LaLiga - preview 4. kola

29.09.2020, 08:33, aktualizováno 01.10.2020, 09:16
Previews
Iago Aspas (© AFP)
Barcelona o víkendu smetla Villarreal a nyní pod Ronaldem Koemanem poprvé cestuje ven, představí se ve Vigu. Sevilla je favoritem souboje s Levante, Athletic se doma střetne s Cádizem...
Athletic Bilbao - Cádiz CF  (čtvrtek 19:00)
Nováček nejvyšší španělské soutěže Cádiz má před sebou další ostrý test, představí se totiž na horké půdě baskického Athleticu. Domácí byli ve dvou zápasech z poloviny úspěšní a jednu výhru má na svém kontě i Cádiz.

Athletic loni bojoval o evropské poháry a v letošní sezoně by si to rád zopakoval. V prvních dvou zápasech slavil jedno vítězství a sice na hřišti Eibaru. V Granadě ale prohrál a nyní má velkou příležitost doma zase všechno napravit.

Vraťme se ještě k zápasu v Eibaru. Athletic z něj vyválčil tři body, ale jakým způsobem! O všech bodech rozhodl až tři minuty před koncem Unai López, který mimochodem ve stejné odpoledne vstřelil dva góly. Trenér Gaizka Garitano bude na služby Unaie Lópeze spoléhat i v dalším kole proti Cádizu.

Hosté mají o jedno odehrané utkání více, avšak stejný počet bodů. Jediné výhry docílili na půdě dalšího nováčka Huescy. Přitom oba domácí zápasy s Osasunou a Sevillou prohráli.

Oba celky se v minulosti nepotkávaly často. Naposledy v sezoně 2005/2006 a pokaždé vyhrál domácí celek nejtěsnějším rozdílem. Obecně je vzájemná bilance Basků úspěšnější - ze čtyř případů slavili třikrát vítězství.

Athleticu budou chybět dva hráči, jmenovitě Ibai Gómez a Yeray Álvarez. Cádiz má nepatrnou výhodu v tom, že mu chybí jen jeden hráč - Luismi Quezada.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Yuri, Martínez, Núňez, Capa - López, García - Morcillo, Muniain, Williams - García
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Cifuentes - Iza, Mauro, Cala, Espino - Mari, Jonsson - Sánchez, Fernández, Pombo - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.41 - 5.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Levante UD  (čtvrtek 19:00)
Druhé utkání španělské nejvyšší soutěže má před sebou Sevilla. Vítěz Evropské ligy si o víkendu poradil s Cádizem a s Levante čeká ještě těžší šichtu. Zvláště, když se soupeř naladil tříbrankovou výhrou v Pamploně.

Sevilla byla v prvním zápase s Cádizem velkým favoritem a svojí roli výsledkově zvládla. Rojiblancos zvítězili 3:1 a dali zapomenout na nedávnou porážku od Bayernu Mnichov v evropském Superpoháru. Ve druhém zápase španělské ligy jí čeká Levante, což je velice nepříjemný soupeř. "Jsou jedním z týmů, kteří hrají se stejnými hráči jako loni. Žádný z důležitých hráčů je neopustil. Mají stejného manažera, stejný styl hry a o rok bohatší zkušenosti. Hrají velmi dobře a příkladem je utkání v Pamploně, ale také zápas s Valencií," prohlásil na adresu Levante kouč Julen Lopetegui.

Levante ale na Sevillu dlouhodobě neumí. Na stařičkém stadionu Rámona Sáncheze Pizjuána vyhrálo naposledy v roce 2014.V poslední sezoně se oba celky utkaly třikrát! Krom dvou ligový her se střetly ještě v Copa del Rey a i tady byla úspěšnější Sevilla.

Hosté budou moci v Andalusii jenom překvapit, byť jak naznačil na tiskové konferenci Lopetegui, sehráli dva zajímavé zápasy. Proti Osasuně vyhráli 3:1 a v derby s Valencií se pustili do přestřelky, kterou nakonec prohráli. Hlavním cílem Levante zůstává střed ligové tabulky a rozhodně vyhnout se záchranářským starostem. Koneckonců mezi kandidáty na sestup Levante nepatří.

Seville bude chybět pouze Sébastien Corchia a stejné je to i na druhé straně, kde chybí Cheick Doukouré.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Escudero, Carlos, Koundé, Navas - Rakitić, Fernando, Jordán - Ocampos, Jong, Rodríguez
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Miramón, Vezo, Postigo, Toňo - Campaňa, Melero, Radoja, Bardhi - Morales, Martí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.80 - 8.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - FC Barcelona  (čtvrtek 21:30)
Hráči Barcelony pod vedením nového kouče Ronalda Koemana o víkendu vyhráli a tři body by chtěli i z prvního venkovního zápasu na Estadio Balaídos ve Vigu. Světe div se, Katalánci tam nevyhráli od roku 2015 a navíc Celta v úvodních třech zápasech nenašla přemožitele.

Jen málo týmů má na domácí půdě s Barcelonou takovou bilanci. Celta Vigo na Balaídos nepadla ani v loňské neúspěšné sezoně, ve které se zachraňovala. Po třech zápasech nové sezony jsou Celestes prozatím neporaženi. Venku dvakrát remizovali a doma si poradili s jiným věhlasným celkem - Valencií.

Podobně jako Barca spoléhá na Lionela Messiho, Celta Vigo opěvuje Iaga Aspase. Ofenzivní tahoun patří ve Vigu k nejlepším a na začátku této sezony to znovu potvrzuje a zatím vstřelil všechny branky svého celku. Dokáže se Iaspas zapsat mezi střelce i proti Barceloně?

O problémech Blaugranas toho bylo v nedávné minulosti napsáno ažaž, včetně posledního prohlášení Lionela Messiho o vzájemné jednotě. Barcelona v prvním zápase ukázala, že může fungovat a pod Koemanovým vedením poměrně hladce předčila nebezpečný Villarreal 4:0. Doma by to tedy šlo, ale co zápasy venku? "Očekáváme obtížný zápas ve velmi náročném prostředí," nechal se slyšet Koeman. I když se bude hrát mimo Camp Nou, pořád je Barcelona obrovským favoritem, který by si měl připsat tři body, navzdory zmiňované negativní bilanci.

Celta Vigo nemůže počítat se zraněným Álvarezem a k dispozici nejsou ani Blanco a Juncá. V prvním zápase Barceloně scházela brankářská jednička Ter Stegen a ve Vigu to nebude jiné. Hrát nebude ani Braithwaite či obránci Samuel Umtiti a Jean-Clair Todibo, se kterými už klub nepočítá.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Araújo, Murillo, Aidoo - Olaza, Yokuslu, Tapia, Vázquez - Méndez - Aspas, Mina
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Neto - Roberto, Piqué, Lenglet, Alba - Busquets, Jong - Griezmann, Coutinho, Fati - Messi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.23 - 4.65 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Deportivo Alavés  (středa 19:00)
Deportivo Alavés stále čeká na první výhru, přestože už má za sebou všechny tři odehrané duely. A ve středu večer ho nečeká nic jednoduchého, protože jej doma uvítá Villarreal. Žlutá ponorka má po minulém kole rozhodně co zlepšovat.

Villarreal nezačal novou sezonu špatně a trenér Unai Emery s kádrem získal v prvních dvou duelech čtyři body. To není špatná bilance, jenže opravdové zrcadlo možnostem týmu nastavila Barcelona. Hodně fanoušků bylo zvědavých, jak si její nový trenér povede v éře, která pro blaugranas není zrovna ideální. Ale on to překvapivě zvládl velmi rázně. Především díky dvěma gólům mladíčka Fatiho nasázel Villarrealu čtyři góly.

A to je něco, z čeho se Villarreal musí co nejdřív oklepat. Trenér Emery k tomu poznamenal: "Je jasné, že tak vysoká prohra nás srazila na kolena a naše sebevědomí je teď trochu pošramocené. Ale to se stává, my se z toho musíme co nejdřív dostat a hodit to za hlavu. Každý zápas je specifický, udělali jsme několik chyb a zaplatili za ně. Ale teď je před námi Alavés a myslíme už jen na něj. Stačí jedna výhra a bude to zase lepší."

Villarreal však s Alavésem nemá zas tak dobrou bilanci, aby se o ni mohl sebevědomě opírat. Za posledních pět let vzájemných duelů totiž vyhrál jen čtyřikrát a nezřídka se stává, že i na domácí půdě s Alavésem prohraje. Alespoň že marodka se mu úspěšně vyprazdňuje. V tuto chvíli nemůže trenér Emery počítat pouze s Guerrou a Morenem, ale u nich se jedná o dlouhodobější potíže.

Situace u Deportiva, alespoň co se týče absencí, je trochu lepší. Mimo hru je před utkáním se Žlutou ponorkou jen Pina a Duarte má pouze menší zdravotní potíže. Výsledkově je na tom Alavés ještě mnohem hůř než Villarreal.

Od začátku sezony totiž Deportivo odehrálo tři duely, z nichž ale vytěžilo jen jeden bod. Největší potíže mu dělá střelba, protože ve třech zápasech dal Depor jen jedinou branku. Po dvou porážkách se Depor v minulém kole rozešel bez branek s Getafe a proto mu teď patří dokonce až předposlední místo v tabulce.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Torres, Albiol, Estupiñán - Kubo, Iborra, Parejo, Gómez - Moreno, Alcácer
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Laguardia, Lejeune, Duarte - Méndez, Battaglia, Pons, Rioja - Joselu, Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.18 - 6.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Huesca - Atlético Madrid  (středa 19:00)
Atlético Madrid ve svém premiérovém utkání LaLigy zcela dominovalo a vyslalo jasný signál ostatním soupeřům. V podobném duchu by rádo přidalo další body a tentokrát ho čeká ještě snazší soupeř. Uvítá ho trápící se nováček, Huesca.

Nerad bych předbíhal, ale z Huescy se zatím rýsuje jasný kandidát na sestup. Nepříliš široký ani kvalitní kádr za první tři kola téměř ničím neoslnil a odváděl podprůměrné výkony. První duel sice skončil remízou, což se proti Villarrealu hodně cenilo, ale jinak se Huesca trápí herně i výsledkově. Důležitý souboj s Cádizem prohrála a naposledy remizovala s Valencií.

Na Atlético navíc nemá dobré vzpomínky. V novodobé historii se s colchoneros utkala jen dvakrát, ale oba duely prohrála. Shodně a zcela jasně, 3:0. Kontrast s realitou první ligy se zatím pro Huescu zdá až příliš bolestivý. A trenér Míchel, někdejší významný hráč a později trenér Raya Vallecano, ví, že ani zápas s Atléticem nebude pro jeho svěřence ničím snadným.

"Sledoval jsem první zápas Atlética a je jasné, že tenhle soupeř je někde jinde než většina týmů z první ligy. Pokud jsem se ale za ty roky něco naučil, tak to, že pokud dáte do zápasu úplně všechno, nikdy nevíte, jak to může dopadnout. Chci, abychom hráli tak, aby na nás naši fanoušci mohli být hrdí. V LaLize se nemůžete bát žádného protivníka, takže takto se snažíme dívat i na Atlético."

Odhodlání jistě pěkné, ale zda bude nějaký dobrý výsledek reálný, je jiná věc. Pravdou je, že Atlético v prvním utkání způsobilo smršť. S Granadou si pohrálo naprosto jednoduše a jasně, nasázelo jí šest branek a do nové sezony vtrhlo zcela suverénně. Trenér Simeone navíc může počítat s novým kanonýrem, neboť místo Álvara Moraty, jenž již působí v Juventusu, získal z Barcelony téměř zadarmo Luise Suáreze.

V úvodním kole jej nechal zpočátku na lavičce náhradníků, ale zkušený bomber mu hned ukázal, že na lavičku si zvykat nehodlá. Na konci utkání vsítil dvě branky a zcela jasně si řekl o základní jedenáctku. Takže se nováček ligy má na co těšit.

A Suáreze samozřejmě chválil i trenér Diego Simeone. "Luis je vynikající kanonýr a já jsem moc rád, že ho mám v týmu. Povedlo se nám přivést někoho, o jehož schopnostech nemůže být ani sporu, jeho kvality jsou nezpochybnitelné. Do týmu vnesl zase něco jiného, dává nám to víc možností, jak poskládat útok a jak reagovat na naše soupeře. Moc se těším na spolupráci s ním, až se sžije s celým týmem."

Výhodou domácího trenéra Míchela je alespoň fakt, že může počítat s kompletním kádrem bez zranění či nákazy. V barvách hostí zřejmě stále nebude moci nastoupit obránce José Giménez, jenž je stále v karanténě kvůli pozitivnímu testu na koronavir.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Galán, Siovas, Pulido, Maffeo - Rico, Mosquera - Juan Carlos, Ferreira, Mir - Okazaki
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Savić, Felipe, Lodi - Correa, Koke, Saúl, Carrasco - Costa, Félix
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.03 - 4.03 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Elche CF  (středa 21:30)
Eibar má před sebou utkání s ligovým nováčkem Elche, v němž se pokusí prolomit domácí smůlu. V případě duelu těchto dvou soupeřů se totiž velmi často stává, že domácí nedokáží vyhrát.

Domácí týmy mají zpravidla výhodu, která se často na skóre projeví. Ne tak v případě Eibaru s Elche. Za posledních 22 vystoupení vyhrál domácí celek jen devětkrát, ať už to byl kdokoli. Domácím se povedlo vyhrát naposledy v roce 2007 a posledních sedm duelů domácí nikdy tři body nebrali. Nyní bude mít Eibar jednu poměrně velkou výhodu. Rozehranost.

Elche je jednak nováček a jednak zatím nastoupil pouze k jednomu utkání. To navíc nedopadlo úplně ideálně. Na domácí půdě dostal nováček LaLigy tři branky od rozjetého Realu Sociedad a sám se mezi tři tyče netrefil ani jednou. Poměrně velký rozdíl nezmírnil ani brankář Edgar Badía, který byl jednoznačně nejlepším hráčem na trávníku.

Někdejší mládežnický reprezentant Španělska před duelem v Eibaru uvedl: "Naposledy jsme trochu cítili, že nerozehranost je znát víc, než jsme si představovali. Navíc jsme hráli úplně první duel v LaLize, což na mnoho z nás vyvíjelo tlak, abychom jej zvládli co nejlépe. Určitá svázanost a respekt před soupeřem, to všechno bylo znát. Ale jsem si jistý, že příště si povedeme lépe a ukážeme víc ze svého repertoáru."

Eibar je jedním z mála týmů v lize, které odehrály všechny tři duely. Jenže ani jeho výkony rozhodně nejsou pozitivní. Doposud totiž Eibar získal jen jeden jediný bod, konkrétně hned na úvod. Poslední dva duely ale Eibar prohrál, vždy poměrem 2:1. Mrzet ho musí zejména předposlední výlet na půdu Villarrealu, kde rozhodně ukázal zajímavý výkon a dlouho nad soupeřem vedl.

Eibar stále tíží dvě vleklá zranění, která limitují jeho kádr. Mimo hru jsou stále José Ángel a Anaitz Arbilla. Elche žádné takové starosti nemá a trenér Almirón může počítat s kompletním kádrem. Pracovat musí zejména na útoku, protože Elche je jediný ligový tým, který ještě neskóroval, byť je to hodně zkreslené počtem odehraných duelů.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Tejero, Oliveira, Bigas, Rodrigues - León, Expósito, Alvárez, Inuj - González, García
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Verdú, Calvo, Josema - Josan, Luismi, Guti, Fidel - Morente, Nino, Milla
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.57 - 5.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Real Valladolid  (středa 21:30)
Real Madrid v prvním kole nehrál a nyní je čas se k odloženému utkání vrátit. V následujících dvou duelech získal čtyři body, ale doma proti Valladolidu chce být stoprocentní. Jakby také ne, když s Pucelanos prohrál naposledy v roce 2008.

Obhájci prvenství o víkendu poprvé v sezoně vyhráli, ale nutno podotknout, že tři body na půdě Betisu Sevilla se nerodily vůbec lehce. Betis byl více než vyrovnaným soupeřem, ovšem Real nemilosrdně trestal. Výhry 3:2 na Estadio Benito Villamarín si kouč Zidane považoval a už varoval před dalším zápasem s papírově slabším Valladolidem. "Musíme mít stejné odhodlání a hrát na našem stadionu tak, jako na konci minulé sezony. Víme, že to je těžký soupeř a podobné zápasy jsou obtížné. Tým, který hraje doma nebo venku vás bude obtěžovat a jediné co musíme, je hrát od první minuty dobře," prohlásil Zinédine Zidane.

"Bílý balet" znovu postrádal Edena Hazarda. Jeho příchod na Santiago Bernabéu se zatím slavnému klubu příliš nevyplácí a belgický ofenzivní záložník bude chybět i v zápase s Valladolidem. Na marodce jsou také Mariano, Militão, Kroos a Asensio.

Valladolid se představí na stadionu Alfréda di Stefána v roli velkého outsidera, který nemá co ztratit. Hosté ze tří kol vyválčili dva body za nerozhodné výsledky s Realem Sociedad a Celtou Vigo. Oba zápasy sehráli Pucelanos doma, jediný zápas venku na Betisu prohráli 0:2. Hosté mají v letošní sezoně za cíl střed tabulky nebo alespoň zopakovat loňské třinácté místo. Do Madridu cestují bez zraněné čtveřice Olivas, Alcaraz, Moyano a Fernández.

Real je ve vzájemných zápasech úspěšnější, což není nijak překvapivé. Prohrál pouze v ojedinělých případech jako v roce 2008. Domácí porážka s Valladolidem je ještě starší a datuje se do roku 2000.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Modrić, Casemiro, Valverde - Isco - Benzema, Vinícius
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Pérez, González, Sanchez, García - Míchel, Pérez - Hervías, Plaňo, Rubio - Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.73 - 15.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Valencia CF  (úterý 19:00)
Sotva ve Španělsku jedno kolo skončilo, už tu máme druhé. Kalendář postupuje nezadržitelným tempem, takže 4. kolo nám LaLiga naservíruje už v úterý. A jako první se do sebe pustí Real Sociedad s Valencií.

Stadion Anoeta se v úterý navečer stane dějištěm velmi zajímavého klání, které otevře čtvrté kolo LaLigy. Real Sociedad v něm bude mírným favoritem a to hned z několika důvodů. Domácí celek má lepší formu než soupeř. Ze tří zápasů ještě ani jednou neprohrál a inkasoval jen jednu branku, zatímco sám dal čtyři. Baskický celek sice v prvních dvou kolech jen remizoval, ale naposledy už si spravil chuť.

Cestoval na Estadio Manuel Martínez Valero, kde jej čekalo Elche. A i když se Baskové první poločas trápili, přece se jim nakonec podařilo zanechat po sobě výraznou stopu. Díky třem brankám v závěru se mu konečně povedlo překonat brankáře Badíu, který doposud likvidoval veškeré jeho snahy o vstřelení branky. Hodně důležitá výhra před utkáním s těžším soupeřem, což trenér Imanol Alguacil dobře ví.

"Máme za sebou náročné utkání, protože nováček má zpravidla na začátku sezony dost elánu a chuti ukázat se. Nebylo to snadné a domácí brankář chytal opravdu výjimečně. Ale nevzdali jsme se a ukázali náš charakter. To se nám teď bude hodit, protože nás čeká Valencia. A to je skvělý tým plný zajímavých hráčů, který má velmi vysoké cíle. Bude to náročné utkání a my musíme být připraveni."

Shodou okolností, tři branky dal Real Sociedad také v posledním klání s Valencií, konkrétně v únoru tohoto roku, ještě krátce před vypuknutím pandemie. Z historického hlediska ale Netopýrům nedělá zásadní potíže odvézt si z Anoety všechny tři body a celkem pravidelně nad La Realem vyhrává.

La Real stále nemá kompletní soupisku a chybí mu na ní několik důležitých hráčů. Willian José ještě nepřepral koronavirus, zraněni jsou Zubimendi, Illarramendi, Sola a Zaldua. Valencia postrádá dlouhodobě zraněné Mangalu, Solera a také obránce Paulistu.

A že by se jí bez nich dařilo, to se také říct nedá. Hned v prvním kole sice Valencia vyhrála nad Levante a zvládla derby jak výsledkově, tak herně, ale od té doby to jde z kopce. Druhé kolo pro ni skončilo porážkou od Celty Vigo, což není výsledek, na nějž by proti týmu z Viga byla Valencie zvyklá. A ani minulé kolo pro ni neskončilo zrovna pozitivně.

Valencia sice měla k dispozici domácí prostředí a proti nováčkovi z Huescy šla do vedení po brance Wasse, ale ani to jí nestačilo na všechny tři body. Obránce Siovas totiž po hodině hry srovnal na konečných 1:1. Valencia je i kvůli tomu nyní mna pátém místě, ale je fakt, že plno týmů má za sebou třeba jen jedno kolo.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Monreal, Le Normand, Elustondo, Gorosabel - Merino, Zubimendi - Oyarzabal, David Silva, Portu - Isak
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Wass, Diakhaby, Guillamon, Gayá - Kondogbia, Račić - Kang-in, Musah, Guedes - Maxi Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.41 - 6.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Real Betis  (úterý 21:30)
Coliseum Alfonso Perez v Getafe je pro Real Betis dlouhodobě nepříliš populárním prostředím, ve kterém sbírá body jen velmi nepravidelně. Teď má ale dobrou formu a pro strach uděláno.

Getafe patří k týmům, které odehrály jen dva zápasy, což postavení v tabulce výrazně ovlivňuje. První kolo a s tím spojené derby proti Realu Madrid se Getafe netýkalo a bylo prozatím odloženo. Premiérové utkání tak Getafe sehrálo až ve druhém kole proti Osasuně. A poradilo si velmi dobře, třebaže jeho fanoušci by asi rádi viděli víc než jen jednu branku. Ostatně to je zatím trochu problém v případě Getafe, za dva duely dalo právě jen jeden gól.

A trenér José Bordalás ví, že se v tom jeho mužstvo potřebuje zlepšit. "Před bránou soupeře jsme v prvních dvou duelech měli trochu problémy. Chyběla nám jak přesnost, tak i určitý drajv, bojovnost. Potřebujeme být mnohem nebezpečnější a přesnější. Nevytváříme si tolik šancí, kolik bychom chtěli. Počítám, že s přibývajícími zápasy se to bude lepšit, ale přesto je nutné být mnohem průbojnější."

Getafe má na své straně historické statistiky, protože u sebe doma je proti Realu Betis velmi dobrým týmem schopným brát velmi často tři body. Za posledních deset let jel Betis domů s výhrou v kapse jen třikrát, jinak se většinou daří domácím.

Getafe má nyní navíc výhodu kompletního kádru, který zatím nepostihla žádná větší zranění ani častá nákaza koronavirem. Real Betis takové štěstí neměl a pro duel v Getafe nebude moci postavit hráče jako Kaptoum, Camarasa nebo Martín, kteří jsou mimo hru. Kvůli červené kartě z minulého kola nenastoupí ani obránce Emerson a mimo je taky Montoya, jenž má v rodině koronavirus.

Real Betis má na kontě o zápas víc a rozhodně se dá říct, že zatím odvádí perfektní práci. První dvě kola vyhrál a nedostal v nich ani jednu branku. A ani minulé kolo se nedá označit za zklamání, přestože béticos prohráli. Proti Realu Madrid ale odehráli vynikající duel i přesto, že hráli skoro třicet minut v oslabení. Finální gól na 3:2 dal Real Madrid až v 82. minutě z penalty.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Olivera, Etxeita, Djené, Damian - Arambarri, Maksimović - Cucurella, Nyom, Mata - Cucho
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alex Moreno, Bartra, Mandi, Ruiz - Guido Rodriguez, Carvalho - Canales, Fékir, Joaquín - Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.10 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Betis32015:36
2.Granada CF32015:76
3.Real Sociedad31204:15
4.Celta Vigo31203:25
5.Valencia CF31116:54
6.Real Madrid21103:24
7.Getafe CF21101:04
8.Villarreal CF31113:64
9.Atlético Madrid11006:13
10.FC Barcelona11004:03
11.Sevilla FC11003:13
12.Levante UD21015:53
13.CA Osasuna31023:43
14.Athletic Bilbao21012:33
15.Cádiz CF31023:53
16.SD Huesca30212:42
 Real Valladolid30212:42
18.SD Eibar30122:41
19.Deportivo Alavés30121:31
20.Elche CF10010:30
Zbývající zápasy
12.01. 00:00Granada CF - CA Osasuna

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (238)

Přidat komentář
patas92
Reagovat
Messiáš

To je odpornost, az si skoro preju, aby tam za rok prisel vsechno vyhrat.

Taky ten humusnej PL hype je fakt nejvetsi hnuj

Reagovat
Phillipinho

Anglicti pundits a fans jsou fakt naprosti mimoňové

Reagovat
Hristo Stoichkov

To snad ani nemůže být reálný. Ještě v kombinaci s tím, jak v LaLize úřadují dvě z největších hvězd Premier League posledních let (Hazard, Coutinho).

Reagovat
Messiáš

Hlavně přijde do té ligy James a hned v prvním zápase vypracuje nejvíce šancí jako debutant od jakého hrače?.. Hmm, Alexise Sancheze! Taky z La ligy. To je odpornost, je vidět, že La liga teď trochu strádá, ale dekádu dávala PL na prdel a člověk pořád slyší tohle

Reagovat
Majk91

Tí Briti žijú v strašnej bubline že PL je niečo viac. Stačí keď si človek pozrie nejaký zápas medzi klubmi zo stredu/spodku tabuľky a väčšinou si tam tí hráči nevedia nahrať tri súvislé nahrávky a najčastejšie využívaná taktika je nakopni loptu dopredu a dej sa vôľa Božia. Ďalšia vec je, že transfery medzi La Ligou a PL končia väčšinou tak, že hviezdy z PL sa presadzujú v španielsku omnoho ťažšie než hráči zo Španielska v PL. A keď sa spomína ten Messi. Ako keby im nestačilo, že v LM ponižuje ich top kluby bez najmenších problémov a už teraz má viac gólov proti PL elite než útočníci ktorí strávia celú kariéru v PL a stretávajú sa s tými klubmi pomaly každý druhý týždeň. A nie, Messi by naozaj nemal problém hrať proti nekopom z nejakého Burnley, Sheffieldu atď. Tá bublina v ktorej žijú je neuveriteľná.

Reagovat
Mercury

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Klasičtí angličtí dementi

Reagovat
Kily

závist, že mají tolik volného času na podobné nesmysly

Reagovat
roman1978

Tak to je moc

Reagovat
janinho

akoze kto su ti dvaja "odbornici"? velka skoda ze mu nevysiel ten odchod do City. nemam dovod nejak pochlebovat messimu ale to co tam ti 2 dedulovia splietali bolo dobre mimo.

Reagovat
Visca el barca

Co ten Dembouz? Je to reálný?

Reagovat
Mercury

Kez by. Ale mnohem radsi bych se za podobne prachy zbavil Griezmanna, ktery je absolutne zbytecny, ale bohuzel asi i neprodejny (pokud nebude mit zajem PSG).

Reagovat
Visca el barca

Tak já bych ho prodávat nechtěl. Ale prý to je na oko kuli Sanchovi.

Reagovat
2miguel1

Dembele ma pomerne maly plat ajeho cena moze ist hore este 4 roky minimalne. Naco ho predavat

Reagovat
Gazdo

Co sa deje? nezachytil som

Reagovat
roman1978

50-60 mio do Manchesteru utd

Reagovat
Gazdo

samozrejme uz mame vela kridiel asi schopnych v time tak predajme dalsie

Reagovat
Majk91

za 50-60m by to bol slušný fail Ale aj tak je to len výmysel medii.

Reagovat
roman1978

tak já doufám, že není. stále v něm vidím velký potenciál.

Reagovat
LAM

Byl to nesmysl.United teď nabízejí 100nega za Sancha.

Reagovat
smazaný uživatel

no dembouz je sklenenka, ono zas tak mimo nebude, zvlast v dnesni situaci

Reagovat
misinho7

Hazard má svalové zranění a 3-4 týdny mimo

Zatial ma zas nas 22 zapasov a som zvedavy ci po tejto sezone presiahne vobec 30 Ten bude viac zraneny ako Bale a Dembele...

Na druhej strane je to skoda, siel si splnit svoj sen kvality ma ale proste neni mu priane. A to nema 24. Ak tuto sezonu znova premarodi tak uz koniec..

A my ideme do sezony s jednym utocnikom a detmi okolo neho to zas bude...

Reagovat
misinho7

ja som zvedavy ale na dalsie prestupove...to aj ked ziskame Mbappeho to nebude stacit, ak takto eden bude pokracovat a budes tale mimo tak treba dalsiu posilu plus Karim tiez uz bude stary..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Achjaj

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný, že odolnost proti zraněním měla být před přestupem jeho výhoda.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Ja to proste nechapem..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kenneth

Tohle bude nejhorsi prestup ever.

Reagovat
misinho7

no zatial to k tomu smeruje ale nepredbiehajme...kto to mal ale cakat ze bude stale zreneny, ked predtym nebyval..to ze mu dakto odjebe kotnik...prichadzal na vrchole ale dokym zacne hrat tak uz bude aj stary

Reagovat
smazaný uživatel

tak nie je to aj tym ze on ma brutal problemy v esp zo zivotospravou ? predsa len aj messi aj CR boli v zaciatkoch dost zraneni ale potom zmenili stravu a pristup a odvtedy maju min zraneni na to kolko hraju a kolko je na nich faulov.

Reagovat
Fairplay

Jak je to s bonusy za něj? Bude to třeba těch 150 mega za něj i když nebude hrát, jakože je to spíš za tituly apod?

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard No aspon nepojede na repre. Martinez uz zase strasil ze ho povola.

Reagovat
misinho7

on ho aj povolal.. nechapem..celu dobru zraneny ledva ze sa dostane do nominacie na zapas a hned do repre... ale aj tak nic..nebude ho mat Martinez ani my

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja bych se ani nedivil kdyby to "zraneni" bylo kompletne vymysleny, protoze Real proste nechce, aby Hazard byl povolany na repre. Na Valladolid a Levante Hazarda stejne nepotrebujeme.

Reagovat
misinho7

tak to sa neda ale vyriesit aj tym ze proste sa Eden dohodne s repre/Martinezom ze este neni ok a nemoze ist znova riskovat? a nie si vymyslat zranenia? akoze radsej budem za tu tvoju variantu ale bojim sa ze je naozaj zraneny..

Reagovat
Kenneth

Tak to dost pochybuju. Ale pokud Real jako klub,co ho plati, nema nejaky paky na belgickou repre, tak je to proste smutny.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom uz se v minulosti mluvilo. Kluby (a dokonce ani samotni hraci) nemuzou vubec nic. Kdyz jsi povolany na repre, tak proste musis jet.

Reagovat
Anacron

Co to je za blbost Pokud hráč nechce tak prostě nepojede snad. Sice už asi nepojede nikdy, ale to už je jiná věc

Reagovat
Salfovic

Nepojede a jako přídavkem dostane stopku na zápas svého klubu po každé repre akci, kterou odmítne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbost, ale je to tak. Pamatuju si spor Platiniho s Riberym kdyz Ribery ukoncil repre karieru. Platini tam hrozil klubovym disciplinarnim trestem pokud Ribery (i po tom co ukoncil repre karieru), odmitne reprezentovat. Odvolaval se na to, ze takovy jsou regule FIFA. Samozrejme se nic nestalo, protoze Platini nerozhodoval o nominaci. To rozhodoval Deschamps. Ale pokud by i ten byl zmrd, tak bych fakt chtel videt co by se delo.

Reagovat
Anacron

To je neskutečný ten Hazard. Může to být tím, že jsou třeba v Realu náročnější tréninky na který není zvyklý? Plus to že přes pauzu nedodržuje nějakou životosprávu, natož aby alespoň trochu trénoval. To asi taky nepomáhá. Rozhodně to není jenom o nějaké smůle. Roky jsem si ho k nám přál, ale tohle je opravdu tragédie. V lednu mu bude 30, tak to má před sebou tak 2 maximálně 3 roky na vrcholu. A tímhle tempem ani to ne.

Reagovat
dextroza_m

Lepší mekáč než v Londýně..

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid staff are growing increasingly concerned about Eden Hazard, who began pre-season 7kg overweight and was put on a strict nutritional programme, only to be told 2 weeks later he is now 11kg overweight.

Eden Hazard admits concerns about his weight: "I feel I've let myself down. The problem is I'm adjusting to this life. In Spain they eat so many carbs, things like paella. It's hard. I need some nutritional help."

Reagovat
Juan Román Riquelme

Herbalife Nutrition, CR7 doporucuje

Reagovat
patas92

To by mu bylo podobné

Reagovat
zasranej malíř

Courtois, Ramos, Varane, Benzema, Modrić, Marcelo, Casemiro, Valverde, Jović, Odriozola e Isco.

Reagovat
misinho7

Ten Isco Mal byt znova Martin

Reagovat
madridcan

Dneska Jovic dva goly. Som o tom presvedceny. Ma doveru a splati ju.

Reagovat
Mercury

Reagovat
gonzalesl_is_back

Z Benzemy se mi chce brečet.

Reagovat
Anacron

Mě blejt

Reagovat
Kenneth

Danilo > Odriozola.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Hraje po dlouhý době a zatím podle mě slušně. Už 2x hasil, co Benzema stvořil za brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

V Reale sa stretla neskutočná smečka impotentov herne všetko ok ale jak pride na finálnu fázu takú úbohosť som nikdy nevidel ...Vinicius to je najhorší zakončovateľ aký kedy hraval La Ligu finálna faza to je fiasko... Benzema škoda reči...to je len čisto čakanie na Penaltu inak neje šanca aby sa im podarilo dať gol...

Reagovat
Kenneth

A do toho 220 mio za 3 goly od Jovice a Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

165 stali dokopy...Ale Tak Hazard Jovič pomaly nič neodohrali ... Isco Benzema Rodrygo Vinicius to sú paliči.... tých 100 mega za brazílskych tuctových chlapcov nikdy nepochopím... takých behá po ihriskách 100vky to sú hráči ktorí ani nepatria na najvyššiu úroveň...Asensio stále zranený...Real je úplne na dne mam taky dojem, pravdepodobne sa čaka jak bude Stadion Hotoví a potom sa kúpia hráči jak Mbappe atd nove Galaktiko teraz tomu nechávajú volny priebeh čo ten hráčsky odpad vobec uhra...

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard stal 160 mega.

Marca claim that Real Madrid actually paid €160m to sign him rather than the reported €100m, while it was paid over three years so Chelsea still have around €64m to be paid to them next season.

ze sa priznal jeho prvy klub ktory dostal vyssiu training compensation ako rátali.

When Chelsea transfers Eden to Real for 160 million, Tubize knows that he will receive twice 0.25%, which is still 800,000 euros. The Madrid club must not pay them all at once, but in proportion to the payments to Chelsea. Real, paying 40 million in 2019, 56 million in 2020 and the remaining 64 million in 2021, must pay 200,000 euros to Tubize in 2019, 280,000 in 2020 and 320,000 in 2021.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ted je otazka jak velka castka z toho jsou bonusy. Vzdycky bylo reportovany, ze zaklad byl 100 mega a k tomu potom bonusy (puvodne 30 mega, ted teda mozna i 60). S tim jak Hazardovo angazma zatim vypada, je myslim fer rict, ze velkou cast bonusu jeste nesplnil (a buhvi jestli je vubec nekdy splni).

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

len training compensation by mali byt cisto z cistej sumy, nie bonusy ale toto musim dohladat ako to vlastne je.

Reagovat
Svatej

Reagovat
2miguel1

Po dlhej dobe som zapol Real ale velka slabota teda.

Reagovat
Anacron

A to ještě dneska hrajem nejlíp za dlouhou dobu To mluví za vše.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Kenneth

Horsi fotbal jak za Beniteze.

Reagovat
smazaný uživatel

Akože namiesto isca viniho s voľným pohybom medzi líniami , niečo ako amc ( tam nepotrebuje zakončenie ) a namiesto benzemu mariano , ktorý by urobil pohyb a nábeh za obranu a verím tomu žeby to bola iná káva

Reagovat
valloire

Něco vám povím. Je konec září a já mám nohy na stole.

Reagovat
CHONG

A já blitku na podlaze.

Reagovat
valloire

buď trpělivý, je začátek sezony...

Reagovat
CHONG

To je jedno, takhle to bude vypadat celou sezónu, stejně jako vloni, akorát letos už se na to regulérně vyseru, to je lepší se dvě hodiny dívat do zdi, než na tuhle grcku, každopádně jsem poučený, v neděli to PS už kvůli téhle hrůze nevypnu.

Reagovat
misinho7

Viniiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Messiáš

Vincek

Reagovat
smazaný uživatel

Najhorší zakončovateľ v histórii futbalu

Reagovat
misinho7

Kto by to bol povedal ze po tom katastrofalnom roku bude Thibo nas klucovy hrac. Bez neho by sme boli totalne v prdeli. Minula sezona paradna v tejto v tom len pokracuje.

Reagovat
CHONG

Tohle fakt nemá smysl, to jsou akorát ztracené dvě hodiny života, seru na to.

Reagovat
Billy McClane

Aspon to uz nebudes musiet dokola komentovat.

Reagovat
CHONG

Real už komentovat nebudu, no

Reagovat
Gazdo

uz se perou

Reagovat
valloire

My v Realu se neperem. Nejsme cules.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Ty vole, dělej to jako já. Už k tomu spěješ a to ti je 30... Takovýhle zápasy vůbec neřečím. Moc na ně ani nekoukám. Koukám a těším se jenom na ty opravdu důležitý jako je Clasico, LM. Když zapnu ligu a nebaví mi, mám to jako kulisu....Nemusím fakt čumět na všechno, to jsem dělal v tvejch letech.

Reagovat
technecium

A pak máš vědět, jak je kdo dobrej hráč, když vidíš dva zápasy za rok

Reagovat
el Principito

tak nic překvapivého... To je jeho specialita hodnotit hráče a zápasy, který nikdy neviděl a někdy ani vidět nemohl to jen k tomu jak jeho názory brát vážně...

Reagovat
valloire

chápu

Reagovat
valloire

na to nepotřebuju vidět zápas s Vajjjjadolidem

Reagovat
valloire

...no ale ty koukej a princip koukejte na všechno, vy si to dovolit nemůžete, to je jasná věc

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
el Principito

tak já za posledních 10 let neviděl asi 10 zápasů Barcelony

Reagovat
Billy McClane

Smutne.

Reagovat
valloire

no a? vždyť říkám, že si to nemůžeš dovolit...pak bys úplně mimo, já si to klidně dovolím, mrknu na hráče a vím,vo co gou, ty to holt musíš nasledovat každej víkend a ještě jsi pak neuděláš ten správnej vobrázek

Reagovat
LAM

Real klasicky šťastný vítězství jak v minulym kole Toho Zidana se to štěstí drží jako blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Štěstí? Však kdyby nebyli v ofenzivě tak neschopní, tak jim úplně v pohodě museli nasypat tak 4 góly.

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Super tohle číst po 3 odehraných zápasech, kdy máme celou sezonu před sebo s dětma, lazarem a jedním neútočníkem. Tak to jistí jedine Ramos jako nejlepší střelec.

Reagovat
misinho7

to ze sme hrali sracku je jasne, to ze ten gol bol nahoda je tiez ale to ze sme mali x sanci ale neschopnych utocnikov je dalsia vec..cize ziadne stastie

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Takže 5 let od chvíle kdy jsme naposledy ´vyhráli na Celtě?Tak to jsem zvědavej na dnešní zápas.

Neto-Alba,Lenglet,Pique,Roberto-De jong,Pjanič-Fati,Coutinho,Messi,Griezmann

Snad už dneska podepíšem toho Dest.Ta pravá strana potřebuje oživení jako sůl.

Reagovat
alcantara

Ak by to malo byt ako prvy zapas, oziveny utociaci Alba a defenzivnejsi Roberto, tak s tym sa da zit. Mat Danielov Alvesov na oboch stranach, to chceme asi prilis vela

Reagovat
dextroza_m

Araujo místo Pikáče

Reagovat
LAM

Dest ofiko

Reagovat
el Principito

Reagovat
blaugrana

Kto bude vecer najhorsim hracom? Antoan.

Reagovat
Rattlesnake

SR

Reagovat
blaugrana

No. On nestal 120 mega a neberie 45 v hrubom, takze nemôze byt horsi.

Reagovat
Rattlesnake

rozdíl v tom, když stojíš 120 mega a hraješ hovno nebo nestojíš nic a hraješ hovno je přesně kde? furt seš na hovno ne?

Reagovat
blaugrana

rozdiel je, ze si na hovno za 120 mega a vysoky plat

Reagovat
Rattlesnake

podat "nevýrazný" výkon při výhře ale stát 120 míčů je podle tebe horší než být odchovanec s třetinovým platem který si dá dva vlastence a zaviní prohru? rozumím tomu dobře?

Reagovat
2miguel1

Ale ten plat 45mega je prisernych. Nieje po Leovi, Ney a CR najlepsie plateny futbalista?

Reagovat
Rattlesnake

yep v těch žebříčcích nelépe placených fotbalistů je hned za nima.

Reagovat
smazaný uživatel

čo za kokota mu dá takýto plat....

Reagovat
blaugrana

Takze rovnaka ako v prvom zapase. Prial som si Pjanica a Trincaa, ale tak no.

Reagovat
Mercury

Ja Puiga a Trincaa, snad je tam posle v prubehu. Je furt 5 stridani?

Reagovat
roman1978

Super dresy

Reagovat
Dr. Admess

Fati pičo!

Reagovat
Murena

Ansu

Reagovat
Dr. Admess

Máme za první dva zápasy víc gólů, ve kterých neměl prsty (gól nebo áčko) Messi (a hrál v nich) než za celé poslední tři roky, ne?

Reagovat
roman1978

Ansuuuu

Reagovat
Rattlesnake

je nemožné ho zastavit!

Reagovat
dextroza_m

Ty vole, Fati je neskutečný

Reagovat
patas92

Skvělé zakončení

Reagovat
dextroza_m

nekompromisní...

Reagovat
alcantara

Toto piskat ako ofsajd? Fak netusim

Fatiiiiiiii❤❤ Mercury, uz len 23.

Reagovat
dextroza_m

co 23? Do důchodu?

Reagovat
Mercury

Jojo, delam si carky

Reagovat
Dr. Admess

Ten Roberto, ty vole...

Reagovat
Majk91

To Fatiho zakončovanie je neskutočné.

Reagovat
dextroza_m

Couts ty dnes hraje zase na kytáry

Reagovat
sylarko

jak to myslis? nekukam, tak neviem

Reagovat
dextroza_m

dává zase jesličky

Reagovat
dextroza_m

Ty černé dresy jsou top

Reagovat
celeb

Nadherne dresy

Ansu Fati

Roberto , Busq

Reagovat
dextroza_m

Hrajeme fakt svižně, líbí se mi to

Reagovat
alcantara

Sergio hra zatial velmi dobre.

Reagovat
celeb

jo a este velky Coutinhovi, ktory je najlepsim na place.

Reagovat
dextroza_m

tohodle Coutse potřebujeme

Reagovat
Ed_Hazard

Fatimu ide. Pekne pekne.

Reagovat
Dr. Admess

Bus dnes teda s přehledem (zatím).

Reagovat
dextroza_m

on si tu akademickou 1/4 hodinku vybere

Reagovat
Dr. Admess

Griezz čtyři balony, tři zamrdal.

Reagovat
Dr. Admess

Jen doufám, že ta pravá strana se brzy obmění, tam prostě zaostáváme příšerně.

Dest se snad chytí a na pravém křídle točit mladíky (Trincao, Dembele, Pedri?)

Reagovat
Jordi Alba

Ach

Reagovat
Rattlesnake

uff offside

Reagovat
celeb

uff

Reagovat
dextroza_m

To je úplně jiný sport, než ty předkola EL

Reagovat
patas92

lmao

Reagovat
dextroza_m

Co ten rozhodčí dnes předvádí???

Reagovat
Jordi Alba

Co ti jebe

Reagovat
Dr. Admess

Jakože faul teda ok, ale žlutou za tohle??

Reagovat
PP

ta byla přísnááá

Reagovat
Kejza

za tohle jsem žlutou už dlouho neviděl teda

Reagovat
Coutinho10

lenglet

Reagovat
Jordi Alba

Už Piquemu při tom očividným offsidu jí vytáhl nějak moc rychle, to je zase komedie.

Reagovat
dextroza_m

ten offside byl vidět z vesmíru

Reagovat
LAM

Karty jsou rozdány už od září

Reagovat
smazaný uživatel

od nepameti

Reagovat
dextroza_m

Španělští sudí.. to je opravdu top...

Reagovat
Dr. Admess

Aspoň že sundal toho správného.

Reagovat
dextroza_m

Pozitivní je, že půjde hrát Araujo...

Reagovat
Dr. Admess

Piqué je zase z toho rozhodčího zoufalej, chudák. A ani se mu nedivím.

Reagovat
dextroza_m

Tonda dolů, nic se nemění

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Dr. Admess

A za ÚPLNĚ stejný faul nic.

Klasika.

Reagovat
patas92

Jako karta přísná, ale tvl proč na něj Lenglet vůbec sahal. Však to vůbec nebyla situace, při které by bylo třeba nějak takticky fauovat

Reagovat
Dr. Admess

Chtěl si ho podržet na zádech, tohle mu fakt bych nevyčítal. Že Suarez je menšího vzrůstu a trefilo ho to někam do krku, to se stává. Koller na tohle trpěl celou kariéru.

Reagovat
dextroza_m

ten máchal rukama 20 cm nad hlavou většiny hráčů..

Reagovat
patas92

To je úplně jedno. Bylo to skoro na půlce, balon šel směrem ze hřiště a kolem nebyl žádný jiný hráč Celty.

Reagovat
Dr. Admess

Kdyby kolem nebyl žádný jiný hráč Celty, tak by nedostal tu druhou žlutou, protože by se neměl koho dotknout, ne?

Reagovat
patas92

Žádný jiný kromě Denise. To snad šlo pochopit

Reagovat
dextroza_m

ani ten roh nenechá, to je zase podmázlé tpč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to jeho pískání není jediný problém. Fati a Coutinho ho museli několikrát obcházet během slibných akcích při otevřený obraně. Už to vypadalo, že je stínuje tím jeho debilním postavením.

Reagovat
LAM

Takže jsme zpět zpátky v LL.Real klasicky podplacený už od prvního kola.Ten rozhodčí byl rozhodnutej nám dát červenou už před zápasem,ko.ot

Kdyby teda timhle metrem chtěl pískat každej zápas,tak nemůže na trávníku zůstat víc jak 10 hráčů

A jinak tim úplně zabil celej zápas,jelikož teď bude každá situace vyhrocená

Ansu

Reagovat
dextroza_m

těch hráčů tam bude 10 dohromady z obou týmů.. i trenéři by měli redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější je, že Casemirovi, Ramosovi a Carvajalovi nepískají ani likvidační fauly na přímou redku a soupeřům pískají penalty za lehký dotyk ramenem.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

stěžuje si fanda týmu, proti kterýmu nepískli rok penaltu

Reagovat
Gazdo

pretoze my radsej rovno dostaneme gol

Reagovat
drussbarb

Zrovna opakovanou penaltu Atletika mám ještě teď v čerstvě v paměti

Reagovat
drussbarb

Ty vole, argumentuješ jak Tomio, hlavně napsat něco úderného, přitom je jedno, jak velkou blbost

Reagovat
valloire

a ty jak drussbarb, kterej neví, že je to pravda

Reagovat
teenz

Reagovat
PP

Tady bude dneska veselo..

Reagovat
2miguel1

Ten Griezz je špatný on musi hrat Messiho poziciu. To uz skor dajme Messiho na kraj

Reagovat
dextroza_m

Griezz change Dembele

Reagovat
Rattlesnake

vždyť ji hraje už druhý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit do City za Mendyho a Cancela.

Reagovat
Mercury

On musi sedet v horsim pripade na lavicce, v lepsim v letadle do jineho klubu. Absolutni tragedie od sameho zacatku jeho angazma.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona za 4 "fauly" 3 žlutý.

Reagovat
valloire

prasata no

Reagovat
Dr. Admess

Ten Messi je stejně pořád král.

Reagovat
smazaný uživatel

Fati ma ale hnusny ksicht ..... Zmrd na prví pohlaď...

Reagovat
Dr. Admess

To je ale komentář! Děkujeme.

Reagovat
Kejza

Reagovat
PP

jsem si vzpomněl při té kličce na Zidana..

Reagovat
Dr. Admess

Wut? Když už, tak Iniesta je dělal každý zápas.

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

na koho??

Reagovat
smazaný uživatel

Celta to je hanba futbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nechapu, proc celta pousti piskot kdyz hrajou jejich vlastni hraci

Reagovat
Coutinho10

skodaaaa tycky

Reagovat
Dr. Admess

Jinak Coutinho je jak znovuzrozený, nemůžu si pomoct.

Reagovat
Eichel

Coutinho skvelý a pri tom stačilo tak málo. Hrať ho na jeho pozícii a dať mu doveru. A to ho tu XY ľudí nonstop vyhadzovalo.

Naopak stále nechápem v čom má akože vynikať Roberto. Snáď ho Dest posadí.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

ten ofsajd lol, zastavili to kdyz byl mic uz v pohybu

Reagovat
Mercury

tohle by se fakt nemelo pískat

Reagovat
sylarko

dnes coutinho s fatim open najlepsi hraci. skoda tej tycky a naslednej strely. gol by mu dneska sedel.

Reagovat
smazaný uživatel

rek bych zes zapomnel na messiho

Reagovat
sylarko

messi zacal hrat az druhy polcas. toho by som dal az za nich

Reagovat
smazaný uživatel

ja zacal koukat druhej polocas

Reagovat
Coutinho10

tak priste

Reagovat
Majk91

Inak to nasadenie hráčov je oproti posledným rokom úplne niekde inde. Aj v 10 hráčoch si dokážeme vypracovať bez problémov nejaké gólovky čo je pri súperovi s ktorým máme každoročne problémy naozaj super. A Coutinho

Reagovat
Dr. Admess

Dembouz teda k Účkám?

Reagovat
2miguel1

Toto nieje pre neho ked nas je o jedneho menej

Reagovat
Dr. Admess

Vždyť je to náš nejrychlejší hráč, co umí udělat i dva hráče jen pomocí sprintu??

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Eichel

ale nejde mu bránenie

Reagovat
Xaviercreus

Dámy a pánové, máte někdo stream? díky

Reagovat
smazaný uživatel

tak za tohle mel jit ten renato taky ven, stejny jak lenglet

Reagovat
smazaný uživatel

Celta to je hanba neskutočna ....

Reagovat
Dr. Admess

Messi 33 let a furt neskutečný.

Unfair už.

Reagovat
Rattlesnake

a teď bude v základu navěky

Reagovat
dextroza_m

Kompaktní výkon, nemám co dodat, dva zápasy, oba zábavné, oba týmové.

Reagovat
Kejza

je to hodně týmový, fakt změna

Reagovat
uff

Reagovat
sylarko

parada. po dlhej dobe zapas vonku, ktory som si uzil. a to si uz ani nepametam, kedy to bolo naposledy

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

A to jsme hrali v 10...

Reagovat
uff

Milé Barcelonské vedenie to ste kurva nemohli začať robiť zmeny skôr? Až ked sme dostali 8čku na Bayerne? Toto je Barca akú chceme. Už len nech Dest vytlačí Sergiho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele