LaLiga - souhrn 27. kola

12.03.2021, 22:58, aktualizováno 15.03.2021, 22:57
Komentáře a souhrny
Lionel Messi (© AFP)
Atléticu Madrid nepomohla ani početní převaha a s Getafe se rozešlo bez gólu, přičemž na Barcelonu, která v pondělní dohrávce rozstřílela Huescu, má k dobru čtyři body. Nezaváhal ani Real Madrid, jenž si poradil s Elche. Cenný triumf slaví Sevilla, v derby zdolala Betis...

FC Barcelona - SD Huesca 4:1

15.03.2021 21:00

Góly: 13. Lionel Messi, 35. Antoine Griezmann, 53. Óscar Mingueza, 90. Lionel Messi - 45+4. Rafael Mir

Už jen čtyři body ztrácí Barcelona na vedoucí Atlético Madrid. Katalánci v pondělní dohrávce neměli problém s Huescou a po brankách Messiho, Griezmanna a Minguezy zvítězili 4:1. Konečný výsledek není nijak překvapivý, Barcelona doma s Huescou nikdy neztratila, navíc přitom vždy nastřílela hodně gólů.

Po vyřazení z Ligy mistrů se může Barcelona koncentrovat na LaLigu, kde se díky zaváháním vedoucího Atlética dramatizuje boj o titul. Ve španělské lize má Barca skvělou formu a před zápasem s Huescou neprohrála šestnáct duelů v řadě. Hosté cestovali na Camp Nou v roli velkého outsidera a jejich hlavním cílem bylo neopakovat výkony z let 2014 a 2018, ve kterých od Barcy dvakrát inkasovali osm branek.

Barcelona začala v zápase s poslední Huescou dobře a už ve 13. minutě se blýskl další fantastickou střelou Lionel Messi. Argentinec zpoza vápna nádherně trefil balón do šibenice a navíc o břevno, takže Fernández byl absolutně bez šance zasáhnout. Branka byla podobná té, kterou vstřelil v Paříži do sítě PSG. Huesca se pokusila o odpověď ve 26. minutě, když se uvnitř vápna prodral ke střele Becerra a ter Stegen musel zasáhnout. Lepší ale byla Barcelona, která ve 35. minutě odskočila na rozdíl dvou branek. Antoine Griezmann se do krásy branek nenechal Messim zahanbit a z ještě větší dálky také vymetl šibenici - 2:0. To už bylo pro Huescu nepříjemné, nicméně v závěru prvního poločasu se jí podařilo vstřelit kontaktní branku. Ter Stegen fauloval Mira a sudí i s potvrzením videa odpískal pokutový kop. Sám Mir poslal balón k tyči a snížil na 1:2.

Huesca se tak dostala zpátky do hry, ale lepší Katalánci si vzali dvoubrankové vedení zpátky. Na Messiho načechraný centr si naskočil Mingueza a hlavou zvýšil na 3:1. Ještě jednou mohli hosté odpovědět, ale pohlednou kombinaci nezakončil na vzdálenější tyči přesně Mir.

Barcelona měla šance utkání definitivně rozhodnout ve svůj prospěch a dočkala se v 90. minutě. Lionel Messi opět ukázal, že je nebezpečné nechat ho vystřelit a tentokrát s přispěním Pulidovy teče zvýšil na konečných 4:1. Barcelona na Camp Nou splnila povinnost a na Atlético ztrácí už jen čtyři body. Huesca zůstává v tabulce poslední a bude bojovat o záchranu.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Betis 1:0

14.03.2021 21:00

Góly: 27. Youssef En-Nesyri

El Gran Derbi patří Seville, která na vlastním stadionu Rámona Sáncheze Pizjuána přehrála městského rivala Betis 1:0. Oba celky měly několik zajímavých možností, ale v síti skončila jen střela En-Nesyriho.

Sevillské derby patří k nejprestižnějším zápasům na Pyrenejském poloostrově a nejinak tomu bylo i tentokrát. Samozřejmě je velkou škodou, že se takové zápasy hrají bez diváků, jinak by to mělo o poznání lepší náboj. Oba celky bojují o Ligu mistrů, ale po dnešním večeru k ní má výrazně blíže Sevilla.

Utkání nabídlo v úvodních minutách po jedné příležitosti na obou stranách. Nejprve se prezentoval nepřesným přímákem Suso a po něm musel nadvakrát pacifikovat Iglesiasovu ránu Bono. Jediná branka sevillského derby padla ve 27. minutě a postarali se o ní domácí. Po pěkném pasu Navase se zničehonic objevil v gólovce En-Nesyri, který se úspěšně zbavil Roblese a střelou do prázdné zakončil. Sevilla vedla nad Betisem 1:0 a byla na koni. Betis se následně nedokázal popasovat s dobře organizovanou hrou Rojiblancos a do šaten odcházel s jednogólovým mankem.

Svěřenci Manuela Pellegriniho měli na vyrovnání celou druhou půli. V 55. minutě zakončoval ve složité pozici Iglesias, ale Bono byl na přední tyči připraven. Na druhé straně vystrašil příznivce Verdiblancos utaženou, leč nepřesnou ranou Rakitić.

V závěru zápasu se hra hodně kouskovala a přerušovala. Betis se natlačil do pokutového území Sevilly a několikrát domácím zle zavařil. Vůbec poslední šanci zazdil v nastavení Nabil Fékir, který si navedl balón na levačku a jen těsně minul sevillskou svatyni. Domácí zvítězili nad Betisem 1:0 a upevnili si stávající postavení v první čtyřce. Betis zůstává na šestém místě, ale tlačí se na něho Villarreal.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Villarreal CF 1:3

14.03.2021 18:30

Góly: 55. Sergi Enrich - 1. Moi Gómez, 34. Carlos Bacca, 87. Alfonso Pedraza

Zpět na pohárové pozice se chce vrátit Villarreal a v Eibaru k tomu udělal důležitý krok. Žlutá ponorka zvítězila 3:1 díky brankám Gómeze, Baccy a Pedrazy. Kaňkou na jinak zaslouženém vítězství je vyloučení Capoueho za ostrý zákrok na Diopa a také korigující branka z kopačky Enricha.

V bojích o evropské poháry neřekl Villarreal poslední slovo a dobře věděl, že v Eibaru musí zvítězit. Svěřenci trenéra Emeryho proto vstoupili do zápasu hodně aktivně a už v 1. minutě se ujali vedení. Moreno našel přesnou přihrávkou Moie Gómeze a ten levačkou překonal brankáře Dmitroviće. Chvíli trvalo, než se Eibar z inkasované branky oklepal a pak začal být také nebezpečný. Prosazoval se ale Villarreal a po půlhodině zvýšil svůj náskok na rozdíl dvou branek. Do rychlého kontru přešel Moreno a dílo dokonal Carlos Bacca - 2:0.

Eibar se mohl před koncem poločasu vrátit do hry, když po ruce Estupiňána v pokutovém území byla nařízena penalta. Esteban Burgos však situaci nezvládl, Asenjo střelu doprostřed vyrazil nohama a stal se hrdinou okamžiku.

Domácí se ani za těchto okolností nevzdávali a korekce z jejich strany přeci jenom přišla. Sergi Enrich z polootočky vypálil nepříliš razantní střelu a ta k překvapení všech zapadla k tyči. Asenjo tahal balón už za brankovou čárou.

Villarreal znervózněl a situace se ještě zdramatizovala po vyloučení Capoueho deset minut před koncem. Jeho ostrý zákrok na Diopa neunikl pozornosti sudího Mediého a hosté po udělení červené karty dohrávali o deseti. Eibar se však k vyrovnání nedostal a naopak tři minuty před koncem inkasoval z brejku. Alfonso Pedraza postupoval sám na brankáře Dmitroviće a lehkým obloučkem jej překonal. Žlutá ponorka zvítězila v Eibaru 3:1 a drží se v kontaktu s evropskými poháry.

Co se týče domácích, ti zůstávají na předposledním místě tabulky s dvoubodovou ztrátou na Elche. To má však jedno utkání k dobru.

Více informací k zápasu

Granada CF - Real Sociedad 1:0

14.03.2021 16:15

Góly: 51. Germán Sánchez

Real Sociedad odjíždí z Granady bez bodů, protože za domácí je všechny vybojoval obránce Germán Sánchez. Granada díky tomuto vítězství postoupila na současné osmé místo LaLigy, zatímco Real Sociedad nevyužil možnost aspoň na chvíli předskočit Sevillu.

Granada se s tím rozhodně nemazala a hned ve třetí minutě si připravila první větší šanci. Obránce Domingos Duarte ale po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle hostující brány. Granada celkově hrozila daleko víc než její soupeř a zejména útočník Kenedy se několikrát dostával do velmi solidní šance. Trápila ho ale nepřesnost.

O vzruch před domácí bránou se postaral Mikel Oyarzabal, který zpoza vápna vyzkoušel tvrdou ranou pozornost brankáře Ruie Silvy. Jinak byl ale první poločas víceméně zklamáním, protože ani jednomu ze soupeřů se nedařilo ohrozit bránu toho druhého.

Vše se změnilo sedm minut po změně stran. První centr od rohového kopu sice hosté ještě odvrátili, ale k míči se hned za vápnem dostal Víctor Díaz. Jeho rána nebyla nijak povedená, jenže ji do protisměru brankáře Remira tečoval Germán Sánchez a to už na hostujícího gólmana bylo moc.

La Real několikrát střídal, aby poslal do hry čerstvé síly, ale nebylo mu to moc platné. Granada si velmi dobře hlídala silné stránky svého soka a její obránci si plnili své povinnosti na sto procent. La Real navíc dnes postrádal nějaký nápad, myšlenku nebo drajv obecně a jeho hra byla dost unylá. Není divu, že nevybojoval ani bod.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Athletic Bilbao 0:0

14.03.2021 14:00

Góly: -

Celta Vigo s Athleticem Bilbao remizovala bez branek a bez jakéhokoli vzrušení. Ani jeden ze soupeřů si nedokázal vypracovat větší šanci a poraženým se v tomhle duelu stal jednoznačně divák.

Ve Vigu se odehrál souboj dvou tabulkových sousedů, kteří oba nutně potřebovali body. Bilbao chtělo vrátit Celtě výsledek z podzimního měření sil, v němž Celta vyloupila San Mamés a vyhrála o dvě branky. Jako první se ale museli mít na pozoru právě hráči Bilbaa. Pozornost brankáře Simóna totiž poprvé už ve čtvrté minutě vyzkoušel Iago Aspas, který na něj poslal velmi dobrý projektil ze standardky.

Po dvaceti minutách se ozvalo i Bilbao. Obránce Iñigo Lekue odcentroval z pravé strany a nejprve to vypadalo, že hledá své kolegy ve vápně, ale nakonec jeho střela nabrala takový směr, že ji brankář Villar musel na poslední chvíli vytahovat z brány. Jinak se ale rozhodně jednalo o hodně pomalý, ospalý první poločas, v němž se nic podstatnějšího nestalo.

A druhá půle obraz hry v ničem nezlepšila. Hodně aktivní Alex Berenguer se sice několikrát snažil probít do šance, ale buď na to byl sám, nebo mu vystavila stopku domácí obrana. Světlejším bodem Celty a jejího herního projevu celkově byl snad jen Denis Suárez, který se ve středu pole občas o něco pokusil. Ale ke změně skóre to nevedlo.

Jon Morcillo prošel po pravé straně do pokutového území a snažil se míč dloubnout na malé vápno. Jenže nikdo ze spoluhráčů ho do šance nedoprovodil. V poslední šanci utkání se zjevil Muniain, ale jeho rána z devadesáté minuty neměla potřebnou razanci ani přesnost.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Atlético Madrid 0:0

13.03.2021 21:00

Góly: -

Komplikace na cestě za vysněným titulem i to je remíza 0:0, kterou si odneslo ze hřiště Getafe vedoucí Atlético Madrid. Náskok Colchoneros se tak může v pondělí ztenčit už na čtyři body. Gól na Coliseum Alfonsa Péreze nepadl, přestože hosté měli velkou územní převahu.

Není to zrovna povedená generálka na zápas s Chelsea a především je to hozená rukavice nejbližším pronásledovatelům - Barceloně a Realu Madrid.

Atlético mělo od začátku velkou územní převahu, ale s vytvářením gólových příležitostí to bylo horší. Několikrát se dostal do koncovky Luis Suárez, nicméně obrana Getafe v čele s brankářem Soriou bez problému odolávala. A tak se stalo, že Getafe mohlo před koncem prvního poločasu udeřit. Poté co Oblak neudržel skákavý balón akce pokračovala a po centru Maksimoviće se pokoušel o zakončení nůžkami Cucho, ovšem branku přestřelil.

Hosté poslali do druhého poločasu portugalskou hvězdičku Joãa Félixe a aktivita Rojiblancos ještě více vzrostla. Po voleji Llorenteho zasáhl Soria a v 61. minutě dokonce nebyl Atléticu uznán gól, protože balón už při Llorenteho centru přešel pomezní čáru.

Dvacet minut před koncem Colchoneros vykřesali novou naději, když Allan Nyom zajel do Lodiho, ocenil ho sudí rovnou červenou kartou. Getafe se musel závěrečných dvacet minut bránit a za nerozhodný stav děkovalo brankáři Soriovi, který v 76. minutě fantasticky vychytal akrobatický pokus Dembélého. Neuspěl ani nejlepší střelec Suárez, který po pěkném lobu orazítkoval tyčku.

Minutu před koncem podruhé selhal v koncovce Dembélé a znovu na tom měl lví podíl brankář Soria. Zejména díky němu Getafe vyválčilo cenný bod a nadělalo Atléticu poměrně velké starosti.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Valladolid 0:0

13.03.2021 18:30

Góly: -

Bezbranková remíza byla k vidění na El Sadaru v Pamploně. Osasuna i Valladolid si vytvořily některé šance, ale žádná neskončila v síti. Konečný bod je tak na obě strany spravedlivý.

Utkání začalo v dobrém tempu, nehrál se žádný "zanďour", ovšem s velkými příležitostmi to bylo horší. První poločas nabídl jen jednu vyloženou gólovku a o tu se postarali po půlhodině hry domácí. Calleri dokonce překonal brankáře, ale mělo to háček, protože v ofsajdu stojící Budimir se zapojil do hry a tak nemohla být branka uznána. Osasuna měla nakonec o něco více ze hry, ale stejně jako Valladolid se prosadit nedokázala.

Hosté na svojí větší šanci museli čekat až do 64. respektive 67. minuty. Nejprve po rychlém přechodu do útoku zakončoval z vyložené pozice Fabián Orellana těsně vedle a krátce nato těsně minul branku i Roque Mesa.

Valladolid neuspěl ani tři minuty před koncem, když hlavičkoval vedle Fernández a na druhé straně Manu Sánchez přízemní střelou na bližší tyč nepřekvapil brankáře Roberta. S výsledkem 0:0 nepohnulo ani dlouhé šestiminutové nastavení a tak si oba celky připisují po bodu.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Elche CF 2:1

13.03.2021 16:15

Góly: 73. Karim Benzema, 90. Karim Benzema - 61. Daniel Calvo

Elche poměrně dlouho sahalo po senzační výhře nad půdě Realu Madrid. Do vedení jej po změně stran dostal Daniel Calvo a vypadalo to, že je s Realem zle. Zle ale bude s Merengues až v době, kdy skončí Karim Benzema. Francouzský bomber totiž v závěru dvěma góly urval svému týmu tři body.

Tady snad ani nemohlo být pochyb o tom, že by si dnes Real měl připsat tři body. A ty hodně potřeboval, protože Barcelona se v poslední době vzmáhá k dobrým výkonům a Atlético stále vede ligu s poměrně velkým náskokem. Real se v sestavě i s kapitánem Ramosem pustil do Elche od prvních momentů.

Isco se snažil dokázat, že si zaslouží základní sestavu a dobrým pohybem i častými centry obraně Elche připomínal, že ji dnes čeká pořádná fuška. Celkově to ale ze strany favorita bylo takové utahané, bez nápadu a ve finální fázi až zbrklé. Občas provedl skvělý výpad třeba Valverde, jenže v klíčovou fázi útoku si neporozuměl se spoluhráči.

Větší šanci (a vlastně jedinou za celý první poločas) připravil svému týmu Isco. V nastavení totiž našel krásným pasem dvojici spoluhráčů, k míči se snažil dostat Vinícius, jenže nedokázal zakončit mezi tři tyče. Pár minut po změně stran se připomněl Benzema, ale jeho rána mířila těsně vedle.

Když časomíra ukousla z utkání 61 minut, nastal šok. Po mírném tlaku vybojovalo Elche rohový kop, na který si ve vápně naskočil Daniel Calvo a přesnou hlavičkou s pomocí břevna překonal brankáře Thibauta Courtoise - 1:0.

Takovýto vývoj utkání se Zidanemu samozřejmě nelíbil a rozhodl se poslat do hry čerstvé síly. A jeho tah se vyplatil. Real přidal a v 73. minutě právě střídající duo Kroos - Modrić vymyslelo útočnou akci. Kroosův centr po rohovém kopu dokonale zužitkoval Karim Benzema a srovnal.

Elche se pokoušelo ubránit remízu, ale to mu nakonec nebylo souzeno. Poslední akce utkání, poslední kop. Ten patřil opět Benzemovi, jenž rozjel celou akci narážečkou s Rodrygem a krásnou ranou k tyči strhl vedení na stranu "Bílého baletu".

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Cádiz CF 1:1

13.03.2021 14:00

Góly: 36. Joselu (pen.) - 81. Álex (pen.)

Deportivo Alavés doma dlouho nad Cádizem vedlo a mělo na dosah tři body po proměněné penaltě Joselua. Jenže v závěru utkání předvedl zkrat domácí kapitán Manu García, který se nechal vyloučit a ještě zavinil penaltu, po níž Álex srovnal.

Po trochu ospalém úvodu utkání měl první branku na kopačce José Mari, který se na přední tyči pokoušel bránit centr ze strany. Jenže udělal to tak nešikovně, že míč poslal na vlastní bránu. Naštěstí pro něj za brankářem Ledesmou zazvonila tyč. Deportivo nicméně Cádiz dál tlačilo a odměna na sebe nenechala dlouho čekat.

Po třiceti minutách totiž střídající Salvi zahrál ve vlastním vápně rukou a sudímu De Merovi nezbylo nic jiného, než pískat penaltu pro domácí. K ní se postavil Joselu a sebevědomě proměnil - 1:0 pro Alavés.

Cádizu trvalo hodně dlouho, než dokázal nějak smysluplně zareagovat. Do šance se dostal vlastně až dvacet minut před koncem. Álvaro Negredo však trochu neohrabaně poslal volej dost mimo. Cádizu však pomohli domácí.

Kapitán Manu García totiž během jediné minuty hned dvakrát udeřil soupeře do obličeje a po dvou zbytečných žlutých byl vyloučen! A protože to podruhé udělal ve vápně, pískala se penalta i pro hosty. K ní se postavil Álex Fernández a přesným kopem zmařil šance domácích na tři body.

Více informací k zápasu

Levante UD - Valencia CF 1:0

12.03.2021 21:00

Góly: 18. Roger

Roger Martí se stal hrdinou Levante. Díky jeho zásahu se totiž domácí celek dočkal vítězství v derby nad "Netopýry"!

Ačkoli se Valencia od prvních momentů prezentovala jednoznačně jako aktivnější tým, první velkou šanci si vytvořilo domácí Levante. Objevil se v ní Rochina, který ale pálil těsně vedle tyče. Tu pak o minutu později napálil po rychlé kombinaci De Frutos a schovával hlavu do dlaní, protože věděl, že ze samostatného úniku do vápna měl vytěžit víc.

Valencia se na Levante a jeho jednoduchý herní styl vůbec nechytala a po patnácti minutách přišlo další varování. Ve vápně se odraženému míči dostal Rochina, jehož prudká rána z úhlu mířila těsně vedle zadní tyče. Ani to si ale "Netopýři" nevzdali k srdci.

Proto musel zákonitě přijít trest. V 18. minutě se totiž dostal do vápna Roger Martí, zpracoval si míč a obešel prvního obránce. Pak jen zamířil na vzdálenější tyč a sledoval, jak se brankář Jasper Cillessen natahuje marně - 1:0.

Jinak toho první půle moc nenabídla. Po změně stran už šancí začalo postupně přibývat. Nejprve pálil z dorážky hodně nad Correia a následně se bránu Cillessena pokusil přímo ohrozit Rochina. Pálil ale rovněž nad bránu.

Dvacet minut před koncem utkání se dostal do vápna opět Martí, jenže tentokrát jej brankář Cillessen se štěstím udržel na uzdě. Valencia směrem dopředu prakticky neexistovala a málem mohla ještě inkasovat druhou branku od De Frutose. To by ale musel mířit trochu lépe než jen do Cillessena.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid27196250:1863
2.FC Barcelona27185461:2359
3.Real Madrid27176446:2257
4.Sevilla FC26163736:2051
5.Real Sociedad27129643:2245
6.Real Betis271331136:4142
7.Villarreal CF27913537:3040
8.Granada CF271061133:4436
9.Levante UD27811836:3535
10.Athletic Bilbao27971137:3134
11.Celta Vigo27810934:4034
12.Valencia CF27791132:3730
13.CA Osasuna27781223:3529
14.Cádiz CF27781223:4229
15.Getafe CF27771321:3228
16.Real Valladolid275111125:3726
17.Elche CF26591224:3924
18.Deportivo Alavés27581423:4323
19.SD Eibar274101321:3222
20.SD Huesca273111326:4420

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (232)

Přidat komentář
Kepy_FCB
Reagovat
2miguel1

je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hai

Reagovat
Psy_cho

Grafický paskvil, půlka tenké proužky a ještě jen na půlce, půlka tlusté. Hnus. Grafik asi hulil blbý matroš.

Reagovat
Kepy_FCB

Jako je pravda že město te h nejtensich proužků meli dat jen modrou kolem toho kříže ale z dalky v poho

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Manik...

mně se líbí

Reagovat
Mercury

Humus

Reagovat
Gazdo

Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

od tebe jsem čekal, že tam bude dres fcb, ale z ostravy

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude muslimákům vadit ten kříž?

Reagovat
Kepy_FCB

Tak Quatar nadace už Barcu nesponzoruje...

Reagovat
valloire

nakopal bych je do prdele jenom za tu myšlenku, že jim vadí ten kříž na španělským dresu

Reagovat
bobis21

Real prodává v muslimských zemích věci se znakem bez kříže

Reagovat
valloire

vim...nakopal bych je tam taky do prdele za nerespektování cizí kultury

Reagovat
smazaný uživatel

nemel bys nakopat spis tem patolizalum?

Reagovat
bobis21

Pro prachy lézt do prdele fanatikům

Reagovat
valloire

ale....já myslel, že to je pro tebe náboženství míru

Reagovat
bobis21

Ty asi nechápeš co liberalismus je. Podle mě by se nikdy žádný zákon neměl dělat z náboženských důvodu, stejně tak bych nikdy nedělal nic jen proto abych se zalíbil nějakým náboženským fanatikům - je jedno o jaké náboženství se jedná.

Reagovat
valloire

souhlas

Reagovat
valloire

samozřejmě, prostě bych jim ty dresy takhle neprodal

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pharrell

Benz

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema - 2561 minut/20 gólů (bez penalt)

Mbappé - 2541 minut/19 gólů (bez penalt)

Absolutní král.

Reagovat
Psy_cho

Mediální obraz Benzemy je nic moc, přitom má slušný čísla a je tahoun. Holt si media vybraly a hold skládají jiným. Některým hráčům stačí párkrát dobře zakopnout o míč a být dobře učesaní a jsou TOP na světě.

Reagovat
Anacron

Vždyť na Benzemu nadávají především fanoušci. To nemá s mediálním obrazem nic společného.

Reagovat
Seydou Doumbia

Podobný s Kavanim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky ma smysl statistika bez penalt?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ten, že je Benzema nekope?

Reagovat
drussbarb

Abys viděl, kolik dá hráč branek bez započítaných penalt

Reagovat
pantondavo

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
drussbarb

Fakt?

Reagovat
Israha

No, po dnešním zápase bych na Zidanově místě zfackoval Mendyho, to byl snad jeho nejhorší výkon sezony. A dále už bych nikdy nezkoušel zálohu bez alespoň jednoho z dvojice Kroos - Modrić, pak ta hra nemá hlavu ani patu. Naopak Vincka nechávat hrát víc a víc, zlepšuje se signifikantně.

A Elche se bohužel asi zachrání, Escribá tohle umí. Koukat se na to nedá, ale on v bojích o záchranu umí chodit perfektně. Asi nejméně koukatelné mužstvo v La Lize, ale s volbou nového kouče to trefili.

Reagovat
Messiáš

Me asi Elche přestalo vadit. Měl jsem na ně pifku po té, co předvedli proti Gironě a samozřejmě bych byl mnohem raději za Gironu v Primeře, ale musím uznat, že Bragarnik, který pustil nějaké euro a sportovní management to zajímavě poskládali. Celá ta Argentinská enkláva se mi líbí, Marcone, Boye, Rigoni, teď i Piatti jsou velice slušní hráči na boj o záchranu. K tomu přestup Raula Gutiho ze Zaragozy, celkem hezký stadion, Badia v bráně. Fotbalově to není od nich žádná sláva a teď kor s pragmatickým Escribou. Nicméně na papíře ten jejich tým zle nevypadá a celkem se nedivím, že se zvedli

Reagovat
Israha

Mým úhlem pohledu nenabízí ten tým divákovi La Ligy nic pozitivního. O nějakém tradičním klubu nemůže být ani řeč, nejsou s ním spjaty žádné výrazné osobnosti, herní projev mají s Pucelou a Alavésem snad nejnudnější v lize a individuálně zajímaví hráči jsou tam imho tak tři (Fidel, Rigoni a dejme tomu ten Boye...Piattimu už nevěřím, to je podle mě fotbalista za zenitem). A navíc fakt nemám rád Escribu, takže s ním na lavičce už mi jsou proti srsti úplně. Jsem přesvědčený, že jejich případným sestupem by La Liga vůbec o nic nepřišla.

Reagovat
Messiáš

Tak mě Escriba aka španělský Mourinho taky moc netankuje. Dost mi byl schopen zprotivit jak Villarreal, tak Celtu v momentech, kdy tam trénoval. Nicméně ten tým není špatně poskládaný a když to srovnám s Eibarem, který ostatně tuším právě na úkor Elche se jeden rok administrativně zachránil, tak stokrát raději budu v lize vidět tým, který je ochoten něco s tím kádrem dělat (A to už při první sezóně). Eibar už je touto dobou několikátou sezonu v Primeře a kromě tří hráčů, co příští rok budou hrát za Sevillu (Pozo, Gil, Dmitrovic), ten tým nemá absolutně nic. Teda má Mendilibara, který je úžasnej, ale tohle za mě by na Primeru stačit nemělo. Alaves beru, tam to Abelardo veze zkušeně do Segundy stejně. Od Pucely po přestupu Orellany, ale třeba i Weissmana jsem čekal více a oba kluby to většinou nějak uhaluzily, ale momentálně někdo z nich pujde.

Ono je možná problém, že momentálně bych se nebál říct, že je v La lize více než 3 kluby, které, kdyby sestoupily, tak by nepředstavovaly ztrátu. Jaký to kontrast oproti minulým sezónám a na druhou stranu letošní Segunda je neuvěřitelně našláplá kvalitou

Reagovat
Israha

S tím Elche se neshodneme na té úrovni, že sice uznávám relativní kompaktnost toho týmu, ale přesto mi kvůli absenci většího počtu zajímavých individualit přijdou divácky nepřívětiví. Ale jinak souhlas de facto se vším, co píšeš. Eibar mám osobně rád, hlavně kvůli Mendilibarovi, což je právě ta silná osobnost, kterým mám sklony fandit, ale je pravda, že tam krom Gila a Dmitroviće není kvalita. Kike a Enrich jsou sami o sobě asi relativně ucházející útočníci, ale bez servisu ze zálohy jsou k ničemu taky. Jim sestup nepřeju, ale asi by La Lize moc nechyběli. No a s tím, že letos má liga hned několik týmů, jejichž sestup by kvalitě soutěže vůbec neuškodil, je naprostá pravda. Pucela, Alavés, Elche a Cádiz jednoznačně, Huesca tím spíš, i přes občasné záchvěvy nováčkovského nadšení, letos je na nic i ten Eibar a po pár letech slušných výkonů jde znovu do hnoje i Getafe (ale tam je aspoň jakžtakž kvalitní hráčský materiál, ten kádr na Segundu není).

Reagovat
Jordi Alba

Neodpustitelné se neodpouští.

Reagovat
viteezy

Getafe by slušela segunda

Reagovat
YNWA__MSN

Show must go on

Reagovat
Petrinho17

Nabudúce dúfam Cholo opäť raz vytiahne do základu Correu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Atlético si zahrává

Reagovat
Kily8

Opať obrovský rozdiel medzi dvomi hráčmi ktorí naskočili Rodrygo krásne vypracoval rozhodujúci gól a mal ďalšie nebezpečné momenty. Hazard, čo už povedať.....viem, viem jeho nemožem kritizovať odohral iba 30 zápasov, to je málo....bla-bla..... zobral v strede loptu naznačoval klučku, naznačoval, naznačoval, pričom loptu ťahal k postrannej čiare až skončil za postrannou čiarou...celú cestu naznačoval, že spraví klučku....raz to musí prísť, to bude sláva.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti si ešte ten náskok preseru, čo sa to s nimi robí? Chystajú sa na Chelsea až tak, že si odfajčia titul? To bude zas radosti v Reale, prípadne budú oslavovať Laportu ako záchrancu klubu.

Reagovat
el Principito

tak snad prvně byl ten CHONGOVO novej paklub k něčemu užitečnej

Reagovat
Mercury

snad chonguv ne?

Reagovat
pantondavo

To nevysvetlis prznitelum jazyka ceskeho zezplzne.

Reagovat
Mercury

Tenhle boj vsak nikdy nevzdam, je to otazka hrdosti a sounalezitosti k praotcum ceskeho jazyka

Reagovat
pantondavo

Jsem nedávno koukal na Breaking Bad a titulky dělal plzeňák

Reagovat
Mercury

Nechtel bych

Reagovat
valloire

Co máš proti plzeňákům ty odporná plesnivá kreaturo odněkud ze zasmrádlý prdele?

Reagovat
pantondavo

Ty mas teda dobry kombo

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Nový ako nový on im fandí dlhšie a paklub? Choď ty prvýkrat(myslim teda, že Chong bol prvýkrat)niekde inde ako na svoj tím a uvidiš, že čo ta zaujme z tradicie toho národa alebo skôr mesta viac. Niekoho trebars Rayo Skromné kluby ktoré ťa niečim očaria a nemusia to byť trofeje Ligy Majstrov v múzeu, výstava Zlatých lôpt a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

pozére

Reagovat
madridcan

Počkaj. Natiahnem ponožky do sandál, vybehneme do Tatier spolu, aby som ulahodil aj tvojmu štýlu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tvý komplexy evidentně nevyléčily ani dlouhý roky neaktivity.

Reagovat
CHONG

Zatímco Jiřího reakce na madridcanův původní naprosto normální příspěvek, byla úplně bez komplexů

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi zbytečná debata, ale ten původní příspěvek byl takový nevinný rýpanec, kde asi každý pochopil (minimálně ten, kdo o to projevil nějakou snahu), proč je Getafe pro spoustu lidí paklub, řečeno s nadsázkou. Následoval madridcanův příspěvek o tom, co si to dovoluje a že každý není fanouškem úspěchu jako Principito, což je podle mě mimo mísu a jistým způsobem opravdu i forma pozérství.

Reagovat
madridcan

Toto neobhajiš nijak a snažiť sa môžeš ako chceš Tam zbytočne hľadaš nejaký útok naňho, lebo logicky keď hovorime o Getafe alebo Rayo, tak narážam na Madrid, takže svoj obľubený Real. Barcelona alebo Katalansko tam nie je spomenute vôbec. Nenapisal, že ,,Chod do Barcelony a nebude ťa zaujimať múzeum, ale očarí ťa Espanyol Barcelona". Chytil si sa na úplnu blbosť a zastavaš sa blbca. Ale cením tvoju snahu pomôct

Reagovat
roman1978

Je velký rozdíl mezi Getafe a Rayem. Rayo je sympaticky tým, Getafe je ta nejhorší možná forma paklubu. Ještě Malaga.

Reagovat
el Principito

Reagovat
madridcan

Hovorim o meste a gro debaty bolo, ze Hristo si z toho vyviedol, ze som Principita oznacil za gloryhuntera. Co je uplna blbost.

Reagovat
CHONG

Pro někoho je paklub Getafe, pro někoho Barcelona

Reagovat
CHONG

Pokud chceme být akurátní, tak ten původní příspěvek principita nebyl nevinný rýpanec, ale zbytečný rýpanec, stačilo napsat, že Geta je paklub a netahat do toho mě a ještě psát něco o mém novém klubu, když jim fandím pět let Madridcan na to reagoval zcela věčně (v podstatě shrnul to, co jsem tady už párkrát psal na dotaz, proč fandím zrovna Geta), žádné pozérství v tom nevidím a pak přišla Jiřího reakce, jejíž obsah se vázal víc k uživateli než k obsahu (tolik k těm komplexům), a když už jsi zmiňoval tu madridcanovu neaktivitu, tak by bylo fajn poukázat i na Jiřího, který se (jako už tradičně) vrátil ze zapomnění v momentě, kdy se vám začíná trochu dařit

Reagovat
el Principito

zrovna ty, který si nikdy nebere servítky, budeš psát o zbytečném rýpanci

Reagovat
CHONG

Zbytečný byl, ale o to až tak nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

počkej Hristo, co je na tom za pozerství?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Jirka neni Valloire

Reagovat
madridcan

Pravda. Valloire si dá do hôr podľa mňa normálnu obuv a neodfotí sa v sandáloch ako buran z Kralup nad Vltavou s postojom ako Edmund Hillary

Reagovat
Kokesh

Reagovat
drussbarb

Tu fotku bych rád viděl

Reagovat
madridcan

Nechceš. Ver mi.

Reagovat
CHONG

Reagovat
teenz

Reagovat
Mercury

To je nejaka uz letita vec? Nezaregistroval jsem.

Reagovat
valloire

si eště zobák

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire
Reagovat
JM

Reagovat
madridcan

Ci boha. Načo si to tu dával mi povedz? To si vždy vybavim ako Shrek na začiatku sa vyjebal z hajzla

Reagovat
smazaný uživatel

to muselo bolet

Reagovat
madridcan

Veď už som ti odpísal, že ti píšem z nemocnice a už mi dali aj infúzie. Nemusiš sa predvadzať

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
valloire

B

Reagovat
CHONG

To je fakt strašné

Reagovat
Ed_Hazard

O čo tu ide? To je niekto z eurofotbalu?

Reagovat
valloire

hádej

Reagovat
patas92

valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

pozére

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

jinak Meindl Vakuum a to zrovna sandále od vietnamců nebudou

Reagovat
valloire

no to není, to je fakt, se mnou by v horách umřel

Reagovat
valloire

to bych chtěl vidět hrozně moc

Reagovat
CHONG

Reagovat
Hristo Stoichkov

Možná by nejdřív stačilo zakázat tak krásnou hru jako fotbal někomu tak okolí nebezpečnýmu, jakým je ten idiot Nyom . Snad dá někdo jednou dohromady všechen ten hnůj, co je schopný (prakticky beztrestně) dát dohromady během pouhý sezony...

Reagovat
CHONG

Letos nám to nejde, tak to musíme aspoň trochu zmasakrovat

Reagovat
Phillipinho

Getafe mi zacinaji byt solidne odporni. Nedavny zakrok Djeneho na Ocampose, v minulem kole otresny skluz Cabaca na Wasse a vcera Nyom malem ukoncil karieru Lodimu. Tohle uz zacina byt trochu moc...

Reagovat
CHONG

Letos nám to nejde, tak to musíme aspoň trochu zmasakrovat

Reagovat
Petrinho17

Takmer ukončil kariéru

Reagovat
Phillipinho

Jinak to teda na titul pro Atlety nevidim. Kdyz koukam na los a momentalni formu Barcy, tak je pro me nejvetsi favorit. Kazdopadne to bude hodne zajimavy az do konce a hned pristi kolo bude hodne zajimavy. Atleti doma s Alavesem by mela byt povinna vyhra, zatimco Real hraje na Celte a Barca na Sociedadu.

Reagovat
Phillipinho

Slusnej podil na tech momentalnich vysledcich ma Cholo se svou tvrdohlavosti ohledne neustaleho nasazovani Saula a Correi, na ukor Lemara a Felixe. Vcera uplne odstrelenej prvni polocas, protoze proste nasadi stredovou dvojici Koke-Saul. Wtf? Lemar po prichodu ve druhy puli nejlepsi hrac na hristi. Ano, Felix nema moc dobrou formu a musi se zlepsit, ale posazovat ho na lavicku na ukor zmatkare a nejvic frustrujiciho hrace na sledovani (Correa), neni resenim.

Proti Chelsea je urcite sance na postup, k dispozici bude cely kadr. Ale nutnym predpokladem je to, aby hral Lemar a Felix v zakladni sestave a Saul s Correou se neobjevili na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych si jeste netroufal cokoliv odhadovat co se tyce boje o titul. Barcelonu jeste cekaji jak Real tak Atleti a to jsou proste nevyzpytatelny zapasy, kde muzou 6 bodu ztratit nebo naopak nabrat.

Reagovat
technecium

Messi nás potáhne. Baví ho to a hraje výborně od nového roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Táhnout umí jen Rónaldo, ... tedy pokud mu někdo nahrává.

Reagovat
valloire

v kvalifikaci to umí

Reagovat
Kenneth

Je tam proste faktor Messi no i kdyz mate porad naskok. Real ma sice podle me nejlehci los ale kdyz nas tahne Benzema ktery je schopny byt dalsich 5 zapasu neviditelny, tak nam moc neverim.

Reagovat
Phillipinho

Gerard Moreno musi byt v zakladu na EURU. Brutalni sezona od nej

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Israha

V kontextu celé sezony nejlepší ofenzivní hráč ligy, řekl bych.

Reagovat
Kokesh

Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to alespoň vracející se zranění nebo pokaždé nová věc

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už musí být hodně na psychiku. Makáš, aby ses vrátil. Vrátíš se. Zraníš se. Makáš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už může fungovat i opačné placebo.

Reagovat
valloire

Blíží se konec ligy a na Atletico doléhá tlak. To bude ještě zajímavý.

Reagovat
Gazdo

ale ked som to vravel este na jesen ze je skoro atletico pasovat na titul tak som tu div nedostal klistir. Vsetci robia strasne rychle zavery a potom zrazu otocia

Reagovat
valloire

mladí kluci....

Reagovat
Gazdo

Ja som tiez mlady

Reagovat
valloire

no ale co můžu soudit, vyzrálý, občas se to stane, že rozum pobereš už jako mladej

Reagovat
Hristo Stoichkov

To ještě není o nějakým blížícím se konci ligy. Poznamenaly je zranění, přetížený Suárez a Cholo už si opět jede tu svou defenzivní nekonstruktivní sračku. Ten tlak podle mě teprve přijde, navíc na podzim dokázali vyhrávat i zápasy, ve kterých měli dost štěstí.

Reagovat
valloire

zas tolik zápasů už není

Reagovat
Hristo Stoichkov

Začali pravidelně ztrácet už někdy v polovině soutěže, tam žádnou spojitost s blížícím se koncem ligy nevidím, spíš několik dalších faktorů. Pokud by se jim podařilo postoupit přes Chelsea, tak je to podle mě bude stát ligu.

Reagovat
valloire

brousíte si na to zuby že jo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zkušený tým si určí priority, zvlášť když moc dobře ví, že na LM momentálně nemá. Někdy si prostě musíme vystačit s doublem .

Reagovat
valloire

Zkušený tým je Real Madrid. Nevím o jiným takovým týmu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
LAM

Hra po gole na 3:1 teda dobrej kekel.Tohle naše vypouštění zápasu je něco co mě se.e už roky.Snad se to Koemanovi podaří časem změnit.Místo toho by jsme měli spíš Huescu dorazit.

Jinak ale dva nádherný goly a jen 4bodová ztráta na Atlety

Příští zápas jeden z nejtěžších co nás ještě čekají.Socky venku bylo vždy peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

to delala ta kulisa

Reagovat
.13

Tie hluche pasaze a koledovanie si o gol ma neskutocne stvu. Na nedelu som zvedavy, ale verim, ze to zvladneme a vitazne sa naladime na narocny zaver sezony po reprepauze.

Reagovat
ttopi

Messi ty góly

Lewa je golová mašina, ale většinu toho dá z vápna. V tomhle je Messi úplně jinde. Furt. Je nejlepší hráč co se týče fotbalové stránky věci.

Jo a 13.sezona s 20+ goly, samozřejmě jako první v rámci TOP5 lig Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první gól byl naprosté porno a k tomu zakončené dvojitým odrazem od břevna

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl dát hattrick a pasovat se na nejlepší střelce všech dob.

Reagovat
valloire

klidně i 6 a není

Reagovat
ttopi

Nechápu jak to myslíš teď?

Reagovat
Reggie

Jak to udělal Ronaldo asi dva dny zpátky.

Reagovat
Reggie

On to nemá za potřebí

Reagovat
valloire

za potřebí? si tatar?

Reagovat
Reggie

Aby ses neposral

Reagovat
valloire

takže tatar

Reagovat
Banikovec7

https://youtu.be/bIYkP6aPtn4?t=35 to je fakt šílenost ta penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ho pohladil po noze. Jestli tohle posvětil VAR, tak to je konec.

Reagovat
Carles5

Zakrok ako z hororu, neviem ci to rozchodi Ter Stegen.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobná penalta byla v posledním zápase na Ronalda. Tohle fakt ničí fotbal, dávat pentle za kontakt, kterej je hodinu po střele do háje

Reagovat
valloire

Ronalda lze zastavit pouze faulem, takže to máš špatně.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
2miguel1

Messi nabera na forme. Musime nejakym zazrakom predat nepotrebnych hracov a spravim mu muzstvo este na dva roky.

OT: De Jong je genialny ale dufam ze ho nechceme zabit na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Laporta to nějak postaví kolem Messiho.

Reagovat
Mercury

Stegen - Dest, Araujo, Pique (Garcia), Alba - Pedri, De Jong, Busquets (posila) - Messi, Halaand, Fati

To by šlo ale Erling je asi nereálný, spíš to vidím na Kuna, což může být problém směrem dozadu. Už jsme si to zkusili se Suarézem jaké to je, když hned dva útočníci skoro nebrání.

Reagovat
valloire

Haaland

Reagovat
Mercury

Snít můžu...

Reagovat
valloire

to jo

Reagovat
drussbarb

Logické by bylo, abychom my sehnali Haalanda, vy Mbappého. Ale mám tak trochu strach, že oba dva skončí u vás

Reagovat
JM

Kéž by

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

já chci oba, trn z paty na pár let venku...to za ty prachy stojí a nevidím nikoho jinýho, kterej by šel koupit na takový úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Dest tragickej, Piquet nejtragičtější, Fati stále zraněný, Alba tragéd, Pedri střídá dobré okamžiky s těmi nejhoršími a Leo vůbec nebrání, přičemž předtím ještě zbytečným sólováním míč ztratí. Halaand bude další Hazard. Jiného Busquese neznám, než je ten náš a ten přihrává zásadně jenom dozadu. A tak v té tvé sestavě je jediný hráč, který si tam být zaslouží a to je TerStegen.

Reagovat
Mercury

Aha.

Reagovat
valloire

můžeš rovnou napsat, že bys to rozpustil....nechoď okolo horký kaše

Reagovat
smazaný uživatel

A tobě se ta hra líbí? Ty jsi neviděl, jak snadno se ta Huesca dostala do šance? A to ještě ten jeden hráč "střílel" hrudníkem z metru nad břevno. To by byla velká "sranda", kdyby se mu to povedlo.

Reagovat
valloire

líbí

Reagovat
Mercury

to je fotbal, šance protivníků jsou a byly dokonce i když hráli vzadu alves, puyol, pique, abidal...zas to tak neprožívej

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

Depay, Haaland in, Griz, Cou out a jedem.

Reagovat
LAM

Na co Depay?

Na Levo příští sezonu Fati a Dembele.Tam opravdu nikoho nepotřebujeme.A pokuď by se bral někdo jako žolík za Haalanda,tak bych určitě vzal toho Aguera,kterej je typologicky na tuhle pozici(Depay na hrot opravdu ne)

Trincao by mohl jít někam na hostování a do áčka Collado.

Trochu si zasníme

Stegen

Alba,Gaya,Garcia,Araujo,Pique,Lenglet,Dest,Roberto

Sergio,De jong,Pedri,Puig,Moriba,Jandro

Dembele,Fati,Haaland,Aguero,Messi,Collado

Pokuď by se opravdu podařilo prodat Griezmanna,Coutinha,Pjaniče,Umtitiho,Firpa a Braitwaiteho tak bych se nebál,že by jsme na Haalanda neměli.

Aspoň se ukáže jak umí Laporta vyjednávat.

Reagovat
blaugrana

Kto je ten Jandro? A Laporta este furt nema bankove garancie a dnes ma posledny den na to, aby ich nadobudol.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítá se vůbec s Minguezou? Mně přijde super a na pravý straně bych ho viděl klidně raději, než Desta nebo Roberta.

Reagovat
Mercury

já si myslím, že Dest + Mingueza je ideální dvojice. Pro Sergiho, ač ho mám rád, prostě nevidím místo...leda jako backup do zálohy, ale je totálně nekreativní a na DM to taky není

Reagovat
blaugrana

Roberto by mal ist. Ma ale nechutny plat a je to odchovanec, cize ostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Depay ani zadarmo

Reagovat
Kluivert9

Raději než Aguera.

Reagovat
blaugrana

Lenze Kun je asi taktika ako udrzat Messiho...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi všem znova dokázal, že je o několik levelů výš něž nějaký egoista...

Reagovat
valloire

Huesca to jo, jeho parketa

Reagovat
Hristo Stoichkov

Že by zklamal proti titánům jako Ajax, Lyon nebo Porto? Kdo ví...

Reagovat
valloire

tak já ho nějak přehlídl proti AS, Juventusu, Bayernu, Liverpoolu a já nevim kde ještě jste poslední leta nafasovali... no ale to byl zraněnej ne?

Reagovat
alcantara

Cristiano..

Reagovat
Pony Slaystation

Messi jako na playstationu

Reagovat
smazaný uživatel

ta 9 huescy netrefi mic sam pred brankarem, pak simuluje penaltu, a co vymejslel s tim hrudnikem...dobrej komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem horší je, že se rozhodčí nejde podívat na VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

Že vás to pořád baví ty dva srovnávat. Oba jsou geniální a jedni z nejlepších v celé historii. Každý je trochu jiný a geniální v jiném ohledu. Paradoxně snazší bude překonat ty milníky Cristiana. Někoho jako on v tom budoucnu vidím - např. Haaland i Mbapé dali rychleji prvních 100 gólů, teď to jen tak 13 let za sebou opakovat, nezranit se a může to vyjít - mám namysli střelecké rekordy. Někoho jako je Messi nevidím, ani náznakem. Je to top střelec a zároveň playmaker v jednom a v obou ohledech je nejlepší, nebo maximálně druhý nejlepší. Někomu se líbí styl Cristiana a někomu Messiho. Já jako fanoušek Barcelony dokážu uznat, že to co Cristiano dokázal je neuvěřitelné a vždy rád jsem ho sledoval, i když bližší je mi samozřejmě Messi s ohledem na klub, ale hlavně jeho herní pojetí. Snad se třeba na rok potkají v USA v jednom klubu - to by nemělo chybu

Reagovat
Mercury

Taky bych si je přál vidět v Inter Miami aspoň na jednu sezonu. To by bylo epické zakončení jejich éry, i kdyby jim bylo třeba 38/40.

Reagovat
valloire

asi tak, relativně novej a rozumnej....

Reagovat
roman1978

Nový a rozumný

Reagovat
technecium

Celkem doufám, ze ještě minimálně v příští sezoně nikoho nenapadne vracet se k 4-3-3 nebo 4-2-3-1. Na ty systémy absolutně nemáme beky. Jak Alba, tak Dest potřebuji někoho, kdo to za nimi bude jistit. Když hrál v prvním zápase LM Dest na Mbappeho tak si z něj udělal trhací kalendář. Ve druhým zápase ten hráč navíc udělal hrozně moc. Zároveň doufám, ze u nás už nikdy neuvidím hrát Coutinha. Griezmann by měl odejít jen pokud to bude nutné pro získání Haalanda, protože sice neposkytuje nic extra dopředu, ale ve velkých zápasech se strašně hodí jeho zodpovědnost dozadu.

Takže na papíře ideálně

Stegen - Dest, Araujo, Pique, Garcia, Alba - De Jong, Pedri - Messi, Haalanda (Griezmann), Fati

Reagovat
Mercury

jen toho Griezmanna bych se zbavil pokud bude jakakoliv slusna nabidka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud se bavíme o velkých zápasech, tak souhlas, ale jinak můžeme 433 využívat úplně v pohodě. 4231 byl nesmysl, za kterým si Koeman stál tak dlouho, až nás pomalu připravil o všechno. Nefungovalo to nikdy a hrálo se to snad jenom kvůli Coutinhovi, který byl stejně k ničemu . Já proti Griezmannovi tolik nemám, ale nechal bych si ho pouze v případě, že by se nějak zredukoval ten jeho obrovský plat.

Reagovat
sylarko

coutinho bol v 4231 na CAM nas najlepsi hrac, zas halo? nerobme z neho drevaka, lebo ho vecsina ludi tu nema rado...suhlasim ale ze ten system nam az tolko nevyhovoval, aj ked doplacali sme hlavne na INDIVIDUALNE chyby a nie na system...to je obrovsky rozdiel..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Coutinho nikdy nebyl náš nejlepší hráč. Možná se najde pár jednotlivých zápasů za celou dobu, ale rozhodně ne nějaký období, kde by patřil k nejlepším. A dopláceli jsme pochopitelně i na systém, po návratu ke 433 se zlepšil Busquets, Frenkie začal diktovat, chytil se Pedri, zranil Coutinho a postupně se to začalo nabalovat.

https://pbs.twimg.com/media/D4Tcvl3X4AAHwfz?format=png&name=900x900

Reagovat
sylarko

Na zaciatku tejto sezony bol nasim najlepsim hracom, kym bol messi mimo formy. A aj potom kym sa nezranil patril medzi tych lepsich. Verim, ze aj teraz jak slo cele muzstvo hore, tak by siel aj on.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si naopak myslím, že tým šel nahoru i díky tomu, že právě Coutinho není na hřišti. Jeho přínos je spíš záporný, Pedri je mnohem platnější hráč.

Reagovat
sokar

ozaj niekedy nechápem prečo ho tam na silu tlačiť, Pedri je skvelý a pre Coutinha jednoducho už nie je miesto, a tak ho treba predať aby sa aspoň nejaké financie vrátili

Reagovat
sylarko

pedri nemoze hrat vsetky zapasy...bo zachvilu sa zrani aj on..a potom co? puig bude hrat zas vsetko zaklad???

Reagovat
sokar

Takze 160 milionova posila (+ dalsie miliony za pocty zapasov) s jednym z najvyssich platov v klube, bude robit backup za 18 rocneho sopliaka to je ako mat v garazi Ferrari ako nahradu keby sa mi pokazilo moje SUV v ktorom chodim do roboty v horach a s rodinou na vylety, ale sak raz za cas ho vytiahnem na dialnicu prevetrat...

Reagovat
sylarko

tych 160 milionov uz nevratis. mozes podakovat neymarovi s bartomeum. a plat sa moze kludne znizit novou smluvou. coutinha by som predaval jedine vtedy ak by to znamenalo prichod halanda, inak ne. chcel by som vidiet coutinha v tom 433 alebo 352 co hravame teraz pod koemanom a momentalnej situacii potom by som hodnotil..

Reagovat
roman1978

coutinha prodat za každou cenu. přínos nemá žádný, odehrál asi 5% dobrých zápasů. máme lepší hráče na jeho pozici. máme hráče, kteří negestikulují proti vlastním fanouškům apod. viděli jsme ho v několika rozestaveních, na několika pozicích a tento přestup se dá hodnotit jako naprostá tragedie. asi nejhorší přestup v historii barcelony v poměru cena výkon.

Reagovat
Murena

Jednoznačně musí pryč.

Reagovat
sylarko

ty si z tych co proste kuknu len na cisla a tabulky a podla toho sudia, pritom nevidia okolnosti okolo toho...

Reagovat
sylarko

nahoru islo muzstvo hlavne psychicky. nie kvoli coutinhovmu zraneniu. aj pedri ma zapasy kde je neviditelny a kazi obcas kazdu tretiu prihravku a nikto nic. keby sa vola coutinho, tak by tu zas bolo 50 komentarov aky je slaby. proste mate na kazdeho iny meter...a nebavme sa teraz kto kolko stal, to nieje chyba hracov....

Reagovat
sokar

Tak ako Pedri pressuje a vracia sa do obrany, tak Coitinho nikdy nepracoval. A je roudiel kritizovat 18r fagana, a rozdiel hraca ktory prisiel v najlepsom veku aal byt za oporu

Reagovat
sylarko

oporou mohol aj byt, keby okolnosti neboli take ake boli. coutinho mal akurat smolu v tom, ze prisiel za cias valverdeho. potom na zaciatku po navrate z bayernu patril medzi najlepsich, lenze potom sa bohuzial zranil. a po zraneni, kedy bol cely team psychicky v pici, tak sa to podpisalo aj na jeho vykonoch. proste nikdy nemal sancu ukazat ten svoj potencial na 100%. vzdy tam boli okolnosti, ktore znizovali jeho vykony.

Reagovat
roman1978

jasně, měl smůlu a smůlu a smůlu bé bé bé.

Reagovat
sylarko

ak vidis len cierno bielo tak tomu nepochopis.

Reagovat
sokar

Reagovat
valloire

Barcelona bude hrát na 5 vobránců jo?

Reagovat
Mercury

Hrajou tak uz ted, Alba a Dest jsou spis kridla. Funguje to vyborne.

Reagovat
valloire

to je naprostý znesvěcení Johanova odkazu, to bych se styděl

Reagovat
Mercury

Prijde Xavi a odkaz pokvete, neboj.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pamatuješ vůbec, jak často hrál Johan na tři stopery?

Reagovat
el Principito

ten trouba vůbec netuší

Reagovat
valloire

zalez blbečku

Reagovat
valloire

Andoni Zubizarreta - Muňoz Nando, Ronald Koeman, Ricardo Serna - Eusebio Sacristan, José Guardiola (74. Miguel Nadal), José Maria Bakero, Michael Laudrup, Richard Witschge - Julio Salinas (74. Juan Goycoechea), Aitor Beguiristain. Trenér Johan Cruyff.

Barcelona při drtivé porážce na Letný.

Reagovat
Hristo Stoichkov

The endorsement of Joan Laporta has just been closed, Barça have already organized tomorrow's inauguration:

At the Camp Nou. 6: 00PM. infront of 300 guests as per @SiqueRodriguez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele