LaLiga konečně zaregistrovala Daniho Olma. Barcelona posilu zapsala místo zraněného Christensena

27.08., 08:50
Aktuality
Olmo se v dresu Barcelony poprvé ukáže v úterním zápase proti Vallecanu. (© Profimedia)

Barcelona se chystá na třetí kolo LaLigy a v úterním utkání s Vallecanem na hřišti konečně debutuje i vymodlený Dani Olmo (26). Nejvyšší španělská soutěž dala i díky zranění Andrease Christensena (28) registraci zelenou a španělský záložník bude dočasně evidován jako hráč Barcy. Katalánský celek se dlouhodobě potýká s finančními problémy kvůli kterým právě klubu nebyla vyřízena hráčova registrace na první dvě kola sezony. Ostatně problémy s registracemi řeší v Barceloně každé přestupové období.

Daniho Olma si v létě z Lipska vyžádal Flick za 55 milionů eur, na soupisku ho ale může zapsat až na třetí kolo ligy díky dlouhodobému zranění Andrease Christensena. Registrace byla schválena díky pravidlu, kdy klub může zaregistrovat náhradníka právě za dlouhodobě zraněného hráče. Barcelona pravidla využila i v minulé sezoně, kdy zaregistrovala Vitora Roqueho na druhou část sezony po zranění Gaviho. Letos v létě do týmu povolali namísto Ronalda Arauja, který se zranil na Copa América, Iniga Martineze.

Dani Olmo by dle slov z pondělní tiskové konference, kdy ještě hráčovo nasazení kouč nepotvrdil, měl stihnout úterní zápas proti Vallecanu. "Bylo by skvělé, kdyby nastoupil. Věřím klubu a doufám, že ho zítra dostaneme do hry. Pokud bude na seznamu, bude stoprocentně připraven hrát."

Přestože prezident klubu Joan Laporta před sezonou sebevědomě uvedl, že si konečně mohou dovolit podepsat velká jména bez nutných odchodů, Barcelona stále překračovala limit výdajů stanovený ligou, vedení se tak začalo zbavovat hráčů ve velkém. Série odchodů v minulém týdnu problém sice zmírnila, Dani Olmo ale bude registrován prozatím jen do 31.

prosince.

S týmem se za 10,3 milionu eur rozloučil Mikayil Faye, který se stává novou posilou Rennes, či Clément Lenglet, Atlético za výpujčku francouzského stopera zaplatí 3 miliony eur. Stěhuje se i dlouho diskutovaný útočník Vitor Roque, na roční hostování s opcí poputuje do Realu Betis, kde pokryjí 100 % jeho platu.

Německý kouč ale spekulace, že by s Roquem nepočítal, vyvrátil. "Nemůžeme říct, že s ním nepočítáme, to by byla lež. Pro hráče je to zvláštní situace. Můžu mluvit jen o tom, co mi sám řekl. Přišel rovnou z Brazílie, do nového prostředí. Viděl jsem od něj spoustu dobrých věcí. Je to skvělý člověk. Držme palce, ať se zvedne a ukáže, co v něm je."

Jeden z nejlepších hráčů vítězného týmu Eura se tak konečně na hřišti představí fanouškům. Registrace se ale bez nervů neobešla, pokud by klub nestihl vygenerovat dostatečné prostředky do uzavření přestupového okna tak by Olmo dle pravidel fandil z tribuny až do otevření toho zimního v lednu.

Navzdory finančním problémům vstoupila Barca do nového ročníku působivě, v úvodních dvou zápasech porazila Valencii a Atlético. "Jsem velmi spokojený s tím, co tým předvádí. Nemáme za sebou mnoho společných tréninků, ale jsem nadšený, jak se do toho hráči opřeli. Kvalita tréninků je vysoká, jsou soustředění, nechybí intenzita... a to se pak projevuje i v zápasech. Pokud na tréninku jedeš jen na 80 %, v zápasech to na těch 100 nedáš. Analyzujeme utkání, abychom se zlepšili, ukazujeme si, co jsme udělali dobře a co ne," okomentoval Flick dosavadní cestu za ovládnutím španělské ligy.

Cíl klubu je pod vedením nového trenéra jasný. "Chceme vyhrát ligu. Je to dlouhá cesta, ale už jsme dobře začali. Věci se mohou změnit, ale s naším debutem jsme spokojeni, věříme si. Zápas s Vallecanem bude těžký," dodal. Návštěva Vallecasu je vždy dle kouče speciální. "Nevím, jaká je minulost a jaká je vzájemná bilance. Je to dobrý tým, sice zvláštní atmosféra, protože stadion je menší, než jsme zvyklí, ale akceptujeme to a jedeme se vším všudy, s cílem vyhrát."

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / David Olivares

Komentáře (130)

Přidat komentář
Pony Slaystation

Největší cirkus, La Liga jim jde vždycky na ruku, na slabší týmy by se vysrali

Reagovat
blaugrana

Reagovat
LyEX

Veď to bolo aj predtým s Koundem a spol. čo im udelili výnimku na registráciu

Reagovat
blaugrana

A co si tak nieco o tom nacitat?

Reagovat
blaugrana

A ze tu facepalmuje fanusik timu, ktory celi 115 zalobam je tiez zabavne.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
LyEX

Je to jedna žaloba so 115 bodmi, čo si o tom trošku naštudovať. Zaslepenci ste tu každému už len na smiech, mierne pozornosť odvádza od neschopnosti vedenia Barcy len Chelsea, ale ich fans to berú s rozumom a nechápu tiež čo sa to u nich deje, kdež to u vás to je ako s trogloditmi a ešte blbeček dole napíše o nejakej sponzorskej zmluve a hneď ide vykupovať Leaa cez 100 mega, chrbtová kosť išla na prechádzku a už sa nevrátila

Reagovat
blaugrana

Klasicky arogantny fanusik PL.

Reagovat
alcantara

Lebo my to neberieme s rozumom a nenadavame na to, co s klubom porobili Ropacka kunda tu ide poucovat o financiach, to je proste krasna doba.

Reagovat
LyEX

velbludari s Realom vam ako najlepsie zarabajuce kluby (Deloitte zaverecne spravy posledne roky) ukazuju ako spravne narabat s peniazmi, to vas musi strasne zrat o to viac ako su tu clanky kazde prestupove obdobie ako zebrete u hracov co ste ich pol roka/rok spat podpisali, ci nebudu taki zlati a neodidu, lebo ste na dne, ale ako hrac na hracich automatoch musite stale utratit nejake peniazky

Reagovat
alcantara

Podla mna to hlavne zere ropnych zebrakov ako Ty, ked maju na to potrebu neustale reagovat a pisat dokola tie iste sracky Barcelona je v srackach a este asi par rokov bude, ale stale dokazeme byt akotak konkurencieschopni, co akceptujem. Snad sa z toho vyhrabeme vlastnymi silami, my totiz ziadnu dotaciu od ropnych magnatov nedostaneme, nie sme ropne sracky alo Vy

Reagovat
Messiáš

Vyjímku?

Minulé roky se vedení a prezident zaručili svým majetkem. Jinak tohle je naprosto legitimní pravidlo, které v těch regulích je roky, je třeba konzultace asi 10 nezávislých lékařů a je to něco, co bylo v minulosti využito i jinými týmy.

Ta nabubřelost je úsměvná. Mít FFP pravidla La Ligy nastavená i PL, tak celá řada klubů je ve stejných problémech a nemůže posily registrovat..

Reagovat
JacoBee

Vždyť to pravidlo využilo x týmů...

Reagovat
HorajzmAmmann

CSM legenda

Reagovat
M. Shinoda

Tou nejvetsi pro me navzdy bude Srdjan Andric

Reagovat
Mass

A 19 letej 47/47 Modrič za 2M € do Slavie byl top.

Reagovat
Ladas321

Takže ted už jen prodat Christensema a mají to vyřešené.

Reagovat
Csaplárova past

50x a stále poprvé - Barcelona nemůže registrovat hráče

Reagovat
Miguel19

Čachry jak v NHL Laporta solí!

Reagovat
Visca el barca

Opět vyřešeno. Ale co je velké plus je deal s Nikem. Který nás vrací k pravidlu 1:1. Dokumentace je již na La lize. V tuto chvíli je ten Leao opravdu reálný. Culés. Jak to vidíte. Čekat na Nica. Nebo zkusit low cost Chiesu a nebo se zbláznit a vyloupit Leaaa.

Reagovat
2miguel1

Mne sa ten Leao nepači, nema čisla a zevraj ma problem s disciplinou. Nepomaha tolko defenzive. Z toho Nica tiez niesom na vetvy, mne nepride az tak rozdielovy ako Yamal, Chiesu ako low cost by som zobral. Takčitak Raphinha musi hravať, hra neskutocne dobre. Raphinha Yamal Lewa a niekto z Pedri/Olmo, dole bude Frenkie a niekto z Gavi/Bernal. Chiesa Fati Ferran ideal do unavenej obrany.

Reagovat
rominhoFCB

"Mne sa ten Leao nepači, nema čisla a zevraj ma problem s disciplinou. Nepomaha tolko defenzive. Z toho Nica tiez niesom na vetvy, mne nepride az tak rozdielovy ako Yamal,"

Reagovat
Visca el barca

Tak já si ani nemyslím, že by ho Milano pustilo. Jen jsem tak nějak přemýšlel, že ani moc možností do budoucna není. Já preferuju Nica. V repre se mi líbil moc

Reagovat
Kluivert9

Buď počkat na Nica, nebo se za rok zaměřit na někoho úplně jiného.

Reagovat
patas92

Nekupovat už nikoho, maximálně backup na kraje obrany.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kejza

souhlas

Reagovat
LAM

Hrát celou sezónu na LW jen se záplatami teda není moc řešení. Raphinha sice hromadu odmaká, ale na levo je u něj velkej problém, že to má přes nohu. Navíc nás čeká 60 zápasů a kdo se bude teda točit s ním a Yamalem?

Reagovat
Visca el barca

To je zas druhá věc no

Reagovat
whatever

Olmo muze hrat LW. Hral to hodne v Hajduku, obcas tam altenoval i v Lipsku. Ferran je dobrej zolik a treba se probudi Fati… jako neni to idealni

Stejne tak neni idealni mit na DM jen 17-ti letyho Bernala, mit back-up za Lewu Pau Victora, kterej doted hral 3.ligu, hrat prvni polovinu sezony se tremi stopery, kde jednomu je 17, druhej je squad player s koncici smlouvou a treti odepsanej Eric, kterymu se sice darilo loni v Girone a na Olympiade, ale na Barcu to neni. Nebo nemit back-up ani za jednoho krajniho beka…

Je to o prioritach a realnych moznostech. Proto bych se ted radsi soustredil na CB a krajniho beka.

DM, ktery by nas nekam posunulo, neni k dispozici.

Reagovat
patas92

Olmo, Fati, Raphinha, Torres ti vlevo zahrajou, imho by tam zvládl zahrát i Fermin. Další ofenzivní hráč není potřeba.

Reagovat
Visca el barca

No obrana za mě potřebuje posílit hned no

Reagovat
MarcoBanco

Ako by ste mohli posilnit obranu?! Nenastal by znovu problem s registraciou? Ked v tuto chvilu nieje ani Christensen zaregistrovany

Reagovat
blaugrana

Christensen zaregistrovany zostal, ale Barca musi vygenerovat dostatok financii do 31.12., aby sa zatiahol dlh vo ffp. A ak by sa stihla dotiahnut zmluva s NIKE, tak by sa Barca vratila do zasady 1:1 a problem s registraciami by bol vyrieseny.

Reagovat
Crustyq

Reagovat
Messiáš

Hostovaní s opcí Pubilla a jsem spokojen. Případně Taha, pokud by odešel Garcia, jinak ne

Reagovat
icka

Leao ...na něj se krásně dívá, ale produktivita nic moc. A přijde mi, že to je takovej hráč, že když se mu nechce, tak prostě to má na párku.

Reagovat
Kluivert9

Mně připomíná kopii Dembeleho na levé straně...

Reagovat
rominhoFCB

Chcem verit, ze Ansu Fati este nepovedal posledne slovo.

Reagovat
blaugrana

Neblazni

Reagovat
rominhoFCB

Preco neblazni ? Proste by som bol rad, keby sme nemuseli nikoho kupovat a problem LW by sme vyriesili hracmi, ktorych uz mame. Ansu alebo Ferran. Ansu Fati v lete vraj velmi tvrdo a poctivo trenoval. Aj Flick si pochvaloval. Mal som z jeho slov pocit, ze Ansu dostane skor ci neskor sancu, a ja dufam, ze sa jej chyti.

Reagovat
blaugrana

Dufat sa da stale, ale ten chalan je DONE. On nevydrzi byt zdravy dlhsie nez mesiac. Nehovoriac o tom, ako tie jeho zranenia odstrelili jeho dynamiku a hlavne uz nehral ten svoj jednoduchy styl ako na zaciatku, ale zamotaval sa v kluckach a hlupo stracal loptu. Ale zazraky sa obcas deju.

Reagovat
Gazdo

Paci sa mi ako sa tu ide narativ ze mal Fati niekedy nejaku dynamiku a ze ho zranenia znicili. On nikdy rychlik nebol, ani vybusny, ani dribler skratka mu tam len padali goly

Reagovat
Moshe Dajan

Nesmysl, průniky z křídla měl výborné.

Reagovat
Cracker10

Ferran ma to nema, to uz snad musi byt jasne kazdemu. Fati nevim, nevsadil bych ani korunu na to, ze vydrzi zdravej a bude dobrej.

Reagovat
whatever

Ferran na to nemá fotbalově, ale takticky, nasazením a fyzicky na to má. On to dokáže odpracovat pro tým, hlavně, když hraje bez balonu. Náběhy do obrany, vracení se zpátky, presování... Když dostane míč na kopačky, tak to je jiná, to už máš 90% pravděpodobnost, že to zajebe... rozhodně to není hráč do základu, rozhodně nemá cenovku, kterou jsme zaplatili (55 mega) a měl by mít max poloviční plat (teď má 10 mega euro ročně). On ale ještě platnej bude, ale samozřejmě je to znouzectnost, nebýt naší finanční situace, Ferran by za nás už nehrál (pokud bychom ho dokázali prodat, což silně pochybuju).

Reagovat
whatever

Ma posledni sanci, motivaci bude mit velkou. Ale vzhledem k poslednim sezonam, by to byl zazrak, kdyby se chytil nedejboze hral zaklad…

Reagovat
blaugrana

Dokumentaciu sice La Liga dostala, ale podpisane este nic nie je.

Reagovat
Visca el barca

Super. Ale bude. Takže na základě té dokumentace bude schváleno ne?

Reagovat
blaugrana

To bude zas schvalenie na zaklade penazi, ktore este realne Barca neobdrzala. To iste ako tych 60 mega, ktore doteraz nie su.

Reagovat
Visca el barca

No tak ty peníze se asi neposílaj tak jednoduše, jako když platíš rohliky

Reagovat
blaugrana

Tam skôr slo, ze oni od tej zmluvy odstupili. Nedavno zapaltil 15 mega Aramark, teraz jednaju s tou ukrajinskou krypto burzou.

Reagovat
Gazdo

Ked uz sa zblaznit tak poslat do Neapolu baliku za Kvaradonu ale je to len v rovine teorie lebo aj tak nemame a nebudeme mat prachy

Reagovat
Kejza

Mně se Leao moc nezdá, chtěl jsem Nica.. Chiesa je asi blíž Liverpoolu, kde bych byl za něj taky rád

Reagovat
Jordi Alba

Haaland, Rodri, Savinho, Wirtz. Jo a ještě teda Rodryga, když se teda Real bude potřebovat někoho zbavit.

Reagovat
blaugrana

Na hrot radsej Lautara.

Reagovat
Visca el barca

Mně přijde pomalý a malý

Reagovat
patas92

Jsem myslel, že se po letech slibů konečně dočkáme Kimmicha s Bernardem

Reagovat
Jordi Alba

Na ty jsem zapomněl, berem samozřejmě taky.

Reagovat
blaugrana

Obaja uz maju najlepsie za sebou.

Reagovat
patas92

Vím, to byla narážka na každoroční spekulace kolem těchhle dvou.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
whatever

Ja bych ted LW uz nekupoval. Nalevo muze hrat Olmo, Fati a Ferran. Na CAM Olmo, Pedri, Fermin, Raphinha. Napravo Yamal a Raphinha.

Chiesa je velkej risk, Leao pomer cena vykon nic extra a navic AC dalo jasne najevo, ze ho ted v lete nepusti. Coman ma 20 mega plat, byl by po Lewovi a Frenkie nas nejdrazsi hrac, toho nebudeme schopni ani zaregistrovat…

Ja bych rok pockal na Nica. A ted, pokud Fort nema duveru, radsi resil RB/LB, pripadne i CB - pri zranenich Christensena a Arauja a za predpokladu, ze Kounde bude hrat RB, mame jen Cubarsiho, Iniga a Erica, krerej asi pujde pryc. Otazkou je, koho ted na posledni chvili na kraj obrany. Cancelo je diky bohu uz ze hry, ale nikdo jinej me ted nenapada…

Reagovat
LAM

A proč čekat? jestli opravdu stihnou Nike ještě před koncem přestupáku, tak bych ho zkusil ještě jednou. Dle informací měli největší problém s tou registrací, což by po tom Nike už problém nebylo.

Nico by daleko víc pasoval do systému co chce hrát Flick, rozumí si s ostatními hráči z repre, je mladší a o polovinu levnější než Leao.

Hlavně k tomu LW by to chtělo ještě krajního obránce.

Ale nechápu proč ta smlouva s Nike trvá tak dlouho.

Reagovat
Visca el barca

Já bych na ně taky zatlačil no

Reagovat
whatever

To nezalezi ani tak na Athleticu, ale na Nicovi, kterej evidentne chce zustat…

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
sensei25

Tych 115mega od nike by som okamzite poslal za rodriho.

Reagovat
Jordi Alba

Že ty jsi jeden z těch hovad ve vedení ?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
blaugrana

ale zrovna za Rodriho by som tych 115 nevahal poslat...

Reagovat
Jordi Alba

Jasně, ale když si teda představíme tu realitu, že City ho budou chtít prodat a on bude chtít přijít ( ), tak jakej by asi takovej hráč mohl chtít plat, aby vůbec do toho bordelu šel z klubu, kde jde všechno jako po másle ? Hráč je to skvělej, ale za 2 roky by se zase řešilo, kterej debil mu dal smlouvu na 5 let s platem jako má teď Frenkie.

Reagovat
blaugrana

On prave bral v City donedavna len nejakych 115 000 libier. Nedavno som ale cital, ze dostal double. Tomu hovorim zasluzeny plat. Dlhodobo top vykony a za odmenu vysoky plat. A v Barce ma kdejaky De Jong 750k tyzdenne...

Reagovat
Jordi Alba

Jasně, ale jdeš odněkud, kde funguje všechno skvěle, vyhráváš všechno, jseš klíčovej, pomalu ti tam kouří péro a máš jít do Barcelony, která je na tom poslední roky prostě tak, jak je a jedinou mizivou šanci, jak takovýho hráče nalákat je, mu dát o hodně víc peněz, než bere v City.

Reagovat
blaugrana

Jedine, kvôli comu by mohol chciet odist je mesto. Barcelona je oproti Manchesteru niekde inde. Ziadny iny dôvod fakt nenachadzam.

Reagovat
Jordi Alba

To furt není dost, přestěhovat se může za pár let taky.

Reagovat
blaugrana

Mozno keby mu Anka Lewandowska zatancovala bačatu.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Gazdo

Reagovat
whatever

Tvl, tohle neni football manager, ale realnej svet, kdy musi souhlasit vsechny tri strany. Proc by Rodri chtel odchazet ze City do Barcy? Proc by Man City chtelo prodavat svyho nejdulezitejsiho hrace?

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Manik...

Reagovat
blaugrana

❗️In case Eric Garcia leaves and they are able to sign a replacement, here is Barça's shortlist for the centre-back position:

- Cristhian Mosquera

- Jonathan Tah

- Mario Hermoso

@mundodeportivo

Reagovat
whatever

No nevim… pozdava se mi ten Tah, ale on loni hral v triclenne obrane, do ty doby jsem o nem ani neslysel (ale Bundesligu moc nesleduju, tak nevim)

Reagovat
blaugrana

Tah bol uz davno sklonovany ako velky talent, ale potom zrejme nenaplnil az tak ocakavania. Kazdopadne je to solidny stoper, ktory ale bude drahy, i ked mu zmluva konci uz o rok.

Reagovat
whatever

Tak Eric taky nepujde gratis. Na TM ma cenovku 30 mega, na to Girona nema, ale 15-20 mega bychom za nej mohli dostat.

Tah bude max 30-35. Rok do konce smlouvy a podle TM 50 mega hodnota.

Reagovat
blaugrana

Uvidime no. Sķôr to vidim na toho Hermosa s kratkodobou zmluvou.

Reagovat
whatever

Proc je vubec Hermoso free agent jeste koncem srpna? Je mu 29, podle TM ma 25 mega cenovku, v Atletiku skoncil… vubec nic o nem nevim…

Reagovat
blaugrana

Boh vie, ake ma platove poziadavky. Alonsa tiez az teraz zobrala Celta Vigo.

Reagovat
Indio

Kdyby ho získali s nějakým normálním platem tak by se jim určitě vyplatil. Podpora útoku nic extra, ale dozadu spolehlivej. Je mi líto že v atléticu nezůstal.

Reagovat
blaugrana

Ja by som bol tiez za, ale asi si nepyta malo, ked z AM odisiel.

Reagovat
pobody's nerfect

Atletico neporazili. Opravdu bidna úroveň informací v článku.

Reagovat
Reggie

Reagovat
whatever

Laporta s Decem ted par dni postel neuvidi, musi si narysovat poradny lajny, prace maj nad hlavu…

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
blaugrana

Uz maju zajednane pizze do kancelarii ako uz tradicne pred kazdym koncom prestupaku.

Reagovat
Kejza

Reagovat
blaugrana

.

@scapde_45

: "Ronald Araujo and Christensen are out for 2-4 months; Eric Garcia with fasciitis. Faye has already left. Right now only Iñigo and Cubarsí from the first team are fit. Koundé has to play at full-back no matter what. Good luck to La Masia. Cuenca and Sergi are ready." to je tak, ked stoper numero uno je furt v kur...a Christ je tiez injury prone

Reagovat
whatever

Takze uz je zranenej i Eric?

Reagovat
whatever

Jako zrovna Christensen a De Jong jsou na facku, protoze zraneni byli dlouhodobe, ale misto toho, aby se dali dokupy, tak oba meli pred ocima Euro, kvuli cemuz nam budou mozna chybet i prvni polovinu sezony.

Reagovat
blaugrana

Jo, Eric tiez out. Cize aktualne su k dispozicii Cubarsi a Inigo na CB. Koundeho uz beriem ako RB. Na stopera bude musiet este niekto prist.

Reagovat
sergi

Pochybujem že niekto príde keď poslali skvele ukazujúceho sa Fayeho het.

Reagovat
whatever

To je taky paradox. Resilo se, ze mame prilis mnoho stoperu (8 - Cubarsi, Araujo, Christensen, Inigo, Eric, Kounde, Faye, Lenglet). Ted jsme 2 poslali pryc, 3 jsou zraneni a 1 musi hrat RB, protoze tam nikdo jinej neni…

Reagovat
blaugrana

Faye potrebuje hrat, nejaky 30 nebude remcat, ze nehra az tolko minut, kolko by chcel

Reagovat
sergi

Faye by mal minút pokkt keď máme len dvoch stopérov momentálne.

Ale tak keď už, tak nejaký free agent by mohol prísť.

Reagovat
blaugrana

no ved to je prave Hermoso...a zahra aj LB...zmluva na rok, pripadne 1+1 by bola ideal

Reagovat
sergi

Hej, zle som to napísal. Pochybujem, že niekto príde za koho budú musieť platiť prestupnú.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
whatever

Tvl, to je hroznej lazaret ten nas tym. Tohle by melo byt i kriterium pri vyberu hracu, ale evidentne neni a nebude (Olmo je dalsi do party a jsem rad, ze neprijde Chiesa, ten taky vic promarodil nez odehral).

Reagovat
Vinci

S těma vlasama vypadá ještě hůř než dřív

Reagovat
blaugrana

Part of Ronald Araujo's salary has been used this summer to register players. If the Uruguayan could play earlier than planned, the club indicates that he could play because enough fair play will have already been generated.

@sport

Reagovat
blaugrana

Bude to este sranda. Cital som, ze pokial by sa nestihlo vygenerovat dostatok financii do ffp do konca roka, tak by potom mohli ti hraci, ktorych platy ci casti ich platov pouzili na registraciu novych hracov, tak by ich bolo mozne registrovat az pre sezonu 25/26

Reagovat
Visca el barca

To se samozřejmě nestane a je to novinářská sračka

Reagovat
srbic13

diego forlan

Reagovat
blaugrana

It is expected that an agreement with Nike for ten years will be reached. Work is also being done on the arrival of a new investor for Barça Vision. With these agreements, the long-awaited 1:1 rule would be reached and the problems with registrations would be over.

@sport

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
blaugrana

Len stale nie je nic official.

Reagovat
Kejza

Reagovat
blaugrana

Al Itihad chce Iniga.

Reagovat
Mateo16

Wau Betis sa reálne pripravuje na príchod Ceballosa

Odchádza Rodri za 5 mega

Assane Diao dostal ponuku za 15 mega

Zobudili sa aj Saudi a davuju ponuku na Deadline za Fekira a WC

Ja tomu stále nemôžem uveriť

Reagovat
Mateo16

Ceballos ma RM 200k. Co je neskutočný plat

Ponuka hosťovanie a 50 % preplatenie mzdy by bol reálny ale RM to odmietne

100 % Betis neutiahne

Ak by šlo o prestup tak som zvedavý na požiadavky RM

15 mega to by šlo , 20-25 mega ani nahodou

Reagovat
Juan Román Riquelme

Jeste dva dny dozadu mel byt Christensen mimo 1-2 mesice, coz neumoznilo dopsat Olma. Dnes bude mimo na 4-5 mesicu, coz dovoluje dopsat Olma.

Tak a Christensen se zazracne uzdravi v rijnu a bude hrat spolu s Olmem…..ten Laporta je ale kouzelnik

A vsichni tu ty jeho levne triky zerou

Reagovat
whatever

Tak on tohle dělá chytře. V říjnu by už měl být podepsaný nový deal s Nike, tzn. vracíme se k 1:1, jinými slovy registrace už nebudou na pořadu dne (pokud nebudou naše celkový výdaje přesahovat příjmy).

Reagovat
Moshe Dajan

Všichni, kromě tebe

Reagovat
-R2D2-

seš hlavička

Reagovat
los_blancos

Nj, je to od Jana už taká klasika alá Saul Goodman. A "madridista" Tebas mu na to samozrejme bez problémov kývne.

Teoreticky by z toho mohol byť slušný cirkus, ak by sa Christensen do tých 2 mes. dožadoval návratu do hry a klub by mu to neumožnil. V pohode by za to mohol klub zažalovať, ak by chcel.

Stále je to nič v porovnaní s tým, čo za svinstvá páchajú už od tých 90’. Slávne, zapredané ligy na Tenerife, TV3 ako propaganda (Franco atď.) a verejné peniaze v prospech klubu na transfery slávneho Dream Teamu, spojenectvá Negreira/RFEF, Erzik/UNICEF-Platini/UEFA, konflikt záujmov v Mediapro, ktoré má na starosti vysielanie ligy s VAR a ktorého šéfovia boli/sú Roures či Tatxo Benet, teda culés a socios Barsy. Potom majú na svedomí aj menšie prehrešky ( ) jak napr. podvodné transfery typu Neymar alebo výmeny Neto/Cillessen či Pjanić/Arthur, obchodovanie s orgánmi (Abidal), no a najnovšie sú tu tie fiktívne finančné páky, ktorým nikto nerozumie, ako sú zhodnocované a hlavne jak je možné, že ešte doteraz neboli klubu vyplatené niektoré, kt. boli vyjednané spred niekoľkých rokov, čo zaváňa evidentným falšovaním ligy, keďže za peniaze, kt. im doteraz neprišli, registrovali hráčov za pomoci ktorých dokonca vyhrali 2 trofeje, okrem iného... Mimochodom, túto ’palancu’ im mal vyplatiť tuším samotný Roures.

Všetko (a ešte viac) je popísané na Futbolgate.com. Že je to propaganda madridistov a občas nehovoria všetko je zrejmé, no aspoň neklamú, narozdiel od konkurencie.

Je úžasné, že im to stále prechádza takmer bez povšimnutia a sú tak chránení. Zrejme to (čiastočne) súvisí s financovaním Olympiády ’92 v Barcelone, aj preto tá ochrana od médií a vlády. Je teda otázne, či by snaha RM niečo zmenila, na to sú jednoducho prikrátki. No zároveň je tu aj ten variant, že to ignorovali zámerne, resp. im to viac-menej vyhovovalo, lebo mať takého súpera za rivala fakturuje obrovské príjmy a to celej lige, takže to je hlavný dôvod, prečo sú všetci stále ticho. Je to tá smutná možnosť, no zároveň celkom logická.

Som zvedavý jak sa zachová Real na súde, no neočakávam veľa. Floro si Barsu poistil tou najväčšou palancou so Sixth Street a to mu zrejme stačí. Nasledovať by mala refundácia a odovzdanie klubu Američanom, aby mohla v blízkej budúcnosti táto rivalita pokračovať aj v ESL. Ten potenciál klubu, jeho priaznivcov a samotného mesta asi nemožno ignorovať. Jediné pozitívum je, že Superliga bude riadená oveľa profesionálnejšie s jasnými pravidlami, viac na spôsob US súťaží, a teda prakticky bez korupcie, rôznych goodmanovských podvodov či miliónových provízií superagentov a jeho poskokov. Mal by to byť koniec Mendesa (a ďalších) spolu s ich poskokmi typu Fraudizio Romano.

Reagovat
valloire

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele