Kouč Bulharska Penev: Na Maltu musíme rychle zapomenout

23.03.2013, 12:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nedokážu si výkon Čechů vysvětlit. Beru že se prohrát může ale bylo by taky záhodno na tom hřišti vypustiti duši. Přijde mi že si každý jede na svůj trikot na nějáké vlastenecké sklony se tu asi evidentně nehraje a berou to tak, hlavně se nezranit, protože v klubu by mohli přestat hrát a tím by se jim mohli zkrátit milionový příjmy

Reagovat
smazaný uživatel

a neni to jenom má myšlenka ale takhle to prostě je, vsadim se, že kdyby prohrávali ale ty výkony odjezdili snažili se, tak by i v Praze byl každý zápas vyprodaný a nemuseli by vymýšlet, kde se bude hrát aby lidé vůbec přišli.. Takhle to je třeba ve Skotsku, žádné velké úspěchy ale stadiony pořád plné, tam jejich národní tým jezdí a lidé jsou spokojeni.

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko.

Reagovat
ryzskej

To asi lehko. Včera to bylo vidět, naši hráči to pěkně odflákli. A že by jezdili po prdeli? Jestli mi chceš tvrdit, že ne, tak si asi viděl jiný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

"a neni to jenom má myšlenka ale takhle to prostě je, vsadim se, že kdyby prohrávali ale ty výkony odjezdili snažili se, tak by i v Praze byl každý zápas vyprodaný a nemuseli by vymýšlet, kde se bude hrát aby lidé vůbec přišli."

Lidé nebudou chodit, pokud nebudou výsledky. A když výsledky budou, chodit budou. A je uplně jedno, jestli někdo zápas odjezdí nebo nikolii.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou všecko názory a spekulace... tak toho zavčasu nechte, protože správné odpovědi se nedoberete

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už žádná malta, ale beton.

Reagovat
smazaný uživatel

naši by na ňu spomínali ešte 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

"Přepište dějinýýý!"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele