LaLiga - souhrn 1. kola: Pondělní dohrávky gól nepřinesly

13.08.2021, 23:01, aktualizováno 16.08.2021, 23:59
Komentáře a souhrny
Martin Braithwaite (© AFP)
Obě pondělní dohrávky nabídly bezgólovou remízu. Barcelona směřovala k jasné výhře nad Realem Sociedadem, její náskok se však nakonec povážlivě ztenčil. Atlético Madrid vstoupilo do ročníku 2021/22 výhrou ve Vigu. Tři body má i městský rival Real, jenž zvítězil na hřišti Deportiva Alavés. Seville pomohlo vyloučení gólmana...

Elche CF - Athletic Bilbao 0:0

16.08.2021 22:00

Góly: -

Stadion Manuela Martíneze Valera se za devadesát minut dočkal jen jednoho gólu, který však kvůli ofsajdovému postavení neplatil. Elche i Athletic Bilbao se musí spokojit s bodem.

Vzhledem k průběhu utkání to není překvapivý výsledek. Oba celky jakoby se neměly čím překvapit, nicméně úplně bez šancí to nebylo. Naopak úvodní desetiminutovka nabídla hned dvě. Už ve 2. minutě nebezpečně pálil Pedro Bigas a Agirrezabala musel poprvé zasahovat. Na druhé straně Athletic zahrozil prostřednictvím rohového kopu, po kterém si málem vstřelil vlastní gól Lucas Boyé.

A Lucas Boyé byl ještě jednou v šanci a už na správné straně. Ve 25. minutě se dokázal zbavit Agirrezabaly, ovšem přes hradbu těl balón do branky nepropasíroval. Co se nepovedlo Boyému, to se podařilo Fidelovi, avšak zdvižený praporek veškerou radost zhatil. Přesně po půlhodině hry mělo i Bilbao loženku, Iňakoho Williamse na poslední chvíli zablokoval Roco.

Vůbec největší šance se odehrála ve 38. minutě a Pere Milla si jí za rámeček nedá. Snad ze dvou metrů nedokázal trefit branku! Střelu Balenziagy na sklonku poločasu vytěsnil Casilla. Ve druhém poločase to bylo s trefováním brankového prostoru ještě horší, a když už se to podařilo jako v nastavení, zaúřadoval Agirrezabala. Čtvrtý sudí přidal ještě šest minut, ale ani to ke konečné změně skóre nepomohlo.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Granada CF 0:0

16.08.2021 20:00

Góly: -

Kvůli nahuštěnému programu začal svojí pouť LaLigou až v pondělí večer vítěz Evropské ligy Villarreal. "Žlutá ponorka" tentokrát neukázala své ofenzivní schopnosti a doma s Granadou pouze remizovala 0:0. To znamená, že se neprosadil ani Carlos Bacca, nová akvizice Nazaríes, která přišla právě z Villarrealu.

Pro svěřence trenéra Unaie Emeryho je počáteční remíza 0:0 určitě zklamáním, zatímco Granada bod bere. První poločas toho směrem dopředu moc nenabídl. Villarreal sice působil aktivněji a dvě zajímavé příležitosti měl útočník Dia, nicméně skóre se ani v jednom případě nepohnulo.

Granada nasadila do druhého poločasu svojí hlavní zbraň útočníka Carlose Baccu. Kolumbijský snajpr skončil ve Villarrelu letos v létě a rozhodl odejít do týmu Nazaríes. Bacca byl okamžitě po příchodu aktivní, ale ani on se nedokázal dostat do stoprocentní šance. Celkově tempo hry ve druhé půli opadlo, teprve až v 74. minutě posadil Trigueros balón na hlavu Gerarda Morena a ten minul branku.

Zálusk Villarrealu na tři body dostal sedm minut před koncem vážné trhliny. Obránce Foyth vyfasoval druhou žlutou kartu a zbytek utkání čekalo Emeryho družinu oslabení. Krátkou výhodu Granada využít nedokázala, naopak Morenovi nechybělo moc, aby rozhodl. Golmana Escandella sice překonal, ale obránce zastupujícího na brankové čáře už nikoliv. Největší šance zápasu byla zhacena. Villareal ani Granada branku nedaly a utkání skončilo 0:0.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Rayo Vallecano 3:0

15.08.2021 22:15

Góly: 19. Youssef En-Nesyri (pen.), 55. Erik Lamela, 79. Erik Lamela

Sevilla potvrdila roli favorita, zaslouženě skolila Rayo tříbrankovým rozdílem a vyhoupla se průběžně na druhé místo tabulky. Poté, co v první půli proměnil nařízenou penaltu Youssef En-Nesyri, prožíval Erik Lamela ve druhém poločase perfektní okamžiky od svého přestupu z anglického Tottenhamu. Argentinec totiž výhru pojistil při svém debutu hned dvěma góly.

Osm sezón strávil Lamela, jenž do Andalusie zamířil jako volný hráč, v Londýně. A že tenhle transfer nemusí být pro sevillský klub vyloženě špatnou investicí, ukázal hned otevírací zápas nového ročníku LaLigy. Do hry vstupoval až po poločasové přestávce, přesto právě on stačil definitivně zlomit odpor svého soka, jenž loni a předloni působil ve druhé nejvyšší soutěži.

Nutno podotknout, že utkání hodně ovlivnil okamžik z 16. minuty. Idrissi se ve vápně tlačil k balónu, zřejmě špatně vyběhnuvší brankář Zidane zatáhl za záchrannou brzdu a stáhl svého protivníka k zemi, a nejenže hosté čelili pokutovému kopu, zároveň i vyloučení. Mezi tři tyče se tak postavil Dimitrievski, jenž exekutorovi En-Nesyrimu ve skórování prostě nezabránil.

Domácí bez obtíží hlídali těsný náskok proti oslabenému soupeři, který mohl stěží otáčet tenhle duel ve svůj prospěch. A v 55. minutě inkasoval celek z Madridu podruhé. Fernando ještě z vápna nedokázal zacílit, neboť pod nohy se mu vrhl zavčasu bránící Santi Comesaňa, nicméně k dorážce se propracoval Lamela, jehož pokus tečoval do vlastní sítě obránce Catena.

V 79. minutě se skóre potřetí a rovněž naposledy změnilo. Sevilla podnikla rychlý protiútok, En-Nesyri si k jednomu přesnému zásahu připsal na své konto i asistenci, to když zleva vybídl na hranici malého vápna sbíhajícího si Lamelu, jenž ve skluzu pohotově zakončil. Tři minuty před koncem mohl prohru mírnit Andrés Martín, jeho hlavičku ale polapil gólman Dmitrovič.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Sociedad 4:2

15.08.2021 20:00

Góly: 19. Gerard Piqué, 45+2. Martin Braithwaite, 59. Martin Braithwaite, 90+1. Sergi Roberto - 82. Julen Lobete, 85. Mikel Oyarzabal

Pouze na chviličku zaváhala Barcelona v domácím zápase s Realem Sociedad a dovolila mu přiblížit se na rozdíl jediné branky, jinak byl výkon Koemanových svěřenců jedním slovem vynikající. Barcelona si svojí aktivitou postupně vypracovala tříbrankový náskok, aby nakonec zvítězila divokým výsledkem 4:2. Dvě branky vstřelil dánský útočník Martin Braithwaite, po jedné pak Gerard Piqué a Sergi Roberto.

Barcelona začala novou éru bez Lionela Messiho, který odešel do PSG a začala jí ve velkém stylu. Ronald Koeman se základní sestavou nijak neexperimentoval, pouze v brance místo obvyklého Ter Stegena stál Neto. V ofenzívě se pak představili Depay, Braithwaite a Griezmann. Také sestava Realu Sociedad byla bez většího překvapení, snad jen Illarramendi na lavičce náhradníků leckoho mohl udivit.

Hned v 1. minutě Barca založila rychlou akci a pohotové zakončení Braithwaita skončilo v Remirových rukavicích. Kataláncí hýřili aktivitou, nasadili rychlé tempo a v další šanci hlavičkoval Griezmann vedle, přičemž za další dvě minuty orazítkoval stejnou částí těla břevno! Po odchodu Messiho bude na Griezmanna upřena velká pozornost, stejně jako na Depaye. Real Sociedad nemohl nápor Barcelony dlouho vydržet a v 19. minutě jí skutečně poslal do vedení Gerard Piqué. Letní akvizice Memphis Depay mu posadil na hlavu přesný centr a stoper domácích hlavou překonal brankáře Remira - 1:0.

Barcelonské vedení bylo zcela zasloužené a navíc domácí nepolevovali. Ve stoprocentní šanci selhal po přihrávce Braithwaita právě Depay a Nizozemec za chvíli neúspěšně zkoušel kulišárnou á la Patrick Schick nachytat Remira. V podání Depaye to byl bezpochyby povedený ligový debut. Polozaplněný Camp Nou se v prvním poločase dočkal ještě jedné branky. Těsně před odchodem do šaten odcentroval z pravé strany Frenkie De Jong a Martin Braithwaite pohodlně vsítil druhou branku utkání.

Real Sociedad nepředvedl vůbec nic a Imanolu Alguacilovi nezbylo nic jiného, než vystřídat. Ani příchody Barrenetxey s Bautistou obraz hry nezměnilo. Naopak, ve 49. minutě nebyla Barceloně uznána branka, ale to mrzelo jen pramálo. Po hodině Blaugranas navýšili vedení už na rozdíl tří branek. Depay efektivní přihrávkou vysunul Jordiho Albu, jeho střílený centr Remiro vyrazil před sebe a Martin Braithwaite vsítil svojí druhou branku. Příznivci Barcelony mohli být stejně jako její kouč spokojeni.

Teprve po třetím gólu Barcelona trochu zvolnila a ke slovu se přihlásil "La Real". Merinovu přízemní ránu Neto zvládl zpacifikovat. Na druhé straně barikády napřáhl mladíček Pedri a Remiro vyškrábl balón na rohový kop. Každopádně Barceloně se zvolnění tempa nevyplatilo. Osm minut před koncem chybovala při postranní čáře a Julien Lobete střelou na zadní tyč snížil. Byla to jedna z mála příležitostí, kterou Katalánci hostům dovolili.

Pak už stačila jedna standardka a šikovnost Mikela Oyarzabala a rázem to bylo jen o jediný gól. Katalánci ale nezpanikařili. Real Sociedad si další možnost nevytvořil a v nastavení inkasoval čtvrtý gól. Přečíslení tři na dva zakončil do Braithwaitově přihrávce do odkryté klece Sergi Roberto.

Barcelona ukázala, že to jde i bez Messiho. Nebezpečný Real Sociedad na Camp Nou přejela 4:2 a v nové sezoně slaví první tři body. Baskové budou muset do dalších kol výrazně přidat, protože ačkoliv na Cam Nou vstřelili dva góly, jejich hra nebyla dobrá.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Atlético Madrid 1:2

15.08.2021 17:30

Góly: 59. Iago Aspas - 23. Ángel Correa, 64. Ángel Correa

Dobrý začátek do nového ročníku LaLigy má za sebou obhájce prvenství Atlético Madrid. Na horké půdě Celty Vigo zvítězilo dvěma brankami Ángela Correy. Na jeho první trefu sice odpověděl obvyklý střelec domácích Iago Aspas, avšak druhý zásah zůstal bez odpovědi. V závěru utkání ještě pořádně jitřily emoce, což červenými kartami odskákali Mallo, Hermoso a Llorente.

Atlético vstupuje do sezony coby obhájce prvenství a hned na startu ho čekal obtížný úkol na Estadio Balaídos. Trenér Diego Simeone vsadil vepředu na útočnou dvojici Correa - Llorente, zatímco Luis Suárez zůstal jen na lavičce náhradníků. Jinak byla sestava Rojiblancos celkem očekávaná, stejně jako ta domácí.

V podání Atlética to tradičně nebyla žádná ofenzivní smršť a během prvních patnácti minut se nic podstatného nedělo. Teprve ve 23. minutě rozjeli Colchoneros pohlednou akci, kterou zpoza šestnáctky zakončil parádně umístěnou ranou Ángel Correa. Brankář Dituro byl absolutně bez šance. Ve 38. minutě měli "Atléti" další velkou možnost. Nejprve hlavičkoval Hermoso a po něm zblízka dorážel Savić, naneštěstí pro hosty napálil jen Ditura. Atlético si soustředěným výkonem dokráčelo pro poločasovou výhru.

Celta vstoupila do druhého dějství beze změn a v 57. minutě měla ideální příležitost vyrovnat, protože Llorente zahrál v pokutovém území evidentně rukou. Iago Aspas se ze značky pokutového kopu obvykle nemýlí a platilo to i tentokrát.

Nicméně domácí se z vyrovnání neradovali dlouho a o pět minut později už Atlético zase slavilo. Ángel Correa opět využil volného prostoru a i jeho druhé střela skončila za Diturovými zády. Po druhé brance vzápětí přenechal místo Luisi Suárezovi. Atlético pak kontrolovalo hru, ovšem deset minut před koncem neuhlídalo náběh Aspase a mělo velké štěstí, že domácí útočník ve vyložené šanci minul branku.

Závěr zápasu byl hodně hektický. Rojiblancos nejprve odmítli pojistku, když v páté minutě neproměnil samostatný postup Carrasco a následně se na hrací ploše strhla velká strkanice, jež vyústila v udělení tří červených karet. Nastavený čas se pak přehoupl přes deset minut, nicméně skóre už se neměnilo.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Madrid 1:4

14.08.2021 22:00

Góly: 65. Joselu (pen.) - 48. Karim Benzema, 56. Nacho, 62. Karim Benzema, 90+2. Vinícius Júnior

Po bezbrankovém prvním poločasu se na Mendizorrotze spustil brankostroj jménem Real Madrid. Favorit duelu udeřil čtyřikrát a na startu nové sezony získal důležité tři body. Carlo Ancelotti se mohl spolehnout na střelecké schopnosti Karima Benzemy, Francouz se prosadil dvakrát. Další góly obstarali Nacho, Vinícius a za domácí z pokutového kopu Joselu.

Carlo Ancelotti měl k dispozici letní posilu Davida Alabu a nezdráhal se jí nasadit od začátku utkání. První poločas měl Bílý blaet územní převahu, nicméně velkou gólovku si překvapivě nevypracoval.

První střelu na branku vyslali domácí, prostor napřáhnout dostal Méndez, ale Courtois neměl s jeho pokusem potíže. Na straně Realu se snažil něco vymyslet Hazard, ovšem ani střela z 19. minuty nesedla ideálně a Belgičan branku minul. Real zkoušel často střílet, vedle Hazarda se o to pokoušel i Bale, avšak se stejným výsledkem.

Deportivo se nesoustředilo jen na defenzívu, pokud mělo příležitost, vyrazilo do útoku a výsledkem byla nebezpečná střela Ponse, kterou zablokoval stoper Nacho. Ve 32. minutě zkoušel obstřelit Pacheca jeden z nejpovolanějších Karim Benzema, ale i v tomto případě scházela přesnost. Největší šanci prvního poločasu měl Alavés, jmenovitě Rioja. Po centru z pravé strany k němu propadl balón, jenomže domácí hráč sám před Courtoisem netrefil prostor tří tyčí. O chvíli později mohl Rioja situaci napravit, ale znovu mířil vedle.

Přesnost scházela Alavésu i Realu a není divu, že první poločas skončil bez branek. Carlo Ancelotti nabádal o přestávce ke klidu v koncovce a hned po změně stran se od svých svěřenců dočkal. Přetažený centr vrátil před šestnáctku Vázquez, Hazard ho jen přiťukl Benzemovi a Francouz neomylně zakončil - 0:1.

Tíha okamžiku jakoby z Realu spadla a najednou se to začalo na Pacheca valit. Na Modrićův kroucený balón se špičkou kopačky natáhl Nacho a zvýšil na 2:0. Deportivo si příliš nepomohlo ani střídáním, byť Guidetti se ocitl v dobré pozici a mohl překonat Courtoise. Belgický brankář předvedl na zemi jistý zákrok. Real se každopádně utrhl a v 62. minutě už vedl o tři góly. Defenzíva domácích nechala Benzemovi spoustu času, aby si v prostoru malého vápna nadvakrát v poklidu zakončil.

Deportivu se podařilo rychle zkorigovat, když Militaovu hrubku hasil faulem Courtois a sudí nařídil pokutový kop. Joselu si pak vybral správnou stranu a snížil z pohledu domácích na 1:3. Poslední slovo měl ale Real Madrid. V nastaveném čase korunoval zisk tří bodů Vinícius Júnior a děkovat může přesnému centru Alaby. Real Madrid vstoupil do sezony vysokým vítězstvím 4:1.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Espanyol Barcelona 0:0

14.08.2021 22:00

Góly: -

Marně čekali diváci na gól v Pamploně. Na El Sadaru se utkaly týmy Osasuny a Espanyolu, který se vrátil do nejvyšší soutěže po roční pauze strávené ve druhé lize. Příliš brankových příležitostí nebylo, za to byla k vidění spousta faulů i nepřesností.

Utkání bylo od začátku hodně vyrovnané a také tvrdé. Soupeři si nic nedarovali a sudí Ortiz musel v úvodní čtvrthodině napomínat žlutou kartou Melameda. Osasuna se postupně snažila převzít iniciativu, byla aktivnější a dokonce pilnější ve střelbě, žádnou větší šanci si však nevypracovala. Espanyol se rozhodl tvrdit muziku a spousta zákroků na obou stranách byla řekněme hraničních.

Každopádně po přestávce se rozhodl udělat první změny Espanyol a na plac vyběhl Javi Puado. Ale hra byla stejná a Ortiz vytasil během dvou minut další tři žluté karty.

Až po hodině hry se konečně něco událo i v pokutovém území. Ante Budimir se po kontaktu se soupeřem skácel k zemi a chtěl penaltu, na což hlavní arbitr v žádném případě nepřistoupil. Na druhé straně přišla zajímavá šance v podání Embarby, jehož rána letěla nad břevnem. Stejně si pak počínal i Javier Martínez v dresu domácí Osasuny. Směrem dopředu zkrátka nic. Gól na El Sadaru nepadl, což znamená, že si oba týmy připisují po bodu.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Betis 1:1

14.08.2021 19:30

Góly: 25. Brian Oliván - 59. Manolo Reina (vl.)

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Mallorcou a Betisem. Hosté častěji drželi balón na svých kopačkách, ale směrem dopředu byli impotentní - pouze jedna střela na branku, která však skončila gólem.

Oba celky vstoupily do utkání velmi opatrně a diváci čekali na výraznější příležitost až do 22. minuty. Postarali se o ní domácí borci, ale Napokon z rychlého brejku přízemní střelou minul branku. Mallorca si to vynahradila o dvě minuty později. Krásnou přihrávku Daniho Rodrígueze uklidil do sítě Brian Oliván - 1:0 pro Mallorcu.

Manuel Pellegrini vzápětí po inkasované brance poprvé vystřídal a staženého Alexe Morena nahradil Josém Manuelem Calderonem. Verdiblancos sice vedli v držení balónu, ale směrem dopředu nevymysleli nic, dokonce ani jednou netrefili prostor mezi třemi tyčemi.

Betis potřeboval nutně přidat, opticky sice zvýšil tlak, ale před šestnáctkou si nevěděl rady. Teprve až příchody Juanmiho a Robera rozhýbaly ofenzívu a výsledkem bylo v 59. minutě vyrovnání na 1:1. Fékir poslal na zadní tyč vynikající centr a čerstvá síla na hřišti Juanmi ho hlavou procedil do sítě.

Hosté byli politi živou vodou a za chvíli Fékir rozvlnil boční síť. Chvíli trvalo, než se Mallorca oklepala z vyrovnání, ale Betis už víceméně kontroloval hru a snažil se zápas rozhodnout. To mu nevyšlo i proto, že v nastavení těsně přestřelil čtyřicetiletý veterán Joaquín.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Levante UD 1:1

14.08.2021 19:30

Góly: 90+7. Alfonso Espino - 39. José Luis Morales

Levante už se vidělo se třemi body v kapse, stačilo jen udržet nejtěsnější vedení. Jenomže to se v nastavení nepodařilo, v jeho sedmé minutě spasil Cádiz Alfonso Espino.

Prvotním cílem Cádizu i Levante je vyhnout se záchranářským pracím, oba proto chtěly vstoupit do LaLigy vítězně. První vážnější šance přišla ve 12. minutě po ráně De Frutose, kterou domácí brankář Ledesma zneškodnil. O několik minut později zahrozilo i na druhé straně a dokonce z toho byl gól, který kvůli ofsajdu neplatil.

Levante bylo jistější na balónu a mělo převahu. Přesto mu zatrnulo, když se po pádu v pokutovém území dožadoval penalty Negredo. Sudí Jaime zůstal neoblomný. Bezbrankový stav vydržel do 39. minuty, než se poprvé prosadili hosté. José Luis Morales převzal balón na ofsajdové hranici a zpoza vápna parádní technickou ranou překonal Ledesmu.

"Granotes" si hýčkali vedení, ale po přestávce je čekala nepříjemnost v podobě svalového zranění Roberta Soldada. V útoku jej nahradil Dani Gómez. Bez Soldada už nebylo Levante tolik nebezpečné a ke slovu se čím dál více hlásil Cádiz. Čtvrthodinu před koncem nebezpečně hlavičkoval Harojan a skvělý zákrok si připsal Aitor Fernández.

Tři body mohl Levante definitivně zajistit José Luis Morales, čtyři minuty před koncem se řítil sám na Ledesmu, jenomže balón poslal těsně vedle tyče. Později to muselo Moralese pořádně mrzet. Rozhodčí Jaime totiž nastavil dlouhých sedm minut a v poslední minutě Cádiz srovnal na 1:1. Obrovský šok přichystal hostujícím příznivcům Alfonso Espino, jehož obrana neuhlídala.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Getafe CF 1:0

13.08.2021 21:00

Góly: 11. Carlos Soler (pen.)

Bordalásova odplata zafungovala, i když to byly ohromné nervy. Valencia doma vítězí, byť s Getafe hrála od 4. minuty v oslabení po likvidačním faulu Guillamóna. Hlavním hrdinou se stal doposud neznámý mladý brankář Mamardašvili.

První utkání nového ročníku LaLigy začalo ve Valencii, kam se dostavilo Getafe. Úkol nedát hostům ani bod na sebe vzal nový lodivod Valencie, Pepe Bordalás, který celek z předměstí Madridu znal jako nikdo jiný. A jeho hráči šli do hry hodně motivovaní. Možná až moc, jak se ukázalo ve třetí minutě. Záložník Guillamón totiž zbytečně a ostře zajel do protihráče a vyfasoval za nebezpečný zákrok rovnou červenou kartu!

Obecně to bylo hodně divoké utkání, protože na první branku jsme čekali jen deset minut. V osmé minutě fauloval na hraně vápna Dakonam pronikajícího záložníka Denise Čeryševa a sudí Gil i po zhlédnutí videa potvrdil penaltu. Míč si na značku pokutového kopu postavil mladík Carlos Soler a stal se prvním střelcem nového ročníku - 1:0.

Vývoj utkání s Getafe zamával, ale přesto se začalo tlačit do zakončení. Zajímavou ránu vyslal z kopaček Damián Suárez, jenže mladíček Giorgi Mamardašvili (který mimochodem přišel teprve v létě do juniorky Vale) jeho ránu vyrazil. Domácím taky motal hlavu šikovný záložník Carles Aleñá, jehož nápady však končily v zámezí nebo v rukách Mamardašviliho.

Stoper Alderete zase v posledních vteřinách prvé půle odčaroval míč po spolupráci Ramíreze s Ünalem. Turecký útočník zase dostal přihrávku do běhu poté, co Alderete nešikovně namazal přímo Ramírezovi. Jenže Ünalovu ránu zneškodnil vracející se Gabriel Paulista. Moc pohledný fotbal to ale dneska nebyl.

Getafe svou početní výhodu navíc v 76. minutě ztratilo. Erick Cabaco totiž zbytečně dohrál Gómeze a po druhé žluté nemohlo následovat nic než vyloučení. Jenže to kupodivu Getafe nabudilo. Deset minut před koncem Arambarri pálil jen do levé tyče! Následně mohl Hugo Duro po pouhé minutě na hřišti skórovat díky tečované ráně, jenže dvacetiletý mladíček z Gruzie pravou rukou míč lapil.

To nejlepší si ale mladý Gruzínec nechal na konec. V páté nastavené minutě sice už ležel, ale přesto dokázal ještě reagovat na teč po ráně Maciase a rukou míč vyrazil na tyč, čímž zachránil Valencii tři body. A zároveň si hlasitě řekl o základ i po uzdravení prvních dvou brankářů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid11004:13
2.Sevilla FC11003:03
3.FC Barcelona11004:23
4.Atlético Madrid11002:13
5.Valencia CF11001:03
6.RCD Mallorca10101:11
 Real Betis10101:11
 Cádiz CF10101:11
 Levante UD10101:11
10.Athletic Bilbao10100:01
 Elche CF10100:01
 Granada CF10100:01
 Villarreal CF10100:01
 CA Osasuna10100:01
 Espanyol Barcelona10100:01
16.Celta Vigo10011:20
17.Getafe CF10010:10
18.Real Sociedad10012:40
19.Deportivo Alavés10011:40
20.Rayo Vallecano10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (206)

Přidat komentář
JakubOcko

Reagovat
CHONG

No, Manzano potlačil (penalta i červená pro Cabaca celkem mimo), nicméně za výsledek si můžeme sami, šancí bylo dost... Každopádně do dalších kol jsem optimista, dívalo se na to o dost líp než vloni

Reagovat
messi80

Manzano tlačí celý život real keď už tak.

Reagovat
valloire

ty tlačíš celej život

Reagovat
Mass

kočárek s kovovym šrotem

Reagovat
valloire

a lejna bych se nebál říct

Reagovat
Nizzie

Tak jsem se z nudy podíval na tu španělskou LaLigu dneska, která teda má být údajně lepší než Premier League, ale jestli všechny zápasy vypadají tak, jak zápas Valencia vs. Getafe, tak se ptám, kam dávají lidi oči. Samozřejmě to asi mohl být specifický zápas, ale po každém písknutí rozhodčího hned klubko 22 hráčů kolem něj, načež musel každému z nich vysvětlit proč pískl co pískl. Takže z 10 minut se hrálo tak 2 možná 3. Nevím no. Docela se mi chtělo blít, byť zajímavých situací bylo dost, ale to brečení hráčů kolem rozhodčího po každém rozhodnutí. No asi to budu sledovat jen okrajově.

Reagovat
Phillipinho

Znalci La Ligy vi, ze zapasy Valencie s Getafou jsou vzdycky poradna reznicina. Vsechno to zacalo tim pamatnym obratem Valencie v Copa del Rey a bitkou na zaver

Reagovat
Nizzie

Asi máš pravdu, ale i tak. Takový tlak na rozhodčího je hodně unfair. A to vím, protože to španělé, nebo možná týmy z jihu, praktikují i v evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Iná kultúra futbalu a tvoja zaujatosť… čo je na tej prehypovanej PL iné? Príde EL, LM, ME, MS… a všetko čo ma spoločne s PL, UK všeobecne padne, keď začne ísť do tuhého

Reagovat
Hachim Mastour

Nesledujes LM a EL posledne roky?

Reagovat
Nizzie

Jsi byl od roku 2017 v komatu nebo jak?

Zaujatost. Je zajímavé, že jsem zaujatý, ale třeba Bundesligu hodnotím kvalitou fotbalu i atmosférou víš, než Premier League.

Ve španělsku hrají krásný ofenzivní fotbal, spousta přihrávek v pohybu, pěkně se na to dívá, pěkné góly. Ale v mezičase musíš překousnout deset dotyků, kdy doslova hráč položí prst na druhého hráče, a je to faul na zlomení nohy. To se v Premier League děje velmi minimálně a ty souboje jsou tam dost tvrdší. Nehledě na to brečení u rozhodčí i po otočeném autu. V Premier League jsou problémy s rozhodčími, i problémy s hrou obecně, ale tady ta španělská ubrečená nátura je mi prostě proti srsti. Stejně, jako svého času Barcelona. Dávala nádherné góly a byla válec, ale jakmile byl nějaký faul Valdes byl schopný přeběhnout celé hřiště a mávat rukama kolem rozhodčího, hned v závěsu Pique. A pak ta mezihra, kdy si dvě hodiny přihrávali mezi obránci, a já šel v klidu spát. Stačilo se mrknou na highlight gólů.

Nevím, proč stále používáte slovo přehypovaná, když je odborníky i fotbalisty samotnými považovaná za nejlepší ligu světa. Pochopil bych to, kdyby to tvrdili jen fanoušci. Možná bych přestal používat slova, která nevím co znamenají, být tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

LM = 6x víťaz z PL za posledných 36 rokov.

EL = 3x víťaz z PL za posledných 37 rokov.

Ako neviem už, či si bol ty v kóme alebo sleduješ futbal len od toho 2017 ako píšeš

PL je považovaná za najlepšiu ligu sveta akými odborníkami? A akými futbalistami? To by som si pozrel ten zoznam (nezaujatých odborníkov a hráčov)

PL je prehypovaná , ako na ostrovoch v ich bubline si hrajú akože tú pre vás najlepšiu ligu na svete ale príde na rad EL a LM a je problém.

Reagovat
Nizzie

Stačí, už se neztrapňuj prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jasné, že štatistiky a fakty idu mimo teba a pracuješ iba s bulvárom a emóciami… ale tak to väčšinou nefunguje no

Reagovat
Nizzie

Emočně se projevuješ jen ty. Statistiky si taky žádný relevantní nepoužil, a porovnávat ligy na základě úspěchů jednotlivých klubů v Evropských soutěžích, ve kterých ty podmínky pro kluby nejsou stejné, je velmi inteligentní. Dále odmítat fakt,že většina hráčů, která hrála v obouch soutěžích, označila za lepší a kvalitnější PL, to svědčí spíš tvé neschopnosti, nota bene popírání názoru odborníků. Hledat ti to nebudu. Žij si dál ve svém zkresleném světě a jak už jsem psal, neztrapňuj se dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri sa, tvoj názor je, že PL je odborníkmi a aj futbalistami považovaná za najlepšiu ligu sveta… ale keď sa ťa opýtam, že kto sú to tí odborníci a futbalisti, tak nie si schopný reagovať. To je základ si obhájiť svoj názor nie? Štatistiky výhier klubov z PL v LM a EL sú z ofic zdrojov, kľudne si to prever je to na rok presne neviem o čom teda hovoríš. A posledná vec, ako môžeš napísať, že PL je najlepšia na svete a potom napísať, že porovnávať jednotlivé ligy na základe LM, EL nie je merítko to je už moc aj na mňa

Reagovat
Nizzie

Protože jsi debil, normální člověk to pochopí, ten rozdíl.

Reagovat
roman1978

Hele, co takhle ta svá moudra nějak podložit fakty? Uveď nějaký dohledatelný důkaz svých tvrzení. Je to naprosto jednoduché. Jinak jsi debil ty.

Reagovat
Nizzie

https://soccerprime.com/best-soccer-leagues/

https://sportsshow.net/top-10-best-football-leagues-around-the-world/

... a další, projel jsem náhodně X žebříčků, v jednom jediném byla LaLiga první, mimochodem v tom, který ty soutěže porovnával podle úspěchů jednotlivých týmů v Evropských soutěžích, což je idioce, jelikož podmínky pro španělské, anglické německé a francouzské týmy jsou prostě jiné.

Rozhovory hráčů snad najít dokážeš. Jsou jich plné internety. Ale ohýbání skutečnosti ti jde výborně.

Reagovat
valloire

jak jiné podmínky? dřevorubci maj těžší kopačky či co?

Reagovat
Nizzie

No, nevím jestli plačky ve Španělsku maj těžší kopačky, ale budiž. Tak třeba zápasy víkend - středa - víkend jsou v Anglii mnohem častější než ve Španělsku. Zimní přestávka v Anglii není, ve Španělsku je (tuším, nejsem si jistý, kdyžtak mě oprav). Dále hrají v Anglii o pohár víc a právě většinou ty týmy, které reprezentují Anglii v Evropě je hrají až do konečné fáze. A hádej, kde se ti toto logicky projeví. Na konci sezóny, kdy se láme chleba. Samozřejmě je to problém Anglie, ale proto říkám, že nesmysl LIGU porovnávat podle úspěchů v Evropě. Jako jedno z vedlejších kritérií, budiž, ale aby na tom bylo to rozhodnutí primárně je pro mě naprostá stupidita.

Reagovat
valloire

Myslíš pohár, kde nastoupí béčko? Výmluvy, výmluvy nic jinýho. Dlouhodobý. Pravej fotbal, jak je to myšlený, se hraje dycky ve Španělsku, dřív v Brazílii.

Reagovat
Nizzie

Co je to pravej fotbal?

Reagovat
valloire

tak určitě to není kopni, bez mozku sprintuj a pošli miliontej centr do vápna na houmra

Reagovat
Nizzie

Další věci je, vždyť píšu, že je to problém Anglánů, že ten sranda cup hrají. Ale je to také fakt, který se musí brát v potaz jako rozdíl podmínek. Když uvedeš A, musíš i B. Navíc u Anglánů je LM až na třetím místě skoro bych řekl, a i pro mě jsou důležitější výsledky v lize a možná i FA Cupu, než v LM. (Jako jasný, teď proto, že LM už století nehrajeme )

Reagovat
valloire

A proto City tak moc chtějí tu podřadnou LM vyhrát a proto se tam s tím cílem pumpujou prachy? Klasický angláni a jejich fans, z týhle diskotéky jsem myslel, že je vyléčili Amíci v roce 1950 a Maďaři v 1953. A to už je dlouho....

Reagovat
Nizzie

No, tak City jsou moderní klub, byť s bohatou historií, ale změnou vlastnických poměrů se z něj stal defacto úplně nový klub. Třeba u United takovou touhu po ušatém poháru nevidíš, a víc pro ně bude vždy liga si myslím.

Reagovat
valloire

united na to ani nemají fotbalově...to je jenom berlička, Busby by asi nesouhlasil

Reagovat
roman1978

Jaké ohýbání pravdy. Já jen doplnil dotaz jamajcana. Nic jsem netvrdil.

Reagovat
Nizzie

No dobře, ohýbání pravdy asi ne, to jsem ustřelil. Ale furt chceš, abych Ti hledal důkazy, což Ti zabere asi 5 vteřin a trochu snahy, aniž bych Ti to sem musel vypisovat.

Reagovat
roman1978

já nic nechci. já jen vysvětlil, co chce jamajčan. mi je to jedno. třeba to neumí dohledat on.

nicméně na druhou stranu je na člověku, co něco tvrdí to podložit i důkazy a nečekat, že si oponent bude toto dohledávat sám.

Reagovat
Nizzie

Proč by to mělo být na člověku, co něco tvrdí? Nejsme u soudu. Když ti řeknu, že slunce je žluté, ty budeš tvrdit, že modré, taky ti to budu muset dokazovat, nebo bude stačit, když se mrkneš z vokna? Za předpokladu, že to zvládneš, že? No hate.

Reagovat
smazaný uživatel

Slnko nie je žlté navyše môže byť tiež oranžové až červené, reálne je slnko biele, vidno to aj zo záberov z vesmírnych staníc ty lama

Reagovat
Nizzie

Bože, i toto má právo volit.

Reagovat
valloire

Má pravdu ale. Tys neviděl červený slunce?

Reagovat
Nizzie

Netvrdím, že nemá pravdu, jde o to, jestli mu to musím dokazovat a i tady potvrdil, že nemusím, že je schopný si to najít, když chce. Ale na to by potřeboval aspoň vyjít základku no.

Reagovat
smazaný uživatel

Taký primitív čo tvrdí, že slnko je žlté sa čudujem, že si sa dokázal zaregistrovať na EF

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sú čo za zdroje? Odborníci a futbalisti a on dá sem link na články ktoré napíše 21 ročný chlapec, tak toto je hanba chlapec ja si hľadať nič nebudem, ty sa snažíš niečo dokazovať, oháňaš sa tu odbornikami a futbalistami čo sa bijú do sŕdc že PL je najlepšia na svete a dáš sem článok dobre že nie z Nového Času a to tvrdenie že každá liga je iná… ty si pekne mimo To že sa v anglicku hrajú navyše ďalšie poháre, ktoré nikoho nezaujímajú a kde tímy co hrajú EL, LM sa snažia z nich takticky vypdnút alebo tam postavia lavičku tak to je tak smiešny argument

Idiot, debil, neztrapnuj sa… sa nevieš normálne baviť? Pane bože to je výchova

Reagovat
Nizzie

Ani jsem neměl sílu tu sračku dočíst, v půlce jsem se dochcal smíchy. Jebni tam příště víc smajlíků, protože čím víc smajlíků, tím víc "cool" jsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamarát argumentačne si na dne veď ja ti robím službu, viem že nemáš na to hlavičku, aby si to prečítal, tak aspoň emotilony aby si videl

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední roky je ta dominance anglických týmů docela zřetelná.

Reagovat
valloire

kopni a běž

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ángel di María 22

Pod Carlettem si ten fotbal rad zapnu, i kdyz kvalita kadru je fakt dost osekana. Snad se to v blizky budoucnosti zmeni, chce to proste vetsi riz do toho kadru. Pristi rok snad na to budou potrebny finance.

Na LM nam neverim, ale ligu bychom ukopat mohli. At je to aspon hezkej fotbal a budu spoko

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne ze sem tady zklidil posmech, kdyz sem rikal, ze se pocita s Alabou na LB.. vcera super vykon

Reagovat
RMCF

Je zraněnej Mendy a před zápasem se zranil Marcelo...

Reagovat
king23

S Alabou se na LB nepočítá, ale logick když máš zraněné oba standardní LB, tak ho tam využijes.

Reagovat
king23

Wow, musím říct že mě to včera fakt bavilo. Hazarda jsem u nás neviděl za uplynulé 2 roky hrát takhle dobře. Snad chvíli vydrží, při každém zákroku na něj jsem trochu trnul. Výborný výkon též Nacho, Valverde, Alaba a dle očekávání i Benzema s Modričem. Skvělé to rozhýbal i Vinicius a jsem fakt rád, že byl za to odměněn tím gólem. Jediný, kdo mě zklamal byl Rodrygo, za těch cca 30 minut co dostal stačil akorát 3x ztratit míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Velice pozitivni vstup do sezony. S kadrem co mame nejspis nebudeme vsechno valcovat ale aspon se na to bude dat koukat.

Reagovat
JakubOcko

Real porazí Alaves a tady už se vydělává péro z gatí

Reagovat
misinho7

Nejde o to ze porazil ale Alaves ale ako porazil. Posledne sezony sme mohli porazit aj Alaves, Barcu, Atletov atd ale ten futbal bol totalna sracka. Vcera to bol dynamickejsi futbal, ziadne nahravky dookola a centry a hranie to na 1:0. Preto je kazdy konecne naplneny optimizmom. Samozrejme mohol to byt len taky zablesk a nabuduce to bude mozno znova zle..kazdopadne po vcerajsku mozu byt madristi spokojni.

Reagovat
CHONG

Co vlastně tímhle komentářem sleduješ, chceš někoho naštvat nebo se chceš cítit důležitě? Nikdo tady nevytahuje péro kvůli vítězství nad Alavesem, jen tu panuje určitý optimismus z toho, jakým způsobem jsme vstoupili do nové sezóny - dobrý výkon, koukatelná hra (konečně) a skutečnost, že se téměř všichni hráči ukázali v dobrém světle (např. Bale konečně nevypadal, že má všechno v piči a Hazard po dlouhé době vypadal jako fotbalista a dokonce se snad ani nezranil ).

Reagovat
$dolar$

To vubec neres, s Ancelottim nemaji sanci ligu vyhrat.

Reagovat
LAM

Určitě větší než Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

já rád vyndavam

Reagovat
Jordi Alba

Je pozdě na to změnit v tipovačce nejlepšího hráče ligy na Braithwaita ?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jedna změna povolena!

Reagovat
LAM

Jsme fakt hrozně šměšní.

Za tu druhou ultratragickou půlku jsme si i to srovnání klidně zasloužili.Kolikrát jsme tohle viděli loni a teď zase.Přestaneme hrát,stáhneme se i když neumíme bránit a čekáme na zázrak.To tuhle tragédii trénovali na tréningu.

Chtěl jsem je pochválit za první půlku,ale tohle byl úděs.

Koho lituju je Yusuf.Je vidět jak dobrou budeš mít přípravu,jelikož i tak bude muset koukat,jak Pedri umírá na hřišti každej zápas a dostane maximálně pár minut za měsíc-Hrůza.

Reagovat
LAM

Jinak ještě ta naše rozehrávka od brány.Může poprosit ať s tim jdou do p.dele?Vůbec to nefunguje a fungovat nebude.Jen to dělá hru hrozně nudnou a v 80% případů nakonec přijdeme o balon po nákopu Už se těšim,až si kvůli tomuhle na nás každej v LM smlsne.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovské překvapení, nečekal jsem vůbec nic a nakonec pohodový zábavný zápas. Koeman za něj ovšem podle mě zodpovědný není, kvalita prvního poločasu stála na tragickém Sociedadu a tom, že nám vycházelo úplně všechno. Druhý poločas zase bavil, protože Sociedad očekávaně začal hrát (kdo si myslel, že výkon v prvním poločase byl tak dobrý jenom díky nám, tak je naivní jak pes pobíhající kolem stolu). Otázka, zda je Koeman trenér nebo pouze lopata zapíchnutá za postranní čáru, tak zůstává stále otevřená. Vynikající Braith s messiovským 2+1, překvapil mě i Depay a s chutí hrající, po lajně jako pila jezdící Griez, potěšil i de Jong, který soutěžil s Depayem o nejlepší centr zápasu a možná i vyhrál

Reagovat
blaugrana

Martin dnes na Lionela. To vyzera tuto sezonu na 23+15.

Reagovat
ACSMan

Kolik, že musí Barca zaplatit když Braithwaite vyhraje ten zlatej míč?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Breathwastera na Breathtakera

Reagovat
roman1978

Na co se vůbec hraje příprava? Kuman je ultra tragéd.

Pedri zase celý špíl. Puig ani minutu. Střídání pozdě a jeste blbě.

Můžeme se chlacholit konečným výsledkem, ale problémy se špatným trenérem zůstávají.

Reagovat
LAM

Yusufa je hodně škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
2miguel1

Pedri velmi velmi slabe. Aletak on asi uz tak od marca slabota. Mozno nakoniec tam fakt dame toho Cousta.

Reagovat
roman1978

I tak byl lepší než couts kdy v barce bude. A dokud mu kuman nedá volno, tak se bude trápit dal.

Reagovat
sylarko

hej presne vies ako bude v buducnosti couts hrat. teraz po odchode messiho moze hrat uplne inak ako predtym

Reagovat
Visca el barca

Koeman absolutně neumí střídat. Každej normální trenér by střídal Pedriho za Demira/Riquiho. Poté klidně Frenkieho za Nica/Gaviho. A třetí střídání si nechal na konec. Těch pět střídání je s ním akorát na škodu. Jinak Couts? Jak to s ním bude? Nevěřím, že by vzal Lazio. Já bych si ho na tenhle rok nechal. A příští ho prodal.

Reagovat
roman1978

Asi tak. A na Coutse barca nemá. Nesmí hrát. Musí pryč.

Reagovat
sylarko

minimalne 9 zapasov zahrat moze. aspon ukaze ako mu to pojde bez messiho

Reagovat
sylarko

couts by po odchode messiho mohol chytit druhy dych. tusim ze 9 zapasov este odohrat moze bez toho aby sa platil ten bonus. ak sa vobec platit bude, laporta daco spominal, ze nic take byt nemusi. uvidime

Reagovat
Kily8

Rok sok tu čítal, akých má Barca slabých hráčov a že bez Messiho skončí oveľa horšie. 3. miesto v Lalige a 3 roky hanby v LM. Takže oveľa slabšie je tak 6-8 miesto a vypadnutie v skupine LM nie? Uvidíme, či to tak bude. Zatiaľ tí slabučkí hráči, napriek maródke celkom dobre, ale podľa tunajších uctievačov je len otázka času, kedy nastane prepad do dolnej polovice tabuľky...

Reagovat
roman1978

A rok už tady píšeš picoviny. Ty Facebook fanboy.

Reagovat
Kily8

Opať prosím slušne a nebuď prosím tupý, primitívny debílek. Skús slušne reagovať, alebo reaguj na primitívne tupelá, čo im lezú s papule sračky, ako tebe. To sa matka s tebou takto vulgárne bavila, že nedokážeš nič slušné napísať? Normalni ľudia diskutujú slušne, nelezú in s papule samé piče a podobne.... Zrekapituloval som, čo tu píšu uctievači, teraz, keď si ich žvásty, čo bude bez Messiho vieme overiť v praxi.

Reagovat
roman1978

To jsem přesně udělal. Reaguji na primitiva. A normální lidé nadávají a mají v pici tu tvou slušnost a korektnost. A nic jsi nezrekapituloval, jen máš mindrak z messiho.

Reagovat
Kily8

Okrem toho, že ti z huby lezú tupé primitívnosti, tak klameš. Ja mám Messiho celkom rád a jednu dobu, keď skončil král Ronaldinho, keď hral Messi na krídle, bol pre mňa najlepší na svete. Stále patrí pre mňa patrí medzi TOP hráčov. Len si dovolím kritizovať konkrétne veci, ktoré mi na ňom vadia a hneď ma napádajú tupí, nekritickí primitívni uctievači, ako si ty. Ak nebude v PSG brzdiť hru, ako v Barcelone, ak sa prispôsobí krásnej hre PSG a nie PSG barcelonskej mrdacej tiki-taka, bude pre mňa možno zase najlepší...alebo aspoň v TOP 3 po Neymarovi a Marquinosovi....

Reagovat
roman1978

Topí, nekriticky uctievaci.

A to je přesně to, co z tebe toho tupého blba dělá tebe. Od začátku tvého působení zde, si jedeš tento blábol. Kdo má na messiho jiný názor, je tupý uctívač a facebook nebo youtube fanboy. A přitom spousta zdejších přispěvatelů viděla téměř všechny jeho zápasy. Messi má nejvíce kolmic a prubikovych přihrávek a zpomaluje hru? Tak určitě.

Messi je nelepší hráč na světě a bude za Marquinhosem a Neymarem? WTF?

Nádherné hře PSG? Widel jsi třeba posledních pět kol lonske sezóny?

Jo a neohanej se ronaldinhem, když jsi viděl max tak nejaky sestřih.

Messi získá i další zlatý míč. A to proto, že byl zase nejlepším fotbalistou na světě. Nebude to ani Neymar, ani Marquinhos. Ty uctievači.

Reagovat
roman1978

Jo a abych nezapomněl, můžeš zase napsat, že děláš něco ve fotbale. Že máš speciální statistiky apod. Udělej že sebe většího blbá.

Reagovat
messi80

On má ale sčasti pravdu..aj v mojej futbalovej bubline som neustále počúval že Messi je 90 % mužstva a bez neho sme vybavení.ja som presvedčený že budeme bojovať o titul.

Reagovat
Kily8

Áno, ja som napísal, čo sa tu posledné mesiace, roky dokolečka omielalo….a keď zrekapitulujem, čo tu dokolečka vypisovali, tak mi jeden z tých primitívov vynadá. Ja nemám problém s kymkoľvek diakutovať, aj keď má opačný názor. Ale tupý primitív nedokáže slušne diskutovať. Ak niekto napíše iný, častokrát podložený názor štatistikami, nevyvracia, nediakutuje, iba primitívne uráža. Je to debilátko….

Reagovat
Spalovač šancí

Braithwaite byl skvělý i na Euru; divím se, že nehraje v nějakém velkoklubu.

Reagovat
roman1978

za břicho se popadam

Reagovat
PP

tobě přišel skvělý na Euru? Za mě jeden z nejhorších hráčů Dánska. Já se naopak divil, jak může takové kopyto hrát v Barceloně.

Reagovat
$dolar$

na Euru byl neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Reagovat
PP

a kdy? V kterém zápase? Neviděl jsem je proti Walesu, takže tam možná, ale jinak krom náběhů s navázáním obránce + nabízení se jsem na něm nenašel jedinou pozitivní věc pro tým.

Reagovat
Kenneth

Vzdyt je to dolar. Je znamy tim, ze je vzdy opacneho nazoru i kdyz je to picovina.

Reagovat
$dolar$

V kazdym zapase, dostaval se do spusty sanci, spoustu z nich pripravoval, byl nejlepsi z danskych utocniku, prekvapil me. Pritom jsem si o nem vzdycky myslel, ze je to naprostej drevak.

Reagovat
PP

prosimtě.. To mě naopak zaujal Maehle, Dolberg byl skvělý, Poulsen taky, Damsgaard zrovna tak. Braithwaite mi přišel nejhorší z těch útočných hráčů.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Akinfeev

Mario Suaréz Nechápu, proč to vzdal, ale každopádně tim Zidanovi dost zavařil

Reagovat
sokar

Kontext?

Reagovat
Akinfeev

Zidane z Vallecana

Reagovat
TrueCommunist

Barca docela napohodu, uvidíme jak bude Messi nakonec chybět, podle mě letos tu ligu urvou

Reagovat
Kily8

Bez Messiho?! Neprovokuj, lebo ti tu naložia uctievači-fanatici, ako roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to mindrák…

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to možné ? Zdejší třináctiletí "odborníci" - Mercury a Jordi Alba přece psali, že bez Messiho se vyhrát nedá, že bez Messiho i slunce zapadne. A oni vyhráli.

Najednou se přihrávalo, každý hledal nejlépe postaveného spoluhráče a nikdo se nemusel rozhlédnout, kde stojí pan ředitel Leo a přihrát míč právě jen jemu, aby to Leo beznadějně zadrbal.

A těším se, až Messi prokáže ve francouzské lize, že pomalu chodit po hřišti v dnešním fotbalu už nestačí.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak malej obrázek, že nevím, zda se mračíš nebo se směješ. A bude hůř Mercury, až Leo bude zahřívat lavičku v PSG.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Kde přesně jsem psal, že bez Messiho se vyhrát prostě nedá ?

Reagovat
smazaný uživatel

Všude. Aspon bud uznalej, kdyz uz o fotbalu vis houby.

Reagovat
Jordi Alba

Když všude, tak to asi nebude pro tebe problém dohledat aspoň jedno vlákno, kde to teda píšu.

Nejdi mi jednu větu, kde píšu, že bez Messiho se vyhrát nedá a rád tu uznám svojí chybu a omluvím se, že se dá bez Messiho vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A s tím svým "kde přesně" mě už sereš víc než s tou svou přihlouplou zabedněností obdivu k Messimu. Celý roky nemám nic jiného na práci než si zaznamenávat, kde přesně jsi co napsal a třídit to podle jednotlivých klíčů. Prostě jsi fanatik - obdivovatel Messiho a to stačí.

Reagovat
Jordi Alba

Člověk by čekal, že když to teda údajně píšu všude, tak nebudeš potřebovat celý rok hledání na to, aby jsi našel něco, co potvrdí tvé tvrzení. Takže tady naše diskuze končí, ty čuráčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že jsi jen blbej cápek, tak 13 roků, co si tady zvedá sebevědomí nadávkama. Dospělej chlap by uznal, že fotbalu nerozumí a chodil by kanálama. Jelikož mi nadáváš do čuráčků, je vidět co jsi zač.

Reagovat
roman1978

Tak 13 let můžeš mít tak akorát ty. Všichni se ti tady ceou dobu smějí. Griezman se nikdy a v žádném bodě své kariéry ani zdaleka nepriblizil Leovi. A nikdy se ani nepriblizi. Barca před Messim za 100 let 1 titul v LM, s Messim už mají celkové 5. Leo 6xzlaty míč- nikdo jiný to nemá, Griez 0.

Co budeš psát,až bude messi král střelců i asistentů v psg a vyhraji treble?

Fotbalu očividně nerozumíš ty a dělat soudy po prvním zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Smát se můžete leda tak vy, stejně hloupí jako Alba. Griezmann možná nikdy nebude mít Zlatý míč, ale jeho přínos pro tým je milionkrát větší než Leův. Griezmannovi je jedno, kdo dá branku, vůbec to nemusí být on , hlavně, že jí někdo dá. Kdežto Leo nařídil všem okolo, že dokud nedá branku on, nesmí nikdo ani střílet.

Jenže už není nejmladší a nemá na to. To se ostatně ukáže během celého tohoto ročníků francouzské ligy. Ti mladí ho šetřit nebudou.

A jste jenom mladí hlupáci, kteří tu sáhodlouze dumají nad příští sestavou a přitom jste si nikdy na hřišti do míče ani nekopli.

S každým Leovým neúspěchem mám o to větší radost, že potvrzuje, že jste matláci.

Reagovat
PP

ježiš ty jsi hlupák, to snad ani není možné něco takového myslet vážně. Děláš si legraci celou dobu, viď že jo.

Reagovat
2miguel1

Čo ty maš za problem? Veď Argentine vyhral celu Copa America. S jednym s tebou suhlasim, že nam chybali nabehané kilometre a PSG budu podla mna chybať taktiež. V dnešnom futbale je to o detailoch a tie kilometre jednoducho su alfa omega uspechu. On bol vsak tak genialny, ze vymyslel aj tak 5-6 goloviek za zapas. Do roku 2016 to bolo o tom, ze boli v time stale Ney, Iniesta, Suarez, Xavi, ze to nebolo len o Messim, potom vsak to uz bolo vsetko o Messim. Teraz ale dolezita poznamka - pochybujem ze to tak Messi chcel, hrači sa začali zbavovat akejkolkek zodpovednosti a podvedome zacali hladat Lea. To ale nieje chyba Messiho, to je chyba vsetkych hracov, ze nedokazali hrat tak, akoby bol Messi jeden z 11nastich na ihrisku. Griezz dokaze hrat lepsie a ked chyti formu, patri medzi najlepsich na svete, no s Messim sa neda porovnavat ani Ronaldo. Na Griezzovi sa mi pači ta pomoc v obrane, ja jeho vykon nehejtujem, je to dobry hrač. Je to silny nadpriemer ale Messi je uplne inde.

Reagovat
smazaný uživatel

jj. Messi je úplně někde jinde. Teď je např. v PSG a bude mít hodně práce, aby se dostal do sestavy. A já věřím, že si moc nezahraje.

Messi, když za nic jiného, tak může za to, že tady na těch stránkách si pár pitomců honí triko nenávistí ke Griezovi, který tam přišel v dobré víře pomoct. Skoro jeden celý rok ho většina týmu sabotovala. A Messi neřekl, aby přestali. Za zápas Griezovi přihrál i 2x, když už vůbec.

Mně Leo nechybí.

Reagovat
2miguel1

No ved dobre ze ti nechyba, zato ale nemusis teraz kazdemu nadavat do hlupakov a Messiho zvozit pod čiernu zem, takisto sa mi nepači ten hejt na Griezza od inych. Griezz vyzera byt tipek, čo vie spravit dobru naladu, nieco ako Dani Alves. Bude mat teraz viac priestoru, moze sa ukazat. Ja som napr odporca Busquetsa ale nebudem tu teraz nanho nakladat kazde kolo. Aj vcera asi styrikrat mal moznost rychlo to posunut hore ale volil "upokojujucu" prihravku dozadu. Mne sa toto nepaci na nom a podla mna sa to uz unho nezmeni no nebudem mu nakladat. Ved povedz si svoj nazor, ale nenadavaj hned kazdemu kto a tebou nesuhlasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se sakra pleteš. Já jsem jim nikdy nenadával, začali nadávat oni mně, když jsem napsal pravdu. Jen si to tady prohlídni, oni začali nadávat do čuráčků. 13tiletí cápkové co si nikdy nekopli do míče a hrajou fotbal jen na počítači. Messi je pro ně bůh. Jenže pro mě není.

Reagovat
roman1978

Tak máš třeba 14. Stejně jsi blbě děcko, co si tady hraje na dospělého. Zeptej se maminky, třeba ti vysvětlí pravidla fotbalu a to, kdo je nejlepší. Nebo se podívej na názor třeba Wengera, Henryho apod. Prý Messi bude na lavičce v PSG. To už fakt ani nemůžeš myslet vážně.

Registrace po roce 2018 by se měla všem zrušit.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ukáže až po sezone. A vy nevyhrajete.

Reagovat
roman1978

Ok, tak sázka. Kdo prohraje, nebude sem již nechci od příští sezóny psát. Co?

Reagovat
roman1978

Nic

Reagovat
2miguel1

Aku pravdu? Pravna je objektivna. Messi je hračom PSG, Atleti vyhrali minuly rok titul, to je pravda. Tvoje nazory su len subjektivne pohlady na vec, takisto inych, rešpektuj inych nazory a chci aby rešpektovali aj oni tvoje. Takymto sposobom to ale nedosiahneš. Ja ti to neberiem, že Griezz je lepši ako Messi, ja si myslim ale opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mu nenadáváš. Ale oni ano. Než šel Tonda do Barcelony měl si zjistit, jak pitomí jsou někteří její fanoušci a zůstat v Madridu.

A za nezletilé by sem měli psát pouze jejich zodpovědní opatrovatelé. To by zde pak roman 1978 a Jordi Alba, PP a další vůbec nebyli a byl by klid.

Reagovat
roman1978

My jsme tady mnohem déle, než ty. My jsme starší než ty.

A v Griezovu rozhodování kam jít, hraje nejdůležitější roli to, co si o něm fanoušci. Nešlo o prachy. Další level debil komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

Debilové jste akorát vy. Bohužel vás nemůžu nechat být, protože to bystře si mysleli, že máte pravdu.

Reagovat
Kily8

Ano, roman 1978 je tupé debilné hovado, ktoré pouráža každého za opačný názor, napíš, že Messi je boh, je lepši ako všetci, nech sú aj 3-násobný majstri sveta, ako Pelé a budeš mať s ním pokoj.

Reagovat
valloire

přesně můj názor

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

vyhul blbečku.

když nedokážeš pochopit psaný text, tak nepřispívej do fóra

Reagovat
PP

Protože plácáš nesmysly a ještě se oháníš, jak jsou všichni hloupé děcka. Jak můžeš napsat větu, že Griez byl či je lepší než Messi? Nebo že bude Messi hnít na lavičce v PSG? To není možné si myslet a dokonce napsat z žádného úhlu pohledu či hnutí mysli. 2miguel1 s tebou má svatou trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu to napsat, protože Griez lepší je. A povíme si po sezóně, kolik toho Messi odehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

[El Chiringuito] Kylian Mbappe is going to request a meeting with PSG President Al-Khelaifi to ask him to start negotiations with Real Madrid

Reagovat
teenz

Reagovat
LAM

Že by se po.ral,že s příchodem Messiho nebude nikoho ve francii zajímat?

I tak mě Reálně přijde pravděpodobnější,že si ho Šejk nechá kvůli Hype MMN a za rok místo něho přivede CR a šílenství začne na novo.Z hlediska marketingu ani není nic lepšího.

Reagovat
misinho7

Co to ma s Messim? On uz dlho proste chce ist do Realu...

Reagovat
CHONG

To je přesně ono, všichni to interpretovali špatně, když tvrdili, že nikam nepůjde, protože si chce zahrát s Messim, on nechce hrát s Messim, on chce být numero uno a to v PSG prostě nebude, kdežto v Realu jo

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. A hlavne nejde jen o to, ze by byl tvari Realu. On by byl tvari cely ligy.

Reagovat
CHONG

Reagovat
teenz

Reagovat
LAM

Tváří ligy samozřejmě bude Braitwaite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kenneth

To je teda docela smutny, ze neumis napsat spravne ani jmeno vasi nejvetsi hvezdy.

Reagovat
Mass

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
PP

Reagovat
Greny

takze se da vlastne rici ze kupujete hrace co se boji konkurence a radeji jde do ligy kde zadna velka hvezda momentalne neni ?

Reagovat
teenz

Přesně, pochopil si to naprosto na jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne nevidim nic spatnyho kdyz si hrac chce vyslapat vlastni cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

keby si ju chcel vyslapat nepojde do PSG.

Reagovat
Kenneth

Klucina, ktery se narodil v Parizi, si chtel zahrat i za mistni nejvetsi klub. Hanba mu.

Reagovat
smazaný uživatel

jasné ale ak chces byt najlepsi musis proti nimi aj hrat a to vo FR nemas.

Reagovat
Kenneth

Proto taky neprodlouzil smlouvu a chce jit vys? Je mu 22 let....

Reagovat
Kluivert9

Výš?

Reagovat
teenz

Jop, jeho snem je hrát celý život 5. ligu.

Reagovat
Kluivert9

Nebo za nejslabší Real v historii, teď váhám.

Reagovat
Kily

pořád je to pro hromadu lidí největší klub na světě, v jehož případě se předpokládá, že se zase stane postrachem celé Evropy

Reagovat
valloire

fšechno zase zválcujem

Reagovat
teenz

Začít generační změnu v jednom nejslavnějších klubů, být hlavní tváří stejně jako jeho vzor po několik let a zároveň taky tváří celé ligy. Snad nebude stejný debil jak ty a váhat nebude.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Gazdo

Reagovat
LAM

Generační změnu

Modrič,Casemiro,Kross-Hazard,Benzema,Bale

Kde a kdy bude ta změna?Odegaard chce odejít a nebýt tam Valverde s Militaem,tak by to bylo na nejstraší tým ligy.

Reagovat
teenz

Promiň, ale s tebou do žádných větších akcí nejdu. S tebou si pokecá Vall.

Reagovat
valloire

jen mi ho nech

Reagovat
crusty

Reagovat
misinho7

ten najslabsi real v historii ma vzdy dostane...potom mame tu latku naozaj nastavenu brutalne vysoko, ked ten najslabsi Real( vraj posledne 3 roky) vyhral ligu ci dal semifinale LM... jasne nie je to masina a ma to od tych cias Crisa dost daleko..ale prave on moze byt taky velky diel do tej skladacky ktory to znova cele rozbehne..

Reagovat
smazaný uživatel

to su strasne srajdy. Real je v maintenance mode uz dost dlho a myslim ze ak pride Mbappe bude tvar noveho projektu a Perez roztoci kolotoc a samozrejme Mbappe o tom dobre vie.

Reagovat
Kenneth

O nejslabsim Realu v historii ses docetl na nejaky Vasi fanpage?

Reagovat
Kenneth

Ale fajn vedet ze nejslabsi Real v historii si s Barcelonou dokaze vytrit prdel.

Reagovat
Kluivert9

Halucinace?

Reagovat
Kenneth

V minule sezone to teda nebyl nejslabsi Real v historii? Az letosni sezonu?

Reagovat
Kluivert9

Pokud byl už loni, tak co je letos bez Ramose a Varane?

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kluivert9

Stačilo se podívat na sestavu

Reagovat
Kenneth

Ja si pamatuji Real se sutery jako Drenthe, Diarra, Gago, Metzelder. Ale kdyz vseznalek jako ty rika, ze tenhle Real je jeste slabsi, tak to asi bude pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol si na La Gravesinhu

Reagovat
smazaný uživatel

Nenadávej Gagovi, to byla hvězda. Drenthe alias Ronaldinho pro chudé detto.

Reagovat
ADM

A to mal vtedy Diarra ešte aj 10 na drese

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Tak vidíš, že se nakonec shodneme a dáš mi jako vždycky za pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Španělská liga je kvalitnější a pro něj to bude znamenat krok vpřed směrem do budoucna. Příští rok se mu přivede Haaland.

Reagovat
Ed_Hazard

Vy ste uz podaktori fakt chori Este nam daj nejake prepojenie medzi Messim a obsadenim Kabulu. Jedine na co mohol mat Messiho prichod vplyv, je plat ktorym zatazi pokladnicu a Mbappe o ktoreho je zaujem, to moze evidente uvolnit. Skor som si myslel, ze Mbappe otoci a tu sezonu este odohra v PSG aby si mohol v starobe povedat, ze hral s Messim.

Reagovat
Gazdo

Co ked raz Messi bude hovorit na starobe ze hral s Mbappem?

Reagovat
teenz

Klasik.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrála Raketa?

Reagovat
smazaný uživatel

[Comunicado Oficial] Thibaut Courtois extends contract till 2026.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
rominhoFCB

Coutinho, Fabregas, Hazard, Bale a dalsi...from Premier League Hero to La Liga zero. Cim si to vysvetlujete ? Je anglicka sutaz naozaj tak slaba ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele