KOUČ BOSNY REZIGNOVAL

07.09.2006, 21:49
Aktuality
Překvapivá prohra Bosny s Maďarskem si vyžádala první oběť v podobě rezignace reprezentačního trenéra Blaži Sliskoviče. Ten totiž slíbil, že jeho mužstvo v úvodu kvalifikace o postup na mistrovství Evropy získá šest bodů, jeho svěřenci ale nenavázali na vítězství s Maltou v prvním utkání.

"Nesplnil jsem slib, když jsem předtím říkal, že v první dvou duelech získáme plný počet bodů, a proto cítím, že musím odstoupit. Po čtyřech letech strávených s týmem je to těžké, ale konečné rozhodnutí," řekl bezprostředně po utkání. Bosna sice vstoupila do kvalifikace správnou nohou, když porazila jednoznačně Maltu 5:2, včera však následovala ostudná a to překvapivější porážka s Maďarskem.

Sliskovič působí v reprezentaci od roku 2002 a smlouvu měl platnou do roku 2008. Za své působení nedovedl tým na žádný velký mezinárodní turnaj. Neuspěl v kvalifikaci o euro 2004, později se nekvalifikoval ani na mistrovství světa v Německu. Vedoucí národního mužstva Ahmet Pasalič však kouči důvěřoval nadále. "Byly odehrány jen dva zápasy, nic nebylo ztraceno."

Autor: David Kubáň

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Sestinozen

Blázen, ale dobře mu tak!! Bosna mi posrala tiket za 700!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě naopak Madaři tiket udělali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele