LaLiga - preview 21. kola

29.01.2021, 08:48, aktualizováno 01.02.2021, 08:26
Previews
Betis se sune k pohárovým příčkám a dnes večer na ně může ztrácet už pouhé dva body. Do Andalusie dorazí soupeř bojující o záchranu ve španělské nejvyšší soutěži, a to Osasuna...
Real Betis - CA Osasuna  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku budou mít ve Španělsku na starosti týmy Betisu a Osasuny. Verdiblancos se konečně rozehráli do slušné formy a proti Osasuně to budou chtít potvrdit. Pokud zvítězí, přiblíží se šestému místu už na dva body. Motivaci má i Osasuna, která se zuby nehty drží mimo sestupové příčky a body potřebuje.

Domácí Betis je v dobré formě, napříč všemi soutěžními zápasy neprohrál sedmkrát v řadě a vedle domácí soutěže si zajistil i postup do čtvrtfinále Copa del Rey. Minulé úterý v prodloužení udolal 3:1 Real Sociedad a může se těšit na čtvrtfinálový souboj s vítězem Supercopy Athleticem Bilbao.

Zpátky k LaLize. Svěřenci Manuela Pellegriniho se konečně odpoutali z druhé poloviny tabulky a v tuto chvíli mohou právoplatně pomýšlet na pohárové pozice. Od šestého Realu Sociedad je dělí pět bodů, takže pokud porazí Osasunu, zmenší se rozdíl na pouhé dva body. V minulém kole Betis remizoval právě na hřišti Realu Sociedad 2:2 a před tím porazil Huescu i Celtu Vigo.

Proti sedmnácté Osasuně bude v roli favorita, ale hosté rozhodně nejsou bez šance. Před týdnem konečně prolomili čekání na vítězství, když doma porazili Granadu 3:1. Na rozdíl od Betisu však nebyli úspěšní v Copa del Rey a s Almeríou nezvládli pokutové kopy.

Verdiblancos neprohráli s Osasunou od roku 2014 a od roku 2017 dokonce neinkasovali gól. Loni zvítězili po výsledcích 3:0 a 2:0 a favoritem budou i tentokrát.

Trenér Manuel Pellegrini bude postrádat trio hráčů, jmenovitě Víctora Camarasu, Daniho Martina a Claudia Brava. V mnohem horším postavení se nachází celek z Pamplony. Marodku se stále nedaří vyprazdňovat a tak budou scházet Chimy Ávila, Darko Brašanać, Rubén Martínez, Aridane Hernández, Facundo Roncaglia, Budimir, Torró a Jony.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Miranda, Ruiz, Mandi, Emerson - Carvalho, Canales - Tello, Fékir, Joaquín - Morón
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, Unai García, David García, Cruz - Pérez, Sanjurjo, Moncayola - Barja, Calleri, Rubén García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.66 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Deportivo Alavés  (neděle 14:00)
Alavés momentálně prožívá velmi složitou a nepříjemnou situaci. Prohrává zápas za zápasem a už je reálně namočen v boji o záchranu. Aby toho nebylo málo, tak v neděli odpoledne jede na půdu Getafe, kde se mu tradičně nedaří.

Getafe se musí hodně rychle oklepat z minulého kola, které pro něj rozhodně nebylo ničím příjemným. V Bilbau totiž tým trenéra Josého Brodaláse inkasoval neuvěřitelných pět branek a naprosto vybouchl na obou stranách hřiště! Na druhou stranu, předchozí dva ligové duely Getafe zvládlo, takže se ještě nestačilo dostat do pásma sestupu. Celek z okolí Madridu má za sebou odehraných 19 zápasů a zatím je na relativně klidné 13. příčce.

Reagovat by měla zejména jeho ofenziva, která rozhodně patří k tomu nejhoršímu, co v LaLize je. Getafe totiž dalo jen 17 branek. Pouhé dva týmy v lize daly menší počet branek. Právě proti Alavésu by si ale mohl polepšit. Alavés totiž v Getafe vyhrál jen dvakrát od roku 1995!

Teď je navíc v hodně problematické formě. Už čtyři soutěžní duely nevyhrál a ještě k tomu v nich dostal 14 gólů! Naposledy dostal čtyři branky od Realu Madrid a je až na 18. místě.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Yanez - Suarez, Cabaco, Etxeita, Nyom - Kubo, Arambarri, Alena, Maksimović, Cucurella - Mata
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Laguardia, Lejeune, Duarte - Aguirregabiria, Battaglia, Pina, Rioja - Joselu, Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.04 - 4.09
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cádiz CF - Atlético Madrid  (neděle 16:15)
Jednou za dlouhý čas se stane, že se spolu utká Atlético Madrid s Cádizem. Ještě ani jednou se ale Cádizu nepovedlo tým z hlavního města porazit. Další šanci budou mít svěřenci trenéra Álvara Cervery v neděli odpoledne, když se Atlético dostaví na Estadio Ramón de Carranza.

A Cádiz by rozhodně body potřeboval. Respektive aspoň nějakou morální vzpruhu. V otázce umístění na tom v tabulce rozhodně není špatně, čekalo se od něj mnohem méně než současné 11. místo. Nováček ligového ročníku především zpočátku zaujal nevšedně odvážným a přímočarým herním stylem, který jej aspoň na chvíli katapultoval do první desítky.

Někdy od půlky prosince se mu ale razantně přestalo dařit. V rámci LaLigy vyhrál jen jedno utkání z posledních osmi a mírně klesl, byť má stále stejný počet bodů jako deváté Bilbao. Z Copa del Rey ho naposledy vyprovodila Girona a po remíze s Levante ho v minulém kole potkala Sevilla. Respektive nejlepší střelec ligy, Youssef En-Nesyri, který se hattrickem postaral o jasný debakl Cádizu.

V domácím duelu s favoritem z Madridu se navíc trenér Cervera musí obejít bez Quezady, Mariho, Akapa, Espina a dost možná taky Augusta Fernándeze. Hosté přijedou bez obránce Trippiera a Hermosa, přičemž mimo hru je taky útočný záložník Carrasco.

Colchoneros se zatím vyhýbají ztrátám bodů celkem úspěšně a právě pravidelnost vítězství jim zaručila první místo. A to má madridský gigant za sebou stále teprve 18 utkání. Přesto si uchovává skvělý náskok sedmi bodů. Pouze Barcelona má lepší útok než Atlético, ale jak už to bývá tradicí, tou pravou zbraní je obrana. Osm inkasovaných branek za 18 zápasů je opravdu fantastická práce, což potvrzuje i fakt, že druhé nejlepší obrany (Real Madrid a Sevilla) dostaly o osm branek víc.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Alcala, Cala, Baró - Salvi, Jonsson, Fali, Alex - Negredo, Lozano
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Giménez, Felipe - Vršaljko, Lemar, Saúl, Koke, Llorente - Suárez, Correa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.66 - 3.56 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Celta Vigo  (neděle 18:30)
Granada hostí na Estadio Nuevo Los Cármenes Celtu Vigo a dobře si uvědomuje, že pokud by domácí duel vyhrála, přeskočila by v tuto chvíli šestý Real Sociedad. Celta je navíc v současné chvíli více než hratelným sokem.

Že by Granada hrála nějak vyrovnaně, to se taky říct nedá. Ale má za sebou čerstvou zkušenost z Copa del Rey, v němž si pořádně zvedla sebevědomí. V osmifinále se postavila proti domácímu týmu Navalcarnero a neměla s ním vůbec žádné slitování. Nasázela mu bez milosti šest branek a sama udržela čisté konto. Což jí muselo evidentně hodně pomoct v přípravě dalšího utkání.

Ten Granada sehraje s Celtou, které má co vracet. Ve vzájemných zápasech totiž zpravidla nevyhrává. Za sedmnáct duelů se jí to povedlo vlastně jen třikrát, z toho jen dvakrát doma. Granada by nutně potřebovala v lize zabrat a dostat se blíž k pohárům, protože velmi náročné utkání Evropské ligy s Neapolí se každým dnem blíží.

Aktuálně sedmý celek tabulky se na domácí půdě představí bez Yana Brice, Neydera Lozana a Maxima Gonalonse. Hosté se poperou o body s absencemi hráčů jako Juncá a Álvarez.

Celta zažila úžasné chvíle hned po nástupu trenéra Coudeta a vyhrávala jeden zápas za druhým. Poslední dobou zažívá opak - bez výhry je aktuálně už pět soutěžních duelů. Po poslední remíze s Eibarem padla Celta až na 11. místo.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Foulquier, Duarte, Sanchez, Neva - Kenedy, Angel Montoro, Suarez, Vallejo, Machis - Soldado
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Araujo, Murillo, Olaza - Mor, Beltran, Tapia, Méndez, Nolito - Mina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.27 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Athletic Bilbao  (neděle 21:00)
Odplatu za prohrané finále Superpoháru plánuje ve 21. kole FC Barcelona. Na její posvátnou půdu stadionu Camp Nou zavítá Athletic, který se z cenné trofeje radoval před dvěma týdny. Barça tedy má co oplácet a i přes předchozí nezdar bude favoritem, vždyť s Athleticem doma prohrála naposledy v roce 2001. Oba celky se potkají během ledna už potřetí.

Dva týdny uběhly od finále španělského Superpoháru, ve kterém Barcelona podlehla Baskům 2:3. Přišla tak o velkou možnost získat první trofej v sezoně, která se pro ní vyvíjí všelijak. Na druhou stranu ligová forma Barcelony už vyžaduje zbystření. Sedm výher za posledních deset kol, z toho čtyři venkovní výhry v řadě. To už je solidní forma. Svěřenci Ronalda Koemana si tak upevnili průběžnou třetí příčku v tabulce a pochopitelně pomýšlejí na vyšší mety. "Víme o naší pozici v LaLize, je složitá. Až do té doby, dokud to bude možné, se pokusíme všechno vyhrávat. V Lize mistrů je více týmů, ale není tam žádný jasný favorit. Teď víme, že máme dva zápasy proti PSG, které musíme zvládnout. Ambicí je vyhrávat tituly, ale musíme být realističtí," nechal se slyšet trenér Koeman.

Nizozemský kouč se už několikrát nechal slyšet, že dosáhnout titulu bude obtížné, ne-li skoro nemožné. Následně vzal svá slova zpět a nyní opět věří, že Barcelona je schopná ligový primát ukořistit. Pochopitelně hodně bude záležet na výsledcích Atlética, které ne a ne klopýtnout. Průběžné třetí místo v lize není pro Barcelonu dobrým výsledkem, ale jinak pořád zůstává ve hře o všechny tři důležité trofeje - LaLigu, Ligu mistrů a Copa del Rey. Právě v poháru si Katalánci připsali poslední výhru a ve Vallecanu zvítězili i s Messim v sestavě 2:1.

Bilbao nabralo od semifinále Supercopy fantastickou formu. Připomeňme, že vyřadilo i Real Madrid a jako zlatý hřeb otočilo finále proti Barceloně. Baskové si přenesli pohodu i do dalších zápasů. V Copa del Rey vyřadili Ibizu i senzační Alcoyano a v lize rozstříleli pěti góly ambiciózní Getafe. Zdá se, že angažování trenéra Marcelina bylo tím nejlepším rozhodnutím.

Barcelona má s Bilbaem bohatou vzájemnou historii a pyšnit se může tím, že od roku 2001 doma se svým soupeřem neprohrála. Na druhou stranu na San Mamés mívá poměrně problémy, i když letošní návštěvu zvládla. Odložený duel 2. kola byl na programu teprve teď v lednu, takže Barça se střetne s Basky už potřetí za tento měsíc. "Rádi bychom vyhráli a na to se také připravujeme. Víme, že to bude obtížné, ale nevzdáme to. Uděláme vše pro to, abychom to zvládli. Nebude to snadné," řekl kouč Marcelino.

Barcelona určitě nebude kompletní a i nadále jí chybějí opory jako Piqué, Fati, Coutinho a Busquets. K dispozici bude největší ofenzivní zbraň Lionel Messi, který ve finále Supercopy viděl svojí první červenou kartu. Bilbao hlásí jen jednu absenci a tou je Nolaskoinan.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Alba, Lenglet, Araújo, Dest - de Jong, Pjanić, Pedri - Dembélé, Messi, Griezmann
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Álvarez, Núňez, Berchiche - Marcos, Vencedor, Dani Garíca, Muniaín - Williams, Raúl García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.77 - 6.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Sevilla FC  (sobota 14:00)
Sevilla se rozehrála do velké pohody a náhle jí ani čtvrté místo v LaLize nemusí stačit. S úkolem zastavit ostrostřelce Youssefa En-Nesyriho se musí v sobotu odpoledne poprat Eibar, který se naopak propadá tabulkou stále hlouběji.

Eibaru se při posledním vzájemném střetu se sevillským FC povedlo překvapit a i díky čistému kontu si připsalo tři body. To je ale spíš výjimka potvrzující pravidlo - drtivou většinu utkání vyhrála Sevilla. A ani tentokrát nic nenaznačuje tomu, že by se snad Eibar měl radovat ze tří bodů. Pokud bychom počítali všechny soutěže, tak Eibar zůstává už čtyři duely bez výhry.

Sérii tří porážek v řadě Eibar zastavil v minulém kole, kdy se mu povedlo aspoň remizovat. Ve Vigu mu bod zajistil Bryan Gil brankou ve druhé půli, ale celkově se opět jednalo o bezbarvý výkon Eibaru. Trenér José Luis Mendilibar sice zůstává u kormidla klubu, ale i vzhledem k tomu, že mnozí z jeho největších rivalů už sáhli ke změně trenéra, nemá nic jisté. Eibar se totiž nachází až na 15. místě s tím, že jeho náskok na sestupové pásmo činí pouhé dva body.

Dobrou zprávou pro trenéra Mendilbara je aspoň fakt, že může počítat prakticky s celým kádrem, z nějž mu chybí jen Rodrigues. Sevilla má trochu větší potíže, protože mimo hru jsou hráči jako Sergio Escudero nebo Óscar, k nimž se počítá také vykartovaný Nemanja Gudelj.

Seville se naopak v posledních týdnech extrémně daří a téměř nechybuje. Tažena nejlepším střelcem ligy, Youssefem En-Nesyrim, jde od vítězství k vítězství. Poté, co nadělila tři branky Cádizu v lize, se jí povedlo dát tři góly také Valencii. To jí zajistilo postup do další fáze Copa del Rey. V lize je aktuálně na skvělém čtvrtém místě a na třetí Barcelonu ztrácí jen jediný bod.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pozo, Oliveira, Bigas, Rafa - Muto, Recio, Alvarez, Exposito, Gil - Kike
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Koundé, Gómez, Acuña - Rakitić, Fernando, Jordan - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.12 - 3.50 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Levante UD  (sobota 16:15)
Real Madrid se pod asistentem Davidem Bettonim vzpamatoval z pohárového nezdaru a na vítězství proti Alavésu bude chtít doma navázat. Na stadion Alfréda di Stefána přijede Levante, které už dokázalo Real Madrid nejednou potrápit a sebrat mu body. Naposledy se tak stalo v únoru loňského roku.

Levante před rokem zvítězilo na domácí půdě nad Realem 1:0 a také to není dlouho, co vezlo tři body z Madridu. Před více než dvěma lety šokovalo výhrou na Santiago Bernabéu 2:1. Navzdory těmto výsledkům zůstává královský klub velkým favoritem a cokoliv jiného, než jeho výhra, bude velkou senzací.

Real Madrid před týdnem zareagoval na nečekané porážky od Athleticu a Alcoyana a Deportivo Alavés smetl čtyřmi góly. Jako hlavní kouč byl u toho Davide Bettoni, který "supluje" za pozitivně testovaného Zinédina Zidana. Bettoni bude v roli hlavního kouče i tentokrát a na zápas s Levante už se nemůže dočkat. "Klíčem proti Levante je začít dobře, dát tomu intenzitu a hrát náš fotbal," prohlásil na tiskové konferenci Bettoni. Moc dobře ví, že pokud Real nechá soupeře naskočit do sedla, může mít v zápase velké problémy.

Obhájce prvenství zatím ztrácí na vedoucí Atlético sedm bodů, navíc Colchoneros mají ještě jeden zápas k dobru, takže případný rozdíl se může vyšplhat na deset bodů. "Do konce sezony ještě zbývá spousta zápasů, ale my myslíme jen na jeden - proti Levante," vyjádřil se k situaci Bettoni.

Levante se zatím pohybuje v klidnějším středu a nemá vůbec špatnou formu. Za posledních deset kol prohrálo jen dvakrát - v Barceloně a ve Villarrelu. Naposledy sice dvakrát remizovalo 2:2, ale i to svědčí o tom, že se jeho útok umí prosazovat. Hosté už nastříleli dohromady 27 branek, což je staví na páté místo nejproduktivnějších týmů aktuálního ročníku LaLigy.

Realu budou chybět Rodrygo, Valverde a zřejmě i Nacho se Sergiem Ramosem. Kapitán Bílého baletu s týmem netrénoval a jeho start proti Levante je v ohrožení. I Levante počítá ztráty, byť ne nijak dramatické. Na marodce zůstávají José Campaňa a Cheick Doukouré.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Mendy, Varane, Ramos, Carvajal - Kroos, Casemiro, Modrić - Hazard, Benzema, Asensio
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernádenz - Miramón, Postigo, Vezo, Clerc - Morales, Malsa, Radoja, Bardhi - Gómez, Martí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.82 - 9.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Elche CF  (sobota 18:30)
Přímý záchranářský souboj podstoupí Valencia s Elche. Los Che sice budou mít výhodu domácího prostředí stadionu Mestalla, ale v letošním ročníku LaLigy se jim tam zrovna nedaří. Valencia doma uhrála jen dvě výhry a tento žalostně nízký počet se promítá i do současného postavení v tabulce.

Valencii se v lize stále nedaří a další neúspěch přidala i v Copa del Rey, když v osmifinále podlehla Seville hladce 0:3. Pro svěřence trenéra Javiho Gracii to byla jedna z cest, jak si zajistit evropské poháry pro příští sezonu, protože z ligy to na žádný postup nevypadá.

Tím spíš, že Valencia zatím bojuje o záchranu. Netopýři jsou pouze tři body od sestupového pásma a pokud by podlehli v přímém souboji Elche, dost možná už by se na sestupových příčkách objevili. Pro Valencii a vlastně i jejího trenéra Javiho Graciu je sobotní duel nesmírně důležitý. "Když jsem podepisoval smlouvu s Valencií, myslel jsem si, že všechny zápasy budou důležité. Vzhledem k situaci, v jaké jsme, považujeme tyto body za klíčové. Musíme udělat maximum pro to, aby zůstaly doma," prohlásil.

Elche bude těžký soupeř, i když na Mestalle nikdy v historii nezvítězilo. "Je to soupeř, u kterého jsme viděli, čeho je schopen. Je důsledný v defenzívě, hraje na čtyři nebo pět obránců a vpředu má několik variant. Má velký potenciál v rychlých přechodech do útoku, takto skórovali proti nám," zavzpomínal na první duel kouč Gracíi. Valencia v Elche padla 1:2.

Hosté naposledy podlehli Barceloně 0:2 a sérii bez vítězství natáhli už na třináct zápasů! Paradoxně poslední výhru slavili 23. října, když porazili právě Valencii. Od té doby získali sedm bodů za sedm nerozhodných výsledků.

Valencii pořád chybí brankář Cillessen a komplikací je i zranění Diakhabyho. K dispozici nebude ani suspendovaný Guillamón. V tomto směru bude mít Levante menší výhodu, protože jemu schází jen zraněný Fidel.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Gayá, Molina, Paulista, Correia - Čeryšev, Soler, Račić, Wass - Gómez, Vallejo
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Barragán, González, Verdú, Mojica - Morente, Marcone, Guti - Josan, Boyé, Rigoni
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.66 - 5.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Real Sociedad  (sobota 21:00)
Real Sociedad se i po dvaceti kolech drží na pohárových příčkách, ovšem dalo by se říci, že už jen ze setrvačnosti. Baskický celek zvítězil od konce listopadu loňského roku jen v jednom případě a pomalu vyklízí přední příčky. Na Estadio de la Cerámica ve Villarrealu může pád zastavit, ale čeká ho silný soupeř, který bojuje o Ligu mistrů.

Villarreal je po dvaceti kolech na pátém místě tabulky a klidně na tom mohl být lépe, nebýt posledních dvou ztrát s Granadou (2:2) a Huescou (0:0). Remíza na půdě posledního týmu LaLigy mrzí o to víc. Žlutá ponorka bojuje o umístění v první čtyřce, což jí zaručí start v příštím ročníku Ligy mistrů. Z pátého místa zatím ztrácí na Sevillu dva body, ale musíme dodat, že Andalusané mají jedno utkání k dobru.

Zápas s Realem Sociedad je zároveň přímým soubojem o umístění v TOP 4, vždyť Baskové jsou šestí, tři body za Villarrealem. "Proti sobě se postaví týmy, které pracují na velmi podobných cílech. Zítra uvidíme, jak si přitom vedeme. Přestože v poslední době nedosahují takových výsledků, tak nabízejí velmi vysokou úroveň hry. Chystají se vydat ze sebe maximum a kolektivně bojovat o vítězství," upozorňoval na tiskovce Unai Emery, jehož tým si mimo jiné zajistil postup čtvrtfinále Copa del Rey přes Gironu (1:0).

Real Sociedad vstoupil do sezony báječně, ale postupně mu začal docházet dech a aktuálně se týmu vůbec nedaří. Za posledních deset kol vyhrál jen v Bilbau a na šestém místě už visí jen "na vlásku." Další příležitost, jak si upevnit postavení, promrhal v minulém kole doma s Betisem, se kterým remizoval 2:2. Aby toho nebylo málo, tak Baskové vypadli i z Copa del Rey a vyřadil je opět Betis.

V 11. kole hrály oba celky 1:1 a celkem vyrovnaná je i další historie vzájemných soubojů. Vzhledem k aktuální formě obou týmů je papírovým favoritem Villarreal.

Emerymu bude nadále chybět několik důležitých hráčů. Se zraněním laborují G. Moreno, Iborra, Gaspar, Chukwueze, A. Moreno a Foyth. To už je slušná marodka. Real Sociedad takové problémy nemá a ve Villarrealu bude muset oželet starty Sangalliho, Zubeldii a Moyi.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Pedraza, Torres, Albiol, Peňa - Trigueros, Capoue, Parejo - Pino, Alcácer, Gómez
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Zaldúa, Elustondo, Normand, Monreal - Guridi, Guevara, Merino - Portu, Isak, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.15 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - SD Huesca  (pátek 21:00)
Předehrávka 21. kola LaLigy nás tentokrát zavede do Valladolidu. Tamní Real se od devíti hodin pokusí porvat o tři body, které by ho mohly dostat aspoň na pár hodin o dvě příčky výš. Navíc k tomu má ideálního soupeře, protože dorazí poslední Huesca.

A Valladolid opravdu potřebuje získávat body jako sůl. Zatím se mu totiž povedlo urvat jen dvacet bodů za stejný počet zápasů, což mu prozatím stačí na 16. příčku. Od Deportiva Alavés na osmnáctém místě ho dělí jen dva body. Už ve třech soutěžních duelech se Valladolidu nepovedlo vyhrát a kromě dvou ligových remíz musel překonat také porážku 4:2 od Levante, které na jeho úkor postoupilo dál v Copa del Rey.

Domácí se musí popasovat s absencemi hráčů jako Fede, Javi Sanchez, Jota, Raul Garcia, Jawad El Yamiq, Maranhao a Saidy Janko. Hostující kouč Pacheta se musí obejít bez Insuy, Sandra Ramireze, Pedra Mosquery, Juana Carlose či Andrese Fernándeze.

Huesce už pomalu začíná ujíždět vlak. Z posledního místa v tabulce se nehne, stále má na kontě jen jedinou výhru a k tomu je její ofenziva žalostná. Do sítí soupeřů se hráči Huescy trefili jen čtrnáctkrát, což je nejméně v lize.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Pérez, Joaquin, Bruno, Martinez - Alcaraz, Michel - Orellana, Villa, Plano - Weissman
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Pulido, Siovas, Silva - Maffeo, Doumbia, Seoane, Galan - Escriche, Okazaki, Ontiveros
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.13 - 3.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid18152136:847
2.Real Madrid19124334:1640
3.FC Barcelona19114439:1737
4.Sevilla FC19113526:1636
5.Villarreal CF20810228:1934
6.Real Sociedad2087531:1831
7.Granada CF2084824:3428
8.Real Betis2083926:3427
9.Athletic Bilbao1973926:2324
10.Celta Vigo2066824:3124
11.Cádiz CF2066817:2724
12.Levante UD1958627:2823
13.Getafe CF1965817:2323
14.Valencia CF2048826:2920
15.SD Eibar2048817:2120
16.Real Valladolid2048820:2920
17.CA Osasuna2047919:2919
18.Deportivo Alavés20461018:2918
19.Elche CF1838716:2517
20.SD Huesca20110914:2913

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (171)

Přidat komentář
Kenneth

Ramos odejde definitivně na konci sezony.

Reagovat
Kenneth

S tím že Varane chce jít taky. Takže Militao - Alaba?

Reagovat
Raul=Real

Never vsetkemu co napisu noviny

Reagovat
Mercury

Busquets - Pedro

Reagovat
teenz

Píšou, že záleží na Florovi, ne? Pokud nezmění podmínky prodloužení, tak Ramos odejde.

Reagovat
Raul=Real

Alebo pokial nezmeni svoje podmienky Ramos

Reagovat
teenz

No Ramos je právě měnit nebude. A ani nevim proč by měl.

Reagovat
Anacron

Ať si klidně táhne. Kapitán. Jestli mu jde o prachy, tak je to prostě sráč, v tuhle dobu chtít zvyšovat plat za každou cenu. A jestli mu jde o délku smlouvy, tak když bude hrát dobře, tak mu za rok prostě nabídnou další prodloužení. Ale on chce mít jistotu koryta no.

Reagovat
Ed_Hazard

Presne. Ak mu ide o prachy, tak nech sa páči, môže odísť.

Reagovat
misinho7

neviem ci na Marce abo kde bolo ze ma aj nejake obrovske problemy so svojim podnikanim..asi mu chybaju prachy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nečekal bych, že se Ramose budu zastávat, ale neviděl bych to tak jednostranně. Ta situace ve světě se mohla jeho financí drasticky dotknout a pokud přijde třeba PSG s nabídkou tříletý smlouvy na 15 mega čistýho ročně, což je podle mě reálný, jelikož nějaký FFP opravdu nikdo řešit nebude, tak by byl velkým frajerem, pokud by to nechal ležet na stole. A kdo ví, jak je to s Alabou, jestli to má sloužit jako nátlak od Florentina, aby Ramos podepsal, nebo se Ramose chce bez nějakýho sentimentu zbavit a dát ty peníze Alabovi. Opravdu bych to hodnotil až s odstupem a lepšími informacemi.

Reagovat
teenz

Reagovat
2miguel1

V Copa Del Rey Granada. Prečo hrame vsetky zapasy Copy vonku?

Reagovat
LAM

Těch zápasů venku je opravdu strašnej ranec.Teď v neděli doma snad po měsíci.To už si budou připadat jak na dalším výjezdu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však letos je to prakticky jedno, finančně tím netrpíme, fanoušci o nic nepřicházejí a občas to začíná vypadat, že hra venku po několika letech začíná nějak vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to tak ze tyhle kola na jeden zapas se automaticky hrajou na domacim hristi toho slabsiho tymu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud to jsou týmy ze stejný soutěže, tak by to postrádalo logiku.

Reagovat
2miguel1

Je ale zvlastne ze aj Bilbao, Villarreal, Sevilla hra vonku. Aj semifinale sa hra len na jeden zapas?

Reagovat
Israha

Pokud je zápas mezi soupeři z různých soutěží, hraje se na hřišti toho z té nižší. Pokud se potkají dva ze stejné ligy, určuje se to náhodně, první vylosovaný hraje doma. Na dva zápasy je jen SF.

Reagovat
Xavi

Reagovat
Rudnevs

Tak preco hraju v Granade?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.fichajes.net/noticias/5-futbolistas-resolver-futuro-ultimas-48-horas-20210129.html

Malo by polda vas cules zmysel dotiahnut do Barcelony na zostavajucu polovicu sezony Radamela Falcaa ? V akej je vobec forme ? Sleduje ho niekto ?

Reagovat
Petrinho17

Nápad by to zlý nebol. Ale momentálne sa financie na jeho plat nenájdu. Je to takmer vylúčené že by prišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ani nezaznamenal, že se ocitl v Galatasarayi. Kdyby byl zdravý, tak by mohl krátkodobě hodně pomoct, ale od listopadu odehrál 36 minut, takže je asi zdravotně ve sračkách...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ne. S tak obřím zadlužením a bez legitimního vedení bych se tou otázkou vůbec nezaobíral. Dlužit na všechny strany a poohlížet se po možných posilách se mi vůbec nelíbí. I toho Erica Garcíu bych nechal na léto, pokud se na tom neshodnou všichni tři kandidáti (Laporta je proti).

Reagovat
teenz

Tak ZZ skonci po sezone, vezme si volno a pak jde k narodaku.

Reagovat
misinho7

a konecne bude moct zacat poriadne prestavba..len skoda ze polka mladikov ktora uz u nas mala hrat, tak uz bola vyhnana...

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, maluješ si to dost narůžovo, mnohem lepší předpoklady pro přestavbu má Barca, jelikož jsme finančně absolutně v lese a nic jinýho nám ani nezbývá .

Reagovat
LAM

Tak přestavba už začala a když se povede léto,tak by to mohlo dopadnout hodně dobře.

Prodal bych Grieze s Cotinhem tak 120mega.Potom ještě z kola ven Firpo,Lenglet a Brait

Příchody Garcia a Aguero(pokuď by se spokojil z pozicí dvojky a menším platem.Po odchodu Coutinha a Grieze by se nám ohromně ulevilo i platově)jenž by přišli zadarmo.

Dál Gaya za 20 a Jandro do áčka(ty minuty co dostává Pjanic by mohl dostávat on.

Zůstal by nám velkej balík na Top Htota kterej by byl priorita.

Stegen

Alba(Gaya),Garcia(Umtiti),Araujo(Pique)Dest(Roberto)

De Jong,Sergio(Jandro)Pedri(Puig)

Fati(Dembele)Top hrot(Aguero),Messi(Trincao)

Tohle se mě jeví úplně parádně,dkyby to vyšlo.Mingueza a Konrad hostovačky.

Reagovat
2miguel1

Aguero zadarmo by mala byt priorita, plus na rok 2022 by sa mohli zohrat s Messim pre Katar. Na krídlo by sme mali Fati, Dembele preto by sa mohli predat Griezz,Coutinho,Trincao,Brathw. Hlavne Coutinho sa musi fakt predat. Aguero - Messi - Fati ( z lavicky Dembele, Konrad )

V strede mame Pedri, De Jong ale za Sergia uz musime kupit niekoho. Pokojne by som si tam vedel predstavit Alabu, len ale k nam asi nepojde. Soucek je podla mna tiez genialny, z Wesh Hamu sme uz priviezli raz DM Mascha a bol to dobry kauf.

V obrane musime predat Lengleta, inak obrana Dest,Pique,Garcia,Alba nemusi byt zla.

Verim, ze ( dufam ) prichodom Laportu skoncia tieto dost nestastne roky Barcy a spolu s Laportom pride Xavi.

Reagovat
sokar

Mascherano prišiel už z Liverpoolu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na dnešním trhu fakt nevidím nikoho, kdo by měl toužit po Griezovi s Coutsem. U Coutinha už jsem to tvrdil v minulosti, podle mě jsou to podobně jako třeba Bale neprodejní hráči, tam je špatná kombinace věku, platu, úpadku výkonnosti a finančních problémů všech velkoklubů. Takže bych to tipoval, že si Grieze necháme a Couts odejde na hostování do PL, kde ještě budeme nějakým způsobem dorovnávat plat.

Velký balík? Zkus trochu nastudovat, v jaký jsme situaci. Žádný balík nebude ani ve chvíli, kdy bychom se dokázali zbavit spousty hráčů, budeme pouze postupně umořovat dluhy a modlit se, aby se fanoušci co nejdřív mohli vrátit na stadiony.

Neto, Umtiti, Firpo, Pjanić, Coutinho, Matheus, Braithwaite a klidně i Trincao (v případě dobrý nabídky) ven. Opačným směrem García, Gaya (nebo jiné nízkonákladové řešení), Aleňa, Jandro, Collado a nějaká “9” podle finančních možností klubu.

Minguezu bych si klidně nechal, plat naprosto minimální a zalepí několik postů. Nějaký peníze by mohly být i z přeprodeje Emersona.

Reagovat
Visca el barca

A proč prostě neprodáme Lengleta? Umtiti je o třídu lepší.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Umtiti bere ranec a je v zoufalým zdravotním stavu, jeho odchod by měl být jednou z hlavních priorit. Lenglet je sice tragický, ale má sotva průměrný plat a třeba je i nějaká šance, že se časem zvedne, nebo aspoň bude solidním backupem, s čímž nakonec i přicházel.

Reagovat
sokar

Reagovat
ADM

Reagovat
Tombull

Protože je Umtiti lazar. Chtělo by to vyzkoušet Comase nebo Ramose Minga ,pokud na to jeden z nich má,mohli by jsme mít Pique - veterán a 3 mladíci Araujo,Eric,Comas/Ramos + univerzál Mingueza.

Reagovat
Tombull

Coutinha bych si tipnul na nějakou výměnu,něco jako Artur- Pjanič. Griezmanna by mohlo koupit PSG,ale tipuju,že zůstane.

Jsem zvědavej koho se reálně zbavíme,třeba Emersona bych si zrovna nechal , s Destem by to mohla být slušná dvojka,radši se domluvit s Mendesem a prodat Trincaa,který nejspíš psychicky shořel, na jeho místo máme Konrada a Collada.Minguezu určitě nechat,prachy nejsou a radši odchovance co má potenciál,než nějakej vymysl ala Braithwaite.

Reagovat
sokar

s odchodmi do jedného súhlasím, aj ked Trincao podľa mňa stačí hosťovačka. Aleňa podľa mňa už sa nevráti, ja by som privítal aj Wijnalduma, ktorý by mohol prísť rovnako zadarmo. Príchodu Aguera by som sa potešil, ale otázne je, či to bude v rámci platových možností

Reagovat
Gazdo

Wijnaldum by bol dalsi klinec do rakvy. On by k nam prisiel akurat tak kvoli platu na stvor az pat rocnu zmluvu co je pri 30 rocnom hracovi proste v nasej situacii vrazda. Jeho post kludne zastane prave ten Alena a za zlomok penazi a hlavne je u neho predpoklad ze sa vekom nebude zhorsovat ale naopak kdezto u Giniho je trend jasny

Reagovat
smazaný uživatel

A ma na to Alena ?

Reagovat
el Principito

CHONG říká, že je výbornej ... akorát potom nevím, proč v Barceloně nehrál, když je lepší než půlka našeho kádru

Reagovat
herbage

Griez s Coutinhem 120 mega, jo? Ve snu možná

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kixi Syhimour

To je od nějakého důvěryhodného zdroje?

Reagovat
Ed_Hazard

Courtois; Odriozola, Militao, Varane, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Asensio, Hazard a Benzema

Reagovat
Ed_Hazard

Kokoti, ach...

Reagovat
misinho7

Militao je kkt...

Reagovat
Ed_Hazard

Maslo na hlave má aj Varane, kde v riti boli vysunutí obaja ked im tam pobehoval útočník Levante za chrbtom..

Reagovat
kaja900

Dobrá práce Militao fakt už ať se vrátí Ramos

Reagovat
Ed_Hazard

Marco a Toniiiiiiiii

Reagovat
misinho7

Marcoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. A teraz ubranit

Reagovat
Ed_Hazard

Netreba, tipujem, že to skončí 1:3

Reagovat
Ed_Hazard

*3:1

Reagovat
kaja900

Marco

Reagovat
smazaný uživatel

OMG Rozhodca hnoj

Reagovat
kaja900

Dneska nás potopí obrana.. hroznej zmatek

Reagovat
misinho7

tak jeden nas uz uplne potopil...a Case nie je CB, Odri nie je rozohrany a robi zmatok..s tymto budeme radi za remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Levante si ťahá za dres jak chce ...bez kariet

Reagovat
2miguel1

To uz sa nad tym ked to robia Messimu ani nepozastavujem, to by museli byt v 30 minute polka timu uz vonku.

Reagovat
Ed_Hazard

Tiež som si to všimol. Hazard v prvom polčase rozbieha protiútok, obranca ho stiahne za dres a nič. Odvtedy sa stala minimálne 2x rovnaká situácia....zase a zase nič

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta vsak mal nohu pred 16... karma...

Reagovat
smazaný uživatel

karma že nedal Vinicius je tak či tak mental úbohý v offenzive a ešte aj bráni jak pako

Reagovat
smazaný uživatel

jak lego

Reagovat
smazaný uživatel

Vini jak može hrat taky úbožiak v Reale

Reagovat
20fredy20

Poda misinha je to novy Pele

Reagovat
misinho7

mindracik neskoncil a este si tu domysla, najdi kde som napisal ze je to novy pele

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale současný.

Reagovat
Al Capone

Tak on ze začátku hrál fakt dobře. To, že teď hraje na hovno a navíc koncovku má pořád tragickou je už věc druhá.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

super, lacny Real...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že pre Real je za takých okolnosti prehra 1:2 dobrý výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

Real s Barcou sa predháňajú kto predvedie vetši hnoj

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Ktokoľvek predal tú Messiho zmluvu Mundu, Barcelonu ako klub doslova katapultoval do ešte väčšieho dna než aktuálne bola. V momente, keď sa výsledkovo dvíhame a máme na dosah nové vedenie, si Bartovi prisluhovači neodpustili odplatu. Hnus a pre Lea asi definitívne posledná kvapka.

Reagovat
valloire

"Vďaka peniazom sa mi žije lepšie, ale nie tie ma inšpirujú. Žijem, aby som hral futbal a nie kvôli finančnému zisku. A navyše hrám za tím, nie sám za seba."

Reagovat
sensei25

Som velky fanusik Messiho,no po zverejneni tejto zmluvy je u mna iba obycajny curak nenazrany.Ze sa nehanbi.Vraj mu zalezi iba na klube.Nech uz ide do boha konecne,lebo jeho nenazranost klub polozi na kopatky.Hajzlik krpaty

Reagovat
zidane78

aka zmluva? podpisal novu?

Reagovat
sensei25

Ta ktora sa zverejnila.

Reagovat
zidane78

neverim tomu, tie cisla su prilis sialene abi to bola pravda ale ak nejakou nahodou je to pravda,tak fakt sila,aj ked na druhu stranu to vobec nie je jeho vina ze mu tolko dali.

Reagovat
ADM

Bravo.

A teraz podme zapojiť mozog.

Pred 4 rokmi patrila FC Barcelona ku klubom s najväčším obratom na svete, údajne teda generovala aj zisky. Samotný Leo má na tomto počine najväčšie zásluhy. Keď mohli hráči ako Rakitič dostávať peniaze aké dostávali, alebo sme mohli nakúpiť tri Dembele, Couts a Griezmann za peniaze aké sme kúpili, očividne pre vedenie neboli financie žiadne problém, alebo inak povedané - pri manipulácií s klubovými peniazmi neuvažovali racionálne. V prvom rade, ak by sa im takýto kontrakt pre Lea neoplatil, nepodpísali by ho. Teda, racionálne vedenie by ho nepodpísalo a vyjednalo lepší kontrakt a dalo jasne najavo, že hráč nie je na prvom mieste (vid Bayern, Real). Ak by sa im takýto kontrakt pre Lea nevyplatil, pustili by ho v lete z klubu. Veď predsa len za to, že Leo zostal a odkrúti aj tuto sezonu, dostane dalsi bonus.

Lenže bez Lea by klub rovno skrachoval, a to nie len pred touto sezonou, ale približne od odchodu Neymara, a Leo aj jeho agenti o tom veľmi dobre vedia. A opakujem, pre Barcelonu financie na jeho plat problémom neboli, nikto nečakal že príde korona a financie v športe pôjdu uplne do riti.

Leo je však takisto jedným z hráčov, ktorý podpísali zniženie platu a aktuálne mu na účet neprichádza 100 milionov euro ročne, aj ked sa ti to týmto leakom snaží vedenie natlačiť do hlavy, že za všetko vlastne môže Leo. Takže gratulujem a naozaj Leovi prajem, aby na záver kariéry prestupil k Neyovi a Mbappemu a prinášal nám všetkým aj sebe radosť z hry.

Btw naše vedenie je krásnym príkladom nezvládnutej výchovy detí od rodičov, jednému dajú viac a tí ostatní to využijú, pretože rodičia nevedia jednať dostatočne rázne a s rozumom, potom príde novorodonec, ktorého zahrnú ešte viac, a tí starší to opäť využijú do maximálnej miery, a keď už tlak od svojich detí nezvládnu skončí to nejaký obprúserom ( vyplatenie Suareza a jeho odchod do Atletica). Nam sa to krásne všetko nahromadilo na jednu kopu sračiek a najbližších 10 rokov nás čaká cesta AC Milána a ak čím skôr neodpíšeme hráčov ako Coutinho tak možno si počkáme aj viac. A z tejto nekoncepčnej práce od príchodu Rosella a absolútne nezvládnutej práce so značkou FC Barcelona od príchodu Barta obviňme Lea

Reagovat
zidane78

nie je to jeho vina ze mu ponukli tolko,stale je to o tom kto kolko da resp. kolko si moze dovolit dat a ked je chuj a zadlzi sa kvoli tomu,opakujerm jeho vina a nie pana hraca.Vsetci su ti frajeri ale keby im bolo ponuknute zvisenie platu,tak bi urcite povedali nie resp. bi sa pitali "a mozete si to dovolit pani? lebo ak ste total kreteni a zoberiete si kvoli tomu pozicku,tak nechcem tie peniaze" ano jasne ako facka

Reagovat
sensei25

Nebud naivny.Si myslis ze oni nieco ponukli a on podpisal.Tie prachy ktore ten smejd berie si sam vyrokoval.Keby daju menej,nepodpise.Si myslis,ze preco chce teraz zalovat klub a noviny za zverejnenietejto zmluvy?No lebo si je vedomy,ze vsetkym dojde aky je nenazrany.No hnus boha.

Reagovat
zidane78

Prosim ta,vsak ano oni ponukli jedno cislo,on povedal dajte mi "toto" a podpisem,a teraz je iba na nich ci su tak blbi a daju mu to,ocevidne su lebo ma tolko kolko ma.

Reagovat
sensei25

To ze su blbi je jasne ale to ze je on taky chrapun je vec druha.

Reagovat
zidane78

Stale si ides za svojim,stale nechapem preco je v tomto pripade hrac chrapun. p.s. ani vo sne ma nenapadlo ze tu jednu dobu budem obranovat messiho,a ako som ho ja v minulosti neskutocne nenavidel

Reagovat
Kluivert9

A co je tam tak nového, co se neví celou dobu?

Reagovat
2miguel1

Dembeleho a Coutinha sme kupili z peňazí za Neymara. Klub generuje obrovske peniaze a to vďaka hlavne Messiho, no tie peniaze z tej zmluvy su šialené. Za tie peniaze by sme zaplatili plat pre 3-4 najdrahšich futbalistov. Davať mu cez 40 mil eur na sezonu by mi uz prislo sialene, najlepsie platení hrači PL maju niečo cez 20 mil libier, no 138 mil eur za sezonu, to už su tam všetci zmyslov zbavený vrátane Messiho?!!

Po sezone sa s Leom rozlučiť, už to prerástlo do hrôzostrašnej formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
CHONG

Timor na stoperu a Chakla v základu den po oznámení přestupu, tohle bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4 roky dostane Messi 555 M z Barcelony, zatímco Barcelona za něj dostane € 1.128 B.

Zdroj: Barcaforum.

Reagovat
smazaný uživatel

Sua napálil krásný přímák

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Suarezove priane kopy su povestne. V Barcelone dosli o vela ked ho nenechali zahravat.

Reagovat
2miguel1

Messi ich kope najlepsie.

Reagovat
CHONG

Nikdy bych nevěřil, že mě Atleti budou bavit víc než Geta a Real dohromady

Reagovat
sensei25

Toto nebola penalta?:-)vidi to aj na var a nakoniec ju odvola.Cista ruka kkt

Reagovat
smazaný uživatel

..ruka bola, to videli všetci..len nie všetci vieme aké sú pravidlá..určite dostaneš adekvátne vysvetlenie

Reagovat
sensei25

Pravidla zneju.Ako mi to pasuje tak to zapiskam.Naco hladi na ten monitor,ked to aj tak pojebe nechapem.

Reagovat
smazaný uživatel

..tu máš penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko sekund dozadu sa moze piskat faul za ucelom neuznania golu? Moze

Reagovat
smazaný uživatel

Lemar dnes chválim

Reagovat
sensei25

Rozhodca neskutocny kkt.Lemar tam spadne ako vreco-penalta.Cista ruka Koke-ziadna penalta.Skoda sa na ten grc pozerat.

Reagovat
CHONG

Tu ruku Kokeho jsem taky moc nepobral, ale na Lemara jasný faul.

Reagovat
sensei25

Ale joj.Uz z toho robia labutie jazero namiesto futbalu.Cim som starsi tym menej ma bavi pozerat na tie princezne,ktore padnu na zem aj ked trosku viac vietor fukne.

Reagovat
CHONG

Koke❤️

Reagovat
smazaný uživatel

..dnes asi najhorší výkon, vzadu to bola katastrofa..vrsaljko príšerný, savic, gimenez a felipe dnes asi stáli na žuvačke, negredo, šapo si tam robili čo chceli..celkovo, typicky drevený výkon..neskutočne chýbali yannick a Mário hermoso..rovnako trippier..

..kondobgia, neskutočne drevo

..neviem o čo týmto trénerom ide, všetci rovnako..Zizu si stavia svojich, Koeman ten je mimo úplne a Cholo tiež nepostaví Dembeleho ani za stavu 1-3..stále to iste, kedy sa ma chalan chytiť ak už nie na Cadize..smutné

..môžeme poďakovať dnes Lemarovi a Suarezovi..pobehal marcos ale ostatní podpriemer

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, Mingueza, Araujo, Umtiti, Jordi Alba, De Jong, Pjanic, Pedri, Dembélé, Messi, Griezmann

Reagovat
LAM

Snad už poslední zápas bez RB, příště už by měli bejt Déšť a Roberto ok.

Jinak osobně čekám vyhrocené zápas a provokace směrem k Messimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad padnou i nějaké rudé karty, třeba pro Williamse a tak 8 gólů, nudy už bylo dost

Reagovat
Rattlesnake

a jéje. Lahoz. to zas bude divadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Griez krásná přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

škoda tvl...ale Pjanič pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý začátek, gól visí ve vzduchu

Reagovat
drussbarb

Píská Lahoz, proboha

Reagovat
roman1978

Leooo

Reagovat
Rattlesnake

leo

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
Kluivert9

Tady máte ty miliardy

Reagovat
smazaný uživatel

viděl Luise, tak ho musel napodobit

Reagovat
PP

Dokonalost..

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič zatím rozdává hodně dobré kolmé přihrávky, vypadá to na jeho nejlepší zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

btw nejak mi uniklo, jestli se resil ten potencialni delsi trest za messiho cervenou?bylo tam nejaky setreni, odvolani nebo tak neco?

Reagovat
2miguel1

Už stal dva zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je pravda, takze mu to rozsirili o jeden navic

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho gol cislo 650

Reagovat
smazaný uživatel

ubrečenec žlutá, snad nedohraje buzík

Reagovat
messi80

Inak stále sa hovorí o tom aký je umtiti lazar, možno je a nehovorím ze sa. Nemôže v lete predať.ale kým tu je a je zdravý mal by mať jednoznačne prednosť pred lengletom napr. Aj proti parizu.snad to koeman vidí.

Reagovat
dextroza_m

Umtiti dnes super... o tri galaxie pred Lengletem.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkné, řekl bych, že jeden ze tří nejlepších poločasů sezony. Messi, Pedri, Pjanič velice dobří, stejně tak stopeři, dobře maká i Griez. Dembélé je bohužel opět naprosto v lese a dojebe každou akci, do které se namotá, škoda. Bilbao nepředlo kromě brečení vůbec nic, tento zápas musíme vyhrát rozdílem třídy.

Reagovat
dextroza_m

Dembelemu zavazi balon..

Reagovat
LAM

Nechápu proč jsme tak zalezli po prvnim golu.Do tý doby šance za šancí a mi radši zalezem

Snad už bude hrát příště Dest,protože Mingueza vůbec neběhá do útoku a Dembele je tak na straně úplně sám.

A pjanič se v tom středu Sergio nepřibližuje ani v nejmenším.Vůbec nedokáže dávat nahrávky mezi linie.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Pjanič přinejmenším v prvních 25 minutách dával jednu přihrávku mezi linie za druhou.

Reagovat
Rattlesnake

místo buse je tam frenkie, pjanič hraje vejš. a docela ok dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

omg, z uplného hovna

Reagovat
ADM

Vylejte toho Albu, môže sa rozčulovať akurát tak nad svojou neschopnosťou, čuráčik fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia má žlutou a fauluje dál, ten dnes musí letět

Reagovat
roman1978

A sakra, Roberto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá hlava Pjaniča

Reagovat
Jordi Alba

Tady se beztak zas nějaký kopyto dvě minuty před koncem ukopne a skončí to prohrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto je zpět, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

No ale Pjaniča střídat nemusel, hrál dobře

Reagovat
2miguel1

No slabí slabí slabí sme.

Reagovat
Frantszek

I jako fanousek AB musim rict, ze dneska je za me Munain na oest s tim padanim a rvanim po sebemensim doteku. Hrat proti me, tak se mi tak vari krev... Asi bych ho trochu narval, aby mel duvod kricet.

Reagovat
Frantszek

*na pest

Reagovat
2miguel1

Prečo sme tak extremne slabí?

Reagovat
smazaný uživatel

co te meleš tvl...hrajeme jeden nejlepších zápasů sezony

Reagovat
2miguel1

Tak to ani len nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, že jo...stačí nebýt kyselej a sledovat hru

Reagovat
smazaný uživatel

GRIEEEEEEEZ A MINGUEZA VODÍ HEJTRY

Reagovat
boryland

......pekna akce stara dobra Barca na jeden dotek.....

Reagovat
2miguel1

Jezis henten drevorubac zas ide

Reagovat
Frantszek

furt to bolí?

Reagovat
roman1978

Pica drevorubecka na plac. Leo, poniz ho nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Griez...poslední dobou opravdu užitečný hráč i bez uvozovek

Reagovat
Visca el barca

Ten Roberto je vtipný jak se z něj dělá opora a jde po 3 měsících na plac, kde je klasicky totálně k hovnu. Díky těm střídáním dohráváme v 8 lidech.

Reagovat
LAM

Úplně zbytečně nakonec s nervama. Gól si klasický musí dát sami a to dnešní řešení brejků

Reagovat
puji

Alba nejlepší střelec vlastních branek v La Lize,po dnešku 5 kusů

Reagovat
smazaný uživatel

Vy, co jste nakakaní, že proti Atletiku byla penalta po VAR odvolána a tvrdíte, že šlo o jasnou ruku, přečtěte si nová pravidla:

Ta zní takto... Hra rukou

Do pravidel ale přibyla novinka, jež za nedovolené považuje každé hraní rukou nad úrovní ramene, a to i při nenadálém odrazu míče od protihráče či vlastního těla. Tady ovšem pozor na výjimku, kterou tvoří situace, kdy si hráč nastřelí balon do paže sám vlastní nešikovností při obranném odkopu či hlavičce.

Ve skluzu se ruka nepíská, pokud je mezi tělem a zemí a hráč se s ní podpírá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele