Kinnear si myslel, že Viduka skončil

06.12.2008, 15:22
Aktuality
Manažer Newcastlu United Joe Kinnear se přiznal, že v poslední době často cítil obavu, že kariéra útočníka Marka Viduky skončila. Australan s chorvatskými předky se v minulém kole proti Middlesbrough po půl roce vrátil na trávník a Kinnear okamžitě ocenil jeho přínos.

Podle Kinneara je Vidukův návrat velmi důležitý pro kabinu. "Je to velký hráč a v týmu má silnou pozici. Je to pro hráče velké povzbuzení," řekl manažer Newcastlu. Zároveň se také přiznal, že v návrat robustního forvarda moc nepočítal. "Abych byl upřímný, myslel jsme si, že Mark Viduka už skončil," řekl Kinnear.

"Mysleli jsme si, že to bude další z řady těch dlouhých a nepříjemných zranění, která ho pronásledovala v poslední době. On se přitom přímo zázračně vrátil," prohlásil Kinnear. "Pracoval skutečně velmi tvrdě a teď to vypadá, že má před sebou ještě minimálně další rok kariéry," dodal.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Zajda

dobrej týpek...už za Leeds jsem ho měl rád...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak + michael bridges, alan smith, harry kewell, danny mills, rio ferdinand.to byl dobrej tym

Reagovat
georgeo

woodgate, radebe, martyn, bowyer, robbie keane, dacourt, harte, matteo....můj oblíbený tým, o to mě víc mrzí, že je leeds tam kde je

Reagovat
smazaný uživatel

Woody, Kewell, Smith...díky těm třem to byl tým "hajzlů"...ještě horší než nedávný Blackburn.

Reagovat
smazaný uživatel

Kewell, prečo ?

Reagovat
Devil

David Batty

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to borec.... ja na nej prave nejvic vzpominam za casu kdyz hral za Leeds... to byly casy... a kde je tedka stary dobry Leeds...

Reagovat
georgeo

stejnak šel ke strakám jenom tak dohrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Aaron narážel na tu situaci s napadením a znásilněním

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, přesně tak ;)...a to bych ještě zapomněl na Bowyera...prostě se tam sešla banda hajzlíků včetně těmhle zmíněných...teď jim to svědčí, když nejsou pospolu......a dost se jednoduše divím, že všichni tak vzpomínají na Leeds. Přitom není na co.

Reagovat
Devil

Leeds byl v te dobe dobrej tym.Tu bandu hajzliku jak rikas,jsem mel rad!

Hrali peknej fotbal a jejich utok byl obavanej i jinde nez jen v PL.

Nevim,ale rekl bych,ze je na co vzpominat. ::wink:

Uvital bych jejich navrat do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

I pro me byl Leeds jeden z nejoblibenejsich tymu. Ja v jiste dobe nemel jasne vyhraneny tym, kteremu bych fandil... ale vzdycky mi byly sympaticky CFC a prave Leeds. Hodne me mrzi, ze ted sou tam, kde sou.

Reagovat
vodka

mimochodem z té bandy hajzlíků ste měli Robinsona, máte Lennona s Woodgatem a přetáhli jste i Rose... A hráli dobře, klasický ostrovní fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím...a takový Woodgate byl taky hajzl...Lennon a Robinson mezi tyhle rozhodně nepatří...každopádně teď jsou všichni jako nový a změnili se.

Reagovat
vodka

Já osobně Leedsu strašně přeju návrat mezi elitu, takový klub nepatří do 3. ligy. McAllister to tam teď ale docela vrtá. Obranná hra je tragická už jenom co sem viděl sestřihy... Otřesná je i hra venku (to je pro změnu důsledek tragické obrany...)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,ok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele