Laliga

To mu samozrejme neberiem , osobne jeho jedinú významnú prednosť vidím práve v dobrých prihrávkach. Je zaujímavé že dokáže prihrať pomerne presne, rozdať dobrej časovanú prihrávku, dokonca vonkajším priehlavkom, ale keď má vystreliť to už popredu oči zatváram. Vini nemá dobrý výber miesta. Tam vidím aktuálne dosť veľký problém. Doteraz to krídlo patrilo jemu, v strede nebol nikto, mal veľa priestoru a voľnú ruku. Už vtedy však často zatváral krídlo obrancovi, teraz keď pribudol Kylian ktorý sa pohybuje blízko neho, je Vini úplne stratený. Navyše mám dojem že ako sa vravelo o nejakom dusne v kabíne kvôli Kylianovi, myslím že to skôr možno čakať od Viniho, ktorý si viem predstaviť že bude taký náš "Neymar"(škoda že nie aj čo sa kvality týka), ktorý nebude chcieť byť v tieni. Mám z jeho prejavu už teraz dojem že má v hlave viac takéto veci než hru.

Reagovat
Visca el barca

Klasický Brazilec. Časem

mu odejde i rychlost, stloustne a půjde do

prdele

Reagovat
Ladas321

By mě zajímalo, který trenér půjde dobrovolně trénovat tým takových jmén, tam by se i Guardiola bál zvýšit hlas a něco říct. tohle bude muset zvládnout Ancelotti sám.

Reagovat
Israha

V letošní sezoně ano, a proto se taky bojím, že v konečném důsledku bude neúspěšná. Ale nebojím se, že by Peréz nějakého kvalitního profesionála, který týmu jasně vtiskne herní systém, do příštích sezon nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden je momentálně bez angažmá a druhý je v Leverkusenu.

Reagovat
CHONG

Zizua potřetí už fakt ne...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Laliga

Reagovat
rominhoFCB

Preco nie ?

Reagovat
CHONG

Já v tom nevidím žádný progres či přínos, jenom motání v kruhu... Ono to jeho druhé angažmá už žádná raketa nebyla, ani výsledkově, a už vůbec ne herně...

Reagovat
rominhoFCB

Ok, len sa pytam. Inak okrem Xabiho bude dostupny, pravdepodobne, aj Klopp.

Reagovat
CHONG

Za mě ideálně ať Carlo dotrénuje tuto sezónu s nějakou trofejí (tím se stane nejúspěšnějším trenérem v historii Realu) a v létě Xabi.

Reagovat
JM

Reagovat
CHONG

Reagovat
Israha

Reagovat
misinho7

bude musiet robit razne kroky...a nevie mci nato ma, zmenit napr spat system na 442 a teda posadit dakoho z utocnej trojky a podobne..

Reagovat
Laliga

Je to náročnejšie než sa zdá, jednak určite sú prítomné tlaky z vedenia na prítomnosť niektorých "nedotknutelných", a hlavne musí citlivo narábať s takými povahami ako je napr vyššie spomínaný Vini. Keby ho nechal pár zápasov na lavičke, tak je po hráčovi. Jeho ego by to neunieslo. Cez zimu by hral za Al Hillal

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hodně zvědavý, jestli si vedení ten problém uvědomí a příští rok provede rozsáhlejší změny, nebo bude jenom dál přivádět velká jména bez ohledu na to, jestli se hodí do systému nebo ne. Někdo z těch "nových Galacticos" bude muset jít z kola ven.

Reagovat
CHONG

Kdo z toho současného týmu přicházel jako velké jméno? Mbappé, Jude a tím končím, tvá Máňa...

Reagovat
Laliga

Tak Kylian je hráč ktorého ak máš možnosť priviesť, tak to jednoducho urobíš. Inak vyberáme hráčov veľmi dobre podľa mňa. Jude bude skvelý v zálohe kdekoľvek, aj keď samozrejme má pozície kde ho cítiť viac, ale on je koncepčne okej. Jediná chyba je že nevieme identifikovať vhodného hráča na pozíciu útočníka. Endrickovi osobne neverím. Má slušný výber miesta a tvrdú ranu, ale inak je to výstrel na slepo. Ťažko povedať čo z neho bude.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě ano, ale zároveň by ses měl zbavit jednoho z dvojice Vinícius/Rodrygo a přivést hrotového útočníka. Čistě pragmaticky. Stejně jako v záloze by ses měl zbavit Tchouameniho a přivést playmakera. ´Na "ono si to časem nějak sedne" se nebudeme moct odvolávat donekonečna.

Reagovat
Laliga

S tým útokom by som to videl podobne, ale Tchouameniho by som sa osobne nezbavoval.

Reagovat
Profesor Ikebara

Jenom blázen. Perez tam natahal samé hvězdy. Ten tým je nesourodý. Tohle nebude fungovat.

Reagovat
Mateo16

Este som zvedavy kto u nas zajtra potencialne moze ešte skončiť

Ty vole dnes sa idem pomodliť aby k nam neprisiel niaky Rabiot

Jedine stastie je ze to Betis zrejme nestihne

Reagovat
technecium

Ale ale, jaktoze FIFA sestava zas nevyhrála?Vždyť Misinho říkal, že nebude mít žádný problémy a že zálohu nepotřebuje, že to je jen sen fanoušků Barcy

Reagovat
O.Giroud

Tak chce to len čas aby nakoniec tých 5 gólov každý zápas dávali

Reagovat
misinho7

to ze je nieco FIFA zostava neznamena ze to bude fungovat aj v skutocnosti no..panika trosku zacina ale verim ze Carlo pride na to ako to dat dokopy, s tym materialom co ma v zaklade ci na lavicke musi vyhravat kazdy zapas len tomu chce dat smer a system...a uz je na nom ci to zvladne.

Reagovat
Eichel

Je ešte veľmi skoro. Carlo ich nemôže nechať tak freestylovať, ale je to skúsený kouč a ono si to sadne. Nejak by som sa nebál, že by ste nevyhrali ligu.

Reagovat
Visca el barca

Nevyhrají

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
misinho7

Carlo:

„Chybí nám pevnost, kterou jsme měli v minulé sezoně. Teď se nemůžeme vymlouvat, protože program se zrychluje. Musíme co nejdříve najít řešení a zlepšit se. V neděli nás čeká další zápas. Myslím, že musíme … Musíme jasněji vnutit hráčům strategii na hřišti, aby měli jasno. Je to pro nás těžší, než jsme si možná mysleli, ale musíme pracovat, dobře se soustředit na to, co chceme dělat a jakým směrem se chceme ubírat. Naštěstí mi tyto tři zápasy ukázaly spoustu věcí, které nefungují, a právě v tom se musíme zaměřit na zlepšení.“

Asi konecne prisiel na to ze ked tam ma 3 LW tak nemozu hrat freestyle lebo ked to super zacne betonovat tak su v pici.

Reagovat
zasranej malíř

Doufám, že v neděli si odpočine pro změnu Vini...dal bych klidně šanci i Endrickovi od začátku

Reagovat
misinho7

na jednej strane som za to, na druhej potrebujeme aby sa s Mbappem zohral lebo zatial je tam nulova chemia. Ale Endrick zatial fajn, aj vcera za tych par min sa hned dostal do sanci.

Reagovat
Laliga

Určite by pre chod toho útoku bolo lepšie keby hral Kylian vľavo, Rodrygo vpravo a v strede doslova hocikto, než pokračovať v tomto zložení. Viniho na lavičke sa ale asi nedočkáme. Takže by aspoň mohlo prísť k rozostaveniu z minulej sezóny, aj keď to tým pádom odskáče Rodrygo, kde by ale znova bolo určtie oveľa prínosnejšie na pravú stranu poslať Viniho než Kyliana. Keď mám dvoch hráčov ktorý sú praváci, a jeden z nich je top strelec, a druhý strieľa ako vzduchovka v zábavnom parku, tak je naozaj choré nechávať Viniho vľavo

Reagovat
sensei25

Real ma absolutne neprekvapuje.Hrotak ziadny,preto hovorim,ze vacsi zmysel by mal pre nich Halland ako Mbappe,ale budis.A o zalohe sa radsej nevyjadrujem.Modric ko,Kross out a ich nasledovnici?Olevel dva nizsie a bez fungujucej a hlavne nekreativnej zalohy necakam absolutne nic okrem pretazenej obrany.Este zostava par dni do konca prestupaku,mali by sa zamysliet co s tym,lebo toto nemoze fungovat.PD nie je PL kde staci len behat zo strany na stranu.

Reagovat
jitrnica

https://x.com/PSGINT_/status/1829384815914758162

TOP. Už proti Malorce tam měl Vinicius podobné momenty kdy dělal že Mbappeho nevidí

Reagovat
misinho7

vcera ho totalne ignoroval...ale zas minulý zapas mu sance pekne pripravoval.

Ťažko povedať ale z toho ako o nom hovoril a teda volal ho do Realu som cakal ze bude to medzi nimi lepsie

Reagovat
Laliga

Asi netušil že ten rozdiel v kvalite bude tak výrazný keď ich uvidíš bok po boku, a teraz potrebuje čas aby to strávil

Reagovat
los_blancos

https://x.com/DonShelby__/status/1829296514750947710

Je to aj vzájomné, nie až tak ako včera Viní, no predsa. Kylian príliš často strieľa, keď môže prihrávať. Pritom väčšina z tých strel je ľahko zblokovaných... Asi nie je náhoda, že za 4 odohrané zápasy nemá ani jednu kľúčovú prihrávku. V tom a lepšom zakončení sa musí ešte zlepšiť a bude dobre.

Reagovat
misinho7

to som si tiez hovoril ze mal nahravat..ale pride mi ze Vini schytal brutalny hejt a pritom Mbappe vcera tiez mohol riesit inac veci, za tie 4z nedal ani jednu nahravku do sance co Vini robi pravidelne..no oni dvaja mali byt smrtelne duo ale zatial to len kazia

Reagovat
Mateo16

Betisu sa to celkom slusne posralo

Za Lo Celsa chce Tottenham 15 mega pri zmluve do roku 2025 , deal off

Prva ponuka 50 % prav na Ceballosa za 5 mega odmietnutých , RM chce 15 mega

Cherki zrejme predlzi zmluvu z Lyonom

Odchod Rodriho pozstaveny a Assane Diao odmietol Hoffeinhaim chce ist do Getafe

Jedine ich moznost je Ceballos Stale si mozu dovoliť hostovanie s povinnou kupov 15 mega na rok 2025

Reagovat
Mateo16

Relevo pise ze je moznost ze Ceballosa nechaju odist aj za 10 mega ,

Ak odide nahrada nepride

Reagovat
Mateo16

nic nebude vidíme sa na zimnom trhu

Reagovat
Laliga

pokecali ste si?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

https://x.com/pedrosaezarenas/status/1829488898294292729

Potvrzení toho, že máme hru založenou na ofenzivním pravém obránci a defenzivním levém obránci, který musí vyvažovat celou stranu. Proto nemůže přijít Davies (v současném složení kádru, kdy nemáme žádného playmakera, který by se při výstavbě hry zatahoval do obranné řady, bychom ani nebyli schopní využít jeho hlavní přednosti tak, abychom si zároveň neublížili v obraně).

Reagovat
Mateo16

Zase to vylucuje ten argument ako si velmi Vinicius zavádza s Mbappem

https://x.com/pedrosaezarenas/status/1829495854513721687/photo/1

Rozlozenie vo finale LM proti Liverpoolu. Naozaj hlavny problem su vykony Viniciusa

Reagovat
Profesor Ikebara

Real mi dělá radost. Jejich hra je momentálně dosti legrační.

Reagovat
los_blancos

Ešte stále má Carlo čas, no začína to byť trochu vážne. Včera to bola hrozná sračka, hanebný a nebojím sa povedať, že zrejme aj najhorší tímový výkon za niekoľko rokov. Hráči s trénerom a jeho štábom pôsobia, že v lete pracovali len na fyzickej príprave a na systéme, rolách v tíme či automatizmách sa úplne vykašľalo, resp. nestihlo, je to neskutočné.

U Carletta vidno, že sa snaží za každú cenu zohrať novú osu tímu v každej formácii: Rüdiger-Militão, Tchouaméni-Valverde a Vinícius-Mbappé. Už od zápasu s Atalantou hrali vždy v základe, no progres stále žiadny, skôr naopak. Zdá sa, že bude musieť urobiť veľa úprav, aby to fungovalo, či už taktických alebo pozičných. A vôbec to nie je len o tom duu v útoku, problém je všeobecný a týka sa prakticky všetkých, či už viac alebo menej.

Správne nefunguje ani defenzíva, krajní beci absolútne mimo, Mendy okrem toho, že je úplne z formy, je proti takýmto súperom s loptou k ničomu, ak mu navyše nevypomáhajú s rozohrávkou záložníci... Carvajal sa vrátil späť do minulosti, Lucas je užitočný len keď funguje celý tím a García na to nemá. Militão ako jediný z obrany na úrovni, no gól ide znovu za ním. Obranca typu prílišný "optimista", ktorý aj keď hrá väčšinu zápasu dominantne a bezchybne, tak sa pravidelne nevyhne takýmto chybám a inkasujeme z toho lacný, zbytočný gól. No aby som nekrivdil len jemu, chyba vznikla už niekde v zálohe, v zlom pokrytí hráčov a v následných súbojoch boli všetci tak nejak príliš mäkkí.

Tchouaméni vyzerá momentálne ako paródia na stredopoliara, smutný fakt. Nevie kedy vystúpiť z pozície a ísť do súboja, a na jeho slimačie prechody sa nedá pozerať. V 2P trochu lepší smerom do útoku, distribúcii lôpt aj osobných súbojoch, no tie prechody mal stále pomalé a najmä po góle na 1:1 záloha znovu nefungovala. Momentálne buď lavička alebo prechod na CB.

Valverde si po tých 4 zápasoch ako jediný zaslúži pochvalu, ako jediný zatiaľ pôsobí, že mu na tíme záleží. V každom zápase toho najviac odmaká a je produktívny aj v ofenzíve. No ak chce byť viac jak jeho vzor, mal by byť pokojnejší, ostávať častejšie na jednej pozícii a pýtať si loptu tam, príliš veľa behá. Musí tiež lepšie navigovať spoluhráčov a počas prestávok viac komunikovať, radiť sa, jak to robil Kroos. On na to má, "len" to treba potvrdiť aj teraz, keď to najviac potrebujeme.

Modrić by už nemal nastúpiť do základu, vyzerá to na prípad Marcela a jeho poslednú sezónu. Smutné, ale je to tak. Snáď svoju rolu prijme a bude to dobré na tých 20-30 minút ku konci zápasov.

Vinícius Papagayo ... ťažké ho takto sledovať, je ostudné, čo predvádza. Nejaké príznaky sme videli už minulú jeseň, no teraz sa prekonáva. Má príliš vysoké ego a mal by sa čo najskôr uvedomiť, inak to nedopadne dobre pre nikoho. Mohlo by sa skúsiť ho vymeniť s Mbappém, už minulú sezónu hral častejšie na hrote. Minimálne by si mali medzi sebou častejšie vymieňať pozície, no a hlavne prihrávať... Ak ani to nepomôže, tak útok Endrick-Mbappé-Rodrygo asi ideál, ale to sa nestane.

Reagovat
Jordi Alba

Ale nečetl jsem.

Reagovat
los_blancos

Tak si vyser oko

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas do puntíku až na toho Valverdeho, podle mě není dobrý nápad ho nutit hrát něco, k čemu nemá předpoklady. Jeho přednost je právě v běhání, vyvážení míče, překonávání řad soupeře a doplňování vápna z druhé vlny. Chtít po něm, aby hrál deep lying playmakera, zabije jeho potenciál.

Reagovat
los_blancos

Lenže on tak za repre už hráva pomerne často. A predpokladám, že Toni si ho nevybral za jeho nástupcu náhodou. Hlavne proti autobusom potrebujeme, aby zmenil svoj čip a hral na štýl Kroosa...

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto sezónu asi ano, v létě to snad vyřešíme nákupem šestky, které nepřekáží míč a bude mít předpoklady pro organizaci hry.

Reagovat
los_blancos

Takže mu neveríš, no ok... Kto okrem Zubiho na 6 ťa ešte napadá? Btw. čo hovoríš na Marvina Parka ako backup na R(W)B do budúcna miesto Lucasa? Je to náš canterano a údajne veľký obľúbenec ZZ ešte z obdobia, keď trénoval Castillu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si, jak ho v prvním kole proti Sociedadu 20/21 poslal na hřiště někdy v 60. minutě, to jsem docela čučel. Upřímně v tento moment budu hodně rád za návrat jakéhokoliv odchovance a asi bude záležet, jak na tom bude Carvajal výkonnostně, jestli se bude řešit backup nebo přímo někdo do základní sestavy. Pokud by přišel jako backup, tak bych měl asi trochu obavy, že to bude podobný případ jako Fran a že bude vidět, že ta úroveň tam prostě není.

Na šestku mě kromě Zubimendiho napadá ještě Bruno Guimaraes z Newcastlu. Tuším, že jsme se o něj zajímali ještě když byl v Lyonu. Je to podle mě nejpodobnější profil jako Casemirovi. Ale je pod dlouhodobou smlouvou a zase je zbytečné dávat nějakou raketu za post, který máme pokrytý Camavingou.

Reagovat
los_blancos

Guimarães by bol skvelý, ale jak píšeš, kontrakt do 2028 a ešte k tomu u Saudov.

Reagovat
los_blancos

Treba veriť Carlovmu tímu, že po návrate z repre pauzy niečo vymyslia a vtĺknu hráčom do hlavy, aby to nejak pochopili. A keď nie, čoskoro by sa mali vrátiť Camavinga s Judom a to sa hneď odzrkadlí na lepšej hre, sú to hráči, ktorí zlepšujú všetkých naokolo.

Teraz proti Betisu bude zaujímavé, jak postaví 11. Dlhodobo sa nám doma proti nim nedarí, z posledných 7 zápasov len 1 výhra. Zdá sa, že je tak nejak jedno, akú zostavu nasadíme, aj tak sa proti nim vždy trápime. Preto by sa mohlo skúsiť niečo trochu iné, tak napríklad: Carva, Mili, Rüdi, Mendy - Arda, Fede, Ceba - Endrick, Kyly, Rodry

Bude hoodne zaujímavé sledovať jak nám to pôjde do toho decembra/januára a ako to celé Carletto zvládne. Myslím, že ak sa dovtedy nič-moc nezmení, nebolo by odveci dať šancu Raúlovi. Možno je to len taký dojem, ale mohol by dočasne plniť funkciu Solariho z minulosti, ktorý sa nebál stavať na tých najlepších podľa toho ako si to zaslúžia. No a ak by nevyšiel ani on, stále máme eso v rukáve v podobe milovaného Zizoua.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
LAM

Střed pole směrem dozadu jedna velká katastrofa. Jestli tohodle nebude využívat silný kluby proti nám...............

Jinak kraj obrany je vlastně jen jedna volba a pak jen hráči béčka. Flick asi musí dát na modlení.......

Reagovat
LAM

Reakce na blaugrana

Reagovat
Visca el barca

Půl rok se s tím odehrát dá. LM byla k nám milosrdná a ligu vcelku umíme. Po dealu s Nikem očekávám, že by jsme mohli v zimě doplnit.

Reagovat
LAM

Zvláětní že ještě v něčem vůbec laportovi věříš. Já si třeba myslím, že to prodloužení s Nike je jen lež.

Reagovat
Visca el barca

Věřím. Proč asi ještě nejsou hostující dresy? Něco se děje. Budeme chytřejší v průběhu podzimu.

Reagovat
LAM

Myslím, že už si můžeme shrnout náš přestupák:

Oproti lońsku jsme letos ztratili 5 hráčů-Felix,Cancelo,Roque,Oriol a Gundogan

K tomu máme několik dlouhodobě zraněných hráčů-Araujo,Cristensen(bez registrace)Gavi,FDJ a Bernal

Na DM není nikdo a bude tam hrávat Garcia(CB) nebo Cassado(CM) či FDJ pokuď bude ještě někdy hrát fotbal

Kraje obrany jsou zdvojený jen hráči béčka. Na Stopera máme teď jen dva hráče plus Garcia

Přišel jen Olmo...........

Jako už chápu proč Xavi mluvil jak mluvil. Tohle je kudla do zad jakýmukoliv trenérovi a tak aspoň doufám dostane Flick aspoň dvě nebo spíš tři sezóny z tohodle něco udělat.

Reálně je to suveréně nejslabší soupiska za více jak dvacet let a vlastně se jen doufá, že se další hráči nezraní a že mladíci budou hrát nadpozemsky. Asi nikdo nemohl očekávat takové oslabení.

Jediný pozitivum je, že se opravdu výrazně sníží náklady na platy a v dalších sezónách už půjde platový limit nahoru.

Reagovat
alcantara

Atmosfera v time je jedna vec, ale fakt neviem, ako chces hrat s tymto tri sutaze. Teda viem, uz v aprili bude znova po sezone a jediny ciel moze byt tak top 3 v lige, nic ine asi neprichadza do uvahy. Tomu uz chyba len ceresnicka, aby FDJ po tom, ako je v prdeli niekolko mesiacov, isiel s tym clenkom na operaciu. V tom bordeli by ma to ani neorekvapilo. Nie sme schopni poriesit ani nejaku podrbanu hostovacku, totalne nedostojne. Snad to Flicka bude bavit viac ako sezonu.

Reagovat
Visca el barca

Nejslabší soupiska tu byla v roce 21. Tak zas nepřeháněj jako vždycky. Roque a Oriol z loňska se nedají počítat. Olmo je mladší než Gundo, logický tah. Felixe nahradí Fati. Tam mu bohužel nevěřím. Na druhou stranu, hrával druhou půlku sezony Felix? Oslabení je za mě jen Cancelo. S tím, že snad se postupně vyprázní lavice a bude lépe. Furt jste nechtěli utrácet, tak teď to tu je. Snsd to bylo poslední léto. A bude jen lépe. Vypustil bych Copu a hned máš víc sil.

Reagovat
Visca el barca

*vyprázdní marodka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele