LaLiga - souhrn 21. kola

29.01.2021, 22:56, aktualizováno 01.02.2021, 22:52
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Realu Betis (© AFP)
Atlético Madrid přestřílelo Cádiz a na čele tabulky má na městského rivala Real, který překvapivě nestačil na Levante, již desetibodový náskok, navíc má stále utkání k dobru. Barcelona zvládla souboj s Athleticem, Sevilla potvrdila roli favorita na půdě Eibaru, zatímco Villarreal remizoval s Realem Sociedad. Na ten se po další výhře dotáhl Real Betis...

Real Betis - CA Osasuna 1:0

01.02.2021 21:00

Góly: 79. Borja Iglesias

Jediný gól ve prospěch domácích rozhodl pondělní dohrávku mezi Betisem a Osasunou. Postaral se o něho Borja Iglesias až jedenáct minut před závěrečným hvizdem, čímž zároveň udržel Betis ve hře o evropské poháry. Verdiblancos patří sedmé místo s dvoubodovou ztrátou na šestý Real Sociedad. Osasuna se na stadionu Benito Villamarín držela dlouho, ovšem nakonec se vrací s prázdnou a dál zůstává namočená v boji o záchranu.

Nakonec jen jeden gól byl k vidění v Seville, kam k pondělní dohrávce zavítala Osasuna. Betisu se v posledních týdnech daří a i tady se předpokládal plný bodový zisk.

Svěřenci Manuela Pellegriniho začali dobře a po dvanácti minutách měl první příležitost hlavičkující Loren, který orazítkoval tyčku a následná dorážka, která skončila gólem, neplatila pro ofsajd. Velkou šanci si vytvořila i Osasuna. Calleri dostal na hranici vápna ideální pas, který si zpracoval na prsa a pohotově vypálil. Robles už byl z branky a s šancí si poradil. První poločas skončil 0:0 a gólovky se zahazovaly i po změně stran.

Nejprve z malého vápna hlavičkoval trestuhodně vedle Rubén García a to byla šance, která později musela Osasunu mrzet. V 74. minutě byl zase na druhé straně v gólovce Alex Moreno, který už v pádu posílal balón na branku, ale na čáře všechno ustál Herrera. Betis se nakonec dočkal v 79. minutě z brejku. Tello postupoval od poloviny hřiště až k šestnáctce, odkud vysunul Borju Iglesiase a jeho zakončení skončilo gólem.

Betis už byl blízko třem bodům a ty si nenechal utéct. Autor rozhodující trefy mohl ještě přidat pojistku, když Herrera vyběhl až téměř ke středovému kruhu a Iglesias ve snaze trefit prázdnou branku poslal balón do boční sítě. Nakonec ho to nemuselo mrzet, Betis i tak zvítězil 1:0.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Athletic Bilbao 2:1

31.01.2021 21:00

Góly: 20. Lionel Messi, 75. Antoine Griezmann - 49. Jordi Alba (vl.)

Barcelona oplatila Athleticu porážku ze Superpoháru a bodově se dotáhla na Real Madrid. Oba španělští giganti však ztrácejí na vedoucí Atlético deset bodů a to má navíc zápas k dobru. Katalánci se tentokrát mohli spolehnout na svůj útok, prosadili se jak Lionel Messi, tak i Antoine Griezmann. Athletic se tentokrát neprosadil, jediný jeho úspěch vyplynul z vlastního gólu Jordiho Alby.

Kolem Barcelony už je zase rušno a objektem zájmu je Lionel Messi a jeho kontrakt. Kritizovaný klub se však v lize rozehrál k zajímavým výkonům a bodově se už dokázal srovnat s obhájcem prvenství Realem Madrid. Barca vyhrála pět zápasů v řadě a celkově neprohrála už deset kol.

Proti Athleticu to Koemanovi svěřenci zase neměli jednoduché, Athletic se pod Marcelinem nachází ve skvělé formě a dokázat to chtěl i na Camp Nou. Barcelona však byla od začátku lepší. Už po pár minutách se dostal k zakončení na bližší tyči Lionel Messi a brankář Simón vytáhl skvělý zákrok. Messimu to klaplo až ve 20. minutě, kdy se postavil k volnému přímému kopu a parádní ranou do šibenice nedal brankáři šanci. Byl to nádherný fotbalový moment. Jinak se na hřišti poměrně přitvrdilo a k vidění byla řada soubojů více či méně na hraně pravidel. V jednu chvíli dokonce musel sudí Lahoz umravňovat rozčíleného trenéra Ronalda Koemana.

Barcelona po prvním poločase vedla, ale zdaleka ještě neměla vyhráno. Athletic totiž vstoupil do druhého poločasu dobře a brzy srovnal na 1:1. Nestárnoucí Raúl García dokázal odcentrovat do šestnáctky a nešťastník Jordi Alba v náběhu poslal balón k tyči Simónovy branky.

Remíza vyhovovala hostům, nikoli však domácím. Po centru z levé strany hlavičkoval Pjanić a Simón vytáhl výtečný zákrok. Katalánci si zajistili opětovné vedení až čtvrthodinu před koncem. Po sérii přihrávek před pokutovým územím následovala průnikovka na Mingueze a ten pro změnu přihrávkou našel Griezmanna, který nekompromisně z první rozhodl.

Athletic měl do konce zápasu ještě zhruba patnáct minut na vyrovnání, ale žádnou větší šanci už si nevytvořil. Naopak ve třetí minutě nastavení ještě mohl inkasovat, jenomže Jordi Alba po Messiho přihrávce ani nadvakrát Simóna nepřekonal.

Více informací k zápasu

Granada CF - Celta Vigo 0:0

31.01.2021 18:30

Góly: -

Granada doma nedokázala využít hodně proměnlivé formy soupeře a Celta si do Viga odváží jeden bod. Kdo trpěl nejvíc, byl divák. I šancí bylo totiž málo a rozhodně se nejednalo o atraktivní utkání.

Když se Granada utkala s Celtou naposledy, dal jí tým z Viga tři branky, takže domácí přirozeně chtěli odvetu. Moc aktivní duel se dnes ale nekonal. První šanci jsme mohli registrovat až v 18. minutě, kdy se do šance procpal Renato Tapia. Pořádnou dělovkou k tyči vyzkoušel štěstí a narazil jen na efektivní zákrok brankáře Ruie Silvy.

Granada kontrovala první šancí po půlhodině hry a taky stála za to. Skvělou práci odvedl Machis, který se s míčem rychle otočil a od postranní čáry na hraně poloviny hřiště sprintoval až k vápnu, kde předal míč Fedemu Vicovi. Ten si míč posunul na silnější nohu a zakončil levačkou. Jeho rána nakonec prosvištěla jen kousek od tyče.

Krátce po změně stran zakončil Nolito rychlou kombinaci ve vápně razantní střelou mimo. Asi tomu nebudete věřit, ale to byla taky poslední slibná šance. Jinak se oba týmy utápěly v absenci nápadů a přílišné nepřesnosti.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Atlético Madrid 2:4

31.01.2021 16:15

Góly: 35. Álvaro Negredo, 71. Álvaro Negredo - 28. Luis Suárez, 44. Saúl Ñíguez, 50. Luis Suárez (pen.), 88. Koke

Atlético Madrid dál pokračuje v suverénní jízdě a vévodí LaLize. Jeho momentální náskok činí už 10 bodů a vděčí za to také dnešnímu utkání s Cádizem. Tomu nadělilo čtyři branky a o body ho neobraly ani dvě trefy Negredovy.

Trenér Simeone se opět spolehl na dravou kopii útočníků Félix - Suárez, byť hlavní devizou Atlética je nejen v letošní sezoně obrana. Především Suárez se hodně snažil a několikrát zakončoval, byť zpočátku neměl úplně přesnou mušku. Mnoho šancí jsme nejprve neviděli, ale ve 28. minutě se do toho Luis Suárez pořádně opřel. A to doslova. Po faulu Maura na Félixe totiž zkušený kanonýr rozehrával standardku a kopl ji úžasně přímo k tyči, takže Ledesma neměl šanci!

Na druhou stranu, Cádiz rozhodně nesložil zbraně. Po pouhých sedmi minutách totiž srovnal! A postaral se o to velezkušený lídr ofenzivy Cádizu, Álvaro Negredo. Salvi se krásně a elegantně protáhl po straně až do vápna, pak se balon odrazil k nohám Álvara Negreda a ten krásnou ranou propálil brankáře Jana Oblaka.

A nebyla to poslední trefa Colchoneros. Přesně ve 45. minutě rozehrávka rohového kopu skončila u nohou Thomase Lemara. Ten poslal zdánlivě snadný centr do vápna, který však před brankářem Ledesmou tečoval Saúl přímo do sítě!

A zase mohlo být s Atléticem zle. Po dvou minutách totiž Koke nešťastně uklouzl ve vlastním vápně a míč trefil rukou. Sudí Jesús Gil Manzano sice okamžitě ukázal na penaltu, ale poté, co se podíval na video, penaltu k nelibosti hostí odvolal!

Ve prospěch Atlética ale jednu pískal a netrvalo to ani tak dlouho. Pouhých pět minut po změně stran fauloval Mauro zcela evidentně unikajícího Lemara, který si stihl pokrýt balon. Ten si vzal na starosti Luis Suárez, který se mýlí opravdu málokdy. Nemýlil se ani dnes a Atlético vedlo o dvě branky.

Po víceméně hluché pasáži se utkání opět rozjelo asi dvacet minut před koncem. Přetažený centr vrátil do ohně Šaponjić, v klubku hráčů se nejlépe zorientoval Álvaro Negredo a se štěstím se mu povedlo překonat Oblaka. Ten se mohl stát hrdinou, jenže o pár minut později mu hattrick odepřel brilantní Oblak.

Oblaka následně vyděsil i Šaponjić, který zblízka hlavičkoval pod víko, ale slovinský brankář se opět vyznamenal. Atlético si nakonec tři body pohlídalo a v 88. minutě přidal čtvrtou branku po centru od Correy osamocený Koke.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Deportivo Alavés 0:0

31.01.2021 14:00

Góly: -

V Getafe branka nepadla ani jedna, první klání nedělního programu LaLigy skončilo lépe pro Alavés. Ten se sice nedostal díky jednomu bodu z pásma sestupu, ale pro Getafe jakožto favorita je remíza velkou ztrátou.

Domácí se chtěli dostat aspoň na chvíli do první desítky, jenže to by museli vyhrát. Je pravda, že Getafe od začátku velmi aktivně napadalo rozehrávku Deporu, ale to bylo vlastně všechno. Alavés si dával sakra velký pozor na to, jak rozehrává v blízkosti svého vápna a prakticky nedělal obranné chyby.

První velké šance jsme se dočkali vlastně až ve 40. minutě. Takefusa Kubo svým centrem na bližší tyč sice nikoho nenašel, po několika odrazech se ale míč snesl k Jaimemu Matovi, který tvrdou ranou mířil pod víko. Tam sice brankář Pacheco nedosáhl, ale zaskočil za něj obránce Navarro.

Po změně stran se Getafe víc uchýlilo právě ke střelbě, jenže rány Cucurelly, Maty ani Arambarriho se do brány nevešly. Právě posledně jmenovaný hráč mohl definitivně rozhodnout ve prospěch svého týmu v 89. minutě. Po dlouhém centru na zadní tyč hlavičkoval právě Arambarri, jenže ačkoli ho nikdo nehlídal, bránu hlavičkou minul o dobrý metr!

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Sociedad 1:1

30.01.2021 21:00

Góly: 3. Dani Parejo - 90+3. Alexander Isak

Remízou skončilo přímé utkání o evropské poháry mezi Žlutou ponorkou a Realem Sociedad. Především pro domácí je plichta ztrátou. Svěřenci Unaie Emeryho věděli, že Sevilla o pár hodin dříve zvítězila, a tak proti Baskům potřebovali získat tři body, což se nestalo i proto, že na Parejovu brzkou trefu odpověděl ve třetí minutě nastavení Isak.

I ve Španělsku se stejně jako jinde v Evropě bojuje o Ligu mistrů. O něco dál k ním mají po sobotě týmy Villarrealu a Realu Sociedad. Díky vzájemné remíze zůstávají na pátém respektive šestém místě.

Utkání na Estadio de la Céramica začalo tím nejlepším způsobem - vstřelenou brankou. Už po 180 sekundách se odhodlal ke střele Alcácer, jeho pokus obrana Basků zablokovala, ale k dorážce se vzápětí dostal Dani Parejo a tvrdou ranou rozvlnil síť. Villarreal vedl 1:0 a to předznamenalo další průběh. Ten se nesl ve znamení snahy Realu Sociedad o co nejrychlejší vyrovnání. O pět minut později pláchl obraně Villarrealu Isak a povedenou ranou orazítkoval břevno. Isak byl v prvním poločase jednoznačně nejnebezpečnější z hostujících hráčů a ve 22. minutě další střelou donutil k zákroku Asenja.

Také Villarreal dokázal vycenit zuby a efektivní patička Alcácera skončila těsně vedle vzdálenější tyče. Každopádně Real Sociedad měl větší převahu, kterou však dlouho nedokázal gólově zužitkovat.

Podobný obrázek byl k vidění i po změně stran. Nebezpečná rána Portuguése prolétla těsně vedle branky a i další snažení hostů vycházelo vniveč. V 82. minutě byl už opravdu blízko Isak, ale na brankové čáře domácí zachránil Albiol. Villarreal se blížil třem bodům, které by ho udržely v těsném kontaktu se Sevillou, jenomže v nastavení přišla pohroma. Série vyhraných osobních soubojů vytvořila ideální palebnou pozici pro Isaka, který se konečně dočkal a zpoza vápna propálil vše, co mu stálo v cestě. Baskové tak na poslední chvíli vybojovali bod.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Elche CF 1:0

30.01.2021 18:30

Góly: 22. Daniel Wass

Nesmírně důležitého vítězství dosáhla Valencia, která v záchranářském souboji udolala Elche 1:0. Nebyl to sice přesvědčivý výkon, ale tři body mají v tuto chvíli mnohem větší váhu. O jedinou branku se postaral už v prvním poločase Daniel Wass.

Valencia se v letošním ročníku LaLigy viditelně trápí a spíše než o poháry bojuje o záchranu. V 21. kole hostila na Mestalle Elche, kterému se rovněž nedaří.

Daniel Wass se mohl mezi střelcem zapsat o něco dříve. Už v 11. minutě měl obrovskou šanci, když se zbavil brankáře Badíi, ale před odkrytou brankou trefil jen zaskakujícího obránce. Wass si musel na svoji hvězdnou hodinu ještě chvíli počkat. Dlouho to ale netrvalo. Po centru Guedese hlavičkoval od země do branky a Badía na balón nedosáhl.

Vedení Valencie nemuselo mít dlouhého trvání poté, co Morente "vykoupal" Paulistu, bohužel pro hosty však zakončil vedle branky. Následovat mohl okamžitý trest. Barragán stáhl v pokutovém území Valleja a sudí odpískal pokutový kop! Carlos Soler však nabídnutou možností pohrdl, Badía vystihl směr a udržel Elche ve hře. Skvělým zákrokem se vytáhl i Doménech, který vytěsnil krásnou Mojicovu střelu.

Nevyužité příležitosti trápily oba celky a i ve druhém poločase se v tom směle pokračovalo. Carlos Soler se dobře individuálně uvolnil, ale poté zakončil do bránícího hráče a od něho skončil balón těsně vedle tyče. Soler měl obrovskou smůlu i v 62. minutě, když po sérii odrazů zase těsně minul zařízení.

Valencia neměla klid až do závěrečného hvizdu. Elche se v závěru snažilo o tlak, jenomže marně a nakonec si nevytvořilo žádnou větší příležitost. Svěřenci Javiho Gracií urvali cenné tři body a mohou alespoň na nějakou chvíli volně dýchat.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Levante UD 1:2

30.01.2021 16:15

Góly: 13. Marco Asensio - 32. José Luis Morales, 78. Roger

Další neúspěch v poměrně krátké době zaznamenal Real Madrid. Obhájce prvenství doma nestačil na Levante a jeho ztráta na Atlético může ještě narůst. Utkání výrazně ovlivnila červená karta stopera Édera Militãa již po osmi odehraných minutách. Real sice šel do vedení, ale náskok neudržel. Tři body zajistil Levante rozhodujícím gólem Roger Martí.

Kvůli koronaviru scházel Realu trenér Zinédine Zidane a jeho asistent Davide Bettoni musel už po osmi minutách sledovat vyloučení Édera Militãa. Ten zezadu fauloval unikajícího Leóna a protože hostující hráč běžel sám na brankáře, následovala červená karta. To byla pochopitelně pro Real Madrid obrovská komplikace.

Domácí sice za pět minut vstřelili vedoucí branku, ale to na jejich nemilé situaci nic neměnilo. Sergio Asensio se také dostal do samostatného úniku a na rozdíl od Leóna nebyl faulován a mohl přesně zakončit. Ještě v průběhu prvního poločasu sahalo Levante po vyrovnání. Roger Martí nadvakrát, byť z ostřejšího úhlu Courtoise nepřekonal. Na druhé straně zase vychytal v tutovce Asensia Aitor Fernández. Levante srovnalo stav ve 32. minutě, kdy po Miramónově přetaženém centru pálil z voleje k tyči José Luis Morales. Courtois se sice natahoval, ale na balón nedosáhl.

Poločas skončil 1:1, což tak jako tak Realu nevyhovovalo. S oslabením se sice pral statečně, ale převahu Levante nakonec nevydržel. Po hodině hry fauloval ve vápně Vinícius Júnior, ale nařízenou penaltu Roger Martí neproměnil. Courtois vystihl směr a dál držel Realu remízu, ovšem jen do 79. minuty. Roger Martí si ve vápně zpracoval balón a pohotovou střelou k tyči poslal Levante do vedení.

Real Madrid měl na odpověď ještě čas, ale v oslabení to měl samozřejmě složité. Levante navíc vycítilo šanci na senzační výsledek a po zbytek zápasu ho bránilo zuby nehty. Pro Real je další porážka poměrně velkou komplikací. Atlético má na čele sedmibodový náskok a navíc dvě utkání k dobru. Hosté poskočili na devátou příčku.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Sevilla FC 0:2

30.01.2021 14:00

Góly: 28. Lucas Ocampos (pen.), 55. Joan Jordán

Sevilla jela do Eibaru s pověstí obávaného týmu, který má obrovskou ofenzivní sílu v podobě jediného hráče. Youssefa En-Nesyriho. Ten se dnes sice netrefil, ale výrazně napomohl trefám Lucase Ocampose a Joana Jordána.

A to přitom utkání v Eibaru nezačalo pro Sevillu vůbec dobře. Jednak se domácí celek vůbec nestyděl za své ofenzivní výpady a především aktivní mladík Bryan Gil dělal obraně Sevilly poměrně značné potíže. V sedmé minutě se navíc zranil obránce Acuña a do hry musel nerozcvičený Rekik. V 18. minutě se po centru do vápna srazili En-Nesyri s brankářem Dmitrovićem a Sevilla požadovala penaltu. Sudí Sánchez se ale rozhodl nakonec penaltu nepískat.

O pouhých devět minut později už ale měl jasno. En-Nesyri byl ve vápně podkopnut Bigasem, sudí se opět pro jistotu šel podívat na video, ale tentokrát už dal Lucasi Ocamposovi pokyn, že jako může kopat. Mladý útočník poslal míč do středu, Dmitrović skákal k tyči. Což mělo jen jeden výsledek - 1:0 pro Sevillu.

Pět minut před koncem první půle se šikula Bryn Gil protáhl k vápnu, naservíroval v něm míč Diopovi a ten jen těsně minul břevno! V nastavení dokonce Kike García hlavičkoval do tyče!

Deset minut po návratu ze šaten ale Sevilla rozhodla definitivně. Aleix Vidal přihrál z pravé strany na malé vápno a Joan Jordán v "kapse" před bránou dloubl míč do sítě - 2:0. A když Gil po hodině hry pálil po zemi jen těsně vedle, bylo o výsledku jasno.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - SD Huesca 1:3

29.01.2021 21:00

Góly: 90+3. Toni Villa - 37. Rafael Mir, 50. Rafael Mir, 57. Rafael Mir

Huesca šokovala a vyloupila Real Valladolid! Hlavním hrdinou utkání se z pohledu hostí stal mladý útočník Rafael Mir, který si připsal hattrick. Huesca sice zůstává poslední, ale tahle výhra by ji mohla nabudit.

Real Valladolid očekával tuhou bitvu se šťastným koncem, protože je přeci jen kvalitnější a zkušenější tým, navíc do domácího utkání šel z mnohem lepší pozice. A první minuty mu skutečně patřily. Kike Pérez vyslal hodně tvrdou ránu a brankář Fernández se musel hodně vytáhnout, aby jeho pokus vyrazil aspoň nad.

Ani hlavička Óscara Plana neslavila úspěch, protože domácí záložník mířil hlavou v záklonu naprosto mimo. A vtom udeřila Huesca. Mladý obránce Pablo Maffeo totiž posadil na hlavu Rafaela Mira krásný a přesný pas, který už Mir snadno proměnil v první gól zápasu!

Real Valladolid několikrát střídal a snažil se trochu oživit zchátralou hru své ofenzivy, jenže Huesca se překonávala. Nadmíru efektivní hosté šli do dvoubrankového vedení v 50. minutě, kdy Maffeo opět nahrával na Mira, ten si naběhl za obranu a propálil i brankáře Masipa!

O pár minut později už si Rafa Mir připisoval svou šestou branku v ligové sezoně. Dani Escriche jho našel ve volném prostoru na kraji vápna a sebevědomý Mir přesnou ranou zatočil míč k tyči! Domácí se sice v nastaveném čase probrali a po nahrávce Hervíase s vydatnou pomocí teče propálil Toni Villa gólmana Fernándeze, ale víc už Real nezvládl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid19162140:1050
2.FC Barcelona20124441:1840
3.Real Madrid20124435:1840
4.Sevilla FC20123528:1639
5.Villarreal CF21811229:2035
6.Real Sociedad2188532:1932
7.Real Betis2193927:3430
8.Granada CF2185824:3429
9.Levante UD2068629:2926
10.Celta Vigo2167824:3125
11.Athletic Bilbao20731027:2524
12.Getafe CF2066817:2324
13.Cádiz CF2166919:3124
14.Valencia CF2158827:2923
15.SD Eibar2148917:2320
16.Real Valladolid2148921:3220
17.CA Osasuna21471019:3019
18.Deportivo Alavés21471018:2919
19.Elche CF1938816:2617
20.SD Huesca21210917:3016

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (185)

Přidat komentář
20fredy20

Real prehral , takze nic nove.

Reagovat
CHONG

A ty jsi pořád mindrák, takže vše při starém.

Reagovat
20fredy20

Joj, akosi to nejde odkedy zaviedli VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Real s Barcou su ubočiaci to je pravda ,ale žeby sa dakto od Bayernu ripal? Bayern ostane vždy len hnojom

Reagovat
Psy_cho

Sám si hnůj, joudo. Bež si fandil Prešovu na slovenský web.

Reagovat
smazaný uživatel

Ziaden slovensky web neexistuje, ani cesky,. Existuje len world wibe web. Internet je celosvetova pocitacova siet - teda siet vzajomne prepojenych pocitacov, resp. zariadeni so sietovymi prvkami, tam nie su ziadne pevne hranice, tak nerob zo seba xenofobneho kokota.

Reagovat
valloire

jako nic proti, ale to slovo xenofobní používáte nesprávně...je to strach z neznámého že, no a Slováci nejsou neznámý

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, vhodnejsie by bolo napisat, ze je to zamindrakovany idiot, ktoreho nenavist voci Slovakom zoziera ako rakovina.

Reagovat
Psy_cho

.cz, je to český web, tak si táhněte do Horních Uher. Stejně ti nerozumím, spatlané češtině moc není rozumět. Jediné, čemu jsem rozuměl to xenofóbní, které si tak nesprávně použil. A wibe také neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Si hlupak, lepsi dokaz si o tom dat nemohol. Esteze takych debilovb ako si Ty, je v CR velmi malo.

Reagovat
Psy_cho

Táhni do Uher. Fakt nevím co sem lezete s tou vaší pařečí.

Reagovat
smazaný uživatel

Daj sa liecit, debile.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zdejší SK komunita je fakt výkvět. Wendigo, Stas87, Diskostu... Mě by třeba zajímalo, zda třeba výše jmenovaní dají dohromady devět tříd základky

Reagovat
CHONG

Akosi to nejde od té doby, co jsme se rozhodli, že můžeme nechat odejít 50+ gólů za sezónu a nijak je nenahradit

Reagovat
20fredy20

Myslis ze CR7 by to sam spasil ? Vsak ked nehra Ramos tak vas porazi hocikto.

Reagovat
CHONG

Nás kdekdo porazí i s Ramosem, protože nedáváme góly a v tom není nikdo lepší než Cris.

Reagovat
20fredy20

Uz ani CR 7 nie je na takej urovni ako ked ste valcovali

Reagovat
CHONG

To sice není, ale góly pořád dávat umí, v Juve má 110 zápasů a 85 gólů, co bychom za to dali

Reagovat
zidane78

Suhlasim s tebou tak na 30%,chris tiez uz potrebuje servis,a to je ten naj zadrhel,nechce sa im,kaslu na to,ziaden pohyb + modric beha jak o zivot a mladi sa pozeraju.Uz sa to tu spominalo niekolko krat,ze sen je dostat Kloppa sem,ja si myslim pravi opak tj. ze by tu zhorel jak fakla,lebo jeho mentalita je "bojovat a zrat travu" a to nie je mentalita Madridu,ked sa primadonam nechce tak tu neuspeje nikto ani boh.

Reagovat
CHONG

Jasně, teď už je těch problémů celá řada, ale odchod Crise a jakákoliv rezignace na jeho náhradu, to celé odstartoval...

Reagovat
zidane78

v podstate hej

Reagovat
valloire

politika Florentina a správná, když se podívám na ekonomickou bilanci Realu a Barcelony

Reagovat
CHONG

Záleží jakou politiku máš na mysli, pokud je to politika nenakupování předražených pokémonů a nepřeplácení hráčů, tak ta je správná, pokud je to politika systematického odstřelování mladých hráčů a odchovanců a rezignace na řešení impotentního útoku, tak ta už tolik správná není...

Reagovat
valloire

Politiku rok smlouvy nad 30 let a nikdo není víc než Real.

Reagovat
CHONG

Zatím to vypadá, že Zidane je víc než Real...

Reagovat
valloire

není hráč...

Reagovat
CHONG

Psal jsi nikdo, ne žádný hráč

Reagovat
valloire

ta samozřejmě ani trenda

Reagovat
Anacron

Počkej, ale VAR přece Realu pomáhá ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Schrodingeruv VAR - VAR je podplaceny, Realu pomaha a zaroven Realu skodi, protoze Real uz ted nemuze manipulovat zapasy jako v minulosti.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
Freedo

Reagovat
Mercury

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nihilister

Reagovat
JM

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

to bude roztrhanych tiketu

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, v nedelu ideme na druhe miesto...

Reagovat
REPLIKATOR

Real Barca teď vyhraje a budou mít oba sranda kluby stejně bodů.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Elliasson

Což s Athleticem není samozřejmost.

Ale Barcelona bude favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná matematika z tvé strany

Reagovat
Beči

Chudák Asensio, konečně dá ten vytoužený gól a Real stejně prohraje. Ale pro něj dobře, zajistil si tím místo v sestavě nadosmrti

Reagovat
Kokesh

13 domácích zápasů, z toho pět domácích proher. Fakt ostuda.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vinicius cisty mental. V tak mladom veku hrat taku ubohost za tie peniaze co sem prichadzal. Zakrok na penaltu, jeden proti jednemu faul na obrancu, nepokryje hraca pri druhom gole, pri centre do 16-tky je miesto pokutoveho uzemia kde si pomaly pri rohovej zastavke. Ako fakt ten pralesak nerozmysla.

Zapas Bayernu, totozny center, Sane pekne nabieha na vzdialenejsiu tyc, v 16-tke 3-4, u nas Vini pri rohovej pomaly, jeden hrac na center.

A ked potrebujeme vyrovnat streida Benzemu? To uz je na uterak co je v tom teame.

Reagovat
smazaný uživatel

me zarazila statistika nekdy v 80+ minute, ze mel pass 1/2

Reagovat
smazaný uživatel

vo Volte mu to islo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Jackmaker1989

Zidane out cim skor

Reagovat
pantondavo

Prisna cervena, ale i tak, kdyz vedu v deseti, tak to prece uhraju proti tymum jako levante

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zapas jde Militaovi na triko. Nechat se vyloucit v 10. minute je fakt extra stupidita. I kdyby Levante skorovalo, tak 0:1 v 10. minute neni zas takovy extra problem. 80 minut v 10 lidech nicmene problem uz je.

Reagovat
pantondavo

Přesně, měl zůstat a hrát

Reagovat
CHONG

Já ti nevím, fotbal jsem hrál maximálně na plácku, ale myslím, že ti hráči takhle nepřemýšlí, po zápase u videa možná jo, ale při samotném zápase prostě zafunguje první signální a snaha zabránění hráči ve skórování za každou cenu, takže bych to úplně celé na Militaa neházel, navíc byl to Real, který se ujal vedení a vůbec nepřizpůsobil taktiku tomu, že vede a zároveň hraje v deseti...

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ranoth

no Atletico uz ma na 98% titul

Reagovat
Footballer

Reagovat
Atlético de Madrid

Tohle je docela dost necekany. Vest v pulce sezony o 7 bodu a mit jeste 2 zapasy k dobru je sen. Tak to hlavne neposrat ve druhy pulce...

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale teda vysledek 15-2-1 po pulce sezony je dobrej masakr, takovy cisla mela v historii La Ligy jen Pepova/Titova Barcelona, pokud se nepletu.

Reagovat
valloire

I Mourinho, taky 15-2-1, a třeba i 24-1-2....není jenom Pepek

Reagovat
MadMrJacky

Za první polovinu, tedy po 19 zápasech:

2009/20010: 15-4-0

2010/2011: 17-1-1

2012/2013: 18-1-1 (lol)

2017/2018: 16-3-0

Všechno vítězné sezóny...

Reagovat
MadMrJacky

*18-1-0

Reagovat
ADM

Len by som doplnil ze v tych prvých 19 zápasoch mal Leo 28 gólov a hneď v 12 zápasoch skóroval viac ako 1 gól

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Snad to dotáhnete.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

ještě je za mě docela masakr 8 inkasovaných branek v polovině sezóny... i na poměry tradičně skvělý obrany Atletica

Reagovat
Atlético de Madrid

Pokud by tenhle pomer (0,444) vydrzel do konce, bude to novej rekord La Ligy.

Best conceded goal quota in a season: 0.474 goals per game, Deportivo (1993–94), Atlético Madrid (2015-2016)

Reagovat
zidane78

V tomto "scenario" to uz musite vyhrat,nikdo ini si to ani nezasluzi. p.s. keby to bolo po mojom,tak vam prajem ja 3,4 tituli za sebou,giganti potrebuju budicek + nech sa peniaze "dodaju" aj niekde inde,trozka dodat rovnovahu lige ako takej.

Reagovat
Atlético de Madrid

Taky by me sokovalo, kdyby se to nepodarilo dotahnout. Takovy kolaps pod Simeonem snad jeste nebyl. Ten tym je tradicne hodne mentalne silnej.

Reagovat
CHONG
Reagovat
Phillipinho
Reagovat
smazaný uživatel

..rozohrané je to dobre, ale sa z toho nepo..me, lebo ta hra nieje dobrá, tohto roku sme uhrali zápasy ktoré by v minulej sezóne skončili remízou ..a treba aby sa chytil aj dembele

Reagovat
Elliasson

Vím, že je to těžké, ale pojď být pozitivní. Toto je luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

..dokonca aby som tak veľmi netŕplol podal som za 200€, že atletico nebude majster..kurz 2,8 ..buď teda budem mat pár € navyše alebo budem šťastný z toho, že to dáme ..a rad tých 200€ obetujem ..sezónu si užívam, vidieť marcosa, yanicka, maria hermosa ale aj ostatných ako na ihrisku nechávajú všetko je báseň ..tak do toho, aupa atleti (dnes prosím aspoň ukopat 0-1 na cadize )

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja jsem normalne taky negativni, ale tohle je fakt luxusni naskok srovnatelny s cislama, ktery dava zbytku ligy Bayern, Juventus nebo PSG. Plus ta obrana je fakt rekorne kvalitni. A oproti jinym rocnikum mame i jeden z nejlepsich utoku v lize. Musel by se stat historickej kolaps, aby to neklaplo, protoze projebat takovej naskok by bylo fakt unikatni. Jeste navic s tema zapasama k dobru.

Reagovat
Gazdo

Ono ale nie je to tak davno ked mala Barca naskok pomaly 20 bodov v polke sezony na Real a oni to vtedy skoro stiahli. Nic nie je nemozne

Reagovat
smazaný uživatel

..ale ta obrana momentálne dobrá nieje..neskutočne chyba trippier (sám tomu nemôžem uveriť aký je dôležitý), felipe je úplne v lese a savic strieda svetové výkony s mega prusermi..ak je zdravý gimenez a je v strede so savičom a na krajoch hermoso a trippier vtedy je to super, každá ďalšia varianta už zaváňa pruserom..

Reagovat
Phillipinho

Trippier chybi hrozne no. Navic dostal koronu Carrasco a Hermoso, coz uz zavani pruserem, protoze to jsou 3 hraci zakladni sestavy, ktery budou v nasledujicich tydnech chybet. Tudiz dneska neocekavam lehky zapas. Bez tech tri je zbytecny dneska hrat na 3 stopery, takze doufam, ze Cholo dneska postavi klasicky 4-4-2.

Reagovat
Elliasson

Snad budou připraveni všichni 3 na Chelsea. To bude potřeba.

Reagovat
Phillipinho

Jediny s cim nesouhlasim je, ze Savic strida svetove vykony s mega prusermi. Praveze letos uplne prestal delat chyby a je neskutecne spolehlivej. Narozdil od Felipeho ...

Reagovat
Atlético de Madrid

Bojim se jedine covidu, protoze ten muze realne vyradit pulku tymu na mesic. Jinak si myslim, ze i s temi ostatnimi variantami to uhrajeme.

Reagovat
messi80

Titul už dáte, to je takmer jasne, aj na vás príde kríza a par zlých výsledkov ale Barcelona a real túto sezónu konzistentne výsledky jednoducho mat nebudú a ten náskok je veľký... Zaujímala by ma ale jedna vec keďže som videl len vzájomný zápas s nami a tuším ešte jeden zápas atletika..ako je na tom suarez herne? Ako on je žralok, góly dávať vie a to co spravilo naše vedenie že mu doplatilo mzdu a pustilo ho zadarmo k vám je niečo neuveriteľné. Ale na druhej strane aj keď ho mam rad, on tie posledne dva roky už bol herne naozaj slabší.. Mal veľa zápasov kde pokazil takmer všetko aj keď góly dat stále vedel. Keby nám zaňho dáte napr. 5 miliónov a nemusíme doplácať mzdu tak by som to pred sezónou bral.. Ale ukazuje sa ze to bola taka čerešnička od bartomeua na rozlúčku.

Reagovat
smazaný uživatel

..sua? už v 5 minute vyzerá akoby mal toho už dosť, ledva sa pohybuje..rýchlostne je neskutočne pomalý..ale príde moment a on je zrazu v super šancí, a na 90% ju aj premení..či už zápas s alavesom..90 min a on rozhodne lebo vie kde sa ma postaviť 1-2, proti eibaru si v 90 minute vypýta faul aj keď sám vie že z tej akcie nič viac nedokáže urobiť..a navyše panenkovsky ju aj premení 1-2 ..je to cholov človek, ten mu dôveruje a on mu dôveru spláca ..už davno mal byt atlét, pasuje k nám neskutočne..

Reagovat
protiproudu

hra nieje dobrá vs uhrali zápasy ktoré by v minulej sezóne skončili remízou

tak si vyber

Reagovat
oli9

přeju vám to

Reagovat
Spasitel

Ale mali by ste sa 100 % zamerať na ligu a LM vypustiť

Reagovat
smazaný uživatel

..určite nie, potom už nebude možnosť na zaváhanie a museli by sme vyhrať všetky zápasy až dokonca súťaže ..takto v hlavách nebudeme mat stále len ligu ale budú sa musieť koncentrovať aj na LM..káder je široký, treba vyskúšať dembeleho, musí sa chytiť

..navyše pri dobrom žrebovaní, môžu títo chlapci zájsť naozaj ďaleko..yanick a marcos davaju do toho všetko, so suareza treba vytiahnuť ešte čo sa možno dá aj v LM ..a možno aj tu je nádej (aj keď samozrejme bude treba prejsť najskôr cez Chelsea)

Reagovat
sensei25

Pride liga majstrov,vzajomne zapasy +kopec dalsich zapasov.Atletico to moze este kludne pokaslat.A aj si myslim ze to pojebu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

RMA - LEV = LEMRA V

Reagovat
smazaný uživatel

..ja že LEMAR

Reagovat
Rothbard

22:16 Chong odchází do Brugg

Reagovat
ADM

Najlepší zápas vášho oblúbeného tímu a najlepší zápas vášho obľúbeného hráča v poslednej dekáde?

Hráč

https://www.youtube.com/watch?v=Rcj9RgDUgBo&ab_channel=UCCEVComps

https://www.youtube.com/watch?v=Z6W-2Gbvaqk&ab_channel=JuniorB%27lose

(neviem sa rozhodnút )

Zápas

https://www.youtube.com/watch?v=h4m68r8kWAc&ab_channel=FCBarcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že na tohle bude čas po sezoně (i když snad ne )

Ale namátkou třeba tohle byly bestiální výkony, při každém dotyku s míčem je cítit krev.

https://www.youtube.com/watch?v=7NbeSnXQpwg

https://www.youtube.com/watch?v=1R4HFW4Pbq8

Zápas je jasný, 6:1 nikdy nic nepřekoná. Ale hodně podceněný skvělý zápas, který jsem dost prožíval, byl třeba tohle. Machrující Ramos s cenou a novým účesem a vousem v úvodu, tuny neproměněných šancí Realu v první půlce a následné vymrdání Realu typickým Valverdeho druhým poločasem. Hned ten první gól - nádherná akce Bus-Raketa-Roberto-Sua

Potom červená pro brankáře Carvajala, Messiho krásná oslava penalty a v nastavení luxusní Messiho asistence a potupa dokončena jedním z nejhorších hráčů v novodobé historii Barcelony, Aleixem Vidalem. Úžasný zápas, kde jsme se vzepřeli osudu

https://www.youtube.com/watch?v=WYq75Ifo6QI

Reagovat
Visca el barca

Na Seville jsem tenkrát byl. Ostatně i na PSG Snad se jednou dočkám a do Barcelony se opět vrátím... toto hrání bez lidí mě začíná silně srát...

Reagovat
messi80

U mňa je 6 :1 na druhom mieste.... Naj pre mňa asi navždy zostane zápas z 29.11. 2010 5 :0 proti mourinhovhovnu realu.

Reagovat
el Principito

Reagovat
indy

zapasov bolo vela, namatkovo asi tieto

https://www.youtube.com/watch?v=uhxZvM4CFBo&list=PLSu_4g3V-qFfws7iJghj8B1XW4QvaWrvk&index=23&ab_channel=Henias

krasny zapas plny skvelych vykonov a zvratov...a ten Messiho gol bol orgazmus

https://www.youtube.com/watch?v=y5LA9QamnV0&ab_channel=90Minutes

asi najviac dominatny vykon proti top superovi, usek od 45. do 70.minuty bol dokonaly, aj Ferguson povedal ze takto ho este ziadny super neprehraval

https://www.youtube.com/watch?v=4eDpBUwxW7E&ab_channel=CMComps

na Bernabeu sme odohrali viac legendarnych zapasov, napr vyhra 3-4, 0-4 atd, ale najviac nadchlo krasnych 2-6

Reagovat
messi80

No. Síce to nie je z tejto dekády ale nezabudnuteľný je aj Ronaldinho zápas na bernabeu v 2005, 0:3, nedávno som ho pozeral celý, bože to bol výkon... Ja osobne na rijkaardovu bar u nikdy nezabudnem,fandil som už pár rokov predtým ale až rijkaard s jeho tymom ma dokázali odsúdiť na celoživotnú lásku k barce

Reagovat
Detektiv

to same akorat Messi v bayern je pro me vic

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Visca el barca

Co těch 555 mil euro pro Messiho od roku 2017 to je vážně real?

Reagovat
Kokesh

Strašná raketa. Ona asi není náhoda, že ten kontrakt leakli zrovna v téhle době, bez prezidenta a s finančními problémy. Ten článek na El Mundu má asi vše, co potřebuje a jak se píše, nepřišel ze dne na den.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to celkem důvěryhodná suma. Každopádně další hnus od vedení, už aby zmizeli někam hodně daleko. Mimochodem podle nějakých kvalifikovaných odhadů Messi přináší Barce ročně příjmy kolem 300 mega eur, takže bych to viděl jako jeden z menších problémů.

Reagovat
Kokesh

Podle jakých kvalifikovaných odhadů?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pravda je, že kvalifikovaný je opravdu silný tvrzení, ale objevilo se už dost odhadů, kolik přináší do klubový kasy. Během pandemie to samozřejmě bude dost osekaný.

Reagovat
Kokesh

No právě. Já našel vždy jen pár řádků na twitteru bez jakýchkoliv zdrojů a na webu vždy jen stránky začínající názvem Barcelona, což moc o kvalitě nevypovídá. Určitě to budou miliony a miliony, ale pořád je to fakt jen nástřel bez jakýchkoliv podkladů.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, někdy před pandemií o tom byl i článek ve španělštině, ale bylo to opravdu na úrovni twitterových plků bez nějakých solidních podkladů. Na druhou stranu těžko dá někdo dohromady něco seriózního, ale už jenom třeba u vstupného se na Camp Nou se dlouhodobě odhaduje, že klidně i 20k+ diváků se rekrutuje z turistů/rekreačních návštěvníků a tam je bezpochyby Messi obrovským faktorem návštěvy zápasů. Merch, sponzoři, vstupné, velký sportovní dopad atd., nemusí to být úplně mimo. Každopádně samozřejmě zůstává otázkou, jak zdravý způsob hospodaření to je. Ale opravdu těžko soudit bez nějakých reálných čísel.

Reagovat
madridcan

Je to absenciou divakov alebo som proste taký fanušik, že som v kľude a verim stále. Ked o osem kôl budeme stracať osem bodov, tak stale to môžme urvať. Strašna sezona, bez emocii dá sa povedať. O to viac ma prekvapuje opušťačka niektorých fanušikov tu a najmä k Zidanovi. Je pravda, že Zidane je u mňa srdcová zaležitosť a on ma priniesol k Realu, ale treba sa trikrát nadýchnuť a kľud. Netreba zabudať ako Zidane vie ten dych vyraziť k lepším výkonom

Reagovat
CHONG

Nevím, jak u ostatních, ale výsledky, body a postavení v tabulce, je to poslední, co mě trápí a samo o sobě by to pro mě odklon od fandění nikdy neznamenalo, ale těžko se fandí v momentě, kdy zápasy jsou z hlediska zábavnosti a koukatelnosti na úrovni pohledu na holou stěnu, v momentě, kdy se odstřeluje jeden nadějný hráč a odchovanec za druhým (abychom potom, světě div se, sledovali, jak v nových působištích válí) a v momentě, kdy se z trenéra stal alibistický šašek bez špetky sebereflexe (prohlášení o tom, že vypadnutí s třetiligovým týmem, který dal vítězný gól v momentě, kdy hrál v deseti, to je na vyhazov samo o sobě).

Reagovat
CHONG

*není ostuda

Reagovat
drussbarb

U nás je to taky zmar, kde jsou doby, kdy se fanoušci hádali o tom, kdo jej má většího, teď se řeší, kdo ho má menšího

Reagovat
2miguel1

táto argumentacia, že v inych posobiskach vália, toto je neberiem. Hrat za Real alebo Barcelonu, to nieje len o športovej výkonnosti, je to hlavne o hlave. Ci to dany hrač dá v hlave, že musí podávať kolo čo kolo super výkon, pretože ked chceš hrať o titul, musis vyhravať. Pozrete sa, že Jovič dava goly za Frankfurt, lenže tam sa ti hrá o dosť uvolnenejsie, ked vies ze ´mozes´prehrať. V zostavach Barcelony ci Realu musia hrať šampioni, preto nechapem niektore nepochopitelne prestupy ci uz v Reale alebo Barcelony. Ani na sekundu som nezavahal, ked sme kupili De Jonga, či Ter Stegena že to bude zly kauf. Tí hrači posobia na mna velmi inteligentne a vedel som ze aj v hlave ten tlak zvladnu. Uplne iny pocit som mal pri hračoch ako Dembele, ci Trincao. To iste v Reale som tipoval, ze Valverde sa oplati, no Rodrygo, Vini ci Jovic budu prepal. Verim tomu, že taky Rodrygo by bol v takom Lyone genialny, no neverim mu ze Real da.

Reagovat
Raul=Real

Rozzuření fanoušci Realu zaútočili na tréninkové centrum potrebovali by takuto facku....vedenie, Zidane, aj hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo zmizli nedeľné zápasy o 12:00??

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.fcbarcelona.com/en/football/first-team/news/2005018/press-release-leo-messi

Celkem vtipny prohlaseni kdyz si vezmu, ze Mundu to leaknuli Tusquets s Bartem.

Reagovat
CHONG

Děs

Reagovat
smazaný uživatel

No senzacia dlho nepamatam taky Real, ze by sme uz prkaticky v januari stratili sance na tituly, pretoze na LM tento team nema kvalitu.

Ked sem Zidane prichadzal najviac som mu fandil ale to nie je kvalitny manager, je to velka respektovana persona.

Znel uspechy z toho, ze mu team pripravili Mou a Ancelotti, z ich prace a materialu, Zidane ich kvalitne motivoval. Ale teraz ked ma vybudovat spickovy team, nahradit ich tak je neschopny. Nie je to Ferguson ktory priviedol hraca a spravil z neho megastar.

Pokial Zidane neodide tento team nemoze vyrazne vyhravat.

Reagovat
Anacron

Tak to toho opravdu moc nepamatuješ

Reagovat
sensei25

Toto nie je penalta?:-)a este kkt pozera na var...

Reagovat
Kantos

Jako ta Kokeho ruka? Samozřejmě, že ne.

Reagovat
Phillipinho

Atletico Madrid becomes the first La Liga team outside of the big 2 to ever manage 50 points at the halfway mark. Real Madrid has only done this once.

Reagovat
CHONG

Stejně nepochopím, jak mohlo letošní Atlético prohrát s letošním Realem a ještě tak jednoznačným způsobem

Reagovat
Rattlesnake

protože real hrál proti atléticu jako atlétco lépe než samo atlético.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

protoze dali vic golu

Reagovat
Atlético de Madrid

A Barcelone se to taky povedlo jen trikrat...

55 points 2012/13

52 points 2010/11

51 points 2017/18

Reagovat
Gazdo

"len"

Reagovat
oli9

Luis atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Sua si nepřestává vodit hejtry, ani když už je venku z klubu. To je hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Velice dobrý týmový výkon, celkově jeden z nejlepších zápasů v sezoně Škoda, že nehrajeme s takovou chutí pokaždé, ale dnes jsem pochyboval o výhře jenom v nastavení Pěkné momenty měli skoro všichni, nakonec i ten nebohý Dembélé se podílel na vítězném gólu Ale zvláštní zmínku si zaslouží Pedri, celý zápas neúnavné napadání a hromady čistě odebraných míčů

Reagovat
Mercury

Reagovat
dextroza_m

Dembele mi prisel x krat nebezpecnejsi vlevo.

Reagovat
DieryVonry

Od MS 2010 si zasloužil asi jen sympatie fans těch tymů, za které nastupoval a střílel góly. Ale od kousanců uplynulo sto let, Luis má všechno co má CF mít a pořád je tak neskutečně platnej. Players v jeho okolí o něm mluví vždy v superlativech jako o člověku.. Byl vždy ve stínu v Forlana doma a Messiho v Barce. Rozloučení a poděkování za služby bylo od Barcy víc než náramné! Nikdy bych si nemyslel, že si tohle budu někdy přát, ale doufám, že bude nejlepším střelcem LL! Góly jsou to měřítko a na cestě Grizi-Suarez? Cena/výkon? Lepší deal jak posílat rance do Chelsea za Moratu a Costu, pokud nejseš Marina! Ale že mu v Atleticu budou patřit tak rychle i Penalty? no bere si svoje!

Reagovat
Detektiv

Reagovat
Gazdo

No ze by si zasluzil len sympatie by som nepovedal

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Atlético de Madrid

Suarez byl absolutni bargain. Dostali jsme prakticky zadarmo spickovyho kanonyra. Lepsi pomer golu na zapas maji od WWII v La Lize jen ctyri hraci - Ronaldo, Messi, Zarra a Puskas. Porad je ve veku, kdy v pohode muze byt nejlepsim strelcem ligy a bylo to uplne jasny uz pri prestupu. V Barcelone jsou fakt hloupi. Nemeli ho vyuzit, takze nam ho radsi zadarmo poslali vystrilet titul. 10/10

Reagovat
smazaný uživatel

Původně médiama proběhlo, ze ho Barca prodá do Juve, což smysl dávalo, ale darovat ho přímý konkurenci a ještě mu doplatit zbytek smlouvy byla úplná demence, nicméně jsem rad, ze se mu daří

Reagovat
teenz

Reagovat
kolouch

A stejně se najdou fans Barcelony, kteří si mnou ruce, že je Suarez z klubu pryč

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak ono asi neni apriori spatne, ze je Suarez z klubu pryc, ale fakt mi nedava smysl prodat takhle spickovyho hrace za takovych podminek jednomu z hlavnich rivalu. Pokud si nekdo myslel, ze je Suarez vyrizenej, tak je taky hloupej. Evidentne stacilo postavit Suareze na devitku v normalne fungujicim systemu s kvalitnim trenerem a je to porad spicka...

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo psal reportáž z utkání Atletika se v textu dost často ztrácel. Měl by hodně cvičit.

Reagovat
LAM

Jeden z nejlepších lednovejch měsíců co pomatuju.Jediný co to kazí je,že jsme neudrřeli těch pár minut vedení s Athleticem.

Jinak jen výhry a nějaký remízy v CDR.

Hra týmu vypadá čím dál tím líp a to i přes to,že nikdo koho Koeman chtěl nepřišel.

Největší problém vidim v naší produktivitě,která se asi letos už nezlepší,ale šancí si vytváříme každej zápas dostatek.

Ligu jsme bohužel ztratili na začátku sezony než se našla základní jedenáctka a tím vším co se řešilo s Messim a Bartomeem.Atleti tohle už nepustí.

To nic nemění na tom,že bych dal Koremanovi další sezonu s tim že se pokusíme tým vylepšit hlavně na postu hrota a stopera.Myslim si,že si Koeman dokázal získat kabinu na svojí stranu a dát hře obraz kterej může fungovat.Až se vrátí Fati a Dest,tak by to mohlo bejt i lepší.

Jinak na CDR bych teď nechal Messiho odpočinout

Neto-Firpo,Lenglet,Araujo,Dest-Sergio,De Jong,Puig-Dembele,Griezmann,Trincao

Reagovat
2miguel1

Čo teší:

Messi zas nachadza formu v priamych kopoch

Griezz sa stal velmi doležity hrač, plus je už aj golový

Defenziva začina pomaly byt konzistentna

Čo neteši:

Messi v 2.polčase? On bol snaď raz pri lopte

Domace zapasy niesu už tak dominantne

Reagovat
smazaný uživatel

K tým domácim zápasom. Hrá sa bez divákov, myslím, že tam je príčina jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechodí tam, protože je takový fotbal nebaví?

Reagovat
LAM

Jo a chápe někdo proč se včéra nepískala zcela jasná penalta na Dembeleho?

Muniaín tam do něho naskočil jak hovado,míče se nedokázal dotknout vůbec a tragéd Lahoz nic.Ani var se do toho nezapojil

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je rozporuplná osobnost. Sice si troufá udělat kličku, ale až příliš často při té kličce míč za sebou zapomene. Leo byl mistr světa ve ztracených míčích, ale Dembele jej hodně dohání.

Reagovat
smazaný uživatel

jakej Leo, co to meles

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si někdy dej tu práci a počítej, kolik míčů Leo dostal a kolik jich ztratil. Je to až 70%. Možná budeš překvapený a teď už je to méně, ale tak před 3 měsíci to bylo až 80%. Stačí ti tužka a dva sloupečky čárek - dostal/ztratil.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Mercury

80 procent? to jsi vytáhl z jaké prdele to číslo? to, že Messi logicky má hodně ztrát, když přes něj jde skoro vše je jasné, holt se snaží tvořit a riskovat kličkou či průnikovkou...a taky už není v nejlepší formě žejo...ale tvojich 70-80 procent je strašná pičovina

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si odčárkoval. Tak mě štval, že jsem si to jednou poctivě odčárkoval.

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Lahoz se radši nepodíval. A pak se foukne penalta (pro kohokoliv) za mikrokontakt. VAR je dobrá věc používaná stále stejně mizernými rozhodčími a Lahoz je jejich král, prostě se radši nepodíval

Reagovat
blaugrana

Tak sa ukazuje, ze Antoan dokaze byt platny aj z lavej strany a problem nebol v jeho pozicii na ihrisku. Snad sa zas nezasekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tonda je můj oblíbený hráč a přesto ti musím napsat, že nemáš pravdu. Možná jsi ten zápas neviděl a tudíž nevíš, že tu branku dal ze středu hřiště, téměř v prostředku malého vápna. V Atletiku se Tonda potuloval po celém hřišti a bylo to k užitku celému týmu. V Barce ho zavřeli do šuplíku, z nějakého neznámého důvodu mu více než rok vůbec nepřihrávali ( zejména Leo a DeJong) a Barca na to doplácela. Teď mu přihrávají a vyplácí se to.

Reagovat
drussbarb

Mě u něj fascinuje počet akcí, které ukončí chybou a samozřejmě množství spálených šancí. Vím, že je kvalitní, ale v Barce hraje strašlivě

Reagovat
sylarko

lenze grizzy uz teraz moc nechybuje a tie sance premiena....

Reagovat
Mercury

Stejne je porad desivy a kdyz ho srovnas s Etoem, Villou nebo Suarezem tak je to fakt na smich

Reagovat
sylarko

lenze etoo suarez i villa boli typicke 9 co griezmann nieje. s nimi ho ani porovnavat nemozes.

Reagovat
Mercury

Aha, tak s kym? S kridlama jako byl pedro nebo neymar tezko..mam ho smad srovnavat s messim nebo ronaldinhem..? Proste je spatny a pro Barcu absolutne nevhodny at si to chces priznat nebo ne

Reagovat
sylarko

a preco ho chces zakazdu cenu porovnavat? je to typologicky uple odlisny hrac od vsetky tebou menovanych. hra poziciu, ktoru barca doteraz nehrala to je pravda, ale neznamena, ze je zly. rovnako porovnavas aj zalohu? pedri vs iniesta de jong vs xavi? lebo pri vsetkej ucte k nim na xaviho s iniestom v zivote mat nebudu, nech su akokolvek dobry.

Reagovat
roman1978

je jedno, jestli je odlišný. pro barcu se nehodí. že dá sem tam gol? to bych dal i já. sice se zlepšil, ale za normálních okolností (bez jména a cenovky) by to na základ rozhodně nebylo.

Reagovat
sylarko

jak sa nehodi? koeman ho vie vyuzit. si musite uvedomit, ze nie kazda generacia hracov bude ala iniesta so xavim a podobne. nebude to vzdy dokonale. futbal sa meni, hraci sa menia. mame kader aky mame a treba s nim pracovat najlepsie ako sa da.

Reagovat
Mercury

Dobre je doplnovat kadr vhodnymi typy, pripad Griezmann je presny opak

Reagovat
sylarko

no ale nie vzdy su k dispozicii vhodne typy. a u griezmanna bola urcita herna inteligencia a to ze je dobry v kombinacii. aspon v atletiku taky bol, necakalo sa, ze u nas kus upadne. a hlavne ze ho vlaverde zabije na LW.

Reagovat
drussbarb

Teď jsem zapl Copu a Griez klasicky pokazí všechno, na co sáhne. Jak jsem psal, kvalitní je, ale ne pro Barcu, kde je až komický

Reagovat
sylarko

a co vravis teraz? po zapase? hmm

Reagovat
sokar

nič, ešte teraz zíza s otvorenými ústami na Griezove 2+2

teraz tu každý plače za Suarezom, ale keď hral tak sa pľuvalo aj naňho že koľko šancí zajebe, že je hrozný do kombinácie a pod. Presne tak ako sa nadávalo pred ním Henrymu, Villovi, Etoovi atď atď

Reagovat
drussbarb

Že dal dvě branky je super, postupujeme. Možná jsem na něj nespravedlivý, ale fakt se mi zdá, že v kombinaci zavazí a jeho zakončení je až komické. Do našeho systému nepasuje. Ale MOC RÁD se budu mýlit

Reagovat
Kenneth

Eden Hazard bude opět několik týdnů chybět Realu Madrid. Belgičan utrpěl další zranění, tentokrát si poranil levý stehenní sval.

Tohle uz je fakt k smichu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele