LaLiga registruje první trenérskou rošádu, na špatné výsledky reaguje Las Palmas

Dnes, 09:17
Aktuality
Diego Martínez (© RCD Espanyol)

Letošní ročník španělské nejvyšší soutěže za sebou má devět kol a od včerejšího odpoledne je známo jméno prvního propuštěného trenéra. Na lavičce Las Palmas skončil Luis Carrión, jeho povinnosti převezme Diego Martínez.

Carrión se kormidla týmu z Kanárských ostrovů ujal před letošní sezonou a Las Palmas je jediným klubem z dvacetičlenného pelotonu, který stále čeká na první vítězství. O odvolání kouče se spekulovalo od konce září, vaz mu definitivně zlomila domácí prohra s Celtou Vigo.

Las Palmas je s pouhými třemi body na posledním místě tabulky a o nápravu se pokusí Diego Martínez. Stále teprve 43letý trenér v minulosti vedl Osasunu, Granadu, Espanyol a naposledy Olympiakos Pireus, bez práce byl od začátku prosince loňského roku.

"Trenér pocházející z Galicie podepsal smlouvu do 30. června 2025 a v případě dosažení sportovních cílů bude spolupráce prodloužena o další rok. Oficiálně představen bude ve středu odpoledne v tiskovém středisku našeho klubu," stojí v prohlášení Las Palmas.

Autor: Tomáš Pavlík / udlaspalmas.es

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele