LaLiga - souhrn 2. kola: Girona padla na půdě Atlétika

23.08., 21:06, aktualizováno 25.08., 23:31
Komentáře a souhrny
Marcos Llorente (© AFP)

Atlético má první tříbodový výsledek, po úvodní remíze na půdě Villarrealu skolilo doma Gironu. Real Madrid naplnil pozici favorita proti Valladolidu a napravil úvodní ztrátu. Barcelona zvládla těžkou zkoušku s Athleticem a po dvou kolech zůstává beze ztráty. Celta v prvním kole porazila Alavés a na tříbodový zisk navázala i v pátek. Galicijský klub našel recept rovněž na Valencii, odměnou mu je setrvání na prvním místě tabulky.

Atlético Madrid - Girona FC 3:0

25.08.2024 21:30

Góly: 39. Antoine Griezmann, 48. Marcos Llorente, 90+4. Koke

Atlético Madrid si připsalo první vítězství v novém ročníku LaLigy, když na Estadio Cívitas Metropolitano pohodlně zvítězilo 3:0 nad Gironou. Na straně domácích se činili především Antoine Griezmann a Marcos Llorente, kteří stáli u všech gólů Los Colchoneros.

Atlético, které v současném přestupovém období utratilo téměř 200 milionů eur, doufá, že bude po ambiciózním létě velkým konkurentem Realu Madrid a Barcelony na čele tabulky LaLigy. Remíza 2:2 s Villarrealem v úvodní den nové sezony však ukázala, že pokud chtějí Los Colchoneros letos bojovat o španělský titul, čeká je ještě spousta práce. Proti Gironě se v základní sestavě objevili dva z nově příchozích hráčů - Robin Le Normand a Julián Álvarez, zatímco Conor Gallagher a Alexander Sørloth se museli spokojit pouze s místem na lavičce. První střela domácích v zápase přišla z kopačky Álvareze, jeho projektil ale proletěl těsně vedle tyče branky Paula Gazzanigy.

I když v prvním poločase bylo k vidění jen málo větších šancí, více hrozili domácí. Samuel Lino dvakrát donutil Gazzanigu k zákroku poté, co Pablo Barrios mířil těsně vedle. Girona svého soka do větších šancí nepouštěla, nicméně domácí se ke konci prvního poločasu přeci jen gólově prosadili. Přesnou střelou z přímého kopu překonal brankáře hostů Griezmann.

Na rozdíl od Atlétika se Girona v létě potýkala spíše s odchody než s příchody - přišla o Savinha, Aleixe Garcíu a Arťoma Dovbyka. Největší nebezpečí představoval ze strany hostů pro Atlético útočník Abel Ruiz, který před koncem prvního dějství svými střeleckými pokusy dvakrát otestoval pozornost Jana Oblaka. Ofenzivní snahy hostů však k ničemu nevedly, krátce po začátku druhého poločasu Atlétiko navýšilo své vedení, když se po přihrávce Griezmanna prosadil Llorente.

Od druhého inkasovaného gólu to byla Girona, která dominovala ve hře s míčem. Diego Simeone ve snaze upevnit defenzivu svého týmu poslal do hry Gallaghera, jenž si tak v novém působišti odbyl svůj debut. Hosté si však nedokázali pravidelně vytvářet větší šance a výrazněji ohrozit branku Oblaka. Pro domácí to byl nakonec klidný večer, když v závěru vítězství Atlétika stvrdil třetí trefou do sítě hostů záložník Koke, když v nastaveném čase zakončil rychlý protiútok.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Betis 0:0

25.08.2024 19:15

Góly: -

Ve druhém kole LaLigy mezi Alavésem a Betisem se zrodila remíza 0:0, což prodloužilo čekání obou zúčastněných celků na jejich první vítězství v novém ročníku. Blíže zisku tří bodů byli prakticky po celou dobu utkání hosté, svou místy až drtivou převahu ovšem nedokázali přetavit v rozhodující gól.

Verdiblancos po kvalifikačním utkání Evropské ligy, v němž ve čtvrtek porazili v Košicích ukrajinský Kryvbas KR, působili mírně unaveným dojmem. Naopak to byli domácí, kteří začali aktivněji a krátce po čtvrthodině hry se málem dostali do vedení. Centr Tomáse Conechnyho sice dopravil do sítě Carlos Vicente, kvůli ofsajdu byl ale gól odvolán.

Tento moment se ukázal jako budíček pro svěřence Manuela Pellegriniho, kteří začali dominovat v držení míče, ale marně se tuto převahu snažili přetavit v brankové příležitosti.

Po návratu ze šaten obě strany pokračovaly tam, kde skončily, Betis sice stále hrál více s balonem na kopačkách, těžko se však prosazoval do vážných šancí. Trvalo to až do 75. minuty, než zelenobílí zaznamenali svou první střelu na branku. Nabil Fekir se sice prohnal až k brance, tam ovšem jeho pokus zneškodnil dobře postavený Antonio Sivera.

Nemohoucnost v zakončení trvala také po několikanásobných střídáních od obou trenérů. Po výborné přihrávce se v další velké příležitosti ocitl Fekir, jenže hostující kapitán tentokrát vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Betis se v závěru dostal po vyloučení Aleksandara Sedlara dokonce do početní výhody, tu ale nedokázal zužitkovat.

Více informací k zápasu

CD Leganés - UD Las Palmas 2:1

25.08.2024 19:00

Góly: 71. Juan Cruz, 85. Enric Franquesa - 90+3. Sandro Ramírez

Hráči Leganes poprvé po návratu do LaLigy zvítězili, když ve druhém kole zdolali na vlastním hřišti Las Palmas 2:1. První triumf nováčka se zrodil ve druhé půli, kdy se nádhernou dalekonosnou ranou prosadil Juan Cruz a nakonec rozhodující branku si připsal Enric Franquesca.

Na prosluněném Estadio Municipal de Butarque se mohlo měnit skóre již po pěti minutách, kdy spolupráce nové útočné dvojice Las Palmas skončila přihrávkou Ollieho McBurnieho na Sandra Ramíreze, a ten z voleje prověřil Juana Soriana. Na druhé straně zahrozil Miguel de la Fuente, jehož střela ovšem putovala jen do boční sítě. Španělský útočník se do další šance dostal díky chybě Jaspera Cilessena, ani tentokrát ovšem netrefil cíl.

V dresu hostů nadále působil problémy domácí defenzivě McBurnie, jenže pokus letní posily z Sheffieldu United zneškodnil Soriano jak napoprvé, tak i napodruhé po tom, co McBurnie opět zajímavě zakombinoval s Ramírezem. Největší šanci úvodního dějství si ale připsali domácí. Darko Brašanac krátce před odchodem do šaten však z dobré pozice minul.

Sedm minut po návratu na trávník odpískal rozhodčí Ricardo de Burgos Bengoetxea penaltu ve prospěch domácích poté, co se Óscar Rodríguez dostal do kleští od Ramíreze a Javiera Muñoze. K míči se postavil Dani Raba, jenže Cillessen jeho pokus pohotovým skokem po své pravé ruce zlikvidoval a nic na tom ani nezměnila následná intervence u videa. Nizozemec totiž měl v době kopu postavení podle pravidel.

Ve druhém poločase, kdy hrozilo, že se z utkání stane nudná záležitost, si na polovině hřiště vzal míč u pravé postranní čáry střídající Cruz a bez problémů postupoval dopředu. Poté vyslal ohromující ránu z 30 metrů, která prosvištěla kolem Cillessena do horního rohu a poslala domácí příznivce do euforie.

Krátce poté domácí křídelník našel přihrávkou Valentina Rosiera, ten ale při pokusu obejít brankáře zakopl a bylo po šanci. Los Pepineros rozhodli o zisku tří bodů pět minut před koncem řádné hrací doby, kdy Rodríguez rozjel protiútok, našel střídajícího Franquesu a ten střelou do dolního rohu branky zvýšil domácí náskok. Na triumfu Leganes už nic nezměnilo ani snížení, o které se v nastaveném čase postaral Ramírez.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Valladolid 3:0

25.08.2024 17:00

Góly: 50. Federico Valverde, 88. Brahim Díaz, 90+6. Endrick

Real Madrid si připsal první vítězství v novém ročníku LaLigy, když na Santiago Bernabéu zvítězil 3:0 nad Realem Valladolid a prodloužil svou neporazitelnost ve španělské nejvyšší soutěži na 29 zápasů. Svou první gólovou trefu v LaLize si připsal mladý talent Endrick.

První poločas přinesl jen velmi málo šancí, přičemž tu největší měl Kylian Mbappé. Ten donutil po deseti minutách hry k dobrému zákroku gólmana Karla Heina, jenž je ve Valladolidu na hostování z londýnského Arsenalu. Hostující celek měl v prvním poločase dobrou příležitost skórovat, když se Darwin Machís uvolnil na hranici pokutového území, nicméně jeho střela byla zblokována.

Fotbalisté madridského celku byli zjevně zklamaní ze svého výkonu v prvním poločase, a proto do druhého dějství vkročili intenzivněji. Nejdříve Heinovu pozornost otestoval Arda Güler, jehož pokus v síti Valladolidu sice neskončil, nicméně o chvíli později se za domácí trefil Valverde, jehož sražená střela z přímého kopu skončila v síti estonského brankáře. Hosté byli však nadále ve hře a střídající Raúl Moro se kolem 60. minuty téměř okamžitě mohl prosadit, ale ze slibné pozice mířil nad.

V polovině druhého poločasu Güler znovu prověřil Heina, jenž jeho střelu úspěšně vyboxoval. Domácí se viditelně snažili hledat Mbappého, jeho další střelecký pokus ale zlikvidoval skvěle chytající Hein.

Střídající Brahim Díaz v závěru utkání zdvojnásobil nádhernou střelou náskok Madridu a prosadil se také Brazilec Endrick, když nachytal hostujícího gólmana střelou na přední tyč. Svěřenci Carla Ancelottiho si tak připsali první ligové vítězství v nové sezoně, zatímco Valladolid odjíždí domů s prázdnou a od roku 2008 tak nadále čeká na vítězství proti španělskému gigantovi.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Sociedad 0:1

24.08.2024 21:30

Góly: 80. Takefusa Kubo

Real Sociedad napravil výbuch z prvního kola, kdy doma v roli favorita prohrál s Vallecanem a na Espanyolu vyhrál nejmenším možným rozdílem. Rozhodující branku s blížícím se koncem vstřelil Japonec Takefusa Kubo.

Espanyol po návratu do nejvyšší soutěže prohrál na hřišti Valladolidu 0:1 a před vlastními fanoušky se pokoušel o reparát. Utkání domácí rozehráli v intezivním tempu a dostávali Sociedad pod tlak. K vážnější šanci se ovšem nedostali a gólman hostí Álex Remiro se nakonec v úvodu ani nezapotil.

Real Sociedad se z úvodního náporu oklepal, a naopak převzal iniciativu. Ofenzivu hostujícího celku táhl bývalý hráč Manchesteru City Sergio Gomez, který i sám vypálil nejnebezpečnější střelu prvního poločasu. Brankář Espanyolu Joan Garcia ji však dokázal vyrazit nad břevno. Z následného rohu se do šance dostal Beňat Turrientes, ale i on přestřelil.

Jedinou velkou šancí domácích se tak po změně stran stala situace tři na jednoho. Jonu Pachecovi sebral na půlicí čáře míč Javi Puado, přihrávku Aleju Vélisovi ve finální fázi nedal ovšem úplně přesně a ten míč nedokázal poslat ani směrem na bránu. To se povedlo až dobíhajícímu Jofremu Cerrerasovi, ale to už se stihl vrátit Aritz Elustondo a balon z brankové čáry vyrazil.

Nerozhodný stav tak prolomil deset minut před koncem Takefusa Kubo. S trochou štěstí se k němu dostal míč na pravé straně hřiště a brankář Garcia s jeho střelou do horního rohu nemohl nic dělat. Hosté si pak velmi zkušeně vedení pohlídali až do samotného konce. Espanyol zůstává bez bodu a vstřelené branky, pokud se chtějí svěřenci Manola Gonzáleze vyhnout pádu zpět do druhé ligy, je na čase něco pozměnit.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Rayo Vallecano 0:0

24.08.2024 21:30

Góly: -

Tři z posledních pěti vzájemných duelů skončily bezbrankovou remízou a Getafe s Vallecanem tradici neporušily ani tentokrát. Zápas chudý na šance s jedinou střelou na bránu nezaujatému divákovi moc emocí nepřinesl.

Getafe nevyhrálo na svém stadionu již pět zápasů a duel s Vallecanem tak byl příležitostí nepříznivou sérii zlomit. Na jakýkoliv střelecký pokus ovšem publikum čekalo 20 minut, kdy domácí Álex Sola hlavičkoval nad. Na druhé straně se pak střelou z otočky blýskl veterán Óscar Trejo, ani jeho pokus ale nemířil mezi tři tyče.

Sola svým rychlým pohybem utkání hostující obraně značně znepříjemnil, s parťákem na druhém křídle Juanem Iglesiasem ale žádnou větší šanci vytvořit nedokázali a tak ani jeden z gólmanů v první půli nebyl pořádně otestován.

Po změně stran se znovu o slovo hlásili spíše domácí. Po rohovém kopu ze strany míč otřel o tyč Luis Milla. Zraněný střelec Borja Mayoral Getafe očividně chyběl. Jeho náhradník Carles Aleňa nedokázal na nebezpečnou přihrávku Diega Rica vůbec navázat. Celkově musel být zápas zklamáním pro obě strany. Jediným pozitivem pro hosty může být fakt, že sérii neporazitelnosti s Getafe natáhli na pěkných sedm zápasů.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Athletic Bilbao 2:1

24.08.2024 19:00

Góly: 24. Lamine Yamal, 75. Robert Lewandowski - 42. Oihan Sancet (pen.)

Barcelona ovládla také druhé kolo LaLigy, v němž na vlastním stadionu porazila Athletic 2:1, a především díky vítězné trefě snajpra Roberta Lewandovského natáhla domácí neporazitelnost proti Baskům již na 23 ligových utkání.

Úvodní fáze tohoto střetnutí přinesla zajímavou taktickou bitvu, která ovšem nepřála ofenzivním choutkám na obou stranách. Tento stav trval až zhruba do poloviny úvodního dějství, kdy se jej rozhodl narušit Pedri, jenž geniálním pasem našel Raphinhu, a ten napálil míč směrem na branku, kde si jej ale bez problému pohlídal Álex Padilla.

O chvíli později už ovšem domácí vedli. Míč se po ubráněném přímém kopu dostal až k Laminu Yamalovi, a ten tečovaným obstřelem trefil horní roh branky Basků. Ta se pořádně otřásla 10 minut před odchodem do šaten, když si Lewandowski vypracoval střeleckou pozici a napálil balon do tyče.

Neproměněná šance polského kanonýra se domácím vymstila ještě před koncem poločasu. Oihan Sancet si totiž postavil míč k přímému kopu a nekompromisně jej poslal za záda Marc-Andrého ter Stegena. Lewandovského se držela střelecká smůla také po změně stran, neboť v úvodu druhé půle hlavičkoval opět jen do brankové konstrukce.

Čtvrthodinu před koncem se ovšem potvrdilo staré známé pravidlo do třetice všeho dobrého. Pedriho centr při pokusu jej odvrátit do bezpečí nasměroval Padilla přesně k nejlepšímu střelci polské reprezentace a ten podle svého zvyku napálil míč do sítě.

Ernesto Valverde jistě čekal, že jeho svěřenci zareagují a znovu stav duelu srovnají, místo toho však přišla pohodlná údržba ze strany Barcelony. Ta si tak těsný náskok pohlídala a zajistila si další domácí vítěznou ligovou premiéru. Naposledy na svém stadionu v první den soutěže padla v roce 2010.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - RCD Mallorca 1:0

24.08.2024 17:00

Góly: 55. Rubén García

Osasuna udržela neporazitelnost v novém ročníku LaLigy, když ve druhém kole na stadionu El Sadar porazila Mallorku 1:0. Pro Los Rojillos to bylo první vítězství ve vzájemných duelech po čtyřech střetnutích.

Oba celky chtěly navázat na výkon z úvodního duelu ligy, především Mallorca působivě udržela mistrovský Real Madrid na uzdě. V Pamploně to byla ale Osasuna, kdo začal zápas s převahou a vypadalo to, že s větší pravděpodobností prolomí nerozhodný stav. V 18. minutě Jon Moncayola vybojoval míč a poté přihrál Aimaru Orozovi, ale jeho nízkou střelu levou nohou Dominik Greif vyrazil.

Výkon Mallorky proti Realu Madrid z minulého víkendu byl vskutku vynikající, ale sebevědomí se do druhého zápasu nepřeneslo a ve 32. minutě mohla Osasuna zaslouženě vést. Nejprve Ante Budimir z 25 metrů prudce vystřelil levačkou, avšak Greif jeho střelu vytěsnil na roh a o minutu později zase zahrozil dělovkou do tyče Oroz.

Přes veškerou útočnou převahu Osasuny to byla Mallorca, kdo málem šel do šaten s jednogólovým náskokem. V nastaveném čase prvního poločasu se po rohovém kopu dostal k míči na zadní tyči připravený Takuma Asano, jenž ale poslal balon nad břevno. Domácí vstoupili do druhé půle stejně ofenzivně, jako začali tu první a v 55. minutě se ujali vedení. Oroz se po kličce a otočce dostal ke střele, kterou teč odrazila přímo do cesty Rubénu Garcíovi a ten procedil míč do sítě.

Příchod Bryana Zaragozy byl pro Osasunu jistě zajímavý. Teprve 22letý hráč přišel na hostování z Bayernu Mnichov a těsně před uplynutím hodiny hry ukázal, proč byl tak žádaný. Zaragoza obešel dva obránce a poté vystřelil, ke smůle fanoušků ostrovního klubu ale míč proletěl těsně vedle tyče.

Další šance už k vidění nebyla, takže výhru slavili domácí. Osasuna je klub, jenž se často umisťuje v klidném středu tabulky. Pokud ale budou hráči Pamplony i nadále sbírat takto cenné výsledky, pak možná mohou pomýšlet i na příčky zaručující účast v evropských pohárech.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Villarreal CF 1:2

23.08.2024 21:30

Góly: 45+6. Dodi Lukébakio - 2. Arnaut Danjuma, 90+5. Ayoze Pérez

Vítězný gól Ayozeho Péreze z 95. minuty přinesl Villarrealu první vítězství v novém ročníku La Ligy a odsoudil Sevillu na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán k první porážce pod vedením trenéra Xaviera Garcíi Pimienty.

Arnaut Danjuma, který skóroval i v prvním kole proti Atléticu Madrid, se trefil hned v úvodu, na gól potřeboval pouhých 75 sekund. Álex Baena mu poslal přihrávku ze středu pole a Nizozemec neměl problém překonat dezorientovanou obranu Sevilly.

Domácí si o šest minut později mysleli, že vyrovnali, ale situaci přezkoumával VAR a gól nemohl být uznán pro ofsajd. Sevilla přesto převzala iniciativu. Isaac Romero a Loïc Badé prověřili hostujícího brankáře Diega Condeho, Badé po rohovém kopu hlavičkoval nad branku.

Danjuma myslel, že v nastaveném čase zvýšil na 2:0 pro Villarreal, ale jeho gól byl nebyl uznán pro ofsajd. Týmy se však přesto do šaten rozešly za nerozhodného stavu. V šesté minutě nastavení si Lucas Ocampos všiml náběhu Dodiho Lukebakii a načasoval perfektní pas, který domácí útočník poslal halfvolejem za záda Condeho.

Dvacet minut před koncem si Villarreal opět myslel, že domácím zasadil ránu, když Santi Comesaña skóroval po přihrávce Iliase Akhomacha, ale VAR opět přišel Seville na pomoc díky ofsajdu při rozehrávce. V nastaveném čase se z jednoho bodu málem staly tři pro Sevillu, ale střelu Kelechi Iheanacha Conde zneškodnil. Villarreal se poté vydal do protiútoku centr do pokutového území se od Carmony odrazil až k Perezovi, který z voleje prostřelil Nylanda a zajistil Villarrealu první výhru na hřišti Sevilly od roku 2019.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Valencia CF 3:1

23.08.2024 19:00

Góly: 23. Óscar Mingueza, 28. Iago Aspas, 60. Fran Beltrán - 14. Diego López

RC Celta de Vigo si v úvodu La Ligy připsala další vítězství, když na Estadio Abanca-Balaídos porazila Valencii 3:1. Los Celestes jsou nyní již osm domácích zápasů v řadě neporaženi.

Valencie zahájila sezonu těsnou domácí prohrou s Barcelonou, a tak si svěřenci Rubéna Barajy chtěli proti Celtě připsat vítězství. To však byla velká výzva, vzhledem k tomu, že se jim nepodařilo vyhrát ani jedno z posledních tří vzájemných střetnutí. Hosté nicméně začali utkání aktivně a po 14 minutách se dostali do vedení zásluhou Diega Lópeze, jehož hlavička po nahrávce Rafy Mira v šestnáctce překonala Ivàna Villara.

Vedení Los Ches však netrvalo dlouho a Celta vyrovnala o pouhých devět minut později, když Iago Aspas nacentroval na zadní tyč, míč pod břevno skvěle z voleje poslal Óscar Mingueza a nedal Mamardašvilimu šanci. Obrat domácích byl dokonán o pouhých pět minut později, kdy si Mingueza a Aspas vyměnili role, zkušený útočník zachoval chladnou hlavu a střelou do levého dolního rohu vyrovnal. Už se zdálo, že Valencii zápas uniká, když Hugo Duro v závěru prvního poločasu po hře rukou zavinil penaltu. Aspas se postavil k pokutovému kopu, ale Mamardašvili jeho pokus zlikvidoval.

Celta hrozila i po změně stran, když po rohu Damiána Rodrígueze hlavičkoval Carlos Domínguez těsně nad břevno. Přesto se zdálo, že to na náladě domácích nic nezměnilo, protože po hodině hry zvýšili své vedení , když se Fran Beltrán z hranice pokutového území trefil z voleje do pravého horního rohu.

S blížícím se závěrečným hvizdem se hosté málem dočkali vyrovnání, když si Rafa Mir v šestnáctce našel křížnou přihrávku, trefil ale pouze tyč. Nakonec se Celtě podařilo udržet další vítězství a dostat se před nadcházejícími víkendovými zápasy do čela tabulky La Ligy. Valencie si mezitím bude muset na první body v sezoně počkat, naštěstí se ale tato příležitost naskytne brzy, protože Barajovi svěřenci hrají ve středu na hřišti Athleticu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Celta Vigo
2
2
0
0
5 : 2
6
2
FC Barcelona
2
2
0
0
4 : 2
6
3
Atlético Madrid
2
1
1
0
5 : 2
4
4
Real Madrid
2
1
1
0
4 : 1
4
5
Villarreal CF
2
1
1
0
4 : 3
4
6
CD Leganés
2
1
1
0
3 : 2
4
7
CA Osasuna
2
1
1
0
2 : 1
4
Rayo Vallecano
2
1
1
0
2 : 1
4
9
Real Sociedad
2
1
0
1
2 : 2
3
10
Real Valladolid
2
1
0
1
1 : 3
3
11
Getafe CF
2
0
2
0
1 : 1
2
Real Betis
2
0
2
0
1 : 1
2
13
Sevilla FC
2
0
1
1
3 : 4
1
UD Las Palmas
2
0
1
1
3 : 4
1
15
Athletic Bilbao
2
0
1
1
2 : 3
1
16
Deportivo Alavés
2
0
1
1
1 : 2
1
RCD Mallorca
2
0
1
1
1 : 2
1
18
Girona FC
2
0
1
1
1 : 4
1
19
Espanyol Barcelona
2
0
0
2
0 : 2
0
20
Valencia CF
2
0
0
2
2 : 5
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (222)

Přidat komentář
LAM

Dobrej výkon na to že chybí 6 hráčů. Hlavně ve druhé půlce jsme je přejeli

Williams by se měl na ně vyprdnout. Co tam chce hledat za štěstí?

Herrera na na konci za ubožáka

Reagovat
MystycMac

Cubarsi si to zaslužil...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Pharrell

Ale Wiliams je prostě srdcař . On jen tak z toho Bilbaa neodejde .

Reagovat
Visca el barca

Super. Ty ho znáš?

Reagovat
Pithivier

A ty?

Reagovat
MystycMac

Barcelona krásna hra rýchla dynamická vedia čo majú hrať, radosť pozerať...Lewa pichichi Yamal najlepší hráč sezóny Barca titul...Nechápem jak Yamal 17 ročný ma takú palebnú silu v nohe a Vinicius čo hra XY rokov tak to nedokáže natrénovať, všetko to leti na tribúnu... Ani by som sa nečudoval keby zajtra už mali nad Realom 4 alebo 5 bodový náskok. Laporta to robí šikovne viaže na seba pozornosť odpútava od hračov a ty si demolujú súperov rad radom.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Kejza

Koundé Nica úplně vymazal Raphinha dneska

Reagovat
MystycMac

Ked bude Kounde na RB tak na EC nech Mbappe z Viniciusom asi necestuje.

Reagovat
Jordi Alba

Its coming home.

Reagovat
Crustyq

Pěkný výkon. Líbí se mi ta větší přímočarost. Koundé má formu.

Reagovat
Visca el barca

Pěkný výkon Doufám, že přivedeme i toho Chiesu. Za 10 milionu to bude bargain. Doufám, že se nějdy dožiju plné sestavy bez marodky, Pak vidím sezonu dobře. Lewy je opět výborný. Tak jako dva roky zpět. Nico je vůl. Po euru měl skvělý hype. V tomto průměrném týmu ztratí rok. Nemá si tam s kym nahrát. Visca el Barca

Reagovat
whatever

Vul je Deco i Nico. Nico z duvodu, o krerych pises. K cemu je mu dalsi rok v Athleticu? Ze sportovniho hlediska fakt k nicemu - zaklad by hral i u nas, mice by dostaval o Baldeho a Pedriho a Olma, mel by mega podporu hracu, co umi hrat.

Deco, protoze dva roky nemame levy kridlo, loni na posledni chvili splasil Felixe, pro kteryho to neni primarni pozice, a za celej rok nepripravil zadnou dalsi variantu… to je fakt bida. O Williamsovi se btw zacalo mluvit az po Euru, predtim jsem zajem o nej nezaznamenal.

Reagovat
Visca el barca

Zájem byl. Ale podepsal novou smlouvu. Že je Deco neschopný, to víme. Na druhou stranu za rok bude platový strop lepší. Tak snad přijde.

Reagovat
Eichel

hovorilo sa o ňom aj pred eurom, hlavne kvôli končiacej sa zmluve

Reagovat
AlevsakNevadi

Ferran ma lepsie stats ako Chiesa ... navyse by to bol dalsi nonstop IP hrac do zostavy. Na čo ?

Reagovat
whatever

Super fotbal z nasi strany - bavi me, jak Pedri na sebe navazuje hrace Athleticu a neprijde o mic. Bavi me, jak prenasime hru ze strany na stranu, bavi me rychly kombinace na jeden dotek. Konecne vifime rychlej, primocarej kombinacni fotbal, kterej ma ale zaroven ten magic, ze se stane sposuta situaci, ktery necekas… moment prekvapeni. Fakt radost na to koukat.

Kounde, Lewa, Pedri a Yamal dnes top. Pedrimu to kisto v double pivotu vedle DM sedi za me vic nez AM - na AM neni dost primocarej, neni produktivni. Na CM muze diktovat hru, jeho technika a rozhled se mega hodi. Bernal na jistotu. Cubarsi zas dost riskuje, stejne jako v predchozim zapase. Raphinha dobrej squad player, kterej dokaze zahrat na kridle i na desitce, kdyz si odmyslis tu cenovku, tak ve finale dobrej hrac pro nas. U Ferrana mas jistotu, ze kdyz dostane mic, tak to zadrbe, ten kluk moc chce, ale fakt na to nema. Minuly kolo jakoby nebyl, ted to samy… Flick tentokrat o dost lepsi zapas nez proti Valencii, kde jsme prvni polocas nevedeli… dneska si Athletic ani neskrtnul… jediny, cemu nerozumim, je proc stavi Ferrana pred Pau Victora. Jinak super prace - na to, ze vedeni mu nedalo ani krajniho beka, ani levy kridlo, k tomu Olmo stoji, Fermin se vratil pozde, Gavi, De Jong, Araujo, Christensen zraneni… klobouk dolu, ta hra je mega posun oproti minulym sezonam.

Reagovat
whatever

* a ani DM

Reagovat
MoonKnight

Jak to že nehrál Casado? Já myslel, že se stal Flickovo chráněncem. Nebo je Bernal tak talentovaný, že v hierarchii Casada přeskočí?

Reagovat
whatever

Casado podle me neni DM. Bernal je klsicky DM plus je vysokej a hraje fakt na jistotu. Casado je neprijemnej, behavej, hidne napada, jde do risku. Takovej typ hrace jako je Gavi. Plus kdyz mas na 10 Rapinhu, tak za me logickej tah mit v zaloze Pedriho na CM, protoze ten neco vymysli plus udrzi balon a je excelentni v rozehravce.

Reagovat
MoonKnight

Ono to nemusí na první pohled vypadat, ale vy máte teď opravdu jednu obří výhodu proti Realu. Máte tým mladých hladových pušek, kteří hltají Flickovo každé slovo, jsou rádi za každou minutu během které nechají na hřišti všechno. Real má opravdu vysněný tým, na první pohled dokonalý. Ale nech Endricka 2 měsíce bez základu a v kabině Realu bude peklo. A to teď mají Ancelottiho, který má ještě empatii a celou kariéru je znám, že si umí získat hráče. Reálně až přijde za rok nebo dva Alonso, tak ten tým snů ho bude mít na salámu.

Reagovat
alcantara

Z Raphinhu by mohol Flick urobit naseho najlepsieho hraca bez lopty, danosti na to ma. Skoda tej nedostatocnej techniky, ako pri tom zadrbanom protiutoku, to sa uz asi nezlepsi. Na obranu Ferrana, dnes dvakrat mohol dostat namazane do golovky, ale spoluhraci radsej volia strelu(Lewa) alebo ineho hraca( Raphinha Lewu). To na sebavedomi nepomaha plus zrejme by to ajtak zadrbal. Ale aspon nabehy robi, ked uz nic ine.

Reagovat
Visca el barca

Ono se to celkově snad zvedne. Já se nemohu dočkat prosince. Ten olympijský stadion mi tak moc vadí

Reagovat
los_blancos
Reagovat
smazaný uživatel

Nenapsal kterého prosince...

Reagovat
los_blancos

To je tak, keď niekto verí všetkému, čo povie Joker Laporta s jeho poskokmi typu Romero či Jota Jordi...

Reagovat
Visca el barca

No tak snad se počítá jen s 60% kapacitou.

Reagovat
los_blancos

Jj, skúste požiadať o pomoc polku Číňanov a možno to dáte

Reagovat
messi80

Ja neviem ale dnes tam mal aj dobre momenty ,rozhodne by som torresa za dnešný zápas nehanil.

Reagovat
Gazdo

Ferranova najlepsia vlastnost je vyber miesta to ma fakt na uplne neskutocnej urovni a dokonca by som sa nebal povedat z v tomto ohlade patri absolutnej spicke na svete. Skoda len ze to ostatne stoji uplne za hovno ale dostat sa do dobrej pozicie vie paradne

Reagovat
Transfermarkt

A neukazuje to spíš to, že Xavi byl zoufalec?

Reagovat
whatever

Btw. po zapase jsem si pustil kousek Inter - Lecce a z toho normalne boli oci.

At uz mame ostudny a neschopny vedeni, finance v hajzlu a diky tomu slabsi pozici oproti jinym velkoklubum, budme radi za to, ze hrajeme pod Flickem (opet) nadhernej fotbal, kterj bavi a tesi, ze mame tym plnej odchovancu. Za 21 let me Barca takhle bavila jen pod Rijkaardem a Guardiolou. A to to jde ve finale nejvic.

Visca el Barca!

Reagovat
messi80

MSN za Enrique ta nebavilo ?

Reagovat
messi80

Enriqueho

Reagovat
los_blancos

Po 2 odohratých zápasoch, wau...

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Mass

Prakticky po jednom, na Mestalle to zase taková paráda nebyla a potlačil je rozhodčí. Oni jejich fans sou takový děti, po výhře je vynášej do nebes, po prohře by hned vyhazovali půlku týmu.

Reagovat
-R2D2-

Mě teda přijde, že „děti” tu akorát zasírají jedno vlákno za druhým, aniž by čímkoli přispěli. Jak někde na fejsbůku…tss

Reagovat
los_blancos

Jj, videl som odpustenú ČK Cubarsímu, trocha prísnu PK na Raphinhu a naopak neodpískanú v prospech Valencie. Včera bolo zaujímavé, že neukázali ani jeden záber, ktorý by dokazoval, že pred gólom Yamala nebol ofsajd Lewu. https://x.com/HdeHelena_RM/status/1827439701373956528

Reagovat
DrQQ

Veď sa Lewa do hry nezapojil, prečo by sa malo zohľadňovať pri následnom góle jeho postavenie?

S ostatnými vecami s Tebou súhlasím. Mimochodom jedenástka Cubarsího v zápase s Bilbaom bola tiež dosť prísna.

Reagovat
AlevsakNevadi

toto je tak diskutabilné či sa zapojil alebo nie, rozbehol sa a ked zistil ze nedosiahne tak prestal hrať. Ale ci ovplyvnil hru alebo nie je cisto a len cisto na posudeni a nalade rozhodcu.

Reagovat
los_blancos

Jasné, že zapojil, však pokračoval vo svojom nábehu a hráči Bilbaa s ním rátali ako reálnou hrozbou na skórovanie. Realu tak neuznali minulý rok gól na Metropolitane a odvtedy tak hodnotili všetky podobné situácie. Ale nová sezóna, nové pravidlá, očividne.

Cubarsí priľahol Sancetovi nohu telom, tam nie je o čom.

Reagovat
whatever

Flick uz Barcu vedl 5 zapasu v priprave a 2 v lize. Ja nikde nepisu, ze vyhrajeme ligu nebo ze udelame progres v Evrope. Pisu, ze me ten jeho fotbal moc bavi a na to mi fakt staci par zapasu. Ja fotbal sleduju kvuli emocim, miluju tu hru a specialne miluju tu hru, kterou predvadel Rijkaard, Guardiola a pak Lucho. Ted mame za sebou herne spoustu sezon na hovno, kdy me to nebavilo nebo se na to misty nedalo divat… tak ocenuju, ze muzu videt tu Barcu, do ktery jsem se v roce 2003 zamiloval.

Reagovat
-R2D2-

Jo, holt i jasnou větu aby tady člověk obhajoval..

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Kejza

Taky jsem vydržel na Inter koukat je chvilku Jinak bych nepředbíhal, ale herně jsme na dobrý cestě

Reagovat
whatever

Chapu, ze ma Nico v Athleticu brachu. Chapu, ze je odchovanec a ze z Athleticu hraci nechteji odchazet, protoze je klub s velmi silnou identitou.

Ale z jeho strany po sportovni strance nevyuzita prilezitost a doufam, ze si to on sam zacina uvedomovat a pristi leto prijde. Bylo to to perfektni pro nej i pro Barcu.

Reagovat
Visca el barca

No je to regulérně ztráta roku pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta roku by na něj právě čekala po příchodu k vám a nezdařené registraci.

Reagovat
los_blancos

Tiež asi nejak zabúdajú, že narozdiel od nich naposledy vyhrali aspoň Copu. Teraz budú v Supercope, kde sú zakaždým nepríjemní, no a šancu majú aj v EL, kam sa dostali po rokoch + s možným finále doma na San Mamés...

Reagovat
Visca el barca

Ok.

Reagovat
Kluivert9

Neodolatelné vyhlídky

Reagovat
smazaný uživatel

Tu Evropskou ligu letos bohužel nabídnout nebudete moct, v novém formátu se mezi soutěžemi nesestupuje.

Reagovat
los_blancos

Nebyť zmeny formátu LM, tak je dosť možné, že sa stretnete v rovnakej fáze EL. Jediný rozdiel je len liga, kde máte zakaždým šance a všetci dobre vieme, prečo...

Reagovat
LAM

Opravdu budeme porovnávat Barcelonu s Bilbaem? Barcelonu která v posledních 20 letech vládla v LLa přidala triumfy v LM? I přes horší finanční situaci se dá čekat, že se situace obrátí a bude se hrát opět a vše.

Naproti tomu Bilbao se bude stále motat okolo 7 až 5 místa bez šanci na titul, což se asi těžko může změnit, když tam jedou tu politiku příchodů......

Reagovat
los_blancos

Hlavne porovnávajme poslednú dobu a tam sú fakty jasné - oba kluby majú po jednom titule v Cope a Supercope, Barsa s trofejou navyše v podobe ligy a potupách v Európe až na posledný rok. Nepopieram, že ako značka aj po neustálych škandáloch ste úplne inde, ale tvrdiť, že Athletic sa bude stále motať len okolo 5. miesta je trochu moc. Baskické kluby spolu s RM dominovali naposledy v 80. rokoch, čo nie je tak dávno. Pravda, že kvôli tej politike je pravidelný úspech asi nereálny, no kľudne môžu napodobniť vás a jedna vydarená generácia odchovancov toho povyhráva hodne. Aj keď treba dodať, že vy ste to mali poistené ešte trochu inak. Hlavne mám ale pocit, že si neuvedomujete, čo napáchali vaše vedenia za tých 20-30 rokov... To ste si vážne tak istí, že vás nijak nepotrestajú? No, tak teda uvidíme, po pravde, je to kľudne možné, už sme videli jak z toho vyšli City tuším v 2018. Teraz je to ale ešte vážnejšie a myslím, že verdikt do konca roka trochu napovie, jak to dopadne aj s vami.

Reagovat
dextroza_m

Ty jsi ale dement, snad to mas v porovnavani posledni doby lehci, ja uz se ti jen smeji.

Reagovat
Visca el barca

Co to meleš za sračky?

Reagovat
messi80

Ježiš ty si dement :) tieto narážky na rozhodcov je naozaj smiešne keď sa niekto z realu madrid sťažuje dlhodobo na rozhodcov . Áno ,platí to aj opačne.

Reagovat
los_blancos

Smiešne je spochybňovať, že vy JEDINÍ ste platili šéfa rozhodcov a vďaka tomu ste z toho najviac a dlhodobo ťažili.

Reagovat
messi80

Ako dopadol súd? Prečo tvrdíš niečo co vôbec nie je možné brat ako reálny fakt ?

Reagovat
los_blancos

To, že ste ho platili a preplácali, jak sa vám to kedy hodilo, ale je nespochybniteľný fakt. Ani si nevieš predstaviť ako ste ťahali za nitky v politike, federácii a súdnictve, aby ste sa mohli vyhnúť okamžitému trestu...

Reagovat
dextroza_m

Nech ho blba, bojí se ..

Reagovat
Salfovic

Jen ho nechte, ať se bojí.

Strašná sračka

Reagovat
los_blancos

Pravda, obávam sa, že takým podvodníkom jak City/Barsa to prejde úplne v pohode len tak, akoby sa nič nestalo... Totálna sračka fuckt

Reagovat
Visca el barca

Ok.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dextroza_m

Prečo pičo? Nechť Hungariš-ring promluví...

Reagovat
los_blancos

S podnormálnymi sa baviť nebudem, sorry a nazdar...

Reagovat
Cracker10

Reagovat
dextroza_m

Balet pičo, balet pičo, FCB!

Reagovat
Bakary3

Skromná a zásadní otázka, ona je Barca schopná ho zaplatit?

Reagovat
alcantara

Nie je, oni hraju vsetci zadarmo, tak nas ti hraci miluju.

Reagovat
Bakary3

Právě.

Jen se směju těm řečem, jak je blbej, že nešel do Barcy, mrha čas v Bilbau, zabíjí si kariéru, jako by Barca byla schopna jeho přestup zaplatit.

Opravdu vtipní tihle uživatele

Reagovat
alcantara

Barça je schopna prestup zaplatit, ale nie je schopna splnit limity na platy, lebo ju dobieha minulost. A to je trosku rozdiel.

Reagovat
Feind

no to urcite, barca je porad barca, ale podivej se, jak se k tem hracum chovate

urcite je pro nej lepsi rok pockat, jestlise to u vas zlepsi, nebo klidne jit jinak

Reagovat
imp.

Ta kyselost vuci Nicovi se tak krasne cte.

Reagovat
Salfovic

To ano. Jen mi to silně něco připomíná.

Reagovat
Banikovec7

Měli po jeho nepříchodu smazat účet

Reagovat
alcantara

Je to tak 10% oproti korytnacke, zatial.

Reagovat
Kluivert9

Znáš líp, než kdokoliv jinej, že?

Reagovat
Visca el barca

Tak hlavně, že ty jsi kuli Mbappemu nesměl ani na eurofotbal

Reagovat
imp.

Diky kluci.

Reagovat
Mateo16

A ani by ho nedokazali zaregistrovat

Reagovat
Jordi Alba

Zas bych to s tím lynčováním tady už nepřeháněl, není to tak dávno, kdy se klubismus bral jako pozitivní věc.

Reagovat
LAM

Teď vlastně jedeme na Vallecano, kde jsme 3 roky nevyhráli......... Začátek ligy jako zvon.

Reagovat
Visca el barca

To bude těžký zápas. Ale zvládneme to

Reagovat
Pharrell

Ne nezvládnete . Rayo na Barcu umí hodně dobře dlouhodobě .

Reagovat
Nieuwendyk

James Rodriguez dva fíky

Reagovat
Messiáš

Doufám, že ještě nebude ready, protože na Copě hrál úžasně.

Reagovat
Pharrell

Bude snad ready

Reagovat
Messiáš

Tak jako tak se na něj v La lize těším

Reagovat
Pharrell

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Visca el barca

A proto už ke nikdy neporazíme no.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Juan Román Riquelme

To sebevedomi culés je neuveritelny…..po druhym, neuplnym, kole jsou jiz mistry ligy, Lewa je Pichichi, Lamine pomalu Balon d’Or, Nico Williams udelal zivotni chybu zustat rok v Athletic Clubu a ne cekat, kam ho Barca posle na hostovani protoze ho nemuze zaregistrovat. Real sestupuje z ligy, Flick je lepsi trener nez Zizou a Carletto v jednom….

Ale ono jeste prije vystrizlveni a jako vzdy, bude hodne bolestive.

Reagovat
alcantara

Balon dOr konecne snad Asensio, ne?

Reagovat
Kenneth

a nebo Ansu Fati no. Fati > Vinicius legendarni.

Reagovat
alcantara

A korytnacka sa ako ma, uz je to milacik Madridu a srdciarik uz pred narodenim?

Reagovat
Kenneth

Asi dobre, uz ma jeden pohar.

Reagovat
technecium

Tak vy jste zas psali Robinho > Messi pred 17 lety

Reagovat
alcantara

Tak oni pisali aj CR> Messi.

Reagovat
Kluivert9

A nebo Güler > Yamal, že?

Reagovat
alcantara

Tak Guler moze byt a asi aj bude slusny lvl, ten nas moze trochu mrziet.

Reagovat
Gazdo

Je to turek… predpokladam ze bude uplne uzasny ako uz mnoho inych turkov az kym mu Real prvy krat nepredlzi zmluvu kde mu vdaka tym uzasnym vykonom dost nasype a potom mu prepne a zacne na to kaslat

Reagovat
Well

Reagovat
CHONG

To už se fakt dělají verdikty i u borců, kterým ještě nebylo ani 20? Oba se jeví výborně, to finální srovnání může do budoucna dopadnout jakkoliv...

Reagovat
Kluivert9

Tak u verdiktů Fati vs. Vinicius to asi nebylo věkově jiný

Může. Ale Güler pro relevantnost tohle srovnání zatím nic nepředvedl.

Reagovat
Well

373 minut 6 gólů, v kterémkoliv jiném týmu by hrál základ... Yamal i když neměl takova čísla, tak u vás šanci dostal. Nerelevantni je tohle srovnání, v Barce dostává šanci mnohem více juniorů...

Reagovat
Kluivert9

Právě. Jedinej argument jsou minuty na gól, takže pokud je neustálá potřeba ho srovnávat s někým z Barcy, tak by to měl být spíš Fermin, zvláště když hrají stejný post. Yamal je díky svému impactu na hru (ano, souhlasím - i díky většímu hernímu prostoru a nižší konkurenci v týmu) o nějakej level momentálně jinde. Yamal prostě hraje (a excelentně), Güler moc ne, proto je tohle srovnání nesmysl.

Reagovat
Well

Obecně tahle srovnání na začátku kariéry jsou prostě hloupost, já si pamatuji Yamala ještě třeba ze zápasu proti Castille o postup do druhé ligy a tam třeba nevynikal tolik jako pak v LL, kde mu to sedlo dokonale, protože dnes už na téhle úrovni moc křídel takove drzé průniky nedělá. Trosku mi když už tak připomíná Viniciuse, který taky byl drzý, měl skvělé průniky, impact na hru byl velký, ale často ještě neřešil tu finální fázi dobře, takže ta čísla neměl. Vini na tom hodně zapracoval a u Yamala jde vidět pokrok taky, jen je ještě mladý a má více času na oba je radost se dívat. Jen Vini má dost... v hlavě.

Reagovat
Gazdo

Presne tiez som nebol z Yamala odvareny ked bol este u juniorov ale zrazu je to uplne iny hrac a z dospelych hracov robi uplne trhaci kalendar. Je az s podivom ze to takto ide ked vacsinou to byva presne naopak ked nejaky junior u Bcka predvadza neskutocne veci a potom ma problem s prechodom k dospelym

Reagovat
los_blancos

Len potiahol Turecko do štvťfinále Eura no...

Reagovat
Kluivert9

A Yamal Španělsko k titulu... Nikdo Gülera jako skvělého a talentovaného fotbalistu nezpochybňuje, ale hraje minimálně a pokud se to brzo nezmění, tak to bude jen další promrhanej talent. A pár gólů ze střídačky to nezmění. Srovnávat ho s aktuálním Yamalem je blbost.

Reagovat
los_blancos

Hral min. len doteraz. A úplne logicky, po dvoch ťažkých zraneniach a nabitej konkurencii. Postupne bude hrávať viac a viac, stále má len 19, my sa neponáhľame jak vy... Mne zas príde hlúpe porovnávať Real s Barcou, kde jeden je dlhodobo TOP, druhý zase skôr treťotriedny klub Európy, tabuľka UEFA neklame. A to spolu všetko súvisí.

Reagovat
DrQQ

Ktoré sú tie druhotriedne kluby?

Len tak pre zaujímavosť. :-)

Reagovat
los_blancos

Chelsea, ManUnited, West Ham, Inter, Leverkusen, Leipzig, Benfica, Porto. Barca je tak na rozmedzí...

Reagovat
Gazdo

Kludne sa moze stat ze budu mat do piatich rokov po kariere

Reagovat
EZ

Odegaard > Halilovic

Reagovat
Salfovic

Vinicius chabrus na hlavu, Fati na zbytek, takže remíza.

Reagovat
Moshe Dajan

Culés si v klidu počkají, až vám korytnačka s Buziciem zničí kabinu, není kam spěchat

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Juan Román Riquelme

Tak to si asi pockate….

Reagovat
kaja900

Už se na to zničení kabiny těším napište to tu ještě 10x a třeba se to stane

Reagovat
Pharrell

Reagovat
dextroza_m

A pak my starší

Reagovat
-R2D2-

tvl tohle celý kvůli jednomu dvěma pomatencům..

Reagovat
Messiáš

Výborný výkon dneska. Hlavně druhý poločas šel jasně za námi. MVP mezi Yamalem a Pedrim, ale velmi slušný výkon i od Raphinhy. Lewa mohl těch gólů dát více, ale byl ve hře, vypadá živě, líbí se mi o poznání více než minulou sezonu.

Na tým bych už nesahal, registrace Olma a na Chiesu bych se vykašlal. Věřím, že problémy s kolenem má již za sebou a cena by měla být hodně přívětivá, ale z dlouhodobého hlediska nevím, jestli dává smysl. Za rok pořád budeme chtít Nica Williamse nebo někoho podobného střihu. Na LW stejně bude občas muset minimálně na papíře být i právě Olmo, hlavní porci minut tam nejspíš bude mít Raphinha, Torres se nikam nehne, to stejné Fati, alternovat tam může i Dani Rodriguez. Prostě možnosti máme. Chiesa nevím, jestli přináší něco natolik zásádního navíc.

Real a Atletico zareagují, ale start zatím vypadá slušně

Reagovat
messi80

A aké možnosti mame na kraji obrany? Minimálne jeden krajný obranca je nutnosť,to je nereálne odohrať s koundem a baldem a alternujucimi mladikmi

Reagovat
whatever

Presne, my realne nemame back-up. Fort zatim duveru evidentne nema, Gerard Martin a Alex Valle to asi nespasi. Chtelo by to jednoho zkusenyho squad playera, kterej umi zahrat na obou stranach. At ma Balde konkurenci, ono mu to jen prospeje.

Reagovat
messi80

Cancelo by bol ideal z reálnych moznosti ,snáď sa na tom pracuje.

Reagovat
2miguel1

Ten uz je v SA

Reagovat
Kluivert9

Reálně vypadá Pubill

Reagovat
Messiáš

Mě se líbil Martin, když zaskočil za Baldeho v prvním zápase a za Koundeho vnímám jako alternativu Forta, který lonskou sezonu suploval i na druhém kraji. Pubill z Almerie na hostování s opcí by taky nebyl spatnej každopádně

Reagovat
sensei25

Hocikto kto pride bude pod Flickom v pohode.Aj ten Chiesa.Konecne mame trenera.

Reagovat
Gazdo

Lave kridlo by sa kludne doplnit mohlo. Raphinha moze hrat iba v pravo, plus je to absolutne kopyto s loptou na nohe. Chiesa je vynikajuci futbalista pokial zrovna chce len mi trosku pride ze ma v hlave vymalovane ako v deckej omalovanke plus dost zraneny… ale za par mega na skusku preco nie

Reagovat
Kluivert9

Protože zas dostane nasypáno a další 3 roky se ho nebudeme moct zbavit

Reagovat
Gazdo

Ak dostane nasypane tak nech ide Laporta s Decom uz do prdele. Ak vieme hracov dotiahnut len na vyssi plat tak radsej nech nechodia lebo to je potom cesta do pekiel a je uplne jasne ze hrac ktory ide primarne za peniazmi tomu tolko nikdy neda ako hrac co ide do klubu vyhravat

Reagovat
Jordi Alba

Ono hrát 4 vepředu z niž jsou dva Raphinha a Ferran je dobrej bizár. Spojit jejich hlavní přednosti dohromady, tak je z nich polovina jednoho užitečnýho hráče.

Reagovat
Gazdo

Tak oni su si dost podobni. Obaja totalne kopyta s loptou ale velmi dobrym pohybom. Takeho hrac tim na ihrisku znesie maximalne jedneho ale my mavame dvoch v zaklade co je proste sialenost. A pritom Ferran keby aspon premienal tie svoje sance alebo vyriesil lepsie situacie do ktorych sa dokaze vzdy nejako dostat tak sa na neho nadava ovela menej a na to ze nevie ako ma kopnut do lopty by sa pomaly zabudalo. Takto je to bohuzial strasne do oci bijuce

Reagovat
Messiáš

Já věřím, že plat by zrovna u Chiesy nebyl nijak ohromný. On sám není v moc dobré pozici, v Juve se nedohodne a vlastně mu zbývá čekat na Inter do zimy a trčet na tribuně, ale není to pro mě někdo, kvůli komu bychom se měli poslední den přestupáku posesouvat. Asi bych raději i toho Comana na obyčejnou hostovačku.

Tak jako tak souhlasím beze zbytku s tím, co píšeš samozřejmě. Koukat se na ty platy De Jonga, Lewy, ale třeba i Fatiho je šílenost

Reagovat
Gazdo

Tak ja som reagoval vylozene na Kluiverta inak tiez si myslim ze pri Chiesovi mame konecne dobru vyjednavaciu poziciu.

Co sa tyka platov tak bohuzial nie ken ti traja tebou menovani ale v podstate vsetci u nas beru rakety. Ved Gundo mal tusim dvojnasobok toho co v City to uz je ako mozne? Lengleta sa nevieme zbavit tiez z nejakeho dovodu, Raphinha odist tiez nechce nie zrovna preto lebo Barcelona je mesto s plazou atd… u nas su skratka vsetci brutalne preplateni a jediny kto asi nie je je Araujo

Reagovat
blaugrana

Nemôze dostat nasypane, kedze je problem registrovat Olma a nie to este dalsi vysoky kontrakt. Udajne by bol ochotny znizit si plat na 7m brutto.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Valencia letos může mít hodně veliký problém a to je smutné že je Lim čůrák největší coby majitel se ví už dlouho . Avšak Mamardashvili působí že je možná už hlavou v LFC a to i přesto že zůstane a hostování pokud se domluvi a Mosquera a Yarek jsou talentovaní obránci to beru ale nejsem si moc jistý, že mohou být dvojka do základu na celou sezónu. Baraja se snaží z týmu vytáhnout maximum ale vedení klubu mu haze jen klacky...co klacky spíš klady pod nohy. Snad se to změní v sezóně...snad .

Lidem se nemá prat nic zlého ale Lim by si zasloužil něco takového aby musel Valencii prodat. To je normálně nemorální hovado bez špetky studu a sebereflexe

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nádherné.

Reagovat
blaugrana

Keby sa este podarilo predat Ferrana a dotiahnut Chiesu. Ale lepsie by asi bolo pockat rok na Nica.

Reagovat
Gazdo

Ja by som Nica urcite pritiahol ale som rad ze sme sa nezblaznili a nestrelili tu vykupku za neho. Urcite zaujimavy a dobry hrac ale zatial ma stale nejako nedokazal presvedcit ze ma na tu top top uroven byt hviezdou. Urcite je treba ho skusit a ist po nom ale nie za kazdu cenu a mozno aj dobre ten rok pockat kym mu opadne ten hype

Reagovat
blaugrana

Tak oni tu vykupku nezaplatili len preto, ze klub je financne v p...Keby mal Lapko prachy, tak uz ich veselo rozhadzoval. No a dalsia vec je, ze by ho Barca aj tak nemohla zaregistrovat.

Reagovat
Gazdo

On tie prachy podla mna ma len ta registracia je problem a preto sa to ani neoplatilo za neho dat

Reagovat
Mateo16
Reagovat
Mateo16

https://x.com/s6xtete/status/1827633306218676458

Slusna prihravka Cubrsiho a potom clovek vidi Rudigera , za mna celkom nepochopitelne ze sme v lete sli po Yorovi a nie po Calafiorim

Reagovat
smazaný uživatel

Těch otazníků ve složení kádru je víc no, na první pohled to vypadá jako wonder team, ale bojím se, aby se postupem času ty slabiny neprojevovaly víc a víc.

Reagovat
Well

Reagovat
los_blancos

¿Cómo? Práve Yoro a jeho rozohrávka bol jeden z dôvodov, prečo sme po ňom šli. Škoda, že to s ním nevyšlo, no v cantere máme reinkarnovaného Churuho ( ) a na trhu sledujeme niekoľko zaujímavých mien jak Jorrel Hato z Ajaxu či Vítor Reis z Palmeiras...

Reagovat
Mateo16

Teraz beriem Calafiori vs Yoro tak samozrejme ze sme brali Yora pretoze je mladsi a ma vacsi potencial nie kvoli prihravke

Reagovat
Salfovic

Ty to píšeš, jak kdyby u vás skončil.

Reagovat
Well

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
misinho7

No prve to bolo pomale, nepresne, malo intezivne..a potom sa to zlepsilo.

Ale stale je tam prace ale ze hodne. Vtipne ze tim ktory vyhral vsetko musi vlastne zacinat od nuly.

Carlo musi hlavne dat dokopy ten utok, lebo tam to zatial vobec nejde. Osobne si myslim ze Vini,Mbappe a Rodrygo nakoniec nebudu hrat spolu pre dobro timu a Rodrygo si casom sadne.

Dnes za mna najhorsi asi Mbappe. Vela zlyc hveci plus zahodena tutovka co mu pripravil Vini.

Potesil Brahim, ten by v pohode mohol hravat zaklad a taktiez krasny debut Endricka.

Reagovat
Feind

mbappe se jeste potrebuje sehrat, vzdycky byl pozicne tak o metr jinde, nez mel

Reagovat
misinho7

jo jasne, ono to chce este cas, jasne je tu este len chvilku, nepochybujem ze si to casom sadne a bude to lepsie, len dnes mi prislo ze robil aj invidualne zbytocne chyby.

Reagovat
zasranej malíř

Asi to bude chtít více času no...jsem zvědavý v lize mistrů jak si povedou, když to soupeř otevře...tam by to snad mohlo jít

Reagovat
Mateo16

Dat toto dokopy Good Luck.

Kazdy manager ktori videl tento zapas nas bude pekne betonovat a brejkovat

Pretoze toto nefungovalo a fungovat nebude

https://x.com/MadridXtra/status/1827738197494812926/photo/1

Fakt netusim co stym spravit

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezónu to asi budeme muset nějakým způsobem vydržet (což je docela paradox s ohledem na příchod Mbappého ) a adaptovat se situaci (což by měla být Ancelottiho přednost). Příští sezónu (možná už s Xabim?) ale nějaké změny proběhnout budou muset, protože podepisovat pokémony bez ohledu na to, jestli se hodí do konceptu, donekonečna nepůjde a na řadu by měly přijít i prodeje.

Reagovat
Mateo16

protože podepisovat pokémony bez ohledu na to, jestli se hodí do konceptu, donekonečna nepůjde

Hej toto zrovna nie je silna stranka RM je clovek otvori vsetky relevatné media tak TOP target na rok 2025 su Wirtz a Musiala. Ja netusim kam z Wirtzom

Ale ocakavam v roku 2025 sialenosti

Reagovat
Well

Tak zrovna Wirtz by hodně vyřešil tu kreativitu, na kterou tu spousta lidí nadává. Toho jsem si přál do Reálu uz od 17.

Reagovat
Mateo16

Problem je ze je podobny hrac ako Bellingham teda ešte lepsi pretoze technicky je na tom lepsie a bolo by to ako Vinicius s Mbappem

Reagovat
Well

Jako to ano, chtěl jsem právě předtím jeho radši než Juda, protože má mnohem koukatelnejsi styl.

Reagovat
los_blancos

To by ma teda zaujímalo, ktoré relevantné médiá máš na mysli, ale asi to bude hodne staré info.

Reagovat
Mateo16

Relevo, The Athletic , Marca vsetky na rok 2025 , takze nie na toto prestupove obdobie , stare cca 2 mesiace

Reagovat
los_blancos

Ok, ja tomu neverím, ale uvidíme.

Reagovat
los_blancos

A ktoréto pokémony, že sa nehodia do konceptu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to hlavně tak, že přivedeme Mbappého a Bellinghama (což je samozřejmě v pořádku), ale nijak tomu dál neuzpůsobíme složení týmu a doufáme, že si to nějak sedne, že se na hřišti nějak poskládají a vyhoví a bude to fungovat.

Další věc je Davies - prostě vůbec nechápu, proč o něj máme takový zájem. Mendy funguje na té levé straně jako protiváha k ofenzivnímu levému křídlu dokonale, nejlepší defenzivní bek na světě, objektivně není potřeba nic měnit a my přivedeme Daviese, jenom kvůli jménu a PR (tak to na mě působí). Místo toho, abychom přivedli z Girony zpátky Miguela G. (protože Fran na to bohužel nemá a snad jsme kompletně nezanevřeli na snahu mít v základu odchovance).

Nákup Tchouameniho mi přijde taky jako absolutní zbytečnost. A ty jména co se skloňují do budoucna - Trent, Wirtz, Haaland... všechno bez debat skvělí hráči, ale mám z toho pocit, že Pérez prostě skládá další Galácticos. Úplně jsme rezignovali na pokus o nějaký chytrý nákup, jako byl právě Mendy.

Reagovat
misomy6

Blud za bludom si napisal. 1.Mbape a jeho pozicia, to nebudem po 2 zapasoch hodnotit. Kazdopadne do zatvorenej obrany sme mali problem aj ked Mbape nebol v time.

2. Mendy nie je protivaha ofenzivnemu lavemu kridlu. Cela lava strana sa vysuva vyssie aj s lavym krajnym obrancom. Zatvara to potom vzadu lavy stredny zaloznik ( vcera Tchua) a ak sa nestina cela obrana sa posuva dolava a pravy obranca bude pravy stredny zaloznik (Valverde), preto mozno hladaju ofenzivnejsieho obrancu ako Mendy a Fran

3. Tchou mal poslenu sezonu v Monaku uplne odskocenu od zvysku ligy v pocte vyhranych lopt ( niekde je aj na to graf na nete) a preto jeho nakup kde tipujem ze hned zo zaciatku ukazal ze na to ma a tak Case pri prvej solidnej ponuke isiel

4. Spekulacie ma nechavaju chladnym, mame skvely tim s hlavne hracmi ktori vsetci zboznuju Real a chcu zan hrat stoj co stoj, ktory tim na svete toto ma. Tento hlad mladych hracov, uz len kvoli nemu nemam obavy a tento tim

Reagovat
misomy6

https://i.redd.it/bfva8kwpgg491.jpg

Tu je ten graf poslednej sezony Tchouamenyho… je v pravom hornom rohu

Reagovat
smazaný uživatel

1. S hrou do zavřené obrany jsme neměli problém, když byl v týmu Benzema, Modrič, Kroos, Isco, Asensio...

2. Mendy je protiváha k ofenzivnímu levému křídlu, to, že občas vyjede dopředu v situaci, kdy máme míč pod kontrolou a Kroos si odskočil do zadní řady na tom nic nemění. Navíc to nebyla hlavní pointa.

4. Samozřejmě, že to nebude nějaký propadák, protože ta individuální kvalita hráčů je tak vysoká (na základě tohoto bychom potom ale nemuseli o ničem diskutovat a být jenom v módu "Real Madrid enjoyer", což mě úplně nebaví), že to minimálně v lize a ligové fázi LM bude stačit, pravdu ukáže až playoff proti top soupeřům. S fungujícím systémem a hráči, co do něj dokonale pasují, by vyhlídky byly o kus lepší (už tak jsou velmi dobré).

Reagovat
misomy6

1. Uz od cias Zidana mame ten problem ( staci si spomenut na slavne centry do sestnasky v zaveroch zapasov). Pokial nedame prvy gol a super to ma zatvorene vzadu tak sa nam hralo vzdy tazko

2. Nie je protivaha prave naopak, lava strana sa cielene pretazuje uz od cias ked sa tam stahoval Benzema. Uloha laveho obrancu je vysuvat sa vtedy vysoko aby vytvoril pomoc do kombinacie alebo urobil nabeh. Ako som uviedol predtym zabezpecuju to v pripade nahlej straty lopty a brejku ini hraci

4. Ja fandim Realu uz desiatky rokov a zistil som ze fanusik niekedy zbytocne kritizuje a stresuje najma na zaciatku sezony. Ako hovorim je jednoznacne vidiet spravny mindset hracov timu. Ja by som este uvital akusi vacsiu sudrznost, viac oslavovat jeden druheho, ale opat je stale len druhe kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Na té 2 se asi neshodneme. Hlavní je, že to tak perfektně funguje a nemá smysl do toho sahat, jenom kvůli přitáhnutí většího jména.

Reagovat
misomy6

Tak ono tu a tam sa to stale trochu meni, nie len ze prisiel Mbape ale aj odisiel Kroos ( a aj Joselu). Si zober ze minulu sezonu vacsinou hral Kroos a ked tak ho striedal Modric a v zobar zapasoch naopak. Teraz Kroos nie je, Modric lavicka, opat sa akoby vytvara pozicia CAM ( stredny ofenzivny zaloznik) ktora sa uz davo nehrala a aj kvoli jej absencii odisel Ozil, James, Isco, Odegard. Rozdiel je v tom ze Belingham ma brutaly fyzicky fond a bude sa musiet vracat velke dialky az od pozicie utocnika spat. On na to ma, Arda vcera obcas nestihal sa vracat alebo zostal hore a nevracal sa ( bolo to vidno z jednej opakovacky, v Tv to nikde nebude tak vidno). Takze preto Thoua a Fede v podstate stali za tou styrkou a kryli to. Ak by bol Camavina zdravy tak by podla mna mohol hrat namiesto Gulera ( alebo aj Fedeho) ale nie namiesto Tchouameniho. To ja iba na margo perfektne fungujuceho systemu a nenutnosti zasahov

Reagovat
smazaný uživatel

> alebo aj Fedeho

Reagovat
misomy6

No jasne ze aj Fedeho kvoli utocnej aktivite, ktoru obaja ponukaju a by na pravej strane chybala kedze tam potrebujes robit nabehy do volneho priestoru ktory vznike ak super prehustuje pretazovanu stranu. Preto tam Fede hra a pripadne zanho moze ist Cama. Inak Fede je jasny zaklad samozrejme.Ja si to tak myslim uvidme ako to bude

Reagovat
los_blancos

Reagovat
los_blancos

Cama dokáže zahrať výborne nižšie aj vyššie v zálohe. Proti najťažším tímom (ktorých nie je moc) by bolo vhodné ho dávať vyššie kvôli jeho defenzívnym schopnostiam, no inak je skvelý aj v dvojpivote, lebo dokáže pokrývať obrovský priestor rovnako jak Fede alebo podobne ako Jude. Takže ideálne proti väčšine súperov asi takto: Fede, Cama - Rodry/Arda, Jude

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojpivot Fede-Cama je perfektní. Oba mají oproti Tchouamenimu výhodu, že jsou hodně silní na míči a v jeho distribuci (není náhoda, že nejpodařenější období měl Tchouameni ten první půlrok u nás, když hrál v záloze společně s Lukou a Tonim).

Reagovat
misinho7

Reagovat
los_blancos

Lepšie by som to nenapísal.

Reagovat
los_blancos

Vážne si myslíš, že by sme priviedli Kylyho, ak by nám nepasoval do systému? Mbappé je už nejakú dobu najlepší najvšestrannejší útočník na trhu a každému by sa hodil do systému dokonale. Po Pintusovej príprave (akú nikdy nezažil) je predčasné robiť závery, tak jak píše kolega nižšie. No už to, že je úplne mimo formy a napriek tomu mohol mať cca 4 góly nasvedčuje tomu, že prepadák to asi nebude.

Vždy je ideálne mať dvoch krajných obrancov rôzneho charakteru. Generál Mendy - Top defenzíva, Phonzie - Top ofenzíva. Mali sme to takto už za Mourinha (Marcelo-Coentrão) a prvý rok Carletta, a fungovalo to celkom fajn, nebyť častých zranení Fábia...

Miguel je skvelý a bol by posilou, no na Daviesa predsa len stráca. A s tými odchovancami... no stará garda pomaly končí (Nacho s Joselum sú už preč) a ostali v podstate len Dani s Lucasom a tí tu tiež už nebudú najdlhšie a určite ich doplníme ďalšími canteranos - také sú totiž pravidlá UEFA, takže o tom nepochybujem. Btw. medzi odchovancov rátame aj Fedeho, Viního či Rodryga, lebo tak to umožňuje UEFA.

Ja to o tom Wirtzovi absolútne neberiem, keď už máme v tíme Juda, Ardu a Brahima. Trent sa ani mne nepozdáva, no dokáže zahrať aj ako CM a na závery zápasov by sa zrejme určite hodil. No a potom tu sú jeho štandardky.

Haaland by nám otvoril ďalšie možnosti v útoku, ale je jasné, že bez odchodu jedného z Brazílčanov je jeho príchod nemožný. Hodil by sa skvelo aj na autobusy, tak ako nám to ukázal v minulej sezóne Joselu.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Viníciuse/Rodryga je za mě nevyhnutelný, oni společně s Mbappém podle mě fungovat nemůžou (na to jsem právě narážel s tím systémem), nebo respektive můžou (díky individuální kvalitě), ale bude to do naší hry přinášet limitující faktory. Je to asi snaha o návrat k útočnému trojzubci ala BBC, ale je to spíš jenom taková beta verze.

Snad máš s těmi odchovanci pravdu, Miguel a Rafa Marín tady podle mě mohli být už teď.

Uznávám, že je brzo dělat závěry, pořád je to v podstatě předsezónní příprava, hlavní bude jako každý rok "playoff" na jaře, ale nějaké rozsáhlejší změny příští rok proběhnout budou muset a docela se na to těším, protože poslední roky je to z naší strany na přestupovém trhu docela nuda.

Reagovat
los_blancos

A pozor na Joana Martíneza, ktorý si len prednedávnom posral koleno. Vidia v ňom veľký potenciál na základ, tak uvidíme jak sa vráti po tom zranení. Marín by mohol do budúcna nahradiť Nacha a skvelo plniť funkciu 3./4. stopéra.

Reagovat
Jordi Alba

Jak je to vůbec s těma pravidlama o odchovancích, stačí odehrát zápas za béčko ?

Reagovat
los_blancos

Tuším že musí byť od tínedžerského veku 3-4 roky nepretržite v klube.

Reagovat
Jordi Alba

Nojo, teď koukám, že oni už tam jsou nějak dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že musí být v klubu po dobu minimálně 3 let v období mezi 15-21 lety.

Reagovat
Jordi Alba

Ani mi nedošlo, kolik jim bylo, když je Real koupil, to asi odpovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Brahim a Endrick ukázali Viníciusovi a Mbappému jak se to dělá. Přímočaře, jednoduše a vysoce efektivně. Žádné kličky, zasekávačky a patičky, prostě dostat míč do sítě. Samozřejmě to bylo v závěru zápasu proti unavenému a prohrávajícímu soupeři, ale takhle si to představuji.

Jinak Tchouameni druhý zápas a podruhé jsem si nevšiml, že by byl na hřišti. Ať už je Camavinga zpátky, protože na Tchouameniho začínám být alergický. Určitě by se mělo pouvažovat nad zatažením Valverdeho, než bude Cama zpátky, protože takhle hrajeme v podstatě v deseti.

Proti Palmám by to chtělo prostřídat, není potřeba někoho ze začátku sezóny zbytečně přetížit.

Reagovat
Feind

taky carlo vystridal vepredu 5 hracu, tam bylo videt na konci, ze uz ti obranci v tom vedru na to serou, kolik nasi hraci dostali prostoru

Reagovat
los_blancos

No to je práve dobre, že ho nie je moc vidno, znamená to totiž, že hrá jednoducho a nerobí chyby, čo sa od DM tak nejak vždy vyžaduje. Tchou (aj s Mendym), keď sú v zostave, tak neprehrávame a asi to bude z nejakého dôvodu. Inak neviem, kam chceš dávať Fedeho nižšie, však práve s Tchouaménim hrajú posledných (nízkych) záložníkov. V 2P hral Fede dopredu aktívnejšie, dajme tomu viac box-to-box a hlavne vďaka nemu sme prelomili súpera, no stále patril k tým nižším záložníkom. Väčšinou to bude takto vždy, teda 2 nízki CM - Tchou, Fede, Cama, Modrić, Ceballos a 2 vyšší - Jude, Rodry, Arda, Brahim. A skvelé na tom systéme je, že niektorí hráči sú tak všestranní, že dokážu plnohodnotne zahrať na oboch pozíciách, tak jak to dnes ukázal Fede.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je v takových zápasech proti outsiderům na hřišti zbytečný a celkově si myslím, že je na DM strašně pomalý a líný na krok, jeho přednosti jako progresivní přihrávky, osobní a hlavičkové souboje, víc vynikaly když hrál stopera, tam se hodí víc. Cama na DM je úplně jiná třída, je to takový hybrid Casemira a Kroose, zvládá toho o dost víc.

Reagovat
los_blancos

Tak to súhlas, musí sa ešte hodne zlepšiť, aby bol jasným CDM popri Fedem. Ale furt je mladý a v Monacu dokázal (a aj prvý polrok po prestupe k nám), že na to predpoklady má. Len to chce čas a ten mu dáme, keďže ako klub sme dlhodobo najlepší.

Reagovat
rominhoFCB

Maradona gol

Reagovat
smazaný uživatel

*Bobby Charlton

Reagovat
Ángel di María 22

Ancelotti ma hodne prace, aby tomu tymu nasel spravny rozestaveni a dal ty hre zakladni system. Dneska spatny vykon. Ti tri vepredu fungovat nebudou, bude to muset byt Mbappe + Vini podle me.

Snad nas to zkoumani na zacatku sezony uz nebude stat zbytecny body..

Reagovat
Manik...

Jasně. Rodrygo z té trojice nejlepší a všichni ho chcete posadit

Reagovat
Salfovic

Protože to tak dopadne. Holt má nejmenší jméno.

Reagovat
Manik...

Taky mám obavu, ale sere mě to.

Reagovat
Kily8

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
los_blancos

Jasná ČK pre Gazzanigu a zmrdi v žltom mu ponechajú ŽK aj po konzultácii s VARom, neskutočné... Tam sa vážne nič nezmení, dokým sa nevymení celé vedenie Federácie spolu s rozhodcovskou komisiou.

Reagovat
Indio

červená jasná, ale karma to napravila

Reagovat
los_blancos

https://www.realmadrid.com/es-ES/noticias/club/actualidad/kim-kardashian-asistio-al-real-madrid-valladolid-en-el-santiago-bernabeu-25-08-2024

Tak aspoň dúfam, že ho aj nejako obšťastnila, nech nám vládne ešte tých 10 rokov min.

Reagovat
Mateo16

Zase dalsie straty pre Fekira

Stale ta ista pesnicka a Pelle mu furt bude doverovat , minuly rok aspon sedel na lavicke teraz pre odchod Ayozeho bude v zaklade ešte pol roka

Snad sa ešte nieco na deadline stane

Reagovat
Pharrell

Reagovat
mupi23

U Krejčího se zjistilo něco podobného jako u Juráska? Nebo proč nehraje?

Reagovat
Jordi Alba

Míchel od začátku sezóny hraje na 2 stopery. To je pro Láďu celkem problém.

Reagovat
Pablos

Ani zmínka o Krejčím ...to je teda novinařina

Reagovat
jenage

Druhá nejdražší posila klubu leští lávku, ten musí na tréninku perlit. Tak kdy za 100 mega do Slavie místo Zimy?

Reagovat
utatis

Krejčího šetřej na Real a LM nebo....?

Reagovat
smazaný uživatel

Celou přípravu byl zraněný.

Reagovat
utatis

aha, tak to bude mít těžký

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele