Kuchtu jsem nominoval na základě osobní schůzky. Má šanci všechno napravit, vysvětlil Hašek

30.05., 08:26
Rozhovory

Česká reprezentace má za sebou další milník na cestě k letnímu mistrovství Evropy, trenér Ivan Hašek (60) totiž v úterý oznámil šestadvacetičlennou nominaci. Vybranou partu čeká už o víkendu odjezd na přípravný kemp do Schladmingu, kde by měla vykrystalizovat základní sestava pro první zápas ve skupině proti Portugalsku. Nejen o tom, jak přemýšlel o nominaci, nebo proč nevzal některé osvědčené hráče, dnes v podcastu Livesport Daily vypráví trenér českého národního týmu Ivan Hašek.

Hašek v podcastu prozradil, že do poslední chvíle váhal ohledně nominace Jana Kuchty. "Chtěl jsem s ním před nominací mluvit, mluvil jsem s ním tedy v pondělí, den před oznámením, kdo pojede. Sešli jsme se a na základě toho jsem se rozhodl, že ho nominuju. Zajímalo mě, jak se k tomu všemu staví a viděl jsem, že si uvědomuje svou chybu a staví se k tomu dobře," je přesvědčený reprezentační trenér. "Samozřejmě mi vadí pokřik Kuchta Belmondo, že si vzal to triko. Mluvili jsme o tom. Teď má šanci všechno napravit a třeba budou příště už fanoušci řvát Kuchta Česko," dodává Hašek.

Reprezentační kouč také přiznal, že díky rozšíření nominace na 26 hráčů mohl povolat víc mladých, pro které bude cílem na Euru hlavně sbírat zkušenosti. "Je to jeden z našich cílů, protože myslím i na mistrovství světa za dva roky, takže jsme chtěli, aby mladí kluci poznali atmosféru takového turnaje. V budoucnu budou dostávat víc šancí, tak se jim ty zkušenosti budou hodit," vysvětluje Hašek.

Hašek plánuje používat při motivaci před turnajem i příklad čerstvě zlatých českých hokejistů z pražského mistrovství světa. "Týmovost, disciplína a euforie všech okolo, z toho si můžeme brát příklad. Sám jsem byl fanoušek a byl jsem nadšený. Když jsem viděl ten fofr v zápase se Švédskem, tak jsem po zápase odcházel úplně šťastný. A to musí být i naše motivace, udělat radost všem těm lidem, kteří nás přijedou podpořit nebo nám budou fandit z domova," dodal.

Ve středeční epizodě podcastu Livesport Daily jsme také řešili:

Proč na Euro nejede Filip Panák?

Proč pravděpodobně budeme mít nejmladší trojici brankářů ze všech týmů?

Jak trenér oznamoval smutnou zprávu hráčům, které do nominace nevybral?

Všechny díly Livesport Daily najdete také na oblíbených podcastových platformách - Apple Podcasts a Google Podcasts.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (158)

Přidat komentář
Skleepy

Kuchta dá gól, fanoušci začnou řvát Kuchta Belmondo - on s nima začne křepčit a Hašek ho na ten popud hned vystřídá.

Reagovat
inferno08

Vůbec. Budou řvát Kuchta Česko, pro tebe všecko!

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
inferno08

To se divím, že Kuchta na schůzku dorazil...

Reagovat
Aldist

Třeba ta schůzka byla v Belmondu.

Reagovat
Mass

Reagovat
zorz767

Triko a pokřik Kuchta Belmondo je nafoukná bublina. Kuchta ví, že udělal chybu. Tohle je jenom k pobavení fanoušků, kteří s tím přišli. Je v tom spíš ironie, dělání si srandy ze sebe.

Reagovat
Lemond Laws

Jenomže on těch chyb už m tolik tvl a všechno samozřejmě ví a pořád se za něco omlouvá

Reagovat
cr7sux

kuchta tak ví, že se jmenuje kuchta, o všem dalším bych měl pochyby

Reagovat
ACSeRw!n

ne asi

Reagovat
$dolar$

Nema tam co delat, hlavne herne.

Reagovat
zorz767

Herně by tam patřil, i kdyby jich bylo jen 23

Reagovat
$dolar$

Akorat ze vubec.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Uwe háže buly

Kdo by tam měl být herně místo něj?

Reagovat
Freedo

Tak je otázka, jestli potřebujeme 4 hrotový útočníky, když budeme stejně asi hrát jen Schicka. Nicméně Kuchta v nynější formě si to určitě zaslouží, pokud se odprostíme od tý kauzy.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak vypadá to, že bude chtít hrát Hašek 3-5-2, takže 4 byli minimum a pátý jede díky rozšíření nominace.

Reagovat
$dolar$

Nikdo z utocniku. Vzal bych Rynese napriklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
GrimeBaller98

Kuchtovi preju zraneni v priprave, at o Euro prijde. Za ty jeho kecy posledni tyden si nic jinyho nezaslouzi. Ten clovek by obracel hamburgery v Mekaci, kdyby nebylo Hoftycha v Liberci a nasledne JT ve Slavii a on jim takhle plive do ksichtu Predtim nez sel do Liberce, tak to byl strasne meme

Reagovat
Uwe háže buly

No možná by dopadl jako ten za kterýho jsme ho vyměnili

Reagovat
Kang & Kodos

Spolu by provolávali smrt židům

Reagovat
Uwe háže buly

Vůbec bych se nedivil. Musel jsem si vyguglit, jak se vůbec jmenoval.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kucka

To byl kdo?

Reagovat
Uwe háže buly

Turyna, odchovanec Slavie snad a ještě víc problémový

Reagovat
Kucka

Joo, no jasný

Reagovat
PL28

Já chápu, že se ten tým staví i pro MS. To ale neznamená, že ti mladí hráči, co jsou prostě bez formy, a jsou tu momentálně lepší, byť trochu starší, to mají na základě této koncepce automaticky předplaceno ne?. Tzn že třeba Zima bez ohledu na formu svou a jiných třeba trochu starších hráčů, bude aumaticky jezdit, i se svou klasicky průměrnou formou, protože je mladý, protože už tam byl za Jardy a má ty ,,zkušenosti''? Panák ho strčí do kapsy vždycky když bude zdravý. Vždycky, bez ohledu na svou formu, protože narozdíl od Zimy umí i kopnout do balónu. Což by u fotbalisty asi mělo být důležitý, když už se chceme na turnajích srovnávat s nejlepšími. Navíc u stoperů a trendu dnešní doby kde je potřeba umět rozehrát zezadu.

Reagovat
Me2win

Zima je stálice repre. Proti Norsku zahrál fantasticky. Prostě je jasný, že ho vezmeš. Panák se v kvalifikaci ani nijak nepodílel na postupu. Stačí to takhle?

Reagovat
JeséRodriguez

zrovna Zima byl úplně jasnej. Hranáč je zase nejlepší stoper ligy...bavit se možná můžem o výměně Brabec/Holeš, případně Brabec místo Vitíka nebo Vlčka, ale zrovna Zima hraje v reprezentaci stabilně dobře. Postavit turnaj na osmadvacetiletým týpkovi bez jediného startu v reprezentaci s chatrným zdravím je nesmysl, a nesmysl je i to, aby tam těm perspektivnějším zabíral místo

Reagovat
Freedo

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Losinho

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Imos

Reagovat
Mr.Mike

Chatrny zdravy..se podivej kolik toho odehral

Reagovat
JeséRodriguez

Se podívej se jeho historie zranění...teď mu zdraví drží, ale údajně 2x týdně netrénuje s týmem a dává se dohromady. Ač bych mu repre starty přál, tak zkoušet ho na Euru je nesmysl...má 28 let a ani jeden start za sebou...když bude ve výkonech pokračovat, ať ho Hašek zapracuje v kvalifikaci na MS

Reagovat
Kucka

Reagovat
dede737

Ježiš to sou názory, Zima hrál dobře proti Norsku, neměli bysme vzít celej tým z eura 2004, tam totiž hráli všichni fantasticky, proč se vlastně pozastavit nad tim že ted už nikdo nehraje (v případě Zimy hraje totalní h*vno, i JT ho tam dá o pulce a pak ho stáhne), repre má být stavěna na aktuální formě a ne na tom kdo jak zahrál před x měsícema

Reagovat
Me2win

Něco fungovalo v přáteláku. S Holešem poměrně dobře ubránili jednoho z nejlepších útočníků na světě, nikdy žádnou minelu v repre neudělal, s týmem je sehranej. Panák třeba na repre úrovni nebo na nějaký vyšší v Evropě není moc otestovanej. Možná by si tam zasloužil být na základě výkonů v lize, ale ne na místo Zimy.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Uwe háže buly

Naivní představa s tou aktuální formou.

Reagovat
JeséRodriguez

na nějakou kvalifikaci ještě budiž, že se vezmou 3-4 hráči co vyletěli, a někdo se třeba objeví i v základu...ale na těch závěrečných turnajích by měla být nějaká osvědčená a zkušená osa

Reagovat
Moshe Dajan

Takže budeme brát mrzáka Panáka, který si sice zaslouží uznání, že pořád hraje fotbal, ale na repre na velkém turnaji to fakt není, i kdyby měl techniku jako Zidane (což nemá).

Reagovat
RickNash

já bych tu logiku s těma zraněníma chápal, kdyby Hašek zvažoval, jestli ho koupí do klubu. ale tady jde o jeden turnaj, Panákovi drží zdraví celej rok a hraje výtečně.

hlavně budeme hrát na tři stopery, což znamená, že velká část rozehry bude na nich - na druhou možnost, opravdu rychlý brejky, nemáme křídla ani to nesedí typologicky hráčům, kteří mají ofenzívu tahat (Schick, Barák).

a proto je potřeba mít na stoperu hráče, co umí dobře rozehrát. a nevzít hráče, co je v tom v český lize nejlepší (hlavně když stopery v prestižních ligách nemáme žádný) nedává smysl.

Reagovat
Me2win

Ono když tě presuje Portugalsko a Hradec Králové je docela rozdíl. S tou rozehrou bych to zase nepřeháněl.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
verv

vůbec neodehrál težký zapasy v evropě no

Reagovat
Bakary3

No zrovna s galatasarayem ztratil dvakrát naprosto lacinou kličkou na vápně, s Rangers víme, co vyvedl

Já ho mám rád a Zima a jeho forma, velký špatný .. ale panák taky opravdu není spolehlivý za mě

Reagovat
verv

Takže jeden zápas, kterej Sparta vyhrála 4:1 a druhej 3 roky zpátky.

Jestli tohle je známka jeho nespolehlivosti, tak na světě asi neexistuje jedinej spolehlivej stoper.

Reagovat
Bakary3

Výsledek ty chyby maže?

A ano, 3 roky zpátky. Ale to byl megafail.

Není to jen o techto zápasech, i tuhle sezonu jsem v některých zápasech od něj viděl věci, kdy mi zůstával trošku rozum stát. Ve kterých ti neřeknu, já si tohle nepamatuju

Pro mě je to dobrý stoper, ale jako jistotu, jak je tu často prezentovaný, ho zdaleka nevidím.

Reagovat
verv

Nemaže, ale je rozdíl, když tě chyba hráče stojí zápas. Stejně jako se přehlídne, když útočník spalí tutovku za rozhodnutýho stavu ale ne, když to ten tým stojí výhru.

Špatnej byl na podzim v Boleslavi, jinak si tuhle sezónu nevybavuju zápas, kdy by se dal označit jako nespolehlivej. Rozhodně je nejspolehlivější ze sparťanskejch stoperů.

To, že nějakou chybu udělá (kterej českej stoper ne?) je způsobený jeho stylem hry, kdy často vyváží míč a i pod tlakem se snaží o konstruktivní rozehrávku.

Reagovat
Bakary3

Ano, a on ty chyby neudělal za rozhodnutého stavu, bylo to v první půli odvety, to si ještě pamatuju

Možná tu Bolku mám na mysli, u dvou gólů tam byl jak namalovanej. To není o způsobu hry.

A obecně ty řeči o způsobu hry, že nějaka ta chyba k tomu patří, nemám rád. Každý hráč ví, jakou má odpovědnost a u Panáka mi to často přišlo ležérní.

Jinak jako hráč se mi opravdu líbí a kdyby tam byl, tak mu přeju. Klidně na úkor zimy.

Ale jak tu už bylo řečeno, neomylný není, často zdravotně mimo, a v repre nic nenahrál, nevyzkoušenej - to není jeho chyba, ale fakt, který mu teď nepomohl.

A je tam hodně mladších stoperu, Hašek dal jasně najevo, kde je cíl a že potřebuje mladší hráče.

V tomhle smyslu prostě i tu nenominaci Panáka chápu.

Reagovat
verv

Co se týče jeho nenominování, tak s tím problém nemám. I když čistě výkonostně by tam měl rozhodně být, tak radši, ať se dá do kupy po náročné sezóně.

Ten můj koment se týkal primárně toho výkřiku, že je rozdíl když tě prověří Portugalsko nebo Hradec. To je naprostej nesmysl, protože co se týče zkušeností z větších zápasů, tak kromě Holeše a možná Zimy s Krejčím tam nikdo zkušenější není.

Reagovat
Me2win

Nehodí se do stylu hry Česka, bohužel. Trpí svojí kvalitou.

Reagovat
Bakary3

jo, to souhlasím

Reagovat
RickNash

tak Panákův nejlepší soupeř nebyl Hradec, žejo není to kreativní génius, ale je to hráč, kterýmu pod tlakem věřím mnohem víc, že si udrží přehled o tom, kam s míčem, a že ho balon bude poslouchat.

pokud nechceme nakopávat na Chorýho (a u každýho souboje se modlit, ať do toho nejde loktama), tak budeme hrát odzadu a snažit se překonávat presink vytaženýho soupeře. aspoň to mi z Haškovy nominace vychází.

Reagovat
JeséRodriguez

k nějaké výstavbě se s Portugalskem a Tureckem ani nedostaneme

Reagovat
Moshe Dajan

Neříkej, že Montella Nutella se tak zlepšil. Já ho mám zapsaného jako jednoho z největších trenérských tragédů...do zrození legendy o ETH vlastně skoro největšího.

Reagovat
JeséRodriguez

Hráčskou kvalitu mají úplně jinde. Takticky je přehrát můžeme nějakým vysokým presinkem, ze kterého půjdeme po zisku rychle nahoru, ale dost pochybuju o tom, že si to budeme mít možnost obehrávat ze strany na stranu atd.

Reagovat
Me2win

Jestli budeme hrát na Portugalsku výstavbu tak dostaneme klepec jako Sparta v EL. Panák byl sice zraněnej, ale je naivní si myslet, že proti Portugalsku, který je kvalitou srovnatelný s Liverpoolem pod Kloppem, udělá Panák nějakej rozdíl svojí rozehrou.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
RickNash

no budeme muset podržet míč, kterej získáme na svoji polovině, kde se na nás samozřejmě natlačí. vychází mi z toho potřeba stopera umět rychle a chytře předat balón. to co, jsem napsal, neznamená, že je máme chtít koupat, ale překonat dobře načasovanou vertikální přihrávkou pressing je nutnost.

ale nechci tu z nominovanejch stoperu dělat tragedy, mají zase jiné výhody. ale v tohle mi Panák přijde o poznání lepší (a zbytek na úroveň eura dost slabej).

a je mi panáka líto, nechápu, proč se přehlíží, a pak jako "neprověřenej" nejede na euro. takový sebenaplňující proroctví u fakt zajímavýho hráče...

Reagovat
Me2win

Není otestovanej v repre, takže těžko se to bude zkoušet na Euru. Trenér to očividně zkoušet nechce, takže pochybuju, že budeme hrát po zemi, smůla no.

Reagovat
KingMirek

Teď nic ve zlým, ale Zimu musel v Hradci JT ochránit

Reagovat
dede737

Jasny, ale ze Zima neubrani ani utocniky z ligy tak ho nacpem na Portugalsko, to taky smysl dává :)

Reagovat
Me2win

Ubránil Haalanda .

Reagovat
dede737

Otázka jestli spíš Haalandovi ten zápas nevyšel, nebo podle týhle logiky jsou čeští utočníci víc než Haaland?

Reagovat
Me2win

Že mu nevyšel jeden zápas v lize se stát může. Jestli sleduješ repre tak víš, že tam Zima hraje dobře. Panák možná měl jet místo Vitíka když už, když je tak dobrej. Ale ani sparťan Hašek o tom očividně není přesvědčenej.

Reagovat
deiw

Jako Panák by byl teď do repre obrany úplně ideální, i z výhledem k MS. To zdraví je ale fakt zásadní problém, i když třeba věřím, že by na euro rád jel. Protože to, že drží třetí? sezónu, je určitě taky způsobeno správnou regenerací, fyzioterapií, tréninkovýma dávkama apod. A těch zápasů měla Sparta tuto sezónu hodně, stejně tak to bude v té příští. Takže aby jezdil teď místo odpočinku ještě na další, náročný zápasy, by byl za mě zbytečnej risk, kterej by mohl uškodit jemu, Spartě i repre. Zvlášť, když je na jeho post taky kvalitní Hranáč.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Zima má výhodu že většinou hrál v repre celkem dobře, i když ho Jarda nominoval bez herní praxe.

Reagovat
Me2win

Ty komentáře na adresu klubu kterej mu udělal kariéru si mohl odpustit. Chápu, že hraje divadlo na Sparťanský fanoušky, moc rozumu nepobral, ale všechno má svý meze. Jak psal někdo výš, bez Slávie by někde kopal krumpáčem nebo smažil burgery, takový chování je prostě ostuda. Na Euro by neměl jet ani kvůli Belmondu, určitě to není hráč, bez kterýho bychom se neobešli. Jako Čech se stydim, že máme v týmu takovou krysu, která se neumí slušně chovat.

Reagovat
dede737

Ja si ale myslim, že první kdo začal mít kecy na Kuchtu a neunesl že jde do Slavie, byl Tvrdík, kdyby držel hubu on tak by se k tomu možná ani nevyjadřoval. Tvrdík to rozjel tak mu to Kuchta pořád vrací, kdyby Slavia vyhrala titul určitě by Tvrdík zase zapnul twitter a rejpnul by si

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
doshcz

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
John Obi Mikel

Sice máš pravdu, ale přece ho nebudeš omlouvat

Reagovat
Me2win

Tak ono to chování Kuchty už ve Slavii nebylo nejlepší. Potom ho chtěli dostat z Ruska, zpátky do klubu kterej mu dal šanci, a on ti uteče k rivalovi. Jasně, že na to musíš nějak reagovat. Na tu schůzku kterou měli ani nepřišel... To jak se chová teď a co říká o Slavii je druhá věc. Je otázka jestli je to nutný, vedení mu nic neudělalo. 1)dostal přestup ven 2)dostal možnost se vrátit... Takže asi tak.

Reagovat
Marisic

vedení mu nic neudělalo reálně vycházíš jen z tvrdíkovejch twitterovejch žalozpěvů, stejně tak jako u tý schůzky. Každá mince má 2 strany, Kuchta měl před odchodem spory s trenérama a do všeho co se tam dělo člověk blbě vidí. Nicméně Kuchta se neměl zapotřebí k tomu vyjadřovat, ten kdo to vyprovokoval byl Tvrdík a Kuchta si od tý doby z něj akorát dělá dobrej den

Reagovat
10adam

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Lemond Laws

Spíš se divím, že teď jsou sparťani z toho jeho rozhovoru tak unešený, když pár let zpátky to prohlašoval opačně, že je konečně na správně straně Vltavy atd...

Trochu ze sebe dělají kretény

Reagovat
verv

Sparťani jsou z toho unešený? A kde? Já teda vidím akorát zhrzený slávisty.

Reagovat
Mr.Mike

Asi tak

Reagovat
Marisic

nevidim moc sparťany, který by z toho byli unešený. Prostě si rejpnul, jeho soukromej boj, každej hráč ti vždycky řekne, že je tráva zelenější tam kde zrovna je.

Já byl unešenej akorát z Čas ukázal loni, ale to bylo celkem objektivně vtipný až ikonický holt

Reagovat
Marisic

bez slavie by těžko kopal krumpáčem, když se chytnul v Liberci pod Hoftychem. Nebejt Slavie tak by šel pravděpodobně beztak výš a buď by se prosadil nebo ne, ale nepřišlo-li by nějaký zásadní zranění tak by nejhůř byl prostě standardní ligovej útočník.

V Belmondu byli 3 kluci, z nichž 2 jedou na euro, ten druhej by taky neměl jet?

Reagovat
Witcher

S kým jiným by pak byl vrtulka na pokoji

Reagovat
dede737

Bez slavie, bez slavie...to je pak asi jako rict ze Slavia bez ostatnich klubu by ani nehráli fotbal, kolik jim tam kope odchovancu? Kazdej hrac necim projde a kdyz si do nej nekdo rejpe, logicky je jasny ze mu to bude vracet, a rikam ti ze jestli Slavia udela za rok titul tak prvni kdo vystčí hlavu bude Tvrdík a bude zase narážet do Kuchty, to je asi tak k tomu co tam ve Slavii sedí za vola

Reagovat
Marisic

Reagovat
Me2win

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To se Hasek necha dobre opit rohlikem Samozrejme, ze mu je to uplne u prdele, kdyby nebylo, tak by si odpustil ty trika, pokriky a podobne.

Herne tam ale samozrejme patri, stejne jako Coufal.

Reagovat
Me2win

Tak Hašek je sparťan a stalo se to za Šilhavýho, takže si myslim, že je mu to taky úplně u prdele. Až mu tam ten IQáč rozvrátí kabinu, tak bude vymalováno.

Reagovat
kilobyte

Rozvrátí další kabinu? Jedna nestačila?

Reagovat
Me2win

Tak v repre je asi 7 slávistů? Repre kabina je trošku něco jinýho než ta klubová, kde slávisty nemáš. Navíc po těch jeho vyjádřeních a chování ty vztahy s ním budou na bodu mrazu. Zkus přemýšlet trošku v kontextu. Jestli přijde z lavičky proti Portugalsku a rozhodne, tak zavřu hubu, za mě je tam ale zbytečně.

Reagovat
kilobyte

Budeš se divit, ale hráči tohle moc neřeší.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak když se podíváš, jakou maj dneska všichni prdel z "nic jsem neplatil" kauzy, včetně samotnýho Ujfy... A asi si nikdo nedělá iluze, že se nechodilo chlastat i dřív. A teď tady budeme donekonečna grilovat tři dementy, který si dali o pár škopků víc. U nich je aspoň jistota, že už se takhle nikdy chytit nenechaj

Reagovat
Me2win

Před klíčovým zápasem o Euro a někdo je pořád bude omlouvat...

Reagovat
Uwe háže buly

Dělá se to takhle vždycky, akorát se tomu říká večeře.

Reagovat
Me2win

Jojo, zlehčuj to . Mně stačilo vidět video s Brabcem, jak jde někam do neznáma, uprostřed silnice, totálně na sračku .

Reagovat
Uwe háže buly

Stačí si poslechnout historky starších hráčů co už dávno ukončili kariéru akorát je nějaký mrdky nenatáčely na telefon.

Reagovat
Me2win

Nojo, doba se mění, dneska nikdo z top profesionálů před klíčovým zápasem nechlastá . Repre fakt není divize.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
wyqinac

zase jako z druhy strany se toho hodne zmenilo podle me.. Driv bylo taky normalni, ze kazdej druhej kouril cigara, to uz taky dnes podle me nedela asi temer nikdo, vic se to zprofesionalizovalo z tohohle pohledu podle me

Reagovat
Uwe háže buly

Tak pořád se najdu hráči co kouří, ale je jich o dost míň, to máš pravdu. Na druhou stránku bych řekl že i celkové dost ubylo kuřáků, jediný kde to neubývá jsou takový ty nižší vrstvy.

Reagovat
Witcher

Přešli na wapo

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No to je super priklad. Bejvali fotbalisti maj prdel z toho, co se stalo pred x lety vs Kuchta, kterej akorat hral o nominaci na euro.

Reagovat
Mr.Mike

Diky tem dementum uz tam neni Silhavka tak nevim kde je problem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Frank Lampard 8

Pokud bude Kuchta hrát jako v Lize národů v období, kdy se potřeboval prodat z Ruska, tak s nominací nemám žádný problém.

Reagovat
Kucka

Reagovat
vceradnesazitra

Kuchta by s jeho IQ mohl zkusit politiku, náš národ miluje takové myslitele

Reagovat
Mass

Stále by tenhle simulant a zákeřňák byl menší svině než třeba Saša Vondra.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to tedy za logiku, že nevzal Coufala s Kuchtou na březnové přáteláky, když je teď na ME bere? Přitom se psalo, že přáteláky slouží k tomu, aby se mužstvo sehrálo.

Reagovat
naheCZ

Zkusil, jestli to půjde bez nich. U Coufala zjistil, že nepůjde. Pak už musíš "odpusit" všem.

Reagovat
Me2win

Douděra proti Sorlothovi náhodou zahrál dobře . Nevzít Coufala by ale byla rána no... Kuchtu si zase vzal jako svýho sparťánka. Těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se ten Kuchta dobře dostal do hlavy...

Reagovat
Me2win

Tak článek je o něm, nějakou tu čočku si zaslouží .

Reagovat
naheCZ

Douděra celkem spolehlivě, ale Gabriel jedna velká hrůza Jelikož chceš většinou mít posty zdvojené, tak se prostě ukázalo, že bez Coufala ne

Reagovat
Cotton

Reagovat
kitas

V SR jasný minister športu.

Reagovat
Jacks11

je hrozně vtipný jak tu sláťané nebo jiná bezvýznamná lůza kvičí a knučí Kuchta vám hodně leží v žaludku co? Že tu nemáte nic jiného na práci než brečení a knučení Mužete se jít vyplakat na X a šířit vaše toxické žlučové kyseliny.

Fakta však zůstávají jasná:

Sešitci 3 roky bez titulu

Sparta 2 tituly v řadě + letos double a Kuchta tomu fotbalovým umem velmi přispěl

a vám ať z toho klidně rupne cévka.

Reagovat
Pablos

s tímhle lez někam na sport.cz ....takovéhle přihlouplé příspěvky tu nechceme

Reagovat
Jacks11

kdo jsi že tu rozhoduješ co se tu smí psát a co ne?

s takovým přístupem by ti mohla sedět KLDR

Reagovat
Pablos

s tímhle lez někam na novinky.cz ...takovéhle přihlouplé reakce tu nechceme

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Reagovat
cr7sux

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kemar Roofe Arena

Má pravdu, tohle je odborná diskuse bez píčovin. Najdi si nějaké stránky pro začátečníky, pár let diskutuj a pak se přijď předvést. Tohle je zatím málo.

Reagovat
John Obi Mikel

Pablos je respektovaný uživatel (pokud zrovna nekritizuje Slavii)

Reagovat
Pablos

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Bakary3

Dobrá gumička

Reagovat
naheCZ

je tam všechno, brečení, knučení, sešiti, ...

Hlásím, že mám bingo.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
MirdaLerionACS

Reagovat
Lemond Laws

Tonda, 12 let

Reagovat
Pablos

registraci má 2014... ale pobavils

Reagovat
cr7sux

TO JE BLBOST, MIMINKO SE NEMOHLO REGISTROVAT!

Reagovat
Sberatel_remiz

Vzal Kuchtu jako největšího odborníka na kopání penalt ze všech českých fotbalistů. Kuchtovy penalty nás dostanou až do finále! Ovšem v něm nestačíme na Portugalsko, protože Penaldo (Ronaldo) je přece jenom lepší kopáč penalt než Kuchta.

Reagovat
dede737

Ještě že nejseš trener, naštěstí jsou lidi co tomu rozumí a na penalty určí hráče, kteří to umí, i ve Spartě věděli, že je lepší když to bude Kopat Krejčí

Reagovat
Sberatel_remiz

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta

Reagovat
M.Vaza

Mohl ještě vzít Limbu, aby při oslavě přeskakoval banner jako turniket.

Reagovat
Me2win

Reagovat
kilobyte

A pak by ho odnesli na lavičku jako na záchytku.

Reagovat
Witcher

Limba o ničem neví

Reagovat
kilobyte

Ale za chvíli si vzpomene.

Reagovat
GEGE

Dobře Hašek ať těm moralistum praskne cévka...

Reagovat
juris.n

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele