Koeman po remíze s Alavésem: Nemůžeme takhle zahazovat šance

01.11.2020, 11:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (71)

Přidat komentář
valloire

Nemáš zkušený tým Ronalde. Takový tým svého soupeře rozstřílí 4-1...a jde na pivo.

Reagovat
Reggie

Je zajímavý, že u Benzemova divadla s Viniciusem máš přesně 0 komentářů. Pak je tu článek o Barce a hele, kdo je první. A já měl za to, že fanoušci královského klubu se o Barcu vlastně ani nezajímají...

Reagovat
DieryVonry

To je tak všude.. Technicum se taky sere všude, má rád cirkus a fušuje se do umění baletu.. Fans ManU se přestali zajímat proč jim sedí na lavce takovej Bejk místo Freda, ale co že se děje na Stamford bridge ví úplně přesně a nejlíp.. Interista, taky vidí jen jak se údajně připískává Juve.. To tu vždycky bylo a bude..

Reagovat
Reggie

To souhlas, ale pointa je v tom, že Real a jeho fanoušci se snaží prezentovat tak, že póvl jako Barca je vlastně vůbec nezajímá, protože jsou něco víc . Pak komentujou všechno, co se šustne. Ale když dělá komedii Benzema, tak ji to komentuje jako šafránu překvapivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš mít hodně smutný život

Reagovat
Reggie

Říká místní dement

Reagovat
twelwer

Trosku ides protisebe nie? Je to zajimave ze fandis barcelone, ale presne vies kto komentoval ako Benzemu

To neni utocne ale v ramci tohoto si fakt nemate co vycitat

Reagovat
Reggie

Proc proti sobe? Oni se casto vyjadruji v tom smyslu, ze Real Barca nezajima, ze je to jenom opacne, protoze to nemaji zapotrebi. Coz se nevylucuje s tim, ze fanousci Barci se logicky zajimaji o nejvetsiho rivala (stejne jako obracene).

Reagovat
king23

Co to třepes za hovadiny. Každý fanoušek Realu se logicky o největšího rivala zajímá a stejně tak to platí obráceně.

Reagovat
Generalní Gladiator

Lžeš.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I fanoušci Realu si rádi přečtou plačtivé komenty nýmanda Koemana

Reagovat
valloire

boží

Reagovat
valloire

Benzema žádný divadlo nedělá. Nehraje za Barcelonu.

Reagovat
Reggie

A že ses nějak zapomněl vyjadrit k tomu, co Benzema (legenda) predvadel o polocase LM.

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkný jak musíte Real zatáhnout pod článek o Barceloně

Reagovat
Reggie

Pěkný jak komentujete Barcu, ale pod Benzemovou komedii je par komentaru, asi nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem si tu praci a presne tretina komentaru pod Benzemou je od fanousku Realu. V cem je problem?

Reagovat
Reggie

Tak jenom jsem si rýpl do valloira, protoze je prvni, kdo komentuje Barcu. Pri tom Benzemu ani nekomentoval. A nejednou (nerikam od nej) jsem slysel od fanousku Realu, ze je Barca vubec nezajima. Nemel jsem v planu tim rozjet tolik komentu

Reagovat
Reggie

Sorry, ty s tim nemas nic spolecnyho . Moje chyba, bylo mireno na Realisti

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Než se tady začne zase kritizovat Messi, tak musím uznat, že jediné, co mu včera chybělo tak to byl gól. Odehrál jeho nejlepší zápas v této sezóně. Obehrál nejvíce hráčů v jednom zápase za jeho posledních 5 let v La lize. Vytvořil 5 šancí a já ho viděl hlavně tvořit hru u půlky. Ještě dobrý výkon za mě předvedl Pjanič a pro barcelonské fanoušky je dobré, že už se rozehrává i Griezmann, herně byl o hodně lepší než dřív.

Reagovat
patas92

Messi je špatný, ale jenom na svoje poměry. Kdyby byli takhle špatní Griezmann nebo Hazard, tak si cules nebo masridisti můžou hvízdat. Furt je to o parník nejnebezpečnější hráč na hřišti, do šancí se dostává, pořád je schopný si je i vytvořit sám. Akorát mu to tam zatím nepadá a z toho pramení frustrace (a taky sólování a předražování míče) viditelná třeba včera. Dá dva tři góly a spadne to z něj.

Ale chápu, že někteří tady z toho mají předčasné Vánoce, protože za posledních 10 zápasů nedal gól ze hry.

Reagovat
valloire

Takže Messi nahraje do šance, sám si naběhne na svou přihrávku, ale jenom nedá zatím gol. Chápu to správně?

Reagovat
patas92

Nic takového jsem nenapsal, takže nechápeš, jako obvykle

Reagovat
valloire

"do šancí se dostává, pořád je schopný si je i vytvořit sám"...a je to vole Messi mimozemšťan, takže to dává smysl

Reagovat
Jardin

Reagovat
Dody10

Reagovat
Lawman

Griezmann To nemyslíš vážně ? Je to největší omyl při nákupech. Herně je úplně mimo a kdyby nebyl členem mužstva, které se stalo světovým šampiónem, zřejmé by skončil na lavičce. Pŕišel do mužstva jako zakončovatel a už v 2. sezóně je jalový. Dá gól ze šance, kterou už musel proměnit a ty tu píšeš o jeho rozehrávaní. To Anssu Fati je už v jeho věku třída. Ještě dva roky na to aby fyzicky posilnil a Barcelona bude mít světového forwarda. Griezmann nim už nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi těžko. Podle mě to byl včera jeden z nejhorších Messiho zápasů tak za poslední dva roky, co se týče nepodařených akcí, střel a ztrát míče. Že i přesto toho vytvořil hromadu, je prostě messifaktor, ale pokud posuzuji jeho výkon podle jeho standardních výkonů, tak byl včera opravdu špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas. Včera nehrál dobře nikdo, hra byla otřesná. Každá akce skončila ztrátou balonu. Dembelé neudělal za poločas nic dobře, Leo na své poměry taky špatný, pořád ale lepší než ostatní. Griezmann klasika tragédie, Ansu taky docela kazil. Hodně chybí Coutinho, ten se mi zatím fakt líbil. Nechápu jak jsme se mohli zbavit Suareze, když nemáme ani jednu čistou devítku, kromě Braitwaitha, který ale nedostává šance

Reagovat
Petrinho17

Určite je nutné mať v strede aj silového záložníka (Keita, Paulinho, Vidal). Musí tam byť aj hráč ktorý nebehá celý zápas jedným tempom. V prípade straty lopty zostane stáť.

Ďalšia vec je zbieranie kariet. Predsa nie je možné aby napr taky Lenglet mal za 10 zápasov 9 žltých kariet. A často môže byť rád že to nie je červená. Samozrejme chýba je v celej organizácii, nakoľko sa každý jeden zápas a to je jedno proti akému súperovi naskytnú šance kde súper ide pravidelne do brejkov 2na1, 3na2 atď.

Včerajší výkon je podľa môjho názoru veľmi preceňovaný a absolútne nebol taký pozitívny ako tu veľa ľudí prezentuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je naprosto jasné, že kdyby nás trénoval Valverde, tak tu bude 100x za sebou nablito valverdeout, hra na blití atd. Tlak byl ve druhém poločase velký, ale po tolika zápasech jsme se do něho už jednou dostat museli, tím spíš proti unavenému bídnému Alavésu v 10 hráčích...

Reagovat
Petrinho17

Utešovať sa na tom, že sme tlačili Alaves, ktorý hral o hráča menej a zjavne mal taktiku stať na 16ke a odkopovať lopty.

Veď sme to dokonca ani len nevyužili. Koho iného máme potom tlačiť ak nie takéhoto súpera?

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, však to říkám. Ale třeba proti Getafe jsme se nedostali do absolutně žádného tlaku a měli jsme i minimum šancí. Proti Seville nebyl ve druhém poločase taky žádný zvláštní tlak a to jsme byli doma proti oblíbenému soupeři. El Clásico bylo z tohoto pohledu taky slabé, když aktuálně Realu dá dva góly i Šachtar a Gladbach. Paměť místních fans je prostě neuvěřitelně krátká.

Reagovat
LAM

25 střel a napočítal jsem 8 golovek. Dobrá tragédie

Reagovat
Lawman

Barcelona úplně opustila křídelní hru. Kde jsou ty časy, kdy krajní obránci si nabíhali na kolmé pasy a tak vytvářeli přečíslení a finální přihrávka šla na malé vápno, kde to skončilo brankou. Teď si krajní obránci ani neškrtnou, protože žádný kolmý pas nepřijde ale namísto toho jdou přihrávky do středu protivníkovy obrany jakožto narážečka a tam to končí.

A další slabinou je to, že neexistuje ze strany Barcelony střelba z hranice šetnáctky. Je to tragédie, že hráči se skvělou kopací technikou nechtějí střílet anebo se bojí střílet. jediný Ansu Fati se snaží ale to je málo.

Či to Koeman nevidí a nežáda nápravu ?

Reagovat
Petrinho17

Koeman to vidí určite. Priamo na to upozorňoval včera po zápase. Že vo výhodnej pozícii za pokutovým územím, zbytočne volíme prihrávku miesto strely, čo je pre neho často nepochopiteľné. Bolo to vidno priamo aj v zápase, kde mal Pedri kopec času na strelu tesne za 16kou a namiesto toho zase prihrával niekde zbytočne do strany a následne Koeman vypenil na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já sem doma u této situace vypěnil stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mna isto rozhodcova babička fandí Alavésu

Reagovat
janinho

mali by to preveriť. a odvolať sa aj voči leosovej zk.

Reagovat
Nodi

Někdo už to tu zmiňoval ale podle statistik měla Barca 4 fauly a 3 žluté, to bylo fakt oprávněný? Přijde mi to jako dost absurdní poměr.

Druhá věc nechybí tam teda fakt ten Luis kterej se 80 minut možná motal, ale tu úspěšnost měl podle mě obrovskou, alespoň pocitově.?

Reagovat
Petrinho17

Oprávnené určite boli všetky žlté. Boli udelené jednoznačne správne a keby bol rozhodca prísny mohol Messimu ukázať červenú.

Ide skôr o to, že tím ako Barcelona, ktorá má často jednoznačnú prevahu pravidelne dostávať žlté karty (a z 95% sú jednoznačne správne udelené, či sa to niekomu páči alebo nie). To by mal jednoznačne Koeman hlavne Lengletovi, Busquetsovi, Piquemu a často aj Albovi vysvetliť. Pri stopéroch každý zápas tŕpnuť, či nebudú vylúčení je neprípustné

Reagovat
CHONG

Jebat Barcu, ale jsem rád, že Alavés začíná sbírat body.

Reagovat
Thelvin

Hele, je ve španělsku někdo, komu nepřeješ? Vyjma Barcy, samozřejmě Protože poslední dobou mi přijdeš spíš jako fanda španělského fotbalu, než fanda Realu

Reagovat
CHONG

Já byl fanda španělského fotbalu vždycky, to není žádná novinka. Každopádně v tomhle případě mi nejde ani tak o Alavés samotný, jako spíš o Machína, pro kterého mám z nějakého důvodu slabost a přál bych mu, aby se po těch posledních dvou nepovedených angažmá zase chytil

Reagovat
Thelvin

Jo jak. Já pod španělskou sekci moc nechodím a ze zápasů LM tě mam zařazeného jako fanouška Realu, tak mě to trklo

Ale chápu, když důkladně sleduješ jednu ligu, tak si postupně u většiny týmů najdeš něco, kvůli čemu jim jde přát. Já to v Anglii mam podobné

Reagovat
CHONG

Reagovat
Salfovic

S Griezmannem a s Messim z formy to lepší nebude.

Reagovat
Majk91

Hra nie je zlá ako by sa podľa tabuľky mohlo zdať, akurát to zakončenie je žalostné. Včera to ale Koeman trochu pobabral aj striedaniami. Pri tom záverečnom tlaku kedy hral Alaves o jedného menej a všetci jeho hráči boli zatiahnutí pred šestnástkou nebol podľa mňa najlepší ťah stiahnuť Fatiho a nechať tam žalostného Grieza, ktorý od toho momentu snáď ani nemal loptu.

Reagovat
REPLIKATOR

Nemůžeš takhle trénovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle výkonnostní sešup jsme stejně všichni čekali.

Reagovat
Ranoth

alebo si davat hentake vlastne goly

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak hlavne, ze se mentalove zbavili Suareze

Reagovat
Ed_Hazard

Samozrejme. Nególové lenivé hovado, ktoré netrafí bránu a prekáža v medzihre. Tipujem ho na Pichichi.

Reagovat
Ranoth

presne to iste sa da povedat o vasom Jovicovi ktory je este asi tak 10x horsi nez Suarez

Reagovat
Ed_Hazard

Prvá veta bola irónia, druhá môj subjektívny názor.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja taky, na Pichichi muze letos s Messiho formou stacit 20-25 golu...coz Suarez da i s jednou nohou.

Reagovat
eder

Raději si rychle zvykej, Ronalde. Ušetříš si pak spoustu zklamání...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel příliš často nesleduji zápasy Bayernu Mnichov, takže uvedu příklad někdy ze září. Schalke za stavu 0:5 útočilo, bylo před bránou a ztratilo míč. Bayern 4 přihrávkami z první měl hráče v gólovce, kterou proměnil. Ze všech 5 na akci zúčastněných hráču se rozběhl pouze ten útočník. Takto si já představuji protiútok. U Barcelony jsem viděl tento jev: Alaves útočil, vytáhlo se celkem dost hráčů, před bránou Barcelony ztratili míč a teď se úplně v klidu stačili všichni vrátit na svou půli, protože obránce Barcelony sprintoval s míčem od vlastní brány až k půlce a až poté přihrál na hráče víceméně na své úrovni. Jednak měl nahrávat hned a jednak ty přihrávky, ať už by jich mělo být kolik chce, vždy měly jít dopředu. Zkrátka tomu cbybí přímočarost.

Reagovat
Generalní Gladiator

Zbavit se griezman,coutse,pjanice,lengleta- (spadnem sice na prdel ale to i tak), dát šanci mladejm a začít tvořit novej tým, fyzičtější a výbušnějsí, začal bych upemacanem. Obnova musí přijít co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš o tom, že máme aktuálně nejmladší tým v celé lize? Věkový průměr 25.1 roku.

Reagovat
Generalní Gladiator

Nevím a je to dobře,ale moji čistku by to nezastavilo.

Reagovat
twelwer

A ako ste na tom financne ? ... mohli by ste vobec nakupovat hlava nehlava?

Reagovat
letitfly

Možná se to zda jako alibismus, ale i přes ty prohry mě baví zase po letech sledovat ten obměněnej kádr, kterej má chuť hrát, má různý varianty směrem dopředu a realne se jen hodně těžko predikuje složení ofenzivní čtyřky před každým zápasem. A když se nedaří základu, je kam sáhnout (a navíc se toho radikálního kroku trenér nebojí) a jde udělat několikanásobný střídání, který ti hru oživí. Postupně se to doufám bude jen zlepšovat a messi snad chytne slinu, protože kdyby včera k ty aktivitě a výkonu přidal dva góly, který ve vzduchu určitě visely, zase mu budeme všichni líbat zadek

Reagovat
Al Capone

To je radost sledovat nynější Barcelonu. Jen tak dál

Reagovat
Csaplárova past

Překvapivě nekritizuje rozhodčího

Reagovat
John Obi Mikel

Co zahozené šance, ale ten gól Alavesu, to bylo něco

Reagovat
2miguel1

Treba sa zamerat na to, ako hrat v LM a ako hrat ligu doma a vonku resp. proti akemu superovi nastupujem.

1. V LM je jasne vidiet, ze pokial chce tím uspiet, musi hrat presing uz na superovej polovici s vysokym napadanim uz stoperov. Hraju tak Bayern, Juve, Liverpool .. hraju tak najlepsie muzstva a toto bolo nieco, kde Valverde totalne nezvladal superovu taktiku. Setien to je aj skoda reci. U Koemana vidiet, ze je to svetovy trener a presne vie ako toto hrat. V LM sa nebudeme musiet bat, ze budeme proti najlepsim busit do 11tich hracov snad okrem Atletika. Na druhej strane, musime sa naucit ten presing dobre hrat, kde hraci ako Busquets ci Roberto neprichadzaju v uvahu.

2. V lige takto ´otvorene´ hra len Real. *Vedomy si svojej kvality a sudiac od toho, ze tím nema zlozený z braniacich hracov, nic ine mu ani nezostava. Otvorenu partiu u nich doma hra uz len Sevilla, Villarreal, Betis, Eibar. U tychto superov viem, ze to nebude past na oko zapas, kde my utocime do hradby a super spravi 5-6 protiutokov. U superov ako Athletic Bilbao, Getafe, Sociedad, Granada, Valencia, Alaves, Levante je to presne o tom, ze tím nenapada u Piqueho lebo vie, ze kombinacne by sme ich vypinkali. Oni to presne vedia proti komu a aky priebeh bude ten zapas mat no aj tak, roky hrame stale to iste. Neverim tomu, ze nieje nejaky sposob, aby ich vydusit z vlastnej 16 a nechat aj ich hrat.

3. Pokial chceme nejaky uspech aj v LM, tak vyhodenie Suareza bol dobry krok. On je v LM do rychlej kombinacie proti najlepsim uz fakt slaby, jedine jeho plus je, ze v lige je schopny este strielat goly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele