Konferenční liga - souhrn osmifinálových odvet

17.03.2022, 21:21, aktualizováno 17.03.2022, 22:59
Komentáře a souhrny
Slavia se po dvou červených kartách v závěru strachovala, z Lince ale veze postup. Vedení z prvního zápasu udržely i AS Řím, Feyenoord, PAOK a Marseille. PSV po vyrovnané přestřelce v úvodním duelu v Kodani dominovalo. Alkmaar sice dovedl dvojzápas s Bodo/Glimt do prodloužení, v němž ovšem uspěl norský celek...

KAA Gent - PAOK Soluň 1:2

17.03.2022 21:00

Góly: 40. Laurent Depoitre - 20. José Ángel Crespo, 77. Douglas Augusto

První zápas: 0:1, postupuje PAOK Soluň

PAOK odvetu osmifinále Konferenční ligy zvládl lépe, Gent jednoduše jednogólové manko z prvního klání nedohnal, byť ve druhé půli byl ve hře dostat tento mač aspoň do prodloužení. Jenže kýženou trefu prostě nezaznamenal, ba naopak inkasoval on, a musel se s působením v pohárové Evropě rozloučit. Řecký klub po dvou vítězstvích prošel dál zcela zaslouženě.

Hodně nevalně vstoupil Gent do tohoto zápasu. Murg zaslal centr z rohového čtvrtkruhu do šestnáctky, kde najednou vznikla vážně velká skrumáž. Protože domácí neodkopli merunu do bezpečí, propracoval se nakonec po krkolomných lapáliích k zakončení José Crespo, který vstřelenou branku doslova urval ve prospěch PAOK. De Buffalo's se zdařilo srovnat stav až pět minut před obrátkou. Samoise zprava vyslal míč do vápna, v němž číhal urostlý Depoitre, tomu se povedlo odstrčit beka Lyratzise a tvrdou hlavičkou překonal brankáře Paschalakise. Ten si sice na balón sáhl, už ho málem vyrážel pryč, nezabránil ovšem finálnímu neúspěchu.

V 53. minutě se pokoušel belgický celek přidat další přesný zásah, pas od rohového praporku od Kumse propadl na druhou stranu až za hranici pokutového území, tam si Odjidja-Ofoe míč zpracoval na prsa a levačkou tvrdě vypálil, nicméně Paschalakis zdárně zasáhl. V 66. minutě se dokonce za Paschalakisovými zády třepotala branková síť, balón do ní tečoval Torunarigha po pokusu, který vyslal Odjidja-Ofoe, avšak tahle branka nebyla uznána, protože sudí Siebert si všiml, že těsně předtím zfauloval Okumu bránícího Vieirinhu. Soluňský celek tak přežil pár nepříjemných situací a v 77. minutě pak definitivně stvrdil svou výhru. Vieirinha standardní situaci rozehrál přihrávkou po zemi a Douglas Augusto ztrestal nesourodé počínání defenzívy soupeře, který na secvičený signál nezareagoval vůbec dobře, a podepsal si tedy ortel prohry.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - FK Partizan 3:1

17.03.2022 21:00

Góly: 45. Cyriel Dessers, 59. Reiss Nelson, 90. Bryan Linssen - 61. Ricardo Gomes

První zápas: 5:2, postupuje Feyenoord Rotterdam

Rotterdamský Feyenoord si přivezl na domácí půdu velmi nadějnou výhru 5:2 z Bělehradu a před vlastními fanoušky žádnou senzaci nepřipustil, jelikož srbského vyzyvatele zdolal na stadionu De Kuip po výsledku 3:1. Po celkovém vysokém poměru 8:3 tak s naprostým přehledem proklouzl v Konferenční lize mezi osmičku nejlepších a jeho ambice určitě sahají ještě dál. Hosté nyní neměli šanci, ale i účast v osmifinále mohou považovat za úspěch.

První poločas tohoto čtvrtečního duelu se nenesl zrovna v ofenzivním duchu, svěřenci trenéra Arneho Slota se snažili hlavně neinkasovat a zaměřili se na pozornou defenzivní činnost. Úvodní možnost byla k vidění až deset minut před přestávkou, kdy Til svou parádní ranou z hranice pokutového území orazítkoval pravou tyč a ihned na to dopravil balón do sítě nigerijský kanonýr Cyriel Dessers, jenže jeho gól neplatil vinou těsného ofsajdu.

Stejný hráč přeci jen otevřel gólový účet tohoto střetnutí v poslední minutě úvodního dějství. Po přímém volném kopu Toornstry si naběhl za bránící zeď a hodně šťastnou tečí svými zády usměrnil míč pod břevno za záda dívajícího se brankáře Stevanoviče. Po změně stran se obrázek hry příliš neměnil, domácí favorit pojistil svůj náskok po necelé hodině hry.

Po rychlé akci na pravém křídle obdržel kolmici do volného prostoru Til a nakonec téměř od brankové čáry poslal balón před branku, kam si seběhl dvaadvacetiletý anglický útočník Reiss Nelson a z pěti metrů bez problému zamířil do vzdálenějšího dolního rohu. Partizan však na sebe nenechal čekat s odpovědí příliš dlouho a ani ne o dvě minuty později korigoval stav zásluhou Ricarda Gomese.

Zkušený rodák z Kapverd se po odrazu míče rozhodl vypálit z osmnácti metrů a svůj přízemní pokus usměrnil k levé tyči kolem marně se natahujícího gólmana Marciana. Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem mohlo byt dokonce vyrovnáno, jelikož po pasu z levého křídla okamžitě vystřelil Markovič a ze složité pozice minul domácí branku jen o několik decimetrů.

Poté se utkání spíše dohrávalo, nicméně Feyenoord se v 90. minutě přeci jen prosadil i potřetí. Střídající Bryan Linssen obdržel kolmici na pravou stranu šestnáctky od Toornstry a z pěti metrů z mírného úhlu ukázkově zavěsil do protější šibenice, bezmocný Stevanovič v tuto chvíli pouze naprázdno máchl levou rukou.

Více informací k zápasu

LASK Linz - Slavia Praha 4:3

17.03.2022 21:00

Góly: 36. Philipp Wiesinger, 76. Philipp Wiesinger, 88. Andreas Gruber, 89. Alexander Schmidt - 24. Peter Olayinka, 37. Alexander Bah, 62. Yira Sor

První zápas: 1:4, postupuje Slavia Praha

Fotbalisté pražské Slavie splnili svou rakouskou misi a uhájili proti Linzu náskok z domácího utkání. V na góly bohatém duelu sice neudrželi vedení a prohráli 4:3, ale díky vítězství 4:1 z domácího zápasu postupují do čtvrtfinále Konferenční ligy. V tom se v prvním zápase nepředstaví Ousou s Plavšičem, kteří viděli červenou kartu.

Slavia neměla díky povedenému prvnímu utkání příliš důvodů hnát se dopředu a Linz se nemohl prokousat k výrazné příležitosti. Proto první šanci a rovnou gólovou viděli diváci až ve 24. minutě. Hostující brankář Mandous pohotově zastavil takřka na půlce hřiště rozvíjející se útok Linzu a rovnou založil ofenzivní manévr svého týmu, který po trase Lingr - Olayinka skončil v síti domácího týmu.

Po půl hodině hry poprvé zatopil obraně Linzu Yira Sor. Po Traoreho průnikové přihrávce se hnal osamocen na brankáře Schlagera, kterého se kličkou zbavil, ale míč si pokopl moc dopředu a Potzmann jej před prázdnou bránou odkopl do bezpečí.

Slavia v první půli pohodově kráčela vstříc postupu do čtvrtfinále a byla lepším týmem na hřišti. V 36. minutě se ale k dalekonosnému pokusu z přímého kopu odhodlal domácí Michorl, který s Mandousovým přispěním orazítkoval tyč. K odraženému míči se ale dostal Wiesinger, jenž krkolomným zakončením ukázal, proč je jeho místo v obraně, ale míč za brankovou čáru nakonec dotlačil - 1:1.

V dresu Slavie ovšem na hřišti běhal muž jménem Yira Sor. Ten bezprostředně po rozehrávce nastartoval na levém křídle své rychlé nohy, unikl obráncům, zatáhl míč do pokutového území, zpětnou přihrávkou nalezl dobíhajícího Baha a dánský bek pohodlně vrátil vedení na stranu Slavie.

Přestože Slavia měla odvetu zcela ve svých rukou, ještě před odchodem do šaten musel řešit trenér Trpišovský výraznou komplikaci. Druhou žlutou kartu uviděl ve 42. minutě stoper Ousou a český mistr šel do oslabení.

Slavia držela před závěrečným poločasem dvojzápasu pohodlný náskok, ale stejně vstoupila do druhé půle opatrně a nechtěla v oslabení nic nechat náhodě. Navíc na hrotu útoku se stále pohyboval rychlý Sor, který si v 62. minutě pokopl míč, unikl obráncům a přesnou střelou poslal Slavii do dvoubrankového vedení.

Hráči Linzu se navzdory tragickému vývoji osmifinále nevzdávali a chtěli využít přesily, kterou na konci první půle získali. Čtvrthodiny před koncem Wiesinger zaskočil střelou z dálky nepozorného Mandouse a snížil na 2:3.

Zdánlivě poklidný postupový zápas nabral rychlý spád v závěrečné desetiminutovce. Vše začalo Plavšičovým přišlápnutím Hollanda, za které srbský záložník uviděl červenou kartu a Slavia šla do dvojnásobného oslabení.

Linz s dvěma muži na hřišti navíc vrhl veškeré své síly do útoku doufaje, že zázračně zvrátí na góly štědrý dvojzápas. Jiskřičku naděje pro domácí vzápětí vystřelil Gruber, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži po přímém kopu a přesnou střelou nedal Mandousovi šanci.

Domácí byli při chuti a nevzdávali svou mission impossible. Dvě minuty po vyrovnávací brance propálil Schmidt z úhlu nešťastného Mandouse a poslal Linz do vedení 4:3. Neposlal jej ovšem do čtvrtfinále Konferenční ligy, které si i přes prohru zahraje Slavia.

Více informací k zápasu

AS Řím - SBV Vitesse 1:1

17.03.2022 21:00

Góly: 90+1. Tammy Abraham - 62. Maximilian Wittek

První zápas: 1:0, postupuje AS Řím

AS Řím si opět zahrával a nizozemské Vitesse mu ukázalo, že fotbal hrát umí a že si zaslouží respekt. Po změně stran zmrazil domácí fandy na Olimpicu nádhernou ranou Wittek, jenže v nastavení srovnal na konečných a pro Řím postupujících 1:1 Tammy Abraham.

Vitesse potřebovalo v Římě uspět, což znamenalo oproti prvnímu vzájemnému utkání především zlepšit koncovku. I v prvním zápase mělo Vitesse své šance, rozhodně jich mělo mnohem víc než soupeř. Jenže je nedokázalo proměnit a pak litovalo po brance Oliveiry. Hosté na Olimpicu začali poměrně nebojácně a už ve druhé minutě se musel mít domácí brankář Patrício na pozoru. Překvapivou dělovkou z přímého kopu ho vyděsil Grbic.

Tempo hry dnes nebylo rozhodně nijak rychlé, spíš jsme u obou týmů viděli snahu hlavně neudělat chybu. Pomalejší záloha AS navíc narážela na skvěle zformovanou obranu Vitesse, která včas blokovala nahrávky na dvojici Zaniolo - Abraham. Domácí se k životu probrali snad až po pětadvaceti minutách, kdy zpoza vápna vypálil letos ne moc využívaný Jorda Veretout.

Nebezpečí z kopaček Lorenza Pellegriniho stíhala obrana nizozemského týmu včas eliminovat a jinak se k bráně zkušeného gólmana Houwena nikdo nepřiblížil. Naopak brankáře Ruie Patrícia ještě před koncem první půle vyzkoušel Openda, jenže ten si v rozhodující chvíli až moc předkopl míč, takže jeho výsledná střela Portugalci zas tak moc práce nenadělala.

Po změně stran se vpřed hnal Henrik Mchjitarjan, který hraje mimo jiné o prodloužení končící smlouvy. Dnes se mu ale jeho ofenzivní výpady nepovedly, natož pak střely. Tahle disciplína se naopak vydařila hostům. Po hodině hry totiž Dasa před vápnem obloučkem našel kolegu Maximiliana Witteka a ten nádhernou šajtlí zpoza vápna napálil místo, kam Patrício nedosáhl.

AS bylo chvíli dost mimo a hledalo způsoby, jak se dostat do utkání. Dnes mu stačila jakákoli remíza. Jenže dlouho to vypadalo, že ani mnohá střídání domácím nepomůžou. Jenže letošní AS je především mužstvem nastavených minut, protože v rámci Itálie nedal nikdo víc branek v nastavení než AS. A dnes přidali Giallorossi další. Centr El Shaarawyho doběhl na zadní tyči Karsdorp a nahrávkou na střed oslovil Tammyho Abrahama. Anglický hrot už měl pozici dost usnadněnou - 1:1.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - FK Bodø/Glimt 2:2e

17.03.2022 18:45

Góly: 18. Vangelis Pavlidis, 30. Vangelis Pavlidis - 26. Amahl Pellegrino, 105+1. Alfons Sampsted

První zápas: 1:2, postupuje FK Bodø/Glimt

Nizozemský Alkmaar sice v odvetě porazil norského mistra Bodø/Glimt 2:1, ovšem kvůli shodné úvodní prohře na hřišti protivníka dospěl zápas do prodloužení a v něm byli přeci jen šťastnější hosté, kteří v nastavení první poloviny srovnali stav a nakonec těsně proklouzli do čtvrtfinále Konferenční ligy. Naopak pouť favorizovaného AZ končí už mezi šestnáctkou nejlepších.

Čtvrteční utkání začalo hodně zostra a hned v úvodní půlhodině byly k vidění tři branky. Svěřenci kouče Arneho Slota poprvé zahrozili v 9. minutě, kdy se po rohovém kopu z pravé strany dostal k hlavičce De Wit, ale nikým nehlídán uklidil balón příliš vysoko. Neuběhlo však ani dalších devět minut a domácí vedli zásluhou řeckého kanonýra Vangelise Pavlidise, jenž po dlouhém pasu Martinse Indiho obešel zbytečně vyběhnutého gólmana Chajkina a pak i z ostrého úhlu zakroutil balón k protější tyči.

Bodø tento okamžik rozhodně nepoložil a krátce po polovině úvodního dějství srovnal stav. Runar Espejord akrobaticky poslal míč před branku soupeře, kde se hodně nepovedeným odkopem prezentoval Martins Indi a rozběhnutý Amahl Pellegrino bez potíží nasměroval míč po zemi doprostřed poloprázdné branky. AZ vzápětí opět přidalo a přesně po odehrané půlhodině mu vrátil vedení svou druhou trefou Pavlidis.

Tentokráte si seběhl do brankového území protivníka na prudkou přihrávku Witryho a balón dokázal nasměrovat do sítě. Za další dvě minuty mohlo být bleskově vyrovnáno, jenže agilní Pellegrino pálil z hranice šestnáctky o pár decimetrů vedle vzdálenější konstrukce. Po změně stran měl lehce navrch Alkmaar, nicméně aktivní Karlsson neproměnil několik nadějných příležitostí a duel proto dospěl do prodloužení.

V něm poprvé zahrozil favorit, avšak Chajkin se blýskl proti ráně zblízka v podání střádajícího Aboukhlala a pak ukryl balón ve svých rukavicích před dotírajícím Sowahem. Klíčový moment se zrodil ve 105+1. minutě. Postup Bodø zajistil islandský obránce Alfons Sampsted, jenž po skákavém přízemním centru Vetlesena zamířil z voleje přímo do protějšího spodního růžku.

AZ si ve druhé polovině prodloužení snažilo zajistit alespoň penaltový rozstřel, ale Chajkin si poradil se střelami Aboukhlala i Wijndala, a když v úplném závěru hlavičkoval nepřesně Martins Indi, tak na trávníku mohla vypuknout obrovská radost severského překvapení.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Leicester City 2:1

17.03.2022 18:45

Góly: 8. Benjamin Bourigeaud, 76. Flavien Tait - 51. Wesley Fofana

První zápas: 0:2, postupuje Leicester City

Ukázalo se, že inkasování ze samého závěru na King Power Stadium z prvního vzájemného klání bylo pro Rennes trestuhodnou skutečností. Francouzský celek v odvetě dokázal svému protivníkovi oplatit porážku, akorát že sumárně byl o chlup tím horším. Leicester uhájil svůj náskok a postoupil do čtvrtfinále Konferenční ligy, zdařilo se mu totiž venku jednou skórovat.

Lepší vstup do utkání si Rennes vlastně ani nemohlo přát. Už v 8. minutě svému soupeři jasně naznačilo, že hodlá co nejrychleji dohánět dvoubrankové manko z úvodního duelu, a poté, co Truffert na levé straně uvolnil Terriera a ten adresoval další přihrávku do brankového území, mohl se Bourigeaud snadno radovat ze vstřeleného gólu. V 15. minutě každopádně nemuselo být tak veselo pro francouzský klub, též Leicester poprvé zahrozil, a to díky Barnesovi, jehož pobídl Iheanacho, ovšem jeho pokus tečovaný bránícím Aguerdem vychytal brankář Alemdar.

Další zásadnější chvíle přicházely na řadu až po obrátce. Ve 49. minutě se pokoušely Lišky o vyrovnání stavu, Dewsbury-Hall svým centrem z rohového čtvrtkruhu našel v šestnáctce zcela nehlídaného Amarteyho, který zakončoval hlavou, jenomže bravurně jeho tutovku zlikvidoval Alemdar. V 51. minutě Rennes čelilo dalšímu kopu z rohu, a protože si při něm v obraně zase vedlo nejistě, jeho protivník už takové počínání ztrestal. Tentokráte od praporku zasílal pas do vápna Lookman a Fofana, rodák z Marseille, zacílil hlavičkou ukázkově na vzdálenější tyčku.

Hosté byli přece zkraje druhého poločasu daleko aktivnější a hodlali svůj tlak přetavit v další trefu, v 53. minutě vypálil ze střední vzdálenosti Tielemans, Alemdar však neměl větší potíže merunu zkrotit. V 75. minutě se domácí opětovně dostali do ráže, Guirassy přiťukl balón na Taita a spolupráce dvou náhradníků vyústila v překonání gólmana Schmeichela, jenž na tuhle přízemní střelu nedosáhl, potřebný další přesný zásah už ovšem SRFC vyprodukovat nestihlo.

Více informací k zápasu

FC Basilej - Olympique Marseille 1:2

17.03.2022 18:45

Góly: 63. Dan Ndoye - 74. Cengiz Ünder, 90+3. Valentin Rongier

První zápas: 1:2, postupuje Olympique Marseille

Marseille potvrdila roli favorita taktéž v odvetě osmifinále Konferenční ligy a zaslouženě se probojovala mezi osmičku nejlepších. Basilej vykázala totožné negativní skóre jako minulý čtvrtek u Azurového pobřeží, a byť se před vlastními fanoušky snažila o srovnání účtů, její rival byl prostě tím lepším. A dokonce si dovolil takový luxus neproměnit pokutový kop.

V 9. minutě poprvé ukázali svou nebezpečnost hosté, to když Guendouzi přenechal balón Gueyemu, ten ostře vypálil a brankář Lindner měl co dělat, aby jeho dělovku zlikvidoval. A akce pokračovala nadále, k dorážce se propracoval Harit a s vypětím všech sil ji zablokoval bránící Frei. V 15. minutě naopak poprvé zahrozili též hosté, na bližší tyčku vystřelil velmi slušně Millar, avšak gólman Mandanda si s jeho šancí poradil a vyrazil merunu do zámezí.

Ve 26. minutě se musel znovu pořádně činit Lindner. Bakambu pronikl dravě do šestnáctky a pravačkou zakončil, jeho sok v rukavicích zasáhl. Míč se odrazil zpátky do cesty afrického reprezentanta, ani s následnou hlavičkou nicméně na bravurně chytajícího Lindnera nevyzrál. A ve 35. minutě mělo OM největší šanci ke skórování. Na bránu se řítil úplně sám Harit, jehož v pokutovém území evidentně podrazil zezadu pozdě se vracející Burger, a sudí Artur Soares Dias nařídil zcela oprávněně penaltu. Jenomže sám faulovaný jakožto exekutor trestuhodně selhal, Lindner jeho střelu lapil, navíc z dorážky zacílil Bakambu jen nad břevno.

Na všechny góly se zkrátka muselo čekat až do druhé půle. A v 62. minutě se Basilej dostala na koně, Esposito zaslal svůj centr až k zadní tyči, odkud z blízkosti skóroval hlavou Ndoye, jehož nedůrazně hlídal Luan Peres. Francouzský klub tento moment do kolen nepoložil, v 74. minutě se vzchopil a vyrovnal, po Gersonově jemném obloučku se totiž do míče tvrdě opřel Ünder a z voleje rozvlnil síť. Domácí už ve zbývajícím čase nenašli síly ke dramatizaci tohoto dvojzápasu a ještě museli skousnout inkasování ze závěru. O výhru Les Phocéens se postaral Rongier, který zužitkoval chytrou spolupráci Guendouziho s Gersonem u rohového praporku.

Více informací k zápasu

FC Kodaň - PSV Eindhoven 0:4

17.03.2022 18:45

Góly: 10. Eran Zahavi, 38. Mario Götze, 79. Eran Zahavi, 90+1. Noni Madueke

První zápas: 4:4, postupuje PSV Eindhoven

Hráčům PSV se příliš nepovedl úvodní duel proti dánské Kodani a v domácím prostředí až na poslední chvíli zachraňoval divokou remízu 4:4, ovšem teď na stadionu protivníka předvedl fantastický výkon od samého začátku až do konce a díky vysoké výhře 4:0 si s přehledem zajistili postup mezi osmičku nejlepších nově vzniklé Konferenční ligy. Domácí naopak nepotvrdili vynikající formu a teď zaostávali za eindhovenským gigantem ve všech ohledech.

Tahouny hostujícího celku se stali izraelský kanonýr Eran Zahavi (2:0) a německý šplímachr Mario Götze. První zmiňovaný dostal svůj výběr do vedení z úvodní větší možnosti přesně po deseti odehraných minutách, kdy si zpracoval nahrávku do středu pokutového území právě od Götzeho a okamžitou střelou nakonec se štěstím propálil zasahujícího gólmana Johnssona.

Svěřenci trenéra Rogera Schmidta kontrolovali od tohoto okamžiku průběh zápasů a svůj druhý uklidňující gól zaznamenali necelých deset před poločasovou přestávkou. Tentokráte se prosadil agilní Götze, jenž po krásné přízemní akci na levé straně využil parádní finální přihrávky před prázdnu branku od Maxe a z bezprostřední blízkosti ji nemohl minout. Ihned na to se mohl prosadit také Gakpo, ale jeho sražený pokus olízl jen břevno.

Hosté v žádném případě nepolevovali ani po změně stran, Kodaň se však mohla vrátit zpět do utkání v 53. minutě. Ve vyložené možnosti se totiž zjevil Bardghji, jenomže z nadějné pozice mířil o pár decimetrů vedle levé konstrukce. Zhruba o dvacet minut později nebyl daleko od snížení ani Lerager, nicméně ani on neměl potřebné štěstí a balón poslal o kousek vedle pravé tyče.

O osudu tohoto čtvrtečního střetnuti bylo definitivně rozhodnuto čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. FC totiž začalo hrát na obrovské riziko a potřetí inkasovalo v 79. minutě, svůj druhý zásah večera zaznamenal nestárnoucí Zahavi. Čtyřiatřicetiletý útočník stál po rychlém brejku ve správnou chvíli na správném místě a závěrečnou nahrávku z pravé strany od Doana bez problémů uklidil do odkrytého prostoru tří tyčí.

Ani takto vysoké vedení však PSV nestačilo, v nastaveném čase pečetil jeho úspěch střídající Noni Madueke. Teprve dvacetiletý anglický záložník převzal pobídku od Brumy, následně vystřelil z hranice šestnáctky a Johnsson i přes výborný zásah pravou rukou lovil balón ze své sítě již počtvrté.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bodo

Reagovat
Akinfeev

Bodo Glimt už neprohrálo přes půl roku. Na to že hráli tak těžký zápasy (2x Řím), tak dost slušný

Reagovat
Elliasson

Přál bych jim, aby tam přestoupil útočník, co podepsal v Krasnodaru (na ten půlrok).

Reagovat
Akinfeev

Ajo, oni mají vlastně toho Botheima

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
h8_sfatto

Abrahámova buchta dneska natočí pěkný video bych tipoval

Reagovat
h8_sfatto

nejhorší možný soupeř pro Slavii bude asi kupodivu Feyenoord, ideální PAOK a zahrát lépe než Příbram

Reagovat
Elliasson

Spíš Marseille.

Reagovat
h8_sfatto

tak ta je úplně nehratelná, ale i sám Trpiš uznal,že se bojí Rotterdam terror crew

Reagovat
Seydou Doumbia

OM je nehratelný? Úplně v klidu se přes ně dá projít. Ti v poslední době nemají formu a v lize ztrácí body s každou troskou

Reagovat
Realita

Co to ten Štěpán zase mlel.. AS Řím prý porazil Vitesse i podruhé, tentokrát 2:1

Reagovat
berliner

Taky jsem to slysel. Ti jejich redaktori to je jeden retard vedle druheho

Reagovat
dave30

Prostě dal dohromady oba zápasy...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele