Juventus našel nového brankáře, na přestup získal Di Gregoria z Monzy

05.07., 19:00
Aktuality
Michele Di Gregorio (vlevo) posílil Juventus. (© Juventus)

Michele Di Gregorio se stal nejnovější akvizicí italského Juventusu. Šestadvacetiletý brankář podepsal se Starou dámou smlouvu do 30. června 2029. Naposledy chytal za Monzu, v níž strávil čtyři sezony včetně dvou v Serii A. Juventus za posilu do brány zaplatí i s bonusy zhruba 20 milionů eur.

V Juventusu vyprší po stávající sezoně smlouva polskému brankáři Wojciechu Szczęsnému, vedení třetího celku uplynulého ročníku italské ligy tak hledalo náhradu mezi tři tyče. Nakonec se jí stal Di Gregorio.

Šestadvacetiletý rodák z Milána naposledy působil v Monze, kam přišel z Interu, jehož je odchovancem. V Serii A udržel v 70 zápasech 24 čistých kont, celkem inkasoval 87krát. V reprezentačním dresu Di Gregorio naposledy nastoupil v kategorii do 17 let.

Monza za jeho transfer podle Fabrizia Romana obdrží 4,5 milionu eur za jednoroční hostování, jež se následně změní v trvalý přestup za povinný poplatek 13,5 milionu eur. Dva miliony eur jsou ukryty v bonusech. Do Monzy přitom Di Gregorio dorazil na přestup v roce 2022 za zhruba 4,2 milionu eur.

Autor: Vladislav Frk

Komentáře (31)

Přidat komentář
Raffaello

DiGre jeden z nejdůležitějších podpisů Juve letošního léta. Dalším bude potvrzení Thurama začátkem příštího týdne.

Reagovat
Pinturicchio

Koukal sem na nějaká videa a Thuram vypadá parádně, to by mohla být s Luizem super dvojka.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak je to hráč ligue 1 tak samozřejmě že to je mistr

Reagovat
Pinturicchio

❤️

Reagovat
Sigma Olomouc

Který Thuram? Ten z Nice?

Reagovat
Pinturicchio

Jj.

Reagovat
Seydou Doumbia

gregor bude vaše nova jednička?

Reagovat
Raffaello

Reagovat
Raffaello

Federico Chiesa má blízko do Říma, který nabízí 20m, Juve chce 30m, takže snad někde kolem 25m + bonusy? Chce ho De Rossi, už se mu měl ozvat i Dybala. Sám Chiesa má údajně mít zájem v první řadě odejít do zahraničí (via Matteo Moretto).

Reagovat
Truffaldino

Mě by seděl do PSG, byť ten klub narozdíl od Fedeho rád nemám.

Co se AS týče, pokud zůstane Dybala, nechci mít v týmu dva hráče, kteří budou fyzicky a psychycky připraveni tak na deset zápasů v roce, navíc by šlo o dva nejlépe placené hráče. A ta cenovka je taky dost vysoká.

Reagovat
Raffaello

Z pohledu Říma mi to od začátku nedává smysl a jen čekám, kde to ztroskotá. Navíc Chiesa vyplakává, jak chce peníze blížící se Vlahovičovi (7 v čistém), přičemž v Římě by nedostal víc, než kolik má v Juve (5 v čistém), které mu nabízí de facto to samé. Takže z jeho strany je přestup z trucu. Teď začal plašit, protože nikdo v Itálii mu nedá vyšší smlouvu než Juve, Řím i Neapol dají stejně nebo méně. Takže proto to "prohlášení", že "preferuje cizinu".

Reagovat
Seydou Doumbia

K Pesgay se nehodí, malá tržní hodnota a malý hype...tam spíš Kviča nebo Leoš

Reagovat
M11

Mrzi me to, ze to napisu.. ale jsem rad, ze odchazi

Reagovat
10

Roma potřebuje nějakou bombu k podpoření permanentek, jako každý rok...ale tomuhle zrovna moc nevěřím, pokud teda Giunto nepřistoupí na nějakou šílenost typu výměna za Abrahama.

Celkově nevěřím tomu, že by to bylo s Fedem tak jednoznačné - že na 100% odchází a že ho Motta nechce. To načasování by bylo celé špatně.

Reagovat
Truffaldino

Prodej permanentek byl ukončený na konci června, 38 000 prodaných. Tohle je v Římě ta nejmenší starost.

Reagovat
10

tak jste ušetřili, stačily spekulace

Reagovat
Truffaldino

Snad to zůstane jen u nich.

Reagovat
10

nechceš ho?

Reagovat
Truffaldino

S Dybalou určitě ne, je to přílišný risk ohledně zranění. On by mohl být zajímavý ve spojení se Sarou a s jeho pasy za obranu, ale Chiesa, Sorloth, Fée jsou každý za 20m a stále bude dost postů nevyřešených.

Nejdřív bych skládal zálohu jako vy, k Chiesovi se dá vrátit v momentě, kdy za něho nebudou nabídky a Juve s Fedem bude zahnáno do kouta.

Trochu mám strach, že se Ghisolfi spálí stejně jako Monchi s Pintem, v Římě by měla být absence zranění jako hlavní kritérium při podpisech. Ono i u Féeho obzvláště s jeho stylem je otazník, k tomu Dybala, Pelleg, těch hráčů, kteří nebývají stoprocentně připraveni na zápasy, by bylo moc.

Druhá věc je, aby ho míči nezásoboval Cristante a Chiesa nepřebíral každou přihrávku zády k soupeři, samozřejmě v případě výměny Bryan - Fede bych byl naopak stoprocentně pro.

Reagovat
10

As per Corriere della Sera, Juventus asked after Bryan Cristante, but Roma are unwilling to sell the Italy international.

Reagovat
Emmett Brown

Pribalime aj Pellegriniho

Reagovat
10

ten by mi nevadil

Reagovat
Kapřík

Reagovat
M11

Vitej

Reagovat
Raffaello

Vitík ze Sparty do Florencie?

Esclusiva.

La Fiorentina ha presentato un’offerta ufficiale allo Sparta Praga per Martin Vitík.

La cifra è di 10 milioni di euro più bonus.

Il difensore 2003 è uno degli obiettivi principali per sostituire la possibile partenza di Nikola Milenković. (via Matteo Moretto)

Reagovat
Raffaello

Tema Vitík-Fiorentina.

Lo Sparta Praga lo considera un calciatore importante per la sua rosa e un grande prospetto in ottica futura.

La valutazione del club ceco si avvicina ai 20 milioni di euro. (via Matteo Moretto)

Reagovat
Pozor skluz!!!

Co to je za dres ty vole, AS jak vyšité, Adidas ty ku*dy neumí použít správné barvy u nás a dají je Juve

Reagovat
Nuno čomes

Na vás moc světlá ne?

Reagovat
Pozor skluz!!!

Prave ze hodne podobne tradicnim barvam z devadesatek

Reagovat
Nuno čomes

Ok, tím pádem Škoda.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Naše dresy jsou o ničem, právě ty barvy tomu dávají spoustu možností jak si s tím hrát, Řím jako město mí v erbu prostě jasně danou kombinaci, odstíny jsou ok, ale my máme dresy jak Španělsko.

Přitom třeba dres pro derby byl fajný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele