LaLiga - preview 3. kola: Athletic chce ukončit čekání na výhru

26.08., 08:28, aktualizováno 28.08., 11:11
Previews
Nico Williams (© AFP)

Athletic má po úvodních dvou kolech na kontě jediný bod, další šanci k ukončení čekání na výhru dostane proti Valencii. Atlético Madrid bude plnit roli favorita proti Espanyolu. Real Sociedad má před sebou baskické derby s Deportivem Alavés.

Athletic Bilbao - Valencia CF

středa 19:00

Athletic neprožívá úplně ideální start do nové sezony a po dvou zaváháních si bude chtít konečně připsat první výhru. Může k tomu využít domácího prostředí a především síly soupeře. Valencia si totiž vede na startu ročníku ještě hůř než domácí a dosud neposbírala ani jeden bod.

Celek z Bilbaa má za sebou velmi příjemnou a úspěšnou sezonu, na kterou jeho fanoušci dlouho nezapomenou. Jednak se Lvům povedlo ukořistit pátou příčku opět slibující poháry, ale především ukončili dlouhou etapu bez trofeje. Víc než čtyřicet let čekali na nějakou výraznější trofej, než se v minulé sezoně dočkali vítězství v Copa del Rey. V nadcházejícím ročníku by se Los Leones rádi zúčastnili boje o kvalifikaci do té nejvyšší společnosti, tedy Ligy mistrů.

Tato očekávání byla ale mírně zchlazena tím, jak se Athletic prezentoval v prvních dvou kolech LaLigy. Pozornost médií se stále ještě zaměřovala na Nica Williamse a jeho rozhodnutí zůstat pro tuto sezonu v Baskicku, ale dost možná tím trochu trpělo i mužstvo jako takové. Hned na úvod se Athletic musel spokojit jen s bodem v utkání proti Getafe, v němž byl papírovým favoritem. A v sobotu se jeho pozice v tabulce ještě zhoršila poté, co Athletic těsně prohrál s Barcelonou. Tady už se zaváhání dalo očekávat a herně si Athletic nevedl zas tak špatně, ale i kvůli této ztrátě je jeho situace nepříliš lichotivá.

Po této prohře tak Athletic kvituje, že se může vrátit na domovskou scénu San Mamés, kde si drží velmi dobrou bilanci. Vlastně tu prohrál naposledy v srpnu minulého roku s Realem Madrid a od té doby se mu zde v rámci LaLigy daří už 19 zápasů neprohrát.

Valencia se pohybovala dlouhou dobu na spodku tabulky, pod vedením navrátilce Barajy se ale přesto její postavení mírně zlepšilo. Minule skončila devátá a to i přesto, že z posledních sedmi duelů LaLigy uhrála jen dva body. V tomto ročníku zatím fanoušci nemohou být moc spokojení. Valencia sice v obou duelech vedla, ale ani jednou to nedotáhla byť jen k remíze. Prohrála totiž s Barcelonou a naposledy dokonce i s Celtou, od níž dostala rovnou tři branky. To ve výsledku znamená, že Los Che nevyhráli už devět ligových duelů po sobě.

Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Agirrezabala - Gorosabel, Yeray, Vivian, Berchiche - Vesga, Prados Diaz - I. Williams, Sancet, Berenguer - Guruzeta

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardašvili - Foulquier, Mosquera, Gasiorowski, Vazquez - López, Guillamón, Pepelu, Rioja - Mir, Duro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.94 - 5.82

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Real Valladolid - CD Leganés

středa 19:00

Los tomu chtěl, že se v úvodních třech kolech už podruhé mezi sebou utkají dva nováčci mezi španělskou elitou, tentokrát týmy Leganés a Realu Valladolid. Oba celky udělaly svým fanouškům na úvod sezony radost, když si v úvodních dvou kolech připsaly každý po jednom vítězství.

Mužstvo z Kastilie a Leónu je po dvou zápasech na třech bodech. Poté, co v úvodním duelu zdolalo dalšího nováčka, Espanyol, klopýtlo celkem podle představ na hřišti věhlasnějšího Realu Madrid. Ten si šel od začátku za nápravou zaváhání z prvního kola a svého soupeře prakticky k ničemu nepustil. Skóre otevřel po pauze Valverde, na konci přidali další dvě branky žolíci Díaz a Endrick.

V tabulce je na tom o něco lépe Leganés. Tým z předměstí Madridu zatím v prvních dvou zápasech nepoznal hořkost porážky. Po úvodní plichtě s Osasunou 1:1 dokázal v krásném utkání uzmout tři body proti Las Palmas. Nepoložila jej ani neproměněná penalta z úvodu druhé půle, v jednasedmdesáté minutě totiž nádhernou ranou otevřel skóre Cruz, na nějž ještě o patnáct minut později navázal Franquesa. Ostrované pak už jen korigovali v nastavení na konečných 1:2.

Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Hein - Pérez, Comert, Boyomo, Rosa - Pérez, Jurić, Amallah - Ndiaye, Moro, Sylla

CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Soriano - Rosier, Porozo, González, Hernández - Brasanac, Neyou, Cissé - Cruz, Franquesa, de la Fuente

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.06 - 3.93

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Deportivo Alavés

středa 21:30

Fotbalisté Realu Sociedad o víkendu poprvé v nové sezoně vyhráli a očekává se, že na tři body zaútočí i v derby proti Deportivu Alavés. Svěřenci trenéra Imanola Alguacila mají k dobru nejen domácí prostředí, ale také lepší vzájemnou bilanci i aktuální formu. Alavés totiž ze dvou zápasů vydoloval jen bod a na vítězství stále čeká.

Real Sociedad se o víkendu dočkal, ale tři body proti Espanyolu se nerodily vůbec lehce. Výhru Basků zajistil až deset minut před koncem Takefusa Kubo. Důležitá výhra ale může "La Real" nakopnout a ve středu se jednoduše očekávají tři body. Real Sociedad je po dvou kolech devátý, připomeňme ještě, že úvodní kolo výsledkově nezvládl a prohrál s Vallecanem 1:2. Real Sociedad má i letos ambice na pohárovou Evropu a pokud chce pomýšlet i na Ligu mistrů, měl by podobná utkání na vlastním stadionu zvládat.

Na tři body v nové sezoně LaLigy stále čeká Deportivo Alavés. Hosté v prvním kole nestačili na Celtu Vigo 1:2 a o víkendu remizovali s Realem Betis 0:0. Přesto lze najít na výkonech i pozitiva. Proti Verdiblancos fungovala defenzíva a to se na Anoetě může hodit. V prvním zápase zase Deporitvu možná chybělo více štěstíčka, přeci jenom neudrželo brzké vedení a rozhodující branku inkasovalo až v závěru. Pro Garciův tým to ale není dobrý začátek a to mají před sebou zápas na půdě Realu Sociedad, odkud se body vozí velmi obtížně.

Lepší vzájemnou bilancí se pyšní "La Real", nicméně v posledních letech byly výsledky těchto utkáních velmi těsné. V březnu vyhrál Real Sociedad na Deportivu 1:0, ale na Anoetě došlo na plichtu. Alavés vyhrál na půdě svého baskického rivala naposledy v roce 2018.

Co se absencí týče, tak nejistý je start Andera Barrenetxey a trenérovi Alguacilovi nebude k dispozici též Arsen Zakharyan. Přestup Mikela Merina do Arsenalu byl zpečetěn, ale fanoušci se mohou těšit na příchod německého stopera Mattse Hummelse. Deportivo Alavés zase bude bez služeb suspendovaného Sedlara.

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Traore, Zubeldia, Martin, Lopez - Kubo, Zubimendi, Turrientes, Mendez - Oyarzabal, Becker

Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Sivera - Novoa, Abqar, Diarra, Sanchez; Benavidez, Guevara - Romero, Guridi, Conechny - Garcia

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.63 - 6.11

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Espanyol Barcelona

středa 21:30

O první bodový zisk v sezoně se ve středu od půl desáté pokusí na Estádio Metropolitano tým Espanyol Barcelona, který se po roce opět vrátil mezi elitu. Čeká jej ale velmi náročný boj, do cesty se jim totiž postaví madridské Atlético, které má za sebou velmi povedený víkend, kdy si doma jasně poradilo s překvapením minulého ročníku, Gironou.

Před domácími fanoušky Indiánů se poprvé představily tři velké letní posily. V základní sestavě nastoupil Argentinec Álvarez, v průběhu mače pak do hry zasáhli také Gallagher a Sörloth. A že to pro Colchoneros byla velmi povedená domácí premiéra, už v prvním poločase se trefil Griezmann, který se následně chvíli po pauze změnil v asistenta a nahrál na gól Llorentemu. Z rychlého protiútoku se pak ještě v nastavení prosadil Koke.

Atlético si tak ve druhém zápase připsalo premiérovou výhru v ročníku a se ziskem čtyř bodů se posunulo na čtvrté místo tabulky. Svou formu nyní bude chtít ve druhém utkání v řadě doma potvrdit už jen proto, že se utká s jasným outsiderem z Katalánska.

Espanyol do nového ročníku nevstoupil dobře. Kromě toho, že je společně s Valencií jediným týmem, který je po dvou kolech na nule, nedokázal také ještě vstřelit branku. Los v prvním kole byl navíc pro Katalánce příznivý, když jim přisoudil dalšího nováčka, Valladolid. Utkání však skončilo 0:1 v neprospěch Espanyolu, stejně jako duel druhého kola s Realem Sociedad.

V něm se Periquitos vůbec neprezentovali špatným dojmem. Naopak, dopředu je hnal domácí kotel a Sociedad se ze začátku nezřídka dostával pod tlak. Nakonec ale přeci jen rozhodla větší vyzrálost hostí, Takefusa Kubo se dostal k odraženému míči a deset minut před koncem jediným gólem utkání rozhodl ve prospěch Basků.

S Atléticem se nyní Espanyol utká po takřka roce a půl a jejich poslední střetnutí skončilo nevídanou přestřelkou. Soupeři se tehdy rozešli smírně, přestože favorit šel do vedení 3:0, Katalánci dokázali srovnat na konečných 3:3.

Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Giménez, Witsel, Le Normand - Llorente, Gallagher, Koke, Lino - Griezmann, Álvarez - Sørloth

Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
García - Tejero, El Hilali, Kumbulla, Gómez, Romero - Král, Gragera, Milla - Veliz, Puado

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 5.93 - 13.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
3
3
0
0
6 : 3
9
2
Villarreal CF
3
2
1
0
8 : 6
7
3
Celta Vigo
3
2
0
1
8 : 6
6
4
Atlético Madrid
2
1
1
0
5 : 2
4
5
Real Madrid
2
1
1
0
4 : 1
4
6
CD Leganés
2
1
1
0
3 : 2
4
7
CA Osasuna
2
1
1
0
2 : 1
4
8
Rayo Vallecano
3
1
1
1
3 : 3
4
9
Real Sociedad
2
1
0
1
2 : 2
3
10
Real Valladolid
2
1
0
1
1 : 3
3
11
Getafe CF
2
0
2
0
1 : 1
2
Real Betis
2
0
2
0
1 : 1
2
13
Sevilla FC
3
0
2
1
3 : 4
2
14
RCD Mallorca
3
0
2
1
1 : 2
2
15
UD Las Palmas
2
0
1
1
3 : 4
1
16
Athletic Bilbao
2
0
1
1
2 : 3
1
17
Deportivo Alavés
2
0
1
1
1 : 2
1
18
Girona FC
2
0
1
1
1 : 4
1
19
Espanyol Barcelona
2
0
0
2
0 : 2
0
20
Valencia CF
2
0
0
2
2 : 5
0

Zbývající zápasy

28.08. 18:00
Real Betis - Getafe CF (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (220)

Přidat komentář
inferno08

Král se dostal do sestavy kola

Ideální sestava druhého kola španělské ligy: Conde (Villarreal) - Llorente (Atlético Madrid), Bartra (Betis), Mingueza (Celta) - Valverde (Real Madrid), Král (Espanyol) - Yamal (Barcelona), Kubo (Real Sociedad), Cruz (Leganés) - Aspas (Celta), Lewandowski (Barcelona).

Králova LaLiga

Reagovat
santini

Veru, Iago je kráľ žiadne prekvapenie

Reagovat
Kejza

Reagovat
los_blancos
Reagovat
los_blancos

https://x.com/realmadrid/status/1827711517577425138

Po tých IKEA šatniach, čo sme striedali počas rekonštrukcie, táto vyzerá konečne na úrovni. Za mňa spokojnosť.

Reagovat
cr7sux

taky se ti tam blbě sedělo?

Reagovat
los_blancos
Reagovat
santini

No dnes to bude zápas, ktorý nás preverí.ponorka zaujímavo posilnila, my sa zas vezieme na víťaznej vlne. Keby chytal Guaita, trúfam si povedať remíza, s Ivanom to vidím trochu bledsie... Snáď sa dobre vyspal....

Reagovat
Pharrell

Zatím vedete 1:0 ale Villarreal začíná mít větší a větší tlak a šance na góly . Tak uvidíme nooo .

Reagovat
Pharrell

Sorry teda . Už je to 1:1 a domácí teď tlačí mačkají úplně Celtu. . Srry ale tady to nejspíše vypadá na otočku domácího Villarrealu .

Reagovat
Jordi Alba

Mingueza solid forma, přímák solid.

Reagovat
Pharrell

Ten asi dlouho nevydrží v Celtě Vigo .

Reagovat
Jordi Alba

Dveře domů má otevřené. Teda vzhledem k finanční situaci asi ne.

Reagovat
Phillipinho

Jeden z nejlepsich zapasu La Ligy mozna za poslednich par let. Klobouk dolu pred obema tymy

Reagovat
santini

Ako chápem, že celý futbalový svet si dnes zmlsol, ale mne v 98' pekne vyschlo v krku. Naozaj, keby to skončilo 7:7, nikto nemôže nič povedať. Verím, že Claudio ešte dnes podpise brankára domácich, ten čo tam vykúzlil za zákroky to bol masaker

Reagovat
Phillipinho

Swedberg to druhy zakonceni nepochopitelne odflaknul. To mel byt jasnej gol. Prvni sanci ho Conde dobre vychytal.

Reagovat
santini

Áno, to bol skvelý reflex...

Reagovat
Messiáš

Tady jsem si vylozene pochutnal, i co se tyce jinych lig, tak me nenapada moc lepsich zapasu..

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

reklama na fotbal

Reagovat
Pharrell

Reagovat
santini

Dpc namiesto 10:3 prehráme 3:4 po najbizarnejšom pokutovom kope, aký som za poslednú dobu videl williot tam nedá 2 1000% šance, tyčka, akože mali sme aj kus šťastia pri ofsajdovej dorážke, ale pre nezaujateho diváka reklama na futbal. Ofenzívne sme na tom aktuálne skvele, ale v obrane tradicne horime. Na výkone možeme rozhodne stavať, ale výsledok zamrzí. Inak vcelku dobre sa uviedol Alfon, uvidíme, či z neho niečo bude

Reagovat
Messiáš

Uzasny zapas, kterej mohl dopadnout jakkoliv. Ponorka vlastne dalsi takovej crazy match.

Trochu je mi lito, ze nevyuzil jednu z tech sanci Swedberg. Tohle melo skoncit remizove, kazdopadne Marcelino umi. Pepe vypada dost slusne, hlavne to zpracovani ma neskutecny..

Reagovat
santini

Dnes mu vyložene tie striedania vyšli.. Claudio tam pošle Huga, proti ktorému nič nemám a veľa si od neho sľubujem, a on v 98 urobí takúto penaltu... Vyložene ma ide rozhodiť od nervov. Williot bude jedného dňa jeden z našich najlepších predajov, ten chalan na to, že je záložník, sa každý zápas ocitá v 2-3 jasných šanciach. Na svoj vek veľmi dobrý

Reagovat
Messiáš

Jo, tak on už to byl obrovský talent, když přicházel. To, co byl tehdejší sezónu Veiga, jsem přesně čekal u něj a Coudet ho posílal do béčka a mlel, jak na to ten kluk nemá.

Campos měl často dobrou ruku, trochu je mi líto, že stále s Celtou nespolupracuje, nicméně pak začlo být jasné, že je má na druhé koleji.

Ti severští kluci se každoročně chytli povětšinou. Já pořád věřím, že by se mohl vyloupnout Douvikas

Reagovat
santini

S Douvikasom to mám tak 50:50. Nehovorím, že je zlý, ale ak chce zostať, musí ukázať viac. Keď ho posadil Larsen, stačí, aby sa Alfon ukázal v pár zápasoch a grek môže ísť do ... zabudnutia

Reagovat
Messiáš

Za mě musel něco umět, když jej vzali z Holandska a byl tam vyloženě golostrojem. Larsenovi to taky chvilku trvalo, než ukázal, co v něm je. Nicméně se nebudu pochopitelně zlobit, když vypipláte nějakeho mladíka z Cantery

Reagovat
santini

ako naozaj a mi páči, že sa nám darí dobre pracovať s mládežou a raz za čas posunúť niekoho z Fortuny do Áčka...

Reagovat
MystycMac

Pokiaľ dnes Barca vyhrá tak už budú obrovskými favoritmi...zvládnut 3 extremne ťažké zápasy zápasi za sebou klobok dole a ešte keď Real sa trápi z outsidermi.

Reagovat
zasranej malíř

Mít ve všem hned jasno po 2 kolech, klobouček dolů

Reagovat
misinho7

zbytocne reagujes na trolla

Reagovat
MystycMac

Treba brat do úvahy skym hrali ...napr Vo Valeciii Real nevyhráva ...Ono sa zda že je to iba dva kola ale to nie je malo, Barca keď si vytvorí náskok tak to len tak nepusti alebo si ani nepamätám aby niekedy Barca premrhala v druhej polke sezóny ligu kde viedla naopak Real s tým problém nemá...

Reagovat
-R2D2-

achjo

Reagovat
Raul=Real

Ty si fakt dement alebo sa len na dementa hráš?

Reagovat
MarcoBanco

Podľa obsahu bude mať tak max 15

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
blaugrana

Dnes zaloha Olmo-Casado-Fermin

Reagovat
rominhoFCB

Už máme jedenástku Barçy: Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Iñigo, Gerard Martín; Bernal, Pedri; Lamine Yamal, Raphina, Ferran a Lewandowski.

Reagovat
-R2D2-

Na Gerarda jsem teda hodně zvědavej..

Reagovat
Kluivert9

Torres

Reagovat
LAM

Tak celou dobu se čeká na registraci Olma a pka stejně hraje strašnej Ferran. Tohle prostě nepochopím a nevím proč zase budeme hrát v devíti v poli

Reagovat
LAM

Jak je možný že pokaždé co jedeme na Rayo s jakýmkoliv týmem, tak hrajeme ho.no a Rayo zápas sezóny?

Reagovat
Jordi Alba

Možná proto, že hrajeme píču.

Reagovat
LAM

Tak je pravda, že dávat Valleho zrovna na tenhle zápas je blbost, ale asi není koho tam dát.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Pharrell

Barca ale nevadí i když jsem fan Realu i tak si myslím že tl dnes hosté zlomí prolomí konečně a vyhrají tady nakonec 1:3

Reagovat
Messiáš

Začátek strašnej, Ter Stegen nechytne ani medicimbal, ale koledovali jsme si stejně

Reagovat
patas92

Jsem tušil, že první zápas co uvidím bude stát za hovno

Reagovat
LAM

Podle výsledku z posledních sezón nejtěžší venkovní zápas sezóny

Reagovat
Jordi Alba

Dát tam gólmanskou trojku do útoku, tak furt předvede víc, než polovina těch jelit.

Reagovat
LAM

No mimo prvních 10 minut bych řekl slušnej výkon, akorát chybělo zakončení.

Rayo klasicky hrálo jak o život, ale dokázali jsme se nasazením vyrovnat.

Já jen doufám, že Flick dostane i příští sezónu a nikdo nečeká, že s tímhle týmem na půlku z juniorky bude hrát letos o titul. Zatím ta změna v rychlosti a nasazení oproti loňksu je opravdu velkej a pokuď dostane šanci, tak ten tým bude časem skvělej. Bernal v 17 zatím hodně dobrej

Jinak očekávaně hrozně chybí LW a ta straně vůbec nefunguje a co je za dementa ten pacha? proč někomu takovýmu někdo neprošlápne koleno?

Reagovat
Messiáš

Tak Torres snad co nejdrive dolu..

Reagovat
Moshe Dajan

Jediný plán Barcy - dej míč Kundému nebo Yamalovi a čekej. První dva zápasy hráli výrazně líp, tohle je přečtené už před stadionem.

Reagovat
Jordi Alba

Ta hra vypadá úplně jinak, když tam místo Ferrana někdo postaví i fotbalistu.

Reagovat
Kejza

Už to tam viselo pěkně dlouho Od 30. minuty se na to dá koukat a druhej poločas už super

Reagovat
MystycMac

ten tlak Rayo nemalo šancu udržať... Extrémna ofenzívna sila.

Reagovat
LAM

Špinavý Rayo celej druhej poločas zkusí odležet.

Reagovat
Crustyq

Reagovat
Kejza

polehávali už v prvním

Reagovat
Messiáš

Raphhinha vlastně už od lonského závěru za Xaviho je na tom LW velice slušnej.

Reagovat
Doubas

Ten komentátor je úplně v piči a to ho poslouchám 5 min

Reagovat
los_blancos

Reagovat
LAM

Podvody v LL opět v akci. t jdou fakt do píče.

Reagovat
MystycMac

šľapák čo tam chceš riešiť...

Reagovat
masly008

Jeden udělá přirozený pohyb a hraje míč druhý tam strčí random nohu bez možnosti ten míč hrát.

Reagovat
LAM

šlápl mu na paleček? Ten zmrd se chytí za nohu jak kdyby mu jí uřízli a rozhodčí samozřejmě píská.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
MystycMac

Nemením stanovisko tejto Barcelone Real nemá šancu konkurovať... toto je demolacia...

Reagovat
Cracker10

spanelska liga je fakt komedie.

Reagovat
masly008

Jako tohle jestli je faul tak chápu proč jde LL do kytek.

Reagovat
Moshe Dajan

jo? tak se na druhou stranu podívej, jaká jasná penalta se nepískla pro Barcelonu

Reagovat
masly008

Ne nepodívám. Řeším tuhle situaci. Do teď jsem se díval na Spartu.

Reagovat
Moshe Dajan

já jenom, že bys potom mohl napsat "jako jestli tohle není faul tak chápu proč jde LL do kytek". Bylo by to zábavné.

Reagovat
masly008

Klidně pokud to byla stejná komedie.

Reagovat
Doubas

Tohle mi teda přijde jako úplná kokotina, vracet se k faulům, který měl teda když už, tak písknout rovnou

Reagovat
masly008

A hlavně žáden nebyl.

Reagovat
los_blancos

Reagovat
sylarko

Reagovat
2miguel1

To čo teraz piskol za kokotinu

Reagovat
alcantara

Toto je faul, dobre, ale zakrok na Olma v sestnastke nie je Som zvedavy, kedy tu kunda blancos zase napise nieco o podplatenych rozhodcoch.

Reagovat
Moshe Dajan

tady mu tu špišku kopačky přiblížili skoro mikroskopem když se chce, všechno jde

Reagovat
los_blancos

Reagovat
Messiáš

Daniiiiii Olmoooooo

Zerte!!!!!

Reagovat
LAM

Olmo je o 200% větší upgrade od ferrana

Reagovat
Jordi Alba

To furt nemusí znamenat lichotku, ale zatím je super.

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Visca el barca

Občas jedeš ty vtípky už přes závit

Reagovat
Jordi Alba

Já mám takovejhle nevím jak to nazvat rejpajícně ironicky ponižově urážející humor bohužel nonstop i normálně. Naštěstí EF diskuze jsou jako ženský, několik jich na to člověk vždycky uloví.

Reagovat
patas92

Zaregistrujte ho dvakrát

Reagovat
Messiáš

Ani noticky a tlacenka Raya nas nestavi. Yamal dalsi acko, nadhera

Reagovat
MystycMac

Olmo sympatak to od prvého pohľadu nebude ale hráč bude Top čo by Real dal zato keby mal takého založnika.

Reagovat
patas92

jak tohle není penalta za bránění ve hře

Reagovat
Jordi Alba

Ten tam zahrál tou rukou tak 3x tvl

Reagovat
iamek

Borec hrál rukou, tak 3x ne?

Reagovat
masly008

trošku ruka

Reagovat
2miguel1

Toto bola tak 3x ruka, co to je tam za idiota

Reagovat
Moshe Dajan

Soto Grado jede dnes drsné bomby

Reagovat
sylarko

Rozhodca sa pekne snazi tlacit domacich...

Reagovat
iamek

Dluzim rozhodčím v Anglii omluvu

Reagovat
Jordi Alba

Tohle na poměry LL furt není nic extra.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
JackBlack

Neuvěřitelná saskarna od rozhodčích

Reagovat
2miguel1

Ten Bernal dohral tuto sezonu

Reagovat
LAM

Snad ne. Těch katastrof máme až moc a on je fakt skvělej. Snad to byl jen pořádnej koňar.

Reagovat
-R2D2-

Tvl vždyť odcházel ze hřiště a sotva na tu nohu stoupnul. Jasný vazy na min. čtvrt roku mimo.

Reagovat
Crustyq

Olmo neskutečný upgrade oproti Ferranovi. Jinak celkově docela slušný výkon, když vezmu potaz, jak špatně se tam vždycky hraje. A zajímalo by mě, jaké jsou plány s G.Martinem, "už" má 22 a zatím nic moc, možná jen do rotace, když se nepřivede další bek.

Reagovat
Mateo16

Rui Silva odchádza do Benfiky za 9 mega

Assane Diao dostal ponuku z Hoffenhaimu cena 12 - 15 mega

Čaká sa na ponuku za Fekira na deadline

Ceballos príde ak sa podarí vyriešiť odchod Fekira

Reagovat
los_blancos

Ceballosa určite nepustíme...

Reagovat
Mateo16

Stačí aby on požiadal o prestup , dnešný zápas môže zavazit

Reagovat
los_blancos

Jasné, ale myslím, že aj on vidí, že po odchode Kroosa si zahrá viac ako dosť a môže tak tímu prispieť najviac doteraz. A keď vidím momentálnu formu Modrića...

Reagovat
Mateo16

Práveže moc nevidí pretože síce odišiel Kroos ale na tu pozíciu mu tam prišiel Bellingham a už dostáva pred ním priestor v zálohe aj Guler

Reálne zranený Bellingham, Camavinga a bez Kroosa a on ma odohraných 8 min

Reagovat
los_blancos

Pravda, lenže toto bude sezóna, kde môže klub odohrať teoreticky až 72 zápasov.

Reagovat
Mateo16

Well done Fekir prijal poniku a odchádza do Arábie

Ruku do ohňa že dnes bude hrať Ceballos 90 minút

Reagovat
los_blancos

Rayo sa po skvelom 1P príliš rýchlo uchýlilo k defenzíve a na to po právu aj doplatili. Barse to zatím ide slušne, no jak na tom reálne sú, sa ukáže až keď začnú hrať Európu.

Reagovat
Mateo16

Ďalší článok o tom ze Wirtz je číslo 1 na rok 2025

https://x.com/JorgeCPicon/status/1828799271103263004?t=i-gIExzwqp-gp7cipjFFnA&s=19

Keď už príde aspoň si to odskace Camavinga alebo Rodrygo

Reagovat
los_blancos

Relevo je asi ten najhorší možný zdroj

Reagovat
Mateo16

Real Madrid are now searching for a midfielder to replace Dani Ceballos since his exit could now happen.

@jfelixdiaz

Dani Ceballos has decided in recent days that he wants to LEAVE

Nechcem vidieť nahradu ale Zubimendi here we go

Reagovat
zasranej malíř

No, jsem zvědavý, koho místo něj chtějí přivést, nikdo mě moc nenapadá...to si taky Dani nemohl rozmyslet ten odchod driv? A ne na konci přestupaku?

Reagovat
misinho7

tiez neviem koho by mali priviest..akoze len dajakeho lavickara asi miesto Daniho nech obcas vybehne

Reagovat
smazaný uživatel

Zubimendi na místo Tchouameniho by bylo boží.

Reagovat
los_blancos

Asi jo. Ja som zachytil meno Éderson z Atalanty. Trochu iný post a charakteristika, než Zubi, viac fyzický, no keď vidím aktuálneho Tchoua s Modrićom, určite by sa hodil viac ako dosť.

Reagovat
misinho7

Tak prve dostat Slovan alebo Spartu a potom vyhrat zapas

Reagovat
MystycMac

No uvidíme čo dnes Real či nadviaže na posledné výkony a bude to trápenie, nečudoval by som sa výsledku ako včera Atletiko, ta ofenzíva nefunguje od Mbapeho očakávam klasiku 0+0 a Vinicius netrafí ani vráta na stodole. Hlavne nech da hrať Gulera to je jedna z mala pozitív v Reale momentálne, ma palebnú silu aj v minulom zápase mal smolu že mu tam nepadlo.

Reagovat
Mateo16

Tak Ceballos cestuje znova na kanarske ostrovy

Betis potrebuje viac casu , dokoncit prestup Fekira , Diaa , Rodriho spolu kapitalovo asi cca 25 mega

Do deadlinu sa to stihne. Bodaj by ale RM uz nestihol priviest nahradu , lebo to naozaj bude daka kktina typu Rabiot

Reagovat
wyqinac

tak na kanary dneska cestovali vsichni, ne?

Reagovat
Hachim Mastour

Konečne si si nastavil obľúbené kluby

Reagovat
Jordi Alba

Ten Abel je co za hráče, to je takovej horší Ferran tvl.

Reagovat
zasranej malíř

Courtois,Lucas,Militao,Rudiger,Mendy,Tchouameni,Valverde,Modřic,Brahima,Mbappe,Viní Jr

Reagovat
Mateo16

Brahim

Reagovat
misinho7

Brahim bude carovat

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jordi Alba

Abel haluzák.

Reagovat
Kluivert9

V Gironě hodně rychle zjistili, co je Ládík za kopyto

Reagovat
wyqinac

no nevypada to moc pozitivne, kdyz Girona delala vsech 5 stridani za stavu 3:0 a stejne nedostal ani minutu..

Reagovat
patas92

Pískej konec

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Moshe Dajan

obrana Realu

Reagovat
Jordi Alba

Pískej konec.

Reagovat
patas92

Reagovat
MystycMac

Jak malých chlapcov .. Viniciusova strela top jemu by som zakázal strielať.

Reagovat
wyqinac

prdele, to prepnu ze zapasu plzne a opakovacka golu

Reagovat
Moshe Dajan

Vinicius dokázal nemožné - s tímhle účesem vypadá jako ještě větší kokot než dřív.

Reagovat
alcantara

Uz viem, ako vyzera krizenec kona s dikobrazom.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mateo16

To branenie Tchuameniho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude zábava...

Reagovat
MystycMac

To ako to neustále ťahanie za dres Mbapeho plánuje rozhodca tolerovať ?

Reagovat
Jordi Alba

To už si zase změnil strany ?

Reagovat
Mateo16

Vinicius to su tak naivne a lacne straty dnes to ani nie je mozne

Reagovat
MystycMac

Real na uterák, no to bude krušná sezóna.

Reagovat
Moshe Dajan

Výborné dostupování Palmiček

Reagovat
Moshe Dajan

Cille moc hezky

Reagovat
Jordi Alba

Ty Valverdeho střely mimo vápno jsou celkem top.

Reagovat
Jordi Alba

Jak schválně hned další zajebal, když ho člověk pochválí.

Reagovat
Mateo16

Las Palmas hra ale životný vykon , neskutocne

Reagovat
Mateo16

Pri tomto tempe tam Luka uz po 20 minutach taha nohy za sebou

Reagovat
MystycMac

Jaj to nie je že Real hra zle ?

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Moshe Dajan

Sandro si to dobře dává, to je forma

Reagovat
MystycMac

Akurát som minule písal že Bernal ukázal aký je Tchouameny neschopak , tak teraz sa to len potvrdzuje katastrofálny vykon...

Reagovat
Feind

uplne mi to pripomina lonskou sezonu, kdy carlo zkousel posadit krosse/modrice, akorat letos uz tam neni toni, ktery by mu zachranoval prdel a taky bellingham je zraneny, ktery nam vyhral snad prvnich 7 zapasu

Reagovat
misinho7

Hroza. Ja viem ze to chce cas ale ta zmena na 4-3-3 nam teda nevychadza.

Vini a Mbappe zatial spolu vobec nevedia a skor obidvaja soluju. Hlavne Vini sa uz asi vidi so zlatou loptou a zatial totalne mimo.

Luka sorry ale vek nezastavis, na zaklad uz ani omylom.

Brahim dostal konecne sancu v zaklae a zatial najhorsi zapas co kedy za nas asi hral.

A ta nepresnost co mame, dlhu loptu neda snad nikto presne..

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný, kdo nepůsobí jako by byl pořád v předsezónní přípravě je Valverde a možná Militao.

Reagovat
misinho7

Valverde je stroj a buduci kapitan. Ten chalan vzdy ide 100%. On je tam naozaj jediny ktory si zasluzi vobec dnes hrat. Aj Mili ako tak ale ostatok je akoze des a hroza.

Ale desi ma ta spolupraca Viniho a Mbappeho zatial si len strasne zavadzaju..a tiez neviem ci je dobre mat dvoch hracov ktory tolko stracaju lopt, lebo samozrejme ze tym ze skusaju tak nie vzdy vyjde ale ked to skusaju obidvaja a nemaju den tak to je strata za stratou..

Reagovat
One-Real

Vinicius se vic soustredi na to, s kym se vyfoti a cim medialne zvysi sance na GB, kez by to nedostal. Luka zaklad mimo Bernabeu nene, i jako stridajici na tech zaverecnych 20 min je vsude o pul sekundy pozde. Rodri by za ty komentare o Gibraltaru mel dostat domaci vezeni ve Spanelsku.

Reagovat
misinho7

Vini ma brutalne stve. Ja sa bojim ze ta GB mu skor uskodi..

Reagovat
MystycMac

Ja dúfam že to daju Bellinghamovi...

Reagovat
unk

Brahim uplna katastrofa a vobec nerozumiem, naco hra Mendy proti takymto superom

Reagovat
Jordi Alba

Jak jsou fanoušci Realu zatím vůbec spokojený s výkonama Hazarda ? Přijde mi docela nemastnej, neslanej.

Reagovat
Feind

jestli myslis mbappeho tak zatim nic moc, potreboval by gola, aby to z nej spadlo

kazdopadne nejvetsi problem je, ze jsme se vubec nepokusili nahradit kroose, bellingham se zranil a ted tam musi hrat modric

Reagovat
MystycMac

Pre Real už neexistuje ľahký super každý znimi vie hrať vyrovnanú partiu dokonca ich prehrať, Vinicius Tchouameny tragédia výkon. Čakal som že to bude zle ale že az taká katastrofa, tam neje nič Obrana zmätkuje Záloha neexistuje a Útok bez formy...Olma mal radšej kúpiť Real podobný hráč im chyba.

Reagovat
Mateo16

Najhorsie na Viniciusovi ze on to proste pred 11stkou zasekne a utocna formacia Las Palmas sa sformuje a je vybavene , Mbappe ma smolu a Brahim je neviditelny.

Reagovat
misinho7

Brahim dojebal co sa dalo... aj ta uspesnot nahravok 64% hovorila za seba

Reagovat
Feind

rogrygo a arda za modrice s brahimem snad

Reagovat
misinho7

Kazdopadne stale je to zaciatok a je sanca ze po 10z a viac sa to chyti a bude to stroj..ale ked uz budeme stracat na Barcu 10b tak to uz bude asi jedno

Reagovat
MystycMac

hej začiatok stále žačiatok Nevyzerá žeby Barcelona mohla strácať body ta ich záloha rozoberie všetko rad radom.

Reagovat
misinho7

nereaguj na mna dik s trollmi to nema vyznam

Reagovat
MystycMac

tak nepíš nič dik

Reagovat
Pharrell

Bohužel Real no ….. sice teprve je začátek nové sezóny je jde celkem i vidět že tuto sezónu RM budou mít větší problémy bohužel .

Reagovat
kaja900

Hrůza děs zatím no, bude to hold trvat ještě pár zápasu než si to sedne Vinimu ty sóla nevychází a hrozně moc nepřesností od všech, tam není pomalu žádný přesný dlouhý míč.. jinak Brahim ukazuje že je top jako žolik, ale špatný když hraje základ.. snad se zase zvedneme ve druhém poločase a Rodrygo s Ardou to oživí

Reagovat
Pharrell

2 pol. snad bude mnohem lepší od RM . 1:3 konec bych bral teda

Reagovat
misinho7

podla mna len tak tak dame 1:1 ale snad sa mylim

Reagovat
Pharrell

No doufám že budeš mýlit . Uvidíme no . V 2 pol. rozhodčí jistě určitě nastaví více minut navíc ale hlavně RM mívá právě 2 poločasy lepší a silnější nooo .

Reagovat
drussbarb

Reagovat
MystycMac

Vinicius sa nechce podobať Roystonovi Drenthemu iba účesom ale aj vykonmi

Reagovat
Jordi Alba

Jako ono si to asi sedne, ale zatím je sledovat, jak se oba snaží tam překličkovat 3 hráče místo toho, aby hráli spolu je celkem vtipný.

Reagovat
misinho7

sialene

Reagovat
Pharrell

Je to šílené bláznivé přímo zatím no

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mateo16

Ten Moleiro neskutocny vykon skoda ze Palmy za neho chcu 15 - 20 mega

Reagovat
MystycMac

9 hračov Palmasu v 16stke

Reagovat
LAM

Špíny nemůžou, tak rozhodčí přispěchá s penaltou

Reagovat
kaja900

Co to meleš, to nebyla snad penalta? užívej že vedete ligu místo psaní nesmyslů..

Reagovat
MystycMac

To bude MISS

Reagovat
Pharrell

Reagovat
misinho7

Ten beton my na to absolutne nevieme to sa tesim skor na LM kde tam nebudu take betony lebo toto ked zavru tak to je sialeny pain pre nas.

Reagovat
misinho7

Daj tam Bobbyho

Reagovat
MystycMac

Firmina?

Reagovat
unk

Daj ho uz dole kurva, nech sa uvedomi...

Reagovat
misinho7

Vini nenahra dnes Mbappemu ani za kokot..crazy.

Reagovat
Feind

me prijde, ze vini nehraje proti palmam, ale proti mbappemu

Reagovat
misinho7

uplne..toto je sialene co stvara

Reagovat
Cracker10

On chce bejt jednicka to je jasny.

Reagovat
MystycMac

Reálne je až 3 Kylian a Jude su pred nim...

Reagovat
Cracker10

Kdyz myslis.

Reagovat
smazaný uživatel

Vinícius neskutečný co v této sezóně zatím předvádí.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
MystycMac

Byt Ancelotim zakážem Viniciusovi strielať ten to vôbec nevie

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mateo16

Ja uz neviem kedy ho ma dat dole

Reagovat
misinho7

Vinicius vola Mbappeho k nam a potom ho ignoruje lebo sa snad boji ze da viac golov abo co

Reagovat
MystycMac

Nech da Hrošika namiesto Drentheho

Reagovat
Jordi Alba

Jít na zem, tak je penalta.

Reagovat
Mateo16

Oni mu to u nas vysvetlia

Reagovat
MystycMac

šialenstvo čo robia Mbapemu vkuse za dres ho ťahajú....

Reagovat
Feind

s vinim by si mel nekdo pokecat, at se vzpamatuje a doufat, ze se bellingham brzo vrati ve forme

Reagovat
Moshe Dajan

Bylo to i na výhru, ale dobrý bodík Real velice špatný, bez penalty by neměli skoro nic.

Reagovat
Cracker10

Pici kurva.

Reagovat
Visca el barca

Fifa sestavička nefunguje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele