Juventus a AS platí za fanoušky

25.02.2014, 22:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (36)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný. Nechci si ani představit, kde tohle skončí, kdy bude zakázáno pískat a bučet na soupeře, aby se neurazil. Tyhlety propracované zákony, kdy nesmíš urazit ani jiný region v Itálii, to je absurdní a takových 10-20 let zpátky něco nepředstavitelného.

Reagovat
Coniglio

Reagovat
Maverick 65

dobře ale přecijen, připomínat leteckou nehodu jako něco co by se mělo slavit je trošku přehnaný ne?..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to přehnaný a ti fanoušci jsou dementi. Nemám ale rád, když do toho začne kecat disciplinární komise. Dost to už smrdí, konkrétně v Itálii jsou ta pravidla nastavena přehnaně a řeší se každá blbost, přijde mi. Taky se mi nelíbí, že je trestán klub.

Reagovat
smazaný uživatel

*Kdyby ty komise a nejrůznější instituce, které se zabývají kdečím, co se šustne v hledišti, věnovaly svůj čas a úsilí třeba vyhodnocování simulací v zápasech a jejich patřičné dodatečné trestání, fotbal by byl hned krásnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak na Juve se často řve Brusel, Brusel....

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to hovada

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to hovada

Reagovat
DelPiero137

Co spravil Borja ze dostal 3 zapasy navyse?

Reagovat
smazaný uživatel

D E M E N C I A. Hrat s interom bez Curvy, to mi je rozhodnutie. zmrdi.

Reagovat
10

ten banner byla velká demence

Reagovat
Pinturicchio

Tyhle narážky jsou odporné, ... stejně, jako když fans, tuším Violy, zpívali You'll never walk alone nebo Interisti a jejich narážky na to, že by měl spadnout nový stadion Juve.

Reagovat
10

Fiorentina jsou v tomhle největší hovada, tady ten banner vyvěsilo pár jedinců, ale u nich skanduje celá curva pokřiky týkající se Heyselu...nedávno za to dostal trest Inter, Bologna, Verona

Reagovat
Pinturicchio

Demence. Místo toho, aby na zápase podpořili svůj tým, tak se soustředí na to, aby urazili soupeře a navíc takovýhle způsobem.

Reagovat
Melchior

to mě taky docela sere.. když jsem tuhle byl v Plzni na Plzeň - Neapol, tak tam ty retardi taky skandovali z 80% jenom pokřiky proti Juve.. to nemá Neapol žádný vlastní chorály?

Reagovat
Pinturicchio

Tragédi.

Reagovat
10

tohle je opravdu ostudný a nemá to už nic společnýho s nějakou rivalitou...v tomhle je Itálie bohužel hodně zaostalá

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maritazzi

Naštěstí u toho nehledali zas logiku potrestat za to všechny, já fakt nevim, co s tim má klub dělat. Nebo třeba z pozice ostatních permanentkářů. Nám hrozilo, že kdyby nějaký delegáti napsali, že před zápasem šly z našeho sektoru zase pokřiky proti Neapoli, měli bychom na dva zápasy zavřenej celej stadion. Naprosto nelogický trestání, který se míjí účinkem, nehledě na to, že fakt za chvíli nebude člověk moct ani pískat.

Reagovat
10

jediná možnost je posílení kamerových systémů a pak ban těm lidem, proto jsou snad TDT...pak se asi musí zlepšit/posílit pořadatelská služba, to je v zájmu těch klubů, určitě to bude výhodnější, než platit pořád pokuty...ale 100% to nebude, to je jasný

Reagovat
Maritazzi

S investicemi do infrastruktury na italských stadionech je to hrozně obtížné, stavbě nových stadionů jsou házeny klacky pod nohy a těžko si představovat, jak kamerový systém třeba v Boloni někoho najde. Ten problém je o dost širší, aby na základě pár jedinců trpělo několik tisíc fanoušků (Olimpico by se asi plnilo úplně jinak). Navíc vymýtit ze sportu protesty proti rivalům, to je podle mě naprosto nemožné, zvlášť na základě nějakýho znovunalezenýho zákona. U něj sem četl, že by mohlo v příštím týdnu dojít k revizi, protože tohle je neskutečně dementní.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Hans82

Nektere narazky jsou vazne debilni a na fotbal se nehodi ale jak tady pise uzivatel 10 ze se ma posilit kamerovy system to je taky hovadina nechci aby to bylo jak na Anglickych stadionech kde si nemuzes dat ani pivo poradne si nemuzes ani stoupnout aby te securitak neupozornoval a hlavne ten jejich novy program praskni sveho fanouska vcera jak hral MU na Olympiakosu to nikdy Anglican doma nezazije a jsem rad ze se takova atmosfera da zazit i v Italii

Reagovat
10

Nepleť tady jabka s hruškama prosimtě. Kamery by pomáhaly trestat ty fanoušky, který by vyvěšovali podobný bannery jako teď na derby. Rozhodně asi není v pořádku, že tam ten banner je celej poločas, zabere ho TV a nikdo s tím nic nedělá.

Reagovat
Maritazzi

Každopádně na vašem stadionu už bych tyhle možnosti čekal, takhle ty kluby platí týden co týden, u věcí, které podle mě eliminovat jde. Nevím ale, jak je v tomhle vyspělá italská legislativa - pokud není, je jakékoliv trestání celých klubů a zbytku fanoušků naprosto scestné.

Reagovat
10

Juventus platil za pokřiky (90% Neapol-cholera), to je imho něco jinýho, trest za transparent nepamatuju...

Reagovat
Maritazzi

Ale teď se platí za banner ne? A u toho by ty kamery měly být schopné zachytit toho, kdo to tam pověsil. Já už se k těm pokřikům ani vyjadřovat nechci, tam je někdo arbitr toho, co jde - Napolitánci u nás vykřikovali něco o vytopení Říma v době, kdy tam byly povodně, ale trest jsme dostali my za ten pokřik, který byl až druhý po tomhle.

Reagovat
10

vždyť to říkám, tohle je první trest za transparent, není to nic opakovanýho, takže těžko hodnotit, jestli s tím Juve něco dokáže dělat

u těch pokřiků je to jiný, tam není vůbec stejnej metr a většinou zavíraj curvu jen za Napoli colera a Vesuvio, lavali col fuoco...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10
Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

s jeho střelama ty díry v bráně nemají šanci

Reagovat
M11

Reagovat
stuff

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele