LaLiga - preview 2. kola: Atlético proti Gironě

23.08., 08:44, aktualizováno 25.08., 09:30
Previews
Antoine Griezmann (© AFP)

Real Madrid na úvod zaváhal na Mallorce a další ztrátu nehodlá připustit doma proti Valladolidu, Atlético Madrid v atraktivním souboji poměří síly s Gironou.

Real Madrid - Real Valladolid

neděle 17:00

Kylian Mbappé už se dočkal dvou soutěžních startů, ale teprve ten nedělní bude specifický - poprvé se totiž představí na domácím svatostánku Santiago Bernabéu. Real Madrid jako velký favorit přivítá Real Valladolid a podle předpokladů by mu neměly tři body uniknout. Real se však už v minulém kole přesvědčil, že rozhodne jen výkon na hřišti.

Jinými slovy, pokud chce Real Madrid získat tři body, nesmí nic podcenit a od začátku si jít za svým cílem, tedy vítězstvím. V minulém kole se to nepodařilo, Ancelottiho soubor hvězd jen remizoval na Mallorce 1:1 a do obhajoby mistrovského titulu vstoupil ztrátou. Ještě před tím ale získal Superpohár UEFA, když porazil Atalantu 2:0. V neděli náročný program Realu pokračuje a madridský kolos se konečně představí doma. "Tento týden jsme se na zápas dobře připravovali. Zapracovali jsme na tom, co se nám s Mallorcou nepovedlo. Velmi dobře jsme pochopili, co se stalo a budeme se to snažit napravit. Proti Valladolidu to pro nás bude dobrý test," prohlásil před utkáním Carlo Ancelotti.

Nic jiného, než tři body, Real Madrid nebere a spoléhat bude na svojí hvězdnou ofenzivu na čele s Kylianem Mbappém. Francouzský útočník už se stihl prosadit v Superpoháru proti Atalantě, nicméně na Mallorce se do střeleckých análů nezapsal a na svojí první branku v LaLize se musí ještě počkat a třeba se dočká při své premiéře na Santiago Bernabéu. "Pro Mbappého to bude pěkný den. S kvalitou, jakou má, odehraje dobrý zápas a fanoušci si to užijí. Jsou z něj velmi nadšení," dodal Ancelotti.

Zatímco Real Madrid při svém prvním vystoupení v sezoně LaLigy neuspěl, Valladolid se zaradoval ze tří bodů proti Espanyolu. Utkání rozhodla jediná branka Raúla Mora z 23. minuty. Primárním cílem hostů je záchrana a k té je zapotřebí každý bod. Tři body s Espanyolem jsou vítanou kořistí a trenér Paulo Pezzolano věří, že jeho tým může favorita potrápit a třeba s ním uhrát i remízu.

Valladolid ale čeká střet s jinou kvalitou a o tom, jak to může i dopadnout se přesvědčil v předloňské sezoně. V dubnu 2023 prohrál na Santiago Bernabéu vysoko 0:6. S Realem ale dokázal sehrát i vyrovnanější partii, i když porazit se mu ho podařilo naposledy v roce 2008. Vyhrát v Madridu pak před více než 24 lety.

Real Madrid postihla nepříjemná zpráva ohledně zranění Juda Bellinghama. Anglický záložník bude s velkou pravděpodobností chybět celé září a tím tak doplnil řady zraněných, kde jsou ještě Eduardo Camavinga a David Alaba. Carlo Ancelotti nemůže počítat ani s vykartovaným Ferlandem Mendym.

Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militao, Rüdiger, F Garcia - Valverde, Tchouameni, Modrić - Rodrygo, Mbappé, Vinicius

Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Hein - Perez, Sanchez, Boyomo, Rosa - Ndiaye, Perez, Comert, Amallah, Moro - Sylla

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.68 - 20.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

CD Leganés - UD Las Palmas

neděle 19:00

Španělská nejvyšší soutěž se o víkendu naplno rozjíždí a v rámci nedělního programu se můžeme těšit na porci čtyř utkání. Od sedmi hodin večer si to rozdají celky, které rozhodně nemají pro tuto sezonu ty největší ambice, nováček CD Leganés a Las Palmas, které si kroutí svůj druhý ročník v řadě mezi elitou.

Úvodní duel v LaLize, do které se svěřenci trenéra Jiméneze vrátili po čtyřech sezonách, odehrál Leganés na půdě Osasuny ve městě Pamplona. A proti všem předpokladům šlo o velmi zajímavé a divácky atraktivní utkání. Estádio El Sadar zmrazili hosté po dvaceti minutách, kdy míč do sítě dopravil Cruz. Domácí se pak zmohli už pouze na srovnání stavu, střelu Oroze si do vlastní sítě srazil brankář Soriano.

Velmi podobný vstup do sezony zažilo také Las Palmas. Ostrované se loni nakonec i přes nadějný začátek umístili až na šestnáctém místě a letos by chtěli tento výsledek přeci jen ještě o něco vylepšit. Úvodní utkání se Sevillou ukázalo, že minimálně potřebnou mentální sílu k tomu mají, na dvě trefy Andalusanů dokázali žlutí pokaždé odpovědět a body se tak dělily.

CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Soriano - Rosier, Arambarri, González, Hernández - Brasanac, Neyou - Cruz, Cissé, Franquesa - de la Fuente

UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Park, A Suárez, Marmol, A Muňóz - Loiodice, K Rodríguez - Ramírez, J Muňóz, Moleiro - McBurnie

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 2.97 - 3.67

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Betis

neděle 19:15

Na Estadio Mendizorrotza se potkají dva neúspěšné týmy z minulého týdne. Zatímco Depor podlehl Celtě Vigo 1:2, Real Betis pouze plichtil s Gironou. Poslední vzájemný souboj těchto soupeřů z února letošního roku diváky nebavil a v Seville skončil bezgólovou plichtou.

Ve Vigu to Deportivu nevyšlo, přestože utkání nebylo rozehrané špatně. Od 17. minuty dokonce Deportivo vedlo, ale po hodině hry zavelel k obratu Swedberg a kompletně ho dokonal vítěznou brankou Iago Aspas. Po prvních bodech se tak musí Alavés poohlédnout jinde a velká příležitost se naskýtá v neděli proti Realu Betis. I když Deportivo není považováno za favorita, bude se moci spolehnout na domácí prostředí a pochopitelně fanoušky.

Také Betis má co napravovat. Remíza s Gironou je považována spíše za neúspěch, jakkoliv jde o letošního účastníka Ligy mistrů. Real chce letos znovu hrát o evropské poháry a rád by byl v kontaktu i s příčkami zaručující milionářskou soutěž, pak je ale potřeba, aby podobná utkání vyhrával. Verdiblancos také nakročili do skupinové fáze Konferenční ligy, i když definitivně hotové to ještě není. Svěřenci trenéra Manuela Pellegriniho vyhráli první zápas s ukrajinským Kryvbasem 2:0 a odveta na španělské půdě už by měla být formalitou.

Zápasy mezi Deportivem a Betisem byly v minulé sezoně vyrovnané a dvakrát skončily dělbou bodů. Oba soupeři se potkali také v Copa del Rey a tentokrát byl o jednu branku úspěšnější Alavés.

Už v minulém kole se mohlo Deportivo spolehnout na kompletní kádr a jinak tomu nebude ani proti Betisu. Trenér García tak má z čeho vybírat, i když se obecně předpokládá, že žádné změny v sestavě dělat nebude. V dobré kondici jsou i Verdiblancos, jedinou výjimkou je zraněný Cédrick Bakambu.

Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Sivera - Vicente, Abqar, Tenaglia, Diarra - Guevara, Blanco - Romero, Guridi, Conechny - Kike Garcia

Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Sabaly, Bartra, Llorente, Perraud - Carvalho, Roca - Fornals, Fekir, Juanmi - Ruibal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.13 - 3.31

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Girona FC

neděle 21:30

Dva týmy, které se v loňské sezoně umístily hned za sebou na třetím, respektive čtvrtém místě, se střetnou již ve druhém kole. Utkání mezi Atléticem Madrid a Gironou slibuje nejen dramatickou podívanou, ale také kvalitní fotbal, který bude nestranného diváka bavit. Zatímco Katalánci budou chtít navázat na loňský úspěch v podobě top 3 ve Španělsku, mužstvo z metropole by naopak chtělo přeci jen o něco vylepšit umístění, kterého dosáhlo v minulém ročníku a potrápit dva největší rivaly, Barcelonu a Real Madrid, v lítém boji o titul.

Colchoneros však nenakročili do nové sezony ideálně. Hned v úvodním duelu přišli o body proti velmi houževnatě hrajícímu Villarrealu. Ten se po nepovedeném úvodu loni zvednul a jeho výkony měly stoupající tendenci. Nyní se taky dokázal poměrně rychle oklepat z výsledkově nepovedené přípravy a dvakrát se v zápase s Atléticem dostal do vedení.

Na první branku Danjumy z osmnácté minuty dokázal zareagovat už po pár desítkách vteřin Llorente. Když si pak vlastní gól vstřelil Koke, vypadalo to, že do kabin půjde šťastnější domácí "Žlutá ponorka". Jenže proti svému bývalému klubu se v nastaveném čase první půle trefil norský kanonýr Sörloth a skóre se tak opět srovnalo. Další gól už do konce utkání nepadl, Atléti tak stejně jako mnoho dalších favoritů v prvním kole body ztratilo.

Nyní už se tedy svěřenci stratéga Simeoneho naplno připravují na duel Gironou, přesto jejich kádr není zcela kompletní. Mimo hru totiž zůstává Marcos Paulo. Kromě toho je pravděpodobné, že se v základní sestavě "Indiánů" vyskytnou nová jména oproti duelu s Villarrealem, a to například De Paul či Giménez.

Katalánský celek také nepřicestuje do Madridu kompletní, zranění do souboje nepustí dvojici Artero - Jastin, zatímco první jmenovaný má problém s kotníkem, portugalský forvard si poranil rameno.

I tak se ale rozhodně svěřenci kouče Michela budou chtít předvést, obzvláště potom, co v prvním kole nedokázali přemoci Real Betis na jeho stadionu. Tam Blanquivermells prohrávali už od šesté minuty, když se po rohovém kopu Fekira prosadil Bartra. Domácí svého soka v první půli takřka k ničemu nepustili a vypadalo to, že si vítězství pohlídají. Ve druhém poločase se ale Girona přeci jen osmělila a zásluhou Misehouyho dokázala dvacet minut před koncem srovnat. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou 1:1.

Kromě toho, že Atlético bude mít výhodu domácího prostředí, hraje pro něj ještě jedna velmi důležitá statistika, totiž vzájemná střetnutí obou celků. V nich se totiž Katalánci pouze jednou radovali z vítězství, ze zbylých devíti zápasů ovládlo čtyři Atlético a pět skončilo remízou. Naposledy se oba soupeři potkali v dubnu letošního roku a z triumfu 3:1 se tehdy radovali madridští.

Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Azpilicueta, Giménez, Le Normand - Llorente, De Paul, Koke, Lino - Griezmann, Sørloth, Álvarez

Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - A Martínez, D López, Blind, Gutiérrez - Herrera, Romeu, Martin - Gil, Ruiz, Portu

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.71 - 6.23

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

CA Osasuna - RCD Mallorca

sobota 17:00

Rozšířit bodovou sbírku se pokusí jak Osasuna, tak i Mallorca. Zatímco domácí v prvním kole remizovali s Leganésem, hosté obrali o body obhájce trofeje Real Madrid. Navázat na senzační bod nebude v Pamploně jednoduché, i když Bermellones nemají špatnou vzájemnou bilanci.

Například loni Mallorca vybojovala v soubojích s Osasunou čtyři body. Hovořit o ní jako o favoritovi by ale nebylo správné. Osasuna má na El Sadaru svojí sílu a v žádném případě nebude chtít prohrát, ani bodově ztratit.

Bude to už druhý domácí zápas v řadě a ten první se vyhrát nepodařilo. Remízu s Leganésem vydřeli až díky vlastenci Juana Soriana, takže v tomto ohledu bude potřeba přidat.

Mallorca zaskočila v úvodním kole Real Madrid a připsala si cennou remízu 1:1. Ta se pochopitelně nerodila lehce, obzvlášť, když už ve 13. minutě udeřil Rodrygo. Bermellones však trpělivou hrou a pevnou defenzívou docílili svého a v 53. minutě srovnal na konečných 1:1 zkušený Vedat Muriqi.

Osasuna bude znovu bez služeb Kikeho Barjy, ale i Josého Arnaize. Očekává se, že hlavní letní posila Zaragoza nastoupí už od úvodní minuty, zatímco proti Leganésu nastoupil až ve druhém poločase. Pokud jde o Mallorcu, ta je v dobré kondici a obejít se musí jen bez Javiho Llabrese.

CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Areso, Catena, Herrando, Bretones - Munoz, Torro, M. Gomez - Zaragoza, Budimir, Oroz

RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Greif - Maffeo, Valjent, Raillo, Mojica - Darder, Mascarell, S Costa - Asano, Muriqi, D Rodriguez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.08 - 3.44

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Athletic Bilbao

sobota 19:00

Katalánský velkoklub čeká první domácí zápas a v něm bude chtít porazit ambiciózní Athletic Club i v sestavě s Nicem Williamsem, o něhož se barcelonští v létě neúspěšně pokoušeli. Barcelona jde do zápasu s venkovní výhrou ve Valencii v zádech, zatímco Baskové uhráli jen bod s Getafe. Poslední vzájemný zápas mezi oběma soupeři branku nepřinesl.

Barcelona vstoupila do nové sezony dobře a ve Valencii vyhrála 2:1. Německý trenér Hans Flick se přitom nebál nasadit několik sedmnáctiletých mladíků a ti splnili svojí misi na výbornou. Výhru na Mestalle však zařídil dvěma brankami někdo jiný - velezkušený kanonýr Robert Lewandowski. Právě na něj bude Hans Flick spoléhat i v sobotu večer, kdy Barcu čeká nepříjemný soupeř z Baskicka.

Athletic chce minimálně útočit na evropské poháry, ale s prvním kolem nemůže být úplně spokojen. Baskové jen remizovali 1:1 s Getafe a zůstali daleko za očekáváním. Přitom v zápase poměrně brzy vedli, jenomže na trefu Ucheho už nedokázali reagovat.

Sobotní zápas bude speciální pro trenéra hostí Ernesta Valverdeho, který v Barceloně úspěšně působil. "Očekávám velmi těžký zápas. Bavíme se o soupeři, který je z hlediska kvality a potenciálu kandidátem na vítězství v LaLize. Ale pojedeme tam s cílem vyhrát. I když je to stadion, na kterém se nám moc nedaří, ale pokaždé, když tam hrajeme máme novou příležitost zvítězit. Vždycky chceme vyhrát, ať proti nám stojí kdokoliv a tohoto soupeře jsme navíc dlouho neporazili" prohlásil natěšeně Valverde. Zkušený kouč se vrátil i k předchozímu zápase s Getafe: "Chtěli jsme vyhrát, ale soupeř byl velmi silný v soubojích a nenechal hrát naší hru.

Barcelona bude bez čtveřice Ansu Fati, Ronald Araujo, Frenkie de Jong a Gavi. Na pochybách je i start obránce Christensena, ale dobrou zprávou je, že už bude k dispozici nová posila - Dani Olmo, kterého se podařilo úspěšně zaregistrovat. "Opravdu se mi líbí. Doufám, že je na zítra připravený. Je to fantastický hráč. Vidím ho na tréninku, pod tlakem, před brankou a je naprosto fantastický," nešetřil chválou na adresu mistra Evropy domácí kouč.

Naopak pryč z Barcelony je Ilkay Gündogan, který se vrátil do Manchesteru City. "Chtěl nám pomoci, ale tento týden změnil názor. To se stává. Znám ho jako hráče i jako člověka a mohu o něm říci jen dobré věci," stručně se vyjádřil k přestupu trenér Flick.

Pokud jde o Athletic, tam se očekává start Nica Williamse od úvodní minuty. Chybět ale budou Djalo, Inigo Ruiz de Galarreta, Nico Serrano, Oscar de Marcos, Julen Agirrezabala a brankář Unai Simon.

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Koundé, Cubarsi, I Martinez, Baldé - Bernal, Casado - Yamal, Pedri, Raphinha - Lewandowski

Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Padilla - Gorosabel, Yeray, Vivian, Yuri - Prados, Vesga - I. Williams, Sancet, N. Williams - Guruzeta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.45 - 5.55

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Sociedad

sobota 21:30

Nepříliš povedený dojem z prvního kola se budou v sobotu večer snažit napravit hráči Realu Sociedad. Baskové vstoupili do nového ročníku velmi podobně jako řada dalších favoritů, tedy bodovou ztrátou. Výsledný dojem je o to mrzutější, že svěřenci kouče Alguacila dokonce nezískali ani bod.

Na Realu si smlslo madridské Rayo, které si v rámci letošní sezóny připomíná sto let od založení klubu. A hned v úvodním duelu se postaralo o velké překvapení. Sociedad dokázalo přemoci poprvé od roku 2015. Skóre otevřel po hodině hry de Frutos, na nějž v poslední desetiminutovce navázal Camello. Zubimendi už pak jen v nastavení korigoval na konečných 1:2.

Mužstvo ze San Sebastiánu tak sezónu začalo nejhůře jak mohlo, domácí porážkou s týmem, se kterým bylo zvyklé vyhrávat, trenér Alguacil navíc musí řešit nucené absence opor, jako je Odriozola nebo Zubeldía. Na odchodu ze Španělska je také Merino.

Neslavně začal novou sezónu také Espanyol. Katalánský celek se po roce opět vrátil mezi španělskou elitu a na úvod mu los přisoudil velmi hratelného soupeře. Tím byl další z nováčků, Valladolid. "Periquitos” ale přízně osudu nevyužili a na soupeřově hřišti padli v poměru 0:1. Jediný gól utkání vstřelil ve třiadvacáté minutě Raúl Moro.

Nyní už to bude pro Espanyol mnohem náročnější. I přesto, že se bude poprvé v sezóně moci spolehnout na domácí fanoušky, do cesty se mu postaví velmi ambiciózní baskický celek, účastník evropských pohárů, který se navíc bude chtít revanšovat za porážku z minulého týdne. Utkání přinese jistě mnoho zajímavého a oba týmy budou velmi usilovat o první bodový zisk v sezóně.

Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
García - Tejero, El Hilali, S Gómez, Cabrera, Romero - Milla, Král, Aguado - Puado, Veliz

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Traoré, Elustondo, Pacheco, J López - Méndez, Zubimendi, Turrientes - Kubo, Oyarzabal, Barrenetxea

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.91 - 3.13 - 2.21

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Getafe CF - Rayo Vallecano

sobota 21:30

Od půl desáté se v sobotu představí také dva týmy z madridského předměstí. Los druhého kola LaLigy proti sobě svedl Getafe a Rayo Vallecano. Oba tyto soupeře navíc pojí fakt, že se v úvodním kole utkali s Baskickými giganty a oba také svého o něco věhlasnějšího soupeře dokázali obrat o nějaké ty body.

Závěr loňské sezóny se "Azulones” absolutně nepovedl. Z posledních pěti zápasů zapsali pět porážek a ani v přípravě se nejednalo o žádnou hitparádu. Tým, ve kterém působí také český gólman Jiří Letáček, dokázal triumfovat pouze jednou, a to po těsné výhře 1:0 na Saint Étienne. Příliš se tak nepočítalo s tím, že by uhrál jakýkoli bodový zisk v úvodním kole proti Bilbau.

Jenže opak se stal pravdou, Athletic Club neodehrál vůbec povedené utkání a přestože se dostal rychle do vedení po trefě Oihana Sanceta, zápas do vítězného konce nedotáhl. O to se postarala jedna z letních posil Getafe, záložník Christantus Uche, který přišel z Ceuty a už v prvním kole zachránil svému týmu alespoň bod.

Ještě lépe si proti svému baskickému soupeři vedlo Rayo Vallecano. V Reale Areně se utkalo s neoblíbeným San Sebastiánem, kterého neporazilo od roku 2015, přesto nyní dokázalo využít absence několika klíčových hráčů domácích a ujalo se vedení 2:0. To sice ještě v nastavení korigoval Zubimendi, na bodovém přídělu už to ale nic nezměnilo, Rayo tak proti všem předpokladům vyloupilo San Sebastián a do druhého kola může jít naladěno velmi pozitivně.

Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soría - Iglesias, Dakonam, Alderete, Rico - Pérez, Milla, Aberdin, Aleñá, Sola - Uche

Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cardenas - Ratiu, Lejeune, Mumin, Espino - De Frutos, Gumbau, Valentin, Embarba - Camello, Palazón

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 2.79 - 3.29

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Valencia CF

pátek 19:00

Překvapivého lídra má po prvním kole nové sezony španělská nejvyšší soutěž. Na čele se usadila Celta a své postavení si může pojistit hned v pátek večer, kdy se o další body střetne s Valencií.

Na lavičce galicijského klubu od března šéfuje Claudio Giráldez a lepší úvod sezony si ani nemohl přát. Celta minulý týden hostila Deportivo Alavés a ukázala charakter, po změně stran otočila nepříznivý stav a díky gólům Williota Swedberga a Iaga Aspase vyhrála 2:1.

"Musíme se hodně zlepšit především v porovnání s tím, co jsme ukázali v prvním poločase proti Alavésu. Nehráli jsme dobře, chyběl tomu pohyb a plynulost. Zároveň to byl první zápas, rychle jsme navíc inkasovali. A zareagovali jsme velmi dobře, po změně stran šel výkon rapidně nahoru," vrací se Giráldez o několik dní zpět.

Celtě je na páteční večer k dispozici i brankář Vicente Guaita, pro něhož se bude jednat o pikantní duel, jelikož v minulosti hájil svatyni právě Valencie. Mimo hru je naopak Mihailo Ristić a nenastoupí ani Lucas Daniel de la Torre.

Netopýři naopak v prvním kole neuspěli a doma padli 1:2, nutno ovšem dodat, že měli soupeře z kategorie nejtěžších. O osudu duelu s Barcelonou rozhodl přelom obou poločasů a Valencia ho přitom začala skvěle, když se ve 44. minutě prosadil Hugo Duro. Následně ovšem začal úřadovat Robert Lewandowski, polský střelec v páté minutě nastavení srovnal a krátce po změně stran zařídil obrat.

Valencii bude k dispozici i nejnovější posila, z Deportiva Alavés včera přišel Luis Rioja a trenér Rubén Baraja ho okamžitě začlenil do nominace. Znovu chytat by měl Giorgi Mamardašvili, o jehož transferu jedná Liverpool.

Mimo hru naopak jsou Sergi Canós, José Gayà, Jaume Doménech a Fran Pérez. Ještě hodně dlouho si na návrat musí počkat obránce Mouctar Diakhaby, ten kopačky nazuje nejdříve v příštím roce.

Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Guaita - Mingueza, Jailson, Domínguez - Rodríguez, Damián, Moriba, Álvarez - Aspas, Douvikas, Swedberg.

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardašvili - Correia, Mosquera, Yarek, Vázquez - Mir, Guerra, Pepelu, Diego López, Almeida - Duro.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.40 - 3.62

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Villarreal CF

pátek 21:30

Vzájemné souboje Sevilly s Villarrealem pravidelně přinášejí vyrovnanou podívanou a nejinak by tomu mělo být v pátek večer. Výhodu domácího prostředí bude mít celek z Andalusie, v hostujícím dresu na svůj debut čeká trojice nových akvizic.

Sevilla k duelu nastoupí už bez jednoho do tohoto týdne stabilního článku základní sestavy. Sbohem španělskému celku dal Marcos Acuña, argentinský obránce a mistr světa se rozhodl pro návrat do vlasti a kývl na nabídku od River Plate. Náhrada by měla přijít prakticky okamžitě, na hostování z Brightonu dorazí Valentín Barco.

Oba týmy zahájily sezonu nerozhodnými výsledky 2:2. Villarreal se doma rozešel smírně s Atléticem Madrid, Sevilla si pro změnu přivezla bod z Las Palmas. Hned dvakrát přitom přišla o jednobrankové vedení.

"Když dáte venku dva góly, měli byste vyhrát. Musíme zapracovat na defenzívě a neplatí to jenom o obranné čtveřici, ale o celém týmu. Víme, že v tomto ohledu se musíme zlepšit, jestli něco vyhrává zápasy, pak je to kvalitní defenzíva," upozorňuje trenér Xavier García Pimienta.

V domácím táboře nezačal sezonu právě nejšťastnějším způsobem Suso, křídelník si poranil koleno a znovu k dispozici bude až po zářijové reprezentační pauze. Společnost na marodce mu dělá záložník Joan Jordán.

Ve Villarrealu nejsou zvyklí na zběsilé utrácení velkých peněz, probíhající týden ovšem je výjimkou a Žlutá ponorka nabrala hned tři nové pasažéry. Z portugalského Famalicãa přišel Luiz Júnior (12 milionů eur) a stal se nejdražším brankářským nákupem v historii klubu, defenzívu bude dirigovat Logan Costa z Toulouse (17,5 milionů eur) a střílení branek bude čerstvě povinností útočníka Thierna Barryho, za něhož do Basileje putuje čtrnáct milionů eur.

"Fakt, že jsem nejdražším brankářem v historii klubu, mě motivuje, neberu to jako tlak. Na ten jsem zvyklý od svých osmnácti let, kdy jsem přišel do Famalicãa," nechal se slyšet Luiz Júnior.

Villarrealu opětovně chybí Denis Suárez, záložník promarodil drtivou většinu loňské sezony, svalovým zraněním zahájil rovněž tu letošní a absentovat bude dva měsíce. Připraven není ani Alfonso Pedraza a na letošní debut si bude muset počkat Juan Foyth.

Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Nyland - Navas, Badé, Salas, Pedrosa - Sow, Agoumé, Saúl - Ocampos, Isaac, Lukebakio.

Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Conde - Femenía, Albiol, Bailly, Cardona - Piňo, Perejo, Comesaňa, Baena - G. Moreno, Danjuma.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.73 - 3.27

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Celta Vigo
1
1
0
0
2 : 1
3
Rayo Vallecano
1
1
0
0
2 : 1
3
FC Barcelona
1
1
0
0
2 : 1
3
4
Real Valladolid
1
1
0
0
1 : 0
3
5
Villarreal CF
1
0
1
0
2 : 2
1
Atlético Madrid
1
0
1
0
2 : 2
1
Sevilla FC
1
0
1
0
2 : 2
1
UD Las Palmas
1
0
1
0
2 : 2
1
9
CD Leganés
1
0
1
0
1 : 1
1
Real Betis
1
0
1
0
1 : 1
1
Girona FC
1
0
1
0
1 : 1
1
CA Osasuna
1
0
1
0
1 : 1
1
Getafe CF
1
0
1
0
1 : 1
1
RCD Mallorca
1
0
1
0
1 : 1
1
Athletic Bilbao
1
0
1
0
1 : 1
1
Real Madrid
1
0
1
0
1 : 1
1
17
Valencia CF
1
0
0
1
1 : 2
0
Deportivo Alavés
1
0
0
1
1 : 2
0
Real Sociedad
1
0
0
1
1 : 2
0
20
Espanyol Barcelona
1
0
0
1
0 : 1
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (176)

Přidat komentář
santini

Pískaj koniec ligy ale nie, neviem, čo čakaž odo dneška, tá Valencia je veľmi nevyspytateľná, snáď potvrdíme úspešný vstup do sezóny

Reagovat
kasparko

Akorat si u nadpisu prewka rikam jestli sem jeste porad chodi ten typek co fandi Celte a nemohl sem si vzpomenout na nick

Reagovat
santini

Veru, najskôr som bol ja, potom sa zjavil Boh, svet, eurofotbal...

Reagovat
kasparko

Kdyz si vezmu roky zpet, tak si tu s tou Celtou byl tehdy hodne znamy jak se ten tym dostal do ligy, casto i v tom ef chatu kdyz tu jeste byl

Reagovat
santini

...stále som známy ako vidíš jedného dňa sa možno dožijem toho, že Celta získa titul toho chatu škoda, vtedy to tu ešte málo úroveň

Reagovat
LAM

Jsem myslel, že v srpnu se posouvají vždy výkopy na večerní hodiny. Takovej zápas v Madridu v neděli od 5 musí být pro hráče bonbónek

Reagovat
imp.

Tak zatahneme strechu no.

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
technecium

Tak co FIFA sestava, ukaze neco tentokrat?

Reagovat
zasranej malíř

Bellingham out na 1 měsíc šance pro Ardu?/Brahima?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad pro Ardu, jsem zvědavý, jak se teda přes léto zvládnul vytunit. Ve výsledku to bude samozřejmě Modrič, protože Ancelotti.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Celta dobrá energie. Aspas je démon

Reagovat
oli9

Aspas fenomenální nestárne

Reagovat
Messiáš

Samu do Porta, 15 mega za 50 procent práv.

To není dobrej deal

Reagovat
Kluivert9

Docela nepochopitelné

Reagovat
Phillipinho

A Lenglet in. Skvelej zpusob jak poslat celej prestupak uplne do hajzlu…

Reagovat
Messiáš

Tak ja doufam, ze Lenglet je porad extra piece, ze ta nutnost prodat aspon cast prav souvisi s Hanckem, ale tu predchozi prezentovali jako posledni, tak moc nevim

Reagovat
Salfovic

Už zaregistrovali Olma ?

Reagovat
Mateo16

Barcelona did not manage to register Dani Olmo in La Liga yesterday. His participation against Athletic today is in doubt.

@sport

To bude show ak ho budu musiet poslat na hostovanie

Reagovat
Visca el barca

Jsi naivní.

Reagovat
Visca el barca

Je v nominaci no.

Reagovat
Mateo16
Reagovat
Visca el barca

Ty jsi bulvární debílek

Reagovat
Pithivier

Poprvy s tebou souhlasim

Reagovat
Nieuwendyk

Hlavně si tenhle debílek neuvědomuje, že Katalánsko není jen Barcelona, za to bych jej lištil santasusanskou tyčí

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mateo16

OFFICIAL: Dani Olmo has still not been registered by Barcelona and he won’t be available vs Athletic.

A to skor ty nie si clovek ale uplna primitivna vypatlana opica

Reagovat
Visca el barca

Uklidni se ty retarde

Reagovat
Kenneth

Tak si se zase ztrapnil. Ostatně jako vždy.

Reagovat
jitrnica

Reagovat
MystycMac

Dnes bude hrať zbytočne sa to nafukuje...Ešte privedú Cancela a možno Chiesu ale nereálny nie je ani Nico Wiliams...Barca vie čo robí nejaký hráči ešte odídu... Rieš skôr výsledky, Barca zvladla extrémne tazky zápas vo Valencii kde Real na 99% body stratí a ešte ani nedokázal vyhrať na Mallorke...

Reagovat
drussbarb

Prosím, zruš si účet a jdi do prdele. Pokud nemáš 50 let, začni třeba běhat nebo tak něco

Reagovat
AlevsakNevadi

ked sa prestane na týchto retardov reagovať prestane ich to baviť.

Reagovat
drussbarb

Strašně dementní způsob, jak trávit čas, svým způsobem jej můžeme litovat, ale i tak

Reagovat
MystycMac

Na smiech je skôr to že Real stráca už v prvom kolo 2 body....

Reagovat
Mateo16

Hanckovi zrejme padne prestup do Atletica

Reagovat
Salfovic

To je tak, když hráči nejsou kurvy a přestup si nevydupají.

Reagovat
Nieuwendyk

Hancko je charakter narozdíl od Coufal

Reagovat
los_blancos

Tak a Netopieri znovu na pozícii, kde si to zaslúžia. Možným zostupom sa im snáď konečne podarí vykopnúť Lima, resp. jeho samého to prestane baviť a odíde sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Real Madrid TV want to enter the Turkish market and are in negotiations with all platforms for broadcasting rights.

Arda Güler’s popularity is one of the main reasons, and the club is planning on special Arda Güler related programs for Turkey, reports

@odatv

Takto sa vytvara cesta pre Ardu do zakladu

Reagovat
LAM

Ta sestav s Ferranem.......

Jinak Fermín už na lávce a Olmo dnes ještě ne, protože se nestihla oficiálně oznámit hostování Lengleta a prodej Fayeho.

Už aby jsme měli všechny ty záložníka zpátky a pak to může začít dávat smysl, ale na levo by to ještě někoho chtělo......

Reagovat
Kenneth

"protože se nestihla oficiálně oznámit hostování Lengleta a prodej Fayeho"

Každoroční katalánský cirkus. Díky že nás bavíte.

Reagovat
MystycMac

Nerob fanúšikom Realu hanbu, pozri kde je Real po prvom zápase ticho sed v kute....

Reagovat
Kenneth

Pravda, po dvou zápasech už má jednu trofej.

Reagovat
MystycMac

Remízu z tragickou Mallorkou nezahovoríš...

Reagovat
Kenneth

Pravda, měl bych se z toho zhroutit klaune.

Reagovat
misinho7

Reagovat
LAM

Není na tom nic prazvláštního. Problém je v tom, že se stále nepodařilo podepsat s Nike, takže se musí řešit každej přestup. Dobře si pamatuji jak se Kounde registroval den před koncem přestupáku. Bohužel s tím, že už třetí rok po sobě se snížil limit na platy se pracuje hodně těžko. Naštěstí příští rok se má začít u nás zvedat a bude se tak lépe pracovat s přestupy. Jinak před odchodem Messiho byl rozpočet na platy 630 mega. Teď je náš limit na FFP 277 mega.......

Reagovat
Kenneth

"Není na tom nic prazvláštního".

Ve Vaší bublince to určitě nic zvláštního není.

Reagovat
AlevsakNevadi

no bohužial už nie je. Ale ak ti niekto prikáže znížiť platy zo 600 mega na 200 pričom to ani nie je 1:1 pri odpisovaní platov tak sa to kurva tažko robí. To ale nič nemení na fakte že doteraz tam bud bola partia nímandov alebo totálne neschopných ludi. Akože to aj socios bolo ukradnuté že z obratu 800 mega sa dávalo 650 mega na platy ? na kazdy jeden pojebany transfer utekal barto do banky vsak toto je totalne chore.

Reagovat
-R2D2-

Yamine Lamal

Reagovat
MystycMac

Barcelona Valec tento rok sa real nechytá... Vinicius by musel 100x vystreliť aby trafil taku strelu

Reagovat
drussbarb

Hňup jsi

Reagovat
LAM

Manzano to klasicky rozjíždí

Reagovat
MystycMac

Cubarsi riadny zmrd ten už mal byt druhy zápas za sebou vylúčený...

Reagovat
LAM

Manzano ty špíno, chcípni

Reagovat
MystycMac

?? sak zatial pomáha Cubarsi mohol mat 2x ZK

Reagovat
bartlu

Pls jak hraje ten močál torres? Ted dem to zapl

Reagovat
Kejza

Raphinhovi ta pozice v záloze docela sedí. Rozhodně je lepší, že nemusí na křídle nikoho obcházet

Reagovat
Gazdo

Len on nevie moc ani nahravat ak je pod tlakom takze neviem naco nam vlastne je. Zase hrac ktory nam nic nedava mimo pressingu a bude u nas az do konca zmluvy lebo tie prachy mu uz nikto nikde neda

Reagovat
Kejza

Kopací techniku má náhodou dobrou a do rotace jsem za něj rád.. prachy jsou druhá věc

Reagovat
Kejza

Takovýhle stoprocentní gólovky zahazoval loňskej Lewa, letos bych si ho radši odpustil

Reagovat
MystycMac

Ale hra Barcelony ma hlavu a patu šance si vytvárať vedia, čo sa o Reale povedať nedá...

Reagovat
MystycMac

Nemaju súpera darmo, Barca ďalšie veľké víťazstvo z nepríjemným tímom ...

Reagovat
Vinci

Jezis co to je za ligu ve 2. poločase se hrálo asi 15 minut a on dá nastavení 5 minut

Reagovat
Kluivert9

Madrid dnes hlásí slušných -5. Snad tam v létě nezmrznou...

Reagovat
Kenneth

Slusna krec.

Reagovat
Messiáš

Yamal nám ten titul vykope

Reagovat
sensei25

Este prichod 1-2hracov.Odchody neriesim.Uzdravenie Araujo,De Jong,Gavi,Christensen.A o sezonu sa vobec netreba bat.

Reagovat
smazaný uživatel

In all the tests carried out at the Bernabéu since the roof was installed, the temperatures showed the following:

In winter, it is 8°C warmer than outside.

In summer, it is 8°C cooler than outside.

@AranchaMOBILE

Proto můžeme hrát odpoledne i v létě za přijatelných podmínek, na rozdíl od jiných, kteří zatahovací střechu nemají a ani mít nebudou.

Reagovat
los_blancos

Snáď budú do tých 20-30 rokov, je to aj pre naše dobro. Inak aj tak škoda, že nemáme miesto na inštaláciu klímy. Počas koncertov, keď sú ľudia bližšie seba nepomáha ani zavretá strecha. Na koncerte Swift ľudia odpadávali...

Reagovat
Salfovic

Už máte hotové to skládání a zajíždění trávníku pod povrch ?

Reagovat
smazaný uživatel

Carleto hodně příjemně překvapil, to jsem vůbec nečekal.

Reagovat
Salfovic

A co jsi čekal? Tohle snad byla celkem očekávaná sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekával se Modrič v základu, ještě těsně před zápasem o tom šly reporty.

Reagovat
zasranej malíř

Courtois,Carvajal,Rudiger,Militao,Fran,Tchouameni,Valverde,Guler,Vini Jr,Mbappe,Rodrygo

Reagovat
los_blancos

No hurá!

Reagovat
misinho7

parada, soms a bal ze tam supne Luku ale som rad ze dal sancu Ardovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zasranej malíř

Mohl by dostat šanci i Endrick

Reagovat
misinho7

Ja si myslim ze ak budeme vyhravat vyšším rozdielom tak dnes určite ten debut dostane.

No každopádne uvidíme, mam strach ze dnes to este nebude "ono".

Reagovat
los_blancos

Nejaké tipy, ktorý z Brazílčanov z útoku u nás po sezóne skončí?

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrygo do City je podle mě asi nejreálnější. Jak už jsem psal, on má na to být ta hlavní star týmu a to u nás nikdy nebude a ani nebude nikdy hrát na své preferované pozici.

Nicméně, kdybych si měl vybrat, tak bych se rozloučil s Vinim, jelikož ten je ve většině venkovních ligových zápasech nepoužitelný a navíc si myslím, a to je jedno z mých "unpopular opinion", že Rodrygo na levé straně je lepší hráč než Vinícius na levé straně.

Reagovat
los_blancos

Jj ako píšeš, ak sa Viní nezlepší v tejto rozhodujúcej sezóne (hlavne) vonku a bude robiť nezmysly jak na Mallorce, driblovať a strácať lopty bez rozmyslu či vyhľadávať konflikty s protihráčmi a fans... no má veľký problém a kľudne bych si tipol, že skončí skôr on. Navyše byť Rodrygo u Pepa v City, tak myslím, že z neho urobí monštrum.

S tým, že je Rodry naľavo lepší než Viní si až tak istý nie som. Rozhodne je tímovejší, pracovitejší a kombinačnejší, no chýba mu rýchlosť, dynamickosť, fyzickosť a výbušnosť Viního najmä proti tým najťažším súperom.

Rodry preto nie je typické krídlo, no pravdepodobným príchodom Daviesa by nás to tak trápiť ani nemuselo. Plus s možným prechodom na 3 CB a Daviesom s Danim (TAA) na wingbackoch Viního už vlastne ani tak nepotrebujeme. A s príchodom Haalanda mi Rodrygo príde tiež kompatibilnejší.

Ak to teda zhrniem, tak tipujem regres Viníciusa, jeho odchod a predaj za dardu do spriateleného United či Arábie.

Reagovat
Mateo16

Po tom co tu mesiace predvadza Rodrygo je to snad jasne

Ono to ani nie je nahoda co robi , najprv v rozhovore jeho uvahy o odchode, potom City je nalepsie muzstvo na svete a teraz sa na skratku BMV

Reagovat
Mateo16

*hneva na skratku BMV

Reagovat
Mateo16

Arda Som zvedavy ci AM alebo LCM

Reagovat
los_blancos

RAM

Reagovat
Pithivier

Reknu to narovinu. Real Madrid nebo Barca me absolutne nezajimaji. Chodim sem jenom kvuli vymastenym retardum Mateo16 a MystycMac (cti Diskostu), a pak jeste tamten co furt nerozdychal prichod Nica Williamse a haze spinu na Bilbao. Na doplneni dopaminu naprosto doporucuji!

Reagovat
MystycMac

Real ked nevyhrá aspoň o 4 goly tak to bude sklamanie...majú čo odčiňovať.

Reagovat
Well

Strašný repressing máme teda, je každý vykombinuje na útočné půlce jak malé kluky, jak je to napadání pomalé.

Reagovat
misinho7

mne to pride cele strasne pomale a zatial je tam zmatok..

Reagovat
los_blancos

Pritom práve to má byť kľúčom nového Realu. Ale ešte to nezatracujme, hráči majú za sebou extrémne krátku, no intenzívnu prípravu a reálne zmeny očakávam skôr v druhej polovici sezóny. Aj vzhľadom na prioritu nového Mundialu klubov a dlhšej/náročnejšej LM.

Reagovat
MystycMac

To je katastrofa bolia ztoho oči...

Reagovat
Moshe Dajan

Cítím další ztrátu fifa sestavy.

Reagovat
misinho7

No kedy sme mali tolko nepresnych nahravok jak za tieto posledne 2 zapasy? Mne pride ze borci zabudli cez leto nahravat.

Reagovat
Well

Samá patička, parádička, dribling do 3 hráčů a nikde nic...

Reagovat
Manik...

Pi*ovinky jim jdou

Reagovat
Feind

chybi playmaker

kroos pryc, modric uz na to nema a bellingham zraneny

ted se nam docela vraci to, ze kroos a modric vydrzeli tak dlouho na vrcholu, protoze tam urcite mel nahrazovat odegard, ale uz dal nechtel cekat na konec jejich ery

Reagovat
MystycMac

Je niekto kto to ešte tych tragédov nevypol ? Idem radšej Liverpool...

Reagovat
misinho7

uz sa nikdy nevracaj, dik

Reagovat
MystycMac

prečo by som sa ti neprišiel vysmiať

Reagovat
Salfovic

Lepší bude i Dukla s Budějovicema.

Reagovat
misinho7

Zabudli co je timovost? Minule roky sa pekne hralo timovo, ci uz Vini abo Rodrygo nezistne prihravali a vsetko bolo super. Ale dnes ci minule to posobi ze oni dvaja ci Kylian si chcu zatial cosi dokazovat

Reagovat
Feind

tak my se dostanem po vapno a pak jsme v hajzlu

Reagovat
Manik...

Když je tam 11 hráčů, je to problém. Ten přechod do útoku musí být rychlejší.. Všechno strašně trvá.

Reagovat
misinho7

je tam sialeny beton ale tak musime byt rychlejsie a prekvapit ich..

Reagovat
Manik...

Bohužel v LA LIZE to jiné nebylo a nebude.

Reagovat
Salfovic

Vždyť vám to tu pořád psali, že vás zničí.

Reagovat
MystycMac

Reagovat
Mateo16

Presne si pametam ako minuly rok proti nad Granada hrala podobny beton vtedy padol takyto gol

https://x.com/ActuFoot_/status/1731975144493515223

Jediny kto tam zatial poslal 2 kolmice za obranu je Arda. Inak Valverde nic , nahrada za Kroosa

Komicky je ešte pohyb celej ofenzivy vsetci na lavom kridle iba Arda na pravo

Reagovat
Mateo16

https://x.com/MadridXtra/status/1827738197494812926/photo/1 realne ako to je

Proti takemu betonu by som skusil Valverdeho dat hlbsie a Luka in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Novak.Usykovic

Nezlobte se na mě, ale z toho Reálu bolí oči. Mám pro to dva důvody.

1) chybí dirigent hry či kreativní záložník jako Modric, DiMaria nebo Kroos

2) Real potřebuje hrotového útočníka (něco na způsob Benzema) i za cenu toho, že Viní nebo Mbappe budou hrát na pravé straně.

Hrozná hra. Dalo by se říct, že osou týmu je brankář, střední obránce, playmaker a hrot a Reálu chybí 50 % z osy. Já se nebudu dívat na každý zápas, jestli to takhle bude pokračovat A jestli Real bude vítězit jen v zápasech proti Bayernu, Barceloně a Citizens, ale bude ztrácet s trpaslíky...to asi jeho fanoušci v čele s Valloire a Chungem nechtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že nemáme na lavičce žádnou možnost, jak tu hru pozměnit. Řekl jsem si, že tomu dám čas do repre pauzy, ale zatím teda velký špatný. Hlavně jsem zklamaný z toho, že tam nevidím žádnou intenzitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekával bych, že plán bude takový - dobře, zoufale nám chybí jakýkoliv kreativní hráč, ale alespoň je přeběháme a fyzicky zválcujeme. Místo toho si to profesorsky ťukáme okolo vápna a ukončíme ti střelou z třiceti metrů. Doufám, že Ancelotti nemá v plánu vnucovat tomu týmu něco, na co absolutně nemá předpoklady a opět zkusí přizpůsobit taktiku charakteristice týmu, protože tohle (zatím) vůbec nefunguje.

Tchouameni (nebo celkově jakékoliv DM), je v takovém zápase absolutně k ničemu mimochodem.

Reagovat
ACSeRw!n

je teprve zacatek sezony a do finale je daleko.. ja sem klidny

Reagovat
zasranej malíř

ale za 3 body to dnes musí být

Reagovat
misinho7

Reagovat
zasranej malíř

No sláva

Reagovat
Well

Pěkně Fede.

Reagovat
Well

Jinak kde stál ten bránící hráč v době kopu?

Reagovat
misinho7

Konecne intenzita a ide to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zasranej malíř

chce to hrát prostě rychleji a ono to půjde, ten první poločas co odehráli, ať si klidně hrají, když vedou 3:0

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

stridani 30 min do konce

Reagovat
Carles Puyol 5

Ted jsem si pustil na chvilku Real a co to má ten retard na palici, to je otřes

Reagovat
Well

Se inspiroval asi u Nica.

Reagovat
Jordi Alba

*v palici

Reagovat
Salfovic

Natáčky.

Reagovat
Well

Horší nahrávku na takové úrovni jsem dlouho neviděl.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Well

Tak jsme vystridali naše 2 nejnebezpečnější hráče a ty 2 co nejdou skoro vidět tam necháme.

Reagovat
Mateo16

To je klasika stredanie podla hierarchii v klube

Reagovat
Feind

me prislo, ze toho nabehali oba docela dost, u ardy bylo videt, ze je vystaveny

rodryga tam klidnemohl nechat

Reagovat
Well

Tak Rodrygo minule zůstal ne? U Gulera mě to štve více, protože byl nejlepší na hřišti a potřebuje se rozehrát. No když je zraněný Jude, tak si snad další zápasy zahraje i tak dost...

Reagovat
Manik...

Snad ano. Hrál výborně.

Reagovat
AlevsakNevadi

on nemá nejaký konfilit s ancelottim ?

Reagovat
Manik...

Reagovat
los_blancos

Celkom logicky, keďže Viní-Mbappé budú na tom fyzicky vždy lepšie. Navyše, Arda s Rodrym posrali 2 tutovky a mohlo byť po zápase. Klasický trest od Carletta.

Reagovat
Manik...

Vini totálně tragický a pořád hraje a hraje..

Reagovat
Mateo16

Dnes to dava slidne na Lukaka

Reagovat
MystycMac

No Mbappe začiatok jak z nočnej mory zne asi ďalší CR7 nebude

Reagovat
zasranej malíř

Měli by ho prodat

Reagovat
Mateo16

Brahim

Reagovat
misinho7

Brahim zlaticko

Reagovat
Well

Nějaké zlepšení tam je, akorát teda duo Vini a Mbappe by měli zabrat, protože to je zatím docela tragedie. Naopak velké plus je kvalita na lavičce, ta se hodně za poslední roky zvedla.

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Feind

vystridat 5 ofenzivnich hracu do unavene obrany, kdyz za 4 dny hrajeme znova

jen ten playmaker a mozna nejaky 4 stoper by se hodil, aspon z juniorky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zasranej malíř

Endriiiick

Reagovat
Well

A Endrick opět potvrdil tu svou neskutečnou střelu...

Reagovat
Feind

uplne jako r9

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
misinho7

Endrick debut jak hrom

Reagovat
unk

Aj som chcel povedat, ze Mbappe je pravdepodobne este v strese z Bernabeu, a potom to tam zajebe 18 fagan

Reagovat
imp.

Pockat Endrick je levak? On to trefil svou slabsi nohou? Wtf.

Reagovat
misinho7

tusim ma obe rovnako silne no v Brazlii ho prirovnavaju k R9 tak som zvedavy. Ja som radsej pri nom pri zemi ale uvidime co nam predvedie

Reagovat
Gazdo

Je uplne mimo realitu porovnavat niekoho s Ronaldom. O fenomeno bol a vzdy bude len jeden a nikto sa k nemu nemoze prirovnavat hotovo

Reagovat
Al Capone

Reagovat
misinho7

tak jasne ze R9 je inde a nikto ho nedostihne..hovorim len o porovnavani..tak isto ako porovnavaju niekoho ze pripomina Messiho, Ronalda atd atd

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš vědět, trochu takové nostalgií nasáklé klišé.

Reagovat
los_blancos

Mbappého výkon by som nedával na jednu úroveň s Viníciusom. Kylian bol neustále v pohybe, mal niekoľko slušných nábehov, slušných zakončení a šancí, bolo tiež vidno, že sa snaží zrýchľovať hru často z prvej a nedribloval zbytočne jak Viní. Chýba mu hlavne čas na lepšiu súhru so spoluhráčmi, ale aj lepšia fyzička. Vidno, že trochu stratil rýchlosť, dynamiku a výbušnosť, Pintus s ním bude mať hodne práce.

Naproti tomu Viní, hlavná a dlhoročná hviezda tímu, ktorý je v klube už cez 5 rokov, znovu sklamal. Hlavne v 1P bez pohybu a nábehov, všetko chcel do nohy, aby mohol držať loptu a nezmyselne driblovať cez x hráčov, aby z toho bola následná strata v riskantných priestoroch a šanca po protiútoku pre súpera. Po polčase, popri vyššom tempe rozhodne lepšie. Vybojoval priamy kop, ktorý premenil Valverde a skvelo vypracoval gólovku pre Mbappého, no opäť sa nevyhol zbytočným stratám a celkovo proti Valladolidu toho predviedol proste málo. Preto dávať ich na jednu úroveň je trochu nefér.

Reagovat
Manik...

Souhlas

Reagovat
Miguel19

To hřiště Atletica vypadá jako slušné oraniště...

Reagovat
Jordi Alba

Tvl, to je jak hra bez útočníků. Naštěstí Atlético to samý.

Reagovat
Jordi Alba

To je debil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmmm, není za ruku mimo vápno červená, haló?

Reagovat
Jordi Alba

Taky jsem nechápal, každopádně pro nás je největší trest to, že ho nevylil..

Reagovat
AlevsakNevadi

level La Liga.

Reagovat
Messiáš

Tohle Gazzaniga musi chytat, roura pěkná, ale letí to skoro na něj...

Reagovat
Moshe Dajan

Ten Gazza je dobrá díra.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele