LaLiga - souhrn 12. kola: Baskické derby bez vítěze

30.10.2021, 15:56, aktualizováno 01.11.2021, 22:54
Komentáře a souhrny
Alexander Isak (© AFP)
Baskické derby skončilo bez vítěze, Real Sociedad se přesto vrátil do čela tabulky před Real Madrid, jenž vyhrál na půdě Elche. Atlético si poradilo s Betisem a poprvé od začátku října bodovalo naplno. Barcelona už potřetí za sebou nevyhrála, tentokrát si už bez trenéra Koemana doma dělí body s Alavésem. Poprvé od poloviny září zase jednou slaví tři body Valencia, naopak její soupeř z Villarrealu se dál topí ve druhé polovině tabulky. Za plný počet to tentokráte má i Sevilla...

Levante UD - Granada CF 0:3

01.11.2021 21:00

Góly: 7. Germán Sánchez, 38. Luis Javier Suárez, 69. Antonio Puertas

Granada neměla s Levante vůbec trpělivost a trápící se domácí celek roznesla na kopytech. Svými zásahy se o debakl Levante postarali Germán Sánchez, Luis Suárez a Antonio Puertas.

Levante dosud nevyhrálo ani jedno utkání a to čekání na první tři body se zdá už nekonečné. Další šanci měl celek z Valencie dnes večer, jenže od úvodu bylo vidět, že to nebude jeho večer. Už po sedmi minutách se totiž měnilo skóre a ne v jeho prospěch. Rubén Rochina rohový kop zahrál na přední tyč, tam si na něj naskočil Germán Sánchez a hlavičkoval s pomocí tyče do sítě - 1:0 pro Granadu.

Domácí brankář Aitor Fernández byl v permanenci taky o deset minut později, kdy ho parádním akrobatickým zakončením vystrašil Jorge Molina. Ten Molina, který v dubnu oslaví už 40. narozeniny! Naději domácímu Levante mohl dát Roberto Soldado, který sem zavítal právě z Granady. Mířil ale vedle tyče. Soldado o chvíli později mohl vytěžit víc z katastrofální malé domů od Rochiny, jenže na míč nedosáhl.

Granada byla mnohem aktivnějším týmem a po zásluze vedla o dvě branky ještě před uplynutím 30. minuty. Hodně komické bránění v podání Carlose Clerca vedlo k tomu, že Luis Javier Suárez mohl v pohodě zakončit sám před Fernándezem.

Naděje svitla Levante ve 43. minutě, kdy byl ve vápně faulován Soldado. Sudí sice zprvu pískal penaltu, ale po nápovědě od VARu ji odvolal kvůli Soldadově ofsajdu! Po změně stran se do šance hnal Enis Bardhi, jehož dělovka skončila těsně vedle Maximianovy tyče. A v tom přišla další rána. Dvacet minut před koncem hosté zvýšili na 3:0, když domácí záložník Campaña chyboval v rozehrávce a nabídl míč čerstvě střídajícímu Antoniovi Puertasovi. Ten už si v zakončení poradil bezchybně.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Celta Vigo 0:0

01.11.2021 18:30

Góly: -

Rayo po Barceloně a šokující výhře nad ní nezvládlo pondělní dohrávku a s Celtou Vigo bez branek remizovalo.

Rayo Vallecano získalo za jedenáct zápasů už 19 bodů a patřilo mu před začátkem tohoto kola solidní šesté místo. A to i díky poslední výhře, protože Rayu padla za oběť slovutná Barcelona. Celta se ale nehodlala vzdát bez boje. Domácí celek přesto svou kvalitu potvrzoval. Po patnácti minutách Comesaña přihrál do běhu Radamelu Falcaovi a brankář Dituro musel ukázat skvělé reflexy, aby jeho ránu vytáhl mimo.

Další zajímavou střeleckou pozici si sám pro sebe nachystal domácí záložník Palazón, který těsně minul. První šanci Celty si připravil Santi Mina, jehož zakončení hlavičkou ale mířilo těsně vedle. Následně se navíc Mina zranil a musel střídat. První půli pak zakončil krásně kopnutou standardkou Palazón, jehož se štěstím vychytal Dituro.

Dituro měl vůbec plné ruce práce, i když se po změně stran hra trochu uklidnila. V 54. minutě ho pořádně protáhl Fran García a Dituro se musel hodně natahovat, aby jeho zakončení lapil. V samém závěru se ještě do šance dostal Pathé Ciss, ale brankáře soupeře nepropálil.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Athletic Bilbao 1:1

31.10.2021 21:00

Góly: 58. Alexander Isak (pen.) - 90+1. Iker Muniain

Real Sociedad sice po změně stran šel do vedení a nad svým sokem z Bilbaa vedl, jenže závěr utkání patřil jednoznačně Athleticu. V první minutě nastavení se totiž prosadil hrdina Iker Muniain a zajistil svému týmu konečnou remízu.

Baskické derby. Asi netřeba dodávat víc, aby bylo jasné, o jak velký zápas minimálně v rámci regionu jde. A vůbec pro celé Španělsko, protože právě tyhle duely častokrát nabízejí parádní podívanou. A vzhledem k tomu, jak vysoko domácí La Real před zápasem byl, to jen zvyšovalo zájem veřejnosti.

Athletic se s tím vůbec nemazal a první šanci si připravil ještě před uplynutím dvou minut. Železný muž domácího výběru Iñaki Williams nabíhal sám na brankáře, Aritz Elustondo mu ale stihl skluzem sebrat míč z kopačky. První opravdu velkou šanci utkání měl na svědomí domácí střelec Alexander Isak, který v 19. minutě obehrál prvního obránce a střelou po zemi trochu vyplašil brankáře Unaie Simóna.

Duel mezi Simónem a Isakem se opakoval ještě několikrát, ale do konce první půle vždy končil ve prospěch hostujícího brankáře. Real Sociedad jen marně hledal cestu skrz přehuštěný střed pole a hosté si s jeho ataky velmi dobře věděli rady. Tak to vydrželo až do konce první půle. Po jejím konci měly obav týmy ke skórování stejně daleko. Druhý poločas už ale góly nabídl.

Jako první se prosadili domácí hráči. Deset minut uplynulo ze druhého dějství, když domácí dostali po faulu Iñiga Martíneze ve vápně šanci zahrávat penaltu. K ní se postavil Alexander Isak a nemýlil se.

Stoper Iñigo Martínez byl vůbec smolařem dnešního duelu, protože v 84. minutě dostal za faul druhou žlutou a svůj tým pořádně oslabil. Zas tak mu to ale vadit nemohlo, protože v první minutě nastavení se Athletic prosadil! Klub z Bilbaa zahrával přímý volný kop, Iker Muniaín napálil brankáře Remira a ten si míč v podstatě sám vrazil do brány!

Více informací k zápasu

Getafe CF - Espanyol Barcelona 2:1

31.10.2021 18:30

Góly: 31. Enes Ünal, 56. Enes Ünal - 38. Sergi Gómez

Velký kámen spadl ze srdce všem hráčům, trenérům a fanouškům Getafe, madridský klub se na dvanáctý pokus konečně dočkal výhry. V domácím prostředí přehrál Espanyol, hrdinou utkání se stal Enes Ünal.

Domácí vlétli do utkání jako uragán a od úvodních minut roztočili pořádný kolotoč. Vidět byl především turecký reprezentant, v první minutě zakončoval po centru z pravé strany těsně mimo, o chvíli později mířil hlavou jen do středu brány a Diega Lópeze nepřekonal ani Aleñá, jeho pokus brankář vyškrábl na roh.

Ve dvanácté minutě musel Diego López znovu do akce, z hranice pokutového území vystřelil Arambarri, míč tečoval Ünal a někdejší gólman Realu Madrid předvedl vynikající zákrok. Espanyol sice úvodní tlak přežil, přesto nakonec inkasoval a jednalo se o výstavní trefu. Akurugu přiťukl hrudí na Ünala, ten si balón zpracoval a druhým dotekem do povedenými nůžkami poslal do sítě - 1:0.

Espanyol se v první půli k ohrožení svatyně soupeře dlouho nedostal, o to větší šok pro Getafe znamenalo rychlé vyrovnání - ve 39. minutě rozehrával barcelonský celek roh, Cabrera ještě mířil hlavou do tyče, odražený pokus ovšem rychle vrátil do branky pohotový Sergi Gómez - 1:1.

A pro domácí mohlo být ještě hůře, o několik desítek vteřin později se totiž rozeběhl Embarba a svůj tým podržel vynikající Soria. Úvodní část byla na šance hodně bohatá a v samém závěru přinesla ještě dvě, v obou byl Ünal a ani jednou neměl přesně seřízená mířidla.

Ünal se spoustou nezdarů nenechal odradit a druhé odměny se nakonec dočkal v 56. minutě, pasem za obranu ho našel Aleñá a Turek ranou z první prostřelil Lópeze - 2:1.

Espanyol si žádný velký tlak nevypracoval, domácí kouskovali hru a v 89. minutě mohli výhru pečetit, kdyby lépe mířil Mata. Mrzet ho to nakonec nemuselo, stejně jako Getafe nebude trápit to, že zůstává na posledním místě tabulky, první výhra je doma a Madridští se mají od čeho odrazit.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Betis 3:0

31.10.2021 16:15

Góly: 26. Yannick Carrasco, 63. Germán Pezzella (vl.), 80. João Félix

Souboj Atlética s Betisem byl jedním z taháků nedělního programu a diváci v něm viděli nakonec tři góly. Výhradně do hostující sítě, což znamená, že se Betis vrací do Andalusie s nepořízenou. Los Colchoneros si zajistili vedení už ve 26. minutě a po změně stran přidali další dvě branky. Mezi střelce se postupně zapsali Yannick Carrasco, Germán Pezzella, coby autor vlastního gólu a João Félix.

Před cestou na Anfield Road je to pro Simeoneho svěřence vítaná vzpruha. Atlético v posledních zápasech nezářilo, ale tentokrát na Wanda Metropolitano předvedlo koncentrovaný výkon a zaslouženě získalo tři body.

Začalo se pěkně zhurta. Betis se nastěhoval před Oblaka už po šedesáti sekundách a William Carvalho donutil slovinského brankáře k prvnímu zákroku. Na druhé straně se zase vyhoupl do vzduchu Savić a hlavou zamířil do náruče Claudia Brava. Atlético zvýšilo obrátky a hosty pořádně zmáčklo. Griezmann z úhlu Brava nepřekonal a z nadějné situace vytěžil rohový kop. Hned vzápětí střílel na zadní tyč Correa a i pokus De Paula skončil na pozorném Bravovi.

Atlético si vytvářelo jednu šanci za druhou a bylo jen otázkou času, kdy Bravo poprvé kapituluje. V 18. minutě ještě Bravo zasáhl po střele Griezmanna a za dalších osm minut už lovil balón ze sítě. Yannick Carrasco si šikovně zasekl Montoyu a přesně mířenou střelou poslal Atlético do vedení! Domácí se uklidnili a dostali utkání zcela pod svojí kontrolu.

Betis musel na nepříznivý vývoj reagovat a Manuel Pellegrini poslal na hrací plochu Ruibala s Tellem. Hru ale dál ovládalo Atlético. Branka, kterou vstřelil ve 49. minutě Hermoso nebyla kvůli ofsajdu uznána, nicméně domácí to nemuselo mrzet. Po sérii dalších šancí přišel rohový kop a ukázkový výskok s hlavičkou od Germána Pezzelly. Mělo to háček, protože Pezzella zamířil přímo do vlastní sítě.

Druhá branka Los Colchoneros měla na Betis fatální dopad. Hosté nebyli schopni směrem dopředu cokoliv vymyslet a prakticky třicet minut už se jen dohrávalo. V 80. minutě vsítili domácí poslední třetí branku. Ve vydatném dešti si zaběhl na kolmou přihrávku João Félix a přízemní ranou propálil Brava. Branku posvětil i VAR a pochopitelně bylo jasné, že tři body zůstanou v Madridu.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - RCD Mallorca 1:1

31.10.2021 14:00

Góly: 90+3. Álvaro Negredo (pen.) - 29. Iddrisu Baba

Hostující Bermellones se zřejmě viděli s třemi body v kapse, jenomže v nastavení jim sudí Gómez vyřkl krutý verdikt v podobě nařízené penalty. Zákrok Sastreho na Lozana byl nešťastný, nicméně znamenal šanci na vyrovnání pro Cádiz a té se zodpovědně a účinně chopil Álvaro Negredo.

Cádizu se letos vůbec nedaří a v domácím zápase s Mallorcou cítil šanci na tři body. Utkání bylo po celou dobu hodně nervózní a sudí Gómez několikrát tasil karty všech barev.

O první rozruch se postarali až po dvaceti minutách hosté. Salva Sevilla předvedl parádní přímý kop a Cádiz zachránila branková konstrukce. Na druhé straně zase nebezpečně zakončoval Valjent a branku naštěstí pro Mallorcu minul. Nerozhodný stav nakonec vydržel do 29. minuty. Mallorca rozehrála rohový kop, následně balón propadl k nohám Iddrisy Baby a ten ho napálil do sítě. Cádiz mohl okamžitě odpovědět, ale ránu Sobrina zastavilo břevno! I Mallorca měla šanci a po výborné individuální akci scházel Pereovi jen kousek.

Také druhý poločas nabídl několik brankových příležitostí na obou stranách. Ángel Rodríguez donutil k zákroku Ledesmu a gól Lozana kvůli prohřešku proti pravidlům neplatil. V 73. minutě sudí González poprvé tasil červenou kartu, ale po poradě s VAR systémem jí odvolal. Atmosféra každopádně na trávníku houstla a po vehementních protestech uviděl červenou kartu hostující trenér. Červenou kartu dostal i Aleksandar Sedlar, takže Mallorca musela dohrávat o desíti.

I tak se zdálo, že Mallorca nejtěsnější vedení ubrání a zapíše tři body. V nastavení ale přišel zákrok Sastreho na Lozana a sudí odpískal pokutový kop. Šanci vyrovnat si nenechal vzít Álvaro Negredo a proměněnou penaltou stanovil konečný výsledek 1:1.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Deportivo Alavés 1:1

30.10.2021 21:00

Góly: 49. Memphis Depay - 52. Luis Rioja

Utrpení Barcelony zdá se být nekonečné. Ani pod trenérem Sergi Barjuanem nepřišlo zlepšení a z Camp Nou si tentokrát odvezlo body Deportivo Alavés. Vše podstatné se událo krátce po změně stran. Ve 49. minutě poslal Barcelonu do vedení Memphis Depay, ale odpověď "El Glorioso" byla bleskurychlá - trefil se Luis Rioja. Domácí pak drželi balón, ale na svědomitou defenzívu Deportiva si nepřišli.

Barcelona po posledním nezdaru odvolala trenéra Ronalda Koemana a kormidla se alespoň dočasně chopil Sergi Barjuán. Katalánského obra však k životu neprobudil a pod jeho vedením přišlo další klopýtnutí.

Barjuan nic nového nevymýšlel a na Camp Nou vyběhla předpokládaná jedenáctka v ofenzívě s Depayem i Agüerem. Barca byla sice častěji u balónu, ale až v 19. minutě si dokázala vytvořit první šanci. Eric García se pověsil do vzduchu a hlavou donutil k výtečnému zákroku Siveru. Po hříchu to byla jediná velká příležitost Barcelony v prvním poločase. Stav 0:0 pochopitelně nahrával více hostům, ale ti o tento nadějný výsledek ve 49. minutě přišli. Memphis Depay si převzal balón na hranici šestnáctky, srovnal mířidla a parádní ranou k tyči nedal Siverovi šanci. Barcelona vedla, ale také to nebylo na dlouho.

Hned v 52. minutě se prohnal středem hřiště do šestnáctky Luis Rioja, nikdo ho přitom nedokázal zastavit, Joselu mu ještě patičkou narazil a po kličce brankáři zakončoval Rioja do prázdné branky - 1:1.

Barcelona tedy přitlačila a znovu to bylo na Depayovi. Nizozemský útočník trefil v 59. minutě tyč a to byla zase na delší dobu jediná povedená akce Katalánců. Deportivo se úspěšně bránilo a vlastně veškeré snahy barcelonských úplně vymazalo. Barjuanovi nepomohlo ani střídání v podobě talentovaného mládí. Na trávník se dostali Ezzalzouli nebo Baldé.

Domácí měli kolem 80% držení balónu, ale jejich trvalá územní převaha k rozhodnutí nevyústila. Barcelona se po další bodové ztrátě určitě propadne tabulkou, zatímco hosté mohou být s bodem na výsost spokojeni.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Villarreal CF 2:0

30.10.2021 18:30

Góly: 43. Hugo Guillamón, 77. Carlos Soler (pen.)

Valencia ukončila sérii bez vítězství a v "Derbi de la Comunitat" porazila Villarreal 2:0. Vedení Los Che zařídil těsně před koncem prvního poločasu Guillamón a čtvrthodinu před koncem na něho navázal z pokutového kopu Soler. Mezi oběma týmy už je čtyřbodový rozdíl.

Sedm ligových zápasů byla Valencia bez vítězství a tuto černou sérii se jí podařilo utnout v derby s Villarrealem. Žlutá ponorka se od začátku letošní sezony ztrápí, zdaleka nedosahuje takových výsledků jako v předchozí sezoně, ve které opanovala Evropskou ligu.

Unai Emery věřil, že si jeho tým z Mestally odveze plný bodový zisk. Villarrealu se to zatím povedlo jen dvakrát a ve Valencii, která také neoplývá dobrou formou cítil příležitost. Už v 6. minutě si dokázal najít centr hlavičkující Aurier, ale Cillessen nemusel zasahovat. Žlutá ponorka byla v úvodních minutách jednoznačně aktivnější a obrana Los Che pod tlakem. Po přihrávce Torrese střílel jen do boční sítě Danjuma a o chvíli později po rohovém kopu těsně přestřelil Coquelin. Gólem neskončila ani situace ze 41. minuty, kdy se položil do centru Aurier a Cillessen předvedl výborný reflexivní zákrok. Valencia všechny příležitosti Villarrealu přežila, aby se sama před koncem poločasu ujala vedení. Foulquier rychle rozehrál aut na Huga Guillamóna a ten technický obloučkem překonal Rulliho.

Villarreal byl v první půli mnohem častěji u balónu, ale branku nedal a Unai Emery se rozhodl pro změny. Rozhýbat ofenzívu měli Chukwueze a Dia. Jenomže tempo už nebylo po změně stran tak vysoké.

Až v 75. minutě odmítl inkasovat druhou branku obránce Albiol, který před brankou zastavil střelu Guedese. O minutu později ale přišel faul v šestnáctce na Foulquiera a sudí měl o penaltě jasno. Carlos Soler zvolil riskantní střelu po zemi doprostřed a protože Rulli tipl směr, vedla Valencia 2:0. Villarreal měl na vstřelení dvou gólů čtvrthodinu, jenomže po celé utkání se směrem dopředu trápil. Nepomohlo ani dlouhé sedmiminutové nastavení. Valencia ukončila dlouhou sérii bez výhry a v derby porazila Villarreal 2:0.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - CA Osasuna 2:0

30.10.2021 16:15

Góly: 40. Diego Carlos, 60. Lucas Ocampos

Čelo tabulky je nesmírně vyrovnané a hned trojice týmů má na svém kontě 24 bodů. Patří mezi ně i Sevilla, která doma porazila nepříjemnou Osasunu 2:0. Pět minut před přestávkou otevřel skóre Diego Carlos a po hodině hry zvyšoval na konečných 2:0 Lucas Ocampos.

Domácí Rojiblancos byli v úvodu utkání lepším týmem a po čtvrthodině hry musela Osasuna čelit první gólovce. Po Rakitičově patičce zakončoval Acuňa a branku přestřelil. O chvíli později hlavičkoval ve vyložené šanci Mir a trestuhodně minul vzdálenější tyč! Poté následovala nepříliš záživná část utkání a až pár minut před přestávkou Sevilla udeřila.

Nejprve zazdil tutovku Jordán, který pálil do tyče a po něm už se zaslouženě radoval Diego Carlos. Rakitić ho našel centrem od rohového praporku a Pérez byl bez šance zasáhnout. Sevilla tak využila územní převahu a v 60. minutě přidala i druhý gól. Bono poslal dlouhý nákop za obranu, přičemž se po nedorozumění brankáře Péreze s Aresem zmocnil balónu Lucas Ocampos a střelou do prázdné zvýšil na 2:0.

Do konce utkání zbývala půlhodina, nicméně Osasuna už na jakýkoliv zvrat rezignovala. Šest minut před koncem mohl Ocampos přidat další zásah a definitivně stvrdit domácí vítězství, ovšem svojí střelou jen trefil do hlavy Péreze. Sevilla splnila svojí povinnost a Osasunu porazila 2:0, čímž se zároveň udržela v kontaktu se špičkou.

Více informací k zápasu

Elche CF - Real Madrid 1:2

30.10.2021 14:00

Góly: 86. Pere Milla - 22. Vinícius Júnior, 73. Vinícius Júnior

Tři body veze z Elche hvězdný Real Madrid, který se na stadionu Manuela Martíneze Valera prosadil dvakrát. Domácí nehráli s favoritem špatnou partii, ale naděje na případný úspěch vzala za své, když v 64. minutě uviděl druhou žlutou kartu Guti. Obě branky Bílého baletu zařídil Brazilec Vinícius Júnior.

Už za pár dní čeká Real Madrid důležitý zápas Ligy mistrů proti Šachtaru a v Elche se na tuto událost naladil vítězně. Carlo Ancelotti nechal jen na lavičce náhradníků Edena Hazarda a v nominaci úplně chyběl Karim Benzema.

Bez obávaného francouzského kanonýra to Realu příliš nešlo. A nejen proměňování, nýbrž i vytváření příležitostí. Ve 20. minutě se objevil v první šanci Boyé a Courtois musel reflexivně vyrážet. Tou dobou už nebyl na trávníku zraněný Rodrygo, jehož nahradil Marco Asensio. Real Madrid přežil první varování a pak udeřil. Vinícius Júnior vlétl do šestnáctky a okamžitě pohotovou ranou zajistil hostům vedení. Vzápětí mohl přidat druhý gól i Mariano Díaz, v ostrém úhlu už se zbavil brankáře, ale balón do prázdné branky nenasměřoval.

Bílý balet vedl a tak nemusel nikam spěchat. Domácí si navíc utkání výrazně zkomplikovali v 64. minutě. Guti uviděl už druhou žlutou kartu a musel se poroučet do sprch. Realu pak trvalo deset minut, než zápas definitivně zlomil ve svůj prospěch. Vinícius si v běhu opět převzal balón a těsně před Casillou ho dloubákem dopravil do sítě.

Zdálo se být rozhodnuto, ovšem Elche i v oslabení dokázalo vykřesat jiskřičku naděje. V 86. minutě se dostal po chybné rozehrávce k balónu Pere Milla a umístěnou ranou překonal Courtoise. Na vyrovnání mělo Elche už málo času, navíc tu byl pořád handicap v podobě jednoho vyloučeného hráče. Real Madrid splnil v Elche povinnost a před zápasem se Šachtarem získal kýžené tři body. Co se týče Elche, to si může v tabulce pohoršit a spadnout až na sestupové příčky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad1274117:1025
2.Real Madrid1173126:1224
3.Sevilla FC1173119:724
4.Atlético Madrid1164118:1022
5.Real Betis1263319:1521
6.Rayo Vallecano1262418:1220
7.CA Osasuna1254314:1519
8.Athletic Bilbao1146111:718
9.FC Barcelona1144316:1216
10.Valencia CF1244418:1716
11.Espanyol Barcelona1235412:1314
12.RCD Mallorca1235411:1714
13.Villarreal CF1126313:1212
14.Granada CF1125411:1411
15.Celta Vigo1232710:1411
16.Elche CF122469:1510
17.Deportivo Alavés113176:1410
18.Cádiz CF1216511:199
19.Levante UD1206611:236
20.Getafe CF121386:186

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (65)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Král

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Nakonec tych 45 melonov za Viniho bude totalny bargain.

Reagovat
zidane78

Este je skoro nieco hovorit,zatial je na dobrej ceste.Len nech nedopadne ako robinho/jese a podobne.Stupne mu slava do gebule a na jar uz bude chciet plat ako benzema.

Reagovat
misinho7

tak on oproti ostatnym zaraba uplne drobne a vraj novu zmluvu ani neziadal..ale teraz bolo cosi ze Real mu chce predlzit a zvysit tak uvidime..a na mna posobi ze je stale pri zemi, teda aj v time to vsetci hovoria, hlavne ze je podobny makac ako Cris tak snad v tom bude pokracovat

Reagovat
Gazdo

Blbost podobny makac ako Cris neexistuje

Reagovat
Kenneth

Srovnávat work ethic Ronalda a Viniciuse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Koeman out.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba out. Alba z této diskuze. Ty už jsi tady svoje jedovaté sliny rozšířil dost.

Reagovat
celeb

Reagovat
Jordi Alba

Sesbíráme podpisy a uděláme petici.

Reagovat
LAM

Klasika letošní sezony. Alavesu stačila 1 šance na 1 gól a náš tlak nakonec bez dalšího gólů.

Pomalu se nějaká šance na TOP 4 rozplívá a než přijde trenér a uzdravení se hráči, tak může bejt pozdě.

Reagovat
Mass

Taky Depay nedal 2x sám před brankářem..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to brutální trápení, ale aspoň tam byly občas nějaké náznaky tlaku, každopádně výsledek opět tragický. Dřevěnému Coutinhovi bych okamžitě ukončil smlouvu, zbytečnějšího hráče jsem u nás nikdy neviděl. Větší užitek měl i Alex Song tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho by ani netrefil směr k Puyolovi a šel by na opačnou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Visca el barca

Aguero zvýšený srdeční tep. Prý už je stabilizovaný.

Reagovat
roman1978

Mělo to zábavné momenty. Gavi, Nico, Riqui, Balde a vlastně i Ezza, to byl tak svěží vítr.

Osa MATS, Pique, Alba, Bus by se měla rozbít.

Bus všechno brzdil, musí se preorientovat na aktivnější styl hry.

Couts je strašný byl strašný a u nás se už asi nezmění. Nedal bych mu už ani minutu.

A Memphis? Dal bych mu přes držku, ať se vzpamatuje. Sice dal gól, ale jinak tragédie.

Takže, až budou všichni opět k dispozici, bych to rád viděl takto:

MATS

Dest, Araujo, Mingueza (Garcia), Balde

Frenkie (Gavi)

Pedri, Riqui (Nico)

Dembs, Memphis (Agu), Ansu

Reagovat
blaugrana

Bus sa uz bude tazko preorientovavat.

Reagovat
celeb

chod uz do prdele s tym Puigom. Ako vymenil Gaviho hra celeho timu upadla. Mal ani nie tretinu kontaktov s loptou na minutu oproti 5r mladsiemu chalanovi, hral alibisticky o nic sa ani nepokusil. Nevravim, ze sa od neho nieco cakalo, nema hernu prax, ale ospevovat ho tu…

Nico aj s Gavim su uz teraz niekde uplne inde, ked sa uzdravi Pedri s Frenkiem tak bude zas 6./7. zaloznikom v rade na minuty (spolu s Robertom).

Snad Mou len netrollil a v zime si ho zoberie do Rima. Ak ma skutocne na viac, ako zatial prilezitostne predvadza, nech sa ide vyhrat niekam, kde tie minuty ma sancu dostat. Ak zazrakom zaziari a ma Barcu v srdci, vzdy sa bude dat dohodnut.

Reagovat
Gazdo

Wtf ja som sice videl len 15 minut ale Riqui zahral teda podla mna dost dobre. Bol aktivny, ponukal sa a obcas aj dobre rozdal. Posobil tam ako zjavenie popri Busovi. Ja teda som nevidel cely zapas ale neviem si predstavit co tam Gavi musel vyvadzat za kuzla aby oproti tomu Riquiho vykon prisiel nahovno. Mne sa akurat zda ze nie roman je zaujaty ale ty

Reagovat
roman1978

přesně tak. já na něj už ani nereaguji. mu musel riqui vojet starou.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf nechapem co vsetci cakaju, puig nehral sutazny zapas vysse mesiaca, to je jasne ze to nebude hitparada. Snazil sa makal a ak dostane cas potom ho treba hodnotit.

Druha vec je ci nie je on trochu problematicky ked uz treti trener v rade ho nechcel.

Reagovat
EaP

On nieje problematicky , on je slabý . Mal len šťastie na obdobie kedy prišiel do prvého mužstva . Za a) to bola doba , kedy ani v Barce B nebol nikto schopný

Za b) Záloha bola s priemerným rokom 30 + a on medzi nimi vyzeral ako malé zjavenie

Vytvorila sa okolo neho akási aura supertalentu ale popri tom, ako tento a minulý rok vyskočil Pedri, Nico a Gavi už tak skvele nevyzerá . Je z nich absolútne najslabší .

A ako niekto vyššie spomenul , akonáhle došiel on a odišiel Gavi, celá hra dopredu sa rozsypala ako domček z kariet. A to o veľa veciach napovedá

Reagovat
EaP

Ukáž mi jediný svetlý moment Puiga v tom zápase ? Mohol mat jeden, keď dostal loptu do priestoru a trebalo ju potiahnuť vyššie a prihrať Memphisovi do behu. Miesto toho sa pospotal na lopte a celú akciu zabrzdil. Gavi, Pedri , Nico sú svetelne roky pred tým chlapcom. To, že pobehuje hore dole a že to na pohľad vyzerá fajn, je jedna vec. Ale , že to absolútne nikdy v jeho prípade k ničomu nevedie tá druha a podstatnejšia . Ten chlapec pred dvoma sezonami vyzeral ako zjavenie v tej netechnickej, pomalej a prestarnutej zálohe . No dnes, keď tam behá Frenkie, Nico, Pedri a Gavi je ten absolútne najslabší . Ja pre neho nevidím miesto

Reagovat
celeb

nepride ti rozumnejsie si to najskor pozriet a potom reagovat?

Reagovat
marke7

Poprosím Coutinha skončit s fotbalem.

Reagovat
Kokesh

A to je povolaný do repre a Vinicius ne. To prostě nevymyslíš.

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
teenz

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kily8

Pár mesiacov dozadu, drvivá vačšina tunajších odborníkov Viniciusa totálne hejtovala, že v Reale taký hráč nemá čo robiť a zrazu je vhodný aj do repre?

Reagovat
fsada

Ono to asi možná tak trenérem není nebo nebylo.. Když hráči nechtějí to se pak může trenér třebas na hlavu stavět, ale to nevadí když to nejde tak to nejde.. Ale tohle mi rve srdce vidět Barcu takhle dole...

Reagovat
roman1978

Ono to jednoznačně trenérem bylo.

Reagovat
Largo

Absolutni blbost. Mel svoje mouchy, ale hazet to ciste na nej mjze jen totalni ignorant.

Reagovat
roman1978

Za rok a půl nedal tomu týmu absolutně nic. Žádná taktika postavena na hráče, co měl k dispozici, uprednostnovani určitých hráčů, ignorování jiných, špatná střídání, špatná příprava, nemohoucnost vyhrát nad silnějším soupeřem, neustále breceni a stezovani si, lpění na nefunkcnim, atd atd.

Kuman prostě není dobrý trenér.

On měl na starosti tým a jeho přípravu, takže Výsledky jdou zcela jednoznačně za ním.

Reagovat
2miguel1

Ono najdolezitejsie je, aby ten tím mal nejaku tvár, aby bolo jasne, co vlastne chce hrať. Musis mat na to samozrejme hračsku kvalitu, no v terajšom futbale je ta hračska kvalita stale menej a menej dôležita ako v minulosti. Je teraz teda najprv potrebny trener az potom hrači, čo v minulosti, ked ten futbal nebol az tak podlozeny na big data nebolo treba. Teda nie tak citeľne.

Reagovat
Largo

Za vysledky trener pyka, ale to, co hraci na travniku predvadi, je jeho chyba jen zcasti. Kdyz jsem kolikrat koukal na jejich “nasazeni” a to, co byli schopni nedat, to bylo k placi.

Reagovat
roman1978

A tudíž je neměl příští zápas nasadit zase a znovu.

Reagovat
Largo

Jasně, protože on si (i kvůli zaplněný marodce) mohl vybírat z množství kvalitních hráčů...

Reagovat
roman1978

Mohl, ne vždy, ale mohl. A kdyby nechal na lavičce sem tam i ty, co hráli ho no, tak si mohli odpočinout a nabrat síly. Viz Pedri, Frenkie atd.

Reagovat
Gazdo

Tak nemal stavat stale tych hracov co sa im nechcelo ak je to tak ako pises. Pretoze podla toho co sledujem tak su tam stale hraci ktorym sa chce akurat su stale uprednostnovani hraci ktori uz nestihaju/sa im nechce

Reagovat
celeb

este par zraneni a mame super marod-squad. chyba uz len goalman a beci.

tbd

tbd, Araujo, Pique, tbd

Frenkie, Nico, Pedri

Fati, Kun, Braithwaite

S 2. brankarom a Albom s Baldem, ktori sa akurat vratili po zraneni by to bola urcite lepsia 11, nez ta, co vybehne v utorok na travnik v Kijeve.

Reagovat
2miguel1

Tie zranenia, to je katastrofa. Fakt banda amaterov to tam musi riadiť. Xavi zevraj rozviazal zmluvu s Al Saad

Reagovat
Ed_Hazard

U nás to tiež nie je žiadna sláva.

Reagovat
Phillipinho

Konecne pohodova vyhra jeste proti tymu, ktery bojuje o pohary. Rodri de Paul je hrac primo sity na miru Cholovi, uzasna posila. Felix po serii skvelych vykonu konecne zaslouzenej gol, bylo videt, jak mu to vsichni prali

Reagovat
smazaný uživatel

..no treba spomenúť aj yannicka, ktorý nebehá ale lieta..je neuveriteľný ..a za mna grizzi, hra s takou ľahkosťou, radosť sa na neho pozerať (tých gólov už asi nebude toľko, ale konečne mame mužstvo kde môže skórovať ktokoľvek)..yannick, luis, correa, grizi, joao..lemar, marcos..dokonca dnes mohli skórovať všetci traja obrancovia (grizziho rohy ) ..a samozrejme obrana vyzerala dnes inak ako ked tam je fellipe (aj ked posledné zápasy už nevyzeral ako stratený v lese)..

Reagovat
Phillipinho

Carrasco MOTM Griezmann se kazdym zapasem zlepsuje, v prvnich zapasech to nebylo ono, pusobil nervozne. Dneska hral suprove. Presne jak rikas,ten tym dopredu neskutecnou kvalitu, dneska jeste chybel Lemar a Llorente.

Bohuzel Savic jeste proti Liverpoolu bude odpykavat trest, tudiz se do sestavy opet vrati Felipe

Reagovat
smazaný uživatel

..ešte raz..griziho rohy konečne ..takmer každý bol naozajstnou standardka (vyssie som netrafil správneho smajla )

Reagovat
Phillipinho

Ja jsem si rikal Vetsina rohu od nej byly hodne nebezpecny

Reagovat
CHONG

Konečně

Reagovat
Elmas

Reagovat
Tromas

Dneska super výkon od všech. Obrana konečně solidní a konečně bez Felipeho (ten se mi, ale dokonce proti Levante ze všech našich obránců líbil nejvíc) jinak je, ale většinou obránce na hovno a v obraně to akrát kazí. Dalším plusem je, že takhle dobře to vyšlo i bez Llorenteho a Lemara, což jsou hráči kteří prostě patří do zákadu.

Reagovat
smazaný uživatel

..a tiež som si všimol ze ked je Cholo na tribúne, takmer vzdy hráme krásny ofenzívny futbal (a mimochodom, pri ofsajdovom góle Hermosa bol riadne, totálne trápny, priam šialene ukazoval, ze jednoznačne offside nebol)..

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec Remiro vzal spravedlnost do svých rukou, vyrovnat v nastavení v 10 proti 12 (tím mám na mysli sudího), to bylo krásný Že Merino nedostal za ten zákrok na Sanceta redku, to mi hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak takhle pan myslitel Remiro oslavoval vyloučení Martíneze...karma

https://twitter.com/IkerGlez10/status/1454938229518618625

Iker je jiný borec https://pbs.twimg.com/media/FDD0D1WWYAAeBRh?format=jpg&name=medium

Reagovat
Pharrell

Ten zápas měl chytat Matthew Ryan.

Reagovat
smazaný uživatel

on do tý doby měl několik dobrých zákroků...ale tohle prohrálo peníze asi víc lidem

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

No on si asi vsadil. Já včera měl tiket na výhry AC Milán Marseille a Real Sociedad. A zrovna takhle mi to uniklo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele