LaLiga - souhrn 14. kola

20.12.2020, 22:53
Názory a komentáře
Luka Modrić (© AFP)
Atlético Madrid přehrálo Elche a zůstává na čele LaLigy o skóre před Realem Madrid, jenž zvítězil na půdě Eibaru. Další zaváhání si připsala Barcelona, která remizovala s Valencií, zatímco Real Sociedad dokonce podlehl Levante. Tři body mají také Villarreal nebo Granada, zatímco Sevilla se rozešla smírně s Realem Valladolid...

SD Eibar - Real Madrid 1:3

20.12.2020 21:00

Góly: 28. Kike - 6. Karim Benzema, 13. Luka Modrić, 90+2. Lucas Vázquez

Špatná forma Realu Madrid je zřejmě minulostí. Královský velkoklub vyhrál v Eibaru čtvrtý ligový zápas v řadě a bodově se dotáhl na vedoucí Atlético Madrid. Je sice pravda, že má o dvě odehraná utkání více, ale to nijak zlepšení Realu nesnižuje. Real měl v Eibaru skvělý začátek a rychle vedl po brankách Karima Benzemy a Luky Modriće o dva góly. Domácí sice snížili, ale v nastavení měl poslední slovo Lucas Vázquez.

Real Madrid položil základy pozdějšího vítězství na samotném začátku zápasu. Už v 6. minutě předvedl Rodrygo cit pro hru a a krásným pasem do šestnáctky nabídl loženku Benzemovi, který se zblízka nemýlil. Francouzský útočník má skvělou formu a nedávno se o jeho schopnostech pozitivně vyjadřoval i trenér Zinédine Zidane.

Hosté i po vstřelené brance pokračovali ve snažení a pouhé dvě minuty po Benzemově brance protáhl Dmitroviće ranou z voleje Lucas Vázquez. Převaha madridského velikána byla zřejmá a ve 13. minutě přinesla očekávaný druhý gól. Benzema v klidu přihrál pod sebe na volného Luku Modriće, který placírkou pod břevno nedal Dmitrovićovi žádnou šanci zasáhnout. Eibar nevěděl, kde mu hlava stojí a Real si na hřišti dělal co chtěl. Třetí branku v rozmezí pouhé čtvrthodiny odmítl nepřesnou střelou Benzema nebo později i Rodrygo.

Eibar měl první výraznější šanci až ve 28. minutě a hned z toho byla vedoucí branka. Kike García na nic nečekal a z hranice šestnáctky vyslal krásný technický pokus, na který neměl Courtois vůbec žádný nárok. Domácí tedy snížili, ale dál museli čelit lavině útoků Realu. Ještě do konce prvního poločasu měl hostující tým dobré dvě gólovky, ovšem vyrovnat mohl i Eibar, kdyby teč Muta nevychýlila balón těsně mimo dosah branky.

V Eibaru se hrálo vskutku ofenzivní utkání, které nabízelo spoustu vyložených šancí. Ve stejném trendu se pokračovalo i po změně stran a Real ne a ne přidat třetí gól, který by udělal za utkáním tečku. Místo toho riskoval případné vyrovnání. V 57. minutě minul branku z dobré pozice Inui a dvacet minut před koncem dokonce lízl horní tyč pokus hlavičkujícího Muta.

V 82. minutě došlo ke kontroverznímu okamžiku, když se balón v pokutovém území Realu dotkl Ramosovy ruky a domácí se dožadovali pokutového kopu. Sudí ale jejich prosby nevyslyšel a tím je připravil o obrovskou možnost vyrovnat. Eibar se s tím těžko smiřoval a po pravdě už se zpátky do zápasu nedostal. V nastavení prostřelil Dmitroviće z rychlého kontru Lucas Vázquez a stanovil konečnou podobu výsledku na 3:1.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Getafe CF 0:2

20.12.2020 18:30

Góly: 33. Juan Camilo Hernández, 90+4. Nemanja Maksimović

Těžkého, leč důležitého vítězství dosáhlo na půdě Cádizu Getafe. Madridský celek byl před zápasem v sestupovém pásmu, ale tři body ho katapultovaly až na jedenáctou pozici. Po půlhodině hry poslal Bordalásovy svěřence do vedení Juan Camilo Hernández a definitivní pojistku vstřelil až v nastavení Nemanja Maksimović.

V Cádizu se hrálo dle očekávání hodně vyrovnané utkání a rozhodnout mohla jedna jediná chybička. První poločas žádné velké šance nepřinášel, přesto se změnilo skóre. Ve 34. minutě se rozhodl Cucho Hernández pro technický pokus ze střední vzdálenosti a udělal dobře. Jeho rána zapadla pod břevno a gólman Ledesma se mohl natahovat, jak chtěl. Cádiz byl směrem dopředu naprosto bezzubý a pokud chtěl pomýšlet na body, musel po přestávce výrazně přidat.

Oba trenéři zahájili druhý poločas bez střídání a na předváděné hře to bylo znát. Nuda, nuda a zase nuda. Teprve až v 67. minutě domácí osvěžili sestavu trojím střídáním, ovšem ke kýženému efektu to vůbec nevedlo. Nehrozilo ani Getafe, které si hlídalo nejtěsnější náskok a vyčkávalo, až se naskytne příležitost definitivně rozhodnout. K tomu došlo až ve čtvrté minutě nastavení. Cádiz ztratil balón na polovině hřiště a Getafe přešlo do smrtícího kontru, který před prázdnou brankou zakončil Nemanja Maksimović. Azulones tak vyhráli v Cádizu 2:0 a posunuli se na průběžné jedenácté místo.

Více informací k zápasu

Granada CF - Real Betis 2:0

20.12.2020 16:15

Góly: 14. Roberto Soldado (pen.), 20. Roberto Soldado

Granada se zase dostává do optimálního tempa a proti Betisu si zapsala už druhou výhru v řadě. Pod ní se nejvýrazněji podepsal Roberto Soldado, někdejší útočník Realu Madrid vstřelil oba góly a stal se hlavní hvězdou zápasu.

Po postupu ze základní skupiny Evropské ligy může Granada soustředit veškeré síly na domácí soutěž a přesně tak zatím činí. Duel s Betisem byl potencionálně přímým soubojem o evropské poháry a Granada ho zvládla ve svůj prospěch.

Šancí byla v prvním poločase celá řada a tu vůbec první měli na svědomí hráči Betisu. Po centru Mirandy hlavičkoval těsně vedle tyče Antonio Sanabria. A Betis za nevyužitou šanci tvrdě zaplatil. Při ofenzivní akci domácích fauloval šlapákem Guido Rodríguez a sudí bez milosti odpískal pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Roberto Soldado a i když Robles vystihl směr, brance zabránit nedokázal. Sotva se Verdiblancos vzpamatovali, tak inkasovali druhý gól. Obránce Bartra sice v první fázi přerušil nadějně vypadající akci, ale hned vzápětí přiběhl Soldado a povedenou ranou zvýšil náskok.

Po inkasovaných brankách Betis přešel do útoku a znovu měl problémy s efektivitou. Záložník Carvalho po rohovém kopu trestuhodně minul branku a ani při svém druhém pokusu neuspěl Sanabria.

Betis dobýval domácí branku marně. Na začátku druhé půle udržel šance na lepší výsledek Robles, když vychytal Charrise a pokusy hostů zase likvidoval Rui Silva. Granada si náskok bezpečně hlídala, a když přežila i velkou šanci Iglesiase na samotném sklonku zápasu, bylo jasné, že o tři body nepřijde.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Deportivo Alavés 2:0

20.12.2020 14:00

Góly: 19. Brais Méndez, 79. Brais Méndez

Skvělá forma Celty Vigo pokračuje, dnes si domácí opět poradili se soupeřem a v tabulce jsou na dostřel k pohárům. Celta udržela čisté konto a díky dvěma gólům dnes fantasticky hrajícího Braise Méndeze zvítězila.

Už po pár minutách se dočkali první šance hosté, ačkoli Celta vstoupila do utkání jednoznačně aktivněji. Po rychlém brejku si Depor vybojoval rohový kop a přetažený míč na zadní tyči hlavičkoval do Blanca Rubén Duarte. Celta ale od té doby na delší čas nepůjčila soupeři balon a naopak se sama dočkala první branky. Už v 19. minutě totiž obrana hostí chybovala, míče se chopil Olaza a krásným centrem našel Braise Méndeze. Pro něj byla hlavička už snadnou.

Ve 45. minutě mohla Celta zvýšit svoje vedení. Nolito se ocitl ve vápně Deporu vlastně úplně sám, jenže než stihl zakončit, skočil mu pod nohy brankář Pacheco. Toho volal do akce také Brais Méndez, který ve 47. minutě pálil z voleje, jenže vybojoval jen rohový kop.

Dvacet minut před koncem utkání se s balonem dostal do vápna Aspas, který snadno oklamal prvního obránce, jenže Pacheca už z úhlu nepřekonal. Na to byl dnes odpoledne expert Brais Méndez. Deset minut před koncem totiž Aspas centroval na zadní tyč a tam Méndeze nikdo absolutně nehlídal - 2:0.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Valladolid 1:1

19.12.2020 21:00

Góly: 31. Lucas Ocampos (pen.) - 87. Raúl Garcia

Sevilla se doma docela dobře bavila a s Realem Valladolid zdánlivě neměla potíže. Ke konci utkání ale vyrobila jednu chybu, kterou potrestal Raúl García. Jeho branka znamenala vyrovnání na konečných 1:1.

Přitom Sevilla mohla jít do vedení velmi brzy. V 11. minutě brankář Masip špatně odkopl míč, ten zkrotili domácí obránci a pohotově vyslali Lucase Ocampose na zteč. Ocampos unikl všem svým pronásledovatelům a chtěl brankáře Masipa elegantně přehodit lobem, ale místo něj zasáhlo břevno! Od něj se míč odrazil do hřiště.

Domácí dál kontrolovali hru a hostům balon moc často nepůjčovali. Navíc se jim ve 30. minutě naskytla báječná možnost ke skórování. Obránce Fede totiž při pokusu zpracovat míč ve vlastním vápně zahrál rukou, čehož si sudí Jesús Gil Manzano všiml. Okamžitě proto pískal pokutový kop. Odpovědnost na sebe vzal doposud nejlepší hráč na trávníku Ocampos a poslal brankáře na opačnou stranu.

Obrana Sevilly ale mohla velmi brzy po změně stran inkasovat. K centru ze strany se totiž snažil procpat Maranhão a se štěstím se mu to povedlo. Byl zády k bráně, takže zvolil efektivní zakončení patou. Jenže mířil pouze do tyče!

Jinak se toho ve druhém poločase zas tak moc nedělo a byla to spíš nudná pasáž hry. Až do 87. minuty. V ní hosté rozehráli rohový kop, který sice Koundé odrazil mimo vápno, jenže tam si na něj počíhal Raúl García. A na jeho dělovku otřenou navíc o břevno neměl brankář Bounou nárok reagovat - 1:1.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Villarreal CF 1:3

19.12.2020 18:30

Góly: 70. Roberto Torres (pen.) - 7. Gerard Moreno, 29. Fernando Niño, 86. Gerard Moreno

Žlutá ponorka si pojistila postavení v první čtyřce, když dokázala celkem bez problému zvítězit v Pamploně nad místní Osasunou 3:1. Utkání výrazně ovlivnilo brzké a nešťastné vyloučení Aridaneho Hernándeze v 19. minutě. Villarreal už v té době vedl, ale do poločasu náskok zdvojnásobil a po změně stran přidal ještě jeden gól. Oslabený soupeř se dočkal korekce.

Čestný úspěch ale jeho situaci nemění a Osasuna je po třinácti zápasech na posledním místě. Pro Villarreal je to důležité vítězství, které znamená, že v neúplné tabulce LaLigy bude i po víkendu v první čtyřce a na druhý Real Sociedad ztrácí jen jeden bod.

Do zápasu koneckonců vstoupil parádně a už po sedmi minutách vysunul Trigueros kolmicí Morena a ten lehkým obloučkem překonal brankáře Martíneze. Villarreal vedl 1:0, ale to nejdůležitější se odehrálo v 19. minutě. Niňo využil chybné rozehrávky a dostal se před Aridaneho, přičemž ten byl posledním hráčem mimo domácího brankáře. Právě v ten moment Aridane Niňa postrčil a sudí pak neměl moc na vybranou a obránce vyloučil.

Osasuna byla v nepříjemné pozici a Villarreal toho dokázal patřičně využít ještě v průběhu prvního poločasu. Niňo po Pinově přihrávce zvýšil na 2:0 a hosté mohli být po prvním poločase spokojeni. Utkání bylo v jejich režii a na tom se ve druhém poločase nic nezměnilo.

Po hodině hry pálil do tyče Gaspar a jediné zaváhání Villarrealu přišlo v 68. minutě, kdy ve vápně fauloval Pino a Roberto Torres z nařízeného pokutového kopu vykřesal naději. Tu však definitivně zhatil třetím gólem po pěkné akci Gerard Moreno. To už běžela 84. minuta a bylo jasné, že tři body hostům neutečou. Villarreal nakonec zvítězil výsledkem 3:1 a pojistil si postavení v první čtyřce. Naopak Osasuna zůstává na posledním místě. Ještě dodejme, že Villarreal pod trenérem Emerym natáhl sérii bez porážky na jedenáct zápasů.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Sociedad 2:1

19.12.2020 18:30

Góly: 28. Roger, 87. Jorge de Frutos - 22. Alexander Isak

Baskický Real Sociedad sice nadále zůstává na druhém místě tabulky, ale vedoucí Atlético se mu vzdaluje a ostatní soupeři naopak rychle dotahují. V Levante šel klub ze San Sebastianu do vedení, když se trefil Isak, ale domácí výsledek brankami Martího a De Frutose otočili a zvítězili 2:1.

Real Sociedad potřeboval na Ciutat de Valencia zvítězit, jednak proto, že v minulém kole prohrál, ale také proto, že v ligovém zápase nezvítězil od 22. listopadu. Na prvním místě ho vystřídalo Atlético a ze zadních pozici se tlačí i další týmy.

Hosté vstoupili do zápasu aktivněji a po sedmi minutách zkoušel pozornost Fernándeze střelou ze střední vzdálenosti Merquelanz. I v dalších minutách byli častěji u balónu Baskové a ve 22. minutě šli dokonce do vedení. Krásný přímák Alexandera Isaka zapadl do branky a pro svěřence Imanola Alguacila šlo všechno jako na drátkách. Tedy až do vyrovnávacího gólu Rogera Martího. Ten přišel pouhých šest minut po první brance a zasloužil se o něj z pohotové dorážky po střele Gómeze. Další průběh prvního poločasu byl na obě strany vyrovnaný a rozuzlení musela přinést až druhá půle.

V 52. minutě předvedli krásný fotbalový moment do vinglu střílející Morales a výtečně zasahující brankář Remiro. Šance pálili i Baskové, jmenovitě Merquelanz po zpětné přihrávce přestřelil branku. Dlouho se zdálo, že utkání skončí asi spravedlivější smírem, jenomže tři minuty před koncem udeřil De Frutos a rozhodl o výhře Levante 2:1. Jorge De Frutos si dobře seběhl pro balón a pak nekompromisní dělovkou překonal Remira. Real Sociedad po druhé v řadě prohrál a první místo se mu výrazně vzdaluje.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Valencia CF 2:2

19.12.2020 16:15

Góly: 45+4. Lionel Messi, 52. Ronald Araújo - 29. Mouctar Diakhaby, 69. Maxi Gómez

Domácí Barcelona sehrála s Valencií velmi působivé utkání, v němž se diváci dočkali celkem čtyř branek. Chvíli vedli domácí, chvíli hosté. Utkání nakonec nabídlo oběma soupeřům po bodu a zřejmě zaslouženě.

Barcelona potřebovala další body, ale věděla, že s Valencií se může stát cokoli. Hlavní ofenzivní povinnosti dostal na starost opět Messi obklopen Griezmannem, Pedrim, Coutinhem a Braithwaitem. Od prvních chvil se Barcelona snažila dostat Valencii pod tlak a jindy dost kazící Sergio Busquets si dnes vedl v úvodu zápasu výborně. První šanci ale měli na starosti hosté.

Ve 26. minutě obrana Barcelony zaspala a nechala po centru ze strany zakončovat navrátilce Josého Gayu. Ten ale z úhlu brankáře Ter Stegena nepřekonal, spíš se ještě srazil se spoluhráčem Čeryševem. O tři minuty později musel zkušený německý brankář opět do akce, kdy Dest ztratil míč na vlastní polovině. Ter Stegen se ale parádně předvedl a krásným zákrokem vytáhl míč mimo tři tyče!

A pak už to Valencii konečně vyšlo. Na třetí pokus. Obrana Barcelony se nechala zaskočit při bránění rohového kopu, který úplně podcenila. Navíc nedokázala ubránit Mouctara Diakhabyho, který přesnou hlavičkou snadno poslal hostující Valencii do vedení!

S Barcelonou to v defenzivě nevypadalo vůbec dobře. Ve 45. minutě se po centru Čeryševa dokázal propracovat k hlavičce Maxi Gómez, jenže Ter Stegen se opět vyznamenal. Což Barcelona bryskně potrestala. Antoine Griezmann se po rychlém brejku dostal do vápna a fauloval jej Gayá. Sudí ho nejprve vyloučil, ale po shlédnutí videa svůj výrok změnil na žlutou kartu. Penaltu ale neodpustil. Messi ji sice kvůli Doménechovi neproměnil, ale po ráně Alby dostal šanci hlavičkovat do prázdné brány - 1:1.

Valencia ale nepolevila a krátce po změně stran opět zahrozila. Guedes parádně pronikl po pravém křídle, přesně přihrál do pokutového území Čeryševovi a ten se z gólu neradoval jen proto, že mu rána absolutně nesedla. Barcelona navíc o pár minut později potvrdila staré známé pořekadlo. Střídající Frenkie de Jong dostal ve vápně k nohám míč po nepovedeném lobu, přiťukl jej k Ronaldu Aráujovi a ten si poradil nádherně. Polovičními nůžkami vypálil do protipohybu brankáře Doménecha a Barcelona vedla.

Po hodině hry se navíc do vápna probil jako tank Braithwaite a dokázal naservírovat míč na penaltu, jenže tam Griezmann netrefil v obrovské šanci balon! A o pouhých šest minut Valencia definitivně stanovila konečné skóre. José Gayá převzal na křídle přihrávku od Guedese, nahrál před branku a tam byl ze všech nejdůraznější Maxi Gómez. Mladý útočník píchl míč špičkou kopačky za záda Ter Stegena a slavil cenný bod.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Elche CF 3:1

19.12.2020 14:00

Góly: 41. Luis Suárez, 59. Luis Suárez, 80. Diego Costa (pen.) - 64. Lucas Boyé

Atlético Madrid se doma může radovat z další výhry, o kterou se gólově postaral především kanonýr Luis Suárez. K autoru dvou branek se přidal ještě Diego Costa.

Atlético vcházelo do domácího utkání z pozice jasného favorita a netrvalo dlouho, než se jeho superiorita začala projevovat naplno. Už ve třetí minutě se domácí málem radovali po odpískání pokutového kopu v jejich prospěch. Jenže jejich radost netrvala dlouho, protože sudí si dobře všiml, že celé akci předcházel ofsajd, takže gól neuznal.

Luis Suárez se od prvních momentů hodně snažil a neustále si žádal míč na hraně ofsajdu, lépe řečeno častěji až za hranou. Atlético bylo mnohem aktivnějším týmem, ale střelecky se mu absolutně nedařilo. Ferreira-Carrasco pálil z velmi dobré příležitosti o dost mimo, neuspěl ani Lemar, jehož ránu v pohodě vyrazil Badía.

Pět minut před koncem první půle to už Atléticu vyšlo. Pravý bek Trippier vyslal z pravé strany střílenou přihrávku, kterou jemně tečoval Luis Suárez a postaral se o první trefu utkání. O tři minuty později ho mohl napodobit Llorente, kterého parádně našel Félix. Mladý Španěl ale vysoko přestřelil bránu Badíi.

Druhá branka na sebe přesto nenechala dlouho čekat. V 59. minutě se Carrasco popasoval s prvním obráncem před sebou a krásným pasem mířil na zadní tyč. Tam obrana Elche nepohlídala náběh Luise Suáreze a tomu se povedlo z úhlu propálit brankáře hostí.

O pouhých pět minut ale bylo všechno jinak. Po rohovém kopu a prodloužení míče se balon dostal na hlavu Lucase Boyého a mladý Argentinec hlavou z malého vápna snížil na rozdíl jediné branky. Deset minut před koncem utkání definitivně rozhodl o výhře "Atletů" Diego Costa. Stačilo mu na to sedm minut coby střídajícímu hráči. Ve vápně nasimuloval faul na svou osobu a sudí mu to sežral i s navijákem. Pískal penaltu, kterou právě střídající forvard Costa v pohodě proměnil. Tím definitivně potvrdil tři body pro domácí Colchoneros.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - SD Huesca 2:0

18.12.2020 21:00

Góly: 86. Kenan Kodro (pen.), 90+2. Unai Núñez

Zápas mezi Bilbaem a Huescou nepřinesl mnoho fotbalové radosti a po většinu hrací doby to byla nezáživná podívaná, která spěla k bezbrankové remíze. Bilbao ale v závěru přeci jen dvakrát skórovalo a bere tři body.

Huesca se až překvapivě snadno dostávala k vápnu Basků. Tam to pro ni ale často končilo, protože obrana domácího týmu byla pevně sevřená a velmi dobře spolupracovala. Ani domácí se ale moc nepředvedli a první pokus o střelu jsme registrovali až v 17. minutě, když z pětadvaceti metrů vypálil nepřesně Iker Muniain.

Jinak to byla jedna velká nuda a to na obou stranách. Problém pro Huescu značila taky 21. minuta, v níž přišla o zraněného Pabla Maffea, důležitou součást základní jedenáctky. Když se hrála 30. minuta, tak do vápna Huescy zamířil centr z levé strany, po němž se natahoval mladý útočník Villalibre. Na balon ale nakonec těsně nedosáhl.

Stejného spoluhráče hledal centrem taky Williams, který se před koncem poločasu zbavil Galána a centroval, jenže Villalibremu opět chyběly centimetry. Dosud největší šanci utkání si připravili domácí v 58. minutě. Centr z rohu totiž mířil přímo na bránu a hosty zachránila tyč!

Už to vypadalo, že utkání skončí remízou, když v 85. minutě fauloval Pulido Kodra ve vápně. Sudí mu nejen udělil druhou žlutou kartu, ale taky pískal penaltu. Tu sám Kenan Kodro proměnil. O pět minut později navíc Bilbao kopalo další roh, na který si naskočil Unai Núñez a přesnou hlavičkou se nemýlil - 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid1292124:529
2.Real Madrid1492325:1429
3.Real Sociedad1575325:1026
4.Villarreal CF1467119:1325
5.FC Barcelona1363425:1421
6.Granada CF1363417:2021
7.Sevilla FC1262414:1020
8.Celta Vigo1454519:2019
9.Cádiz CF1453611:1918
10.Athletic Bilbao1452717:1717
11.Getafe CF1344511:1416
12.Real Betis1451815:2616
13.Valencia CF1436521:2115
14.SD Eibar1436510:1315
15.Levante UD1335515:1714
16.Elche CF1235410:1414
17.Deportivo Alavés1435611:1614
18.Real Valladolid1435615:2114
19.SD Huesca1418512:2211
20.CA Osasuna1332811:2111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (212)

Přidat komentář
ADM

https://www.youtube.com/watch?v=rg43MX5tdvc&ab_channel=itvS%C3%A9n%C3%A9gal

Katastrofálna kvalita, ale Mousa Wague bude po zranení kolena out minimálne rok a je možnosť, že už si nezahrá.

Reagovat
Largo

Reagovat
nenavidimManUTD

Kdo byl z Vás v Bibau na San Mamés?

Reagovat
nenavidimManUTD

a nemyslim na tomhle zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl na novým i na původním

Reagovat
nenavidimManUTD

tak to jsme dva : snad se někdy dočkáme toho finále poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo..měl jsem booklý i ubytování v Seville, ale samozřejmě nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké to bylo? Atmosféra? A co Bilbao jako město?

Reagovat
nenavidimManUTD

Atmosféra famózní moc se mi líbila i na starym stadionu ale tenhle je opravdu skvost Já jsem Baskickem posedlej absolutně celou oblast miluju. Lidi jsou strašně přátelští, na silnicich žádný nervy ( na velkym kulaťáku frajer jde pěšky přímo skrz rovně a nikdo ani nezatroubí ), Kuchyně je pověstná vlastně všechny suroviny pochazí přimo z Baskicka. Akorát v Bilbau mi chybí nějaká pořádná pláž ale to si vynahradiš V San Sebastianu asi hodinu od Bilbaa která teda stojí za to hlavně se mi líbí že Baskové drží spolu a fandí si navzájem před zapasem např Alaves - Bilbao je běžný že fanoušci obou týmu vykřikuji chorály jednoho týmu . A v minulosti se stavalo že pokud Real Sociedad potřeboval nutně vyhru aby vyhral titul tak si v zapasech Baskové pomohli aby titul zustal v Baskicku

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
CHONG

S tou posedlostí to mám stejně, akorát ji mám roztáhlou přes celé Španělsko

Reagovat
valloire

a pokud potřebovalo titul Bilbao, tak naopak, vždy na úkor Realu

Reagovat
Shevchenko

Jsem se teď díval trochu do historie na rok 2003 a tam jste jim to trochu vrátili, porazili jste je a titul nevyhrál Real Sociedad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se baví lidi, kteří španělskýmu fotbalu rozumí, ne ti, kteří používají název "Bilbao", takže čus

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

tak sorry

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako souhlas, ale i z Bilbaa můžeš dojet na pláž metrem Jinak i biskajský pobřeží je super, zvlášť pro surfaře a milovníky vln. Podle mě je Bilbao turisticky mnohem příjemnější než Barcelona nebo Madrid, vždycky se rád vracím a ideálně navštívím i něco v okolí. Ale město je to fakt parádní a řekl bych nedoceněný. Stadion super, parádní atmo na něm i v ulicích města

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Na škole jsem četl knihu Baskové od Rogera Collinse, zajímavé čtení. Určitě se tam rád někdy podívám až se bude dát jít i na fotbal.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Elliasson

Krása! Z televize a fotek za mě nejkrásnější stadion ve Španělsku.

Reagovat
CHONG

Za mě je teda nejkrásnější stadion Wanda, z toho jsem si fakt sedl na prdel. No a nejlepší atmosféra samozřejmě na Campo de Futbol de Vallecas

Reagovat
Elliasson

Fanoušek Atlétika napíše, že ho ohromil stadion Athletiku a fanoušek Realu, že ho ohromil stadion Atlétika - někdy je Eurofotbal přidanou hodnotou. Co se týče atmosféry, tak bych spíš vyzdvihl oba sevillské týmy a snad i Gironu. Ale Rayo je velmi zajímavý tip. Ta komunita je tam až neuvěřitelně silná v tom sídlišti. Kolik má vlastně to sídliště obyvatel, jestli nevíš z hlavy?

Reagovat
Freedo

Rayo je libový hlavně díky té levicovosti. Tohle je úžasná kniha, kdyby někoho zajímalo víc: https://www.amazon.com/Working-Class-Heroes-Vallecano-Forgotten/dp/1785313185

Jinak co je na tom, že se někomu víc líbí stadión rivala?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou jsem při krátké návštěvě Madridu narazil na stadión Vicente Calderona a jediné na co si dnes vzpomenu je nápis Puta Atleti zažít tam zápas musela být paráda

Reagovat
CHONG

Tak SB je samozřejmě taky super, ale Wanda je naprosto nádherná. V Seville jsem byl několikrát, ale pokaždé mimo sezónu, takže atmosféru bohužel nemůžu posoudit, ale na Rayu mě to fakt překvapilo, byl jsem na nich dvakrát (Córdoba a Getafe), v obou případech prohráli a i tak byla atmosféra pokaždé fenomenální (a navíc dal v obou zápasech gól RdT ). Nevím, co myslíš tím sídlištěm( ), ale čtvrť Puente de Vallecas má cca 250 tisíc obyvatel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Mne se hrozne moc libi stadion Espanyolu a nova Anoeta je taky super.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Visca el barca

Laporta Dobře se propaguje 150m od Bernabeu.

Reagovat
smazaný uživatel

Atléti najviac gólov v lige. Svet sa už definitívne zbláznil. 0

Reagovat
Phillipinho

Tak Simeone pochopil, ze ma hrace na ofenzivni styl hry a letos se hraje uplne jinak nez sezony predtim.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, vyzerá to, že im zmena prospela. Zatiaľ vyzerajú ako hlavný kandidát na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

..nie je tam žiadna zmena, hrajú úplne to isté..akurát sa viac darí felixovi a na rozdiel od minulej sezóny hráva llorente (ten aa chytil po zápase na anfielde) ..na niektoré zápasy sa nedá pozerať, takze ja stále niesom optimista aj keď titul by som si veľmi prial..

Reagovat
Elliasson

To zas úplně nesouhlasím. Ta změna je právě díky těmto dvěma zmíněným doopravdy citelná a jakoby ožil Koke, který zase začíná být velmi platným členem. Nicméně, v Lize Mistrů (zejména proti Salzburgu oba zápasy) jsme byli buď vyrovnaným soupeřem (1.zápas, který byl nádherný) a nebo přehráváni (2.zápas, veškerý klobouk dolů před Red Bullem).

Reagovat
smazaný uživatel

..videl som všetky zápasy atletica takze viem o com hovorím..súhlasiť nemusíš ale po zápasoch ako proti huesce, villareallu, doma s Moskvou (vonku to bola nešťastná remíza lebo tam sme hrali naozaj dobre), oba zápasy proti RB (Salzburg mohol doma vyhrať 3-0 a nikto by nepovedal ani slovo), dokonca ani výhry proti betisu a valladolidu neboli to pravé...

..šťastie bolo, že po zlom výkone v LM to dokázali zvrátiť v la lige..a zápas proti realu týždeň sa teším na sobotu večer a my sa nedostaneme za polku.. ..fandím ale stále som nohami na zemi, vidím tam dreveného saviča a felipeho, neviditeľného saula, correu ktorý stráca formu vždy na zimu..hráči sú hrozne pomalí a keď sa do nich niekto pusti sú úplne “v lese” ..na druhu stranu tam mame marcosa, joaa, yanicka..gólového suareza a srdciara kokeho a čo najviac, že všetky mužstva sú momentálne mimo formy

Reagovat
Elliasson

Máš pravdu. Proti Realu Madrid to bylo hrozně špatné, to uznávám. A Savić nechápu, co dělá v sestavě. Toho kluka mám rád, nicméně to není úplně hráč úrovně Atlétika. Doufám, že v zimě přivedeme aspoň jednoho obránce. Ale nevím kterého.

Reagovat
smazaný uživatel

..ja neviem prečo ale mám ciťák, že by mohol prísť halland, on nepotrebuje Barcelonu ani real.. a kľudne by som ho obetoval za felixa (ten chlapec je úžasný, ale u nás šťastný nieje) ..samozrejme po sezóne myslím ..v zime nepride nikto, možno by bolo fajn využiť “formu” lemara a streliť ho aspoň za 35 mega

Reagovat
Elliasson

Proč myslíš, že není šťastný u nás?

Reagovat
smazaný uživatel

..on chce hrať, on je trosku ako cr7..a Simeone ho strieda dosť často v momentoch keď on chce byt proste na ihrisku..výsledky v minulej sezóne ho dosť ničili, bolo ba ňom vidieť frustráciu..teraz keď sa mu darí ho cholo často sťahuje dole a on na to reaguje..vid zápas s reálnom keď kopal do sedačky na tribúne

Reagovat
Phillipinho

Savic hraje letos na vyborny urovni. Samozrejme to neni zadnej ball playing stoper, ale v soubojicj a ve vzduchu je vybornej. Momentalne se na nej Felioe nechyta a proto je v zakladu.

Reagovat
Phillipinho

Samozrejme vsechny zapasy nebyly idealni, ale libi se mi ten styl zalozeny na drzeni mice se tremi obranci. Diky Hermoso (ktery hraje perfektne) se muze vyvazet balon ciste z obrany, Koke konecne nasel idealni formu a letos hraje velmi dobre. Jsem taky rad, ze Lemar se zacina prosazovat a ziskava si duveru Chola. Suarez herne klasicky nic moc, ale goly dava. Presne to, co chybelo minulou sezonu, kdy Morata ani Costa nebyli schopni pravidelne skorovat. Carrasco s Llorentem taky hrajou super. Felix posledni zapasy zase nic moc, prijde mi dost naladovej...nejhorsi hraci sezony zatim Felipe a hlavne Saul, kterej by mel sedet na lavicce a misto nej by mel hrat Kondogbia nebo Torreira.

Reagovat
Elliasson

Myslím, že to je důvod, proč jsou Kongdobia i Torreira tady.

Reagovat
Phillipinho

A jeste bych chtel vyzdvihnout Trippiera, kterymu to na zacatku sezony neslo, ale posledni 2 mesice hraje dobre a skvele si rozumi na lajne s Llorentem.

Reagovat
Phillipinho

To je vtip?

Reagovat
Mass

Třeba takovej Lemar, kterej neumí moc bránit, se díky tomu dostal do hry.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
2miguel1

Čo tam ten degeš neskusil toho Puiga???

Reagovat
Gazdo

Pozri si tlacovku pred zapasom zo vcera

Reagovat
LAM

Nejlepší by bylo tuhle sezonu hned ukončit,jelikož to bude trápení až do konce.Vyhodit hráče jako Coutinho,Sergio a možná i Griezmanna.Koupit za ně něco pořádnýho a začít od začátku.

Reagovat
Salfovic

A kde na to vezmeš ?

Reagovat
Mercury

Koemane táhni do prdele. 2-2 a on tam pošle dalšího stopera. Netušil jsem, že to někdy napíšu, ale zlatý Valverde. Horšího trenéra než je Koeman Barca za poslední dekádu neměla. Ano, dokonce ani Martino nebo Jordi Roura.

Reagovat
2miguel1

Setien bol horsi, ale aj tento Koeman je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

ne nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byl

Reagovat
YNWA__MSN

Je mi líto Messiho v jakým bordelu teď musí hrát... Všechno se hraje jen na něj a jakmile je něco špatně, tak za to samozřejmě může hlavně on

Co to kurva bylo za střídání (Couts dolů a Lengleta do hry)

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dnes opět prokázal, že si poslední měsíce Messiho maže na chleba a jen se potvrzuje, že je, byl lepším hráčem než Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo hraje jak lempl, věčně neviditelný, kdyby na něj nemakal celý tým, tak ani ty goly nemá...Messimu stačí, aby se mu vrátila golová forma a opět bude úplně někde jinde....

Reagovat
Psy_cho

Jenže Messimu také stačí, aby se trošku nedařilo a zápas vypustí a odchodí bez zájmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlí mi někdo, co dělá v Barce tranďák jako Trincao? A proč nehraje Puig? Jak dlouho to může Koeman ustát?

Reagovat
Mercury

To ti řeknu přesně. Do voleb. Ani o den dýl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy budou? A kdo místo něj?

Reagovat
Mercury

Na jaře. Xavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl být osloven Thierry Henry a již se vedou jednání

Reagovat
smazaný uživatel

A ten Trincao to má znamenat co? Připomíná mi vyššího Plavšiče

Reagovat
Mercury

Je strašně splašený, bohužel, volí špatná řešení a předržuje míč. Materiál pro béčko.

Reagovat
Rothbard

A to bylo víry, jak Koeman všechny hvězdy seřve a pod ním budou makat na 120 %.

Někdo by měl seřvat ho. Hráčský materiál má na úplně jiné výsledky i předvedenou hru.

Kdy začne pracovat on na 120 %? Až se pod ním začne houpat židle?

Reagovat
smazaný uživatel

ta se snad houpe, ale do voleb ho zní bohužel nikdo neshodí

Reagovat
smazaný uživatel

Materiál je plný mladých talentů ale ty na Barcu zatím nemají a zkušení hráči jako Griezmann, Lenget nemají co v Barce dělat.

Reagovat
Rothbard

Griezz, který si v předchozím týmu podmanil celou LL, nemá v Barce co dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dřevák hrál V Atleticu, který hraje na brejky. Barca hraje do plných a potřebuje hráče,kteří umí 1 na 1 a ne Griezmanna co neobejde ani patník a nezpracuje přihrávku a td.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný rozbor

Reagovat
smazaný uživatel

On na víc nemá. Je to nýmand podobně jako třeba Lampard

Reagovat
netopier

zaslúžená remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman VEN!!! Nejhorší trenér za posledních 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Chybela trocha toho ststicka. Co ja sleduju cas od casu jejich zapasy, tak mi prislo, ze kdyz hraji tuzku a vubec to nevypada na nejaky vysledek, tak to dopadne 4:0 a kdyz soupere melou, tak je to nejaka haluz jako dnes. Ale dnesni zapas jsem zrovna nevidel, takze soudim pkdle statistik.

Reagovat
smazaný uživatel

MY nikoho nemelel - nemáme na to kvalitu. Máme v týmu dřeváky jako Griezmanna,Lengeta a pak mladíky.kteří ještě na Barcu nemají kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, bavme se trochu vazne. Namatkou treba alaves, tak jsem si vsadil po prvnim golu alavesu na neprohru domacich a svirala se mi pr**l az do posledni sekundy. Kdyby to dopadlo 1:5, nikdk by se nad tim nepozastavil.

Reagovat
Majk91

Ja sa Koemana nezastávam, ale akýkoľvek iný tréner by to mal v súčasnej Barcelone ťažké. Jediné schopné krídla sú zranené, jediný hrotový útočník v tíme je slabý Braithwaite a hráči ako Coutinho a Griez nemajú v tíme poriadne využitie, keďže na ich pozícií hrá Messi, ktorý je stále úplne inde než tí dvaja dohromady. A to je len ofenzívna časť kádra. Nehovoriac o stave stopérskej dvojice, ktorú musí tvoriť dvoma neskúsenými hráčmi. O tragédovi Lengletovi sa ani nemá význam baviť. Navyše ten tím sa ani nemá ako doplniť, keďže na prestupy chýbajú financie. Určite by som všetku kritiku nesmeroval iba naňho. Tento stav je len výsledok zlého vedenia klubu, ktorého sme mohli byť svedkami počas posledných rokov. Xavi dobre vedel prečo tú pozíciu hlavného trénera ešte nebrať.

Reagovat
Registrujisejenproto

jestli do tohohle cirkusu vážně po sezóně přijde Wijnaldum, tak nemá rozum a nejsmutnější je, že by tam byl jeden z nejlepších

Reagovat
smazaný uživatel

Ze slavné Barcelony se stal spolek kloučků ,kteří by měli sedět na lavici - jako náhradníci a ne hrát v základu. Ty co by měli být tahouny - Griezmann aspol na to nemají a nladý hráči nemají na Barcu kvalitu. Je to strašné koukat na to! Messi není v top formě ale stejně nemá s kým si to narazit apod.

Toto je nejslabší Barca co já pamatuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem Barcu nenavidel v dobe jeji nejvetsi slavy, tak ted ji uprimne lituju.

Reagovat
2miguel1

v utoku na tri pozicie by mali byt Messi, Dembele, Fati, Griezmann ... vsetci styria splnaju kvalitu na Barcelonu, no Dembele nema hlavu na Barcelonu, Griezmann sa nehodi, Fati ma 18 rokov a Messi 18 rokov v Barcelone uz je. Braitwaite, Trincao cisto na 10 minut ako lavickovi hraci.

v strede pola maju kvalitu na Barcelonu De Jong, Coutinho, Pjanic, Pedri, Puig ... De Jong je okej, tak je vsetko poriadku, Coutinho sa nehodi, ale hrat vie, vid v Bayerne ale nehodi sa proste, Pjanic je hrac do velkoklubu ale tiez sa obavam ze sa moc nehodi do Barcelony. Pedri je mlady, nevyrovnane vykony, ale kvalitu uz ukazal a Puig by uz mal dostavat sance.

Zratane podciarknute - nehodia sa Dembele,Griezz, Coutinho, Pjanic ... jedini kto si v tej formacii 4-3-3 zaloha utok zastava miesto je De Jong a Messi.

Chce to 9 - Haaland

Kridlo - dat sancu Fati

Kreativnych zaloznikov - Puig a kupit niekoho

Reagovat
smazaný uživatel

No de Jong dlouhodobé předvádí, že kvalitu na Barcu nemá

Reagovat
Psy_cho

To by mě zajímalo, co stalo s barcelonskou akademii, že z ní nic nevypadne. To se chlubili, že Ačko i akademie hrají stejným stylem, aby přechod do Ácka byl nepoznatelný. No jestli pořád hrají oba stejně, tak v ní už nikoho nevychovají.

Reagovat
Visca el barca

Koeman je neuvěřitelně tragický idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím Suáreze jak dává góly za Atletico a pak toho dřeváka Griezmanna, který netrefí prázdnou branku, v jiné šanci nezpracuje balón atd. tak je mě smutno. V lednu bych poslal zpátky toho dřeváka A vrátil Suáreze - aspoň by měl Messi s kým si přihrát.

Reagovat
smazaný uživatel

z 13 ligovych zapasov len 4 ciste konta a len maximalne seria dvoch vitazstiev...kedy to bolo naposledy, vie to niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy !!

Reagovat
valloire

Reagovat
PP

15 let to trvalo, ale dočkal jsi se..

Reagovat
valloire

ale já už to zažil dřív

Reagovat
Anacron

Nebojte kluci, věřím že vás v tom nenecháme a zítra přidáme další epizodu seriálu "souboj kriplů".

OT: Jinak když jsem u těch seriálů. Sledovali jste Mandaloriana?

Reagovat
patas92

Jo

Reagovat
misinho7

jo, top top..konecne nam vratili Star Wars..Filoni a Favreau by mali dostat hlavnu ulohu v riadeni celej tej znacky lebo to co oni dokazali, uz len niektore tie samostatne casti z Mandaloriana boli lepsie ako cela nova trilogia, a ta poseldna cast WAU..a hlavne vidno ze sa FIloni do toho rozumie, pozna kazdy detail a sam je obrovsky fanusik a tympadom vie co robi

Reagovat
Gazdo

Favreau je uplne priemerny rezisee. Mozno ako producent

Reagovat
misinho7

ja nehovorim ako reziser ale ako producent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do tohohle tydne jsem to komplet odkladal. Ted si dam oba rady v kuse.

Reagovat
Xavi

Ja teď sleduji Delhi Crime a jsem v šoku.

Reagovat
Al Capone

Totalni orgasmus, jinak se to neda popsat.

Reagovat
Dr. Admess

Naprostá fantazie!

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta 8-11 bodů na Atletico !!! a KOemann tam pošle obránce( dřeváka Lengeta) a stáhne Coutinha .Koeman musí do prdele a potřebujeme 3 posily- tvořivej záložník,kvalitní stopér a top hrotový útočník. Griezmanna poslat zpátky do Atletica on nemá na to hrát za Barcu,která hraje do plných a ne styl obrana a brejk jako Atleti. Navrhuji vyměnit Griezmanna za Suáreze .

Reagovat
Rothbard

V kontextu dnešní remízy a zápasu Everton-Arsenal jsem si vzpomněl na Minu. Ten by na současnou Barcu neměl, nehrál v ní základ a byl lepší než jeho konkurenti? Nebyl to jeden z přešlapu přestupové politiky Barcy? Jako na druhou stranu ho během půl roku a jednoho MS prodali se ziskem...

Reagovat
el Principito

na Barcelonu neměl. A jeden z nej přešlapů? Vždyť na něm Barcelona pěkně vydělala ...

Reagovat
blaugrana

horsie uz je, ze na Coutinhovi, Griezmannovi a Dembelem zas pekne prodela

Reagovat
el Principito

jen 300 milionů eur

Reagovat
montaigne33

Aktuálně se může Suárez radovat, že včas opustil potápějíc se loď... (nebo řekněme "bloudící loď" FCB kormidlovanou "bludným Holanďanem")

Reagovat
smazaný uživatel

David Albelda to kedysi trafil ked Koeman rozsračkoval Vale:

Deník Marca dokonce připomněl prohlášení tohoto bývalého defenzivního středopolaře před šesti lety.

V době, kdy španělské ligové scéně dominoval prakticky nezastavitelný tým Barcelony s Messim, Xavim či Iniestou, na adresu Koemana konstatoval: „Doufám, že někdy bude trénovat Barcelonu. Aspoň bude La Liga trochu vyrovnaná."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
Shevchenko

Nepamatuju že by někdy hráči víc nenáviděli trenéra jak tenkrát Koemana. Valencie byla úplně v hajzlu, ale stejně nakonec dokázali vyhrát alespoň pohár v té sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

koeman je totalni neumetel a neschopny egoisticky prase bez spetky sebereflexe, kam prisel tam to dojebal, ja si tu vale moc dobre pamatuju co tam predvadel, nejhorsi trener co jsem kdy videl a to predci i stramaka ve sparte nebo latala v sigme ted absolutne nerozumim lidem co byli radi za jeho prichod, krome tech co barcelone prejou to nejhorsi

Reagovat
Elliasson

Kéž by takový "neumětel" šel zpátky do Feyenoordu. Ten tým byl v háji, ale díky Koemanovi se vrátil na výsluní.

Reagovat
PP

počkej, nebyl ve Vale náhodou G.Neville? To snad ani Koeman nebyl horší jak on ne?

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Jsem se jen chtěl zeptat, co tak vidim psanou sestavu Barcy, tak Braithwaite je psanej jako levy kridlo, Griez pravy, Coutinho uprostred a Messi na hrotu, coz mi prijde jako absolutni nevyuzivani jeho hernich schopnosti.

Fakt to tak je?

Protoze podle toho, co jsou pro ty hrace nejsilnejsi posty, by to melo byt asi takto (?) Messi, Griez, Coutinho - Braithwaite

I by tam dávala smysl nejaka obcasna rotace hracu, treba Messi - Griez, ale to, co vidim, mi nedává vubec smysl.

Reagovat
Dody10

První poločas to tak fakt bylo. Braith se pohyboval zejména na křídle. Messi nejvíc rotoval s Coutsem na pozici devítky a AM a Griez na druhém křídle. Druhý poločas byl už Braith na hrotu, Griezz pod ním na AM, Couts zleva a Messi zprava. Samozřejmě během zápasu na hřišti rotují, ale základní pozice byly takhle nastaveny.

Reagovat
Bakary3

Zajimavy, a to jako funguje s tim Braithwaitem na kridle?

Takhle tu sestavu vidam často a vubec to nechapu

Reagovat
Dody10

No, byla to hrůza, na křídle nemá co dělat. Většinou ale hraje na hrotu, až včera ho Koeman dal na křídlo, a upřímně nevím proč...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
letitfly

Je to neustálý opakování se, ale nechápu přehlížení. Jak říkali včera komentátoři na bein sports, ten borec snad vůbec nechodí na tréninky, protože jinak není možný, že ho koeman pořad tak ignoruje. Včera jsme potřebovali kreativitu, trochu pomoct a ulevit leovi. Puig v 90 % zápasu za poslední rok patřil k top3 hráčům na ploše, ale stejně to nestačí....

Reagovat
letitfly

*samozřejmě sem myslel přehlizeni Puiga

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot ( Koeman) je slepý a bude dam cpát pořád stejný dřeváky a nás to bude stát jakoukoli šanci na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt len samy Puig ved ten hrac je obycajny nadpriemer. Rozohravka do stran, nema strelu, nebrani nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

On je dobrý, ale to brečení je už trochu přehnané, protože Pedri aktuálně hraje jako špičkový playmaker.

Reagovat
patas92

Oba hrát nemůžou?

Reagovat
smazaný uživatel

to nehraje - často špatně přihraje a nebo zbytečně ztratí míč

Reagovat
chavi.27

A nadprumer nestaci jo?

Reagovat
Phillipinho

Ten Coudet po prichodu do Celty celkem valec

Reagovat
santini

Dnes to bola skôr taká povinná jazda. V tom rozpoložení a pohode sme nemohli mať s Alavesom problém. Celkom dosť tímov hra aktuálne dosť pod psa, som zvedavý na zostupujúcich, zatiaľ to vyzerá na Osasunu, Valladolid a Huescu. Neverím, že Getafe nenájde cestu z tejto šlamastiky. Stred tabuľky začína byť dosť vyrovnaný, napokon bude táto covidova sezóna celkom zaujímavá

Reagovat
Visca el barca

Jako vždyť tady je nad slunce jasné, že záloha má být ve složení Frenkie, Riqui, Pedri. V útoku trojice Fati, Messi, Grizi/Dembouz. Stopeři Sam/Garcia, Araujo/Pique. Schopný trenér by hrál v pohodě o titul. Tento lempl si zkouší ten svúj systém už půl roku a jediné co mu to přinese je lednový vyhazov.

Reagovat
9augi9

Hej, hej, Barca v rozklade musí samozrejme hrať o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, tahle záloha zní snově. Však liga už je stejně v hajzlu, tak to začněme stavět na těchto borcích a příští rok to bude vypadat úplně jinak.

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
CHONG

Akorát jsem to sem chtěl dát, útočníci jako jsou Stuani a RdT mají hrát v La lize o poháry a ne v Segundě. Každopádně všichni se mi tady smáli, když jsem RdT v létě tlačil do Realu (prý jsem se zbláznil, když ho vůbec srovnávám s Jovičem) a světě div se, on by to byl náš nejlepší útočník

Reagovat
Jordi Alba

Bohužel, nebo spíš bohudík..RdT si zahraje další rok LL tam má Espanyol takovej kádr, že se postoupit prostě musí. Hlavně ať postoupí přímo a nešikanujou pak soupeřev PO.

Reagovat
CHONG

Chtěl jsem se zeptat, objevil jsem dneska Ameriku nebo je to obecně známé, že se na YouTube vysílají zápasy Segundy živě?

Reagovat
Jordi Alba

Já na to narazil nějak v 1. kole tohohle ročníku, ale jestli to tam bylo už minulej rok, to netuším ale celý záznamy tam tuším nebyli, takže pochybuju. O důvod víc se tam na něco podívat, Já teď kromě Barcelony a Girony nestíhám sledovat nic a oboje je kolikrát dost velký utrpení.

Reagovat
Jordi Alba

Jediný plus je, že začal hrát zase Stuani, ten tým je bez něho ve většině zápasů vyloženě trapnej, ty sou rádi, když trefí branku.

Reagovat
CHONG

A proč vlastně z kraje sezóny nehrál?

Reagovat
Jordi Alba

Já se to chvilku snažil najít a na nic moc sem nepřišel, přestup to nebyl, přestoupit mohl po sestupu i po nepostupu zpět. Nic o tom, že by měl problém s nějakým vážnějším zraněním taky nevím, prej byl dost naštvanej/zklamanej po tom finále PO a že dlouho takovou křivdu necejtil, ale pochybuju, že by tohle byl jedinej důvod. Nutno podotknout, že ta šaškárna, co se děla v tom dvojzápase s Elche je taková nechutnost, že snad ty špíny sestoupí hned zpátky v posledním kole z penalty, kterou jejich soupeř promění, po tom, co to penalta být neměla, špíny.

Reagovat
CHONG

Je to super no, já na to narazil náhodně včera a vzhledem k tomu, že jsem měl dnes čas, tak jsem koukl na RdT v akci, ale jinak většinou taky stíhám jenom Real a Getu, takže o utrpení něco vím

Reagovat
Jordi Alba

Ty ostatní Španělský ve vedlejších moc nesleduješ ? Zajímavý výběr týmů z Madridu a pak zrovna Sevilla a Espanyol. Já se teda snažím zapnout pokaždý aspoň jeden zápas Španělskýho týmu v EL. Teď tam nemají moc přívětivý los, tak sem docela zvědavej, ta kvalita celý ligy šla bohužel fakt o něco dolů, ale to je problém tak posledních 3 let minimálně. Další kolo kouknu asi na Real, Granada už druhou sezónu hraje dost zajímavě a zatím jí ta účast v EL nějak výrazně nepoznamenala.

Reagovat
Jordi Alba

Real, Atlético, Espanyol..Špatnou cestu zla si si zvolil.

Reagovat
CHONG

Na ty vedlejší kouknu jenom občas, když mám čas, třeba Espanyol jsem viděl dnes, Fuenlu včera, Rayo minulý týden, Atlety proti Barceloně, Legu tři týdny zpátky (proti Rayu), Sevillu docela pravidelně sleduju v LM a Alcorcon jsem letos ještě neviděl.

Jinak klíč u oblíbených je jasný:

Hlavní: Geta a Real, ty sleduju pravidelně a fakt jim fandím.

A co se týče vedlejších tak: Madrid, Lope a RdT

Reagovat
Ed_Hazard

Za RdT sme tu loboali tusim iba my dvaja Nechapem Jovica a nikdy ani nepochopim. Mariano a RdT boli jasna volba do sezony. Zbytocne vyhodene peniaze.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

jovic byl one season star typu dembeleho, a tlak a hype medii udelaly svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, Benzema vám neustále zachraňuje prdel a stejně ho budete hejtovat

Reagovat
patas92

Reagovat
CHONG

Ono to až tak nemířilo na Benzína, jako spíš na Mariana a hlavně Joviče.

Reagovat
santini

To isté čo Iagonv Celte

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

getafe 2 mesice po tom co porazilo barcu, nevyhralo zapas a je v sestupovem pasmu...

Reagovat
CHONG

Bohužel no, každý aspoň trochu schopný soupeř nás letos porazil.

Reagovat
smazaný uživatel

meli tezkej los, dneska uz to dali no

Reagovat
CHONG

Los nejlehčí nebyl, ale i tak tam byly zápasy, které se měly zvládnout.

Reagovat
CHONG

Konečně

Reagovat
DrQQ

Kráľovné nemajú nohy, Ramos nemá ruky. :-)

Reagovat
madridcan

22:50 LaLiga - výsledky

Výsledky dnešních zápasů španělské ligy: Celta Vigo - Alavés 2:0 (19. a 80. Méndez), Granada - Betis 2:0 (14. z penalty a 20. Soldado), Cádiz - Getafe 0:2 (33. Cucho, 90+4. Maksimović), Eibar - Real Madrid 1:2 (28. Kike - 6. Benzema, 13. Modrić)

Nezda sa mi, ze by posledny gol neplatil

Reagovat
Ángel di María 22

Musim rict, ze posledni zapasy jsme se fakt herne zvedli. Opet me bavilo na to koukat. Je to najednou zivejsi, energictejsi. Nutno rict, ze je to dost zasluha Carvajala a Lucase, kteri ovladaji tu pravou stranu suprove. Modric ma formu jako prase. A Benz, to je kral

Ne, ze bychom se timto meli nejak ukonejsit. Porad to ma k dokonalosti daleko. Ale s tim materialem, co mame na kridlech, se vic hrat neda. Tohle ale aspon bavi a zas je chut na ty zapasy koukat. Na nejlepsi v LM to sle stejne asi nebude.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kokesh

Na ty nejlepší v LM se rezignovalo prodejem Crise.

Reagovat
smazaný uživatel

Mame velky potencial sa na tych najlepsich v LM opat dostat. Chce to len spravne posily.. Prioritne treba nove LB tam predaj Marcela, spatny backup Reguilona.

Chce to posilnit zalohu najlepsie Camavinga ci dat sancu Blancovi. Riesit tiez spickove kridlo. Tieto posty.

Mbappe ma byt priorita pre leto 2021 a Haaland leto 2022, to uz bude Karimovi 35 a koncit zmluva.

Haalanda si zelam najviac ale pokial by sa tuto sezonu vyraznejsie presadzoval Moukoko isiel by som po nom miesto predrazeneho Mbappeho. Je to velky talent. Mbappe je nakladny a uz prilis namysleny, cakal by som v tej lige od neho viac. Mame co zlepsit.

Velka vyhoda, ze mame hracov ako Marcelo, Asensio napr. ktori sa daju pouzit k transferu a nemuseli platit moc vela.

Vraj

Reagovat
Visca el barca

Vždyť celá osa půjde do dvou let pryč a nàhrady nikde.

Reagovat
Ángel di María 22

Co je cela osa? Ramos, Modric, Benzema?

Ne ze bych byl na 100% presvedcenej, ale pise 2022 Haland, coz by smysl davalo. Misto Modrice to docela realne muze byt Odegaard. Ramose bude tezky nahradit kymkoliv, ale zbyva jedinej. Casemirovi je 28.

Reagovat
Visca el barca

Tak osa většinou bejvá o 3-5 hráčích. Odegard toho zatím odehrál jako u nás Riqui. Haland v Realu vůbec skončit nemusí. Takže mi to přijde až moc pozitivně napsaný, vzhledem k tomu, že na papíře ten kádr nic moc není krom té staré osy.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale co je tech 3-5 hracu? Brankar to neni, v obrane to je jen Ramos a to kdo vi, do kolika bude on na tom stoperu jeste schopen hrat. Realne to za ty dva roky bude jen Modric a Benzema - ti urcite. Ale To jsou dva hraci. Jinak to jde menit postupne, ale je potreba kazdy prestupak nekoho uz nahrazovat, pochopitelne se to nesfoukne v jednom.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Visca el barca

Mně přijdete prostě dopředu oproti nám hrozně slabý. My zas oproti vám v zádu. Ale je to normální. Španělskej fotbal dominoval hodně dlouho a ten útlum je poslední dva roky strašně znát. Halanda Real neudělá, každej normální další prezident Barcelony ví, že musí jít All in po něm. Mbappe bude váš, ale ten kluk hrozně zfrackovatěl a kdybych si měl vybrat tak Haland na 100%.

Reagovat
Kokesh

Obrovská finanční krize, kdy jste si nemohli dovolit ani Depaye bez prodeje a najednou chcete přiští rok jedno z nažhavějších zboží. Haha. Ono by taky milý zlatý musely přijít odchody, ale když se nechce na hostování ani marodovi Dembelemu, těžko půjde pryč přeplácený Griezmann nebo Coutinho...navíc je tu faktor Messi, s ním bych na Haalanda rovnou zapomněl. A Raiola.

Kýžená rekonstrukce stadionu, nové vedení, nový trenér = fans chtěný Xavi = který zažil tu vaši zlatou generaci a s útočníkem typu Haaland se potkal jednou a nebyl ním nikdo jiný než sebevědomý Ibra, co se musel pakovat jako spráskaný pes. Jinak to byl Etoo, Henry, Villa, Neymar, Suarez, Messi,....úplně jiní typologičtí hráči.

Reagovat
Visca el barca

A ty si myslíš, že Real je na tom o dost líp? Já bych řekl, že ne. Jen se o tom tolik nemluví, protože nemáte před volbami. Takže mi přijde vtipný jak si jsou fanoušci Madridu skálopevně jistí, že k ním přijde mbappe za 200. Halland není zdaleka tak přepálen a pořád se dá ufinancovat z odchodů Coutinha a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked nemate ani na 8 mil. Garciu a kto ti Coutinha v tejto dobe kupi za mega prachy? Zvlast u vas nie je ani zdaleka co byval v LFC. Rovno vsetci pojdu po nom a Griezmannovi a daju vam 200 mil. A co by Haaland robil v takom klube?

Reagovat
teenz

Wooow wow wooooow opravdu tu porovnavas financni stranku Realu a Barcy?

Reagovat
Kenneth

" a pořád se dá ufinancovat z odchodů Coutinha a spol"

Messi Vám v létě uteče zadarmo a u hráčů jako je Coutinho nebo Griezmann dopadnete jako Real s Balem.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim ta to naco sa tu hrate? Ved nemate ani na nakup 8 mil. Garciu, nemate na platy, klub je prakticky zbankrotovany a ty tu rozoberas Haalanda ako keby si fanda sejkoveho klubu

Co by ten robil u vas? Naco by chodil do teamu ktory hra teraz ledva o LM?

V mediach je, ze sa po Dortmunde sa dohaduje s nami.

Reagovat
misinho7

No odohral tolko lebo je zranený..

Reagovat
Kokesh

No Xavi odešel z Barcy před pěti lety a náhrada doteď nikde...

Reagovat
patas92

Reagovat
Kokesh

Reagovat
patas92

Barcelona nedokázala nahradit ani Mascherana a Alvese nahradila až letos (snad). Takže moc nechápu, co tím chceš v souvislosti s Realem říct. Jakože souhlasíš s Viscou, že s odchodem Ramose, Modriče a Benzemy půjdete do hajzlu?

Reagovat
Visca el barca

Tak ona to není úplně sranda nahrazovat legendy, proto nechápu tolik nadšení.

Reagovat
Visca el barca

nehledě na to, že ta jejich Brazilská dvojka je šíleně nadhodnocená. Takovej Fati s Pedrim maj daleko větší potenciál.

Reagovat
Gazdo

Viniciusa by som vobec nepodcenoval

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri rovnako ako Puig nie su nic extra, Rodrygo je celkom zaujimavy.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kokesh

Ne do hajzlu, ale je to normální proces, který potkává každý klub. Generační talenty nenahradí lusknutím prstu...ať mi tu někdo řekne plnohodnotnou náhradu za Ramose. Neřekne...a víš proč? Protože prostě neexistuje. Na trhu není nikdo takový, navíc Sergio nebyl taky ve 20 světový hráč jakým je dnes, ale postupně se k němu propracoval...proto je pro mě obrovský blábol, že RM nemá nikde jejich náhradu. On je má a snaží se přivádět možné nástupce, doplńuje kádr mladými hráči rok co rok...jen je ve hvězdách, jak se kdo ujme.

Reagovat
Visca el barca

No třeba Vinicius a Rodrygo mi přijdou vyloženě tragičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

alves nahrazen??dobrej joke

Reagovat
pantondavo

To samý Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

No vy ste urobili osudovu chybu v tom, ze ste nedokazali nahradit Xaviho a Iniestu pritom ste mali za nich nahradu.

V roku 2011 ste mali vrchol, vsetko krasne rozbehnute kde by ste ich nahradzali Fabregasom a Thiagom lenze vy ste ich nepochopitelne predali a ani tych ste nenahradili.

Mega chyba predaj Neymara, ten hrac vas tiahol a miesto neho ste peniaze dali na Coutinha a Dembeleho ktori ho zdaleka nenahradili.

Dalsi fail v podobe Griezmanna, za pomaly 30 r. hraca take prachy a v situacii kedy potrebujete aj spickoveho utocnika ste predali Suareza.

To sa s nami neda porovnavat, my sme aspon v case pandemie hospodarili s prebytkom.

Reagovat
valloire

to mi něco připomíná ten sloh

Reagovat
smazaný uživatel

Sumavu a krizovky?

Reagovat
valloire

a Kaufland ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Tam sa smie len doobeda nie dedku?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem říkal, že jste tu facku dostali v pravý moment, uvidíme jak dlouho vám ta snaha vydrží, než zas začnete hrát na půl plynu.

Kéž bychom i my dostali takovou ránu, že nás to donutí něco dělat, ale u nás stejně nikdo už neumí přepnout na vyšší stupeň.

Reagovat
pantondavo

Jak mohl ve 28. minute, za stavu 2:0 dat Eibar vedouci gol?

Reagovat
smazaný uživatel

laporta slibuje bellerina? to je padlej na hlavu?

Reagovat
Kluivert9

Asi zas tak vyhrát nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Katalánci by to mohli vnímat pozitivně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele