Kinnear povede Newcastle až do konce sezony

28.11.2008, 12:30
Aktuality
Joe Kinnear byl manažerem Newcastlu původně jmenován pouze na měsíc, následně si vysloužil prodloužení smlouvy a nyní přichází další. Straky v letošní sezoně kormidelníka již nezmění, Kinnear se s klubem dohodl na smlouvě platné až do konce letošního ročníku...

"Tuto zkušenost si od svého příchodu užívám. Hráči jsou skvělí a fanoušci se postarali o to, že se zde cítím jako doma. Ve zbývající části sezony je před námi velká výzva a jsem si jistý, že společně dosáhneme dalších pokroků. Už teď máme několik velmi dobrých hráčů a v lednu se pokusíme ještě posílit. Budu blízce spolupracovat s řediteli, aby se nám to podařilo," řekl Kinnear.

Manažerem Newcastlu byl na začátku sezony Kevin Keegan, jemuž se ovšem nelíbil fakt, že mu do přestupů zasahovali ostatní členové klubu. Keeganovi se nelíbil odchod Jamese Milnera do Aston Villy, navíc od klubu "dostal" dva hráče, o které nestál. Vše nakonec vyvrcholilo jeho odchodem, demonstracemi proti majiteli Miku Ashleymu a také herní a výsledkovou krizí Newcastlu.

Kinnear přišel ke zdecimovanému týmu a zatím se mu nepodařilo dostat ho z pásma sestupu, přesto jsou na Newcastlu vidět pozitivní změny. "Joe od svého příchodu odvedl skvělou práci a všichni v klubu jsou nadšení, že se nám podařilo dohodnout se s ním na smlouvě pro zbytek sezony," pochvaluje si generální ředitel klubu Derek Llambias.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu nic nalhávat , jde to s náma z kopce

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu neverim. Pokud budou straky tam kde sou momentalne i po vnaocich tak si Joe sbali kufry. Ae podporu manazer musi citit takze celkem ocekavany krok od vedeni, kdyz este nenasli kupce ani plnohodnotnyho trenera za Keegana.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky zaver. Stejne to znamena dokud se Newcastle neproda, alespon ale nemusi resit kazdy mesic prodluzovani.

Reagovat
georgeo

správná volba...alespon hráči budou v klidu a soustředí se jenom na své výkony. spekulace o novém manažerovi by jim jistě nepřidalo na klidu

Reagovat
j_mrazik

Pokud by ten manažer měl jméno a zkušenosti, prostě paírově lepší než Kinnear, tak by to rozhodně neuškodilo... Kdo by ale šel do Newcastlu za této situace?

Reagovat
georgeo

právě takový manažer, který nemá co ztratit a je to pro něj výzva a životní příležitost

Reagovat
herbage

Bruce, Bruce, Bruce... Ten by jim pomohl a je to i jeho sen.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne až přijde nový majitel určo bude chtít kegena než kinneara

Reagovat
georgeo

otázkou zůstává, zda bude chtít jít znovu Keegan

Reagovat
smazaný uživatel

řikal až přijde nový majitel a bude chtít keegana tak bude chtít a to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice jen můj názor, ale Keegan se mi nezdá jako správná volba. I díky němu je Newcastle tam kde je.. Kinnear odvedl pěkný kus práce (možná se to někomu nezdá) a Straky pujdou určitě nahoru. Co se týče udržení ligy nepochybuju, že se jim to podaří..

Reagovat
Devil

Presne tak,diky Keeganovi je Newcastle tam kde je!Bez nej by mozna ted hral nizsi soutez!

Reagovat
smazaný uživatel

no díky keeganovi je tam kde je

Reagovat
Devil

Moc jsi to nepochopil!

Reagovat
smazaný uživatel

Já to pochopil, ale v tomhle směru víc pomohl Shearer.. Měl jsem jinak na mysli probíhající sezónu. Chápu že měl s vedením problémy, ale takhle brzký odchod manažera (ještě oblíbeného mezi fanoušky) nepomůže žádnému týmu.. Mohl zatnout zuby a jít hráčům příkladem. Keegan je kvalitní manažer, ale mé sympatie tímto ztratil. Hledí jen na svůj kredit. Možná by to s ním dopadlo jako tenkrát v City..

Reagovat
Devil

Shearer je borec!Doufam,ze se jednou ujme kormidla NU! Keegan ma muj obdiv,nedivim se mu,ze odstoupil.Kdyby jsi hral na trumpetu a nekdo do ni za tebe foukal,taky by se ti to nelibilo!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele