LaLiga - souhrn 16. kola

29.12.2020, 19:01, aktualizováno 31.12.2020, 18:14
Komentáře a souhrny
Atlético Madrid zdolalo Getafe a na čele tabulky má tříbodový náskok na Real Madrid, jenž pouze remizoval v Elche. Konečně zvítězil Real Sociedad, jenž uspěl v Bilbau. Barcelona pokračuje ve ztrácení bodů a další nepříjemnost představuje remíza s Eibarem. Vítězně se s rokem 2020 rozloučila Sevilla, která doma přehrála Villarreal. Těsně nad sestupovým pásmem naopak zůstává Valencia, která prohrála v Granadě...

CA Osasuna - Deportivo Alavés 1:1

31.12.2020 16:15

Góly: 67. Roberto Torres - 75. Lucas (pen.)

Osasuna nedokázala v domácím prostředí vybojovat víc než jeden bod a rok 2020 zakončí na předposledním místě tabulky. Remíza 1:1 s Alavésem je ale ještě dobrá, protože tým z Pamplony hrál už po pár minutách hry bez vyloučeného Martíneze. Deportivo však takřka celý zápas trvající přesilovou hru využít nedokázalo.

Začátek zápasu byl z domácí strany jako na houpačce. Už po sedmi minutách mohla Osasuna rozvlnit síť, po skvělé práci Calleriho, jenž udržel balón na hrací ploše, a nezištné přihrávce na Budimira, zachránila hostující celek tyčka. Hned o minutu později přišla velká komplikace. Brankář Rubén Martínez vyběhl až za šestnáctku, kde evidentně fauloval Deyversona a sudí Jaime vlastně neměl na výběr. Následovala červená karta a přímý kop domácích, ze kterého neudeřilo.

Deportivo se i v početní převaze těžko dostávalo do koncovky a až v závěru mohl ze vzduchu prolomit gólové mlčení hlavičkující Joselu, chyběly mu skutečně centimetry. V páté minutě nastavení zase pořádně vystrašil hostující příznivce Rubén García, volný přímý kop poslal do tyče. Na velké šance byl stav srovnán, stále však trval bezbrankový výsledek.

Branky nakonec přišly až po změně stran, ale i ve druhé půli se na ně muselo čekat. V 68. minutě podnikla bránící se Osasuna brejk a po zpětné Gallegově přihrávce překonal brankáře Roberto Torres. Oslabená Pamplona se dostala do překvapivého vedení. Domácí se z výsledku dlouho neradovali. O pár minut později se faulem v pokutovém území provinila Osasuna a Deportivo mělo k dispozici pokutový kop, který proměnil Lucas Pérez.

Mnozí v tu chvíli očekávali nápor Alavésu, ale opak byl pravdou. Osasuna hrála kompaktně a minutu před koncem mohla strhnout vedení opět na svojí stranu, David García však hlavičkoval vedle a protože šlo o poslední šanci zápasu, skončil duel nerozhodně 1:1.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Sociedad 0:1

31.12.2020 14:00

Góly: 5. Cristian Portu

Baskické derby ovládl Real Sociedad, kterému k výhře prestižního až mírně bratrovražedného souboje stačila jediná branka. Už v páté minutě se po akci Oyarzabala stal jejím autorem zkušený útočník Cristian Portu.

Tohle je jeden z těch zápasů, při kterých teď diváci chybí nejvíc. Tradičně vyhecované derby dvou nejpopulárnějších a nejúspěšnějších týmů Baskicka. Dnes začalo trochu netradičně už ve dvě hodiny, ale žádný ospalý úvod jsme rozhodně neviděli. Už v 5. minutě si totiž Merino všiml nabíhajícího Oyarzabala, kterému adresoval chytrou nahrávku. Mladý křídelník před bránou oslovil nabíhajícího Portua, který byl sice v záklonu, ale přeci nakonec dostal míč do sítě.

Po celý zápas se hodně žlutilo a to mohl být počet trestů ještě mnohem vyšší. Bylo to logické, v takhle prestižním duelu se každý souboj počítal dvakrát. To nicméně způsobovalo rozsáhlou kouskovanost hry. Šancí bylo pomálu, domácí se mezi tři tyče netrefili za první poločas ani jednou.

Sudí José Sánchez musel hned zkraje druhé půle řešit zapeklitý problém, když domácí Núñez srazil ve vápně Le Normanda a hosté se dožadovali penalty. Sudí ale nakonec správně nepískal. Obrovskou šanci na zvýšení měl La Real v 63. minutě, kdy ze standardní situace pálil Isak. Trefil ale jen břevno!

O chvíli později musel brankář Simón znova do akce, když jej po nahrávce Isaka vyzkoušel Oyarzabal. Díky brilantním reflexům si ale brankář Bilbaa poradil. Na body to však nestačilo.

Více informací k zápasu

Elche CF - Real Madrid 1:1

30.12.2020 21:30

Góly: 52. Fidel (pen.) - 20. Luka Modrić

Real Madrid neudržel vedení na hřišti Elche a s týmem, se kterým nikdy v historii neztratil ani bod, tentokrát remizoval 1:1. Hosté udeřili už v prvním poločase gólem Luky Modriće, ale po změně stran srovnal z pokutového kopu Fidel. Bílý balet měl do konce zápasu velkou převahu i několik šancí, ovšem gólově se prosadit už nedokázal.

Na závěr roku tak klopýtli oba velcí giganti - Real Madrid i Barcelona, zatímco na čele se směle vyhřívá Atlético Madrid. Real se mohl na svého městského rivala bodově dotáhnout a na půdě Elche šlo ze začátku všechno podle plánu.

Madridští udávali tempo a ve 21. minutě šli zaslouženě do vedení. Rána Marcose Asensia ještě skončila na břevně, ale s pohotovou dorážkou přispěchal Luka Modrić a s tím Badía už nemohl nic dělat. Real si pak do konce poločasu už žádnou gólovku nevypracoval, jen ve 37. minutě se dožadoval odpískání pokutového kopu za hru rukou. Celou situaci řešil VAR a sudí se rozhodl nepískat z toho důvodu, že ruka bránícího hráče byla v přirozené poloze u těla.

Elche prohrávalo po prvním poločase 0:1 a stále bylo ve hře o body. Realu se nepodařilo odskočit na rozdíl dvou branek a domácí v 51. minutě vyrovnali. Obránce Carvajal nedovolenými prostředky povalil v pokutovém území jednoho z protihráčů a následovala penalta. Fidel zvolil razantní střelu k tyči a i když Courtois vystihl směr, gólu nezabránil.

Real Madrid se s remízou nehodlal spokojit a ve zbytku zápasu sešlápl plyn. Střelu Lucase Vázqueze vyrazil Badía a v obrovských šancí ztroskotal Karim Benzema, který z malého vápna Badíu neprostřelil. Samotný závěr už se Realu tolik nedařil a v nastavení mohlo Elche dokonce otočit výsledek, ovšem nebezpečný přímák Verdúa vyrazil Courtois. Real Madrid v Elche pouze remizoval a první příčka se mu vzdálila.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Getafe CF 1:0

30.12.2020 19:15

Góly: 20. Luis Suárez

Atlético si v poměrně nezáživném utkání poradilo s Getafe a oslavilo další výhru. Tu mu zajistila jediná branka, jejímž autorem se už ve 20. minutě stal Luis Suárez.

Atlético vstupovalo do utkání s Getafe v jasně lepší pozici a hodlalo si udržet první příčku. Colchoneros by se rádi rozloučili s kalendářním rokem výhrou a dnes k tomu měli ideální příležitost. V utkání s Getafe se jim vlastně od začátku dařilo získávat pevnou půdu pod nohama a poměrně brzy se domácím povedlo proměnit svůj tlak v první branku utkání.

Nejprve se Thomas Lemar prodral do vápna a když viděl, že všichni hostující hráči včetně brankáře očekávají centr před bránu, pálil přímo na ni. Tím dokonale zmátl vše živé na trávníku, ale na dobře postavenou tyč tohle kouzlo bohužel neplatilo. Po šesti minutách se ale Colchoneros konečně prosadili. Dobře rozehraný volný přímý kop uklidil Luis Suárez hlavou přesně za záda brankáře Yáñeze - 1:0.

V zápase se hodně žlutilo a faulů bylo ještě mnohem víc, oba týmy si opravdu nic nedarovaly. Jenže šancí bylo pomálu. Z pohledu Getafe pak vůbec žádné. Brankář Jan Oblak byl v podstatě jen neplatícím divákem, který viděl utkání z první řady a v tom nejvyšším možném rozlišení. Své umění ale v první půli předvést nemusel.

Ani po změně stran se Oblak nemusel moc namáhat. Když už se Getafe dostalo do zakončení, zpravidla mířilo hodně mimo. Přesto trenér Simeone v závěru střídal Suáreze stoperem Giménezem, jako by se bál o body. Utkání v posledních chvílích ubíhalo asi stejně rychle jako třicetiletá válka.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - SD Huesca 2:1

30.12.2020 19:15

Góly: 33. Nolito, 61. Iago Aspas - 84. Jaime Seoane

Domácí Celta slaví další tři body a rok 2020 zakončuje tím nejlepším možným způsobem. Proti Huesce hrála celou dobu prim a díky brankám Nolita s Aspasem ji nepoložil ani závěrečný gól Seoaneho.

Celta Vigo je pod vedením trenéra Coudeta úplně jiným týmem a sbírá jeden bod za druhým. Asi ani nejoptimističtější fanoušci nečekali tak pozitivní změnu, tak obrovský uragán, který Celta najednou svědomitě roztáčí. V prvních momentech hrála Huesca hodně odvážně a Celtu tím dle mého soudu dost zaskočila. Celta se totiž nedokázala častěji dostat za polovinu a spíš bránila.

Možná ale přesně to byly mind games z Coudetovy hlavy, protože právě v těch chvílích Celta udeřila. Ve 13. minutě Iago Aspas prošel až k vápnu a v něm servíroval míč na zadní tyč, jenže spoluhráč na něj nedosáhl. I tak musel brankář Fernández vytáhnout hodně rychlý zákrok. Po dvaceti odehraných minutách si na centr od Olazy naběhl Nolito a hlavičkoval těsně nad bránu!

Po půlhodině mu to už ale vyšlo. Aby taky ne, když se dostal prakticky sám před prázdnou bránu. Tam jej našel pas od Suáreze mířený na Iaga Aspase, který balon chytře nahrál spoluhráči. A Nolito už se nemýlil - 1:0.

Deset minut po změně stran se k centru ze strany dostal opět Nolito, ale tentokrát pálil příliš vysoko, ačkoli byl ve skvělé pozici a prakticky sám. Celtě to zas tak moc vadit nemohlo, protože v 61. minutě navýšila své vedení. Tentokrát Nolito parádně vyslal do brejku Aspase, který si zaběhl za obranu, obešel kličkou i brankáře a poslal míč do prázdné brány!

Huesca se ale nevzdala. Dvacet minut před koncem trefila tyčku, dělovku Jaimeho Seoaneho zase vyrazil brankář Blanco. I ten ale nakonec kapituloval. V 84. minutě totiž Huesca kombinovala u vápna Celty tak rychle, že Jaime Seoane dostal míč do volného prostoru a z úhlu Blanca dokázal propálit - 2:1.

Více informací k zápasu

Granada CF - Valencia CF 2:1

30.12.2020 17:00

Góly: 45+3. Kenedy, 88. Jorge Molina - 36. Kévin Gameiro

Povedený závěr roku potvrdila Granada, která doma na Nuovo Los Cármenes porazila Valencii 2:1 a pojistila si průběžné sedmé místo. Domácí se zároveň přiblížili šesté Barceloně a v novém roce je čeká boj o evropské poháry. Zcela jiné starosti bude mít Valencia, tradiční klub se zmítá v krizi a po další porážce se "namáčí" do sestupových vod.

Valencia totiž klesla na šestnácté místo, ale bodů má stejně jako osmnáctý Valladolid. To je pro tradiční klub, který je zvyklý hrávat o první čtyřku velmi špatná zpráva a je také otázkou, jak dlouho u kormidla ještě setrvá trenér Javi Gracia.

Zápas začal trochu opatrněji, než se čekalo a teprve až ve 14. minutě protáhl brankáře Doménecha ze střední vzdálenosti Kenedy. Valencia to kontrolovala až později pokusem Kévina Gameira, který musel Rui Silva vyrážet a z dorážky pak rovněž neuspěl Guedes. Nakonec to byli skutečně hosté, kteří prolomili gólové mlčení a ve 36. minutě se ujali vedení. Čeryšev poslal do malého vápna ideální balón a Kévin Gameiro ho dopravil do sítě. Los Che pak byli blízko tomu, aby šli do šaten za příznivého stavu, jenomže v nastavení vypálil z přímáku Kenedy a díky teči se Doménech ani nepohnul - 1:1.

Od druhého poločasu tedy začínalo všechno od začátku a o něco lepší byla Granada. Puertas překvapivou střelou pořádně protáhl Doménecha a Suárez zase o několik minut později mířil těsně vedle. Granada stupňovala své snažení a další velkou šanci zazdil Suárez, jehož střelu z malého vápna pohotově vyrazil hostující brankář.

Hosté nestíhali a dvacet minut před koncem si pořádně zavařili, když Jason fauloval Duarteho a musel po druhé žluté kartě ze hřiště. O tři minuty později ho navíc doprovodil týmový kolega Guedes a to nejprve za nafilmovaný pád a poté za zbytečné řeči směrem k sudímu. Valencia šla do devíti, ale Granada také neudržela nervy na uzdě a o další tři minuty předvedl zákrok na červenou i Duarte. Sudí Vega tak během šesti minut rozdal tři červené karty.

Granada měla nadále početní i územní převahu a toho dokázala využít. V 88. minutě trkl do centrovaného balónu Jorge Molina a Doménech se stačil jen ohlédnout. Domácí zvítězili nad Valencií 2:1 a pojistili si stávající sedmé místo. Na druhé straně se krize Valencie prohlubuje.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Real Valladolid 0:0

29.12.2020 21:30

Góly: -

Utkání mezi Cádizem a Valladolidem gól nepřineslo a oba celky víceméně zůstávají na svém. Přitom nemuselo u remízy zůstat, oba soupeři měli šance na to rozhodnout.

Utkání na hřišti Cádizu bylo prakticky orámované velkými šancemi, ale bohužel žádný gól nepadl. To nejzajímavější se událo na začátku a pak na konci utkání. Už v 1. minutě hlavičkoval z malého vápna do břevna Weissman a Cádiz si mohl zhluboka oddechnout. Na druhé straně málem udeřil hlavou i Negredo, jemu však scházela o něco větší přesnost. Ve 12. minutě zase nedůrazně zakončoval Lozano a zahodil tak i druhou velkou příležitost Cádizu. Posléze gólových možností výrazně ubylo a poločas skončil nemasným a neslaným výsledkem 0:0.

I ve druhém poločase se muselo na výraznější šanci poměrně dlouho čekat. Výjimkou byla jen situace z 50. minuty, ve které Plaňovu střelu vyrazil nohou brankář Ledesma. To však bylo na delší dobu vše a chvílemi to vypadalo, že aktéři zápasu na gólové snažení rezignovali. Nebyla to pravda.

Závěr zápasu přinesl asi tu nejlepší podívanou, protože oba celky se nechtěly s výsledkem 0:0 spokojit. Osm minut před koncem pálil vysoko nad hostující Villa a na druhé straně přestřelil branku o poznání méně Carcelén.V 87. minutě šel ještě jednou do akce Villa a tentokrát jeho ránu musel pacifikovat brankář Ledesma. A když v nastaveném čase vyrazil Masip střelu Espina, byl tím bezbrankový výsledek definitivně zpečetěn.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Betis 4:3

29.12.2020 21:30

Góly: 2. Óscar Duarte, 22. José Luis Morales, 24. José Luis Morales, 55. Roger - 12. Aïssa Mandi, 78. Sergio Canales (pen.), 86. Sergio Canales

Levante zvládlo úžasný zápas, který nabídl divákům sedm gólů! Po většinu utkání hráli prim domácí, kteří ještě 15 minut před koncem vedli o tři branky. Pak se sice utrhl ze řetězu střídající Sergio Canales, ale ani jeho dvě trefy hostům na body nestačily.

Levante hned na začátku dalo jasně najevo, že se toho nebojí a že dnes si tři body nechá doma. Povedl se mu totiž start snů. Už ve druhé minutě domácí zahrávali rohový kop, na ten si vyskočil Óscar Duarte a přesnou hlavičkou překonal hostujícího brankáře Joela Roblese.

Bez nervů se vstup do utkání ale přesto neobešel, protože už v 15. minutě bylo srovnáno. Ve 12. minutě se totiž hostům povedlo dotáhnout míč až k vápnu a propadl až na zadní tyč. Padající útočník Juanmi byl v ofsajdu a proto sudí nejprve gól dobíhajícího Mandiho neuznal, ale po shlédnutí videa naznal, že balon k Mandimu poslal obránce Duarte, takže gól platil.

Celek z Valencie si ale vedení vzal velmi rychle zpět. Ve 23. minutě si na centr ze strany počkal José Morales a krásnou ranou jej poslal přesně pod břevno! Šílené tempo první půle pokračovalo a ve 25. minutě už byl rozdíl dvougólový. Obrana hostí sice první atak Levante odklidila, jenže opět jen na hranici vápna. Tam byl připraven kdo jiný než Morales a opět uklízel přesnou ranou do sítě - 3:1.

Gól číslo pět měl málem na svědomí hostující tým. V nastavení si Fékir našel prostor pro zakončení z hranice velkého vápna, jenže pálil jen do břevna! Mnohem přesnější byli deset minut po změně stran domácí hráči. Morales si naběhl k vápnu a v něm krásným pasem našel nabíhajícího Rogera Martího. Ten byl sice tísněn dvěma protihráči, ale přesto dokázal zakončit - 4:1.

I přes takový rozdíl ale Levante nedohrálo v klidu. V 69. minutě totiž Rober vlepil soupeři facku a byl za to sudím pochopitelně poslán do šaten. A nastalo obléhání.

Obrana Levante nakonec nápor nevydržela. Óscar Duarte zahrál ve vlastním vápně po centru ze strany rukou a sudí po nápovědě videa pískal penaltu. K ní se postavil střídající Sergio Canales a proměnil. Tři minuty před koncem se stejný hráč z úhlu prosadil, když jej našel Miranda. Víc už ale Betis nezvládl, takže mu ani tři góly k bodům nestačily.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - SD Eibar 1:1

29.12.2020 19:15

Góly: 67. Ousmane Dembélé - 57. Kike

Fotbalisté Barcelony jakoby podtrhli nepovedený rok a v posledním zápase remizovali 1:1 s Eibarem, což se rozhodně nečekalo. Katalánci se dostali do problémů ve druhém poločase, kdy inkasovali jako první z kopačky Kikeho. Odpověď Blaugranas sice netrvala dlouho, ale Dembélého gól byl z jejich strany jediný.

Barcelonští fanoušci zase jednou ostrouhali, když jejich oblíbený tým nedokázal porazit Eibar. Přitom ještě v únoru letošního roku Barcelona stejného soupeře sprovodila z Camp Nou výpraskem 5:0 a vlastně i další zápasy na stejném stadionu vyzněly jasně ve prospěch Katalánců.

Jenomže tentokrát nehrál Lionel Messi a to bylo znát. Když už v 8. minutě sudí odpískal pokutový kop za hraní rukou, šel by Messi kopat penaltu. Takhle se k puntíku postavil Martin Braithwaite a branku vůbec netrefil. Barcelona zahodila tutovku a od tohoto momentu šlo všechno z kopce. Na druhé straně mohl šokovat domácí příznivce Kike, který ve vzduchu jen o kousek minul branku. Ve 25. minutě sice Barca vstřelila gól, ale při přihrávce Firpa byl Braithwaite v těsném ofsajdu, takže průběžný stav zůstával nadále 0:0.

Po přihrávce Júniora Firpa měl na konci první půle solidní šanci i Griezmann, jenomže i v tomto případě scházely ke trefení branky centimetry. Bez Lionela Messiho to v ofenzívě skřípalo a Ronald Koeman si toho byl dobře vědom. Do druhého poločasu tedy přichystal střídání a na trávník vyběhl Ousmane Dembélé.

Nový muž na hřišti měl obrovskou šanci v 57. minutě, ale svůj samostatný únik na brankáře nepotrestal a když z dorážky nedal gól ani de Jong, zasluhovalo si počínání Barcelony trest. A ten také přišel. Obrovskou chybu Araúja na polovině hřiště využil Kike García a Dembélému ukázal, jak se samostatný postup na brankáře řeší. Eibar vedl na Camp Nou 1:0.

Dalo se očekávat, že Eibar bude dál pod tlakem domácích a ti skutečně rychle vyrovnali na 1:1. Júnior Firpo znovu zatáhl balón k šestnáctce, odkud přihrávkou přes celé vápno našel Dembélého a ten na malém vápně zavěsil. Barcelona ožila a za chvíli selhal v další tutovce opět Martin Braithwaite. Eibar se s přibývajícím čase koncentroval už jen na bránění a to mu vycházelo. Katalánci spálili velké možnosti včetně té úplně poslední v nastaveném čase a v podání Trincaa, který křižnou ranou těsně minul. Eibar získal na Camp Nou historický bod, kdežto Barcelona podtrhla nepovedený rok 2020.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Villarreal CF 2:0

29.12.2020 17:00

Góly: 8. Lucas Ocampos (pen.), 53. Youssef En-Nesyri

Sevilla zvládla další veledůležitý duel a směřuje tabulkou vzhůru. Opačný směr naopak čeká hosty z Villarrealu, kteří sice drželi míč častěji na svých kopačkách, ale dostali góly od Ocampose a En-Nesyriho.

Lucas Ocampos se zase jednou zhostil úlohy lídra a vedl své spoluhráče za třemi body. Proti Villarrealu si připsal jednu branku, když se trefil z penalty a také jednu asistenci, když gólovku vytvořil pro En-Nesyriho. Sevilla obecně vstoupila do utkání s vervou a do svého soka zaťala první dráp již v sedmé minutě.

V souboji dvou Argentinců pálil na bránu domácí obránce Marcos Acuña a jeho ránu zpoza vápna tečoval již v něm stoper Juan Foyth. Sudí si nejprve celou situaci ještě prohlédl na videu, ale po něm měl jasno - penalta. K ní se o minutu později postavil Lucas Ocampos a brankáře Asenja poslal zkušeně na opačnou stranu brány - 1:0 pro domácí

Tak brzké inkasování samozřejmě Villarrealu trochu podlomilo nohy a Žlutá ponorka chvíli nevěděla, co dělat. A i když se Villarreal postupem času nejen oklepal, ale také stále častěji držel míč na kopačkách, byla to Sevilla, kdo si připravoval šance. Deset minut před koncem první půle Jordán rozehrál nakrátko rohový kop, centrovaný míč potkal ve vápně hlavičkující Diego Carlos a brankář Asenjo měl plné ruce práce, aby jeho zakončení zkrotil.

Villarreal přitápěl pod kotlem, ale jeho tlak byl spíš optický. Žádné větší šance si hosté dlouho nemohli vypracovat. Ani přesto, že se na trávník dostal žolík z minulého kola Yeremi. V 53. minutě se navíc Sevilla opět prosadila. Definitivní výhru pojistil Youssef En-Nesyri, který si naběhl do uličky na parádní pas od Ocampose a chladnokrevně zakončil.

V závěru utkání si Villarreal přeci jen vypracoval dvě šance, ale Alfonso Pedraza přes skvělý průnik do vápna neuspěl kvůli schopnostem brankáře Bounoua a stejně dopadl také Chukwueze. Ránu střídajícího útočníka brankář Sevilly vytáhl na břevno, od nějž se balon odrazil mimo. Do konce utkání už si domácí cenné tři body bez problémů pohlídali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid14112127:535
2.Real Madrid16103328:1533
3.Real Sociedad1785426:1229
4.Sevilla FC1482417:1026
5.Villarreal CF1668220:1626
6.FC Barcelona1574429:1525
7.Granada CF1573519:2324
8.Celta Vigo1665522:2223
9.Cádiz CF1654711:2019
10.Real Betis1661919:3019
11.Levante UD1546520:2118
12.Athletic Bilbao1653818:1918
13.Deportivo Alavés1646614:1818
14.Getafe CF1545612:1617
15.Elche CF1437413:1716
16.SD Eibar1637612:1616
17.Valencia CF1636722:2415
18.Real Valladolid1636715:2415
19.CA Osasuna1534814:2413
20.SD Huesca1619614:2512

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (217)

Přidat komentář
Slavia10

Po Lopem by měl skočit Dortmund, to je jejich šance na úspěch.

Reagovat
Kenneth

A proč by tam chodil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Kennetha si velmi dobře pamatuju, když diskuze ještě za něco stála, tak se mu každý smál, a teď tu vypadá jako nejrozumější Madridista(moc jich tu nechodí). Proč taky když tu oxidují také dementní individua jako CHONG nebo valloire. Člověk, co tu chodí třeba 10 let, tak se musí jenom smát. Dřív lidi i něco sdělili, dozvěděl si se od nich něco, věděli něco o Barceloně a Realu.

Reagovat
madridcan

Kvôli tejto blbosti v písanej forme si si dnes o tretej v noci musel dať tú námahu a spraviť si nick? Tak to áno.

Reagovat
smazaný uživatel

plus blbeček Kenneth nefandil Chelsea?

Reagovat
Kenneth

Nefandil fašounku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se na něj musí

Reagovat
smazaný uživatel

7 Kennethov za tento príspevok.

Reagovat
CHONG

To sis celkem naběhl, i když vall rád troluje, tak o fotbale toho ví víc než 99% zdejších uživatelů A rozumných Madridistů je tu celá řada v čele s impem a One-Realem...

Reagovat
valloire

Reagovat
alcantara

Tak One tu uz skoro vobec nechodi, bohuzial.

Reagovat
valloire

Co ty a Orla Perč?

Reagovat
alcantara

Bieda, vall Ked mam cas, hlavne bikujem, najma tento rok. Nevieme sa s partiou ani zenskou nejak skoordinovat. Ale v hlave to stale mam. Tento rok mi vysli iba Male Karpaty parkrat, slabotka.

Reagovat
valloire

Jelikož jsi ze Slovenska, máš to blíž, tak by ti měli stačit 4 dny...To se dá zkoordinovat ne? Já byl letos v Tatrách, Jeseník a Veľká Fatra přechod. Stačí. Alpy asi dlouho nebudou. Doufám, že mě pustí k vám. Hlavní je ale někam vyjet, extrém si můžeš dát i v Beskydech a všude je krásně. A o to jde.

Reagovat
valloire

a že pomalu 100% informací o dřívějším fotbale tu píšu já, ti patrně uniklo

Reagovat
smazaný uživatel

To je daň za to, že si chuj. Vo finále si pre väčšinu blbec

Reagovat
Psy_cho

To jsem myslel, že to je diskuze k fotbalu a ty mluvíš o svým fotrovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to sú urážky. Normálne sa mi slza tisne do očí. Radšej si nájdi doktora, čo ti da doporiadku hlavičku

Reagovat
Kluivert9

Navíc titulovanej.

Reagovat
valloire

áááá fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec. Si mi už voľný jak guma v trenkách. Je to tvoje rozhodnutie, čo za sebou zanechávaš.

Reagovat
valloire

Už? Takže jsi mě miloval? Buzno !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dojímavé.

Reagovat
el Principito

no, kdybys to tu nepsal, tak můžou eurofotbal úplně zrušit zase ti tolik nefandi

Reagovat
valloire

to jsem ale nenapsal...minimálně to může bejt pro spoustu lidí zajímavý

Reagovat
el Principito

jo, třeba že Vasconcelos je lepší než Messi ... to je fakt obohacující

Reagovat
valloire

to jsem ale nepsal, tak nelži

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

Jsem napsal hlavo, že vim, kdo to je, potom co Pelé řekl, že byl 10x lepší než Neymar. Jelikož vy tady, jak to není na netu, netušíte.

Reagovat
el Principito

my tady nepotřebujeme glorifikovat hráče, kterýho jsme nikdy neviděli hrát (a ty taky ne), a naopak hejtovat hráče, kterýho vidíme hrát každý týden 2x - 3x po dobu skoro 15 let... o tom byl smysl mého komentáře, ty hlavo

Reagovat
valloire

smysl tvýho komentáře Vasconcelos je lepší než Messi je ta pitomost s glorifikací?

Reagovat
el Principito

a jaký je smysl tvýho psaní o Vasconcelovi, kterýho si nikdy neviděl ani na obrázku ?

Reagovat
valloire

ty vole, já jsem jenom napsal, že vím o kom Pelé mluví

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Israha

Sevilla je horší, než loni, ale Lopemu letos docela vychází ten cynický, "zidanovský" přístup hlídání si obrany, přizpůsobení se tempu soupeře a čekání na darované šance. Emery k tomu zápasu přistoupil rozhodně sympatičtěji, ale na to se nehraje.

Reagovat
LAM

Kéž by se tahle sezona dohrávala jako přátelák.Je jasný že na žádnej z titulů nemáme,ale já vidim v tom týmu hromadu potenciálu do budoucna.V budoucí sezoně snad už nebude možný zahazovat tolik šancí a dávat si tolik vlastních golů.

Hlavně uhrát LM.To bude asi maximální cíl pro letošek.

Reagovat
Salfovic

Pokud to tam nezačne Messimu padat, tak to i o tu LM bude pořádný boj.

Reagovat
Psy_cho

A budou za něj rádi. Ať je Koeman jakýkoliv, tak za blbě kopnutou penaltu a individuální chyby z blbosti nemůže.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Připomínáš mi Koemana. Kdyby rozhodčí, VAR a jeho vlastní hráči tak často nekazili jeho geniální plány, byl by z toho jasný titul a světlá budoucnost .

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych byl trenér, tak by tohle byl pro mě možná nejhorší zápas v sezoně - zápas proti týmu který vyhrál naposledy v říjnu, nesoustředění zmatení hráči, tuny brutálních individuálních chyb v rozehrávce, naprosto tragické zakončování penaltou vedle brány počínaje, nájezdy na brankáře konče, inkasování znamenající ztrátu bodů kvůli otřesné chybě stopera s míčem u nohy a nejlepší hráč na hřišti mající čerstvých 18 let a Dřevinho, který se zraní při vlastní stupidní kličce kdesi na půlce.

Reagovat
sylarko

vdaka tomu drevinhovi mame aspon bod ty klokanokokot :D

Reagovat
smazaný uživatel

OT: je tu diskuze k dvacítkám?

Reagovat
madridcan

To asi nie je narážka nato, že akou rýchlosťou šoferujes

Reagovat
smazaný uživatel

Ja řídím odjakživa jak hovado

Reagovat
Mass

Reagovat
Psy_cho

To už je na mě moc mladý, ale na hezký dívání ... proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvacítky nejsou vůbec špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
blaugrana

Nech to daju Pimientovi, bo ten saboter posle Barcu mimo top 4.

Reagovat
sylarko

presne. keby tam bol pimienta, tak araujo tu chybu nezrobi a braitwait by premenil penaltu

Reagovat
blaugrana

to nie je o jednej chybe....a ten tim nema ziadnu mentalitu a pdychicku silu...a od toho tam je snad trener

Reagovat
sylarko

kym nebude nove vedenie nema zmysel daco menit.

Reagovat
Kokesh

Taky přišel do týmu sabotérů, kde několik hráčů chtělo po minulé sezoně skončit...shodou okolností to byly tři největší opory.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tvoje inside informace nemají chybu .

Reagovat
Kokesh

Messi je jasný.

Tady je Pique. https://youtu.be/e9T_AhUhxOs

A Suarez byl lépe řečeno vyštván jako obětní beránek, aby ostatní nemuseli. Fakt nevím co tady zkoušíš...

Reagovat
Hristo Stoichkov

A kdo mají být ti sabotéři? Jediný, kdo opravdu prokazatelně chtěl odejít, byl Messi. Piqué mluvil o něčem trochu jiným, než touze po odchodu. Suárez je úplně mimo, ten chtěl zůstat skoro za každou cenu a klub ho tlačil k odchodu, takže nějaký “lépe řečeno” je fakt úplně mimo.

Reagovat
Kokesh

O čem jiným?

S platnou smlouvou se veřejně nabízel, že to bude klidně on, co má odejít. Nevím, co víc chceš, aby se někdo mohl označit jako sabotér...

Takhle se profilují klíčoví hráči Barcelony...na kterých má Koeman stavět.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takže Piquého, který chtěl pomoci klubu a dal mu možnost se ho bez nějaký kompenzace zbavit, o pár měsíců později šel dobrovolně s platem razantně dolů, budeme nazývat sabotérem? Co potom říkáš na Ramose, který vás v primu vydíral Čínou?

Reagovat
Kokesh

Možnost?

Váš budoucí prezident dál možnost po brutálním debaklu se ho zbavit. Panebože, nejsme náhodou v pohádce? No o pár měsíců dřív taky nikdo s platem jít dolů nechtěl.

Sergio chtěl větší plat, který se po angažování posazeneho předplaceného Garetha zintenzivnil. Jedni utíkají po opakující se každoroční tragédii, druhý nic podobného nikdy nezažil... souvislost tam asi vidíš jen ty.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A nebyla to snad možnost? Jak jinak nazvat jeho gesto, když podobný či dokonce lepší podmínky by nikde nedostal. Zkrátka tak klubu šanci zbavit se jednoho megakontraktu.

To, že hráči “nechtěli” jít s penězi dolů, bylo několikrát vysvětleno, můžeš se podívat třeba na Messiho vyjádření, který tenkrát postoval na sociální sítě, když už máš potřebu vyjadřovat se o věcech, kde ani zdaleka nemáš takový přehled jako v Realu, což je myslím logický.

Messi má snad nejvíc trofejí minimálně ze všech současných fotbalistů, ale jasně, budeme z něj dělat člověka, co utíká po každoročních tragédiích .

Docela by mě zajímalo, kdy u tebe přišel bod zlomu a místo Realu ses začal věnovat víc Barce a speciálně Messimu. Kdybych tě neznal z dřívějších diskuzí, tak si tě vůbec nedokážu spojit s Realem, ale pouze pliváním na Messiho.

Reagovat
Kokesh

To ale úzce souvistí s tím, s čím Messi vystoupil. S touto formou protestu proti managementu, s volbou já nebo on, by v jakékoliv jiné struktuře podobající se formě FCB, byl na dlažbě další den...chápu, že ho tu někteří vidíte za boha, pro mě je to ale nepřijatelný precedenc, který kdyby se opakoval, má obrovský dopad na jakékoliv normální fungování klubu.

Ať si utíká před čím chce, prostě utíká. Navíc v době, kdy za jeho kariéru zažívá nejčernější období, kdy individuálně sám selhává a kdy sám o sobě musí dost pochybovat...

Je vtipný, jak jsi mě tu zaškatulkoval. K Messimu se vyjadřuju, o tom žádná, Ale urcitě je to v minimální množství, oproti příspěvkům o RM....navíc jsem se nikdy nesnažil ho zhazovat fotbalově ať už jakooukoliv formou, jelikož k němu chovám velký respekt. To samé se nedá napsat o tobě, a tvých vytvořených nesmyslech o CR pod italskou, ale i španěslkou sekcí. Ke konci vždy jen znehodnocování jeho osoby, rekordů, čísel, které se ti vymstily ostatně jako komukoliv, kdo si dovolil spekulovat o jeho fotbalové velikosti...

Reagovat
Messiáš

Kdyby Messi opravdu chtěl něco sabotovat, tak není pomalu každý zápas nejlepším hráčem na hřišti, nemluví pozitivně v rozhovoru o Koemanovi pozitivně, když byl schopen otevřeně kritizovat tehdy pořád stávajícího prezidenta a několikrát se dokázal ohradit proti rozhodnutím vedení. Bohužel/bohudík je v pozici, kdy vždy jakýkoliv jeho čin bude polarizovat společnost. Hodně lidí jeho postavení a moc může kritizovat, naopak určitě by existovala skupina, které by nevonělo, že nedokáže výjadřit stanovisko. Za mě tím naopak spíše získal, dlouho se mluvilo o Messim, že mu tohle chybí, že to není lídr a podobně. On svým projevem hodně přispěl k mobilizaci Cules a k bezprecendtnímu výjádření nedůvěry nejhoršímu prezidentovi všech dob. Oba s Gerardem jsou jedni z největších klubistů napríč spektrem. Piquemu se dá leccos vyčíst, tím, že není uplná dilina, ale naopak celkem multitalentovaný jedinec, tak mám určitě pochybnosti, zda mimofotbalové záležitosti mu nebrání spravně regenerovat apod. Jeho vyjádření bylo nicméně mířeno na celkovou strukturu klubu a nutnost restrukturalizace/renovace. Oba dva mají svůj věk a nikdo z nich určitě netouží "přetrpět" sezónu a posrat to zbytku, jen, aby to sabotovali Koemanovi či kdoví komu.

Chce si to občas něco načíst, i něco jiného než proMadridská média, pokud máš potřebu se vyjadřovat i k jiným tématům. Dalo by se to pochopit, kdyby ses snažil trollovat, ale tuhle tendenci a jedovatost hlavně vůči Messimu už pozoruji delší dobu

Reagovat
Psy_cho

Tak ti nevím, tohle propírání problémů v médiích mi moc fér nepřijde, navíc jakýkoliv hráč je zaměstnanec klubu, který mu shání velký prachy na jeho plat, jasně za odvedenou práci. Jeho práce je hrát fotbal, ať si koupí svůj klub a pak si nechá hráče do všeho kecat. Pokud mu fima Barca už nesedí, ať jde pryč. By mě zajímalo, jak dlouho by si nechal tvůj šéf líbit, kdyby si ho pořád veřejně kritizoval, ať právem či neprávem. Letěl by si hned.

Reagovat
Messiáš

Barcelona jako klub patří Socios, oni jsou de facto zaměstnavatelé. Aji prezident aji Messi nebo jakýkoliv jiný hráč vlastně podléhá jim. Prezident má pak právo rozhodovat v celé řadě věcí na základě voleb a k tomu má pochopitelně celou řadu pravomocí. Nechci se pouštět do právnických rozborů smlouvy a celé té situace v létě, jen dodám, že rozhovor s Messim a upuštění páry nad tím jakej je Bartomeu mamlas přišlo až v moment, kdy Messi byl pranířován v médiích a loutkami Bartmomeua za to, že poslal fax, kde se dovolával klauzule ve smlouvě a možnosti odejít. Pro mě jako fanouška klubu i Messiho to pochopitelně byla bolestivá situace, ale vzhledem k přístupu Bartomeua, očernovací kampani Sportu a Munda na Messiho byla pro mě daleko horší reakce klubu. Do té doby jsem naivně věřil, že zbytek hodnot nám zůstal a dokážeme s největší klubovou legendou a pravděbodobně nejlepším hračem všech dob se důstojně rozloučit. Nakonec musela jedna strana ustoupit, jelikož hrozilo, že po všech mimofotbalových skandálech v klubu (předražené marketingové zakázky, které vedly jen ke snaze vylepšovat obraz Bartomeua a snižovat jej některým hráčům, různa neobratná vyjádření Abidala, nechutné díry v rozpočtu, které nejsou způsobeny jen Covidem apod) a samozřejmě herní bída korunovaná výpraskem od Bayernu, tak by se celý tento rok řešila soudní sága. To myslím, že by málokterý Cule dobře kousal

Reagovat
Psy_cho

Ale jo, nějak ty argumenty chápu, proto jsem nepsal "jen hráč", vedení Barcy je strašné a jejich očerňování hráčů, přestupová politika, angažování trenérů je na tragické úrovni, tak tohle by zase neměli dopustit "majitelé". Hráči mají hrát, vedení řídit klub, majitelé rozhodovat o celkové strategii. A mě, z venčí neznalému, připadá, že tam každý kafrá do všeho, i do toho, co mu nepřísluší. Když si vezmu něco podobného v FCB, tak Müller (pan Bayern) nehrál, odešla mu forma, nepřišel na společnou řeč s trenérem, presto si nedovolil ani písmenem naznačit kritiku vedení, koho přivedli a že nehraje, pouze konstatoval, že když si nevybojuje základ, tak bude muset pryč. A mě připadá, že si prostě Messiho moc pustili ze řetězu a ten jim krafe do všeho, s kým chce a nechce hrát, kdo nebude trénovat. Robben si jednou pustil zrosku pusu na spacír a měl problémy se vrátit do základu, nechali ho vyhnít na tribuně. Tohle se v FCB prostě nevede.

P.s.Nic ve zlém, rozhodně není nejlepší ani dnes a uz vubec v celé historii, max pro vás, fanoušky Barcy. Není mistr svéta ani nevyhrál CA.

Reagovat
Messiáš

V pořádku. Ono je naprosto legitimní nesouhlasit s mírou vlivu, který Messi má (on se teda nepochybně dost přecenuje, ale to je teď vedlejší), tady jde o to, jak vzniklo celé toto vlákno, kdy Kokesh naprosto nepodloženě píše o něktetých hráčích jako o sabotérech. A dávat reakční rozhovory jako nejaký důkaz pro sabotování Koemana je mimo, neboť v rozhovorech šlo o něco jiného

Nemám nasledován moc Bundesligu a Bayern vidím akorát v LM, ale nebyl náhodou Muller jeden z hráčů, který vyštval Ancelottiho, když šli za Hoenessem a Rummenigem, přičemž si ještě přisadil v moment, kdy Carla doopravdy vyhodili ?

P.S. Je to opravdu dost subjektivní záležitost, momentálně měl vyhrát GB Lewa a bylo by to zcela zasloužené. Nejlepší hráč všech dob se bude posuzovat až po skončení kariéry, nicméně Messi bude v té nejužší diskuzi nehledě na to, jestli něco s reprezentací vyhraje nebo ne

Reagovat
Kokesh

Já nemyslel Koemana, ale Setiéna (což ti mohlo dojít z věty "Taky přišel do týmu sabotérů"). Těch rozhovorů, videí atp, včetně Messiho chování po sezóně je opravdu tolik, že se určitě necitím mimo, na to abych o obou mohl mluvit jako o sabotérech.

Proto tu tvou zmínku o vytříbenených zdrojích, kterými se určitě obklopuješ jen ty s radostí přejdu, protože my ostatní přece čteme jen samé PROmadridské deníky nezakládající se na pravdě.

Reagovat
Messiáš

Přecházej si co chceš. Zatím si tu svoji domněnku postavil na dvou rozhovorech a proklamaci, že Messi je jasnej. To pak nezbývá než pogratulovat k tvé úžasné dedukci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezažil? Není to tak dlouho, co mistr Ramos zažil třetí místo v lize s 12 prohrami a 19 body ztráty na první místo a dvěma prohrami z El Clásic se skóre 1:6. Lépe řečeno, je to rok a půl

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

A ve stejné sezoně další dvě El Clásica v Copě, remíza a prohra, skóre 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

A dále v té jedné a samé sezoně vypadnutí s Ajaxem v osmifinále, skóre 3:5. Ale jo, ten vítěznej Ramos pouze vítězí a vůbec neví, co to znamená prosrat sezonu se vším všudy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ajax se nepočítá, tam se jako správný kapitán kapitánů nechal naschvál vykartovat, aby mohl místo odvety točit dokument .

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Nevonia?

Reagovat
valloire

je to blbost

Reagovat
Gazdo

Ale nie je je proste tupy jak poleno. Ty nam nadavas ze sa zastavame Messiho az do morku kosti tak ty sa nezastavaj Ramosa za kazdu cenu

Reagovat
valloire

Já se ho nezastávám. Podělal to. Ale nechal se vykartovat správně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jak to teda podle tebe bylo?

Reagovat
Billy McClane

To myslis fakt vazne ?

Reagovat
CHONG

Počkej, ty si fakt myslíš, že se nechal vykartovat schválně, to snad ne Prostě je akorát blbej jak necky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však se snad naschvál vykartoval a ještě to geniálně prokecnul hned po zápase na tiskovce, ne? Nebo už to mám s něčím pomotaný?

Reagovat
CHONG

V pohodě, já to mám pomotané, nějak jsem si vsugeroval, že trest dostal za něco, co řekl v tom pozápasovém rozhovoru

Reagovat
valloire

Ty vole Christ, tak ty nevíš na 100% a dáváš sem nějaký domněnky? Však Ramos se zcela pochopitelně nechal vykartovat, aby šel do čtvrtfinále s čistým štítem. Že to nedopadlo, je věc jiná. Stejný udělali i u vás v LM.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Valle, tak vy se tomu tady vysmějete, co si to vymýšlím za blbost a pak to ještě nazveš nějakými domněnkami? Pamatoval jsem si to dobře. Mimochodem třeba s tím platem a “vydíráním” u vás nemám problém, chtěl peníze, který si jednoznačně zasloužil a Florentino je prostě úplně jiná káva než Bartomeu, takže musel použít trošku silnější kalibr. V dnešní době už celkem standardní věc.

Reagovat
valloire

No jo...On se Sergio prokecl a to je tak jediný co dělat neměl. Jinak tohle nepovažuju za něco amorálního, nikomu to neublíží a jak je vidět, tak se i dost riskuje. Já narážel na ten tvůj dokument, ale tak nadsázka...To s tím kalibrem vysvětli CHONGOVI, ten je pomýlen.

Reagovat
CHONG

To není o pomýlení, ale o subjektivním pohledu, vy to berete, já ne

Reagovat
valloire

Asi jo, ale už jsme se bavili o tom, že i ty jednou budeš vzpomínat na Sergia, páč nahradit ho bude těžší než CR.

Reagovat
CHONG

Vzhledem k tomu, že Crise se nám ještě nahradit nepodařilo, tak nejde úplně říct, že to bude těžší, ale díra po Ramosovi určitě zůstane.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Ruku na srdce, přijde ti vhodné, když si z pozice kapitána řekneš po totálně zpackané sezoně (na které máš lví podíl) o vyšší plat a ještě to podmiňuješ odchodem do Číny (zadarmo)?

Reagovat
valloire

to jsou jenom takový mediální hry, on si to může dovolit a ten lví podíl...no nevim, nebyl tam sám a sezona po odchodu dvou legend se taková i čekala

Reagovat
CHONG

Právě, že si to dovolit nemůže, jako kapitán má po takové sezoně (ve které se navíc vlastní hloupostí připravíš o jeden z nejdůležitějších zápasů sezóny) jít příkladem, sklopit hlavu, omluvit se fanouškům, svolat spoluhráče a vyzvat je k jednotě a tvrdé práci, aby se taková sezóna neopakovala a ne se dohadovat o prachy, o prachy si můžeš říct po skvělé sezoně. Pokud se chceme trefovat do Messiho a Piqueho, neměli bychom se současně křečovitě zastávat Ramose.

Reagovat
valloire

Právěže takhle to nefunguje. Nejde primárně o peníze, ale o ocenění hráče. O to, jestli si ho adekvátně váží v klubu za jeho výkony a přínos týmu. Na to nemá špatná sezona zas takový vliv. Hráč má svý páky na vedení, vedení svý taky, viz Bartomeu. A ruku na srdce, ty sis taky myslel, že nás Ajax takhle přejede v odvetě? Já si to taky úplně nemyslel po tý výhře u nich. Po lose ano, to jsem čekal, že nás vyřadí. Takže vyčítat Ramosovi kartu nemůžeš. Chtěl bejt ready na čtvrtfinále. To se tak dělá a že se smějou zrovna cules....

Reagovat
Kokesh

Vhodné ne, ale jsem si jistý, že nemít v týmu stávkujícího a přepláceného Garetha, nikdy by podobná situace nevyznikla. Sergio byl pod platnou smlouvou a Flore by ho nikdy bez kompenzace nepustil, což muselo být jeho osobě od začátku jasné. Pro mě to to bylo od počátku evidentní volání a větší plat, nic víc.

A teď si srovnej poslední dvě sezóny SR4 a Piquého a samo se ti dá odpovědi, jestli to volání bylo opodstatněné nebo ne. Stále na vrcholu, v klubu i reprezentaci, postupně překonává jeden rekord za druhým a pokaždé když absentuje, smrdí to vypadnutím v LM nebo prohrou v lize...zcela evidentně nejdůležitější článek v týmu po odchodu Crise.

Reagovat
CHONG

Já nerozporuju to, že si Ramos zaslouží větší plat než Bale, já rozporuju to, kdy a jakým způsobem si o ten větší plat řekl...

Reagovat
valloire

zcela správně

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

Docela by mě zajímalo, jestli těm svým blábolům pokaždý fakt věří.

Reagovat
valloire

proč myslíš Jordi, že to jsou bláboly? není třeba blábol srovnávat Ramose, který, jak se to dělá i u vás, hrozí odchodem kvůli smlouvě a situací po debaklu s Bayernem?

Reagovat
Jordi Alba

Tak celkově, když si budeš nějakou dobu číst, co píše. To je jako kdybych po tobě chtěl, ať bereš vážně Klokanometa. I ty největší srdcaři minimálně někdy přemýšleli o tom, jaký by bylo/co by bylo kdyby změnili klub a hrát si na to, jak já nevím třeba Raúl a Xavi byli větší srdcaři jenom kvůli tomu, že se to neřešilo v mediích mi přijde úsměvný.

Reagovat
Gazdo

Tak zrovna Raul hral aj inde v europe ako Real. Toho by som sem netahal. Ked uz srdciar tak mne sa vybavi Xavi, Iniesta, Totti, Maldini a pod

Reagovat
CHONG

Tak pokud už teda chceme být akurátní, tak Totti a Maldini jsou ještě trochu jiná liga než Xavi a Iniesta...

Reagovat
Gazdo

Taliani proste vedia

Reagovat
valloire

mně Pelé

Reagovat
Jordi Alba

...a hrát si na to, JAK JÁ NEVÍM TŘEBA Raúl a Xavi...

Pointa je trošku někde jinde, než v těch dvou jménech, nebudu tu dohledávat největšího srdcaře Realu.

Reagovat
Gazdo

Ale ja som ta ani nijak nechcel napadnut ja len tak som hodil do plena

Reagovat
Jordi Alba

Já taky nikoho nenapadám, jenom mi nejde do hlavy, že mi tu furt vypisujete jména, když sem poukazoval na jinou věc.

Reagovat
Gazdo

Ja viem akosi som chcel rozbehnut inu debatu tym prispevkom a nevyslo mi to

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

těch je víc...Gento, Pirri, Zoco, Sančís, Buitre, Míšel

Reagovat
Jordi Alba

Klidně dalších 10, ale to sem tím sdělit nechtěl.

Reagovat
valloire

je mi jedno, co jsi chtěl sdělit, já chci sdělit srdcaře

Reagovat
patas92

Sabotérů

Reagovat
REPLIKATOR

Koeman ven

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je na tom Barcelona docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ak bude Vou out na 4 mesiace, tak jeho prihoda v Barce bude fakt jedna velka fraška

Reagovat
T:o:M

Musel se zranit, rozkaz zněl jasně, ať nemusíme platit těm saskum z Liverpoolu těch 10 mega nebo kolik to bylo..

Reagovat
blaugrana

20, jako, ono je asi jedno, ze uz si nekopne, bo aj tak hral kokot barani

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
netopier

Reagovat
Phillipinho

Netopyr na sestupu. Bohuzel nemuzu rict, ze jsem prekvapen, kdyz se podivam na ten kadr...

Reagovat
Israha

Kádr mají průměrný, to rozhodně. Ale že by se s hráči jako Cillesen, Domenech, Gayá, Gabriel, Mangala, Soler, Wass, Guedes, Čeryšev, Gameiro nebo Maxi mělo bojovat o záchranu s nějakými Huescami, Valladollidy, Elche nebo Osasunami, to si nemyslím. A ani na postu trenéra není Vale v handicapu. Ta kvalita na horní půlku tam v pohodě je, otázkou pak je motivace těch lepších hráčů, když vidí, do jakých sraček se ten klub řítí.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Phillipinho

Jaume, Mangala, Cheryshev jsou prumeraci. Gameiro za zenitem, Kvalitimi hraci, kteri tam zustali je Gaya, Gabriel, Soler, Maxi a Wass. Mozna Guedes jestli se jeste nekdy dostane do formy jako 3 roky zpatky. Bohuzel to je malo

Reagovat
Israha

O Čeryševovi mám lepší mínění (on je průměrákem vlastně jen kvůli té skleněnosti, vydržet zdravý, je podle mě platný hráč), ale o to až tak nejde, drobný detail. I kdyby průměráci a za zenitem, pořád mnohem lepší úroveň než na boj o záchranu. Málo to na klub jako Valencia je, o tom žádná, ale dost bych se divil, kdyby relativně slušný trenér typu Gracíi z tohohle materiálu ten klidný střed tabulky nevymáčkl. Vidím, co za mizérii teď běhá po hřišti proti Realu za Elche...tak bídně na tom ve Vale fakt nejsou, co do kádru. Ta motivace a psychické rozpoložení může být problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, kadr je v pohode na stred, ale psychicky jsme totalne dole a ja se vubec nedivim, kdyz vidi tu partu dementu ve vedeni. Pokud by sestup znamenal odchod Lima, tak sem s nim.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Tak to teď vypadá, že i ti kvalitní hráči si chtějí dokopat do konce smlouvy a víc je nezajímá.

Reagovat
Elliasson

Teď se tomu sestupu trochu přiblížili, ale ze začátku mě překvapili, jak byli daleko do té potenciální hrozby LaLigy2.

Reagovat
CHONG

Škoda, horší jsme nebyli a šancí na vyrovnání jsme taky měli dost, ale ta naše finální fáze je prostě Phobos a Deimos

Reagovat
smazaný uživatel

Fobos a Deimos. Hezky.

Reagovat
Largo

Reagovat
Phillipinho

Dneska teda hodne spatnej vykon. Getafe na balonu lepsim tymem. Dulezity 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

..príšerný výkon gimenez na kraji, som mal tlaky dokonca..no a čo hovoríš dnes na lemara starý zlatý lemar, žiadny súboj nevyhral, len pobehoval hore dole..

Reagovat
Phillipinho

Jako neprisel mi spatnej teda Bojoval, v kombinaci slusny, nekazil zadny prihravky. Felix hral o uroven hur nez on. Je jasny, ze oba dva potrebujou balon, bez balonu to neni zapas pro ne.

Reagovat
Phillipinho

Bohuzel Vrsaljko se ani nepriblizil k vykonum Trippiera. Muzeme se modlit, aby mu snizili ten trest...

Reagovat
smazaný uživatel

..to áno, ale llorente opäť dnes potvrdil že môže hrať hocikde..a ta jeho rýchlosť -neskutočné

..minule som spomínal, že hráme úplne to iste čo minuly rok..dnes sa to len potvrdilo..ak sa do nás ktokoľvek pustí nevieme reagovať a len to chceme ukopať..

..rozdiel je že luis to proste vie

Reagovat
oli9

Suarez to atletům vystrili

Reagovat
valloire

Reagovat
fabec1222

OT: Verešová vol. 2 https://navratdoreality.cz/striptyz-na-hotelu-12530.html A prý je toho víc

Reagovat
EXoRcIsT

odstran ten link aby neboli problemi

Reagovat
fabec1222

Reagovat
EXoRcIsT

co uz v anglickej sekcii chlapci vedia kde to najst aj ta volali ze kde si pod clankom o tottenhame

Reagovat
smazaný uživatel

To uz Andrejka tezko svede na deep fake

Reagovat
Salfovic

Na tom je stejně nejvtipnější to, že ta kráva si nechala na instagramu video z pokoje, kde ta píchačka probíhala

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ho rychle odstranila. Taky to asi nebude nejostřejší tužka v penálu, ta Andrejka.

Reagovat
smazaný uživatel

kde je to video ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na FastShare si ju napíš do vyhľadávania tam je 2min. Video

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslím to druhé nove je vraj....

Reagovat
krupa1919

To druhé už není nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to? Musí byť

Reagovat
santini

Výborne Celtička!!! Zápas zas ďalšie 2 góly, v ktorých mal prsty. Je niekto v Európe lepší v G+A?

Reagovat
Phillipinho

Aspas nejlepsi strelec i asistent ligy a to hraje za Celtu. Neskutecny

Reagovat
valloire

Reagovat
santini

V zvyšných ligách top5 je niekto lepší?

Reagovat
Jordi Alba

Kane, Fernandes.

Reagovat
smazaný uživatel

Majú viac kanadských bodov, ale ani jeden z nich, nie je zároveň TOP strelec aj nahrávač. Taký Lewa ich tiež bude mať viac.

Reagovat
Jordi Alba

Tak já mu vypsal jenom ty, co mají víc jak gólů, tak i asistencí. Čistě víc gólů jich má několik.

Reagovat
smazaný uživatel

To hej, ja som to počítal na kanadské body, je možné že som na niekoho zabudol. Každopádne to čo predvádza Aspas, je obdivuhodné.

Reagovat
santini

Na druhej strane je otázne, koľko gólov by dal taký Kane za Crystal Palace, že?

Reagovat
Jordi Alba

Jako chápu, že chceš aby z toho Aspas vyšel pokaždý jako vítěz.

Já jenom odpovídám na původní dotaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tvoje party končí, já mám poločas (si v píči)

Když dohraju zápas, prodloužení, penalty

Jsem Iago Aspas, Aspas - ASAP Aspas, Aspas, Aspas (Iago)

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Tá bilancia Simeoneho proti Getafe je brutálna 18z. 16-2-0 skóre 34:0.

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Reagovat
ADM

wtf

Reagovat
Kenneth

To je neuveritelny

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
pantondavo

Marcelo uz na to nema

Reagovat
Israha

Čtyři poslední ligové ztráty všechny zaviněné dementníma penaltama. To mi hlava nebere, co tam letos v tom vápně dělají, a stejně tak mi hlava nebere, proč teda rozhodčí pustil to přidržení Benzemy, když se rozhodl držení ve vápně hrotit a pískat (nutno podotknout, že správně, pravidla jsou pravidla). Ale já mám prostě pocit, že krom Sociedadu a paradoxně Cádizu letos proti nám nikdo herně neměl na to (Villarreal chvílema jo, ale bez té penalty by to taky nedali), ty body sebrat. A pak přijde ruka ve vápně nebo držení ve vápně . Na Marcela bych to dneska přímo neházel, ale je fakt, že veškeré nebezpečné útoky šly zase přes něj. Střídání hrozná, Valverde tam aspoň zarazil pár brejků, ale Hazarda s Vinckem jsem poprvé a naposled viděl, když přicházeli na hřiště. Tohle jsou zápasy, které vítězové lig dokáží vybojovat...nám to letos občas nejde, Atléticu zatím dokonale. Tam se bude muset něco obrovsky posrat, aby ten titul pustili.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to chcelo ráznu zmenu hry, najneskor v 60 min poslať Joviča/Mariana a vyťažiť aspoň z centrov, keď už hra nebola ideálna. Čakať do 75 min, plesknúť tam nerozohratého Hazarda a bez formy Viniho neskôr to ide na Zidanoc vrub. Kroosa by som tiež nechal hrať, skúšal stále zrýchliť hru prípadne vymyslieť niečo prekvapivé na rozhodenie ich 10 hráčov v 16ke, Fede kludne mohol ísť za Caseho, ktorého neviem ako ostatní ale ja túto sezónu nemožem na ihrisku ani cítiť. V každom súboji neskoro, spracovanie lopty jak v mladšej prípravke a úspešnosť prihrávok tak na hranici 50%.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplný súhlas

Reagovat
cink

Budou hlášky? Dal jsem si budík abych nezaspal a nic

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
blaugrana

Isaak by nemusel byt zla volba na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý hráč, ale nejsem přesvědčený, že je schopný dávat 20+ gólů za sezonu. Ty jeho statistiky nejsou špatné, ale žádná sláva to taky není. My potřebujeme stroj na góly a to je Haaland...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Letos je Isak teda dost impotentní, skoro bych to srovnal s lonškým Moratou. S trochu slušnou koncovkou by už musel mít v lize minimálně o 4-5 gólů víc...

Reagovat
blaugrana

Lenze Haaland je utopia. A ja dufam, ze chore prestupy za xy mega uz su minulostoum. Prevary menom Griezmann, Coutinho, Dembele a De Jong stacia.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak je i není. Za Coutinha, Trincaa, Firpa a Braitha (tohle jsou podle mě nejzbytečnější hráči v současném týmu) by s trochou štěstí mohlo být třeba 80 mega. Griezmanna bych ještě neprodával, schopnější trenér z něho může vytáhnout ještě hodně dobré věci.

Reagovat
Psy_cho

Když přibalí ke keždému hráči 20 mega, tak se jich zbaví dost rychle.

Reagovat
Gazdo

*Grieza nepredat ak odide Messi. Ak Leo zostane tak musi ist inak je proste zbytocny

Reagovat
smazaný uživatel

Uz by mal Zidane pochopit, ze presadzovanie sympatizantov na ukor kvality v teame nema logiku.

Niekolko kvalitnych hracov muselo byt predanych i lepsich len aby hrali jeho oblubenci ako protekcny Asensio, ktory 3 roky nehra nic, ten hrac nema absolutne nic a patri do priemerneho teamu, Marcelo je za zenitom, Benzema aj ked nic nehra nejde na lavicku, Lucas, Nacho priemeraci.

Hlavne, ze sa kupoval jednosezonny Jovic a pomaly 30 rocny Hazard za mega prachy, ktory zabudol 1 vs 1 a ktoreho absolutne nepoznavam na rozdiel od Chelsea. Ale hlavne, ze si bude branit oblubencov s nulovymi statistikami a Achraf, Reguilon, B. Diaz ti lepsi hraju skvele v druhych kluboch.

Reagovat
Israha

Pointu máš dobrou (i když ty opakované řeči, co všichni vedou o Hakimim, už začínají být otravné...nikdo nemohl vědět, že hráč, co chtěl předplacený základ na pravém beku, by byl naše nejlepší křídlo ), ale zmiňovat Nacha, co měl lepší kalendářní rok, než Varane; Lucase, který tam maká asi nejvíc ze všech na hřišti (a navíc oba dva srdcaři, kterým nevadí sedět), a Benze, což je o parník nejlepší ofenzivní hráč v týmu i po více jak deseti letech, co u nás hraje, opravdu netřeba. Tihle si to absolutně nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Hakimi a Reguilon tu mali hrat dalej ved by si zahrali pokial by sme pravidelne rotovali. Mali by sme kvalitu a ti beci by nastupovali odpocinutejsi. Benzema dal len v 4 sezonach cez 20 g. a mali by sme ist po Haalandovi prioritne.

Reagovat
Israha

A víš, že Hakimi se rozhodl odejít sám, když mu Zidane neslíbil jistý základ? Takový hráč, co ještě v Realu nic nedokázal, a klade si takové podmínky, může jít tak do prdele; je dobře, že odešel. Karim sice nedává pravidelně 20+ v lize, ale zase má za odpovídající období lepší statistiky asistencí než Modrić či Kroos (někdy loni jsem si to schválně dohledával na transfermarktu), a je krom jedné špatné sezony po celou dobu angažmá v Realu konzistentní. Není jeho chyba, že po odchodu Ronalda chybí gólové křídlo.

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Já vím, že ta informace koluje, ale jaký je vlastně její původ? To sám Hakimi někde prohlásil, že své případné angažmá v Realu postavil tak, že buď budu hrát základ nebo si naserte? Protože upřímně řečeno, pokud to neprohlásil sám Hakimi, tak prostě moc nevěřím tomu, že to bylo tak jednoduché a jednostranné, jak se to prezentuje.

Co se týče Benzína, tak asi nikdo nemůže zpochybňovat jeho herní přínos (včetně těch asistencí), ale ty jeho pravidelné gólové výpadky jsou prostě problém a snad se shodneme na tom, že je na palici, když má tým jako Real jednoho hrotového útočníka (Jovič ani Mariano, které ZZ vytrvale ignoruje, což znovu předvedl proti Elche, se fakt počítat nedají).

Reagovat
Israha

Přímo rozhovor s ním jsem nikde nečetl. Vím nicméně z vyjádření Zidana, že ho v kádru chtěl, to se na konci loňské sezony objevovalo v médiích pravidelně. Pak Hakimi přestoupil a ani on sám, ani jeho agent informace o tom, že byl prodán kvůli výše zmíněným důvodům, nedementovali. Furt je tu možnost, že ho prostě Peréz střelil s tím, že musí stačit Odriozola, ale taky nevidím důvod, proč to nezveřejnit, kdyby tomu tak bylo. Je venku jakési info, a nikdo jej nepopřel, takže beru v potaz princip Occamovy břitvy a beru, že dané info platí.

S Benzínem máš pravdu, ale to, co píšeš, jaksi není jeho chyba, tak nechápu, proč by za to měl schytávat kritiku. V prvé řadě potřebuje kritiku Jović, který hraje příšerně, sekundárně vedení, že ho koupilo, i když se nehodí do systému, a terciárně Zidane, že si sice vyžádal Mariana, ale pak ho nestaví. Za to vůbec nemůže Karim sám o sobě.

Reagovat
CHONG

Tak pokud by se po loňských výkonech střelil na úkor Odriho, tak si docela dovedu představit důvody, proč to nezveřejňovat Nicméně pokud to Hakimi ani agent nedementovali, tak by na tom asi něco být mohlo, no.

To, co píšeš určitě není vina Benzína, to je vina vedení, na druhou stranu za ty gólové výpadky si kritiku zaslouží, vloni měl snad deseti zápasovou šňůru bez vstřeleného gólu, což je teda celkem šílenost...

Reagovat
Israha

Tak zas za Odriho by bylo s bídou 15 mega. Pak by na tom nebylo nic ostudného, prostě byznys. Ale fotbalově to degradující je, ta myšlenka .

Benz tam měl 10 zápasů s celkovými čísly 1+1, to špatné je, řečí statistiky. V těch zápasech byla bilance Realu 6-3-1 (remízu v Clásicu neberu jako neúspěch, takže 3 špatné výsledky z 10). Individuálně bídné výkony, ale furt mi podle těch čísel nepřijde, že by jeho přítomnost na hřišti tomu týmu nesvědčila. A co si pamatuju, v mezihře platný byl. Asi bych fakt tu kritiku primárně směřoval jinam.

Reagovat
herbage

a není to zkrátka tak, že corona udělala Pérezovi čáru přes rozpočet a ten jako zkušený obchodník prodal to, o co byl zájem? Zvlášť, když šetří na Mbappého, splácí se stadion, přišla faktura na doplatek za Hazarda. Tomu nahrává i fakt, že přes léto nikdo nepřišel. Dalším faktorem může být, že se vrátil Odriozola, Zidane preferuje Carvajala a než řešit potenciální spor dvou hráčů na jednom fleku, tak dal přednost variantě prachy za zboží, dokud je žhavé. Tohle mi přijde pravděpodobnější než že by si Hakimi kladl nepatřičné podmínky

Reagovat
Israha

To smysl dává, ale pak není vůbec důvod, aby existovaly nějaké informace o rozmazleném Hakimim a nenapsalo se prostě "z obchodních důvodů se ponechává Odriozola a prodává se Hakimi". Prodávání použitelných hráčů za účelem zisku se dělá běžně, vůbec neexistuje důvod, proč by se takový deal měl prezentovat jako něco jiného.

Reagovat
herbage

pro tuto variantu se nabízí opět logické vysvětlení. Pokud máš na výběr varianty:

a) Hakimi šel kvůli prachům

b) Hakimi šel, protože si kladl podmínky, na které nelze přistoupit

tak pro Peréze, potažmo Zidana, je jednoznačně lepší varianta b), protože při variantě a) budou za hajzly, kteří se pro prachy zbavili jednoho z nejnadějnějších hráčů na svém postu na světě (čísla z BVB hovoří sama za sebe), zatímco při variantě b) to lze uvést, že nebylo na výběr a Peréz se Zidanem vypadají v očích fanoušků v lepším světle, zatímco v horším světle vypadá jen Hakimi. Tady se nabízí trochu konspirace, že Peréz přijal nabídku Interu pod podmínkou, že Hakimi ani jeho agent nebudou nikterak dementovat zvěsti, že si hráč kladl nemístné podmínky a nechají to být

Reagovat
Israha

Jak jsem psal CHONGovi, jsem zvyklý řídit se principem Occamovy břitvy a tohle mi přijde v naprostém rozporu s ním. Což samozřejmě nemusí znamenat, že to není pravda...ale můj mindset to takhle, na úrovni, jak říkáš, "konspirace" přijmout nedokáže.

Reagovat
herbage

napsal jsem jasné logické důvody, proč pro Peréze je vhodnější varianta b). Ta konspirace byl bonus, i když zas taková konspirace to není. Ono ve skutečnosti to mohlo být od každého trochu, jako že Hakimi chtěl nějaké záruky hracího času, ale ne podmínku, že bude první volba, přišla zajímavá nabídka, tak ho prodali a všichni byli spokojení

Reagovat
Israha

Tož mi nepřijde, že by zrovna Peréze zajímaly pocity fanoušků a při své práci by se na ně ohlížel. A Zidane to podle toho, jak se prezentuje, taky úplně neřeší, nebo to minimálně nemá zájem stavět do popředí a chová se jako pragmatik. Tak že by zrovna u Hakimiho to z nějakého důvodu otočili? Jako mohlo se stát, jen mi to v JEJICH případě právěže přijde nelogické, i když obecně by to z PR hlediska smysl jakýsi mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je tezky davat velky kvanta golu kdyz celou karieru stravis vedle hrace, ktery konzistentne dava 50 golu za sezonu hele..

Reagovat
Israha

To jsem považoval za zbytečné zdůrazňovat.

Reagovat
blaugrana

Inac po sezone budd free aj Aguero. Ak by kyvol na rozumny plat, tak by mozno vedel dat este dve slusne sezony.

Reagovat
LAM

To už tu mohl zůstat Suarez.Aguero už má dávno to nejlepší za sebou a je furt zraněnej.

Navíc to ani není klasická 9 která se bije ve vápně. Doufám, že o týhle variantě nikdo normální neuvažuje.

Reagovat
2miguel1

No mne ako v pohode 9 príde. S Leom nech sa zohraju na Katar 2022.

So Xavim na lavicke:

——Fati——Aguero—Messi—-

———Pedri———-Puig———

—————-De Jong—————

—Alba—Garcia—Pique—Dest

Predame Griezza, Coutinha, Dana

Reagovat
Visca el barca

V předběžném hlasování na mundu ma Laporta 52% Font 13% a zbytek drobky. Doufám, že Laporta ty volby vyhraje.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tam snad hlasovalo pouze 220 lidí, ne? Ale jako jo, v tuto chvíli bych Laportu viděl jako favorita.

Reagovat
Visca el barca

To nevim Ale já mam tušení, že Laporta v tom umí líp chodit než Font. Fakt bych si přál, aby vyhrál. Ikdyž oproti tomu šaškovi je obojí výhra

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já se přiznám, že si mezi nima nějak nedokážu vybrat, hlavně ať je to jeden z nich. U Laporty se trochu bojím toho, že je to částečně pouze vzpomínání na krásnou minulost a čím víc Font odkrývá své plány, tím větší otazníky tam vznikají.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele