LaLiga - preview 30. kola: Real Sociedad hostí Espanyol

02.04.2022, 10:06, aktualizováno 04.04.2022, 09:19
Previews
David Silva (© AFP)
Real Sociedad se pohybuje na pohárových pozicích, stále má dokonce naději na Ligu mistrů a k jejímu uchování je potřeba úspěch v pondělní dohrávce třicátého kola. Do San Sebastianu dorazí Espanyol a domácí budou favoritem...
Real Sociedad - Espanyol Barcelona  (pondělí 21:00)
Na šestém místě tabulky se zatím drží Real Sociedad a pokud v pondělní dohrávce zvládne porazit Espanyol, zvýší svůj náskok na sedmý Villarreal. Baskové prohráli v posledních pěti kolech jen jednou a proti Espanyolu budou plnit roli favorita.

Pro "La Real" je to důležité utkání, protože po očku se Alguacilův tým nevzdává ani naděje na Ligu mistrů. Důležitější je v tuto chvíli udržet šesté místo a pokud možno si vytvořit náskok na dotírající Villarreal. Real Sociedad se před reprezentační pauzou přesvědčil, že může hrát i s absolutní špičkou LaLigy a v Seville remizoval 0:0.

Espanyol si po svém návratu do LaLigy drží postavení ve středu tabulky a s průběhem sezony může být spokojen. Aktuálně se dokonce chlubí třízápasovou sérii bez porážky, přičemž doma porazil Getafe i Mallorcu. Katalánci mají v tuto chvíli na sestupové pozice desetibodový náskok, ale ve zbytku sezony zůstávají ostražití.

Domácí budou mít svému soupeři co oplácet, protože poslední vzájemný zápas prohráli. V listopadovém střetnutí padla pouze jedna branka, o kterou se postaral Yangel Herrera.

Baskům i nadále chybí celá řada hráčů. V pondělní dohrávce budou chybět Adnan Januzaj, Mikel Oyarzabal, Aihen Munoz, Nacho Monreal, Carlos Fernandez a Ander Barrenetxea. Co se týče Espanyolu, ten by měl být kompletní a navíc se do jeho sestavy vrací Javi Puado.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Zaldua, Elustondo, Le Normand, Rico - D. Silva, Zubimendi, Merino - Portu, Isak, Rafinha
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Gil, Calero, Cabrera, Pedrosa - Herrera, Bare - Embarba, Darder, Vilhena - De Tomas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.91 - 6.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Elche CF  (neděle 14:00)
Athletic těsně před reprezentační pauzou nezvládl poměrně snadné utkání s Getafe a jen si s ním rozdělil body. V neděli odpoledne se s kulisou zaplněného stadionu v zádech postaví proti Elche, které se nachází v tabulce hned nad Getafe.

Trenér Marcelino v minulém kole sledoval trápení svých svěřenců, kterým se nepovedlo zachytit úvod utkání. Už ve třetí minutě se totiž prosadil Enes Ünal a poslal Getafe do vedení, které hosté srdnatě bránili. A i když v závěru utkání přišli o vyloučeného Jorgeho Cuencu, tak alespoň bod byl pro zachraňující se celek velkým úspěchem.

Pro Athletic to byla druhá hořká pilulka poté, co vypadl z Copa del Rey a navíc ještě musel skousnout porážku od Realu Betis. Série nepříznivých výsledků poslala tým trenéra Marcelina na osmou příčku se ztrátou sedmi bodů na nejbližší pohárové příčky. Opět to tedy vypadá, že v konkurenci Valencie, Realu Betis a Realu Sociedad zůstane Athletic opět na tom špatném konci špalíru.

Marcelino přesto svůj tým burcuje. V rozhovoru pro klubové stránky uvedl: "V minulém utkání jsme zaspali a vytvořili si ztrátu, kterou už jsme nedokázali dohnat. Někdy se to tak stane a já jsem na hráčích viděl, jak je to vzalo. Tentokrát se z toho ale poučíme a hodláme od prvních minut ukazovat, že si tři body zasloužíme. Chci vidět nasazení a bojovnost."

Elche se zatím zdárně vyhýbá sestupovým potížím a daří se mu sbírat body především proti týmům, s nimiž mělo hrát o záchranu. V poslední době porazilo Alavés, Rayo Vallecano i Granadu, což ho vyneslo až na 14. příčku. Momentálně mu chybí jen osm bodů k dosažení bájné čtyřicetibodové mety, která je obecně považována za jistotu záchrany.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - De Marcos, Vivian, Martinez, Berchiche - Berenguer, Vencedor, Vesga, Muniain - Williams, García
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Palacios, Roco, Gonzalez, Olaza - Milla, Mascarell, Gumbau, Fidel - Ponce, Boyé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.53 - 7.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - CA Osasuna  (neděle 16:15)
Realu Betis se vysněná Liga mistrů vzdaluje, ale boj o ni ještě zdaleka nevzdává. Další tři body do sbírky by si Béticos rádi přidali v neděli odpoledne, kdy se na Estadio Benito Villamarín ukáže Osasuna. A s ní mají Béticos skvělou bilanci.

Vyhráli s ní totiž už čtyři poslední duely v řadě a dlouhodobě patří tým z Pamplony mezi nejoblíbenější soky Betisu. Pokud bychom hledali poslední výhru Osasuny, pak se dostaneme k datu 2. listopadu 2014. To byl pro Osasunu celkově dobrý rok, protože tím završila sérii tří výher nad Betisem v řadě.

Probudit se musí především střelci Osasuny, protože do sítě Betisu se netrefili už šestkrát za sebou! Ale vzhledem k tomu, že Osasuna dala letos celkově jen 29 branek, není pravděpodobné, že by zrovna teď měla tuhle bilanci nějak výrazně vylepšit. A to ani přesto, že Béticos v deseti minulých soutěžních kláních udrželi čisté konto jen třikrát. Hodně je to muselo mrzet zejména v pohárech, kdy jim postup do další fáze Evropské ligy ukradl doslova v poslední minutě prodloužení Frankfurt.

Tým z Pamplony se dá letos je hodně těžko číst, protože střídá dobré výkony se špatnými jako na horské dráze. Jednou sice obere o dva body Sevillu nebo vyhraje nad Villarrealem, ale vzápětí prohraje s Celtou nebo dostane čtyři branky od Barcelony. Prozatím mu tahle nevyrovnanost vynesla na jeho poměry dobrou desátou příčku.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Bellerin, Bartra, Ruiz, Miranda - Rodriguez, Carvalho - Juanmi, Rodri, Canales - Iglesias
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, D. Garcia, Cruz, Sanchez - Moncayola, Torro, Brašanac - Ávila, Budimir, R. García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.47 - 4.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Rayo Vallecano  (neděle 18:30)
V neděli vpodvečer se na Estadio Nuovo los Cármenes střetnou domácí Granada a Rayo Vallecano. Oba celky se viditelně trápí a reprezentační přestávka by jim měla pomoci přeskupit své síly. První zápas v Madridu skončil jednoznačnou výhrou Vallecana, ovšem v odvetě se očekává vyrovnanější průběh.

Rayo koncem srpna zvítězilo hladce 4:0, ale tehdy mělo úplně jinou formu, než dnes. První polovina sezony byla z pohledu malého madridského klubu velice úspěšná, jenomže pak jakoby začal docházet dech. Aktuálně čeká Rayo už deset kol na vítězství a to pochopitelně nestaví trenéra Iraolu do komfortní pozice.

Vallecano má problémy zejména v ofenzívě, kde se mu nedaří nahradit zraněného Falcaa. Kolumbijský snajpr je střeleckou zárukou a Iraola za něho nemá plnohodnotnou náhradu, což bylo v minulých kolech cítit. Hosté to ale budou muset co nejrychleji vyřešit, jinak se mohou namočit do záchranářských bojů. Aktuální náskok šesti bodů je hodně ošemetný a nezaručuje Rayu vůbec nic.

Boj o udržení v nejvyšší soutěži už se týká Granady. Ta se před reprezentační přestávkou naladila výhrou v Alavésu 3:2 a ukončila dlouhé čekání na vítězství. Granada má na osmnáctou Mallorcu k dobru jen dva body a musí se mít neustále na pozoru. Domácí mají před sebou klíčových devět kol, které rozhodnou o tom, zdali setrvají v nejvyšší soutěži či nikoliv a los rozhodně není jednoduchý. Granada se ještě představí dvakrát v Seville nebo na Atléticu Madrid.

Granadě nepomůže brankář Escandell, který v minulém kole uviděl z lavičky červenou kartu. Pro domácí jsou v tuto chvíli citelnější ztráty Nevy, Montora, Ariase a Gonalonse. Beze ztrát se neobejde ani Rayo. Do utkání nenastoupí klíčoví hráči jako jsou Trejo a Falcao.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Maximiano - Quini, Duarte, Escudero, Sanchez, Diaz - Collado, Petrović, Milla - Molina, Suarez
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Suarez, Catena, F Garcia - Ciss, Comesana - Sylla, Nteka, F Garcia - Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.09 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Cádiz CF  (neděle 18:30)
Cádiz se v neděli navečer pokusí zopakovat jednu úspěšnou, avšak hodně dávnou výhru. Od té doby, kdy naposledy porazila Valencii na jejím hřišti, už uplynulo víc než 30 let! Momentálně navíc Cádiz bojuje o záchranu, zatímco Valencia stále touží po pohárech.

V tomhle boji ale rozhodně není favoritem. Aktuálně jí na šestou příčku, která vede do Konferenční ligy, schází už osm bodů. A je fakt, že letos je ta konkurence hodně našlapaná, takže Valencii podráží nohy především špatně odehraná podzimní část. Ani počátek nového roku nebyl to pravé ořechové, protože Valencia třeba za únor obstarala jen pouhé čtyři body z dvanácti dostupných.

Momentálně se tak nachází až na devátém místě a to ještě může být ráda, že se jí v poslední době začalo přeci jen lépe dařit. Z posledních pěti ligových kol uspěla třikrát naplno a jednou remizovala. Před reprezentační pauzou se jí povedlo těsně udolat bránící Elche a stačila jí k tomu jediná branka Portugalce Gonçala Guedese.

Pozitivním jevem týmu trenéra Josého Bordaláse je obranná fáze, protože už z pěti posledních soutěžních duelů padla obrana Valencie jen jednou a čtyřikrát udržela čisté konto. A to je vítaná změna pro mužstvo, které doposud dostalo 43 branek. To je mimochodem páté nejhorší číslo v celé lize, takže je jasné, kde Valencii tlačí pata.

V soubojích s Cádizem si ale většinou umí poradit a především na domácí půdě se jí daří bodovat pravidelně. Cádizu se totiž povedlo porazit Netopýry na jejich území naposledy v roce 1988! Teď se Cádizu taky moc nedaří a v tuto chvíli se drží zuby nehty na sedmnáctém místě. Valencii ale slouží jako varování minulé kolo, v němž Cádiz překvapivě porazil i pohárového účastníka z Villarrealu.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardašvili - Foulquier, Diakhaby, Alderete, Vazquez - Gil, Soler, Guillamon, Musah, Guedes - Gómez
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Akapo, Hernandez, Chust, Espino - Alejo, Fede, Alcaraz, Idrissi - Negredo, Lozano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.21 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Sevilla FC  (neděle 21:00)
Španělská LaLiga nabídne v neděli večer hlavní šlágr v podobě zápasu třetí Barcelony s druhou Sevillou. Oba celky se divají vedoucímu Realu Madrid na záda a tak jde primárně o přímý souboj o druhé místo. Katalánci prožili v minulých týdnech "zmrtvýchvstání", které korunovali drtivou výhrou v El Clásicu, ale co s nimi provede reprezentační přestávka? Sevilla nevyzrála na Barcelonu v rámci LaLigy už dlouhých sedm let.

Je to poněkud zvláštní situace, protože pro oba celky je aktuální postavení v tabulce úspěchem, ačkoliv to tak necítí. Barcelona měla před sezonou velké problémy a někteří experti jí předvídali postavení mimo první čtyřku. Ovšem, Barcelona sice nebojuje o titul, ale dokázala se zvednout a nyní usiluje o průběžné druhé místo s tím, že postavení v první čtyřce se zdá být jisté.

Pro Sevillu je stávající druhá příčka samozřejmě úspěchem, i když dlouhou dobu se držela v těsném závěsu za vedoucím Realem Madrid. Andalusané začali pokukovat po mistrovském titulu, což by byl historický počin, jenomže přetahovanou s Realem Madrid nakonec nezvládli. Jistě, stát se ještě může cokoliv, ale současná ztráta devíti bodů na "Bílý balet" je přeci jenom značná.

Pro Barcelonu může skončit sezona ještě velkým úspěchem, protože stále zůstává ve hře i v Evropské lize. Ve čtvrtfinále se Xaviho svěřenci utkají s Eintrachtem Frankfurt a podle papírových předpokladů by jim postup neměl utéci.

V Evropské lize naopak nefiguruje její neúspěšnější celek - FC Sevilla. Andalusané vypadli s londýnským West Hamem a ve zbytku sezony se mohou koncentrovat na udržení druhého místa, popřípadě ještě mohou zkusit znervóznit suverénní Real Madrid. První překážkou na této cestě je zdolat sílící Barcelonu.

"Každý zápas v LaLize je komplikovaný, ale tenhle bude ještě obtížnější, protože soupeř nejenže zvládá pohodlně vyhrávat, ale navíc hraje dobře a podává velmi dobré výkony. Už to nás musí motivovat k dosažení cíle, který je hodně vzrušující - tedy odehrát skvělý zápas na Camp Nou a i přes všechny potíže porazit mimořádného soupeře," rozpovídal se Julen Lopetegui.

Sevilla nemá s Barcelonou dobrou bilanci a to dlouhodobě. Naposledy jí v lize porazila v roce 2015. V letošní sezoně se oba celky potkaly v Andalusii těsně před Vánocemi a byla z toho remíza 1:1, všechny góly padly už v prvním poločase. Obecně není Sevilla v nejlepší formě a od začátku února zvládla vyhrát jen dva zápasy.

Ansu Fati i Samuel Umtiti už začali trénovat s týmem, nicméně pro zápas k dispozici nebudou. Mimo hru zůstávají i Sergiño Dest a Sergio Roberto. Větší marodka trápí Sevillu a kouč Julen Lopetegui nemůže počítat s Fernandem, Yassinem Bonoem, Thomasem Delaynem, Rafou Mirem, Marcosem Acuňou, Susem, Karimem Rekikem a Alejandrem Gómezem.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Araujo, Pique, E Garcia, Alba - F. de Jong, Busquets, Pedri - Dembélé, Aubameyang, F. Torres
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Navas, Koundé, Carlos, Augustinsson - Jordan, Rakitić - Ocampos, Munir, Martial - En-Nesyri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.69 - 8.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - RCD Mallorca  (sobota 14:00)
Mallorca zoufale bojuje o záchranu a zatím se její snahy míjí účinkem. Už v šesti ligových duelech po sobě totiž svěřenci trenéra Aguirreho prohráli a dávno je uvítalo i sestupové pásmo. Od něj se naopak chce co nejvíc vzdálit domácí Getafe.

Sobotní duel od dvou hodin nabídne důležitý souboj z hlediska záchrany. Především pro Mallorcu bude výlet na Coliseum Alfonso Pérez klíčové. Za každou cenu totiž bude chtít zastavit svůj pád a poprvé po reprezentační pauze zabrat. Nic jiného jí ani nezbývá, protože po šesti porážkách v řadě spadla až na 18. místo. Při čtyřech z těch šesti duelů navíc nedala Mallorca ani jednu branku. Moc velké naděje proto nemá ani teď.

V Getafe vyhrála naposledy v roce 2012 a od té doby tyto zápasy končí spíš její porážkou. Samozřejmě ani Getafe není v optimální formě, byť se jeho vyhlídky v porovnání s úvodem sezony rapidně zlepšily. Za předchozích deset ligových utkání prohrálo Getafe jen třikrát a momentálně se usadilo na 15. místě. Nicméně od Mallorky ho dělí stále jen tři body, takže nesmí prohrát.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Djene, Mitrović, Cabaco, Olivera - Yokuslu, Villar, Aleñá - Ünal, Mayoral
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rico - González, Valjent, Russo, Olivan - Kubo, Sevilla, Sanchez, Lee - Muriqi, Niño
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.13 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Villarreal CF  (sobota 16:15)
Poslední Levante stále čeká na zázrak a dost možná si bude muset na další výhru počkat zase o trochu déle. V sobotu odpoledne se totiž na Estadi Ciutat de València představí Villarreal. Nicméně Levante už několikrát ukázalo, že s jasnými favority umí sehrát povedenou partii.

Celek z Valencie nadále zůstává tím největším adeptem na sestup a zatím se mu vůbec nedaří udržet si lepší výkonnost delší dobu. Ono se není čemu divit, že je až poslední, protože doposud se mu povedlo vyhrát jen třikrát a to se ještě všechny tři výhry udály až v tomto kalendářním roce! Prozatím tak Levante pyká za mimořádně pokaženou podzimní část sezony, v níž to byla prostě katastrofa.

Na sedmnácté místo i proto stále ztrácí už osm bodů a jeho záchrana v první lize se jeví jako mimořádně nepravděpodobná. Přesto se tým kouče Alessia Lisciho nevzdává a mladý Ital dělá, co může, aby jeho sezona měla happyend. Levante navíc nejednou ukázalo, že si z větších jmen nic nedělá a že když má den, umí je obrat o body.

Povedlo se mu to s Atléticem Madrid, nad nímž Levante senzačně vyhrálo, ale body získalo i s Espanyolem a Athleticem Bilbao. Nicméně s Villarrealem nemá zrovna dobré zkušenosti a Žluté ponorce nedělá sebemenší potíže pobrat všechny tři body i venku. Tedy minimálně ne proti Levante, protože jinak je venkovní forma něco, na čem musí kouč Emery zapracovat.

Hned deset klubů LaLigy zvládlo venku posbírat víc bodů než jeho Villarreal. Tentokrát bude mít zkušený trenér další motivaci vyhrát, neboť se jedná o jeho jubilejní sté utkání na lavičce Villarrealu. Hostům poslouží také jako generálka na Ligu mistrů, kde je zanedlouho čeká mnichovský Bayern.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Cardenas - Pubill, Rober, Vezo, Caceres, Son - Malsa, Pepelu, Bardhi - Morales, Roger
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Foyth, Mandi, Torres, Alfonso - Chukwueze, Parejo, Capoué, Pino - Danjuma, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.16 - 4.31 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Real Madrid  (sobota 18:30)
Sobotní podvečer zve příznivce španělského fotbalu na stadion Balaídos, kam zavítá současný lídr ligy. Do Viga se podívá Real Madrid a vyhrát bude chtít z mnoha důvodů. Třeba i kvůli trenérovi Ancelottimu, který o zápas nuceně přijde.

Celta čeká na vítězství nad Realem Madrid tady na stadionu Balaídos už hodně dlouho - naposledy se jí povedlo zaskočit jasného favorita v roce 2014. Na toto utkání bude mít skvělé vzpomínky především duo Charles - Sergio Álvarez. První jmenovaný totiž vstřelil obra góly svého týmu, zatímco brankář Álvarez vychytal nulu. A to se proti Realu nestává každý den. Celtě se to ostatně povedlo jen dvakrát od roku 2000!

Ani současnost moc nenapovídá tomu, že by se zrovna zde mělo urodit překvapení. Celtě patří až 11. příčka a v posledních deseti kolech se jí povedlo vyhrát jen třikrát. Po porážce od Villarrealu dokázala v minulém kole vybojovat s Realem Betis bezbrankovou remízu a za tu ještě byla hodně ráda. Navíc jí moc nefandí ani domácí prostředí. Když z patnácti pokusů doma uhrajete jen 19 bodů, tak to není zrovna oslnivá bilance.

Jen šest týmů z ligy má doma horší skóre a to ještě dva z nich mají jedno utkání doma k dobru. Trenér Eduardo Coudet svému týmu přesto věří. "Hrát s Realem je pokaždé zážitek a my si tohle utkání chceme užít. Je pravda, že poslední dva duely se nám herně ani výsledkově nepovedly tak, jak bychom chtěli, ale s Realem Betis jsme získali cenný bod. Od toho se chceme odrazit. Hrát aktivně, být draví a snažit se využít každou šanci, do níž se dostaneme."

Na lavičce Realu Coudet zřejmě potká novou tvář. Je to pár dní, co byl trenér Carlo Ancelotti pozitivně testován na koronavirus, takže do utkání se zřejmě nepodívá. Místo něj bude hvězdnému Bílému baletu udílet pokyny zřejmě jeho dvaatřicetiletý synátor Davide.

Real si s Celtou poradil ve třech posledních utkáních v řadě a jen za ty tři jí nasázel deset branek. Nicméně je pravda, že tentokrát mu chybí čerstvě zraněný Jović, Benzema stále trénuje jen individuálně a s rekonvalescencí se potýká také Mendy nebo Hazard. Real ale musí vyhrát, protože to, co předvedl minulé kolo, nemělo obdoby. Barcelona si na slavném rivalovi pochutnala a rozstřílela ho snadno čtyřmi góly!
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Dituro - Murillo, Aidoo, Araujo, Galán - Beltrán - Méndez, D. Suárez, Cervi - Mina, Aspas
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militão, Alaba, Nacho - Valverde, Casemiro, Modrić - Rodrygo, Benzema, Vinicius
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.46 - 3.84 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Deportivo Alavés  (sobota 21:00)
Deportivo Alavés stále sní o záchraně, jenže tentokrát mu los nachystal hodně nepovedený fór. Předposlední tým ligy totiž v sobotu večer cestuje na stadion Wanda Metropolitano. A zdá se, že se místní gigant po měsících hibernace konečně probudil.

Dost možná i ti nejvěrnější fanoušci Colchoneros si uvědomují, že na obhajobu titulu to letos stačit nebude. A to zejména kvůli mizerné podzimní části, v níž Atlético pravidelně ztrácelo bod za bodem. O Vánocích ale jako by si trenér Simeone řekl: "Dost bylo náskoku, je na čase začít hrát." Ano, Atlético sice pořád dokázalo klopýtnout, ale přeci jen se jeho forma rapidně zlepšila. Od začátku ledna prohrálo Atlético jen dva ligové duely a momentálně táhne sérii pěti výher v řadě.

Třikrát z toho dokázalo to, co ho zdobilo vždycky - udržet čisté konto. Zlepšené výsledky okamžitě katapultovali Atlético zpátky do boje o Ligu mistrů a tam jej nalézáme i po reprezentační přestávce. Patří mu čtvrtá příčka a to ještě nemusí být všechno. Barcelona má sice o zápas méně, ale bodově jsou na tom oba týmy prozatím stejně.

K tomu musíme připočítat ještě nezanedbatelný postup v Lize mistrů přes Manchester United, kterému by na podzim věřil asi jen málokdo. Atléticu se navíc proti Alavésu dlouhodobě daří a doma to platí obzvlášť. Colchoneros totiž na domácí půdě padli s Alavésem naposledy před devatenácti lety!

V současném rozpoložení Alavés svým fanouškům navíc nenabízí moc nadějí na výhru. Pořád se nemůže dostat z pásma sestupu, je až na předposledním místě a zatím mu nepomohla ani změna na trenérském postu. José Luis Mendilibar s týmem od svého nástupu na konci minulého roku uhrál jen jednu výhru, čtyři remízy a šestkrát prohrál.

Bez bodů se musel obejít i v minulém kole, už podruhé v řadě. Tentokrát si jeho hráči neporadili s Granadou, byť doma po hodině hry vedli o jednu branku. Tři minuty před koncem ale dovršil obrat Granady na 3:2 Luis Javier Suárez. Prosadí se i jeho jmenovec v barvách Atletů?
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Giménez, Reinildo - Llorente, Herrera, Kondogbia, De Paul, Carrasco - Suárez, Felix
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Tenaglia, Laguardia, Lejeune, Duarte - Méndez, Escalante, Loum, Rioja - Joselu, Vallejo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 4.75 - 11.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid29206359:2566
2.Sevilla FC291512240:1957
3.FC Barcelona28159456:2954
4.Atlético Madrid29166753:3654
5.Real Betis29155950:3550
6.Real Sociedad29139729:2948
7.Villarreal CF29129848:2745
8.Athletic Bilbao291011833:2841
9.Valencia CF291010942:4340
10.CA Osasuna291081129:3638
11.Celta Vigo29991133:3236
12.Espanyol Barcelona29991135:4136
13.Rayo Vallecano28951429:3432
14.Elche CF29881330:4032
15.Getafe CF296111227:3329
16.Granada CF296101331:4628
17.Cádiz CF295121225:4127
18.RCD Mallorca29681526:4926
19.Deportivo Alavés29571723:4822
20.Levante UD293101631:5819

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (189)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

Ten kurz na nás celkem přestřelený, ne?

Reagovat
madridcan

Teším sa na mladého Ancellotiho. Príde mi viac zapalený ako Palach. Foter len žuva, čumí

Reagovat
Raul=Real

Nemyslim ze by mal nejake pravomoci...bude len plniť prikazy otca ..takze nic sa nezmeni a bude to grcka

Reagovat
Mass

Když toužíš po klaunovi na lavičce, proč nefandíš atletům?

Reagovat
Kincl

Javier Aguirre vypadá jak ten co verboval mutanty v Wolverine Origins :D

Reagovat
dextroza_m

Dlouho Celta Real nerupla, jednou to musi prijit...

Reagovat
zasranej malíř

Courtois;Lucas;Alaba;Militao;Mendy;CKM;Vini Jr;Benzema;Asensio

Reagovat
smazaný uživatel

Real next Lost

Reagovat
blaugrana

no to je kar ten Nolito

Reagovat
vacin

Jak může hráč se zkušenostma Nolita udělat takovou penaltu

Ale tak hloupej kdo dává, hloupější kdo nebere

Reagovat
2miguel1

Pome Celta! Pome Pome

Reagovat
smazaný uživatel

goooool

Reagovat
CHONG

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
gonzalesl_is_back

Trapas

Reagovat
Registrujisejenproto
Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Aspas se nedotknul, ale pomerne jasne tam blokoval Alabu, takze bych rekl, ze spravne neuznany.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten typek co si tam sundal dres pri oslave. Zluta za oslavu golu, ktery nebyl.

Reagovat
Jackmaker1989

Presne ma to napadlo

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Jak toto nemohol byt roh ?

Reagovat
blaugrana

Javi Galan hodne pekne hra

Reagovat
smazaný uživatel

goooool

Reagovat
smazaný uživatel

Bombardér Rodrygo prišiel rozhodnúť.

Reagovat
sylarko

jak hraje real? cakal som ze po tom debakli a navrate benzemu musia zabrat...

Reagovat
smazaný uživatel

kšiltovka powaaaa

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hmm, tak tahle teda nevím nevím..

Reagovat
ttopi

Třetí penaltu bych asi nepískl, hráč Viga pokračoval v pohybu, soupeř do něj spíš narazil.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik jim ještě odpíská penalt?

Reagovat
Registrujisejenproto

I kdyby jich foukl pro real dalsich pět, tak se to nevyrovna tomu, jak se potahala kárka prašivé uefaloně v prvnich nekolika zapasech po nastupu travníkára Xaviho na lavičku

Reagovat
el Principito

Reagovat
Registrujisejenproto

Jeste umim jeden dobrej a velice validní, a to “-9”

Reagovat
roman1978

Pro toto se registrovat

Reagovat
vagneris

K čemu sem dáváš zápornou hodnotu Benzemova dresu?

Reagovat
sylarko

tak ty si mimo...skoda kyslika na takych ako ty...

Reagovat
Registrujisejenproto

Jj, a hod tu jeste neco o potkanech jak minule, ty kašpárku

Reagovat
sylarko

pises kktiny a potom sa cudujes ako ludia na teba reaguju. potkanku

Reagovat
Registrujisejenproto

Ja se necuduju, mam te v pici, dulezite je, ze ty jsi nasrany po dnesku je to az -15 a ty jsi smutny klaun https://guitarraycanto.com/wp-content/uploads/2021/03/sad-clown.jpg

Reagovat
sylarko

ja niesom nasrany... take psy ako ty ma v zivote urazit nemozu. a teraz radsej zalez do kanala kam patris

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
sylarko

kukam ze bez benzemu to real fakt nevie ci penalt???

Reagovat
smazaný uživatel

Penalty jasne Celta prasatá... ale je úbohé že Real inak gól dať nevie...

Reagovat
blaugrana

tri pecky v jednom zapase? why not

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno proti Realu boli 4...

Reagovat
blaugrana

tomu hovorim kvalitny argument

Reagovat
smazaný uživatel

keď boli jasne tak why not ?

Reagovat
CHONG

Asi stejně jako příspěvek, na který reagoval

Reagovat
blaugrana

chod si dat ruzove vino a zalez

Reagovat
CHONG

V klidu, hlavně se zase nezabíjej.

Reagovat
blaugrana

ze si obycajna stoka uz dokazovat nemusi...to uz viem davno

Reagovat
CHONG

Beru zpět, běž se zabít.

Reagovat
ttopi

Kdy? To si ani nepamatuju.

Reagovat
janinho

https://www.livesport.cz/zapas/YuiypxCB/#/prehled-zapasu/prehled-zapasu

asi myslel toto. ale boli tam "len" 3 a vsetky boli uplne v poriadku

Reagovat
Messiáš

4? Proti Valencii byly 3, ktery jiny zapas myslis ?

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby nedal tuhle třetí, tak pískne čtvrtou

Reagovat
Registrujisejenproto

Snad ctvrtou piskne i tak, pro jistotu

Reagovat
Jacks11

kmotr zmrd zasranej peréz už úřaduje, bílé špíny jinak než podvodnými penalty neumí

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
janinho

Reagovat
LAM

Reagovat
dextroza_m

Ty vole... Barcelonaci, nebrecte tady nad penaltama pro Real, je to trapne. Povzbuzujeme svuj tym, ostatni nas nezajima... A pokud zajima, necham si pro sebe, tohle decke vyplakavani....

Reagovat
Cracker10

Jj Rozhoduje se na hristi

Reagovat
CHONG

Tady je zase fňuk fest To jako když rozhodčí odpískal jednu penaltu, tak další fauly už měl promíjet? Celta udělala tři fauly ve vápně, rozhodčí odpískal tři penalty, very simple, no mystery.

Reagovat
Jacks11

drž píču

Reagovat
CHONG

Tak pošli číslo na máti.

Reagovat
JM

BAN

Reagovat
Switchback

Ta třetí penalta mi nepřišla teda ale jinak chápu jak to myslíš

Reagovat
CHONG

Ta třetí byla přísnější, ale žádný úlet to nebyl...

Reagovat
Eichel

Reagovat
EaP

Myslím, že si to Celta prehrala sama svojou neohrabanostou. Ale ak Real bude pokračovať v takýchto výkonoch a Barca zajtra zvládne Sevillu, bude to ešte veľmi zaujímavé do konca. Ten psychologický efekt je hrozne dôležitý a Real fakt nevyzerá úplne v pohode. Dovolím si povedať , že ich k titulu dotlačí skôr hrozna jeseň Atletika a Barci ako výkony samotného Realu. Ale na to sa, samozrejme, história nepozerá. Otázne však je , ako to Realu pôjde v ďalšej sezóne ak mládež , ktorá by mala dostávať minúty na ihrisku vysedava na lavičke.

Reagovat
Jackmaker1989

Prosím ťa, zčasti s tebou súhlasím ale moc tu zase nešaškuj. Real dostal dardu od Barcy, Barca sa chytila a už sa tu ide písať o tom ako je ten titul nezaslúžený. Barcelona dokonca súťaže tiež všetko nevyhrá a Real si ten titul uhrá úplne v pohode.

Reagovat
EaP

Kde som napísal , že si Real titul nezaslúži ? Ja som len napísal, že Real hra zle. Bohu žiaľ, alebo napriek tomu, body do tabuľky získava a preto vedie ligu. Ale sám musíš uznať, že ak by hrala Barca aj Atletiko v tejto forme od začiatku sezóny , ligová tabuľka by vyzerala úplne inak. A neberiem do úvahy skóre v zápase ako skôr herný prejav. A na Tom je jasne vidieť, že Real ešte nemá absolútne nič isté . Jasne , Barca určite body stratí ale mám pocit, že Real to bez straty kyticky do konca nedokope.

Reagovat
Jackmaker1989

Ja s tebou súhlasím, ale to nie je o aktuálnej forme. Keby sme sa bavili takto o 2 mesiace späť, tak Barca je na uterák. Ale v princípe to čo píšeš platí aj o titule Atletov min. rok. Otrasná hra a nie skvelé výsledky, ale Real a Barca boli ešte horší.

Reagovat
Jackmaker1989

Treba zase povedať, že tá tretia penalta bola teda hodne diskutabilná a na konci som videl ten záber na pád hráča Celty iba raz ale vyzeralo to podobne ako naša tretia pecka. ALe hovorím, videl som to iba raz.

Reagovat
valloire

3 penaltičky pro Bílý balet

Reagovat
boryland

Oprávněný že.....

Reagovat
boryland

.....ty jsem viděl na vlastní voko.....ty byli nařízený správně......

Reagovat
CHONG

Jak jinak

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

tvoje voko je vychýlený

Reagovat
Xavi

Barca by ten zápas vyhrála i bez penalt, vy včera ne.

Reagovat
dextroza_m

Mno jako i kdybychom dnes Sevillu dali, titul to na 99% nebude. Nicmene musime krucek po krucku, nadeje umira posledni

Reagovat
Fodbalysta

Je to skoda no. Kdyby vám pískali tolik penalt co Realu, mohl byt konec sezóny zajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

Před tímto kolem to bylo na penalty ve prospěch Realu a Barcelony 7:7

Reagovat
sylarko

ono aj keby real vcera prehral tak by to bolo stale 6 bodov ked budem pocitat ze zvysne dva zapasy vyhrame.. ono tych zapasov uz vela neostava. ale smial by som sa ze kebyze real 2x prehra a my zvysne vyhrame a prave tento zapas s celtou by im vyhral titul

Reagovat
LAM

Pořád ještě nemáme jistou ani LM, což je pořád cíl.

Titul kvůli tomu co tady natropil Koeman byl pryč už na konci podzimu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
el Principito

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
2miguel1

Reagovat
blaugrana

ty vole tomu Bellerinovi musia platit, aby vyzeral ako curak

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
blaugrana

hentake vlasy a este ten knirek k tomu

Reagovat
LAM

Sevilla suveréně nejlepší obrana ligy, takže to bude hodně těžká práce.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
rominhoFCB

Ter Stegen; Alves, Araujo, Piqué, Alba; Busquets, Frenkie de Jong, Pedri; Dembélé, Aubameyang and Ferran Torres.

Reagovat
blaugrana

Kriste Gerard, ako kokot tam vletel.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, to je smůla

Reagovat
blaugrana

Frenkie sa mi dnes paci

Reagovat
smazaný uživatel

Demba už to začíná roztáčet

Reagovat
smazaný uživatel

trochu nám odešel útok, Sevilla hraje trpělivě jak pes

Reagovat
Gazdo

Strasne nechutne hraju. Totalny beton a to niekomu z nejakeho dovodu pride sympaticke

Reagovat
blaugrana

sa z nich stava AM 2.0 a tak paradne kedysi hrali

Reagovat
blaugrana

madrid by kopal penaltu

Reagovat
LAM

2

Reagovat
madridcan

20

Reagovat
ADM

Škoda, že dnes Dembele nie je trošku viac sebec

Reagovat
dextroza_m

Mi se to libi, i kdybychom rupli a ten vykon byl stejny za dalsich 45 min, tak jsem spokojen, prohrajeme nestastne .... Sevilla je nejlip takticky pripraveny tym, který proti BIG6 (čti Xavi) hral...

Reagovat
LAM

Sevilla hraje přesně styl co nám nebude sedět. V zadu v 10, držej míč hlavně aby podrželi čas a občas nějakej rušivej útok.

Není divu, že skoro nedostávají góly.

Nás bohužel zastihla repre přestávka v nejhorší dobu a dneska se zatím dost hledáme.Hlavně Dembele dneska hodně špatný řešení.

Reagovat
bartlu

Mi přijde Dembele jako nás nejlepší hráč. Naopak Torres naprosto neviditelný…

Reagovat
blaugrana

pise o hodne zlych rieseniach situacii, co je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ferrána bych střídal, dnes je ztracený

Reagovat
roman1978

Co ten Feran nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Torres opět pálí tvl

Reagovat
roman1978

Pikaaač

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Piquéé

Reagovat
roman1978

Konečně

Reagovat
roman1978

Pedriiii

Reagovat
roman1978

Z toho chlapce roste fakt poklad

Reagovat
Switchback

omfg Messi who

Reagovat
roman1978

Reagovat
Cracker10

Ty si vul.

Reagovat
Jordi Alba

Ten Pedri je prostě boží

Reagovat
smazaný uživatel

PEDRI FANTAZIEEEE

Reagovat
2miguel1

oooooooouuu!!!

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

To je brutálne nádherné.

Reagovat
ADM

Dani je uplne mimo

Reagovat
bartlu

Ten Ferran je fakt pata. Největší palic ever….

Btw Dembele mohl mít dneska tak 5 Ácek

Reagovat
Cracker10

Presne, zatim mu to tam vubec nepada.

Reagovat
messi80

Zaňho budeme ešte radi.on sa rozstrieľal,bude to dobrý hráč pre barcu

Reagovat
Rattlesnake

ferran to je Pavel Kuka level 9000 tyve...

Reagovat
roman1978

Ale ta barca hraje fakt hezky. A ještě více to zvýrazňuje génia kumana.

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju to tak od 50 minuty a regulerne jsem si vsiml, ze auba hral az ted pri vystridani.. no aspon vidim, ze se jeho hra nijak dramaticky nezmenila

Reagovat
sylarko

ale kukni ake ma statistiky 11z 9g ak neratam dnesok. dnes mu to neslo. ale mohol by si si kuknut aj ine zapasy aby si mohol hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

no videl jsem ho jeste v jednom zapase a tam byl podobne neviditelny, tak mu mozna nosim smulu, protoze v arsenalu jsem ho sledoval kazdy zapas

ale tak on ty staty mel i v arsenalu, ale proste u nas je to hrac, na ktereho se musi hrat, kdyz ma servis, tak promenuje, coz je asi zpusob, jak dava v barce ty gol? problem v arsenalu byl, ze arteta chce, aby utocnik byl neustale dostupny na narazecku, udrzel mic v souboji jenze on byl mezitim nekde mimo. kdyz se to secte s par zapasama, kde neda ani ten gol, tak ztraci fanousky strasne snadno

Reagovat
smazaný uživatel

Lopata rudá

Reagovat
bartlu

Xavi dneska vůbec nezvládl střídání. Feran co je naprosto k hovnu a zazdil několik golovek dohraje zapas.

Snad Xavi nebude nasazovat borce podle toho jak je má rad…

Reagovat
sylarko

cakal som adamu za ferrana a dembele ze pojde nalavo... ale ferran aj ked pali, tak vie podrzat loptu...asi ho preto nechal dohrat..

Reagovat
Rattlesnake

koundé je fakt špička ale.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Phillipinho

Cela ta trojice Bono-Kounde-Carlos je fakt perfektni.

Reagovat
roman1978

No ty vole, MATS . Mám infarkt.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé další asistence

Reagovat
Gazdo

Mat tak Ferran zakoncenie Lewu alebo Ronalda tak s jeho vyberom miesta trha vsetky rekordy. Takto zatial pali aj nemozne

Reagovat
sylarko

uz davno mohol preskocit benzemu v pocte golov

Reagovat
Gazdo

Asi behom troch zapasov. To som este fakt nevidel dostat sa do tolkych sanci. A to som si myslel ze ked sa zjavil Thomas Muller na MS2010 so svojim vyberom miesta ze lepsi uz v tomto nikto nebude ale Ferran ma ten vyber fakt neuveritelny. Ale zatial to drhne s koncovkou no

Reagovat
sylarko

ako je mlady. ono to snad prelomi a zacne mu to tam padat. ked bude premienat tie sance do ktorych sa dostava, moze byt buducu sezonu kludne nas najlepsi strelec a ziadny haland prist nemusi

Reagovat
bartlu

No, Pedri je miláček. Stoperi velmi dobrý výkon. Dembz taky dobrý. Feran bezkonkurenčně nejhorší hráč…

Reagovat
bartlu

Jo a Dani už na to proste nemá

Reagovat
Cracker10

Dani vi kde ma bejt a jak to hrat, bohuzel uz hodne propada no.

Reagovat
messi80

Ako back Up na pravého obrancu kľudne ešte na rok.

Reagovat
sylarko

ferran to tam strasne spomaloval. ked sa mohol rozbehnut, tak do toho utoku siel fakt pasivne

Reagovat
roman1978

Tak tři body jsou doma, druhé místo na světě a teď už jen doufat v dlouhodobější efekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas velké zlepšení, ten desetiminutový tlak před gólem to rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle, to co jsem viděl. Jsme hráli jak kdybychom se šetřili do pohárů. Pořád výklusy. Martial nejhorší výkon, který jsem v posledních letech viděl. Pedri vynikajicí. Nebýt Bona, dostanem tak trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě ho dá na hrot, když máme jak Mira tak Nesyriho

Reagovat
sylarko

tiez nechapem preco hral hrot. ked uz mal hrat, tak z lava

Reagovat
smazaný uživatel

lavička max, 7 zápasů a pokaždý hrůza...

Reagovat
Kluivert9

Martial je parodie na fotbalistu.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný kopyto, ještě, že jen hostovačka...

Reagovat
Messiáš

Velké zklámání. Nestíhal, chybí mu sebevědomí, rychlost má, ale než se rozběhne, tak to všechno trvá. Monchichák to snad vidí a v létě jej vrátí do United.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu chybí všechno, ale z těch jeho prostřihů jsem měl pocit, že sebevědomí má až až pomalej, nestabilní, do protiútoků se rozbíhal pozdě... párkrát mu vyšla přihrávka a vystřelil na branku, ale celkově ten výkon, měl to u prdele. Jarda Kužel by tam zahrál líp.

Reagovat
Phillipinho

Kounde, Carlos a Bono skvely vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

ti jsou konstantě vynikající, o tom žádná...

Reagovat
Jordi Alba

Bono Už jak byl v Gironě, tak jsem si říkal, že mít lepší obranu, mohl by to bejt takovej Oblak pro chudý.

Reagovat
sylarko

ferran keby aspon 50% sanci co mal vyuzil, tak je davno pred benzemom

Reagovat
Jordi Alba

Góly dávat bude, toho bych se nebál, bejt tam Adama, tak se ani do žádného zakončení nedostane a bezhlavě centruje do vápna.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ty centry letaly na ferrana, on nic nevypracoval, jen si nabehl

Reagovat
Jordi Alba

Braithwaite je tak nějak k ničemu, Luuk de Jong dobrej tak na hlavičky v posledních minutách, Dembélé sprinter, kterej toho spoustu připraví, když má den, Auba čísla sice má, ale hraje střed a tak pohyblivej taky není, Ansu je super, ale permanentně marod, Adama je sprinter ale s tím, že nic nevymyslí, s Depayem Xavi asi moc nepočítá. Ferran je pohyblivej, má výběr místa.., když pochopí, že nemusí všechno zakončovat sám a něco promění, tak bude hodně platnej hráč u nás v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

uprimne ja bych se toho zakonceni docela bal, on ma takovy az wernerovsky zpusob zakonceni, jak se k tomu stavi, do jakych mist zakoncuje. takovych zazraku jako se stalo se salahem moc nebyva. a hlavne mi prijde problem, ze barca je takovy klub, kde toho casu tolik dostat nemusi.

a na adamu jsi imo moc prisny , ze nic nevymysli, nakonec z tech krosu do vapna pada nejvic golu, kdyz je v tymu soucinnost (viz city), navic, kdyz ted mate aubu, tak to dava smysl, on si misto najde

Reagovat
sylarko

ono tiez mi pride ze ten postoj pri zakonceni ma ferran trochu divny. ono keby ten postoj skusil zmenit, tak by to aj lepsie trafal. a za druhe a nie len vyber miesta, ale vie sa k tej strele napr z poza 16 aj dostat. napr proti realu v prvom polcase kde mu fakt chybalo malo aby to zatocil k tycy. a ten najazd v druhom polcase ked siel sam na brankara a mohol si vybrat kam to da a on to takto odpali. tam to bude o tom postoji podla mna

Reagovat
Jordi Alba

Snad ne, nestraš. Vinícius to taky pálil pravidelně metr před bránou až na tribuny. Jo, mě Adama nevadí, jenom prostě co se týká čistě fotbalových kvalit, je pro mě Ferran jinde a úlohu sprintera a dribléra líp plní Demblba, ale tam těžko říct, jestli bude u nás pokračovat.

Reagovat
sylarko

tak ono aj adama tam mal par dobrych prienikoch a centrov, akurat dembele je teraz o lvl vyssie. a co sa tyka torresa tak jeho vyber miesta je paradny. akurat to zakoncenie. a druha vec parkrat tam mal pekne dost priestoru a neze by sa s tou loptou rozbehol a skusil 1v1 alebo co ale len s nou vyklusaval

Reagovat
smazaný uživatel

jak ten dembele vlastne dopadne, dneska tam i daval sprinty dozadu a skluzy, dopredu top, porad se nijak nerozhodl a ma ty nesmyslne podminky na plat?

Reagovat
sylarko

pyta 40m za rok, co je fakt moc....

Reagovat
Eichel

ak nemá dokonca už podpísané inde a týmito nezmyselnými podmienkami sa snaží hrať na to, že: ja som sa skutočne chcel dohodnúť, len oni nechceli.

Reagovat
Reggie

Reagovat
dextroza_m

Mno Real hraje venku ještě v Seville a s Atletama, ale i kdyby tohle prohrál, tak si myslím, že ostatní si pohlídá, možná snad Betis, ale... Nakonec rupnou s Osasunou a sfouknou Atlety

Reagovat
Euphael

Kdy bude upresneny termin zapasu Atletico - Real. Ma nekdo zkusenosti s nakupem listku pres web atletica?

Reagovat
Jordi Alba

Většinou 2 týdny před zápasem, někdy 3. Přes web to máš na jistotu, osobně bych to ani jinak už nekupoval. Já teď jdu kupovat na Barcelonu proti Cádizu, tam bych to v klidu koupil i na místě, kdybych chtěl, ale na Atlético proti Realu bych to asi neriskoval, pak by tam zbyla jenom nějaká naprd místa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele