LaLiga - souhrn 2. kola: Atlético znovu vyhrálo, Real a Barca ztratily

20.08.2021, 23:00, aktualizováno 23.08.2021, 23:53
Komentáře a souhrny
Ángel Correa (© AFP)
Atlético Madrid naplnilo roli favorita proti Elche, jediný gól vsítil Ángel Correa. Městský rival Real naopak získal pouze bod za remízu 3:3 na půdě Levante. Nevyhrála ani Barcelona, která remizovala v Bilbau. Nahnuté to měla Sevilla, triumf nad Getafe zařídil až v nastavení Lamela.

CA Osasuna - Celta Vigo 0:0

23.08.2021 22:00

Góly: -

Diváci na El Sadaru si zatím gólových radostí neužívají. Před týdnem hrála Osasuna doma s Espanyolem 0:0 a i utkání se Celtou Vigo žádnou branku nenabídlo. Domácí měli přitom výhodu pokutového kopu, ale García brankáře Ditura nepřekonal.

Osasuna měla šance, jenomže byla velmi neproduktivní. V 15. minutě se dostal do gólového zakončení Rubén García a Dituro dokázal jeho pokus vyrazit. Po půlhodině hry si na hranici šestnáctky zpracoval balón Kike García a Dituro také jeho pohotovou ránu vytěsnil. Celta Vigo měla spíše jen náznaky šancí a většina jejích akcí končila před šestnáctkou.

Klíčový moment celého utkání přišel hned po změně stran. Ve 46. minutě hrál Domínguez hlavou svému brankáři, jenomže přitom udeřil do obličeje Kikeho Garcíu a na světě byla zcela zbytečná penalta pro domácí. Rubén García zvolil střelu doprostřed branky a přestože Dituro skočil k tyči, špičkou kopačky balón zastavil.

Pokutového kopu se dožadovali i Celestes, ale Vidalovu hru rukou sudí neodpískal. V zápase se rovněž hodně žlutilo, sudí Alberola napomínal prostřednictvím karty celkem sedmkrát. Bezbrankový výsledek mohl ještě v první minutě nastavení prolomit Ávila, ale jeho hlavička z malého vápna po Torresově centru skončila těsně vedle. Osasuna remizovala i ve svém druhém domácím zápase 0:0, tentokráte se Celtou Vigo.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Sevilla FC 0:1

23.08.2021 20:00

Góly: 90+3. Erik Lamela

Getafe dlouho drželo s favorizovanou Sevillou bezbrankovou remízu a vypadalo to, že si nechá doma aspoň bod. Střídající Erik Lamela ale nesouhlasil a v nastavení rozhodl o těsném vítězství Sevilly.

Getafe se pralo se Sevillou a chtělo napravit poslední nepříliš povedené utkání, v němž prohrálo s Valencií. Na lavičce začal utkání i český reprezentant Jakub Jankto, jenž si prozatím spíš zvyká na život v okolí Madridu. Julenm Lopetegui trochu překvapivě nenechal v základu Erika Lamelu, který se mu minule odvděčil dvěma góly.

Žádná strhující podívaná to ale na Coliseum Alfonso Perez rozhodně nebyla. Spíš se od prvních minut hrál hodně opatrný, pomalejší fotbal. Pozvolna se do šance drápal někdejší obrovský talent Sandro Ramírez, který v Getafe opět hledá svou ztracenou formu. Aktivní sice byl dostatečně, přesný ale nikoli.

Sevilla se směrem dopředu taky moc nenadřela a její první větší šance se zrodila spíš z náhody. Suso vybojoval balon, který naservíroval na Alejandra Gómeze. Ten centroval před bránu na zadní tyč, kam doklouzával obránce Jules Koundé. Jen pár centimetrů ho dělilo od první trefy.

V nastaveném čase první půle se Getafe vehementně dožadovalo odpískání penalty po domnělé ruce stopera Diega Carlose, jenže sudí Sánchez ani VAR přestupek nezaznamenali. Do druhé půle už se vrhli jak Rakitić s Lamelou, tak i Jakub Jankto v dresu domácích.

Seville zoufale nevycházela finální fáze a Youssef En-Nesyri často na míč nedosáhl jen o malý kousek. Obvyklého snajpra málem zastoupil stoper Diego Carlos. Mohutný obránce se dvacet minut před koncem utkání snesl z hůry a hlavičkoval po rohovém kopu pod břevno. Tam se ale na poslední chvíli vymrštil i brankář Davide Soria a jeho zakončení odrazil mimo!

Osm minut před koncem se Seville povedlo skórovat, když se do šance prodral En-Nesyri, jenže sudí s pomocí VARu jeho branku odvolal. Zkušený útočník se totiž dostal za ofsajdovou linii. Přece jen se ale Sevilla dočkala. V samém závěru, psala se třetí minuta nastavení, se Rafa Mir dostal do zakončení a napálil tyč. Od ní se balon vrátil k nohám Erika Lamely a ten se stal zachráncem Lopeteguiho týmu!

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Madrid 3:3

22.08.2021 22:00

Góly: 46. Roger, 57. José Campaña, 79. Rober - 5. Gareth Bale, 73. Vinícius Júnior, 85. Vinícius Júnior

První ztrátu má za sebou také Real Madrid, který remizoval na Ciutat de Valéncia v Levante 3:3. Real o poločase vedl, ale pak musel dvakrát dotahovat. Dohromady padlo celkem šest gólů při konečném skóre 3:3 a také jedna červená karta. Pár minut před koncem byl vyloučen brankář Aitor Fernández.

Real začal tím nejlepším způsobem a už po pět minutách nad Levante vedl. Benzema dostal balón za obranu, ve vápně se neukvapil a našel přihrávkou Balea, který trefil odkrytou brankou - 1:0 pro Merengues. Velšský útočník byl v prvním poločase hodně vidět, centrem ho hledal i Valverde, ale v těžké pozici Bale minul branku. Do třetice pak Bale z volného přímého kopu z dálky těsně netrefil. Levante sice nehrálo špatně, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořilo a tak po prvním poločase na Real Madrid ztrácelo.

Začátek druhého poločasu ale domácím vyšel. Real laxně bránil a po kolmé přihrávce se uvnitř vápna dostal ke střele Roger Martí. Courtois jeho pokus zbrzdil, ale balón se i tak dokodrcal za brankovou čáru. Zhruba o deset minut později pak Levante otočilo výsledek ve svůj prospěch. De Frutos načechral centr do šestnáctky, tam zůstal osamocený José Campaňa a z voleje napálil balón do sítě. Real se nestačil divit.

Hosté však dokázali odpovědět. Carvajal se ve svém obraném pásmu nenechal obrat o balón, založil akci, kterou dlouhou přihrávkou posunul Modrić na rozeběhnutého Viníciuse a Brazilec jeden na jednoho proti brankáři uspěl - 2:2. Do konce utkání zbývalo ještě dvacet minut a stát se mohlo cokoliv.

V 79. minutě si obrana Realu vybrala další slabší chvilku. Alaba nepochopitelně hlavičkoval na vlastní malé vápno, kde byli v tu chvíli jen hráči Levante číhající na svojí příležitost. Rober neměl problém Courtoise překonat a Levante podruhé v zápase vedlo.

A utkání mohlo dovést do vítězného konce, protože jen o tři minuty později spálil další tutovku Cantero, který už obešel Courtoise, ale odkrytou svatyni netrefil. madridský klub tohle zaváhání bezezbytku využil k další vyrovnávací trefě. Nejprve Jovićovu hlavičku zlikvidoval Fernández a dorážka Carvajala byla zablokována na rohový kop. Real zůstal u balónu a udeřil. Benzema šikovně vysunul Viníciuse a ten nádherným technickým obstřelem poslal kulatý nesmysl na zadní tyč do sítě.

Remíza 3:3 byla pro Real pořád málo a Ancelottiho výběr cítil šanci na konečné vítězství, zvláště poté, co brankář Aitor Fernández zahrál rukou mimo vápno a byl vyloučen. Krátkou přesilovku mohl využít v páté minutě nastavení Asensio, jenomže jeho střela byla sražená na roh. Merengues ve druhém kole LaLigy poprvé ztratili body, v Levante remizovali 3:3.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Elche CF 1:0

22.08.2021 19:30

Góly: 39. Ángel Correa

Atlético Madrid vyhrálo i ve druhém utkání španělské nejvyšší soutěže a tentokrát mu na to stačila jediná branka. O tu se znovu postaral Ángel Correa, dvougólový střelec z minulého týdne. "Atleti" nijak velkou aktivitou nehýřili, dokonce Elche mělo v utkání větší držení balónu.

Obhájci prvenství sehráli svůj typický zápas pod Diegem Simeonem, tedy koncentrovaný výkon v defenzivě a trpělivý v útoku.

Do první zajímavé příležitosti se dostali Colchoneros, ale dalekonosná pumelice Saúla se do branky nevešla. Pak se na hrací ploše dlouho nic zásadního nedělo a po půlhodině hry registrovaly oba týmy po jedné střele na bránu. Přesto se ve 39. minutě dostalo Atlético do vedení. Brankář Casilla vyrobil obrovskou chybu, po vyběhnutí na šestnáctku netrefil balón a Ángel Correa měl před sebou úplně prázdnou branku, kterou také trefil. A to Atléticu v prvním poločase stačilo.

Diego Simeone chtěl, aby jeho svěřenci vstřelili pojistku, ovšem to se jim nedařilo. V 52. minutě zakončoval v tísni Carrasco a Casilla bez problému zasáhl. Každopádně Elche získávalo čím dál větší převahu, jenomže nezakončovalo jako domácí. Jedenáct minut před koncem minul branku i Luis Suárez a žádná další příležitost už k vidění nebyla.

Atlético je po dvou zápasech stoprocentní a příští víkend ho čeká obtížný zápas s vítězem Evropské ligy Villarrealem. Elche zůstává na jednom bodu.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Rayo Vallecano 1:0

22.08.2021 17:00

Góly: 68. Mikel Oyarzabal (pen.)

Realu Sociedad stačila ke třem bodům jediná trefa. Ve druhém poločase se o ni po ruce Ballia postaral Mikel Oyarzabal, který gólem odsoudil Rayo ke smutné cestě domů.

Real Sociedad v minulé sezoně obsadil skvělé páté místo a v této by své umístění jistě rád vylepšil. Druhý zápas začínal doma a to s Rayem Vallecano. Nováček první ligy, který se musel prokousávat přes trnitou cestu play-off, naposledy dostal tři branky od Sevilly a doufal, že dnes to bude lepší.

V deváté minutě se málem dočkal první branky v sezoně, když se do vzduchu vznesl Catena. Jím zakončený rohový kop ale chytil pozorný brankář Remiro. Jinak hru tvořili domácí hráči, zejména ofenzivní opora Mikel Oyarzabal. Mnoho šancí ale diváci neviděli.

Až ve 45. minutě se jim poštěstilo spatřit standardní situaci, kterou zakončoval parádní ranou právě Oyarzabal. Ještě po něm navíc několik hráčů zkoušelo dorážet. Gólman Dimitrievski ale držel. Po změně stran si poradil také s Isakem, jehož do šance vysílal David Silva.

La Real hrozil převážně ze standardních situací a další takovou rozehrál v 63. minutě Oyarzabal na Gorosabela. Po jeho hlavičce dokonce zazvonila tyč! Real se blížil k první brance a po pěti dalších minutách už se dočkal. Obránce Iván Balliu totiž zahrál rukou ve vlastním vápně a Mikel Oyarzabal si s penaltou poradil dokonale - 1:0.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - FC Barcelona 1:1

21.08.2021 22:00

Góly: 50. Iñigo Martínez - 75. Memphis Depay

První ztrátu registruje v novém ročníku LaLigy Barcelona. Svěřenci trenéra Ronalda Koemana pouze remizovali v Bilbau 1:1 a krom bodů přišli v závěru i o vyloučeného obránce Erica Garcíu. Athletic od 50. minuty zaslouženě vedl zásluhou Martíneze, ale přesně čtvrthodinu před koncem vyrovnal Depay.

Barcelona měla na San Mamés trvalou územní převahu, ale tentokrát jí nedokázala využívat jako minulý týden proti Realu Sociedad. Koeman ponechal prakticky stejnou sestavu s ofenzivním trojzubcem Griezmann, Depay, Braithwaite.

Athletic začal domácí utkání náporem, i když první šanci měli Katalánci, jmenovitě Braithwaite. Po přihrávce Depaye zakončoval v oblasti malého vápna trestuhodně nad. Na druhé straně se Williams natlačil před Garcíu a Neto si po jeho střele srazil balón do boční sítě. Barcelona měla štěstí a to si vybrala ještě jednou o minutu později, kdy Sancet z otočky napálil břevno!

Domácí byli jednoznačně nebezpečnější a v první půli zahazovali velké množství šancí. Ve 27. minutě po další dobré přihrávce nezakončil ideálně Vencedor. Obrana Blaugranas byla v problémech a to se ještě znásobilo, když byl kvůli zranění střídán už po třiceti minutách Piqué. Mezeru zacelil Araújo a hned po svém příchodu čelil šanci Williamse, jehož hlavička se do branky nevešla. V nastaveném čase prvního poločasu se Barceloně podařilo zničehonic skórovat, opravdu krásný kousek vystřihl nový muž na hřišti Araújo, ale jeho gólovou radost mu překazil útočný faul Braithwaita.

I druhý poločas byl plný gólových příležitostí a hned ve 46. minutě odkopával balón na brankové čáře Araújo. Barcelona si koledovala a o čtyři minuty později už domácí skutečně a zaslouženě vedli. Muniain odcentroval od rohového praporku a Iňigo Martínez ze vzduchu hlavou trefil cíl.

Barcelona potřebovala okysličit hru a Koeman poslal na hrací plochu Sergi Roberta s Demirem. Hostům se podařilo zvýšit obrátky a po zakončení De Jonga zachránilo domácí břevno! Hned z další akce pak Blaugranas vyrovnali na 1:1. Sergi Roberto vyslal do šance Depaye a ten parádní ranou vymetl šibenici.

Do konce utkání ještě zbývala čtvrthodina a Depay mohl rozhodnout. V 86. minutě si mohl vybrat místo v brance kam pošle míč, jenomže zvolil zadní tyčku a branku minul. Skóre 1:1 se až do závěrečného hvizdu nezměnilo, přesto v nastavení došlo k důležitému momentu. Eric García zatahal za záchrannou brzdu, fauloval Williamse, který by jinak šel do velké šance a od rozhodčího si vysloužil červenou kartu.

Více informací k zápasu

Granada CF - Valencia CF 1:1

21.08.2021 19:30

Góly: 16. Luis Javier Suárez - 87. Carlos Soler (pen.)

Granada sice velmi dlouho vedla nad Valencií a už to vypadalo, že si připíše tři body, jenže v závěru měla kopec smůly. Nejprve v 88. minutě inkasovala po penaltě a když dala o dvě minuty později přeci jen gól, sudí jej pro ofsajd neuznal.

Na hře Valencie bylo docela dlouho vidět, že má jasnou představu o tom, jak by se chtěla prezentovat. Bohužel, v praxi to byla bída. Jeden dlouhý nákop střídal druhý, ale všechny končily stejným způsobem - nepřesnou nahrávkou vpřed do míst, kde snad měl být jeden z útočníků. Jenže útočná tykadla Gómez s Guedesem se k nakopávaným míčům vůbec nedostávala.

Zato Granadě stačila k první brance jedna velmi jednoduchá akce. Do otevřené obrany si naběhl rychlík Luis Suárez, kterého perfektně obloučkem našel veterán Carlos Bacca. Suárez sprintoval sám na bránu a dokázal si poradit i s brankářem Mamardašvilim.

O pár minut později se Valencia málem dočkala, jenže Guedesovu střelu z úhlu dokázal vracející se Duarte odpálit z brankové čáry! O chvíli později musel do akce brankář Aarón Escandell, kterého pořádně vystrašila rána Denise Čeryševa, jenž si naběhl do vápna.

Po změně stran pokračoval víceméně opatrný fotbal z první půle. První šanci jsme viděli až po hodině hry. Po rohovém kopu se Granada dostala do zakončení a už málem slavila, ale mladíček Mamardašvili míč vytáhl ještě těsně před čárou. A pak přišel šok.

V 88. minutě totiž obránce Puertas fauloval ve vápně Gayu a Carlos Soler nařízený pokutový kop proměnil! Ještě horší to ale pro Granadu bylo o minutu později, kdy po standardní situaci vstřelila gól a mohutně ho oslavovala, jenže sudí jej pro Montorův ofsajd zrušil!

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 0:0

21.08.2021 19:30

Góly: -

Villarrealu se zatím vstup do nové sezony rozhodně nedaří tak, jak by si trenér Unai Emery představoval. Ani ve druhém kole totiž jeho svěřenci nedokázali bodovat naplno. Tentokrát nechali bod Espanyolu Barcelona.

Už v sedmé minutě se do balonu pořádně opřel Embarba a zkusil střelou ze standardky překvapit brankáře Rulliho. Muž se jménem slavného indiánského náčelníka ale mohl zůstat v klidu, protože míč nakonec mířil metr nad.

O pár minut později měl na kopačce první branku Raúl de Tomás, který si zaběhl za obranu a zpracoval si tam centr. Jenže nedokázal prostřelit vybíhajícího brankáře Rulliho! Obecně se dá říct, že v první půli kralovali brankáři, protože deset minut před koncem poločasu se zaskvěl také veterán Diego López. Hbitě vystřelil z brány a v pádu se natáhl do rány zakončujícího Alberta Morena! Při zákroku se ale zranil.

Espanyol rozhodně nedovoloval favoritovi utkání to, co si jeho fanoušci představovali. Naopak, kompaktně bránil a sám hrál velmi aktivně.

Na začátku druhého poločasu dvakrát lapil míč Rulli, zatímco v 55. minutě pokazil De Tomásovi radost z prvního gólu ofsajd. O chvíli později stejný hráč trefil skvělou ranou jen spojnici tyče a břevna. Definitivně mohl De Tomás prolomit svou smůlu deset minut před koncem, když mu Rulli namazal míč na kopačky. Jenže De Tomás pálil před prázdnou bránou jen do boční sítě!

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - RCD Mallorca 0:1

21.08.2021 17:00

Góly: 80. Fernando Niño

Nejtěsnější vítězství si ze hřiště Deportiva Alavés odváží nováček RCD Mallorca. Výrazně k tomu dopomohlo i vyloučení Rubéna Duarteho, protože zhruba půlhodinová přesilovka vedla deset minut před koncem k jedinému gólu. O ten se postaral Niňo.

Už před utkáním byl zápas Alavésu s Mallorcou označen jako záchranářský, přestože jsme teprve na začátku sezony.

Žádná opatrnost se však v úvodu duelu nekonala. V 6. minutě posadil Rioja centr na hlavu Ponse a Reina si připsal první důležitý zákrok. O dvě minuty později se předvedli i hosté a pokus zpoza vápna likvidoval na rohový kop Pacheco. Poté se hra přeci jenom uklidnila a po zbytek poločasu nebyla k vidění žádná větší šance. Až v nastavení zvedl diváky ze sedadel hlavičkující Mboula, ovšem naneštěstí pro Mallorcu minul zařízení.

Hosté dokázali být směrem dopředu nebezpečnější a platilo to i po přestávce. V 59. minutě hlavičkoval z malého vápna do břevna Prats a Mendizorrotza vstřebávala opravdu výraznou gólovku.

Za klíčový moment lze označit bezpochyby situaci z 66. minuty a faul Duarteho, po kterém přišla druhá žlutá karta. Alavés čekalo zhruba půlhodinové oslabení. Mallorca postupně získávala čím dál větší převahu a deset minut před koncem se dočkala. Sevillův dlouhý pas defenzíva Alavésu nezachytila a Niňo sám před Pachecem vstřelil rozhodující gól.

Více informací k zápasu

Real Betis - Cádiz CF 1:1

20.08.2021 21:00

Góly: 22. Juanmi - 11. Álvaro Negredo (pen.)

Ani ve svém druhém utkání nedokázaly týmy Betisu a Cádizu zvítězit a i tentokrát zapisují pouze bod. Spokojenější s ním budou určitě hosté, kteří ačkoliv vedli, přežili několik šancí Verdiblancos.

Popravdě Betis nezačal utkání dobře a už po několika minutách se dopustil chyby, kterou Cádiz potrestal. Poté, co se Lozano dostal za obrannou čtveřici jej fauloval Silva a sudí Pizarro nařídil pokutový kop. Silva sice Negredovi penaltu chytil, ale celý kop se musel opakovat, protože nestál správně na brankové čáře. Každopádně druhý pokus už Negredo zvládl a Cádiz vedl 1:0.

Domácí se pokoušeli o rychlou odpověď a podařilo se. Po Montoyově vyhraném souboji ještě zahodil gólovku Juanmi, ale z následného rohového kopu už se Verdiblancos radovali. Fékirův centr od rohového praporku zasáhl hlavou González a těsně před brankou ještě Juanmi - 1:1.

Betis se ale i po vyrovnání dopouštěl chyb a po výborné kolmici zakončoval sám před Silvou Alarcon a naneštěstí pro Cádiz jen do tyče! Na brankové konstrukce to bylo 1:1, protože i střela Fékira o pár minut později zazvonila o tyč.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hráči Betisu a po Fékirově průniku zblízka trestuhodně přestřelil Canales. Nevyužitá gólovka musela domácí hodně mrzet, jelikož další taková už totiž nepřišla.

Verdiblancos měli trvalou územní převahu, celkově přes 70%, ale vytoužený vítězný gól se jim vstřelit nepodařilo a i ve svém druhém vystoupení remizovali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sevilla FC22004:06
2.Atlético Madrid22003:16
3.Real Madrid21107:44
4.FC Barcelona21105:34
5.Valencia CF21102:14
 RCD Mallorca21102:14
7.Real Sociedad21013:43
8.Levante UD20204:42
9.Real Betis20202:22
 Cádiz CF20202:22
11.Athletic Bilbao20201:12
 Granada CF20201:12
13.Villarreal CF20200:02
 CA Osasuna20200:02
 Espanyol Barcelona20200:02
16.Celta Vigo20111:21
17.Elche CF20110:11
18.Getafe CF20020:20
19.Deportivo Alavés20021:50
20.Rayo Vallecano20020:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (141)

Přidat komentář
Phillipinho

To je neco pro milovniky defenzivniho fotbalu

Reagovat
Elliasson

Hele, 5 týmů z 8 dalo zatím gól!!

Reagovat
Switchback

Bilbao lepší, stálo to za nic. Těžké časy

Reagovat
LAM

Spravedlivá remíza.Tahali jsme za kratší konec,ale nakonec se dalo i vyhrát.

Jak jsem psal po poločase.Araujo musí hrát.Naopak v takovejhle zápasech už nemá na hřišti co dělat Sergio,tak to chce změnu.Poslední je útok-Depay jasně ukazuje,že zadarmo to bude přestup jako blázen,ale k němu to chce úplně jiný hráče než běžce a průměráka.

Reagovat
Visca el barca

Fati ten útok změní. Demir potřebuje minuty. Jen prosím Martina už ne.

Reagovat
Cizinkx

Tahali jste za slabší konec asi jen 85 minut celého zápasu. Byli jste absolutně marný :). Druhý poločas snad ještě marnější než první. Athletic zcela jasně lepší ;). Bod je pro ně ztráta dneska si zasloužily vyhrát :).

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejnechutnějších poločasů, jaké jsem kdy viděl, hra jak od nějakých Teplic po kalbě a vyrovnání s neuvěřitelným štěstím střelou, která se dá trefit jednou z deseti pokusů. Koeman na to absolutně nemá.

Reagovat
LAM

Pořád ten Koeman.Kde by tam teď šel prosimtě?Můžeme bejt vůbec rádi,že tu zůstal.Minulou sezonu mu prodali Suareze.Chtěl novou devítku a záložníka-nedostal nic.Letos mu pustili Messiho,chtěl nějakou náhradu a silového záložníka-nedostal nic.

Takovej Conte by byl už 4 krát pryč z klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem velice skromný, chtěl bych trenéra, který má aspoň nějaké tušení, jak porazit silný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že je Koeman zoufalej trenér

Reagovat
2miguel1

To je katastrofa. To je čista katastrofa. Z utoku 9 nikde, kridlo nikde, 1na1 niekto nikto.

Zo stredu Busquets moze uz hrat maximalne v zapase legiend. Pedri asi tak pol roka aleže absolutne nic okrem prihravku na Busa.

Jediny kto ma ake take parametre je De Jong Depay Araujo a Dest.

Reagovat
LAM

Pedri teďkon dva týdny dovolená-tohle hodně bodne.Bohužel Sergiovi už nepomůže nic.

Reagovat
2miguel1

Ja tomu Pedrimu prestavam verit. Mna teda nikdy nejako neohuril.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
LAM

Reagovat
2miguel1

No tak som velmi zvedavy teda po tych dvoch tyzdnoch. Fati ma presvecil asi tak 10nasobne viac.

Reagovat
LAM

Pedri v 18 letech předvádí daleko víc než ve stejnym věku Xavi s Iniestou dohromady.To je prostě fakt.Myslíš že jsou všihni trenéři co ho minulou sezonu stavěli slepý?

Reagovat
2miguel1

Pedri mal asi tri vyslovene dobre zapasy na Eure, ale dobrych zapasov za Barcu mal v roku 2021 asi tak na jednej ruke napočitane. Staval ho Enrique, ten keby moze postavi celu 11 Barcy a Koeman. Ja neverim, ze bude ako Xavi ci Iniesta, o to horsie, ze terajsi profil zaloznika uz vyzera uplne inak ako pred 10 rokmi ked hrali X I. Naopak Frenkie je genialny.

Reagovat
2miguel1

Vymente toho Koemana kym je cas. Dajte tam Nica Coutinha Fatiho Kuna. Busquets Pedri Griezz Braitwaite lavicka

Reagovat
LAM

Coutinho,Fati,Kun

Nebyli teď všichni tři půl roku mimo?

Reagovat
2miguel1

Horsie to nebude. Neverim, ze mozu hrat horsie ako dnes Bus Brait Griezz ci Pedri

Reagovat
Salfovic

Nového trenéra by nemohli zaregistrovat

Reagovat
jsemdement

Reagovat
madridcan

Ako ja rozumiem fanušikom Barcelony, že po odchode Messiho považujete Martinove prekopnutie a Memphisové ukopnutie za status ,,boli sme lepší"

Athletic si jednoznačne zaslužil 3 body. Tí hráči všetci do jedného pôsobili, že majú troje pľúca. Krásne zrkadlo bolo niekedy cca ku koncu polčasu, keď sa niekto z Athletica ukopol úplne zle a Iňaki tú loptu pri behu k rohovej zástavke vybojoval, narozdiel od svojho súpera, ktorý bol lenivý spraviť krok navyše.

Veľmi dobre sleduje Athletic. Otázka ako vydržia takto celú sezónu.

Reagovat
LAM

Nijak.Proti nám nebo Realu umřou na trávníku a pak prohrajou s Levante.U nich úplně normální věc.

Reagovat
madridcan

Ty vôbec, čo sa týka Atlhetica, neporovnávaj Barcu s Realom. Ja napríklad sa ich vôbec nebojim. Teším sa na ten zápas aj keď je na nože, ale my to v drvivej väčšine prípadov urveme aj tak, zatiaľ čo vy sa poserete

Reagovat
fenixLFC

jojo, poseru sa tak moc ze v lige od roku 2013 s nimi prehrali raz a remizovali trikrat, zatial co vy mate za rovnake obdobie prehru a 5 remiz. co tak pozeram tie vysledky tak barcelona mala s nimi hluche obdobie cca 18/19 ked ma dve remizy a prehru v rade (co je o cely bod menej ako vase hluche obdobie s nimi 17/18), co ti asi celkom skreslilo vnimanie vzajomnych zapasov. porovnavat sa celkom v pohode date

Reagovat
mistr129

Reagovat
Visca el barca

Ty děláš jako kdyby jste u nich suverénně vyhrávali. Za poslední 4 sezony 2 remízy a dvě výhry 0-1. Ale děkujeme za odbornost

Reagovat
madridcan

Toto je vždy pekné ako si vy viete vždy vyrátať určite obdobie, aby vám vyhovovalo. Ja hovorím o období od kedy Realu fandím a tie vaše vyratavačky, že od jesene 2017 a podobné blbosti mám vieš kde Ja Realu fandim od príchodu Zidana z Juve, ale povedzme si pravdu, že nie každý zápas sa dal vtedy pravidelne. Takže s Athleticom mám hneď spojené ako si z nich robil piču Guti, Ramos, Ruud a dokonca Huntelaar.

Na toho liverpoolskeho s 2013 sa neoplatí reagovať. Ten aj Premier league by ako každý liverpoolčan datoval najradšej od roku 2020

Reagovat
Leo Rekordman

Aha,takto sa to ráta, odkedy fandis ty realu,ale z toho len tie zápasy, ktoré si mal možnosť ty vidieť

Reagovat
Kluivert9

A k čemu ti je, že si z nich robil piču Huntelaar před 15 rokama, když si ju teď robí oni z vás?

Reagovat
Kenneth

Od roku 2010 jsme s nimi odehrali 24 zapasu a porazili nas presne trikrat. Ale hotovou picu si z nas robi.

Reagovat
Kluivert9

Tak z tebe si ju robí kde kdo...

Reagovat
Visca el barca

A teď si dáme jen zápasy u nich. Protože doma, to je jiná písnička a zjistíš, že tam poslední léta moc nevyhráváte. Mistr z Košic to zas pojal arogantně jako kdyby jste ligu za posledních 10 let nevyhráli jen 3x

Reagovat
Kenneth

Ja ale reagoval na tvého postiženého kolegu. To že tam nevyhravame snadno vím...

Reagovat
Jordi Alba

Wtf a ty sis nevybral určitý období ?

Reagovat
fenixLFC

jojo datoval by som od roku 2020 tak tam dam obdobie od 2013, tiez logika z tvojej strany

ale je vtipne ze nas oznacuju za historikov a pritom tu 15 rokov dozadu vytahujes sam ked ale chces este dlhsie obodobie tak v lige mate za 56 zapasov bilanciu 35-10-11. barcelona 37-11-8.

takze ta evidentne sklamava kratkodoba aj dlhodoba pamat alebo sa ti v hlave miesa liga a pohar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
icka

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Drvivá väčšina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sokar

ako pozerám, tak pozerám, či už preview alebo súhrn, nikde v komentároch nevidím aby niekto z barcelonského tábora tvrdil ,,boli sme lepší". Tak by ma zaujímalo, odkial si to tvrdenie vyhrabal, resp. kde v tvojej hlave sa to zrodilo

Reagovat
valloire

Barcelona je vždycky lepší, i když dostane 8-2.

Reagovat
drussbarb

Kde je astv, nebo jak se jmenuje, by nám znova vysvětlil, že Griez je lepší než Messi?

Reagovat
Csaplárova past

Barcelona do konferenční ligy

Reagovat
Israha

Chápe někdo, jak mohla přes VAR projít ta penalta pro Valencii? Máme druhé kolo a možná už tu je největší rozhodcovský zářez sezony.

Reagovat
JakubOcko

Už jsem viděl horší penalty.

Reagovat
Israha

Tak horší...tady není předmětné, jak moc přísná byla a k jaké míře kontaktu došlo. Gayá si zakopl o vlastní nohu bez kontaktu, to není o žádném přísném metru sudího, to je prostě zářez. Bez VARu bych řekl, že slepý sudí, takhle opravdu zářez.

Reagovat
smazaný uživatel

Soler - penaltový bůh.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 pre chudobných

Reagovat
misinho7

Zapas dobry, skoda tych debilnych golov. Mali sme im uz v prvom polcase nalozit viac a bolo by. Vini nejako obul strelecke kopacky, tak snad to bude pokracovat. Pozitivum je ze to ide smerom dopredu a davame goly, negativum ze ich aj dostavame

Reagovat
Jackmaker1989

Mne vadila len jedna vec na konci: a to, že proste v bráne je hráč a nevystrelili ani na bránu

Reagovat
misinho7

To som nepochopil ani ja. Mali to skúsiť aspoň raz no.

Reagovat
Jackmaker1989

Na dedine keď vidíš, že ide chytať hráč strielaš zo všetkého.

Reagovat
Kily8

Preto hrá tá dedina dedinskú ligu a nie Laligu. Aj Trenčín mal vylúčeného brankára a Dun. Streda sa nedostala k strele. Ak chceš vystreliť a mať šancu na gól, potrebuješ akú-takú pozíciu na strelu, brána nie je prázdna, je tam hráč, ktorý je z hráčov "najlepší" brankár a ver tomu, že nepustí nejakú nepripravenú strelu. A pripraviť si dobrú pozíciu nie je jednoduché, keďže súper vie, že chceš vystreliť a robí všetko, aby si sa nedostal k strele.

Reagovat
ttopi

A proto taky ti někopové hrajou na dědině, protože nepřemýšlej...

Reagovat
Kily8

Len to vyzerá na dejavú z minulého roku. Hazard 0 bodov, ale asi má v zmluve, že akokoľvek hrá, musí byť v základnej zostave....ja viem bláá-bláá bol zranený, je tu nový, zatiaľ odohral len 40 zápasov, treba mu dať ešte čas.... Opať nastúpili brazílsky mladíci na 30 minút a hra sa radikálne zmenila. Rodrygo vypracoval 2 tutovky a Vinicius mohol dať zaslúžený hattrick, ak by brankár nezatiahol ručnú brzdu. Vini za 45 minút 3 góly. Bude aj Ancellotti pokračovať ako Zizou a Hazard opať v základe budúci zápas a zase sa bude zápas zachraňovať po jeho vystriedaní? O Iscovi samozrejme platí to isté, ale ten sa mi dnes celkom pozdával, spravil pár pekných akcií. Absencia Modriča veľmi cítiť. 3 gól Levante? O čom sníval Valverde(inak hral dobre), keď nechal na Lucasa(ktorý má problém brániť 1 súpera) 2 hráčov?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci prehanet ale Vinicius > Mbappe.

Reagovat
Salfovic

Mbappe to vidí stejně a tak radši zůstane v Paříži, kde prodlouží smlouvu.

Reagovat
Neutron

ked nechces, preco to potom robis?

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/zmip0w

Ten posledni zaber (start cca 0:47). Dopici kdo to je a co udelal s lonskym Vinckem.

Reagovat
misinho7

dufam ze to nebola nahoda a dalsie zapasy ukaze ze sa naucil zakoncovat..to by sme potom mali vystarane na tom lavom kraji

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
teenz

No rozhodně musí hrát. Rozdíl mezi ním a Edenem je obrovskej.

Reagovat
Kily8

Priepastný….

Reagovat
Miguel19

To centroval ne..

Reagovat
teenz

To bych si taky myslel, ale už při první brance dal gol, kterej by normálně zajebal.

Reagovat
Kenneth

Stopro.

Reagovat
Ed_Hazard

Keby to chcel centrovat, tak to da lavacko a trafi bocnu siet. Mne to zo spomalenych zaberov prislo, ze si to v poslednej sekunde po tom spracovani rozmyslel a proste to takto chipol.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kenneth

Kdybych posledni roky nevidel, co dokaze pred kasou vytvorit, tak bych tomu mozna i veril hele.

Reagovat
Kyrill

No takhle, ja se trochu obavam, ze chtel prihrat.

Reagovat
patas92

Podle toho, jak měl při tom kopu nastavenou nohu, to určitě centroval před bránu...Tedy abych ti odpověděl, nikdo s ním neudělal nic. Pořád je to hráč, co neumí pořádně nahrát ani vystřelit.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

VSICHNI LZETE, VINICIUS URCITE UMYSLNE STRILEL NA BRANU!

https://i.imgur.com/fierzAA.jpg

Reagovat
CHONG

Nevšímej si jich, jenom nezvládají, že nikdo jiný na světě by to takhle netrefil, Vinicius > Messi

Reagovat
drussbarb

Španělská sekce mi fakt chybět nebude, to myslím na obě strany

Reagovat
valloire

se ruší či co?

Reagovat
drussbarb

To ne, ale teď budu Španělsko sledovat z klidným odstupem, ze zřejmých důvodů

Reagovat
valloire

to jsem zvědavý

Reagovat
Phillipinho

De Paul bude uzasna posila. Ty dve finalni prihravky na Angelita a Carrasca

Reagovat
svkopeth

Cholo chce ďalšiu 9-ku, ale asi si nevšimol, že 2 najlepšie šance Atlética prišli ešte kým nebola 9ka na ihrisku.

RDP na výbornú. Už nech má kondičku na celý zápas, pretože bez neho to bude trápenie. Tú finálnu prihrávku nevie dať nikto iný, pokiaľ Carrasco zadrbe každý dribling a Llorente sa potkne o loptu.

Reagovat
Phillipinho

Vlahovic nevysel, nakonec zustane ve Fiorentine. Misto nej prijde Cunha, coz je teda uplne jinej typ utocnika, spise second striker jako Felix a Correa. Mozna Cholo planuje posunout Correu vys, protoze jinak to nedava smysl...

RDP jeste nebyl stoprocentni, ale ukazal v cem je silnej. Umi skvele potahnout mic smerem dopredu, hraje do kolma, finalni prihravky, obrovsky mnozstvi cerne prace, cimz ulevi Kokemu. S tou finalni prihravkou snad jeste pomuze navrat Felixe.

Jinak Correa od ty doby, co ho placiciho po zapase s Betisem obejmul Cholo jako vlastniho syna, tak je pred branou neomylnej

https://askmarvin.ca/wp-content/uploads/2021/04/correa-cholo-kZzB-1024x512@abc.jpg

Reagovat
svkopeth

AC to sedí vo vysunutej pozícii. V minulosti mal formu na pár zápasov, potom ale vždy prišiel útlm a nevyrovnané obdobie. Od jari (od objímačiek) je na tom ale Ángel o dosť inak:

https://bit.ly/3jbReib - krátke obdobie, ale

Reagovat
svkopeth

A mimochodom, Cunha ešte tiež nie je 100%-ný. Špekuluje sa napr. aj o Maxi Gómezovi. Nehuén už je preč, takže 1 mimo EÚ miesto zostáva..

Reagovat
svkopeth

Tak už je.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi by bol lepší ako Cunha

Reagovat
Phillipinho

Maxi je ve Valencii od minuly sezony tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

To sa ale žiaľbohu nerozporuje s mojím príspevkom

Reagovat
svkopeth

Či to nebude mať na svedomí skôr tragickosť samotnej Valencie, ako Maxi sám

Reagovat
smazaný uživatel

Cunha je stále zranený a nie veľmi produktívny, ani v RB sa nepresadil.... Radšej mohol dostať šancu Borja Garces a v zime mohli priviesť normálnu 9...

Čo už, tak vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: PSG are thinking of selling Mbappé, as the player is completely refusing to renew. @RMCsport

The latest proposal made by PSG to Mbappe is 5 years + 1 optional year, with an increased salary Mbappé did not follow up on this proposal and let it be known to Leonardo, the Parisian sporting director.

One week before the end of the transfer window, negotiations are still stumbling over the extension of Kylian Mbappé. To the point that PSG anticipates a very possible sale. [RMC]

OMG OMG OMG

Reagovat
misinho7

ja uz tomu neverim..kazdy den nejaka sprava pride,nepride,pride,nepride,pride,nepride

To mi pripomina toto:

https://www.youtube.com/watch?v=2g01RndLrqY&ab_channel=TamiPotkanova

Reagovat
smazaný uživatel

Hele takhle, tahle zprava je obrovsky prulom z jednoho prostyho duvodu. Mbappeho do Madridu tlacili cely leto vyhradne spanelsky novinari. Francouzsky byli zticha a jen opakovali, ze PSG Mbappeho neproda. Tohle je prvni pripad toho kdy francouzsky novinar (ktery je mimochodem tier 1 co se tyce duveryhodnosti) rika, ze by PSG mozna svolili k odchodu. A rovnou i rika, ze maji vyhlidnutou alternativu.

Reagovat
misinho7

Hele, ja som tu snad najvacsi optimista a veril som v jeho prichod ale uz radsej nebudem verit a necham sa prekvapit. Ako dufat a potom bude len sklamanie. Kazdopadne ak to je taky zdroj je to fajn. A kto ma byt ta ich alternativa?

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison

Reagovat
misinho7

ehm..cakal som lepsie meno

Reagovat
smazaný uživatel

On je ale super hráč, jen podceňovaný kvůli klubu, kde hraje.

Reagovat
misinho7

je to mozne, nemam ho nasledovaneho ale asi nebude to nejaky nazdarek..mozno ten presun do PSG ukaze ze je na tom naozaj dobre ale strasne by som chcel aby zobrali toho Crisa

Reagovat
Leo Rekordman

Cris by bol fakt len meno lepšie ako richarlison,nič viac,na rok spraviť zostavu Messi,čr, Neymar, ktora by asi ani nefungovala a hľadali by náhradu za Ronalda, určite dáva väčší zmysel richarlison,neviem,aké lepšie meno by si čakal, že zozenu,on je dobrý náhodou

Reagovat
misinho7

Tu nejde len o zmysel do buducna. Tu ide o to aby hral spolu Messi a Ronaldo to aka je buducnost ma nezaujima. Ale kebyze je tam to duo tak snad pozeram aj ich zapasy v lige. Sice uz Ronaldo ale ani Messi nie su az na tej urovni co boli ale stale by som bral moznost ich vidiet.

Reagovat
Kily8

Richarlison je dobrý, je nebezpečný vo vápne, ale nie je to typický brazílčan, nemá taký zmysel pre kombináciu, nemá brazílske cítenie hry. Niekedy pôsobí v Brazílskej repre, ako európan a nedokáže sa zapojiť.

Reagovat
Kily8

Voľakedy sa hovorilo, že PSG ho chce vymeniť za Viniciusa+ doplatok, ale teraz už Viniciusa Real nepustí... Inak Haaland sa spomína všade možne, ale do PSG by sa hodil dokonale, viac, ako Mbappé. Ak by mal okolo seba Neymara, Messiho, Di Mariu, Verattiho....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty na twitteru musíš být 24/7. Každopádně toto vypadá dobře, má to průběh jak u Garetha tehdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Twitter mam zapnuty permanentne no. Ale nesleduju jen fotbal, takovy maniak zas nejsem..

Reagovat
CHONG

Ono se to dalo trochu čekat, ty řeči, jak pro PSG 150 mega nic neznamená, jsou prostě mimo, mít buď nulu nebo 150 mega, to je prostě rozdíl pro každého, i pro tu katarskou mrdku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem čekal, že ho budou chtít celý rok zlomit, aby podepsal. 150 mega je ranec jak prase, ale titul LM by jim místo toho možná stačil, těžko říct. Snad ne.

Reagovat
misinho7

zas neviem, ja si viem predstavit ze ho nechaju ist aj zadarmo..kto vie ci si nevypytaju teraz nejaku sialenu palku ktoru proste Floro neda a zoberieme ho o rok zadarmo

Reagovat
misinho7

no dobre predpokladajme ze ho ziskame..tak potom ale musi niekto odist nie? :D to budeme mat preplneny utok, ani netusim ako to Carlo posklada..Ale na kridlach rychlici Vinco,Mbappe a v strede Karim neznie zle.

Reagovat
Kily8

Skôr to vyzerá tak, že Hazard má miesto isté a o druhé miesto na krídle budú bojovať Mbappé, Vinicius, Bale a Rodrygo...

Reagovat
Anacron

Přeplněný útok? Hazarad nonstop zraněný, Bale náladovej šašek, Asensio a Rodrygo mohou maximálně střídat, Jovic tragéd a zbyde Benzema a Vincek, kterej ale musí dokazovat zlepšení v zakončení. Lorda ani nezmiňuju. Takže ano, na papíře je to dost jmen, ale jinak je to úplná tragédie.

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

tak samozrejme to zavisi od toho ci bude Eden alebo Gareth zraneny a v akej budu forme..ak nebudu zraneni a pojde im to tak to bude preplnene..ale ak to bude klasika tak potom pohoda

Reagovat
valloire

Reagovat
Kenneth

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Bez střely na bránu

Reagovat
Salfovic

Jankto ?

Reagovat
CHONG

Všiml jsem si ho jenom když střídal

Reagovat
Jordi Alba

Kdyby si na konci jeden z těch obránců zahrál na Erica Garcíu, tak máte aspoň bod.

Reagovat
CHONG

Ten bod mě ani tak nemrzí, ale nevystřelit na bránu, to je prostě hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon hrozný, zato Lamela perfektný deal

Reagovat
Visca el barca

https://youtu.be/vU203GZnW7M Už brzo 15-20 gólů dá.

Reagovat
Visca el barca

*

Reagovat
didosh

To je fotbal

Reagovat
Shevchenko

Koukám gólové hody zatím

Reagovat
misinho7

PSG have now invited Real Madrid to open negotiations for Mbappé's transfer, the player wants to move to the Spanish capital this summer and PSG have accepted that.

Blizi sa to. Nova hviezda La Ligy je na ceste

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadne ako Hazard

Reagovat
Beči

La Liga se stává čím dál horší a nudnější soutěží.

Reagovat
smazaný uživatel

A komu to cpeš, kluku?

Reagovat
Beči

Tobě ne, děvče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

proti Athleticu by to Real urval

Reagovat
sylarko

zato proti levante nie co uz

Reagovat
teenz

Alaba nepochopitelně hlavičkoval na vlastní malé vápno, kde byli v tu chvíli jen hráči Levante číhající na svojí příležitost.

No, on ten míč Alabu trefil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele