LaLiga - souhrn 15. kola

22.12.2020, 19:25, aktualizováno 23.12.2020, 23:58
Komentáře a souhrny
Atlético Madrid vyhrálo na půdě Realu Sociedad a drží se o skóre první před Realem Madrid, jenž si poradil s Granadou. Barcelona naplnila úlohu favorita na půdě Valladolidu, zatímco Villarreal se rozešel smírně s Bilbaem. Valencia doma hostila Sevillu a prodloužila čekání na výhru, když soupeři z Andalusie podlehla 0:1. Tři body mají Alavés a Real Betis...

Deportivo Alavés - SD Eibar 2:1

23.12.2020 22:00

Góly: 41. Edgar Méndez, 45+2. Deyverson - 4. Pedro León

Před vánočními svátky si tři body připisuje Deportivo Alavés, které porazilo Eibar 2:1. Všechny góly padly už v průběhu prvního poločasu a domácí museli po gólu Pedra Leóna výsledek otáčet. Povedlo se to, když se prosadili Edgar Méndez a Deyverson.

Hosté si na Mendizorrotze těžko mohli představovat lepší začátek. Hned po pěti minutách zazdil velkou příležitost Arbilla, který i s přispěním teče těsně minul branku. Eibar ještě rozehrával rohový kop a z něho udeřilo. Pedro León šikovně centroval na přední tyč, přičemž balón se zkroutil do branky a po jemné teči zapadl šťastně do sítě. A nemuselo zůstat jen u jednoho gólu, o chvíli později pelášil sám na branku Kike, ovšem obstřelit vyběhnutého brankáře se mu nepodařilo a Eibar tak stále vedl "jen" o jeden gól.

O něco aktivnější hosté klidně mohli zvýšit náskok, ale místo druhého gólu nakonec inkasovali vyrovnávací branku. Ve 42. minutě se po rychlém kontru dostal do samostatného úniku Edgar Méndez a bez větších problémů zavěsil. Hosty ale stihl do poločasu ještě jeden šok, když v nastavení sklepl balón před branku Joselu a Deyverson ve skluzu výsledek otočil. Eibar tak sice vstoupil do utkání dobře, ale šaten odcházel jako prohrávající.

Pochopitelně ještě nebylo nic rozhodnuto, ale je pravda, že ve druhém poločase gólových šancí ubylo a Eibar měl velké problémy se vůbec prosadit. Deset minut před koncem měl na kopačce pojistku Luis Rioja, ale do cesty se mu postavila branková konstrukce. O pět minut později zase netrefil prázdnou branku Deyverson a do třetice jí přestřelil Joselu. Deportivo to nakonec mrzet nemuselo, protože výsledek 2:1 se nezměnil.

Více informací k zápasu

Real Betis - Cádiz CF 1:0

23.12.2020 22:00

Góly: 71. Guido Rodríguez

Real Betis si nakonec poradil s Cádizem a v tabulce LaLigy ho předskočil. Aktuálně devátému týmu ligy zajistil cenné tři body Guido Rodríguez, který se prosadil v 71. minutě.

Jinak to zas tak moc atraktivní duel nebyl. První výraznější šanci jsme registrovali v 6. minutě, když si Sanabria sklepl vysoký míč kus od vápna a pálil těsně vedle tyče. Cádiz už si připravil mnohem zajímavější šanci. Rychlý brejk totiž po centru ze strany skončil ve druhé vlně u Salviho, který nic nepromýšlel a napálil jej směrem na bránu. Smůla byla v tom, že se po jeho ráně zatřáslo pouze břevno!

Tenhle hráč má rozhodně pro strach uděláno a bylo to vidět také pět minut před koncem. Trochu troufale totiž od rohového praporku chtěl zakroutit míč přímo do brány. A málem mu to vyšlo! Nebýt obránce Mandiho, který vykopl míč přímo z brankové čáry.

Pět minut po změně stran dostal nabito Nabil Fekir a po sprintu k vápnu zakončoval, jenže obránce Mauro mu nedovolil být trochu přesnější. Definitivní rozuzlení přinesla až 71. minuta. V ní střídající Diego Lainez potáhl míč do vápna a ve druhé vlně našel neobsazeného Guida Rodrígueze. Jeho rána pravačkou přímo k tyči nedala brankáři Ledesmovi šanci.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Granada CF 2:0

23.12.2020 19:45

Góly: 57. Casemiro, 90+4. Karim Benzema

Hezký vánoční dárek dali svým fanouškům hráči Realu Madridu, kteří porazili Granadu 2:0 a bodově se opět dotáhli na vedoucí Atlético. Góly "Bílého baletu" obstarali až ve druhém poločase Casemiro a Benzema. Francouzský útočník vstřelil pojistku až ve třetí minutě nastaveného času.

Real Madrid byl velkým favoritem, ale Granada představovala nebezpečného soupeře, který mohl domácím způsobit problémy. Svěřencům Zinédina Zidana nakonec trvalo zhruba hodinu, než hostující defenzivu odemkli, nicméně až do Benzemova gólu se museli o výsledek obávat. Na lavičce Merengues byl připraven i uzdravený Eden Hazard, ovšem do zápasu nakonec nezasáhl.

Utkání se mohlo vyvíjet úplně jinak, kdyby hosté hned v první minutě zápasu proměnili obrovskou příležitost. Po Varanově chybné rozehrávce postupovali na branku Soldado s Puertasem a druhý jmenovaný trestuhodně netrefil branku. Později to Granadu velmi mrzelo. Real Madrid musel na svojí šanci dlouho čekat. Ze střední vzdálenosti sice zkoušel štěstí Toni Kroos, ale branku těsně netrefil a nic dalšího už si Real nedokázal vypracovat. Granadě se dařilo Realu hru znepříjemňovat a takticky jí kouskovat, což vedlo i k bezbrankovému prvnímu poločasu.

Real roztočil ofenzivní choutky až po změně stran a v 57. minutě se dočkal vedoucí branky. Marcos Asensio dokázal u brankové čáry odcentroval na malé vápno a brazilský záložník Casemiro hlavou překonal Ruie Silvu. Stav 1:0 nemusel vydržet dlouho, protože Granada měla hned vzápětí velkou šanci, ale Puertase vychytal pozorný Courtois.

Byla to jedna z mála šancí Granady a další už nepřišla. Real Madrid držel těsný náskok až do nastavení, než pojistil výsledek obvyklý střelec Karim Benzema. Francouzský útočník si navedl balón ke středu a přesně mířenou ranou pečetil výsledek na 2:0. Real Madrid tak odpověděl na výhru Atlética a bodově ho dorovnal, nicméně stále platí, že Colchoneros mají dvě utkání k dobru. Co se týče Granady, ta zůstává na osmém místě v těsném kontaktu s evropskými poháry.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Celta Vigo 1:1

23.12.2020 17:30

Góly: 7. Damián Suárez - 17. Iago Aspas (pen.)

Getafe to dokázalo! Obralo o body Celtu, která v posledních týdnech nabrala neskutečně dobrou fazónu. Domácí se dostali velmi brzy do vedení, ale to se jim kvůli Aspasově penaltě nepodařilo udržet.

Getafe vkročilo do utkání velmi sebejistě a Celta měla od počátku problémy zastavovat jeho rychlé útoky. Pouhých sedm minut domácím trvalo, než se dostali do vedení. Tapia neodvrátil míč moc daleko a balonu se chopil Damián Suárez. U vápna Celty nasadil jesle Denisovi Suárezovi a nechytatelnou bombou pod víko stanovil průběžný výsledek na 1:0.

Jenže už v 16. minutě tentýž hráč, hrdina předcházejících minut, šel tvrdě po míči a lehce se dotkl obránce Olazy. Ten předvedl povedenou ekvilibristiku a Iago Aspas zatloukl míč tvrdou ranou přesně pod břevno!

No a to bylo skoro všechno. Protože do konce první půle si ani jeden tým už větší šanci vytvořit nedokázal. Střelecké trápení, respektive u obou celků i pasivní hra, trvala až do samého závěru. Po hodině hry mířil Aspas hlavou vedle, střídající útočník Jaime Mata zase před koncem nedoskočil na zajímavý pas ze strany.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Athletic Bilbao 1:1

22.12.2020 22:00

Góly: 74. Yeremy - 19. Iñaki Williams

Bilbao ve Villarrealu sice dobře začalo a už po dvaceti minutách díky brance Williamse vedlo, ale tři body si domů neodveze. O to se totiž postaral střídající mladík Yeremy, který pár minut po svém příchodu srovnal na 1:1.

Villarreal se pod vedením trenéra Emeryho opět snaží dostat blíž k Lize mistrů a jeho sezona zatím pokračuje velmi nadějně. Bilbao je ale hodně ošidný soupeř, který umí zatopit nejednomu velikánovi. A dnes to Villarreal pocítil na vlastní kůži. Dost možná bychom se první branky dočkali daleko dřív. Třeba v 8. minutě, kdy se Williams dostal do vápna a mohl střílet, jenže chtěl situaci ještě vyšperkovat nahrávkou na Muniaina. A to neměl dělat.

Zajímavá situace se odehrála ve 12 až 14. minutě. Na počátku tohoto intervalu si Manuel Trigueros zaběhl za obranu, udělal kličku brankáři Simónovi a ten jej fauloval! Jasná věc, penalta. Jenže sudí Medié neměl tak úplně jasno a radši si celý střet zkontroloval na videu. A to ho dovedlo ke změně názoru, Simón zasáhl nejdřív míč.

Gól padl naopak na druhé straně. Yuri Berchiche vyslal krásnou uličkou do sprintu kolegu Iñakiho Williamse, který předběhl vracející se obránce Villarrealu a střelou z úhlu našel skulinku mezi nohama brankáře Asenja - 1:0 pro Basky.

Villarrealu nepomohlo ani střídání kapitána Gaspara, který odehrál sotva 25 minut. Již jednou skórující Williams se do střelecké pozice dostal také po třiceti minutách, jenže tentokrát si na Asenja nepřišel. Vyrovnání jsme se málem dočkali pár minut před koncem. Obránce Rubén Peña získal krásný pas od Foytha a vypálil tvrdou ránu, s níž měl Simón velké potíže!

Po hodině hry Villarreal chyboval v obraně, Capa sprintoval po straně a ve vápně našel dobíhajícího Álexe Berenguera. Ten mířil výborně na zadní tyč, jenže perfektním zákrokem na čáře se blýskl stoper Pau Torres! Villarreal poslal na hřiště mladého záložníka Yeremiho a dobře udělal. Nejprve si Yeremi položil na trávník Capu a pálil do tyče. O pouhou minutu později Capa neodvrátil centr Pareja, odchovanec Žluté ponorky si ve vápně nechal míč skočit a nádhernou ranou překonal brankáře Simóna! Premiérová branka v první lize.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - FC Barcelona 0:3

22.12.2020 22:00

Góly: 21. Clément Lenglet, 35. Martin Braithwaite, 65. Lionel Messi

Alespoň před vánočními svátky přišla pro příznivce Barcelony dobrá zpráva. Blaugranas zvítězili ve Valladolidu o tři góly a pojistili si stávající páté místo. Vidět byl především Lionel Messi, který jednu branku připravil a tu třetí vstřelil sám. Prosadili se i Clément Lenglet a Martin Braithwaite.

Už první poločas ukázal, že Barcelona nehodlá ve Valladolidu zaváhat a od úvodní minuty chtěla utkání co nejdříve rozhodnout. Po osmi minutách pálil za hranicí šestnáctky nepřesně Messi a o několik minut později znovu dobře kroutil balón do šibenice, ale tentokrát se předvedl brankář Masip, který skvělým zákrokem držel remízu. Barcelona si vytvořila tlak a po lehkém centru Lionela Messiho se z malého vápna trefil hlavou Clément Lenglet. Katalánci vedli zaslouženě a dál hodlali soupeře mačkat.

Ve 35. minutě sehráli další povedenou akci a po přihrávce z pravé strany od Desta se zblízka nemýlil Martin Braithwaite. Pro dánského útočníka to byla snadná práce. Poločas patřil jednoznačně Koemanovým svěřencům, kteří si vypracovali dvoubrankový náskok a hráli v naprosté pohodě. Valladolid si v prvním poločase žádnou šanci nevytvořil, povětšinou se musel bránit útokům Barcy a dvě gólové akce zachytit nedokázal.

Barcelonští po změně stran neměli problém výsledek udržovat a když na to přišlo, přidali i třetí gól. V 53. minutě z ojedinělé šance domácích zahrozil Hervías, ale střílel příliš z úhlu a balón nakonec branku minul. A konečně v 65. minutě bylo o vítězi definitivně rozhodnuto. Pedri krásně patičkou vysunul Messiho a Argentinec se tváří v tvář brankáři povětšinou nemýlí. Barcelonu poslal do tříbrankového trháku a s tím už nebyl Valladolid schopen nic dělat. Do konce utkání sice zbývala ještě spousta času, ale smazat tříbrankovou ztrátu se jevilo jako nemožné.

Dvacet minut před koncem zlikvidoval Pérezovi gólovku ter Stegen a nic dalšího už se v zápase nestalo. Barcelona tak částečně napravila zaváhání s Valencií a pojistila si páté místo v tabulce. Oba celky čeká ještě do konce kalendářního roku jeden zápas.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Levante UD 1:1

22.12.2020 19:45

Góly: 31. Javier Ontiveros (pen.) - 53. Gonzalo Melero

Huesca ani tentokrát nedokázala bodovat naplno a proto poslední místo tabulky neopustí. První půli sice díky brance Ontiverose ovládla, ale po změně stran inkasovala z kopačky Melera gól na konečných 1:1.

Mladý útočník Javier Ontiveros, kmenový hráč Villarrealu, byl jedním z nejaktivnějších mužů v první půli. Neustále se snažil pronikat do nepříliš dobře zformované obrany Levante a dařilo se mu to. Se střelbou už to bylo horší. Ani jeden tým nedokázal dlouhou dobu svého soka výrazně dostat pod tlak, takže na první šanci jsme čekali docela dlouho.

Konkrétně do 30. minuty. V ní se totiž sudí po signálu svého kolegy šel podívat na video, aby posoudil možnou hru rukou ve vápně. A po nápovědě od VARu uznal, že ruka byla trefena, penalta tedy písknuta a následně právě aktivním Javierem Ontiverosem úspěšně proměněna.

Radost domácích vydržela poměrně dlouho, i když mnohem kratší dobu, než by asi doufali. V 53. minutě totiž Mikel Rico nedokázal odvrátit poměrně jednoduchý míč, balonu se chopil Gonzalo Melero a na druhý pokus už srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Atlético Madrid 0:2

22.12.2020 19:45

Góly: 49. Mario Hermoso, 74. Marcos Llorente

Na prvním místě LaLigy se ani před Vánoci nic nezmění. Atlético vyhrálo na půdě Realu Sociedad 2:0 a na čele má v tuto chvíli tříbodový náskok před městským rivalem Realem Madrid a ještě jeden zápas k dobru. Kdo se zřejmě propadne tabulkou, to bude poražený klub ze San Sebastianu.

Měl to být zápas, který vrátí Real Sociedad zpátky do bojů o první příčky, ale místo toho se mu Atlético Madrid výrazně vzdálilo. Los Colchoneros stráví Vánoce na prvním místě LaLigy, zatímco San Sebastian s velkou pravděpodobností opustí první čtyřku.

Byl to zápas přesně podle gusta hostujícího Atlética. Takticky svázaná bitva s minimem šancí. "Atleti" byli na Anoetě hodně trpěliví, počkali si až se jim naskytne větší možnost a pak udeřili. Los Colchoneros v prvním poločase udávali tempo, ale Baskové je takřka do ničeho nepouštěli. Až ve 22. minutě přišla vůbec první šance zápasu, ale Mikel Merino hlavou Oblakovu branku netrefil. Bohužel to bylo všechno, co první poločas nabídl. Jak už bylo řečeno, byla to takticky svázaná bitva.

To nejdůležitější přinesla až druhá půle a krátce po změně stran vedoucí tým LaLigy poprvé udeřil. Na standardní situaci si naskočil Mario Hermoso a z vůbec první střely na branku (hlavičky) vstřelil úvodní gól. Atlético si pak bez problému náskok hlídalo a znovu takticky vyčkávalo na chybu soupeře, kterou hodlalo okamžitě využít. V 74. minutě se odrazil balón na kopačku Marcose Llorenteho a ten ranou z první zpoza vápna zvýšil na 2:0.

Pro Basky byla dvoubranková ztráta fatální. Skvěle fungující defenziva Atética jím nedovolila vůbec nic a největší příležitosti byl moment z 83. minuty, kdy Martin Merquelanz z dálky prověřil spolehlivého Oblaka. Atlético zvládlo duel po taktické stránce naprosto fantasticky a zaslouženě se vyhřívá na čele soutěže. Naopak Real Sociedad prohloubil výsledkovou krizi a před Vánoci mu hrozí propad mimo příčky zaručující Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

Elche CF - CA Osasuna 2:2

22.12.2020 17:30

Góly: 46. Fidel, 78. Guido Carrillo - 10. Rubén García, 64. Darko Brašanac

V Elche se předpokládalo, že alespoň jeden z týmů ukončí dlouhé čekání na ligové vítězství. Opak je ale pravdou, Elche s Osasunou remizovalo a na výhru nadále čekají oba dva. Nuda to však v žádném případě nebyla a dohromady nakonec padly čtyři branky.

Čtyři góly a červená karta. To všechno bylo k vidění na půdě Elche, kam zavítala Osasuna. Duel dvou týmů ze spodku tabulky začal divoce a hned v první minutě netrefil branku z dobré pozice Morente. Na druhé straně zase přispěchal s pokusem Brašanac a Badía musel vyrážet.

V 10. minutě se už poprvé měnilo skóre a to ve prospěch hostujícího celku. Calleri se na pravé straně šikovně uvolnil a Rubénu Garcíovi naservíroval přihrávku do pozice, ze které se nemohl mýlit. Domácí se snažili o rychlou odpověď, jenže rána Josana z šestnácté minuty byla zablokována. Místo kýženého vyrovnání mohl přijít druhý úder Osasuny. Unai García zblízka hlavičkoval od země do břevna a při Elche stáli všichni svatí. V závěru prvního poločasu pak Osasuna spálila další stoprocentní šanci, když Torres křižnou ranou minul vzdálenější tyč.

Neproměněné příležitosti museli Osasunu mrzet, zvláště když na začátku druhého poločasu srovnal na 1:1 domácí Fidel. Před brankou byl po Rigoniho přihrávce nepochopitelně sám a v zakončení si poradil bez problému.

Osasuna se následně vrhla do útoku a znovu začala spalovat šance. Tedy přesněji řečeno Torres další křižnou ranou zase minul a v 64. minutě nakonec trefil cíl po pěkné akci Darko Brašanac. Osasuna znovu vedla, ale ani tento výsledek nedokázala udržet. Dvanáct minut před koncem obrana hostí špatně odvrátila balón a Guido Carrillo ho nekompromisně napálil do branky.

Elche nakonec mohlo i zvítězit, kdyby v nastavení Milla hlavičkoval o trochu přesněji. Takhle skončil zápas asi spravedlivou remízou 2:2, byť především Osasuna může některých neproměněných šancí litovat.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sevilla FC 0:1

22.12.2020 17:30

Góly: 81. Suso

Valencia se dál potápí a ani dnes si kýžené tři body nedokázala připsat. Se Sevillou na domácí půdě nakonec prohrála, přičemž hostům stačila k vítězství jediná branka. Devět minut před koncem utkání ji vstřelil Suso.

V tomhle duelu šlo o hodně. A bylo to znát na přístupu obou jedenáctek, protože oba soupeři si nic nedarovali. Hrálo se poměrně tvrdě a několikrát možná až za hranou pravidel. Sevilla byla v úvodu o něco aktivnější, minimálně střelecky. A plány Valencie na tři body rozhodně neupevnila ani sedmnáctá minuta, v níž musel otřesený stoper Gabriel střídat.

První zajímavější šanci si vytvořili domácí hráči a to deset minut před koncem první půle. Přetažený centr na levou stranu vápna chytil obránce José Gayá, jenže u tyče byl připraven brankář Bounou a jeho ránu z úhlu vykryl.

Pár minut před odchodem do šaten měli domácí šanci na rozehrávání standardní situace poblíž vápna po faulu na Guedese, jenže Čeryšev naložil s velkou možností prachbídně - trefil jen první stojícího obránce.

Portugalský křídelník Gonçalo Guedes zlobil svojí rychlostí obranu Sevilly celkem pravidelně a do další velké šance se dostal v 64. minutě. Brankář Bounou ale odhadl jak jeho úmysl, tak směr jeho rány, takže mu stačilo dobře se postavit.

Až 15 minut před koncem se ke slovu poprvé dostala také ofenziva Sevilly. Jules Koundé si vyskočil ve vápně domácích na trochu přetažený pas ze strany a hlavičkoval velmi nebezpečně, jenže brankář Doménech jeho zakončení reflexivně nohou vyrazil! Už se pomalu zdálo, že Los Che uhrají remízu, když devět minut před koncem natáhl ke střele Suso, jeho střela ve vzduchu zaplavala a Doménech jí v cestě do sítě zabránit nedokázal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid13102126:532
2.Real Madrid15102327:1432
3.Real Sociedad1675425:1226
4.Villarreal CF1568120:1426
5.FC Barcelona1473428:1424
6.Sevilla FC1372415:1023
7.Granada CF1463517:2221
8.Celta Vigo1555520:2120
9.Real Betis1561816:2619
10.Athletic Bilbao1553718:1818
11.Cádiz CF1553711:2018
12.Getafe CF1445512:1517
13.Deportivo Alavés1545613:1717
14.Valencia CF1536621:2215
15.Levante UD1436516:1815
16.Elche CF1336412:1615
17.SD Eibar1536611:1515
18.Real Valladolid1535715:2414
19.CA Osasuna1433813:2312
 SD Huesca1519513:2312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (127)

Přidat komentář
Phillipinho

Tak po tomhle zapase zacinam verit v sance na titul. Odstup od Realu Sociedad uz je dost velkej, bude to souboj s Realem, ktery se zacina slusne rozjizdet. Opet skvele vykony od Hermosa, Trippiera, Kokeho, Llorenteho, Lemara a Carrasca . Opet slaby Correa a dneska zase herne hodne velka bida od Suareze, kterej na to herne uz nema. Nicmene jeho goly jsou a budou letos strasne dulezity.

Reagovat
CHONG

Ten titul vám fakt přeju. A Koke ❤️

Reagovat
Elliasson

Neviděl jsem zápas, ale Koke konečněěě! Nicméně, vy jste se suprově rozehráli. Ten titul může být Váš.

Reagovat
CHONG

Vy titul, my LM a CdR

Reagovat
Inter Eterno Amore

LM

Reagovat
CHONG

Přání otcem myšlenky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

CdR Barcelona...každému co jeho jest.

Reagovat
Elliasson

Sociedad má sice krásný tým, ale na titul to není.

Reagovat
Jordi Alba

Jo jasně, jako kdyby Sociedad byl nějakej kandidát na titul. To by byl souboj s Realem tak i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Reagovat
LAM

Dobrej zápas

Messi makal,Pedri paráda,Dest velmi slušně.

Jinak peodat Griezmanna a Coutinha(jeho minuty Puig) a koupit pořádnýho Stopera a hroťáka a mohlo by to bejt velmi slušný.

Reagovat
mul

LB nebudete potrebovat ?

Reagovat
Psy_cho

Nad tutím mužstvem by vyhrála 3:0 jak Slavia, tak Sparta. To je úroveň.

Reagovat
DrQQ
Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid. A?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny vykon. Nejlepsi v sezone. Pedri je klenot. Pokud na toto budem navazovat, tak super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ten Valladolid je slaby jak caj.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem být před Vánoci hodný každopádně mají teď jen o 10 bodů méně než my, takže pro Koemanovskou Barcu to je stále pěkný výkon.

Reagovat
technecium

První smysluplná taktika od Koemana skoro v půlce sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas a první venkovní výhra od 1.10, konečně Pedri bude nejlepší nákup ever, aktuálně s přehledem náš druhý nejlepší ofenzivní hráč, který se navíc v posledních zápasech profiluje jako pravý playmaker

Reagovat
jsemdement

Pripomina zacatky Messiho a Bojana.

Reagovat
krupa1919

Bojan Krkic?

Reagovat
sylarko

no este by som to s pedrim krotil. hral nadmieru dobre, ale mal tam dost zbytocnych strat. este z neho nerobte noveho messiho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messiho z něj samozřejmě nikdo nedělá, ale jeho řešení herních situací je na jeho věk naprosto mimořádný. Nedivím se, že jsou z něj culés tak unešení. Cítil jsem to stejně, když jsem viděl pár jeho loňských zápasů v Las Palmas, kde mi s Vierou vyrážel dech. Fantastický hráč.

Reagovat
Eichel

Reagovat
el Principito

Reagovat
DrQQ

Je to nový Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Král Leo, opět a ještě navíc gol + asistence. I přes špatnou formu stále dokazuje, že na něj, v součané době, nikdo nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni na něj mají všichni. Jenom z neznámého důvodu mu chtějí umožnit odchod v plné slávě a tak hrají blbě - tedy spoluhráči. Protihráči Messimu už dávno jeho kličky nežerou, poztrácí 80% přihrávek, které dostane.

Reagovat
Psy_cho

S tímhle by si vyhrál v TV - Vtip za stovku.

Reagovat
indy

preco uz ani na livescore.in nie su pri goloch videa? viete mi poradit nejaky iny wec na sposob livescore, kde by to bolo vsetko pekne pokope?

Reagovat
blaugrana

Autorsks prava

Reagovat
indy

diki

Reagovat
Israha

Gerard Moreno je letos vynikající, určitě nejlepší hráč Villarrealu. Včera mu chyběl jen ten vítězný gól či asistence, jinak skvělý výkon technicky, fyzicky i mentálně. Herním profilem mi dost připomíná Benzemu a klidně si ho umím představit jako levnější variantu do Realu, kdyby nevyšel Mbappé (s Haalandem by mohli hrát spolu, jak hrají teď s Alcácerem).

A zdálo se mi to, nebo včera sudí nenápadně fandil Athleticu? Obě minimálně sporné penaltové situace jim odpustil, souboje posuzoval taky spíš na jejich stranu...žádný vyložený zářez, ale dá se říct, že jestli někomu nepomohl, tak Villarrealu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tak miesto Mariana, radsej si pockat na Moukoka lebo pokial bude mega dobry podobne ako Haaland kludne by som ho riskol miesto predrazeneho Mbappeho.

Reagovat
Israha

Moreno je dříč stylu Vazquéze, ale o třídu lepší fotbalově. To by v pohodě byl hráč do základu aktuálního Realu. Prověřený ligou, prověřený poháry. A řekl bych 2x levnější Moukoko, který klidně může být jednosezonní zázrak.

Reagovat
Bandita_Harry

Kúpte Origiho a nemusíte na nič čakať, je na odchode, nieje predražený, preplateny a proti Barcelone mu to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpomalte ty oslavy. Messi je brzdou hry Barcelony, ačkoli třeba dává většinu branek. A je už starý. Z nějakého důvodu, možná s ohledem na jeho šediny, hráči hrají blbě, aby "král" odcházel v největší slávě. Ale když Messi před asi měsícem na hřišti nebyl, dalo se na tu hru koukat. Najednou se běhalo, byly tam narážečky - prostě fotbal. S Messim Barcelona předvádí bago za chůze.

Je třeba aby odešel. Bude to chvíli trvat, ale snad už se tiki-taka nikdy nevrátí.

Reagovat
Mercury

Ty tu klíčenku hodně chceš

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaký jinotaj?

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Mohli by sme teda skusit 3-5-2 aj ked podla mna tato formacia nevyhrava velke zapasy:

Stegen- Araujo, Mingueza, Lenglet - Dest, Pjanic, De Jong, Pedri, Alba - Messi, Fati

Reagovat
Kluivert9

Já bych teda zase bral:

Stegen- Dest, Araujo, Lenglet, Alba - Pjanic, De Jong - Dembele, Pedri, Fati - Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Na to máme málo stoperů, a taky málo kvalitních.

Reagovat
Eichel

Mustafi's agent has affirmed that he's in Barcelona to negotiate with the club. [via @josepcapdevila ]

Prečo.. prečo... snáď to nestihnú spáchať

Reagovat
smazaný uživatel

To bude velká posila nechápu, jak muže dočasný vedení realizovat nějaký přestupy, Depaye ještě zkousnu, ten při nejhorším odejde se ziskem zas o dům dal ale Mustafi už je silný kafe...

Reagovat
Eichel

Teraz som čítal, že sa má jednať o príchod v lete. po tom, čo mu skončí zmluva. Veľmi dúfam, že neuzavrú žiadnu dohodu o buducej zmluve, kým to neprevezme novozvolené vedenie. A takisto dúfam, že nové vedenie bude na toľko príčetné, že tohto tragéda neprivedie. To nech si radšej stiahnu Todiba z hosťovačky, alebo nech celú sezónu hrajú chalani z Bčka. Mustafi by bol prestup, ktorý by už fakt evokoval trajektóriu AC Milána po nezvládnutej generačnej obmene.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zaujimave ked si porovnam rok 2011 na aky absolutny vrchol ste sa dostali po hernej i financnej stranke, mali ste nastupcov Xaviho a Iniestu v podobe Fabregasa a Thiaga. A za desat rokov je z vas cirkus.

Reagovat
valloire

Cirkus to byl vždycky, akorát se předtím maskoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

To je na úrovni Vermaelena.

Reagovat
ADM

Pochybujem, že Mustafi bude oporou vždy ked nastúpi. Nebyť Verma neustále zranený, hrá jasný základ.

Reagovat
Kokesh

Za pět let let odehrál cca. 30 zápasu, tj. kolem 3000 minut, to mají někteří za sezonu. Navíc se podívej, po jak špatně sezóně z Arsenalu odcházel.

Takhle odchází nebo přichází opory?

Reagovat
ADM

Nepamätám si zápas kde by vyložene sklamal. Takze je nepodstatne koľko odohral, každý vie že nie veľa, ale bol to výborný stoper, škoda zranení.

Reagovat
Kokesh

Je nepodstatné kolik toho odehrál?

Ok, tím pádem byl i Woodgate majstrštyk.

Reagovat
ADM

že si ja takto kazím Vianoce

Reagovat
Psy_cho

Není opotřebovaný či unavený. Dobrá posila, proti Leovi je to vítězný typ. Je to mistr světa.

Reagovat
Bakary3

Vermaelen byl fotbalista.

A dobry fotbalista.

Reagovat
patas92

Spíš na úrovni Murilla, který v lednu přišel, nezahrál si a v létě šel (pokud by teda měl Mustafi přijít už teď a ne až v létě po konci smlouvy)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Murillo či KPB by měli být dostatečnými příklady toho, jak jsou podobný řešení u nás k ničemu. Radši bych sáhnul do béčka, ostatně Araujo i Mingueza jsou pro nás lepšími hráči než Mustafi, navíc za minimální náklady.

Reagovat
patas92

Souhlas. Podle mě je jeho příchod blbost a je to spíš nějaká strategie jeho agenta, jak o Mustafiho zvýšit zájem.

Na druhou stranu, brát béčku dalšího stopera, který by si tolik nezahrál, by možná byla škoda vzhledem k jejích dobře rozehrané sezóně.

Reagovat
CHONG

Škoda no, sice z naší strany žádná raketa, ale nebýt vymyšlené penalty, tak jsme mohli hezky navázat na výhru proti Cádizu

Reagovat
smazaný uživatel

cinkLa Liga

Reagovat
zasranej malíř
Reagovat
Israha

Asensio letos asi první relativně dobrý výkon (což je furt strašně málo), poněkolikáté za sebou výborní Ramos, Carvajal, Vazquéz, Kroos, Casemiro a Benzema. Varane opět dost nejistý, tomu by ta lavička chvíli prospěla. Ale kdo je totálně odepsaný, je Isco. To fakt radši stáhněme zpět Kuba. kterého Emery stejně moc nechce, protože Isco by dneska byl snad jeden z nejhorších, i kdyby nastoupil na druhé straně. Ten hráč je hotový, minimálně v Realu určitě.

Btw Granada si už od loňska drží solidní herní kvalitu, mají na své poměry dobře poskládáný kádr a herní kvalitu dopředu i dozadu. Martínez se tu moc nehypeuje, ale nebál bych se ho chválit podobně, jako Bordaláse, v kontextu práce s klubem s nízkým rozpočtem.

Reagovat
blaugrana

Cou si uz asi v Barce nekopne. Tych 20 mega Barca nebude chciet platit. Ide len o to, aby ho dakto v januari vzal. Otazne je, ci sa najde vôbec niekto, kto da aspon 40 a pokryje jeho nechutny plat Ruzovo to teda nevidim

Reagovat
patas92

Z čeho si tohle vydedukoval?

Reagovat
blaugrana

Pedri, jeho smiesna forma opät, na jeho poste su lepsi hraci, na krixle je nepouzitelny, vysoky plat, dodatocne prachy, ak odohra dalsie zapasy.

Reagovat
patas92

No ale obávám se, že Koeman nebo vedení takhle nepřemýšlí

Reagovat
blaugrana

Ja si myslim, ze to je dost pravdepodobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem by se nabízel Arsenal, kterej shání playmakera, navíc sám Coutinho (respektive jeho agent) se vyjadřovali ve smyslu, ze mu chybí Premier League, ale obavám se ze nám za nej nikdo nezaplatí, pokud by odešel tak jedině formou hostování s obcí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
blaugrana

Lajony si ťukal s Perezom. Toto uz je fotka potom, ako sa to stalo.

Reagovat
blaugrana

Bohuzial sa tu nedaju kopirovat odkazy z twitteru.

Reagovat
madridcan

Ale aspoň si tu dal live po tom, čo si si ťukol ty

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://pbs.twimg.com/media/Ep8ac83XMAAuQv_?format=jpg&name=900x900

To má jako to ťuknutí naznačovat, že byl ten zápas ovlivněn ve prospěch Realu?

Reagovat
blaugrana

Urcite ano. Florentino je mafian a urcite poslal vrahov k domo tych rozhodcov.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to bylo.

Reagovat
Pharrell

??

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman, si to ty ?

Reagovat
Pharrell

Blbá konspirační teorie

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
blaugrana

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Error

zavislak

Reagovat
smazaný uživatel

Ocakaval by som kedze na lavicke su hraci ako Asensio, Marcelo, Vini radsej sancu pre mladych.

Tamti hraci uz nemaju co ponuknut a prave mladi potrebuju hrat na ich ukor.

Vyhrali sme mladeznicku Ligu Majstrov U19 tak by sa patrila prilezitost. Beztak budeme musiet posilnit sirsi kader, ziada si to navrat Reguilona, Brahima bud dat sancu Blancovi alebo kupit Camavingu, ist po Mbappem.

Reagovat
king23

Ten Reguilon má nějakou odkupku rozumnou? Hodil by se, ale kdoví jestli by k nám chtěl. V tottaci má jistě místo, to by přes Mendyho u nás neměl. Ač si myslím, že je lepší než Mendy.

Reagovat
Kokesh

Rozumná je, pokud bude pokračovat ve stávajících výkonech. Mendy se chytil, posadil Marcela a asi není důvod nic měnit, ale v ideálním světě by měl být Regui v RM...líbí se mi na něm jeho osobnost, je rozený Madridista a jak se profiluje na hřišti, tak i vítěz a srdcař. Takových hráčů je potřeba si cenit více.

Reagovat
smazaný uživatel

Do sezony potrebujes mat konkurenciu a pravidelna rotacia znamena, ze obaja budu na LB odpocinutejsi. A prioritou je spickove kridlo ako Mbappe. A Haaland v roku 2022 to uz bude Benzemovi 35 a vyprsi zmluva.

Reagovat
Pharrell

Diego Costa možná opět odejde z Atlétika Madrid

Reagovat
blaugrana

Pride mi celkom komicke, ako su vsetci nadseni z toho, ze Laporta zrejme bude znova prezidentom Barcy. Uspechy, ktore Barca dosiahla za jeho ery zrejme az moc zaslepili ludi. On tiez nie je ziadny svetusik a klub zanechal v nedobrom stave a hlavne je to politik a pokial bude Barcu zneuzivat na svoje politicke boje, tak to potes pan Boh.

Reagovat
Gazdo

Tiez nie som z Laportu tak uneseny ale predsa len zasluhy ma a aspon vieme co to ocakavat. U Fonta nevieme kede prezidentom nebol a z neho mam tiez pocit ze to bude prezident na sposob politika a sice co chcu ludia pocut to poviem. Ale nezatracujem ho. To ze za nim stoja byvale legendy o niecom asi svedci takze ked uz by som dal sancu asi jemu

Reagovat
el Principito
Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
patas92

To je super nápad a hlavně skvělá památka pro "no name" gólmany

Reagovat
Pharrell

Reagovat
patas92

?

Reagovat
Pharrell

??

Reagovat
patas92

Co se ti na tom nelíbí?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zajímavá myšlenka

Reagovat
Pony Slaystation

bohužel ten špatnej Budvar...

Reagovat
el Principito

ten právě je nejlepší pivo na světě

Reagovat
el Principito

pravej

Reagovat
valloire

ty vole ty ses narodil úplně bez vkusu

Reagovat
el Principito

no, od tebe to teda sedí ... pij si co chceš

Reagovat
smazaný uživatel

To zase nemoze, uz je v pokrocilom veku

Reagovat
valloire

Pfff, seřezal bych tě jak psa. A pít můžu úplně všechno, teda kromě Budvaru, z toho by mě trefilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak socialisticka mladez ma tuhe korene to ano. Ale na Sumave sa dobre pije vodka som pocul

Reagovat
valloire

Já piju pivo. Je dobrý. Jak který ale. Vodku nepiju.

Reagovat
valloire

Plzeňská a Šumavská šlechta pije Prazdroj - prazdroj všech piv, ne vodovej budvar bez chuti.

Reagovat
el Principito

plzeň je tak y dobrá, ale já jsem odkojenej budvarem, nedám na něj dopustit. Vím, že spoustě lidem nechutná, ale já si nemůžu pomoct ...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

No ale luxusna slachta pije absinth, Beefater nebo Bacardi clovece

Reagovat
Alan_Shearer

Konecne s tebou muzu nekdy souhlasit

Reagovat
Rudnevs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele