Konferenční liga - preview odvetných zápasů předkola playoff

24.02.2022, 09:56, aktualizováno 24.02.2022, 09:56
Previews
Konferenční liga (© AFP)
Předkolo playoff Konferenční ligy se týká také dvou českých klubů. Slavia bude po výhře v Istanbulu hájit těsný náskok proti Fenerbahçe, zatímco Sparta naopak potřebuje na srbské půdě dotáhnout manko 0:1 z domácí porážky s Partizanem. Dobrou pozici před odvetou mají Leicester nebo Marseille, zatímco pořádně zabojovat musí Celtic...
FK Bodø/Glimt - Celtic FC  (čtvrtek 18:45), první zápas: 3:1
Bodö/Glimt může posunout hranice svých historických úspěchů zase o něco dál. Pokud se mu zdaří zvládnout odvetu dvojzápasu s daleko ostřílenějším Celticem, proklouzne v Konferenční lize do osmifinále. Skotský výběr nečeká na dalekém severu Evropy absolutně snadný úkol. Musí totiž vyhrát, přitom jeho soupeř doma neprohrál už třináctkrát za sebou.

Podstupovat dalekou cestu až k polárnímu kruhu nepředstavuje pro nikoho rozhodně žádnou oblíbenou kratochvíli. Přesvědčit se o útrapách v severních částech Norska mohli na podzim všichni tři rivalové třetí nejprestižnější klubové soutěže Evropy, v základní skupině porazili svěřenci trenéra Kjetila Knutsena nejen Zorju a sofijské CSKA, ale také slavný AS Řím, jenž domů odjížděl dokonce s pětibrankovým debaklem. Naposledy na Aspmyra Stadionu zvítězila varšavská Legia, a to před necelými osmi měsíci. Tehdy v červenci Bodö/Glimt padlo o gól.

Nicméně glasgowský výběr musí vyhrát dokonce o dvě branky, aby na evropské scéně mohl pokračovat i ve fázích následujících. "Už jsme letos hráli na umělém trávníku dvakrát. Měli jsme ve středu trénink a žádný problém jsem nezaznamenal," mluvil odhodlaně hostující kouč Ange Postecoglou. "Už jsem zažil extrémní klimatické podmínky přímo na hřišti, když jsem působil v Austrálii. A zjistil jsem, že tou nejlepší cestou je hráče naučit se s nimi vypořádat."
FK Bodø/Glimt - pravděpodobná sestava:
Smits - Sampsted, Moe, Höibraten, Wembangomo - Vetlesen, Hagen, Saltnes - Solbakken, Espejord, Pellegrino
Celtic FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Juranovič, Carter-Vickers, Starfelt, Taylor - Hatate, McGregor, O'Riley - Abada, Giakoumakis, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 4.06 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Randers FC - Leicester City  (čtvrtek 18:45), první zápas: 1:4
Již pouze formalitou by se měla stát odveta střetnutí mezi Randers a Leicesterem. Anglický celek si na domácí půdě vypracoval tříbrankový náskok, který by mužstvo podobných kvalit nemělo pustit. Dánský outsider však pořád věří, že je schopen napsat krásnou pohádku.

Randers před týdnem vzdorovalo v Anglii jen poločas, po němž drželo nadějný výsledek 1:1. Poté se ovšem leicesterské "Lišky" rozstřílely a jasně deklarovaly, kdo má s pohárovou Evropou více zkušeností. Mančaft z Jutského poloostrova, který ve skupinové fázi vystavil stopku českému Jablonci a do jarní vyřazovací fáze se víceméně proremizoval, tak v play-off EKL pravděpodobně odehraje jen dva zápasy.

Více se však dozvíme až po závěrečném hvizdu odvety. Do té doby může Randers pořád živit naději. "Prostě se pokusíme zvítězit a budeme doufat, že dosáhneme kouzelného výsledku," prohlásil kouč dánského výběru Thomas Thomasberg. "Předtím jsme hovořili o tom, že nemáme co ztratit. Nyní můžeme říct, že nemáme vůbec co ztratit. Stadión je již vyprodán, takže nás čeká skvělý zážitek a snad můžeme dosáhnout zázraku," těší se na čtvrteční večer kapitán Randers Vito Hammershøj-Mistrati.

Domácí tak nebudou pod žádným tlakem, klepat by se nicméně neměli ani hosté. Leicester sice má co napravovat, když do EKL spadl po nevydařeném podzimu v Evropské lize. O víkendu navíc nezvládl ani střetnutí v rámci Premier League na hřišti Wolverhamptonu. Rozdíl tří gólů by ale měl být dostatečným polštářem. Lze tak očekávat, že zatímco pouť Randers soutěží skončí, dva hráči oblékající dres Leicesteru - Kasper Schmeichel a Jannik Vestergaard - ponesou dánský prapor dál.
Randers FC - pravděpodobná sestava:
Carlgren - Kallesöe, Andersson, Graves, Kopplin - Ankersen, Lauenborg, Johnsen, Kehinde - Hammershøj-Mistrati, Odey
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Vestergaard, Söyüncü, Thomas - Soumaré, Ndidi, Dewsbury-Hall - Morrison, Iheanacho, Lookman
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.07 - 4.13 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Qarabağ Ağdam - Olympique Marseille  (čtvrtek 18:45), první zápas: 1:3
Marseille první klání play-off Konferenční ligy výsledkově zvládla. A rozhodně je postupu do další fáze daleko blíže. Jenomže trasa do dalekého Ázerbájdžánu v kontextu pošramoceného sebevědomí po minulém ligovém nezdaru s Clermontem by ve finále nemusela představovat jen bezproblémové splnění povinností. Karabach určitě předem neodmítne šanci na sukces.

Domácí budou muset dohánět dvoubrankové manko. Přitom mohli být v daleko lepší pozici, protože třetí gól inkasovali před týdnem až v samém závěru vlastně těsně poté, co sami svůj jediný vsítili. "Ten zápas jsme analyzovali. Soupeře jsme daleko lépe poznali," říkal Gurban Gurbanov, kouč Karabachu. "Porážka Marseille s Clermontem by pro nás mohla být výhodou. Náš sok prostě prohrál svůj mistrovský mač. Na druhou stranu právě proto nás nepodcení."

Disponovat by jeho družina měla větším fondem fyzických sil, na rozdíl od OM od minulého čtvrtka totiž žádné soutěžní utkání nepodstoupila. Plně se tak mohla soustředit na tuto odvetu. "I když naše cesta je pro náš tým i celý ázerbájdžánský fotbal nejtěžší možná, nebudeme se měnit jenom podle té skutečnosti, proti komu nastoupíme. Budeme hrát na vysoké riziko, byť čelíme velmi kvalitnímu rivalovi. Musíme být prostě v ofenzívě silní," vzkazoval Gurbanov.

Svěřenci trenéra Jorgeh Sampaoliho nemuseli po senzačním výpadku z předchozího víkendu vyloženě smutnit, v Ligue 1 totiž i přes bezbodový neúspěch zůstali v tabulce na druhé příčce. Občas Olympique na hřišti nezaznamená povedený výkon, od začátku sezóny však po stránce získaných rezultátů působí vesměs stabilně. Jen je potřeba, aby si zrovna další horší chvilky nevybral v nynějším případě, jinak by jeho evropská pouť mohla vyústil v nečekaný konec.
Qarabağ Ağdam - pravděpodobná sestava:
Gugešašvili - Vešovič, Medvedev, Medina, Bajramov - Patrick Andrade, Ozobič - Kady, Zoubir - Šejdajev, Wadji
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Pol Lirola, Balerdi, Álvaro González, Luan Peres - Kamara, Gueye, Gerson - Ünder, Milik, Dieng
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.59 - 3.52 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Maccabi Tel-Aviv - PSV Eindhoven  (čtvrtek 18:45), první zápas: 0:1
Izraelské Maccabi mělo hrát v tomto dvojzápase s nizozemským gigantem druhé housle, ovšem úvodní porážka 0:1 mu ještě určitě dává naději na postup do osmifinálové fáze. Maccabi sice v prvním utkání brzy inkasovalo, ale poté předvedlo pozornou hru v defenzivě a těsnou prohru nakonec ubránilo. PSV rozhodě počítalo s větším náskokem do odvety, na druhou stranu má stále situaci ve svých rukách.

Hostující celek se letos chce po čtyřech letech vrátit na nizozemský trůn, jenomže v úvodu letošního roku nestačil právě na dva velké rivaly Ajax s Alkmaarem a podlehl jim shodně v poměru 1:2, v tabulce mu proto náleží druhé místo s dvaapadesáti body. Za vedoucím amsterdamským rivalem zaostává o pět bodů a před třetím Feyenoordem drží náskok jednoho bodu. V posledních týdnech se ale vrací do formy, naposledy o víkendu si dokázal poradit s Heerenveenem (3:1).

Klub z Tel Avivu ovládl ligovou scénu v sezóně 2019/2020, loni se musel sklonit před Maccabi Haifa. V letošním ročníku dohání vzniklou ztrátu a momentálně je až třetí se čtyřiačtyřiceti body, za vedoucí pozicí zaostává o bodů osm. Generálka na tuto čtvrteční odvetu mu přeci jen vyšla, jelikož přehrál tým Hapoel Haifa 2:0 a tento výsledek by mu na nejlepší šestnáctku nové vzniklé Konferenční ligy stačil.

Trenér PSV Roger Schmidt dobře ví, že jen bránit na izraelské půdě by se vyplatit nemuselo. "Samozřejmě očekáváme, že znovu budeme tvořit hru a soupeř bude čekat, co vymyslíme. V těchto utkáních je důležité, abychom nedělali chyby, kterých by mohl soupeř využít. Maccabi spoléhalo na rychlé protiútoky a standardní situace, teď by to nemělo být o moc jiné. Chceme hrát aktivně, zatáhnout se do defenzivy prostě není náš styl." Německý rodák opět nenasadí Andrého Ramalha, Romera a Thomase.
Maccabi Tel-Aviv - pravděpodobná sestava:
Peretz - Geraldes, Nachmias, Saborit, Baltaxa - Biton, Glazer, Shamir, Kanichowsky - Perica, Jovanovič
PSV Eindhoven - pravděpodobná sestava:
Drommel - Mwene, Teze, Boscagli, Mauro Júnior - Van Ginkel, Sangaré - Madueke, Götze, Gakpo - Zahavi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.01 - 3.79 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Partizan - Sparta Praha  (čtvrtek 18:45), první zápas: 1:0
Nelehký úkol čeká v Bělehradě na fotbalisty Sparty ve čtvrteční odvetě 2. kola Evropské konferenční ligy. K postupu do osmifinále soutěže musí na hřišti lídra srbské ligy Partizanu odčinit domácí prohru 0:1 z minulého týdne. Zápas má výkop v 18:45.

Pražané při premiéře v EKL podlehli na Letné "Černobílým" po gólu Queensyho Meniga z 78. minuty. "Podle mě šance určitě žije, cítím, že soupeř se dá přehrát. Kdybychom tam hráli jako tady v úvodu zápasu, tak to můžeme zvládnout. Samozřejmě tam budou mít podporu domácího publika, ale zvládnout se to dá. Takže určitě hlavy nahoru," řekl záložník Adam Karabec v rozhovoru pro klubový web. Kvůli pandemii koronaviru může Partizan naplnit stadion z poloviny.

Sparta neskórovala v evropských pohárech ve třech z posledních čtyř duelů. "V podzimní části jsme byli, co se týče ofenzivy, výrazně lepší a měli více pokusů. Teď se do šancí nedostáváme a nevím, proč to tak je. Nedaří se nám ani prosazovat individuálně. Jsem z toho nešťastný a zklamaný," prohlásil na tiskové konferenci sparťanský trenér Pavel Vrba, který s Plzní v únoru 2018 vyřadil Partizan ve 2. kole Evropské ligy.

Zatímco Pražané nedělní ligový duel v Jablonci kvůli nezpůsobilému terénu nehráli, Partizan se na vzájemný souboj naladil vítězstvím 2:0 nad Radnički 1923. V této sezoně srbské ligy ve 23 utkáních neprohrál a 21 z nich vyhrál, tabulku vede o pět bodů před městským rivalem Crvenou zvezdou, na jejímž hřišti se představí v neděli.

"Moc dobře víme, že doma nás čeká velmi těžká odveta," prohlásil trenér Partizanu Aleksandar Stanojevič. "Souhlasím, že v Bělehradě bude zápas ještě těžší a složitější než v Praze," uvedl záložník Saša Zdjelar.

Bělehradský celek vyřadil v dvojzápasech evropských pohárů z českých týmů pouze Spartu v březnu 1966 ve čtvrtfinále Poháru mistrů evropských zemí (dnešní Liga mistrů). V ročníku 2002/03 v Poháru UEFA (dnes Evropská liga) neuspěl se Slavií a před čtyřmi lety s Plzní. "Černobílí" neprohráli ani jedno ze tří domácích utkání s českými celky.

Naopak Letenští v evropských dvojutkáních přes srbského soupeře dosud nepřešli. Kromě souboje s Partizanem před 56 lety nezvládli ani předkola Evropské ligy v letech 2017 a 2018 proti CZ Bělehrad a Spartaku Subotica. V Srbsku prohráli všechny tři pohárové duely s celkovým skóre 0:9.

Sparťanům se navíc na hřištích soupeřů v evropských pohárech dlouhodobě nedaří. Nevyhráli tam šestkrát po sobě a ve 12 z posledních 13 duelů, poslední tři utkání tam navíc neskórovali.
FK Partizan - pravděpodobná sestava:
Popovič - Živkovič, Vujačič, Saničanin, Uroševič - Zdjelar, Jojič - Terzič, Natcho, Menig - Gomes.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec - Wiesner, Vitík, Panák, Hancko - Pešek, Pavelka, Dočkal, Hložek, Haraslín - Čvančara.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.27 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Fenerbahçe SK  (čtvrtek 21:00), první zápas: 3:2
Slavie se ve čtvrteční domácí odvetě úvodního kola vyřazovací fáze Evropské konferenční ligy pokusí dotáhnout k postupu nadějně rozehraný dvojzápas s Fenerbahçe. Český mistr před týdnem v Turecku zvítězil 3:2 a k účasti v osmifinále by mu stačila i remíza. Fenerbahçe se stejně jako v prvním duelu bude muset obejít bez českého obránce Filipa Nováka, který je po zranění.

Slávisté v pohárech dotáhli k postupu devět z 10 dvojzápasů, v nichž zvítězili v prvním duelu venku. Naopak Fenerbahçe vypadlo v soutěžích UEFA ve všech devíti dvojutkáních, ve kterých na úvod prohrálo doma.

"Přivezli jsme si z Istanbulu to, co jsme chtěli, což znamená výhru. Ve finále asi mohla být i výraznější. Ale před zápasem bychom takový výsledek brali, takže jsme strašně vděční. Věřím, že s podporou našich fanoušků to dotáhneme k postupu," uvedl pro klubovou televizi asistent trenéra Slavie Jaroslav Köstl, který v Istanbulu zastoupil nemocného Jindřicha Trpišovského. Hlavní kouč se už ale při nedělní ligové výhře 1:0 nad Bohemians 1905 vrátil na lavičku.

Červenobílí doma v pohárech prohráli jediný z posledních 12 zápasů. Po rozvolnění diváckých opatření proti koronaviru z minulého týdne bude moci být stadion v Edenu zaplněn z více než poloviny, stejně jako při nedělním utkání s Bohemians. "Pro nás je to jednoznačně pozitivní zpráva. Už to bylo vidět v zápase s Bohemkou, v němž nám fanoušci pomohli, ať už při standardkách, při postupném útoku... Ten ohlušující jásot, když vezmeme balon a vedeme ho dopředu, dodává víc sil a sebevědomí," řekl Köstl.

V Turecku mohli jeho svěřenci zvítězit i vyšším rozdílem, druhý gól inkasovali až v 83. minutě. "Fenerbahçe má strašně zajímavé hráče. V ligovém utkání teď protočili sestavu, takže to určitě ještě nevzdali. Velmi dobře proti nám hrál Zajc, který je pro odvetu vykartovaný. Nejvíc na mě zapůsobil levý obránce Kadioglu, který je původně křídlo. Byl strašně nepříjemný a přesto, že jsme se na to připravovali, že si bude hodně brát balony do osy hřiště, tak jsme ho tam několikrát nechali jít. Bohužel jsem potom z té situace i inkasovali," uvedl Köstl.

Do slávistické sestavy se může po karetním trestu vrátit dánský bek Alexander Bah. Naopak kvůli zranění bude nejspíš Pražanům chybět důležitý střední záložník Petr Ševčík. V jednadvacítce hráčů Fenerbahçe nominovaných k odvetě scházejí největší hvězdy, záložníci Mesut Özil s Luizem Gustavem i český reprezentační bek Novák.

Pátý celek turecké ligy se na odvetu naladil domácím vítězstvím 2:0 nad Hataysporem. Trenér Ismail Kartal stále věří v postup. "Nečekali jsme, že první zápas prohrajeme. Slavia má dobře organizovaný tým, který nás napadal a donutil nás nehrát svoji hru. Zaměřili jsme se na to teď na tréninku. Doufám, že se nám podaří tady vstřelit gól a postoupit," řekl na tiskové konferenci Kartal, který převzal tým v lednu.

Přijeli jsme sem pro výhru a postup. Je to pro nás jako mezistátní zápas, protože jde i o koeficient. První utkání jsme si analyzovali a věříme, že jsme se z chyb poučili. I díky novému pravidlu (o gólech venku) by nám výhra 1:0 umožnila dostat zápas do prodloužení. Musíme hrát chytře," uvedl útočník Serdar Dursun, jenž dvěma proměněnými penaltami rozhodl o výhře nad Hataysporem.

Slavia vloni došla až do čtvrtfinále Evropské ligy, což se jí povedlo i v roce 2019. Maximem Pražanů je semifinále Poháru UEFA ze sezony 1995/96. Fenerbahçe došlo v pohárech nejdále v ročníku 2012/13, kdy na cestě do semifinále Evropské ligy vyřadilo i Plzeň.

Odveta mezi Slavií a Fenerbahçe začne ve čtvrtek v Edenu ve 21:00.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Bah, Ousou, Kačaraba, Oscar - Traoré, Holeš - Schranz, Plavšić, Olayinka - Sor
Fenerbahçe SK - pravděpodobná sestava:
Bayindir - Sangaré, Tisserand, Szalai, Kadioglu - Yandas, Sosa - Osayi-Samuel, Tufan, Pelkas - Valencia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.57 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
PAOK Soluň - FC Midtjylland  (čtvrtek 21:00), první zápas: 0:1
Před týdnem si FC Midtjylland zajistil nejtěsnější výhru 1:0 a ve čtvrtek ji bude v Soluni hájit. Šance na postup do další fáze Konferenční ligy zůstávají před odvetou vyrovnané.

Doby, kdy pohárová střetnutí rozhodoval větší počet vstřelených gólů na hřišti soupeře, jsou pryč, takže dánský Midtjylland nebude moci tuto ještě nedávnou výhodu využít. Přesto ho případný vedoucí gól na řecké půdě výrazně přiblíží postupu do dalšího kola Konferenční ligy.

Každopádně generálka na odvetné utkání se Dánům nepovedla a o víkendu byli příznivci "Ulvene" svědky domácí porážky 0:2 od Aalborgu, která znamenala pád z prvního místa. Schylovalo se k tomu již delší dobu. Midtjylland od listopadu loňského roku v lize nevyhrál a z první příčky ho vystrnadil FC Kodaň. Boj o titul není v Superligaen zdaleka rozhodnutý, protože výhrou se do něho zapojil i víkendový přemožitel Aalborg BK, kterému patří čtvrtá příčka a v neposlední řadě je bodová ztráta "Ulvene" jen jednobodová. Midtjylland teď musí z ligové formy okamžitě přepnout a soustředit se na odvetu proti PAOKu.

Řekové mají devadesát minut na to, aby smazali jednobrankový náskok soupeře a udrželi svůj klub i nadále v evropských pohárech. Řecký klubový fotbal má ve hře už jen dva zástupce (Olympiakos startuje v Evropské lize) a oba musejí v odvetě napravovat předchozí nezdar.

Ani generálka PAOKu nebyla úspěšná, i když remízou 0:0 proti Arisu byla prodloužena ligová neporazitelnost. Ztráta na vedoucí Olympiakos ale zůstává výrazná a přesně činí jedenáct bodů. Duel z minulého týdne je jedinou dosavadní konfrontací mezi oběma celky. Utkání nabídlo vyrovnanou partii se šťastným koncem pro Midtjylland. Je velmi pravděpodobné, že podobný obraz bude k vidění i ve druhém zápase.

PAOKu se vrací zpět po karetním trestu Giannis Michailidis a je to určitě vítaná posila. Pokud jde o dánský celek, dá se předpokládat, že kouč Henriksen nebude měnit vítěznou sestavu.
PAOK Soluň - pravděpodobná sestava:
Paschalakis - Lyratzis, Michailidis, Crespo, Sidcley - Tsigaras, Schwab - A. Živković, Augusto, Mitrita - Akpom
FC Midtjylland - pravděpodobná sestava:
Olafsson - Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho - Andersson, Onyedika, Evander, Paulinho - Isaksen, Brumad - Sisto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.20 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SBV Vitesse - Rapid Vídeň  (čtvrtek 21:00), první zápas: 1:2
Hráči Vitesse se v tuto chvíli musí vypořádat s výrazným poklesem formy a také náročným programem, nyní v play-off o osmifinále Konferenční ligy budou dohánět jednobrankové manko proti rakouskému Rapidu. Před odvetou jsou považováni za mírné favority, nicméně úvodní porážka 1:2 jim příliš nenahrává a k postupu má tedy momentálně blíže vídeňský klub. SBV se navíc na ligové scéně nebývale trápí.

Svěřenci německého trenéra Thomase Letsche dlouhou útočili na elitní čtyřku, která by jim zaručila přímou účast v evropských pohárech pro nadcházející sezónu. Jenomže po vynikajícím vstupu do nového roku (výhra 1:0 nad třetím Feyenoordem) prohráli pětkrát v řadě a teprve naposledy doslova zachránili nerozhodný výsledek 1:1 v Utrechtu, když i v početní nevýhodě vstřelili vyrovnávací trefu ve druhé nastavené minutě.

Rapidu se v rakouské lize také nedaří podle představ, neboť je až sedmý s pětadvaceti body a za třetím Sturmem Graz zaostává o osm bodů. V generálce na tuto čtvrteční odvetu se však utkal právě se Sturmem a z jeho půdy si odvezl cenný bod za remízu 2:2. Výhru v úvodním utkání ve Vídni režíroval nizozemský forvard Ferdy Druijf, jenž začátkem února přišel na hostování z jiného nizozemského celku Alkmaaru.

Hosté oproti úvodnímu vystoupení budou postrádat obránce Filipa Stojkoviće, jenž si musí odpykat trest za vyloučení, klub z Arnhemu nenasadí Bazoera s Cornelissem. "V Rakouskou jsme začali katastrofálně, postupně jsme ale zvyšovali svou aktivitu a alespoň jeden vstřelený gól zvýšil naše naděje na postup. Tentokráte očekávám opatrnější průběh až do doby, kdy padne první branka, od té chvíle se může stát opravdu cokoli," vyjádřil se s očekáváním v hlase třiapadesátiletý německý rodák Letsch.
SBV Vitesse - pravděpodobná sestava:
Houwen - Doekhi, Oroz, Rasmussen - Dasa, Wittek, Tronstad, Domgjoni - Buitink - Openda, Grbič
Rapid Vídeň - pravděpodobná sestava:
Gartler - Moormann, Aiwu, Wimmer, Auer - Grahovac, Ljubičič - Kitagawa, Demir, Grull - Druijf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.77 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele