LaLiga - preview 15. kola: Barca chce zpátky na první místo

29.12.2022, 09:05, aktualizováno 31.12.2022, 08:33
Previews
Robert Lewandowski (© AFP)
Třemi utkáními bude pokračovat program španělské nejvyšší soutěže, přitom to nejzajímavější se bude konat hned na samém startu. Barcelona se totiž v městském derby pokusí navrátit na první místo tabulky v derby s Espanyolem. Od čtvrt na pět se pak fanoušci mohou těšit na duely na půdě Realu Sociedad a Villarrealu...

FC Barcelona - Espanyol Barcelona

sobota 14:00

Udržet si pro sebe první místo a zároveň protáhnout svou sérii vítězství v LaLize na šest, to bude úkol Xaviho svěřenců v sobotním silvestrovském duelu s Espanyolem. Ten naopak na vítězství v domácí lize čeká už od půlky října a proti lídrovi tabulky nastoupí v roli jasného outsidera, "Derbi Barceloní" však už mnohokrát ukázalo, že papírové předpoklady nejsou vždy stoprocentně určující.

Domácí "Blaugranas" se po dlouhé reprezentační přestávce poprvé představí na Camp Nou v soutěžním zápase a hned se bude jednat o ostře sledované barcelonské derby s Espanyolem. Posilněn ziskem stříbrných medailí z mundialu může být například stoper Jules Koundé či útočník Ousmane Dembélé. Co může Katalánce rovněž těšit, je úchvatná statistika z jejich letošních ligových střetnutí. Ze čtrnácti zvítězili hned ve dvanácti případech, jednou remizovali a pouze jedenkrát si připsali porážku, přestože byla z kategorie nejbolestivějších, proti odvěkému rivalovi z Madridu.

V evropských pohárech už to pro Barcelonu taková sláva nebyla. V obtížné skupině s Interem Milán, Bayernem a Viktorkou Plzeň nakonec brali až třetí místo, které znamenalo pád o patro níž, do Evropské ligy. Zde se na ni při losu také zrovna štěstěna neusmála, v polovině února se totiž střetnou se slavným Manchesterem United.

To Espanyol má za sebou od přerušení španělské nejvyšší soutěže již čtyři zápasy. Nejprve si, ještě před začátkem Mistrovství světa, poradil v poháru s Rinconem z páté ligy, poté v přátelských utkáních nestačil na FC Turín a remizoval s belgickým Mechelenem a nakonec udolal dvacátého prosince, opět v Copa del Rey, celek Atlético Paso v poměru 1:0 a postoupil mezi posledních dvaatřicet týmů.

Tým ze čtvrté nejvyšší španělské soutěže se srdnatě bránil tlaku favorita, ani to však nezabránilo Melamedovi po pěkném sklepnutí Joselua, vsítit jediný gól zápasu a zajistit si tak postup do dalšího kola. Zde se tým z Barcelony střetne se svým tabulkovým sousedem, tedy Celtou Vigo.

Do sobotního střetnutí nakonec zasáhne ofenzivní hvězda domácích Robert Lewandowski. Ten byl v posledním zápase Barcelony s Osasunou po druhé žluté vyloučen a dostal trest na tři utkání, španělský soud ovšem slyšel na odvolání Barcelony a trest pozastavil, dokud vše nepřezkoumá další instance. Na straně svěřenců trenéra Diega Martíneze rozhodně nenastoupí Albánec Bare ani Adria Pedrosa, a to kvůli zranění. Kvůli problému s kolenem se pravděpodobně nepředstaví ani Pol Lozano.

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen; Baldé, Koundé, E García, Alonso; Pedri, Busquets, de Jong; Raphinha, Lewandowski, Dembélé

Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lecomte; Gil, Cabrera, Calero, Oliván; Melamed, Souza; Braithwaite, Darder, Puado; Joselu

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.76 - 14.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Real Sociedad - CA Osasuna

sobota 16:15

Španělská liga se po více než měsíční pauze vrací patnáctým kolem, které ve svém sobotním programu nabídne mimo jiné i utkání čtvrtého a osmého týmu mezi Realem Sociedad a Osasunou. Oba celky se pokusí navázat na vítězství z pohárových střetnutí z před devíti dnů a zároveň hájit velmi dobré postavení v tabulce po prvních čtrnácti zápasech.

Domácí mužstvo ze San Sebastianu hrálo v lize naposledy devátého listopadu na hřišti trápící se Sevilly. Zde se po hektickém prvním poločase, kdy červenou viděl jak Rakitić, tak Nianzou, dostalo do vedení 2:1, které již nepustilo. Postarali se o to Brais Méndez a norský útočník Sørloth.

Baskický celek dokázal rovněž dvakrát zvítězit ve Španělském poháru, kde si v poměru 4:1 nejprve poradil s Cazalegas a poté nadělil bůra týmu CD Coria, který hraje až čtvrtou nejvyšší španělskou ligu.

Velmi podobné výsledky zaznamenali také hráči týmu z Pamplony. Ještě před začátkem světového šampionátu nedali šanci Fuentesu a před devíti dny vyprovodili v poměru 3:1 čvrtiligové Arnedo. Na výsledkové listině bylo u střelců gólu třikrát napsáno jméno García, dvakrát se totiž prosadil Kike a jednou Rubén.

Vzájemná střetnutí hovoří vcelku jasně pro domácí, Osasuna dokázala v zápase těchto týmů v lize naposledy zvítězit v roce 2012. V nadcházejícím utkání ale bude mít dobrou šanci, Alguacilův tým totiž trápí rozsáhlá marodka. Kromě zraněných Fernandéze, Sadiqua a Merquelanze bude kvůli karetnímu trestu chybět také Mikel Merino, dobrou zprávou pro domácí je dlouho očekávaný návrat Oyarzabala.

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro; Elustondo, Le Normand, Pacheco, Rico; Méndez, Zubimendi, Merino; Silva; Cho, Sørloth

CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández; Vidal, U García, D García, Cruz; R García, Moncayola, Torró, Gómez; Oroz; Ávila

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.33 - 4.54

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Villarreal CF - Valencia CF

sobota 16:15

Po Vánocích se Villarreal vrací domů, na svůj nově zrekonstruovaný stadionu de la Cerámica, aby zde v posledním dnu v roce 2022 přivítal svého regionálního rivala Valencii. Derbi de la Comunitat je zároveň důležitým měřením sil v bojích o evropské poháry.

Více než sedm měsíců musela "Žlutá ponorka" hrát v azylu na Ciutát de Valencia, ale nyní se vrací zpět do své domoviny. Svěřence trenéra Quiqueho Setiéna čeká po přestávce honba za evropskými poháry, protože po čtrnácti zápasech jsou až na devátém místě tabulky. V azylu přitom nahráli slušných deset bodů v pěti zápasech, ale venku se jim tolik nedařilo. Protože byl stadion v rekonstrukci, odehrál Villarreal více zápasů venku a teď má před sebou pro změnu více zápasů doma. Připomeňme, že Villarreal před přestávkou porazil Espanyol na jeho půdě, ale jinak se mu nepodařilo vytvořit významnější sérii výher.

Prakticky stejný problém mají i ve Valencii. Los Che ještě nedokázali získat dvě ligové výhry v řadě a s takovou bilancí se logicky drží mimo pohárové příčky. Před mistrovstvím světa v Kataru sice porazili Real Betis 3:0, ale pokud na výhru nenavážou, zabřednou do stejných kolejí.

"Začít tím nejlepším způsobem je zvítězit. Jenom to vám pomůže čelit tomu, co přijde. Před přestávkou jsme si vedli dobře porazili jsme doma Real Betis, navíc dobrým fotbalem. To je to, na co musíme navázat," prohlásil před zápasem Samu Castillejo.

Pro španělského křídelníka je zápas proti Villarrealu speciálním okamžikem, neboť dres "Žluté ponorky" před odchodem do AC Milán oblékal. Valencia se bude moci spolehnout na 800 fanoušků v hledišti stadionu La Cerámica. "Naši fanoušci jsou neuvěřitelní. Viděli jsme to už v přípravném zápase proti Nottinghamu Forest, lidé, kteří se na nás přišli podívat na tréninku, nebo těch 800 lidí, kteří přijdou do Vila-Real na Silvestra. K fanouškům máme jen slova chvály. Chceme, aby si to užili," dodal Castillejo.

Derbi de la Comunitat na nově zrekonstruovaném stadionu slibuje zajímavou podívanou. Vzájemná bilance je vyrovnaná a dá se říci, že mívá navrch vždy domácí celek. Valencia dobyla Villarreal naposledy před pěti lety.

Villarrealu bude chybět Giovani Lo Celso a jde o jedinou absenci. Ani Valencia na tom není špatně, i když jí stále chybí brankář Jaume Doménech.

Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Femenia, Albiol, P. Torres, Moreno - Capoue, Parejo, Trigueros - Chukwueze, G.Moreno, Danjuma

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardashvili - Correia, Comert, Ozkacar, Gayá - Musah, Gonzalez, Almeida - Castillejo, Cavani, Lino

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.64 - 4.17

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Getafe CF - RCD Mallorca

pátek 17:00

Mallorca patří mezi největší pozitivní překvapení dosavadního průběhu LaLigy a hodlá v tom pokračovat i po znovuotevření soutěže. Proto doufá, že její páteční výlet na předměstí Madridu přinese své ovoce.

Mallorca zažívá pod vedením zkušeného mexického kouče Javiera Aguirreho skvělé období. Podzim letošního ročníku se jí zatím povedl vysoko nad očekávání, protože Mallorce v tuto chvíli patří skvělé jedenácté místo! Od první desítky ji navíc dělí jen horší skóre, což je umístění hodně nad plán jindy stěží se zachraňujícího klubu. A Mallorca rozhodně nemá v úmyslu zastavovat svůj postup.

Její hlavní zbraní se stala především obrana, pevná jako skála. Mallorca dostala totiž zatím jen 13 branek, což nezvládl třeba ani Real Madrid. Pouze tři kluby v celé lize mají zatím lepší obranu než Mallorca!

Problém je, že právě proti Getafe se Mallorce moc nedaří. Svého soka porazila (tehdy právě na jeho hřišti) naposledy před více než deseti lety! Domácí celek ale tentokrát není v optimální formě. Nasbíral o pět bodů méně než jeho další návštěvník a pohybuje se těsně nad pásmem sestupu. Doposud se mu povedlo vyhrát jen třikrát.

Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Iglesias, Dakonam, Mitrović, Duarte, Amavi - Maksimović, Milla, Aleñá - Mayoral, Ünal

RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rajković - Gonzalez, Valjent, Raillo, Copete, Costa - Sanchez, De Galarreta, Baba, Kang-in - Muriqi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 2.75 - 3.10

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Celta Vigo - Sevilla FC

pátek 19:15

Sevilla se nutně potřebuje probudit z noční můry, která trvala od začátku sezony až dosud. S novým startem po mistrovství světa doufá Sevilla v razantní obrodu, protože se stále nachází až v pásmu sestupu! A blízkým sousedem jí je právě Celta, která ji v pátek navečer přivítá.

V pátek večer se proti sobě na stadionu Balaídos ve Vigu postaví dva týmy, kterým letošní sezona absolutně nevychází. A které shodně doufají, že je vynucená pauza vyhrazená pro světový šampionát pořádně probere. Domácí Celta Vigo se vznáší jen těsně nad pásmem sestupu, patří jí totiž až sedmnácté místo. A její náskok na poslední tři místa činí jen jediný bod.

Série nepříjemných až negativních výsledků se samozřejmě dotkla i těch vyšších míst a vedení galicijského celku se rozhodlo zcela správně pro výměnu kouče. Coudeta - po dvou letech ve funkci - nahradil v horkém křesle Carlos Carvalhal. Ani ten si ale na úvod svého angažmá nevedl zrovna dobře - Osasuna si s jeho týmem poradila a Rayo Vallecano získalo posléze další bod.

Kouč Carvalhal ale vyhlíží střet s náročným soupeřem v optimistické náladě. "Máme za sebou dlouhou pauzu a musím říct, že jsem za ni velmi vděčný. Měl jsem víc času se sehrát s týmem, sžít s celým klubem a logicky bylo pohodlnější předat všechny myšlenky hráčům v době, kdy se nehraje. Nebyl na mě vyvinutý takový tlak a mohli jsme vše řešit s větším klidem. Věřím, že se začneme postupně posouvat tabulkou vzhůru."

Sevilla sice má ve Španělsku i Evropě pořád zvuk, ale to, co předvádí v této sezoně, se pro její fanoušky rovná noční můře. V úvodních čtrnácti zápasech dali její střelci jen chabých 13 branek! V kontextu se čtvrtou nejhorší obranou celé ligy to znamená až 18. místo a boj o holý život! Ten má Seville zajistit nový kouč, protože týmu se začátkem října ujal Jorge Sampaoli. A jeho léčba zatím nezabrala, protože ze sedmi ligových duelů Sevilla pod jeho vedením uhrála tři body jen jednou!

Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Marchesin - Mingueza, Aidoo, Nuñéz - Vazquez, Veiga, Tapia, Galán - Pérez, Aspas, Cervi

Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Carmona, Fernando, Rekik - Jordan, Gudelj, Torres - Mir, En-Nesyri, Januzaj

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.12 - 3.63

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Cádiz CF - UD Almería

pátek 19:15

Almería se pokusí v pátek večer napravit svou tristní bilanci, která ji potkává v momentě, kdy opustí svůj stadion. Tentokrát ji čeká domácí Cádiz, který na tom taky není v tabulce zrovna nejlépe.

U Almeríe hodně záleží na prostředí, v němž hraje. Pokud hraje doma, tak zpravidla podává vynikající výkony. Je to až překvapivé, ale faktem je, že v domácím prostředí mají lepší výsledky jen pouhé čtyři týmy celé ligy! Jenže pak přijde výjezd mimo domovský stadion a nastává problém. Nikdo totiž venku neposbíral méně bodů než právě Almería!

Venku sehrála Almería sedm duelů, ale nedokázala v nich vyhrát ani jediný a vytěžila z nich jen pouhý bod! Právě proti Cádizu se jí navíc nepovedlo vyhrát od roku 2006! Cádiz si naopak s Almeríou poradil v šesti duelech z posledních osmi a do tohoto domácího duelu půjde v mnohem lepší náladě. A to i přesto, že v tabulce má Almería o pět bodů víc než předposlední Cádiz. Na vině je především mizerný útok, který dal jen devět branek a je suverénně nejhorší ofenzivou celé ligy.

Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Fali, Cala, Espino - Alejo, Fede, Alcaraz, Sobrino - Lozano, Pérez

UD Almería - pravděpodobná sestava:
Martinez - Pozo, Kaiky, Babić, Akieme - Baptistao, Robertone, De la Hoz, Melero, Embarba - Touré

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.35 - 3.58

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Real Valladolid - Real Madrid

pátek 21:30

Obhájce titulu Real Madrid začíná po přestávce na půdě Realu Valladolid a všichni očekávají, že si s houževnatým soupeřem poradí. "Bílý balet" překvapivě nevede ligu, protože na přelomu října a listopadu nezvládl souboj s Gironou respektive Vallecanem a dovolil Barceloně vyhoupnout se do čela. Na první místo však bude chtít zpátky a nic jiného, než dobrý výkon a tři body k tomu nepovedou.

Real Madrid měl na světovém šampionátu početné zastoupení a trenér Carlo Ancelotti přiznal, že někteří hráči jsou unavení, nicméně dostatečná šíře tento problém eliminuje. "Tým je na tom dobře. Máme natrénováno a vrátil se nám Benzema, který je pro nás velmi důležitý," prohlásil italský kouč. Real nic jiného, než prvenství v tabulce nebere a pochopitelně se od něho očekávají jen vítězství. Krátce před světovým šampionátem však několikrát klopýtl a výsledkem byl pád z prvního místa.

Real jede do Valladolidu pro tři body a některé opory díky mistrovství světa nechá odpočívat. Před španělským mistrem je hodně náročný program, o čemž Ancelotti na tiskové konferenci také mluvil. "Kalendář je velmi náročný, protože nás čeká Španělský Superpohár a v únoru navíc mistrovství světa klubů. Do března je těch zápasů mnoho," dodal Ancelotti.

Valladolid si na slavného giganta vyskočil naposledy v roce 2008. Tehdy doma zvítězil nejtěsnějším výsledkem 1:0 a stejný výsledek by pochopitelně bral všemi deseti. Forma Pucelanos nebyla před mistrovstvím světa vůbec špatná a dařilo se jim i nedávno v Copa del Rey. Valladolid prošel dle očekávání do třetího kola přes Barbadás a Arenas Club. Real Madrid je samozřejmě jiný kalibr a i přes nelichotivou vzájemnou bilanci dokáží Pucelanos hrát vyrovnané duely. Například loni vyhrál Real oba zápasy vždy "jen" 1:0.

Valladolid bude postrádat Maročana Jawada El Yamiqa, který se v Kataru zranil a zřejmě i Kenedyho. Zbytek hráčů je ale v dobré kondici. Stav kádru Realu Madrid už byl nakousnut výše a dá se očekávat, že Luka Modrić, Aurélien Tchouaméni a Eduardo Camavinga budou po náročném Mundialu odpočívat. Problémy s kotníkem má Mariano Díaz a také nebude k dispozici.

Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Fresneda, Fernandez, J Sanchez, Escudero - Perez, Aguado - I. Sanchez, Plano, Mesa - Weissman

Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Valverde, Ceballos, Kroos - Rodrygo, Benzema, Vinicius

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.20 - 5.00 - 1.44

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Girona FC - Rayo Vallecano

čtvrtek 17:00

Po delší odmlce se k životu probere i španělská elitní soutěž a prvním utkáním se již ve čtvrtek v podvečer stane duel mezi domácí Gironou a Rayem Vallecano. Oba týmy začaly tento ročník ve velmi dobrém tempu a na Estadio Municipal de Montilivi se dá očekávat velmi těsná bitva.

LaLiga má za sebou 14 odehraných kol a v nich si Girona vedla na své poměry velmi dobře. Dalo by se říct, že pro tým trenéra Míchela přišla vynucená pauza kvůli mistrovství světa v tu nejméně vhodnou chvíli, protože poslední čtyři duely Girona neprohrála a ve dvou z nich si připsala plný počet. I díky tomu se vyšplhala na solidní 13. příčku s tím, že na průnik do první desítky jí schází jen tři body.

Pro Míchela bude právě tenhle duel dost osobní, neboť sedmačtyřicetiletý kouč za svého hráčského působení odehrál nejvíc času právě v Rayu. Celkem v jeho dresu strávil dlouhých 17 sezon! Prošel jeho mládežnickou akademií a v prvním mužstvu odehrál dohromady 363 utkání. Momentálně ale musí najít recept na mnohem silnějšího soupeře a navíc vzbudit v hráčích opět schopnost vyhrávat.

Poslední soutěžní duel v rámci Copa del Rey se totiž Gironě nepovedl, prohrála potupně s týmem ze čtvrté ligy! To Rayo svou roli zvládlo lépe a v pohárovém pavouku prošla dál po výhře nad Saguntinem. Rayo si obecně vede ještě mnohem lépe než Girona a patří mu skvělá 8. příčka o dva body za šestým Realem Betis, jenž již okupuje pohárové příčky.

Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Martinez, Bueno, D. López, Espinosa - Villa, Herrera, Romeu, A. Garcia, Valery - Castellanos

Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Lejeune, Catena, F. Garcia - Comesaña, Valentin - Palazón, U. López, A. Garcia - Falcao

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.39 - 3.67

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Real Betis - Athletic Bilbao

čtvrtek 19:15

Real Betis začne svůj program LaLigy proti velmi náročnému soupeři, protože do Sevilly dorazí Athletic. Baskický klub naplno využívá svou absenci v pohárech a momentálně se mu daří ještě o trochu lépe než jeho hostiteli. Béticos to ale hodlají brzy napravit.

Je sice pravda, že se nalézáme pořád hodně hluboko v sezoně a její boje budou ještě hodně dlouhé, ale přesto se jedná pro oba týmy o velmi důležitý duel. Athletic i Real Betis jako již tradičně opět bojují o vysoké pohárové příčky, kde je konkurence opět velmi silná. Prostoru pro chyby není mnoho, a proto mají vzájemné duely mezi těmito soupeři vždy velký apel.

A platí to i v utkáních mezi Betisem a Athleticem. Ty pojí velmi dlouhá historie. A zajímavé je, že právě v tomto střetu se zpravidla potvrzuje výhoda domácího prostředí. Jen od roku 1980 lze tento trend jasně vidět a je enormní, protože hostující tým se za celou tu dlouhou dobu radoval z výhry jen ve čtrnácti případech! Před baskickým klubem tak stojí velká výzva. Je ale pravda, že se opírá o velmi dobrou formu.

Samozřejmě není snadné odhadovat, v jaké formě se týmy vrátí po tak dlouhé pauze (byť Athletic má za sebou jeden čerstvý soutěžní duel v Copa del Rey na rozdíl od Béticos). Úvod sezony se ale povedl lépe právě svěřencům trenéra Ernesta Valverdeho. Parta kolem bratrů Williamsových se usadila na skvělém čtvrtém místě a děkuje za to právě skóre.

Real Betis totiž posbíral stejný počet bodů, jen poměr vstřelených a inkasovaných gólů má horší. Čili mu to stačilo až na šestou příčku, tedy poslední místenku do pohárů. Odpočinutý Athletic se s ligou naposledy rozloučil impresivní výhrou 3:0 nad Valladolidem. I v předchozím duelu Realu Betis padly tři branky, jenže kupodivu právě do sítě favorizovaného celku ze Sevilly. Postarala se o to tehdy hyperaktivní Valencia, která s ním neměla slitování.

Větší potíže se složením základní jedenáctky budou mít domácí. Těm schází dvojice Akouokou - Cruz kvůli zranění a navíc stoper Edgar González, jenž pyká za karty. Hosté jsou naopak kompletní.

Real Betis - pravděpodobná sestava:
R. Silva - Sabaly, Pezzella, Ruiz, Moreno - Rodriguez, Carvalho - Henrique, Canales, Rodri - Iglesias

Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - De Marcos, I. Martinez, Yeray, Lekue - I. Williams, Sancet, Vesga, Herrera, N. Williams - Guruzeta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.33 - 2.48

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Atlético Madrid - Elche CF

čtvrtek 21:30

Atlético zahajuje krasojízdu za lepšími příčkami domácím duelem proti soupeři, s nímž by si mělo snadno poradit. Ve čtvrtek večer se na Wanda Metropolitano ukáže Elche, z něhož se rýsuje hlavní a jasný adept na sestup. Hosté totiž ještě pořád nedokázali v sezoně ani jednou vyhrát!

Colchoneros se nutně potřebují vrátit na vítěznou vlnu, pokud se chtějí dostat zpět na příčky, které zaručují start v milionářské Lize mistrů. To je jeden z minimálních cílů, na které jsou fanoušci v hlavním městě zvyklí. Poslední dobou se ale Atléticu vůbec nedaří a ani tato sezona zatím není výjimkou. Mnohá španělská média už delší dobu živě diskutují o možném konci trenéra Diega Simeoneho na lavičce populárního klubu a o konci jedné dlouhé éry.

Start do nové sezony jim ostatně dává za pravdu. Simeoneho cyklus na lavičce velikána španělské kopané se zdá být ve finální fázi, protože Atléticu se nedaří dlouhodobě se usadit na čelních pozicích. Minulou sezonu Atlético nezopakovalo triumf z té předcházející a skončilo na třetím místě. To by možná nebyla zas taková pohroma, ale pravda je, že od prvního Realu dělilo Atlético propastných 15 bodů! A současnost není o mnoho lepší.

Colchoneros patří až pátá příčka a na první Barcelonu v tuto chvíli ztrácejí 13 bodů. Atlético ale může těšit alespoň načasování pauzy vyhrazené pro mistrovství světa, neboť tehdy madridský klub zažíval opravdu tristní období. Ve třech posledních ligových duelech se radoval z jediného bodu, který urval v duelu s Espanyolem. Jinak ale prohrál s Cádizem a naposledy nestačil ani na Mallorku. To bylo první utkání v deseti minulých kolech, kdy se ofenziva Atlética neprosadila ani jednou.

Z poslední doby ho může aspoň trochu těšit postup v rámci Copa del Rey, i když proti týmům z nižších soutěží by to mělo být samozřejmostí. Ostatně stejně jako vítězství v blížícím se duelu proti Elche. To je stále jediný tým v lize, který ještě ani jednou v sezoně nedokázal vyhrát. Doposud si přivlastnil pouhé čtyři body, což ho řadí na jasně poslední příčku. Navíc má jasně nejhorší obranu, dostalo totiž už 31 branek!

Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Giménez, Savić, Hermoso - Llorente, Koke, De Paul, Witsel, Carrasco - Morata, Griezmann

Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Lirola, Roco, Gonzalez, Clerc - Mascarell, Guti - Josan, Collado, Milla - Boyé

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.15 - 13.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
14
12
1
1
33 : 5
37
2
Real Madrid
14
11
2
1
33 : 14
35
3
Real Sociedad
14
8
2
4
19 : 17
26
4
Athletic Bilbao
14
7
3
4
24 : 14
24
5
Atlético Madrid
14
7
3
4
21 : 14
24
6
Real Betis
14
7
3
4
17 : 12
24
7
CA Osasuna
14
7
2
5
16 : 14
23
8
Rayo Vallecano
14
6
4
4
20 : 16
22
9
Villarreal CF
14
6
3
5
15 : 10
21
10
Valencia CF
14
5
4
5
22 : 15
19
11
RCD Mallorca
14
5
4
5
13 : 13
19
12
Real Valladolid
14
5
2
7
13 : 21
17
13
Girona FC
14
4
4
6
20 : 22
16
14
UD Almería
14
5
1
8
16 : 22
16
15
Getafe CF
14
3
5
6
12 : 20
14
16
Espanyol Barcelona
14
2
6
6
16 : 22
12
17
Celta Vigo
14
3
3
8
14 : 26
12
18
Sevilla FC
14
2
5
7
13 : 22
11
19
Cádiz CF
14
2
5
7
9 : 26
11
20
Elche CF
14
0
4
10
10 : 31
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (182)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jehehe, my jsme první a dokonce s náskokem pár bodů, to je krása. Člověk na to během MS skoro zapomněl.

Reagovat
Tony Stark

Nie nadlho

Reagovat
Xavi

Proč je na Betis tak vysoký kurz? Favoritem by měl být spíš Betis.

Reagovat
smazaný uživatel

Absence... Guido a Pezzella ještě nebudou hrát, Canales a Luiz Henrique jsou v nejistém stavu, Edgar vykartovaný a Juanmi po dlouhém zranění.

Reagovat
Xavi

Reagovat
Phillipinho

Dneska v zakladu Pablo Barrios, Felix a Griezmann. To by se na to mozna mohlo i jit divat...

Reagovat
2miguel1

Priznám sa, že keď Mbappe vyrovnal vo finále na 3:3, poslal som tam hore odkaz, že len nech to Messi vyhrá aj za cenu prehier Barcy Messi bol priorita pre fanušikov Barcy a aj ten pohľad na Barcu je po tomto triumfe úžasný. Sme klub, v ktorom hral najlepší futbalista všetkych čias, to je veľka pocta.

Inak ja už odpočitavam dni kedy Busquets skonči v Barce, preto dúfam, že to predlženie neprichadza do uvahy, že je to len žart. Aj MS ukazalo, že ten štyl, ktoreho najvacsim preťažovatelom je Busquets je už absolutne mimo.

Reagovat
celeb

zial spravy su take, ze Xavi ho silou mocou prehovara, aby este rok predlzil.

Reagovat
Eichel

vyzerá to tak, že má na stole ponuku na predĺženie do konca budúcej sezóny... vraj sa má na jar rozhodnúť, v hre je aj Inter Miami. Budeme potrebovať tak ći tak jedného pivota do základu a ak sa tam neráta s Nicom (neviem ako hrá vo Valencií) tak aj backup, keďže frankieho ani kessiého tam očividne pchať nechce.

Reagovat
Gazdo

Co predlzenie s Busquetsom ale vraj ideme predlzovat aj s Roberom, Alonsom a chceme este aj podpisat Iniga Martineza takze ziadna EL ale rovno konferencna bude nasim cielom

Reagovat
Raul=Real

Ako sa vraví, do tretice všetko dobré

Reagovat
EaP

Netuším , ako to presne je v rámci tých jeblych pravidiel La Ligy ale v jedinom rozhovore sa Jordi Cruyff vyjadril , že pre nich je lepšie podpísať s hráčmi novú zmluvu ako ich nechať odísť . Neviem síce prečo to tak je. A možno ide aj o tie skúsenosti . Hráči ako Alonso, Roberto či Bus ich majú dostatok a v mužstve potrebuješ aj takých hráčov . Otázka však je, či budú už len ako doplnenie kádra alebo ich Xavi bude tlačiť do základu. Potom by to bol brutálny fail.

Reagovat
Gazdo

To mi pripomina ten rozhovor Thanosa s Lokim v Infinity War

Loki: I have an experience with that planet.

Thanos : If you consider failure as experience…

Loki : I consider experience as experience.

Reagovat
2miguel1

Busquets uz musi ist, on je dobry na Valladolid, Kostariku ci Getafe ale to je tak vsetko. Vyhadzal by som skoro vsetkych španielov, aj Ferran je slabota. Fati este sanca do konca sezony max, tej dalsej. Im tam v tej Barcelone načisto preplo s tymi španielmi, ja ich tam nechcem vidiet. Mna zaujima Barca, španielska repre mi je u prdele. Nech uz konecne daju na DM Frenkieho.

Reagovat
Neutron

Nooo lenze bohuzial je uplne jedno co ty chces

Reagovat
Eichel

Ono takto zas.. na RB máme momentálne len Bellerína a Roberta a žiaden mladík z akadémie sa na RB nejak neukazuje.Takže tam mi dáva zmysel predĺžiť za oveľa menšie peniaze a na cca 2-3 roky Roberta ako back up a priviesť RB do základu. Na dvoch pravých bekov peniaze skutočne nebudú a Bellerín je teda eśte horsí. Alonsa som tu nikdy nechcel a tam dáva nejaké predlžovanie zmysel len vtedy, ak v lete odchádza Alba a nechával by sa ako back up za Baldého, v takom prípade by som to nejak skusol, aj keď Alba je oveľa lepší hráč (na druhú stranu jeho mzda asi bude oveľa vačšia). A Inigo Martinéz mi až tak nevadí, keď odišiel Piqué. Podľa mňa je to fajn stopér, za mňa lepší než Christensen a Eric, len... Chceme držať v kádri piatich stopérov? Odíde Eric alebo Christensen? To asi nie. Bude Xavi naďalej cpať Koundého a Arauja na RB? Ak hej, čo je podľa mňa zlé, lebo oni tam majú max zaskakovať, tak dáva zmysel mať piatich stopérov, ak nie tak je ten Inigo skutočne naviac. Ale kvalitatívne by ma Inigo v kádri nejak nehneval.

V ideálnom svete by som si prial pivota do základu a rb do základu, pustiť Alonsa, Bellerína, Busa, Depaya a kľudne aj Erica a potom by mi nevadilo ak by bol Inigo tretím stopérom za Araujom a Koundém a Roberto záskokom.

A stále si inak myslím, že RB do základu sa mal vyriešiť už toto leto miesto naháňania Raphinhu. Prípadne, ak Xavi tak veľmi chcel a chce Zubimendiho, tak aj ten by tiež dával vačší zmysel v toto leto, než Raph, keďže sa mu končil kontrakt. Teraz, keď čerstvo predĺžil bude chcieť Sociedad raketu. Asi preto už kolujú správy o 4th economic layer (to stále dúfam, že sú vtipy, ale pri Laportovi by ma neprekvapilo keby nie)

Reagovat
Gazdo

Ono ten Roberto zas nema tak maly plat aby sa to nejako ekonomicky zas oplatilo a verim tomu ze su aj alternativy za rozumny peniaz na trhu s dobrym talentom

Reagovat
smazaný uživatel

Před pár dny jsem někde četl, jak říká, že má plat na úrovni kdy začínal v áčku(?) a prachy ho aktuálně nezajímají. Něco v tom smyslu, kdyžtak si to ověř.

Reagovat
Eichel

Mne príde, že mu ho znižovali, keď sa naposledy predlžoval na tento rok. Ak je skutočne taký ako vraví Klokan, tak by mi tam nevadil, ak by bol backupom. On pod Xavim nehral zle, len je chudák proste priemerný a má vyšší vek. Ako backup by bol fajn s tým, že v základe máš mladého talenta. Ale podla mna fakt nebudu peniaze na kvalitné RB do základu a aj nádejný backup.

Reagovat
Gazdo

On mal obrovsky plat a dobre vieme ze plat nemoze ist v spanielsku o viac ako 50% dole takze to co pise Klokan je urcite nezmysel. Ved kvoli tomu ze sa neda hrat jeden rok za miliony a nasledne skoro zadarmo nam ukazal odchod Messiho ked sme ho nemohli registrovat. Cize aj teraz ma Roberto plat ktory absolutne neodpoveda jeho hernej kvalite a prinosu. Financie ktore davame jemu mozeme skusit otocit na niekoho ako Malo, nechat si Bellerina ktory v Betise ukazal ze futbal hrat vie a popripade sa nam este vrati Dest

Reagovat
Eichel

Mňa teda Bellerín zatiaľ veľmi sklamal, plus s jeho zdravím to nie je stabilný back up podľa tohto: https://fcbarcelonalatestnews.com/fc-barcelona-players-wages/ má Roberto 3,5m ročne. Ak by podpísal za aj 2,5m tak mi to príde v pohode. Destovi absolútne neverím, ten nehrá ani v ACčku keď sa im zranil RB zo základu a Bellerín bude zdravý koľko? plus keď hral v Barce vyzeralo to horšie ako ten Roberto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak Roberto je v této sezoně herně úplně v pohodě a pro tým užitečný je, takže zase jenom kritika ze setrvačnosti.

Reagovat
Kluivert9

Jo, letos díky porovnání s Bellerinem, nebo Alonsem je herně v pohodě

Reagovat
Eichel

Ale na jeho pomery hrá dobre, toho invertovaného beka proste zvláda docela fajn, je to odchovanec, očividne by to vzal aj za menej... jasné, nemal by hrať v základe mimo nejakej rotácie, alebo ak to nie je vynútené, ale stále je to asi najlepšia voľba na backup, ak nechceš kupovať dvoch hráčov na ten post, na čo Barca fakt nemá. On by bol podľa mňa v pohode aj keby ho zrovna neporovnávame s tými tragédmi, len je chudák extrémne priemerný.

Reagovat
Gazdo

Len prosim nenechajme sa zmiast tym ze hral par mesiacov dobre a Bellerin zle. Kludne sa to moze zrazu po novom roku otocit a Bellerinov potencial byt bekom je proste vacsi ako Robertov. Roberto kludne moze zasa upadnut do svojho standardu a my si budeme trhat vlasy

Reagovat
Eichel

Ide o to, či sa s ním ráta ako s čistým backupom a o to, akú má mať mzdu. Mne by aj jeho priemerné výkony až tak nevadili ak by odohral tak 10-15 zápasov za rok s kontraktom na dva roky a malou mzdou.

Reagovat
Eichel

A teda viac ma desí, že sa zas začali objavovať správy o Asensiovi

Reagovat
valloire

fandíš Santosu?

Reagovat
LAM

Přestávka přišla klasicky v nejhorší období, když jsme se dostali do čela. Navíc absence Lewy na 3 zápasy a před námi derby a Atleti. No snad začneme vítězně jak jsme skončili.

Reagovat
madridcan

Úplne klasická prestávka s MS a úplne je všetko proti Vám, že poliak je kokot...ale na výsmech bola jasná penalta na Cristiana a správny dištanc zo superpoháru až do La ligy že?

Tak už prestaň fňukať a hľadať si obhajoby, že svojmu tímu neveríš

Reagovat
Visca el barca

Ten kokot zítra hraje. Tak se hoď do klidu puso.

Reagovat
madridcan

Ono je pekne, že emotikonom dokazuješ, že kde všade sa vie dostať Barcelona, ale aj tak sa mám ja hodiť do kľudu alebo človek na ktorého som reagoval?

Reagovat
Xavi

Co to Atlético? Má cenu to zapínat?

Reagovat
Kenneth

Na nové akvizice mohou v lednu zapomenout fanoušci Realu Madrid. "Nepotřebujeme lednové posily, pro nás je trh uzavřený," prohlásil trenér Carlo Ancelotti

Tohle nepochopis proste.

Reagovat
ACSeRw!n

klasika

Reagovat
CHONG

Tak co jiného má Carlo říct, když Péreze nechce nakupovat?

Reagovat
EaP

Ale veď máte celkom slušný mančaft . Kroos, Modric, Tchuameni, Cama, Valverde, …. Možno na krajoch obrany by ste potrebovali impakt ale asi nieje na trhu nič , čo by vás okamžite posunulo. Logiku to ma

Reagovat
CHONG

Souhlasím, spíš mi šlo o to, že pokud se nebude nakupovat, tak je to určitě rozhodnutí Péreze a nikoliv Carla. Pochybuji, že Pérez přišel za Carlem, řekl mu, ať si koupí koho chce a Carlo řekl, v klidu šéfe, já nikoho nepotřebuji...

Reagovat
Kenneth

Žádnou logiku to nemá. Jakmile se zrání Benzema, tak to jde celé do kopru.

Reagovat
teenz

Evidentne Perez nechce kupovat zadnyho loosera a Carlo si vystaci s Rodrygem. Uz jsme zazili horsi situace.

Reagovat
Ed_Hazard

Vidím to rovnako. Perezovi vzadu v hlave určite stále víri myšlienka na Mbappého a tým pádom nechce zbytočne vyhadzovať prachy za druhotriedne pokusy typu Mariano.

Reagovat
teenz

Reagovat
Kenneth

S na hrotu tragickým Rodrygem? Vážnější zranění sezóny nám automaticky konci sezónu...

Reagovat
Kenneth

*Benzemy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

a aké meno by si si predstavoval? kto je lepší než Rodrygo, v januári dostupný a zároveň pôjde do Realu vyslovene sedieť na lavičku?

Reagovat
Gazdo

To je ale problem vstkych trenerov Realu poslednej doby (neschopnost posadit Benzina). Ano uspechy to prinasalo v poslednej dobe ale ako pise Kenneth staci jedno vaznejsie zranenie a hotovo. A aj ked sa Benzin vaznejsie zrani tak tam nikto kvalitny nepojde lebo vie ze akonahle sa Benzin uzdravi tak ten hrac bude sediet. Keby sa to pravidelne rotovalo s tym ze tam maju nejakeho backupa ktory to zvladne uniest ze je dvojka tak by mohli byt kludnejsi. Ale to chce dat aj tomu hracovi cas chytit nejaky rytmus. On ani ten Mariano nemusi byt zly backup ale ked dostane zapas za pol roka tak jasne ze nepoda dobry vykon

Reagovat
madridcan

Tak asi niekto, kto sa kľudne aj poserie na lavičke, aby nosil na hrudi Real Madrid...čiže Raul de Tomas

Reagovat
Kily

nechte ho konečně být, už teď nehrál sedm měsíců...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Eichel

Len v septembri pretupoval, nie je podľa mňa reálne ho vziať teraz v januári. Inak hráč to bol skvelý, čakal som, źe mu to vyjde v Benfice a bude mať lepšiu kariéru. Mňa nik reálny moc nenapadá.. možno Morata, ak by ho Atléti pustili práve k vám.

Reagovat
smazaný uživatel

Na lepší kariéru nemá hlavu. Provinční kluby jsou pro něj strop.

Reagovat
Kenneth

Je mi jedno kdo to rozhodnul, ale proč takové rozhodnutí padlo. K tomu jak na tom Benzema je, je to normálně sabotaz.

Reagovat
Gazdo

A co realne mimo backupu za Karima potrebujete?

Reagovat
Eichel

max ma napadá RW do základu, ale to si skôr poriešia v lete, plus Valverde a Rodrygo to zvládnu v pohode

Reagovat
teenz

Reagovat
Maximm9

V lednu neni moc co nakupovat. Ale v lete to bude smrst strasne moc fotbalistu, kteri podle me zmeni kluby budou v lete a budou to slusne cenovky

Bellingham, Rice, Leao, Enzo F, Felix, Guardiol a hromada dalsich. Jestli PSG nevyhraje LM, tak ocekavam, ze si Mbappe ten prestup vydupe.

A jestli chce Real doplnit nejake pozice, tak si myslim, ze Bellingham do stredu za Modrice a misto Benzem nakonec ten Mbappe a jste za vodou

Reagovat
smazaný uživatel

Hege, Lewůw trest je zrušen, vy psi

Reagovat
smazaný uživatel

Neni zrusen, ale pouze docasne zastaven nez to posoudi nejaka vyssi instance. Ty pse.

Reagovat
Banikovec7

Pouze otázka času než zvítězí spravedlnost.

Reagovat
smazaný uživatel

A Lewa dostane stopku na jeste vic zapasu.

Reagovat
Eichel

A neplatí tam pravidlo, že ak sa odvoláš, môžeš dostať len rovnaký alebo miernejší trest?

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna jo, ale v pripade Lewy na to nebudou koukat!

Reagovat
sylarko

to mas z neho az taky strach?

Reagovat
Banikovec7

nn

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří jsou si rovnější...

Reagovat
madridcan

Veľmi sa budem smiať, keď ich Joselu načne a ich škandinávský dement pochová

Reagovat
madridcan

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
F.Torres

Klokanomet31.12.2022 15:49#

Lewo tyvoleeeeee

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kily

Reagovat
Salfovic

Klasickej fotbalista.

Reagovat
Kluivert9

Než to raději nahrát růžové hlavě, tak to zkusil sám

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann Kdyby si dal tohle na hlavu v Kataru, tak bude jiný pán.

Reagovat
Gazdo

Toto je gold a uplne v pohode byt sudim ten gol zrusim pretoze predtym ako padol tak sa evidentne utociaci hrac snazil nedovolenym sposobom ovplyvnit hru - simulovanim a klamanim sudiho. A teda to co ma zas ten Griez na hlave

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mass

Reagovat
Eichel

Official: Marc-André ter Stegen is the fourth captain of FC Barcelona.

Reagovat
zasranej malíř

Courtois;Carvajal;Rudiger;Militao,Mendy,Kroos,Ceballos,Valverde,Asensio,Benzema,Vini Jr.

Reagovat
misinho7

ocakavana

Reagovat
Mishko

tak ja som teda cakal skor Alabu.... alebo nie je OK? som trochu bez prehladu po MS

Reagovat
misinho7

aah vlastne hej, som si nevsimol ze tam nie je asi nebude uplne OK no

Reagovat
Mishko

tak napokon s Alabom ale Militao ani na lavicke

Reagovat
ACSeRw!n

nektery posty silenost a pak ze nepotrebujem posily

Reagovat
misinho7

Jedine RW kde ale v pohode uhraje Rodrygo ci Valverde. Inac samozrejme ak je najsilnejšia tak neviem co inac. Potom uz len ta lavicka no napr ten hrotak za Karima.

Reagovat
blaugrana

Mrdky z espanyolu uz plackaju, ze Lewa bude hrat. hahahahhahahah

Reagovat
Mishko

stat sa to naopak tak tu je viac slz ako na Xaviho priemernej tlacovke

Reagovat
CHONG

Však Xavi fňukal i tak

Reagovat
Eichel

to je najnesympatickejší klub aký existuje

Reagovat
blaugrana

to teda je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Phillipinho

Vzdyt je to docela logicky ne?

Reagovat
Ed_Hazard

Takže toto neni ruka hej?

Reagovat
misinho7

to je v pici toto

Reagovat
zasranej malíř

Zřejmě ne no

Reagovat
zasranej malíř

Karime

Reagovat
CHONG

Benzín bohužel úplně v lese Jinak jsem moc nepobral tu ruku, tohle se jako nepíská?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak při pádu na zem nemůžeš mít ruce přilepený k trupu, ten pohyb musíš nějak kontrolovat, takže asi vyhodnoceno jako přirozená pozice. Ale jak to je zanesený v pravidlech netuším...

Reagovat
Ed_Hazard

Ale toto nie je ten prípad. Vysvetlovali to aj komentátori a nechápali, prečo to rozhodca nepískal. Ten hráč neležal na zemi alebo sa tou rukou neopieral o zem. On sa hodil do šmýkačky a rzotiahol ruky ako orol krídla. Však toto nepísknuť je nonsens, neviem si predstaviť jasnejšiu ruku.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to je tak v pravidlech, tak samozřejmě špatné rozhodnutí, za mě je to ale přirozený pohyb. Na rozdíl třeba od výskoku, kde ty ruce mít u těla přirozeně můžeš.

Reagovat
Foppy

Jen doplním, že jsem už viděl i to, že se nemusí ruka o zem opírat, hráč na ní může teprve ještě padat (s tím, že se o ni opře při pádu na zem) a ruka se v takovém případě taky nepíská. Tady to nicméně nebylo nic z toho. Jediné co sem si říkal, že se to odrazila od jiné části jeho těla, nicméně rozhodčí evidentně ukazoval to opírání se o zem

Reagovat
Foppy

Já už ty ruce ani neřeším. Přijde mi, že to každej píská jinak. Kdyby se o tu ruku opíral o zem, případně padal k zemi s tím, že se o ni opře, tak ok, ale toto bylo podle mě zase úplně mimo. Přitom kdyby to nevzal rukou, tak Karim dává do prázdné

Reagovat
Mishko

veľmi dôležité víťazstvo od zajtra sme späť na čele aj po úplnom kole

Reagovat
Mishko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme na to, zničíme ty espanyolské buzny

Reagovat
Xavi

Link?

Reagovat
blaugrana

footybite.cc

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

krásně Albič

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooool z rohu nazdaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Gavi jede neskutečně

Reagovat
Miguel19

Chelsea legends válec

Reagovat
blaugrana

Boha, Ansu je uplne v pici...v dzungli bez kompasu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vyrovnává to Alba, ten vypadá, že má dobrou formu

Reagovat
blaugrana

Alba je spoko, len to nevylepsi dojem z Fatiho

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoz klasický debil

Reagovat
Phillipinho

Fati je strasne slabej...

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec mu to nejde no...už je na čase, aby se konečně chytil.

Reagovat
O.Giroud

cas na prestup

Reagovat
Gazdo

A to ma tu vysmievali ked som vravel ze za kilo by som ho predal… a aj par mesiacov naspat ked dal tie dva goly tak bol vysmech a aha ho uz to vidia vsetci. Tym nemyslim samozrejme priamo teba ty si normalny a dobre sa mi s tebou diskutuje

Reagovat
LAM

Může toho lahoze už sundat nějaký auto, aby byl od něj klid?

Tenhle debil svojí nestranost dává v každým zápase jasně vidět a nikdo se pak nemůže divit, že je tolik kritiky na vedení Španělskýho fotbalu, když podporují nasazování takovýho magora.

Jinak bych o poločase stáhl hned Fatiho. Mám z lahoze pocit, že jen čeká aby mu dal druhou žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný poločas, hrajeme ve slušném tempu a vytváříme si šance, dokonce jsme i hodně hrozili z rohů. Škoda zmateného Fatiho, ten se vůbec nemůže najít. Demba je v současnosti zcela jinde.

Reagovat
LAM

Bohužel není levá strana pro něj.Ferran by měl zatím bejt na té levé straně častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba první dotyk s míčem a hned udělá driblink, jaký Fati nedal za celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ach kurva

Reagovat
bartlu

o co pri te penalte slo? to opravdu pisknul to, ze se ho nekdo dotkl 3 prsty?

Reagovat
smazaný uživatel

přišlápl mu patu

Reagovat
smazaný uživatel

púenalta nechtěná, ale bohužel jasná...jedeme dál, zbytečně jsme ubrali z plynu

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nebylo filmování ty hajzle

Reagovat
smazaný uživatel

ten zmrd Lahoz má očividně jasné úkoly

Reagovat
alcantara

Lahoz je najvacsia kunda vo vesmire.

Reagovat
bartlu

Tak ten Lahoz ma opravdu zaplaceno, to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelná kurva

Reagovat
Doubas

Ty buzeranti uz meli mit 5 karet navic, misto toho je furt dava nam za hovna tvl. To je hroznej mamrd

Reagovat
blaugrana

Žumpa skur..... , keby mu tak niekto rozjebal tu prasivu lisu prasinu

Reagovat
dextroza_m

Kde je Messi, aby ho vyloucil z dalsiho deni v LL pro rok 2023?

Reagovat
smazaný uživatel

DÁVEJ KARTY TY KURVO!!!!!!!

Reagovat
blaugrana

hahajjajajjajhahhaa, to je regulerny skurvys....

Reagovat
dextroza_m

To je válka

Reagovat
Murena

Lahoz klasicky nezvládá.

Reagovat
dextroza_m

Messi ho vyloučí jak na ms..

Reagovat
Kejza

to prostě není zápas, aby se tam nedělo něco, kde bude on v hlavní roli

Reagovat
smazaný uživatel

hrát proti 12 sviním je těžké

Reagovat
dextroza_m

Uz je srovnano. Ale to, ze jsme bez napadu je bobuzel realita. Impotentni.

Reagovat
LAM

Tenhle pamrd měl ležet v díře a né pískat ligu

Reagovat
smazaný uživatel

jak se ho tam ta mrdka snažila trefit loktem

Reagovat
smazaný uživatel

proč to tak zdržuje?! už se kvůli němu 5 minut nehraje

Reagovat
bartlu

protoze je zaplaceny za to, aby Barca nevyhrala....nastavi se max tak 2 minuty, nehlede na to, ze uz 5 min se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

ten kokot to ještě jde řešit k varu? tak to jsem ještě nežral vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Podle mě teď vůbec sám Lahoz neví co udělal a píská...

Fakt nechápu jak může pořád pískat na takové urovni

Reagovat
Rizek

Skandál. Krádež.

Reagovat
smazaný uživatel

faaaaak

Reagovat
bartlu

Lewa si prinesl formu z MS, to je opravdu smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lewo tyvoleeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

nastavení by mělo být jak na MS 12 minut

Reagovat
bartlu

max 3

Reagovat
Kejza

tohle Lewa musí proměňovat...

Reagovat
patas92

Messi ho zničil

Reagovat
Kejza

Reagovat
alcantara

Peleho, Ronalda, Lewu...totalny beast mode.

Reagovat
smazaný uživatel

9 minut, takže 8 za přerušení při červené a 1 za všechno ostatní

Reagovat
Kejza

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ho teď chtěl sundat, škoda že to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona Doufám, že Lewa pomohl!

Reagovat
bartlu

No, Lahoz je lidsky odpad, kez by byl mrtev.

nicmene zapas jsme si prohrali sami, sanci bylo mnoho, nulova efektivita nas srazi a lepsi to nebude

Reagovat
LAM

Za první větu

Na druhou stranu Espanyol neměl nic, až mu tam Lahoz našel něco na pencli no.

Reagovat
Al Capone

Ty nastavovací časy jsou peklo, pěkně dementní trend.

Reagovat
alcantara

Reagovat
CHONG

Slzavé údolí

Reagovat
Mishko

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele