Keller byl spokojen s výkonem, Schalke pomohly i reproduktory

21.02.2013, 16:49
Aktuality
Nadějný výsledek do odvety si včera z Istanbulu odvezlo Schalke. Celek z Gelsenkirchenu dokázal zareagovat na rychlou branku Galatasaraye a po brance Jonese remizoval v atraktivním duelu se spoustou šancí 1:1...

V sestavě Galatasaraye se objevily dvě velké lednové posily - nizozemský záložník Wesley Sneijder a útočník z Pobřeží slonoviny Didier Drogba. Gólově se ovšem dokázala prosadit jiná jistota letošní sezony, ve 12. minutě se už posedmé v letošním ročníku Ligy mistrů trefil Burak Yilmaz.

"Díky naší hře jsme šli rychle do vedení, bohužel jsme ovšem těsně před poločasovou přestávkou udělali chybu a Schalke dokázalo vyrovnat. Předtím jsme přitom měli šance na to pojistit náskok, po změně stran zase mohlo několikrát do vedení jít Schalke. Byl to hodně otevřený zápas," hodnotil kouč Galatasaraye Fatih Terim.

Pro Schalke může být remíza 1:1 z Turecka odrazovým můstkem nejenom do čtvrtfinále Ligy mistrů, ale rovněž psychickou vzpruhou do dalších bojů v německé lize. Tam se mu vůbec nedaří a je až deváté.

"Můj tým podal skvělý výkon, hráli jsme jako tým a vytvořili si několik šancí, které se nám ovšem nepovedlo proměnit. Zkušenosti z takových zápasů jsou pro nás důležité, jednou se nám budou hodit. Zápas byl hodně bojovný, s výkonem jsem spokojen," pochvaloval si kouč Schalke Jens Keller.

Kellerovi přitom pomohla drobná lest, do kabiny nechal nainstalovat reproduktory, které měly za úkol připravit hráče na atmosféru na stadionu. "Chtěl jsem chlapcům ukázat, co je čeká, toto je jeden z nejhlučnějších stadionů v Evropě. Do souboje s publikem pak šli bez obav, takže to byl dobrý nápad," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
stas87

no hlavne höwi sa vcera vyznamenal...to ze je matip hrozostrasny je dlhodoby fakt ale vcera ho höwedes dokazal prekonat a to uz je vazne prilis silne kafe

terim pravdive vyjadrenie tam keby nebolo to brvno tak by schalke malo velke problemy ale nadej zije a je podporena golom z vonku

ak teda naozaj mike pojde do schalke tak mu prajem vela uspechov,pre greuther toho urobil dost a snad dokaze uspesne pokracovat v gelsenkirchene...

napada ma este jedna moznost-ci schalke neskusi veha,ma zmluvu tusim len na rok a este sa nevyjadril,potom by som büskensa videl ako trenera eintrachtu

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas, hra obou týmů se mi líbila a do odvety favorizuju Schalke, které doma prostě umí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele