LaLiga - souhrn 22. kola

05.02.2021, 23:04, aktualizováno 08.02.2021, 22:55
Komentáře a souhrny
Luis Suárez (© AFP)
Atlético tentokráte nezvládlo závěr a s Celtou pouze remizovalo. Barcelona prodloužila svou vítěznou sérii a recept našla i na Betis. Real Madrid otočil nepříznivě se vyvíjející zápas v Huesce, kterou popravil dvěma góly stoper Raphaël Varane. Tři body získala také Sevilla, která si poradila s Getafe.

Atlético Madrid - Celta Vigo 2:2

08.02.2021 21:00

Góly: 45. Luis Suárez, 50. Luis Suárez - 13. Santi Mina, 90. Facundo Ferreyra

Vedoucí tým LaLigy Atlético Madrid v pondělní dohrávce překvapivě ztratil body s Celtou Vigo, byť ještě minutu před koncem vedl díky dvěma brankám Luise Suáreze. Celestes spasil Facundo Ferreyra a pro Celtu, která hraje o záchranu, má bod cenu zlata. Konečný výsledek je pro Atlético sice ztrátou, nicméně na jeho suverénním postavení v tabulce se nic nemění.

Atlético sehrálo s Celtou Vigo zajímavou partii, hosté totiž byli více než vyrovnaným soupeřem, častěji drželi balón na svých kopačkách a ve 13. minutě se dokonce ujali vedení. Hugo Mallo poslal na malé vápno polovysoký centr a špatně hlídaný Santi Mina hlavou překonal brankáře Oblaka. Málokdy se hostující tým na Wanda Metropolitano dostane do vedení a Celtě se to podařilo.

Colchoneros potřebovali zareagovat, zvýšit aktivitu a tlak na balón, ovšem to se jim nedařilo. Ve 39. minutě navíc došlo k situaci, která šla řešit vyloučením domácího hráče. Felipe jasně stáhl Santiho Minu a nejspíše měla následovat druhá žlutá karta a vyloučení. Sudí se k tomuto kroku neodhodlal a Atlético v plné síle před koncem prvního poločasu vyrovnalo. Llorenteho přihrávka z první směřovala přesně na malé vápno, kde Luis Suárez uklízel do sítě - 1:1.

Svěřenci trenéra Diega Simeoneho se dostali do laufu a krátce po změně stran dokonali obrat. Přesně v 50. minutě přilétl na malé vápno centr od Lodiho a Luis Suárez byl opět ve správný čas na správném místě - 2:1.

Celta se sympaticky nevzdávala a moc nechybělo, aby za dvě minuty bylo vyrovnáno. Santi Mina se dostal až před Oblaka, kde mu na poslední chvíli vypíchl balón výtečným obranným skluzem Kondogbia. Celkově nebylo moc střel na branku, což ale vzhledem k hernímu stylu Atlética není zas tak překvapivé.

Domácí si chtěli v závěru zápasu výsledek pohlídat a Celta se vlastně do žádného souvislejšího tlaku nedostala, přesto se jí povedlo minutu před koncem vyrovnat na konečných 2:2. K Solarimu doputovala ve vápně parádní kolmice, ten na nic nečekal a předložil balón na malé vápno skórujícímu Facundovi Ferreyrovi. Remíza je pro Atlético zaváháním, nicméně jeho situace na čele LaLigy je nadále velmi pozitivní.

Více informací k zápasu

Real Betis - FC Barcelona 2:3

07.02.2021 21:00

Góly: 38. Borja Iglesias, 75. Víctor Ruiz - 59. Lionel Messi, 68. Víctor Ruiz (vl.), 87. Trincão

Fotbalisté Barcelony nezaváhali ani v těžkém zápase na půdě Realu Betis, kde zvítězili 3:2. Utkání splnilo obvyklou normu pěti branek a diváky u televizních obrazovek muselo bavit. Betis po prvním poločase vedl, ale Barcelona stačila otočit. Domácí pak dokázali ještě vyrovnat, ale poslední slovo měl tři minuty před koncem Trincão. Katalánci si pojistili druhé místo za vedoucím Atléticem, Betis musí útok na evropské poháry prozatím odložit.

Na Estadio Benito Villamarín se potkaly dva celky s dobrou formou a také dva ofenzivní týmy, kterým nedělá problém střílení gólů. Konkrétně ve vzájemných zápasech padalo vždy hodně branek a potvrdil to i tento duel. Velkým překvapením bylo rozhodnutí Koemana nechat na lavičce náhradníků Lionela Messiho. Místo něho dostal příležitost v sestavě dánský útočník Braithwaite. Domácí zase nechali na lavičce Sergia Canalese, ale jinak sestava žádné další zásahy nevykazovala.

Pro Barcelonu začal duel poněkud nešťastně, protože už po dvanácti minutách musel trenér Koeman sáhnout ke střídání. Obránce Araújo se zranil a na jeho místo přišel de Jong. Už tak velké problémy se stopery se u hostů ještě prohloubily. Každopádně na první gólové šance se muselo čekat do 25. minuty, než Juanmi v dobré pozici těsně minul branku. Úspěšnější byl až Borja Iglesias, který z pohledu Betisu zakončil pohlednou a především rychlou akci - 1:0.

Těžko říci, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby Juanmi na začátku druhého poločasu proměnil šanci, kterou měl. Na ofsajdové hranici se dobře uvolnil, ale pak zblízka narazil na ter Stegena. A tak přišel trest. V 57. minutě se dostal na hřiště Lionel Messi a k prosazení mu stačily pouhé dvě minuty. Messi si navedl balón ke středu hřiště a milimetrově přesnou ranou k bližší tyči překonal Roblese. V dalším vývoji měla Barcelona velké štěstí. V 68. minutě přihrávku Alby Griezmann netrefil, ale za ním dobíhající Víctor Ruiz si vstřelil vlastňáka. Betis prohrával a byl na tahu. Čtvrthodinu před koncem se nešťastníkovi Ruizovi povedla náprava. Po standardní situaci Fékira si na malém vápně vyskočil a nekompromisně balón zatloukl do sítě - 2:2.

S remízou by asi Betis neměl problém, ale Barcelona byla přeci jenom o něco lepším týmem a tuto převahu nakonec zužitkovala ve vítězný gól tři minuty před koncem. Messiho oblouček obrana Verdiblancos neodvrátila a z druhé vlny Trincão parádní ranou pod břevno rozhodl o vítězství Barcelony 3:2. Katalánci pokračují v LaLize ve vynikající formě a drží se na druhém místě za vedoucím Atléticem. Betis sice zaváhal, ale z boje o evropské poháry určitě neodpadá.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - SD Eibar 2:1

07.02.2021 18:30

Góly: 18. Jonathan Calleri, 86. Ante Budimir - 44. Kike

Osasuna se dočkala dalších tří bodů a slavit je bude o to víc, že se na ně pořádně nadřela. Ještě pět minut před koncem by brala jen bod, ale pak zaúřadoval zkušený Chorvat Ante Budimir a spasil domácí celek.

Vlastně od začátku utkání Osasuna dávala jasně najevo, že dnes nehodlá nechat Eibaru ani bod. Aktivně napadala jeho rozehrávku a zkoušela najít i tu nejmenší možnou skulinku v obraně hostí. A z první velké šance, kterou si vytvořila, udeřila. Psala se 18. minuta, když si Manu Sánchez zaběhl za obranu z kraje hřiště a přesnou nahrávkou našel před bránou Jonathana Calleriho. Pro něj už nebylo problémem překonat Dmitroviće.

Ten měl obecně dost práce a další se mu rozhodl přidělat Torró, který hlavičkoval centr od Garcíi. Jenže Dmitrović vytasil skvělý reflex a míč vyrazil. Eibar kontroval akcí po lajně, Muto míč dostihl před brankovou čarou a naservíroval jej Kikemu Garcíovi. Ten ale napálil jen prvního obránce před sebou.

Ve 44. minutě se mu to už ale povedlo. Vidal neodvrátil dlouhý nákop, rychlý Bryan Gil s ním pelášil k vápnu a v něm našel právě dobíhajícího Kikeho Garcíu. Jeho přesné bodlo bylo na brankáře Herreru moc - 1:1.

Pak nastalo dlouhé období nudy, které přerušila až dramatická situace v 69. minutě. Torres našel centrem ze standardky Calleriho, který hlavičkoval přesně k tyči. Jenže potíž byla v tom, že kanonýr Osasuny přebíral míč v ofsajdu, takže branka neplatila. Platila až ta druhá, finální. V 85. minutě totiž odmítl dělbu bodů Ante Budimir. Vidalův centr ve vápně prodloužil Adrián López na osamoceného Budimira a ten s pomocí tyče nadvakrát překonal padajícího Dmitroviće - 2:1.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Valencia CF 1:1

07.02.2021 16:15

Góly: 43. Hugo Guillamón (vl.) - 66. Gabriel Paulista

Spravedlivá remíza 1:1 se odehrála na San Mamés mezi Athleticem a Valencií. Duel byl po všech stránkách vyrovnaný a bohužel příliš gólových šancí k vidění nebylo. Athletic se dostal do vedení v prvním poločase díky vlastňáku Guillamóna, ale po změně stran srovnal Gabriel Paulista.

Bilbao v posledních týdnech prožilo skvělé úspěchy v domácích pohárových soutěží Supercopě a Copa del Rey a polepšit si chtělo i v LaLize, kde to zatím není ono. Baskové jsou na tom jen o trochu lépe, než trápící se Valencia.

První poločas žádnou ofenzivní hitparádu nepřinesl. Hrálo se opatrně a u Bilbaa bylo hodně vidět, jak moc chybí zkušenosti Raúla Garcíi. Nebezpečná nebyla ani Valencia, což v letošní sezoně není zas tak velkým překvapením. Na šance se dlouho čekalo marně. Až před koncem prvního poločasu domácí zničehonic udeřili. Morcillo potáhl balón až k vápnu, odkud odcentroval do malého vápna, Doménech na něj nedosáhl a před Williamsem si nešťastně vstřelil vlastní gól Hugo Guillamón. Bilbao šlo do šaten jako šťastnější z obou týmů.

Z hlediska celkového zápasu byl začátek druhého dějství hodně klíčový. Bilbao totiž mělo na začátku druhého poločasu obrovskou možnost odskočit na rozdíl dvou branek, ale Sancet sám z malého vápna trestuhodně napálil jen brankáře Doménecha. Tahle šance musela Basky hodně mrzet a dost možná je mrzí pořád. Dvoubrankový náskok by Bilbao výrazně přiblížil výhře, takhle se muselo strachovat a nakonec o náskok přišlo.

Valencia si na svojí šanci musela počkat až do 66. minuty, kdy rohový kop rozehrál Soler a Gabriel Paulista ze vzduchu hlavou srovnal na 1:1. Hosté vzápětí chytli slinu a nechybělo moc, aby Musah otočil výsledek - jeho střela však skončila vedle branky. I když do konce utkání zbývala ještě spousta času, žádná další gólovka se neurodila. Athletic tak pouze remizoval s Valencií 1:1 a oba celky zůstávají ve druhé polovině tabulky.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Cádiz CF 4:1

07.02.2021 14:00

Góly: 26. Mikel Oyarzabal (pen.), 34. Mikel Oyarzabal, 54. Alexander Isak, 59. Alexander Isak - 65. Jairo Izquierdo

La Real doma naprosto jasně ovládl duel s Cádizem, kterému vstřelil čtyři regulérní branky a jeden gól z ofsajdu. Cádiz kontroval jedinou přesnou trefou, ale vzhledem k tomu, že na bránu vyslal jen jednu přesnou střelu, se není čemu divit.

Cádiz potřeboval zastavit strmý pád tabulkou, který ho po zhoršených výkonech v minulých týdnech potkal. Real Sociedad by se určitě taky rád pohyboval trochu výš, přeci jen ten zálusk na poháry je velmi silný. A od prvních minut jasně ukazoval, že tři body dnes rozhodně zůstanou na Anoetě. V 11. minutě si Isak poradil s Izquierdem a dělovkou napálil jen brankáře Ledesmu.

Čisté konto hostí trvalo jen 26 minut. Sudí Pizarro si všiml, že Álvaro Negredo zahrál ve vlastním vápně rukou a po pečlivém zhlédnutí videa nařídil pokutový kop. K němu se postavil Mikel Oyarzabal a poslal brankáře Ledesmu na druhou stranu.

Obdobná situace nastala o tři minuty později, kdy už se Cádiz radoval z pískání penalty po ruce Zubeldii. Sudí opět zamířil k obrazovce, jenže tentokrát svůj verdikt vrátil zpátky. La Realu se okamžitě povedlo potrestat chybu hostující obrany, když Merino vysunul dlouhým pasem nabíhajícího Oyarzabala a ten si poradil i s Ledesmou - 2:0.

Těch problémů pro Cádiz přibylo ještě víc. Nejprve byl v nastavení první půle za faul Maura na Oyarzabala hostující hráč vyloučen. Deset minut po změně stran navíc po krásné nahrávce Januzaje překonal padajícího Ledesmu Alexander Isak a bylo to o tři branky.

Neuplynula ani hodina hry a La Real vedl už o čtyři. Hlavičku Oyarzabala po krásném pasu Merina sice Ledesma úžasným skokem vyrazil, jenže nejblíž k míči měl Isak a tomu už nedělalo problémy doklepnout míč hlavou do sítě. Cádizu se povedlo aspoň snížit, když Jairo Izquierdo dostal pas od Perey a přízemní ranou překonal Remira. Pátou branku domácích mohl přidat Merino, jenže nahrávající Oyarzabal byl v ofsajdu, takže gól neplatil.

La Real byl dál aktivní. Po centru z levé strany zůstal před malým vápnem osamocený Martin Merquelanz, jenže hlavičkou na Ledesmu nevyzrál.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Getafe CF 3:0

06.02.2021 21:00

Góly: 67. Munir El Haddadi, 87. Alejandro Gómez, 89. Youssef En-Nesyri

Víc jak hodinu vzdorovali fotbalisté Getafe na půdě Sevilly a drželi nerozhodný výsledek, než se trefil útočník Munir. Rojiblancos pak přidali ještě dva další zásahy a nakonec zvítězili rozdílem třídy 3:0. Sevilla alespoň do zápasu Barcelony poskočila na třetí místo tabulky, avšak důležitější je, že si pojistila umístění v TOP 4. Poprvé se v dresu domácích prosadil Alejandro "Papu" Gómez.

Getafe se letos tolik nedaří a místo bojů o poháry se pohybuje ve druhé polovině tabulky. Jiná situace panuje u Sevilly, která bojuje o nejvyšší příčky, přičemž základním cíle pro ni je probojovat se do Ligy mistrů.

Kdo ví, jak by se utkání nakonec vyvíjelo kdyby ve 20. minutě proměnil obrovskou šanci hlavičkující Maksimović. Balón šel od něho jen těsně vedle tyčky. Na druhé straně si vedl podobně i Ocampos a stejný hráč měl ještě dva momenty, z nichž jeden skončil neuznaným gólem. Ve 37. minutě si totiž pomohl rukou, a tak se dál pokračovalo za stavu 0:0. Před koncem prvního poločasu ještě jednou zahrozil Maksimović a Bounou se jen ohlédl, jak balón končí těsně vedle.

I druhý poločas nabídl spoustu zajímavých okamžiků. V 54. minutě si Getafe zápas výrazně zkomplikovalo, když Dakonam předvedl ostrý zákrok na kotník soupeře a sudí ho poslal bez slitování do šaten. Začala převaha Sevilly, která krátce na to přišla o zraněného Lucase Ocampose a na lavičce i o Julena Lopeteguiho. Po vyloučení Dakonama vzplály na obou stranách emoce a výsledkem bylo vykázání obou hlavních trenérů.

Až v 67. minutě začaly konečně padat branky. Po Jordánově milimetrově přesném pasu zakončil před brankářem Munir a Sevilla vedla 1:0. Domácí měli v závěrečné fázi zápasu drtivou převahu, v žádném případě se nespokojili jen s jedním gólem. En-Nesyri měl v zakončení smůlu a orazítkoval břevno, kdežto nová posila Alejandro "Papu" Gómez nádhernou střelou zvýšila na 2:0. Ani to ještě nebyla konečná a po samostatném úniku zvýšil na konečných 3:0 En-Nesyri.

Více informací k zápasu

Elche CF - Villarreal CF 2:2

06.02.2021 18:30

Góly: 49. Guido Carrillo, 64. Lucas Boyé - 16. Gerard Moreno, 35. Gerard Moreno

"Žlutá ponorka" vedla v průběhu zápasu nad Elche už o dva góly, ale ani to jí na vítězství nestačilo. Předposlední tým soutěže dokázal po bojovném výkonu vyrovnat a získat alespoň bod. Pro Villarreal je remíza 2:2 jednoznačně ztrátou v boji o čtvrté místo.

Villarreal musí výsledek hodně mrzet, protože nejenže vedl o dva góly, ale měl spoustu dalších možností zápas ukončit třetím gólem. Už začátek utkání byl plně v jeho režii a v 16. minutě padl první gól. Paco Alcácer uvnitř vápna nehamounil, přihrávkou našel lépe postaveného Gerarda Morena, který placírkou k tyči poslal Villarreal do vedení. O chvíli později sice přišla komplikace v podobě střídání Coquelina za Foytha, ale dál pokračovala převaha Villarrealu.

Ve 31. minutě postupoval sám na branku Paco Alcácer a trestuhodně si vylámal zuby na Badíovi. Naštěstí pro hosty vše napravil o čtyři minuty později Gerard Moreno, který na hranici pokutového území v klidu zakončil a Badía se tentokrát natahoval marně. Emeryho svěřenci vedli o dva góly a dál měli utkání pod svojí kontrolou. Před koncem prvního poločasu nepropálil Badíu González a to byl možná jeden z klíčových okamžiků celého zápasu. Kdyby "Žlutá ponorka" vstřelila třetí gól, bylo by pravděpodobně rozhodnuto.

Nic takového se nestalo a naopak ve 49. minutě přišel kontaktní gól. Na centr z pravé strany si naskočil Guido Carrillo a hlavou vrátil Elche do hry. Netrvalo pak dlouho a Elche dokonce srovnalo na 2:2. Rigoniho střela do tyče se odrazila přesně na kopačku Lucase Boyého, který pak trefil prázdnou branku.

Po hodině hry se tedy začínalo od začátku a bylo především na Villarrealu jak se s nastalou situací popasuje, Hosté sice měli v závěru zápasu mírnější převahu, ale k žádné větší šanci to nevedlo. Elche plichtu 2:2 ubránilo a do boje o záchranu má cenný bod. Naopak remíza je pro Villarreal málo a jeho ztráta na čtvrté místo se může zvýraznit.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Real Madrid 1:2

06.02.2021 16:15

Góly: 48. Javier Galán - 55. Raphaël Varane, 84. Raphaël Varane

Realu Madrid to dalo hodně zabrat a místy byla Huesca mnohem lepším týmem, ale své šance neproměnila. Merengues byli efektivnější a zaslouženě se nakonec radovali ze tří bodů. O ty se dvěma góly postaral obránce Varane.

Real Madrid poslední dobou hodně strádá a Zidanemu v klidné přípravě moc nepomohla ani zčásti vynucená a poměrně rozsáhlá marodka. Že Real dnes v Huesce nečeká nic snadného, mu domácí rázně připomněli hned v úvodu. Čtvrtá minuta, Soane vybojoval po chybě hostující obrany míč a poslal do šance Okazakiho, který si všiml ještě lépe postaveného Mira. Jeho rána ale skončila jen na boční síti.

Real se postupem času dostával k míči čím dál častěji, ale o nějakém vyloženém tlaku nebo hře na jednu bránu se mluvit nedalo. Finální fáze "Bílého baletu" byla rovněž plná nepřesností a Huesca nemusela v obraně dlouho řešit nic vyloženě složitého. První půli bychom mohli zhodnotit jako vyloženě nezáživnou, bezkrevnou.

Po jejím konci dokonce Huesca vedla na střely 6:5. A brzy vedla i v tom podstatnějším ukazateli, ve skóre. Minutu po změně stran se po delší nahrávce dostal do šance Rico, který technicky pálil na belgickou oporu, jenže jeho oblouček se zastavil na břevně! Huesca sázela především na brejky a ty jí dnes vycházely znamenitě.

Ve 48. minutě totiž Okazaki přenesl hru na Javiera Galána a ten si po krátkém zpracování dovolil parádu. Nádhernou ranou trefil růžek Courtoisovy brány a Huesca překvapivě vedla! O dvě minuty později navíc předvedla další rychlý kontr a tentokrát Seoaneho ránu Rafa Mir poslal z voleje také do břevna!

Real Madrid ale našel v nouzi nejvyšší svého hrdinu, byl jím obránce Raphaël Varane. Karim Benzema nejprve napálil standardní situaci jen do břevna, nejvýš vyskočil právě francouzský stoper a míč poslal bezpečně do sítě - 1:1.

Huesca si mohla vedení vzít zpátky po hodině hry, kdy Seoaneho další krásný pas hlavičkou tečoval k tyči Mir, jenže bravurní Courtois míč jednoruč vyrazil! Mir měl gól na kopačce také dvacet minut před koncem, kdy odražený míč napálil jen těsně vedle brány! Pár minut před koncem Asensio s pomocí Silvovy teče dostal míč k Benzemovi, jenže ten napálil jen brankáře na lajně!

Real se ale nakonec přeci jen dočkal a vzhledem k jeho aktivitě v posledních minutách zcela spravedlivě. Kroosovu standardku zakončil hlavou Casemiro do brankáře Fernándeze, který míč odrazil pouze k Raphaëlu Varanemu. Francouzský stoper se tak stal hrdinou Realu a získal pro něj tři body.

Více informací k zápasu

Levante UD - Granada CF 2:2

06.02.2021 14:00

Góly: 30. José Luis Morales, 67. José Luis Morales - 43. Kenedy, 90+2. Roberto Soldado

Tak tohle se Levante moc nepovedlo. Na domácí půdě proti Granadě dvakrát vedlo, ale nakonec si bere jen bod. V nastaveném čase totiž Granadě uhrál remízu Roberto Soldado a Levante může jen litovat svých zahozených šancí.

Jinak byl tenhle střet zajímavý od začátku až do samého konce. V prvních minutách držel míč pod kontrolou domácí celek, ale vyjma střely Josého Moralese z deváté minuty s k ohrožení gólmana Ruie Silvy nedostal. O pár minut později domácí zahrávali rohový kop a míč skončil až u nehlídaného obránce Miramóna. Ten byl sice v ideální šanci a zcela nepokryt, ale z voleje pálil hodně vysoko nad bránu.

Po pětadvaceti minutách si první větší šanci zase vytvořili hosté. Stačila jim k tomu rychlá akce po křídle a přesný centr do vápna. Na zadní tyči jej hodlal uklidit do brány Luis Suárez, jenže brankář Fernández předvedl výtečný zákrok a jeho ránu vykopl!

Levante to zas tak vadit nemuselo, protože po půlhodině hry šlo do vedení. Miramón si pohlídal ofsajdovou lajnu, nasprintoval k vápnu a v něm hledal Martího. Ten se sice k míči neprotlačil, ale aspoň dokázal míč vrátit za sebe. Tam se k němu nejrychleji dostal José Luis Morales a poslal míč do sítě - 1:0.

Granada však velmi rychle vyrovnala. Miramón nechtěně přišel o míč, který mu sebral Molina a nahrál jej do vápna Kenedymu. Ten sice pálil z velkého úhlu a ještě přes obránce, ale míč přesto zapadl k tyči!

Poměrně dlouhou dobu se Levante snažilo získat vedení zpět. Povedlo se mu to až v 67. minutě. A opět u toho byl Morales. Ten si naběhl do vápna na skvělou přihrávku od De Frutose a míč napálil pod víko. Podobná situace jen v opačném gardu se Levante nepovedla, v 74. minutě De Frutos zcela sám před Silvou pálil jen do něj.

A přišel trest. Ve druhé minutě nastavení totiž veškerou radost Levante zmrazil Roberto Soldado, který si naběhl do vápna na centr Puertase a střelou k tyči skóroval!

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Valladolid 1:0

05.02.2021 21:00

Góly: 66. Joselu

U tohohle zápasu musel mít člověk opravdu pocit promrhaného času. Dvě hodiny nudy na obou stranách bez nějaké větší šance rozhodla jediná branka z 66. minuty a postaral se o ni domácí útočník Joselu.

První minuty utkání naprosto jasně deklarovaly, že tady proti sobě hrají dva týmy v hrůzostrašné formě, které se oba bijí o záchranu. Žádná šance, minimum snahy i střel. Hlavně neudělat chybu. Domácí Alavés přeci jenom vypadal trochu lépe a snažil se ohrožovat brankáře Jordiho Masipa buď střelami ze hry, nebo aspoň standardními situacemi.

K úspěchu to ale nevedlo, za celý první poločas jsme se nedočkali jediné šance, která by stála za zmínku. V tom druhém už to vypadalo trochu lépe a hned ve 49. minutě mohli jít domácí do vedení. Obránce Florian Lejeune vzal na sebe odpovědnost při standardce a kroutil balon k tyči, ale brankář Masip zasáhl výborně.

Rozhodnutí tak přinesla až 66. minuta. V ní se po jednom z mála útoků dočkali domácí. Centr z pravé strany hřiště od střídajícího Martína přistál u Joselua, který byl u míče dřív než obránce a stačil jej usměrnit za záda bezmocného Masipa! Joselu mohl v nastavení přidat ještě jednu branku, ale s jeho hlavičkou si Masip poradil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid20163142:1251
2.FC Barcelona21134444:2043
3.Real Madrid21134437:1943
4.Sevilla FC21133531:1642
5.Villarreal CF22812231:2236
6.Real Sociedad2298536:2035
7.Real Betis22931029:3730
8.Granada CF2286826:3630
9.Levante UD2169631:3127
10.Celta Vigo2268826:3326
11.Athletic Bilbao21741028:2625
12.Valencia CF2259828:3024
13.Getafe CF2166917:2624
14.Cádiz CF22661020:3524
15.CA Osasuna22571021:3122
16.Deportivo Alavés22571019:2922
17.SD Eibar22481018:2520
18.Real Valladolid22481021:3320
19.Elche CF2039818:2818
20.SD Huesca222101018:3216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (134)

Přidat komentář
Xavi

Dvě hodiny nudy?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry confidence boost pro Varaneho. S Ramosem mimo bude ta obrana stat na nem a takovyhle zapas urcite prisel vhod.

Reagovat
CHONG

Chtělo by se mi napsat trapný výkon, bohužel musím napsat standardní výkon.

Reagovat
blaugrana

Kludne by som bral na hrot Gerarda Morena

Reagovat
houdic

Hraje zprava, na hrotu není tak dobrej.

Reagovat
houdic

A mám takovej pocit že napravo u vás zatím pořád hraje ještě o něco lepší fotbalista. Ale vzhledem k tomu že vy jste nespokojený s Griezmanem, Coutinhem. Byli nespokojený se Suarezem tak vám žádnou dobrou posilu nepřeju. Navíc Gerrard je odchovanec Espanyolu, myslím že on by kdyžtak radši do Reálu kde by mu to i sedlo víc.

Reagovat
Pharrell

On tam půjde myslím. 2 útočník po Mbappé.

Reagovat
Pharrell

Ten snad půjde do Realu.

Reagovat
CHONG

Celkem šlamastika, když si vjedou do vlasů dva vaši nejoblíbenější trenéři, člověk neví, komu fandit

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid

Reagovat
Gazdo

Akoze vazne by Munir nezvladol ulohu ktoru ma v time Braitwaithe?

Reagovat
smazaný uživatel

Munir byl vždycky dobrý, jeho prodej za směšný milion euro byl nesmysl. Nikdy jsem nepochopil, proč ho u nás všichni kritizovali. V Seville ukazuje, že je to spolehlivý žolík. 21 gólů za 2,5 sezony a to nehraje základ.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Papu Seville jeho příchod vyřeší spoustu problémů, top4 bych tímto tahem bral jako uzavřenou záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
Messiáš

Ted se zranenim Ocampose bude dost potreba

Reagovat
Phillipinho

https://mobile.twitter.com/_acsess/status/1358302412575027202

Kounde neskutecnej blazen. Ze stopera v kazdym zapase takhle pravidelne utoci . Uz ted nejlepsi stoper v lize. Mam takovy tuseni, ze to muze a mel by byt prvni stoper, ktery prolomi stomilionovou hranici...

Reagovat
Hristo Stoichkov

United by měli začít šetřit, ten by jim byl daleko platnější než třeba Sancho. Jinak neskutečná práce Sevilly, tohle od Koundého snad nikdo nečekal, opravdový jackpot. Škoda, že jsme tak na suchu.

Reagovat
Tombull

Můžeme jim poslat zpátky Lengleta a udělat výměnu kus za kus.

Reagovat
smazaný uživatel

leda ve snu

Reagovat
Neutron

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Raul=Real

Aku ma vykupku?

Reagovat
Petrinho17

Sportovní ředitel Ajaxu Amsterdam Marc Overmars by se údajně mohl přesunout do Barcelony, kde by měl zastávat obdobnou funkci. Informuje o tom Mundo Deportivo. Sedmačtyřicetiletý Overmars za Barcelonu úspěšně hrával v dobách své aktivní kariéry v letech 1997 až 2000.

No Overmars určite v rokoch 1997-2000 v Barcelone nehral.

Reagovat
el Principito

2000-2004

Reagovat
Ferguson6

To len niekto prekopíroval podobnú správu ako bola pri Arsenale, len zabudol upraviť roky

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomene dopsat Hallera na soupisku a ještě si má polepšit? OMG

Reagovat
Slavia10

Overmansovo výhoda je v tom, že by se musel hodně snažit, aby byl horší než poslední sportovní ředitelé v Barceloně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za Overmarsem především stojí skvělá práce v Ajaxu, na tom ani jeden nezapsaný Haller nic nezmění, pokud to opravdu jde za ním.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Israha

Jsem jediný, komu posledních pár let začíná být sympatické Levante? Za dob Ballesterose, Juanfrana, Navarra, Riose nebo mladého Iborry jsem je nemohl vystát, to byla šílená sebranka, ale teď tam mají veskrze pohodově poskládaný kádr, na některé jejich individuality se kouká skvěle (Moralese mám rád už delší dobu, zábavný je i Bardhi, Campaňa, atd.) a z tradičního outsidera se vypracovali na klub klidného středu tabulky, přičemž se nebojí hrát fotbal ofenzivního charakteru. Společně s Granadou nejzábavnější "malé" kluby posledních sezon La Ligy.

Reagovat
CHONG

* poslední sezóny a půl. Jinak souhlas.

Reagovat
Israha

Zábavní byli už 18/19. 59 vstřelených gólů je na tým, co tehdy hrál o záchranu, nečekaně hodně.

Reagovat
CHONG

Zábavní jo, ale vloni před korona pauzou a v dalších dvou předchozích sezónách byla nejzábavnějším "malým" týmem určitě Geta, od skončení korona pauzy je to bohužel úplně jiná písnička

Reagovat
Israha

Promlouváním do boje o poháry jo...ale mě ten Bordalásův fotbal prostě nebaví.

Reagovat
CHONG

Ten současný nebaví nikoho, ale třeba v sezoně 18/19 to zdaleka nebylo jenom o pohárech a bodech, ale i ten samotný fotbal byl velmi koukatelný.

Reagovat
Israha

To víš lépe, než já, já Getafe většinou sleduju jen proti Realu. Na Granadu a Levante koukám o něco častěji. Takže nebudu rozporovat

Reagovat
CHONG

To bude tím no, proti Realu (nebo Barceloně) je to pokaždé čistě destruktivní fotbal, ale jinak se na to často dá (lépe řečeno dalo) velmi dobře koukat.

Reagovat
Israha

Souhlas, ale zrovna Granada i Levante proti Realu hrávají konstruktivněji (a zrovna Levante to umí doprovodit i výsledky).

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi jediný

Reagovat
Israha

Na základě tvrzení CHONGa z příspěvku výše lžeš.

Reagovat
Messiáš

Pro mě bylo dlouho Levante týmem, kterému jsem automaticky přál sestup, myslím, že nějakou dobu se jím tu a na Španělskémfotbalu.cz přezdívalo Ležante a jejich způsob hry a tým poskáládanej z všelijakých žabařů, kde vždycky akorát je chvilku potahal nějaký na jejich poměry slušnější útočník, za kterého ještě dostali nakonec nějaké prachy (Caicedo, Arouna Kone, Obafemi Martins). Poslední roky mi už zdaleka tolik nevadí, hodně jim pomohl prodej Jeffersona Lermy po podařeném MS a byť tehdy ty zdroje úplně skvěle nereivenvestovali, tak kvalita obecně pořád roste a hlavní tahouny se jim daří držet.

Ti tři tebou jmenování jsou velice nadstandardní hráči na tým, jehož hlavním úkolem je asi pořád klidná záchrana. Takhle se každopádně má budovat tým a celou ligu tohle neuvěřitelně posouvá dopředu, pokud takhle efektivně pracuje sportovní management

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Israha

Do puntíku. Líbí se mi, jak za malé prachy umí sehnat nejen nadšené týmové dříče průměrných kvalit, ale i ten kádr doplnit relativně výraznými individualitami, a mají trenéra, který je nutí hrát proaktivní fotbal.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Phillipinho

Campanu mela koupit Sevilla misto Rakitice. Skvelej hrac. El Comandante, Bardhi, Roger Martin, Rochina....velka kvalita

Reagovat
Israha

Reagovat
Aldeano

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi has been named the best player of the decade by IFFHS.

https://www.instagram.com/p/CK_xdJRg4h9/?utm_source=ig_embed

Zasluzene.

Reagovat
el Principito

neasi

Reagovat
roman1978

Xavi ani v desítce?

Reagovat
roman1978

Jen v té dekádě:

Mistr sveta

Mistr evropy

2 x LM

3 x liga

2 x cdr

Reagovat
el Principito

Reagovat
patas92

Jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

a kde je Xavi?

Reagovat
valloire

Reagovat
Alan_Shearer

Misto Ibry nebo Buffona urcite Suarez.

Reagovat
ADM

Reagovat
BBystr

skor miesto Neymara

Reagovat
Israha

Proč Peréz půjčil Barceloně Zizoua a převlékl ho za Koemana, a v Madridu si nechal vyholeného Solariho?

Reagovat
LAM

Velký překvapení. 6 výhra venku je hodně dlouhej rekord. Ale hráči to sotva odchodili.Chtělo by to kratší dovolenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas Messi, Pedri a ve druhém poločase Dembélé naboostovaný sebevědomím změnili obraz hry a psanec Trincao zařídil sladký závěr.

Mimochodem, tohle byla šestá venkovní výhra v řadě, což je na naše poměry opravdu NEUVĚŘITELNÁ věc. Koeman ukazuje, že možná nebude až takový žebrák a už se učí i otáčet nepříznivý vývoj, to bylo potřeba.

Reagovat
sokar

nepride mi, že Koemann niečo zmenil voči začiatku sezony (okrem rozostavenia, ked upustil od svojho 4231), stále má rovnaké striedania (Braithwaite, Trincao) ale vrátil sa Dembele, formu naberá Messi aj Griezmann, a hlavne už aj hráči začínaju veriť, že zápasy dokážu v závere aj otočiť, nie len prehrať. Predtým inkasovaný gól znamenal takmer istú stratu bodov, dokonca aj ked sa vyhrávalo o 1 gól, tak hráči si akoby neverili a často ich súper pred koncom výrazne prehrával a aj oberal o body.

Faktorov môže byť viac. Možno pomohlo odstúpenie vedenia, hráči si s trenerom začali rozumieť, kondične sa zlepšili. Najväčou slabinou momentálne by som povedal že je šírka kádra. Na lavičke nie je hráč, ktorý by dokázal výrazne zmeniť obraz hry. Trincao sa stále hľadá, Puig je nestabilný, a Braithwaite nemá kvalitu

Reagovat
2miguel1

Uplne inak by sa hralo kedy nam z lavicky pride Coutinho Fati Roberto. Chyba nam ale 9 a defenzivny zaloznik. Busquets je prišerne slabučký už.

Reagovat
Gazdo

Coutinho fakt nie

Reagovat
sylarko

myslim si, ze coutinho hral dobre vzdy ked nastupil do tejto sezony. akurat to zranenie ho dost zbrzdilo.

Reagovat
roman1978

ne. hrál dobře jeden a půl zápasu - pak už jen hůř a hůř

Reagovat
sokar

coutinho je hrozny, dufam ze v lete sa s nim rozlucime

Reagovat
sylarko

nemame normalnu sirku kadra ale predajme vsetkych offenzivnych hracov. dnes tam proti seville nemal kto nastupit, na lavicke len slaby trincao a puig. to je co?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pocit, že teď, když nám teče do bot, tak hrajeme trochu jednodušší, přímočařejší fotbal a těm hráčům to i vyhovuje, protože ten na nějakou tiki.taku už tam prostě není a nebude. Hlavně teda Griezmannovi, který se poslední dobou dokáže fakt úžasně namotat do velkého množství rozhodujících momentů a už se myslím dá říct, že se sehrál s Messim.

Reagovat
sokar

Reagovat
smazaný uživatel

Koemanova zásluha to není. Messi, místo toho, aby si odpočinul celý zápas, tak musel jít na plac, protože se na to nedalo dívat. Akorát se ukázalo, že bez něj by hráli tak střed tabulky. Opatrnické, bez šťávy, bez nápadu. Nic nedokázali vymyslet, čím by soupeře překvapili a přehráli. Kdo viděl večerní zápas Lpool- MC, tak mohl porovnávat. Je s podivem, že Barca je s touto sebrankou na druhém místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínal bych na to, že na Betisu je to vždycky těžké. Už jenom to, že se učíme reagovat na vývoj zápasu, je dobrá zpráva, protože na začátku sezony to opravdu vypadalo, že každý inkasovaný gól nás položí. Ta obrana je pořád strašně zranitelná a nic moc se s tím bez možnosti nákupů asi nedá dělat, ale důležité je, že se vykrystalizovali klíčoví ofenzivní a středoví hráči Pedri, de Jong a teď už i Griezmann (a když mu to sedne, tak i Dembélé) - u všech je velké plus skvělá fyzička, dobrý pohyb i práce do defenzivy. Oproti začátku sezony je to slušný posun.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím bych souhlasil. Jsou tam hráči, kteří by se dali nechat, jako základ pro další roky: Ter S, Jong, Fati, Dembs, Pedri, Dest, možná i Griez. Je to bojovník a běžec, jen si moc nerozumí se spoluhráči a taky často selhává v šancích. Potenciál mají i Mingueza, Araujo, Firpo, Puig a Trincao, ale ti by potřebovali dobré "učitele"!! V žádném případě Lenglet, Pjanič a Martin. Samuel je "kočka v měchu" - je to risk, zatím drží po hromadě, ale budoucnost ? Couts je na tom podobně a ještě má problém v hlavě, stejně jako Todibo. Ty mladé - Conrada, Fernandese a další jsem moc v akci neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

... ještě bych doplnil, že poslední roky to má Barca těžké všude, nejen na Betisu.

Reagovat
EaP

7 zápasov na výjazde a bez jedinej prehry. Aj keď prehráva Barcelona, hráči s tým dokážu niečo urobiť. Ten futbal baví aj keď to, samozrejme, nieje dokonale. Valverde ani Setien s tým nedokázali urobiť nič, hlavne Valverde pritom mohol a mal keďže mal prostriedky. Koeman ich nemá a zrejme ani tak skoro mat nebude a aj tak to mužstvo získalo úplne inú hernú tvár, fyzickú kondíciu a hlavne psychologickú injekciu kedy už konečne ideme do konca zápasu a neprehrá mé ten zápas už s prvým inkasovanym gólom. Toto je intergalakticky posun v pred a je to práve Koemanovu zásluha. Dovolím si povedať, že mať ho už pred dvoma rokmi tak Liverpool ani Bayern by sa nemuseli stat.

Reagovat
ADM

Valverde nedokázal otáčať zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Intergalaktický posun ..

Reagovat
sylarko

blaugranes10 si to ty ze?

Reagovat
ADM

Messi ... who else

Reagovat
smazaný uživatel

GOAT!

Reagovat
PP

že by to letos otočil a po nepovedeném podzimu měl skvělé jaro?

Reagovat
2miguel1

Ak zostane Messi aj na rok tak určite priviesť 9 - Aguera. Idealny hrač, kde by mu nevadilo aj par zapasov sedieť. Griezz Messi Dembele Fati a k nim Kun by bola parada. V strede mame De Jong, Pedri a chcelo by to kupit hraca do zakladnej zostavy. Len tu to bude asi narocne, nikto schopny dostupny ma nenapada.

Reagovat
sylarko

mame coutinha, ten je fajn. nikoho lepsieho za vhodnu cenu neprivedies momentalne...

Reagovat
messi80

Dovolím si jedno zamyslenie, všímam si to tu dlhšie, a je jedno. Ci v českej, anglickej ci španielskej lige vždy za všetko môže tréner a niektorí by ho tu menili každých 6 mesiacov pri svojom tíme. Budem sa ale venovať môjmu. Fandím barce od roku 2000 a zažil som všeličo. Ale napr. To ze dali rijkaardovi čas keď sa nedarilo bolo jedno z najlepších rozhodnutí laportu.rijkaard odišiel po 2 sezónach keď sa. Nedarilo a bolo to správne rozhodnutie v správnu dobu.

Takisto lucho, čo som sa tu načítal po pol roku ako ho majú odvolať a nakoniec sa ukázalo ze bolo správne dat mu čas. Ale pristaviť sa chcem pri valverdem. Ako úprimne nebol to môj obľúbenec ako frank, pep ci lucho. Ale jeho pôsobenie bolo podľa mňa nakoniec vcelku úspešne. On vlastne nikdy neprehral ligu, odvolaný bol z 1. Miesta. Áno ta hra často nebola najlepšia ale bolo aj veľa objektívnych pričiň. A bola chyba abidala že ho odvolal v strede sezóny. Mal mu ju nechať dokončiť a potom, pripadne vyhodiť. Len toľko som chcel ze valverdem je tu často až demonizovany, pritom z kádra ktorý mal vyťažil možno. Maximum co sa dalo, samozrejme večná škoda Liverpoolu.. Osobne som radsej za koeman ako valverdeho ale nemyslím si ze by sa malo na Ernesta spomínať nejak dehonestujuco, skôr naopak, vyhral 2 krát ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Valverde měl být vyhozen buď po druhé sezóně, nebo na konci třetí sezony, když se rozhodli ho nechat u kormidla. Bohužel vedení udělalo něco mezi, což bylo špatně.

Reagovat
rave

Valverdemu nezlomily vaz matné výkony v lize, ale naprostá selhání v LM, která prostě byla prioritou. Dva tituly jsou sice hezké, ale v té době to bylo spíš o úpadku Realu a konstantním přínosu Messiho.

Reagovat
PP

Pěkný zápas včera Barcelony s Betisem. Messi skvělý..

Nicméně problém této Barcelony je, že jí může dát gola kdokoliv a kdykoliv. Z nákopu, ze standardky, z akce, z brejku, po chybě.. prostě každá situace může být nebezpečně golová a to je potopí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty šance jsou často absolutně z ničeho, navíc letos jsme si spoustu gólů dali úplně sami, aniž by na tom musel mít soupeř nějaký podíl.

Reagovat
LAM

Tak problém je zaviněnej i tím,že se nám obrana pořád mění.

Ze začátku sezony hrál Pique s Lengletem a Roberto RB.Po zranění Piqueho se dostal do základu Araujo a i přes jeho skvělý výkony začal hodně blbnout Lenglet.Na RB se postupně zranili Dest a Roberto a Mingueza kterej dostával šanci na stoperu musel jít na RB.

Hodně by tomu pomohl kdyby se situace uklidnila a obrana by se trochu sehrála.

Letos-Alba,Umtiti,Araujo,Dest.Příští rok Garcia vedle Arauja a mohlo by to šlapat.

Reagovat
Mercury

Pique bude v základu si myslím.

Reagovat
PP

částečně jo. Ale i chyba v rozehrávce je dána pressingem soupeře. Navíc od brány rozehráváte vždy nakrátko, takže spousta soupeřů čeká ve 3-4 hráčích za 16kou a jestli zbytek dostoupí případné sbíhání záložníků, tak to často dopadá když dobře tak ztrátou balonu nebo odkopem Stegena v tísni někam dohajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jen ti vzadu neustále ukazují, že vlastně neví ... a neumí. Chybí jim technika a rychlost !! Kolikrát za zápas se stane, že obránce nebo i záložník s míčem u nohy žene dopředu? Občas to vypadá, že ty příhry do strany a dozadu spíš než posuny hráči do lepší pozice jsou zbavování se zodpovědnosti. Nakonec to končí u TS, který to odkopne dopředu, kde se míč v drtivé většině stává kořistí agresivnějších, vyšších, silnějších a rychlejších soupeřů ( což jsou skoro všichni), protože Barca nemá ani hlavičkáře. Kolikrát zabíhá za obranu Griez nebo Dembele, ale Umtiti, Busq, Araujo ani Lenglet jim nenacentrují, protože by to stejně netrefili, raději dělají, že nevidí. Občas se o něco úspěšně pokusí de Jong, náznaky mívá Mingueza nebo Dest (pokud hraje), ale to je málo.

Reagovat
Detektiv

Reagovat
roman1978

Aby i méně chápaví byli v obraze, tak:

- je úplně jedno, že velverde vyhrál, co vyhrál. z toho týmu nedokázal dostat vůbec nic - rozhodně se měla vyhrát LM min. jednou, předváděná hra byla zoufalost sama a vyhrávalo se jen díky faktoru Leo ve formě. k tomu dvě ostudy v LM. kromě pár pomatenců nebude nikomu nikdy chybět a spíš bude zapomenut

- suarez - jeden z nejlepších útočníků v historii barcelony. pokud opravdu souhlasil se snížením platu a pozicí střídajícího hráče, tak měl rozhodně zůstat. nicméně pro generační obměnu bylo opravdu nutné, aby odešel. asi nikomu se nelíbí způsob, jakým to bylo provedeno a také to, kam nakonec odešel, ale nakonec jsem rád, že je pryč a přeji mu co nejvíc gólů.

- že v téhle době se hraje pouze na výsledek není až tak slučitelné s hodnotami barcelony (nejsme bílé zlo) - má se hrát co nejhezčí a útočný fotbal - asi tak jako konec posledního zápasu v copě a druhý poločas včera - u toho člověk fakt neusne. Když se toto předvede, tak výhra tomu jen nasadí třešničku, když ne, tak i tak to stálo za to. při remíze 3:3 s realem a zrození hvězdy lea jsme také nevyhráli, ale ten zápas si budeme pamatovat navždy, protože to byla prostě paráda.

- stejně tak s hráči - někteří můžou mít 10 ztrát za poločas, ale 1x udělají něco rozdílového a stojí to za to. někteří nepokazí přihrávku, ale snaha 0 a dojem nikde nic.

- howhg

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo: nic

roman1978: napíšu to, co tady píšu už roky, ale pro jistotu ještě jednou, aby i méně chápaví byli v obraze o mém názoru

Reagovat
2miguel1

Valverde vedel zahrať v španielsku, no v europskej konfrontacii bol celkom neškodny. Jeho herny pragmatizmus a tym, že vedel dokonale hrať na španielske tímy bol jasny titul v Leom. No Barcelona by mala mmať vyššie ambicie ako len hrať o ligovy titul. Pragmatizmus je nieco co neznašam a *Valverde bol stelesnením pragmatizmu. S Koemanom nebudeme tak dominovat v lige a v Clasicu, no verím mu co sa týka europskeho meradla. V tom tíme vidiet totalne zlepšenie od toho, co sme hrali v oktobri

Reagovat
messi80

Lenže to ze sa nevyhrá dlhšie LM, sa proste bude stavať, zvyknú e si na to ze ju možno. Nevyhráme aj 10 rokov.. A môžme. Mať aj skvelé mužstvo, vždy k. Tomu potrebuješ aj šťastie.

Reagovat
Detektiv

neni nad to dat konkurentovy na titul utocnika ktery ti ho vystrili

Reagovat
valloire

Hodnoty bílého zla - tedy skvělý fotbal - jsou stále stejné.

Reagovat
Salfovic

Já tedy Suarezovi celkem věřil, ale tipoval jsem ho tak na ,,jen´´ 15 fíků. No, to jsem se tedy sekl.

Reagovat
Detektiv

neni nad to dat konkurentovy na titul utocnika ktery ti ho vystrili

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico je úplně jiný mančaft než Barca. Tam všichni makají na doraz a hlavně směrem dopředu. Všichni mají slušnou techniku, je to tým makáčů, dříčů a tím vznikají daleko lepší situace pro zakončujícího hráče. Už to není několik pěších na celou obranu vč. zálohy. To Luis potřeboval. A taky jiného kouče. Už tolik zákrokům soupeře "nepřidává" a snaží se souboje ustát - věřím, že tuto terapii mu naordinoval Simeone. To v Barce nedělal a vyplácí se mu i mužstvu po všech stránkách. Taky jsem mu nevěřil, ale fakt hraje jinak než v Barce. Kdyby tam zůstal, tak by měl těch branek tak půlku a kdo ví.

Reagovat
valloire

Ty vole, abyste se neposrali. Opačným směrem se chodí častěji....

Reagovat
smazaný uživatel

to nemuze dopadnout jinak nez ze suareze koupime za 50 v lete zpatky a messi diky tomu zustane

Reagovat
Pharrell

Nechápu jak mohlo Atlético nakonec remizovat. Podobně i jako předtím Porto v Braze. A to nenarážím na mé prohrané tikety zaviněné těmito zápasy (navíc prohrané díky gólům až v 90. a 94. minutě zápasu).

Reagovat
PP

tam zachrápal ale úplně Koke a hráč měl moře času na finálku. Na Celtě šlo vidět, že pořád chtěla a povedlo se..

Reagovat
Pharrell

Já vím. Tohle vůbec nesouvisí s mojí frustrací ohledně mých prohraných tiketů (byť jen pár táců navíc). Ale prostě tým jako Atlético by si to mělo uhlídat v klidu. I když jim chyběla řada hráčů kvůli Covidu nebo zranění/nemoci.

Reagovat
Mercury

Nenarazis nahodou na sve prohrane tikety?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

**trošku jsem to “přeslovíčkoval”

Reagovat
Mercury

Reagovat
Pharrell

spíš mě zklamal výkon Atlétika ač jsem fan Realu prostě jsem od nich očekával více i v “poslepované béčkové” sestavě Covid...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez potvrdzuje svoju extratriedu, ale moj nazor je, ze Atletico titul nakonec nevyhraje. Vsetko je az moc zavisle na Suarezovi a Barcelonu a Real budu podla mna brutalne tlacit rozhodcovia.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonu brutálně tlačí rozhodčí ?!

Reagovat
valloire

Real brutálně tlačí rozhodčí ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, neopisuj a vymysli si něco svého !!

Reagovat
Allianz_Arena

Mají dost nahráno, navíc Real i Barcelona nevypadají na to, že by měli přestat úplně ztrácet body. Za mě je pravděpodobnější druhé místo Sevilly než titul pro jednoho z dvojice RM/Barcelona.

Reagovat
Visca el barca

Neházejte nás do jednoho pytle s Realem. My máme teď vcelku solidní šňůru. A narozdíl od nich budeme s Atleticem hrát o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Vam ta "snura" vydrzi dovtedy kym vas zase niekto nevyklepe z LM stvorkou ci osmickou

Reagovat
roman1978

jo no, protože liga mistrů má vlastně ten nejzásadnější vliv na pořadí v ligové tabulce

Reagovat
kaja900

jn uplnej válec

Reagovat
misinho7

Reagovat
Aldeano

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Jasná vec, od 8.12. sme neprehrali

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole, ja byť Peréz, tak chodím osobne na tréningy. Marcalo po včerajšom zápase zranený, Marvin pravdepodobne tiež Oni musia hrávať na tréningoch šípky, alebo čo. Toto už nie je náhoda.

Reagovat
misinho7

zachvilu sa nam zrani aj cela Castilla...

Reagovat
LAM

Stegen-Alba,Umtiti,Mingueza,Firpo-Sergio,De Jong,Pedri-Griezmann,Messi,Dembele

Ta obrana je dobře doje.aná Firpo buď an pravo nebo na stoperu.Obojí stojí za h.vno.

Dembeleho jsem taky čekal spíš z lavičky.Snad nebude mít žádný problémy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele