LaLiga - preview 7. kola: Zůstane Atlético bez prohry?

24.09., 08:50, aktualizováno včera, 08:00
Previews
Estadio Balaídos (© AFP)

Atlético ještě nenašlo přemožitele a svou bilanci se chystá potvrdit i ve Vigu proti tamní Celtě. Villarreal si hodlá napravit reputaci po debaklu od Barcelony, hrát se bude i na Las Palmas.

Girona FC - Rayo Vallecano

středa 19:00

Girona potřebuje za každou cenu zabrat a nahodit motory, protože to, co nyní předvádí, je na hony vzdálené loňské sezoně. Pád tabulkou se pokusí zastavit doma na Estadio Municipal de Montilivi, kam v sedmém kole LaLigy zavítá Rayo Vallecano.

S ohledem na to, jak mimořádně úspěšná loňská sezona pro Gironu byla, se dalo očekávat, že bez mnohých prodaných hráčů se na tenhle úspěch bude jen těžko navazovat. To Girona samozřejmě věděla, navíc jí bylo jasné, že kvalifikace do Ligy mistrů je něco vzácného a je potřeba tomu uzpůsobit kádr. Když se podíváme na tabulku, tak je jasné, že Gironu čeká ještě pořádný kus práce, chce-li se vůbec znovu podívat do pohárů.

V úvodních šesti kláních LaLigy totiž třikrát prohrála, jednou remizovala a dvakrát si připsala všechny tři body. Tenhle smutný výkon tak samozřejmě znamená i strmý pád tabulkou, jelikož Gironě patří až dvanáctá příčka. Pokud bychom počítali všechny soutěže, tedy i Ligu mistrů, tak Blanquivermells prohráli už ve třech minulých duelech a to se skóre 1:7. V minulém kole si neporadili s Valencií a po vlastní brance Juanpeho a střele Daniho Gómeze odjížděli z Valencie s prázdnou. A to mluvíme o Valencii, která předchozích dvanáct ligových duelů nedokázala zvítězit.

Girona bude dělat maximum, aby v domácím prostředí opět vyhrála. A s Rayem by se jí to mohlo podařit, neboť s ním už pět posledních duelů neprohrála. V minulých dvou duelech mu vždycky dala tři branky.

Teď se ale tým trenéra Péreze nachází ve velmi dobrém rozpoložení a nebude snadné připravit ho o všechny body. Po domácím vítězství nad Osasunou si totiž o víkendu pozval domů i mnohem náročnějšího soupeře. Atlético Madrid. Jenže domácí se nedali tak snadno přemoci a díky brance Isy Palazóna vybojovali s Atlétikem cenný bod.

Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Frances, López, Blind, Gutiérrez - Herrera, Romeu, Martin - Cyhankov, Gil, Ruiz

Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Batalla - Ratiu, Mumin, Lejeune, Chavarria - Valentin, López - De Frutos, Palazón, Embarba - Camello

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.91 - 4.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Getafe CF

středa 21:00

Getafe není zrovna snadným soupeřem a jeho obrana patří mezi ty hůře proniknutelné v celé soutěži. Přesto se však může stát, že tentokrát nevydrží. Getafe se totiž představí v Barceloně proti mužstvu, které střílí jednu branku za druhou a vládne tabulce LaLigy.

Blaugranas se jen za poslední tři duely v LaLize postarali o stěží uvěřitelných 16 branek. Jejich ofenzivní síla se v těchto dnech projevuje na maximum. Realu Valladolid dali sedm branek, Gironu nechali doma se čtyřmi kousky a v minulém kole si snadno poradili i s Villarrealem, kterému dali branek pět. Přesto všechno se ale nálada v kádru za poslední dny mírně zhoršila a všechno rozhodně není zalité sluncem.

Jednak Barceloně nevyšel vstup mezi elitu, protože ji v Lize mistrů kromě nového formátu překvapila hned první návštěva Monaka. Domácí mužstvo si z velkých jmen soupeře nic nedělalo a hostům nestačil ani zásah mladíka Yamala, jelikož francouzský celek skóroval dvakrát. Zvládl tedy premiéru proti španělskému gigantu lépe a Barcelona bude mít ještě co dělat, aby si vylepšila svoje postavení v milionářské soutěži.

Další rána na sebe nenechala dlouho čekat, jelikož se jí v utkání s Villarrealem, které skončilo jasnou výhrou Barcelony 5:1, zranila brankářská jednička Marc-André ter Stegen. A to tak, že minimálně do jara bude rehabilitovat. Čili Barcelona musí narychlo shánět novou jedničku, která by výraznou mezeru v plánech klubu i trenéra co nejdříve zacelila.

Barcelona doufá v kouzlo domácího prostředí, protože tři minulé zápasy v řadě hrála mimo svůj stánek zvaný Estadi Olimpic Lluis Companys. A tohle kouzlo opravdu funguje, neboť Bluagranas tady ztratili jen dva body z 10 ligových zápasů. Zraněný Ter Stegen ale není jediným problémem, který musí trenér Hansi Flick řešit - počítat nemůže ani s hráči jako Ronald Araújo, Andreas Christensen, Marc Bernal, Gavi, Frenkie de Jong, Dani Olmo či Fermín López.

Ani hosté nepřijedou kompletní, jelikož vložené kolo musí vynechat Nabil Aberdin s Alvárem Rodríguezem. Proti svému bývalému klubu se ale bude chtít ukázat křídelník Carles Pérez. Zatím ale moc spokojený být nemůže. Getafe se totiž trápí a za šest dosud odehraných duelů nedokázalo ještě ani jednou vyhrát. Dvakrát prohrálo, dokonce čtyřikrát už remizovalo a nyní se nalézá až na 18. místě tabulky s pouhými čtyřmi body.

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Peña - Koundé, Cubarsi, Martinez, Baldé - Casado, Pedri - Yamal, Raphinha, Torres - Lewandowski

Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Iglesias, Djene, Berrocal, Alderete, Rico - Pérez, Uche, Milla, Sola - Mayoral

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.66 - 15.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Valencia CF - CA Osasuna

úterý 19:00

O druhou výhru v řadě bude na svém stadionu usilovat Valencia. "Netopýrům" vstup do sezony vůbec nevyšel, ale o víkendu porazili Gironu 2:0 a jejich příznivci už vyhlížejí lepší časy. Osasuna se drží na vyšších příčkách a zatím střídá lepší výsledky s horšími.

Až v šestém kole to Valencii konečně vyšlo. Los Che doma porazili účastníka Ligy mistrů Gironu 2:0, nicméně jejich situace v tabulce je nadále špatná. S pouhými čtyřmi body je Valencia předposlední v tabulce, proto potřebuje víkendový výsledek potvrdit. Trenér Rubens Baraja si výsledek pochvaloval a znovu věří v kouzlo domácího stadionu Mestalla. "Doufám, že tento úkol zvládneme a odehrajeme dobré utkání. Osasuna je tým, který hraje dobře jako parta, většina jeho hráčů se dlouho zná a jsou velmi podpůrným a pracovitým týmem," prohlásil kouč Baraja.

"Jsme pořád ve stejné situaci, jsme pořád nízko a musíme se snažit bodovat. Zítra nás čeká důležitý zápas na Mestalle a s našimi příznivci. Čím více lidí chodí, tím lépe, všímáme si jich, cítíme je a jsou pro náš tým plusem. Snad se nám podaří zopakovat sobotní výkon," dodal Baraja.

O víkendu vyhrála i Osasuna a to doma s Las Palmas 2:1. Vítěznou branku obstaral Aimar Oroz. Pro hosty to byla už třetí výhra v sezoně a s celkovými deseti body je tým na skvělém sedmém místě. Všechny body však hosté získali na El Sadaru, venku se jim bodovat nepodařilo, změní se to ve Valencii?

Vzájemné zápasy z posledních let jsou poměrně vyrovnané. Loni skončilo utkání na Mestalle výhrou Osasuny a Valencia zase zvítězila v Pamploně. Pokaždé to bylo o jediný gól.

Valencia i nadále počítá ztráty. Chybí Hugo Duro, José Gayá, Jaume Doménech, Mouctar Diakhaby a klubem byl již dříve suspendován útočník Rafa Mir. Osasuna je na tom poněkud lépe, i když nadále postrádá duo Iker Muňoz, Kike Barja.

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardashvili - Correia, Tarrega, Mosquera, Vazquez - Barrenechea, Pepelu - D Lopez, Guerra, Rioja - D Gomez

CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Areso, Catena, Boyomo, Bretones - Torro - Ruben Garcia, Moncayola, Oroz, Zaragoza - Budimir

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.20 - 4.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Valladolid

úterý 19:00

Sedmé kolo LaLigy zahájí v úterý od sedmi hodin dva zápasy. Kromě Valencie, která vyzve Osasunu, se utkají také Sevilla na domácím hřišti s Realem Valladolid. Oba soupeři mají na svém kontě stejný počet bodů a začátek sezony je rozhodně nezastihl v nejlepším rozpoložení. Zda se bude konečně radovat Sevilla nebo se svého druhého vítězství dočká nováček, je zatím s otazníkem.

Ani první výhra v sezoně z předminulého kola nejspíš Los Hispalenses příliš nepomohla. Andaluští se díky ní sice odlepili ode dna tabulky, ale radosti si neužili příliš dlouho. O víkendu zajížděli k dalšímu duelu do Baskicka, kde se střetli s Deportivem Alavés a na svůj výkon nenavázali.

Domácí vedli velmi rychle a jejich další gól neplatil pro ofsajd. Seville se navíc už po čtvrt hodině zranil Isaac Romero. Ani jeho náhrada, Iheanacho, gólovou radost nepřinesl. Na 2:0 naopak po pauze zvyšoval Martín, hosté pak už dokázali pouze snížit zásluhou Lukébakia.

Suverénně nejhorší skóre celé ligy má zatím Real Valladolid. Je až s podivem, že s bilancí 2:13 má na svém kontě již pět bodů. Jediné vítězství dokázal zaznamenat v úvodním kole proti Espanyolu, od té doby střídá venkovní vysoké porážky s bezbrankovými plichtami, které uhrál vždy před vlastními fanoušky. Naposledy dokázali Pucelanos na Estádio José Zorilla takto obrat o body Real Sociedad. Trápící se Baskové nedokázali ani jednou vyzrát na obranu domácích a i přes slušný výkon si opět zapsali pouze bod.

Venkovní trápení se nyní Real pokusí ukončit v Seville, na jejímž stadionu ve třech posledních vzájemných zápasech dokázal remizovat 1:1. I nyní by tento výsledek nejspíše bral jako mírné pozitivum.

Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Nyland - Sánchez, Nianzou, Salas, Pedrosa - Gudelj, Agoume, Saúl - Lukebakío, Iheanacho, Fernández

Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Hein - Pérez, Bah, Torrés, Rosa - Machis, Meseguer, Pérez, Jurić, Moro - Latasa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.04 - 6.10

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Real Madrid - Deportivo Alavés

úterý 21:00

Real Madrid rozehraje další partii španělské nejvyšší soutěže v úterý večer proti Deportivu Alavés. "Bílý balet" vyhrál o víkendu už čtvrté soutěžní utkání v řadě a zůstává napříč všemi soutěžemi neporažen. Také proti Deportivu Alavés je jasným favoritem, i když hosté se pyšní výtečnou formou. V případě vítězství se může madridský kolos přiblížit vedoucí Barceloně na rozdíl jediného bodu.

Alavés je totiž aktuálně na šestém místě LaLigy a v minulém kole porazil jiného zvučného soupeře Sevillu. Přitom Deportivo nezačalo sezonu nejlepším způsobem a úvodní kolo na hřišti Celty Vigo prohrálo. Alavés se dočkal až ve třetím kole a pak to dokázal zopakovat. Na Santiago Bernabéu cestují hosté v optimální formě, na druhou stranu si jsou dobře vědomy výrazně negativní bilance. Ještě letos v květnu prohráli na na půdě Realu vysoko 0:5. Deportivo však dokázalo v historii překvapit a v roce 2020 dokonce v Madridu senzačně vyhrálo. Nicméně zopakovat podobný výsledek bude v úterý večer nesmírně obtížné.

Real Madrid sice LaLigu nevede, ale zůstává napříč všemi soutěžemi neporažen. Po úvodní výhře v Lize mistrů nad Stuttgartem zvítězil i v domácí soutěži nad Espanyolem jasně 4:1 a v tabulce už je druhý za Barcelonou. Svěřenci trenéra Carla Ancelottiho zatím klopýtli jen dvakrát, přičemž pokaždé šlo o remízu. "Remízy mohou být dobré, pomáhají vám být neporaženi. Pokud nemůžete vyhrát, je lepší neprohrát. Remíza vám dá někdy lepší pocit, než porážka. Úspěch, kterého jsme dosáhli v minulé sezony vzešel z pevnosti v každém utkání," reagoval na tiskové konferenci Carlo Ancelotti. Velezkušený kouč už vyhrál prakticky všechno, co se dalo, a jen na lavičce "Bílého baletu" ho čeká jubilejní 300. utkání.

"Měl jsem to štěstí trénovat velké kluby. V Miláně jsem hrál i trénoval a chová k němu zvláštní náklonnost. Stejně tak k Realu Madrid, kde mě čeká 300. zápas v nejlepším klubu na světě. Bylo, je a bude výjimečné sedět na této lavičce," nechal se slyšet italský stratég.

Real Madrid trápí v úvodu sezony četná zranění. Eduardo Camavinga, Dani Ceballos, David Alaba a Brahim Díaz zůstávají na marodce. Do utkání nenastoupí ani Jude Bellingham a Dani Carvajal. Pokud jde o Deportivo, tomu schází jen Jesus Owono.

Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Vazquez, Militao, Rüdiger, Mendy - Modrić, Tchouameni, Valverde - Endrick, Mbappé, Vinicius

Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Sivera - Tenaglia, Abqar, Sedlar, M Sanchez - Jordan, Guevara - Vicente, Stoichkov, Martin - T Martinez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 8.07 - 20.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

CD Leganés - Athletic Bilbao

čtvrtek 19:00

Leganés možná vstoupil do sezony pozitivně, ale dělá mu potíže vytvářet si větší počet šancí, natož je pak proměňovat. S tím ale naopak nemá problém Athletic, který se do Leganésu vypraví v netradičním termínu 7. kola LaLigy.

Většina týmů v LaLize má za sebou pět utkání, Leganés si ale přesto užije už o něco dřív sedmé kolo. Domácí mužstvo se na Estadio Municipal de Butarque pokusí vylepšit bilanci nové sezony, která není příliš lichotivá. Nováček hraje nejvyšší ligu poprvé od sezony 2019/2020 a zejména začátek si jeho fanoušci museli naprosto užívat. V prvních třech duelech si totiž Leganés připsal dvě remízy a jednu výhru.

Start skvělý, ale pak se dostavilo vystřízlivění. Následovala těsná porážka s Mallorcou a už ne tak těsná prohra s Realem Betis. Paradoxní na tom bylo, že proti Mallorce při první porážce nové sezony hrál Leganés mnohem aktivněji a ze všech dosavadních zápasů právě v tomhle jediném držel míč ve více než padesáti procentech na svých kopačkách. Ani to mu ale nestačilo, proti Betis navíc tým trenéra Jiméneze vyslal za celý zápas jen tři střely směrem na bránu.

Borja Jiménez se trochu obává o zdravotní stav dvojice Tapia - Neyou, jinak má kompletní kádr. Hostujícímu týmu schází karetní hříšník Mikel Jauregizar a kromě něj i zranění Unai Simón s Yerayem Alvárezem.

Athletic střídá dobré výkony s těmi horšími, zatím má za pět odehraných kol bilanci jedné remízy, dvou porážek a stejného počtu vítězství. Prohrál oba duely s těžkými vahami LaLigy, Atléticem a Barcelonou, zaujal ale výhrou nad Valencií a zejména dramatickým vítězstvím v minulém kole. Na půdě Las Palmas musel přes pětatřicet minut hrát v početním oslabení, ale stejně dokázal utkání zvládnout a po skóre 3:2 zvítězit.

CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Soriano - Rosier, Saenz, Gonzalez, Hernández - Brašanac, Chicco - Cruz, Rodríguez, Franquesa - Haller

Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Agirrezabala - De Marcos, Vivian, Paredes, Berchiche - Prados, De Galarreta - I. Williams, Sancet, N. Williams - Guruzeta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.20 - 3.02 - 2.18

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Sociedad

úterý 19:00

Netradičně úterní předehrávku už 7. kola má na programu španělská nejvyšší soutěž. Real Sociedad zavítá na Baleáry a potřebuje vylepšit svoji aktuální bilanci. Vstup Realu do sezony není dobrý, ale zatím ani Mallorca své příznivce neoslňuje.

Mallorca pod vedením Jagoby Arrasateho vstoupila do nového ročníku rozpačitě a zatím si připsala jediné vítězství proti Leganésu. O víkendu však nebyla bodovému zisku daleko. S Villarrealem odehrála vyrovnanou partii a alespoň o remízu přišla v nastaveném čase rozhodující brankou Ayozeho Péreze. Mallorca tak byla v pochmurné náladě, nicméně v úterý to může proti Realu Sociedad napravit.

Hosté jsou totiž v podobném rozpoložení, protože o víkendu prohráli třetí z posledních pěti zápasů. La Real tentokrát nestačil na favorizovaný Real Madrid a s obhájci titulu prohrál 0:2. S pouhými čtyřmi body na kontě se Baskové krčí na šestnácté příčce a to budou chtít v úterý změnit.

Real Sociedad se už brzy zapojí do bojů v pohárové Evropě a koncem září zavítá na půdu OGC Nice. V Evropské lize čekají španělský celek těžké zápasy a jejich soupeřem bude - mimo jiných - také Viktoria Plzeň. Do té doby potřebuje tým trenéra Imanola Alguacila vylepšit svoje postavení v LaLize.

Na Baleárských ostrovech to měl Real Sociedad vždycky složité a nejinak tomu bude v úterý. Poslední návštěvu Baskové zvládli a těsně zvítězili 2:1.

Domácí budou bez služeb Pabla Maffea, Mateua Moreye a Javiera Llabrese. Svalové zranění trápí i Sieba van der Heydena, takže jeho start zůstává nejistý. Co se týče Basků, ti se musí obejít bez Braise Méndeze a Arsena Zacharjana.

RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Greif - Valery, Valjient, Raillo, Mojica - Morlanes, Costa - Larin, Darder, Navarro - Muriqi

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Aramburu, Zubeldia, Aguerd, Muňoz - Turrientes, Zubimendi, Gomez - Kubo, Becker, Oskarsson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 2.68 - 3.04

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
5
5
0
0
17 : 4
15
2
Real Madrid
5
3
2
0
9 : 2
11
Atlético Madrid
5
3
2
0
9 : 2
11
4
Villarreal CF
5
3
2
0
11 : 8
11
5
Celta Vigo
5
3
0
2
13 : 10
9
6
Deportivo Alavés
5
2
1
2
7 : 6
7
Rayo Vallecano
5
2
1
2
7 : 6
7
8
Girona FC
5
2
1
2
8 : 8
7
9
Athletic Bilbao
5
2
1
2
6 : 6
7
10
Espanyol Barcelona
5
2
1
2
5 : 5
7
11
CA Osasuna
5
2
1
2
6 : 10
7
12
Real Betis
4
1
2
1
3 : 3
5
13
RCD Mallorca
5
1
2
2
3 : 4
5
14
Sevilla FC
5
1
2
2
4 : 6
5
15
CD Leganés
5
1
2
2
3 : 5
5
16
Real Sociedad
5
1
1
3
3 : 6
4
17
Real Valladolid
5
1
1
3
2 : 13
4
18
Getafe CF
4
0
3
1
1 : 2
3
19
UD Las Palmas
5
0
2
3
6 : 10
2
20
Valencia CF
5
0
1
4
3 : 10
1

Zbývající zápasy

26.09. 19:00
Espanyol Barcelona - Villarreal CF
26.09. 19:00
UD Las Palmas - Real Betis
26.09. 21:00
Celta Vigo - Atlético Madrid

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (36)

Přidat komentář
misinho7

Dnes asi Endrick zaklad

Vini snad nadviaze na minuly zapas a mohlo by to dnes obecne ist trosku lahsie.

Reagovat
rominhoFCB

"Marka" announced - Vinisius is the winner of the Golden Ball

Reagovat
Jordi Alba

Jak vidíte 4.-7. pohárový místo a ty 3 sestupový ?

Reagovat
Kily

Athletic, Villarreal, Girona/Betis/Socky (on tam nikdo jiný ani není)

Dolů Palmy, Leganés a v posledním kole se zachrání Valencia na úkor Valladolidu

Reagovat
Jordi Alba

U Gironky s tímhle týmem nevím nevím, tam aby se člověk bál nejhoršího, ten útok je pro smích.

Reagovat
los_blancos

No tak skúsim aj ja, keď sa vedľa tak sťažuješ.

Athletic, Villarreal, Girona, Betis/Rayo

Valencia, Valladolid, Leganés

Reagovat
Jordi Alba

Každý komentář obsahující Gironu ve fázi Evropy je vítán.

Reagovat
ACSeRw!n

Alaves a pohary ?

Reagovat
misinho7

Poslal tam klasiku a Lucas na RB.

Endrick sa vraj rano na treningu trosku zranil, inac mal debutovat v zaklade. Skoda.

Reagovat
Breze

Courtois - Lucas, Rudiger, Militao, Mendy - Fede, Tchou, Jude - Rodrygo, Mbappe, Vini

Reagovat
misinho7

Konecne uvod ako hrom

Vinii pekne

Reagovat
Well

On když si to vezme do rychlosti, tak je to pro obránce nebranitelne.

Reagovat
MystycMac

Ako Realu kartu za všetko a súperom nič ?

Reagovat
misinho7

tak toto golik krasny, Jude a Mbappe

Reagovat
Breze

Mbappe

Reagovat
unk

Ale ano, pomaly ale isto to zacina klapat

Reagovat
ADM

Ok, Real uz ma splnené, teraz ešte vyliať Viniho, nech je aj nestranný pozorovateľ spokojný (prvýkrát som netrafil správny článok)

Reagovat
misinho7

Vidno ze herne sa to od zapasu k zapasu zlepsuje.

Sice ten beton nam stale robi problemy ale vidno ze si rozumeju via,c vedia co chcu hrat a Alaves si ani neskrtol.

Dnes Rodrygo najslabsi z tej trojky.

A Valverde je proste bestia.

Reagovat
Breze

Tak herne je to stále ešte slušná tragédia. Nedá sa povedať, ze by sme si vytvorili nejaké väčšie množstvo šancí. Ale aspoň to vyzerá, ze sa Mbappe postupne chytá a jeho výkony sa zlepšujú. Viní skvelé pri prvom góle, ale odvtedy nič extra neukázal. Rodrygo úplne stratený.

Reagovat
misinho7

tak nehovorim ze to je top, to urcite nie le posun tam vidno za tie zapasy to ako sme v prvych zapasoch behali jak keby hrajeme prvykrat zapas

Reagovat
Breze

Rodrygo sa asi nasral za tie komentáre

Reagovat
misinho7

budeme ho este viac hejtit

Reagovat
Breze

Reagovat
Tommy$

Tak on Mbappé toho hroťáka hraje slušně, je ve hře, chodí si pro balony a rozjíždí akce atd.

Jasný nebude to asi úplně ten Mbappe z PSG a naroďáku, ale to není ani možný v tý pozici, kde nastupuje.

Reagovat
MystycMac

Reagovat
misinho7

Dojde vallejo a dostaneme 2 goly

Reagovat
kaja900

neasi

Reagovat
Breze

Tento druhy polčas zatiaľ dobra mizeria od nás. Ešte aj Alaves nás prestrielal.

Reagovat
MystycMac

Real nemôže takto striedať a šetriť tam neje taká kvalita jak na Lavičke Barcelony že hocijaký mladík z LaMasie pôda World class výkon...

Reagovat
Jordi Alba

Zapl jsem to až na to nastavení, ale se žlutou se takhle vysmát rozhodčímu za 6 minut ?

Reagovat
zasranej malíř

Co to bylo v tom závěru zápasu s Atletama o víkendu takhle teda ne

Reagovat
rominhoFCB

Zostava Barça: Iñaki Peña; Koundé, Cubarsí, Iñigo Martínez, Balde; Casadó, Eric García, Pablo Torre; Lamine Yamal, Lewandowski a Raphinha

Reagovat
patas92

Letáček by to udržel

Reagovat
LAM

To strašně odpornej ten tým Getafe. Na co jsou takový týmy vůbec v lize. Nám ten jejich beton a zdržování klasicky vůbec nesvědčí a snad jim nevyjde nějakej náhodnej útok. Chtělo by to určitě brzy pojistit, ale bude to těžký. Když kouknu na nší zálohu, tak je neuvěřitelný kolik vlastně záložníků máme zraněných.

Reagovat
Jordi Alba

Zas klid, Getafe betonovalo i v období, kdy jsme hráli úplnou sračku. Teď, když to vypadá, že umíme i fotbal, tak si myslíš, že se rozběhnou od první minuty do útoku ?

Reagovat
Kejza

Uche v Getafe je dobrej throwback do nultých let

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele