LaLiga - preview 22. kola

05.02.2021, 09:36, aktualizováno 08.02.2021, 08:34
Previews
Luis Suárez (© AFP)
Jedinou dohrávku má na programu v pondělí španělská LaLiga. Atlético může navýšit svůj náskok na čele tabulky, pokud se mu podaří doma skolit Celtu Vigo. Ta je už šest zápasů bez vítězství a do Madridu míří jako outsider...
Atlético Madrid - Celta Vigo  (pondělí 21:00)
Letošní suverén španělské ligy Atlético Madrid bude dohrávat 22. kolo v pondělí proti Celtě Vigo. Hosté se díky fantastickému prosinci vzdálili sestupovým příčkám, ovšem v lednu nevyhráli a také v únoru se postupně propadají zpátky. Dokáží na Wanda Metropolitano překvapit nebo natáhnou sérii bez vítězství na šest zápasů?

Tak luxusní náskok na čele LaLigy Atlético dlouho nemělo a ať už se na Wanda Metropolitano stane cokoliv, na prvním místě se ani po tomto kole nic měnit nebude. Před pondělní dohrávkou mají Atleti sedmibodový náskok na Barcelonu, ale hned dvě utkání k dobru.

Atlético už v LaLize zvítězilo šestnáctkrát a pouze jednou našlo přemožitele. Tím byl městský konkurent Real Madrid, který se ale jinak trápí. Před týdnem Colchoneros zvítězili v Cádizu 4:2 a celkově zapsali už osm výher v řadě. Dokáže vůbec takto rozjetý tým někdo zastavit?

Minimálně se o to pokusí Celta Vigo, která ještě v prosinci měla úžasnou formu. Celta za celý měsíc ani jednou neprohrála a zvítězit dokázala čtyřikrát. V té době se Celestes plácali v sestupovém pásmu, ale tahle série jim výrazně pomohla na cestě vzhůru. Ovšem co platilo pro prosinec, neplatilo pro leden. Tam Celta naopak ani jednou nevyhrála a vše se vrátilo řekněme do starých kolejí.

Před týdnem hosté remizovali 0:0 v Granadě a před tím plichtili i s Eibarem. Celta Vigo porazila Atlético Madrid naposledy před dvěma lety, ale to se hrálo na stadionu Balaídos. V Madridu vyhráli v rámci LaLigy naposledy v roce 2006, tehdy to bylo dokonce rozdílem třídy 3:0.

Atlético bude v kompletním počtu s výjimkou potrestaného Kierana Trippiera. Dvě absence zase hlásí Celta Vigo, tak se musí obejít bez Sergia Álvareze a Davida Juncy.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Felipe, Giménez, Savić - Ňíguez, Llorente, Koke, Lemar, Vršaljko - Suárez, Correa
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Araújo, Murillo, Martín - Tapia - Méndez, Suárez, Nolito - Mina, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.74 - 6.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Cádiz CF  (neděle 14:00)
Už osmadvacet let čeká Cádiz na chvíli, kdy vyhraje nad Realem Sociedad. Další šancí má v neděli odpoledne, kdy se vydá na stadion Anoeta. Opět ale nic nenasvědčuje tomu, že by hosté měli brát tři body.

Real Sociedad sice v posledních týdnech dost zpomalil v tempu, které si od začátku sezony udržoval, ale pořád má k pohárům hodně blízko. Sídlí na šesté příčce a na Evropskou ligu v tuto chvíli ztrácí jen tři body. Svěřenci trenéra Imanola Alguacila musí zabrat a opět začít vyhrávat, což se jim poslední dobou vůbec nedaří. Za deset minulých klání brali tři body jen ve dvou případech.

Po pohárové porážce od Betisu se La Realu povedlo jen remizovat s Villarrealem a ještě mohl být za bod hodně rád. Vyrovnávací branku totiž Isak vstřelil až ve třetí minutě nastaveného času. Real Sociedad se s Cádizem utkal několikrát a aktuálně si udržuje sérii tří výher v řadě, byť je mezi zápasy rozdíl deset let.

Když Cádiz porazil La Real v Primera Division naposledy, tak lidé v České republice teprve pár měsíců oslavovali nového prezidenta, Václava Havla. Psal se rok 1993. Od té doby se Cádizu nepovedlo La Real porazit ani jednou a ani teď to na tři body nevypadá. Cádiz je až na 13. místě a za 21 zápasů získal pouze 23 bodů. Trápí ho především ofenziva, která se zatím zmohla jen na 19 branek.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Aritz, Sagnan, Monreal - Merino, Illarramendi, Guridi - Portu, Isak, Oyarzabal
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Cala, Mauro, Espino - Salvi, Fali, Jonsson, Perea - Lozano, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 4.95 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Valencia CF  (neděle 16:15)
Athletic Bilbao prožívá skvělé období a zápasem s Valencií si to nehodlá kazit. Čerstvý vítěz Supercopy a semifinalista Copa del Rey chce na úspěchy navázat i v LaLize, kde prozatím na pohárové příčky výrazně ztrácí. Špatně si v domácí soutěži vede i Valencia, slavný celek je až čtrnáctý.

Jakoby neměli svěřenci trenéra Marcelina dost. Po vítězství v Supercopě nad Barcelonou s ní sice v lize prohráli, ale chuť si rychle spravili v Copa del Rey postupem do semifinále na půdě Realu Betis. Pokud se Baskům podaří postup do finále přes Levante, nastala by zvláštní situace - Bilbao by bylo dvojnásobným finalistou, protože poslední finále proti Realu Sociedad se dosud z důvodu zákazu fanoušků na stadionu neodehrálo.

Zatím ale nepředbíhejme. Bilbau se sice daří v pohárových soutěžích, ovšem v LaLize to není žádná sláva. Až jedenácté místo a pouhých pět bodů náskok na sestupové pozice nedají Baskům vydechnout. Athletic potřebuje pravidelně sbírat body, což by teď pod Marcelinem nemuselo znamenat větší problém. Jak si ale povede v neděli proti Valencii?

Netopýři jsou na tom ještě hůře a na rozdíl od Bilbaa se ani nemohou opřít o jiné úspěchy. Před týdnem Valencia udolala Elche 1:0, ale o žádném přesvědčivém vítězství nemůže být ani řeč. Tři body to však byly důležité a Valencii by moc pomohl podobný výsledek i na San Mamés. Před rokem a půl tam "Los Che" vyhráli (1:0) a tak rozhodně nejsou bez šance. "Zápas proti Athleticu je důležitý. Snažím se, aby to mí hráči vnímali. Vycházíme z vítězství a chceme toho využít," věří v druhou výhru v řadě trenér Javi Gracía.

Utkání bude zajímavé pro trenéra domácích Marcelina, který ve Valencii úspěšně působil a jehož odchod z klubu je poměrně symbolický, protože pak už se Netopýrům nikdy tolik nedařilo. "Jejich trenér tu má úspěšnou minulost. Považuji ho za skvělého trenéra," sklonil poklonu Marcelinovi kouč Gracía.

Očekává se vyrovnané utkání, vždyť poslední vzájemný duel skončil plichtou 2:2 a oba celky od sebe dělí pouze jeden bod. Nutno ale dodat, že Athletic má jedno utkání k dobru.

Athleticu bude chybět Peru Nolaskoain, což ale není žádná novinka. Mnohem vážnější se jeví absence potrestaného Raúla Garcíi. Čtyřiatřicetiletý veterán je ve skvělé formě a právě on se možná nejvýrazněji podepsal pod poslední úspěchy Basků. U Valencie se zatím situace nemění a nadále budou scházet Cillessen, Diakhaby, Mangala a Piccini.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Berchiche, Martínez, Álvarez, Capa - Berenguer, García, Vencedor, Marcos - Villalibre, Williams
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Correia, Paulista, Guillamón, Gayá - Wass, Račić, Soler, Guedes - Vallejo, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.19 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - SD Eibar  (neděle 18:30)
Osasuna se zuby nehty snaží nespadnout na poslední příčky, ke kterým má stále blíže. S nadějí proto vyhlíží nedělní utkání na domácí půdě stadionu El Sadar, protože na něj přijede Eibar. A tomu se v Pamploně rozhodně nedaří.

Domácí celek se v neděli v podvečer pokusí zase trochu vzdálit od sestupových míst. Aktuálně má oproti osmnáctému Deportivu Alavés k dispozici jen lepší skóre, bodově je na tom stejně. Ono se není čemu divit, když Osasuna vyhrála jen jeden duel z posledních deseti ligových kol. Těžko říct, co Osasunu trápí víc. Jestli je to pátý nejhorší útok v lize, nebo šestá nejhorší obrana LaLigy.

Rozhodně ji ale netrápí soupeř. Eibaru se totiž v Pamploně vyloženě nedaří. Vyhrál zde jen jediné utkání za dlouhých 27 let!

Ani teď to v jeho případě nevypadá na nějakou obdivuhodnou formu. Tým trenéra Josého Luise Mendilibara sice zaujal remízou s Barcelonou v 16. kole nebo výhrou nad Granadou, ale celkově prohrál polovinu z posledních deseti kol. Jeho minulé představení skončilo porážkou 2:0 od Sevilly.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Nacho Vidal, U. García, D. García, M. Sánchez - Moncayola, Oier, Pérez, Barja - Calleri, R. García
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Yoel - Pozo, Paulo, Bigas, Arbilla - Inui, Diop, Expósito - Gil, Muto, K. García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.76 - 3.05 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - FC Barcelona  (neděle 21:00)
V neděli večer se na trávníku stadionu Villamarín utkají Real Betis a FC Barcelona. Ve vzájemných zápasech od roku 2018 padlo vždy minimálně pět branek a za podobnou porci by se fanoušci nezlobili ani tentokrát. Favoritem jsou Katalánci, kteří z oněch šesti zápasů vyhráli pětkrát a v LaLize už neprohráli od 5. prosince loňského roku.

Betisu to ve čtvrtfinále Copa del Rey nevyšlo a do konce sezony už se může plně soustředit na LaLigu. Cíl probojovat se do evropských pohárů zůstává stejný. Verdiblancos se pod Pellegrinim dostali do slušné formu a evropským pohárům se přiblížili na rozdíl dvou bodů. Před týdnem udolali jediným gólem Borjy Iglesiase Osasunu a neprohráli pět zápasů v řadě. To je od začátku sezony jejich vůbec nejlepší bilance. V neděli večer je však potká v ještě lepší formě hrající Barcelona.

Ta se díky vynikající formě posunula už na druhé místo tabulky a i když je ztráta na čelo značná, je to od začátku sezony výrazný posun k lepšímu. Blaugranas navíc postoupili do semifinále Copa del Rey, když v úchvatném zápase přehráli Granadu 5:3 v prodloužení. Barcelona měla v tomto duelu namále, ještě dvě minuty před koncem totiž prohrávala o dva góly. Účast v semifinále ještě není úspěchem, ovšem Barca má zase o něco blíže k důležité trofeji. Ve hře je ale stále na všech frontách, což se třeba o madridských klubech Realu a Atléticu říci nedá.

Svěřenci Ronalda Koemana budou v Seville navazovat na předchozí výsledky. V LaLize zvítězili pětkrát v řadě a celkem neprohráli už deset ligových duelů. Naposledy podlehli Cádizu 5. prosince. Jedna kaňka na výkonech tu přeci jenom existuje a sice porážka ve finále Supercopy od Bilbaa. Ronald Koeman si také postěžoval na velké herní vytížení a jen minimum odpočinku: "Je to těžké. Počet zápasů, které velké týmy ve třech soutěžích hrají je značný a navíc je tu COVID, který všechno ještě komplikuje. Potřebujeme pomoc. Doufám, že UEFA nebo LaLiga o počtu zápasů popřemýšlí. Není normální, co všechno se musí hrát."

O vzájemných zápasech už šla řeč. Barcelona má výrazně navrch a favoritem bude i v neděli. Samotné utkání láká na vysoký počet branek, například duel na Camp Nou ovládla Barcelona 5:2.

Víctor Camarasa a Dani Martin, to jsou jména, bez kterých se musí Betis obejít. Dvojnásobný počet hráčů chybí Barceloně. Ronald Koeman stále nemůže počítat s Ansu Fatim, Piquém, Coutinhem a Sergi Robertem.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Moreno, Ruiz, Mandí, Emerson - Rodríguez, Canales - Fékir, Rodri, Joaquín - Morón
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Dest, Araújo, Lenglet, Alba - Pedri, Busquets, de Jong - Griezmann, Messi, Dembélé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.72 - 4.51 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Granada CF  (sobota 14:00)
Levante chce pokračovat v krasojízdě, kterou v posledních týdnech zažívá. Rádo by si připsalo čtvrtou soutěžní výhru. Doma ho v sobotu odpoledne čeká pohárový účastník z Granady, který naopak očividně ztrácí dech.

Ještě před pár týdny to vypadalo tak, že Granada válcovala nejednoho soupeře a sbírala jeden bod za druhým. Usadila se kolem pohárů a měla hodně blízko k Evropské lize, kterou ostatně hraje i teď na jaře. Levante se naopak kvůli mizerným výsledkům plácalo ve spodku tabulky. Teď je ale situace diametrálně odlišná. Levante totiž chytilo druhý dech.

Tým trenéra Paca Lópeze na sebe v minulých týdnech může být hrdý. V rámci Copa del Rey se mu sice do cesty postavil ambiciózní Villarreal, ale Levante si z něj nic nedělalo a dokázalo ho po vyčerpávajícím prodloužení vyřadit. Z větších jmen Levante očividně vůbec vítr nemá, Real Madrid by o tom mohl vyprávět. Prohrát v deseti posledních soutěžních utkáních jen jednou, to chce kumšt.

Do domácího duelu půjde Levante bez De Frutose, Vukčeviće nebo Campani. Hosté pro změnu postrádají čtveřici Yangel Herrera, Luis Milla, Neyder Lozano a Maxime Gonalons.

Granadě se na rozdíl od úvodu sezony poslední dobou vůbec nedaří a za posledních pět duelů jen v lize Levante vyhrálo pouze jediný. Po poslední remíze s Celtou Vigo navíc musela spolknout krutou porážku od Barcelony, která jí v Copa del Rey dvěma zásahy v prodloužení vystavila stopku.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandéz - Miramon, Postigo, Duarte, Clerc - Melero, Radoja, Malsa, Morales - Leon, Martí
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Foulquier, Duarte, Vallejo, Neva - Montoro, Eteki - Kenedy, Vico, Machis - Suárez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.58 - 4.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Huesca - Real Madrid  (sobota 16:15)
Poslední dobou se nad trenérem Realu Madrid Zinedinem Zidanem stahují černá mračna. Francouzský stratég by je moc rád oddálil při první příležitosti a nemohl si k tomu vybrat snadnějšího soupeře. Sobotní odpoledne stráví na stadionu El Alcoraz, kde své domácí zápasy hraje stále poslední Huesca.

Když se řekne Zidane a Real Madrid, mnozí fanoušci si vzpomenou na úspěšné tažení Ligou mistrů, v níž Real stvrdil postavení nejlepšího týmu na světě. Jenže ty časy jsou už pryč a současný Real působí spíš jako stín této slavné éry. Kapitán Sergio Ramos je nakloněn odchodu, o němž přemýšlí i jeho parťák z obrany Raphaël Varane. A výsledky poslední doby navíc ukazují, že příští sezony by se nemusel dočkat ani legendární Zidane osobně.

Jeho celek sice nestačil na tempo Atlética, ale na druhém místě si držel spolehlivý odstup od dalších pronásledovatelů a čekal na zaváhání městského rivala. Jenže to zatím nepřišlo a naopak se začala rapidně zhoršovat forma Bílého baletu. Aby klub formátu Realu Madrid vyhrál z pěti soutěžních duelů jeden jediný, na to fanoušci rozhodně nejsou stavění.

Z Copa del Rey královský klub vyhodil už ve třetím kole třetiligový celek Alcoayno a v lize naposledy Real prohrál s Levante. Náhle je až na třetím místě s tím, že Sevilla na něj ztrácí jen jediný bod. Real proto nutně potřebuje zabrat. Bude to muset zvládnout bez vykartovaného Militãa a zraněných Hazarda, Valverdeho nebo Rodryga, přičemž jistý není ani start Carvajala, Vazquéze nebo Ramose.

Domácí trenér Pacheta, který se kormidla Huescy ujal teprve v polovině ledna, nemůže počítat s hráči jako Mosquera, Ramírez, Insua, Valera nebo Carlos.

Dlouhodobě je Huesca jasným kandidátem na sestup a stále dlí až na posledním místě, ale občas se dokáže překonat. Jako třeba při remíze s Villarrealem nebo při své teprve druhé výhře za 21 zápasů. Ta se urodila v minulém kole a odnesl to Real Valladolid. Druhá nejhorší ofenziva ligy se minule vzepjala k dobrému výkonu a soupeři nadělila tři branky.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Pulido, Siovas, Silva - Maffeo, Rico, Doumbia, Seoane, Galan - Okazaki, Mir
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Odriozola, Nacho, Varane, Mendy - Kroos, Casemiro, Modrić - Vinicius, Benzema, Asensio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.78 - 4.25 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Elche CF - Villarreal CF  (sobota 18:30)
Na klíčové čtvrté místo v LaLize si dělá zálusk i "Žlutá ponorka" z Villarrealu. V tuto chvíli na Sevillu ztrácí a aby udržela kontakt, potřebuje na hřišti Elche naplno bodovat. Předposlední tým soutěže si v prvním zápase na Villarrealu troufl a domů přivezl cennou remízu 0:0. I. tentokrát Elche prahne po bodech, vzhledem k nelichotivé situaci v tabulce je potřebuje jako sůl.

Elche před týdnem prohrálo ve Valencii 0:1 a celkově už nevyhrálo čtrnáct zápasů v řadě. Negativní sérii se nedaří přerušit a další možnost bude doma proti Villarrealu. Povzbuzující by mohl být fakt, že Elche v prvním zápase na Estadio de la Cerámica neprohrálo (0:0).

"U nás odehráli skvělý zápas především v defenzívě. Doufejme, že to bylo nejlepší Elche. Teď se jim nedaří, budou chtít hru zvednout - jsou maximálně motivovaní," upozorňoval kouč hostí Unai Emery. Žlutá ponorka je na tom pochopitelně jinak. Aktuálně jí patří pátá příčka a to rozhodně není konečný cíl. Villarreal by se po letech rád dostal do Ligy mistrů, ale k tomu potřebuje skončit nejhůře na čtvrtém místě nebo vyhrát Evropskou ligu. Mimochodem v té se Emeryho svěřenci představí proti rakouskému Salzburgu.

"Pokračujeme v cíli obsadit nejvyšší příčky. Dosažení tří bodů by nás mělo povzbudit. Musíme se soustředit a naší hru zlepšovat," prohlásil Emery. Villarreal před týdnem remizoval s Realem Sociedad 1:1 a zaznamenal už třetí ztrátu v řadě. Formu Žluté ponorce poněkud kalí vysoký počet remíz nebo vyřazení z Copa del Rey, které proběhlo ve středu na půdě Levante.

Týmu Elche budou scházet potrestaní Verdú, Morente a Barragán. Villarreal je na tom ještě hůř a na marodce jsou Chukwueze, Iborra, Gaspar, A. Moreno a Peňa.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Mojica, Calvo, Gonzáelz, Cifu - Guti, Marcone, Victor - Rigoni, Boyé, Josan
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Foyth, Albiol, Torres, Pedraza - Parejo, Capoue, Coquelin - Trigueros, Alcácer, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.81 - 4.40 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Getafe CF  (sobota 21:00)
Sevilla vstoupí večer do 22. kola španělské nejvyšší soutěže proti Getafe a očekává velmi těžké utkání. Hosté z Madridu neprožívají úplně šťastné období, na druhou stranu stále mají kvalitu na to, aby se vrátili do hry o evropské poháry.

Getafe se letos nedaří tolik, jako v předchozích sezonách a na aktuálním umístění v tabulce to je znát. Azulones jsou až dvanáctí a zatím to na boj o evropské poháry rozhodně nevypadá.

Svěřenci trenéra Pepeho Bordaláse v minulém kole remizovali v Alavésu 0:0 a právě ofenzivní část týmu se letos trápí. Getafe vstřelilo dohromady pouze sedmnáct branek, v tomto směru už je horší jen předposlední Elche s šestnácti góly. Lodivod madridského celku si problém uvědomuje. "Každý den hodně dbám na finální fázi, střelbě na branku. Je nám jasné, že všichni hráči v poli musí ofenzívě pomoci," nechal se slyšet Bordalás.

Mnohem lépe si vede Sevilla, která drží klíčové čtvrté místo s náskokem. Rojiblancos mají před sebou důležitou část sezony, protože vedle ligových zápasů už brzy vstoupí na scénu Ligy mistrů. V osmifinále je čeká německá Borussia Dortmund. Ještě než se tak stane, čekají Sevillu tři zápasy domácí zápasy - v lize proti Getafe a Huesce, v Copa del Rey proti Barceloně. Už s Getafe čekají Andalusané těžký zápas. "Očekávám velmi těžká, náročný a tvrdý zápas proti dobrému týmu, který se ještě o přestupovém období značně posílil," řekl na adresu soupeře Julen Lopetegui.

Sevilla je v dobré formě. Za deset kol prohrála jen jednou a drží se v těsném závěsu za oběma giganty - Realem Madrid a Barcelonou. V minulém kole brali Rojiblancos tři body v Eibaru a před tím porazili hladce o tři góly Cádiz.

Getafe zvítězilo v Seville naposledy před dvěma a půl lety, ovšem už třikrát v řadě proti stejnému soupeři nezískalo ani bod. Prosincový duel v Madridu rozhodl ve prospěch Sevilly vlastní gól Xabiera Etxeity.

Seville bude chybět pouze suspendovaný Ivan Rakitić, jinak je zbytek kádru trenérovi Lopeteguimu k dispozici. Getafe je na tom stejně a i tady bude scházet kvůli trestu jediný hráč - Mauro Arambarri.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Koundé, Carlos, Rekik - Jordán, Fernando, Torres - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Yáňez - Dakonam, Etxeita, Chakla - Suárez, Timor, Maksimović, Cucurella - Kubo, Mata, Aleňa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.41 - 5.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Real Valladolid  (pátek 21:00)
Páteční předehrávku 22. kola španělské LaLigy obstarají dva týmy, které mají jednu věc společnou - nutně potřebují body. Domácí Deportivo Alavés je rovnou namočeno do sestupových starostí a ani Valladolid v tomto ohledu nemůže jásat.

Alavés si zatím vyválčil jen pouhých 19 bodů, což za odehraných 21 kol je opravdu smutná bilance. Dívá se tak na záda Osasuně, která má sice stejný počet bodů, ale lepší skóre. Alavés v minulém kole LaLigy cítil velkou šanci utnout sérii čtyř soutěžních remíz v řadě, mezi něž patřil také debakl 4:1 od Realu Madrid. A částečně se mu to opravdu povedlo.

Od Getafe na jeho půdě nedostal ani jednu branku a uhrál s ním aspoň bod. Rád by si vsadil taky na to, že doma se mu proti Realu Valladolid daří. Naposledy s ním na Estadio Mendizorrotza prohrál ještě v Segundě před pěti lety.

Real Valladolid navíc není v ideálním rozpoložení. Na svého pátečního soka má náskok jen pouhého bodu. Především obrana mu nejde - se 32 inkasovanými góly je třetí nejhorší defenzivou v lize.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Alberto, Lejeune, Duarte - Aguirregabiria, Pina, M. García, Rioja - Joselu, Méndez
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Hervías, Joaquin, Bruno, Martinez - Alcaraz, Michel - Guardiola, Villa, Orellana - Weissman
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.05 - 3.48
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid19162140:1050
2.FC Barcelona20124441:1840
3.Real Madrid20124435:1840
4.Sevilla FC20123528:1639
5.Villarreal CF21811229:2035
6.Real Sociedad2188532:1932
7.Real Betis2193927:3430
8.Granada CF2185824:3429
9.Levante UD2068629:2926
10.Celta Vigo2167824:3125
11.Athletic Bilbao20731027:2524
12.Getafe CF2066817:2324
13.Cádiz CF2166919:3124
14.Valencia CF2158827:2923
15.SD Eibar2148917:2320
16.Real Valladolid2148921:3220
17.CA Osasuna21471019:3019
18.Deportivo Alavés21471018:2919
19.Elche CF1938816:2617
20.SD Huesca21210917:3016

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (220)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barça will face Sevilla in the semifinals of the Copa del Rey

Reagovat
LAM

nejhorší možnej scénář jelikož první zápas hrajeme na Seville.

Timhle tempem budem do zápasu s PSG úplně vyšťavení

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som celkom rad, ze pred zapasom s PSG budeme mat dobru previerku, i ked je pravdu, ze z hladiska narocnosti programu to moc vyhovujuce nie je.

Reagovat
2miguel1

V lige to musime davkovat tak aby sme sa nehnali za nerealnym prvym miestom ale s rozumom na 2-4te miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Aduriz to semifinále Copy vylosoval hezky

Reagovat
Kenneth

Kdyby jste postoupili tak budete hrat 2 finale Copy za sebou?

Reagovat
Phillipinho

Muze z toho byt treble letos no

Reagovat
LAM

Fati

Fakt na.ovno tohle

Reagovat
smazaný uživatel

neni to od zizoua alibisticky?

Reagovat
Ed_Hazard

Hovadsky

Reagovat
CHONG

Kokot

Reagovat
Hristo Stoichkov

Věřím tomu, že Hakimi byl podobný případ.

Reagovat
CHONG

Nedivil bych se, hrobař Zidane.

Reagovat
Gazdo

Fuuu uz ti musi pekne lezat v zaludku. Viem ze si ani nechcel jeho navrat ale uz az takto

Reagovat
CHONG

Už jsem na něj alergický.

Reagovat
Gazdo

Poznam ale predsa len je to vasa legenda. Ja som bol strasne negativne naladeny voci Luchovi ale proste dokazal som mu vela veci odpustit lebo je nas (aj ked hral aj za Real) a s tym tymom jednoducho zil. Zatial aj Koemanovi tolerujem jeho ocividne nedostatky a aj ked si prajem aby odisiel tak som schopny mu vela odpustit a rozhodne budem ovela viac v pohode s tym keby po sezone zostal ako keby sme tu mali mat dajme tomu Valverdeho

Reagovat
CHONG

Legenda nelegenda, už mě nebaví, jak odstřeluje jednoho nadějného hráče za druhým, už mě nebaví jeho protěžování staré gardy, už mě nebaví jeho alibismus, jak hrajeme dobře, akorát nám chybí góly, když ve skutečnosti hrajeme nekoukatelnou sračku, už mě nebaví jeho výmluvy, už mě nebaví, že si dovolí říct, že vypadnutí s týmem ze třetí ligy, není ostuda, už mě prostě nebaví, ať za zásluhy dotrénuje sezónu a táhne do prdele.

Reagovat
Gazdo

ja tomu rozumiem. Bohuzial pre teba je to trener ktory proste ma trofeje a to je pre pereza to hlavne. Tato sezona ale vyzera byt jeho prva bez trofeje tak uvidime ako Florentino zareaguje

Reagovat
Kenneth

Je to clovek co preje i Atleticu, mluvi asi za vse.

Reagovat
CHONG

A co má bejt?

Reagovat
zasranej malíř

Ramos jde na operaci s kolenem, předpokládaná doba absence 6-7 týdnů, tudíž někdy na konci března. Krásně se to sype, jen co je pravda Pokud přejdeme přes Atalantu bude to zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta thrashers

Reagovat
CR7RONALDO

Dnes by to podľa mňa mohlo byť takto:

Courtois

Odriozola - Nacho - Varane - Mendy

Casemiro

Modrič - Kroos

Isco

Benzema - Mariano

Reagovat
CR7RONALDO

Ale určite to bude s Viniciusom a Asensiom na krídlach.

Reagovat
zasranej malíř

Isco není v nominaci, bude to klasika Thibo,Odriozola,Nacho,Varane,Mendy,CKM,Asensio,Benzema,Vinicius

Reagovat
CR7RONALDO

Tak potom áno. Dobrú hru ale znovu neočakávam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole ta lavicka. 2 brankari, Marcelo, Mariano a dva hraci z becka.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hristo Stoichkov

To už začíná připomínat některý naše loňský zápasy, kdy jsme tam měli Firpa, Neta a polovinu kádru béčka .

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

ale to tu zije ked hra Real

Reagovat
smazaný uživatel

Predvadena hra odpovida zajmu v diskuzi.¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Ked sa vyhrava, tak je to tu same HALA Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

sudí zrovna nemají formu

Reagovat
misinho7

zbytocne stracat cas, da sa aj lepsie vyuzit ako pozerat na tu sracku

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Murena

Reagovat
zasranej malíř

Výstavní gól

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Tragédi, odstúpte zo sezóny a začnite už teraz prípravu na novú

Reagovat
Hristo Stoichkov

Javi Galán . To by mohla být pro nás jako krachující klub slušná možnost low-cost backupu za Albu.

Reagovat
zasranej malíř

Mohlo být klidně po 6 minutách 2. poločasu 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Huesca je velmi sympatický a podceňovaný tým, snad se zachrání

Reagovat
Hristo Stoichkov

Spíš mají slušný individuality, který nebudou mít problém sehnat místo v LaLize i po sestupu, ale jako tým je to velká bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim "CR7" Benzema

Reagovat
zasranej malíř

Tak to vypadá že máme dalšího maroda

Reagovat
smazaný uživatel

Varane

Reagovat
jackinho10

Ve 35. minute da Ocampos gol, ve 38. ho odvolaji kvuli ruce a rozhodci nastavi polocas o 1 minutu

Reagovat
Remt

Overmars do Barcy, to zas zapomenou někoho napsat na soupisku pro LM

Reagovat
Mass

To snad bude nějakej vtip madridistů, že by po takovym průseru ve svý branži v podstatě povýšil?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Prý dneska bez Messiho, Frenkieho a Pedriho .

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, Mingueza, Araujo, Lenglet, Alba, Busquets, Pjanic, Riqui Puig, Griezmann, Dembélé and Braithwaite.

Reagovat
LAM

Liga na druhou kolej?Tohle bude trápení.

Snad půjde to trio o poločase do hry.Zase bych nechtěl,aby se soustředili jen na CDR.

Reagovat
2miguel1

Praveže v lige si môžeme strážiť druhe tretie či štvrte miesto. Hnať to zbytočne na Atletico nema vyznam, možeme šetriť na Copu a LM. Tu máme výhodu voči PL, kde v top4 bojuje aj osem tímov

Reagovat
Gazdo

Wtf? Ved nehrame s bckom. Za mna uplne v pohode zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava napriek rotacii je dost kvalitna na to, aby porazila Betis. Uvidime, ci je toho Koeman schopny a ci ma zmysel s nim pokracovat do buducnosti.

Reagovat
T:o:M

Když vidím tu sestavu, tak na jednu stranu od toho dneska nic velkého nečekám, třeba kluci překvapí ..Snad už něco předvede i Bratwurst..

Reagovat
Visca el barca

Sestava by mi ani nevadila. Kdyby místo Martina mohl hrát Fati. Na tuto pseudo 9 jsem vážně alergický. no a ještě a Lengleta.

Reagovat
T:o:M

Mám to úplně stejně ... V poslední době Martin už není dobrý ani jako střídající hráč..

Reagovat
Gazdo

bohuzial. Ale dalo sa to cakat no. On za to ani nemoze a aspon robi co moze len jednoducho na to nema

Reagovat
Visca el barca

Jasně, že na to nemá a ani za to nemůže. Ale jednoduše mi vadí už jen jeho a Lengletův pohled. Bejt zdráv Fati, tak skoro nehraje.

Reagovat
T:o:M

Jasné, že nemůže , ale to už by radši mohl dostávat šanci někdo z béčka a třeba by se chytnul jako Fati nebo Araujo..

Reagovat
smazaný uživatel

Still better than Truncao.

Reagovat
Visca el barca

Fakt ne.

Reagovat
T:o:M

To je další klasika debilního vedení, místo povýšení collada do áčka radši Trincao za 30 Mega..

Reagovat
sokar

si ho vyprovokoval pekne zavesil

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo stream?

Reagovat
sylarko

tiez hladam. s ronaldo7 net sa daco dojebalo, zrazu tam nevidim ziadne streamy

Reagovat
smazaný uživatel

no právě no

Reagovat
celeb

Hrozna zostava, ale nejak rotovat musime. Ak nebudeme o polcase prehravat, tak sa to da povazovat za uspech.

Reagovat
celeb

tak nakoniec podla ocakavania. Prehravame 1:0 a vytvorili sme si jednu jedinu sancu po kratkom rohu a centri Albu na Lengleta.

Braithwaite jasne ukazuje svoje limiti a so svojimi 5 stratami aj Puig. 1 moc prudky pas dopredu na Pjanica kompletizuje jeho podporu utoku za 49. minut. Pjanic!! bol ovela nebezpecnejsi smerom dopredu.

De Jong nemoze hrat stopera, snad tam Koeman posle Desta a Mingueza sa presunie na stopera.

Zas to vyzera, ze bez Messiho a Pedriho hrat nevieme.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Araujo, tak se sám dojebat

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

super zákrok Bus

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to byl Lenglet

Reagovat
LAM

V pí.i,v pí.i

Vym.daná sezona fakt.Ať už skončí.Tohle nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Dembič, chyběl metr a byla by to asistence století

Reagovat
Visca el barca

Prosím Martina už nikdy nechci vidět u nás hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilku dá gól

Reagovat
Visca el barca

To by musel umět nabíhat do balonu. A né od něj. Strašný tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale docela slušné tempo zápasu

Reagovat
patas92

Zrovna, když se De Jong dostává do 'top5 CM na světě' formy, tak bude dohrávat sezónu na stoperu, protože naši obránci se zrakvujou i sami

Reagovat
Murena

Lenglet

Reagovat
smazaný uživatel

Lengletete, co chceš kurva víc? Skvělý centr Alby

Reagovat
Visca el barca

Je to tragéd, co by chtěl.

Reagovat
T:o:M

Si spletl lenglet strany ne?.. Jako obranný zákrok super, ale tohle musí dávat..

Reagovat
Rattlesnake

di se visrat langoši

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

přesně jsem čekal, že kopyto Borja nám dá gól

Reagovat
PP

jak ve futsale..

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem chtěl Lengleta chválit, že měl dnes pár dobrých zákroků...ale teď opět jak kokot bránil prázdný prostor

Reagovat
2miguel1

dat ale Busquetsa do zapasov Ligy Majstrov, to by bola samovražda. Dufam, ze Koemana nenapadne dat Busa do LM, on nestíha Betis, radsej Pjanica, Roberta ale určite, URČITE nie Busa do LM

Reagovat
patas92

Emerson ještě ani neodcentruje a Busquets už hlásí ofsajd

Reagovat
2miguel1

aj tak tam je VAR, nechapem naco tie ruky este dvihaju

Reagovat
smazaný uživatel

zaber Tondo vole, první moment ve 42.minutě a stejně to byl ofsajd

Reagovat
roman1978

Pjanic je fakt na nic.

Reagovat
Visca el barca

Ten Martin, je neuvěřitelný tragéd. Nejhorší hráč v historii Barcelony.

Reagovat
2miguel1

no my sme riadne v riti bez Messiho. Nedat Umtitiho a radsej De Jonga na stopera to je sila. Tak naco ho plati Barca potom

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Leo nástup, Puig ven a místo něj Pedri. Otočit se to dá, ale je potřeba zabrat. Zatím ten poločas byl velice podobný jako první poločas v Granadě, tzn. kombinace po šestnáctku, ale zakončení nulové nebo slabé.

Reagovat
Visca el barca

Martin a Lenglet dolů.

Reagovat
blaugrana

z toho by sa zas jeden zgrcal...

Reagovat
LAM

Dneska sérii nemá táhneme určitě. Tým je úplně vyšťavenej, ta enormní zátěž co byla od začátku roku se prostě projevila. Navíc zranění Arauja a De Jong musí bejt na stoperovi.

Dneska prostě šanci moc nevidim a jsem zvědavej jak budeme připravený na středu.

Reagovat
2miguel1

Betis by mal byt vystaveny este viac. Proste bez Messiho si nevieme ani prihat. Plus Pedri, De Jong na svojej pozicii chybaju. Martin je neuveritelne tragicky, Pjanic je behač, nič viac a Busquest uz nieje ani behač. Busquets to spomaluje, kontry nestiha, dokonca aj pozicne postavenie je uplne cele zle. Aspon to mal posledne sezony ale fakt, on uz nema parametry na rychly moderny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Pozičně byl při tom protiútoku mimo hlavně Lenglet. Opravdu nesnáším, když obránce nehledí kolem sebe a místo navázání na kohokoliv se motá v prostoru, kde není ani jeden protihráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl vůl, tak stačilo už při přihrávce na Emersona udělat pár kroků doprostřed a mohl Busovi v klidu pomoct.

Reagovat
2miguel1

Lenglet tam mal hraca, on ale nakoniec do 16nastky nesiel. Ked uz tak De Jong tam mal byt ale Bus tiez uplne mimo

Reagovat
T:o:M

Naštěstí je to na dva zápasy, takže by stačila i remíza se Sevillou ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaa

Reagovat
Visca el barca

Dnes jsme doufám viděli tu pseudo 9 naposledy v našem dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Messi ? Zase tiket v prdeli, Barca a Real hrají oproti dřívějšku strašnou sračku. Jak odejde Messi tak to bude katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Puig dnes slabý výkon.

Reagovat
Visca el barca

Bohužel.

Reagovat
Jordi Alba

Přišel, viděl, skóroval.

Reagovat
celeb

Pedri za 8 minut 2. bojovoal o loptu v nasej sestnastke, presne tak ako v predchadzajucom zapase, kde podal fantasticky vykon. Puit - ani raz. To je proste hracik, ktory ani ked strati loptu neciti povinnost ju nahanat smerom k vlastnej branke. Obrovsky rozdiel medzi tymi 2 hracmi. Jeden ide na 100%, v napadani, v braneni, v prihravkach, 2. sa tam niekde mota, len aby nic nepokazil.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
kaja900

jak tam museli hodit Leoše aby dali gól

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL NÁDHERA!!!

Reagovat
2miguel1

dajte mu všetky peniaze ktore v Barcelone su

Reagovat
celeb

Goool, male kurvitko zmizlo z plochy a hned sa to rozbehlo

Reagovat
smazaný uživatel

to mohla být klidně penalta, ne?

Reagovat
Visca el barca

Stopro

Reagovat
drussbarb

Bože, co to je za komentátora

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaa Dembz ale slušný boost po gólu

Reagovat
Murena

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

uz som si myslel, ze da Griez gol

Reagovat
smazaný uživatel

jak nic, kde je ten "vyšťavený" tým? stačí kapitán na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

božské Griezovo zakončení

Reagovat
Salfovic

Parádní zakončení

Reagovat
Dr. Admess

Ten Messi je jinde, tyvole...

Reagovat
sensei25

Busquets ty si slaby ako 10x vyluhovany caj.On,Braithwaite,Mingueza,Pjanic.Ti nemaju co v Barcelone robit.

Reagovat
Dr. Admess

Wut?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

A este Lengleta som zabudol dopisat.

Reagovat
drussbarb

Jo!

Ale Griez ... ach jo, jak předtím překazil akci tím, že zablokoval přihrávku do šance a vlastně i to, jak dal teď branku, jej u nás definuje

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri je uplně jinde než Puig...ten klid na míči a zase jak odebírá balony

Reagovat
Leo Rekordman

O Tom snáď nikto nepochybuje

Reagovat
2miguel1

Busquets je hrozny, priserny, tragicky..

Reagovat
sensei25

Nech uz ide konecne do pice.Sa mi chce grcat ked ho tam vidim ako sa tam pluzi.

Reagovat
Jordi Alba

Ruiz jede na hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenglet opět divák

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, jedeme dál

Reagovat
sensei25

Neverim,ze vystriedal Busquetsa.Toho mal vystriedat po 10 minutach.

Reagovat
bartlu

Proč ten primak Messi neposlal do ulice? Borec vedle něj stal a měl by bAlón na málem vápně?

Reagovat
sensei25

Och Messi aky si len sprosty ze si neodisiel do city pred sezonou.Mohol si mat titul v PL a asi 100x vacsiu sancu na vyhru v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

S City určitě

Reagovat
sensei25

A preco nie.Mozno by bol prave on ten spravmy dielik na vyhru.Urcite maju vacsiu sancu momentalne ako my.Tu tak 10 rokov zabudni na nejaku LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Určitě jsi loni tipoval Lipsko a Lyon v semifinále, ty jasnovidče.

Reagovat
sensei25

?

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Jordi Alba

Tvl zrovna Trincao

Reagovat
smazaný uživatel

TRINACOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WTFFFFFFFFFFFFF

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

konečně to trefil tvl, už sem mu fakt nevěřil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teprv 1. gol? co bol zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

ne, byl tragický

Reagovat
.13

Reagovat
Jordi Alba

Nechával Hazardovi s Vinckem náskok.

Reagovat
dextroza_m

Mel celkem pech

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to ted neposerte v obraně, to by byla velká škoda

Reagovat
.13

No hlavne koncentrovat aspon 5min po tom ako dame gol. Lebo tuto sezonu je to na infarkt.

Reagovat
dextroza_m

Konecneee Trincaooo

Reagovat
dextroza_m

Ja mel dnes tucha, ze to zlomi

Reagovat
.13

Papaaaaaaj

Dufam, ze sa tymto trochu chyti a zacne sa mu darit. Nanho som sa velmi tesil, ale zatial to bolo iba sklamanie. Toto ale trafil krasne

Reagovat
Jordi Alba

Suchý triko

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle

Reagovat
Visca el barca

Krásně Trincao. Toto znamená konec toho lempla co si odvážil vzít posvátné číslo 9. Ještě aby se vrátil Pique a skončila éra Lengleta. To je nejhorší stoper od dob Chygrinskijho.

Reagovat
celeb

akurat neviem, co ma Pique, hrajuci na pravo spolocne s Lengletom, co hrava zas na lavo. Zvykli hravat spolu, nie sa striedat.

Lengleta moze momentalne nahradit akurat Umtiti.

Reagovat
sokar

určite to Koeman skúsi s dvojicou Pique - Araujo, možno aj hneď v prvom zápase ked Pique naskočí na pár minút

Reagovat
Visca el barca

Umtiti je o třídu lepší. A s Piquem bude hrat Araujo.

Reagovat
sokar

no v stredu to tak nevyzeralo, tam napodobnil Lengleta

Reagovat
celeb

Araujo bude hrat cez nohu ci Pique, pan trener?

Reagovat
sokar

ako keby nikdy nikde nehrali vedľa seba na stopérovi dvaja praváci... Puyol-Marquez, Puyol-Pique, Pique-Mascherano, Rio Ferdinand-Vidič, Ramos-Varane, Dias-Stones , van Dijk-Matip/Gomez atd. atd.... všetko praváci, a ty tu ideš robiť vedu že stopér by hral cez nohu, ako keby to bol krajný bek

Reagovat
celeb

A kedy si videl hrat Arauja na lavo? Videl si, ze by ho tam Koeman niekedy postavil?

Lebo co som ja videl u nasich stoperov, tak vzdy hrali priserne na opacnej strane, ci to bol Pique, Lenglet, Umtiti.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neprehanej lenglet neni the best ale to co se z nej dela uz si neco u nas odkopal tak trochu respektu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sokar

ďalšia vydarená výhra... v pohári v závere vyrovnávali aby rozhodli až v predĺžení, dnes otáčali v druhom polčase. Psychicky je mužstvo silnejšie ako na počiatku sezóny, teraz si veria, že dokážu ten zápas otočiť, predtým inkasovaný gól znamenal stratu bodov... Ale plusom za dnešok iba 3 body, ináč slabá hra, ani len nejaká lepšia pasáž, kde by bol dlhodobejší tlak a šance, a k tomu zranenie Arauja, snáď iba krátkodobá záležitosť

Reagovat
Rox

Leo to zase jednou musel vzít na sebe

Nechápu co všichni dělají zase z toho kopyta Griezmanna. Dal pár gólů ale za mě nikdy na úrovni Suáreze nebude. Včera jak sebral míč Albovi nebo, co předvedl u toho vlastnaku bylo zase k smíchu. Nemá cit pro hru jakej měl Suárez a nikdy mít nebude.

Reagovat
Kluivert9

Zase má úplně jiné přednosti, než ploužící se Suarez...

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasím

Reagovat
celeb

jasne, nejaky trapny majster sveta a ani v tom Atleticu nic nehral.

Reagovat
Rox

Argumentovat Atléticem za tu dobu co je v Barce

Reagovat
celeb

Zvlastne, ze ta nenapadlo skor sa vysmievat sa z toho, ze je majster sveta.

Ale co cakat od kokotka, ktory nevie napisat jeden riadok bez chyby? Tak aspon vela smajlikov

Reagovat
off-olda

Atl. Madrid je dneska sestřelí ne?

Reagovat
sensei25

Snad dnes konecne tie sracky z Atletica prehraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Přání otcem myšlenky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní Atletico může porazit jedině Covid. Ti si s klidem dokráčí pro titul.

Reagovat
Phillipinho

Zkurvenej Covid. Carraco, Felix, Hermoso, Lemar, Dembele, Herrera....to uz je proste moc

Reagovat
PH8

Atlético jim ten zápas pustí a pak si spolu s Tipsportem rozdělí moji padesátikorunu

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Celtička, ideální čas na konec série

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tapía by pro nás nemusel být špatná low-cost volba na DM, líbil se mi už na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Felipe si pěkně koleduje, takhle stahovat hráče za dres se žlutou kartou. Přísnější sudí by mu rovnou nakouřil druhou a měl by pravdu.

Reagovat
Phillipinho

Tak takhle proti Atleticu v lize jeste nikdo nedominoval. Celta skvele. Atleticu strasne chybi Hermoso, Trippier, Carrasco, Lemar, Felix.....Felipe strasnej, Saul, Lodi, Kondogbia bida. Jeste ze tam je Suarez a Llorente. Do druhy pule poslat Carrasca misto Lodiho, Vrsaljka misto Saula nebo K-doba a Llorenteho posunout do zalohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je platná dominance, když to není přetaveno v góly, ikdyž bych to Celtě moc přál. Dominance sama o sobě ještě nikdy nic nevyhrála.

Reagovat
rave

Takovou devítku by potřebovala Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez , Barca .

Reagovat
smazaný uživatel

V Atlétiku si takového borce aspoň budou vážit.

Reagovat
LAM

Určitě,ale stále nechápu proč má někdo potřebu řešit minulost.

Bartomeu je prostě dement,ale nám se zase urychlí přestavba kádru.Takovej hráč jako Sua by určitě na lávce nebyl a vše by se jen odsouvalo.

A hlavně mi nebude chybět ta jeho tragédie ve venkovních zápasech LM.

Reagovat
PP

O tom se bude jednou vykládat, jak nechtěný darovaný Suarez vystřílel Atleticu titul. To je hrozně absurdní počin Barcelonského vedení..

Reagovat
herbage

VAR kreslit tam lajny jako v Anglii, tak možná oba góly byly Atléticu neuznány

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý určitě, ale to se ani neobtěžovali řešit. Suarez nebyl, ale ten přihrávající. A ani to raději neopakovali.

Reagovat
smazaný uživatel

to to trvalo, díky Celto

Reagovat
ADM

Luis strašne mu to prajem

Reagovat
Pharrell

Ale Atlético. To mělo skončit výhrou 3:1 nebo alespoň udržet 2:1. A ne to pokazit v závěru na remízu 2:2. Je to škoda měli jste je dát.

Reagovat
Ed_Hazard

Brankári: Courtois, Łunin a Altube

Obrancovia: Nacho, Varane, Marcelo, Mendy, Chust a Gutiérrez

Stredopoliari: Modrić, Casemiro, Isco, Marvin, Arribas a Blanco

Útočníci: Vinícius, Benzema, Mariano a Asensio

Každé kolo lepšia a lepšia nominačka

Reagovat
2miguel1

Zidane neznasa Isca čičo?

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele