LaLiga - preview 27. kola

12.03.2021, 08:33, aktualizováno 15.03.2021, 08:47
Previews
Camp Nou (© AFP)
Barcelona vypadla z Ligy mistrů, ve španělské nejvyšší soutěži ale má vynikající formu a tu hodlá potvrdit i proti Huesce. Katalánský klub bude velkým favoritem a může ještě více oživit naděje na zisk mistrovského titulu, v případě triumfu bude na Atlético ztrácet už čtyři body...
FC Barcelona - SD Huesca  (pondělí 21:00)
Ještě před několika měsíci byly vyhlídky na titul pro Barcelonu mizivé, ale nyní jsou o poznání reálnější. Pokud Barcelona v pondělní dohrávce porazí Huescu, přiblíží se vedoucímu Atléticu už na čtyři body. Navzdory vyřazení z Ligy mistrů může být sezona Katalánců ještě hodně úspěšná.

Konec v osmifinále je samozřejmě pro klub formátu Barcelony hodně nepříjemný, ale na to, jak sezona začala, se začíná rýsovat zajímavě. Připomeňme, že Katalánci postoupili do finále Copa del Rey a nyní mají ideální možnost vrátit se plnohodnotně do boje o titul. Suma sumárum: Barcelona stále může dosáhnout na dvě prestižní trofeje.

Ligová forma Barcy zůstává nadále skvělá - už šestnáct zápasů v řadě neprohrála. V minulém kole porazila 2:0 Osasunu a přes 270 minut neinkasovala. A že se blýská na lepší časy naznačila i volba staronového prezidenta klubu Joana Laporty. Podaří se mu udržet největší hvězdu Lionela Messiho? Na odpověď si ještě budeme muset počkat.

Vraťme se na chvíli ještě k odvetnému zápasu Ligy mistrů proti PSG (1:1). Barcelona předvedla zejména v prvním poločase hodně dobrý výkon a jen vlastní neschopností proměňovat šance se připravila o lepší výsledek. Úchvatnou branku přitom vstřelil Lionel Messi, byť vzápětí nedokázal proměnit pokutový kop.

Barcelona vyzve v pondělní dohrávce Huescu a podle předpokladů by to neměl být problém. Hosté zůstávají na dně ligové tabulky a na nesestupové příčky ztrácejí čtyři body. Stále není nic ztraceno, na druhou stranu získat body na Camp Nou bude více než složité. Huesce se to v novodobé historii nikdy nepovedlo, tím spíš, že vždycky utrpěla osmigólový debakl. Hlavně nic takového nezopakovat, zní z tábora Azulgranas.

Poslední tým LaLigy před týdnem nezvládl přestřelku s Celtou Vigo a prohrál 3:4. Od konce ledna ale zvládl získat solidních osm bodů a šance na záchranu stále žijí.

Absence Barcelony se zatím nemění, takže k dispozici nebudou Piqué, Sergi Roberto, Coutinho a Fati. To není pro Katalánce nic nového. Tři hráči budou chybět Huesce, jmenovitě Ramírez, Silva a Mosquera.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Mingueza, Lenglet, Umtiti - Dest, Pedri, De Jong, Alba - Griezmann, Messi, Dembele
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Alvaro - Pulido, Siovas, Insua - Maffeo, Seoane, Rico, Galan - Escriche - Mir, Ferreiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 8.04 - 18.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Athletic Bilbao  (neděle 14:00)
Nedělní program 27. kola LaLigy vykopne zajímavý duel mezi domácí Celtou a hosty z Bilbaa. Těm se ve Vigu poměrně daří a teď se před nimi otevírá ideální možnost, jak odskočit svému sousedovi. Tím nejbližším je v tabulce právě Celta.

Celta se v minulém kole opět dokázala vyhrát a pro fanoušky to bylo opravdu záživné utkání. Padlo v něm sedm branek a Celta porazila nečekaně bojovnou Huescu poměrem 4:3. Po remíze s Realem Valladolid, která se dá rozhodně označit jako ztráta, to byl hodně potřebný výsledek. Teď se ale Celta chce pokusit o další tři body. Od poloviny prosince se jí ale ještě ani jednou nepovedlo, že by vyhrála dva duely po sobě.

S Bilbaem nemá špatné zkušenosti a zvlášť v posledních měsících se jí proti němu daří. Vyhrála dva z posledních tří vzájemných duelů, minule se v Bilbau radovala po výhře 2:0. Ani do tohoto utkání nepůjde Celta kompletní, protože jí schází Emre Mor, David Juncá a Sergio Álvarez. Kromě nich si ale vážně poškodil vazy i další brankář Blanco, který bude scházet až několik měsíců.

Bilbao stále ještě nemůže nasadit potrestaného stopera Iniga Martíneze, který si odpykává disciplinární trest. Jinak může trenér Marcelino počítat prakticky s kompletním kádrem.

Jeho cílem bude hlavně napravit minulé utkání, které se mu nepovedlo. Po dvou výhrách v řadě se totiž Bilbao postavilo v dohrávce odloženého 18. kola Atléticu Madrid a i když nad ním brzy vedlo zásluhou Ikera Muniaina, nakonec dovolilo silnějšímu soupeři otočit utkání v jeho prospěch. Nicméně to pro Bilbao neznamenalo pád tabulkou a baskický celek zůstává na 8. místě. O skóre právě před Celtou.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Araujo, Aidoo, Murillo, Caricol - Mendéz, Beltrán, Suárez, Nolito - Mina, Aspas
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - De Marcos, Núñez, Alvarez, Berchiche - Alex Berenguer, López, Vesga, Muniain - Williams, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.21 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Real Sociedad  (neděle 16:15)
Skvěle rozjetý tým trenéra Imanola Alguacila pokračuje v plnění svých pohárových ambicí a v neděli odpoledne se mu dostane střetu s týmem, který si Evropskou ligu momentálně sám užívá. La Real totiž jede do Andalusie, aby porazil domácí Granadu.

Adept na pohárové příčky v příští sezoně cestuje na místo, kde se Evropská liga nyní hraje. A dost možná se v Granadě bude hrát ještě nějaký ten čtvrtek. Granada sice v rámci ligy rozhodně nehýří optimismem, ale na Evropskou ligu si zvykla velmi dobře a daří se jí. Po Neapoli, kterou se štěstím porazila, si totiž poradila i v prvním osmifinále, když doma nasázela dvě branky Molde a do odvety má více než slibnou pozici.

V LaLize už to ale taková hitparáda není. Granada vyhrála jen dvakrát za posledních deset ligových kol a aktuálně sídlí až na desátém místě. A ani tentokrát nic nenaznačuje tomu, že by se tým trenéra Diega Martíneze měl dočkat tří bodů. V rámci první ligy totiž Granada prohrála šest z posledních sedmi vzájemných utkání.

Tentokrát se navíc unavená a nepočetná domácí družina musí potýkat s absencemi jako Neyder, Luis Milla, Luis Suárez, Alberto Soro, Darwin Machís, Jesus Vallejo, Carlos Neva, Maxime Gonalons a Pepe. Hosté postrádají Pacheca, Elustonda, Zalduu, Sangalliho a Solu.

Do utkání na Estadio Nuevo Los Cármenes ale jdou v dobrém rozmaru. Po nečekané dělbě bodů s Realem Madrid v minulém kole uspěli a připsali si tři body proti Levante. K tomu jim stačila jediná branka Mikela Merina, jež jim zajistila současné páté místo. Pokud by La Real vyhrál, aspoň na pár hodin by předskočil čtvrtou Sevillu.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Foulquier, Duarte, Sánchez, Quini - Vico, Herrera, Quina, Angel Montoro, Puertas - Molina
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Alex Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Muñoz - Silva, Zubimendi, Merino - Januzaj, Isak, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.70 - 4.00 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Villarreal CF  (neděle 18:30)
V nedělním podvečeru se na Municipal de Ipurua představí Villarreal. Postavení týmů v tabulce je diametrálně odlišné, přesto mají jedno společné - dlouhou sérii bez vítězství. Domácí Eibar čeká na tříbodový zisk od 3. ledna, zatímco "Žlutá ponorka" od 8. ledna. Komu se podaří negativní sérii ukončit?

Celkem devět zápasů čeká Eibar na vítězství a zatím stále zůstává na předposledním místě tabulky. Jeho ztráta na sedmnácté Elche sice činí jen dva body, ale to má o jeden odehraný zápas méně. Klíčovým úkolem Eibaru je letos záchrana a hlavně z tohoto důvodu by měl začít sbírat body. Domácí naposledy neuspěli v souboji s Cádizem, když o osudu utkání rozhodla jediná branka Álvara Negreda.

Favoritem nedělního duelu bude Villarreal, který se ovšem výsledkově také trápí. Pokles formy přišel ve vskutku nevhodnou dobu, zrovna ve chvíli kdy "Žlutá ponorka" atakovala pozice zaručující Ligu mistrů. Právě milionářská soutěž byla velkým cílem letošní sezony, avšak aktuální ztráta jedenácti bodů nedává příliš mnoho šancí.

Pro Villarreal existuje ještě jedna cesta skrze Evropskou ligu. Ve čtvrtek Emeryho svěřenci porazili Dynamo Kyjev 2:0 a do čtvrtfinále mají výrazně blíže. Co se týče LaLigy, tak Villarreal naposledy prohrál s Valencií 1:2 a nevyhrál v osmém ligovém zápase v řadě.

Villarreal v prvním zápase letošní sezony Eibar porazil, avšak výsledek byl velmi těsný. Eibar dokonce na Estadio de la Cerámica vedl, ale výsledek neudržel a nakonec prohrál 1:2.

Eibar se bude muset obejít bez Pedra Bigase a Robera, zbytek kádru je trenérovi plně k dispozici. Horší situace panuje na straně hostů. Unai Emery nemůže počítat s Albiolem, Funesem Morim, Coquelinem, Pinem a Peňou.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pozo, Oliveira, Arbilla, Angel - Leon, Diop, Exposito, Gil - Enrich, Kike
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Foyth, Funes Mori, Torres, Estupinan - Chukwueze, Capoue, Parejo, Gomez - Moreno, Paco Alcacer
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.51 - 3.37 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Real Betis  (neděle 21:00)
Španělskou LaLigu čeká v neděli večer jedno z nejprestižnějších derby. V boji o krále Andalusie změří síly Sevilla FC s městským rivalem Realem Betis. Utkání je známé jako El Gran Derbi nebo Derbi Sevillano. Oba celky v tuto chvíli bojují o účast v Lize mistrů a o poznání blíže jsou hráči Rojiblancos. Sevilla je v tabulce čtvrtá, zatímco Real Betis šestý.

"Víme co derby emocionálně pro město i oba kluby znamená. Je to ale zápas LaLigy, u kterého se vždy snažíme o naplnění ambicí a cílů. Soupeř je v dobrém rozpoložení a má dobrého trenéra i hráče. Nejdůležitější ale je, co předvedeme a na to se musíme soustředit," nechal se slyšet na tiskovce trenér Lopetegui.

Sevilla se v týdnu definitivně rozloučila s Ligou mistrů, když po úvodní porážce jenom remizovala v odvetě s Borussií Dortmund 2:2. Poslední soutěží tak zůstává LaLiga, kde je cíl jasný - skončit minimálně do čtvrtého místa. Sevilla tohle kritérium zatím splňuje a s jedním zápasem k dobru má na Real Sociedad tříbodový náskok.

Každopádně aktuální forma Sevilly není dobrá. Dvě kola v řadě prohrála a zejména díky tomu se její náskok povážlivě ztenčil. Teď jí navíc čeká rozjetý Betis, který naopak nabírá dech. "Bohužel takto krásný zápas, o který se všichni zajímají, jedno z nejdůležitějších derby na světě, nemůže být hráno s diváky. Ale to co můžeme je cítit tu energii a ducha, kterou budou mít zítra fanoušci Sevilly," dodal Lopetegui.

Betis minulý týden zvítězil počtvrté v řadě a už okupuje pohárové příčky. Ještě před nedávnem to přitom vypadalo na čirou utopii. Betisu se v první polovině sezony nedařilo, ale zkušený trenér Manuel Pellegrini dokázal zapracovat a vtiskl týmu jasnou tvář. Verdiblancos si od nového roku postupně naservírovali Huescu, Celtu Vigo, Osasunu, Villarreal, Getafe, Cádiz a naposledy Deportivo Alavés. Na čtvrtou Sevillu ztrácejí šest bodů a rozhodně nejsou bez šance na Ligu mistrů.

Sevillské derby to je vždycky velká událost. První letošní střetnutí skončilo plichtou, ale v minulé sezoně v obou zápasech kralovala Sevilla. Betis vládl městu v roce 2018 a po třech letech by to rád zopakoval.

Kouč Julen Lopetegui bude postrádat pouze Aleixe Vidala, jinak je zbytek kádru pohromadě. Tři hráči pak scházejí Betisu, jmenovitě se jedná o Marca Bartru, Daniho Martina a Víctora Camarasu.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Navas, Kounde, Carlos, Acuna - Jordan, Fernando, Rodriguez - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Emerson, Mandi, Sidnei, Gonzalez - Ruibal, Rodriguez - Fekir, Guardado, Canales - Juanmi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.55 - 4.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo Alavés - Cádiz CF  (sobota 14:00)
Prvním sobotním duelem 27. kola LaLigy se stane střetnutí mezi domácím Alavésem a hosty z Cádizu. Nad domácími se vznáší vykřičník, protože jejich forma je naprosto žalostná.

Deportivo Alavés se dočkalo za 26 zápasů jen pouhých pěti výher a nikdo v celé lize neprohrál tolikrát jako právě Depor (14 porážek). Tohle číslo ho sráží hodně nízko a v současné době až na předposlední místo tabulky. Hned po Granadě má Alavés druhou nejhorší obranu v soutěži, dosud dostal už 42 branek, a je tedy jasné, co ho táhne ke dnu. V minulém kole byl hodně blízko nečekané výhře, jenže promarnil dvougólový náskok a od Betisu si nechal dát tři branky.

Ani historie mu před sobotním utkání příliš nefandí, protože Alavés to s Cádizem moc neumí. Za dosud odehraných 11 duelů, z nichž většina se udála ve druhé lize, vyhrál nad Cádizem jen jednou.

Cádiz si taky nemůže zrovna pískat, protože ani jeho sezona se nevyvíjí úplně bezproblémově. Ale na rozdíl od Alavésu dokáže tým trenéra Cervery občas překvapit. Jako třeba když remizoval s Barcelonou nebo naposledy vyhrál o jednu branku nad Eibarem. Od Alavésu je nyní vzdálen šest bodů.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Laguardia, Lejeune, Duarte - Pellistri, Battaglia, Manu Garcia, Rioja - Joselu, Edgar Mendez
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Mauro, Cala, Espino - Salvi, Jonsson, Mari, Fernandez - Negredo, Sobrino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.08 - 4.01
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Elche CF  (sobota 16:15)
Real čeká již brzy odvetné utkání osmifinále Ligy mistrů, které se pro něj zatím vyvíjí velmi dobře a právě tato soutěž může rozhodnout o úspěšnosti nebo neúspěšnosti celého ročníku. Ještě před Atalantou se ale Bílý balet pokusí skolit Elche. To je sice jasným outsiderem, ale umí překvapit.

Real Madrid nuceně opustil druhou příčku a ke své zlosti ji přenechal nenáviděné Barceloně. Pořád je ale mezi rivaly rozdíl jen dvou bodů a Bílý balet bude chtít stříbrnou příčku zpátky. Šanci k tomu má v sobotu proti Elche, což by pro něj nemělo představovat větší potíže. A to i přesto, že v posledních dvou duelech už tým trenéra Zidana nevyhrál.

K překvapení mnohých si z utkání s Realem Sociedad odnesl jen bod a stejný výsledek uhrál také v madridské derby s Atléticem. Pokud bychom počítali i Ligu mistrů, tak Real už ve čtyřech zápasech za sebou nedal víc než jednu branku. Zpět do formy se ale po lehkém zranění vrací Karim Benzema, který se postaral o dělbu bodů i v derby.

Přihrávkami ho zásobuje mimo jiné německý metronom Toni Kroos. Ten nedávno obdržel cenu pro nejlepšího hráče za měsíc únor a zmínil se mimo jiné o nadcházejícím duelu s Elche. "Je jedno, jaký zápas hraju. Podstatné je moje úsilí a odhodlání, které se nemění. Snažím se hrát svou hru a vždycky maximálně pomoct svému týmu. Vždy preferuji týmové vítězství před vlastními úspěchy. Čeká nás další náročné utkání, které chceme zvládnout, abychom se mohli posouvat v tabulce pořád výš."

Realu nepomohou Dani Carvajal, Mariano a dost možná ani Hazard s Ramosem. Elche postrádá pouze Emiliana Rigoniho.

Především by ale hosté potřebovali napodobit minulé utkání. Proti Seville byli také jasným outsiderem, s nímž neměl mít pohárový účastník žádné potíže. Jenže měl a houževnaté Elche se díky gólům Gutiho s Carrillem dočkalo překvapivých tří bodů. Proti Realu se mu to samozřejmě nikdy nepovedlo, ale naposledy v prosinci s ním dokázalo aspoň remizovat. Dokáže až 17. tým tabulky tento úspěch zopakovat?
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Vázquez, Nacho, Varane, Mendy - Modrić, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Rodrygo
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Barragán, Calvo, Verdú, Mojica - Morente, Marcone, Guti, Fídel - Carrillo, Boyé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.19 - 14.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Valladolid  (sobota 18:30)
Osasuna i Valladolid se aktuálně nacházejí mimo sestupové pásmo, neznamená to však, že by měly vyhráno. Oba celky nadále potřebují bodovat a v sobotu k tomu budou mít další příležitost.

Domácí Osasuna začala pravidelně sbírat body a nevede si špatně. Před týdnem sice doma podlehla Barceloně 0:2, ale to nebylo nijak překvapivé. Od začátku února dokázal klub z Pamplony získat solidních devět bodů a vyšplhat se v tabulce na třinácté místo. Zajímavé také je, že Los Rojillos od Vánoc neprohráli dvě utkání v řadě a pokaždé se dokázali oklepat a získat minimálně bod. Povede se to i proti Valladolidu?

Ten je v tabulce postaven níže a na svého sobotního soupeře ztrácí tři body. Na rozdíl od něho v minulém kole vyhrál, ale obecně lepší formu v žádném případě nemá. Valladolid zvítězil nad Getafe 2:1 po osmizápasové sérii bez vítězství.

Oba celky samozřejmě ještě nemají záchranu v kapse. Osmnáctý Eibar je vzdálený šest respektive tři body, takže se musejí mít na pozoru.

V posledních letech je vzájemná bilance vyrovnaná. Poslední duel v prosinci ovládl Valladolid, který doma zvítězil po pěkné přestřelce 3:2. Dočkáme se gólových hodů i tentokrát?

Trenér Jagoba Arraste se bude muset obejít bez Iňiga Péreze a Facunda Roncaglii. Oba jsou zranění. Do utkání nezasáhnou ani Rubén Martínez a Ezequiel Ávila. Absence hlásí i protější strana, jmenovitě scházejí Pablo Hervías, Maranhao, Raúl García a Kiko.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Nacho Vidal, Aridane, D Garcia, Sanchez - Torres, Lucas Torro, Moncayola, R Garcia - Calleri, Barja
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Roberto - Janko, Fernandez, Yamiq, Olaza - Plano, Mesa, Ruben Alcaraz, Orellana - Weissman, Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.18 - 3.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Atlético Madrid  (sobota 21:00)
Hlavní město Španělska má před sebou další zajímavé derby, tentokráte mezi Getafe a vedoucím Atléticem. Pro hosty je to generálka na veledůležitou odvetu Ligy mistrů na půdě Chelsea FC. Vedoucí celek LaLigy si nemůže proti Getafe dovolit příliš šetřit oporami, jeho náskok na čele se postupně ztenčil na šest bodů a navíc v závěsu číhají Barcelona s Realem Madrid.

Getafe přivítá slavnějšího soka v ne úplně ideálním rozpoložení. Nedávno si sice vyšláplo na Valencii (3:0), ale jinak kráčí od porážky k porážce a pohybuje se nebezpečně blízko sestupu. Azulones mají k dispozici pět bodů na Eibar, což není zrovna příliš. Výsledkově navíc stále nepřesvědčují, což znovu ukázali v minulém kole na půdě Valladolidu, kde prohráli 1:2. Getafe od začátku nového roku prohrálo už sedm zápasů a pokud v tomto duchu bude pokračovat, se záchranou ho čekají plné ruce práce.

Azulones se v sobotu večer budou moci vytáhnout, protože hostí vedoucí Atlético Madrid. Colchoneros čeká v týdnu důležitá odveta osmifinále Ligy mistrů proti Chelsea, ale šetřit opory zrovna dvakrát nemůže. Náskok na čele LaLigy se totiž pokrátil na šest bodů a na jakékoliv další zaváhání trpělivě čekají Barcelona s Realem Madrid. Ještě připomeňme, že úvodní duel s Chelsea na Wanda Metropolitano ovládli Blues 1:0 a mají tak výrazně lepší výchozí pozici.

Rijiblancos v týdnu dohrávali těžký duel proti Bilbau a i když prohrávali po brance Muniaina, dokázali výsledek otočit ve svůj prospěch. Atlético je letos na hřištích soupeřů těžko k překonání. Povedlo se to jen Realu Madrid.

Getafe na svého městského rivala vůbec neumí. Svěřenci Diega Simeoneho porazili Getafe od roku 2013 třináctkrát za sebou! A pokud bychom hledali výhru Getafe, museli bychom až do roku 2011.

Nejcitelnější absencí v řadách Getafe je bezesporu Jaime Mata, který si odpykává karetní trest. Scházet bude také Dario Poveda, jinak je Bordalásův tým kompletní. Ani u Atlética není situace dramatická. Do sestavy se vrátil Trippier a tak se zdá, že jedinou absencí je obránce José Giménez.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Djene, Cabaco, Olivera - Nyom, Arambarri, Alena, Maksimovic, Kubo - Unal
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Savic, Felipe, Hermoso - Llorente, Koke, Lemar - Felix, Suarez, Carrasco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.22 - 3.24 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Valencia CF  (pátek 21:00)
Jak už bývá v LaLize dobrým zvykem, páteční večer zpestří fanouškům fotbalu tradiční předehrávka. A tentokrát by mohlo jít o opravdovou lahůdku, protože na programu je derby mezi Levante a Valencií.

Derby del Turia, to je oficiální pojmenovaná utkání mezi Valencií a Levante. Dva nejvýznamnější kluby tohoto historického města se utkaly v první lize už 35krát. Vůbec poprvé se proti sobě postavily už v roce 1920, ale v LaLize se potkaly až 43 let později. A co je zajímavé, tak Levante na Mestalle ještě nikdy nevyhrálo!

Teď však bude mít nepopiratelnou výhodu domácího prostředí, kde už body přeci jen sbírá trochu pravidelněji. Tedy, na poslední derby hrané doma na Estadi Ciutat de València Levante nebude vzpomínat rádo, protože od Valencie dostalo čtyři branky. Ale jinak se mu zde celkem daří. A to nejen proti Valencii - v tomto ročníku doma ze třinácti duelů prohrálo jen dvakrát. Mimochodem, Valencia doma uhrála jen o jeden bod víc.

Derby se v pátek večer nebude týkat hráčů jako Sergio Léon, Rober Pier, Sergio Postigo, Nemanja Radoja, Gonzalo Melero či José Campaña. Hosté přijedou bez Gómeze, Račiće, Gayy nebo Solera. Všichni totiž dostali v minulém kole karty, které je do dalšího duelu nepustí.

Levante v poslední době vypadlo z Copa del Rey na úkor Bilbaa těsně před branami finále a následně prohrálo v lize s Realem Sociedad. Valencia jde do derby v lepší náladě, protože oproti předzápasovým předpovědím si poradila s Villarrealem. Stále je však až na 12. místě a na Levante v tuto chvíli ztrácí dva body, což z celého utkání dělá ještě napínavější podívanou.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Cardenas - Son, Coke, Duarte, Vezo, Toño - Rochina, Vukčević, Bardhi - D. Gómez, Morales
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Correira, Gabriel, Guillamon, Lato - Wass, Oliva, Musah, Guedes - Gameiro, Kang-in
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.39 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid26195250:1862
2.FC Barcelona26175457:2256
3.Real Madrid26166444:2154
4.Sevilla FC25153735:2048
5.Real Sociedad26129543:2145
6.Real Betis261331036:4042
7.Villarreal CF26813534:2937
8.Athletic Bilbao26961137:3133
9.Celta Vigo2689934:4033
10.Granada CF26961132:4433
11.Levante UD26711835:3532
12.Valencia CF26791032:3630
13.CA Osasuna26771223:3528
14.Cádiz CF26771222:4128
15.Getafe CF26761321:3227
16.Real Valladolid265101125:3725
17.Elche CF25591123:3724
18.SD Eibar264101220:2922
19.Deportivo Alavés26571422:4222
20.SD Huesca263111225:4020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (175)

Přidat komentář
teenz

Ramos zůstáva, Cris chce zpět, ZZ obnovuje starou gardu?

Reagovat
misinho7

Akoze na jednej strane sen ze CR spat na druhej, aky sialeny plat by mal, uz to nie je predsa ten Cris z 5 rokov dozadu napr, a kebyze ma jeho prichod zhatit prichod Mbappeho ci Haalanda tak v ziadnom pripade. Ale ak by siel s platom vyrazne dole a vedel by akceptovat aj nahradnika obcas(ak by teda prislo nejake to delo z tej dvojicky) tak by som ho bral. Ale samozrejme je to nerealne.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Přesně jak říkáš, bohužel, nereálné.

Reagovat
Raul=Real

Tak tak...predlzit este Benzemu, Modrica, Lucasa a ide sa na to

Snad od novej sezony uz s divakmi...aby dali ZZ na javo co si myslia o jeho futbale

Reagovat
valloire

potřebujeme novou krev, takže holt Krále ne

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim. V soucasny dobe musi jit takovy kontrakt Haalandovi nebo Mbappemu a ne zpatky Ronaldovi.

Reagovat
valloire

přesně

Reagovat
teenz

Reagovat
technecium

Ronaldo s odpovídajícím servisem strčí oba dva do kapsy... Tři roky klidně ještě úplně v pohodě... To stejný se dá říci i o Messim. Ti dva jsou o tolik jinde než zbytek světa, že ten jejich úpadek je jen o tom, že oba mají okolo sebe nejhorší týmy za celou svoji kariéru...

Reagovat
smazaný uživatel

No a za ty 3 roky budeme ve stejny prdeli jako ted, budeme hledat Ronaldova nastupce. Jen s tim rozdilem ze Haaland nebo Mbappe uz budou nedosazitelny.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Ten Ramos ještě není vůbec jistý, ne? Jinak teda Crise bych bral zpátky hned, ale ideálně teda bez Zidana, no.

Reagovat
teenz

No já bych nebral nikoho dokud nevyřešíme post trenéra.

Reagovat
Anacron

Nesmysl. Aby si přišel pokazit ty neuvěřitelný statistiky a dostával čočku od dementních fanoušků, kteří si myslí, že v 36 letech bude rozhodovat naprosto každý zápas? Navíc momentálně do otřesně složeného týmu. Taky by to ztrapnilo Pereze a zahodilo ty roky, co se dostáváme z jeho odchodu. A za dva roky bychom mohli začínat znova? Jeho odchod byla chyba a šíleně mě to nasralo, ale návrat už fakt snad ne.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Odegaard je nove kapitanem norsky repre. Ve 22 letech, hezky pekne.

Reagovat
misinho7

verim ze v lete pride, nieze ho vtom Arsenale presvedcia..a moze rovno zavolat kamosa z repre

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamwo.com/4362a0b6

Jinak vcera se celkem predvedl. Pekny golaso.

Reagovat
misinho7

videl som topka

Reagovat
LAM

Nechci nijak snižovat,jelikož mě určitě odsoudíte jako fanouška Barci,ale tohle byla teda naprosto jasná chyba golmana-střela přímo doprostřed brány a on to vůbec netrefil tou rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja souhlasim, tohle jde jednoznacne na triko toho golmana. Strela to ale byla furt pekna.

Reagovat
smazaný uživatel

a je vidět, že při té hře i přemýšlí a rozhoduje se ve velké většině správně.

Reagovat
smazaný uživatel

jn ale zaplavalo to

Reagovat
teenz

Reagovat
technecium

Laporta prej hodil vidle do Wijnalduma, že mámě Moribu jo? Nejlepší zpráva

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

On i ten Halland nevypadá tak nereálně. On ho Laporta udělá

Reagovat
technecium

Ze všeho nejvíc doufám, že Messiho ukecáme, aby zůstal. I Hallanda bych za to obětoval.

Reagovat
Visca el barca

Rozhodně to bude velmi zajímavé léto Cristiano, Leo, Halland. A to jsem nevyjmenoval další jména.

Reagovat
Jordi Alba

Já bych možná toho Ronalda do Realu i bral, ať ty zápasy mají náboj, ale pochybuju, že k tomu přestupu dojde. Zároveň by ale Real zavřel dveře před dvojicí Mbappé, Haaland a nejrozumnější je prostě zkusit získat aspoň jednoho, na úkor Ronalda a tohle Peréz prostě ví.

Reagovat
Jordi Alba

Barcelona i Real jsou v situaci, kdy je pro ně asi nejlepší nabídnout Haalandovi to nejlepší, co můžou, z Dortmundu skoro jistě po sezóně odejde a těch možností taky nebude moc. PSG a Bayern asi ne, Seria A , zbývá nám Barcelona, Real a z Anglie reálně Manchestery mu nabídnou to, aby dorovnaly nabídku.

Reagovat
ADM

chlapci, vy meníte názory každé kolo

Reagovat
technecium

Jen idiot nemění nazory

Reagovat
valloire

no ale každý kolo? jsi baba či co?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já věřím tomu, že Messi zůstane. To, co on chce a potřebuje, je především soutěživý tým, který je schopný hrát o tituly. A myslím, že už poslední měsíce ukazujeme, že ten tým se spoustou mladých hráčů se zlepšuje a během příštích let bude mít takový ambice, pokud se podaří posílit na slabých místech (stoper, hrot). Laporta je pro mě dostatečnou zárukou toho, že mu takový kádr dá k dispozici. Ta odveta s PSG může být pro něj nadějí k tomu, aby tomu týmu věřil, že dokáže hrát na podobným levelu. Jeho odchod do City nedává smysl, takže zbývá prakticky pouze PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to nedávalo smysl? Messi podle mě nemá čas, aby čekal na něco, co možná nepřijde. Co změní jeden dobrý zápas v LM, který byl stejně k hovnu? V Manchesteru je ten vítězný tým právě teď a při současným stavu Kuna Guardiola ani nebude muset moc přemýšlet nad sestavou, prostě je vymění a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych mu to přál, aspoň na rok. Ale je jasné, že nikam nepůjde. Bohužel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Protože je úplně jiná situace než na konci loňský sezony. V čele Laporta, se kterým má skvělý vztahy, tým ušel za ten rok solidní cestu, od začátku kalendářního roku si snad nelze nevšimnout, jak je Messi spokojený a jak dobrý vztahy má s mladými hráči. Můžu ti říct, že jsem ho dlouho neviděl tak spokojenýho. Navíc ten tým ukázal soutěživost a pokud bude adekvátně posílen (2 top posily - stoper a “9”), tak se bude moct měřit s každým.

Odchod do City dával smysl vloni, kdy to bylo v Barce v absolutním rozkladu a nikdo neviděl světlo na konci tunelu. Letos už musíš posuzovat jiný parametry, situace se dost změnila a nevěřím, že by chtěl tahat milovanou rodinu do cizího prostředí, kde jsou tak odlišný podmínky. O tom mluvil i v rozhovoru, že to bylo jeho nejtěžší rozhodování.

Reagovat
Gazdo

Laporta este nezlozil prachy nie? A co su spekulacie tak mu odisiel jeden clen ktory mal zaobstarat mensi prinos penazi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Složil včera, dvě banky se za něj zaručily. Giró, který nakonec nebude jeho ekonomickým viceprezidentem, by prý měl pomáhat z Londýna a už má za něj náhradu. Zítra by měl oficiálně převzít vedení nad klubem.

Reagovat
Gazdo

tak potom super... Lebo ked som videl tie sprav o Girovi tak mi zatrnulo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak omluva, včerejší zprávy se nepotvrdily a ofiko by to měl složit dneska, i dočasný prezident Tusquets potvrdil, že záruky má.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Haaland je Laportova jasná priorita, kromě toho už se budeme zaměřovat pouze na volný hráče či nějaká low cost řešení. Já věřím, že reálná šance na jeho příchod existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Haalanda potrebujete prachy. Zobud sa.

Reagovat
Visca el barca

Vypadni

Reagovat
Hristo Stoichkov

Konečně snad dostane přednost budování dlouhodobě kvalitního kádru nad krátkodobými posilami a nesmyslnou touhou nad LM, což už zničilo spoustu týmů, poslední léta třeba nás a Juventus. Za to si zaslouží velkou pochvalu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

Takze dnes 3-5-2 na to sa tesim

Reagovat
Ed_Hazard

Ramos je na tom tak dobre, že môže ísť hneď odzačiatku?

Reagovat
misinho7

Ach Karim....co ten chce. Znova mu to Vini naserviroval ako proti Atletom a nic z toho.

Reagovat
Ed_Hazard

Vini sa nejako začína zlepšovať v predfinálnej fáze.

Reagovat
misinho7

tiez mi pride ze poseldnej dobe mu to tam ide lepsie a riesi ich dobre skoda ze Karim to zahadzuje

Reagovat
Anacron

Nejvíc komický je sledovat naše "protiútoky". Jak vůbec netuší co mají dělat, takže doběhnou tam kam jim dovolí soupeř, pak se zastaví a samozřejmě nahrají dozadu.

Reagovat
misinho7

Jezis to je otras...

Reagovat
smazaný uživatel

pro tohle se hraje fotbal

Reagovat
Registrujisejenproto

Ahoooj

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Ed_Hazard

Varane ma už dlhšiu dobu serie. Uplne sa vysral na bránenie

Reagovat
misinho7

Bez utoku sa futbal hrat neda..jediny kto tak vie dat ako tak gol je Karim inac bieda.

Reagovat
Anacron

Soupeři stále nepřečtená geniální taktika opět zafungovala

Reagovat
JackBlack

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
misinho7

Karim dneska zariadil ale je to ubohost ze musime cakat jedine nanho a ostatni v utoku su na srandu(co sa tyka strielania golov) Mbappeho musime dostat za kazdu cenu.

Reagovat
sensei25

Prestan snivat:-)

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

pffff, jsme Real Madrid - plníme sny

Reagovat
gonzalesl_is_back

Fuck off autobus! Takhle hrají šampióni.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

v suchym triku, never in doubt

Reagovat
CHONG

Jak to vypadalo herně, standardní hnůj?

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
gonzalesl_is_back

Do Kroose a Modriče hnůj.

Reagovat
Luis_Figo

este horsie ako zvycajne, po polcase 1 trela na branu

Reagovat
r3

Karim legenda.

Reagovat
valloire

drtivé vítězství Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Tento Soríův zákrok byl asi stokrát lepší než ten vyhypovaný na Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Sua fantastická střela, na tohle neměl ani Soría

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, Getafe to odedřelo na krev

Reagovat
drussbarb

Ježíš, pojďme si pro double!!!!

Reagovat
technecium

Jdem si pro double

Reagovat
misinho7

Odegaard dnes paradny vykon. Ak ho nahodou v lete pustime tak nam musi drbat. Alebo nebodaj sa on rozhodne pre lahsiu cestu a bude tam chciet zostat...

Reagovat
dextroza_m

Dnes bychom mohli Lea posetrit a pustit ho az ve druhem polocase. Trincao, Puig, Ilaix na plac.

Reagovat
technecium

A na co ho budeme šetřit? Na jeden zápas Copy?

Reagovat
LAM

Asi tak

Další zápas hrajeme v neděli a pak je repre pauza na kterou Messi asi nejede,když zrušili ty zápasy v JA ne?

Reagovat
dextroza_m

Jde mi o tu zlutou, na Anoete... vsak vite..

Reagovat
Visca el barca

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

přestup tisíciletí

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud se Laportovi podaří odstranit jeho vážnýho konkurenta, tak by se to tak asi i dalo nazvat.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ke smíchu to není, karma za neustálý výsměch Dembélému. Ale zajímalo by mě, co za tím je, jestli už je tak psychicky vyřízený nebo má problém s přístupem k povinnostem profesionála. To jeho angažmá je absolutně nepochopitelná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zivotospráva a pristup k sportu. on ma nejake rozhovory ze jeho to az tak ani nebavi a ten pristup to len jasne dokazuje. Prestupi za 160mega a on pride s nadvahou.

Reagovat
misinho7

to nebude len v tom..akoze celu dobu v Chelsea je ok a zrazu pride do Realu a prakticky vobec nehraje..

Reagovat
smazaný uživatel

zeby horsi fyzioterapeuti ze s nim nevedia pracovat ? pochybujem ze Real ma horsie zazemie ako Chelsea, toto je podla mna cisto len o nom

Reagovat
Svatej

Evidentně má a výrazně. Přestává bejt náhoda, co se vám z pohledu zranění deje a fakt to vypada, ze máte v personálu úplný amatéry, který jste vytáhli v pulce studia ze školy. My naopak i v ty šílený době a naprosto nekompromisním vánočním programu téměř se zraněními nemáme problem, máme nejlepší čísla z cely ligy.

Ten hráč měl u nas za 7 let 198 zmeškaných dní dohromady, u vas ma uz pres 365 za rok a pul.

Da se říct, ze i kdyz neumi popřít sam sebe a stejně je schopnej na dovoleny sežrat i lehatko na plazi a kachlicky z bazenu, tak stejně na sobě chtěl začít makat tvrději, nez byl zvyklej.

U nás brutálním způsobem jebal na treninky a nebyl tak výrazně pod zátěží. Vy jste pro něho byli snem, takze si dovedu představit, ze do toho chtel po dovolený vážně šlápnout a tělo se sesypalo. Fakt bych hledal problem s tim, jak s temi hraci po fyzio stránce pracujete, nejak toho máte příliš..

Reagovat
Mimalu

Může být, ale ani by mě nepřekvapilo, kdyby ho akorát dohnala minulost a s psychickou nepohodou se to všechno akorát nabalovalo. Zajímavé je, že se mu ty věci ani nijak zvlášť neobnovují, spíš pokaždé vyskočí trochu jiný sval, takže úplně nevím jestli to jde čistě za fyzioterapeuty či třeba nasazený tréninkový proces mu nesedí

Reagovat
Svatej

tak ono pro něj je každej treninkovej proces, kterej neobsahuje sezení na trávníku bez bot, v podstatě drastickou zátěží, kterou tělo nezná.

Já bych si hrozně rád myslel, že se v Realu něco podělalo systémově, nasvědčuje tomu nejen fakt, že se ta situace začala dít z Edenova pohledu až u nich, ale i jejich současná marodka. Však on sice odehrál v podstatě všechno, co mohl, ale tělo nikdy nějak extrémně nezatěžoval ani v zápase a ani na treningu, aby byl tak vyřízenej..

Rok zpátky bych řekl ne, protože jsme byli v určitým důležitým procesu, ale teď už bych ho naopak zas zpátky bral. Tým už umí hrát bez něj, je tam asbolutně jinak poskládanej tým, se kterým by si Hazard musel sednout a my bychom měli zpátky hlavní dělo, který zlomí zápasy s Leeds a Sotonem.

Navíc bych od něj už zdaleka nečekal 100% účast, naopak by se dal pěkně šetřit, klub to zvládá i bez něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky myslím, že za tu poslední sérii svalových zranění může čistě hlava. On se po každým návratu tak bojí, že se snaží hrát absolutně bezkontaktní fotbal a stejně to pak jeho tělo při každým dalším bebíčku nedá. A že by se na rozdíl od Anglie nějak předřel, si nemyslím, však se při těch rekonvalescencích dost pošetřil. A to mu hraje do karet fakt, že ho trénuje Zidane a při zápasech na něj nepíská celý Bernabéu.

Reagovat
misinho7

len ma stve ze taky hrac ako on a nedostal sancu ukazat sa este naplno aj v Reale, mohla to byt radost miesto toho to je nocna mora a myslim si ze bude prenho aj pre nas vykupenie ked pojde

Reagovat
Svatej

já vážně doufal, ze touhle dobou tu k nemu budu pyšně hlásit a prudit, jak vám tady skrček s malým pupkem válcuje soutěž a on se misto.toho dostal na druhej břeh a reálně je z nej flop jako prase.

Je to vážně škoda, protože rivalita nerivalita, ten kluk je v nejlepší formě úchvatnej.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LAM

Stegen-Alba, Lenglet, Mingueza, Dest-Sergio, De Jong, Pedri-Dembele, Messi, Griezmann.

Tak příště snad už v základu Araujo a očekávám na socky 3-5-2.

Jinak snad dneska nebudou žádný nervy a v klidu vyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by to chtělo trošku gólostroj, aspoň 4 fíky.

Reagovat
Rattlesnake

jak má leo v paži cenu za hráče února.

Reagovat
Rattlesnake

že byl frenkie proti PSG nejníž byl dobrý tah od koemana. ale proti huesce by se fakt mohli s busem prohodit....

Reagovat
Eichel

Fenomenálny

Reagovat
Rattlesnake

šéf to zařídí

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
celeb

Reagovat
roman1978

Hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

13. sezóna po sebe s minimálne 20. gólmi rekord

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
ttopi

Nejlepsi bylo jak pred tydnem kolovalo na nekolika FB strankach, ze Ronaldo je prvnim hracembs 12 sezonami s 20+ goly v TOP 5 Evropskych ligach. Kdyz je tam zacali lidi trolit ze tohle prvni zvladl Messi, fanatici argumentovali opet tim, ze Ronaldo to zvladl v TOP 5 ligach (PL, PD, SA)

Reagovat
Eichel

Ja si nemožem pomocť ale veľmi ma hnevá Dembelé. On proste v tej poslednej tretine ihriska často posobí ako keby bol duchom neprítomný a tak, že ho zaskočí, že na neho prejde prihrávka a mohol by strielať. Očakával by som od neho v tej finálnej fáze omnoho viac. Vobec mi nepríde, že má nejaký strelecký inštinkt.

Reagovat
smazaný uživatel

břevínka máme poslední dobou hodně rádi

Reagovat
smazaný uživatel

GRIEEEEEEZ

Reagovat
Kluivert9

Griezz Takhle by to šlo

Reagovat
Rattlesnake

pěkně grizi

Reagovat
Eichel

Nádherný gól. Griezz!!!

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nezakončujeme za vápnem častěji. Jednoduchost vždycky zvítězí nad píčovinkama a přihrávkama až do brány Nemůžu si pomoct, hrajeme zbytečně strašně složitě.

Reagovat
ADM

Griez seruuus

Reagovat
patas92

Ještě aspoň pět takových do konce sezony a třeba ho někdo fakt bude chtít.

Reagovat
herbage

Dneska Griezmann posvačil s Messim u jednoho stolu

Reagovat
alcantara

Za toto penalta

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase penalta s míčem v autu

Reagovat
patas92

To jsou penalty tvl

Reagovat
smazaný uživatel

No tak aspoň nebude nuda.

Reagovat
Mercury

vtipnejsi penaltu jsem dlouho nevidel...fotbal jde fakt doprdele totalne

Reagovat
.13

Co to zapiskal ten rozhodca? Ved sa ho ani nedotkol ten obranca. Este vacsia hlupost jak ta s PSG

Reagovat
Hristo Stoichkov

Písknul faul Stegena, v posledních týdnech je v módě pískat podobný nesmysly .

Reagovat
LAM

Nebylo tam vůbec nic.Ze zadní kamery na konci to bylo jasně vidět.Tohle prostě nemůže var vysvětlit.Rozhodčí se ani nechtěl jít podívat.

Reagovat
.13

Ved ale on mu do tej ruky ani nezakopol, aby si to vypytal, aj ked uz lopta bola v aute. On to preskocil nie?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kontakt tam byl. Ale ta penalta byla tak debilní, že by si člověk skoro nevšimnul, jak tam u toho Stegen zase zaspal a zůstal přikovaný na čáře.

Reagovat
.13

Jj, z dalsieho pohladu to bolo vidno, ale aj tak hrozny ulet ta penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Pískal Stegena, ale o to nejde, kontakt tam byl. Ale trefil ho až po střele utočníka a s míčem dávno v pekle mimo bránu. Opravdu nevím, jak toto může být zmaření gólové šance.

Reagovat
Visca el barca

Jako za tohle penaltu? S videem v zádech? A pak ti tam řešej jen ofside? Tohle je fakt trapárna první kategorie.

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurvy bylo?? tezko si vzpomenu na trapnejsi penaltu, tohle je zlocin proti fotbalu

Reagovat
LAM

Madrid zaplatil

Reagovat
LAM

Podvod opět pro Madrid.Okmžitě bych podal stížnost,ale o ní bude rozhodovat víme kdo

Podle Varu ze zadní strany bylo navíc vidět,že tam nebylo vůbec co písknout,ale to samozřejmě nikdo řešit nechce.Vůbec bych se nedivil kdyby něco podobnýho vymysleli i ve druhym poločasu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nechci ti kazit iluze, ale co jsem letos měl možnost vidět, tak asi nejmíň si na rozhodčí mohou stěžovat Atleti.

Reagovat
LAM

Real

Reagovat
.13

To ze nesiel kukat ani to video je fakt ulet. Ziaden kontakt a Mir sa hodi len tak, ked je lopta v aute.

Nevadi, taketo zapasy musime zvladnut.

Reagovat
sylarko

rovno zruste ten VAR, aj tak si to rozhodca piskne jak sa mu zachce...

Reagovat
Kejza

ježiši, co to zase bylo za penaltu? to je marnost, s VAR v zádech ke všemu

Reagovat
Doubas

Co penalta, to sracka, to uz se neda. Fakt nevim, co mel Ter Stegen delat.

Reagovat
herbage

VAR zkoumal, zda se nejednalo o ofsajd, což se potvrdilo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak pochopitelně zkoumali i penaltový zákrok, ale já už ani nevím, kdy naposledy zrušili odpískanou penaltu ze hřiště. Stačí se podívat třeba i na penaltu Suáreze proti Athleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

ze se furt nekdo divi, kdyz nas permanentne rezou a realu prochazi rok co rok neskutecny..

Reagovat
Messiáš

Achjo, ten VAR

Reagovat
2miguel1

To je hrôzostrašne zle zapiskana penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Bus 6,2 km za poločas, jenom o 0,4 km méně než Pedri Každý by chtěl takového lenochoda.

Reagovat
ADM

Tak aj Cesc pravidelne nabehal najviac...

Reagovat
smazaný uživatel

no vytrvalost mu snad nikdo nebere ne? on i takovy horvath mival v lm tusim vyborne cisla prave proti barce a spol

Reagovat
celeb

je takmer v top forme. Kto by si predstavil, ze nakoniec to bude zaloha v rozhodujucom zapase v LM, ktora bude dominovat (az do striedania Pedriho) a budu to utocnici, ktori sklamu.

ale Koemanovo stale kratke posobenie sa zacina pozitivne prejavovat uz aj na Lengletovi ci Griezmannovi dnes, tak preco nie aj Busq

Akurat Dembele nadalej 'spi v trrrnich'

Reagovat
Dr. Admess

A ten VAR jako ve Španělsku nemůže zrušit penaltu, nebo?

Reagovat
smazaný uživatel

kluci z Huesky začínají hrát víc rukama než nohama

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Mingééééza kouří tak už snad klid

Reagovat
smazaný uživatel

krásný centr přímo do hlavy

Reagovat
Mercury

jak je Alba skvělý fotbalista, tak ho prostě nemůžu ani cítit....strašná krysa, normálně mám chuť mu dat ránu, kdykoliv ho vidím šaškovat nebo se válet na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

skvely?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to stejně. Hlodavec prašivej... vymenit za Gayu!

Reagovat
smazaný uživatel

Mir zabil

Reagovat
smazaný uživatel

fair play za penaltu

Reagovat
Visca el barca

V čem je Mats opravdu slabý, jsou centry.

Reagovat
Rattlesnake

mohli by tam přestat řezat Lea jako

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

nazdáááár

Reagovat
Rattlesnake

Rico ještě žije? tomu už bude tak osmdesát. a furt kope ligu. borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele