LaLiga - preview 37. kola: Atlético má titul na dosah

16.05.2021, 09:19
Previews
Wanda Metropolitano (© AFP)
Atlético Madrid vede tabulku o dva body, dnes hostí Osasunu a pokud vyhraje a Real v souběžně hraném utkání neuspěje v Bilbau, získá prvně jmenovaný klub mistrovský titul. Už jen teoretické naděje má po posledních ztrátách Barcelona, která nastoupí proti Celtě...
Deportivo Alavés - Granada CF  (neděle 18:30)
Deportivo Alavés může v neděli v podvečer udělat zásadní krok k definitivní záchraně. Stačí mu jediné - porazit Granadu. To se mu sice historicky moc nedaří, ale aktuální forma a především nutnost bodovat je jednoznačně na straně domácích.

Před Alavésem stojí náročná, poslední zkouška. Pokud ji zvládne, může se těšit na LaLigu i v příští sezoně. Tři body z domácího utkání by mu stačily na záchranu a je hrozná škoda, že Depor nebude mít na stadionu Mendizorrotza podporu svých věrných fanoušků. I tak se ale dá očekávat strhující bitva a to především právě z domácí strany.

Mluví o tom i jeden ze dvou určených kapitánů, brankář Fernando Pacheco. "Je před námi klíčová bitva, rozhodující utkání. A my do něj musíme dát všechno. Jsme velmi blízko záchraně, ale stejně tak se v mžiku může naše naděje ztenčit na minimum. Každý, kdo půjde na hřiště, bude bojovat jako lev. Za tým i za naše fanoušky."

Depor se nachází ve velmi dobré formě a v posledních sedmi duelech prohrál jen jednou. Granada se naopak poslední dobou propadá stále hlouběji v tabulce a byť jí patří desátá příčka, moc veselí v kabině asi není. Naposledy dostala Granada čtyři branky od Realu Madrid.

Do utkání o všechno půjde domácí celek bez Carballa se stoperem Elym, ale do hry se zase vrací klíčový záložník Battaglia. Granadě schází vykartovaný frontman Soldado a zranění Díaz, Vallejo, Neva a Milla.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Laguardia, Lejeune, Duarte - Pina, Battaglia, Pere Pons, Jota, Rioja - Joselu
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Foulquier, Duarte, Sánchez, Quini - Eteki, Gonalons, Puertas, Vico, Machis - Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.52 - 4.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Real Madrid  (neděle 18:30)
Španělský titul zřejmě skončí v Madridu a je jen otázkou zdali v rukou Realu nebo konkurenčního Atlética. Aby si Real udržel šance, musí vyhrát na horké půdě Athleticu Bilbao, což se mu zase tak často nestává. Baskové už sezonu dohrávají a nejlépe mohou skončit na osmém místě.

V Bilbau se nakonec poháry hrát nebudou a je to velká škoda, protože byly opravdu blízko. Marcelinův tým letos vyhrál domácí Superpohár a dvakrát neuspěl ve finále Copa del Rey. V LaLize pak může skončit nejlépe na osmém místě tabulky, které ale pohárové místo nezaručuje.

Je to vlastně hodně zvláštní sezona, svým způsobem velmi úspěšná, avšak v důsledcích smolná. Bilbao si ale vydobylo respekt a v příští sezoně se s ním bude muset počítat. Mimochodem teprve v týdnu a překvapivě s Huescou přišlo o dlouhou sérii neporazitelnosti, která čítala devět zápasů v řadě. Od února pak Baskové prohráli jen dva zápasy.

Pro Real Madrid je LaLiga poslední možností jak v této sezoně získat trofej. Potřebuje k tomu vyhrát zbylá dvě utkání a doufat v alespoň jedno zaváhání Atlética. Každopádně pokud se chce Real udržet ve hře o titul do posledního kola, musí tenhle zápas vyhrát nebo doufat ve ztrátu Rojiblancos.

"Jsem na tým velmi hrdý i se vším, co se nám v letošní sezoně stalo. Nikdy jsme nepřestali pracovat v myslet na to, že na konci můžeme něco vyhrát. Moji hráči do toho dávali a dávají všechno a to je pro trenéra nejvíc," řekl na tiskové konferenci Zinédine Zidane.

"Musíme se podívat na to, co můžeme ovlivnit a to je vyhrát zítřejší zápas. Zbytek neovlivníme. Chceme vyhrát a získat všechny tři body. Budeme hrát s velmi dobrým soupeřem, kterému se daří, dáme do toho všechno," pokračoval Zidane.

Real Madrid v týdnu porazil Granadu přesvědčivě 4:1 a v lize už neprohrál šestnáct zápasů v řadě. Od začátku prosince loňského roku pak prohrál jen jedno utkání - překvapivě doma s Levante.

Návštěvy stadionu San Mamés nepatří mezi ty nejoblíbenější. "Bílý balet" tam za poslední tři roky vyhrál jen jednou a navíc jak už bylo řečeno, s Bilbaem prohrál lednový Superpohár 1:2. Na domácí straně je dlouhodobě mimo hru Nolaskoain a společně s ním nebudou hrát ani Capa, Muniain a Berchiche. To ale není všechno, protože u Álvareze, Leukeho a Zarragy je start nejistý. I u Realu je vše při starém a k dispozici nebudou obránci Varane, Carvajal, Sergio Ramos, Mendy a Lucas Vázquez. Koronavirus zdá se odřízne i Toniho Kroose, jenž byl v kontaktu s nakaženým.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - De Marcos, Nuňez, Martinez, Balenziaga - Berenguer, D Garcia, Vencedor, Morcillo - I Williams, R Garcia
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Odriozola, Militao, Nacho, Gutierrez - Valverde, Casemiro, Modrić - Vinicius, Benzema, Rodrygo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.12 - 4.30 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - CA Osasuna  (neděle 18:30)
Dvě kola do konce. Dvě kola musí Atlético vydržet, aby oslavilo vytoužený a před sezonou nepříliš očekávaný titul. Zaváhat nesmí ani proti Osasuně, byť by to vzhledem k její formě neměl být zas až takový problém.

Atlético touží po jedenáctém titulu ligového šampiona a má k němu velmi blízko. Nejlepší na celé situaci je fakt, že má všechno ve svých rukou a nemusí se na nikoho ohlížet. Naposledy opanovali colchoneros ligovou scénu v sezoně 2013/2014 a od té doby plní spíš roli "toho třetího vzadu". Titul jim stále unikal, až letos by se colchoneros konečně mohli dočkat. Stačí jim k tomu vyhrát dvě poslední kola.

Los je k nim v tomhle ohledu mimořádně štědrý, protože poslední kolo odehrají svěřenci trenéra Diega Simeoneho ve Valladolidu, kde by výhra mohla být formalitou. Ještě před tím se ale musí poměřit s Osasunou, která bude mnohem těžším oříškem. Atlético se opírá o skvělou domácí formu, která je vynesla na první místo tabulky. Žádný klub v LaLize nevyhrál doma tolik zápasů jako Atlético (14), přičemž colchoneros zde prohráli jen jednou.

Vydatně jim k tomu pomáhají skvělá čísla. V útoku sice postávají daleko za suverénní Barcelonou, ale na jejich obranu se nikdo nechytá. Pouhých 23 inkasovaných branek jasně ukazuje, kde je síla současného krále Madridu. V minulém kole se Atletům opět povedlo vybojovat tři body, byť jim závěr duelu s Realem Sociedad nevyšel podle představ.

Osasuna je jasným outsiderem, ale její forma se v poslední době rapidně zvedla. Celek z Pamplony prohrál jen dva z předešlých deseti ligových duelů a to ho vyšvihlo až na současnou jedenáctou příčku, přičemž k průniku do horní poloviny tabulky mu zbývají jen dva body. Minulé kolo se povedlo především jejímu střelci Budimirovi, který zaznamenal dvě rozhodující branky utkání s Cádizem.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Gimenez, Hermoso - Trippier, Saúl, Koke, Llorente, Carrasco - Suárez, Correa
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Ramalho, Garcia, Hernandez, Sanchez - Moncayola, Torro, Brašanac - Barja, Budimir, Torres
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.36 - 18.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Celta Vigo  (neděle 18:30)
Definitivně ze hry o titul může být po neděli Barcelona a to případnému vítězství navzdory. Celtu Vigo potřebují Katalánci bezpodmínečně porazit a pak doufat v zázrak, že Atlético prohraje. Jiná cesta za titulem už neexistuje.

Nalijme si čistého vína, šance Barcelony na titul jsou jedním slovem mizivé. Blaugranas si za to mohou jen a jen sami. Nedokázali v domácím prostředí přehrát Atlético (0:0), ani vyhrát v Levante (3:3), což se jim pravděpodobně stane osudným. Barcelona vyhrála z posledních čtyř zápasů jen jeden a to je ve hře o titul málo. "Myslím, že je důležité věřit, vyhrát a doufat. Víme, že šance na titul jsou malé, nicméně pořád existují. Musíme vyhrát a počkat," prohlásil na tiskové konferenci kouč Ronald Koeman. Barca už letos jednu trofej získala, když triumfovala ve finále Coppa del Rey nad Bilbaem.

Mizivé šance má i Celta Vigo, která se díky skvělé formě ještě vrátila do bojů o evropské poháry. Situace se má následovně, dvě kola před koncem ztrácejí Celestes na sedmé místo pět bodů, takže ani výhra na Camp Nou jim nemusí stačit. Před sezonou se s evropskými poháry stejně nepočítalo a v průběhu to spíše vypadalo na tuhý boj o záchranu. Celta může na Camp Nou získat jednu jistotu - pokud získá alespoň bod, tak bez ohledu na další výsledky skončí sezonu nejhůře na osmém místě.

Celta Vigo má v závěru výbornou formu. Vyhrála čtyři zápasy v řadě, což se jí v průběhu letošního ročníku podařilo jen jednou na přelomu listopadu a prosince loňského roku. Na Camp Nou ale bude pořád v roli velkého outsidera. Hostům se podařilo vyloupit slavný stadion naposledy v roce 2014. Tehdy zařídil nejtěsnější výhru Joaquín Larrivey. Barcelona jinak dominuje, což potvrdila v prvním zápase na Balaídos (3:0).

Barceloně bude chybět obvyklé trio Coutinho, Fati, Sergi Roberto a nově také zraněný Frenkie de Jong. Co se týče Celty Vigo, tam je situace horší. Celestes budou bez celé řady hráčů, jmenovitě bez Álvareze, Blanca, Mora, Murilla a Tapii.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Araújo, Pique, Lenglet - Dest, Busquets, Pedri, Alba - Griezmann, Messi, Dembélé
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Mallo, Aidoo, Araujo, Martin - Beltran - Mendez, Suarez, Nolito - Mina, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.76 - 12.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - SD Huesca  (neděle 18:30)
Huesca se sklání těsně nad propastí a popostrčit ji do ní může Real Betis. Domácí celek doufá v evropské poháry a k Evropské lize mu momentálně schází jen lepší skóre. Dočká se klíčových tří bodů právě proti odhodlané návštěvě z Huescy?

Oba týmy mají o co hrát. Trenér Manuel Pellegrini vede své hochy za vítězstvím s vidinou toho, že pokud vyhrají, posunou se na pátou příčku. Huesca by zase v případě výhry mohla předskočit své nejbližší konkurenty v boji o záchranu, Getafe a Deportivo Alavés. Pokud se naopak situace pro Huescu nebude vyvíjet dobře, zbude jí jen nutnost vyhrát v posledním kole tohoto ročníku, aniž by se musela ohlížet na konání svých rivalů.

Jenže to hostí Valencii a tři body proti ní se nedají tak úplně snadno očekávat. Huesca v nedávné době nabrala fantastickou formu a rve se jako lev v cílové rovince. Dokonce si za posledních deset duelů připsala už čtyři výhry. Když vezmeme v úvahu, že jich za celý ročník zatím získala jen 7, tak už to o nárůstu formy ukazuje mnohé.

Real Betis sice dokázal přerušit sérii šesti smolných remíz a vyhrát nad Granadou, ale ve vloženém kole se vrátil zase k remíze. Zaváhal totiž na půdě Eibaru, byť po drtivou většinu utkání vedl a inkasoval až v 83. minutě. S Huescou má ale dobré zkušenosti, v sedmi duelech s ní prohrál jen jednou.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Emerson, Bartra, Ruiz, Moreno - Rodriguez, Guardado - Joaquin, Fékir, Canales - Iglesias
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Vavro, Pulido, Siovas - Maffeo, Ferreiro, Seoane, Rico, Galan - Mir, Sandro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.64 - 4.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Levante UD  (neděle 18:30)
Getafe prohrálo už tři duely za sebou a to ho výrazně přiblížilo sestupové propasti. Dál se od ní může madridský celek držet v případě výhry nad Levante, které už záchranu má delší dobu v kapse.

Chvíli to s Getafe vypadalo, že se zachrání s předstihem. Jenže poslední tři duely celek z předměstí Madridu prohrál, takže klesl na 16. příčku. Od osmnáctého Realu Valladolid jej navíc dělí jen pouhé tři body, takže tentokrát potřebuje naplno bodovat. A nechce-li se otáčet za záda, mělo by bodovat i v posledním kole.

Jenže výhra je něco, co zažili hráči i fanoušci Getafe jen jednou za předešlých deset duelů. A to především proto, že mají stále nejhorší útok celé ligy, neboť zaznamenali jen 26 branek! Ani domácí prostředí jim proti Levante zrovna moc nefandí, protože Getafe se za posledních pět let radovalo z výhry nad hosty z Valencie jen dvakrát.

Levante sice nyní také není v kdovíjak dobré formě, vyhrálo dva duely od půlky března, ale umí překvapit. Jako v minulém kole, kdy díky fenomenálnímu druhému poločasu dala Barceloně tři branky a dost možná jí ukončila šance na titul. Dokáže to třináctý tým tabulky zopakovat i proti Getafe?
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Djene, Timor, Olivera - Iglesias, Maksimović, Aleñá, Cucurella - Angel, Ünal
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Jorge Miramon, Vezo, Duarte, Toño - De Frutos, Rober, Melero, Leon - Roger, Morales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.03 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cádiz CF - Elche CF  (neděle 18:30)
Poslední Elche má před sebou dost možná rozhodující kolo. V Cádizu musí bezpodmínečně bodovat, nejlépe pak zvítězit a doufat v bodovou ztrátu Huescy. Jiná cesta k záchraně už neexistuje.

Fotbalisté Cádizu se ještě mohou usadit v první polovině tabulky, ale jinak už jim o nic zásadního nepůjde. Domácí v minulém kole prohráli s Osasunou 2:3, což malá kaňka na jinak vydařeném období. Od začátku dubna Cádiz vyhrál čtyři zápasy a ve dvou případech remizoval.

Tím hlavním protagonistou zápasu bude Elche, nad kterým už visí "damoklův meč". Poslední tým soutěže má poslední šancí, jak se ještě vyhrabat ze sestupového pásma. Nutně přitom potřebuje zvítězit a pochopitelně doufat ve ztrátu sedmnácté Huescy.

Elche přitom nemá dobrou formu. Prohrálo tři zápasy v řadě a zejména poslední porážka 0:2 s Alavésem zkomplikovala boj o záchranu. Od začátku roku vyhrálo Elche jen tři zápasy. Trenér Fran Escríba nemůže počítat se suspendovaným Gutim a zraněným obráncem Mojicou. Na domácí straně zase chybějí Akapo, Cala, Salvi a Alex. Utkání nemá jasného favorita, byť podle postavení v tabulce by to měl být spíše domácí Cádiz. Předchozí tři vzájemné duely skončily nerozhodným výsledkem.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Gil - Cruz, Alcala, Fali, Espino - Carcelen, Jonsson, Jon Garrido, Lozano - Sobrino, Negredo
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Palacios, Calvo, Gonzalez, Josema - Josan Fernandez, Mfulu, Marcone, Fidel - Carrillo, Boye
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.22 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Real Valladolid  (neděle 18:30)
Vrcholí nejen boj o titul, ale také o Evropskou ligu. Páté místo drží dvě kola před koncem Real Sociedad a nepřipravila ho o něj ani porážka v minulém kole. Nicméně další zaváhání by už mohlo být fatální. Velkou motivaci má i Valladolid, kterému jde o záchranu.

Zkrátka na Anoetě bude o co hrát. Oba celky sledují svůj vlastní cíl a případná porážka ho může definitivně zhatit. Real Sociedad se po triumfu v odloženém finále Copa del Rey koncentruje na udržení pátého místa a postupu do Evropské ligy. Tlačenice je přitom velká, šestý Villarreal i sedmý Betis ztrácejí jen jeden bod a přeci jenom je velký rozdíl, zda budete hrát Evropskou ligu nebo "jen" Evropskou konferenční ligu.

La Real v týdnu prohrál na Wanda Metropolitano s Atléticem 1:2, ale páté místo před svými pronásledovateli udržel. Nyní se potřebuje vrátit na vítěznou vlnu, což s Valladolidem nebude jednoduché. Hosté mají velkou motivaci uspět, protože jim jde o holé přežití.

Valladolid nevyhrál už v deseti zápasech v řadě, přesto jeho šance stále žijí. Na Huescu ztrácí dva body, takže potřebuje na Anoetě zvítězit a doufat v její ztrátu.

Největší absencí domácích je zranění Merina, společně s ním zůstávají mimo hru González a Muňoz. Také Valladolid hlásí jednu citelnou ztrátu a tou je bezpochyby Fabian Orellana, dalším absentérem je obránce Raúl García.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Alex Remiro - Zaldua, Elustondo, Sagnan, Monreal - Guridi, Zubimendi, Portu, Oyarzabal, Barrenetxea - Isak
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Roberto - Janko, Bruno, Yamiq, Nacho - Fernandez, Plano, Fede, Mesa, Villa - Weissman
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.97 - 6.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - SD Eibar  (neděle 18:30)
V těžké pozici jsou fotbalisté Eibaru, kteří potřebují v předposledním kole zvítězit na slavném stadionu Mestalla. Valencia je letos k poražení, ovšem před nedělním zápasem zůstává velkým favoritem. Los Che už nemají co ztratit, takže pod mnohem větší tlakem bude Eibar.

Neznamená to však, že by Netopýři hodlali utkání vypustit, právě naopak. Kde jinde podniknout "pokání" za zpackanou sezonu, než na vlastním stadionu. Valencia si zajistila záchranu s předstihem a v příští sezoně už doufá, že se zase zapojí do bojů o pohárovou Evropu. Koneckonců přesně tam bez diskuze patří.

Domácí tým se navzdory špatným výsledkům herně zlepšil. Třígólová výhra nad Valladolidem potěšila a špatné to nebylo ani v souboji se Sevillou, který rozhodla ve prospěch Andalusanů jediná branka En-Nesyriho. Valencia už může zakončit sezonu teoreticky nejlépe na desátém místě. Pravděpodobnější je varianta, že zůstane ve druhé polovině tabulky.

Valencia může, kdežto Eibar už musí. Hosté jsou v nezáviděníhodné pozici, ale pokud se chtějí zachránit, musejí zabrat. V posledních týdnech se jim to daří, ale není už příliš pozdě? Eibar od začátku května ve třech zápasech neprohrál. Porazil Alavés i Getafe a v týdnu remizoval s Betisem a díky zisku sedmi bodů se stále drží. Teď by potřeboval prodloužit sérii i na Mestalle a nejlépe tam zvítězit, což se mu mimochodem před dvěma lety podařilo.

Los Che hráli v Eibaru 0:0 a také předchozí duely byly chudé na góly. V loňské sezoně zvítězil vždy domácí celek nejtěsnějším výsledkem, změní se to v neděli? Valencia bude mít k dispozici kompletní kádr. Kdežto soupeř hlásí jednu absenci - Alejandra Poza.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Correia, Gabriel, Guillamon, Gaya - Cheryshev, Soler, Račić, Guedes - Gomez, Gameiro
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Rober, Oliveira, Arbilla, Angel - Gil, Atienza, Diop, Exposito - Enrich, Kike
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.48 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Sevilla FC  (neděle 18:30)
Sevilla po dvou pokažených duelech znovu vyhrála a v minulém kole si poradila s Valencií, ale sen o mistrovském titulu už je stejně na 99,9% ztracen. To ale neznamená, že by snad Lopeteguiho svěřenci jeli do Villarrealu jen na výlet. Žluté ponorce navíc hrozí pád až na sedmou příčku, takže se dá očekávat hodně vyhecovaný duel.

Villarreal je zatím na šestém místě, ale pravdou je, že Evropskou ligu by po sezoně vůbec hrát nemusel. A teď tím nemyslím jeho reálnou šanci vyhrát současný ročník, čímž by se dostal rovnou do Ligy mistrů. Mám na mysli čistě jeho postavení v tabulce. Šestý je totiž jen díky lepšímu skóre, než jaké dosud posbíral Real Betis.

V tomhle ohledu musí Villarreal dost mrzet nedávná prohra s Celtou Vigo, od níž finalista letošního ročníku EL dostal čtyři branky. Naposledy si aspoň trochu spravil náladu, protože dal dvě branky Realu Valladolid a dost mu tím zkomplikoval jeho snahy zachránit se. Hotovo ale Villarreal ještě zdaleka nemá a rád by se do dalšího ročníku EL kvalifikoval.

Porazit Sevillu od něj ale bude žádat hodně obětí a dobře to ví i záložník Manuel Trigueros. "Máme za sebou povedené utkání s Realem Valladolid a je dobře, že jsme se na něj dokázali soustředit. Každý teď mluví o finále s Manchesterem, ale to si nesmíme připouštět. Na to přijde čas až později, nejdřív chceme zakončit LaLigu co nejlepším výsledkem. Sevilla se dlouho pere o první místa a hraje fantastický fotbal, takže to od každého z nás bude chtít maximální nasazení."

Je pravda, že Žlutá ponorka se v duelech se Sevillou spíš potápí. Za posledních deset dlouhých let plných vzájemných střetů dokázal Villarreal nad svým sokem vyhrát jen čtyřikrát a z toho jen v polovině případů doma. Sevilla naopak umí s Villarrealem bodovat jak na domácí půdě, tak při výjezdech na Estadio de la Cerámica.

Lopeteguiho celek je stále na čtvrtém místě, ale ze všech týmů bojujících o trůn je na tom nejhůř. Před tímto kolem ztrácí na vrchol už šest bodů, takže jeho naděje na titul se prakticky rozplynuly. A můžou za to především dva nepovedené výsledky z posledních doby - porážka od Bilbaa a také remíza s Realem Madrid, která snad mohla věci ještě trochu zdramatizovat. Ani minulá výhra nad Valencií ve vloženém kole Seville k ničemu z hlediska ligového umístění nebyla.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Peña, Albiol, Torres, Pedraza - Parejo, Coquelin, Trigueros - G. Moreno, Alcácer, Pino
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuña - Fernando, Rakitić, Gómez - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.52 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid36248463:2380
2.Real Madrid36239464:2778
3.FC Barcelona36237683:3676
4.Sevilla FC36235852:2974
5.Real Sociedad3615111054:3756
6.Villarreal CF361413955:4255
7.Real Betis3615101146:4855
8.Celta Vigo3613111251:5350
9.Athletic Bilbao3611131246:3946
10.Granada CF361361745:6145
11.CA Osasuna3611111436:4544
12.Cádiz CF3611101533:5343
13.Levante UD369131443:5340
14.Valencia CF369121546:5239
15.Deportivo Alavés368111732:5435
16.Getafe CF368101826:4234
17.SD Huesca367121734:5233
18.Real Valladolid365161532:5131
19.SD Eibar366121828:4730
20.Elche CF366121829:5430

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (230)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes remízy Atlética a Barcelony + výhra RM

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vagneris

Výhra Atletica a Barcelony + prohra RM

Reagovat
Tromas

Doufám dneska ve výhru proti Osasuně a ztrátu (nejspíš remízu) Realu proti Athleticu Billbao, ať už je ten job a cíl s druhým ligovým titulem Simeoneho hotová.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Elmas

Getafe dnes snad výhra a záchrana...

Reagovat
LAM

Titul už je bez šance tak snad aspoň pěknej výkon. Při neúčasti Minguezi a Arauja určitě 4-3-3

Stegen-Alba, Lenglet, Piqué, Déšť, Sergio, Pedro(Moriba), Pedri-Dembele, Griezmann, Messi.

Reagovat
LAM

Zase kur.a

Reagovat
smazaný uživatel

RMCF XI: Courtois - Odriozola, Militão, Nacho, Miguel - Valverde, Casemiro, Modrić - Rodrygo, Benzema, Vinícius

Reagovat
Ed_Hazard

Asesnsio

Hazard

Reagovat
LAM

Nebyli zprávy, že Araujo už v týhle sezoně hrát nebude? Dneska ale základ.

Reagovat
Visca el barca

Dle Radio Catalunya po sezoně Koeman končí. A vzhledem k tomu, kolik si toho Xavi sbalil na cestu do Barcelony. Tak to vypadá nadějně.

Reagovat
LAM

Dle mě si Koeman něco takového nezaslouží. Přišel k týmu v hroznou chvíli i přes to s ním dokázal udělat hodně práce, dává hodně prostoru mladým a do poslední chvíle hrál o double.

Opravdu si budeme myslet, že v téhle chvíli měl ten tým na víc? Trošku respektu. Xavi může dopadnout daleko hůř.

Reagovat
Visca el barca

Podle mě si to zaslouží. Vždy když o něco šlo tak selhal. A střídání? Netřeba komentovat.

Reagovat
roman1978

Ano, tenhle tým mohl s přehledem vyhrát ligu.

Kuman je traged, šanci dostali mladí, jen skrz zranění.

Nevyhrál jediný důležitý zápas.

Stěžuje si jak malé děcko.

Odstavil Puiga.

Stavěl Roberta.

Hrál na dva pivoty.

Střídal chaoticky.

Prostě to už chce někoho mladšího - kohokoli.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Tromas

Někdo stream na Atletico?

Reagovat
Ed_Hazard

Ty krávo, Miguel bude jedného dňa zviera.

Reagovat
Foppy

Reagovat
roman1978

Jen bych rád viděl někde statistiku, kolikrát může Bus někomu nahrat do šance a nebo do slibné pozice, ale za každou cenu to cpe na Lea.

Pique a Bus už musí pryč. A nebo na střídačku předávat zkušenosti.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Rattlesnake

jestli to bude takhle neustále vysílat jenom na lea - nejsem proti.

Reagovat
roman1978

Já jo. Ale to nebylo to, o čem jsem psal. Pointa byla jiná.

Reagovat
Rattlesnake

chápu o čem mluvíš, ale ten busův pas leovi byl úchylně skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole Atleti spálili už 3-4 tutovky

Reagovat
Tromas

To je škoda jak sviňa, že Suaréz po tom zranění celkem klesl na formě, jinak by pravděpodobně titul byl už vyhranej, nebo bychom byli o dost blíž zisku titulu. A ta šance, kterou prosral .

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nemá formu už 3 roky. Proto byl vyhozen z Barcelony

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to chodte do piči ked ani toto nie je ruka.

Reagovat
Dayman

Reagovat
Ed_Hazard

Toto už nie je sranda, chodte rovno dole z ihriska. Toto nemá logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
misinho7

Ja to jebem. Akoze toto co piskaju? penalta uplne ...

Reagovat
kaja900

Už ani nepočítám kolikátá ruka to byla ve vápně a není to penalta

Reagovat
Ed_Hazard

Lol a toto na Benzína nič?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže len proti RM sa pískajú ruky ? Toto zaváňa pomstou Tebasa za SL

Reagovat
Dayman

Dalsi nepisknuta?

Reagovat
kaja900

Atleti už si ten titul nejspíš stejně pohlídají, ale nepřijde mi normální že nám jen tenhle rok nepískli snad 4 penalty za jasný ruce ve vápně a naopak proti nám písknou každou penaltu za ruku ve vápně..

Reagovat
celeb

Piqueho masterpiece. Vyhnut sa lopte na 1 a pol metra je umenie. Urcite by to bolelo.

Reagovat
Rattlesnake

marc hodně z formy teda.

Reagovat
T:o:M

Ty voe vždyť to byla jasná chyba toho kokota piqueho, on nemůže za to, že ten debil se tak vyhne střele, škoda, že tam není puyol, ten by ho nakopal do prdele

Reagovat
patas92

Střela z 25 metrů, z kroku, skoro doprostřed brány.

Reagovat
Rattlesnake

ovšem, že to pique měl blokovat, ale netečoval to ani nijak vírazně nezakríval výhled a ani to nebyla kdovíjaká dělovka.

marc v tom gólu zkráta není úplně bez viny.

Reagovat
T:o:M

Tak jestli nezakryval výhled o tom se dá diskutovat, ale kdyby neuhnul, tak ho to trefí. Má na tom minimální vinu

Reagovat
Rattlesnake

"kdyby neuhnul, tak ho trefí" - máš pravdu,

ale protože ho netrefil tak měl stegen takovouhle šmudlu prostě sbírat.

Reagovat
T:o:M

Zdálo se mi, že šel na druhou stranu, tak už to nevystihnul, jako je pravda, letos nemá Stegen tolik Wonder zákroku jako minule sezóny, ale letos je to hlavně o obraně.. A teda většinou Pique a drive lenglet.

Reagovat
Rattlesnake

to že jsi nezmíl našeho novodobého caesara Serigiho Roberta s jeho - "přišel, zkurvil, odešel" (zpět na marodku) - je skoro urážka

Reagovat
T:o:M

To je úplně jiná liga..

Reagovat
celeb

BTW musim spomenut Busquetsa. Posledne 2-3 mesiace hra vo vybornej forme.

Reagovat
Ed_Hazard

0 minút nastavenia. Hm.

Reagovat
LAM

Není možný, aby se podobná sezona zase opakovala.To jakou mají proti nám týmy efektivitu je prostě něco neuvěřitelnýho

Dneska určitě velmi dobrej výkon kdy Celta nevěděla kudy kam a pak jednou vystřelej a bum gol Chápu, že už tohle ni sami hráči nechápou.

Reagovat
Ed_Hazard

Má niekto tie opakovačky z ruky vo vápne a toho zákroku na Karima o pár minút potom?

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ruka a jasná penalta

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mercury

Pique, Stegen? Wtf??

Reagovat
castelL

a čo má Klopp robiť s týmto? by som im platy zobral.. takéto šance nedávať to je sabotáž

Reagovat
castelL

ach jaj to malo ísť do PL sry boys

Reagovat
smazaný uživatel

božský Busův pas

Reagovat
T:o:M

Busquets se hodně zlepšil oproti začátku sezóny, ale bohužel Pique, ten měl zůstat na mardoce do konce radši. Kdoví jestli je stoprocentně fit když podává takové výkony.

Reagovat
Registrujisejenproto

Alisson

Reagovat
roman1978

T vole, Riqzi na druhý poločas?

Reagovat
roman1978

Riqui

Reagovat
Rattlesnake

wtf the fuck?

laporta musel koemanovi pohrozit, že mu nedá odstupný, když ho tam nedá nebo nechápu.

Reagovat
dextroza_m

Jako vážně není Barca na telly???? To si ze mě ta služba dělá prdel? Jako tam dávají socky, které mají v česku fandů co bych spočítal na prstech dvou ruk a Barcu ne??

Reagovat
patas92

Je tam. Hraje to na Digi 3. V programu mají napsanou nějakou blbost.

Reagovat
dextroza_m

Diky

Reagovat
Visca el barca

Digi sport 3.

Reagovat
dextroza_m

Diky

Reagovat
stas87

No nic, tento rok to Getafe uz nestihne, tak snad o rok.

Reagovat
2miguel1

niekto stream?

Reagovat
Rattlesnake

riki je jedinej ze záložníků (kromě frenkieho), který se nebojí jít 1v1.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Araujo tvl

Reagovat
dextroza_m

To snad ani neslo prestrelit...

Reagovat
Kixi Syhimour

62. minuta a všichni konkurenti drží remízy, to fakt nikdo nechce ten titul?

Reagovat
dextroza_m

Puig je jak na koksu, nechapu, ze nehrava..

Reagovat
patas92

Koeman se naučil střídat dva zápasy před koncem sezóny

Reagovat
dextroza_m

Prechodna sezona :p rikal..

Reagovat
Dayman

Nachooooo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

GOOOL!!!

Reagovat
zasranej malíř

NACHO

Reagovat
vacin

Ještě, že se toho Karim nedotkl

Reagovat
misinho7

uz som sa bal ze nas znova Var zadrbe...

Reagovat
Ed_Hazard

Mne to pripadalo, že dotkol

Reagovat
vacin

Teď že záběru za bránou bylo vidět, že mu to podjelo pod nohou.

Reagovat
Ed_Hazard

Ale aj tak. Takéto situácie, keď šla lopta do brány, tak bežne neuznávajú ako gól. Nečudoval by som sa a nemal mu za zlé, ak by to pískol ako offside aj napriek tomu, že sa toho Karim nedotkol.

Reagovat
Switchback

Atletico dejte gol

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Atlétiico

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Osasunaaaaaaaaa

Reagovat
kaja900

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

OSASUNAAAAA!

Reagovat
Switchback

Aleti, vy jste kkti

Reagovat
smazaný uživatel

BUDIMIIIIIR

Reagovat
Registrujisejenproto

Atleti snad to Zizou dotáhne!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
zasranej malíř

Pískej konec všude!!

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Dayman

Golazooooo Osasuna

Reagovat
smazaný uživatel

to je slabota, tohle má být domácí tlak?

Reagovat
Kixi Syhimour

A Digi dává Barcelonu

Reagovat
dextroza_m

Digi dava vse..

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, tak to mi jenom nestačí kanály

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico strely 23:4 stav 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman je pěkný agent Realu, krásně jim ten vůl přihrál titul

Reagovat
teenz

Ten Zizou je kral.

Reagovat
dextroza_m

Neskutecnou auru ma...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle výjimečně nemůže jeho aura lucku, ale náš trenér. Všechno jsme měli ložené, stačilo naprosto neprosrat obě Clásica a závěr sezony.

Reagovat
Ed_Hazard

Lol to práve na zápase Athetika - Real zahlásili gól Osasuny?

Reagovat
Minister

Atleti dementi

Reagovat
patas92

Lenglet klasik

Reagovat
Jackmaker1989

Chlapi, teda mam to pustené naraz a v jednej sekunde dali Atleti gol a Real mohol dostať. Ty kkt, tak takéto napatie, to je jeba.

Reagovat
kaja900

měl sem to uplně stejný

Reagovat
Jackmaker1989

A ako fandu Realu ma skoro jeblo

Reagovat
smazaný uživatel

A někdo zas bojuje s nízkým signálem a s 5 SE v ruce. Víš houby co je to napětí!

Reagovat
Jordi Alba

Lenglet

Reagovat
smazaný uživatel

ATLETI SOLÍ

Reagovat
dextroza_m

Kde začít se seznamem hráčů na prodej? To by se mělo prodat tak 6 hráčů Ačka..

Reagovat
boryland

Kuman ven !!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
herbage

Lenglet i zadarmo drahý. Smlouva do 2026 - good luck

Reagovat
Rattlesnake

brai

buď aspoň jednou k něčemu, kristova noho

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Kixi Syhimour

Osasuna naštvala Atlety, hezky

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Atletico Neskutečný závěr soutěže, tyvole!

Reagovat
patas92

Reagovat
roman1978

Suaaa

Reagovat
2miguel1

Luisito

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
T:o:M

Suareeeeeeeez

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH

Reagovat
dextroza_m

MATS od debaklu od Bayernu je stín toho branaře..

Reagovat
smazaný uživatel

bravo Koeman

Reagovat
patas92

Tak aspoň že Suarez není úplně k hovnu

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LAM

S touhle efektivitou nejde hrát o titul, teda letos skoro nejde hrát.Koemanovi těžko vyčítat, že hráči netrefujou práznou bránu

Reagovat
Registrujisejenproto

Atletico zaslouzene

Fanoušci uefalony těžký trapas

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Registrujisejenproto

Ano i ty

Reagovat
dextroza_m

Co i já? Nemáš moc mokré slipky?

Reagovat
zasranej malíř

Tak Valladolid příští zápas musí

Reagovat
dextroza_m

Griezz, Brait, Lenglet, Umtiti, Roberto, Trincoao?, Demebele, Pjanic,... to by snad dalo alespon 200 mio.

Reagovat
vladino10

Neviem si predstaviť že by ste za toto dostali v tejto kovid dobe cez 200 mega. Veď bude problém predať už Griezmanna s tým obrím platom a tridsiatkou na krku. To Dembele zas v Barcelone nič poriadne neukázal. K tým ostatným asi ani nemá zmysel sa vyjadrovať.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kaja900

fans barci největší radost z gólu Suareze.. přitom ty góly mohl dát za Barcu a titul by měli oni

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
roman1978

Tak určitě

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
dextroza_m

Ještě, že fans to mohli nějak ovlivnit...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Jj, přesně tenhle jeden gól, co dal Suarez za posledních asi10 zápasů, na k tomu titulu chyběl

Reagovat
kaja900

tak sezona není 10 zápasů, dal 20 gólů..

Reagovat
patas92

A Barca jich dala 84. O 20 víc, než Real a Atleti. Střílení gólů je ten poslední problém Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal gól 4 zápasy a 32 minut.

Reagovat
patas92

To je jedno. Nám by byl na obtíž, protože by neslezl že hřiště. Že šel k Atletům a zadarmo asi není ideální, ale já jsem rád, že je pryč

Reagovat
smazaný uživatel

K ničemu to nevztahuju, jenom poopravuju.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LAM

Určitě no. Táhl by nás jako poslední sezony v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrabe ti? Co je překvapivého na radosti z toho, že vám naše legenda bere titul z lopaty?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
herbage

pustit Suáreze zadarmo přímému konkurentovi v boji o titul, nechat si jako devítku Braithwaita a po sezóně zadarmo přivést Agüera, to byl přímo majstrštyk

Reagovat
Gazdo

Keby sme ho pustili tak by som to pochopil a myslim ze aj vsetci ostatni lebo jeho plat bol nemaly a herne uz to bolo jednoducho zle. Ale my sme ho regulerne vyplatili a poslali do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně to zas až tak vtipný není...

Reagovat
dextroza_m

Tohle snad Atleti udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda ostud. Koeman musí okamžitě vypadnout, ten týpek absolutně netuší, jak má hrát velkoklub na domácím stadionu.

Reagovat
dextroza_m

Souhlas, ale kdo místo něj? Napadal mě jen ten Nagelsman (nvm, jak se to píše), možná Klopp, pokud by odešel z Lpoolu, jinak tam moc možností není. Nebo teda na tvrďáka Xavi, ale může se nechat další sezona přechodná?!

Reagovat
Switchback

Však Nagelsmann podepsal v Bayernu ...

Reagovat
dextroza_m

No píšu - napadal*

Reagovat
Switchback

a jo sorry

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych bral hned Xaviho. Má to z mého pohledu víc plusů než mínusů.

Reagovat
dextroza_m

Asi ano.

Reagovat
Switchback

horší už to být nemůže

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

Se zeptej fandů Juve.

Reagovat
Svatej

vážně pánové nevíte, jak špatně může být.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kixi Syhimour

Odchod Kloppa je silně nepravděpodobný

Reagovat
Antalab

Koemana by som nevyhadzoval. Predat vela hracov a kupit kladivo do utoku. Tento zapas podciarkol silne aj slabe stranky celej sezony.

Reagovat
dextroza_m

Do repre pauzy ty zápasy měly spás, teď to byla bída...

Reagovat
2miguel1

Adiooooos Koeman!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvyrovnanejsi boj o titul, no o nejlepsi lize sveta snad nemuze byt po dnesku pochyb

Reagovat
dextroza_m

To je PL, byla i před a bude o po této sezoně.

Reagovat
Rattlesnake

není, nebyla a nebude.

Reagovat
dextroza_m

A která liga? Jak by jsi to chtěl vyhodnotit kromě evropských pohárů?

Reagovat
Rattlesnake

španělská

Reagovat
dextroza_m

Na zaklade ceho?

Reagovat
Rattlesnake

nejlepší fotbal, nejlepší hráči.

Reagovat
dextroza_m

Ktery tym - tymy hraji nejlepsi fotbal? A ktery konkretne hraci jsou nejlepsi?

Reagovat
Rattlesnake

podívej se, naprosto nemám náladu tady teď smažit nějaký wiki battle se statistikami a historickými úspěchy a kdesi cosi. - jediná věc - vážně chceš tu beztvarou bezpohlavní vatu, kterou jsou týmy mimo anglánskou top šestku stavět nad kterýkoliv tým ve španělské lize?

k hráčům - vyjeď si poslední držitele zlatých míčů, a hráče v TOP jedenáctkách roku.

Reagovat
drussbarb

No zrovna letos je tvé prohlášení spíš než názor podprůměrný trolling

Reagovat
Rattlesnake

protože letos nejde ve špaňelsku o nejnapínavější finiš za poslední dekádu....

Reagovat
drussbarb

Ano, je to napínavé až do konce, to jo. Ale LL je aktuálně propastně za PL

Reagovat
Rattlesnake

není.

Reagovat
drussbarb

Ok, není

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, tento rok je vas

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze to Atleti otocili. Pokud meli nekdy ztratit, tak dneska. Valladolid byl dneska proti Sockam tragicky, ty to pristi tyden Atletum pusti.

Reagovat
dextroza_m

Jistě, každý tým to chce jinému pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem ze jim to doslova pusti. Maji jeste sanci se zachranit, takze urcite budou hrat naplno, nicmene dneska meli sanci bojovat o zachranu zrovna tak a nechali si od Socek nasazet 4 goly za 35 minut...

Reagovat
Registrujisejenproto

Hrajou o zachranu, tak by mohli udelat maly zazrak. Lepsi by ale bylo, kdyby jim stacila k zachrane remiza, takto kdyz musi vyhrat, tomu uz taky neverim

Reagovat
ttopi

To bych Atletům snad ani nepříl. Když se podíváš na jejich statistiky včera, tak by byl pech kdyby prohráli.

Ikdyž se Simeonemu vyčítá, že dlouhodobě neodkáže Realu s Barcelonou výrazně konkurovat a že už vícekrát prohospodařil s Atletikem slibný náskok, tak já naopak říkám, že ty 2 tituly, které udělal, jsou moc dobrým počinem proti 2 tak silným týmům. Je to něco jako kdyby získal titul v Německu někdo jinej než Bayern/Dortmund (ikdyž ten Bayern má tu pozici asi lepší než Real s Barcelonou), nebo v Portugalsku někdo jiný než ta velká trojka tam.

Reagovat
ttopi

Teda trochu předbíhám, získal zatím titul 1. Pokud to teď neudělá, pak už ta kritika bude asi oprávněná, letos speciálně po tom náskoku který v průběhu sezony Atletiko mělo

Reagovat
Tromas

Tohle je kurva mentalita vítězů doufám, že se tohle ukáže i ve Valladolidu a titul bude náš a když bude štěstí na naší straně, tak by Villlarreal s Emerym mohl způsobit ztrátu mistru lucku Zidanea a přihrát nám tím titul (motivaci budou furt mít, protože jim jde o kvalifikaci do EL), nicméně nám stačí jedno z téhle kombinace k titulu Aupa Atléti.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dextroza_m

Mno nic, tak dnes ještě přát AC a Lille. Další kolo to snad vše dopadne "dobře"(i v Itálii a Francii).

Reagovat
drussbarb

Gratulace do Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Suárezovi som práve odpustil všetky jeho prešľapy, ktoré vo svojej kariére urobil.

Reagovat
Svatej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele